Perfecte techniek: NIEUW TomTom GO, het ultieme autonavigatiesysteem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfecte techniek: NIEUW TomTom GO, het ultieme autonavigatiesysteem"

Transcriptie

1 Perfecte techniek: NIEUW TomTom GO, het ultieme autonavigatiesysteem

2 Het ultieme autonavigatiesysteem

3 Elegant en slank ontwerp in zakformaat Past perfect in je auto en in je zak TomTom kondigt een nieuw tijdperk in autonavigatie aan: de GO 720. Alle elementen die TomTom wereldwijd koploper op het gebied van draagbare navigatie hebben gemaakt, worden hierin samengebracht en verder ontwikkeld. De perfecte techniek, met een reeks verbeteringen voor alle aspecten van je navigatiebeleving: Het legendarische gebruiksgemak van TomTom, nu nog eenvoudiger. Een navigatieprestatie die de lat weer hoger legt in de bedrijfstak, met eersteklas GPS-ontvangst, de beste kaarten, unieke TomTom Map Share -updates, en nog veel, veel meer. Veiligheid staat altijd centraal. Slimme en leuke extra s.

4 Het slimste navigatiesysteem is meteen ook het eenvoudigste TomTom staat bekend als het meest gebruiksvriendelijke en efficiënte navigatiesysteem. En de GO 720 is daar geen uitzondering op. Een hele reeks praktische en leuke nieuwe functies die allemaal gebruikmaken van de nieuwste versie van onze bekroonde gebruikersinterface, die zelfs de slimste TomTom-technologie gebruiksvriendelijk maakt. een wijde blik: dankzij een breedbeeldscherm van 10,9 cm heb je beter zicht op waar je bent en gaat het invoeren van instructies nog eenvoudiger en sneller. Betere communicatie: met tekst-naar-spraak kan je apparaat straatnamen, sms jes en verkeersmeldingen voorlezen. Je route is hierdoor nog beter te volgen en jij kunt je aandacht op de weg houden. Betere toehoorder: met spraakherkenning kun je het apparaat vertellen waar je heen wilt in plaats van het op het scherm in te voeren. Betere dag- en nachtweergave: met de lichtsensor kun je de helderheid automatisch instellen.

5 Eenvoudig adres inspreken Spraakherkenning: Een adres inspreken om je apparaat door te geven waar je naartoe wilt, is veel eenvoudiger dan het in te typen. De TomTom GO 720 begrijpt de uitspraak van plaats- en straatnamen. Door de combinatie van tekstnaar-spraak en spraakherkenning kun je tijdens de rit vragen beantwoorden, zodat jij je blik op de weg kunt houden. Bijvoorbeeld: je GO 720 vraagt: Vertraging op de route bedraagt nu 12 minuten. Route opnieuw berekenen om vertraging te beperken? Nieuw bericht ontvangen; Voorlezen? en jij hoeft alleen maar Ja of Nee te antwoorden.

6 Beste navigatie Bij de TomTom GO 720 staat de navigatieprestatie centraal: Een zeer gevoelige GPS-chipset voor de beste positiebepaling. De beste routeberekening op de markt voor de meest optimale route naar je bestemming. Mocht je van je geplande route afdwalen, dan past de functie snelle routeherberekening zich in een oogwenk aan je nieuwe locatie aan. En bij het aanzetten van het apparaat is de TomTom QuickGPSfix technologie 1 nummer 1 in het vinden van de GPS-satellieten, zodat je nog sneller van start kunt. Nieuw in onze navigatieoplossing: Je kunt zien waar je bent: contouren van gebouwen, voor een realistischer beeld van je omgeving. Je kunt horen waar je bent: met tekst-naar-spraak kan je apparaat straatnamen aankondigen, zodat je een afslag nog beter kunt herkennen.

7 Nuttige plaatsen met nu nog meer informatie Met de GO 720 heb je toegang tot letterlijk duizenden Nuttige Plaatsen - benzinestations, parkeerterreinen, restaurants en geldautomaten, om er maar een paar te noemen. Veel van deze Nuttige Plaatsen zijn voorzien van uitgebreide informatie 1. Dit geeft je toegang tot extra informatie over je bestemming of stopplaats, zoals overzichtskaarten, foto s, beschrijvingen en telefoonnummers. Je kunt nu zelfs onderweg een restaurant vinden dat je leuk lijkt. (En met de functie handsfree bellen - zie pagina 14 - kun je zelfs bellen om een tafel te reserveren). 1 Gratis te downloaden met de TomTom HOME-software. 7

8 De beste kaarten De beste kaarten van dit moment. En van de toekomst. De TomTom GO 720 is uitgerust met de nieuwste en meest complete kaarten van West-Europa voor nauwkeurige deur-tot-deurnavigatie. Omdat wegen en verkeerssystemen voortdurend veranderen, hebben we bovendien ervoor gezorgd dat je de GO 720 eenvoudig en betaalbaar toekomstbestendig kunt houden. Je ontvangt kaartupdates en gratis software-upgrades via TomTom HOME, onze gratis computersoftware waarmee je je computer aansluit op je apparaat en onze online TomTom-services. Zodoende kun jij het meeste uit je TomTom halen. De TomTom GO 720 is bovendien uitgerust met onze baanbrekende TomTom Map Share -technologie, zodat je altijd de beschikking hebt over de meest nauwkeurige en actuele kaarten.

9 Supersnelle kaartupdates via de TomTom Map Share TomTom Map Share is een unieke technologie van TomTom waarmee je kaarten in een handomdraai kunt aanvullen, vernieuwen en er een persoonlijke noot aan kunt toevoegen. Ook kun je wijzigingen van andere gebruikers benutten: dagelijks, automatisch en gratis via TomTom HOME. Om het helemaal af te maken beschikt TomTom over de grootste navigatie-community ter wereld met leden die onderling alle wijzigingen kunnen doorgeven en uitwisselen, zodat zij stuk voor stuk over de beste kaarten beschikken. Met de TomTom Map Share -technologie hebben TomTom-bestuurders altijd de meest actuele kaarten binnen handbereik. Je kunt kiezen welke wijzigingen je wilt. Bijvoorbeeld alleen die wijzigingen die door veel gebruikers zijn gemeld of alleen wijzigingen die door TomTom zijn goedgekeurd. Altijd de beste informatie van lokale gebruikers, waar je ook naartoe gaat.

10 Veilig en efficiënt rijden Efficiënt de verkeersdrukte vermijden. Verbeter je routenavigatie met live verkeersinformatie. De TomTom GO 720 berekent hoe het verkeer zich ontwikkelt en stelt alternatieve routes voor: Kies voor automatische verkeersupdates of op verzoek. Een keuze uit alternatieve routes toegespitst op jouw voorkeuren: de snelste route, verkeersopstoppingen vermijden, dezelfde route aanhouden, enz. Een regelmatige route voorprogrammeren, bijvoorbeeld Thuis-Werk, zodat je steeds snel en eenvoudig de verkeersinfo kunt controleren. Een duidelijk overzicht van de complete verkeerssituatie, naadloos geïntegreerd in je navigatieweergave via de verbeterde verkeersinfobalk. 2. TomToms Verkeersinfo 2 combineert de verkeersinformatie van verschillende eersteklas providers. TomTom maakt gebruik van de meest betrouwbare en nauwkeurige realtime verkeersinformatie die verkrijgbaar is. Deze informatie wordt via je mobiele telefoon met Bluetooth - functie naar je TomTom-apparaat verzonden wanneer jij dat wilt. De TomTom GO geeft zelfs ongunstige weersomstandigheden op je geplande route door. TomTom biedt twee manieren om verkeersinformatie te ontvangen: 1. De TomTom RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo ontvangt standaard TMC-verkeersupdates. Deze worden met regelmatige tussenpozen uitgezonden via de ether, vergelijkbaar met verkeersberichten die je op je autoradio hoort. Het 720T-model is standaard uitgerust met deze 10 ontvanger voor verkeersinfo. 2 Niet in alle landen verkrijgbaar. Ga naar voor meer informatie. Voor de TomTom-service Verkeersinfo heb je een mobiele telefoon met Bluetooth -functie nodig, et

11 11

12 12

13 13

14 Handsfree bellen. Veiliger en eenvoudiger Met handsfree bellen via Bluetooth kun je een telefoontje aannemen met een enkele aanraking van het scherm, of door middel van spraakherkenning door enkel en alleen ja te zeggen. Je kunt je handen aan het stuur houden en je blik op de weg. Met het perfecte akoestische ontwerp, verbeterde lawaai- en echoonderdrukking en de nieuwe hoogwaardige luidspreker, staat de GO 720 garant voor de allerbeste handsfree-functie, vergelijkbaar met handsfree Bluetooth -car kits. Jouw veiligheid is even belangrijk voor jou als voor ons. De combinatie van technologische innovatie en een slim ontwerp maken de TomTom GO 720 de beste in hun klasse wat betreft rijveiligheid. Duidelijk visuele en gesproken instructies zorgen ervoor dat de navigatieaanwijzingen rustig en ontspannen te volgen zijn. Daarnaast maakt een hele reeks functies het nog eenvoudiger om je aandacht bij de weg voor je te houden: Snelkoppelingen om tijdens het rijden snel naar de belangrijkste functies te navigeren. De mogelijkheid om ongewenste kaartdetails te verbergen wanneer je boven een ingestelde snelheid rijdt. Op snelwegen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen alleen de weg en jouw afslagen te zien, en niet de kaart van plaatsen waar je langsrijdt. Veiligheidsinstellingen waarmee jij kunt beslissen welke functies je tijdens het rijden nodig hebt. Automatische routeherberekening, zodat je tijdens het rijden geen nieuwe route hoeft te programmeren. Met de hoogwaardige handsfree car kit kun je telefoongesprekken eenvoudiger en veiliger afhandelen. 14

15 Menu Help mij! : Bel om hulp Geen gedoe met het wisselen van cd s: je ingebouwde mp3-speler kan je muziek draadloos afspelen via het audiosysteem van je auto. Je hoeft geen woord te missen: het geluid van de mp3-speler wordt gedempt tijdens navigatie-instructies en handsfree telefoongesprekken. Kies welke opties je wilt om veilig te rijden: Weergave van huidige maximumsnelheid. Waarschuwingen bij snelheidsoverschrijdingen. Aanbevolen rustpauzen. Waarschuwingen voor scholen. Waarschuwingen voor onverharde wegen, en nog veel meer. En in geval van nood geeft het nieuwe Help mij! - menu direct toegang tot informatie over veiligheid en hulp onderweg, zoals het telefoonnummer van en een routebeschrijving naar het dichtstbijzijnde politiebureau of ziekenhuis. Op zoek naar hulp bij pech Medische informatie onderweg? nodig? Het is bewezen: je rijdt veiliger met TomTom. Het is dan ook niet vreemd dat onlangs uitgevoerd onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met een TomTom-navigatiesysteem alerter en meer ontspannen rijdt en minder vaak bij ongelukken betrokken raakt. Voor meer informatie over dit onderzoek ga je naar 15

16 Slimme en leuke extra s Het rijden zelf is nog niet eens het leukste. Je GO 720 heeft een ingebouwde mp3-speler met wel 2 GB aan geheugen 3 die je muziek naar je FM-radio stuurt via de FM-zenderdock 4, zodat je je digitale muziek kunt afspelen via het audiosysteem van je auto. Het geluid uit de mp3-speler wordt bovendien gedempt bij navigatieinstructies en handsfree telefoongesprekken. Je kunt er ook nog een persoonlijk tintje aan geven: Neem de navigatie-instructies op in je eigen stem, of die van een vriend(in) (zo hoor je die speciale persoon zeggen: Hier naar rechts, schat! ). Kies een pictogram om aan te geven waar je bent, of maak er zelf een. Download je eigen ringtones, kleurenschema s en nog veel, veel meer, met de TomTom HOME software. 16

17 Wil je nog meer? Dat kan, met onze GO-accessoires Luxe leren draagtas - bescherm je GO in stijl; door het intelligente ontwerp kun je de GO gebruiken terwijl hij nog in de tas zit. Bluetooth -afstandsbediening - ergonomisch en gebruiksvriendelijk, hoeft niet op de GO te worden gericht en kan vanaf elke plaats in de auto worden bediend. ipod -kabel - bedien je ipod via het scherm van je GO, luister naar je favoriete nummers en afspeellijsten via het audiosysteem van je radio 5. Flitslocaties - om nóg meer ontspannen en veiliger te rijden. Ga voor meer accessoires naar 3 Beschikbaar via optionele SD-kaart. 4 Het gebruik van FM-radiofrequenties door SRD s (korteafstandsapparaten) is onderhevig aan plaatselijke wet- en regelgeving die per land kan verschillen. Ga naar voor nadere informatie. 5 Ga naar voor gegevens over compatibele mp3-spelers en vereisten waaraan je autoradio moet voldoen. 17

18 Slimme en leuke extra s 18

19 TomTom HOME - de ontmoetingsplaats voor de wereld van TomTom en TomTom gebruikers. Met TomTom HOME 6, onze gratis computersoftware houd je contact met de wereld van TomTom en andere gebruikers: informatie over flitslocaties en kaartupdates delen en uitwisselen 8. Vakantie- of zakenreizen plannen vanuit huis, vooraf, op je computer. Gratis TomTom QuickGPSfix -technologie downloaden - slimme technologie waarmee je positie sneller wordt bepaald zodra je de TomTom aanzet. QuickGPSfix -gegevens worden regelmatig bijgewerkt, dus als je wilt dat je positie steeds snel wordt bepaald, moet je minstens eenmaal per week verbinding maken met TomTom HOME. Download nieuwe NP s, uitvoerige informatie en extra stemmen. Koop nieuwe kaarten en ontvang gratis software-upgrades om je GO 720 toekomstbestendig te houden. 6 Via het bijgeleverde dockingstation voor thuis kun je je TomTom-apparaat op je computer aansluiten voor toegang tot TomTom HOME. 19

20 TomTom GO 720 Plug & go Kwalitatief hoogstaand 4,3 touchscreen Gesproken instructies Zeer gevoelige GPS-chipset Plus services Toekomstbestendig met TomTom HOME TomTom GO 720T Plug & go Kwalitatief hoogstaand 4,3 touchscreen Gesproken instructies Zeer gevoelige GPS-chipset Plus services Toekomstbestendig met TomTom HOME 20

21 Tekst-naarspraak Eenvoudig adres inspreken Handsfree Bluetooth - carkit van hoge kwaliteit Voorgeïnstalleerde flitslocatiedatabase TomTom Map Share TM Kaarten van West-Europa Tekst-naarspraak Eenvoudig adres inspreken Handsfree Bluetooth - carkit van hoge kwaliteit Voorgeïnstalleerde flitslocatiedatabase TomTom Map Share TM Kaarten van West-Europa Inclusief RDS-TMC ontvanger 21

22 TomTom Community TomTom HOME is ook je toegang tot de TomTom Community. Profiteer van de continue verbeteringen van s werelds grootste satnav-community. Er is geen enkel ander navigatiebedrijf met een community van ruim 10 miljoen gebruikers. Hier vind je informatie over recente wijzigingen in flitslocaties en wegindelingen. Buddies: als je wilt kun je vrienden en collega s toevoegen aan je Buddies -netwerk. En als beide partijen dat willen, kun je waarschuwingen ontvangen wanneer een vriend(in) in de buurt is of kun je naar elkaar navigeren. 7 Niet in alle landen verkrijgbaar. Ga naar voor meer informatie. 22

23 Waarom TomTom? TomTom is in 1991 in Amsterdam opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot s werelds grootste ontwikkelaar van autonavigatiesystemen 8. Een kleine greep uit de redenen waarom: Talloze consumentenprijzen voor het gebruiksgemak en de geweldige navigatie. De nieuwste en nauwkeurigste kaarten van de grootste kaartenleveranciers ter wereld. Supersnelle kaartupdates via de unieke TomTom Map Share -technologie. De grootste satnav-community ter wereld. Gratis TomTom HOME-software voor pc of Mac: - Betaalbare, eenvoudig te downloaden kaarten. - GRATIS updates van onze nieuwste software en functies zoals QuickGPSfix. - Back-ups van je TomTom-gegevens op je computer. Interne klantenservice met mensen die weten hoe ze je moeten helpen. Klantgericht: jouw mening wordt verwerkt in onze productontwikkeling. En de voornaamste reden? We zetten ons vol hartstocht in om te zorgen dat mensen hun bestemming snel, veilig en probleemloos bereiken. Interne klantenservice. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, heeft TomTom een eigen interne klantenservice. Mensen die je kunnen en willen helpen. Geen onpersoonlijk callcenter, maar een team van collega s dat in ons hoofdkantoor in Amsterdam samenwerkt met andere TomTom-professionals. Is er iets niet duidelijk? Vraag maar raak. TomToms zijn ontworpen met het oog op eenvoud. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn - voor of na aanschaf van je TomTom - dan ga je gewoon naar de Support-pagina op of je t of belt ons even. 8 Gebaseerd op gegevens van Canalys op het gebied van navigatieoplossingen in het 4e kwartaal van

24 Find your way the easy way 24 GO_GO Range brochure_es_es_2007_04 GO_GO_Range brochure_be/nl_nl_2007_04

NIEUW RIDER. Hét navigatiesysteem voor motorrijders. Ontworpen voor en door motorrijders.

NIEUW RIDER. Hét navigatiesysteem voor motorrijders. Ontworpen voor en door motorrijders. NIEUW RIDER Hét navigatiesysteem voor motorrijders. Ontworpen voor en door motorrijders. TomTom RIDER Veel plezier met je RIDER Stel het je eens voor: een perfecte zomerdag. En je kunt niet wachten de

Nadere informatie

Toyota Touch & Go/Plus Multimediasysteem Quick Guide

Toyota Touch & Go/Plus Multimediasysteem Quick Guide Toyota Touch & Go/Plus Multimediasysteem Quick Guide 1 Registreren 3 Koppelen telefoon 4 Muziek versturen met Bluetooth 5 Muziek afspelen 5 Bellen 6 Navigatie 7 POI's zoeken 8 USB navigatiebestemming 9

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Navigatiesystemen voor caravan & camper

Navigatiesystemen voor caravan & camper CAMPINGDATABASE Meer dan 8600 in 29 landen Navigatiesystemen voor caravan & camper Denk anders. Beste caravan- of campereigenaar, Het eerste navigatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor caravan en camper.

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Satellietnavigatie voor camper & caravan

Satellietnavigatie voor camper & caravan Satellietnavigatie voor camper & caravan CAMPINGDATABASE Meer dan 8600 in 29 landen Denk anders. Beste caravan- of campereigenaar, Het eerste satellietnavigatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor caravans

Nadere informatie

GO x40, GO x30, GO x20, GO x10, GO,XXL IQ Routes, XL IQ Routes, XL,ONE, ONE 2nd edition, Urban Rider, Rider Pro

GO x40, GO x30, GO x20, GO x10, GO,XXL IQ Routes, XL IQ Routes, XL,ONE, ONE 2nd edition, Urban Rider, Rider Pro Ritten rijden met de TomTom 1. Is uw TomTom geschikt om ritten te rijden? Met ritten bedoelen we routes, langs meerdere zogenaamde routepunten, uitgezet door iemand en opgeslagen als een geschikt digitaal

Nadere informatie

TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids

TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids TomTom Hands-Free Car Kit Documentatiegids Inhoud Overzicht 3 Wat zit er in de doos? 4 Wat zit er in de doos?... 4 Aan de slag 6 De TomTom Hands-Free Car Kit in de auto bevestigen... 6 De TomTom Hands-Free

Nadere informatie

Speciale navigatiesystemen voor de transportsector. Navigatie speciaal voor vrachtwagens

Speciale navigatiesystemen voor de transportsector. Navigatie speciaal voor vrachtwagens Speciale navigatiesystemen voor de transportsector Navigatie speciaal voor vrachtwagens Denk anders. Beste chauffeur, U kunt het bijna niet gemist hebben: de wekelijkse rapportages in de pers over een

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 Een route downloaden en kopiëren naar uw TomTom

Hoofdstuk 2 Een route downloaden en kopiëren naar uw TomTom Mocht u een ander type TomTom hebben dan mijn XL Live IQ, dan kan de beschrijving iets afwijken. Hoofdstuk 2 Een route downloaden en kopiëren naar uw TomTom 01. Ga naar een website waar u routes voor uw

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Als je het navigatiesysteem instelt, moet je enkele vragen beantwoorden door het scherm aan te raken.

Als je het navigatiesysteem instelt, moet je enkele vragen beantwoorden door het scherm aan te raken. TomTom 1. Voordat je begint Voordat je begint Inschakelen Volg de instructies aan het begin van deze handleiding om je TomTom in je autoradio te docken. Je kunt je TomTom ook gebruiken zonder deze in je

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos TomTom GO Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom GO A Ontkoppelknop B Microfoon C Oplaadlampje D Aan/Uit knop E Lichtsensor F Reset-knop G Luidspreker H Sleuf voor geheugenkaart*

Nadere informatie

EEN STUKJE. Van daaruit ontstonden de «merci-platen GESCHIEDENIS KENT U AL IN1910 BEDACHT MICHELIN DE VOLGENDE FEITEN? DE VERKEERSPALEN, DIE NU

EEN STUKJE. Van daaruit ontstonden de «merci-platen GESCHIEDENIS KENT U AL IN1910 BEDACHT MICHELIN DE VOLGENDE FEITEN? DE VERKEERSPALEN, DIE NU 1 EEN STUKJE GESCHIEDENIS AL IN1910 BEDACHT MICHELIN DE VERKEERSPALEN, DIE NU NOG ALTIJD LANGS DE FRANSE WEGEN STAAN OM DE RICHTING AAN TE GEVEN. Van daaruit ontstonden de «merci-platen» met op beide zijden

Nadere informatie

GO x40, GO x30, GO x20, GO x10, GO,XXL IQ Routes, XL IQ Routes, XL,ONE, ONE 2nd edition, Urban Rider, Rider Pro

GO x40, GO x30, GO x20, GO x10, GO,XXL IQ Routes, XL IQ Routes, XL,ONE, ONE 2nd edition, Urban Rider, Rider Pro Ritten rijden met de TomTom Is uw TomTom geschikt om ritten te rijden? Met ritten bedoelen we routes, langs meerdere zogenaamde routepunten, uitgezet door iemand en opgeslagen als een geschikt digitaal

Nadere informatie

SNELLER OP JE BESTEMMING

SNELLER OP JE BESTEMMING TOMTOM TRAFFIC. BRENGT JE SNELLER OP JE BESTEMMING TomTom is een toonaangevende leverancier van verkeersinformatie. TomTom controleert, verwerkt en levert verkeersinformatie met behulp van eigen technologie.

Nadere informatie

A Microfoon B Oplaadlampje C Aan/Uit knop D Lichtsensor. b Auto-oplader* d Documentatiepakket. f USB-kabel (GO 630)

A Microfoon B Oplaadlampje C Aan/Uit knop D Lichtsensor. b Auto-oplader* d Documentatiepakket. f USB-kabel (GO 630) TomTom GO 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Jouw TomTom GO A C D A Microfoon B Oplaadlampje C Aan/Uit knop D Lichtsensor J F H G E B I K E Reset-knop F Luidspreker G Sleuf voor geheugenkaart

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

J Externe antenneconnector K Audio-out-connector. c Documentatiepakket. e Dockingstation voor thuis

J Externe antenneconnector K Audio-out-connector. c Documentatiepakket. e Dockingstation voor thuis TomTom GO 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Je TomTom GO A C D J F b Zuignap voor de voorruit B H G E A Microfoon B Oplaadlampje C Aan/Uit knop D Lichtsensor E Reset-knop F Luidspreker G

Nadere informatie

A Oplaad-LED B Touchscreen C Aan/uitknop D Luidspreker E Externe antenneconnector F USB-aansluiting G RDS-TMC-aansluiting H Sleuf voor geheugenkaart

A Oplaad-LED B Touchscreen C Aan/uitknop D Luidspreker E Externe antenneconnector F USB-aansluiting G RDS-TMC-aansluiting H Sleuf voor geheugenkaart TomTom ONE XL 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom ONE XL A B C D E F G H A Oplaad-LED B Touchscreen C Aan/uitknop D Luidspreker E Externe antenneconnector F USB-aansluiting G RDS-TMC-aansluiting

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

WIP Com/Connect Com/RT4

WIP Com/Connect Com/RT4 Vereisten 1 0. Vereisten 1. Een auto die is uitgerust met een WIP Com-/Connect Com-/RT4-navigatiesysteem 2. Toegang tot de website http://peugeot.navigation.com 3. Voor de automatische installatie met

Nadere informatie

A B. A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Reset-knop D Luidspreker E USB-aansluiting F RDS-TMC-connector. b Auto-oplader. c Documentatiepakket

A B. A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Reset-knop D Luidspreker E USB-aansluiting F RDS-TMC-connector. b Auto-oplader. c Documentatiepakket TomTom ONE 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Jouw TomTom ONE A B D E F C A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Reset-knop D Luidspreker E USB-aansluiting F RDS-TMC-connector b Auto-oplader c Documentatiepakket

Nadere informatie

Traffic Message Channel (TMC)

Traffic Message Channel (TMC) WERKINGSPRINCIPE Radio Data System Traffic Message Channel (RDS-TMC) (verkeersinformatiekanaal RDS-TMC ) is een functie waarmee verkeersopstoppingen in uw regio worden gemeld. De functie gebruikt radioprogramma

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING.

BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING. BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING. 1 WAT BMW APPLE CARPLAY VOORBEREIDING U BIEDT. Voordelen van BMW Apple CarPlay Voorbereiding

Nadere informatie

Menu. Open een document. Zoomen. Het Claro Boeklezer's menubalk bevat een aantal nuttige functies.

Menu. Open een document. Zoomen. Het Claro Boeklezer's menubalk bevat een aantal nuttige functies. Welkom Claro Boeklezer is een boek lezer die gebruikers in staat stelt om PDF bestanden te lezen of laten voorlezen met de ingebouwde schermlezer. Met deze boeklezer is het mogelijk om digitale boeken

Nadere informatie

TomTom XL. EasyPort TM -houder. Auto-oplader. RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo* Documentatiepakket. USB-kabel. * Niet bij alle producten inbegrepen

TomTom XL. EasyPort TM -houder. Auto-oplader. RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo* Documentatiepakket. USB-kabel. * Niet bij alle producten inbegrepen TomTom XL 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos TomTom XL EasyPort TM -houder Auto-oplader RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo* Documentatiepakket USB-kabel * Niet bij alle producten inbegrepen

Nadere informatie

A Oplaadlampje B Aan/uitknop C Touchscreen D Connector E Luidspreker F USB-aansluiting G Reset-knop H Sleuf voor geheugenkaart. c USB-kabel.

A Oplaadlampje B Aan/uitknop C Touchscreen D Connector E Luidspreker F USB-aansluiting G Reset-knop H Sleuf voor geheugenkaart. c USB-kabel. TomTom 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom D E AB C F G H A Oplaadlampje B Aan/uitknop C Touchscreen D Connector E Luidspreker F USB-aansluiting G Reset-knop H Sleuf voor geheugenkaart

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM ECLIPSE II (AVN4429)

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM ECLIPSE II (AVN4429) U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

FM-zenderdock. FM-zenderdock gebruiken. Opmerkingen. Via je GO kun je al het geluid naar de autoradio zenden met de TomTom FMzenderdock.

FM-zenderdock. FM-zenderdock gebruiken. Opmerkingen. Via je GO kun je al het geluid naar de autoradio zenden met de TomTom FMzenderdock. FM-zenderdock FM-zenderdock FM-zenderdock gebruiken Via je GO kun je al het geluid naar de autoradio zenden met de TomTom FMzenderdock. Enkele voorbeelden: Muziek die is opgeslagen op je GO. Muziek die

Nadere informatie

TOYOTA TOUCH 2. Een wereld van INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. TOYOTA TOYOTA TOYOTA TOUCH 2 WITH GO PLUS WITH GO

TOYOTA TOUCH 2. Een wereld van INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. TOYOTA TOYOTA TOYOTA TOUCH 2 WITH GO PLUS WITH GO TOUCH 2 Een wereld van INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. PLUS Welkom bij het nieuwe multimediasysteem Eenvoudig. Intuïtief. Gebruiksvriendelijk. Toyota Touch 2 zorgt voor informatie, entertainment

Nadere informatie

Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik.

Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. PLUS Welkom bij uw nieuwe multimediasysteem Eenvoudig. Intuïtief. Gebruiksvriendelijk. Toyota Touch 2 multimediasysteem biedt u informatie

Nadere informatie

WIP Nav +/Connect Nav +

WIP Nav +/Connect Nav + Vereisten 1 0. Vereisten 1. Een auto die is uitgerust met een WIP Nav +-/Connect Nav +-navigatiesysteem 2. Toegang tot de website http://peugeot.navigation.com 3. Voor de automatische installatie met behulp

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

Traffic. Copyright 1996-2004 TomTom B.V., Nederland. TomTom is een handelsmerk van TomTom B.V. www.tomtom.com. Inleiding

Traffic. Copyright 1996-2004 TomTom B.V., Nederland. TomTom is een handelsmerk van TomTom B.V. www.tomtom.com. Inleiding Traffic Inhoud 1. Inleiding 2. Waarschuwingen 3. Aan de slag 4. Verkeersinformatie vernieuwen 5. Voordat u op weg gaat 5.1. Bekijk kaart 5.2 Toon verkeersinfo 6. Verkeer onderweg 6.1. Waar zijn de verkeersopstoppingen?

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

GPS Instructie MC de Kraats. Probleemloos gebruik maken van Garmin GPS Navigatie op de motor

GPS Instructie MC de Kraats. Probleemloos gebruik maken van Garmin GPS Navigatie op de motor GPS Instructie MC de Kraats Probleemloos gebruik maken van Garmin GPS Navigatie op de motor Doel van de instructie Fijn gebruik maken van je GPS Van A naar B navigeren Zelf routes maken en in je GPS zetten

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Touchscreen D Connector E Luidspreker F USB-aansluiting G Resetknop H Sleuf voor geheugenkaart. c USB-kabel.

A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Touchscreen D Connector E Luidspreker F USB-aansluiting G Resetknop H Sleuf voor geheugenkaart. c USB-kabel. TomTom Eclipse 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Jouw TomTom D E AB C F G H A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Touchscreen D Connector E Luidspreker F USB-aansluiting G Resetknop H Sleuf voor

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM TOYOTA TNS410

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM TOYOTA TNS410 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM ONE 3RD EDITION http://nl.yourpdfguides.com/dref/1180368

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM ONE 3RD EDITION http://nl.yourpdfguides.com/dref/1180368 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Garmin Smart Traffic. NIEUW: Garmin Smart Traffic Premium verkeersinformatie in Nederland

Garmin Smart Traffic. NIEUW: Garmin Smart Traffic Premium verkeersinformatie in Nederland NIEUW: Garmin Smart Traffic Premium verkeersinformatie in Nederland Garmin Smart Traffic biedt de gebruiker: Verkeersinformatie op lokale en hoofdwegen Meldingen van wegwerkzaamheden Meldingen van ongevallen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR INCONTROL TOUCH MAP UPDATER

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR INCONTROL TOUCH MAP UPDATER GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR INCONTROL TOUCH MAP UPDATER OVER HET ACTIVEREN EN UPDATEN VAN NAVIGATIE Om u de best mogelijke ervaring te leveren met uw InControl Touch Map Updater bieden Jaguar en NNG, de

Nadere informatie

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL DUTCH Van start gaan Als u de navigatiesoftware de eerste keer gebruikt, wordt een automatisch proces gestart voor het instellen van de basisinstellingen.

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

VMBO praktische leerweg VMBO theoretische leerweg HAVO VWO

VMBO praktische leerweg VMBO theoretische leerweg HAVO VWO Page of 7 Enquête voortgezet onderwijs Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Er zijn in totaal 9 vragen. A. Over jezelf Dit onderdeel bestaat uit zeven vragen. Hoe oud ben je? In welke klas

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos TomTom ONE 2 Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom ONE A Touchscreen B Oplaad-LED C Aan/uitknop D Luidspreker E Externe antenneconnector F Sleuf voor geheugenkaart G USB-aansluiting

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos TomTom GO Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom GO F G A B C D E H A Aan/uitknop B Microfoon C Ontkoppelknop D Oplaadlampje E Lichtsensor F Reset-knop G Luidspreker H Sleuf

Nadere informatie

DOWNLOADEN EN INSTALLEREN VAN PEUGEOT ALERT ZONE OP. WIP Nav/Connect Nav. Vereisten

DOWNLOADEN EN INSTALLEREN VAN PEUGEOT ALERT ZONE OP. WIP Nav/Connect Nav. Vereisten Vereisten 1 0. Vereisten 1. Een auto die is uitgerust met een WIP Nav-/Connect Nav-navigatiesysteem 2. Toegang tot de website http://peugeot.navigation.com 3. Voor de automatische installatie met behulp

Nadere informatie

KPN Op Weg Startershandleiding

KPN Op Weg Startershandleiding KPN Op Weg Startershandleiding kpn.com/opweg 2008 KPN B.V. Alle rechten worden voorbehouden. Wisepilot is een handelsmerk van Appello Systems AB. De producten zijn eigendom van Appello Systems AB en zijn

Nadere informatie

NAVIGATIE. Quick Start Guide X-302MH. Nederlands. Rev 1.0

NAVIGATIE. Quick Start Guide X-302MH. Nederlands. Rev 1.0 NAVIGATIE Quick Start Guide X-302MH Nederlands Rev 1.0 Van start gaan Als u de navigatiesoftware de eerste keer gebruikt, wordt een automatisch proces gestart voor het instellen van de basisinstellingen.

Nadere informatie

Radio R 4.0 IntelliLink Veelgestelde vragen

Radio R 4.0 IntelliLink Veelgestelde vragen Inhoud 1. Audio... 1 2. Telefoon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Films en foto's... 8 6. Overige vragen... 8 1. Audio V: Hoe kan ik overschakelen tussen verschillende audiobronnen (bv.

Nadere informatie

Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E.

Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Page of 6 Enquête basisonderwijs Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Er zijn in totaal 9 vragen. A. Over jezelf Dit onderdeel bestaat uit zeven vragen. Hoe oud ben je? In welke klas zit je?

Nadere informatie

Vodafone Basis Tarieven

Vodafone Basis Tarieven De voordelen van Vodafone Uitstekend netwerk Vodafone heeft in Nederland én in meer dan 187 landen een zeer betrouwbaar netwerk. In 42 landen bel je extra voordelig met Vodafone Passport. Vodafone Basis

Nadere informatie

Als je je telefoon als navigatiesysteem wilt gebruiken, raak je de knop TomTom aan in het startmenu van Windows Mobile.

Als je je telefoon als navigatiesysteem wilt gebruiken, raak je de knop TomTom aan in het startmenu van Windows Mobile. TomTom NAVIGATOR 1. Voordat je begint... Voordat je begint... Installatie Als je je telefoon als navigatiesysteem wilt gebruiken, raak je de knop TomTom aan in het startmenu van Windows Mobile. Als je

Nadere informatie

GPS Instructie MC de Kraats. Probleemloos gebruik maken van Garmin GPS Navigatie op de motor

GPS Instructie MC de Kraats. Probleemloos gebruik maken van Garmin GPS Navigatie op de motor GPS Instructie MC de Kraats Probleemloos gebruik maken van Garmin GPS Navigatie op de motor Doel van de instructie Fijn gebruik maken van je GPS Van A naar B navigeren Zelf routes maken en in je GPS zetten

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Het plaatsen van de batterij in de Linio Pocket 1. Draai de Linio Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen.

Nadere informatie

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED.

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. BMW CONNECTED. Hoe zou u het vinden om controle te hebben over uw mobiliteit zonder onverwachte vertragingen die uw planning verstoren?

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie

GPS.ViaPunt.nl is een webwinkel van LiqueFactive C.V. - KvK 50288997 Den Haag BTWnr NL822705771B01. GPS ViaPunt.nl

GPS.ViaPunt.nl is een webwinkel van LiqueFactive C.V. - KvK 50288997 Den Haag BTWnr NL822705771B01. GPS ViaPunt.nl GPS ViaPunt.nl Prijzen geldend opwoensdag 19 november 2014 producten en prijzen worden regelmatig aangepast bezoek de webwinkel voor de actuele prijzen en producten Pagina 2 van 8 Accessoire Etui Drive-In

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos TomTom RIDER 2 Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom RIDER 1. Touchscreen 2. Aan/Uit knop 3. Docking-aansluiting 4. Geheugenkaart (SD-kaart)-sleuf 5. USB-aansluiting 6. Opladeraansluiting

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

FAQ. Koppeling en verbinding

FAQ. Koppeling en verbinding FAQ Bluetooth Algemeen Bluetooth is een protocol voor radiocommunicatie met kort bereik, waarmee men gegevens en diensten kan uitwisselen tussen ten minste twee elektronische apparaten. Het geïntegreerde

Nadere informatie

Waarschuwingen. Controleer dat uw positie stabiel is voordat u uw reis begint.

Waarschuwingen. Controleer dat uw positie stabiel is voordat u uw reis begint. De onderstaande symbolen worden in de handleiding en op het apparaat zelf gebruikt als waarschuwing. Hiermee wordt getoond hoe het product veilig en correct wordt gebruikt om persoonlijk letsel aan u en

Nadere informatie

Ponto Streamer. Nieuwe draadloze communicatiemogelijkheden. Ponto TM Het botverankerde hoorsysteem

Ponto Streamer. Nieuwe draadloze communicatiemogelijkheden. Ponto TM Het botverankerde hoorsysteem Ponto Streamer Nieuwe draadloze communicatiemogelijkheden Ponto TM Het botverankerde hoorsysteem Uw ideale Partner Nieuwe communicatiemogelijkheden Met Ponto Streamer heeft u toegang tot Oticon ConnectLine

Nadere informatie

Snelle installatiegids G320 Download de nieuwste versie van de handleiding, de aanvullende documentatie, de software en de updates op : http://www.alertegps.com 1 G320 Bedankt dat u hebt gekozen voor de

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM GO 510

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM GO 510 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

c USB-autooplader e Documentatiepakket

c USB-autooplader e Documentatiepakket TomTom GO 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a TomTom GO D A B C E A Aan/Uit-knop B Microfoon C Lichtsensor D Luidspreker E Sleuf voor geheugenkaart (micro-sd-kaart) b Active Dock c USB-autooplader

Nadere informatie

De slimste digitale stereorecorders voor dubbel gebruik. De Olympus WS-450S, WS-550M en WS-560M: de allernieuwste generatie WS-stereorecorders

De slimste digitale stereorecorders voor dubbel gebruik. De Olympus WS-450S, WS-550M en WS-560M: de allernieuwste generatie WS-stereorecorders PERSBERICHT De slimste digitale stereorecorders voor dubbel gebruik De Olympus WS-450S, WS-550M en WS-560M: de allernieuwste generatie WS-stereorecorders Aartselaar, 2 april 2009 De populaire WS-reeks

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

Welkom bij BOEKLEZER

Welkom bij BOEKLEZER Welkom bij BOEKLEZER Claro Boeklezer is een boek lezer die gebruikers in staat stelt om PDF bestanden te lezen of laten voorlezen met de ingebouwde schermlezer. Met deze boeklezer is het mogelijk om digitale

Nadere informatie

Veelgestelde vragen 2017-

Veelgestelde vragen 2017- Veelgestelde vragen 2017-1 Honda Connect - Veelgestelde vragen Apple CarPlay & Android Auto. Vraag: Wat is Apple CarPlay / Android Auto? A: CarPlay en Android Auto zijn softwareprogramma s ontwikkeld respectievelijk

Nadere informatie

TomTom Documentatiegids

TomTom Documentatiegids TomTom Documentatiegids Inhoud Gevarenzones 3 Gevarenzones in Frankrijk... 3 Waarschuwingen voor gevarenzones... 3 De manier wijzigen waarop je wordt gewaarschuwd... 4 Meldknop... 4 Onderweg een nieuwe

Nadere informatie

MG Car Club Regio West. Bert Ewalds

MG Car Club Regio West. Bert Ewalds MG Car Club Regio West Bert Ewalds Versie B, Maart 2018 1 Inhoud: Pag. 1. Hoe kwam U hier terecht? 2 2. Voorbereiden van uw TomTom 3. Een GPX ritbestand laden in een TomTom van de 1 ste of 2 e generatie

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

4 e GPS Avond MC de Kraats

4 e GPS Avond MC de Kraats 4 e GPS Avond MC de Kraats Registreren van producten. Gebruik van My Garmin Kaartenbeheer en software downloads. Activeren Lifetime Update. Werken met Tracks. Onroute Motorkaart. Routes downloaden van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HERE Drive

Gebruikershandleiding HERE Drive Gebruikershandleiding HERE Drive Uitgave 1.0 NL HERE Drive HERE Drive brengt u naar de plaats van bestemming via routebeschrijvingen met spraakbegeleiding. U kunt: De weg vinden in uw eigen land of regio

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE APP STORE APP STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je iphone of ipad op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je iphone of ipad kunt zetten. Met dit

Nadere informatie

TomTom Navigator - Traffic Plug-In

TomTom Navigator - Traffic Plug-In TomTom Navigator - Traffic Plug-In Inhoud 1. Inleiding 2. Waarschuwingen 3. Aan de slag 4. Verkeersweergave 5. Navigatorweergave 6. Verkeersopstoppingen vermijden 7. Verkeerseigenschappen 8. Meer informatie

Nadere informatie

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen:

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen: 203 6. Entertainment Voor het afspelen van muziek kunt u een aantal instellingen opgeven. Zo geeft u met de instelling volumebegrenzing aan dat geluid niet harder dan een bepaald niveau mag worden afgespeeld.

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Verkeersinformatie in de praktijk

Verkeersinformatie in de praktijk Verkeersinformatie in de praktijk Arjen Oving Onderzoeker Thuistest verkeersinformatie Hoe ervaren automobilisten actuele verkeersinformatie op navigatiesystemen? - Onderzoek via thuistest (oktober 2014)

Nadere informatie

Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten.

Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten. TomTom app 1. Aan de slag Aan de slag Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten. De taal die voor knoppen en menu's in de TomTom app wordt gebruikt, is de taal die je hebt geselecteerd

Nadere informatie

Garmin (Nederland) GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens

Garmin (Nederland) GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens GARMIN NÜVI 465T Garmin s eerste draagbare navigatie voor vrachtwagens 1 Voor wie is de nüvi 465T bedoeld? Vrachtwagenchauffeurs Buschauffeurs Campereigenaars Fleetmanagement 2 Welke kenmerken heeft de

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos

Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos TomTom ONE Hoofdstuk 1 Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Uw TomTom ONE A Touchscreen B Oplaad-LED C Aan/uitknop D Luidspreker E Externe antenneconnector F Sleuf voor geheugenkaart G USB-aansluiting

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Meer informatie betreffende de aanpassingen van V2 software-update & OSM kaart update

Meer informatie betreffende de aanpassingen van V2 software-update & OSM kaart update Meer informatie betreffende de aanpassingen van V2 software-update & OSM kaart update Aanpassingen in een paar woorden De nieuwe aanpassingen zijn kort omschreven. Op de volgende pagina s vindt u meer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Maps

Gebruikershandleiding Nokia Maps Gebruikershandleiding Nokia Maps Uitgave 1.0 NL Nokia Maps Nokia Maps toont u wat zich in de buurt bevindt en leidt u naar de plaats van bestemming. U kunt: Plaatsen, straten en diensten zoeken De weg

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler 1 Installatie van de PLEXTALK Pocket 1. Draai de PLEXTALK Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen. Druk op de

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

PARROT MKi9200 Music Carkit

PARROT MKi9200 Music Carkit PARROT MKi9200 Music Carkit Met de Parrot MKi9200 Music Carkit kun je veilig handsfree bellen onderweg en geniet je van je favoriete muziek. Deze carkit is voorzien van Bluetooth, zodat je je mobiele telefoon

Nadere informatie