Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC"

Transcriptie

1 Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Inzake : All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC, statutair gevestigd te Rotterdam, voorheen kantoorhoudende te (3014 GT) Rotterdam aan de Westersingel nr. 41 Insolventienummer : 10/13/200 F Datum faillissement : 26 februari 2013 Rechter-commissaris : Mr. J.C.A.T. Frima Curator : Mr. S.A. Hattink Borsboom & Hamm Advocaten Postbus AD BARENDRECHT tel.: fax: Eigen aangifte/op verzoek : eigen aangifte Datum verslag : 21 juni 2013 Verslagperiode : 22 maart 2013 t/m 20 juni 2013 Bijlagen bij papieren verslag : crediteurenoverzichten Mededeling : ingevolge de richtlijnen van de Rechtbank Rotterdam zijn de ontwikkelingen ten opzichte van het vorige openbare verslag cursief weergegeven.

2 - 2-1 FORMELE GEGEVENS VAN DE VENNOOTSCHAP 1.1 De failliete vennootschap, All Set Graphics B.V. ("ASG"), is op 26 februari 1996 opgericht, en is voor het eerst ingeschreven in het handelsregister op 7 maart ASG is statutair gevestigd te Rotterdam, en was feitelijk gevestigd aan de Westersingel 41 te (3014 GT) Rotterdam. 1.2 Het geplaatste en gestorte kapitaal bedraagt EUR , In ASG werd een onderneming gedreven die zich bezighield met advisering op het gebied van reclame in de ruimste zin van het woord. De bedrijfsomschrijving die bij het handelsregister is geregistreerd, luidt: "Concept, creatie, strategie en media zowel online als offline, print en productie. In- en verkoop van media, drukwerk en relatiegeschenken, het leveren van onlinemiddelen zoals websites en banners, het vervaardigen van audiovisuele producties. Standbouw, evenementenorganisatie en het inrichten van showrooms en modelwoningen. " Op de faillissementsdatum waren de activiteiten reeds gestaakt. De activiteiten zijn feitelijk per 1 januari 2013 neergelegd. 1.4 Aandeelhouder van ASG is de vennootschap P.A. Kornaat Beheer B.V., gevestigd te Vlaardingen. Kornaat Beheer B.V. is sedert 2 juli 2007 enig aandeelhouder van ASG. Toen heeft zij de resterende aandelen in ASG verkregen van de vennootschap S.H. Krijgsman Beheer B.V. 1.5 Bestuurder van ASG is de heer P.A. Kornaat, wonende te Vlaardingen. 1.6 Toen het faillissement werd uitgesproken, had ASG geen werknemers meer in dienst. Tot voor kort (eind 2012) had ASG zeven werknemers in dienst. Drie van hen hebben een baan elders aanvaard, de arbeidsovereenkomsten met de andere vier zijn met een ontslagvergunning geëindigd. De bestuurder werkte zelf op basis van een managementovereenkomst in de onderneming. In de onderhavige, tweede verslagperiode is de managementovereenkomst opgevraagd en ontvangen. Die bleek te zijn opgemaakt tussen P.A. Kornaat Beheer B.V. (dus niet: de bestuurder) en ASG.

3 - 3 - De curator onderzoekt of er nog resterende (betalings)verplichtingen zijn jegens de ontslagen c.q. uit dienst getreden werknemers. De curator heeft de voormalige werknemers van ASG over het faillissement geïnformeerd, en hen gewezen op de mogelijkheid evt. vorderingen bij het UWV te melden. Daarnaast was er (mogelijk) nog één van kracht zijnde arbeidsovereenkomst. Voor zover vereist, is die arbeidsovereenkomst met machtiging van de rechter-commissaris opgezegd. 1.7 ASG beschikte bij ING Bank N.V. over een rekening-courantkrediet van EUR ,00. De faciliteit gold ook voor P.A. Kornaat Beheer B.V., die daarnaast beschikte over een rentevastlening van EUR ,00 en een borgstellingskrediet van EUR ,00 in verband met de verwerving van het restant van de aandelen in ASG. De rekening bij ING Bank N.V. vertoonde op de faillissementsdatum een debetstand van circa EUR ,--. Voor de kredietfaciliteit van ASG waren de gebruikelijke zekerheden verstrekt. Zie onder 5.4. De curator heeft ING Bank N.V. op de faillissementsdatum over het faillissement geïnformeerd. ASG had daarnaast rekeningen bij Rabobank Voorne-Putten Rozenburg en Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. De rekeningen vertoonden een creditsaldo van in totaal EUR 1.189, ACHTERGRONDEN / OORZAKEN FAILLISSEMENT 2.1 De failliete vennootschap heeft het eigen vermogen, (netto)omzet, resultaat (na belastingen) en balanstotaal als volgt zien ontwikkelen (bron: jaarstukken, balans en verlies- en winstrekening): jaar eigen vermogen netto-omzet resultaat balanstotaal / / /

4 - 4 - De verlies- en winstrekening per faillissementsdatum resulteert in een verlies van EUR , Op 15 februari 2013 is aangifte gedaan van het faillissement. Bij de aangifte van het faillissement is de faillissementssituatie als volgt toegelicht: "In 2009 heb ik in overleg met mijn toenmalige compagnon besloten om zijn aandelen over te nemen (50%). Deze overname is in 2010 bekrachtigd en compleet gefinancierd door de ING Bank. In 2009 hadden we een omzet van ruim 1,7 miljoen, dit zagen we in 2010 licht wegzakken naar 1.6 miljoen.. echter in het jaar 2011 stortte de markt compleet in en zagen we de omzet zakken naar 1 miljoen. In nog geen twee jaar tijd In 2012 begonnen we dus al in heel zwaar weer en dit is na de zomer alleen maar erger geworden. Door het wegvallen van een aantal klanten in de woon- en vastgoedsector en het simpelweg minder omzet verkrijgen van onze overige klanten was ik niet meer in staat om aan mijn financiële verplichtingen te voldoen. Ik heb daarom afgelopen jaar UWV aangevraagd voor een aantal mensen (2 man) en voor de overige mensen heb ik geprobeerd of ik deze kon plaatsen bij een ander bureau en dat is per 1 januari 2013 gelukt. De huur kon ik niet meer voldoen (betaald tot oktober 2012) en de verhuurder heeft aangegeven een andere huurder per 1 januari 2013 te hebben gevonden. Dit betekende dat ik per 1 januari 2013 ook geen vestiging meer heb. De situatie was voor mij zo onhoudbaar en heb noodgedwongen besloten alle activiteiten te staken en mijn faillissement aan te vragen" 2.3 Deze verklaring stemt overeen met de naderhand door de bestuurder gegeven toelichting. 2.4 Op de faillissementsdatum waren de activiteiten reeds gestaakt, het bedrijfspand aan de Westersingel 41 te Rotterdam verlaten, de arbeidsovereenkomsten tot een einde gekomen en de inventaris verkocht. Met de verkoopopbrengst van de inventaris (circa EUR ,00) zouden crediteuren zijn betaald. Dit wordt door de curator onderzocht. Dit onderzoek is nog niet afgerond. Vgl. ook sub ACTIVATRANSACTIES Niet van toepassing.

5 ACTIVA Faillissementsdatum 4.1 De curator heeft op de faillissementsdatum aan activa aangetroffen: a) liquide middelen (creditsaldo Rabobank); b) vorderingen op handelsdebiteuren; c) overige vorderingen. Ad a) 4.2 Aan liquide middelen is aangetroffen een totaalbedrag van EUR 1.189,28. Dat bedrag is in de onderhavige, tweede verslagperiode op de faillissementsrekening overgemaakt. 4.3 Ad b) en ad c) De openstaande handelsvorderingen bedragen circa EUR 5.700,--. Daarnaast is er een vordering op een voormalige werkneemster van EUR ,--, te vermeerderen met rente en kosten, en een vordering op de aandeelhouder van EUR ,--. De vorderingen zijn (stil) verpand aan ING Bank N.V. Met inachtneming van een termijn van 14 dagen (vgl. HR 22 juni 2007, JOR 2007/222 (ING/Verdonk q.q.)) heeft de curator de debiteuren tot betaling aangesproken. Dit heeft in betaling van een bedrag van EUR 49,08 geresulteerd. Er moeten met ING Bank N.V. afspraken worden gemaakt over de te ontplooien incassoactiviteiten. De curator heeft een voorstel neergelegd bij ING Bank N.V. In de onderhavige, tweede verslagperiode is met ING Bank N.V. overeengekomen dat de curator de vorderingen incasseert, en daarvoor een boedelbijdrage ontvangt van 25% van de te incasseren bedragen. Met de voormalige werkneemster is een voorlopige betalingsregeling getroffen, inhoudende betaling van het verschuldigde bedrag in maandelijkse termijnen van EUR 100,00. De betalingsregeling geldt gedurende een jaar. Daarna zal worden bezien of zij in staat is om hogere aflossingen te verrichten dan wel een substantieel bedrag in

6 - 6 - één keer. Tot op heden is een totaalbedrag van EUR 300,00 in mindering op de vordering voldaan. De verdere incassoactiviteiten hebben niet tot enige betaling geleid. De aangesproken debiteuren konden ofwel een beroep doen op verrekening ofwel betwistten de vordering. Vanwege het geringe belang zijn die activiteiten inmiddels gestaakt. Na de faillissementsdatum/boedelperiode 4.4 In de onderhavige, tweede verslagperiode is een bedrag van ruim EUR 1.000,00 van Post.nl ontvangen. 4.5 Uit onderzoek van de financiële administratie is in de onderhavige, tweede verslagperiode gebleken dat ASG een rekeningcourantvordering heeft op haar aandeelhouder P.A. Kornaat Beheer B.V. van circa EUR ,00. De vordering is (tot een bedrag van ruim EUR ,00) verpand aan ING Bank N.V. De aandeelhouder zou niet tot betaling in staat zijn, en overweegt het faillissement aan te vragen. 5. PASSIVA 5.1 De passiva zijn als volgt verdeeld zie de aangehechte overzichten van de voorlopig erkende concurrente en preferente crediteuren. - boedelschuld ClaimsAgent B.V. EUR 117,98 - overige boedelschulden: PM - preferente schulden fiscus: EUR ,00 - preferente schuld fiscus ex art. 29 lid 2 OB PM - overige preferente schulden: EUR - bankschuld EUR ,25 - (overige) concurrente schulden: EUR , De schuld van ING Bank N.V. wordt voor EUR ,56 betwist. Voor dat bedrag heeft ING Bank N.V. financiering verstrekt in verband met de aankoop van de resterende aandelen in ASG. Vgl. sub 1.4.

7 BOEKHOUDING / JAARSTUKKEN 6.1 De boekhouding is volledig bijgewerkt tot de faillissementsdatum, en oogt deugdelijk. Er is vooralsnog geen reden om aan te nemen dat niet is voldaan aan de verplichtingen uit hoofde van artikel 2:10 BW. Het onderzoek is nog niet afgerond. De curator heeft naar aanleiding van het onderzoek van de financiële administratie van ASG, en gesprekken die met de bij het faillissement betrokken personen zijn gevoerd, een aantal vragen aan de bestuurder voorgelegd, die nog niet volledig zijn beantwoord. 6.2 De jaarstukken 2009, 2010 en 2011 zijn aan de curator ter hand gesteld. Zij zijn tijdig openbaar gemaakt: de jaarstukken 2009 op 17 augustus 2010, de jaarstukken 2010 op 8 juni 2011 en de jaarstukken 2011 op 14 januari Zie sub 2.1 voor de resultaten. 7. DUUROVEREENKOMSTEN Het is de curator niet gebleken dat sprake is van lopende duurovereenkomsten. Indien die er nog zijn, zullen ze niet gestand worden gedaan. 8. LOPENDE PROCEDURES Het is de curator niet gebleken dat ASG betrokken is bij lopende procedures. 9. PAULIANEUZE TRANSACTIES 10. BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID In onderzoek. 11. GARANTSTELLINGREGELING Vooralsnog niet van toepassing.

8 VOORUITZICHTEN VOOR CREDITEUREN De vooruitzichten voor concurrente crediteuren zijn slecht. Op basis van de thans beschikbare gegevens zullen zij geen uitkering ontvangen. 13. BOEDELACTIEF / FAILLISSEMENTSREKENING 13.1 Het boedelactief bedraagt EUR 2.249, Het saldo op de faillissementsrekening bedraagt EUR 2.249, NOG TE VERRICHTEN WERKZAAMHEDEN / GEWERKTE UREN 14.1 Nog te verrichten werkzaamheden: - incasso vordering ex-werkneemster; - afronden onderzoek boekhouding op onder andere paulianeuze transacties en verkoop inventaris; - afronden onderzoek achtergronden faillissementssituatie In de verslagperiode zijn 28 uren en 10 minuten door de curator en (een) medewerk(st)er(s) van de curator besteed. In totaal zijn 45 uren en 45 minuten besteed Aan dit faillissement zullen nog ten minste uren moeten worden besteed. Aan dit globale verslag kunnen geen rechten worden ontleend. Barendrecht, 21 juni 2013 S.A. Hattink, curator

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van All Set Graphics B.V., h.o.d.n. All Set D&CC Inzake : All Set Graphics B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Inzake : PENK Holding B.V., kantoorhoudende te (3231 BG)

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Inzake Sensa Sunprotection B.V. handelend onder de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Inzake : MaxRos Holding B.V., statutair gevestigd te Maassluis,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V., statutair

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHALLENGE

Nadere informatie

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W.

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake MKB Transport B.V., statutair

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake : Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake : MKB Transport B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. inzake : Niheco Planontwikkeling B.V., mede

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. VAN

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B.

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOZAIEK MEUBELS R- WEST B.V. inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : Vermeer Eemhaven Beheer B.V., statutair

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. inzake : de besloten vennootschap RZW Asbestsanering B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. inzake : de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Reis- en Passagebureau Van Maren B.V. Inzake : Reis- en Passagebureau Van Maren

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. inzake faillissementsnummer : private limited

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de besloten vennootschap Allewelt Benelux B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Lelystad B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOVELTIES

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Utrecht B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Utrecht B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den Haag B.V. Borsboom & Hamm Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Scarpa Moto Rotterdam - Den

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Inzake : Intermezzo Mastering,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Intermezzo Mastering, Music & Multi-Media B.V. Inzake : Intermezzo Mastering,

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Rotterdam B.V. Inzake Insolventienummer : De Combi Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Den Haag B.V. Inzake : Aannemersbedrijf De Combi

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Heerhugowaard B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Heerhugowaard B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. inzake :

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van ZONWERING ROTTERDAM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILISSEMENTSWET Naam : Van As Employment B.V. Curator : Mr M.M.E. Oudenaarden Rechter-Commissaris : Mr E.I. Batelaan-Boomsma Datum Faillissement : 24 mei 2005 Datum

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van De Combi Groep B.V. Inzake : De Combi Groep B.V., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Deventer B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Zevende openbare verslag Fortucon Beheer B.V.

Zevende openbare verslag Fortucon Beheer B.V. Zevende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fortucon Beheer B.V., gevestigd te (3311 JG) Dordrecht aan de

Nadere informatie

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F. 10/16/406 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000007486:F001 Datum uitspraak: 28-07-2016 Curator: R-C: mr. A.R.J. Borsboom mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Sudfruit B.V. (hierna:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SIMPEL PERSONEELSDIENSTEN B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SIMPEL PERSONEELSDIENSTEN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SIMPEL PERSONEELSDIENSTEN B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VISSER PLANT SELECT B.V. inzake faillissementsnummer : de besloten

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN DE MAATSCHAP DEKKER NOTARISSEN

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN DE MAATSCHAP DEKKER NOTARISSEN Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN DE MAATSCHAP DEKKER NOTARISSEN Inzake : de maatschap Dekker Notarissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VORDERINGEN.NL B.V.

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VORDERINGEN.NL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VORDERINGEN.NL B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag.

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GPS Marine Service B.V. De digitale versie is gelijk aan de papieren

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bijl, partners in public

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem);

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem); Tiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend onder de naam Stam Studieboeken inzake faillissementsnummer : de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Esen Trading B.V. is

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 06-09-018 Insolventienummer F.10/18/60 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000065:F001 Datum uitspraak 06-0-018 R-C

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf De Combi Deventer B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Aannemersbedrijf "De Combi" Deventer B.V. Inzake Insolventienummer : Aannemersbedrijf

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : schildersbedrijf Omzetgegevens : netto-omzet 2003: 404.000,- netto-omzet 2004: 350.000,- Personeel gemiddeld aantal : 4

Activiteiten onderneming : schildersbedrijf Omzetgegevens : netto-omzet 2003: 404.000,- netto-omzet 2004: 350.000,- Personeel gemiddeld aantal : 4 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 juli 2005 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg 345B

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Visions Entertainment Group B.V. Inzake : Visions Entertainment Group B.V.,

Nadere informatie

Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V.

Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van HOOGERDIJK BARENDRECHT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: Datum: 08-03-2016 F. 10/16/88 NL:TZ:0000002990:F001 09-02-2016 mr. A.R.J. Borsboom mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm advocaten Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Failiissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap C.A.D. Beheer B.V., statutair gevestigd te Spijkenisse,

Nadere informatie

Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie