TechReady Innovate to Lead

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TechReady Innovate to Lead"

Transcriptie

1 TechReady Innovate to Lead 08:30 09:00 Ontbijt 09:00 10:00 10:00 10:15 Pauze Keynote Ernst-Jan Stigter (Microsoft) & Danny Burlage (Wortell) TRACKS 1. Intelligent Cloud 2. More Personal Computing 3. Reinvent Productivity 4. Optimize Business Processes 10:15 11:15 IT Beheer up in the cloud Veilig én productief met Windows 10 Een succesvolle digitale transformatie: zo krijg je iedereen mee HoloLens, wat betekent augmented reality voor uw branch? 11:15 11:30 Pauze Robert van Son (Wortell) Pieter Wigleven (MS) Fieke Verhagen (Wortell) Jaïr Hokstam (Wortell) 11:30 12:30 Azure, waar moet ik rekening mee houden en is het iets voor ons? Dennis Schoone (Wortell) De moderne werkplek Roel Baan (Wortell) Ervaar de allerlaatste Microsoft-technologieen in de praktijk! Martin Kras (Wortell) Benut de kansen van Social Enagement! Ahmed El Ghani (Xperity) en Pieter de Wit (MS) 12:30 13:30 Lunch 13:30 14:30 Regel- en wetgeving, hoe blijf ik compliant? Applicatie landschap anno nu Leiderschap en digitale transformatie, zo wordt het een succes Transformeren vanuit de Digitale Proeftuin Rick Slager en Gastspreker Willem Bodde (Wortell) Fieke Verhagen (Wortell) Wybe Koolstra (NIBC) 14:30 14:45 Pauze 14:45 15:45 Strategie, de grondslag voor innovatie en vernieuwing Beveilig je bedrijfsgegevens en controleer data toegang De manier waarop samenwerken plaatsvindt verandert, maar hoe? Vooruitgang boeken met een Digitale Transformatie Hennie Heckers (Proteion) 15:45 Afsluiting, incl borrel en hapjes Tristan van Onselen (Wortell) Thijs Karreman, Remy Bosman (Wortell) Vincent Saurin (ProBiblio)

2 Track 1 Intelligent Cloud IT BEHEER UP IN THE CLOUD ROBERT VAN SON Als je IT-systemen naar de cloud verplaatsen, komt IT beheer en ontwikkeling er heel anders uit te zien. En de IT-organisatie dus ook. Continuous is het toverwoord. Continuous Develivery, Continuous Improvement, Continuous Adoption. In deze sessie kijken we naar de gevolgen voor het werk, de mensen en de teams binnen een typische ITorganisatie. En hoe hiermee om te gaan, uiteraard. REGEL- EN WETGEVING, HOE BLIJF IK COMPLIANT? RICK SLAGER EN GASTSPREKER N.n.b. AZURE, WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN EN IS HET IETS VOOR ONS? DENNIS SCHOONE De laatste tijd krijgen wij steeds vaker de vraag hoe organisaties hun ICT landschap flexibel en kostenefficiënt kunnen inrichten. We zien dat het steeds moeilijker is om de vele verzoeken vanuit de organisatie in te vullen. Tijdens deze sessie geven we je inzicht in Microsoft Azure en wat het kan betekenen voor jouw organisatie. STRATEGIE, DE GRONDSLAG VOOR INNOVATIE EN VERNIEUWING HENNIE HECKERS Hennie Heckers, manager informatie en techniek bij Proteion, zal je meenemen in de gemaakte keuzes en de gevolgen toelichten.

3 Track 2 More Personal Computing VEILIG EN PRODUCTIEF MET WINDOWS 10 PIETER WIGLEVEN Met de komst van Windows 10 zijn er meer opties dan ooit om medewerkers onderweg, bij de klant, thuis én op de zaak productief te laten zijn. Met apparaten waarop moderne apps en cloud diensten gebruikt kunnen worden die hun manier van werken optimaal ondersteunen. Voor de IT organisatie is het daarnaast zeer eenvoudig om deze ideale digitale gereedschapskist, op basis van Windows 10, in te richten en te verstrekken aan haar gebruikers. In deze sessie behandelt Pieter Wigleven, Technology Solutions Professional Windows bij Microsoft, de nieuwe mogelijkheden van en tools voor de Anniversary Edition van Windows 10. APPLICATIE LANDSCHAP ANNO NU! WILLEM BODDE Vroeger vonden we het applicatie landschap al ingewikkeld. De afgelopen jaren is dit er niet beter op geworden. Of toch niet? Deze sessie neemt je mee door een stukje geschiedenis en de huidige stand van zaken. Wat zijn aandachtsgebieden en waar moeten bedrijven rekening mee houden bij het beheren van hun applicatie landschap. Gedurende de reis nemen we je mee langs diverse platformen en applicatie modellen welke momenteel mogelijkheden maar ook onmogelijkheden bieden. DE MODERNE WERKPLEK ROEL BAAN Hoe ziet de moderne werkplek er uit? Hoe haal ik het maximale uit de moderne werkplek? In deze sessie geven onder andere antwoord op deze vragen. BEVEILIG JE BEDRIJFSGEGEVENS EN CONTROLEER DATA TOEGANG TRISTAN VAN ONSELEN In deze sessie wordt je meegenomen in hoe modern data management ingezet kan worden om bedrijfsdata veilig te laten consumeren op apparaten die niet beschikbaar worden gesteld door de organisatie. Daarnaast behandelen we ook meerdere preventie middelen die ingezet kunnen worden om toegang tot data te beheersen.

4 Track 3 Reinvent Productivity EEN SUCCESVOLLE DIGITALE TRANSFORMATIE: ZO KRIJG JE IEDEREEN MEE FIEKE VERHAGEN Een transformatie binnen je organisatie is een grote uitdaging, die aan concrete randvoorwaarden moet voldoen. Digitale transformatie is vaak gericht op innovatie en vooral gericht op digitalisering. De allerbelangrijkste factor voor succes is cultuur. Hoe krijg je mensen mee in een andere manier van denken, werken en acteren? Waar begin je? LEIDERSCHAP EN DIGITALE TRANSFORMATIE, ZO WORDT HET EEN SUCCES FIEKE VERHAGEN De kern van digitale transformatie is leiderschap. Bij een onderzoek van McKinsey kwamen twee belangrijke punten naar voren voor een succesvolle transformatie: Senior management interesse en intern leiderschap. Om een digitale transformatie te leiden zijn er verschillende punten van belang: een inspirerende visie, een betrokken team, nieuwe digitale vaardigheden, de juiste organisatie en resultaten. In deze sessie zetten we deze punten verder uiteen en gaan we samen bepalen hoe jij leiderschap voor je laat werken tijdens de transformatie. ERVAAR DE ALLERLAATSTE MICROSOFT-TECHNOLOGIEEN IN DE PRAKTIJK! MARTIN KRAS Een CIE is een praktijkgerichte workshop waar jij kunt ontdekken met welke middelen jullie de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden kunnen verbeteren. Jullie gaan aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën. Ervaar digitale transformatie in de praktijk! Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. DE MANIER WAAROP SAMENWERKEN PLAATSVINDT VERANDERT, MAAR HOE? THIJS KARREMAN EN REMY BOSMAN Samenwerken binnen organisaties verandert, veel organisaties hebben inmiddels wel een online platform dat samenwerken faciliteert maar waar hebben gebruikers nu echt behoefte aan? En hoe haakt Microsoft in op deze ontwikkeling? In deze sessie gaan we in op deze verandering aan de hand van concrete voorbeelden.

5 Track 4 Optimize Business Processes HOLOLENS, WAT BETKENT AUGMENTED REALITY VOOR UW BRANCH? JAÏR HOKSTAM Tijdens deze sessie gaan we dieper in op hoe de HoloLens voor verschillende branches kan worden ingezet. Tevens gaan we kijken naar hoe je nieuwe ideeën kunt identificeren en ermee aan de slag kunt gaan. BENUT DE KANSEN VAN SOCIAL ENAGEMENT! AHMED EL GHANI EN PIETER DE WIT Klanten, relaties of cliënten? De essentie van elk bedrijf en elke organisatie. De uitdaging is deze bij te houden in de digitale transformatie. Immers, de digitale transformatie raakt iedereen. Eén van belangrijkste recente ontwikkeling hierin is social media. We kunnen bijna niet zonder, denk aan Twitter, Facebook en Instagram. Moet je hier als bedrijf of organisatie op inspelen? Dit wordt Social Engagement genoemd. Maar hoe pak je dat aan en wat kun je ermee bereiken? Er zijn inmiddels behoorlijk wat bedrijven die actief zijn op Facebook of Twitter. Is dit voldoende? Hoe volg je berichten structureel op? Hoe analyseer je klantsentiment? Hoe beïnvloedt je dat sentiment? Tijdens een korte presentatie wordt ingegaan op de achtergrond en ontwikkelingen van Social Engagement. Welke trends zijn er? Hoe wordt Social Engagement in de praktijk toegepast? TRANSFORMEREN VANUIT DE DIGITALE PROEFTUIN WYBE KOOLSTRA NIBC heeft Wortell gevraagd om een proeftuin op te leveren op basis van Windows 10 in combinatie met de volledige Microsoft Cloud suite aan mobiliteits- en productiviteitsoplossingen. Het doel van deze proeftuin is om blijvend te kunnen leren en experimenteren met deze oplossingen en gebruikers hiermee ook ervaring op te laten doen. Uiteindelijk zullen de bevindingen gebruikt worden voor het introduceren van nieuwe functionaliteiten en oplossingen in productie. Tijdens deze sessie zal worden toegelicht waarom dit zo belangrijk is voor hun organisatie, waar moet je op letten en waar begin je. VOORUITGANG BOEKEN MET EEN DIGITALE TRANSFORMATIE VINCENT SAURIN ProBiblio is momenteel druk bezig met de uitrol van een nieuw Cloud Werkplek concept. Dit concept kenmerkt zich door een duidelijke "Cloud First" visie en maakt hierbij optimaal gebruik van het Microsoft Cloud portfolio in combinatie met Windows 10. Doelstelling hierbij is dat dit concept ingezet kan worden bij de klanten van ProBiblio - de Nederlandse bibliotheken. Probiblio vertelt graag iets over hoe de onderliggende visie tot stand is gekomen, hun ervaringen met de werkplek tot dusver en de plannen voor de toekomst. Wortell collega's die betrokken zijn bij de uitvoer van het project zullen hierbij klaar staan voor vraag en antwoord. Aansluitend wordt in een live demo getoond hoe Social Engagement wordt ondersteund met oplossingen van Microsoft.

6

TechReady - NextGen Productivity

TechReady - NextGen Productivity TechReady - NextGen Productivity 08:30 09:00 Ontbijt 09:00 10:00 Keynote 10:00 10:15 Pauze Hans van der Meer (Microsoft) & Danny Burlage (Wortell) TRACKS 1. Ervaringen uit de praktijk 2. Productiviteit

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

TechReady10 programma

TechReady10 programma TechReady10 programma 08:30 09:00 Ontbijt 09:00 10:00 Opening Wortell 10:00 10:15 Pauze TRACKS 1. Windows 10 2. Apps 3. Cloud & Security 4. Windows 10 Enterprise mogelijkheden Klaas Arendsen Traditionele

Nadere informatie

Masterclass IT Savvy. Impact van trends

Masterclass IT Savvy. Impact van trends Masterclass IT Savvy Impact van trends Regelmatig komen onderzoeksbureaus zoals Gartner en McKinsey met rapporten waarin nieuwe trends worden aangekondigd. Belangrijke vraag, en niet eenvoudig te beantwoorden,

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

TechReady10 programma

TechReady10 programma TechReady10 programma 08:30 09:00 Ontbijt 09:00 10:00 Opening Wortell 10:00 10:15 Pauze TRACKS 1. Windows 10 2. Apps 3. Cloud & Security 4. 11:15 11:30 Pauze 12:30 13:30 Lunch Windows 10 Enterprise mogelijkheden

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

De digitale wereld is continu in verandering

De digitale wereld is continu in verandering DE MODERNE WERKPLEK De digitale wereld is continu in verandering 1940 1950 1960 1970 1980 1990 2000 2010 2020 1943 Eerste Computer Colossus 1947 Uitvinding transistor (AT&T) 1956 Eerste Videotape recorder

Nadere informatie

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD.

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. KOFFIEPAUZE PRAKTIJKCASE PERSONENALARMERING THUIS EN

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

Cloud Computing. Broodje IT: Cloud Computing. Agenda:

Cloud Computing. Broodje IT: Cloud Computing. Agenda: Broodje IT: Cloud Computing Agenda: Welkomstwoord door Jan Mudde Breedband Drechtsteden door Wico Lunch Cloud Computing door William Geluk Cloud Computing Agenda Opening (Jan Mudde) Breedband Drechtsteden

Nadere informatie

What s your next move?

What s your next move? DIGITAL TRANSFORMATION What s your next move? The business landscape is changing at a fast pace. Today s challenge is to leverage the power of digital transformation to stay ahead of the game. I N S P

Nadere informatie

Cloud werkplek anno 2014. Cloud werkplek anno 2014

Cloud werkplek anno 2014. Cloud werkplek anno 2014 Introductie Peter Klix Infrastructuurarchitect Specialisatie networking en desktop concepts Peter.klix@eic.nl Cloud desktop Introductie Desktop concepten door de jaren Infrastructuur Cloud concepten Focus

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

BE A LEADER. (Play smart)

BE A LEADER. (Play smart) BE A LEADER (Play smart) 5 IT MUST-CHECKS VAN 2017 No.1 Business intelligence (BI) is inmiddels een soort kapstok-term geworden net als Big Data, maar het is nu meer dan ooit belangrijk om als organisatie

Nadere informatie

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Wie wij zijn Het Retail Innovation Platform helpt de innovatie- en concurrentiekracht van de retailsector te versterken. Samen met retailers en andere

Nadere informatie

Ontdek de kansen van Linkedin, het zakelijke sociale netwerk voor nieuwe klanten

Ontdek de kansen van Linkedin, het zakelijke sociale netwerk voor nieuwe klanten Ontdek de kansen van Linkedin, het zakelijke sociale netwerk voor nieuwe klanten LinkedIn is hét zakelijke platform om in contact te komen met (potentiële) klanten Onderzoek van HubSpot laat zien dat potentiële

Nadere informatie

Green Shipping. Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren?

Green Shipping. Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren? Green Shipping Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren? & Welkom! Introductie De automobielsector als benchmark Tools, functionaliteiten en voordelen: Virtual Classroom Training - VCT Video-based

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

New Business Development Programma s

New Business Development Programma s New Business Development Programma s Leer de business van morgen te creëren Incompany Portfolio 2017 Ons Verhaal. Incompany Portfolio 2017 TimeLabz We leven in bijzondere tijden. De snelle opkomst en adoptie

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans)

VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans) VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans) Public SAP LEARNING HUB VOOR EUR 800,- p.p. 1 Helpt bij SAP opleidings,- en studie uitdagingen Waarom

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

師傅領進門, 修行在個人 5/01/2016 ACCOUNT MANAGEMENT SYNTRA WEST. Jean-Paul ISEBAERT je docent WHAT ABOUT YOU????

師傅領進門, 修行在個人 5/01/2016 ACCOUNT MANAGEMENT SYNTRA WEST. Jean-Paul ISEBAERT je docent WHAT ABOUT YOU???? ACCOUNT MANAGEMENT SYNTRA WEST Je kiest voor verkoop. Je wil vakmanschap aanleren. Je neemt een optie op een leven van uitdagingen. Verkopen: een wereld vol opportuniteiten. Ofwel negeer je deze, ofwel

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

Ameland binnen handbereik

Ameland binnen handbereik Ameland binnen handbereik Gauke Pieter Sietzema Hoofd ontwikkeling, SEO specialist & Sterc partner Hendrik Jan Hofstede Strateeg & internetmarketeer & Sterc partner VVV Ameland mobile - Ameland binnen

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

AVG/GDPR-ready werkplek voor Praktijk Managers

AVG/GDPR-ready werkplek voor Praktijk Managers AVG/GDPR-ready werkplek voor Praktijk Managers OVER SYNLOGIC Achtergrond Gevestigd in Zwolle 15 mensen Opgericht in 2007 Microsoft Gold Partner (Cloud) Klanten in alle segmenten Werkgebied Microsoft cloud

