JUNGLE BOOK. Ga je mee naar de jungle met Mowgli en Baloe? 13/07 21/07

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JUNGLE BOOK. Ga je mee naar de jungle met Mowgli en Baloe? 13/07 21/07"

Transcriptie

1 Chiro Sint-Jan stelt voor: JUNGLE BOOK 13/07 21/07 Ga je mee naar de jungle met Mowgli en Baloe? Mowgli, Baloe, Bagheera, Kaa, Shere Khan en de voltallige leidingsploeg nemen jullie deze zomer mee naar de Heldense bossen in Nederland!

2 Rhoncus tempor placerat. Beste chirowieten en ouders, De zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij en voor échte chirowieten kan dit maar één ding betekenen... wij beginnen met ons allen al reikhalzend uit te kijken naar het bivak, hét hoogtepunt van ons chirojaar. Wij, de leidingsploeg, werken ons nu reeds uit de naad om er een onvergetelijk bivak van te maken... en we zouden het heel leuk vinden om jullie in grote getallen erbij te hebben! Om er een geslaagde achtdaagse vol spel en plezier van te kunnen maken, moeten jullie natuurlijk eerst van een aantal dingen op de hoogte gesteld worden, daarom dit bivakboekje. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdelingsleiding. Speelse chirogroeten, de leiding Groepsleiding Emiel, Lore en de Volwassen Begeleiders Jorre & Fien,

3 PRAKTISCHE INFO pagina 3 KAMPPLAATS Het adres van de kampplaats: Chiro St-Jan - Blokhut Oos Hoes t.a.v. Naam van je kind Aan de Koeberg NE Helden PRIJS: De basisprijs voor het bivak bedraagt 100 per lid. Afgelopen jaren merkten we dat de bivakprijs nipt was om alles te bekostigen, toch willen we de prijs zo laag mogelijk houden. Vandaar dat, wie wil, kan sponsoren door 110 of 120 te betalen. Welk bedrag je geeft is dus naar eigen keuze. Is betaling niet evident? Spreek er iemand van de leiding op aan! Gelieve dit bedrag per overschrijving te betalen op het rekeningnummer BE , met volgende vermelding: NAAM VOORNAAM Bivak De inschrijving is pas geldig zodra het geld is gestort, dit uiterlijk op 25 juni Informeer zeker bij je ziekenfonds voor je terugbetalingsvoorwaarden. Leden jonger dan 12 jaar krijgen ook nog een fiscaal attest om in mindering te brengen bij je belastingaangifte (aanslagjaar 2016). BINNENBRENGEN VAN DE VALIEZEN De valiezen (en medische fiches) breng je op zondag 10 juli binnen tussen 17u en 19u aan de Chirolokalen. Dit moet zo vroeg, omdat de bagage mee moet met de vrachtwagen. Deze vertrekt de dag nadien, samen met de leidingsploeg die dan op voorkamp gaat.

4 hfhfhvgvhydbfv PRAKTISCHE VERTREK EN INFO TERUGKOMST pagina 4 VERTREK: 13 juli 11u3o aan de Chirolokalen Anders dan vorige jaren gaan we met de bus naar het kampterrein. We stappen dus gewoon op de bus aan de lokalen en stappen direct af op de kampterreinen. De bus zal vertrekken om 12u aan de Chirolokalen. Wij vragen dan ook om ten laatste om 11u30 aanwezig te zijn op de chiro. Dit op 13 juli We vragen aan iedereen om een picknick mee te nemen en we vertrekken allemaal in Chirouniform! TERUGKOMST: 21 juli 16u30 aan de Chirolokalen In het terugkeren is dit hetzelfde. Vertrek op de kampplaats is voorzien om 13u45. Dit betekent dat we terug zouden zijn aan de lokalen rond 16u30. Graag houden we jullie hiervan op de hoogte via de site en facebook. Dit op 21 juli Vele handen maken licht werk! Alle ouders zijn welkom om een handje mee te helpen met het uitladen van de vrachtwagen. Ook willen wij vragen om te blijven tot na het slotmoment (op die manier ben je zeker dat je kind een kampaandenken krijgt.)

