Hierbij treft u informatie aan over de verhuizing naar Brede School D N OVERKANT.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij treft u informatie aan over de verhuizing naar Brede School D N OVERKANT."

Transcriptie

1

2 Beste ouders, Hierbij treft u informatie aan over de verhuizing naar Brede School D N OVERKANT. De opening Dinsdag 14 januari is het dan zo ver! We starten in Brede School D N OVERKANT. Alle kinderen van de basisschool en de peuterspeelzaal worden 14 januari om 8.20 uur op de speelplaats van D N OVERKANT verwacht. Daar worden zij door de leerkrachten ontvangen. Ook ouders mogen bij de officiële opening aanwezig zijn. De kinderen die op dat moment aanwezig zijn bij kinderdagverblijf Dikkertje Dap gaan samen met de pedagogisch medewerkers naar de speelplaats om de opening bij te wonen. Ook hun ouders, en alle andere kinderen van Dikkertje Dap met hun ouders, zijn welkom bij deze opening. De opening wordt door burgemeester Hélène van Rijnbach- de Groot en enkele leerlingen gedaan. Daarna gaan de kinderen van de basisschool en de peuterspeelzaal met hun leerkracht / leidsters naar de klas. De kinderen van het kinderdagverblijf gaan met de pedagogisch medewerkers terug naar hun oude groepsruimte. De ouders gaan weer naar huis. Op woensdag 15 januari is er voor hen en andere belangstellenden gelegenheid om het gebouw te bekijken. Het gebouw bevat per twee lokalen een aparte entree. Alle ruimtes in het nieuwe pand zijn zowel aan de binnen- als de buitenzijde genummerd. Op bijgaande plattegronden is de indeling van het gebouw weergegeven. Hierop is tevens te zien welke entree toegang geeft tot de aangrenzende klas. De leerlingen die op de verdieping onderwijs zullen volgen, dienen gebruik te maken van de trapopgangen aan de buitenzijde van het gebouw. Het kindercentrum heeft een eigen ingang. Ouders die hun kinderen bij de peuterspeelzaal (PSZ), kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (bso) komen ophalen, maken gebruik van deze zij-ingang. De entree van het kindercentrum is voorzien van een toegangsdeur met code. Deze code ontvangen alle klanten via een separate brief. Ouders van kinderen die de multifunctionele ruimte als stamgroep BSO hebben, betreden het pand via de hoofdingang, waar ze zich via een intercom kunnen melden. Verhuizing kindercentrum De peuterspeelzaal verhuist tegelijkertijd met de basisschool. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang verhuizen op vrijdag 17 januari a.s. Vanaf maandag 20 januari zullen alle kinderen van Dikkertje Dap in het nieuwe gebouw worden opgevangen. Openstelling gebouw Alle leerlingen van de basisschool krijgen dinsdag 14 januari een uitgebreide rondleiding door het nieuwe gebouw. Voor ouders, buurtbewoners en genodigden is er op woensdag 15 januari de mogelijkheid het pand te bezichtigen. In verband met de verwachte belangstelling zijn wij genoodzaakt met tijdblokken te werken. Hiervoor is de volgende indeling vastgesteld: Buurtbewoners en belangstellenden uur ouders van kinderen 0-6 jaar uur uur ouders van kinderen 7-13 jaar uur uur Ouders met kinderen in beide leeftijdsgroepen kiezen zelf wanneer ze komen.

3 Verkeer Auto s Auto s kunnen de Brede School bereiken via de Zonnestad -> Juvenaatlaan. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van de school. Gelieve de parkeerplaats op te rijden aan de kant van de Juvenaatlaan en te verlaten via de Edward Poppelaan. Op de afbeelding betreffende verkeersafwikkeling rondom de Brede School, is de aanrijroute voor auto s aangegeven met een rode lijn met zwarte pijltjes. Fietsers Fietsers kunnen de Brede School via verschillende routes bereiken. De fietspaden worden op de kaart aangegeven door een blauw fietspad bord. Bekijk samen met uw kind(eren) wat de veiligste route is. De groepen 1-2 parkeren hun fietsen tussen de nietjes op de speelplaats van de groepen 1-2 (gelegen aan de kant van de Don Boscolaan). De groepen 3 t/m 8 parkeren hun fietsen in de fietsenstalling (gelegen aan de kant van de Juvenaatlaan) en tussen de nietjes aan de kopse kant van het Brede Schoolgebouw. De leerkrachten en de kinderen gaan samen nog kijken welke groep waar zijn fiets gaat zetten. Voetgangers Voetgangers kunnen de Brede School via verschillende routes bereiken. Bekijk samen met uw kind(eren) wat de veiligste route is.

4 AFBEELDING VERKEERSAFWIKKELING BREDE SCHOOL D N OVERKANT

5 Inlooptijd basisschool s Ochtends start de inloop om 8.20 uur, s middags om uur. Om 8.30 uur respectievelijk uur beginnen de lessen. Ieder kind dient dan aanwezig te zijn. Ophalen leerlingen basisschool Het ophalen van de kinderen doen wij op dezelfde manier zoals dat we gewend zijn vanuit het oude gebouw. Ouders van kinderen uit de groepen 1-2 blijven, totdat de kinderen naar buiten, komen achter het hek wachten. Ouders van leerlingen die op de verdieping zitten, wachten ook buiten het hek. De leerkrachten zorgen ervoor dat alle kinderen veilig naar buiten gaan. Schoenen Omdat er op het terrein van de school nog veel zand en modder ligt vragen wij aan de kinderen om hun schoenen uit te trekken als zij de school binnen komen. We zijn heel trots op onze mooie nieuwe vloeren en willen deze graag netjes houden. Om de kinderen niet heel de dag op hun kousenvoeten te laten lopen vragen wij u om sloffen, pantoffeltjes of een ander paar schoenen mee te geven. Bedankt voor uw begrip en medewerking. Tafeltjesmiddag De tafeltjesmiddag (14 januari 2014) die wij onder voorbehoud gepland hadden, gaat niet door. Openingstijden kindercentrum De openingstijden van het kindercentrum, zowel voor KDV, BSO als PSZ, zijn ongewijzigd. Tussenschoolse opvang Ook in D N OVERKANT wordt de tussenschoolse opvang verzorgd door Kober Kinderopvang (voorheen Surplus Kinderopvang). De aan- en afmeldprocedure verandert niet. Zo verandert ook de betaling en de registratie niet. De leerlingen zullen in diverse ruimtes overblijven. Buitenschoolse opvang De kinderen die na schooltijd naar de BSO gaan, mogen vanuit hun klas onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers, binnendoor naar de BSO-groepsruimte lopen. Het peuterspeelzaallokaal, de speelhal van het kindercentrum en de multifunctionele ruimte van de Brede School worden gebruikt als BSO-groepsruimten.

6 Wijkhuiskamer In de Brede School vinden verschillende wijkactiviteiten plaats. Hierbij is te denken aan: kindermiddag, speelgroep, gym/yoga, open atelier GGZ, bloemschikken, dans/country, Multi culturele kookclub etc. Deze activiteiten zijn alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers, zij bedenken en organiseren de activiteiten. Voorheen vonden deze activiteiten in een apart wijkgebouw plaats. Door de verhuizing naar de Brede School zal de wijk gebruik maken van de diverse gezamenlijke ruimtes zoals de multifunctionele ruimte, de speelzaal, de lounge en het theater. Daarnaast heeft de wijk binnen de Brede School een eigen wijkhuiskamer waar bijvoorbeeld de koffie inloop ochtend plaatsvindt. Doordat de wijk zich huisvest in de Brede School komen er nieuwe mogelijkheden en nieuwe uitdagingen. De diverse organisaties die in de Brede School samenwonen vormen met elkaar de Brede School, dit biedt kansen tot een brede samenwerking. Als bewoner bent u van harte welkom in de Brede School/wijkhuiskamer, u kunt deelnemen aan één van de bestaande activiteiten. Maar als u zelf een idee heeft voor een nieuwe activiteit bent u van harte welkom om deze in te brengen en uit te voeren. Adresgegevens De adresgegevens: Brede School D N OVERKANT Edward Poppelaan 18 en NA Etten-Leur De adresgegevens van de gebruikers Katholieke Basisschool D N OVERKANT Edward Poppelaan NA Etten-Leur Wijkbelang Grient / Sanderbanken Edward Poppelaan NA Etten-Leur Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wijkwerker Linda Deckers Kindercentrum Dikkertje Dap Kober Kinderland (voorheen Surplus Kinderopvang) Edward Poppelaan NA Etten-Leur KDV en PSZ: BSO: kantoor:

7

8 Begane grond Ruimtenummer Bestemming Ruimtenummer Bestemming Ruimtenummer Bestemming 0.01 Hoofdingang 0.28 Wijk MF 0.58 Kober groepslokaal 0.02 Gang hoofdingang 0.36 MIVA-toilet 0.60 Toiletgroep Kober groepslokaal 0.03 Ontmoetingsruimte wijk 0.37 Lift 0.61 Entree Kober 0.04 Centrale keuken 0.38 Personeelstoilet 0.64 Kober groepslokaal 0.07 Toiletgroep centrale ruimtes 0.41 Portaal KDV-Theater 0.65 Groep 1-2 juf Margo/Juf Jeanne 0.09 Kantoor wijkcentrum 0.42 KDV 0.67 Speelhal KVD/BSO en groep Kleedkamersgymzaal 0.43 Slaapkamer KDV 0.68 Toiletgroep groep Kleedkamersgymzaal 0.44 Slaapkamer KDV 0.69 Entree groep 1-2 juf Margo/Jeanne en juf Bettine 0.13 Entree gymzaal 0.45 Verschoonruimte KDV 0.73 Groep 1-2 Juf Bettine 0.17 Nooduitgang gymzaal 0.46 Keuken KDV 0.74 Groep 1-2 juf Lotte 0.18 Gang gymzaal 0.47 Slaapkamer KDV 0.76 Toiletgroep groep Gymzaal 0.48 KDV 0.77 Entree groep 1-2 juf Lotte en meneer Jan-Teus 0.21 Conciërge ruimte 0.49 Slaapkamer KDV 0.79 Groep 1-2 meneer Jan-Teus 0.22 Multifunctioneel ruimte 0.51 Was- en droogruimte KDV 0.80 Groep 1-2 meneer Bram 0.23 Lounge 0.52 Toilet KDV personeel 0.82 Entree groep 1-2 meneer Bram 0.24 Speelzaal 0.53 Entree KDV 0.83 Toiletgroep groep Theater 0.56 Spreekkamer KDV 0.86 Groepslokaal Kantoor KDV Eerste verdieping Ruimtenummer Bestemming Ruimtenummer Bestemming Ruimtenummer Bestemming 1.01 Entree groep 3 meneer Menno 1.24 Kantoor juf Georgette 1.49 Groepslokaal 1.02 Toiletgroep groep Kantoor meneer Cor 1.50 Groep 6 meneer Leo 1.04 Groepslokaal (3) 1.26 Spreekkamer/ teamkamer 1.53 Entree gr.6 meneer Leo/gr.6 juf Maaike 1.06 Groepslokaal 3 meneer Menno 1.27 Spreekkamer/ teamkamer 1.54 Toiletgroep groep Groepslokaal 3 juf Saskia 1.28 Teamkamer 1.55 Groep 6 juf Maaike 1.10 Entree groep 3 juf Saskia/ groep 4 juf Erika/ juf Lia 1.29 Groep 8 juf Sandra 1.56 Groep 6 juf Miriam 1.11 Toiletgroep groep Toiletgroep groep Toiletgroep groep Groep 4 juf Lia/ juf Erika 1.32 Entree gr. 8 juf Sandra en juf Lieke/ juf Timea 1.58 Entree gr.6 juf Miriam en gr.5 juf Anneke/juf Mirjam 1.14 Groep 4 juf Mariëlle/meneer Ronald 1.34 Groep 8 juf Lieke/juf Timea 1.61 Groep 5 juf Anneke/juf Mirjam 1.16 Entree groep 4 juf Mariëlle/ meneer Ronald 1.35 Groep 8 meneer Emiel 1.62 Groep 5 juf Truus 1.17 Spreekkamer 1.38 Entree gr. 7 juf Carin en gr. 8 meneer Emiel 1.63 Entree gr.5 juf Truus en gr.4/5 juf Annet/juf Toos 1.18 MIVA-toilet 1.39 Toiletgroep groep 7/ Toiletgroep groep 4/ Lift 1.42 Groep 7 juf Carin 1.67 Groep 4/5 juf Annet/juf Toos 1.21 Administratie 1.43 Groep 7 meneer Corné 1.68 IB-ruimte (juf Jacqueline) 1.22 Reproductieruimte 1.45 Entree groep 7 meneer Corne 1.23 Centraal magazijn school 1.47 Toiletgroep groep Toiletgroep groep 4

9

Brede School Plus Hooghuis. Informatieavond. maandag 14 november 2011

Brede School Plus Hooghuis. Informatieavond. maandag 14 november 2011 Informatieavond maandag 14 november 2011 Programma Inleiding Het gebouw De inrichting Het kindercentrum Het park De PLUS Vragen en adviezen Inleiding Doel Informeren over alle ontwikkelingen rondom Brede

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Het Bengelbos (KDV) Hoofdstraat DJ Kaatsheuvel Registratienummer

Inspectierapport KDV Het Bengelbos (KDV) Hoofdstraat DJ Kaatsheuvel Registratienummer Inspectierapport KDV Het Bengelbos (KDV) Hoofdstraat 21 5171DJ Kaatsheuvel Registratienummer 189038421 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Loon op Zand Datum inspectie: 13-09-2018

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Mussenhage (KDV) Mussenhage BH Zwolle

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Mussenhage (KDV) Mussenhage BH Zwolle Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Mussenhage (KDV) Mussenhage 2 8011BH Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 30-06-2017 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016 Draaiboek Tijdelijke huisvesting Basisschool Leuken 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding.... 4 2. Aantallen groepen.... 4 3. Plattegronden van de locatie Middelstestraat 79 en de locatie Martinusschool in Weert....

Nadere informatie

Kids & Co Pedagogisch beleid Aanvulling KDV en BSO per november 2014

Kids & Co Pedagogisch beleid Aanvulling KDV en BSO per november 2014 Kids & Co Pedagogisch beleid Aanvulling KDV en BSO per november 2014 Inhoudsopgave Locatiespecifieke kenmerken 1.1 Groepsruimten pag. 3 1.2 Wennen pag. 3 1.3 Samenvoegen pag. 4 1.4 Rituelen pag. 4 1.5

Nadere informatie

bezetting min. hoogte daglicht aantal ruimte totaal (sub)totaal aantal pers. m¹ m² m² m² A Groep 1 Huiskamer

bezetting min. hoogte daglicht aantal ruimte totaal (sub)totaal aantal pers. m¹ m² m² m² A Groep 1 Huiskamer : 1 DE PRBOOL Groep 1 Huiskamer 2,6 ja 1 6 6 B Groep 2 C Groep 3 D Groep 4 E Groep 5 F Groep 6 G Groep 7 H Overige slaapkamers Slaapkamer 1 2,6 ja 1 12 12 Slaapkamer 2 2,6 ja 1 12 12 24 I Ondersteunende

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief juni2016 NB Nr 10 Inhoudsopgave: IKC Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water NB Oud

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Inspectierapport Dikkertje Dap ('t Speelveld) (BSO) Haarsteegsestraat JR HAARSTEEG Registratienummer

Inspectierapport Dikkertje Dap ('t Speelveld) (BSO) Haarsteegsestraat JR HAARSTEEG Registratienummer Inspectierapport Dikkertje Dap ('t Speelveld) (BSO) Haarsteegsestraat 14 5254JR HAARSTEEG Registratienummer 175956017 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Heusden Datum inspectie:

Nadere informatie

Locatiebeschrijving KDV Locatie Leeuwerik

Locatiebeschrijving KDV Locatie Leeuwerik Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving KDV Algemene gegevens Leeuwerik 9 2295 PE Kwintsheul Tel. Nummer (0174) 615151 LRK nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Schooljaar 2015/2016 We hopen dat iedereen van een goede zomervakantie heeft genoten. De school is deze week begonnen en wij vinden het fijn u allen (weer) te kunnen

Nadere informatie

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing Kansenkrant DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9 In deze nieuwsbrief: - Verhuizing - Opening gebouw Het KansenRijk Verhuizing Zoals u inmiddels weet gaan we in de kerstvakantie verhuizen naar het nieuwe

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2016

Agenda. Nummer 4 december 2016 Agenda Nummer 4 december 2016 Vrijdag 23 dec. Kerstvakantie (vanaf 12.00 uur) Maandag 9 jan. Eerste schooldag 2017 Vrijdag 27 jan. Inloop ouders Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s 2015-2016

Rondleiding door school met tekst en foto s 2015-2016 de Uitkijck Margrietstraat 2, 3742 RC Baarn Tel. 035 54 144 13 Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel ER Coevorden

Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel ER Coevorden Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel 9 7741ER Coevorden Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Coevorden Datum inspectie: 21-11-2016 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Informatiebulletin verkeersveiligheid Brede School Spoorzone Noord

Informatiebulletin verkeersveiligheid Brede School Spoorzone Noord Informatiebulletin verkeersveiligheid Brede School Spoorzone Noord Inleiding Op 27 februari 2012 werd het bouwplan voor de nieuwe brede school Spoorzone Noord aan ouders, omwonenden en belangstellenden

Nadere informatie

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Locatie D n Dulper Algemeen Stichting kinderopvang Le Papillon is gespecialiseerd in buitenschoolse en naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse Opvang BSO Boskant (BSO) Ritaplein EH Sint-Oedenrode

Inspectierapport Buitenschoolse Opvang BSO Boskant (BSO) Ritaplein EH Sint-Oedenrode Inspectierapport Buitenschoolse Opvang BSO Boskant (BSO) Ritaplein 3 5492EH Sint-Oedenrode Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Meierijstad Datum inspectie: 11-01-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart bestemmingsplan - Bestemmingsplanvoorschriften

Nadere informatie

Inspectierapport De Brassertjes (KDV) Van Schaiklaan PL Soerendonk

Inspectierapport De Brassertjes (KDV) Van Schaiklaan PL Soerendonk Inspectierapport De Brassertjes (KDV) Van Schaiklaan 9 6027PL Soerendonk Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 09-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Mijn zienswijze op het Inspectierapport van maandag 8 oktober 2018

Mijn zienswijze op het Inspectierapport van maandag 8 oktober 2018 Mijn zienswijze op het Inspectierapport van maandag 8 oktober 2018 Allereerst meld ik dat ik het concept-inspectierapport van 8 oktober 2018 niet heb kunnen inzien en niet heb ontvangen. Tot mijn verbazing

Nadere informatie

Inspectierapport Kruimelhoek (KDV) Pater Ullingsstraat AM Budel-Schoot

Inspectierapport Kruimelhoek (KDV) Pater Ullingsstraat AM Budel-Schoot Inspectierapport Kruimelhoek (KDV) Pater Ullingsstraat 3 6023AM Budel-Schoot Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 09-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat BA Vaassen Registratienummer

Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat BA Vaassen Registratienummer Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat 33 8171 BA Vaassen Registratienummer 177956823 Toezichthouder: GGD Noord- en Oost-Gelderland In opdracht van gemeente: Epe Datum inspectie: 28-11-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Hummeltjestrein (KDV) Stationsstraat 36 3451BZ Vleuten

Inspectierapport De Hummeltjestrein (KDV) Stationsstraat 36 3451BZ Vleuten Inspectierapport De Hummeltjestrein (KDV) Stationsstraat 36 3451BZ Vleuten Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 16-04-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Inspectierapport De Bieënkorf (KDV) de Lange Slagen DP Wijhe Registratienummer

Inspectierapport De Bieënkorf (KDV) de Lange Slagen DP Wijhe Registratienummer Inspectierapport De Bieënkorf (KDV) de Lange Slagen 31 8131DP Wijhe Registratienummer 103623929 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Olst-Wijhe Datum inspectie: 07-06-2019 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer 526274220 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 05-10-2017 Type

Nadere informatie

Souterrain. Voorbeelden metselwerk. Nieuwsbrief 1 Nieuwbouw school Schaesberg schooljaar 2013-2014

Souterrain. Voorbeelden metselwerk. Nieuwsbrief 1 Nieuwbouw school Schaesberg schooljaar 2013-2014 Souterrain Voorbeelden metselwerk Betrokken partijen in de nieuwbouw De nieuwbouw aan de pastoor Schattenstraat biedt huisvesting aan een school voor omstreeks 300 à 330 leerlingen van de huidige basisscholen

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Pieter van der Plasstraat 22, 2291 SE Wateringen

Locatiebeschrijving Pieter van der Plasstraat 22, 2291 SE Wateringen Villa Okidoki Pieter van der Plasstraat Wateringen (0174) 44 15 10 info@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Pieter van der Plasstraat 22, 2291 SE Wateringen Algemene gegevens

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

31 maart 2014 nr. Belangrijke data school OUDERHULP GEVRAAGD!

31 maart 2014 nr. Belangrijke data school OUDERHULP GEVRAAGD! 31 maart 2014 nr. 15 OUDERHULP GEVRAAGD! Woensdag 2 april OUDERHULP GEVRAAGD Op deze dag willen we het schoolgebouw een feestelijk tintje geven i.v.m. Pasen. Alle ouders die willen en kunnen, zijn van

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelgroep Chapeau Enspijk (KDV) Netstraat GT Enspijk Registratienummer

Inspectierapport Peuterspeelgroep Chapeau Enspijk (KDV) Netstraat GT Enspijk Registratienummer Inspectierapport Peuterspeelgroep Chapeau Enspijk (KDV) Netstraat 1 4157GT Enspijk Registratienummer 112050426 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Geldermalsen Datum inspectie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 t/m 30 juni 2017

Nieuwsbrief 26 t/m 30 juni 2017 Nieuwsbrief 26 t/m 30 juni 2017 26-06 MR-vergadering 20:00 uur 29-06 D N OVERKANTDAG 30-06 Groep 1 t/m 8 vrij 03-07 2 e Rapport Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 04-07 10-minuten-gesprekken Gr.

Nadere informatie

Inspectierapport Het Speeldorp (KDV) Janssoniuslaan AH Utrecht

Inspectierapport Het Speeldorp (KDV) Janssoniuslaan AH Utrecht Inspectierapport Het Speeldorp (KDV) Janssoniuslaan 45 3528AH Utrecht Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 20-07-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Locatie Leeuwerik

Locatiebeschrijving Locatie Leeuwerik Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Algemene gegevens Leeuwerik 9 2295 PE Kwintsheul Tel. Nummer (0174) 615151 LRK nummer

Nadere informatie

Inspectierapport Filimo B.V. (KDV) Jacob van Campenstraat LG Nijmegen Registratienummer

Inspectierapport Filimo B.V. (KDV) Jacob van Campenstraat LG Nijmegen Registratienummer Inspectierapport Filimo B.V. (KDV) Jacob van Campenstraat 8 6543LG Nijmegen Registratienummer 169723537 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Nijmegen Datum inspectie: 17-01-2018

Nadere informatie

Inspectierapport De Ukkeclub (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER Maarheeze

Inspectierapport De Ukkeclub (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER Maarheeze Inspectierapport De Ukkeclub (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER Maarheeze Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 09-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Tussen Thuis BSO (BSO) Mr J M de Kempenaersngl 4A 6836MH Arnhem Registratienummer

Inspectierapport Tussen Thuis BSO (BSO) Mr J M de Kempenaersngl 4A 6836MH Arnhem Registratienummer Inspectierapport Tussen Thuis BSO (BSO) Mr J M de Kempenaersngl 4A 6836MH Arnhem Registratienummer 291944619 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers

Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers Samenstelling basisgroepen, verlaten basisgroep, opendeurenbeleid De Buiten Schoolse Opvang (BSO) bestaat uit drie groepsruimtes

Nadere informatie

Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat EV Voorthuizen Registratienummer

Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat EV Voorthuizen Registratienummer Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat 109 3781 EV Voorthuizen Registratienummer 263054111 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof CA Helmond Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof CA Helmond Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (KDV) Groningenhof 4 5709CA Helmond Registratienummer 231268889 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Helmond Datum inspectie: 30-11-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (KDV) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (KDV) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (KDV) Burg.Backxlaan 183 7711AD Nieuwleusen Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Dalfsen Datum inspectie: 12-10-2016 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Samenwijs St. Jozef (KDV) Emmastraat NL Haghorst

Inspectierapport Samenwijs St. Jozef (KDV) Emmastraat NL Haghorst Inspectierapport Samenwijs St. Jozef (KDV) Emmastraat 1 5089NL Haghorst Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Hilvarenbeek Datum inspectie: 17-08-2016 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn KDV Grote Vuurvlinder (KDV) Grote vuurvlinder 2b 8472 CH Wolvega Registratienummer

Inspectierapport Doomijn KDV Grote Vuurvlinder (KDV) Grote vuurvlinder 2b 8472 CH Wolvega Registratienummer Inspectierapport Doomijn KDV Grote Vuurvlinder (KDV) Grote vuurvlinder 2b 8472 CH Wolvega Registratienummer 178645783 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Weststellingwerf Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport. Buitenschoolse Opvang Villa Bons (BSO) Galileïplantsoen LW Amsterdam Registratienummer:

Inspectierapport. Buitenschoolse Opvang Villa Bons (BSO) Galileïplantsoen LW Amsterdam Registratienummer: Inspectierapport Buitenschoolse Opvang Villa Bons (BSO) Galileïplantsoen 39 1098 LW Amsterdam Registratienummer: 161079106 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport De Koningsbeer (BSO) Alphenseweg 4e 5133NE Riel Registratienummer

Inspectierapport De Koningsbeer (BSO) Alphenseweg 4e 5133NE Riel Registratienummer Inspectierapport De Koningsbeer (BSO) Alphenseweg 4e 5133NE Riel Registratienummer 174669008 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Goirle Datum inspectie: 03-04-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Opzet continurooster. basisschool de Klim-op Haaren. Handleiding voor ouders

Opzet continurooster. basisschool de Klim-op Haaren. Handleiding voor ouders Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Continurooster 1.1 Lesrooster 1.2 Visie op het continurooster 2. Uitwerking continurooster 2.1 Visie op de lunch

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014

www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014 www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014 collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 21 03 2014 1 2 3 4 5 vrijdag 16 05 2014 1 5 vrijdag 04 07 2014 1 2 3 4 5 Ouderbijdrage Schoolfonds (herinnering)

Nadere informatie

Inspectierapport De Tweeberg (KDV) Piet Slagerstraat 132 's-hertogenbosch

Inspectierapport De Tweeberg (KDV) Piet Slagerstraat 132 's-hertogenbosch Inspectierapport De Tweeberg (KDV) Piet Slagerstraat 132 5213XT 's-hertogenbosch Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: 's-hertogenbosch Datum inspectie: 23-08-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Sinne Johan de Walestraat (BSO) Johan de Walestraat XB Leeuwarden Registratienummer

Inspectierapport BSO Sinne Johan de Walestraat (BSO) Johan de Walestraat XB Leeuwarden Registratienummer Inspectierapport BSO Sinne Johan de Walestraat (BSO) Johan de Walestraat 1 8921 XB Leeuwarden Registratienummer 125918173 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport De Blikvanger (KDV) Operalaan JA Oldenzaal

Inspectierapport De Blikvanger (KDV) Operalaan JA Oldenzaal Inspectierapport De Blikvanger (KDV) Operalaan 150 7577JA Oldenzaal Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 13-03-2018 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

VERHUISBOEKJE NIEUWBOUW

VERHUISBOEKJE NIEUWBOUW VERHUISBOEKJE NIEUWBOUW Tel: 071 5892824 info@daltondeleeuwerik.nl Beste ouders, Donderdag 30 oktober t/m dinsdag 4 november zullen in het teken staan van de verhuizing naar onze nieuwbouw. De werkgroep

Nadere informatie

Nummer 3 Oktober 2014. KBS de Zandberg. Geachte ouders,

Nummer 3 Oktober 2014. KBS de Zandberg. Geachte ouders, Nummer 3 Oktober 2014 KBS de Zandberg Geachte ouders, Het is zover: de verhuizing gaat beginnen. 1. Groepen 7 en 8 naar De Neubourgstraat 2. Interne verhuizing in het hoofdgebouw 3. Verhuizing van de noodbouw

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (BSO) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen

Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (BSO) Burg.Backxlaan AD Nieuwleusen Inspectierapport Kinderdagverblijf Winkies (BSO) Burg.Backxlaan 183 7711AD Nieuwleusen Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Dalfsen Datum inspectie: 12-10-2016 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Mariadonk (BSO) Hoefstraat TA Zegge

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Mariadonk (BSO) Hoefstraat TA Zegge Inspectierapport Stichting Kinderopvang Mariadonk (BSO) Hoefstraat 13 4735TA Zegge Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Rucphen Datum inspectie: 14-07-2015 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten

Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten Ouderbijdrage: Tegelijkertijd met deze info, krijgt u weer

Nadere informatie

Inspectierapport PO/KDV Baloe Weremere (KDV) Kameelstraat EK Wormer Registratienummer

Inspectierapport PO/KDV Baloe Weremere (KDV) Kameelstraat EK Wormer Registratienummer Inspectierapport PO/KDV Baloe Weremere (KDV) Kameelstraat 26 1531EK Wormer Registratienummer 214853950 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Wormerland Datum inspectie: 10-07-2018

Nadere informatie

Inspectierapport Simsalabim (BSO) Heuvelenweg CM Dwingeloo Registratienummer

Inspectierapport Simsalabim (BSO) Heuvelenweg CM Dwingeloo Registratienummer Inspectierapport Simsalabim (BSO) Heuvelenweg 29 7991 CM Dwingeloo Registratienummer 195473498 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Westerveld Datum inspectie: 18-01-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

Inspectierapport Samen Spelen Wyck (KDV) Wycker Grachtstraat 4A 6221CW Maastricht Registratienummer

Inspectierapport Samen Spelen Wyck (KDV) Wycker Grachtstraat 4A 6221CW Maastricht Registratienummer Inspectierapport Samen Spelen Wyck (KDV) Wycker Grachtstraat 4A 6221CW Maastricht Registratienummer 300319800 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Maastricht Datum inspectie: 19-09-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

nr. 22 jan.2018 OPEN DAG

nr. 22 jan.2018 OPEN DAG BESTE KINDEREN Voor jullie ligt weer een mooie kindermemo. Het thema van deze kindermemo is winter. Wat hebben jullie je best gedaan om er een nr. 22 jan.2018 mooie memo van te maken! WE ZIJN REUZE TROTS

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Pieter vd Plas

Locatiebeschrijving Pieter vd Plas Okidoki adres plaats (0174) 44 15 10 info@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Pieter vd Plas Algemene gegevens Locatie Villa Okidoki Pieter van der Plas Pieter van der Plasstraat

Nadere informatie

Uitgangspunten de vijf O s;

Uitgangspunten de vijf O s; Evaluatie creativiteitssessie 8 april: Uitgangspunten de vijf O s; 1. Onderwijs 2. Opvang 3. Ontmoeting 4. Ontspanning 5. Ondersteuning In het oude schoolgebouw leslokalen multifunctioneel klaslokalen

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig buurthuis en kinderdagverblijf aan de Julie Claeysstraat 27, 27a en 29 te Breda

TE KOOP. Voormalig buurthuis en kinderdagverblijf aan de Julie Claeysstraat 27, 27a en 29 te Breda TE KOOP Voormalig buurthuis en kinderdagverblijf aan de Julie Claeysstraat 27, 27a en 29 te Breda In de wijk Haagse Beemden gelegen riante bedrijfsruimte op te delen in vier zelfstandige eenheden. Vierkante

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Deinum (KDV) Spoorstrjitte WJ Deinum Registratienummer

Inspectierapport Kindercentrum Deinum (KDV) Spoorstrjitte WJ Deinum Registratienummer Inspectierapport Kindercentrum Deinum (KDV) Spoorstrjitte 5 9033 WJ Deinum Registratienummer 371773556 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Waadhoeke Datum inspectie: 12-07-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Verderop in deze nieuwsbrief zetten we de belangrijkste wijzigingen uit de schoolgids voor u onder elkaar.

Verderop in deze nieuwsbrief zetten we de belangrijkste wijzigingen uit de schoolgids voor u onder elkaar. Beste ouder(s) en verzorger(s), Vol trots openen we maandag 5 januari om 16.00 uur (tot 18.00 uur) onze deuren zodat u (ouders en leerlingen) een kijkje kunt nemen in onze nieuwe brede school. In deze

Nadere informatie

Inspectierapport Pruttelpot (KDV) Oude Tempellaan 9b 3769JA Soesterberg

Inspectierapport Pruttelpot (KDV) Oude Tempellaan 9b 3769JA Soesterberg Inspectierapport Pruttelpot (KDV) Oude Tempellaan 9b 3769JA Soesterberg Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Soest Datum inspectie: 03-11-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk buitenschoolse opvang Haspelslaan (BSO) Burgemeester Haspelslaan NC Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. KinderRijk buitenschoolse opvang Haspelslaan (BSO) Burgemeester Haspelslaan NC Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport KinderRijk buitenschoolse opvang Haspelslaan (BSO) Burgemeester Haspelslaan 137 1181 NC Amstelveen Registratienummer: 100336498 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

Inspectierapport KDV "de Seizoentjes" (KDV) Aprilstraat BL Almere Registratienummer

Inspectierapport KDV de Seizoentjes (KDV) Aprilstraat BL Almere Registratienummer Inspectierapport KDV "de Seizoentjes" (KDV) Aprilstraat 107 1335BL Almere Registratienummer 191260150 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Almere Datum inspectie: 04-09-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kindcentra Wolderwijs IKC Het Groene Hart (KDV) Schoolbrink HG Zuidwolde Registratienummer

Inspectierapport Kindcentra Wolderwijs IKC Het Groene Hart (KDV) Schoolbrink HG Zuidwolde Registratienummer Inspectierapport Kindcentra Wolderwijs IKC Het Groene Hart (KDV) Schoolbrink 1 7921HG Zuidwolde Registratienummer 145928111 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten INHOUD Schoolactiviteiten Tot ziens meester Henny, 1 Welkom juffrouw Angelique In- en uitgangen 1 Bewegingsonderwijs Leerlingenlijst Renovatie Stagiaires Start project WO Leesbevordering Fietscontrole

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 27 - december 2017 Beste leerlingen - ouders

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 2-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 2-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 2-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over Kindercentrum Zeester Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Pagina 1 van 6 De locatie van Kindercentrum

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang More for Kids (KDV) Mensinkweg 6b 7442TD NIJVERDAL

Inspectierapport Kinderopvang More for Kids (KDV) Mensinkweg 6b 7442TD NIJVERDAL Inspectierapport Kinderopvang More for Kids (KDV) Mensinkweg 6b 7442TD NIJVERDAL Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HELLENDOORN Datum inspectie: 17-09-2014 Type onderzoek: Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Minimax (KDV) Kluizenaarsbocht GT Delft

Inspectierapport Minimax (KDV) Kluizenaarsbocht GT Delft Inspectierapport Minimax (KDV) Kluizenaarsbocht 2 2614GT Delft Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Delft Datum inspectie: 03-06-2019 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Spot4kids Lopik (KDV) Lopikerweg oost 5A 3411JA Lopik Registratienummer

Inspectierapport Spot4kids Lopik (KDV) Lopikerweg oost 5A 3411JA Lopik Registratienummer Inspectierapport Spot4kids Lopik (KDV) Lopikerweg oost 5A 3411JA Lopik Registratienummer 283339421 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Lopik Datum inspectie: 13-12-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Wâldpykjes (KDV) Fûgelkamp MA Harkema Registratienummer

Inspectierapport KDV De Wâldpykjes (KDV) Fûgelkamp MA Harkema Registratienummer Inspectierapport KDV De Wâldpykjes (KDV) Fûgelkamp 10 9281 MA Harkema Registratienummer 154770905 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Achtkarspelen Datum inspectie: 22-03-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

4 ogen beleid Kinderopvang t Hummelhuis KDV locaties Laatste wijzigingen:

4 ogen beleid Kinderopvang t Hummelhuis KDV locaties Laatste wijzigingen: 4 ogen beleid KDV locaties 2 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 1. De verschillende KDV locaties 4 1.1 KDV locatie de Rhijnsberg 4 1.2 KDV locatie de Heerd 4 2 Haal- en brengtijden en pauzes 4 3 Het werken

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang 't Beuntje (KDV) Vleerboersweg 22a 7665ST Albergen Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang 't Beuntje (KDV) Vleerboersweg 22a 7665ST Albergen Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang 't Beuntje (KDV) Vleerboersweg 22a 7665ST Albergen Registratienummer 167672782 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Tubbergen Datum inspectie: 24-12-2018 Type

Nadere informatie

mfa luyksgestel De gemeente Bergeijk, het schoolbestuur SKOzoK, woningcorporatie Wooninc. en gemeenschapscentrum Den Eijkholt

mfa luyksgestel De gemeente Bergeijk, het schoolbestuur SKOzoK, woningcorporatie Wooninc. en gemeenschapscentrum Den Eijkholt impressie vanaf de Boogerd HET PLAN raat t kapellers De gemeente Bergeijk, het schoolbestuur SKOzoK, woningcorporatie Wooninc. en gemeenschapscentrum Den Eijkholt zetten zich in voor de multifunctionele

Nadere informatie

presentatie selectie IKC De Nieuwe Boeg Uitbreiding & renovatie versus

presentatie selectie IKC De Nieuwe Boeg Uitbreiding & renovatie versus Twee ontwerpen voor Alblasserdam presentatie selectie IKC De Nieuwe Boeg Uitbreiding & renovatie versus Nieuwbouw 9 januari 2018 stedenbouwkundige randvoorwaarden Ds. Joannes Beukelmanschool waardevolle

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang 't Protternest (KDV) Van Cronenburgweg 1 9257 VW NOARDBURGUM Registratienummer 194985039

Inspectierapport Kinderopvang 't Protternest (KDV) Van Cronenburgweg 1 9257 VW NOARDBURGUM Registratienummer 194985039 Inspectierapport Kinderopvang 't Protternest (KDV) Van Cronenburgweg 1 9257 VW NOARDBURGUM Registratienummer 194985039 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Tytsjerksteradiel Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Kleine Wereld (BSO) Oranjestraat 2a 7676BH WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK Registratienummer 207344115

Inspectierapport BSO De Kleine Wereld (BSO) Oranjestraat 2a 7676BH WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK Registratienummer 207344115 Inspectierapport BSO De Kleine Wereld (BSO) Oranjestraat 2a 7676BH WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK Registratienummer 207344115 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: TWENTERAND Datum inspectie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool Verkeersveiligheidsplan Veilig verkeer rond de Godelindeschool Inhoudsopgave Voorwoord 3 Hoofdgebouw 4 -Ingang Gerard Doulaan 4 -Ingang Godelindeweg 7 -Ingang Rotonde 8 Dependance 12 -Fietsers 12 -Automobilisten

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Klein Vliegdorp (BSO) Oude Tempellaan JA Soesterberg

Inspectierapport BSO Klein Vliegdorp (BSO) Oude Tempellaan JA Soesterberg Inspectierapport BSO Klein Vliegdorp (BSO) Oude Tempellaan 9 3769JA Soesterberg Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Soest Datum inspectie: 09-05-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Schout (KDV) Schout Crillaertstraat MS Tilburg

Inspectierapport KDV Schout (KDV) Schout Crillaertstraat MS Tilburg Inspectierapport KDV Schout (KDV) Schout Crillaertstraat 40 5037MS Tilburg Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 11-10-2018 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie