OConsultancy BETAVISTA. Service, Support, Telecare. Organisation & Processing. Project Management. Voorlopige documentatie Release 1.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OConsultancy BETAVISTA. Service, Support, Telecare. Organisation & Processing. Project Management. Voorlopige documentatie Release 1."

Transcriptie

1 OConsultancy Service, Support, Telecare Organisation & Processing Project Management BETAVISTA Voorlopige documentatie Release 1.0

2 Huidige Generatie Breedband Video Telecare Systeem. BETAVISTA verlaagt de kosten van zorg en verbetert het welzijn van de klant door een nieuw niveau om interactief thuis telecare te leveren. BETAVISTA is een krachtig en van vele faciliteiten voorzien systeem met minimale afmetingen geschikt voor thuis of klinische omgeving. Superieure video en audio over breedband BETAVISTA ondersteunt een externe PTZ camera met hoge kwaliteit over een enkele kabel en maximaal twee vaste RGB (mini) camera s inclusief geluid, middels superieure video en audio kwaliteit over specifieke breedband verbindingen. Uitgerust met krachtige processoren, heeft de unit een interne akoestische echo onderdrukking die simultane 2way audio van hoge kwaliteit zonder echo biedt. Behendig en flexibel ondersteunt het BETAVISTA een grote reeks van standaarden en protocollen inclusief Non-QOS netwerken, snelle installatie en uitstekende kwaliteit zonder dure netwerk voorziening. Gemakkelijk voor de klant De eenvoud van het BETAVISTA maakt telecare geschikt voor uw klanten. Het is gemakkelijk op te zetten en eenvoudig te gebruiken. Een druk op de afstandsbediening, noodknop of op de oproepknop van de bijgesloten tafelmicrofoon of activering valdetectie start de video oproep naar de zorgverlener. Als de zorgverlener de klant belt, maakt een helder visuele oproep indicator de inkomende oproep zichtbaar voor dove of slechthorende gebruikers. Als het nodig is schakelt het BETAVISTA de TV over naar de correcte input, gebruikmakend van de optionele SCART interface. Vitale informatie voor de zorgverlener Het BETAVISTA kan belangrijke statusberichten op het scherm van de klant tonen. Deze bieden heldere instructies voor de klant als ze in een wachtrij of tijdelijk in de wacht worden gezet. JPEG snapshots van de camera van de klant kunnen met korte intervallen genomen worden. Een reeks van medische monitoring apparaten met lage kosten staan meting op afstand van life signs toe. De unit levert ook een unieke geïntegreerde digitale stethoscoop mogelijkheid. Delen bespaart kosten Met de eenvoudige infrarode afstandsbediening, kunnen meerdere personen 1 BETAVISTA delen op de klant locatie, daarmee de kosten besparend van in-huis monitoring. Elke persoon is gemakkelijk te identificeren, omdat het BETAVISTA systeem voor verschillende gebruikers geconfigureerd kan worden. Elke gebruiker drukt eenvoudig via het menu op hun corresponderende gebruikersprofiel om het nummer van de zorgverlener te bellen waar ze automatisch worden geïdentificeerd.

3 BETAVISTA Waarom? Verzorgingsbronnen staan onder druk. Onze bevolking veroudert, mensen leven langer en worden steeds afhankelijker van gezondheids- en sociale zorg. Geconfronteerd met stijgende aantallen klanten voor de zorgorganisatie, maar ook een toenemende impact van klanten die afhankelijk zijn van zorg, vereisen nieuwe oplossingen om de zorg organisaties in staat te stellen om te gaan met deze toenemende eisen. Videobezoeken om huisbezoeken van de zorg aan te vullen. BETAVISTA maakt eenvoudig efficiënter gebruik van verplegend personeel en verlaagt kosten terwijl het welzijn van de klant verbeterd wordt. Door middel van reguliere videobezoeken houden klanten het contact, monitoring en geruststelling van een vertrouwde verzorger, als een aanvulling op huisbezoeken. Wanneer? Een aanvulling op huisbezoeken voor: Supervising medische behandeling Medicatie herinneringen Advisering Klant monitoring en vitale data vastlegging Routine klant interviews Contact met vrienden en familie Instructies voor vrienden en familie voor klant zorg technieken Klant zorg training Hoe werkt het? Netwerk Zorgverlener en klant zijn verbonden via breedband. Op de klant locatie is het BETAVISTA unit verbonden met de TV met een Pan/Tilt/Zoom camera en eventueel met 2 vaste mini camera s. Op de zorgverleners locatie bestaat het operator station uit de video communicatieunit, camera en een pc gebruik makend van de database van de klant, call center control en virtuele call center manager. Elektronische medische monitoring van klant Klanten kunnen optioneel een reeks monitoring apparaten gebruiken, bijvoorbeeld bloeddrukmeters, stethoscopen, bloedsuikermeters en veel meer apparaten. De klant kan geinstrueerd worden en gemonitord in het gebruik via de video en audio verbinding. Analyse en vroege escalatie Metingen van de apparaten worden verzameld op de monitoringlocatie via het communicatie systeem en optioneel teruggestuurd naar het klant dossier. De zorgverlener kan de bevindingen met de klant bespreken en aanmoedigen of hulp geven zoals bij een direct consult. Alarm condities kunnen vastgesteld worden om een tijdige respons van een verslechterende conditie te garanderen. Gebruikersvriendelijkheid BETAVISTA is ontworpen om eenvoud voor de klant te leveren en een intuitieve gebruiker interface voor de operator op de zorgverleners locatie. Het kan geintegreerd worden met bestaande databases. BETAVISTA is schaalbaar om te groeien met uw behoeftes.

4 Voordelen Tijdsbesparend Virtuele huisbezoeken besparen reistijd naar het huis van de klant, welke vaak langer is dan het bezoek. Administratie van klantgegevens is meer efficiënt als gegevens centraal worden opgeslagen en altijd beschikbaar zijn. Kosten besparend Tijdsbesparingen leiden tot kosten besparingen. Kosten gespendeerd aan reizen zijn hoger. Tijd voor loggen en rapporteren is gereduceerd als gevolg van de geautomatiseerde opslag van klant gegevens. Verbeterde klant welzijn Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat telecare heropnames op de spoedafdelingen reduceert als gevolg van meer reguliere klant checkups. Telecare Oplossing - BETAVISTA Het IP call center - voor virtuele zorg Videocommunicatie zal een groeiende belangrijke rol gaan spelen in de ondersteuning van mensen die zorg nodig hebben. Dagelijkse monitoring, routine taken zoals medicatie toedienen, meting van vitale data zonder de noodzaak tot opname in een ziekenhuis of reizen kosten en tijd besparend voor zowel de verzorger als hun klanten. Zorg meer comfortabel makend voor u en uw klant. BETAVISTA virtuele IP call center voor Telecare Grotere onafhankelijkheid Telecare stelt klanten in staat langer in het comfort van hun eigen huis te blijven en het zorgt ervoor dat ze sneller naar huis kunnen terugkeren na een behandeling. Ze voelen zich comfortabeler dankzij de geruststelling van een video oproep naar hun verzorger of arts op elk moment. Doorverbinden Samenwerking met andere zorg specialisten is mogelijk. Verbind de oproep eenvoudig door naar de dokter of een specialist op hetzelfde netwerk. Veiligheid van de klant. Telecare levert de klant een extra veiligheid door middel van domotica en met name de noodknop en valdetectie mogelijkheid. Dit geeft de klant het veilige gevoel dat in geval van een noodsituatie de videoverbinding inclusief geluid opgestart wordt en de alarmopvolging efficiënter uitgevoerd kan worden en de beeldverbinding geruststellend werkt.

5 BETAVISTA BETAVISTA - Componenten In het huis van de klant wordt deze kleine box gekoppeld aan de TV waarmee 2way video, audio en data acquisitie over een gewone breedbandverbinding mogelijk wordt gemaakt. Een compacte Pan/ Tilt/Zoom camera wordt boven op de televisie gezet en indien gewenst gekoppeld aan medisch monitoring apparaat draadloos aan de BETAVISTA unit. De klant hoeft slechts op een enkele knop te drukken om een oproep naar de zorgverlener te starten, die volledige bediening op afstand van het systeem heeft. BETAVISTA Operator Station De zorgverlener gebruikt dit werkstation om te communiceren met de klant. Het werkstation maakt 2way audio en video mogelijk, data acquisitie, klant informatie en een visuele (mini videobeeld) wachtrij zodat de operator kan zien wie er wacht voor hulp. Het werkstation ondersteunt het registreren en loggen van alle oproepen en ook meerdere operators. BETAVISTA Dokter Station De dokter gebruikt dit werkstation om te communiceren met de klant. Het werkstation maakt 2way audio en video mogelijk, data acquisitie, patiënt informatie. Hij maakt gebruik van de electronische stethoscoop en/of medische devices, om zo teleconsult als extra services naar de patiënt te kunnen leveren en efficiënter huisbezoek te realiseren. BETAVISTA Transfer / Doorverbinden Het BETAVISTA en het dokter station hebben de faciliteit om klanten inclusief essentiële data en de videoverbinding door te schakelen. Bijvoorbeeld: de klant in verbinding met het callcenter naar dokter, via direct transfer of via overleg transfer van de callcenter medewerker met de arts waarbij de klant terug genomen kan worden of doorgegeven aan de arts. Arts en specialist ziekenhuis kunnen eveneens d.m.v. overleg transfer kiezen om patiënt wel of niet door te schakelen. BETAVISTA Z-Server De BETAVISTA Z-Server is het centrale distributiesysteem inclusief database voor de BETAVISTA oplossing. De database wordt gebruikt om klant informatie te verstrekken, het traceert de locatie en status van het BETAVISTA units, biedt notatie, opslag van multimedia dossiers en de link naar het klant dossier systeem. Het distributiesysteem verzorgt de peer-to-peer verbindingen. Deze Betavista Z-Server wordt geleverd samen met operator software tegen extreem lage kosten. Klant Database Via overzicht opties (Contact manager overzicht, communicaties overzicht, data vastlegging overzicht en data analyse overzicht) levert deze exacte en gedetailleerde informatie over de klant, inclusief contact tracering, klant geschiedenis, visuele wachtrij, camera bediening en vele andere nuttige kenmerken. BETAVISTA apparaten BETAVISTA ondersteunt een reeks medische apparaten waardoor dagelijks monitoring mogelijk wordt van bloeddruk, polsslag, bloed zuurstof, bloedsuiker, piek flow, gewicht, hart geluiden, long geluiden, buik geluiden en vele andere metingen. Peak Flow Stethoscope Stethophone Bloeddruk Weeg Bloed Fetal Vitale Zuurstof Meter Schaal Glucose Monitor Life Signs Meter

6 BETAVISTA Z-Server De BETAVISTA Z-Server is het centrale distributiesysteem inclusief database voor de BETAVISTA oplossing. De database wordt gebruikt om klant informatie te verstrekken, het traceert de locatie en status van het BETAVISTA units, biedt notatie, opslag van multimedia dossiers en de link naar het klant dossier systeem. Het distributiesysteem verzorgt de peer-to-peer verbindingen. Klant Database Via overzicht opties (Contact manager overzicht, communicaties overzicht, data vastlegging overzicht en data analyse overzicht) levert deze exacte en gedetailleerde informatie over de klant, inclusief contact tracering, klant geschiedenis, visuele wachtrij, camera bediening en vele andere nuttige kenmerken. Eindgebruiker TV BETAVISTA STB BETAVISTA Z-Server Draadloze Domotica Devices Laptop huisarts INTERNET Familie PC met webcam Cliënt Database BETAVISTA Operator Station

7 BETAVISTA TeleContact In verband met groeiende vereenzaming van ouderen biedt BETAVISTA de mogelijkheid voor familiecontact d.m.v. eenvoudige bediening. Direct en persoonlijk contact via de televisie vanuit de huiskamer, thuis of in het verpleeg / verzorgingshuis met de mensen die het meest na staan. Wanneer de gebruiker maar wil met elkaar kunnen praten, elkaar zien en binnenkomen in de eigen huiskamer... dit is werkelijk een doorbraak voor alleenstaande, nog zelfstandig wonende senioren. Via de eigen, vertrouwde televisie kan op elk gewenst moment contact gemaakt worden met familie en vrienden. Deze maken gebruik van de eigen pc en webcam via internet of van de Betavista unit! Ook al woont men ver van elkaar. Voor de communicatie op de pc is een eenvoudig programma beschikbaar en kan op wens webbased worden aangeleverd voor projecten. De gebruikers kunnen elkaar horen en zien, een praatje maken, kijken hoe het gaat. Vaak gaan senioren door beperkingen of door afstand niet zo gemakkelijk op bezoek bij familie en vrienden en zij komen ook niet zo vaak bij hen. Sociale contacten worden minder. Met Telecontact van BETAVISTA, een nieuwe dienst, kan men elkaar gemakkelijk horen en zien. Eenvoudig en op elk moment dat men dat wil, het werkt net als gewoon telefoneren, maar dan met beeld en geluid op de TV.

8 BETAVISTA Operator Station / Dokter Station Huidige generatie IP gebaseerde Telecare callcenter oplossing Operator werkstation voor het BETAVISTA platform Werkt in combinatie met het BETAVISTA Z-Server Integreert gemakkelijk in bestaande klant/ patient databases (open interface) Integreert gemakkelijk in bestaande callcenter omgevingen of als een virtueel callcenter werkstation Krachtig en rijk aan kenmerken, maar eenvoudig en intuitief te gebruiken Interactieve overflow rij management en gegevens vastlegging functies Een krachtig onderdeel van een video callcenter oplossing Het BETAVISTA Operator Station is een callcenter werkstation oplossing die minder operators in staat stelt grotere aantallen contacten te bedienen met een hogere kwaliteit van service. Het is ontworpen voor videotelefoon oproepenverwerking en interactieve Telecare en zijn geavanceerde oproep routing en overflow wachtrij management functies worden beheerd door het BETAVISTA Z-Server. Verenigbaar met bestaande oplossingen De Operator Station kan geïntegreerd worden in bestaande callcenter oplossingen. Het is verenigbaar met de meeste database systemen en kan aangepast worden aan specifieke applicaties. Het kan ook gebruikt worden als een standalone systeem bijvoorbeeld bij huisarts of specialist, waarbij het werkt door alleen gebruik te maken van de oorspronkelijke BETAVISTA netwerk database. Het koppelen met bijvoorbeeld het UMO systeem van Verklizan is zonder meer mogelijk. Eenvoudig en intuitieve interface Het Operator Station is zo ontworpen dat zelfs de meest krachtige functies slechts een of twee drukken op de knop gerealiseerd worden, waardoor minimale training voor de callcenter operator vereist is. Veel operator acties zijn geautomatiseerd en het gebruik van grote en duidelijk gemarkeerde knoppen vereenvoudigen de ervaring van de gebruiker. Geautomatiseerde herkenning van de klant configuratie en elk verbonden medisch apparaat betekent geen reconfiguratie tussen contacten, hierdoor kan de operator oproepen voltooien met verschillende categorieën klanten, snel en efficiënt. Visuele overflow wachtrij functionaliteit Het Operator Station is ontworpen voor video contacten en dus biedt de overflow wachtrij real-time geupdated live video opnamen van elke klant die in de wachtrij staat. De wachtrij lijst toont belangrijke contact informatie, prioriteit en de wachttijd. De overflow wachtrij is niet beperkt tot een bepaald aantal van actieve contacten en biedt de middelen voor operators om goed geïnformeerd acties te ondernemen als ze klanten in de wachtrij behandelen. Legt belangrijke data vast om goed geïnformeerd beslissingen te nemen Het Operator Station legt data vast en toont deze vanuit een grote reeks bronnen inclusief remote medische apparaten. Dit is met inbegrip van image snapshots, video clips, notities, contact details en geschiedenis en belangrijke gegevens van medische apparaten op afstand die op de klant locatie in gebruik kunnen zijn. Huidige en eerder vastgelegde gegevens kunnen ingezien worden op de operator station en trends kunnen worden onderzocht.

9 BETAVISTA TECHNICAL SPECIFICATIONS BETAVISTA OPERATOR STATION SOFTWARE FEATURES Webbased (deliverable end Q2) User Interface presentation configurable Secure Operator Login Update customer record directly with received data Call history Call schedule Data graphing Send messages Color coded customer status Operator text notes describing call with customer Customer Information displayed. OPERATOR VIEW CONTROLS Contact manager view Communications view Data Capture view CALL CONTROLS Connect Hangup Transfer Hold Call Information Report CUSTOMER/PATIENT DATABASE SQL Server Compatible MS Access Compatible Easily integrated into existing solutions Stores all customer records, with printable records Configurable outliers LOCAL AND REMOTE VIDEO WINDOWS Customer video displayed on a large movable, and resizable window Self view of operator video exactly as remote customer receives it 4 Mulitpoint video displayed connections VIDEO IMAGE CAPTURE Still image capture of customer video window Bitmap (*.bmp) and JPEG (*.jpg) formats supported CONTROL OF NEAR AND FAR END CAMARES Operator may control both local and remote side Pan Tilt Zoom control Select and set camera position presets Select active video source or video loop back test CONTROLLED BY Z-SERVER Incoming calls are automatically routed by Z-Server to next available or designated operators Routing rules flexible and extensible VISUAL OVERFLOW QUEUE If all operators are busy, incoming customer calls are placed in a overflow wait queue Status and control of call overflow queue enabled through operator software Live Images from customer site captured at frequent intervals and displayed in the queue Elapsed waiting time in queue displayed Priority of customer waiting in queue is shown for customers with requiring more direct attention Contact details and color coded status indication displayed for queued customers and updated in real time MEDICAL DEVICE DATA COLLETION Receive data from medical devices attached to the remote customer unit Update customer records directly with received data Data can be displayed as values or graphically Data can be viewed by entire history, call by call, or by a selectable range SYSTEM REQUIREMENTS Windows 2000, XP Professional, Vista BETAVISTA 240 unit Pentium 4 Processor or equivalent 512 MB RAM Memory 1 GB free disk space DirectX 9.0c or higher with a supporting video card

10 TECHNICAL SPECIFICATIONS BETAVISTA COMMUNICATION PROTOCOLS SUP- PORTED Video: H.264, H.263*, H.261*, MPEG-4 Adaptive Bandwith: 16kBps 2048kBps Audio: G.711*, G.722*, G.726*, G.728 Full Duplex Acoustic Echocancellation VIDEO FORMATS QCIF 25fps CIF 25fps QVGA 25fps VGA 25fps MICROPHONE/HEADSET CONNECTOR Handfree/External Speaker/Microphone One touch push button dial capability with optional tabletop boundary mic 3.5 mm jack for stereo headset (8 ohm) 3,5 mm jack for passive microphone 0.1 Vpp input AV INPUTS Video input: RCA jack Format: NTSC/PAL Composite 1 Vpp 2 Peripheral camera port: Mini-DIN 8 Line level input: RCA jack AV OUTPUTS Video output: RCA jack, HD-15 Format: NTSC/PAL Composite 1 Vpp Audio output: RCA jack Line level output: RCA jack (-10 dbm typical) TELEVISION INTERFACE SCART (RGB) Compatible SCART cable optional Auto TV Control Audio/Video output POWER DC Input: 12 V DC Consumption: <18 W active, <5 W standby AC adaptor: Universal V AC, Hz UL, CSA, CE listed CPU CORE Texas Instruments DaVinci SoC with Linux Operating System DSP (4800 MIPS) DATA PORTS RS-232 Data Ports (2 Mini-DIN 8, kbps) 4 USB 2.0 (2 in front, 2 in behind) 2 USB 2.0 (free internal connectors) 1 SDIO (SD-Card Connector) IR Remote Control Bluetooth Class 2 NETWORK COMMUNICATIONS 10/100 Base Tx Ethernet Interface Optional wireless LAN 2 RJ-45 jack connectors IP addressing: Static, DHCP, or PPPoE Procotols: TCP/IP UDP, ARP, Multicast Modem FAX Modem (FAX) COMMUNICATIONS SECURITY XML based Messaging First Key Exchange: RSA 2048bits (configurable!) Streaming Encryption: RC4 quick change STANDARD SOFTWARE FEATURES Multi User Capability&Configuration Phonebook (Integrated Speed Dial Function) Bright Visual Ring Indicator Remote Control (Menu, Video communication, ) IP based Remote Access (PTZ Camera, ) Digital Pan/Tilt/Zoom for non-ptz cameras Image Quality Controls: Resolution, Framerate Motiondetection and Eventgeneration Web Managment/Configuration Picture-in-Picture (PiP) display (movable, sizable) Image Snapshot On-Screen Diagnostics/Reports/Statistics Automatic Software Update (configurable) Automatic Configuration Synchronization (Menus, PB,.) Multi User Conferencing (3Video+10Audio*, 4Video) INTEROPERABILITY SIP, H323 Gateway* Firewall. Proxies friendly Configurations PERIPHERALS Connectivity: RS232, USB, Ethernet Optional Connectivity: BT, WLAN, External PTZ Cameras Medical Devices Home Devices Domotica Devices (depending on interfacing connections to serial, USB, Ethernet, Bluetooth) MEDICAL DEVICES SUPPORTED Heart Rate Monitors ECG Monitors Blood Glucose Monitors (deliverable end Q2) Vital Signs Monitors (deliverable end Q2) Peak Flow Meter Blood Pressure Monitors Weight Scale Monitors Pulse Oximeter Monitors Fetal Monitors (deliverable end Q2) Electronic Stethoscope* Medicine Dispenser (in development) PHYSICAL/ENVIRONMENTAL Dimensions (HxWxD): x 60.3 x mm (6.15 x 2.37 x 8.06 ) Weight: 1.5 kg (3.3 lbs) Operating temperature: 0 to 40 C ambient Operating humidity: 5 % to 95 % relative humidity, non-condensing Storage temperature: 0 to 70 C ambient Storage humidity: 5 % to 95 % relative humidity, non-condensing CERTIFICATION CE0636 * is available in new Betavista releases

11 BETAVISTA TECHNICAL SPECIFICATIONS BETAVISTA Scart Interface AV input/output, TV-control SDIO Interface for SD-Cards 2 10/100 Ethernet Ports Connect your PC to reduce network cable runs Modem, Pots 2-4 USB Interfaces Visual Ring Indicator Super-Bright Blue LED Status Green Led IRD LSP - Mic 2 USB Internal Mic AV Input Cameras, line level audio, playback equipment Data Port PTZ camera power, video, and control on a single cable Support for several medical devices AV Output TVs, audio amps, recording equipment Power 12 V DC, 2 A

12 Organisatie OConsultancy is een jonge ambitieuze organisatie, met ervaren medewerkers in de zorg sector en ICT, die een marktleidende positie nastreeft als facilitaire dienstverlener voor Telezorg. Naast de huidige dienstverlening ontwikkelt OConsultancy andere service concepten op het gebied van Wonen-Zorg- Welzijn. OConsultancy biedt meer dan een technische oplossing. Het is een full service facilitair bedrijf. Wij begeleiden zorginstellingen en haar cliënten tijdens alle stappen van de voorbereiding en uitvoering. OConsultancy ondersteunt u onder andere bij de volgende zaken: Ontwikkeling van visie en strategie m.b.t. invoering van beeldcommunicatie. Advies bij de benadering van toekomstige gebruikers. Installatie bij cliënten thuis en de inrichting van het VideoCallCenter. Ondersteuning bij integratie van beeldcommunicatie in het zorgproces. Koppeling met diensten ( bijv instructiefilms, zorgbudget ) via TV-Scherm van klant. Technisch en functioneel beheer. Opleiding van zorgverleners. Afhandeling van eventuele storingen. OConsultancy Nijensteinheerd TT Groningen Tel: +31(0) Fax: +31(0)

802.11b Wireless router w. 4 port switch. StarTech ID: BR411BWDC

802.11b Wireless router w. 4 port switch. StarTech ID: BR411BWDC 802.11b Wireless router w. 4 port switch StarTech ID: BR411BWDC Share your Internet connection without being constrained by cables with StarTech.com s 802.11b wireless router. The BR411BWDC lets you share

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

1-poorts USB Wireless N netwerkprintserver met 10/100 Mbps Ethernet-poort b/g/n

1-poorts USB Wireless N netwerkprintserver met 10/100 Mbps Ethernet-poort b/g/n 1-poorts USB Wireless N netwerkprintserver met 10/100 Mbps Ethernet-poort - 802.11 b/g/n Product ID: PM1115UWEU Met de PM1115UWEU Wireless-N printserver kunt u tegelijkertijd een standaard USB-printer

Nadere informatie

Advies, Productie, Reproductie, Faciliteiten, Presentatie, Verhuur, Verkoop

Advies, Productie, Reproductie, Faciliteiten, Presentatie, Verhuur, Verkoop Hardware BrightSign mediaplayers HD110, HD120, HD210(W), HD220, HD410, HD810, HD1010(W), HD1020 Ports Achterzijde van de unit: Power plug for 5V power input at 3A 10/100 Ethernet jack HDMI connector Triple

Nadere informatie

S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm

S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm Eigenschappen 1U behuizing 4 Channel 720P NVR Input & Output: 4ch 720P IPC-ingang; 1ch VGA 1 ch HDMI-uitgang Voorbeeld & Opname resolutie: 1280 x

Nadere informatie

Cerussa FIN Pre-requirements

Cerussa FIN Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

HMI s ontsluiten machines naar het WEB

HMI s ontsluiten machines naar het WEB HMI s ontsluiten machines naar het WEB Grip op uw machine onafhankelijk van zijn locatie Door: Bert-Jan Ruesink Email: b.ruesink@duranmatic.nl Machinebouw event 2015 Pag. 1 Duranmatic B.V. Technische handelsonderneming,

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009 TSU-9200 Pronto TSU-9200 Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat de Pronto-lijn van afstandsbedieningen met touchscreens nu is uitgebreid met de TSU9200. Deze afstandsbediening biedt de technologie

Nadere informatie

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING INHOUD GV Smartphone applicatie handleiding... 3 1 Enkele nota s:... 3 2 Windows Smartphone GV-MSView... 3 2.1 GV-MSView Live beelden instellen... 3 2.2 GV-MSView Opgenomen

Nadere informatie

SPX Model A-360 Azimuth Antenna Rotor Model 1 & 2

SPX Model A-360 Azimuth Antenna Rotor Model 1 & 2 Gauke Boelensstraat 108 NL-9203 RS Drachten The Netherlands Tel: +31 (0) 512 354 126 GSM: +31 (0) 650 882 889 Fax: +31 (0) 847 187 776 www.rfhamdesign.com E-mail: info@rfhamdesign.com Model A-360 Azimuth

Nadere informatie

EM6250 Firmware update V030507

EM6250 Firmware update V030507 EM6250 Firmware update V030507 EM6250 Firmware update 2 NEDERLANDS/ENGLISH Table of contents 1.0 (NL) Introductie... 3 2.0 (NL) Firmware installeren... 3 3.0 (NL) Release notes:... 5 1.0 (UK) Introduction...

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Griffid Small Business OPEN MANAGEMENT platform voor Video & devices

Griffid Small Business OPEN MANAGEMENT platform voor Video & devices plug in the camera, play the griffid Griffid Small Business OPEN MANAGEMENT platform voor Video & devices De Griffid Small Business software is een intelligente management applicatie waarmee kleine en

Nadere informatie

MM030 Sweex-videograbber met USB-aansluiting

MM030 Sweex-videograbber met USB-aansluiting MM030 Sweex-videograbber met USB-aansluiting Bedankt dat u hebt gekozen voor dit Sweex-product. Bij Sweex besteden we veel aandacht en zorg aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

Introductie HD-SDI CCTV

Introductie HD-SDI CCTV Introductie HD-SDI CCTV Introduction Wat is HD-SDI? Waarom HD-SDI? Wat kan HD-SDI voor mij betekenen? What is HD-SDI? HD-SDI = High Definition Serial Digital Interface Digital interface die standaard coaxkabel

Nadere informatie

SPL D2 MKII GEBRUIKSAANWIJZING USER MANUAL

SPL D2 MKII GEBRUIKSAANWIJZING USER MANUAL SPL D2 MKII GEBRUIKSAANWIJZING USER MANUAL Spl-D2 Next generation Inleiding De SPL5-D2 unit is een geluidsdrukmeter die gekoppeld kan worden aan de SPL5. Het apparaat kan ook als losse geluidsdrukmeter

Nadere informatie

Aansluiten op uw PC Sluit het Philips Wireless Music Station aan op uw PC voor:

Aansluiten op uw PC Sluit het Philips Wireless Music Station aan op uw PC voor: CD/MP3-CD HD SOURCE SEARCH REC MARK/UNMARK DBB Wireless Music Station WAS7000 Aansluiten op uw PC Sluit het Philips Wireless Music Station aan op uw PC voor: Het openen avan muziekbestanden die op uw PC

Nadere informatie

Stroomlijn uw digitale samenwerking

Stroomlijn uw digitale samenwerking VGA-Over-IP Extender - 1920 x 1200 StarTech ID: IPUSB2VGA2 Met deze VGA over IP extender kunt u een VGA-scherm of -projector delen met de draadloze of vaste computer in uw netwerk. Nog nooit eerder konden

Nadere informatie

MiniPOS. Winkel Kassasysteem. www.jankassa.nl

MiniPOS. Winkel Kassasysteem. www.jankassa.nl MiniPOS Winkel Kassasysteem POS RETAIL kassa software Met de POS RETAIL kassa software geleverd met onze verschillende POS kassasystemen zoals de MiniPOS, de MaxiPOS en de Zenis POS, heeft u een veelzijdig

Nadere informatie

Interface-module. Inhoudsopgave. Nederlands. Bladzijde

Interface-module. Inhoudsopgave. Nederlands. Bladzijde Interface-module Nederlands Inhoudsopgave Bladzijde Inleiding...52 Installatie...53 De module monteren Systeemkabel Externe stroomvoorziening Locatie van schakelaars en in/uitgangen Instellingen...57 Keuzeschakelaar

Nadere informatie

U SB ADAPTE R BLUETOOTH

U SB ADAPTE R BLUETOOTH COMMUNICATION S U PPOR T U SB ADAPTE R BLUETOOTH CLASS I I H A N DLE IDIN G NI - 707519 C O M M U N I C AT I O N S U P P O R T U S B A D A P T E R B L U E T O O T H C L A S S I I A l l e r e e r s t h

Nadere informatie

Concurrent AC1200 Dual Band WiFi Repeater Vergroot het bereik van je netwerk met één druk op de knop!

Concurrent AC1200 Dual Band WiFi Repeater Vergroot het bereik van je netwerk met één druk op de knop! EM4597 EAN: 8716065003185 OVERVIEW Vergroot eenvoudig je 2,4GHz en 5GHz draadloze netwerk Crossband technologie: haal een maximale snelheid tot 300+900Mbps Locatie indicator: altijd de perfecte locatie

Nadere informatie

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet.

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. General: Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http://www.conceptronic.net! Use Firmware version

Nadere informatie

Verificatie Acceptatie Distributie Recycling. Security. Hygiëne. Vereenvoudigde administratie. Waarom Cash Management? Front-end oplossingen

Verificatie Acceptatie Distributie Recycling. Security. Hygiëne. Vereenvoudigde administratie. Waarom Cash Management? Front-end oplossingen Waarom Cash Management? Front-end oplossingen Verificatie Acceptatie Distributie Recycling Meertalige support Back-end oplossingen Hygiëne Security Vereenvoudigde administratie 3e partij integratie & SDKs

Nadere informatie

SuperOffice Systeemvereisten

SuperOffice Systeemvereisten Minimale systeemvereisten voor SuperOffice CRM De minimale systeemvereisten voor SuperOffice CRM zijn tevens afhankelijk van het besturingssysteem en de services/applicaties die op het systeem actief zijn.

Nadere informatie

Geracc.Net Pre-requirements

Geracc.Net Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Cerussa HR Pre-requirements

Cerussa HR Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Rent+ Pre-requirements

Rent+ Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Cerussa HR Pre-requirements

Cerussa HR Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DVB-T/A TV Tuner Stick

Gebruikershandleiding. DVB-T/A TV Tuner Stick Gebruikershandleiding DVB-T/A TV Tuner Stick De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut. 2 INHOUD 1. Beginnen... 4 1.1 Inleiding... 4 1.2 Eigenschappen... 4 1.3 Inhoud van de Verpakking... 4 1.4 Systeemvereisten...

Nadere informatie

PT Medical ECG Holter ECG - Holter analyse software NEMS ECG Management Software Holter ECG - NH-301 NEMS ECG Management Software DL800 DL1200

PT Medical ECG Holter ECG - Holter analyse software NEMS ECG Management Software Holter ECG - NH-301 NEMS ECG Management Software DL800 DL1200 PT Medical ECG Green ECG LAN Systeem Norav 1200 Green Wireless ECG LAN Systeem Het Norav Green ECG systeem kenmerkt zich door het ultieme gebruiksgemak zoals het gemakkelijk bedienbare touch screen en

Nadere informatie

SPX AX-400 Azimuth & Elevation antenna rotator Model 1 & 2

SPX AX-400 Azimuth & Elevation antenna rotator Model 1 & 2 Gauke Boelensstraat 108 NL-9203 RS Drachten The Netherlands Tel: +31 (0) 512 354 126 GSM: +31 (0) 650 882 889 Fax: +31 (0) 847 187 776 www.rfhamdesign.com E-mail: info@rfhamdesign.com SPX AX-400 Azimuth

Nadere informatie

Welkom! GertJan Coolen

Welkom! GertJan Coolen Welkom! GertJan Coolen Agenda Introductie Communicare Trends in de markt & MS Lync Contact Center for Lync Uitgangspunten Architectuur Functionaliteiten Partnership Wrap up & interactie Communicare Internationaal

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Systeemeisen Exact Compact product update 406

Systeemeisen Exact Compact product update 406 1 van 6 08-10-2013 12:07 Exact Compact Systeemeisen Exact Compact product update 406 Een pressionele administratie moet bedrijfszeker zijn. U moet er in het dagelijks gebruik snel en zonder onderbrekingen

Nadere informatie

Bijlage 2: Specificaties. 1 Specificaties Desktop computer

Bijlage 2: Specificaties. 1 Specificaties Desktop computer Bijlage 2: 1 Desktop computer Opdrachtgever eist dat de aan te schaffen hardware van een gerenommeerd merk is en geen gereviseerde hardware (ook wel refurbished genoemd). Omschrijving Afmetingen Invulling

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

Quickstart ewon Cosy 131

Quickstart ewon Cosy 131 Quickstart ewon Cosy 131 Inleiding In deze quickstart leggen we stap voor stap uit hoe de ewon Cosy snel geconfigureerd kan worden. Mocht u toch meer gedetailleerde informatie nodig hebben dan verwijzen

Nadere informatie

aanhangsel A productspecificatie PRODUCTSPECIFICATIES A-1

aanhangsel A productspecificatie PRODUCTSPECIFICATIES A-1 A A N H A N G S E L A PRODUCTSPECIFICATIES A-1 Processor Core Logic Processor en Core Logic Mobile Intel Pentium M Dual Core Processor (Yonah), up to 2.16GHz, 2 MB L2 cache of Mobile Intel Pentium M Single

Nadere informatie

SPID Azimuth antenna rotator Type: RAK

SPID Azimuth antenna rotator Type: RAK Gauke Boelensstraat 108 NL-9203 RS Drachten The Netherlands Tel: +31 (0) 512 354 126 GSM: +31 (0) 650 882 889 Fax: +31 (0) 847 187 776 www.rfhamdesign.com E-mail: info@rfhamdesign.com SPID Azimuth antenna

Nadere informatie

MERIDIAN. Componenten 1/5

MERIDIAN. Componenten 1/5 1/5 Componenten Audio Core 200 is verkrijgbaar in hoogglans witte en hoogglans zwarte afwerking; De producten uit de G serie zijn verkrijgbaar in een zilver en zwarte geanodiseerde aluminium uitvoering.

Nadere informatie

HDMI Over IP Extender p

HDMI Over IP Extender p HDMI Over IP Extender - 1080p Product ID: IPUSB2HD3 Met deze HDMI over IP extender kunt u een HDMI-scherm of -projector delen met de draadloze of vaste computer in uw netwerk. Nog nooit eerder konden gebruikers

Nadere informatie

Data Acquisitie in een modern jasje. Wordt het de tablet of toch iets anders?

Data Acquisitie in een modern jasje. Wordt het de tablet of toch iets anders? Data Acquisitie in een modern jasje. Wordt het de tablet of toch iets anders? Marco Bischoff Yokogawa Europe BV 7 november 2013 Yokogawa IA Control Products --- Business domain Technologischeontwikkelingen

Nadere informatie

De Lync naar Het Nieuwe Werken. Utrecht - 25 januari 2011

De Lync naar Het Nieuwe Werken. Utrecht - 25 januari 2011 De Lync naar Het Nieuwe Werken Utrecht - 25 januari 2011 Agenda 25 januari 14:30 tot + 17.00 uur 14:30 15:15 Lync 2010 - What s New? 15:15 15:30 Pauze 15:30 16:15 Lync 2010 Architectuur en Case 16:15 17:00

Nadere informatie

Draadloze P/T-netwerkcamera met 2-Megapixel voor dag/nacht

Draadloze P/T-netwerkcamera met 2-Megapixel voor dag/nacht WCS-6020 Version: 1 Draadloze P/T-netwerkcamera met 2-Megapixel voor dag/nacht The LevelOne WCS-6020 is a quality yet cost-effective surveillance solution for the home and office. It is designed for easy

Nadere informatie

2 Port DVI VGA Dual Monitor KVM Switch USB with Audio & USB 2.0 Hub

2 Port DVI VGA Dual Monitor KVM Switch USB with Audio & USB 2.0 Hub 2 Port DVI VGA Dual Monitor KVM Switch USB with Audio & USB 2.0 Hub Product ID: SV231DDUSB The StarTech.com SV231DDUSB 2-port Dual Monitor KVM Switch (DVI+VGA) offers a complete dual display multimedia

Nadere informatie

paketfh-a-82i Pakketinhoud: 1XFHC08SB8kanaalsFulHDvideorecorder 1XHDDwd1TB1TeraByteHardDisk***** WesternDigitalPurple

paketfh-a-82i Pakketinhoud: 1XFHC08SB8kanaalsFulHDvideorecorder 1XHDDwd1TB1TeraByteHardDisk***** WesternDigitalPurple paketfh-a-82i Compleetvideobewakingspakketvoorbijuthuisofopkantoor. KijkdebeeldeninHDkwaliteitvanuwbeveiligingscamera sterugviauwpc,mac ofsmartphone. Ubentverzekerdvaneenjuistewerking,dankzijonze100%instalatiegarantie.

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

2N Helios IP Pure IP deur oplossing

2N Helios IP Pure IP deur oplossing 2N Helios IP Pure IP deur oplossing De Helios IP Video Deurtelefoon is een gemakkelijke en betaalbare manier van op elke afstand te communiceren of een deur te openen. Het is ideaal voor elke virtuele

Nadere informatie

MERIDIAN. Componenten 1/5

MERIDIAN. Componenten 1/5 1/5 Componenten Audio Core 200 is verkrijgbaar in hoogglans witte en hoogglans zwarte afwerking; De producten uit de G serie zijn verkrijgbaar in een zilver en zwarte geanodiseerde aluminium uitvoering.

Nadere informatie

Cerussa Mobile / MyCerussa Pre-requirements

Cerussa Mobile / MyCerussa Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Mobile Device... 4 3. Server... 4 4. WI-FI... 4 D. Operating System

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

HDMI en DVI dual monitor docking station voor laptops - USB 3.0

HDMI en DVI dual monitor docking station voor laptops - USB 3.0 HDMI en DVI dual monitor docking station voor laptops - USB 3.0 Product ID: USB3SDOCKHD Het USB3SDOCKHD Universele USB 3.0 Docking Station met DVI, HDMI, Audio en Ethernet voegt twee video-uitgangen, hoofdtelefoon

Nadere informatie

Configureren van een VPN L2TP/IPSEC verbinding. In combinatie met:

Configureren van een VPN L2TP/IPSEC verbinding. In combinatie met: Configureren van een VPN L2TP/IPSEC verbinding In combinatie met: Inhoudsopgave 1. Voorbereiding.... 3 2. Domaincontroller installeren en configuren.... 4 3. VPN Server Installeren en Configureren... 7

Nadere informatie

Ethernet naar VGA via IP Converter - tot 100 m x1080

Ethernet naar VGA via IP Converter - tot 100 m x1080 Ethernet naar VGA via IP Converter - tot 100 m - 1920x1080 Product ID: IPUSB2VGAUE De IPUSB2VGAUE Ethernet naar VGA via IP Converter biedt een veelzijdige VGA-videodistributie en geeft een VGA-signaal

Nadere informatie

Remote Administration System PDA (RASmobile)

Remote Administration System PDA (RASmobile) Divitec Nederland BV 1 Xineron RAS Mobile RAS Mobile geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot externe sites en live video te bekijken met gebruik van een op Windows Mobile gebaseerde PDA op ieder

Nadere informatie

PT Medical ECG. NEMS ECG Management Software. Telemetrie ECG. Holter ECG - Holter Analyse Software

PT Medical ECG. NEMS ECG Management Software. Telemetrie ECG. Holter ECG - Holter Analyse Software PT Medical ECG Telemetrie ECG NM700 Telemetrie ECG 6 kanaals weergave Ideaal voor hart-en longrevalidatie Zeer gebruiksvriendelijk Holter ECG - Holter Analyse Software Het ideale pakket om uw onderzoeks

Nadere informatie

Schinfa Machinerevisie

Schinfa Machinerevisie The revolutionary new milling machine High speed spindle - Minimal floorspace - Lineair guides - Servo engines - TNC 320 control - Siemens 828d Mill300 De ideale machine voor technische opleidingen, instrumentmakers

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE Ref. INOGRB01 HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE 1.INLEIDING Uw GRABBINO is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld om uw video's te converteren naar het MPEG-formaat en daarna HDD-beelden door te sturen

Nadere informatie

Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem. security solutions

Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem. security solutions Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem security solutions Wat is Fore!? Toegangscontrole Inbraakdetectie Video-surveillance Intercom Smart Security begint bij Fore! Fore! is een volledig geïntegreerde,

Nadere informatie

Krijg op afstand toegang tot seriële apparaten

Krijg op afstand toegang tot seriële apparaten 1-poorts serieel-over-ip Ethernet apparaatserver - RS232 - DIN Rail en oppervlakte monteerbaar - aluminium StarTech ID: NETRS2321P Deze 1-poorts seriële apparaatserver is een effectieve serieel-over-ip-oplossing

Nadere informatie

Fore! Security Management

Fore! Security Management NL EN DE FR ES Fore! Security Management 2 3 Wat is 9x Intercom pagina 13 16x Toegangscontrole pagina 8 Inbraakdetectie pagina 12 16x Videosurveillance pagina 10 5 gelijktijdige gebruikers 1000 kaarthouders

Nadere informatie

Factsheet S-IP Server

Factsheet S-IP Server Factsheet S-IP Server Feature Overzicht Deze paragraaf bevat een overzicht van alle functies. Alle functies zijn beschikbaar zonder restricties1. Telefonie Geavanceerd Voicemail Systeem PIN identificatie

Nadere informatie

Handleiding NDI Advanced telefoon Polycom IP550

Handleiding NDI Advanced telefoon Polycom IP550 Polycom IP550 Datum : 10 december 2013 Versie : 2 Inhoudsopgave 1 Toestel layout... 3 2 Basis functionaliteiten... 5 2.1 Nummer herhalen... 5 2.2 Wachtfunctie... 5 2.3 Conference call opstarten... 5 2.4

Nadere informatie

4-Poorts DisplayPort KVM Switch - USB 3.0-4K 30Hz

4-Poorts DisplayPort KVM Switch - USB 3.0-4K 30Hz 4-Poorts DisplayPort KVM Switch - USB 3.0-4K 30Hz Product ID: SV431DPU3A2 Met deze 4-poorts USB 3.0 DisplayPort KVM-switch kunt u vier DisplayPort (DP) computers bedienen met één beeldscherm, toetsenbord

Nadere informatie

Wi-Fi naar VGA Draadloze Video Verlenger met Audio 1280x1024 / 720p

Wi-Fi naar VGA Draadloze Video Verlenger met Audio 1280x1024 / 720p Wi-Fi naar VGA Draadloze Video Verlenger met Audio 1280x1024 / 720p Product ID: WIFI2VGA Met de WIFI2VGA VGA over Wi-Fi adapter kunt u een VGA-signaal (met een resolutie van max. 1280x1024/720p), en de

Nadere informatie

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding EnVivo EZ Converter Gebruikershandleiding op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 4 OPMERKINGEN... 4 FUNCTIES... 5 SPECIFICATIES... 5 SYSTEEMEISEN... 5 INHOUD VAN DE VERPAKKING

Nadere informatie

Installatie SQL: Server 2008R2

Installatie SQL: Server 2008R2 Installatie SQL: Server 2008R2 Download de SQL Server 2008.exe van onze site: www.2work.nl Ga naar het tabblad: Downloads en meld aan met: klant2work en als wachtwoord: xs4customer Let op! Indien u een

Nadere informatie

Deze instructie moet gezien worden als een toevoeging op de bijgevoegde Engelstalige Quick Guide.

Deze instructie moet gezien worden als een toevoeging op de bijgevoegde Engelstalige Quick Guide. Eerste gebruik van de Huawei E5220 Introductie: De Huawei E5220 mobiele wireless 3G router is de opvolger van de E5331 router en behoort tot de kleinste pocket routers van dit moment in zijn soort. Met

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

4-poorts DVI USB KVM switch met dubbele DVIconsole en Quad-View 4-in-1 weergave

4-poorts DVI USB KVM switch met dubbele DVIconsole en Quad-View 4-in-1 weergave 4-poorts DVI USB KVM switch met dubbele DVIconsole en Quad-View 4-in-1 weergave Product ID: SV431DVIUAQV Met de SV431DVIUAQV 4-poorts DVI KVM switch met Quad-View weergave kunt u 4 systemen bedienen met

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA.

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Algemeen Met KYOCERA scannen naar Trivium FORTUNA beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Trivium FORTUNA. Met

Nadere informatie

Kosten besparen met Intelligent Infrastructuur Management. Adviseur Unica

Kosten besparen met Intelligent Infrastructuur Management. Adviseur Unica Kosten besparen met Intelligent Infrastructuur Management Spreker: Frank Krommenhoek Adviseur Unica De agenda Evolutie van fysieke infrastructuren Waarom intelligente infrastructuren Systemen Kosten en

Nadere informatie

USB HDMI over Cat 5e / Cat 6 KVM-consoleextender met 1080p niet-gecomprimeerde video m

USB HDMI over Cat 5e / Cat 6 KVM-consoleextender met 1080p niet-gecomprimeerde video m USB HDMI over Cat 5e / Cat 6 KVM-consoleextender met 1080p niet-gecomprimeerde video - 100 m Product ID: SV565UTPHDU Dankzij de SV565UTPHDU USB HDMI KVM-extender kunt u via één Cat 5e- of Cat 6-kabelverbinding

Nadere informatie

Explorer Compact High-Res USB DAC 295,00 Inputs: mini USB type B Outputs: 1 x 3.5mm analogue/digital optical, 1x 3.5mm analog headphone

Explorer Compact High-Res USB DAC 295,00 Inputs: mini USB type B Outputs: 1 x 3.5mm analogue/digital optical, 1x 3.5mm analog headphone 1/5 Componenten Explorer Compact High-Res USB DAC 295,00 Inputs: mini USB type B Outputs: 1 x 3.5mm analogue/digital optical, 1x 3.5mm analog headphone Audio Core 200 Stereo DSP Loudspeaker Controller

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

1-poorts serieel-over-ip Ethernet apparaatserver - RS232 - DIN Rail en oppervlakte monteerbaar - aluminium

1-poorts serieel-over-ip Ethernet apparaatserver - RS232 - DIN Rail en oppervlakte monteerbaar - aluminium 1-poorts serieel-over-ip Ethernet apparaatserver - RS232 - DIN Rail en oppervlakte monteerbaar - aluminium Product ID: NETRS2321P Deze 1-poorts seriële apparaatserver is een effectieve serieel-over-ip-oplossing

Nadere informatie

Revolutionair Toegangscontrolesysteem

Revolutionair Toegangscontrolesysteem Revolutionair Toegangscontrolesysteem A complete sense of satisfaction with everything from Stanley Security Products whatever your business. Stanley Security Products, een verkoopdivisie van de wereldwijde

Nadere informatie

www.hageman-dordrecht.nl

www.hageman-dordrecht.nl www.hageman-dordrecht.nl Elektrotechnische installaties Noodverlichting installaties Domotica installaties Data/telefonie netwerken Inspecties & Keuringen (NEN 3140) Energie besparing 24 uur storingsdienst

Nadere informatie

4-poorts DVI USB KVM switch met dubbele DVI-console en Quad-View 4-in-1 weergave

4-poorts DVI USB KVM switch met dubbele DVI-console en Quad-View 4-in-1 weergave 4-poorts DVI USB KVM switch met dubbele DVI-console en Quad-View 4-in-1 weergave StarTech ID: SV431DVIUAQV Met de SV431DVIUAQV 4-poorts DVI KVM switch met Quad-View weergave kunt u 4 systemen bedienen

Nadere informatie

Technische data. Versie dec

Technische data. Versie dec Technische data Versie dec.2016 www.mobilea.nl Mobiléa Infrastructuur: Pagina 1 Pagina 2 Specificaties: Het platform van Mobiléa valt op te splitsen in een aantal technische componenten, te weten: De webapplicatie

Nadere informatie

MCS Mixe Communiction Solutions Jan van Rossum. LoRa als basis voor IoT in gebouwbeheer

MCS Mixe Communiction Solutions Jan van Rossum. LoRa als basis voor IoT in gebouwbeheer LoRa als basis voor IoT In gebouwbeheer MCS Mixe Communiction Solutions Jan van Rossum IoT enabler Telecom Sector GSM/SMS gateways Private GSM Private LTE Private LoRa 1997, 16 medewerkers System integrators

Nadere informatie

4-Poorts HDMI KVM Switch - USB p

4-Poorts HDMI KVM Switch - USB p 4-Poorts HDMI KVM Switch - USB 3.0-1080p Product ID: SV431HDU3A2 Met deze 4-poorts USB 3.0 HDMI KVM switch kunt u vier HDMI -computers bedienen met één beeldscherm, toetsenbord en muis. De KVM heeft ook

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

DJANAH, EEN TOTAL CONVERSATION VIDEO TELEFOON IN DE WEB BROWSER TECHNISCHE EISEN VOOR TOLK OP AFSTAND OP LOCATIE, NETWERK EN COMPUTERS

DJANAH, EEN TOTAL CONVERSATION VIDEO TELEFOON IN DE WEB BROWSER TECHNISCHE EISEN VOOR TOLK OP AFSTAND OP LOCATIE, NETWERK EN COMPUTERS DJANAH, EEN TOTAL CONVERSATION VIDEO TELEFOON IN DE WEB BROWSER TECHNISCHE EISEN VOOR TOLK OP AFSTAND OP LOCATIE, NETWERK EN COMPUTERS V.0 Arnoud van Wijk arnoud@greengiraffe.nl INTRODUCTIE INTERNET EISEN

Nadere informatie

Voor je met de installatie begint controleer of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de verpakking dient aanwezig te zijn:

Voor je met de installatie begint controleer of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de verpakking dient aanwezig te zijn: H A N D L E I D I N G N I - 7 0 7 5 0 2 1 I N H O U D V A N D E V E R P A K K I N G 4 T E C H N I S C H E S P E C I F I C AT I E 4 T O E P A S S I N G M O G E L I J K H E D E N 4 H A R D W A R E I N S

Nadere informatie

Softphone Installatie Handleiding

Softphone Installatie Handleiding Softphone Installatie gids Softphone Installatie Handleiding Specifications subject to change without notice. This manual is based on Softphone version 02.041 and DaVo I en II software version 56.348 or

Nadere informatie

LMX800. Open telecontrol onderstation. smart telecontrol

LMX800. Open telecontrol onderstation. smart telecontrol LMX800 Open telecontrol onderstation smart telecontrol Features Open en modulair concept voor universele toepassing Telecontrol functionaliteit standaard ingebouwd Directe aansluiting voor TCP/IP (tele)communicatie

Nadere informatie

Dockingstation, PoE switches, HDMI oplossingen

Dockingstation, PoE switches, HDMI oplossingen Dockingstation PoE switches HDMI oplossingen Eminent levert in haar lijn Business oplossingen die speciaal geschikt zijn voor het gebruik binnen een MKB / KMO omgeving. Continuity betrouwbaarheid, service

Nadere informatie

Quick start guide. Powerbank MI Mah. Follow Fast All rights reserved. Page 1

Quick start guide. Powerbank MI Mah. Follow Fast All rights reserved. Page 1 Quick start guide Powerbank MI 16.000 Mah Follow Fast 2016 - All rights reserved. Page 1 ENGLISH The Mi 16000 Power Bank is a very good backup option for those on the move. It can keep you going for days

Nadere informatie

Are you Connected? VZI Studiemiddag

Are you Connected? VZI Studiemiddag Are you Connected? VZI Studiemiddag Raymond Rooijakkers 8 Maart 2013 Marketing Manager EMEA for connected Healthcare IT Solutions Onderwerpen Algemeen: de opslag van vitale functies Een terugblik naar

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

DVR-EDT04 DIGITAAL OPNAME TOESTEL INSTALLATIE PROGRAMMATIE GEBRUIK

DVR-EDT04 DIGITAAL OPNAME TOESTEL INSTALLATIE PROGRAMMATIE GEBRUIK DIGITAAL OPNAME TOESTEL INSTALLATIE PROGRAMMATIE GEBRUIK Rev. 08/2005 INHOUDSTAFEL Pagina 2 Rev. 08/2005 SPECIFICATIES Hardware OS Video ingang Weergave snelheid Scherm modes Processor Harde schijf 32

Nadere informatie

Browser handleiding PnP T-seriesInternet Explorer

Browser handleiding PnP T-seriesInternet Explorer Op deze handleiding zijn de algemene voorwaarden van Epine-camershop.nl van toepassing U kunt de software en handleidingen ook downloaden via de onderstaande link http://www.epine-camerashop.nl/software-en-handleidingen/

Nadere informatie

WWW.EMINENT-ONLINE.COM

WWW.EMINENT-ONLINE.COM WWW.EMINENT-OINE.COM HNDLEIDING USERS MNUL EM1016 HNDLEIDING EM1016 USB NR SERIEEL CONVERTER INHOUDSOPGVE: PGIN 1.0 Introductie.... 2 1.1 Functies en kenmerken.... 2 1.2 Inhoud van de verpakking.... 2

Nadere informatie

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel IBM Connections Magic XPI fiscaal Financieel Project uren Dossier DALE MEARE ACCOUNTANCY Het virtuele en innovatieve accountantskantoor Acuity ondersteunt accountantskantoren met consultancy op het gebied

Nadere informatie