Nadere informatie

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit Remcoh Mobile Device beheer Remcoh legt uit White Paper Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over slim beheer van mobiele apparaten en toegang daarmee tot uw bedrijfsgegevens. Waarom

Nadere informatie

BlueDolphin. ValueBlue

BlueDolphin. ValueBlue BlueDolphin ValueBlue Innoveren vanuit (in)zicht: NIBC bouwt en verbindt met architectuur Een reis door de tijd Jordy Dekker: Lead Enterprise Architect NIBC (a.i.) Senior Enterprise Architect ValueBlue

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

Kansen in de verandering. Maatschappelijke Verantwoording Nieuwe Stijl

Kansen in de verandering. Maatschappelijke Verantwoording Nieuwe Stijl Kansen in de verandering Maatschappelijke Verantwoording Kansen in de verandering Maatschappelijke Verantwoording Financiers en stakeholders verlangen steeds meer dat de meerwaarde van zorgen dienstverlening

Nadere informatie

Strategisch en tactisch advies van hoog niveau

Strategisch en tactisch advies van hoog niveau Strategisch en tactisch advies van hoog niveau Mark Jenniskens MARK JENNISKENS, SENIOR CONSULTANT MOBILE ENTERPRISE M.Jenniskens@strict.nl 06-54 24 69 57 @markjenniskens www.linkedin.com/in/markjenniskens

Nadere informatie

Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL

Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL Samen innoveren met onze Creatieve professionals BLOOM CO-CREATIVES IDEATION TOOL Wat is Bloom Co-Creatives? Co-Creatives is de nieuwe Ideation tool van Bloom. Met Co-Creatives brengen wij jonge, creatieve

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

DIGITALE TRANSFORMATIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER)

DIGITALE TRANSFORMATIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER) Opleiding DIGITALE TRANSFORMATIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER) 8,3 WORD ëdigital LEADERí EN LEID JE ORGANISATIE DOOR DE DIGITALE TRANSFORMATIE Door de opkomst van nieuwe technologieën is er een groeiende

Nadere informatie

Social Media Strategie Plan

Social Media Strategie Plan Social Media Strategie Plan Creëren van de strategie en planning van de uitvoering Een stappenplan met daarin vastgelegd waar je merk staat, waar je heen wilt en en hoe er te komen. Houd in gedachten dat

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei!

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! WIJ STARTEN HET TRAJECT MET EEN PERSONAL DIALOGUE (BEWUSTWORDING)

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

DIGITALE TRANSFORMATIE & DE MODERNE WERKPLEK

DIGITALE TRANSFORMATIE & DE MODERNE WERKPLEK DIGITALE TRANSFORMATIE & DE MODERNE WERKPLEK Mark Meerbeek Product Marketing Manager Moderne Werkplek De digitale wereld is continu in verandering 1940 1950 1960 1970 1980 1990 2000 2010 2020 1943 Computer

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf?

Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf? Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf? Digital Transformation een van de buzzwoorden van deze tijd. Begrijpelijk want nieuwe mogelijkheden, ontstaan door technologische vooruitgang,

Nadere informatie

Data en documenten beveiligen met Microsoft EMS

Data en documenten beveiligen met Microsoft EMS Data en documenten beveiligen met Microsoft EMS 4 2 2015 QS solutions 60 werknemers in Amersfoort, Keulen en Ho Chi Minh City Gold Partner van Microsoft Expertise Samenwerking & Communicatie CRM Identity

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

SECONE. Social Enterprise Collaboration

SECONE. Social Enterprise Collaboration SECONE Social Enterprise Collaboration BuildingsConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. BuildingsConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Unica ICT Solutions is onze flexibele ICT-partner. Stichting Sprank krijgt regierol door uitbesteden ICT

Unica ICT Solutions is onze flexibele ICT-partner. Stichting Sprank krijgt regierol door uitbesteden ICT Unica ICT Solutions is onze flexibele ICT-partner Stichting Sprank krijgt regierol door uitbesteden ICT Stichting Sprank biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke handicap, en zorgt

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken in de Zorg

Het Nieuwe Werken in de Zorg HP Care & Cure seminar Het Nieuwe Werken in de Zorg Harry Verbunt, Healthcare Lead HP NL Harry.verbunt@hp.com Agenda 12.45 uur Introductie Harry Verbunt 13.15 uur Mobiele ontsluiting van informatie Terrence

Nadere informatie

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Tony de Bree, 19 november 2014 Nog niet zolang geleden werd er door traditionele spelers in Nederland en over de hele wereld

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Best practices voor diepgaand innoveren in een complexe IT context. Sander Nijenhuis Fortes Solutions BV

Best practices voor diepgaand innoveren in een complexe IT context. Sander Nijenhuis Fortes Solutions BV Best practices voor diepgaand innoveren in een complexe IT context Sander Nijenhuis Fortes Solutions BV Wat gaan we vandaag doen? Interactieve sessie over diepgaande transformatie in een complexe context

Nadere informatie

Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw

Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw de rol van onderzoek 19 oktober 2017, prof.dr.ir. Jack van der Vorst, lid concernraad Wageningen University & Research Wereldwijde uitdagingen land-

Nadere informatie

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een ?

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een  ? Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Ik

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

ISO/IEC in een veranderende IT wereld

ISO/IEC in een veranderende IT wereld ISO/IEC 20000 in een veranderende IT wereld Dolf van der Haven, Verizon Enterprise Solutions 16 juni 2016 ISO/IEC 20000 in een veranderende IT wereld 1 Achtergrond Dolf van der Haven ITSM Guru with a Human

Nadere informatie

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht DE CRM CHECKLIST de kracht van inzicht Inleiding Om een CRM traject een succes te maken is het de crux om te weten waar je naartoe wilt (beoogde situatie) en wat de huidige situatie is. Pas dan kun je

Nadere informatie

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Axians Eemsgolaan 15 9727 DW Groningen Tel: +31 88 597 55 00 axians.nl/onbegrensd The best of ICT with a human touch MANAGED WERKPLEK Optimale flexibiliteit

Nadere informatie

De app met één functie

De app met één functie FileMaker Developer Conference 2017 Presenter Series De app met één functie Een handleiding voor wanneer eenvoud telt Ronnie Rios, Senior Consulting Engineer FileMaker Developer Conference DevCon is een

Nadere informatie

Slim Werken - Slim Reizen Slim Ontzorgen. Nieuwe online tools tbv. mogelijkheidsbesef, bewijsvoering en agendering voor werkgevers en adviseurs

Slim Werken - Slim Reizen Slim Ontzorgen. Nieuwe online tools tbv. mogelijkheidsbesef, bewijsvoering en agendering voor werkgevers en adviseurs Slim Werken - Slim Reizen Slim Ontzorgen Nieuwe online tools tbv. mogelijkheidsbesef, bewijsvoering en agendering voor werkgevers en adviseurs Programma Tijd Draaiboek Naam Organisatie Thema 13,00 Zaal

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN KLAAR VOOR DE CLOUD

IN 5 STAPPEN KLAAR VOOR DE CLOUD IN 5 STAPPEN KLAAR VOOR DE CLOUD IT is peoples business Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 2 VAN UITDAGING TOT OPLOSSING 3 CONCREET STAPPENPLAN Stap 1 - Introduction & Inspiration Stap 2 - Business Value Stap

Nadere informatie

Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud. Infopaper voor de zorgsector. The Sourcing Company

Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud. Infopaper voor de zorgsector. The Sourcing Company Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud Infopaper voor de zorgsector The Sourcing Company Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud. Steeds vaker horen we verhalen waarin mensen

Nadere informatie

Azure en BI: niet alleen voor grote bedrijven

Azure en BI: niet alleen voor grote bedrijven Azure en BI: niet alleen voor grote bedrijven 18.00 18.15 uur: welkom 18.15 19.15 uur: Jeroen ter Heerdt 19.15 19.45 uur: Pauze 19.45 20.30uur: Wouter & Martijn 20.30 20.45 uur: afsluiting en aansluitend

Nadere informatie

Pascal van Zandvoort. directeur Pink Ice Solutions - 44 jaar getrouwd en 2 kinderen (10 en 17 jaar)

Pascal van Zandvoort. directeur Pink Ice Solutions - 44 jaar getrouwd en 2 kinderen (10 en 17 jaar) welkom Pascal van Zandvoort directeur Pink Ice Solutions - 44 jaar getrouwd en 2 kinderen (10 en 17 jaar) Onze ervaringen Meer dan 15 jaar ervaring met softwareontwikkeling, internet en online. Meer dan

Nadere informatie

TV en video consumptie in het jaar 2020

TV en video consumptie in het jaar 2020 TV en video consumptie in het jaar 2020 Liesbeth Nekkers Hilversum, 27 november 2015 1 De toekomst voorspellen Onderzoek Tetlock (University of Pennsylvania) Super forecasters: Open-mindness: how well

Nadere informatie

Welkom bij IT-Workz. Etten-Leur, 16 november 2010. Altijd en overal werken en leren. Applicatie en Desktop Delivery met Quest vworkspace

Welkom bij IT-Workz. Etten-Leur, 16 november 2010. Altijd en overal werken en leren. Applicatie en Desktop Delivery met Quest vworkspace Welkom bij IT-Workz Altijd en overal werken en leren Applicatie en Desktop Delivery met Quest vworkspace Etten-Leur, 16 november 2010 IT-Workz is de verzelfstandigde Dienst ICT van het ROC West-Brabant.

Nadere informatie

Market Scan introduceert M.T.V.: één Portal voor al uw Management Tools Volmachten!

Market Scan introduceert M.T.V.: één Portal voor al uw Management Tools Volmachten! Market Scan introduceert M.T.V.: één Portal voor al uw Management Tools Volmachten! Eén datawarehouse, één informatieverzamelpunt het is een wens die de markt al langer koestert. Market Scan vervult deze

Nadere informatie

UITNODIGING. oktober. Innovatie van de zorg door digitaal leiderschap MASTER CLASS. Een masterclass voor bestuurders in de VVT-branche

UITNODIGING. oktober. Innovatie van de zorg door digitaal leiderschap MASTER CLASS. Een masterclass voor bestuurders in de VVT-branche UITNODIGING Innovatie van de zorg door digitaal leiderschap MASTER CLASS Een masterclass voor bestuurders in de VVT-branche 25 oktober ACHTERGROND De digitale revolutie heeft ook zijn impact in de zorg.

Nadere informatie

CAD IN THE CLOUD & AUGMENTED REALITY. Gebruik de (reken)kracht van het Datacenter

CAD IN THE CLOUD & AUGMENTED REALITY. Gebruik de (reken)kracht van het Datacenter CAD IN THE CLOUD & AUGMENTED REALITY Gebruik de (reken)kracht van het Datacenter EVEN VOORSTELLEN Michiel van Bergen van der Grijp Business developer CSN Groep Opgegroeid in Rotterdam 48 jaar Werktuigbouwkunde

Nadere informatie

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Met elkaar in gesprek over (social) media 1 Inleiding De wereld verandert. Je kunt steeds meer dingen doen op je computer, laptop,

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Heeft u al applicaties in de cloud (zoals AWS, Azure, Google) draaien?

Heeft u al applicaties in de cloud (zoals AWS, Azure, Google) draaien? Asset 1 van 4 Hoe houd je de cloudkosten beheersbaar? Gepubliceerd op 20 april 2015 Hoe krijgt u grip op uw cloud-kosten? Leer de verschillende oorzaken voor onverwachtse kosten te herkennen en lees vijf

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Plan van Aanpak Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook

Nadere informatie

Kick-off programma Kwaliteit van de Samenleving in Zuid-Holland 10 december 2015

Kick-off programma Kwaliteit van de Samenleving in Zuid-Holland 10 december 2015 Kick-off programma Kwaliteit van de Samenleving in Zuid-Holland De aftrap Op heeft JSO met u de aftrap gegeven van het programma Kwaliteit van de Samenleving in Zuid- Holland. Het programma voorziet in

Nadere informatie

AVG Verplichting? Of een kans?

AVG Verplichting? Of een kans? AVG Verplichting? Of een kans? 25 mei 2018 Gij zult! 1 Historie Wet Bescherming Persoonsgegevens Meldplicht Datalekken Privacy Shield Wetgever De AVG kent 99 artikelen & 173 verordeningen Het verplicht

Nadere informatie

90 minutes of Fiber & Lunch

90 minutes of Fiber & Lunch 90 minutes of Fiber & Lunch Opening 12.00u 12.15u René van Holsteijn Platform Bedrijventerreinen Het Programma 12.00u 12.15u Opening 90 mins of Fiber & Lunch Opening door de voorzitter van het Platform

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by FOODSERVICE SALES ACCELERATOR Powered by & Succesvolle commerciële professionals zijn goed in het helpen van hun klanten. Zij willen écht het verschil maken in het contact met de klant. Het Foodservice

Nadere informatie

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja Stressverlagende Productiviteits Workshops om te leren denken als een Ninja INHOUD Onze missie 4 Waarom we anders zijn 5 Hoe we kunnen helpen 6 In-House workshops 6 Denk Productief! Zo word je een Productiviteits

Nadere informatie

UITNODIGING RIFF RENDEZ-VOUS KENNISEVENT OVER DE CUSTOMER JOURNEY

UITNODIGING RIFF RENDEZ-VOUS KENNISEVENT OVER DE CUSTOMER JOURNEY UITNODIGING RIFF RENDEZ-VOUS KENNISEVENT OVER DE CUSTOMER JOURNEY 9 mei 2019 13:00 18:00 Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel UITNODIGING 9 mei 2019 - live kennisevent over alle fases van de Customer-Journey

Nadere informatie

10 stappen. naar een. doeltreffende bedrijfspresentatie

10 stappen. naar een. doeltreffende bedrijfspresentatie 10 stappen naar een doeltreffende bedrijfspresentatie 10 STAPPEN NAAR EEN DOELTREFFENDE BEDRIJFSPRESENTATIE Hoofdstuk 1: Content bepalen 1. Wat is de doelgroep en het kennisniveau? 2. Welke doelstelling

Nadere informatie

Functioneel Beheer middag 2016

Functioneel Beheer middag 2016 Functioneel Beheer middag 2016 1 Vanmorgen hadden wij standup en toen. Verbouwen met de winkel open IT gebruiken voor Just in Time Snelheid en wendbaarheid in het proces Voldoen aan hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID

TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID Het succes en de acceptatie van ICT-oplossingen staat of valt met de beschikbaarheid ervan en deze dient dan ook altijd zo hoog mogelijk te zijn.

Nadere informatie

LinkedIn Live Foundation

LinkedIn Live Foundation LinkedIn Live Foundation Voor wie Iedereen die inzicht wil in wat LinkedIn kan betekenen voor zichzelf en zijn organisatie en hoe zijn zichtbaarheid en personal branding vergroten via zijn persoonlijk

Nadere informatie

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant

Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Creëer de ideale werkplek voor iedere klant Office 365 is nog maar het begin. Uiteindelijk wil uw klant een volledige werkplek in de cloud. Samen maken we dat mogelijk. Het belang van totaaloplossingen

Nadere informatie

MARKETINGPORTFOLIO 2019

MARKETINGPORTFOLIO 2019 MARKETINGPORTFOLIO 2019 VAAR UW EIGEN KOERS www.exclusive-networks.nl MARKETINGPORTFOLIO 2019 MARKETINGPORTFOLIO MARKETING ACTIVITEITEN Een overzicht van de diverse marketing opties voor u als reseller

Nadere informatie

15-10-2015. Breng werelden bij elkaar met Windows 10

15-10-2015. Breng werelden bij elkaar met Windows 10 Breng werelden bij elkaar met Windows 10 1 Innoveren met slimme ICT in de digitale Strategie wereld Projecten Managed services Apparatuur Werken niet langer alleen op kantoor Maar ook thuis Bij een klant/

Nadere informatie

Masterclass Value of Information. Waarde creëren voor de business

Masterclass Value of Information. Waarde creëren voor de business Masterclass Value of Information Waarde creëren voor de business Informatie en informatietechnologie maken het verschil bij de ontwikkeling van nieuwe business ideeën. Met informatie kunnen nieuwe innovatieve

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Digitale Veiligheid 3.0

Digitale Veiligheid 3.0 Digitale Veiligheid 3.0 Wat betekent dit voor het MKB? Amsterdam Arena Donderdag 1 juni 2017 Joris Geertman Director Portfolio & Innovation KPN Consulting Digitalisering Internationaal en digitalisering

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie