De schoolgids vindt u op onze website.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De schoolgids vindt u op onze website."

Transcriptie

1 2 4 f e b r u a r i Schooltijden veranderen op Hartenaas... 1 Schooltijden veranderen op Hartenaas... Op de Nieuwsbrief die aan het begin van deze maand verscheen, viel te lezen dat op diverse scholen binnen de gemeente Grave, maar ook in gemeentes om ons heen, men op dit moment de discussie voert over het al dan niet veranderen van de bestaande schooltijden. Op een flink aantal scholen heeft men reeds een besluit genomen en zijn of worden de schooltijden aangepast en zal men gebruik gaan maken van het Vijf gelijke dagen model *. De vraag van enkele ouders was om deze discussie ook op Hartenaas te voeren. De MR en ondergetekende vroegen zich daarom af of deze discussie daadwerkelijk gevoerd moet worden en heeft een eerste inventarisatie onder ouders van Hartenaas uitgevoerd. Daarvoor lagen er op school formulieren in de hal tijdens de rapportgesprekken. Onbedoeld heeft deze inventarisatie bij diverse ouders geleid tot de gedachte dat het hier ging om een enquête én men dus wel moest reageren, wilde men voorkomen dat er onomkeerbare beslissingen zouden worden genomen. Ik betreur het dat dit is gebeurd. Voor alle duidelijkheid: Een grote groep ouders heeft haar voorkeur aangegeven, maar er is NIETS besloten! We weten inmiddels wel meer. Duidelijk is geworden dat een grote groep ouders behoefte heeft aan meer informatie en antwoorden wil hebben op vragen die men heeft, alvorens men kan aangeven welk schooltijdenmodel de voorkeur geniet. Dat lijkt me heel logisch. Reünie Hartenaas 2 Carnaval op Hartenaas 3 Afscheid juf. Marjos 3 Verhuizing Hartenaas gaat definitief door Belangrijke data 4 Kinderfysiotherapeute i.o. Marieke Kloonen Jeelo Project Zorgen voor dieren De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen De MR en ik zullen de aankomende weken daarom ook gebruiken om informatie in te winnen. Hierbij dient u te denken aan ervaringen van andere scholen die onlangs de schooltijden hebben aangepast of besloten hebben dit te gaan doen; Ervaringen van schoolteams, ouders en kinderen. Uiteraard zal er ook gekeken worden naar de organisatorische kant. Er worden vragen gesteld over kosten van BSO i.p.v. TSO, vragen over uitbreiding lestijden, juridische consequenties voor leerkrachten, belastbaarheid van kinderen etc. Er moet heel veel worden uitgezocht alvorens we antwoorden kunnen geven op alle vragen. De MR en ondergetekende maken hier serieus werk van. Lees verder op pagina 2

2 P a g i n a 2 De ouders van de MR nodigen u daarom uit om de vragen die u of uw kind nu heeft inzake schooltijdenverandering te stellen aan hen. Met alle vragen doen we iets. We verzoeken u dit schriftelijk (per mail) te doen via het nieuwe MR adres MRHartenaas@gmail.com. U kunt uw vragen tot uiterlijk maandag 10 maart 2014 stellen aan de MR. Tot slot: De vraag van ouders om de schooltijdendiscussie te voeren, krijgt dus een vervolg. We beginnen met het verzamelen van de benodigde informatie en zoeken antwoorden op alle vragen. William van den Berg Directeur Hartenaas *Het vijf gelijke dagen model: Dit houdt in dat de kinderen van maandag t/m vrijdag steeds van 8.30 uur tot uur naar school gaan. Alle kinderen blijven dan over op school, onder begeleiding van de leerkracht. Het overblijven wordt niet verzorgd door een externe instantie. Reünie Hartenaas Op zaterdagavond 20 september 2014 zal er een reünie georganiseerd worden voor alle (oud)leerkrachten en oud leerlingen die voor óf na afloop van het schooljaar groep 8 van Hartenaas hebben verlaten. Kortom Ben je 18 jaar of ouder én heb je tussen 1973 en 2008 op Hartenaas gezeten of gewerkt, dan zien we elkaar graag op deze avond, om oude verhalen en herinneringen op te halen. De kosten voor deze avond bedragen 15 euro per persoon en je mag je partner meenemen. De bijdrage dient overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL37 RABO t.n.v. Stg. Ouderraad Hartenaas. Vul bij de omschrijving je eigen achternaam en die van je partner in en het jaar/de jaren dat je op Hartenaas zat/werkte, zodat we weten wie er komen. Werkgroep 40 jaar Hartenaas

3 P a g i n a 3 Carnaval op Hartenaas Aanstaande vrijdag 28 februari 2014 vindt het jaarlijks carnavalsfeest op Hartenaas plaats. De kinderen van Hartenaas mogen die dag uiteraard verkleed naar school komen om er met z n allen een groot feest van te maken. De kinderen mogen serpentines meenemen om de boel extra op te vrolijken. Wij willen u er graag op attent maken dat het meenemen van (speelgoed) pistolen, pijl en boog, zwaarden en dergelijke niet is toegestaan. We vragen om confetti, spuitserpentine en spuitbussen thuis te laten. Die dag is er voor de kinderen een afwisselend programma opgesteld met o.a. een bezoek van jeugdprins Mitchell en zijn gevolg van cv Pothuusburg uit Grave en optredens van de kinderen. Helaas kunnen hierbij geen ouders aanwezig zijn. De school begint gewoon om 8.30 uur. Om uur begint de voorjaarsvakantie. Alle kinderen mogen gewoon hun eten en drinken voor de ochtendpauze meenemen, ze krijgen daarbij nog wel iets extra s van school. Voor vragen kunt u bij juf Elly of juf Cindy terecht. Wij willen iedereen die het gaat vieren, alvast een fantastisch carnaval toewensen en een fijne voorjaarsvakantie! Alaaf, Alaaf, Alaaf!!! Afscheid juf Marjos Op vrijdag 28 februari 2014 nemen wij afscheid van juf. Marjos. Na ongeveer 1,5 jaar als invalleerkracht les te hebben gegeven aan groep 3/4 (vorig schooljaar) en groep 3 (dit schooljaar) komt er helaas een einde aan onze samenwerking. Dit betreuren wij ten zeerste. De afgelopen tijd hebben we Marjos leren kennen als een betrokken, vrolijke, enthousiaste en prettige collegae en een goede juf. Wij wensen haar daarom ook al het goede toe voor de toekomst en hopen haar ooit terug te zien als collega die werkzaam is voor onze Stichting. Team Hartenaas Op woensdag 26 februari 2014 zal juf. Marjos afscheid nemen van haar groep 3.

4 P a g i n a 4 Verhuizing Hartenaas gaat definitief door Afgelopen dinsdag heeft de gemeenteraad van Grave definitief ingestemd met de verkoop van Hartenaas en daarmee ook de participatie van Hartenaas aan de nieuwe Brede School in Grave-Oost. Deze zal gebouwd worden op en naast het terrein van De Sprankel. Hartenaas en De Sprankel zullen samen, als losse scholen (met andere partners) bewoners van dit nieuwe gebouw worden. Het huidige Hartenaasgebouw is verkocht en zal worden verbouwd en huisvesting gaan bieden aan de leiding en het administratiekantoor van de verschillende onderwijsstichtingen uit deze regio, inclusief onze eigen Stichting Invitare. Ik heb reeds eerder aangegeven dat de kopers het nieuwe gebouw per in gebruik willen nemen. Gezien het feit dat het gebouw dus ook nog verbouwd dient te worden, is het streven om per het Hartenaasgebouw te verlaten. Dit zal slechts gebeuren wanneer de nieuwe Brede School gereed is! Doemscenario s waarin gedacht wordt zijn varianten als Hartenaaskinderen zullen op andere plekken onderwijs krijgen, wanneer het gebouw nog niet klaar is. Dit zal dus NIET gebeuren. Er breken spannende tijden aan voor alle betrokkenen. Hoe komt het gebouw eruit te zien? Blijft de sfeer bestaan? Moeten we ruimtes inleveren of krijgen we juist extra ruimtes? Op al deze vragen zal een antwoord komen. Philomeen ten Brinke (directrice De Sprankel) en ik hebben de intentie en zijn van mening dat we door goed met elkaar samen te werken een mooi en goed gebouw kunnen bouwen. We willen het allerbeste voor alle kinderen. William van den Berg Directeur Hartenaas Belangrijke data Langs deze weg wil ik u reeds wijzen op een aantal belangrijke data : Op maandag 24 februari en woensdag 26 februari organiseren wij Open Dagen. Mogelijk nieuwe ouders komen dan een kijkje nemen op school. Op maandag 10 maart starten wij met het zichtbaar maken van PBS op Hartenaas. Op 10 maart starten we ook met het nieuwe Jeelo project Zorgen voor dieren. Op vrijdag 28 maart 2014 vindt de Opa en Omadag plaats op Hartenaas. Het is dan ook Nationale Pannenkoek Dag..

5 P a g i n a 5 Kinderfysiotherapeute i.o. Marieke Kloonen Kinderfysiotherapeute i.o. Marieke Kloonen is op de woensdagmiddag op afspraak aanwezig op Hartenaas. Als uw kind problemen heeft met de grove of fijne motoriek en u hierin graag training/ therapie wilt, dan kunt u vanaf 26 februari 2014 op de woensdagmiddag op Hartenaas terecht. Kinderfysiotherapeute i.o Marieke Kloonen is dan op locatie Hartenaas aanwezig (op afspraak) in de gymzaal van Hartenaas. Indicaties kinderfysiotherapie: Voorbeelden bij het jonge kind - Motorische ontwikkelingsachterstand - Afwijkend looppatroon - Lage of hoge spierspanning - Orthopedische afwijkingen - Aangeboren afwijkingen die de motoriek beïnvloeden - Ademhalingsproblematiek Voorbeelden bij het wat oudere kind - Motorische ontwikkelingsachterstand - DCD, Developmental Coordination Disorder - Sensomotorische problemen - Schrijfproblemen - Houdingsproblemen - Ademhalingsproblematiek - ADHD en ontwikkelingsstoornissen - Incontinentie Voor u is misschien wel belangrijk om te weten dat de eerste 18 behandelingen fysiotherapie vanuit de basisverzekering worden betaald en hiervoor geldt ook geen eigen risico. Dus is het gratis voor kinderen tot 18 jaar! Het voordeel van de locatie Hartenaas is dat uw kind in een vertrouwde omgeving kan trainen/oefenen Marieke Kloonen werkt bij de Praktijk van Hartenaas ouder Marieke Huisman. Zijn er nog broertjes en zusjes die tussen NU en eind jaar worden? Wij verzoeken u hen in te schrijven op Hartenaas!

6 P a g i n a 6 Jeelo Project Zorgen voor dieren Het Project Zorgen voor dieren start op maandag 10 maart 2014 en wordt afgesloten op vrijdag 18 april. Gedurende het project krijgen de kinderen van alle groepen te maken met (veelal) levende dieren. Uit ervaring weten we dat er enkele kinderen zijn die, vanwege de aanwezigheid van dieren op school, allergische reacties kunnen krijgen. We zullen er daarom ook voor zorgen dat zij zo min mogelijk in aanraking zullen komen met de dieren. De kippenren zal derhalve ook niet in de hal, maar in de bibliotheek opgebouwd worden. Wat gaat er gebeuren? Elke groep gaat aan de slag. Groep 1, 2, 5 en 6 maken een terrarium. Groep 3 en 4 maken een aquarium. Groep 7 en 8 richten bakken in om vlinders, kikkers of kippen te verzorgen. De leerlingen leren vervolgens meer over boerderijdieren, konijnen, goudvissen, honden, katten en jonge dieren verzorgen. Het project Zorgen voor dier en bestaat uit 4 leerroutes: Groep 1 en 2: Boerderijdieren verzorgen Groep 3 en 4: Goudvissen en konijnen verzorgen Groep 5 en 6: Honden en katten verzorgen Groep 7 en 8: Jonge dieren verzorgen Rode draden Van groep 1 naar groep 8 lopen de volgende rode draden door het project: Van kennis vergaren naar verzorgen: Leerlingen leren meer feiten over bouw, voeding, leefomgeving en gedrag van dieren om vervolgens beter voor ze te kunnen zorgen. Van observeren en onderzoeken: Leerlingen leren beter naar dieren kijken en leren dieren onderzoeken om beter het belang van een goede verzorging te begrijpen. Van af en toe tot dagelijks verzorgen: Leerlingen leren dat zorgen voor dieren verantwoordelijkheid en discipline vraagt. Van eenvoudig naar complex presenteren: Leerlingen leren hun kennis en ervaringen presenteren in tekst, in beeld, mondeling en schriftelijk of een combinatie daarvan. Maatschappelijke organisaties De dierenspeciaalzaak, de pluimveehouder en de vlinderstichting leveren materialen aan de school, zodat de leerlingen insecten, konijnen, vissen, kikkers, vlinders en/of kuikens kunnen verzorgen. Leerlingen gaan ook op bezoek bij organisaties op het gebied van dier en natuur zoals de kinderboerderij of een asiel. Een huisdiereigenaar, dierverzorger of bioloog komt de school in om meer te vertellen over zorgen voor dieren. Lees verder op bladzijde 7

7 P a g i n a 7 Jeelo Project Zorgen voor dieren - vervolg Projectresultaat De leerlingen leggen hun ervaringen vast in boekjes, muurkranten, logboeken, weblogs, spreekbeurten en PowerPoint presentaties. Tot slot Het project kent verschillende opdrachten waarin kinderen huisdieren dienen te verzorgen. Op zich is dit niet moeilijk wanneer uw kind of uw gezin huisdieren heeft! Voor kinderen die dit niet hebben of voor kinderen die niet het juiste huisdier hebben wordt dat lastig. Hoe kun je immers het konijnenhok verschonen wanneer je géén konijn hebt? Wij zullen kinderen vragen en stimuleren de opdrachten uit te voeren bij vriendjes, kennissen, familieleden e.d. maar meer ook niet. We zullen hier geen druk opleggen. Wij hopen dat u uw kinderen hierbij ondersteunt en helpt, maar het is niet de bedoeling dat u zich hiertoe verplicht voelt. William van den Berg Directeur Hartenaas

Carnaval Ter herinnering. De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen

Carnaval Ter herinnering. De schoolgids vindt u op onze website.  Een papierversie kunt u aanvragen J a a r g a n g 8, n r. 1 1 7 f e b r u a r i 2 0 1 3 Carnaval 2013 Ter herinnering 1 Carnaval 2013 - Ter herinnering Beste ouders/ verzorgers, Aanstaande vrijdag 8 februari 2013 vindt het jaarlijks carnavalsfeest

Nadere informatie

Hartenaas gaat verhuizen. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl. Een papierversie kunt u aanvragen

Hartenaas gaat verhuizen. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl. Een papierversie kunt u aanvragen J a a r g a n g 9, n r. 1 1 6 f e b r u a r i 2 0 1 4 Hartenaas gaat verhuizen. 1 Hartenaas gaat verhuizen. Vorige week is duidelijk geworden dat Hartenaas deel zal gaan uitmaken van de nieuwe Brede School

Nadere informatie

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school.

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school. J a a r g a n g 7, n r. 9 1 m a a r t 2 0 1 2 Jeelo project Zorgen voor dieren 1 Jeelo project Zorgen voor dieren Op maandag 12 maart 2012 starten we met een nieuw Jeelo project genaamd Zorgen voor dieren.

Nadere informatie

Opa en Oma dag Hartenaas groot succes. Belangrijke data: De Open Dagen staan gepland op 13 en 16 februari 2012. Brede Scholen in Grave

Opa en Oma dag Hartenaas groot succes. Belangrijke data: De Open Dagen staan gepland op 13 en 16 februari 2012. Brede Scholen in Grave J a a r g a n g 7, n r. 8 1 4 f e b r u a r i 2 0 1 2 Opa en Oma dag Hartenaas was een groot succes 1 Opa en Oma dag Hartenaas groot succes Op vrijdag 27 januari vond de Opa en Oma dag plaats. Alle opa

Nadere informatie

De bibliotheek op school

De bibliotheek op school J a a r g a n g 8, n r. 7 5 n o v e m b e r 2 0 1 2 De bibliotheek op school 1 De bibliotheek op school Per 1 april 2013 sluit de jeugdcollectie afdeling van de bibliotheek in Grave. Met ingang van 1 januari

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. Jaargang 13, nr. 8 23 februari 2018 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost 1 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost Neem eens een kijkje op http://kcgraveoost.blogspot.nl/ Daar vindt u allerlei info die te maken

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 9, n r. 7 2 7 n o v e m b e r 2 0 1 3 Reminder: Sinterklaas op 5 december 2013 Tijdens het Sinterklaasfeest op 5 december 2013 zullen we een continurooster hanteren. Dit betekent dat de

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website.

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 1 0, n r. 1 0 9 a p r i l 2 0 1 5 Sportdag/Vervroegde Koningsspelen op vrijdag 17 april 2015 Op vrijdagochtend 17 april 2015 vindt onze jaarlijkse Sportdag plaats. Dit jaar wordt deze grotendeels

Nadere informatie

Koningsspelen en sportdag op 26 april 13. De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen

Koningsspelen en sportdag op 26 april 13. De schoolgids vindt u op onze website.  Een papierversie kunt u aanvragen J a a r g a n g 8, n r. 1 9 2 3 a p r i l 2 0 1 3 Koningsspelen en Sportdag op 26 april 1 Koningsspelen en sportdag op 26 april 13 Aanstaande vrijdag 26 april 2013 vinden de Koningsspelen voor de groepen

Nadere informatie

Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen. Avond 4 Daagse 2013

Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De schoolgids vindt u op onze website.   Een papierversie kunt u aanvragen. Avond 4 Daagse 2013 J a a r g a n g 8, n r. 2 1 2 2 m e i 2 0 1 Ouders gezocht voor OR 1 Avond 4 Daagse 201 2 Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De leden van de OuderRaad zijn naarstig op zoek naar ouders die de Raad willen

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 06 donderdag 1 februari 2018 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl 2 februari: studiedag (alle kinderen zijn vrij) 8 februari: rapport

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar Jaargang 12, nr. 12 21 maart 2017 Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar 2017-2018 Een kleine vier maanden voor het einde van het schooljaar worden de contouren voor het nieuwe schooljaar zichtbaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

27 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

27 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 7 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website. Belangrijke data schooljaar

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website.   Belangrijke data schooljaar Jaargang, nr. 0 28 maart 208 Regionale onderwijsstaking vrijdag april 208 Via de Parro app heb ik u toegezegd dat ik u vóór het Paasweekend zou laten weten of Hartenaas deelneemt aan de Regionale Primair

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Infobulletin Maart 2014 Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Kalender voor de maand maart Maandag 24 februari t/m dinsdag 4 maart:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Juf. Elly stopt ermee.

Juf. Elly stopt ermee. 1 7 a p r i l 2 0 1 4 Juf. Elly stopt ermee. 1 Belangrijke data 1 Juf. Elly stopt ermee. Beste ouders, Na 13 jaar gewerkt te hebben als leerkracht van groep 1 en 2 stop ik aan het einde van dit schooljaar

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

Nieuwsflits 6 februari 2018

Nieuwsflits 6 februari 2018 Nieuwsflits 6 februari 2018 Van de leerlingen administratie Wij heten de volgende leerling en haar ouders van harte welkom in onze instroomgroep: Tara Ahmead en Anna Zant Wij wensen jullie en jullie ouders

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Schoolproject Indianen

Schoolproject Indianen Schoolproject Indianen St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 18, nummer 12, 24 februari 2012 Nieuws van de directie. Voorjaarsvakantie. Volgende

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief februari Beste ouders/verzorgers, Openbare basisschool De Meridiaan Adenstraat 21 3067 MN Rotterdam 010 4200752 contact@obsdemeridiaan.com www.obsdemeridiaan.com Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/verzorgers, Open dag Volgende week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7 Nieuwsbrief 23 februari jaargang 32 nr.7 Carnaval Vrijdag 9 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 6

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 6 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Inschrijven broertjes en zusjes pag. 2 Te laat op school pag. 2 Huisvesting pag. 2 Trefwoord pag. 3 Open Dag pag. 3 Ouderbetrokkenheid pag. 4 Kinderatelier pag. 5 Voorleespret

Nadere informatie

Naar de kinderfysiotherapeut. Dé specialist in bewegen van kinderen

Naar de kinderfysiotherapeut. Dé specialist in bewegen van kinderen Naar de kinderfysiotherapeut Dé specialist in bewegen van kinderen Spelenderwijs leren bewegen Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012

Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012 Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012 Agenda Inleiding Het continurooster Voor- en nadelen continurooster Consequenties? Aanpak Afsluiting Inleiding Waarom de schooltijden veranderen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Woensdag 3 februari 2016

Nieuwsbrief 11. Woensdag 3 februari 2016 Nieuwsbrief 11 Woensdag 3 februari 2016 Agenda: Vrijdag 5 februari: Elfrondentocht groep 1/2 Maandag 8 februari: Intekenen oudergesprekken vanaf vandaag Vrijdag 12 februari: Rapporten gaan mee naar huis

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. oktober/november 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. oktober/november 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON oktober/november 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl BELANGRIJKE DATA

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 28 februari 2019

Sterrenboognieuws 28 februari 2019 Sterrenboognieuws 28 februari 2019 Aanmelding nieuwe leerlingen Om plannen te maken voor het komend schooljaar 2019-2020 is het voor ons van groot belang te weten hoeveel leerlingen we kunnen verwachten.

Nadere informatie

nr. 4, schooljaar 2011-2012

nr. 4, schooljaar 2011-2012 nr. 4, schooljaar 2011-2012 Wéér talenten basisschool PassePartout gespot Zondag 2 oktober jongstleden zijn er wéér talenten van onze school gespot. Dit keer gaat het om Geneviève uit groep 8 en Phoebe

Nadere informatie

MAART 2016 Nieuwsbrief

MAART 2016 Nieuwsbrief J a a r g a n g 1 1, n r. 7 1 m a a r t 2 0 1 6 MAART 2016 Nieuwsbrief We zijn al in de 3e maand van 2016 aanbeland. De maand waarin de lente zich zal laten zien, maar waarin alle weersomstandigheden mogelijk

Nadere informatie

SCHOOLARTS. Bernd van der Haar. Het is belangrijk dat uw kind de schoolarts bezoekt.

SCHOOLARTS. Bernd van der Haar. Het is belangrijk dat uw kind de schoolarts bezoekt. Februari 2013 Vanaf vandaag heeft de externe nieuwsbrief een naam: TREFPUNT. Deze naam is bedacht door Linda, één van onze collega's. Een leuke naam met als achterliggende gedachte dat wij als school samen

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER CBS DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2016-2017 CBS de Wegwijzer augustus 2016 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op CBS de Wegwijzer. Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen. Opvang

Nieuwsbrief. Algemeen. Opvang Nieuwsbrief B Jaargang 53 nummer 6 woensdag 7 februari 2018 Volgende Nieuwsbrief woensdag 7 maart 2018 Algemeen Voorjaarsvakantie Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. De

Nadere informatie

O.B.S. De Plataan. Gefeliciteerd!

O.B.S. De Plataan. Gefeliciteerd! Maart 2015 Welkom! Nieuwsbrief O.B.S. De Plataan In dit nummer: Welkom! 1 Gefeliciteerd! Kalender 2 Rapporten 3 Feestelijke afsluiting juf Wil Dieren bij spreekbeurt PlusPlataan Bij juf Marian en juf Tina

Nadere informatie

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25 februari 2015 zondag 1 maandag 16 krokusvakantie maandag 2 17.30-19.00 uur inloop avond nieuwe ouders 19.30 uur ouderavond gr. 5a en 5b dinsdag 17 krokusvakantie dinsdag 3 10.00-11.30 en 14.00-15.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 juni 2016 Vanuit de MR Nu het schooljaar bijna voorbij is kan de MR terugkijken op een bewogen jaar. Vorig

Nadere informatie

Informatie avond (andere) schooltijden WELKOM. 2 november Aanleiding

Informatie avond (andere) schooltijden WELKOM. 2 november Aanleiding Informatie avond (andere) schooltijden WELKOM 2 november 2015 Aanleiding Steeds meer scholen zijn de laatste jaren overgestapt naar een continu rooster Steeds meer ouders tonen interesse voor een continu

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 25 februari Vergadering oudervereniging 26& 27 februari Cultuurtje groepen 1-2 Kenji en Ella 1 maart Carnaval op school, groepen 2 t/m 8 s middags vrij 4 t/m 8 maart

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief, juni 2013. Aan- en afmelden alleen bij Touda of Jacqueline. Touda tel: 06 52 35 08 42 en Jacqueline tel: 06 54 96 17 43.

Nieuwsbrief, juni 2013. Aan- en afmelden alleen bij Touda of Jacqueline. Touda tel: 06 52 35 08 42 en Jacqueline tel: 06 54 96 17 43. Nieuwsbrief, juni 2013 Diner Op Hope 24 mei of hope groot succes. gehouden. hebben Er is Het heerlijk we was weer opnieuw gegeten een Diner en een de of opkomst bijna 175,-- 2 baby s ingezameld. was goed.

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad Voetballen op het schoolplein Het is voor schooltijd (08.20-08.30 uur) en op tijden dat we naar binnen moeten (13.00-13.15 uur) niet handig en soms gevaarlijk om te voetballen. Voor de veiligheid voor

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie