Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY."

Transcriptie

1 Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY.

2 INFORMATIE DUIDELIJKE INFO EASY. ALLES WORDT GEMAKKELIJKER MET 'N ZANUSSI Het uitgangspunt bij Zanussi is simpel: tijd is kostbaar, geniet ervan en verspil hem niet. Onze huishoudelijke apparaten zijn dan ook ontworpen om u het werk uit handen te nemen. Zanussi zorgt voor het beste resultaat met het meest efficiënte verbruik van energie-, water of (af)wasmiddel. De was- en afwasautomaten zijn standaard voorzien van beveiligingen ten deur openen, droogkoken, overlopen, etc., etc. En de voorraad in de koel- en vriesapparaten kan tegen een netstroomstoring dankzij hoogwaardige isolatiematerialen. U kunt een Zanussi dus rustig voor u het werk laten doen. ZANUSSI LINEA VERDE Linea Verde is het speciale, energiezuinige assortiment van Zanussi. De wasautomaten verbruiken 20% minder energie dan A-klasse apparaten en de droogautomaten en koel- en vriesapparaten maar liefst 40%.

3 6/7 HOME CENTER OF THE BRANDS VRIJBLIJVEND ADVIES Het Home Center of the Brands is voor iedereen die op zoek is naar de juiste keukeninbouwapparatuur en grooten kleinhuishoudelijke apparaten. In het inspirerende Home Center maakt u kennis met zowel de nieuwste modellen als de meest degelijke klassiekers. Van onze deskundige adviseurs krijgt u vrijblijvend, dus zonder aankoopverplichting, advies op maat om uw droomkeuken mogelijk te maken. Dus kom voordat u iets aanschaft naar het Home Center of the Brands in Alphen aan den Rijn. HOME CENTER KOOKSTUDIO CULINAIRE UITDAGING Het Home Center of the Brands biedt ook een culinaire uitdaging. In onze kookstudio kunt u onder begeleiding van topkoks uitvinden welke manier van koken het beste bij u past. Zo staan inductiekookplaten voor snel en reactief koken. Kookt u graag gezond, dus met behoud van vitamines, dan is de oven met stoomfunctie zeer geschikt. En de combimagnetron verkort de bereidingstijd. Kijk op voor meer informatie en het reserveren van een kookworkshop.

4 INFORMATIE WAT IS WAT? EASY. Hieronder een kort overzicht van de handige functies, waarover de Zanussi-apparaten beschikken. WASAUTOMATEN DROOGAUTOMATEN A++ Zuinig met energieklasse A++ Wasautomaten met dit label zijn 20% zuiniger dan A-label wasautomaten. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Vulgewicht Maximale belading van de wasautomaat. FlexiDose doseersysteem Met het Flexi Dose doseersystem kunnen zowel vloeibaar wasmiddel als poeder in de wasmiddellade worden gebruikt. Een speciaal klepje voorkomt dat het vloeibare wasmiddel in de trommel loopt voordat het water de juiste temperatuur heeft bereikt. Een wasbol is dus niet meer nodig. Wassen en drogen Wast en droogt 4 kg wasgoed in één keer. Mini 30 Ideaal voor eenmaal gedragen kleding die u snel nodig hebt. Wast tot 3 kg in 30 minuten op 30 C. Extra kort Kies voor een kortere wastijd door de extra kort-optie te gebruiken. Easy Iron Door uw was in beweging te houden en bij de afkoelingsfase koud water te gebruiken, beschermt dit programma fijne en synthetische stoffen tegen blijvende kreukels. Uitgestelde start Met de automatische startfunctie start de wasautomaat wanneer u dat wilt. Spoelstop Houdt de was in het laatste spoelwater tot een geschikt moment voor het centrifugeren. Dit vermindert kreuk en bespaart tijd. Extreem zuinig met energieklasse A-40% Dankzij de warmtepomp technologie is deze droger maar liefst 40% zuiniger dan nodig voor energieklasse A (gemeten volgens norm EN61121). U bespaart tot 100,- op uw energiekosten per jaar! Vulgewicht Maximale belading van de droogautomaat. Condensdroogautomaat Deze drogers hebben geen luchtafvoer naar buiten nodig. Het vocht van de drogende lading wordt afgevoerd naar een waterreservoir, dat gemakkelijk kan worden geleegd. Luchtafvoerdroogautomaat Deze drogers hebben beschikken over 3 luchtafvoeraansluitingen waardoor ze gemakkelijker bij de ventilatieopening in de muur kunnen worden geplaatst. Reverserend drogen Bij al onze droogautomaten draait de trommel afwisselend links- en rechtsom, waardoor verstrengeling van het wasgoed en kreukels verminderen. Easy Iron Door uw was in beweging te houden en door een afkoelingsfase te gebruiken, beschermt dit programma fijne en synthetische stoffen tegen hardnekkige kreukels.

5 8/9 KOEL- EN VRIESAPPARATEN AFWASAUTOMATEN A++ Zeer zuinig met A++ Koelkasten met energie-efficiëntieklasse A++ zijn 40% zuiniger dan modellen met een A op het label. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Steraanduiding Een 4-sterren diepvriesvak of ruimte is geschikt voor het zelf invriezen van levensmiddelen. Glasplateaus Dankzij de glasplateaus vallen kleine producten niet om en heeft u beter zicht op de inhoud van de kast. Space+ Meer binnenruimte door het gebruik van innovatieve materialen. Ventilator De ventilator zorgt voor een stabielere temperatuur en een gelijkmatige temperatuurverdeling in het koelgedeelte. A Zuinig met energieklasse A Goed voor het milieu en uw portemonnee. Programmeert zichzelf Druk op auto en een sensor bepaalt het optimale programma aan de hand van de hoeveelheid en de vuilgraad van de vaat. 30 Minuten programma Het korte afwasprogramma van 30 minuten zorgt snel voor een schone vaat. Uitgestelde start Met de automatische startfunctie start de afwasautomaat wanneer u dat wilt. Multitab optie Bij de optie Multitab past het apparaat de tijdsduur van het programma aan. Bij gebruik van multitab afwastabletten hoeft u geen zout of glansspoelmiddel te gebruiken. No Frost Diepvriezers met No Frost hoeft u nooit meer te ontdooien. Dankzij een uniek lucht circulatie systeem blijft de vriesruimte rijp- en condensvrij. Zout- en glansspoelmiddelindicator U hoeft het zout- of glansspoelmiddelpeil niet meer te controleren de controlelampjes geven aan wanneer u moet bijvullen. Vlekvrij roestvrij staal Dankzij een speciale behandeling van het roestvrij staal geen vingerafdrukken meer.

6 KOELEN KOELEN EN VRIEZEN EASY. VOOR ELKE KEUKEN DE JUISTE KOELKAST Van koelkasten met extra grote groenteladen voor voldoende voorraad, tot diepvriezers die extra snel invriezen. Onze koel- en vriesapparatuur is voorzien van ingenieuze opties die ervoor zorgen dat u zonder inspanning kunt genieten van verse levensmiddelen. A+ A++ Tijdens het koken is het prettig dat u alle ingrediënten direct onder handbereik hebt. Nog prettiger is het als deze smaakvol en gezond zijn. Een goede bewaarplaats voor verse en ingevroren levensmiddelen is dan ook heel belangrijk. In de Zanussi koelers, diepvrieskasten en kisten kunt u alle levensmiddelen overzichtelijk bewaren. Of u nu veel of wat minder ruimte in de keuken hebt, Zanussi heeft voor alle keukens een passend model in het assortiment. ENERGIE- EFFICIENTIEKLASSE Onze koel- en vries apparaten vallen in de zuinige energie-efficiëntieklassen A+ en zelfs A++.

7 26/27 MEER VERSE LEVENSMIDDELEN VOLDOENDE RUIMTE Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Zanussi de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk vooral voor verse levensmiddelen die smaak en voedingswaarde moeten behouden. Space+: extra veel inhoud Onze koelkasten hebben meer inhoud dan veel van de vergelijkbare modellen in hun klasse. Dit kan oplopen tot een verschil van maar liefst 15%. Zo heeft u ook in de kleinere modellen genoeg ruimte voor uw levensmiddelen. Flexibel en veelzijdig Onze koelkasten beschikken over verplaatsbare glasplateaus en deurvakken van stevig kunststof zodat u de ruimte naar uw eigen wens kunt indelen. De deurvakken, groenteladen en accessoires zijn transparant zodat u een goed overzicht heeft. De omkeerbare deurdraairichting geeft u alle flexibiliteit waar u het apparaat neerzet. OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK DE JUISTE TEMPERATUUR Maximale bewaartijd Het diepvriesgedeelte van onze koelkasten en onze diepvrieskasten hebben een 4-sterrenaanduiding. Dit betekent een temperatuur van -18 C of lager. Hierin kunt u diepvriesproducten tot 12 maanden bewaren en bovendien zelf verse levensmiddelen invriezen. Snel invriezen Sommige modellen beschikken over een snelvriesfunctie. Na inschakeling worden levensmiddelen extra snel ingevroren wat de houdbaarheid en smaak ten goede komt. Na beëindiging van het invriesproces wordt automatisch teruggeschakeld naar de eerder ingestelde temperatuur. No Frost: nooit meer ontdooien Diepvriezers met No Frost hoeft u nooit meer te ontdooien. Dankzij een uniek luchtcirculatiesysteem blijft de vriesruimte rijp- en condensvrij. Moet de vriezer toch worden ontdooid? Dan kunt u de bijgeleverde rijpschraper als dooiwaterafvoergootje gebruiken.

8 KOELEN: KOELKASTEN ZRX 407 W ZRG 714 SW ZRG 716 CW A+ A+ A+ Barmodel koelkast met ijsvakje Tafelmodel koelkast met vriesvak Tafelmodel koeler Inhoud koelgedeelte 62 liter en vriesgedeelte 5 liter 2 Halve blikjesvakken, 1 draadrek deels opklapbaar, 1 flessenvak Opvangbakje dooiwater Bediening aan de rechterzijkant Afmetingen (hxbxd): 52x53x59 cm Inhoud koelgedeelte 118 liter en vriesgedeelte 18 liter Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 1 blikjesvak, 1 flessenvak met klemvingers, 1 verstelbaar glasplateau, groentelade met glazen afdekplateau Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 85x55x61 cm Inhoud 153 liter Te combineren met diepvrieskast ZFT 710 W Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 1 blikjesvak, 1 flessenvak met klemvingers, 2 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 85x55x61 cm

9 28/29 ZRA 726 CW ZRA 433 W ZRA 540 CW A+ A+ A+ Kastmodel koeler Kastmodel koeler Kastmodel koeler Inhoud 240 liter Bolle deur Te combineren met diepvrieskast ZFU 719 EW Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 2 blikjesvakken, 1 flessenvak met klemvingers, 4 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 125x55x64 cm Inhoud 320 liter Bolle deur Te combineren met diepvrieskast ZFU 420 FW Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 2 blikjesvakken, 1 flessenvak met klemvingers, 4 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 154x60x66 cm Inhoud 395 liter Bolle deur Ventilator Te combineren met diepvrieskast ZFU 727 FW Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 2 blikjesvakken, 2 flessenvakken met klemvingers, 5 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 185x60x66 cm

10 KOELEN: KOEL-VRIESKASTEN ZRT 618 W ZRT 724 W ZRT 628 W A+ A+ A+ Koel-vrieskast, dubbeldeurs Koel-vrieskast, dubbeldeurs Koel-vrieskast, dubbeldeurs Inhoud koelgedeelte 132 liter en vriesgedeelte 41 liter Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 1 blikjesvak, 1 flessenvak, 2 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau 1 Draadrek Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 121x50x60 cm Inhoud koelgedeelte 184 liter en vriesgedeelte 44 liter Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 1 blikjesvak, 1 flessenvak met klemvingers, 3 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau 1 Draadrek Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 140x55x60 cm Inhoud koelgedeelte 215 liter en vriesgedeelte 50 liter Gesloten boter- en kaasvak, eierrekje, 2 blikjesvakken, 1 flessenvak met klemvingers, 3 verstelbare glasplateaus, groentelade met glazen afdekplateau 1 Draadrek Bediening in de kast Afmetingen (hxbxd): 159x55x60 cm

11 30/31 ZRB 929 PW2 ZRB 936 PW2 ZRB 936 PWH2 A+ A+ A++ Koel-vrieskast, upside-down Koel-vrieskast, upside-down Koel-vrieskast Inhoud koelgedeelte 208 liter en vriesgedeelte 61 liter Bolle deuren LED verlichting 3 Transparante deurvakken, eierrekje 3 Verstelbare glasplateaus, 2 transparante groenteladen met glazen afdekplateau 2 Dichte, transparante diepvriesladen waarvan 1 maxibox Rollers voor eenvoudige verplaatsing Afmetingen (hxbxd): 154x60x63 cm Inhoud koelgedeelte 245 liter en vriesgedeelte 92 liter Bolle deuren LED verlichting 3 Transparante deurvakken, eierrekje 3 Verstelbare glasplateaus, 2 extra hoge en diepe transparante groenteladen met glazen afdekplateau 3 Dichte, transparante diepvriesladen waarvan 1 maxibox Rollers voor eenvoudige verplaatsing Afmetingen (hxbxd): 185x60x63 cm Inhoud koelgedeelte 245 liter en vriesgedeelte 92 liter Extra energiezuinig: 40% zuiniger dan energieklasse A! Bolle deuren LED verlichting 3 Transparante deurvakken, eierrekje 3 Verstelbare glasplateaus, 2 extra hoge en diepe transparante groenteladen met glazen afdekplateau 3 Dichte, transparante diepvriesladen waarvan 1 maxibox Rollers voor eenvoudige verplaatsing Afmetingen (hxbxd): 185x60x63 cm

12 KOELEN: KOEL-VRIESKASTEN ZRB 934 PX2 ZRB 934 FW2 ZFX 405 W A+ A+ A+ Koel-vrieskast, upside down Koel-vrieskast, upside down Barmodel diepvrieskast Inhoud koelgedeelte 223 liter en vriesgedeelte 92 liter Bolle deuren van vlekvrij roestvrij staal LED verlichting 4 Transparante deurvakken, eierrekje 3 Verstelbare glasplateaus, 2 transparante groenteladen met glazen afdekplateau 3 Dichte, transparante diepvriesladen waarvan 1 maxi-box Rollers voor eenvoudige verplaatsing Afmetingen (hxbxd): 175x60x63 cm Inhoud koelgedeelte 245 liter en vriesgedeelte 78 liter No Frost: nooit meer zelf ontdooien Interne, elektronische bediening Bolle deuren LED verlichting 3 Transparante deurvakken, eierrekje 3 Verstelbare glasplateaus, 2 extra hoge en diepe transparante groenteladen met glazen afdekplateau 3 Dichte, transparante diepvriesladen waarvan 1 maxi-box Rollers voor eenvoudige verplaatsing Afmetingen (hxbxd): 185x60x63 cm Inhoud 50 liter 1 Draadrek, rijpschraper Bediening aan de rechterzijkant Afmetingen (hxbxd): 52x53x59 cm

13 32/33 ZFT 710 W ZFU 719 EW ZFU 420 FW A+ A+ A+ Tafelmodel diepvrieskast Kastmodel diepvrieskast Kastmodel diepvrieskast Inhoud 91 liter Te combineren met tafelmodel koeler ZRG 716 CW 2 Laden waarvan 1 maxi-box, 1 vak met klep Externe bediening Snelvriesfunctie LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Afmetingen (hxbxd): 85x55x61 cm Inhoud 168 liter Bolle deur Te combineren met kastmodel koeler ZRA 726 CW 4 Transparante laden, 1 vak met klep, ice server, ijsblokjesbakje, rijpschraper Externe bediening Automatische snelvriesfunctie SET elektronica LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Temperatuuralarm Afmetingen (hxbxd): 125x55x64 cm Inhoud 179 liter No Frost: nooit meer zelf ontdooien Bolle deur Te combineren met kastmodel koeler ZRA 433 W 4 Transparante laden, 2 vakken met klep Externe bediening Automatische snelvriesfunctie SET elektronica LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Afmetingen (hxbxd): 154x60x66 cm

14 KOELEN: DIEPVRIEZERS ZFU 727 FW ZFC 620 WAP ZFC 623 WAP A+ A+ A+ Kastmodel diepvrieskast Diepvrieskist Diepvrieskist Inhoud 227 liter No Frost: nooit meer zelf ontdooien Bolle deur Te combineren met kastmodel koeler ZRA 540 CW 5 Transparante laden waarvan 3 maxi-boxen, 2 vakken met klep Externe bediening Automatische snelvriesfunctie SET elektronica LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Afmetingen (hxbxd): 185x60x66 cm Inhoud 140 liter 1 Verplaatsbare korf Binnenverlichting Warme-wand constructie Vacuümopheffing Bediening aan voorzijde Snelvriesfunctie LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Ergonomische handgreep, zelfbalancerend deksel Softline design Afmetingen (hxbxd): 87x61x67 cm Inhoud koelgedeelte 223 liter en vriesgedeelte 92 liter Bolle deuren van vlekvrij roestvrij staal LED verlichting 4 Transparante deurvakken, eierrekje 3 Verstelbare glasplateaus, 2 transparante groenteladen met glazen afdekplateau 3 Dichte, transparante diepvriesladen waarvan 1 maxi-box Rollers voor eenvoudige verplaatsing Afmetingen (hxbxd): 175x60x63 cm

15 34/35 ZFC 631 WAP ZFC 639 WAP ZFC 649 WAP A+ A+ A+ Diepvrieskist Diepvrieskist Diepvrieskist Inhoud 300 liter 3 Verplaatsbare korven Binnenverlichting Warme-wand constructie Vacuümopheffing Bediening aan voorzijde Snelvriesfunctie LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Ergonomische handgreep, zelfbalancerend deksel Softline design, wieltjes Afmetingen (hxbxd): 88x106x67 cm Inhoud 400 liter 3 Verplaatsbare korven Binnenverlichting Warme-wand constructie Vacuümopheffing Bediening aan voorzijde Snelvriesfunctie LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Ergonomische handgreep, zelfbalancerend deksel Softline design, wieltjes Afmetingen (hxbxd): 88x134x67 cm Inhoud 495 liter 3 Verplaatsbare korven Binnenverlichting Warme-wand constructie Vacuümopheffing Bediening aan voorzijde Snelvriesfunctie LED-indicaties: in bedrijf, invriezen, te warm Ergonomische handgreep, Zelfbalancerend deksel Softline design Wielen Afmetingen (hxbxd): 88x160x67 cm

16 KOELEN: SPI KOELKASTEN MODEL ZRX 407 W ZRG 714 SW ZRG 716 CW ZRA 726 CW ZRA 433 W ZRA 540 CW Categorie koelkast met vriesruimte koelkast met vriesruimte koelkast zonder vriesruimte koelkast zonder vriesruimte koelkast zonder vriesruimte koelkast zonder vriesruimte Energie-efficiëntieklasse 1) A+ A+ A+ A+ A+ A+ Energieverbruik per jaar 2) kwh Netto inhoud koelruimte liter Netto inhoud vriesruimte liter 5 18 n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Steraanduiding vriesruimte * * *** n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Automatische ontdooiing koel-/vriesruimte j/n nee/nee ja/nee ja/n.v.t. ja/n.v.t. ja/n.v.t. ja/n.v.t. Maximum bewaartijd bij stroomuitval uren n.v.t. 11 n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Invriesvermogen in 24 uur kg n.v.t. 2 n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Voor gebruik in omgevings -temperaturen C Geluidsniveau db(a) Compressoren aantal Model barmodel tafelmodel tafelmodel kastmodel kastmodel kastmodel HFK/CFK-vrij Isolatiemiddel Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Deurdraairichting omkeerbaar Deuren in S (softline), H (hardline), B (bolle deuren) H S S B B B Sokkel Rollers Verlichting Geïntegreerde verdamper Veiligheidskeurmerk VDE VDE VDE VDE VDE VDE CE-norm 1) Aangegeven in schaalwaarden A+++ (efficiënt) t/m D (inefficiënt) 2) Waarden zijn bepaald volgens norm 1060/2010

17 36/37 ZRT 618 W ZRT 724 W ZRT 628 W ZRB 929 PW2 ZRB 936 PW2 ZRB 936 PWH2 ZRB 934 PX2 ZRB 934 FW2 koel-vrieskast koel-vrieskast koel-vrieskast koel-vrieskast koel-vrieskast koel-vrieskast koel-vrieskast koel-vrieskast A+ A+ A+ A+ A+ A++ A+ A * *** * *** * *** * *** * *** * *** * *** * *** ja/nee ja/nee ja/nee ja/nee ja/nee ja/ja ja/nee ja/ja dubbeldeurs dubbeldeurs dubbeldeurs upside down upside down upside down upside down upside down Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan S S S B B B B B LED LED LED LED LED VDE VDE VDE VDE VDE VDE VDE VDE

18 KOELEN: SPI DIEPVRIEZERS MODEL ZFX 405 W ZFT 710 W ZFU 719 EW ZFU 420 FW Categorie diepvrieskast diepvrieskast diepvrieskast diepvrieskast Energie-efficiëntieklasse 1) A+ A+ A+ A+ Energieverbruik per jaar 2) kwh Netto inhoud vriesruimte liter Steraanduiding vriesruimte * *** * *** * *** * *** Automatische ontdooiing vriesruimte j/n nee nee nee ja Maximum bewaartijd bij stroomuitval uren Invriesvermogen in 24 uur kg Voor gebruik in omgevingstemperaturen C Geluidsniveau db(a) Model barmodel tafelmodel kastmodel kastmodel HFK/CFK-vrij Isolatiemiddel Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Deurdraairichting omkeerbaar Deuren in S (softline), H (hardline), B (bolle deuren) H S B B Sokkel Wielen Veiligheidskeurmerk VDE VDE VDE VDE CE-norm 1) Aangegeven in schaalwaarden A+++ (efficiënt) t/m D (inefficiënt) 2) Waarden zijn bepaald volgens norm 1060/2010 * koelkast met vriesvak met een temperatuur van -6 C of lager, voor het bewaren van ingevroren levensmiddelen tot maximaal 1 week. ** koelkast met vriesvak met een temperatuur van -12 C of lager, voor het bewaren van ingevroren levensmiddelen tot maximaal 1 maand. *** koelkast met vriesvak met een temperatuur van -18 C of lager, voor het bewaren van ingevroren levensmiddelen van 1 maand tot maximaal 1 jaar. Hoe lang hangt af van de soort en de kwaliteit van de levensmiddelen. * *** koelkast met diepvriesgedeelte of diepvriezer met een temperatuur van -18 C of lager, tevens geschikt voor het zelf invriezen van verse levensmiddelen. Standaard Product Informatie (SPI) volgens de richtlijnen van de Vereniging Leveranciers van Huishoudelijke Apparaten in Nederland (VLEHAN)

19 38/39 ZFU 727 FW ZFC 620 WAP ZFC 623 WAP ZFC 631 WAP ZFC 639 WAP ZFC 649 WAP diepvrieskast diepvrieskist diepvrieskist diepvrieskist diepvrieskist diepvrieskist A+ A+ A+ A+ A+ A * *** * *** * *** * *** * *** * *** ja nee nee nee nee nee kastmodel kistmodel kistmodel kistmodel kistmodel kistmodel Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan Cyclopentaan n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. B S S S S S VDE VDE VDE VDE VDE VDE

20 46/47 Uw persoonlijke product database Op heeft u alle informatie over uw huishoudelijke apparaten onder handbereik. Ideaal bij vervanging, verzekeringen, storingen of technische vragen. Zodra u uw apparaat op deze website heeft geregistreerd, dan kunt u online vragen stellen, gebruiksaanwijzingen downloaden, storingen analyseren en servicebezoeken plannen. Zanussi. Part of the Electrolux family De Electrolux Groep is wereldwijd toonaangevend op het gebied van apparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik en levert elk jaar ruim 40 miljoen producten aan klanten in 150 markten. Vermaarde productmerken zoals AEG, Electrolux en Zanussi behoren tot de Electrolux groep. In 2011 had de Groep een omzet van 102 miljard SEK en had werknemers in dienst. Verwijderingsbijdrage Vanaf 1 januari 1999 wordt bij de aanschaf van een inbouwapparaat een verwijderingsbijdrage in rekening gebracht. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het soort apparaat. U zorgt er dan samen met de overheid en Zanussi voor, dat uw apparaat later op een zo milieu bewust mogelijke wijze wordt verwerkt. Voor (combi)magnetrons, (gas) fornuizen, fornuisovens met 4-pit-kookplaat, ovens en afwasautomaten geldt een verwijderings bijdrage van 5,- (inclusief BTW). Voor koel- en vriesapparaten geldt een verwijderings bijdrage van 17,- (inclusief BTW). U kunt rekenen op Zanussi Vanaf de dag van aankoop van een Zanussi apparaat heeft u twee jaar lang volledige garantie op eventuele materiaal- en/of constructiefouten. Door Zanussi ge trainde technici staan klaar om snel en vakkundig elke storing te verhelpen. Gedurende de garantie periode zijn arbeids-, voorrijkosten én de vervanging van defecte onderdelen geheel voor rekening van Zanussi. Ook na de garantie termijn, is de serviceorganisatie van Zanussi u van dienst. Met snelle service, kennis van zaken en de juiste onderdelen. Accessoires en reinigingsmiddelen Behalve onderdelen levert Electrolux Distriparts ook diverse handige en leuke accessoires, zoals servies, pannen en speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen. Nieuwsbrief Wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Zanussi? Abonneer u dan op de Zanussi nieuwsbrief. Ons assortiment In deze brochure vindt u slechts een gedeelte van ons assortiment huishoudelijke apparaten. Bent u ook geïnteresseerd in andere Zanussi producten zoals was- en droogautomaten en stofzuigers? Haal dan een brochure bij uw vakhandelaar of kijk op Eventuele dtp-fouten en modelwijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

21 Meer informatie? Easy. Alles wat u wilt weten over onze Zanussi apparaten vindt u gewoon op onze website: Zanussi Huishoudelijke apparaten Vennootsweg CG Alphen aan den Rijn Telefoon (0172) Consumentenbelangen Telefoon (0172) consumenten.belangen@electrolux.nl pnc ean /2012/15.000

verse levensmiddelen

verse levensmiddelen 30 verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD Van koelkasten met extra grote groenteladen voor voldoende voorraad, tot diepvriezers die extra snel invriezen. Onze koel- en vriesapparatuur is voorzien van

Nadere informatie

verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD KOELEN / VRIEZEN

verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD KOELEN / VRIEZEN verse levensmiddelen ALTIJD OP VOORRAAD Van koelkasten met extra grote groenteladen voor voldoende voorraad, tot diepvriezers die extra snel invriezen. Onze koel- en vriesapparatuur is voorzien van ingenieuze

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY.

Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY. Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY. BESLISSEN: ZO EASY ALS. 1 Duidelijke antwoorden Verschillende functies, opties programma s... De juiste apparaten kiezen voor uw keuken of wasruimte,

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

home center of the brands

home center of the brands home center of the brands APPARATEN UITPROBEREN ALSOF U THUIS BENT Het Home Center of the Brands is voor iedereen die op zoek is naar de juiste keukeninbouwapparatuur en groot- en kleinhuishoudelijke apparaten.

Nadere informatie

Blijf kraakhelder! Essentiële was- en droog- en afwastips Onverwacht bezoek?

Blijf kraakhelder! Essentiële was- en droog- en afwastips Onverwacht bezoek? Electrolux Collectie 2012 Blijf kraakhelder! Essentiële was- en droog- en afwastips Onverwacht bezoek? Koel- en vriesapparaten met optimale bewaarmogelijkheden INSPIRATIE & FUNCTIONALITEIT VOOR UW LIFESTYLE

Nadere informatie

EASY KOELEN 81/120. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90 Diepvriezers 98 Overzichtstabel 100

EASY KOELEN 81/120. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90 Diepvriezers 98 Overzichtstabel 100 EASY KOELEN 81/120 Ruimte voor voorraden van een hele week betekent minder winkelen. Onze zuinige toestellen verbruiken ook minder en zijn beter voor het milieu. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90

Nadere informatie

KOELEN & VRIEZEN VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL 34 KOELEN

KOELEN & VRIEZEN VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL 34 KOELEN 34 KOELEN KOELEN & VRIEZEN Koel-vriescombinaties 38 Eendeurskoelkasten 40 Diepvriezers 43 Overzichtstabel koelen 82 VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL Een krappe ruimte Bouw het toestel netjes onder uw

Nadere informatie

Electrolux koel- en vrieskasten 45

Electrolux koel- en vrieskasten 45 Electrolux koel- en vrieskasten 45 Waarschijnlijk is de keuken de belangrijkste plek in uw huis. ls u graag familie en vrienden uitnodigt, heeft Electrolux een paar interessante voorstellen. En als u bovendien

Nadere informatie

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431 126 LAAT DE AFWAS MAAR OVER AAN EEN ZANUSSI AFWASAUTOMAAT Zanussi maakt het huishouden voor u makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2014 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. KIJK NAAR DE ANIMATIES IN DE BROCHURE MET LAYAR

Keukeninbouwapparaten / 2014 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. KIJK NAAR DE ANIMATIES IN DE BROCHURE MET LAYAR Keukeninbouwapparaten / 2014 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. KIJK NAAR DE ANIMATIES IN DE BROCHURE MET LAYAR 4/5 MEER TIJD? EASY. Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor uzelf? Zanussi

Nadere informatie

930,- Gratis bezorgd in Nederland

930,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vrieskast GS54NAW41 930,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 38,00 Beschrijving

Nadere informatie

975,- Gratis bezorgd in Nederland

975,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS koelkast inbouw KI72LAD30 975,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 15,00 Levering op etage + 24,00 Beschrijving De

Nadere informatie

2441,- Gratis bezorgd in Nederland

2441,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS side-by-side koelkast rvs KA92DAI30 2441,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat afvoeren Full service levering + 95,00 Leveren op etage met verhuislift + 210,00 Beschrijving De

Nadere informatie

399,- Gratis bezorgd in Nederland

399,- Gratis bezorgd in Nederland LIEBHERR koelkast CUP2221-23 399,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 38,00 Beschrijving

Nadere informatie

VAATWASSERS ASSORTIMENT VRIJSTAAND EN RESTYLE 2013

VAATWASSERS ASSORTIMENT VRIJSTAAND EN RESTYLE 2013 ASSORTIMENT VRIJSTAAND EN RESTYLE 2013 Satelliet sproeiarm Het ProClean reinigingssysteem beschikt over vijf sproeiniveaus en een innovatieve dubbel roterende satellietsproeiarm zodat een brede waterspiraal

Nadere informatie

1199,- Gratis bezorgd in Nederland

1199,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH koelkast rvs KGN49AI40 1199,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 48,00 Beschrijving

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

KOELEN & VRIEZEN TENMINSTE

KOELEN & VRIEZEN TENMINSTE KOELEN & VRIEZEN TENMINSTE 58 Koelen & VRIEZEN HOUDBAAR TOT Aan perfect verse ingrediënten, voegen wij een uitgebalanceerd klimaat toe. Waarschijnlijk is de keuken de belangrijkste plek in uw huis. Als

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

koelen vriezen koken afwassen

koelen vriezen koken afwassen Exquisit 2014-2015 vrijstaande apparatuur koelen vriezen koken afwassen koeler opzetbox KB05-4 A+ koelkast opzetbox KB47 A+ KS91-9 RV A+ KS116RV A+ Netto inhoud: 44 liter Afmeting: 51,0 x 44,0 x 42,0 Netto

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

Een comfortabele, ruime lade (45 liter),

Een comfortabele, ruime lade (45 liter), ENERGIE KLASSE De koelkast is traditioneel een huishoudelijk apparaat dat een grote impact heeft op de energierekening. Daarom is het belangrijk om een efficiënt model te kiezen. Het A+ assortiment van

Nadere informatie

549,- Gratis bezorgd in Nederland

549,- Gratis bezorgd in Nederland LIEBHERR vrieskast tafelmodel no-frost GNP1066-20 549,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken en installeren + 15,00 Levering op etage + 19,00 Bezorgopties Oude koelkast

Nadere informatie

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan.

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan. DROGEN Energie-efficiëntieklasse Vulgewicht Startuitstel SteamSystem Easy Iron Electronic Control LCD Op dit symbool moet u letten, want A-40% staat voor zuinigheid. Deze apparaten blijven nog eens 40%

Nadere informatie

1199,- Gratis bezorgd in Nederland

1199,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG koelkast crème FAB28RCR3 1199,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Beschrijving De Smeg FAB28RCR3 is een retro

Nadere informatie

De TP1760 beschikt verder over een LCD temperatuur display, kinderbeveiliging en het Premium Glassline glasinterieur.

De TP1760 beschikt verder over een LCD temperatuur display, kinderbeveiliging en het Premium Glassline glasinterieur. LIEBHERR koelkast tafelmodel TP1760-22 449,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken en installeren 15,00 gratis Levering op etage + 19,00 Wijzigen draairichting + 28,00

Nadere informatie

675,- Gratis bezorgd in Nederland

675,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser SN25L230EU 675,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Beschrijving De Siemens SN25L230EU is een

Nadere informatie

Wassen en drogen Drogen

Wassen en drogen Drogen Drogen Onze droogautomaten zijn niet alleen zuinig met energie maar ook op de kleding. Drogers Wat is nieuw Handwas en dry clean only? Nu niet meer. Highlights uit de drogerrange. Leeg - zonder moeite

Nadere informatie

1249,- Gratis bezorgd in Nederland

1249,- Gratis bezorgd in Nederland LIEBHERR koelkast inbouw ICU3324-20 1249,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 99,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 15,00 Levering op etage + 24,00 ACTIE: 7 JAAR

Nadere informatie

Huishoudelektro KGN36SB40. Zoek een locale dealer. Buy Online. Bosch België Contact. België, Nederlands. Français Kies een ander land

Huishoudelektro KGN36SB40. Zoek een locale dealer. Buy Online. Bosch België Contact. België, Nederlands. Français Kies een ander land Page 1 sur 7 Bosch België Contact België, Nederlands Français Kies een ander land Huishoudelektro Huishoudelektro Producten Koelen en diepvriezen Koelkasten KGN36SB40 KGN36SB40 Brand Alternative Text Bottom

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

699,- Gratis bezorgd in Nederland

699,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw verhoogd SX69M032NL 699,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M032NL is een

Nadere informatie

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen.

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. AEG vaatwasser inbouw F56312IM0 455,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Half geïntegreerde inbouw vaatwasser uitgevoerd

Nadere informatie

667,- Gratis bezorgd in Nederland

667,- Gratis bezorgd in Nederland AEG vaatwasser inbouw F55342VI0 667,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Aeg F55342VI0 is een volledig geïntegreerde

Nadere informatie

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605 Wassen Wasmachines EWF1408WDL EWF1697HDW EWF1497HDW EWF1486GDW EWF1476GDW EWF1494DOW Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

INDESIT. Assortiment 2015. Indesit Vrijstaande Apparaten

INDESIT. Assortiment 2015. Indesit Vrijstaande Apparaten INDESIT Assortiment 2015 Indesit Vrijstaande Apparaten PUSH & WASH: Met één druk op de knop maak je het leven gemakkelijker. Met één beweging meer tijd voor jezelf. Met één klik spoel je jouw waszorgen

Nadere informatie

Combi stoomovens van AEG

Combi stoomovens van AEG Combi stoomovens van AEG Combi stomen: makkelijk, lekker en gezond Combi stomen, een natuurlijke en gezonde bereidingsmethode voor verschillende gerechten Combi stomen, helemaal van deze tijd De kooktechniek;

Nadere informatie

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2013-2 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY.

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2013-2 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2013-2 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. CHECKLIST Oven en magnetron Plaatsing inbouw in bovenkast inbouw in onderkast Nismaten breedte cm hoogte cm diepte minimaal 55 cm (i.v.m.

Nadere informatie

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS 44 VAATWASSERS AFWASSEN Volledig integreerbaar 48 45 cm + integreerbaar 49 Overzichtstabel s 87 DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE U kunt kiezen uit volledig geïntegreerde modellen waarbij de volledig

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

We hebben constant ongeveer apparaten in voorraad in Silkeborg, daarom kunnen we dan ook snelle en constante leveringen garanderen.

We hebben constant ongeveer apparaten in voorraad in Silkeborg, daarom kunnen we dan ook snelle en constante leveringen garanderen. Premium collection Scandomestic is opgericht in 2006 ontstaan uit een aantal medewerkers met een Lange ervaring in de verkoop van huishoudelijke apparaten en producten voor professioneel gebruik, die we

Nadere informatie

#1 GLOBAL Z-SERIES. VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL

#1 GLOBAL Z-SERIES. VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL #1 GLOBAL Z-SERIES VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL KLEUREN CUSTOMIZE Vrijstaand volledig inox (rvs) ORGS2DBF60

Nadere informatie

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden.

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden. SIEMENS vaatwasser inbouw SX69M036NL 848,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M036NL is een inbouw

Nadere informatie

Vrijstaande toestellen / 2015

Vrijstaande toestellen / 2015 Vrijstaande toestellen / 2015 INHOUDSTAFEL WASSEN & DROGEN VAATWASSERS KOELEN FORNUIZEN SERVICE 5 9 10 17 19 Wasmachines 5 Wasmachine Toplade 6 Droogkasten 7 Toebehoren 6 Koel/vriescombinaties 10 Eendeurkoelkasten

Nadere informatie

636,- Gratis bezorgd in Nederland

636,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SX69E003NL 636,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69E003NL is een inbouw

Nadere informatie

Gewoon stoom toevoegen!

Gewoon stoom toevoegen! Electrolux Inbouwapparaten 2012 Gewoon stoom toevoegen! Verbluffende mogelijkheden met de combi-stoomoven Grenzeloos kookplezier Met onze Infinite inductie kookplaten RealLife Afwasautomaten die elke uitdaging

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2012 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY.

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2012 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2012 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. Defecte apparatuur hoeft niet het einde van uw keuken te betekenen. Want met nieuwe Zanussi inbouwapparatuur krijgt

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

901,- Gratis bezorgd in Nederland

901,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV99M30NL 901,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV99M30NL is een inbouw vaatwasser

Nadere informatie

Prijs op aanvraag. SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB Bezorgopties. Beschrijving. Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal

Prijs op aanvraag. SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB Bezorgopties. Beschrijving. Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB89585 Prijs op aanvraag Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LB89585 is een inbouw

Nadere informatie

koelen vriezen koken afwassen

koelen vriezen koken afwassen Exquisit 2016-2017 vrijstaande apparatuur koelen vriezen koken afwassen Opzet koeler KB05-4 A+ Netto inhoud: 44 liter Afmeting: 51,0 x 44,0 x 42,0 1x Glasplateau Opzet koelkast KB45-4 + Netto inhoud: 42

Nadere informatie

Het doseerwonder: W1 TwinDos. Ervaar het gemak van Domotica. Onze nieuwste aanwinst! Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat

Het doseerwonder: W1 TwinDos. Ervaar het gemak van Domotica. Onze nieuwste aanwinst! Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat Speciale uitgave van uw Miele Innovation Centre - april 2016 Het doseerwonder: W1 TwinDos Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat Ervaar het gemak van Domotica Het SmartHome-pakket

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten tot 400 liter

Koel- en vrieskasten tot 400 liter Koel- en vrieskasten tot 400 liter Innovatief en uiterst functioneel Kies Gram voor zorgeloos koelen en vriezen Gram Commercial staat in dienst van de professionele keuken en heeft meer dan een generatie

Nadere informatie

Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2009. Siemens. The future moving in.

Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2009. Siemens. The future moving in. Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2009 Siemens. The future moving in. Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. De juiste keuze met Siemens. Is uw inbouwapparatuur al

Nadere informatie

649,- Gratis bezorgd in Nederland

649,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV86M50EU 649,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV86M50EU is een luxe volledig

Nadere informatie

732,- Gratis bezorgd in Nederland

732,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap wand rvs LC98BB542 732,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LC98BB542

Nadere informatie

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER Een ideale draagbare koelbox met een inhoud van 24 liter. Geschikt voor 1,5 liter flessen. Handig voor een dagje uit of tijdens een lange rit in de auto. Eén deksel. Werkzaam

Nadere informatie

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 AEG vaatwasser inbouw F56322IM0 693,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Prijstechnisch zeer interessante inbouw

Nadere informatie

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS DE INNOVATIES VAN AEG 2015 De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS De ultieme smaakbeleving Met de AEG ProCombi Plus oven introduceert AEG de volgende stap in het koken met stoom. Deze multifunctionele

Nadere informatie

464,- Gratis bezorgd in Nederland

464,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT koelkast inbouw KRIE2125/A++ 464,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 79,00 Wijzigen draairichting deur + 15,00 Levering op etage + 24,00 Beschrijving De

Nadere informatie

1698,- Gratis bezorgd in Nederland

1698,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG koelkast wijn SCV115A 1698,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Beschrijving Grote wijnklimaat & wijnbewaar

Nadere informatie

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen.

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. REAL LiFE 72 AFWASSEN In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard

Nadere informatie

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid.

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid. PRODUCT BROCHURE INTRODUCTIE Alluxe is het eigen merk van Alluance Group, trotse leverancier van ASKO, Gutmann, Steel en Sub-Zero Wolf. Merken die zich onderscheiden in kwaliteit, duurzaamheid en design.

Nadere informatie

typisch asko D5544 XL (82 cm)

typisch asko D5544 XL (82 cm) D5544 XL (82 cm) Premium bovenkorf Premium onderkorf Messenrek Aantal couverts: 14 Energieklasse: A+ typisch asko Deze ASKO producten zijn verkrijgbaar bij: Remco Service, Kervelstraat 82, Apeldoorn T

Nadere informatie

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOE LING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOE LING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN OVENS. KOOKPLTEN. DMPKPPEN. KOE LING. VTWS. KRNEN EN SPOELBKKEN 2 0 1 3 BSISSET ZOB10401XK Conventionele oven Energieklasse Volume: liter 4 OVENFUNCTIES Onderwarmte Bovenwarmte Boven- en onderwarmte Mechanische

Nadere informatie

Energieklasse A+ Energieklasse A++, 25% energiezuiniger t.o.v. klasse A+.

Energieklasse A+ Energieklasse A++, 25% energiezuiniger t.o.v. klasse A+. Koelen Energieklasse A+ Shopping-functie : voor snelle koeling Energieklasse A++, 25% energiezuiniger t.o.v. klasse A+. FastFreeze - snelvriesfunctie Energieklasse A+++, de energiezuinige topper die maar

Nadere informatie

2017 / More than quality. koelen vriezen koken. Enjoy the newest

2017 / More than quality. koelen vriezen koken. Enjoy the newest 2017 / 2018 More than quality koelen vriezen koken Enjoy the newest Enjoy the newest Maak kennis met de nieuwste serie Frilec koelers, koel- en vrieskasten. Allemaal geleverd rechtstreeks af fabriek. Deze

Nadere informatie

1490,- Gratis bezorgd in Nederland

1490,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap wand zwart LC91KWV60 1490,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. A B D E F G H I L M N O C P Q R Koelkast A. Bedieningspaneel B.

Nadere informatie

Ecostore. Vrieskast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Electrolux Professional professional.electrolux.be

Ecostore. Vrieskast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Electrolux Professional professional.electrolux.be ITEM # MODEL # Vrieskast met halve deuren 670 liter NAAM # SIS # AIA # en de storingssignalering * Koelinstallatie met automatische ontdooiing en heet gas smeltwater verdamping en een afneembare 60 mm

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten ecostore HP Touch: innovatief touchscreen voor een zorgeloze bediening B C D E F G ENERGI ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJ ENERGY ENERGIE ENERGI 350 kwh/annum 503 L 0 L 2015/1094-I 5 40 C-40%

Nadere informatie

BORETTI FORNUIZEN - LINEA PRINCIPALE 60 CM. Buono Bravo Boretti

BORETTI FORNUIZEN - LINEA PRINCIPALE 60 CM. Buono Bravo Boretti BORETTI FORNUIZEN - LINEA PRINCIPALE 60 CM Buono Bravo Boretti Edizione 2017-2 ALGEMENE INFORMATIE KOEL- EN VRIESKASTEN U w verse ingrediënten kunnen zich geen betere chillroom wensen... Met de juiste

Nadere informatie

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X HANDIG MET DE COMBI-MAGNETRON ZNF 31 X Koken De meest praktische hulp bij het koken is zonder twijfel de combi-magnetron. Compact van buiten, maar verbazend groot van binnen. Het apparaat is te gebruiken

Nadere informatie

komen van AEG-Electrolux

komen van AEG-Electrolux Koelkasten en Diepvriezers komen van AEG-Electrolux Fris, transparant blauw en uiterst hygiënisch op lange termijn. Alles onder controle: één oogopslag op het display volstaat Het binnenontwerp van onze

Nadere informatie

3529,- Gratis bezorgd in Nederland

3529,- Gratis bezorgd in Nederland iomabe koelkast rvs ORE24CGF 80 3529,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Full service levering 99,00 gratis Leveren op etage met verhuislift + 210,00 Beschrijving Uit de luxe

Nadere informatie

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner LUCHT/LUCHT GEKOELDE AIRCONDITIONER PAC N80.1 De Pinguino PAC N80 heeft een energieklasse A in koeling. UITERST EFFICIENT Nieuw

Nadere informatie

ABSOLUTECARE. Durf te drogen

ABSOLUTECARE. Durf te drogen SOLUTECRE Durf te drogen EG SOLUTECRE DURF TE DROGEN Uiterst zacht voor uw king De meeste mensen durven king van wol of zijde niet in een droogautomaat te drogen. ij een onjuiste behandeling kan wol namelijk

Nadere informatie

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd.

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. * DROOGAUTOMATEN 2013 2014 * Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. (Rapport nr. 20130293, mei 2013),

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN low budget serie van Gram HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN Een solide basis voor In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een koeler of

Nadere informatie

949,- Gratis bezorgd in Nederland

949,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SN657X01PN 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SN657X01PN is een inbouw

Nadere informatie

488,- Gratis bezorgd in Nederland

488,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap vlakscherm rvs LI67RA560 488,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens

Nadere informatie

581,- Gratis bezorgd in Nederland

581,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS combi-magnetron rvs inbouw HB84H501 581,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens HB84H501 is een inbouw

Nadere informatie

Een overzicht van de voordelen

Een overzicht van de voordelen Laboratorium vrieskisten tot - 45 C Een overzicht van de voordelen Een optisch en akoestisch temperatuuralarm waarschuwt bij overschrijding van de temperatuurgrenzen. De alarmparameters voor het temperatuuralarm

Nadere informatie

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : STL7233L Nieuw VAATWASSER, VOLLEDIG INTEGREERBAAR, 13 BESTEKKEN, 82 HOOGTE, 60 BREED EAN13: 8017709232429 13 bestekken Programma's: 5 + 5 snelle Temperaturen: 38, 45, 50, 55, 65, 70 C KENMERKEN: Planetarium

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. De ideale temperatuur voor de conservering van levensmiddelen is al van te voren ingesteld in de fabriek. Als het geluidsalarm wordt ingeschakeld,

Nadere informatie

Gebruiks- en montagehandleiding

Gebruiks- en montagehandleiding Gebruiks- en montagehandleiding Opberglade ESS 3060-10 Lees beslist de gebruiks- en montagehandleiding voordat u uw apparaat plaatst, nl-nl installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en

Nadere informatie

VRIJSTAANDE TOESTELLEN

VRIJSTAANDE TOESTELLEN VRIJSTAANDE TOESTELLEN 2017 AL MEER DAN 100 JAAR INGENIEUZE IDEEËN 2 ZANUSSI GESCHIEDENIS Antonio Zanussi richt het bedrijf Zanussi op. Het eerste gasfornuis. De eerste Zanussi vaatwasser. Introductie

Nadere informatie

125 jaar AEG. Kies een cadeau t.w.v. 125,- bij aankoop van een AEG was-, droog-, of afwasautomaat. CADEAU 4 CADEAU 1 CADEAU 2 CADEAU 3

125 jaar AEG. Kies een cadeau t.w.v. 125,- bij aankoop van een AEG was-, droog-, of afwasautomaat. CADEAU 4 CADEAU 1 CADEAU 2 CADEAU 3 Kies een cadeau t.w.v. 125,- 125 jaar AEG bij aankoop van een AEG was-, droog-, of afwasautomaat. CADEAU 1 CADEAU 2 CADEAU 3 CADEAU 4 GEFELICITEERD! U heeft een was-, droog- of afwasautomaat van AEG aangeschaft.

Nadere informatie

3 4 5 N tot ST (zie tabel). Het toestel kan niet naar behoren werken als het voor een langere Belangrijk! laag stroomverbruik. Klimaatklasse SN N ST T Dagelijks gebruik Toebehoren 1) Verplaatsbare schappen/lades

Nadere informatie

399,- Gratis bezorgd in Nederland

399,- Gratis bezorgd in Nederland WHIRLPOOL koelkast onderbouw ARZ005/A+ 399,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 10,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving

Nadere informatie

1. Standaard specificaties 2. Interieur specificaties 3. Verkoop argumenten 4. Apparaat specificaties

1. Standaard specificaties 2. Interieur specificaties 3. Verkoop argumenten 4. Apparaat specificaties French Door 70 1. Standaard specificaties 2. Interieur specificaties 3. Verkoop argumenten 4. Apparaat specificaties Afmeting verpakking (mm) 766 825 1900 1. Standaard specificaties Netto inhoud 378 L

Nadere informatie

WHIRLPOOL KOELEN EN VRIEZEN 2014-2015

WHIRLPOOL KOELEN EN VRIEZEN 2014-2015 WHIRLPOOL KOELEN EN VRIEZEN 2014-2015 Het verschil tussen eenvoud en intuïtie. Whirlpool begrijpt uw behoeften en weet dat u elke dag op een unieke en speciale manier zorgt voor alle dingen die u lief

Nadere informatie

STANDARD Koel- en vriesapparatuur

STANDARD Koel- en vriesapparatuur Product Catalogus - Versie 4.0 STANDARD Koel- en vriesapparatuur STANDARD STANDARD Koel- en vriesapparatuur Dit assortiment bestaat uit gastronomische 2/1 kasten en 1/1 werkbanken, verkrijgbaar als koelkast

Nadere informatie

Huishoudelijk Professioneel

Huishoudelijk Professioneel 18 Huishoudelijk Professioneel Goed en solide slot Controlepaneel voor iedere zone Binnenverlichting LED Pull out houten leggers met RVS front SV 80 Wijnkoelkasten -uitgevoerd met één, 2 of 3 zone SV 90

Nadere informatie