Nr juni 2014 schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 38 19 juni 2014 schooljaar 2013-2014"

Transcriptie

1 Nr juni 2014 schooljaar C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat TK Dalerpeel info@waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, We hebben het volgende nieuws voor jullie verzameld. Nieuwe ouder verkeerscommissie In de verkeerscommissie mogen we Monica Stuifzand verwelkomen! Fijn dat alle commissies nu weer compleet zijn voor het nieuwe schooljaar. Welkom, Monica. We wensen je veel plezier en succes in de verkeerscommissie. Vrijdag 20 juni alle kinderen vrij Morgen, vrijdag 20 juni, zijn alle kinderen vrij. De leerkrachten hebben een studiedag. Ze gaan verder met de veranderondwerpen waar we mee bezig zijn: Groepsplannen, thematisch werken en ook de planning voor volgend schooljaar komt aan bod. 10-minuten-gesprekken Gisteren hebben de kinderen de uitnodiging voor de 10-minuten- gesprekken mee naar huis gekregen. Schoonmaakavond Maandagavond 30 juni houden we een schoonmaakavond. Alle lokalen zullen dan schoon gemaakt worden. Daarvoor hebben we hulp van veel ouders nodig! Vele handen maken We beginnen om uur en het is de bedoeling om voor uur met elkaar een kop koffie/thee te drinken en daarna naar huis te gaan. Aanmelden kan bij de groepsleerkrachten. Zij houden in de gaten of er genoeg hulp is. Alle schoonmakers wordt gevraagd zelf een emmer en een doekje mee te nemen. Musical/Afscheid groep 8 Hallo ouders, We hebben met groep 7/8 een musical ingestudeerd. De ouders en genodigden krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de avondvoorstelling. Woensdagmorgen 2 juli om uur treden we op voor de kinderen van groep 1 t/m 6. Hierbij zijn ook de ouders van deze kinderen uitgenodigd en andere mensen die belangstelling hebben.

2 Wij zouden het erg leuk vinden als jullie ook komen kijken! Het is in het dorpshuis: De Breiberg Tot dan! Donderdag 3 juli Donderdag 3 juli vieren we alvast het laatste schooldagfeest. De kinderen gaan die dag van 8.30 uur tot uur naar school en eten op school. We gaan er een survivaldag van maken! Het volgende hebben we nog nodig: - ongeveer 10 stokken voor vlaggen -2 lakens En een paar survivaltips voor de kinderen: 1. Groep 5 t/m 8 schone kleren en een handdoek mee. 2. Geen eten en drinken mee die dag. 3. Geen bord of bestek mee. Laatste schooldag De allerlaatse schooldag van dit schooljaar, vrijdag 4 juli, zijn alle kinderen om uur vrij. Dictee Het laatste dictee van dit schooljaar is vandaag. Bijbelse geschiedenis Week 26: 23 juni t/m 29 juni David vlucht, 1 Samuël 19:1-17 David en Jonatan, 1 Samuël 20 David spaart Sauls leven, 1 Samuël 24 Jarigen Er zijn deze week geen jarigen.

3 Actueel overzicht belangrijke data Juni Vrijdag 20 Studiedag, alle kinderen vrij Dinsdag 24 Kijk/spreekavond groep 1 t/m 7 Donderdag 26 Kijk/spreekavond groep 1 t/m 7 Vrijdag 27 Rapport mee Maandag 30 Schoonmaakavond Juli Dinsdag 1 Schoolkrant mee Woensdag 2 Musical 7/8 en afscheid groep 8 Donderdag 3 Kinderen van 8.30 uur tot uur naar school. Vrijdag 4 Alle kinderen om uur vrij. Groep 1 en 2 Deze week gaan we verder met het thema: zomer. Het is ook ons laatste thema voor de zomervakantie. We doen het thema samen met groep 3 en 4 en zullen een aantal gezamenlijke activiteiten ondernemen: groepswerk, een picknick en het zomerfestival. Wat hoort allemaal bij de zomer? Te denken valt aan: zomerkleren, veel fruit en groente, vakantie, warm weer, op reis, wespen, steekmuggen, etc. Deze week zijn de kinderen begonnen met het groepswerk. In de gang zijn de kinderen een grote camping aan het maken met kosteloos materiaal. In de stempelhoek kunnen de kinderen woorden, die met de zomer te maken hebben, stempelen. In de leeshoek kunnen de kinderen boeken lezen over de vlinders. Woensdag herhalen we alle letters die we tot nu toe hebben geleerd, zowel klank als gebaar. Vrijdag gaat groep 2 een bladzijde uit hun schrift maken. Het schrijfpatroon de slinger wordt verder ingeoefend. Picknick: Volgende week woensdag, als het weer het toelaat, gaan wij samen met groep 3/4 picknicken in de speeltuin. We maken zelf de lekkernijen: sandwiches, fruit spies en cup cakes. De kinderen hoeven deze dag geen fruit mee, wel drinken.

4 Het zomerfestival: Vorige week hebben we het thema boeken horen erbij afgesloten. De kinderen hebben geleerd dat er rijmboeken zijn. We willen nu aandacht besteden aan het rijmen in dichtvorm. Hiervoor vragen wij uw medewerking om uw dichtkwaliteiten samen met uw kind(eren) op papier te zetten. We hebben gekozen voor het thema zomer/vakantie. Het is de bedoeling dat de gedichtjes geschreven worden op de vliegers die uw kind(eren) vandaag hebben meegekregen. Samen kunt u de vliegers versieren en er een staartje aan maken. De vliegers zullen dan te bewonderen zijn in de gang. Mochten er ouders/ kinderen van de bovenbouw enthousiast zijn geworden en ook willen gaan dichten, dan liggen er op de kast bij juf Christel lege vliegers waarop de gedichten kunnen worden geschreven. Graag willen wij dat de gedichtjes voor vrijdag 27 juni worden ingeleverd. Groep 3/4 Joepie alle kinderen van groep 3 hebben het veilig en vlot diploma kern 11 weer meegekregen afgelopen maandag. Bij de afronding van deze kern hoorde ook de spellingtoets, die is ook maandag meegeven. We zijn al begonnen met kern 12, en het thema is: op reis! We oefenen in deze kern het schrijven van eenlettergrepige woorden die aan het eind een lettercluster met een tussenklank hebben, woorden als werk en sterk. Deze noemen we de vriendjesflatwoorden. Met technisch lezen oefenen we drielettergrepige woorden die we correct en vlot lezen. Ook besteden we aandacht aan het begrijpend lezen: denkvragen over een tekst beantwoorden, conclusies trekken uit de context van een tekst en verwijswoorden lezen en begrijpen. Kortom nog genoeg te leren deze weken. Met leesparade in groep 4, een methode voor technisch en begrijpend lezen, oefenen we deze week werkwoorden met open lettergreep op en, zoals bijvoorbeeld ratelen. De woordenschat woorden zijn bijvoorbeeld: roerbakken, hartig, streepjescode, het reptiel en grazen. Donderdagmiddag mogen de kinderen weer een spel meenemen van thuis. Veel plezier deze week allemaal met de feestweek en tot vrijdag! Ben erg nieuwsgierig naar de optredens van de kinderen! Groep 5/6 Verjaardag: Op woensdag 25 juni vier ik mijn verjaardag. De kinderen mogen deze morgen verkleed op school komen. Bij mooi/droog weer gaan we naar het bos, dus graag wel makkelijk zittende kleding aan, waarin je wel kunt bewegen (Ik weet namelijk niet wat voor spannende verkleedkleren jullie hebben). Wat we verder deze ochtend gaan doen is nog een verassing!

5 Zumba Volgende week donderdag krijgen we een gastles van een zumba docent. Altijd leuk, want meester is er die middag waarschijnlijk ook en ik heb gehoord dat meester goed kan dansen! WK voetbal Het WK voetbal is het onderwerp van gesprek in de klas. We hebben allemaal een WK werkboekje in het vak, waarbij we elke dag de standen bijhouden. Op de dag dat Nederland speelt hebben we ook een WK praatje. Wij zijn dan net echte voetbalverslaggevers, omdat het een hele voorbeschouwing is. Groep 7/8 Musical Bij het naderen van de musical zijn er nog een paar dingen die we nodig hebben: dat is een nep-baard en een videocamera (het liefst een oudje, nog dat grote formaat). Afscheid groep 8 Het einde is in zicht voor groep 8 en dan is echt zover en vliegen ze uit. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Samen met het team gaan we de woensdagmiddag naar de bioscoop. Welke film het gaat worden is nog niet bekend. Zodra dat bekend is, kunnen we ook een tijd van vertrek plannen vanaf de school. Als we weer terug zijn eten we nog gezellig samen op school. Daarna start de musical om uur in het dorpshuis, die ongeveer anderhalf uur zal duren. Daarna zal aansluitend het afscheid van groep 8 zijn. Taal/spelling/woordenschat Van alle vakken werken we de komende weken de laatste thema's uit. Rekenen Met rekenen werken we het laatste blok; blok 6 uit. Groep 8 heeft kennis gemaakt met het begrip kilocalorie en kilojoule en kunnen die in elkaar omrekenen. Ze leren energieverbruik te berekenen. Groep leert gemiddelden te berekenen van lengtes en maken kennis met kommagetallen bij lengtematen. Verder blijven we oefenen met de breuken, procenten, de staartdeling en cijferend vermenigvuldigen. Fietsroute naar de Nieuwe Veste Volgende week vrijdagochtend de 27 e fiets ik samen met groep 8 de route naar de Nieuwe Veste. Juf Michon staat die ochtend voor groep 7. De volgende nieuwsbrief verschijnt donderdag 26 juni

6 Nieuws van anderen Wijzigingen in Jeugd en Jongerenwerk Vanaf 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor het bieden van zorg aan langdurig zieken en ouderen, voor het bieden van hulp aan werklozen bij het vinden van een baan en voor de jeugdzorg. De gemeenten nemen deze taken over van de Rijksoverheid of van de provincie. Gemeenten krijgen er een groot takenpakket bij. Gemeenten moeten meer gaan doen met minder geld en de eigen kracht van burgers aan gaan spreken. Ook het jongerenwerk van Welzijn 2000 zal door deze ontwikkelingen anders worden ingezet en uitgevoerd. Gemeente breed houdt dit in dat wij afscheid gaan nemen van het Meidenwerk en de Jongerenbus. Voor Dalerpeel zal het Meidenwerk op 26 juni afgesloten worden en zal de Jongerenbus op 2 juli voor het laatst Dalerpeel aandoen. De jongerenwerkers van Welzijn 2000 zullen in de gemeente Coevorden vaker op straat te vinden zijn om contacten te leggen met jongeren. Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u contact opnemen met: Kim Slomp E: kimslomp@welzijn2000.nl T: Hallo jongens en meisjes, Na een geslaagd tentenkamp van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer een tentenkamp organiseren. We gaan natuurlijk weer lekker broodjes bakken boven de vuurton maar ook hebben we dit jaar een stormbaan tot onze beschikking. We gaan nog niet alles verklappen maar dat het leuk word staat vast! Wanneer: 13 augustus 14 augustus Waar: Voetbalveld Tijd: uur 9:30/10:00 Wie: groep 1 t/m groep 8 Bijdrage: 5 euro Het is dus de bedoeling dat je blijft slapen! Opgave voor 27 juni Wees op tijd want bij te laat geen deelname aan het tentenkamp i.v.m. organisatie! Opgeven kan bij Carola of Misha

7 Yokikoe en Crea Mea Hallo creatieveling, In de zomervakantie een middagje creatief, spel en ontspanning? Het creatieve is een creatie maken van natuurlijke en vrolijke zomerse materialen met behulp van Crea Mea.En het spel en de ontspanning beleven we in een zomers avontuur verzorgd door YokiCoe kinderyoga. Dit avontuur bestaat o.a. uit spelen met de spelparachute en concentratiespelletjes. Op woensdagmiddag 16 juli of donderdagmiddag 17 juli, Van uur tot uur. De leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Kosten zijn 12,50 euro incl. materialen, drinken en wat lekkers. Lijkt het je leuk, geef je dan nu op bij: YokiCoe Ina Rozema tel info@yokicoe.nl Crea mea Mea Kreeft tel gerriekreeft@online.nl Deze middag word gehouden bij Crea Mea aan de Veenschapsweg 38 te Steenwijksmoer. Wij zien je heel graag in de zomervakantie. Groetjes Ina Rozema en Mea Kreeft.

8

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis.

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis. No. 34, 5 juli 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Briefjes

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Schoolreis. Volgend schooljaar. Ouderenquete. Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Schoolreis. Volgend schooljaar. Ouderenquete. Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, We hebben het volgende nieuws voor jullie verzameld. Schoolreis Afgelopen dinsdag zijn we op schoolreis geweest. Het waren geslaagde

Nadere informatie

Nr.6 29 september 2016 schooljaar

Nr.6 29 september 2016 schooljaar Nr.6 29 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr april 2016 schooljaar

Nr april 2016 schooljaar Nr. 30 14 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Kennismaken bij de kleuters. Lang leve de muziekshow groep 5/6

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Kennismaken bij de kleuters. Lang leve de muziekshow groep 5/6 No. 31, 7 juni 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Kennismaken

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nr.3 14 september 2017 schooljaar

Nr.3 14 september 2017 schooljaar Nr.3 14 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.35 22 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 23 4 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief.

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief. No. 19, 1 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.32 1 juni 2017 schooljaar

Nr.32 1 juni 2017 schooljaar Nr.32 1 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr juni 2016 schooljaar

Nr juni 2016 schooljaar Nr. 35 1 juni 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Nr.5 22 september 2016 schooljaar

Nr.5 22 september 2016 schooljaar Nr.5 22 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 24 11 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Ouderavond maandag 22 mei

Ouderavond maandag 22 mei Nr.31 18 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Nr mei 2016 schooljaar

Nr mei 2016 schooljaar Nr. 32 12 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nr.2 1 september 2016 schooljaar

Nr.2 1 september 2016 schooljaar Nr.2 1 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nr maart 2017 schooljaar

Nr maart 2017 schooljaar Nr.24 23 maart 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar

Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr maart 2016 schooljaar

Nr maart 2016 schooljaar Nr. 28 24 maart 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kind op Maandag. Aanwezigheid Directie: Afscheid juf Christel. Belangrijke data komende periode. C.B.S. Willem Alexander

Kind op Maandag. Aanwezigheid Directie: Afscheid juf Christel. Belangrijke data komende periode. C.B.S. Willem Alexander No. 20, 3 juli 2019 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Kind

Nadere informatie

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nr november 2016 schooljaar

Nr november 2016 schooljaar Nr.11 10 november 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Ik wens iedereen veel goeds voor de toekomst en tot ziens! Lieve groet, juf Ciska

Ik wens iedereen veel goeds voor de toekomst en tot ziens! Lieve groet, juf Ciska Nr.10 27 3 november 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie