Programma. & praktische info. Cross Media Synergie: leerrijke ervaringen van vandaag & rake visies voor morgen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma. & praktische info. Cross Media Synergie: leerrijke ervaringen van vandaag & rake visies voor morgen"

Transcriptie

1 Programma & praktische info Cross Media Synergie: leerrijke ervaringen van vandaag & rake visies voor morgen Dinsdag 8 oktober 2013 Auditorium Volvo Sint-Agatha-Berchem (nabij Brussel)

2 Inhoudstafel Voorwoord 2 Eerste helft de sprekers het programma 4 Tweede helft de sprekers het programma 6 DM update jubileumdeal 8 Praktisch prijs 9 Praktisch inschrijven locatie contact 10 en de toekomst brengt nog meer moois! 11 Partners 12 Cross Media Synergie? Dat is het onderling versterkend effect dat ontstaat wanneer u online en offline media op de juiste manier combineert om een relevante dialoog op te bouwen met uw doelgroep. Vooral de feedback van de doelgroep is van belang. Want die stuurt het communicatieproces. Crossmediale communicatie is nog volop in ontwikkeling. Laat u inspireren op ons Jubileum Seminarie en wie weet schrijft u wel de volgende succescase!

3 Op dinsdag 8 oktober vieren we het 25-jarig bestaan van het DM Institute. Niet met een doordeweeks feestje, maar wel met inhoud. U bent van harte uitgenodigd op ons Jubileum Seminarie rond Cross Media Synergie. Hét 1-to-1-marketingevent van het jaar! Werkt u in marketing, communicatie of verkoop en wilt u in één dag mee zijn met de do s en don ts van crossmediale communicatie? Vraagt u zich af hoe u meer kunt halen uit uw marketinginvesteringen en communicatie-acties? Tijdens ons Jubileum Seminarie leert u de nieuwste knepen van het vak en krijgt u heel wat inspiratie aangereikt. De experten die daarvoor zorgen, zijn stuk voor stuk klinkende namen. Professionals waar u zeker wat van opsteekt en waarmee u in discussie kunt gaan. Voor, tijdens en na het seminarie. Dat u hen allemaal op één event kunt ontmoeten, is ronduit uniek. Breng uw inschrijving dus snel in orde, want de plaatsen zijn gegeerd én beperkt. Tot op 8 oktober! P.S. 1: Tweet mee! #dminstitute 3 Jo De Bruyn, P.S. 2: Vergeet je pingpongpallet niet Programmadirecteur DM Institute mee te brengen op 8 oktober. Zo kan je met veel schwung interactief deelnemen aan het seminarie.

4 Eerste helft Erik Van Vooren Oprichter van het DM Institute. Marketingprofessor met stevige internationale reputatie. Auteur van standaardwerken over Direct Marketing. Kortom: dé goeroe van 1-to-1-marketing in België, gewaardeerd tot ver over onze landsgrenzen. Jo De Bruyn Programmadirecteur van het DM Institute. Door de wol geverfd marketing- en communicatiemens die niets liever doet dan professionals samenbrengen en ze hun ervaringen laten delen. Henny Van Gerwen De bevlogen maar minzame Creative Director van BBDO One to One. Thuis in de internationale reclamewereld. Met een neus voor inspirerende cases. Joke Claessen Freelance Brand Relationship Builder en CRM-strateeg met 20 jaar ervaring. Goochelt met alle mogelijke mediakanalen om haar doel te bereiken: relaties bouwen tussen mensen en merken.

5 Cross Media Synergie, waar staan we vandaag? uur Eerst de innerlijke mens versterken. U bent welkom vanaf uur in het knappe auditorium van Volvo (als u van Scandinavisch design houdt, voelt u zich hier onmiddellijk thuis). We zorgen voor een verzorgd en uitgebreid buffet met diverse hapjes, broodjes en slaatjes. In de gekende, gemoedelijke DM Institute-sfeer geraakt u makkelijk aan de praat met onze andere gasten uur met een Energy Break om uur De one-to-one boomerang door Erik Van Vooren 25 jaar direct en digitale marketing samengebald in een onderhoudende presentatie. Als Erik u de bal toespeelt, speelt u hem dan terug? Open your eyes door Jo De Bruyn Een bloemlezing van de beste tips i.v.m. Cross Media Synergie die gepubliceerd werden in DM Update, het adviesmagazine van het DM Institute. Cross Media Synergie: grensverleggende creativiteit - een reis rond de wereld in 21 cases door Henny Van Gerwen 21 baanbrekende buitenlandse crossmediale cases, voorzien van vakkundige kanttekeningen. Inspiratie ten top. Cross Media Synergie: OK maar hoe begin je er nu aan? door Joke Claessen Hoe werk maken van je eigen crossmediale aanpak? Joke deelt praktische checklists en adviezen met u in een hands-on workshop. 5

6 Tweede helft Johnny Thijs Deze Master Marketer is sinds 2002 CEO van bpost. Gedreven door efficiëntie en communicatie maakte hij van het verlieslatend staatsbedrijf een winstgevende organisatie. Stephane Vermeiren Carrière gestart bij Nielsen. Via Sopres en De Persgroep bij Rabobank beland. Vandaag General Manager van Rabobank.be. Het enfant terrible van de Belgische bankwereld. Kristof De Wulf CEO InSites Consulting. Was onderzoeker in het DM Research Center van de Vlerick Business school. Startte eind jaren 90 met drie collega s InSites Consulting. Vandaag een wereldspeler.

7 7 Cross Media Synergie, rake visies voor morgen uur Feestelijk jubileum-walking buffet. Heerlijke, diverse gerechten. En uw tafelgenoten kiest u zelf uur Rake visies & trends voor uw uitdagingen van morgen Laat u driedubbel inspireren door de brede kijk van 3 CEO s van topniveau met een ongemeen stevige marketingreputatie: Johnny Thijs van bpost, Stephane Vermeiren van Rabobank.be en Kristof De Wulf van InSites Consulting. Zij presenteren u hun interessante kijk op Cross Media Synergie. Met eigen en controversiële accenten. Een mix van veel (marketing)ervaring, rebelse visies en een voorliefde voor klantenfeedback. U kan volop reageren, vragen stellen, in discussie gaan kortom: dit wordt pingpong op het hoogste niveau! uur Succestoast op de volgende 25 jaar. De toekomst begint nu.

8 DM Update hét adviesmagazine door en voor direct en digital marketers tweemaandelijks, full colour adviesmagazine 24 bladzijden reclamevrije informatie inspirerende voorbeelden, checklists, cases en tips in verband met alle aspecten van direct marketing en digital marketing over adressenbestanden, databases, direct mail, , internet, social media, Als abonnee geniet u bovendien van het volledige DM Institute Service Package 395 euro/jaar Magazine + Service Package jaarlijks gratis deelname aan 3 DM Update Seminars 10% korting op alle seminars van het DM Institute een persoonlijk paswoord geeft u gratis en onbeperkt toegang tot het digitaal archief met alle artikels die sinds 2001 verschenen zijn in DM Update jaarlijks een gratis evaluatie van één van uw direct of digital marketingacties door een ervaren 1-to-1-marketingexpert Word nù abonnee door het vakje Ik wens me te abonneren op DM Update aan te vinken bij uw inschrijving voor het Jubileum Seminarie. Vraag een gratis proefnummer JUBILEUMDEAL! Neem nu een jaarabonnement op DM Update en krijg: 7 nummers van ons adviesmagazine: de 6 nummers van als extra ook het laatste nummer van 2013 (wordt verwacht in nov. 2013) gratis deelname aan 3 DM Update workshops in 2014 over razend interessante topics + als extra gratis deelname aan het DM Update Seminar op 17 december 2013 onmiddellijk de abonneekorting op uw inschrijving voor het Jubileum Seminarie

9 Praktisch Het Jubileum Seminarie is opgedeeld in twee delen. U kunt zich inschrijven voor één van beide delen of voor het volledige programma. Prijs Net zoals bij onze andere seminaries genieten DM Update abonnees van een gunstig tarief. Jubileum Seminarie Inschrijvingsprijs DM Update abonnees uur Eerste helft, incl. uitgebreid welkomstbuffet 390 euro 350 euro uur Tweede helft, incl. feestelijk jubileumbuffet 250 euro 225 euro uur Volledig programma van a tot z, incl. alle lekkers 590 euro 475 euro Alle prijzen zijn excl. btw 21% = 40 euro korting = 100 euro korting Niet tevreden, geld terug 9 Het DM Institute staat voor opleidingen met een sterke inhoud in een verzorgd kader. Onze kwaliteit maken we hard met de Niet tevreden, geld terug -garantie. Vertrekt u dus met veel goesting naar ons Jubileum Seminarie maar keert u van een kale reis terug? Neem dan onmiddellijk contact met ons op.

10 Inschrijven Schrijf u in zoals het u past: via de persoonlijke URL op uw uitnodiging, via > Opleidingen of met de nostalgische gele briefkaart De plaatsen in het auditorium zijn beperkt. Snel zijn is de boodschap! Locatie Volvo Hunderenveldlaan 10, 1082 Sint-Agatha-Berchem 0 Contact Hebt u vragen? Wenst u meer info? Neem contact op met Jo De Bruyn. Hij helpt u graag verder

11 en de toekomst brengt nog meer moois! Zo n Jubileum Seminarie, smaakt dat naar meer? Prima! Dit is ons opleidingsaanbod voor het najaar. do. 17/10/2013 Sterk drukwerk inkopen zonder zorgen di. 22/10/2013 De plakfactor. Schrijf raak. Advies, cases, oefeningen do. 14/11/2013 Integreer (zelf ) volop videomarketing in je website do. 21/11/2013 Social media in b-t-b marketing do. 28/11/2013 Kies voor meer trouwe klanten, via haalbare CRM-acties ma. 2/12/2013 Direct marketing essentials: De Dialoog Methode di. 3/12/2013 Responsgedreven copywriting voor online- en offlinemedia do. 5/12/2013 (VM) Hoe LinkedIn succesvol inzetten voor prospectie? do. 5/12/2013 (NM) Hoe Twitter & blogs slim integreren in je b-t-b communicatiestrategie? di. 10/12/2013 Scoor met marketing: strategie, creatie (tekst en vorm), follow-up di. 17/12/2013 DM Update seminar: Direct marketingboeken op je leesplank (2 auteurs) Alle info over de docenten en het programma vindt u op > Opleidingen. U kunt er zich ook onmiddellijk inschrijven. 11

12 Partners Het feestelijke Jubileum Seminarie van het DM Institute wordt mee mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze partners: 2 DM Institute DM Institute Wijstraat 44, 9340 Lede

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT PRESENTEERT Keynote speakers: LEAN MANAGEMENT SUMMIT - Daniel Jones - Gilberto Kosaka - Dave Brunt - Victor Conde 27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT C A R LT O N P R E S I D E N T H O T E L LUSTRUM 5 JAAR a

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

Special Topics Opleidingen

Special Topics Opleidingen Special Topics Opleidingen Interactieve kortlopende opleidingen in marketing, sales en communicatie voor iedereen die een functie of topic wil uitdiepen. Voor deze opleidingen werkt Instima samen met bdma.

Nadere informatie

Webinar over Webinars

Webinar over Webinars Webinar over Webinars 5 gouden tips uit de praktijk In 30 minuten Introductie Nicole Oude Reimerink Bob Oord Wat is een Webinar? Webinar is een live presentatie die door deelnemers online te volgen is.

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS Intro Lobke Elbers @lobkeelbers lobke@travelnext.nl Community manager Content schrijver Online marketing Blogger Kansenzoeker Samenwerker Gastdocent NHTV Nijmegen www.travelnext.nl

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht Donderdag 16 januari 2014, Utrecht Intensieve Training Sociale Media voor marketing-en communicatie professionals in het onderwijs Met 2 interessante praktijkpresentaties van: Ingmar Volmer : Sociale Media

Nadere informatie

WSI Social Media Strategy Kit v1.1

WSI Social Media Strategy Kit v1.1 Socialemedia succesverhalen, modellen, checklists, middelenen en bronnen EenStarters Handleiding voorhet Lancerenvan een SocialeMedia Strategie voor Uw Bedrijf INHOUD Introductie: WSI Social Media Strategy

Nadere informatie

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Welkom bij presentatie PostNL EHBO & PostNL Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Agenda vandaag bij EHBO Even voorstellen. Direct mail Quiz Big Data & Touchpoints Inspiratie & Cases Zelf aan

Nadere informatie

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk Even Wat is voorstellen e-mailmarketing Loek Balvers Partner Managers bij MailPlus 06-40240261 / SMS loek@mailplus.nl 079 3631217 facebook.com/mailplusnl

Nadere informatie

...en word partner van SPORTNEXT!

...en word partner van SPORTNEXT! Maak deel uit van de innovatieve en betrokken sportmarketingcommunity... 1...en word partner van SPORTNEXT! SPORTNEXT is een initiatief van: SPORTNEXT De sportmarketing community 2 Lange tijd moesten de

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

UBA Trends Day. 05-03-2015 Square Brussels

UBA Trends Day. 05-03-2015 Square Brussels UBA Trends Day 05-03-2015 Square Brussels Schrijf an nu in a ir d early b tarief De nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van consumenteninzicht, innovatie, communicatietechnieken en research.

Nadere informatie

Hoorcollege. Crossmedia. Week 1, 31 augustus 2011

Hoorcollege. Crossmedia. Week 1, 31 augustus 2011 Hoorcollege Crossmedia Week 1, 31 augustus 2011 Agenda - Wat is crossmedia? - Waarom is crossmedia zo belangrijk? - 2 onderdelen/docenten Crossmedia - Uitleg tentamen en opbouw cijfer - Opbouw en inhoud

Nadere informatie

De beurs van de openbare sector

De beurs van de openbare sector Organisatie: 4Instance De beurs van de openbare sector Innovatie & Performantie in de overheidssector Virtuele, permanente en multi-level beurs www.publicsectorfair.com www.overheidsbeurs.com Exposanten

Nadere informatie

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Helder &Wijzer Mijn opdrachten In een kort, blended programma In het kort Voor wie docenten/trainers die blended opdrachten willen leren ontwerpen en ontwikkelen

Nadere informatie

Update Marketinginnovatie Nieuwe marketingconcepten & strategieën voor de winnende organisatie

Update Marketinginnovatie Nieuwe marketingconcepten & strategieën voor de winnende organisatie Update Marketinginnovatie Nieuwe marketingconcepten & strategieën voor de winnende organisatie Yousri Mandour, Egbert Jan van Bel Steven van Belleghem & Hans Molenaar Middagseminar Dinsdag 5 oktober 2010

Nadere informatie

Hoe stevig is uw fundament?

Hoe stevig is uw fundament? Hoe stevig is uw fundament? Foto van de Vijverhoeve Uitnodiging Masterclass Succesvol Ondernemen Landgoed de Vijverhoeve 18 januari 2011 Bent u een leider, die een nieuwe stap gaat zetten in uw carrière?

Nadere informatie

inspiratie11 Trending Words Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Event Participants

inspiratie11 Trending Words Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Event Participants inspiratie11 Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Inspiratiesessies over duurzaamheid, webinars, social media en toekomstperspectieven op 30 en 31 maart 2011, stand AmsterdamRAI op Trending Words,

Nadere informatie

www.necker.nl http://www.slideshare.net/neckervannaem GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN CAMPAGNETIJD

www.necker.nl http://www.slideshare.net/neckervannaem GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN CAMPAGNETIJD www.necker.nl http://www.slideshare.net/neckervannaem GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN CAMPAGNETIJD Programma van vanavond 1. Waar wilt u social media voor gebruiken? 2. Hoe krijgt u meer volgers? 3. Hoe kunt

Nadere informatie

MASTERCLASS MARKETING VAN COCA-COLA NAAR UBER NIEUW MOUNTVIEW.NL/MASTERCLASS

MASTERCLASS MARKETING VAN COCA-COLA NAAR UBER NIEUW MOUNTVIEW.NL/MASTERCLASS MASTERCLASS MARKETING VAN COCA-COLA NAAR UBER NIEUW DE WINNAARS HEBBEN BAANBREKENDE SERVICES! DIGITALE TECHNIEKEN ZETTEN MARKETING OP Z N KOP. HET GAAT NIET MEER OM MOOIE WOORDEN, MAAR OM SPRAAKMAKENDE

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Waar sta jij? Reflectie- vragen voor de vakantie, zodat je er straks fit en effectief tegen aan kunt. Marischka Setz DNHS

Waar sta jij? Reflectie- vragen voor de vakantie, zodat je er straks fit en effectief tegen aan kunt. Marischka Setz DNHS Waar sta jij? Reflectie- vragen voor de vakantie, zodat je er straks fit en effectief tegen aan kunt. Vragen uit Loopbaan gesprekken waarmee je meteen jouw voordeel kunt doen Marischka Setz DNHS Waar sta

Nadere informatie

Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen?

Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen? Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen? 1. Wat wel werkt in marketing en wat niet. 2. Hoe kun je zorgen dat je doelgroep je kan vinden en juist voor jou gaat kiezen? 3. Hoe je authentiek kunt zijn en

Nadere informatie

School en computers. Paulusse BedrijfsOpleidingen

School en computers. Paulusse BedrijfsOpleidingen School en computers School en computers Computers zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Kinderen van nu spelen vaak al computerspelletjes voor ze naar groep 1 gaan. Op school nemen computers een

Nadere informatie

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions Online distributiekanalen In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions 2 Agenda Hoe kiest & boekt uw gast? Uw logieswebsite Kan uw logies (gemakkelijk) geboekt worden? Hoe kiest & boekt uw gast? 3 Een

Nadere informatie

Docenten vergadering 12.12.2014. Auteur: Emilia Simion

Docenten vergadering 12.12.2014. Auteur: Emilia Simion Docenten vergadering 12.12.2014 Auteur: Emilia Simion AGENDA 1. Wie ben ik - pg. 3 2. Resultaten docentenonderzoek de barn - pg.4-8 3. VUA missie en visie - pg.9 4. Feiten - pg.10 5. Wat hebben we al gedaan-

Nadere informatie

Training E-recruiter in een dag

Training E-recruiter in een dag Datum: dinsdag 6 december 2011 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 20.45 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

Oekaki = Japans voor tekenen. Eigen online tekentools, paintchat, animatie. Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties.

Oekaki = Japans voor tekenen. Eigen online tekentools, paintchat, animatie. Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties. Oekaki.nl - Online tekenen Oekaki = Japans voor tekenen Eigen online tekentools, paintchat, animatie Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties Kleine community Wens = meer actieve tekenaars Oekaki.nl

Nadere informatie

In twee dagen leer je wat scrum betekent, hoe je het doet en hoe je het intern kunt introduceren.

In twee dagen leer je wat scrum betekent, hoe je het doet en hoe je het intern kunt introduceren. Ben je het oude communicatieplan zat? Wil je flexibeler werken en meer plezier beleven aan de projecten waarin je meedraait? In twee dagen leer je wat scrum betekent, hoe je het doet en hoe je het intern

Nadere informatie

KEYS TO SUCCESS. Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur

KEYS TO SUCCESS. Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur KEYS TO SUCCESS Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur Fashion in Business, Inspiratie en onze Economie Short Talks door: Sector Banker Retail: Michel Koster (ABN AMRO) en Zakenvrouw

Nadere informatie

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing > Meer begrip van de kracht van consumenten en social media voor jouw marketing en communicatie > Inzicht in moderne verhalen,

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen? Online Marketingcommunicatie (post-hbo opleiding) Aangeboden door: Beeckestijn Business School Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Nadere informatie

Seminar E-recruiter in een dag

Seminar E-recruiter in een dag Datum: dinsdag 27 november 2012 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 21.00 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

van 5 oktober tot 30 november 2011 THE HUB Amsterdam

van 5 oktober tot 30 november 2011 THE HUB Amsterdam SECONDSIGHT OPEN YOUR EYES TO THE FUTURE SECONDSIGHT ACADEMY organiseert CURSUS TRENDWATCHING, STRATEGIE en CONCEPTONTWIKKELING 8 LESSEN van 5 oktober tot 30 november 2011 THE HUB Amsterdam TRENDWATCHING

Nadere informatie

Seminar Y-recruiter in een dag

Seminar Y-recruiter in een dag Datum: donderdag 5 april 2012 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 21.00 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters

LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters Annet van Betuw, 28 mei 2013 2 Dit e-boekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn van 28 mei 2013. Het heeft dus

Nadere informatie

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop @gheijkoop of @triqle Gerrit Heijkoop Hoe nieuwe media tijd kunnen besparen bij het organiseren van een evenement of congres SOCIAL MEDIA Linkedin Twitter Facebook Hyves Youtube Flickr Slideshare Foursquare

Nadere informatie

van 7 maart t/m 25 april 2012 THE HUB Amsterdam

van 7 maart t/m 25 april 2012 THE HUB Amsterdam SECONDSIGHT OPEN YOUR EYES TO THE FUTURE SECONDSIGHT ACADEMY organiseert CURSUS TRENDWATCHING, STRATEGIE en CONCEPTONTWIKKELING 8 LESSEN van 7 maart t/m 25 april 2012 THE HUB Amsterdam TRENDWATCHING wordt

Nadere informatie

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit Voorjaar 2016 Al 10 jaar welkom Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit INHOUD DATUM P. Al 10 jaar welkom 3 Arbeidsmarktcommunicatie Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie 4+5 februari

Nadere informatie

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers Meer fans, meer focus, meer klanten Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je weet dat je jezelf en je bedrijf online beter moet presenteren, maar je weet niet zeker hoe je dat moet doen niet

Nadere informatie

Hoe de online klant te vinden?! Optimalisatie aan- en verkoop van! stock & occasiewagens!

Hoe de online klant te vinden?! Optimalisatie aan- en verkoop van! stock & occasiewagens! Hoe de online klant te vinden? Optimalisatie aan- en verkoop van stock & occasiewagens Occasies verkopen ʻvroegerʼ 2 CarflowManager & CRM CRM UCM: Michel van Roon Specialist used car management Specialist

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland

Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland Social Media voor de branche Welke doelgroep is hier aanwezig? Standbouw en/of beursleveranciers Evenementenbureaus

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Direct mail: dat komt binnen!

Direct mail: dat komt binnen! Direct mail: dat komt binnen! Inhoud Presentatie Gezonde Marketing 10-3-2011 Marcel Steenhuis, TNT Post Inhoud Aandacht, aandacht, aandacht! Vraag aan jullie MIDNER 800 online Ads per week MEER Doelgroep

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

DE SUPERPROMOTER ACADEMY

DE SUPERPROMOTER ACADEMY DE SUPERPROMOTER ACADEMY Inhoud 1 Inleiding 2 De huidige situatie 3 Opleiding tot Superpromoter Consultant (SPC) 3.1 Module 1. De Superpromoter theorie (basismodule) 3.2 Module 2. Methodiek & instrumentarium

Nadere informatie

Boost uw carrière. Zo kiest u de MBAopleiding die bij u past. Deze whitepaper is mede mogelijk gemaakt door

Boost uw carrière. Zo kiest u de MBAopleiding die bij u past. Deze whitepaper is mede mogelijk gemaakt door Boost uw carrière Zo kiest u de MBAopleiding die bij u past Deze whitepaper is mede mogelijk gemaakt door Introductie Update uw kennis De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. Hoe goed

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Georges Dockx DE JUISTE MARKETING Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Uitgegeven door Georges Dockx in samenwerking met BOEK MAKERIJ.be D/2015/Georges Dockx, auteur-uitgever

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Training Netwerken Forum 12-5-2014

Training Netwerken Forum 12-5-2014 Training Netwerken Forum 12-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Inleiding 6 Opdracht Je eigen netwerk 7 Theorie 8 Opdracht In gesprek

Nadere informatie

Productkaarten Connectprogramma

Productkaarten Connectprogramma Productkaarten Connectprogramma De kracht van het netwerk: sámen maken we Brabant Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen,

Nadere informatie

CATALOGUS OPLEIDINGEN. Pika~ Nails. Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1

CATALOGUS OPLEIDINGEN. Pika~ Nails. Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1 CATALOGUS OPLEIDINGEN Pika~ Nails Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1 Of je nu op zoek bent naar een opleiding tot nagelstylist of nagelverzorger, of dat je je nageltechnische skills wilt specialiseren

Nadere informatie

10 GOUDEN REGELS VOOR HET GEBRUIK VAN SOCIAL

10 GOUDEN REGELS VOOR HET GEBRUIK VAN SOCIAL 10 GOUDEN REGELS VOOR HET GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA Zo overtuigt u uw doelgroep wél van de toegevoegde waarde Auteur: Wendy Appel Datum: 7 juli 2009 OnlineResults Databankweg 12p 3821 AL Amersfoort T 035

Nadere informatie

In twee dagen leer je wat scrum betekent, hoe je het doet en hoe je het intern kunt introduceren.

In twee dagen leer je wat scrum betekent, hoe je het doet en hoe je het intern kunt introduceren. Ben je het oude communicatieplan zat? Wil je flexibeler werken en meer plezier beleven aan de projecten waarin je meedraait? In twee dagen leer je wat scrum betekent, hoe je het doet en hoe je het intern

Nadere informatie

Doelgericht netwerken. Geven & Gunnen

Doelgericht netwerken. Geven & Gunnen Presentatie Doelgericht netwerken Geven & Gunnen Rob B. Tol Landelijk overleg Opleidingen CE, SBRM en IBL 31 januari 2013 Hogeschool Amersfoort Ondernemer & Netwerker Rob Tol Academie BK & Fotovakschool

Nadere informatie

Leergang Social Media

Leergang Social Media Leergang Social Media Ben je op zoek naar het hoe, wat, waarom, voor wie en wanneer van social media? Heb je behoefte aan een goede social media strategie voor je organisatie? En kun je daarbij gerichte

Nadere informatie

OMI2 platform voor Professionals in Mobiele diensten OMI2 OMI verbindt inspireert en helpt de ontwikkeling van van mobiele diensten

OMI2 platform voor Professionals in Mobiele diensten OMI2 OMI verbindt inspireert en helpt de ontwikkeling van van mobiele diensten OMI 2 platform voor Professionals in Mobiele diensten OMI 2 verbindt, inspireert en helpt de ontwikkeling van mobiele diensten De letters van OMI² staan voor Open Mobiel Internet initiatief. Ze herinneren

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DIGITAL CONCEPT DEVELOPMENT Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

Welkom bij de seminarreeks: De Toekomst van Implementeren

Welkom bij de seminarreeks: De Toekomst van Implementeren Welkom bij de seminarreeks: De Toekomst van Implementeren Datum: 22 oktober 2013 Onderwerp: Human Centered Design Door: Rutger Hangelbroek Rabobank Groep ICT KIM Spreker: Maarten Korz De vakvereniging

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 AGENDA 10u15 10u30 11u15 11u45 12u00 12u30 Onthaal Introductie Onze lokale strategie Customer Center in Berchem door Hilde Wuyts,

Nadere informatie

MET GEMAK MEER GASTEN

MET GEMAK MEER GASTEN MET GEMAK MEER GASTEN OVER IAMHORECA.NL Gratis horecanetwerk Online gesloten netwerk, geen leveranciers Leren dankzij delen van kennis en contacten Gratis en snel up-to-date blijven HALLO! VOOR WIE IS

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 WORDT EEN PROFESSIONAL 3 Sleutels om succesvol te zijn met Home Marketing Onze privé Facebookgroep Wat is het verschil tussen amateurs en de pro s Wat moet je doen

Nadere informatie

MASTERCLASS. Haal meer uit uw MVO. communicatie en zelfverklaring. 2 keer eerder met succes uitgevoerd.

MASTERCLASS. Haal meer uit uw MVO. communicatie en zelfverklaring. 2 keer eerder met succes uitgevoerd. MASTERCLASS Haal meer uit uw MVO communicatie en zelfverklaring 2 keer eerder met succes uitgevoerd. DOEL EN AMBITIE Deze masterclass vergroot uw inzichten in de communicatie- en businesskansen van MVO.

Nadere informatie

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Dit jaarprogramma is speciaal bedoeld voor ondernemers

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

Online Marketing in 1 Day

Online Marketing in 1 Day Online Marketing in 1 Day Mobile Facebook Display Conversion Welkom! PROGRAMMA 9.20-10.00 iprospect research paper Discovery; the World of Mobile Search and Advertising (Mark van Dijk, Managing Director,

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

Evaluatie PvKO Mastersessie 10 april 2014

Evaluatie PvKO Mastersessie 10 april 2014 Verwachting en aanbeveling Evaluatie PvKO Mastersessie 10 april 2014 Heeft de PvKO Mastersessie aan jouw verwachting voldaan? Toelichting: De link met Big Data was me niet echt duidelijk, titel dekte de

Nadere informatie

maandag 17 oktober 2011 Paul de Bruijn eigenstijl

maandag 17 oktober 2011 Paul de Bruijn eigenstijl Het merk IK? tips om vooral jezelf te blijven Op het NET werken tips om online zichtbaar te zijn Mijn EIGEN stijl tips om herkenbaar te zijn Het merk IK? tips om vooral jezelf te blijven Hoe verkoop ik

Nadere informatie

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging In de huidige automotive-markt is er meer voor nodig om uw potentiële klant daadwerkelijk te bereiken. Wanneer u eenmaal contact hebt gelegd, dan

Nadere informatie

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk.

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. Wie zijn wij? Overcommunicatief Social Media Fanatic Shop-a-holic Boekenwurm Heeft identieke tweelingzus Marketing Manager E- communicatie en

Nadere informatie

De Facto Image Building & Securex. Social Media & Engagement Journey 2011-2013

De Facto Image Building & Securex. Social Media & Engagement Journey 2011-2013 De Facto Image Building & Securex @stefdfib Social Media & Engagement Journey 2011-2013 @AnianaT De Facto Image Building in België 23 jaar onafhankelijk Belgisch full service communicatiebureau 32 medewerkers

Nadere informatie

JOYCE DULLAERT AXL VAN BOVEN OFM 3MAS01 E-REPUTATIESCAN. OLOD Online reputatie- en relatiemanagement

JOYCE DULLAERT AXL VAN BOVEN OFM 3MAS01 E-REPUTATIESCAN. OLOD Online reputatie- en relatiemanagement JOYCE DULLAERT AXL VAN BOVEN OFM 3MAS01 E-REPUTATIESCAN OLOD Online reputatie- en relatiemanagement A. SENTIMENTANALYSE Social Mention: Twitter Advanced Search Via Twitter zagen we dat er heel veel negatieve

Nadere informatie

Booming Business Training

Booming Business Training Booming Business Training Hoe via je online & offline netwerk bij prospecten aan tafel gebracht worden zodat je zelf geen koude prospectie of acquisitie meer hoeft te doen. Resultaat Aan het einde van

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie