Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 22 augustus 2015 In Vredehorst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 22 augustus 2015 In Vredehorst"

Transcriptie

1 Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 22 augustus 2015 In Vredehorst Voorganger: Ds. H.L. Versluis Organist: Pianist: Violaure van Prooijen Koster: Pianospel Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst Zingen: 3 VBW liederen : de wereld is zijn schilderij maar zijn allermooiste plaatje dat ben jij van een hemelhoog niveau Hij bedoelde jou zoals je bent net zó, ja, net zó! God is de Schepper Hij is almachtig en sterk en jij bent voor Hem jij bent voor Hem jij bent voor Hem zijn meesterwerk Hij is een echte specialist Hij is de allerbeste die zich nooit vergist

2 precies, in alles wat Hij doet als Hij naar jou kijkt dat zegt Hij Jij bent goed! Jij bent goed! God is de Schepper Hij is almachtig en sterk en jij bent voor Hem jij bent voor Hem jij bent voor Hem zijn meesterwerk de wereld is zijn schilderij maar zijn allermooiste plaatje dat ben jij Psalm 8 (Heer, onze Heer ) Heer, onze Heer hoe machtig is uw naam op heel de aarde Heer, onze Heer hoe machtig is uw naam op heel de aarde (2x) Zie ik de hemel het werk van uw hand zon, maan en sterren door U daar geplant de hele aarde en alles wat leeft het is echt ongelofelijk dat u dit aan ons geeft Heer, onze Heer Wie ben ik Heer dat U zelfs aan mij denkt en mij uw aandacht en liefde steeds schenkt U geeft mij alles ik kom niets tekort en daarom dank ik U steeds weer U bent de grootste God Heer, onze Heer (2x)

3 Een wijs man: Een wijs man bouwde zijn huis op de rots. Een wijs man bouwde zijn huis op de rots. Een wijs man bouwde zijn huis op de rots. En de regen stroomde neer. En het huis op de rots stond vast. Een dwaas man bouwde zijn huis op het zand. Een dwaas man bouwde zijn huis op het zand. Een dwaas man bouwde zijn huis op het zand. En de regen stroomde neer. En het huis stortte in met een plof. Dus bouw je huis op Jezus de rots. Dus bouw je huis op Jezus de rots. Dus bouw je huis op Jezus de rots. en de zegen daalt dan neer. En de zegen daalt dan neer en t gebed stijgt op. En de zegen daalt dan neer en t gebed stijgt op. En de zegen daalt dan neer en t gebed stijgt op. Bouw je levenshuis op Hem. Stil gebed (staande) Votum en Groet (staande) Zingen: Psalm : 100:1 Juich aarde juich alom den Heer, Dient God met blijdschap, geeft Hem eer. Komt nadert voor Zijn aangezicht. Zingt Hem een vrolijk lofgedicht.

4 Gods geboden en beloften: Ken je de tien woorden, de woorden ëén tot tien. Laat ze dan eens horen, dat wil ik wel eens zien Eén is God, Hij maakt je vrij. Er is geen ander. Alleen Hij! Twee wil zeggen: God en jij. Daar horen echt geen beelden bij. Drie dat is Gods eigen Naam. Om eerbiedig mee om te gaan. De dag van God is nummer vier, Bevrijdingsdag van mens en dier. Zodat je zondags even voelt Hoe God de schepping heeft bedoeld. Vijf gaat om je ouders en jij Heb respect voor hen, dan leef je lang en blij. Maak niet dood, laat zes je horen. Knoop dat heel goed in je oren. Een maatje is, zegt nummer zeven, Iets heel kostbaars in je leven. Dus luister goed naar dit gebod, En maak wat heel is niet kapot. Acht zegt, je moet niet stelen Maar wat je hebt met anderen delen. Negen zegt laat dat vals gepraat Waarmee je andere mensen schaadt. Tien zegt: vaar je eigen koers. Wees dan vrij en niet jaloers Op wat een ander heeft of kan; Daar word je ongelukkig van De mensen die op God vertrouwen Willen zich aan zijn geboden houden. Zingen: Weettekst (Hebreeën 3:4) Elk huis heeft zijn bouwer. Elk huis heeft zijn bouwer. Elk huis heeft zijn bouwer. Maar God is de bouwer van alles, alles, alles, alles, alles!

5 Zingen: Gezang 179: 1 Woord, voor ons geschreven, door God ingegeven, brief aan ons gericht, wie uw boodschap lezen, worden onderwezen, zien Gods aangezicht. Steeds zijt gij ons heel nabij, rijke onvermoede, schatten blijkt gij te bevatten. Gebed om de opening van het woord Schriftlezing: 2 Samuel 7: En het gebeurde, toen de koning in zijn huis zat, en de HEERE hem rust gegeven had van al zijn vijanden van rondom, 2 dat de koning tegen de profeet Nathan zei: Zie toch, ik verblijf in een huis van cederhout, terwijl de ark van God te midden van tentdoek verblijft. 3 Nathan zei tegen de koning: Ga uw gang, doe al wat in uw hart is, want de HEERE is met u. 4 Maar in die nacht gebeurde het dat het woord van de HEERE tot Nathan kwam: 5 Ga en zeg tegen Mijn dienaar, tegen David: Zo zegt de HEERE: Zou ú voor Mij een huis bouwen, voor Mij om in te wonen? 6 Ik heb immers niet in een huis gewoond, van de dag af dat Ik de Israëlieten uit Egypte deed optrekken tot deze dag toe, maar Ik ben in een tent, in een tabernakel rondgetrokken. 7 Heb Ik ooit, overal waar Ik met al de Israëlieten rondtrok, een woord gesproken tot een van de stammen van Israël, die Ik bevolen had Mijn volk Israël te weiden: Waarom bouwt u voor Mij geen huis van cederhout? 8 Nu dan, dit moet u tegen Mijn dienaar zeggen, tegen David: Zo zegt de HEERE van de legermachten: Ik heb u van de schaapskooi vandaan gehaald, van achter het kleinvee, om een leider over Mijn volk te zijn, over Israël. 9 Ik was met u overal waar u heen ging, en heb al uw vijanden voor uw ogen uitgeroeid. Ik heb een grote naam voor u gemaakt, zoals de naam van de groten die op aarde zijn. 10 Ik heb aan Mijn volk, aan Israël, een plaats toegewezen en het daar geplant, zodat het in zijn eigen gebied woont en niet meer heen en weer gedreven wordt. En onrechtvaardige mensen zullen het niet meer verdrukken zoals vroeger, 11 en sinds de dag waarop Ik richters aangesteld heb over Mijn volk Israël. Maar Ik heb u rust gegeven van al uw vijanden. Ook maakt de HEERE u bekend dat de HEERE voor ú een huis zal maken. 12 Wanneer uw dagen voorbij zijn en u met uw vaderen ontslapen bent, zal Ik uw nakomeling na u, die uit uw lichaam voortkomt, doen opstaan en Ik zal zijn koningschap bevestigen. 13 Die zal voor Mijn Naam een huis bouwen, en Ik zal de troon van zijn koningschap voor eeuwig bevestigen. 14 Ík zal hem tot een Vader zijn, en híj zal Mij tot een zoon zijn, wat wil zeggen: als hij zich misdraagt, zal Ik hem terechtwijzen met een stok als van mensen en met slagen als van mensenkinderen. 15 Maar Mijn goedertierenheid zal van hem niet wijken, zoals Ik die deed wijken van Saul, die Ik voor uw ogen weggenomen heb. 16 Uw huis en uw koningschap zullen voor uw ogen voor eeuwig vaststaan, uw troon zal voor eeuwig zeker zijn. 17 Overeenkomstig al deze woorden en heel dit visioen, zo sprak Nathan tot David.

6 We geven onze gaven voor: 1) Diaconie 2) Kerk en Pastoraat Zingen: Psalm 9: 1 2 Ik zal met al mijn hart de Heer, Blijmoedig geven lof en eer. Mijn tong zal mijn gemoed verzellen, En al Uw wonderen vertellen. Ik zal in U, mijn God, van vreugd. Opspringen, in den geest verheugd. Uw naam zal door mijn psalmgezangen, O Allerhoogste, lof ontvangen. Preek n.a.v. het gelezen Schriftgedeelte Zingen: Themalied De bouwplaats Een architect, krr krr, elektricien, klik klak, een schilder, timmerman, klop klop, ze bouwen aan een huis, ze maken er iets van. Zo heeft de Here God voor mij en jou ook een prachtig plan o wauw! waaraan ik met Hem samen bouwen kan. Hij weet precies wie ik ben. De Here God alleen kent me helemaal van top tot teen. Ik vertrouw me toe aan Hem! Dankgebed en voorbeden Zingen: Psalm 116:1 (staande) God heb ik lief want die getrouwe Heer, Hoort mijne stem, mijn smekingen, mijn klagen. Hij neigt Zijn oor, k roep tot Hem al mijn dagen. Hij schenkt mij hulp, Hij redt mij keer op keer. Zegen

7 Na de zegen zingen we nog enkele vbw liederen: Zingen: Zou voor de Heer iets te wonderlijk zijn. Zit je in het donker Jezus zal er zijn Is je hart vol zonde Jezus maakt het rein Zou voor de Heer iets te wonderlijk zijn Voor de Heer iets te wonderlijk zijn Kijk je weer zo somber Jezus maakt je blij Zit je vastgebonden Jezus maakt je vrij Zou voor de Heer iets te wonderlijk zijn Voor de Heer iets te wonderlijk zijn Dan wordt alles anders Kan je zoveel meer Kijk eens wat je aandurft Samen met de Heer Zou voor de Heer iets te wonderlijk zijn Voor de Heer iets te wonderlijk zijn De leiding zingt de gemeente toe: redenen voor dankbaarheid. De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen als de avond valt. Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam. Heer, vol geduld toont U ons Uw liefde. Uw Naam is groot en Uw hart is zacht. Van al Uw goedheid wil ik blijven zingen; tienduizend redenen tot dankbaarheid. -Refrein- -Refrein- En op die dag, als mijn kracht vermindert, mijn adem stokt en mijn einde komt, zal toch mijn ziel Uw loflied blijven zingen; tienduizend jaar en tot in eeuwigheid.

8 -Refrein 2x- Verheerlijk zijn heilige naam. Verheerlijk zijn heilige naam. -Refrein 2x- Verheerlijk zijn heilige naam. Verheerlijk zijn heilige naam. Allen zingen: Zie de zon. Zie de zon, zie de maan, zie de sterren in hun baan, sterren ontelbaar, overal vandaan, onvoorstelbaar wonderlijk gedaan, Hoor de zee, hoor de wind, hoor de regen als hij zingt, druppels ontelbaar in de oceaan, onvoorstelbaar wonderlijk gedaan, Ruik een bloem, ruik een vrucht, ruik de geuren in de lucht, geuren ontelbaar zweven af en aan, onvoorstelbaar wonderlijk gedaan, Voel je hart, voel je huid, voel je adem als je fluit, mensen ontelbaar overal vandaan, onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Zie ik de zon, de sterren en de maan, wat een wonder dat ik mag bestaan, Heer hoe heerlijk is Uw naam, Pianospel Na afloop wordt in de hal koffie, thee of iets fris geschonken. Iedereen is daar natuurlijk van harte welkom!!

Thema: DE BOUWPLAATS. Hartelijk welkom in deze dienst, wij verwachten samen Gods zegen!

Thema: DE BOUWPLAATS. Hartelijk welkom in deze dienst, wij verwachten samen Gods zegen! Liturgie voor de afsluiting van de Bijbelweek op 23 augustus 2015 in de Oude Kerk te Veenendaal Hartelijk welkom in deze dienst, wij verwachten samen Gods zegen! *Orgelspel Thema: DE BOUWPLAATS *Afkondiging

Nadere informatie

Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst

Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst Voorganger: Ds. H.L. Versluis Organist: William de Jong Pianist: Violaure van Prooijen Koster: Jan van Mourik

Nadere informatie

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST LITURGIE voor de themadienst ter afsluiting van de VBW De bouwplaats op zondag 25 oktober 2015 om 9.30 uur in de Elimkerk te t Harde. JEZUS VERGEEFT EN GENEEST Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr.

Nadere informatie

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam. Hartelijk welkom Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Orde van dienst voor de kinderdienst 3 februari 2019 Het vrolijkste Feest (Poerim) Voor de dienst zingen we 2 liedjes Ø Kom binnen, kom binnen Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw,

Nadere informatie

Hoe machtig is de mens in Gods schepping?

Hoe machtig is de mens in Gods schepping? Orde van dienst Op zondagochtend 20 oktober 2019 in de Goede Herderkerk Aanvang: 09:30 uur Hoe machtig is de mens in Gods schepping? Voorganger: Ds. Mark van Pelt Met muzikale medewerking van: IKJK Challenge

Nadere informatie

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk Zondag 6 april 05 doopdienst in de Ontmoetingskerk In deze dienst worden gedoopt: Jan Dirk Hakstege en Mila van der Kuijl Zelfs kleine kinderen zingen over U voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 9: 8-17 Tekst : Genesis 9: 13 en 16 Opwekking 733 Gezang 160 : 1 en 2 Gezang 2 : 1, 4 en 5 Ik zal er zijn Psalm 105 : 1 en 3 Welkom in de

Nadere informatie

Hoe zagen de omringende volken David, en waar was de tabernakel op dat moment?

Hoe zagen de omringende volken David, en waar was de tabernakel op dat moment? Het erfelijk koningschap aan David toegezegd. Hoe zagen de omringende volken David, en waar was de tabernakel op dat moment? Zie 2 Samuel 7 Veel van de omringende volken, die de voorspoed van Israël zagen,

Nadere informatie

10 september uur Voorganger: ds H vd Berg

10 september uur Voorganger: ds H vd Berg 10 september 10.00 uur Voorganger: ds H vd Berg Gezang 115 : 1 en 2 Votum en groet Psalm 147 : 1 en 3 Wet Psalm 147 : 7 Gebed Lezen Psalm 147 Zie de zon (E & R, 411) Regenboog groep 1-4 Tekst Psalm 147

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 14 mei 2017

Orde van dienst voor zondag 14 mei 2017 Orde van dienst voor zondag 14 mei 2017 Wijkgemeenten Mattheüs en Markus, Vredehorst, 09.30 uur Sluiting winterwerk Voorganger: ds. H.L. Versluis Organist: Leen Verboom 2 Orgelspel Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst. Voorganger is dhr. A.Verstoep

Welkom in deze dienst. Voorganger is dhr. A.Verstoep Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A.Verstoep Schriftlezingen: Genesis 1 vers 1 t/m 5 Johannes 1 vers 1 t/m 5 Openbaringen 1 vers 1t/m 8 en 9 t/m 18 Lied 72 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 68

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Wonderlijk gemaakt Zondag 25 januari 2015 9.00 uur Oude Kerk

Wonderlijk gemaakt Zondag 25 januari 2015 9.00 uur Oude Kerk LITURGIE VOOR DE KERK EN SCHOOL-THEMADIENST In samenwerking met de Julianaschool Wonderlijk gemaakt Zondag 25 januari 2015 9.00 uur Oude Kerk Welkom en bekendmakingen Intochtslied (schoolpsalm): Psalm

Nadere informatie

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur 2 Voorganger: Organist: Pianist: Kosters: Ds. J.A.C. Olie Jan-Kees Hartog Peter van Lunteren Dirk Bouwman en Domingo Meijers

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 2 juli 2017 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Johannes

Orde van dienst zondag 2 juli 2017 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Johannes Orde van dienst zondag 2 juli 2017 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Johannes Voorganger: ds. H.L. Versluis Organist: Leen Verboom 2 Orgelspel Welkom en mededelingen kerkenraad Zingen: Psalm 8 : 1, 3 en

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort Opening en welkom Zegengroet en gebed. Opwekking 586 - Hij is Heer Heel de schepping geeft U eer. Buigt zich vol aanbidding neer. Jezus Christus, Zoon van God, trouw in eeuwigheid. Heel de schepping zingt

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezingen: Genesis 1 vers 1 t/m 5 Genesis 1 vers 24 t/m 31 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 134 vers 3 Lied 401 vers 1, 2 en 3

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 6 oktober, aanvang uur. Thema: Niemand is zoals jij! Max Lucado

Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 6 oktober, aanvang uur. Thema: Niemand is zoals jij! Max Lucado Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 6 oktober, aanvang 10.00 uur. Thema: Niemand is zoals jij! Max Lucado Voorganger: Ouderling van dienst: M.m.v.: Ds. G. de Goeijen Marie Janne Oldegberts Vision Vision

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk

Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk Liturgie voor de morgendienst 29 juli in de Hervormde Gemeente den Ham met het clubkamp + van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk Thema: Grenze ( loze ) liefde Voorganger: Ouderling van dienst:

Nadere informatie

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd Welkom Zingen: OTH 204 - kom tot de Vader Votum en groet Zingen: OTH187 - maak mij rein voor u Gebed Gezongen geloofsbelijdenis: Opwekking 426 Ja, ik geloof in Jezus Schriftlezing: Psalm 27 Zingen: OTH

Nadere informatie

Hartelijk Welkom bij

Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

4 oktober 10.00 uur AA Kramer

4 oktober 10.00 uur AA Kramer 4 oktober 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom en mededelingen. Stil gebed Votum en zegengroet Psalm 108: 1 Wet + spreuken 3: 1-4 GK 22 Uw woord omvat mijn leven. Gebed Voor de kinderen: Waardevol.

Nadere informatie

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland Welkom Opwekking 720 In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Voorganger: ds. W. van Dijk uit Kampen Organist: André van Dijk Pianist-Zang: Dirk Jan, Simon en Gery Stuy Datum: 9 oktober 2016, aanvang 09.30 uur Welkom

Nadere informatie

Intocht: Gezang 434. Votum & groet

Intocht: Gezang 434. Votum & groet 2 Intocht: Gezang 434 Votum & groet 2. Lof zij de Heer, Hij omringt met zijn liefde uw leven; heeft u in t licht als op adelaarsvleug len geheven. Hij die u leidt, zodat uw hart zich verblijdt, Hij heeft

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 11 februari 2018 om 10:00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Muzikale medewerking: Jaap, Anke en Esmay Roggeband Jet Heijboer,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.C. Batenburg (Gouda) Schriftlezing: 2 Kronieken 5 Lied 223 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 149 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november 2018 Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Bij binnenkomst, muziekgroep Welkom Psalm 105: 1 en 3 1 Loof God de Heer,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Schriftlezing: Psalm 44 vers 16 t/m 27 Jesaja 50 vers 7 t/m 11 Romeinen 8 vers 31m t/m 39 Lied 302 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 73 vers 12

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Job 38 Votum: God die alles maakte Opwekking 638 Gezang 145 Opwekking 672 Opwekking 733 Nieuwe activiteit punteren JAC 12-16: Voor het Punteren

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Filippenzen 4 vers 10 t/m 20 Psalm 9 vers 1 en 2 (Schoolpsalm) Psalm 100 vers 1, 2, 3 en 4 Lied 256 vers 1, 2, 3 en 4 (Johannes de Heer)

Nadere informatie

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez.

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez. Liturgie morgendienst zondag 20 mei 2018 Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed Votum en vredegroet Zingen: Gez. 281:1-4 (LvdK) Kinderen naar de KND De Tien Woorden + samenvatting Zingen: Ps. 103:3 (NB)

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 7 juli 019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. A.C. Meesters uit Stegwerda Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 87:1,5 5 Rond het licht dat leven doet groeten wij

Nadere informatie

Orgelspel. Opening jongeren. Welkom en mededelingen. Samenzang Psalm 66: 1 en 2

Orgelspel. Opening jongeren. Welkom en mededelingen. Samenzang Psalm 66: 1 en 2 1 Orgelspel Opening jongeren Welkom en mededelingen Samenzang Psalm 66: 1 en 2 1. Juich, aarde, juich met blijde galmen Den groten Schepper van 't heelal; Zing d' eer Zijns naams met dankb're psalmen;

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst Dankdag

Liturgie kinderdienst Dankdag Liturgie kinderdienst Dankdag De gift van de weduwe. Woensdagochtend 7 november 2018 Aanvang: 9:30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 2 Voorzang OTH 122 vers 1,2 en 6 1 Dank U voor deze nieuwe morgen, dank

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband Welkom en mededelingen Kum ba Yah,

Nadere informatie

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017 Liedboekje kinderkoor de Bubbel september t/m december 2017 Volg het spoor : Kijk eens naar een vlinder luister naar een eend die kwaakt kijk eens naar de bloemen zie hoe mooi ze zijn gemaakt kijk eens

Nadere informatie

PINKSTEREN Met passie en vuur. Eerste Pinksterdag, 20 mei 2018 Kerkgebouw Het Kruispunt

PINKSTEREN Met passie en vuur. Eerste Pinksterdag, 20 mei 2018 Kerkgebouw Het Kruispunt PINKSTEREN 2018 Met passie en vuur Eerste Pinksterdag, 20 mei 2018 Kerkgebouw Het Kruispunt Voorganger : Ds. H.M. Habekotté Organist : Erna Brinkman Medewerking : Happy Days o.l.v. Benson Walch Mededelingen

Nadere informatie

Dankdag Dankend bij Eén

Dankdag Dankend bij Eén Dankdag 2016 Dankend bij Eén Drs: van Kralingen - Koster: Dhr. Bouwman - Organiste: Mw. Veenstra - Pianist: Wilbert Baelde - Fluitiste: Mw. Katja Tromp Welkom! Fijn dat je/u er bent! Dank U Heer voor al

Nadere informatie

11 februari uur R Kelder orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Biny Blijdorp

11 februari uur R Kelder orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Biny Blijdorp 11 februari 2018 10.00 uur R Kelder orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Biny Blijdorp Votum en zegengroet GK psalm 92:1, 3, 5 De Tien Woorden GK psalm 25:5, 7 Gebed Schriftlezing + tekst: Lukas

Nadere informatie

Lezen : Openbaring 22 : Psalm 100 : 1, 2 en 4 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 10 Psalm 146 : 1, 3 en 8 NLB 310 Lied 477 : 1 en 2

Lezen : Openbaring 22 : Psalm 100 : 1, 2 en 4 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 10 Psalm 146 : 1, 3 en 8 NLB 310 Lied 477 : 1 en 2 Lezen : Openbaring 22 : 6-22 Psalm 100 : 1, 2 en 4 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 10 Psalm 146 : 1, 3 en 8 NLB 310 Lied 477 : 1 en 2 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 09:30 (deuren open 09:00) AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST VREDEHORST WEEKTEKST IK STA VOOR DE DEUR EN KLOP AAN. ALS IEMAND MIJN STEM HOORT EN DE DEUR OPENT, ZAL IK BINNENKOMEN

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor zondag 7 oktober 2018 themaweek school kerk gezin

ORDE VAN DIENST voor zondag 7 oktober 2018 themaweek school kerk gezin ORDE VAN DIENST voor zondag 7 oktober 2018 themaweek school kerk gezin thema: ff anders! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen, meesters en juffen van

Nadere informatie

Liturgie Welkom

Liturgie Welkom Liturgie 28-05-2017 Welkom Zingen: Ps. 108:1 en 2 Mijn hart is, Heer, in U gerust 1. Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Heere groot. Mijn lied begroet

Nadere informatie

Liturgie Voor Themadienst Op zondag 10 december 2017 Aanvang Thema Nog redding mogelijk

Liturgie Voor Themadienst Op zondag 10 december 2017 Aanvang Thema Nog redding mogelijk Liturgie Voor Themadienst Op zondag 10 december 2017 Aanvang 19.00 Thema Nog redding mogelijk Predikant: Ouderling van dienst: Koor Dr ds. J.P. van Ark uit Wapenveld Reiny van Rikxoort Het koor Mozaïek

Nadere informatie

Zondag 5 november Aanvang: 9.30 uur. Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse. Organist: Hans van Noord. Thema: Storm op het meer

Zondag 5 november Aanvang: 9.30 uur. Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse. Organist: Hans van Noord. Thema: Storm op het meer Zondag 5 november 2017 Aanvang: 9.30 uur Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse Organist: Hans van Noord Thema: Storm op het meer INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst zingen we als overweging,

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Maranathakerk 24 april 2016 ochtend KJ Liturgie Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Muzikale begeleiding: Arjen Hilbers (orgel),

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Luisteren naar God Voorganger: ds. H.L. Versluis Orgel: Simon

Nadere informatie

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde.

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde. ! SAMEN BIJ ÉÉN Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde. Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: het mannenkoor Groot Schuylenburg

Nadere informatie

Zondag 4 november 2018 Doopdienst van Fynn Jari van Bezooijen & Julia Ariane Cornelia Breure Kinderdienst

Zondag 4 november 2018 Doopdienst van Fynn Jari van Bezooijen & Julia Ariane Cornelia Breure Kinderdienst Zondag 4 november 2018 Doopdienst van Fynn Jari van Bezooijen & Julia Ariane Cornelia Breure Kinderdienst Dominee: ds. Gerdien Neels Organist: Hans van Noord INTOCHT Vóór de dienst zingen we als overweging,

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 5 juli 2015 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur

Orde van dienst voor zondag 5 juli 2015 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur Orde van dienst voor zondag 5 juli 2015 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur Voorganger: ds. J. van Meerveld Organist: Simon Marbus Koster: Bert de Bruin Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Dichtbij Hem Avonddienst 27 augustus, aanvang 18.30 uur Voorganger: Orgel: Muziekgroep: Ds. T.C. Verhoef, Nijkerk Gerben Blokland Nathan Blokland (Drums) Joran van Reede

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Johannes 11 vers 33 t/m 46 Samen zijn wij hier gekomen Psalm 100 vers 1 en 2 Rozelaarkoor Lied 165 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Nu gaan

Nadere informatie

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Ben jij Geestig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. 2 Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: René Nijsse Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen Grootletterliturgie morgendienst 28-05-2017 Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 2 april 2017, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 2 april 2017, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 2 april 2017 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 2 april 2017, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: I. Timmerman (orgel), JK3 Kindernevendienst:

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. H.J.J. Pomp

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. H.J.J. Pomp Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. H.J.J. Pomp Lezen : Psalm 124 Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 176a : 1 en 2 Gezang 176a : 12 en 13 Psalm 65 : 1 en 3 Psalm 124 Gezang 145 Welkom in de Hoeksteen

Nadere informatie

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht Jozef maar God heeft dit ten goede gedacht Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 31 januari 2016 in de Oude Kerk om 9.00 uur samen met de Willem van Oranjeschool. De voorganger is

Nadere informatie

Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw naam.

Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw naam. Lied 01 Titel: Machtig God, sterke Rots Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: F. Hernandez & G. Bonov Uitvoering: Samenzang Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen

Nadere informatie

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018)

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 9.30 uur Organist: Hans van Noord Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen Stiltemoment, waarin we ons voorbereiden

Nadere informatie

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW (t)op survival Zondag 3 september Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW Welkom Zingen: Kom in de kring Kom in de kring van Gods gezin, geef mij een hand en kom, want

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtendgebedsdienst op zondag 26 mei 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de ochtendgebedsdienst op zondag 26 mei 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de ochtendgebedsdienst op zondag 26 mei 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. G. de Goeijen Jenny Valk Bram Jaspers

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers Morgendienst 1 oktober 2017 Bevestiging ambtsdragers 1 Welkom en mededelingen 2 Samenzang Hoe lieflijk, hoe goed is mij HEER Psalm 84:1 en 3 3 Psalm 84:1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Mededelingen Wij zingen als intochtslied: Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Nieuwe Liedbundel Juicht Gode toe, bazuint en zingt 1 2 3

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Wezep) Schriftlezing: Jozua 5 vers 13 t/m 15 Psalm 99 vers 1 en 8 (Weerklank) Psalm 97 vers 1 (Schoolpsalm) Lied 302 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Tienduizenden redenen tot dankbaarheid Opwekking 733

Tienduizenden redenen tot dankbaarheid Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen als de avond valt. Zondag 7 april CGK Onstwedde Voorganger:

Nadere informatie

11 september 2016 Startzondag

11 september 2016 Startzondag 11 september 2016 Startzondag Thema: zout. 9.30 uur Met medewerking van Interkerkelijk Koor Desire o.l.v. Diane Ranselaar Organist: Joop van Oordt Lector: Ab Dambrink Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht

Nadere informatie

Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven"

Instrumentale muziek vóór de dienst: Heer U bent mijn leven De startdienst in de Hoeksteen Leek op 23 sep. 2018 Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven" Lied voor de dienst, uit de Evangelische Liedbundel, 8 Als een hert dat verlangt naar water

Nadere informatie

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 thema: Vertel het maar! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de vaders

Nadere informatie

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 thema: Vertel het maar! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de vaders

Nadere informatie

Liederen voor zondag 2 oktober 2016

Liederen voor zondag 2 oktober 2016 Liederen voor zondag 2 oktober 206 Hemelhoog 585 Groot en machtig is Hij: bekleed met sterkte. gehuld in luister. bekleed met sterkte. gehuld in luister. Prijs met mij de naam van God, vier het feest met

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U!

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U! Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst woensdagmiddag 7 november 2018 met als thema Alles geef ik U! Markus 12: 41-44 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we

Nadere informatie

Liturgie aangepaste kerkdienst

Liturgie aangepaste kerkdienst Liturgie aangepaste kerkdienst JAKOB IN BETHEL Zondagmiddag 4 november 2018 Aanvang: 14:30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 2 Voorzang (2 kinderliederen) Weerklank 595 vers 1, 2 en 3 1 s Zondags gaan we

Nadere informatie