OConsultancy BETAVISTA. Service, Support, Telecare. Organisation & Processing. Project Management. Voorlopige documentatie Release 1.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OConsultancy BETAVISTA. Service, Support, Telecare. Organisation & Processing. Project Management. Voorlopige documentatie Release 1."

Transcriptie

1 OConsultancy Service, Support, Telecare Organisation & Processing Project Management BETAVISTA Voorlopige documentatie Release 1.0

2 Huidige Generatie Breedband Video Telecare Systeem. BETAVISTA verlaagt de kosten van zorg en verbetert het welzijn van de klant door een nieuw niveau om interactief thuis telecare te leveren. BETAVISTA is een krachtig en van vele faciliteiten voorzien systeem met minimale afmetingen geschikt voor thuis of klinische omgeving. Superieure video en audio over breedband BETAVISTA ondersteunt een externe PTZ camera met hoge kwaliteit over een enkele kabel en maximaal twee vaste RGB (mini) camera s inclusief geluid, middels superieure video en audio kwaliteit over specifieke breedband verbindingen. Uitgerust met krachtige processoren, heeft de unit een interne akoestische echo onderdrukking die simultane 2way audio van hoge kwaliteit zonder echo biedt. Behendig en flexibel ondersteunt het BETAVISTA een grote reeks van standaarden en protocollen inclusief Non-QOS netwerken, snelle installatie en uitstekende kwaliteit zonder dure netwerk voorziening. Gemakkelijk voor de klant De eenvoud van het BETAVISTA maakt telecare geschikt voor uw klanten. Het is gemakkelijk op te zetten en eenvoudig te gebruiken. Een druk op de afstandsbediening, noodknop of op de oproepknop van de bijgesloten tafelmicrofoon of activering valdetectie start de video oproep naar de zorgverlener. Als de zorgverlener de klant belt, maakt een helder visuele oproep indicator de inkomende oproep zichtbaar voor dove of slechthorende gebruikers. Als het nodig is schakelt het BETAVISTA de TV over naar de correcte input, gebruikmakend van de optionele SCART interface. Vitale informatie voor de zorgverlener Het BETAVISTA kan belangrijke statusberichten op het scherm van de klant tonen. Deze bieden heldere instructies voor de klant als ze in een wachtrij of tijdelijk in de wacht worden gezet. JPEG snapshots van de camera van de klant kunnen met korte intervallen genomen worden. Een reeks van medische monitoring apparaten met lage kosten staan meting op afstand van life signs toe. De unit levert ook een unieke geïntegreerde digitale stethoscoop mogelijkheid. Delen bespaart kosten Met de eenvoudige infrarode afstandsbediening, kunnen meerdere personen 1 BETAVISTA delen op de klant locatie, daarmee de kosten besparend van in-huis monitoring. Elke persoon is gemakkelijk te identificeren, omdat het BETAVISTA systeem voor verschillende gebruikers geconfigureerd kan worden. Elke gebruiker drukt eenvoudig via het menu op hun corresponderende gebruikersprofiel om het nummer van de zorgverlener te bellen waar ze automatisch worden geïdentificeerd.

3 BETAVISTA Waarom? Verzorgingsbronnen staan onder druk. Onze bevolking veroudert, mensen leven langer en worden steeds afhankelijker van gezondheids- en sociale zorg. Geconfronteerd met stijgende aantallen klanten voor de zorgorganisatie, maar ook een toenemende impact van klanten die afhankelijk zijn van zorg, vereisen nieuwe oplossingen om de zorg organisaties in staat te stellen om te gaan met deze toenemende eisen. Videobezoeken om huisbezoeken van de zorg aan te vullen. BETAVISTA maakt eenvoudig efficiënter gebruik van verplegend personeel en verlaagt kosten terwijl het welzijn van de klant verbeterd wordt. Door middel van reguliere videobezoeken houden klanten het contact, monitoring en geruststelling van een vertrouwde verzorger, als een aanvulling op huisbezoeken. Wanneer? Een aanvulling op huisbezoeken voor: Supervising medische behandeling Medicatie herinneringen Advisering Klant monitoring en vitale data vastlegging Routine klant interviews Contact met vrienden en familie Instructies voor vrienden en familie voor klant zorg technieken Klant zorg training Hoe werkt het? Netwerk Zorgverlener en klant zijn verbonden via breedband. Op de klant locatie is het BETAVISTA unit verbonden met de TV met een Pan/Tilt/Zoom camera en eventueel met 2 vaste mini camera s. Op de zorgverleners locatie bestaat het operator station uit de video communicatieunit, camera en een pc gebruik makend van de database van de klant, call center control en virtuele call center manager. Elektronische medische monitoring van klant Klanten kunnen optioneel een reeks monitoring apparaten gebruiken, bijvoorbeeld bloeddrukmeters, stethoscopen, bloedsuikermeters en veel meer apparaten. De klant kan geinstrueerd worden en gemonitord in het gebruik via de video en audio verbinding. Analyse en vroege escalatie Metingen van de apparaten worden verzameld op de monitoringlocatie via het communicatie systeem en optioneel teruggestuurd naar het klant dossier. De zorgverlener kan de bevindingen met de klant bespreken en aanmoedigen of hulp geven zoals bij een direct consult. Alarm condities kunnen vastgesteld worden om een tijdige respons van een verslechterende conditie te garanderen. Gebruikersvriendelijkheid BETAVISTA is ontworpen om eenvoud voor de klant te leveren en een intuitieve gebruiker interface voor de operator op de zorgverleners locatie. Het kan geintegreerd worden met bestaande databases. BETAVISTA is schaalbaar om te groeien met uw behoeftes.

4 Voordelen Tijdsbesparend Virtuele huisbezoeken besparen reistijd naar het huis van de klant, welke vaak langer is dan het bezoek. Administratie van klantgegevens is meer efficiënt als gegevens centraal worden opgeslagen en altijd beschikbaar zijn. Kosten besparend Tijdsbesparingen leiden tot kosten besparingen. Kosten gespendeerd aan reizen zijn hoger. Tijd voor loggen en rapporteren is gereduceerd als gevolg van de geautomatiseerde opslag van klant gegevens. Verbeterde klant welzijn Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat telecare heropnames op de spoedafdelingen reduceert als gevolg van meer reguliere klant checkups. Telecare Oplossing - BETAVISTA Het IP call center - voor virtuele zorg Videocommunicatie zal een groeiende belangrijke rol gaan spelen in de ondersteuning van mensen die zorg nodig hebben. Dagelijkse monitoring, routine taken zoals medicatie toedienen, meting van vitale data zonder de noodzaak tot opname in een ziekenhuis of reizen kosten en tijd besparend voor zowel de verzorger als hun klanten. Zorg meer comfortabel makend voor u en uw klant. BETAVISTA virtuele IP call center voor Telecare Grotere onafhankelijkheid Telecare stelt klanten in staat langer in het comfort van hun eigen huis te blijven en het zorgt ervoor dat ze sneller naar huis kunnen terugkeren na een behandeling. Ze voelen zich comfortabeler dankzij de geruststelling van een video oproep naar hun verzorger of arts op elk moment. Doorverbinden Samenwerking met andere zorg specialisten is mogelijk. Verbind de oproep eenvoudig door naar de dokter of een specialist op hetzelfde netwerk. Veiligheid van de klant. Telecare levert de klant een extra veiligheid door middel van domotica en met name de noodknop en valdetectie mogelijkheid. Dit geeft de klant het veilige gevoel dat in geval van een noodsituatie de videoverbinding inclusief geluid opgestart wordt en de alarmopvolging efficiënter uitgevoerd kan worden en de beeldverbinding geruststellend werkt.

5 BETAVISTA BETAVISTA - Componenten In het huis van de klant wordt deze kleine box gekoppeld aan de TV waarmee 2way video, audio en data acquisitie over een gewone breedbandverbinding mogelijk wordt gemaakt. Een compacte Pan/ Tilt/Zoom camera wordt boven op de televisie gezet en indien gewenst gekoppeld aan medisch monitoring apparaat draadloos aan de BETAVISTA unit. De klant hoeft slechts op een enkele knop te drukken om een oproep naar de zorgverlener te starten, die volledige bediening op afstand van het systeem heeft. BETAVISTA Operator Station De zorgverlener gebruikt dit werkstation om te communiceren met de klant. Het werkstation maakt 2way audio en video mogelijk, data acquisitie, klant informatie en een visuele (mini videobeeld) wachtrij zodat de operator kan zien wie er wacht voor hulp. Het werkstation ondersteunt het registreren en loggen van alle oproepen en ook meerdere operators. BETAVISTA Dokter Station De dokter gebruikt dit werkstation om te communiceren met de klant. Het werkstation maakt 2way audio en video mogelijk, data acquisitie, patiënt informatie. Hij maakt gebruik van de electronische stethoscoop en/of medische devices, om zo teleconsult als extra services naar de patiënt te kunnen leveren en efficiënter huisbezoek te realiseren. BETAVISTA Transfer / Doorverbinden Het BETAVISTA en het dokter station hebben de faciliteit om klanten inclusief essentiële data en de videoverbinding door te schakelen. Bijvoorbeeld: de klant in verbinding met het callcenter naar dokter, via direct transfer of via overleg transfer van de callcenter medewerker met de arts waarbij de klant terug genomen kan worden of doorgegeven aan de arts. Arts en specialist ziekenhuis kunnen eveneens d.m.v. overleg transfer kiezen om patiënt wel of niet door te schakelen. BETAVISTA Z-Server De BETAVISTA Z-Server is het centrale distributiesysteem inclusief database voor de BETAVISTA oplossing. De database wordt gebruikt om klant informatie te verstrekken, het traceert de locatie en status van het BETAVISTA units, biedt notatie, opslag van multimedia dossiers en de link naar het klant dossier systeem. Het distributiesysteem verzorgt de peer-to-peer verbindingen. Deze Betavista Z-Server wordt geleverd samen met operator software tegen extreem lage kosten. Klant Database Via overzicht opties (Contact manager overzicht, communicaties overzicht, data vastlegging overzicht en data analyse overzicht) levert deze exacte en gedetailleerde informatie over de klant, inclusief contact tracering, klant geschiedenis, visuele wachtrij, camera bediening en vele andere nuttige kenmerken. BETAVISTA apparaten BETAVISTA ondersteunt een reeks medische apparaten waardoor dagelijks monitoring mogelijk wordt van bloeddruk, polsslag, bloed zuurstof, bloedsuiker, piek flow, gewicht, hart geluiden, long geluiden, buik geluiden en vele andere metingen. Peak Flow Stethoscope Stethophone Bloeddruk Weeg Bloed Fetal Vitale Zuurstof Meter Schaal Glucose Monitor Life Signs Meter

6 BETAVISTA Z-Server De BETAVISTA Z-Server is het centrale distributiesysteem inclusief database voor de BETAVISTA oplossing. De database wordt gebruikt om klant informatie te verstrekken, het traceert de locatie en status van het BETAVISTA units, biedt notatie, opslag van multimedia dossiers en de link naar het klant dossier systeem. Het distributiesysteem verzorgt de peer-to-peer verbindingen. Klant Database Via overzicht opties (Contact manager overzicht, communicaties overzicht, data vastlegging overzicht en data analyse overzicht) levert deze exacte en gedetailleerde informatie over de klant, inclusief contact tracering, klant geschiedenis, visuele wachtrij, camera bediening en vele andere nuttige kenmerken. Eindgebruiker TV BETAVISTA STB BETAVISTA Z-Server Draadloze Domotica Devices Laptop huisarts INTERNET Familie PC met webcam Cliënt Database BETAVISTA Operator Station

7 BETAVISTA TeleContact In verband met groeiende vereenzaming van ouderen biedt BETAVISTA de mogelijkheid voor familiecontact d.m.v. eenvoudige bediening. Direct en persoonlijk contact via de televisie vanuit de huiskamer, thuis of in het verpleeg / verzorgingshuis met de mensen die het meest na staan. Wanneer de gebruiker maar wil met elkaar kunnen praten, elkaar zien en binnenkomen in de eigen huiskamer... dit is werkelijk een doorbraak voor alleenstaande, nog zelfstandig wonende senioren. Via de eigen, vertrouwde televisie kan op elk gewenst moment contact gemaakt worden met familie en vrienden. Deze maken gebruik van de eigen pc en webcam via internet of van de Betavista unit! Ook al woont men ver van elkaar. Voor de communicatie op de pc is een eenvoudig programma beschikbaar en kan op wens webbased worden aangeleverd voor projecten. De gebruikers kunnen elkaar horen en zien, een praatje maken, kijken hoe het gaat. Vaak gaan senioren door beperkingen of door afstand niet zo gemakkelijk op bezoek bij familie en vrienden en zij komen ook niet zo vaak bij hen. Sociale contacten worden minder. Met Telecontact van BETAVISTA, een nieuwe dienst, kan men elkaar gemakkelijk horen en zien. Eenvoudig en op elk moment dat men dat wil, het werkt net als gewoon telefoneren, maar dan met beeld en geluid op de TV.

8 BETAVISTA Operator Station / Dokter Station Huidige generatie IP gebaseerde Telecare callcenter oplossing Operator werkstation voor het BETAVISTA platform Werkt in combinatie met het BETAVISTA Z-Server Integreert gemakkelijk in bestaande klant/ patient databases (open interface) Integreert gemakkelijk in bestaande callcenter omgevingen of als een virtueel callcenter werkstation Krachtig en rijk aan kenmerken, maar eenvoudig en intuitief te gebruiken Interactieve overflow rij management en gegevens vastlegging functies Een krachtig onderdeel van een video callcenter oplossing Het BETAVISTA Operator Station is een callcenter werkstation oplossing die minder operators in staat stelt grotere aantallen contacten te bedienen met een hogere kwaliteit van service. Het is ontworpen voor videotelefoon oproepenverwerking en interactieve Telecare en zijn geavanceerde oproep routing en overflow wachtrij management functies worden beheerd door het BETAVISTA Z-Server. Verenigbaar met bestaande oplossingen De Operator Station kan geïntegreerd worden in bestaande callcenter oplossingen. Het is verenigbaar met de meeste database systemen en kan aangepast worden aan specifieke applicaties. Het kan ook gebruikt worden als een standalone systeem bijvoorbeeld bij huisarts of specialist, waarbij het werkt door alleen gebruik te maken van de oorspronkelijke BETAVISTA netwerk database. Het koppelen met bijvoorbeeld het UMO systeem van Verklizan is zonder meer mogelijk. Eenvoudig en intuitieve interface Het Operator Station is zo ontworpen dat zelfs de meest krachtige functies slechts een of twee drukken op de knop gerealiseerd worden, waardoor minimale training voor de callcenter operator vereist is. Veel operator acties zijn geautomatiseerd en het gebruik van grote en duidelijk gemarkeerde knoppen vereenvoudigen de ervaring van de gebruiker. Geautomatiseerde herkenning van de klant configuratie en elk verbonden medisch apparaat betekent geen reconfiguratie tussen contacten, hierdoor kan de operator oproepen voltooien met verschillende categorieën klanten, snel en efficiënt. Visuele overflow wachtrij functionaliteit Het Operator Station is ontworpen voor video contacten en dus biedt de overflow wachtrij real-time geupdated live video opnamen van elke klant die in de wachtrij staat. De wachtrij lijst toont belangrijke contact informatie, prioriteit en de wachttijd. De overflow wachtrij is niet beperkt tot een bepaald aantal van actieve contacten en biedt de middelen voor operators om goed geïnformeerd acties te ondernemen als ze klanten in de wachtrij behandelen. Legt belangrijke data vast om goed geïnformeerd beslissingen te nemen Het Operator Station legt data vast en toont deze vanuit een grote reeks bronnen inclusief remote medische apparaten. Dit is met inbegrip van image snapshots, video clips, notities, contact details en geschiedenis en belangrijke gegevens van medische apparaten op afstand die op de klant locatie in gebruik kunnen zijn. Huidige en eerder vastgelegde gegevens kunnen ingezien worden op de operator station en trends kunnen worden onderzocht.

9 BETAVISTA TECHNICAL SPECIFICATIONS BETAVISTA OPERATOR STATION SOFTWARE FEATURES Webbased (deliverable end Q2) User Interface presentation configurable Secure Operator Login Update customer record directly with received data Call history Call schedule Data graphing Send messages Color coded customer status Operator text notes describing call with customer Customer Information displayed. OPERATOR VIEW CONTROLS Contact manager view Communications view Data Capture view CALL CONTROLS Connect Hangup Transfer Hold Call Information Report CUSTOMER/PATIENT DATABASE SQL Server Compatible MS Access Compatible Easily integrated into existing solutions Stores all customer records, with printable records Configurable outliers LOCAL AND REMOTE VIDEO WINDOWS Customer video displayed on a large movable, and resizable window Self view of operator video exactly as remote customer receives it 4 Mulitpoint video displayed connections VIDEO IMAGE CAPTURE Still image capture of customer video window Bitmap (*.bmp) and JPEG (*.jpg) formats supported CONTROL OF NEAR AND FAR END CAMARES Operator may control both local and remote side Pan Tilt Zoom control Select and set camera position presets Select active video source or video loop back test CONTROLLED BY Z-SERVER Incoming calls are automatically routed by Z-Server to next available or designated operators Routing rules flexible and extensible VISUAL OVERFLOW QUEUE If all operators are busy, incoming customer calls are placed in a overflow wait queue Status and control of call overflow queue enabled through operator software Live Images from customer site captured at frequent intervals and displayed in the queue Elapsed waiting time in queue displayed Priority of customer waiting in queue is shown for customers with requiring more direct attention Contact details and color coded status indication displayed for queued customers and updated in real time MEDICAL DEVICE DATA COLLETION Receive data from medical devices attached to the remote customer unit Update customer records directly with received data Data can be displayed as values or graphically Data can be viewed by entire history, call by call, or by a selectable range SYSTEM REQUIREMENTS Windows 2000, XP Professional, Vista BETAVISTA 240 unit Pentium 4 Processor or equivalent 512 MB RAM Memory 1 GB free disk space DirectX 9.0c or higher with a supporting video card

10 TECHNICAL SPECIFICATIONS BETAVISTA COMMUNICATION PROTOCOLS SUP- PORTED Video: H.264, H.263*, H.261*, MPEG-4 Adaptive Bandwith: 16kBps 2048kBps Audio: G.711*, G.722*, G.726*, G.728 Full Duplex Acoustic Echocancellation VIDEO FORMATS QCIF 25fps CIF 25fps QVGA 25fps VGA 25fps MICROPHONE/HEADSET CONNECTOR Handfree/External Speaker/Microphone One touch push button dial capability with optional tabletop boundary mic 3.5 mm jack for stereo headset (8 ohm) 3,5 mm jack for passive microphone 0.1 Vpp input AV INPUTS Video input: RCA jack Format: NTSC/PAL Composite 1 Vpp 2 Peripheral camera port: Mini-DIN 8 Line level input: RCA jack AV OUTPUTS Video output: RCA jack, HD-15 Format: NTSC/PAL Composite 1 Vpp Audio output: RCA jack Line level output: RCA jack (-10 dbm typical) TELEVISION INTERFACE SCART (RGB) Compatible SCART cable optional Auto TV Control Audio/Video output POWER DC Input: 12 V DC Consumption: <18 W active, <5 W standby AC adaptor: Universal V AC, Hz UL, CSA, CE listed CPU CORE Texas Instruments DaVinci SoC with Linux Operating System DSP (4800 MIPS) DATA PORTS RS-232 Data Ports (2 Mini-DIN 8, kbps) 4 USB 2.0 (2 in front, 2 in behind) 2 USB 2.0 (free internal connectors) 1 SDIO (SD-Card Connector) IR Remote Control Bluetooth Class 2 NETWORK COMMUNICATIONS 10/100 Base Tx Ethernet Interface Optional wireless LAN 2 RJ-45 jack connectors IP addressing: Static, DHCP, or PPPoE Procotols: TCP/IP UDP, ARP, Multicast Modem FAX Modem (FAX) COMMUNICATIONS SECURITY XML based Messaging First Key Exchange: RSA 2048bits (configurable!) Streaming Encryption: RC4 quick change STANDARD SOFTWARE FEATURES Multi User Capability&Configuration Phonebook (Integrated Speed Dial Function) Bright Visual Ring Indicator Remote Control (Menu, Video communication, ) IP based Remote Access (PTZ Camera, ) Digital Pan/Tilt/Zoom for non-ptz cameras Image Quality Controls: Resolution, Framerate Motiondetection and Eventgeneration Web Managment/Configuration Picture-in-Picture (PiP) display (movable, sizable) Image Snapshot On-Screen Diagnostics/Reports/Statistics Automatic Software Update (configurable) Automatic Configuration Synchronization (Menus, PB,.) Multi User Conferencing (3Video+10Audio*, 4Video) INTEROPERABILITY SIP, H323 Gateway* Firewall. Proxies friendly Configurations PERIPHERALS Connectivity: RS232, USB, Ethernet Optional Connectivity: BT, WLAN, External PTZ Cameras Medical Devices Home Devices Domotica Devices (depending on interfacing connections to serial, USB, Ethernet, Bluetooth) MEDICAL DEVICES SUPPORTED Heart Rate Monitors ECG Monitors Blood Glucose Monitors (deliverable end Q2) Vital Signs Monitors (deliverable end Q2) Peak Flow Meter Blood Pressure Monitors Weight Scale Monitors Pulse Oximeter Monitors Fetal Monitors (deliverable end Q2) Electronic Stethoscope* Medicine Dispenser (in development) PHYSICAL/ENVIRONMENTAL Dimensions (HxWxD): x 60.3 x mm (6.15 x 2.37 x 8.06 ) Weight: 1.5 kg (3.3 lbs) Operating temperature: 0 to 40 C ambient Operating humidity: 5 % to 95 % relative humidity, non-condensing Storage temperature: 0 to 70 C ambient Storage humidity: 5 % to 95 % relative humidity, non-condensing CERTIFICATION CE0636 * is available in new Betavista releases

11 BETAVISTA TECHNICAL SPECIFICATIONS BETAVISTA Scart Interface AV input/output, TV-control SDIO Interface for SD-Cards 2 10/100 Ethernet Ports Connect your PC to reduce network cable runs Modem, Pots 2-4 USB Interfaces Visual Ring Indicator Super-Bright Blue LED Status Green Led IRD LSP - Mic 2 USB Internal Mic AV Input Cameras, line level audio, playback equipment Data Port PTZ camera power, video, and control on a single cable Support for several medical devices AV Output TVs, audio amps, recording equipment Power 12 V DC, 2 A

12 Organisatie OConsultancy is een jonge ambitieuze organisatie, met ervaren medewerkers in de zorg sector en ICT, die een marktleidende positie nastreeft als facilitaire dienstverlener voor Telezorg. Naast de huidige dienstverlening ontwikkelt OConsultancy andere service concepten op het gebied van Wonen-Zorg- Welzijn. OConsultancy biedt meer dan een technische oplossing. Het is een full service facilitair bedrijf. Wij begeleiden zorginstellingen en haar cliënten tijdens alle stappen van de voorbereiding en uitvoering. OConsultancy ondersteunt u onder andere bij de volgende zaken: Ontwikkeling van visie en strategie m.b.t. invoering van beeldcommunicatie. Advies bij de benadering van toekomstige gebruikers. Installatie bij cliënten thuis en de inrichting van het VideoCallCenter. Ondersteuning bij integratie van beeldcommunicatie in het zorgproces. Koppeling met diensten ( bijv instructiefilms, zorgbudget ) via TV-Scherm van klant. Technisch en functioneel beheer. Opleiding van zorgverleners. Afhandeling van eventuele storingen. OConsultancy Nijensteinheerd TT Groningen Tel: +31(0) Fax: +31(0)

a c T I ACTi loopt voorop in het ontwikkelen en toepassen van megapixel video streaming technologie in een breed assortiment van security camera s. Daarmee heeft ACTi binnen de IP surveillance markt in

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voice over IP Telefonie

Dienstbeschrijving Voice over IP Telefonie CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Dienstbeschrijving Voice over IP Telefonie Verkoop@cbgconnect.nl Versie 3.0 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Business ConneCT Ales-in-één Contact Center, Operator en Unified Communications oplossing www.nec-unifi ed.com

Business ConneCT Ales-in-één Contact Center, Operator en Unified Communications oplossing www.nec-unifi ed.com Business ConneCT Alles-in-één Contact Center, Operator en Unified Communications oplossing www.nec-unifi ed.com Business ConneCT Business ConneCT Business ConneCT Eén oplossing voor werknemers, telefonisten

Nadere informatie

VER1.1. 4Channel Stand Alone DVR. Audio, USB Backup available

VER1.1. 4Channel Stand Alone DVR. Audio, USB Backup available VER1.1 4Channel Stand Alone DVR Audio, USB Backup available Installation & Safeguards INSTALLATION & SAFEGUARDS All the safety and operating instructions should be read before the unit is operated. Environment

Nadere informatie

Handleiding Wi-Fi Camera Indoor, Outdoor en Dome Inhoudsopgave

Handleiding Wi-Fi Camera Indoor, Outdoor en Dome Inhoudsopgave Handleiding Wi-Fi Camera Indoor, Outdoor en Dome Inhoudsopgave 1. Specificaties...3 Indoor...3 Outdoor...4 Dome...5 1.2 Systeemeisen...6 2. Instructies voor gebruik...6 2.1 installatie...6 2.1.1 Windows:...6

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Unified Communications en CTI

Nadere informatie

Handleiding Robin HV / Robin CV. Bestemd voor softwareversie 3 of hoger

Handleiding Robin HV / Robin CV. Bestemd voor softwareversie 3 of hoger Handleiding Robin HV / Robin CV Bestemd voor softwareversie 3 of hoger Handleiding versie: 3.0.1 Datum: 29-07-2014 gf1 1 gf2 Over deze handleiding Deze handleiding beschrijft de montage, installatie, programmering

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Nederlands

Gebruikshandleiding. Nederlands Gebruikshandleiding Nederlands Deze handleiding is van toepassing op de volgende Y cam producten. Y cam Black Y cam Knight Y cam White De eigenschappen en bedieningen beschreven in deze handleiding zijn

Nadere informatie

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing Hybride IP Telecommunicatie Systemen De intelligente communicatieoplossing Het IP-Enabled KX- TDA Telecommunicatie Platform: Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften.

Nadere informatie

Handleiding Robin SmartView SIP

Handleiding Robin SmartView SIP Handleiding Robin SmartView SIP Bestemd voor softwareversie 3 Handleiding versie: 3.0.9 Datum: 17-06-2015 gf1 1 gf2 Over deze handleiding Deze handleiding beschrijft de montage, installatie, programmering

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software Nu met mobility en collaboration functionaliteiten vernieuwd design Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic

Nadere informatie

Installatie en Bedienings Handleiding

Installatie en Bedienings Handleiding Installatie en Bedienings Handleiding Paragon Series DVR EVERFOCUS ELECTRONICS CORPORATION Paragon Series DVR Bedienings handleiding 2009 EverFocus Electronics Corp www.everfocus.com Alle rechten zijn

Nadere informatie

Product beschrijving

Product beschrijving Product beschrijving Versie : Juli 2014 Xelion BV. Niets uit deze dienstbeschrijving mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande toestemming van Xelion

Nadere informatie

De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing.

De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing. De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing. Juniper Networks heeft met de introductie van de NonStop Wireless LAN oplossing een nieuwe Wireless LAN-generatie gerealiseerd, die organisaties bevrijdt

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor Ambulancediensten LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Wanneer u op een acute situatie reageert, bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom

Nadere informatie

4Ch H.264 Hardware Codec H.264 Network DVR

4Ch H.264 Hardware Codec H.264 Network DVR 4Ch H.264 Hardware Codec H.264 Gebruikers Handleiding VER 2.0 4 Kanaals Netwerk DVR Real-time afspelen / USB backup The most stable and reliable real stand alone Digital Video Multiplex Recorder Installatie

Nadere informatie

Xelion Zorg Communicatie System

Xelion Zorg Communicatie System Xelion Zorg Communicatie System Document informatie Xelion bv Datum: december 2013 Staalweg 40 Versie: 1.4 Postbus 88, 2600 AB, Delft Type: White paper Tel: 015 2511 411 E-mail: info@xelion.nl Xelion Zorg

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking 2 Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

A X S GUARD À LA CARTE

A X S GUARD À LA CARTE A X S GUARD À LA CARTE 1 Inhoud 1 Inhoud...2 2 3 Copyrights en gebruiksvoorwaarden...3 Over dit document...3 4 Wat is axs GUARD?...4 5 Wat is de à la Carte Configurator?...4 6 7 Wat zijn axs GUARD performance

Nadere informatie

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product!

Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Bedankt voor het kiezen van een Q-See product! Al onze producten vallen onder een voorwaardelijke garantie die tot 12 maanden na datum van aankoop de hardware dekt. Daarbij hanteren wij voor al onze producten

Nadere informatie

Microsoft Lync Connectivity Suite

Microsoft Lync Connectivity Suite Microsoft Lync Connectivity Suite Slimme hardware om de hoogste productiviteit uit uw Microsoft Unified Communications omgeving te halen Headsets IP-telefoons Conferentietoestellen Videoconferentie en

Nadere informatie

HiPath 3000. Communicatiesystemen. Get a bit more. Siemens.

HiPath 3000. Communicatiesystemen. Get a bit more. Siemens. s HiPath 3000 Communicatiesystemen Voor meer informatie: Siemens Nederland N.V. Information and Communication mobile Postbus 16068 2500 BB Den Haag Tel: (070) 333 3608 Fax: (070) 333 2755 Internet: www.hipath.nl

Nadere informatie

Maven HD Combi User Manual. for software version 3.10

Maven HD Combi User Manual. for software version 3.10 User Manual for software version 3.10 Updated on 1-4-2015 Contents 6 1. Voorwoord 1.1 Als... u er niet uitkomt 6 7 2. Installatie 2.1 Meegeleverde... materialen 7 2.2 Benodigdheden... 7 2.3 De... Maven

Nadere informatie

Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise. Stap voor-stap naar een slimme manier van communiceren

Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise. Stap voor-stap naar een slimme manier van communiceren Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise Stap voor-stap naar een slimme manier van communiceren Uw telefonische bereikbaarheid optimaal gegarandeerd Wanneer u voor de keuze staat een nieuwe telefonieoplossing

Nadere informatie

MANUAL / HANDLEIDING. Geschikt voor gebruik met de Marex draadloze beveiligingscamera s - 1

MANUAL / HANDLEIDING. Geschikt voor gebruik met de Marex draadloze beveiligingscamera s - 1 MANUAL / HANDLEIDING Geschikt voor gebruik met de Marex draadloze beveiligingscamera s - 1 TABLE OF CONTENTS LIST OF FEATURES 3 CAMERA FEATURES 3 RECEIVER FEATURES 3 GETTING STARTED 4 WIRELESS RECEIVER

Nadere informatie

Moderne samenwerkingstechnologieën

Moderne samenwerkingstechnologieën PLANNINGSHANDLEIDING Moderne samenwerkingstechnologieën Hoe u een nieuwe manier van samenwerking mogelijk kunt maken in een veranderende werkomgeving WAAROM U DIT DOCUMENT ZOU MOETEN LEZEN Deze planningshandleiding

Nadere informatie

Handleiding. TViX Slim S1. ** Sommige specificaties kunnen met nieuwe firmware versies veranderen..

Handleiding. TViX Slim S1. ** Sommige specificaties kunnen met nieuwe firmware versies veranderen.. Handleiding TViX Slim S1 ** Sommige specificaties kunnen met nieuwe firmware versies veranderen.. Veiligheidsrichtlijnen Haal het apparaat niet uit elkaar. Het kan storingen of brand veroorzaken. Magnetische

Nadere informatie

PRODUCTGIDS 2012 FORMEX. Ervaar onze service DE NIEUWE NORM VOOR MEDISCHE PANEL PC S RUIM AANBOD MEDISCHE, REVIEW EN DIAGNOSTISCHE MONITOREN

PRODUCTGIDS 2012 FORMEX. Ervaar onze service DE NIEUWE NORM VOOR MEDISCHE PANEL PC S RUIM AANBOD MEDISCHE, REVIEW EN DIAGNOSTISCHE MONITOREN DE NIEUWE NORM VOOR MEDISCHE PANEL PC S RUIM AANBOD MEDISCHE, REVIEW EN DIAGNOSTISCHE MONITOREN DE BESTE COWS VAN NEDERLAND MEDISCHE TOETSENBORDEN EN MUIZEN PRODUCTGIDS 2012 INTRODUCTIE OVER MEDICAL Formex

Nadere informatie

Handleiding. Robin SmartView Deurtelefoon

Handleiding. Robin SmartView Deurtelefoon Handleiding Robin SmartView Deurtelefoon Versie: 1.4 - concept Datum: 06-01-2012 gf1 1 gf2 Over deze handleiding Deze handleiding beschrijft de montage, installatie, programmering en bediening van het

Nadere informatie