Handleiding Osiris Student. - Inschrijven op toetsen -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Osiris Student. - Inschrijven op toetsen -"

Transcriptie

1 Handleiding Osiris Student - Inschrijven op toetsen - Juli 2011 Versie 0.2 Functioneel Beheer OsirisVolg

2 INHOUDSOPGAVE Introductie 3! Inschrijven op toetsen 3! Inschrijfperiode 3! Osiris Student 3! Inloggen 3! 1.! Inschrijven op toetsen 4! Op basis van je examenprogramma 4! Op basis van herkansingen 7! Op een toets van een andere opleiding binnen Hogeschool Leiden 9! Op een toets van een andere opleiding buiten Hogeschool Leiden 11! 2.! Uitschrijven voor toetsen 12! 3.! Opvragen resultaten 14! 4.! Opvragen studievoortgangsoverzicht 15! Vragen? 15!!! "!

3 Introductie Via OSIRIS Student is het mogelijk om je behaalde resultaten op te vragen en je in- en uit te schrijven voor toetsen. Deze handleiding wordt beschreven hoe je je: 1. kunt inschrijven op toetsen 2. kunt uitschrijven voor toetsen 3. resultaten kunt opvragen 4. studievoortgangsoverzicht kunt opvragen Inschrijven op toetsen Inschrijven op toetsen is vanaf september 2011 verplicht! De inschrijving op een toets is een voorwaarde voor het kunnen ontvangen van een resultaat. Als je niet bent ingeschreven, kan de docent geen resultaat voor jou invoeren. Zorg er dus voor dat je inschrijvingen op orde zijn! Inschrijfperiode Voorafgaand aan de openstellling van de inschrijfperiode, ontvang je een mail ter herinnering in je mailbox van Hogeschool Leiden. In de inschrijfperiode schrijf je je in voor alle tentamens die je in een periode gaat maken, evenals voor de herkansingen die in die periode worden aangeboden en waarvan je gebruik wilt maken. Ook als je de herkansing al gemaakt hebt, schrijf je je in voor die toets! Osiris Student Inloggen Ga via Blackboard of direct naar en log in met je gebruikersnaam (studentnummer = s + 7 cijfers) en wachtwoord zoals je die hebt ontvangen van Hogeschool Leiden (bij oude nummers die bestaan uit 6 cijfers typ je er een 0 voor). Problemen bij het inloggen? Controleer of CAPS LOCK is uitgeschakeld en voer je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in. Nog steeds geen succes? Neem contact op met de Servicedesk via servicedesk@hsleiden.nl! #!

4 1. Inschrijven op toetsen Op basis van je examenprogramma! De toets die je gaat maken is een standaard onderdeel van het programma dat je volgt. 1. Ga via menu Inschrijven naar het gelijknamige tabblad. 1. Klik vervolgens op Toets.! $!

5 2. Klik op het juiste examenprogramma. 3. Vink de juiste cursuscode aan. 4. Kies de juiste gelegenheid* (1e kans of herkansing) 5. Klik op Inschrijven. *Let op! Een gelegenheid staat niet gelijk aan een poging. Een 3e poging in het nieuwe jaar betekent inschrijven op de 1e gelegenheid van dat jaar.! %!

6 Je ontvangt nu een bevestiging van je inschrijving. Controleer of je ook de bevestigingsmail hebt ontvangen in je mailbox van Hogeschool Leiden. Bewaar bevestigingen van in- en uitschrijvingen altijd tot na het tentamen! In geval van twijfel kan er naar gevraagd worden!! &!

7 Op basis van herkansingen! De toets waarvoor je je gaat inschrijven heb je vorige keer met een onvoldoende afgesloten. 1. Ga via menu Inschrijven naar het gelijknamige tabblad. 2. Klik vervolgens op Toets.! '!

8 3. Klik op Herkansingen. 4. Vink de toets(en) aan die je gaat herkansen. 5. Klik op Inschrijven. Je ontvangt ook nu weer een bevestiging van je inschrijving op scherm en een bevestiging in je mailbox. Bewaar bevestigingen van in- en uitschrijvingen altijd tot na het tentamen! In geval van twijfel kan er naar gevraagd worden!! (!

9 Op een toets van een andere opleiding binnen Hogeschool Leiden! De toets die je gaat maken is geen standaard onderdeel van het programma dat je volgt. Wanneer je een vak / minor van een andere opleiding binnen Hogeschool Leiden gaat volgen, moet de examencommissie van je opleiding eerst toestemming geven. 1. Ga via menu Inschrijven naar het gelijknamige tabblad. 2. Typ in de zoekbalk de cursuscode die bij de toets hoort en kies voor Inschrijven voor toets.! )!

10 3. Vink de toetsen aan die je gaat maken. Let op dat je de juiste toets en gelegenheid selecteert! 4. Er verschijnt een melding dat deze cursuscode geen onderdeel uit maakt van je examenprogramma. Zolang je toestemming hebt van de Examencommissie mag je deze melding negeren. 5. Kies voor Inschrijven. Je ontvangt ook nu weer een bevestiging van je inschrijving op scherm en een bevestiging in je mailbox. Bewaar bevestigingen van in- en uitschrijvingen altijd tot na het tentamen! In geval van twijfel kan er naar gevraagd worden!! *+!

11 Op een toets van een andere opleiding buiten Hogeschool Leiden! De toets die je gaat maken is geen onderdeel van het programma dat je volgt en wordt niet aangeboden binnen Hogeschool Leiden. Wanneer je een vak / minor gaat volgen aan een andere hogeschool of universiteit, moet de examencommissie van je opleiding eerst toestemming geven. Indien je toestemming krijgt, geeft de Examencommissie dit door aan Studentzaken. Daar zorgen ze ervoor dat het vak wordt toegevoegd aan je examenprogramma en dat je erop wordt ingeschreven, zodat de docent het resultaat kan invoeren. Dit hoef je dus niet zelf in Osiris te regelen! Een overzicht van alle inschrijvingen is te vinden door in Osiris op Inschrijven en vervolgens op Overzicht inschrijvingen te klikken. Door op het symbool achter de cursusnaam te klikken, wordt aanvullende informatie over de cursus zichtbaar.! **!

12 2. Uitschrijven voor toetsen! 1. Ga naar het menu Uitschrijven of klik op Overzicht Inschrijvingen. 2. Vink de toetsen aan waarvoor je je uit gaat schrijven. 3. Klik op Uitschrijven.! *"!

13 Je ontvangt nu een bevestiging van je uitschrijving. Controleer of je ook de bevestigingsmail hebt ontvangen in je mailbox van Hogeschool Leiden. Bewaar bevestigingen van in- en uitschrijvingen altijd tot na het tentamen! In geval van twijfel kan er naar gevraagd worden!! *#!

14 3. Opvragen resultaten Ga naar het menu Resultaten. Hier wordt een overzicht van de laatst behaalde resultaten getoond. Voor meer resultaten moet het dossieroverzicht worden opgevraagd. Klik daartoe op het menu Voortgang en kies voor Dossieroverzicht. Geef je voorkeur aan in het scherm dat verschijnt. Vervolgens kies je voor: Uitvoeren op scherm of Downloaden bestand.! *$!

15 4. Opvragen studievoortgangsoverzicht! In het studievoortgangsoverzicht (SVO) kan je zien hoe de behaalde resultaten meetellen binnen het examenprogramma. Tevens worden hier je toetsinschrijvingen getoond. Ga naar het menu Voortgang en kies voor Studievoortgangsoverzicht. Geef je voorkeur aan in het scherm dat verschijnt. Vervolgens kies je voor: Uitvoeren op scherm of Downloaden bestand. Let op! Resultaten die nog in concept staan (nog niet ondertekend door de docent) staat niet op het studievoortgangsoverzicht, maar wel op het dossieroverzicht! Vragen? Raadpleeg eerst de FAQ s over Inschrijven op Toetsen op Blackboard! (Mijn Organisaties, Servicedesk, OSIRIS) Vragen over je resultaten kunnen worden gericht aan de docent van het vak. Vragen over je toetsinschrijving & beschikbaarheid cursussen kunnen worden gesteld bij de balie van Studentzaken.! *%!

Handleiding OSIRIS Student

Handleiding OSIRIS Student In deze handleiding wordt (kort) aangegeven hoe je je: 2) kunt inschrijven voor cursussen; 3) kunt uitschrijven voor cursussen; 4) kunt inschrijven voor toetsen; 5) kunt uitschrijven voor toetsen; 6) resultaten

Nadere informatie

Beknopte handleiding OSIRIS student Geneeskunde

Beknopte handleiding OSIRIS student Geneeskunde Beknopte handleiding OSIRIS student Geneeskunde 1. Over Osiris Student In OSIRIS verwerkt het DCO je studieresultaten, studieadviezen en behaalde examens. Met OSIRIS student kun je: - Je aanmelden voor

Nadere informatie

Handleiding Osiris Student

Handleiding Osiris Student Handleiding Osiris Student OSIRIS Student...2 Inleiding...2 Naar OSIRIS Student...4 Inschrijven voor cursussen...6 Inschrijfperiodes...7 Andere functies...8 Personalia...8 Begeleider...8 Uitschrijven...8

Nadere informatie

Handleiding Osiris Student -2-

Handleiding Osiris Student -2- OSIRIS Student T1. In- en uitloggen... 3 2. Knoppenbalk... 5 3. Personalia... 6 4. Inschrijven voor cursus/toets... 7 5. Rooster... 18 6. Resultaten... 19 7. Voortgang... 20 8. Onderwijs... 24 Handleiding

Nadere informatie

Handleiding Digitale Handtekening Osiris Docent. Uitgebreid

Handleiding Digitale Handtekening Osiris Docent. Uitgebreid Handleiding Digitale Handtekening Osiris Docent Uitgebreid Auteur: Jessica Huf Versie: 0.1 1 Inhoudsopgave Resultaten invoeren en Elektronisch Ondertekenen pag. 3 Resultaten Klaarzetten voor Ondertekening

Nadere informatie

WERKEN MET OSIRIS STUDENT OPLEIDING GENEESKUNDE

WERKEN MET OSIRIS STUDENT OPLEIDING GENEESKUNDE WERKEN MET OSIRIS STUDENT OPLEIDING GENEESKUNDE INHOUD 1. WAAROM OSIRIS STUDENT?...1 2. HOE KRIJG JE TOEGANG TOT OSIRIS STUDENT?...1 3. HOE VEILIG IS OSIRIS STUDENT...3 4. WAT IS DE RELATIE MET SOLIS (STUDENTS

Nadere informatie

Handleiding Digitale Informatievoorzieningen

Handleiding Digitale Informatievoorzieningen Handleiding Digitale Informatievoorzieningen Door Michiel Krijger Dit document helpt je op weg bij het gebruik van de verschillende informatievoorzieningen op de Haagse Hogeschool. Het begint met de PC

Nadere informatie

Werkinstructies. Algemeen... 3 OSIRIS Student algemeen... 4 Inloggen... 5 Uitloggen... 7 Schermopbouw / navigatie... 8 Help... 10

Werkinstructies. Algemeen... 3 OSIRIS Student algemeen... 4 Inloggen... 5 Uitloggen... 7 Schermopbouw / navigatie... 8 Help... 10 OSIRIS STUDENT (NL) Table of Contents Algemeen... 3 OSIRIS Student algemeen... 4 Inloggen... 5 Uitloggen... 7 Schermopbouw / navigatie... 8 Help... 10 Mogelijkheden... 12 Onderwijsaanbod... 13 Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Digitale Informatievoorzieningen

Handleiding Digitale Informatievoorzieningen Handleiding Digitale Informatievoorzieningen Door Michiel Krijger Dit document helpt je op weg bij het gebruik van de verschillende informatievoorzieningen op de Haagse Hogeschool. Het begint met de PC

Nadere informatie

Aanvragen SMS authenticatie (eenmalig uitvoeren)

Aanvragen SMS authenticatie (eenmalig uitvoeren) Aanvragen SMS authenticatie (eenmalig uitvoeren) Ga naar https://solis-ugids.uu.nl/enroll en registreer je mobiele telefoonnummer voor ontvangst van per SMS verstuurde wachtwoorden. Deze zijn nodig voor

Nadere informatie

Handleiding Onderwijssystemen

Handleiding Onderwijssystemen Handleiding Onderwijssystemen Osiris Osiris is het studenten informatiesysteem van de Universiteit Twente. Hier kun je onder andere je persoonlijke gegevens zien, inschrijven voor modules en je cijfers

Nadere informatie

Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Erasmus School of History, Culture and Communication

Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Erasmus School of History, Culture and Communication Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Erasmus School of History, Culture and Communication Versie augustus 11 Inhoudsopgave I. MyEUR p. 2 II. Osiris p. 4 A. Inschrijven voor cursussen en

Nadere informatie

RU ICT faciliteiten voor studenten. Introductie voor FNWI studenten

RU ICT faciliteiten voor studenten. Introductie voor FNWI studenten RU ICT faciliteiten voor studenten Introductie voor FNWI studenten S-nummer - Elke student heeft een S-nummer account: - loginnaam: s + studentnummer, bijvoorbeeld: s0123456 - Centrale Studentenadministratie

Nadere informatie

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus binnen OSIRIS

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus binnen OSIRIS Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus binnen OSIRIS Ga naar tabblad Inschrijven en kies voor Cursus Bij het inschrijven heb je een tweetal opties: 1. Inschrijven via je examenprogramma; OSIRIS toont

Nadere informatie

Quick start OASE voor docenten en medewerkers

Quick start OASE voor docenten en medewerkers Onderwijs en Studenten Service Centrum Den Dolech 2, 5612 AZ Eindhoven Postbus 513, 5600 MB Eindhoven www.tue.nl Datum 4 juli 2011 Versie 1.2 Quick start OASE voor docenten en medewerkers De digitale leer-

Nadere informatie

Studenten handleiding OSIRIS-student

Studenten handleiding OSIRIS-student Studenten handleiding OSIRIS-student Vak/cursus inschrijving Wanneer je een vak wilt volgen, dan dien je je voor het betreffende vak in te schrijven via OSIRISstudent (toegankelijk via MyEUR). Inschrijven

Nadere informatie

Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online. Erasmus School of History, Culture and Communication

Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online. Erasmus School of History, Culture and Communication Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Erasmus School of History, Culture and Communication Versie augustus 2012 pg. 1 Inhoudsopgave 1. MyEUR p. 3 2. Osiris p. 6 A. Inschrijven voor cursussen

Nadere informatie

Quick start OASE. De digitale leer- en werkomgeving van de TU/e. Onderwijs en Studenten Service Centrum

Quick start OASE. De digitale leer- en werkomgeving van de TU/e. Onderwijs en Studenten Service Centrum Onderwijs en Studenten Service Centrum Den Dolech 2, 5612 AZ Eindhoven Postbus 513, 5600 MB Eindhoven www.tue.nl Datum 30 mei 2011 Versie 1.0 Quick start OASE De digitale leer- en werkomgeving van de TU/e

Nadere informatie

Werkinstructie Educator

Werkinstructie Educator Werkinstructie Educator Functioneel Beheer Educator Hoe schrijf ik mij als student in op Geplande activiteiten (=toetsen)? In dit document gaat het specifiek over het inschrijven op toetsen (tentamens).

Nadere informatie

ONDERWIJSSYSTEMEN UNIVERSITEIT TWENTE

ONDERWIJSSYSTEMEN UNIVERSITEIT TWENTE ONDERWIJSSYSTEMEN UNIVERSITEIT TWENTE VOOR MASTERSTUDENTEN CES Versie 5.0, Juli 2015 ONDERWIJSSYSTEMEN WAARVOOR WORDEN ZE GEBRUIKT? Inschrijven voor cursussen Cursusinformatie en -materialen Persoonlijke

Nadere informatie

SIS inschrijfinstructie voor herkansingen

SIS inschrijfinstructie voor herkansingen In dit document vind je: 1. SIS inschrijfinstructie voor herkansingen 2. Instructie uitschrijven onderwijs via SIS 3. Veelgestelde vragen SIS inschrijfinstructie voor herkansingen Stap 1: Inschrijven via

Nadere informatie

VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING. Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2. Handleiding voor de individuele leerkracht p.

VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING. Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2. Handleiding voor de individuele leerkracht p. VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2 Handleiding voor de individuele leerkracht p. 13 Handleiding voor de directeur p. 17 Vakinformatiedossier op

Nadere informatie

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Versie 1.0 Oktober 2014 Inhoudsopgave Inloggen 2 Menuknoppen 2 Menu Opleidingen en Toetsmatrijzen 3 Menu Kandidaten 4 Menu Activiteitenoverzicht 5 Menu Resultaten

Nadere informatie

Versie augustus 10. Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online

Versie augustus 10. Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Versie augustus 10 Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Inhoudsopgave I. MyEUR p. 2 II. Osiris p. 4 A. Inschrijven voor cursussen en tentamens p. 5 B. Bekijken van studieresultaten/-voortgang

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

Inlogprocedure Surf naar janitor.be en kies bovenaan voor LEEROMGEVING

Inlogprocedure Surf naar janitor.be en kies bovenaan voor LEEROMGEVING Werken met MOODLE 1 Inlogprocedure Surf naar janitor.be en kies bovenaan voor LEEROMGEVING Werkwijze om je de eerste keer aan te melden: De procedure staat rechts op het inlogscherm uitgelegd. Maak zelf

Nadere informatie

Trainingsmateriaal Osiris 6. Tentamenbureau

Trainingsmateriaal Osiris 6. Tentamenbureau Trainingsmateriaal Osiris 6. Tentamenbureau Utwente, [Publish Date] Versie: 0.1, Statusdocument: Concept, Auteur: Laurens Smit ii Revisie Datum Versie Status Omschrijving Auteur Reviews Datum Versie Problemen

Nadere informatie

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving Hoofdstuk 1 Klaar voor de start Hoe kan ik leren? mijn.capabel.nl - blz 1 van 10 Capabel Onderwijs Groep, 2014 Inhoud Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2 Inloggen

Nadere informatie

OSIRIS DOCENT - Resultaatinvoer T.b.v. resultaatinvoer door docenten en examinatoren in OSIRIS

OSIRIS DOCENT - Resultaatinvoer T.b.v. resultaatinvoer door docenten en examinatoren in OSIRIS OSIRIS DOCENT - Resultaatinvoer T.b.v. resultaatinvoer door docenten en examinatoren in OSIRIS Versie: 1.2 Datum: 03-12-2015 Status: Definitief OSIRIS DOCENT Resultaatinv 1/19 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding...

Nadere informatie

Instellen van het WiFi netwerk op Zuyd

Instellen van het WiFi netwerk op Zuyd Instellen van het WiFi netwerk op Zuyd (Apple OSX 10.8 en later) Documentversie Getest op OSX Datum versie 1.00 10.8.5 10.9 29-10-2013 METHODE 1: Eenvoudig verbinding maken Stap 1. Klik op het Wifi-icoon

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

Revisely Docentenhandleiding

Revisely Docentenhandleiding Revisely Docentenhandleiding Educate-itbalie@uu.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 1 Account aanvragen en inloggen 3 2 Groep aanmaken 3 3 Studenten toevoegen 3 3.1 Handmatig één voor één toevoegen 3 3.2 Groep

Nadere informatie

Het gebruik van

Het gebruik van Het gebruik van www.hetleren.nl Gebruikersnaam Wachtwoord Vergeten? Inloggen Typ je gebruikersnaam. Let op! Dit is jouw medewerkersnummer Typ je wachtwoord Let op! Deze ontvang je per e-mail en is de eerste

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding EduArte Studentenportaal.

Handleiding EduArte Studentenportaal. Studentenportaal Handleiding EduArte Studentenportaal. Beste student, in deze handleiding is beschreven de instructies om te kunnen inloggen op het studentenportaal van het Hoornbeeck College en welke

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Instellen Microsoft Outlook e-mail.

Instellen Microsoft Outlook e-mail. Instellen Microsoft Outlook e-mail. Om ook je e-mail van het kantoor te kunnen bekijken heb je Microsoft Outlook nodig. Dit is een onderdeel van Microsoft Office. De meeste pc gebruikers maken voor hun

Nadere informatie

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Onderhoud en versiebeheer Dit document is eigendom van de projectleider Implementatie Osiris Volg. Wijzigingen aan het document worden geïnitieerd

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl - AfsprakenApp instellen

Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl - AfsprakenApp instellen Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl - AfsprakenApp instellen Als (een deel van) de praktijk gebruik wil maken van Huiswerkoefeningen.nl (HWO) - AfsprakenApp combinatie, ontvang je als contactpersoon

Nadere informatie

Handleiding inschrijven JRT enkelspel

Handleiding inschrijven JRT enkelspel LET OP! Browser ondersteuning MijnKNLTB De nieuwe versie van MijnKNLTB werkt via een webbrowser. Omdat niet alle webbrowsers hetzelfde werken, hebben we een overzicht gemaakt van de mogelijkheden per browser.

Nadere informatie

Inloggegevens combinatie HWO / AfsprakenApp instellen v2. Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl / AfsprakenApp instellen

Inloggegevens combinatie HWO / AfsprakenApp instellen v2. Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl / AfsprakenApp instellen Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl / AfsprakenApp instellen Als (een deel van) je praktijk gebruik wil maken van Huiswerkoefeningen.nl (HWO) / AfsprakenApp combinatie, ontvang je als contactpersoon

Nadere informatie

o Cursussen kunnen nu meerdere keren in een examenprogramma opgenomen worden o Het Engelstalige DO is nu helemaal Engelstalig

o Cursussen kunnen nu meerdere keren in een examenprogramma opgenomen worden o Het Engelstalige DO is nu helemaal Engelstalig OSIRIS 6.15.2 What s new, what s different Op 24 februari 2016 is release 6.15.2 geïnstalleerd. Hieronder volgt een overzicht met veranderingen/nieuwigheden, verderop staat een korte toelichting. Voor

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

Handleiding Cursusinschrijving voor semester 1 collegejaar voor huidige eerstejaarsstudenten

Handleiding Cursusinschrijving voor semester 1 collegejaar voor huidige eerstejaarsstudenten Handleiding Cursusinschrijving voor semester 1 collegejaar 2016-2017 voor huidige eerstejaarsstudenten Vanaf nu ben je zelf verantwoordelijk voor de inschrijving van het onderwijs. Twee keer per jaar kan

Nadere informatie

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN?

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Wil je je aanmelden voor een opleiding bij de HAN? Meld je dan aan via Studielink. Studielink is de online inschrijfapplicatie voor het Nederlandse

Nadere informatie

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Handleiding Opstarten InSite Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Auteur: Wouter van der Vegte Datum: 10-05-2016 Inhoud 1. Eerste keer inloggen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE Voor je ligt een korte handleiding geschikt voor gebruikers die via hun organisatie de online scholing van Augeo academy gaan volgen. In deze handleiding

Nadere informatie

Werken met youlearn Open Universiteit

Werken met youlearn Open Universiteit Handleiding voor studenten Werken met youlearn Open Universiteit www.ou.nl Inhoud Gegevens aanpassen 3 Mededelingen van youlearn ontvangen 4 Mijn dashboard 5 Menu 5 Portfolio en gebruikersprofiel 6 Tegels

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Er zijn 3 manieren om opvang te reserveren. Afhankelijk van wat je precies wil doen is

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

Handleiding voor Windows. Voor computer en laptop.

Handleiding voor Windows. Voor computer en laptop. Handleiding voor Windows. Installeer Signcall 1. Open www.signcall.nl/signcall-computer 2. Het bestand wordt automatisch gedownload. Mogelijk wordt u vooraf gevraagd de download te accepteren. 3. Open

Nadere informatie

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud Handleiding gebruik online webwinkel Inhoud 1. Gebruik webwinkel.2 2. Aanmelden als nieuwe gebruiker.4 3. Welkom in de webwinkel 7 4. Inschrijven activiteit A. Inschrijven gratis activiteit.8 B. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding itslearning deeltijdonderwijs

Handleiding itslearning deeltijdonderwijs Handleiding itslearning deeltijdonderwijs versie augustus 2018 Inhoud 1. Inloggen in itslearning... 3 Eenmalig: Toestemming verlenen en voorkeuren instellen... 4 2. Startpagina itslearning... 5 3. Vakken

Nadere informatie

Inwerken onderwijssystemen

Inwerken onderwijssystemen Als je op de Universiteit Twente gaat studeren zijn er een paar onderwijssystemen (lees websites) die je zal gaan gebruiken: - Blackboard: Hier kan je je opdrachten, vak informatie, deelcijfers en berichten

Nadere informatie

Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten

Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten Blackboard Learn, de digitale leeromgeving De Studentenportal is de gepersonaliseerde en centrale toegang voor studenten voor belangrijke informatie zoals

Nadere informatie

Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015

Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015 Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015 INHOUDSOPGAVE DOCUMENTENBALIE OPENEN 2 IN TE LEVEREN DOCUMENTEN 2 Een inlevermoment toevoegen 2 Een inlevermoment

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Windows 30 april 2015 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Windows 30 april 2015 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Windows computer,

Nadere informatie

Handleiding E-learning & Online toetsen deelnemer

Handleiding E-learning & Online toetsen deelnemer Handleiding E-learning & Online toetsen deelnemer Inhoudsopgave E learning 1 Inloggen 1 Leeromgeving 2 Mijn cursussen 2 Deeltoetsen & Eindtoetsen 3 Uitloggen 3 Online toetsen 4 Inloggen 4 Toetsoverzicht

Nadere informatie

Ouderportaal. Auteur: Functioneel Beheer Datum: Versie: 1.1 Status: Definitief

Ouderportaal. Auteur: Functioneel Beheer Datum: Versie: 1.1 Status: Definitief Ouderportaal Auteur: Functioneel Beheer Datum: 16-11-2017 Versie: 1.1 Status: Definitief 1.0 INHOUD 1.0 INHOUD... 2 1.0 INLEIDING... 3 2.0 Toegang tot ouderportaal... 4 2.1 Inlogscherm... 4 2.2 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding voor studenten

Handleiding voor studenten Handleiding voor studenten 1 Inhoudsopgave 1.1. Inloggen... 3 1.1.1. De startpagina... 3 1.1.2. Inloggen... 3 1.1.3. Registreren... 3 2.1. Persoonlijk menu... 5 2.1.1. Mijn pagina... 5 2.1.2. Resultaten...

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerkrachten Inhoudstafel Account aanmaken School inschrijven Collega s uitnodigen Leerlingen opvolgen Tips voor opvolging leerlingen Om de school in te schrijven,

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

Handleiding voor Windows. Voor computer en laptops

Handleiding voor Windows. Voor computer en laptops Handleiding voor Windows Inhoud Installeer Tolkcontact Inloggen bij Tolkcontact Het gebruikersscherm Contacten Hoe ontvang je een telefoongesprek? Hoe voer je een telefoongesprek? Toetsen Instellingen

Nadere informatie

De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje Quick Start Guide voor studenten

De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje Quick Start Guide voor studenten De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje Quick Start Guide voor studenten De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje De Studentenportal is de gepersonaliseerde en centrale toegang voor

Nadere informatie

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers.

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. HANDLEIDING Versie 1.6 2 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. In deze handleiding nemen we

Nadere informatie

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED St Jansdal Leert: Inschrijven op de training BLS voor dokters

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Zorg voor leren ACADEMIE e-learning Loop je onverhoopt toch nog ergens tegenaan? Schroom niet om te mailen naar info@zorgvoorleren.nl of mij, Carolien, te bellen op 06 250 555 92.

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

ONDERWIJSSYSTEMEN UNIVERSITEIT TWENTE

ONDERWIJSSYSTEMEN UNIVERSITEIT TWENTE ONDERWIJSSYSTEMEN UNIVERSITEIT TWENTE VOOR MASTERSTUDENTEN CES Versie 8.0, Juli 2018 ONDERWIJSSYSTEMEN WAARVOOR WORDEN ZE GEBRUIKT? Inschrijven voor cursussen Cursusinformatie en -materialen Persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding VKKOnline

Handleiding VKKOnline Handleiding VKKOnline Welkom bij de Online cursus van de Vrij-Katholieke Kerk. Deze handleiding neemt je bij de hand om de cursus te kunnen starten. 1 Donatie Het volgen van de cursus is kosteloos. Wel

Nadere informatie

FAQ Moodlewinkel.nl. 1. Algemeen. 2. Manager. 3. Docent. 4. Cursist

FAQ Moodlewinkel.nl. 1. Algemeen. 2. Manager. 3. Docent. 4. Cursist FAQ Moodlewinkel.nl 1. Algemeen 2. Manager a. Taalinstellingen b. Gebruikers/rechten c. Categorieën/cursussen d. Modules e. Veiligheid 3. Docent a. Cursusbeheer b. Gebruikersbeheer c. Activiteiten d. Bronnen

Nadere informatie

Handleiding Grade Center

Handleiding Grade Center Handleiding Grade Center Opgesteld 29 augustus 2008 door Studion Support Wat is de Grade Center? In de Grade Center vind je alle studenten die ingeschreven staan in de cursus. Je kunt per student cijfers

Nadere informatie

Snel op weg met Blackboard in het nieuwe studiejaar

Snel op weg met Blackboard in het nieuwe studiejaar Snel op weg met Blackboard in het nieuwe studiejaar Hoe moest dat ook alweer met Blackboard, denkt menig docent in de week voorafgaand aan het nieuwe studiejaar. Om uw geheugen op te frissen en u snel

Nadere informatie

Handleiding Magister 6

Handleiding Magister 6 Handleiding Magister 6 Inhoudsopgave Inloggen 3 Instellen wachtwoord 5 Invoeren e-mail adres 5 Beginscherm Magister 6 Aanwezigheid 7 Cijfers 7 Ouderavond 7 Vakkenpakketkeuze leerjaar 2 10 Magister en Meta

Nadere informatie

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen

Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen CONCEPT* Gebruikershandleiding wachtwoord instellen en account ontgrendelen Inhoudsopgave 1. Wat is SSRPM... 3 2. Aanmelden op computer/laptop of Citrix... 4 3. Aanmelden via de website... 9 4. Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding voor E-learning

Handleiding voor E-learning Handleiding voor E-learning Beste cursist, Hierbij een handleiding voor onze digitale toets, ook wel de E-learning genoemd. In dit document zal je stapsgewijs door dit programma worden geleid. Stap 1:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Installeer Signcall 3. Inloggen bij Signcall 4. Het gebruikersscherm 5. Contacten 6. Hoe ontvang je een telefoongesprek?

Inhoudsopgave. Installeer Signcall 3. Inloggen bij Signcall 4. Het gebruikersscherm 5. Contacten 6. Hoe ontvang je een telefoongesprek? Ver si e:j ul i2017 Inhoudsopgave Installeer Signcall 3 Inloggen bij Signcall 4 Het gebruikersscherm 5 Contacten 6 Hoe ontvang je een telefoongesprek? 8 Hoe voer je een telefoongesprek? 9 Toetsen 11 Instellingen

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Inleiding. Inloggen. Je bepaalt zelf je startmoment. Ga naar de website http://www.herregistratiewetbig.nl. Klik vervolgens op Naar leeromgeving.

Inleiding. Inloggen. Je bepaalt zelf je startmoment. Ga naar de website http://www.herregistratiewetbig.nl. Klik vervolgens op Naar leeromgeving. Inleiding Je hebt je ingeschreven voor één of meerdere deelkwalificaties herregistratie Wet BIG. De leerstof wordt aangeboden in de digitale leeromgeving. Om een lesmodule te starten moet je inloggen in

Nadere informatie

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 3 Stap 3: Inloggen... 4 Stap 4: Les boeken... 4 Afspraken... 6 Cursussen...

Nadere informatie

Ouderavond in Magister

Ouderavond in Magister Ouderavond in Magister De opgave voor het ouderavond n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u een uitnodiging om u in te schrijven. Zorg ervoor dat het

Nadere informatie

1. TKP MARKTPLAATS. QRC Marktplaats TKP

1. TKP MARKTPLAATS. QRC Marktplaats TKP QRC Marktplaats TKP 2 QRC Marktplaats TKP 1. TKP MARKTPLAATS Welkom op de TKP markplaats, een portal waar leveranciers en ZZP ers zich kunnen registreren om kandidaten en/of diensten aan te bieden voor

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Studenten handleiding versie 1 juni 2016 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media Upload...

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

Aanmelden voor IEP Eindtoets 2019 via de IEP-portal Inschrijven van de leerlingen (importeren van de leerlinggegevens)

Aanmelden voor IEP Eindtoets 2019 via de IEP-portal Inschrijven van de leerlingen (importeren van de leerlinggegevens) Aanmelden IEP Eindtoets 2019 -Stappenplan- Welkom bij de IEP! De aanmelding van de IEP Eindtoets verloopt via het IEP-portal. De aanmelding bestaat uit twee fases: Fase 1 Fase 2 Aanmelden voor IEP Eindtoets

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen Ouderspreekmoment in Magister De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u een uit nodiging

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Versie augustus 09. Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online

Versie augustus 09. Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Versie augustus 09 Studentenhandleiding Osiris, Blackboard en SIN-Online Inhoudsopgave I. MyEUR p. 2 II. Osiris p. 4 A. Inschrijven voor cursussen en tentamens p. 5 B. Bekijken van studieresultaten/-voortgang

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nedercom

Gebruikershandleiding Nedercom Gebruikershandleiding Nedercom november 2013 Inhoud Inhoud... 1 1. Inloggen... 2 2. Hoofdmenu en navigatie... 3 3. Structuur van Nedercom educatieve programma s... 5 4. Diagnostische toetsen... 7 5. Oefeningen...

Nadere informatie

OSIRIS Docent & Begeleider RESULTAATINVOER Handleiding voor docenten en examinatoren

OSIRIS Docent & Begeleider RESULTAATINVOER Handleiding voor docenten en examinatoren OSIRIS Docent & Begeleider RESULTAATINVOER Handleiding voor docenten en examinatoren Auteur: C. Burgman N. Oumnad Versie: 1.1 Datum: 28-2-2018 Status: Concept INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 1.1 Naar OSIRIS

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

Hand-out voor instellingen

Hand-out voor instellingen Hand-out voor instellingen Student moet inloggen met oude gebruikersnaam en wachtwoord (CACI account) Studenten die zonder DigiD inloggen met een Studielink account dat aangemaakt is vóór 1 oktober 2018,

Nadere informatie