Perfecte techniek: NIEUW TomTom GO, het ultieme autonavigatiesysteem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfecte techniek: NIEUW TomTom GO, het ultieme autonavigatiesysteem"

Transcriptie

1 Perfecte techniek: NIEUW TomTom GO, het ultieme autonavigatiesysteem

2 Het ultieme autonavigatiesysteem

3 Elegant en slank ontwerp in zakformaat Past perfect in je auto en in je zak TomTom kondigt een nieuw tijdperk in autonavigatie aan: de GO 720. Alle elementen die TomTom wereldwijd koploper op het gebied van draagbare navigatie hebben gemaakt, worden hierin samengebracht en verder ontwikkeld. De perfecte techniek, met een reeks verbeteringen voor alle aspecten van je navigatiebeleving: Het legendarische gebruiksgemak van TomTom, nu nog eenvoudiger. Een navigatieprestatie die de lat weer hoger legt in de bedrijfstak, met eersteklas GPS-ontvangst, de beste kaarten, unieke TomTom Map Share -updates, en nog veel, veel meer. Veiligheid staat altijd centraal. Slimme en leuke extra s.

4 Het slimste navigatiesysteem is meteen ook het eenvoudigste TomTom staat bekend als het meest gebruiksvriendelijke en efficiënte navigatiesysteem. En de GO 720 is daar geen uitzondering op. Een hele reeks praktische en leuke nieuwe functies die allemaal gebruikmaken van de nieuwste versie van onze bekroonde gebruikersinterface, die zelfs de slimste TomTom-technologie gebruiksvriendelijk maakt. een wijde blik: dankzij een breedbeeldscherm van 10,9 cm heb je beter zicht op waar je bent en gaat het invoeren van instructies nog eenvoudiger en sneller. Betere communicatie: met tekst-naar-spraak kan je apparaat straatnamen, sms jes en verkeersmeldingen voorlezen. Je route is hierdoor nog beter te volgen en jij kunt je aandacht op de weg houden. Betere toehoorder: met spraakherkenning kun je het apparaat vertellen waar je heen wilt in plaats van het op het scherm in te voeren. Betere dag- en nachtweergave: met de lichtsensor kun je de helderheid automatisch instellen.

5 Eenvoudig adres inspreken Spraakherkenning: Een adres inspreken om je apparaat door te geven waar je naartoe wilt, is veel eenvoudiger dan het in te typen. De TomTom GO 720 begrijpt de uitspraak van plaats- en straatnamen. Door de combinatie van tekstnaar-spraak en spraakherkenning kun je tijdens de rit vragen beantwoorden, zodat jij je blik op de weg kunt houden. Bijvoorbeeld: je GO 720 vraagt: Vertraging op de route bedraagt nu 12 minuten. Route opnieuw berekenen om vertraging te beperken? Nieuw bericht ontvangen; Voorlezen? en jij hoeft alleen maar Ja of Nee te antwoorden.

6 Beste navigatie Bij de TomTom GO 720 staat de navigatieprestatie centraal: Een zeer gevoelige GPS-chipset voor de beste positiebepaling. De beste routeberekening op de markt voor de meest optimale route naar je bestemming. Mocht je van je geplande route afdwalen, dan past de functie snelle routeherberekening zich in een oogwenk aan je nieuwe locatie aan. En bij het aanzetten van het apparaat is de TomTom QuickGPSfix technologie 1 nummer 1 in het vinden van de GPS-satellieten, zodat je nog sneller van start kunt. Nieuw in onze navigatieoplossing: Je kunt zien waar je bent: contouren van gebouwen, voor een realistischer beeld van je omgeving. Je kunt horen waar je bent: met tekst-naar-spraak kan je apparaat straatnamen aankondigen, zodat je een afslag nog beter kunt herkennen.

7 Nuttige plaatsen met nu nog meer informatie Met de GO 720 heb je toegang tot letterlijk duizenden Nuttige Plaatsen - benzinestations, parkeerterreinen, restaurants en geldautomaten, om er maar een paar te noemen. Veel van deze Nuttige Plaatsen zijn voorzien van uitgebreide informatie 1. Dit geeft je toegang tot extra informatie over je bestemming of stopplaats, zoals overzichtskaarten, foto s, beschrijvingen en telefoonnummers. Je kunt nu zelfs onderweg een restaurant vinden dat je leuk lijkt. (En met de functie handsfree bellen - zie pagina 14 - kun je zelfs bellen om een tafel te reserveren). 1 Gratis te downloaden met de TomTom HOME-software. 7

8 De beste kaarten De beste kaarten van dit moment. En van de toekomst. De TomTom GO 720 is uitgerust met de nieuwste en meest complete kaarten van West-Europa voor nauwkeurige deur-tot-deurnavigatie. Omdat wegen en verkeerssystemen voortdurend veranderen, hebben we bovendien ervoor gezorgd dat je de GO 720 eenvoudig en betaalbaar toekomstbestendig kunt houden. Je ontvangt kaartupdates en gratis software-upgrades via TomTom HOME, onze gratis computersoftware waarmee je je computer aansluit op je apparaat en onze online TomTom-services. Zodoende kun jij het meeste uit je TomTom halen. De TomTom GO 720 is bovendien uitgerust met onze baanbrekende TomTom Map Share -technologie, zodat je altijd de beschikking hebt over de meest nauwkeurige en actuele kaarten.

9 Supersnelle kaartupdates via de TomTom Map Share TomTom Map Share is een unieke technologie van TomTom waarmee je kaarten in een handomdraai kunt aanvullen, vernieuwen en er een persoonlijke noot aan kunt toevoegen. Ook kun je wijzigingen van andere gebruikers benutten: dagelijks, automatisch en gratis via TomTom HOME. Om het helemaal af te maken beschikt TomTom over de grootste navigatie-community ter wereld met leden die onderling alle wijzigingen kunnen doorgeven en uitwisselen, zodat zij stuk voor stuk over de beste kaarten beschikken. Met de TomTom Map Share -technologie hebben TomTom-bestuurders altijd de meest actuele kaarten binnen handbereik. Je kunt kiezen welke wijzigingen je wilt. Bijvoorbeeld alleen die wijzigingen die door veel gebruikers zijn gemeld of alleen wijzigingen die door TomTom zijn goedgekeurd. Altijd de beste informatie van lokale gebruikers, waar je ook naartoe gaat.

10 Veilig en efficiënt rijden Efficiënt de verkeersdrukte vermijden. Verbeter je routenavigatie met live verkeersinformatie. De TomTom GO 720 berekent hoe het verkeer zich ontwikkelt en stelt alternatieve routes voor: Kies voor automatische verkeersupdates of op verzoek. Een keuze uit alternatieve routes toegespitst op jouw voorkeuren: de snelste route, verkeersopstoppingen vermijden, dezelfde route aanhouden, enz. Een regelmatige route voorprogrammeren, bijvoorbeeld Thuis-Werk, zodat je steeds snel en eenvoudig de verkeersinfo kunt controleren. Een duidelijk overzicht van de complete verkeerssituatie, naadloos geïntegreerd in je navigatieweergave via de verbeterde verkeersinfobalk. 2. TomToms Verkeersinfo 2 combineert de verkeersinformatie van verschillende eersteklas providers. TomTom maakt gebruik van de meest betrouwbare en nauwkeurige realtime verkeersinformatie die verkrijgbaar is. Deze informatie wordt via je mobiele telefoon met Bluetooth - functie naar je TomTom-apparaat verzonden wanneer jij dat wilt. De TomTom GO geeft zelfs ongunstige weersomstandigheden op je geplande route door. TomTom biedt twee manieren om verkeersinformatie te ontvangen: 1. De TomTom RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo ontvangt standaard TMC-verkeersupdates. Deze worden met regelmatige tussenpozen uitgezonden via de ether, vergelijkbaar met verkeersberichten die je op je autoradio hoort. Het 720T-model is standaard uitgerust met deze 10 ontvanger voor verkeersinfo. 2 Niet in alle landen verkrijgbaar. Ga naar voor meer informatie. Voor de TomTom-service Verkeersinfo heb je een mobiele telefoon met Bluetooth -functie nodig, et

11 11

12 12

13 13

14 Handsfree bellen. Veiliger en eenvoudiger Met handsfree bellen via Bluetooth kun je een telefoontje aannemen met een enkele aanraking van het scherm, of door middel van spraakherkenning door enkel en alleen ja te zeggen. Je kunt je handen aan het stuur houden en je blik op de weg. Met het perfecte akoestische ontwerp, verbeterde lawaai- en echoonderdrukking en de nieuwe hoogwaardige luidspreker, staat de GO 720 garant voor de allerbeste handsfree-functie, vergelijkbaar met handsfree Bluetooth -car kits. Jouw veiligheid is even belangrijk voor jou als voor ons. De combinatie van technologische innovatie en een slim ontwerp maken de TomTom GO 720 de beste in hun klasse wat betreft rijveiligheid. Duidelijk visuele en gesproken instructies zorgen ervoor dat de navigatieaanwijzingen rustig en ontspannen te volgen zijn. Daarnaast maakt een hele reeks functies het nog eenvoudiger om je aandacht bij de weg voor je te houden: Snelkoppelingen om tijdens het rijden snel naar de belangrijkste functies te navigeren. De mogelijkheid om ongewenste kaartdetails te verbergen wanneer je boven een ingestelde snelheid rijdt. Op snelwegen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen alleen de weg en jouw afslagen te zien, en niet de kaart van plaatsen waar je langsrijdt. Veiligheidsinstellingen waarmee jij kunt beslissen welke functies je tijdens het rijden nodig hebt. Automatische routeherberekening, zodat je tijdens het rijden geen nieuwe route hoeft te programmeren. Met de hoogwaardige handsfree car kit kun je telefoongesprekken eenvoudiger en veiliger afhandelen. 14

15 Menu Help mij! : Bel om hulp Geen gedoe met het wisselen van cd s: je ingebouwde mp3-speler kan je muziek draadloos afspelen via het audiosysteem van je auto. Je hoeft geen woord te missen: het geluid van de mp3-speler wordt gedempt tijdens navigatie-instructies en handsfree telefoongesprekken. Kies welke opties je wilt om veilig te rijden: Weergave van huidige maximumsnelheid. Waarschuwingen bij snelheidsoverschrijdingen. Aanbevolen rustpauzen. Waarschuwingen voor scholen. Waarschuwingen voor onverharde wegen, en nog veel meer. En in geval van nood geeft het nieuwe Help mij! - menu direct toegang tot informatie over veiligheid en hulp onderweg, zoals het telefoonnummer van en een routebeschrijving naar het dichtstbijzijnde politiebureau of ziekenhuis. Op zoek naar hulp bij pech Medische informatie onderweg? nodig? Het is bewezen: je rijdt veiliger met TomTom. Het is dan ook niet vreemd dat onlangs uitgevoerd onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met een TomTom-navigatiesysteem alerter en meer ontspannen rijdt en minder vaak bij ongelukken betrokken raakt. Voor meer informatie over dit onderzoek ga je naar 15

16 Slimme en leuke extra s Het rijden zelf is nog niet eens het leukste. Je GO 720 heeft een ingebouwde mp3-speler met wel 2 GB aan geheugen 3 die je muziek naar je FM-radio stuurt via de FM-zenderdock 4, zodat je je digitale muziek kunt afspelen via het audiosysteem van je auto. Het geluid uit de mp3-speler wordt bovendien gedempt bij navigatieinstructies en handsfree telefoongesprekken. Je kunt er ook nog een persoonlijk tintje aan geven: Neem de navigatie-instructies op in je eigen stem, of die van een vriend(in) (zo hoor je die speciale persoon zeggen: Hier naar rechts, schat! ). Kies een pictogram om aan te geven waar je bent, of maak er zelf een. Download je eigen ringtones, kleurenschema s en nog veel, veel meer, met de TomTom HOME software. 16

17 Wil je nog meer? Dat kan, met onze GO-accessoires Luxe leren draagtas - bescherm je GO in stijl; door het intelligente ontwerp kun je de GO gebruiken terwijl hij nog in de tas zit. Bluetooth -afstandsbediening - ergonomisch en gebruiksvriendelijk, hoeft niet op de GO te worden gericht en kan vanaf elke plaats in de auto worden bediend. ipod -kabel - bedien je ipod via het scherm van je GO, luister naar je favoriete nummers en afspeellijsten via het audiosysteem van je radio 5. Flitslocaties - om nóg meer ontspannen en veiliger te rijden. Ga voor meer accessoires naar 3 Beschikbaar via optionele SD-kaart. 4 Het gebruik van FM-radiofrequenties door SRD s (korteafstandsapparaten) is onderhevig aan plaatselijke wet- en regelgeving die per land kan verschillen. Ga naar voor nadere informatie. 5 Ga naar voor gegevens over compatibele mp3-spelers en vereisten waaraan je autoradio moet voldoen. 17

18 Slimme en leuke extra s 18

19 TomTom HOME - de ontmoetingsplaats voor de wereld van TomTom en TomTom gebruikers. Met TomTom HOME 6, onze gratis computersoftware houd je contact met de wereld van TomTom en andere gebruikers: informatie over flitslocaties en kaartupdates delen en uitwisselen 8. Vakantie- of zakenreizen plannen vanuit huis, vooraf, op je computer. Gratis TomTom QuickGPSfix -technologie downloaden - slimme technologie waarmee je positie sneller wordt bepaald zodra je de TomTom aanzet. QuickGPSfix -gegevens worden regelmatig bijgewerkt, dus als je wilt dat je positie steeds snel wordt bepaald, moet je minstens eenmaal per week verbinding maken met TomTom HOME. Download nieuwe NP s, uitvoerige informatie en extra stemmen. Koop nieuwe kaarten en ontvang gratis software-upgrades om je GO 720 toekomstbestendig te houden. 6 Via het bijgeleverde dockingstation voor thuis kun je je TomTom-apparaat op je computer aansluiten voor toegang tot TomTom HOME. 19

20 TomTom GO 720 Plug & go Kwalitatief hoogstaand 4,3 touchscreen Gesproken instructies Zeer gevoelige GPS-chipset Plus services Toekomstbestendig met TomTom HOME TomTom GO 720T Plug & go Kwalitatief hoogstaand 4,3 touchscreen Gesproken instructies Zeer gevoelige GPS-chipset Plus services Toekomstbestendig met TomTom HOME 20

21 Tekst-naarspraak Eenvoudig adres inspreken Handsfree Bluetooth - carkit van hoge kwaliteit Voorgeïnstalleerde flitslocatiedatabase TomTom Map Share TM Kaarten van West-Europa Tekst-naarspraak Eenvoudig adres inspreken Handsfree Bluetooth - carkit van hoge kwaliteit Voorgeïnstalleerde flitslocatiedatabase TomTom Map Share TM Kaarten van West-Europa Inclusief RDS-TMC ontvanger 21

22 TomTom Community TomTom HOME is ook je toegang tot de TomTom Community. Profiteer van de continue verbeteringen van s werelds grootste satnav-community. Er is geen enkel ander navigatiebedrijf met een community van ruim 10 miljoen gebruikers. Hier vind je informatie over recente wijzigingen in flitslocaties en wegindelingen. Buddies: als je wilt kun je vrienden en collega s toevoegen aan je Buddies -netwerk. En als beide partijen dat willen, kun je waarschuwingen ontvangen wanneer een vriend(in) in de buurt is of kun je naar elkaar navigeren. 7 Niet in alle landen verkrijgbaar. Ga naar voor meer informatie. 22

23 Waarom TomTom? TomTom is in 1991 in Amsterdam opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot s werelds grootste ontwikkelaar van autonavigatiesystemen 8. Een kleine greep uit de redenen waarom: Talloze consumentenprijzen voor het gebruiksgemak en de geweldige navigatie. De nieuwste en nauwkeurigste kaarten van de grootste kaartenleveranciers ter wereld. Supersnelle kaartupdates via de unieke TomTom Map Share -technologie. De grootste satnav-community ter wereld. Gratis TomTom HOME-software voor pc of Mac: - Betaalbare, eenvoudig te downloaden kaarten. - GRATIS updates van onze nieuwste software en functies zoals QuickGPSfix. - Back-ups van je TomTom-gegevens op je computer. Interne klantenservice met mensen die weten hoe ze je moeten helpen. Klantgericht: jouw mening wordt verwerkt in onze productontwikkeling. En de voornaamste reden? We zetten ons vol hartstocht in om te zorgen dat mensen hun bestemming snel, veilig en probleemloos bereiken. Interne klantenservice. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, heeft TomTom een eigen interne klantenservice. Mensen die je kunnen en willen helpen. Geen onpersoonlijk callcenter, maar een team van collega s dat in ons hoofdkantoor in Amsterdam samenwerkt met andere TomTom-professionals. Is er iets niet duidelijk? Vraag maar raak. TomToms zijn ontworpen met het oog op eenvoud. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn - voor of na aanschaf van je TomTom - dan ga je gewoon naar de Support-pagina op of je t of belt ons even. 8 Gebaseerd op gegevens van Canalys op het gebied van navigatieoplossingen in het 4e kwartaal van

24 Find your way the easy way 24 GO_GO Range brochure_es_es_2007_04 GO_GO_Range brochure_be/nl_nl_2007_04

A B. A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Reset-knop D Luidspreker E USB-aansluiting F RDS-TMC-connector. b Auto-oplader. c Documentatiepakket

A B. A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Reset-knop D Luidspreker E USB-aansluiting F RDS-TMC-connector. b Auto-oplader. c Documentatiepakket TomTom ONE 1. Wat zit er in de doos Wat zit er in de doos a Jouw TomTom ONE A B D E F C A Oplaadlampje B Aan/Uit knop C Reset-knop D Luidspreker E USB-aansluiting F RDS-TMC-connector b Auto-oplader c Documentatiepakket

Nadere informatie

Navigatiesystemen voor caravan & camper

Navigatiesystemen voor caravan & camper CAMPINGDATABASE Meer dan 8600 in 29 landen Navigatiesystemen voor caravan & camper Denk anders. Beste caravan- of campereigenaar, Het eerste navigatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor caravan en camper.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM ONE 3RD EDITION http://nl.yourpdfguides.com/dref/1180368

Uw gebruiksaanwijzing. TOMTOM ONE 3RD EDITION http://nl.yourpdfguides.com/dref/1180368 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten.

Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten. TomTom app 1. Aan de slag Aan de slag Raak deze knop op je iphone aan om de TomTom app op te starten. De taal die voor knoppen en menu's in de TomTom app wordt gebruikt, is de taal die je hebt geselecteerd

Nadere informatie

Mazda Navigation System NB1

Mazda Navigation System NB1 Mazda Navigation System NB1 Inhoud Lees mij eerst 6 Het navigatiesysteem in- en uitschakelen... 6 Installatie... 6 GPS-ontvangst... 6 Navigatiesysteem start niet op... 6 Verzorging van je navigatiesysteem...

Nadere informatie

TomTom Documentatiegids

TomTom Documentatiegids TomTom Documentatiegids Inhoud Wat zit er in de doos? 7 Wat zit er in de doos?... 7 Lees mij eerst 8 Het navigatiesysteem positioneren... 8 In je auto installeren... 8 Het navigatiesysteem in- en uitschakelen...

Nadere informatie

Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik.

Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. PLUS Welkom bij uw nieuwe multimediasysteem Eenvoudig. Intuïtief. Gebruiksvriendelijk. Toyota Touch 2 multimediasysteem biedt u informatie

Nadere informatie

Documentatiegids bij TomTom Start 20-serie

Documentatiegids bij TomTom Start 20-serie Documentatiegids bij TomTom Start 20-serie Inhoud Wat zit er in de doos? 6 Wat zit er in de doos?... 6 Lees mij eerst 7 In je auto installeren... 7 Het navigatiesysteem in- en uitschakelen... 7 Installatie...

Nadere informatie

TomTom GO Gebruikershandleiding

TomTom GO Gebruikershandleiding TomTom GO Gebruikershandleiding Inhoud Welkom bij navigatie met TomTom 6 Wat is er nieuw 7 Nieuw in deze release... 7 Starten 8 In de auto installeren... 8 Het navigatiesysteem positioneren... 8 Het navigatiesysteem

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijf in beweging

Wij houden uw bedrijf in beweging TomTom Business Solutions www.tomtom.com/business Kant-en-klaar fleet management Wij houden uw bedrijf in beweging 25072012_WorkSmart_Sol_bro_NL TomTom Business Solutions Oosterdoksstraat 114 1011 DK Amsterdam

Nadere informatie

Mazda NB1 Documentatiegids

Mazda NB1 Documentatiegids Mazda NB1 Documentatiegids Inhoud Lees mij eerst 4 Het navigatiesysteem in- en uitschakelen... 4 Installatie... 4 GPS-ontvangst... 4 Navigatiesysteem start niet op... 5 Verzorging van je navigatiesysteem...

Nadere informatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR HET GEBRUIK

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR HET GEBRUIK R-Link Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik...................................................... NL.3 Algemeen............................................................................. NL.4 algemene

Nadere informatie

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik R-Link Inhoud Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik...................................................... NL.3 Algemeen............................................................................. NL.4

Nadere informatie

TomTom GO Mobile Gebruikershandleiding

TomTom GO Mobile Gebruikershandleiding TomTom GO Mobile Gebruikershandleiding Inhoud Welkom bij navigatie met TomTom 5 Starten 6 De app starten... 6 Taal... 6 Informatie naar TomTom sturen... 6 Informatie over TomTom Services... 7 Je GO Mobile-app

Nadere informatie

Versie 1.3. November 2006

Versie 1.3. November 2006 Versie 1.3 November 2006 Copyright 1993-2006 ROUTE 66. Alle rechten voorbehouden. ROUTE 66 en het ROUTE 66-logo zijn geregistreerde handelsmerken. Gegevenscopyright NAVTEQ B.V. BELANGRIJKE OPMERKING: Niets

Nadere informatie

Bereik een nieuwe mijlpaal

Bereik een nieuwe mijlpaal Bereik een nieuwe mijlpaal Autonavigatie 2008 Inhoud NAVIGATIE-OPLOSSINGEN 4-19 Enorm veel mogelijkheden. Eindeloze ontdekkingen. AV add-ons 20-21 ACCESSOIRES 22 AndERE Pioneer-producten 23 De nieuwe AV

Nadere informatie

Mobilelife Magazine. Thuiswerken. Communicatie altijd in beweging. Portable navigatie Betrouwbare inbouw PDA s: volle kracht vooruit Mobilelifestyle

Mobilelife Magazine. Thuiswerken. Communicatie altijd in beweging. Portable navigatie Betrouwbare inbouw PDA s: volle kracht vooruit Mobilelifestyle Mobilelife Magazine Thuiswerken Communicatie altijd in beweging Portable navigatie Betrouwbare inbouw PDA s: volle kracht vooruit Mobilelifestyle Vanaf 159,- * - - - - - ca. 20% korting op de adviesprijs

Nadere informatie

Communication for the open minded

Communication for the open minded Communicate more HiPath OpenScape Office Do more Know more Be more Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.senbv.nl Hallo Deel een Inleiding 6 Overzicht van de oplossing

Nadere informatie

Je HTC One mini Handleiding

Je HTC One mini Handleiding Je HTC One mini Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag HTC One mini 7 microsim-kaart 8 De batterij opladen 9 Het toestel in- of uitschakelen 10 Heb je begeleiding nodig bij het werken met je telefoon?

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

ONDERZOEK REISINFORMATIEDIENSTEN Werkpakket 2. Opdrachtgever: Ministerie van Infrastructuur en Milieu Contactpersoon: Ilona Sitskoorn - Kakiay

ONDERZOEK REISINFORMATIEDIENSTEN Werkpakket 2. Opdrachtgever: Ministerie van Infrastructuur en Milieu Contactpersoon: Ilona Sitskoorn - Kakiay ONDERZOEK REISINFORMATIEDIENSTEN Werkpakket 2 Opdrachtgever: Ministerie van Infrastructuur en Milieu Contactpersoon: Ilona Sitskoorn - Kakiay Drs. A.B. Oving Consumentenbond Contentunit Digitaal 6 januari

Nadere informatie

TomTom START Reference Guide

TomTom START Reference Guide TomTom START Reference Guide Inhoud Welkom bij navigatie met TomTom 6 Wat is er nieuw 7 Nieuw in deze release... 7 Starten 8 In de auto installeren... 8 Het navigatiesysteem positioneren... 8 Het navigatiesysteem

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking 2 Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Lumia met Windows Phone 8.1 Update

Gebruikershandleiding Lumia met Windows Phone 8.1 Update Gebruikershandleiding Lumia met Windows Phone 8.1 Update Uitgave 1.0 NL Over deze gebruikershandleiding Deze handleiding is de gebruikershandleiding voor uw softwareversie. Belangrijk: Lees het gedeelte

Nadere informatie

Je HTC One Handleiding

Je HTC One Handleiding Je HTC One Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag HTC One 7 SIM-kaart 8 De batterij opladen 9 Het toestel in- of uitschakelen 10 Heb je begeleiding nodig bij het werken met je telefoon? 10 Je telefoon

Nadere informatie

Windows Phone 8X van HTC Handleiding

Windows Phone 8X van HTC Handleiding Windows Phone 8X van HTC Handleiding 2 Inhoud Inhoud Uitpakken Je telefoon 8 SIM-kaart 9 Batterij 11 Het toestel in- of uitschakelen 12 Je telefoon instellen Je pincode invoeren 13 De telefoon voor het

Nadere informatie

Veilig communiceren. Mobilelife Magazine

Veilig communiceren. Mobilelife Magazine Mobilelife Magazine Veilig communiceren Mobiele service in Nederland HTC s Nieuw raceseizoen De juiste abonnementsvorm Habel-Logt Handsfree bellen Bellen in het buitenland Kosteneffectiviteit Landelijk

Nadere informatie

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live Gebruikershandboek Nederlands Juni 2010 De doorgestreepte container wil zeggen dat het product binnen de

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

HTC One (M8) Handleiding

HTC One (M8) Handleiding HTC One (M8) Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag HTC One 9 nano SIM-kaart 10 Geheugenkaart 12 De batterij opladen 14 Het toestel in- of uitschakelen 14 Heb je begeleiding nodig bij het werken met je

Nadere informatie