5 PRAKTISCHE INFO pagina 5 WAT HEB IK ALLEMAAL NODIG VOOR IK VERTREK REISTOELATING VOOR MINDERJARIGEN Aangezien we naar Nederland gaan, hebben we van elk lid een ingevuld en ondertekend reistoelating voor minderjarigen nodig. Dit document vindt u achteraan dit boekje. Gelieve dit document in te vullen en vervolgens langs te gaan bij dienst Burgerzaken of een dienstencentrum vooraleer het ons terug te bezorgen. MEDISCHE FICHE Achteraan dit boekje vindt u ook een medische fiche. Gelieve deze medische fiche uiterlijk op 10 juli aan de leiding te bezorgen met 2 klevers van je mutualiteit, een handtekening en datum van ondertekening. SISKAART & IDENTITEITSKAART Vergeet zeker je siskaart en identiteitskaart niet. Deze neem je mee op 13 juli en kan je op dat moment aan de leiding afgeven. SLAAPMATERIAAL De Pinkels en Speelclub slapen in gebouwen, maar er zijn géén bedden. De overige afdelingen slapen in tenten. Neem dus zeker mee: Luchtmatras of veldbed Slaapzak Geen luchtmatras of veldbed? Laat het weten aan je afdelingsleiding!

6 PRAKTISCHE INFO pagina 6 ETEN Zoals elk jaar vragen we de leden om wat broodbeleg mee te nemen voor de groep. Een suggestie per afdeling: Pinkels: speculaaspasta Speelclub: choco Rakwi: confituur Tito - Keti: hagelslag HEBBEN WE GELD NODIG OP KAMP? Een klein beetje geld, om kaartjes en postzegels te kunnen kopen. Eventueel nog een beetje extra zakgeld mag, maar veel zal je er niet mee kunnen doen. Sowieso is het op eigen verantwoordelijkheid. Ter indicatie: de chiro-postkaartjes kosten 0,25 en een postzegel kost 0,70. CHIROKLEREN (dit wil zeggen: rode t-shirt en beige broek of rok, eventueel donkerblauwe pull of hemd) Je kan het officiële uniform kopen in De Banier (Huis a/d Waterkant, Hoefslagstraatje 1, 9000 Gent, zijstraat Lange munt) Onze chiro heeft ook eigen truien die je kan kopen, vraag ernaar bij de leiding! We hebben ook wat tweedehands-uniformen die aan een zacht prijsje kunnen worden aangekocht. Hiervoor kan je ook altijd één van de leiding aanspreken. (We zijn wel nog op zoek naar tweedehands kledij. Onze voorraad is bijna uitgeput. Heb je nog iets liggen dat te klein is? Wij geven het een tweede leven!)

7 BIVAKREGELS Neem geen elektronische of waardevolle voorwerpen mee, de Chiro is niet aansprakelijk voor schade of verlies. GSM s worden niet meegenomen, anders wordt deze afgegeven. Snoep wordt, zoals steeds, gedeeld met de volledige groep. Op kamp is roken principieel niet toegelaten. Als je rookt, verwittig dan de leiding, zodat er afspraken kunnen gemaakt worden. Geen alcohol onder 16 jaar. Als je medicatie neemt, geef dan een papiertje aan je leiding met daarop, gedetailleerd welke medicatie, in welke hoeveelheid en wanneer deze moet genomen worden.

8 EEN DAGJE OP BIVAK... pagina 8 DAGPROGRAMMA We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat we gedurende die 8 dagen allemaal uitspoken. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen maar hoe zo n dag op bivak er uit ziet kunnen we jullie wel vertellen. 7u30 Alle leiding staat op en iedereen maakt zich, in alle rust, klaar om de kinderen te wekken. 8u00: Wakker worden! De rust is gedaan. Vrolijke wekliedjes weerklinken op de terreinen. De leiding komt ons wekken. Een nieuwe bivakdag is begonnen. Wassen en propere kleren aantrekken. 8u30: Ontbijt! Voor elke maaltijd dansen we de kampdans. Na het ontbijt wassen we af en hierna heeft elke groep een karwei: valies opruimen, sanitair poetsen, de keukploeg helpen of het terrein opruimen. 10u00: Morgenactiviteiten! 12u30: Middagmaal + kamptoneel! Voor het middageten kijken we naar het kamptoneel dat door de leiding in elkaar gestoken is. Na het middageten wassen we af en hierna houden we een siësta (dan kunnen de kinderen wat rusten, een briefje/kaartje schrijven, een boek lezen,...).

9 EEN DAG OP KAMP... pagina 9 14u00: Middagactiviteiten! Met om 16u00 een vieruurtje. 18u30: Avondeten! Ook na het avondeten wordt er afgewassen. 19u30: Avondactiviteit! Pinkels gaan om 20u30 slapen, speelclubs om 21u00, rakwi s om 21u30 en tito s en keti s om 22u30. 23u30 De leiding evalueert de voorbije dag en kijkt wat er morgen allemaal te gebeuren staat. 24u: Slaap zacht!

10 WAT NEEM Wat JE Neem MEE? je mee pagina 10 WAT NEEM IK MEE NAAR DE JUNGLE? Om te slapen: Slaapzak Veldbed/luchtmatras Kussen en kussensloop Pyjama Knuffeldiertje Voor je eigen hygiëne: Voldoende handdoeken Voldoende washandjes Zeep, kam Tandenborstel Tandpasta Spoelbeker Shampoo Eventueel deodorant Voor de ouderen scheergerief Voor op tocht: Degelijke regenkledij Stevige watervaste schoenen en hoge kousen Eventueel drinkbus Rugzakje Tito-keti: FIETS (wil je de fiets voor vertrek controleren? banden, lichten, ) Voor in het zwembad: Zwembroek, zwempak of bikini (geen losse zwemshort) Badhanddoek Om aan te trekken: Chirokleren! Voldoende broekjes Voldoende truitjes Comfortabele schoenen 2 dikke, warme truien 10 paar kousen Voldoende ondergoed Voldoende zakdoeken Voor het eten: Keukenhanddoek Broodbeleg Andere: Een goed sluitende (linnen) zak voor vuil wasgoed Schrijfgerief Zaklamp Een lijst met al je spullen Indien je medicijnen neemt: verwittig de leiding Belangrijk: zonnecrème (en aftersun) Muggenmelk, indien gewenst Je identiteitskaart en SISkaart Zakgeld: naar eigen goeddunken en op eigen verantwoordelijkheid Buskaart Let op: Verlies of schade is niet verzekerd. Geef geen plastieken of losse zakken mee: die scheuren of gaan verloren. Enkel goed ingebonden zakken worden meegenomen. Controleer voor vertrek a.u.b. jouw kind op kleine vriendjes (luizen). Wil je, indien je er terugvindt op de hoofdhuid van jouw schat, dit discreet aan de leiding melden.

11 WIE GAAT NOG MEE OP KAMP? pagina 11 DE KEUKENPLOEG Bij een kamp komt heel wat meer kijken dan de activiteiten. Ook dit jaar kunnen we rekenen op een keukenploeg die van s morgens tot s avonds laat in de weer is om al die hongerige magen van voldoende en lekker eten te voorzien! Gelukkig kunnen deze koks ook heel lekker vegetarisch koken, laat dit wel weten bij de inschrijving. Dan kunnen we hiermee rekening houden bij de boodschappen. INFORMEER ONS Een kamp organiseren vergt heel wat organisatie en planning en is een grote verantwoordelijkheid. We willen dat elk Chirolid de tijd van zijn leven beleeft, maar ook dat ouders hun kinderen met een gerust hart mee laten gaan op kamp. Zijn er zaken mbt je zoon/dochter waarvan je denkt dat we hiervan op de hoogte moeten zijn? Spreek er de afdelingsleiding van je zoon of dochter zeker over aan!

12 MEDISCHE FICHE pagina 12 MEDISCHE FICHE pagina 12

13 MEDISCHE FICHE pagina 13 MEDISCHE FICHE pagina 13

BIVAK 2017 CHIRO SINT-JAN

BIVAK 2017 CHIRO SINT-JAN BIVAK 2017 CHIRO SINT-JAN IN HET VERRE OOSTEN 12-19 JULI 2017 De zomervakantie komt dichterbij en voor échte chirowieten kan dit maar één ding betekenen BIVAK! Hét hoogtepunt van ons chirojaar. Nog 59

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Klein Kamp 2019 Tessenderlo

Klein Kamp 2019 Tessenderlo Klein Kamp 2019 Tessenderlo VOORWOORD We naderen het einde van de vakantie en dat wil maar een ding zeggen Het is tijd voor klein kamp! Zoals elk jaar gaan we op het einde van augustus op kamp met de -12.

Nadere informatie

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Hallo, hallo Chiro! Na enkele weken jullie lieve leiding te moeten missen, is het nu weer tijd voor prettig nieuws over de Chiro. Beginnen bij het

Nadere informatie

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp.

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp. BIVAK LANGDORP Joepie! Voor het tiende jaar op rij sluiten we ons fantastisch chirojaar samen af. Dit jaar zakken we hiervoor af naar Langdorp. Gedurende 10 dagen (of 5 dagen voor de Sloebers en Speelclubbers)

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: 1 Kampthema Bovenste beste leden en ouders van Chiro Tiejamo Met volgend onthutsend nieuwsbericht Wordt een groots evenement helemaal anders belicht: De eerstvolgende Olympische

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele RakTop-weekend 8 tot 10 maart - Melsele Jeuuuuj, wij gaan op weekend! Beste ouders Supertof dat jouw zoon meegaat op weekend! Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons en voor het extra speelkameraadje.

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet Pinkelkamp 2019 Sint-Niklaas Puytvoet Inhoudsopgave Puytvoet Zeveling 3 Wat? 4 Waar? 4 Wanneer? 4 Hoe? 4 't rugzaksken 5 Stapdag 7 Koookploeg 7 2 Puytvoet Zeveling Een stukje groen aan de rand van de stad

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Bivak 2-10 juli Een verblijf van 9 dagen waar je kennis maakt met planeten, kometen en aliens! Je duikt in een zee van spelletjes, plezier en alles wat er bij een Chirokamp

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

Reis rond de wereld in Retie!!

Reis rond de wereld in Retie!! Reis rond de wereld in Retie!! Welpenkamp 2016-2017 Retie 24-31 juli Jullie reisleiders: Baloe, Kaa, Bagheera, Chil, Raksha, Akela Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019 KAMPPARETTER GROOT KAMP La Roche-en-Ardenne 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341

Nadere informatie

Chirokamp 2018 Okselaar 1 10 juli

Chirokamp 2018 Okselaar 1 10 juli Okselaar Inhoud Inleiding p. 5 Data en uren p. 6 Dagindeling p. 7 Pinkels p. 8 Onze sterrenchefs p. 9 Wat mag het kosten? p. 10 Speelclub p. 11 Terugkeer p. 12 Adressen om weg te geven p. 12 Rakwi s p.

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald.

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald. Welpenkamp 2018 Inleiding Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie op een supervet kamp!! Deze keer gaat het wel een beetje een speciaal kamp zijn, want dit jaar is het thema

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

HARRY POTTER. We maken er een onvergetelijk bivak van!

HARRY POTTER. We maken er een onvergetelijk bivak van! Chiro Sint-Jan stelt voor: HARRY POTTER 1 4 j u l i o m 1 0 u 3 0 o p p e r r o n 9 e n VERTREK driekwart Mei 2014 Uitgave nr.1 chirosintjan.wordpress.com TERUGKOMST 2 2 j u l i o m 1 5 u 3 0 o p h e t

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

vrijdag 2 december zondag 4 december

vrijdag 2 december zondag 4 december vrijdag 2 december zondag 4 december Beste Kapoen en Welp De Sint is weer bijna in het land en dan is het natuurlijk tijd om op Sinterklaasweekend te gaan. Dit jaar gaat dit door van vrijdag 2 december

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert: De wondere wereld der magie!

Chiro Tiejamo presenteert: De wondere wereld der magie! Chiro Tiejamo presenteert: De wondere wereld der magie! 1 Kampthema In het bosrijke gehucht dat Langdorp heet, werken tovenaars, feeën en heksen zich in het zweet. De komst van Chiro T wordt goed voorbereid;

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

time MARIO WORLD?-? 2019 chiro enwéka select player top

time MARIO WORLD?-? 2019 chiro enwéka select player top gierle 2018-2019 MARIO 000000 x00 WORLD?-? time 2019 chiro enwéka select player sloeber player game speelclub player game rakwi player game tito player game keti player game aspi player game - start world

Nadere informatie

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008 bambiblad + KAMPEDITIE 2008 Dag beste ouders, leden en chirovrienden, Welkom bij de kampeditie van het Ambiblad. Dit is een heel belangrijk Ambiblad, hou dit dus zeker goed bij! In deze editie vind je

Nadere informatie

Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP

Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP HAN SUR LESSE 2017 Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP 2017 - Dit jaar trekken we naar Han Sur Lesse! Zoals elk jaar hebben we een super tof kampthema voor jullie in petto:

Nadere informatie

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem Bivak Dilsen-Stokkem Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan 1 3650 Dilsen-Stokkem Zoals het tijdens de week afwachten is tot zondag, Chirodag,

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert: vikings

Chiro Tiejamo presenteert: vikings Chiro Tiejamo presenteert: vikings 1 Kampthema Houdt u schild paraat en pak uw zwaard in de hand, er is weer een nieuw kamp aanbeland! De Vikings nemen ons graag mee op een ongelooflijk avontuur over zee.

Nadere informatie

BLUBBLAD KAMP EDITIE 2014

BLUBBLAD KAMP EDITIE 2014 BLUBBLAD KAMP EDITIE 2014 We gaan op kamp Van 11 tot 21 juli 2014 (speelclub: 14 tot 21 juli) Beste leden, ouders, ander gespuis het kamp is daar! Wat je zeker moet weten 10 juli: inladen camion Op 10

Nadere informatie

KAMPBOEKJE Aalter 2019

KAMPBOEKJE Aalter 2019 KAMPBOEKJE Aalter 2019 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, We gaan weer

Nadere informatie

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel KAMPPARETTER!!!! Kampparetter!!! Kampparetter! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel Kleinkamp We zitten er allemaal al een heel jaar op te wachten, de beste week van de vakantie! Scoutskamp!!!

Nadere informatie

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode JRKamp 2018 12-18 augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode Jeugd Rode Kruis-Lauwe-Menen-Rekkem Voskenstraat 92 8930 Menen Tel. 0495 68 29 62 jeugd@lauwe-menen-rekkem.rodekruis.be BE88 7380 2895 6441 Is er een noodgeval

Nadere informatie

KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS

KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS Dit jaar zetten we onze tenten recht in het gezellige Oostende, een stad aan de Belgische kust. Vlak aan de vlieghaven! 1. Algemeen Kampadres Chirojongens Kasterlee p/a Michiels

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Sinterklaasweekend 22-24 November 2013 De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Liefste mama, beste papa, kapoen & welp Het sinterklaasweekend is in aantocht en wij, met de leid(st)ers, zitten al

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg. en met jou!

Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg. en met jou! Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg en met jou! Belangrijk om te weten Adres: Naam + groep De Bosgues Dranouterstraat 24 8950 Nieuwkerke (Heuvelland) Telefoon: Alleen voor dringende

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Praktische informatie Waar... 3 Wanneer... 3 Post Routebeschrijving... 4 Contact Leiding... 4 Groepsleiding Inschrijving...

Praktische informatie Waar... 3 Wanneer... 3 Post Routebeschrijving... 4 Contact Leiding... 4 Groepsleiding Inschrijving... Piraten Kamp 2019 PiratenKamp 2019 Praktische informatie... 3 Waar... 3 Wanneer... 3 Post... 3 Routebeschrijving... 4 Contact... 4 Leiding... 4 Groepsleiding... 4 Inschrijving... 5 Hoe... 5 Financieel...

Nadere informatie

BIVAK INFOMOMENT

BIVAK INFOMOMENT BIVAK 2016 - INFOMOMENT WAT IS DAT? BIVAK? WAT IS BIVAK? WANNEER: donderdag 21 juli 2016 zondag 31 juli 2016 WAAR: Kampplaats t Heuvelken Heuvelken 15 3980 Tessenderlo WAT: De 10 beste dagen van het hele

Nadere informatie

Chiro Hekeko - KAMP 2019

Chiro Hekeko - KAMP 2019 Chiro Hekeko - KAMP 2019 Ossenberg Bekkevoort Inschrijven voor 24 juni 2019! 21 tot 31 juli 2019 Ossenberg 7, 3460 Bekkevoort In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein

Nadere informatie

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 met

Nadere informatie

Giverkamp 2016 Couvin

Giverkamp 2016 Couvin Giverkamp 2016 Couvin 1. Algemene informatie Jullie worden gepakt en gezakt in piekfijn uniform verwacht op 1 juli om 8u s morgens aan het station van Ekeren. We vertrekken dan richting Wallonië met de

Nadere informatie

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers,

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers, Woord vooraf Beste ouders, Beste tweedeklassers, In juni vertrekken we op zeeklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft. De positieve reacties van de vorige jaren, stimuleren ons alvast om er, ook

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

KAMPBOEKJE DESSEL 2018

KAMPBOEKJE DESSEL 2018 KAMPBOEKJE DESSEL 2018 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Beste scouties en ouders,

Beste scouties en ouders, Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen, maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

SPROKKELBLAD 3 CHIROKAMP VIKINGEN

SPROKKELBLAD 3 CHIROKAMP VIKINGEN SPROKKELBLAD 3 CHIROKAMP VIKINGEN BEL 2018 1. Voorwoord Beste Vikingen, Binnenkort beginnen de tien leukste dagen van het jaar weer: het chirokamp! Dit jaar vertrekken we samen met de trein. Om alles goed

Nadere informatie

Voorwoord. Op kamp, niet alleen in België want. je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!!

Voorwoord. Op kamp, niet alleen in België want. je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!! Voorwoord Op kamp, niet alleen in België want je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!! Ik geloof in een bivak Als gemeenschap van mensen die elkaar als persoon Willen ontmoeten: sommige zijn

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel KAMP 2016 LOMMEL Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli 2016 VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen 14 3920 Lommel In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

BIVAK NEUNDORF 1. ADRES. Maraite Joseph TAV naam van het kind Liegweg Neundorf (Sankt-Vith)

BIVAK NEUNDORF 1. ADRES. Maraite Joseph TAV naam van het kind Liegweg Neundorf (Sankt-Vith) 1 BIVAK NEUNDORF Yes! Voor het elfde jaar op rij sluiten we ons fantastisch Chirojaar samen af. Dit jaar begeven we ons hiervoor naar het zuiden, nl. in de Ardennen! Gedurende 10 dagen (6 dagen voor Sloebers

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

kamp juli

kamp juli 21-30 juli kamp 2019 Wie bij de maffia wil gaan kan zich niet zomaar aansluiten. Voordat je een "man van eer" of maffioso kan worden moet je enkele stappen doorlopen. De kandidaat-maffioso wordt eerst

Nadere informatie

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ 9-10-11 November 2018 V.U.: Machteld Wille, Jasmijnstraat 17, 8020 Oostkamp Praktische info Beste JIMSIM en ouders, Het is weer zover! Ja, voelen jullie het ook al kriebelen?

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ELLIKOM 2017

KAMPBOEKJE ELLIKOM 2017 KAMPBOEKJE ELLIKOM 2017 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

-

- 20 -Www.chirozuienkerke.be- Inhoud Wat is dat een Bivak? Wat staat er op het programma? Wat staat er op de menukaart? Waar gaan we naartoe? Brieven sturen? Vragen? Neem contact op! Vertrek en terugkeer.

Nadere informatie

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018!

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Safarikamp 2018 Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130 euro.

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven KAMPBOEKJE Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven Op kamp met Chacha de Chinees 11-16 augustus 2017 JRKamp 2017, Maaseik Welkom op kamp! De zomer is gestart. Dat betekent dat je twee

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS

PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS VERTREK Het vertrek is voor iedere groep een beetje verschillend dus lees aandachtig wat voor jou van toepassing is! In dringende gevallen zijn wij ook

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Boerderijklassen 2015 Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Kennismaking Wie gaat er mee? Juf Maria (3KB) Juf Kim (3KA) Juf Kelly (1A) Juf Cindy (1B) Juf Petra (2A) Juf

Nadere informatie

Lees dit boekje grondig door. Hierin vind je alle belangrijke informatie voor dit spetterend kamp.

Lees dit boekje grondig door. Hierin vind je alle belangrijke informatie voor dit spetterend kamp. Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen. Maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

CHIRO GESTEL KAMPBOEKJE

CHIRO GESTEL KAMPBOEKJE CHIRO GESTEL KAMPBOEKJE RAVELS 2016 inhoud Leidingsploeg... 3 Kookploeg... 4 Dagindeling... 5 Ik ga op kamp en ik neem mee... 6 Zakgeld... 7 Vertrek... 8 Bezoekdag... 9 Terugkomst... 9 Kostprijs... 10

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: Diep in de zee 1 Kampthema Diep in de zee Nemen 25 enthousiaste leid(st)ers jou graag mee Om er tien dagen lang een uniek waterparadijs uit te bouwen In een sfeer van verbondenheid

Nadere informatie

Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen

Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen 21 juli 2013 31 juli 2013 21 juli Het jaarlijks Kubb-tornooi breekt aan. Iedereen is volop bezig met de voorbereidingen. Koningin Beatrance heeft iedereen vanuit

Nadere informatie

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Voorwoord Beste ouder, bieke, speelclub of kwik, binnenkort is het weer zo ver, ons jaarlijks minibivak staat weer voor de deur. Tijd

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie