Cursussen Espirit Spiritueel Centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cursussen 2013-2014. Espirit Spiritueel Centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling"

Transcriptie

1 Espirit Spiritueel Centrum spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling Cursussen Hoek van het IJ BJ Lelystad

2 Cursussen Elk seizoen zijn er bij Espirit interessante cursussen die onder deskundige leiding staan van verschillende ervaren docenten. Ze zullen s avonds of in een weekend worden gehouden. Voor het volgen van een cursus hoeft u geen donateur te zijn of geschoold op esoterisch of spiritueel gebied, tenzij anders vermeld. Ze zijn zo opgezet dat een ruime interesse in de materie voldoende is. De Espirit leuze dat Paranormaal normaal is, wordt ook weer in de cursussen benadrukt, evenals de samenwerking met de Goddelijke Liefdeskracht zonder welke wij niets zijn. De cursussen zijn sterk praktijkgericht en vanuit die visie zullen zij dan ook worden geleid. De cursussen worden afgesloten met een certificaat. Zie verder de cursusvoorwaarden op de achterzijde van het inschrijfformulier. Vanaf juli 2013 is het donateurschap voor cursisten die deelnemen aan de Intuïtieve Ontwikkeling I verplicht. In het cursusgeld voor de Intuïtieve Ontwikkeling I (basis) cursus is ook een gedeelte (september t/m mei) van het donateurschap begrepen. Dat houdt in dat u voor de tweede helft van het kalenderjaar (juni t/m december) nog een nota ontvangt met het resterende deel van de donatie, of u geeft toestemming voor automatische incasso (bij voorkeur). De Intuïtieve/Geestelijke ontwikkeling bij Espirit is samengesteld uit vier onderdelen. Intuïtieve Ontwikkeling I (basis), Intuïtieve Ontwikkeling II (vervolg), Intuïtieve Ontwikkeling III (gevorderden) en de Contactavonden voor oud-cursisten die, bij voldoende belangstelling/aanmeldingen elk seizoen wordt georganiseerd. Na afronding van elke cursus wordt er een certificaat afgegeven mits er voldoende lessen zijn gevolgd. Indien u tijdens de driejarige cursus (vervolg of gevorderden) een onderbreking wilt, krijgt u voor de gevolgde modules een deelcertificaat. Dit certificaat dient u te overleggen als u weer verder wilt gaan.

3

4 Informatie over de cursussen Intuïtieve Ontwikkeling I (1 jaar), II (3 jaar) en III (3 jaar) Deze Intuïtieve Ontwikkeling I is zo samengesteld dat de deelnemers kennismaken met het hele scala aan spirituele vermogens, zowel theoretisch als praktisch. De praktijkbijeenkomst zal gedurende het cursusjaar worden afgewisseld met een Esoterie bijeenkomst waarop thema s als Gedachtekracht, Helpers, God en Jezus, Mediumschap enz. worden toegelicht en besproken. Wilt u de gaven verder ontwikkelen, dan kan dat in de cursus Intuïtieve Ontwikkeling II (vervolg). Deze vervolgontwikkeling duurt 3 jaar en bestaat uit de modules A, B en C. Hierna kan men nog de cursus Intuïtieve Ontwikkeling III (gevorderden) volgen, die ook uit drie modules van een jaar bestaat en waarbij de praktijkbijeenkomst weer wordt afgewisseld met de hogere Esoterie lessen en wordt afgesloten met het eindcertificaat. Het geheel geeft na afronding een goed inzicht in de zienswijze en benadering van het "spirituele" binnen Espirit als een Spiritueel Centrum voor Geestelijke Bewustwording.

5 Intuïtieve Ontwikkeling I In de cursus Intuïtieve-geestelijke Ontwikkeling laten wij je zien dat paranormaal normaal is. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Aan de orde komt onder andere psychometrie, zandlezen, pendelen, inspiritief tekenen en meditatie.daarnaast leert men ook over God en de Kosmos, Gedachtekracht, Helpers, Mediumschap enz.. Aan het eind van de cursus heb je een redelijk goed beeld over de gaven en de spirituele kijk op het leven en de Kosmos. De cursus is opgedeeld in een aantal onderdelen die door diverse docenten worden gegeven. 17 lessen: Start maandag 9 september, iedere 14 dagen. Sluiting: maandag 12 mei Docenten: Elly en Simon Breed, Carmen Abels, Birgitta Hogenbirk en Astrid van der Kolk. Assistentie: Marjon en Herman Kuik. Kosten: 165,-- (dit is inclusief donateurschap). Intuïtieve ontwikkeling II (vervolg) Modules A, B en C Een uitbreiding c.q. verdieping van de gaven en meer praktische oefeningen. Leren omgaan met energieën, vertalen wat je voelt, ziet en hoort, luisteren naar je intuïtie, samen te werken met je helper en je gaven te gebruiken zoals ze zijn bedoeld, ten dienste van God en de medemens. In de cursus zijn ook een aantal overdenkingen en lichtbijeenkomsten opgenomen, deze bijeenkomsten dragen bij aan je intuïtieve ontwikkeling en je geestelijke groei en zijn daarom een wezenlijk onderdeel van de cursus. Dit is een cursus die drie jaar beslaat en afgesloten wordt met een eindcertificaat.

6 11 lessen: Start maandag 16 september, iedere 14 dagen. Sluiting: maandag 3 maart Docenten: Elly Breed. Assistentie: Birgitta Hogenbirk en Marjon Kuik. Kosten: 120,-- (voor donateurs 100,00). Intuïtieve ontwikkeling III (gevorderden) Modules A, B en C (Inclusief Esoterie) Een verdere verdieping van de gaven en een uitbreiding van de Esoterische kennis. Er wordt aandacht besteed aan inspiratief spreken (channelling) en zaalwerk, mediumschap, de ins en outs van een praktijk. Dit is ook een cursus die drie jaar beslaat en afgesloten wordt met een eindcertificaat. 14 lessen: Start donderdag 12 september, iedere 14 dagen. Sluiting donderdag 3 april Esoterie: 30 januari, 6, 13 en 20 februari Docente: Elly Breed. Kosten: 160,-- (voor donateurs 140,--. (Dit is inclusief de Esoterie lessen.)

7 Inspiratief Tekenen Iedereen kan tekenen, alleen maakt de één wat mooiere tekeningen dan een ander. In deze cursus inspiratief tekenen leert u tekenen vanuit uw innerlijk. Naast de verschillende oefeningen en vormen van inspiratief werken, wordt er ook aandacht besteed aan materiaalkennis, kleurbetekenis en symboliek. Een leuke cursus die onder leiding staat van Simon Breed, die al vele jaren auratekeningen maakt. 6 lessen: Start maandag 7 oktober, 21 oktober, 4 en 18 november, 16 december en 27 januari Docent: Simon Breed. Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--).

8 Kosmische Tonen In het komende seizoen is er voor de tweede keer de mogelijkheid voor onze donateurs om aan voor de cursus De Kosmische tonen-evolutie deel te nemen. Hoe vanuit disharmonie naar harmonie te komen, dit alles verbonden met de nieuwe tijd. We gaan straks een nieuwe dimensie in op weg naar een spirituele wereld. Veranderingen zijn al gaande. Hoe staan wij als mens hier nu in, wie, wat zijn wij? Hoe kunnen wij meewerken aan een wereld van vrede? Hoe werken de kosmische energieën in verband met de schepping en de mens? Deze lering valt onder de kosmische wet van Harmonie, zoals de vele leringen die bij Espirit worden gegeven. Willen we het tij keren, dan zal de mens weer opnieuw de wetten van Harmonie moeten leren verstaan. We gaan terug in de tijd, van daar naar het nu en de toekomst. Dit alles wordt ons geopenbaard via het muzieksysteem en vanuit de oude leringen die de kosmos op deze wijze duidelijk aan ons openbaard. U hoeft geen kennis te hebben van muziek om deze cursus te volgen, maar wel een open hart, zodat het kan indalen waarna u weer een stukje van het Kosmisch bewustzijn u eigen heeft gemaakt bewust bent geworden om van daaruit in het nieuwe tijd te kunnen staan en deel te nemen aan dit proces. Deze cursus is alleen voor donateurs. Maximaal 30 cursisten (op volgorde van inschrijving) opgeven bij de cursusadministratie. 4 lessen: Start maandag 3 oktober, 17 en 31 oktober en 14 november Docente: Elly Breed. Kosten: 60,--.

9 Spiritueel Genezen 2 (aura- en chakrahealing) In deze weekendcursus leert u alles over de esoterische anatomie (aura, chakra en energiebanen). De aura vormt een ovaal beschermend omhulsel rondom het fysieke lichaam, terwijl de chakra s de universele levensenergie uit de Kosmos opnemen en verdelen over het lichaam. Emoties en lichamelijke aandoeningen kunnen er voor zorgen dat de energiestromen geblokkeerd raken, met als gevolg disharmonie en ziekte. In deze cursus leert u blokkades op te sporen, te analyseren en te behandelen. U werkt als genezer met Kosmische Energie vanuit Gods Liefdeskracht, om zo het zelfhelende vermogen dat ieder mens in zich heeft te activeren. Voorwaarde voor het volgen van deze cursus is dat je het certificaat Spiritueel Genezen 1 hebt gehaald. Data: Weekend 19 en 20 oktober Docenten: Elly en Simon Breed. Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--).

10 Spiritueel Genezen 3 (praktijkgericht) Een verdieping van het Spiritueel Genezen en de achtergrond ervan. Voor mensen die misschien een (bescheiden) praktijk willen beginnen, is deze cursus opgezet. De cursus bereid je voor om praktijkgericht te werken met alle ins en outs die er bij komen kijken. Je oefent niet alleen op elkaar, maar er zijn ook twee praktijkavonden met patiënten van buiten. Voorwaarde voor het volgen van deze cursus is dat je het certificaat Spiritueel Genezen 1 en 2 hebt gehaald en is een afronding van de cursussen Spiritueel Genezen. Data: Weekend 3 en 4 mei, donderdag 8, 15 en 22 mei Docenten: Elly Breed en Simon Breed. Kosten: 160,-- (voor donateurs 140,--).

11 Tarotkaart leggen In deze cursus wordt gewerkt met de Rider Tarot en omvat de Grote Arcana. Je leert de betekenis van de kaarten en praktiseert verschillende leggingen. Om de betekenissen van de kaarten te leren kennen en toe te passen in de verschillende leggingen moet je bij deze cursus rekenen op huiswerk dat gemaakt moet worden. De docente is Elly Breed die al vele jaren met de Tarot kaarten werkt. Data: weekend 11 en 12 januari 2014, donderdag 16 en 23 januari Docente: Elly Breed. Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--).

12 Esoterie Deze cursus is zowel bedoeld voor de cursisten Intuïtieve Ontwikkeling III als voor mensen die de Intuïtieve ontwikkeling niet volgen, maar wel geïnteresseerd zijn in de Kosmisch kennis. Onderwerpen: de lichtgebieden (uitgebreid), de vier elementen, Huwelijk en geboorte in de nieuwe tijd en Lichaam Ziel en Geest, enz. Deze cursus beslaat 4 avonden per jaar, over 3 jaar en loopt samen met de esoterie van Intuïtieve Ontwikkeling III. De Esoterie wordt na afloop afgesloten met een certificaat. 4 lessen: donderdag 30 januari, 6, 13 en 20 februari Docente: Elly Breed. Kosten: 80,-- (voor donateurs 60,--).

13 Meditatie I (basis) U leert wat mediteren is en de boodschap van de ziel te ontvangen. Velen ervaren hoe het leven met al zijn activiteiten uitloopt op een grote leegte, stress of overspanning, als we ons niet af en toe de rust gunnen om bij onszelf en de belevenis van het leven stil te staan. Hierbij kan meditatie een fijn hulpmiddel zijn. Het ontbreekt de mens vaak aan innerlijke rust nu hij daar meer dan ooit behoefte aan heeft. In rust, en ontspanning van lichaam en geest kan men weer werkelijk tot zichzelf komen en vanuit ons ware Zijn, ziel en geest, weer de kracht en de boodschap ontvangen, verbonden met de Kosmische Liefdeskracht. Meditatie is vanuit je kern contact maken met de Kosmos en van daaruit ontvangen. In deze cursus maakt u kennis met verschillende vormen van meditatie, die niet alleen worden uitgelegd, maar ook worden beoefend. 6 lessen: Start donderdag 27 februari, 13, 20 en 27 maart en 10 en 24 april Docente: Elly Breed. Assistentie: Astrid van der Kolk. Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--).

CURSUSSEN 2013-2014. Espirit spiritueel centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling

CURSUSSEN 2013-2014. Espirit spiritueel centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling Espirit spiritueel centrum spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling CURSUSSEN 2013-2014 Hoek van het IJ 29 8223 BJ Lelystad www.espirit.nl e-mail: herman.kuik@espirit.nl

Nadere informatie

Programmaboekje 2014-2015

Programmaboekje 2014-2015 23 augustus 1989 23 augustus 2014 Spiritueel Centrum Programmaboekje 2014-2015 Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad, www.espirit.nl Inhoud Pagina Lieve mensen 3 Locatie 4 Openings- en aanvangstijden 4

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

ndévit De introductiecursus en beroepsopleiding

ndévit De introductiecursus en beroepsopleiding ndévit De introductiecursus en beroepsopleiding 1 ONDEVIT BASIS CURSUS Deze cursus is bedoeld om u grondig te laten kennismaken met Ondevit en haar mogelijkheden.tijdens deze inleiding wordt niet alleen

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Tweejarige opleiding tot. Docent spirituele therapie (2014-2016)

Tweejarige opleiding tot. Docent spirituele therapie (2014-2016) Tweejarige opleiding tot Docent spirituele therapie (2014-2016) Docent spirituele therapie Een docent spirituele therapie is in staat om cursisten zelfstandig te begeleiden in het proces van bewustzijnsgroei

Nadere informatie

HELENDE ARCHITECTUUR met als inspiratie de natuur

HELENDE ARCHITECTUUR met als inspiratie de natuur HELENDE ARCHITECTUUR met als inspiratie de natuur architect Huub van Laarhoven (www.vanlaarhovencombinatie.nl) Gebouwen en ontwerpen moeten ons helpen om in harmonie te leven met onze omgeving. Er bestaat

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Vereniging : De Verlichte Ster 1/27/2008

Vereniging : De Verlichte Ster 1/27/2008 REIKI UNIVERSELE ENERGIE: Het woord is ontstaan uit de Japanse karakters Rei & Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie, kracht. In diverse culturen zijn er voor hetzelfde woord andere

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen! Ik ben een out of the box denkende coach voor ouders van kinderen zonder handleiding die een reisleider nodig hebben. Iemand die je voor gaat én je het vertrouwen geeft dat je nodig hebt. Door mijn positieve

Nadere informatie

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De geschiedenis van Reiki Wat is Reiki Reiki Master gezocht De inwijding Blokkades Wat is een Chakra Wat is een Aura Verzamelde

Nadere informatie

279. Houden van de ander doe je in de mate waarin je van je zelf houdt 22 juli 2012

279. Houden van de ander doe je in de mate waarin je van je zelf houdt 22 juli 2012 Liefhebben (279, 281, 353, 359, 381) 279. Houden van de ander doe je in de mate waarin je van je zelf houdt 22 juli 2012 Er ligt een verband tussen het houden van jezelf en het houden van de ander. Houden

Nadere informatie

Cursus. montessori leidster

Cursus. montessori leidster Cursus voor montessori leidster van peutergroepen en kinderdagverblijven Brochure cursus Cursus voor montessori leidster van peutergroepen en kinderdagverblijven Achtergrond Doelgroep Inhoud Cursusopzet

Nadere informatie

Silence is a great source for leadership

Silence is a great source for leadership >> 4 Silence is a great source for Introductiecursus meditatie & mindfulness Silence is a great source for Leertraject In deze introductiecursus van vier sessies van 2 uur ontdek je hoe meditatie en mindfulness

Nadere informatie

Inleiding. Vrije Baptisten Gemeente Nehemia Zaagmolenstraat NJ Dokkum

Inleiding. Vrije Baptisten Gemeente Nehemia Zaagmolenstraat NJ Dokkum Onderwijsgids Inleiding U en ik zijn geroepen tot een leven lang leren. We mogen dankbaar zijn voor wat we nu al hebben ontvangen, maar mogen ons ook uitstrekken naar het vergroten van onze vaardigheden

Nadere informatie

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent.

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. Energetische Meditatie Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. - Eckhart Tolle - Wat is het? De grondlegger van Energetische

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de maand januari

Nieuwsbrief voor de maand januari Nieuwsbrief voor de maand januari Spreuk van de maand: Het leven is zoals het is, u kunt het niet veranderen, maar u kunt uzelf veranderen. -- Hazrat Inayat Khan -- * Bewuste zwangerschapscursus 'Contact

Nadere informatie

Leven met een zekere overgevoeligheid Een toenemende (over)gevoeligheid

Leven met een zekere overgevoeligheid Een toenemende (over)gevoeligheid Leven met een zekere overgevoeligheid Een toenemende (over)gevoeligheid Niet iedereen heeft er last van, maar steeds meer spirituele mensen herkennen het: dat je op de een of andere manier (over) gevoelig

Nadere informatie

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd Nieuwsbrief mei 2012 Beste nieuwsbrieflezer, Wat is een aura? Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir die als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013 OPLEIDING Marma-Yoga Basis opleiding Marma-Yoga studiegids 2012/2013 1. Inleiding De basis opleiding Ayurvedisch marmatherapie is een unieke opleiding, die nergens anders wordt gegeven. De samensteller

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Centrum Helios

Nieuwsbrief Centrum Helios Nieuwsbrief Centrum Helios 2012-01 Op weg naar je eigen licht En zo zijn we in 2012 beland. Het jaar waar al lang naar uitgekeken is. Steeds dichter komen we bij de voltooiing van de ascentie van de Aarde.

Nadere informatie

Cursus Magnetiseren. Stichting Martin's Plekkie / Sportsingel XS Rotterdam / mob

Cursus Magnetiseren. Stichting Martin's Plekkie / Sportsingel XS Rotterdam / mob Cursus Magnetiseren Magnetiseercursus (basis) U kunt ook bij Stichting Martin's Plekkie ontdekken en leren wat magnetiseren is. Op de magnetiseercursus leert u de grondbeginselen van het magnetiseren waarmee

Nadere informatie

Liefhebben (279, 281, 353, 359) 279. Houden van de ander doe je in de mate waarin je van je zelf houdt. Lieve mensen 22 juli 2012

Liefhebben (279, 281, 353, 359) 279. Houden van de ander doe je in de mate waarin je van je zelf houdt. Lieve mensen 22 juli 2012 Liefhebben (279, 281, 353, 359) 279. Houden van de ander doe je in de mate waarin je van je zelf houdt Lieve mensen 22 juli 2012 Er ligt een verband tussen het houden van jezelf en het houden van de ander.

Nadere informatie

A a n b o d n a j a a r K A B B A L A

A a n b o d n a j a a r K A B B A L A Kabbala folder 2014-2 06-06-2014 14:27 Pagina 1 A a n b o d n a j a a r 2 0 1 4 K A B B A L A Zoals iedere spirituele weg heeft ook de kabbala, deel van de westerse mystiek, bewustwording tot doel. De

Nadere informatie

NBF Opleidingsbrochure Trainers

NBF Opleidingsbrochure Trainers NBF Opleidingsbrochure 2019 2020 Trainers Nederlandse Bowling Federatie Veenendaal, juli 2019 Inhoudsopgave Pagina: Inleiding 3 Introductie niveaus 4 Opleiding NBF basisbegeleider 5 Opleiding NBF niv 1

Nadere informatie

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur Deelopleiding Healing en Energiewerk Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden. 1. Je

Nadere informatie

School voor. Jungiaanse. Psychologie. C.G. Jung. Studiegids 2014 2015

School voor. Jungiaanse. Psychologie. C.G. Jung. Studiegids 2014 2015 School voor Jungiaanse C.G. Jung Psychologie s-hertogenbosch Threes Brouwers Studiegids 2014 2015 DATA VAN DE LESSEN Beginnersgroep Jungiaanse psychologie s morgens: Volksuniversiteit s-hertogenbosch:

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING

3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING 3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING Start januari 2016 Voldoet aan standaarden IYF en Yoga Alliance De docentenopleiding is een unieke reis waarin je op zoek gaat naar de essentie van je eigen wezen. Een zoektocht

Nadere informatie

8. Lezing Spookhuizen en Geestverschijningen, donderdag 28 maart 2013, Brugge

8. Lezing Spookhuizen en Geestverschijningen, donderdag 28 maart 2013, Brugge Nieuwsbrief IPA januari 2013 Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (IPA) Breda Businesspark Lijndonk 4, unit 103 4825 BG Breda 076-5963933 / 06-51664859 www.parapsycholoog.com info@paranormaalpraktijk.nl

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit

DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit DE KERN boz is lid van: VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) Shibumi (International

Nadere informatie

ZÉxw a xâãáuü xy. Nr. 13 november 2012

ZÉxw a xâãáuü xy. Nr. 13 november 2012 ZÉxw a xâãáuü xy Nr. 13 november 2012 De Goed Nieuwsbrief is een uitgave van Roelof Tichelaar en heeft als doelstelling: - de verspreiding van de boodschap van een spiritueel christendom - het informeren

Nadere informatie

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college LEREN READEN Vaak wordt readen beschouwd als een bijzondere gave die alleen voor bepaalde

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK 6 5264 PC VUGHT 06-29436075 bianca@ontdekjekracht.nu www.ontdekjekracht.nu DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin

Nadere informatie

Wil jij... PPP OPLEIDINGEN

Wil jij... PPP OPLEIDINGEN Wil jij... Effectief en goed PASTORAAT verlenen? LEREN eerlijk, liefdevol en zorgvuldig te confronteren? Met je eigen unieke KARAKTER anderen tot zegen zijn? ENERGIE overhouden in plaats van leeg lopen?

Nadere informatie

Motieven 1: Een wereld

Motieven 1: Een wereld Motieven 1: Een wereld Doelstellingen: Doel eerste subthema Een wereld om vrij te zijn De catechisanten leren inzien dat vrijheid in Bijbelse zin bij het leven van mensen hoort en ze vormen een mening

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Lezingen 5 Workshops 6 Cursussen Cursus paleografie voor beginners 8 Inleiding Ook

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

Je energie in balans-kursus

Je energie in balans-kursus Je energie in balans-kursus 10:00 start 10:10/ 10:45 voorstelrondje -Hoe heet je -wat doe je in het dagelijks leven -wat hoop je hier te leren tijdens de cursus, waarom volg je deze cursus? 10:45/11:00

Nadere informatie

Training Zelfrealisatie. Brochure

Training Zelfrealisatie. Brochure Training Zelfrealisatie Brochure Training Zelfrealisatie Voorbij persoonlijke ontwikkeling vind je wie je ten diepste bent. Met de Training Zelfrealisatie ontdek je wie je wezenlijk bent. Zodat je geluk,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie 1. Aanmelden U kunt zich telefonisch, schriftelijk of via de website voor een opleiding

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei Gechannelde boodschap voor de maand Mei.

Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei Gechannelde boodschap voor de maand Mei. Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei 2016 Gechannelde boodschap voor de maand Mei. De tijd is daar om op een nieuwe manier de seizoenen te beleven. De Aarde zelf brengt grote veranderingen op gang die een effect

Nadere informatie

De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen.

De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen. De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen. - Voor buschauffeurs en conducteurs, waar verbale, mentale en fysieke agressie stelselmatig voor komt. - Voor de controleurs in het openbaar

Nadere informatie

REIKI eerste graad (Shoden)

REIKI eerste graad (Shoden) REIKI eerste graad (Shoden) bij DE KERN boz Praktijk voor Natuurgeneeskunde De Snoostraat 13 4624 VJ Bergen op Zoom Telefoon 0164-210700 Email: info@dekernboz.nl Website: www.dekernboz.nl Kamer van Koophandel

Nadere informatie

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel HAN-0190 EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel EDNAH Ervaringsdeskundigheid Niet- Aangeboren Hersenletsel WAAROM CURSUSSEN ERVARINGSDESKUNDIGHEID? In de gezondheidszorg is er een

Nadere informatie

De gemeenteraad van Valkenswaard in zijn openbare vergadering van 3 november 2016;

De gemeenteraad van Valkenswaard in zijn openbare vergadering van 3 november 2016; De gemeenteraad van Valkenswaard in zijn openbare vergadering van 3 november 2016; gezien het voorstel van het college van Valkenswaard d.d. 20 september 2016; registratienummer: 44521/51882; Besluit:

Nadere informatie

Geestelijke verzorging & Ethiek. Mediteren bij ziekte.

Geestelijke verzorging & Ethiek. Mediteren bij ziekte. Geestelijke verzorging & Ethiek Mediteren bij ziekte www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl GVE001 / Mediteren bij ziekte / 18-01-2019 2 Mediteren

Nadere informatie

God schiep de mens - Adam

God schiep de mens - Adam In de twee vorige studies werd besproken hoe God de hemel 1 en de aarde 2 schiep. Tijdens de zesde dag van de schepping zei God: Laat Ons mensen maken naar ons beeld, als onze gelijkenis, (Genesis 1:26)

Nadere informatie

opleidingsinstituut voor geloofsverdieping, catechese en pastoraal

opleidingsinstituut voor geloofsverdieping, catechese en pastoraal opleidingsinstituut voor geloofsverdieping, catechese en pastoraal Allemaal zoeken we naar een zinvol leven. Gelovigen hebben in die zoektocht eigen ankerpunten om met die grote en kleine vragen die het

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening

Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 5 Complementaire Zorg 2014 1 Complementaire Zorg zachte zorg, zorg met aandacht Complementaire zorg is aanvullende zorg. Het is niet

Nadere informatie

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Training: Mindfulness 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Waarom? Leven in deze hectische tijd vraagt veel van ons dat maakt dat we ons vaak uitgeput

Nadere informatie

Kosmos Ik. 3

Kosmos Ik.   3 Inhoudstafel Kosmos Ik uit de cursus Filosofische esoterie (hoofdstuk 7 ) april 1983 Kosmos Ik U heeft al meermalen gehoord van de oude elementen: aarde, water, vuur en lucht. Er zijn heel veel mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Module I: Kennis. Basisbegrippen en de mystieke kant van de Inka-traditie - Kennis van energie en energiewerk - Principes van healing - Achtergronden

Nadere informatie

Contact maken met overleden ook jij kan het. In dit E-book leg ik het uit. Door Eric van Riessen Eigenaar van Eric s Spiritual School

Contact maken met overleden ook jij kan het. In dit E-book leg ik het uit. Door Eric van Riessen Eigenaar van Eric s Spiritual School Contact maken met overleden ook jij kan het In dit E-book leg ik het uit Door Eric van Riessen Eigenaar van Eric s Spiritual School Inhoud Inleiding 3 Is mediumschap een gave? 4 Disclaimer 5 Overledenen

Nadere informatie

Happy is the new busy

Happy is the new busy MEDITATIE EN MINDFULNESS VOOR ORGANISATIES Happy is the new busy Dream-in geeft trainingen op het gebied van meditatie en mindfulness om de energie, het enthousiasme en potentieel dat al latent in mensen

Nadere informatie

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015!

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015! Agenda 2015 SEPTEMBER 22 september Start training: Mindfulness VOL! 23 september Start training: Mindfulness NOG 2 PLAATSEN! DECEMBER 1 december start extra training: Mindfulness In de onderstaande pagina

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

ENERGIEVOLLE OPLEIDINGEN

ENERGIEVOLLE OPLEIDINGEN Feng Shui Vijf Elementen Voeding Nine Star Ki Vijf Elementen Ontspanning Korte beroepsopleidingen CRKBO geaccrediteerd ENERGIEVOLLE OPLEIDINGEN TAKE TIME TO FIND YOURSELF BARADA OPLEIDINGSCENTRUM Bij Barada

Nadere informatie

SOEFI BEWEGING Centrum Amsterdam

SOEFI BEWEGING Centrum Amsterdam SOEFI BEWEGING Centrum Amsterdam Programma voorjaar 2006 Het geheim van het zoeken naar de wil van God ligt in het ontwikkelen van het vermogen harmonie aan te voelen Want harmomie is schoonheid en schoonheid

Nadere informatie

Universiteit van het leven

Universiteit van het leven Universiteit van het leven Eerste druk, april 2012 2012 Lucien M. Verkooijen Corrector: Elly van de Vlugt Fotografie: Fred van Welie Coverbeeld: schilderij De Parel, olieverf op paneel, door Lia Vonk isbn:

Nadere informatie

Opleiding Wellnesmassage

Opleiding Wellnesmassage Opleiding Wellnesmassage Op 13 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Wellnessmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Wellnessmasseur behalen.

Nadere informatie

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops.

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion Mooren www.natural-body-balance.nl Harold van Berlicum www.balanceyourlimits.nl Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion is eigenaresse van Natural Body Balance en werkt

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen 1 er Novemb 3 e i Edit 2014 High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen MIND 49 49 Chi Kung; Het opbouwen van vitale energie en mentale

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2018 / 2019

CURSUSAANBOD 2018 / 2019 CURSUSAANBOD 2018 / 2019 Uitgave van: Stichting Dorpshuis Het Trefpunt Juli 2018 Contactpersonen: Geertje Boes-Schouten Zeilstraat 32 tel.: 601898 Heleen Boes Akkerstraat 27 cursussen@trefpuntmarken.nl

Nadere informatie

Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor

Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor Modules Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor 1. Psychologie en Psychopathologie 2. Sociale psychologie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 50. oktober 2016

Nieuwsbrief. Nr. 50. oktober 2016 Goed Nieuwsbrief Nr. 0 oktober 2016 De Goed Nieuwsbrief is een uitgave van Roelof Tichelaar en heeft als doelstelling: - de verspreiding van christelijke spiritualiteit - het informeren over geestelijke

Nadere informatie

Integrale Psychologie. Studie en zelfontwikkeling praktijk en theorie. Een drie-jarige opleiding, start september

Integrale Psychologie. Studie en zelfontwikkeling praktijk en theorie. Een drie-jarige opleiding, start september Opleiding ---------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Balans & Paard. Opleiding Communicatief paardrijden

Balans & Paard. Opleiding Communicatief paardrijden Balans & Paard Opleiding Communicatief paardrijden Balans & Paard Communicatief paardrijden Opleiding tot begrijpend omgaan en trainen van paarden In deze opleiding leer je over hoe het paard denkt, leeft

Nadere informatie

opleiding KAIROS-opleiding: Omdat we samen de kerkgemeenschap dragen

opleiding KAIROS-opleiding: Omdat we samen de kerkgemeenschap dragen opleiding KAIROS-opleiding: Omdat we samen de kerkgemeenschap dragen Wijzelf zoeken naar zin en betekenis, net als onze samenleving. Als gelovigen willen we met onze en hun vragen aan de slag gaan. Dit

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

A a n b o d n a j a a r 2 0 0 7 K A B B A L A

A a n b o d n a j a a r 2 0 0 7 K A B B A L A Kabbala folder 2007-2 10-07-2007 21:41 Pagina 1 A a n b o d n a j a a r 2 0 0 7 K A B B A L A Zoals elke spirituele weg heeft ook de Kabbala, deel van de westerse mystiek, bewustwording tot doel. De kabbalistische

Nadere informatie

Raadar. Opleidingen Kynologische Kennis 1 en 2 in nieuw jasje gestoken. Raadar Special Vernieuwde opleidingen

Raadar. Opleidingen Kynologische Kennis 1 en 2 in nieuw jasje gestoken. Raadar Special Vernieuwde opleidingen www.houdenvanhonden.nl Special Vernieuwde opleidingen Opleidingen Kynologische Kennis 1 en 2 in nieuw jasje gestoken De opleidingen Kynologische Kennis 1 en 2 die via de Raad van Beheer behaald kunnen

Nadere informatie

Studiegids 2018/2019 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten

Studiegids 2018/2019 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten Studiegids 2018/2019 Basis opleiding voor yogadocenten, niveau 1. De basisopleiding voor yogadocent leidt op tot het beroep van yogadocent voor beginners en invaldocent en is bedoeld voor mensen die verdieping

Nadere informatie

Spirituele vieringen. De vieringen van het ECC in het kort Kosmische mis

Spirituele vieringen. De vieringen van het ECC in het kort Kosmische mis Spirituele vieringen Kosmische mis Agapè Spirituele genezingsdienst Volle Maan viering De doop De confirmatie Huwelijk, Verbond van liefde Sacramenten Uitvaartdienst Sacrament van zalving, genade en heling

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 26-6-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 4-7-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Professionele basisopleiding gelnagels

Professionele basisopleiding gelnagels Professionele basisopleiding gelnagels Altijd al gedroomd om nagelstyliste te worden? Maak nu uw droom waar! Inclusief theorie 2 Gratis oefendagen Gratis examendag Gratis advies na de opleiding Erkend

Nadere informatie

Christelijke spiritualiteit

Christelijke spiritualiteit Christelijke spiritualiteit Cursus Het goede leven. Minor Franciscaanse spiritualiteit over duurzaamheid, zorg en leiderschap Het (FSC) doet wetenschappelijk onderzoek naar de levensoriëntatie zoals die

Nadere informatie

De Leonardushoeve. Voor bezinning en spirituele groei. www.leonardushoeve.nl. Versie 20-10-2014 1

De Leonardushoeve. Voor bezinning en spirituele groei. www.leonardushoeve.nl. Versie 20-10-2014 1 De Leonardushoeve Voor bezinning en spirituele groei www.leonardushoeve.nl Versie 20-10-2014 1 Bijscholingsjaar (derde jaar) Opleiding VITT Therapeut (2015) Versie 20-10-2014 2 Inhoudsopgave Waarom een

Nadere informatie

URIM-CODE. Urim-Code. De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht

URIM-CODE. Urim-Code. De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht URIM-CODE De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt

Nadere informatie

Opleidingen tot Aardeheler Werken aan je innerlijke ontwikkelingswezen en aan de aarde

Opleidingen tot Aardeheler Werken aan je innerlijke ontwikkelingswezen en aan de aarde Opleidingen tot Aardeheler Werken aan je innerlijke ontwikkelingswezen en aan de aarde Voel je de behoefte om mee te helpen aan de transformatie van mensen en de aarde? En daardoor aan de innerlijke groei

Nadere informatie

"Bidden, meditatie en mindfulness: over vorm, inhoud en iets "meer" Introductie: - aanleidingen en achtergronden - vraagstelling

Bidden, meditatie en mindfulness: over vorm, inhoud en iets meer Introductie: - aanleidingen en achtergronden - vraagstelling 1 "Bidden, meditatie en mindfulness: over vorm, inhoud en iets "meer" Introductie: - aanleidingen en achtergronden - vraagstelling 2 Aanleidingen en achtergronden 1 Aanleidingen en achtergronden 2 Aanleidingen

Nadere informatie

Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos

Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos Studie plan Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos Totale duur van de opleiding 3 dagen Totaal aantal dagen 3 Totaal aantal uren 24

Nadere informatie