Business support in de Spaanse markt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Business support in de Spaanse markt"

Transcriptie

1

2 Over Brandenburg Consulting Brandenburg Consulting is een gedreven, doelgericht adviesbureau in hartje Barcelona. Brandenburg Consulting is gespecialiseerd in marktbenadering en marktbewerking voor Nederlandse bedrijven op de Spaanse markt. Wij zijn onderdeel van Euro Economics Groep, in totaal beschikkend over een netwerk van zeven kantoren in Spanje en meer dan tien jaar ervaring op de Spaanse markt. Binnen de groep is Brandenburg Consulting het consultancykantoor, gespecialiseerd op strategische advisering en uitvoer van marktbenaderingplannen. Business support in de Spaanse markt Business support is een breed begrip. Wij doen zowel individuele marktbewerking voor bedrijven (marktstudies, ontwikkeling entreestrategieën, marktbewerking, partner selectie etc.) als collectieve marktbewerking voor bijvoorbeeld brancheorganisaties en overheid (onder andere organisatie van handelsmissies, maar ook verzorging van workshops over zakendoen in Spanje). Wij werken samen met onder meer de Kamers van Koophandel, het ministerie van Economische Zaken en verschillende brancheorganisaties. Deze brochure gaat in op onze pied-à-terre service: Oficina Virtual.

3 Wat is een Oficina Virtual Voordelen Oficina Virtual Een Oficina Virtual is een voet aan de grond in Spanje. Bij ons business center in Barcelona komt voor u een Spaanse, vaste telefoonlijn binnen die we opnemen met uw bedrijfsnaam. Aan uw Spaanse contacten communiceert u ons kantooradres als uw vestigingsplaats in Barcelona. Heeft u een bespreking, dan kan dit in de meeting room in ons kantoor. Zo heeft u een virtueel kantoor in Spanje. Voor uw Spaanse contacten creëert de fysieke aanwezigheid vertrouwen, voor u creëert dit efficiency. U heeft één aanspreekpunt voor de Spaanse markt. Uw vooruitgeschoven post in Spanje Voor een gereduceerd vast budget en een variabel deel van de omzet die u realiseert in de Spaanse markt, verzorgen wij het draaiende houden van uw Spaanse operatie. Wilt u wél een aanspreekpunt en communicatiekanaal in en dichtbij de Spaanse markt, maar niet de lasten van een vast kantoor, dan biedt een Oficina Virtual de uitkomst. De Oficina Virtual gaat verder dan een standaard secretaressedienst. Wij leveren maandelijks een vast aantal uren business support en strategisch overleg in uw abonnement, waardoor u ook inhoudelijk de toegevoegde waarde merkt. Het hebben van een Oficina Virtual heeft verschillende voordelen: U heeft één aanspreekpunt dat de Spaanse operatie kan coördineren. U bent fysiek aanwezig in de markt, hetgeen vertrouwen schept bij uw Spaanse zakenpartner. U heeft telefonische dekking tijdens kantooruren, Nederlands- Spaansen Engelstalig. Het vaste aantal uren en de invulling van de Oficina Virtual is periodiek te reviseren, u heeft daarmee controle op de kosten. Iets voor uw bedrijf? Weten of Oficina Virtual voor uw bedrijf een oplossing biedt? Doe de check! U bent startend of al actief met uw bedrijf in de Spaanse markt. U wilt de kosten in de hand houden, maar toch aanwezig zijn in Spanje. U vindt het prettig om een Nederlands-Spaans aanspreekpunt te hebben. Uw Spaanse contacten zien het als een voordeel dat u een kantoor als aanknopingspunt heeft in Spanje. U wilt dat er ook inhoudelijk een bijdrage wordt geleverd.

4 Vaste onderdelen Oficina Virtual Variabele aanvulling Oficina Virtual is een abonnement dat u een steun in de rug biedt tijdens het zakendoen in Spanje. Ons kantoor biedt een representatieve omgeving om besprekingen te houden met uw Spaanse contacten. Er komt een telefoonlijn binnen die we opnemen met uw bedrijfsnaam. We vormen de stabiele factor tussen uw bedrijf en de Spaanse markt. Naast de vaste onderdelen van Oficina Virtual, kunt u kiezen voor variabele aanvullingen. Het variabele deel van de Oficina Virtual wordt in overleg vastgesteld. Hierbij gaat het om zaken als advisering, onderzoek, representatie en begeleiding. Op basis van uw behoefte worden meetbare doelstellingen geformuleerd voor aanvullende dienstverlening op projectbasis. Weten waar u aan toe bent Met Oficina Virtual weet u precies waar u aan toe bent. In de Oficina Virtual worden vast de volgende zaken verzorgd : Business Support het draaiende houden van de Spaanse operatie. Aannemen telefoon en verzorgen correspondentie tijdens kantooruren. Communicatie met klanten en principaal. Eventuele aanname en verwerking van orders. Business Consultancy overleg en advies op strategisch niveau. Analyse resultaten. Advies en overleg met principaal in Nederland. Hierbij kunt u denken aan zaken als marktonderzoek, partner selectie, representatie, belangenbehartiging, project management, logistieke ondersteuning en meer. Op deze manier kunt u het vaste deel van uw Oficina Virtual uitbreiden met projecten naar eigen inzicht en behoefte. Partner selectie: een handige aanvulling Een veel gebruikte aanvullende dienst is partner selectie. In het geval van partner selectie, het zoeken naar importeurs of distributeurs in de Spaanse markt, zoeken we zakenpartners voor u en maken we een afsprakenschema. In de praktijk is gebleken dat een consultancybureau als Brandenburg Consulting deuren opent, juist omdat we geen verkoop-insteek hebben bij het benaderen van potentiële partners. Bij deze afspraken kunnen wij aanwezig zijn ter begeleiding en vertaling.

5 Abonnement Aanvulling op projectbasis Oficina Virtual is een abonnement dat u per half jaar of heel jaar afsluit. Afhankelijk van uw behoefte kunt u hierin meer of meer onderdelen opnemen. Zo stellen we met u een pakket samen dat aansluit op uw behoefte in de Spaanse markt: variërend van een postbusservice met vergaderruimte in Barcelona tot een vooruitgeschoven post met operationele ondersteuning die daadwerkelijk zich bezighoudt met het ondersteunen van de inhoud van uw zaken in Spanje. Op basis van uw behoefte bieden we de mogelijkheid om aanvullend, op projectbasis ondersteuning te bieden. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit projectmanagement, belangenbehartiging of marktonderzoek. Maar hierbij kunt u ook denken aan zaken als het maken van afspraken met mogelijke Spaanse zakenpartners. Hieronder ziet u een schematische weergave. Nederland HOOFDKANTOOR PRINCIPAAL Oficina Virtual vaste onderdelen BUSINESS SUPPORT - Telefonische dekking - Communicatiekanaal Spaanse markt - Fysieke aanwezigheid in de markt - Coördinatie vanuit Barcelona - Vergaderfaciliteiten in Barcelona BUSINESS CONSULTANCY - Analyse resultaten - Advies en overleg principaal Aanvullende ondersteuning CONSULTANCY OP PROJECTBASIS - Marktonderzoek - Maken afspraken potentiële klanten - Evt. aanwezigheid bij besprekingen - Representatie, bijv. op beurzen - Belangenbehartiging - Projectmanagement - Logistieke ondersteuning Spanje BRANDENBURG CONSULTING AFZETMARKT PARTNERS LEVERANCIERS

6 Tarifering Oficina Virtual is in vier versies te verkrijgen: Oficina Virtual Light voor een correspondentieadres, postafhandeling en vergaderfaciliteiten. Oficina Virtual Medium Bovengenoemd pakket plus een telefoonlijn die we onder kantooruren in het Spaans opnemen met uw bedrijfsnaam. Oficina Virtual Business Als u wilt dat er, naast de bovengenoemde basis, ook inhoudelijk een bijdrage wordt geleverd. Dit pakket is inclusief 10 uur per maand business support. Daarmee kunt u denken aan zaken als het maken van afspraken, contact met klanten, secretariële ondersteuning, verkoopondersteuning. Daarnaast heeft u 2 uur per maand strategisch overleg met uw consultant. Oficina Virtual Corporate Bij dit pakket heeft u een basis in Spanje, met daarbij 15 uur business support en 8 uur consultancy. Die consultancy kunt u inzetten voor bijvoorbeeld marktonderzoek, partner selectie en generatie van leads. Versie abonnement Postadres Barcelona Vergader faciliteiten Telefoon service Business support Strategisch advies Tarief per maand Reductie op tarief Light X X X 125,- X Medium X X 225,- X Business 10 uur 2 uur 700,- Op aanvraag Corporate 15 uur 8 uur 1.250,- Op aanvraag Toelichting Looptijd abonnement: minimaal 6 maanden. Gereduceerd tarief Business en Corporate op aanvraag mogelijk in combinatie met een omzetprovisie Spaanse markt. Voorbeeld activiteiten Business Support: Maken afspraken bestaande contacten, contact klanten, secretariële ondersteuning, verkoopondersteuning. Voorbeeld activiteiten Consultancy: marktonderzoek, partner selectie, generatie leads en afspraken, strategisch overleg.

7 Consultancy in Spanje Meer weten? Brandenburg Consulting biedt naast Oficina Virtual maatoplossingen voor bedrijven bij het zakendoen in Spanje. Wij helpen bedrijven die de Spaanse markt willen benaderen. In de meeste gevallen begint dit met marktonderzoek, gevolgd door ontwikkeling van een marktbenaderingplan, en uiteindelijk ook de uitvoering van dat plan. Daar houdt het echter niet op: wij blijven het liefst aan uw zijde, en vormen op die manier een stabiele zakenpartner in de Spaanse markt. Full-service begeleiding in de Spaanse markt Brandenburg Consulting is onderdeel van de Euro Economics Groep. Binnen de Euro Economics groep is Brandenburg Consulting gespecialiseerd in bovenstaande zaken. Via onze partner Euro Economics heeft u echter ook toegang tot de beste juristen, advocaten, fiscalisten en accountants, allen gespecialiseerd in het zakendoen tussen Nederland en Spanje. Oficina Virtual is dé manier om de kosten in de hand te houden en toch dicht op de markt te zitten. Een voet aan grond in de Spaanse markt, met de expertise van een ervaren consultancybureau als garantie voor kwaliteit. Oriëntatiegesprek Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een Oficina Virtual uw bedrijf kan bieden? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk, vrijblijvend oriëntatiegesprek in Barcelona. Bent u in Nederland, dan komen we graag bij u langs. U hoeft voor een gesprek bij u op locatie in Nederland uitsluitend de reiskosten te betalen. Neem nu contact op met Brandenburg Consulting om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn te vinden in hartje Barcelona, C/Bruc 35, 2º 3ª, Barcelona. Ons telefoonnummer is Neem ook eens een kijkje op onze website, of stuur een mailtje naar We horen graag van u.

8 C/Bruc 35, 2º 3ª Barcelona Spain T F

Zaken doen binnen de EU?

Zaken doen binnen de EU? Zaken doen binnen de EU? Doelstelling Het Instituut voor Europese Handelsbevordering heeft het EBS geïnitieerd met als doel het midden- en kleinbedrijf (MKB volgens EU-criteria) te steunen. Dit doet het

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Risico s afdekken

Dienstverleningsdocument Risico s afdekken Adviesgroep Koeman-De Baronie B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. Dit dienstverleningsdocument is opgemaakt

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Pensioen aanvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook

Nadere informatie

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer 2013.1 Over Sofiad Brede en veelzijdige dienstverlening Sofiad Bewind B.V. is een voorzetting van de bewindvoerderspraktijk van Sofiad. Momenteel bestaat

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

TOELICHTING DIENSTVERLENING

TOELICHTING DIENSTVERLENING TOELICHTING DIENSTVERLENING Wie zijn wij? Organisatie Zowel als ondernemer als particulier bent u bij Theo Grandia Assurantiën van harte welkom voor advies en begeleiding bij financiële vraagstukken. Theo

Nadere informatie

Dienstenspecificatie TDA Assurantiën B.V. 2014

Dienstenspecificatie TDA Assurantiën B.V. 2014 Dienstenspecificatie TDA Assurantiën B.V. 2014 Het team van de TDA groep is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. De persoonlijke situatie en wensen van u als klant staan in onze werkwijze centraal.

Nadere informatie

Onze Dienstenwijzer. huis-hypotheek.nl/hoorn-infact

Onze Dienstenwijzer. huis-hypotheek.nl/hoorn-infact Onze Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Hoorn InFact (statutair: Welke Financieel Adviseurs B.V.) Boedijnhof 82 1628 SE Hoorn KvK 37087343 AFM 12008374 Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Hoorn InFact - versie

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Zakelijk

Dienstverleningsdocument Zakelijk Dienstverleningsdocument Zakelijk Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

BUDGETBEHEER & -COAC HING. Budgetbeheer & Budgetcoaching. Wat is het? Hoe werkt het? Hoe vraag ik het aan?

BUDGETBEHEER & -COAC HING. Budgetbeheer & Budgetcoaching. Wat is het? Hoe werkt het? Hoe vraag ik het aan? BUDGETBEHEER & -COAC HING Budgetbeheer & Budgetcoaching Wat is het? Hoe werkt het? Hoe vraag ik het aan? Wat staat er in dit informatieboekje? >> Dit boekje is gemaakt door Senturra Bewindvoering B.V.

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Versie 2015-04-01. De volgende onderwerpen worden in dit document behandeld:

Versie 2015-04-01. De volgende onderwerpen worden in dit document behandeld: Waarom deze dienstenwijzer? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Deze dienstenwijzer geeft een beschrijving van de diensten die wij voor u

Nadere informatie

De volgende onderwerpen worden in dit document behandeld :

De volgende onderwerpen worden in dit document behandeld : Waarom dit dienstverleningsdocument en deze dienstenwijzer? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Dit dienstverleningsdocument (en tevens dienstenwijzer)

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Cliëntenbrochure AFAB Geldservice B.V.

Cliëntenbrochure AFAB Geldservice B.V. Cliëntenbrochure AFAB Geldservice B.V. www.afab.nl Deze cliëntenbrochure geeft een beschrijving van de diensten die AFAB Geldservice B.V. (AFAB) voor u kan verrichten. Daarnaast geeft de brochure informatie

Nadere informatie

Speciale editie Portfolio Active Professionals

Speciale editie Portfolio Active Professionals M A G A Z I N E Speciale editie Portfolio Active Professionals AFVAL & MILIEU DETACHERING ICT CRM PERFORMANCE MANAGEMENT TEST CONSULTANCY V o o r w o o r d Active Professionals is sinds de oprichting in

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Liesbeth Sikkema Financiële Diensten, Nieuwestraatweg 89, 9061 CN Giekerk.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Liesbeth Sikkema Financiële Diensten, Nieuwestraatweg 89, 9061 CN Giekerk. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Liesbeth Sikkema Financiële Diensten, Nieuwestraatweg 89, 9061 CN Giekerk. Inleiding Ons kantoor hecht veel waarde

Nadere informatie

Dienstverlening en werkwijze

Dienstverlening en werkwijze Dienstverlening en werkwijze Welkom bij Bergman & Postma Financieel Advies Met trots presenteren wij u ons bedrijf en onze werkwijze. Met deze brochure geven wij u inzicht in ons bedrijf en onze dienstverlening.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194 Dienstverleningsdocument: Akropolis Assurantiën B.V. Vines Levensverzekeringen en Hypotheken B.V. Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Een kwestie van organiseren

Een kwestie van organiseren Acquisitie Een kwestie van organiseren INLEIDING...1 MANAGEMENT VAN INDIRECTE TIJD...1 LEREN, STIMULEREN EN EVALUEREN...2 MARKTBEWERKING...3 VERDER LEZEN...6 Inleiding De gedachte dat de persoon van de

Nadere informatie

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Telefoon: 024 649 50 25 Fax: 024 649 50 01 E-mail: wijchen1375@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/wijchen

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

ZWANEBLOEM 7 PURMEREND

ZWANEBLOEM 7 PURMEREND ZWANEBLOEM 7 PURMEREND Zwanebloem 7 te PURMEREND Huurprijs: 1.290,-- per maand Vrijblijvende informatie over Zwanebloem 7 PURMEREND In het winkelcentrum De Zwanebloem midden in de Gors-zuid bieden wij

Nadere informatie

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor het service-abonnement

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Wie zijn wij?

Dienstverleningsdocument. Wie zijn wij? Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

FPN Groep Dienstverlening Particulier

FPN Groep Dienstverlening Particulier FPN Groep Dienstverlening Particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

ADVIESWIJZER JABES VERZEKERINGEN

ADVIESWIJZER JABES VERZEKERINGEN ADVIESWIJZER JABES VERZEKERINGEN De Advieswijzer is speciaal ontwikkeld om onze toekomstige klanten helder en transparant te informeren over wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij werken. Als u naar aanleiding

Nadere informatie

Zet ons voor u aan het werk

Zet ons voor u aan het werk Dienstenwijzer 2014 Zet ons voor u aan het werk INLEIDING U bent van plan de zorg voor uw hypotheek, verzekeringen of krediet toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van

Nadere informatie