Bedieningshandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedieningshandleiding"

Transcriptie

1 AA KW 45WO-2011 Bedieningshandleiding Digitale QUIGG Weeglepel Model ES559A Wij feliciteren u met de aankoop van onze digitale QUIGG weeglepel. Met de weeglepel kunt u kruiden, melk, meel enz. heel precies in kleine hoeveelheden afwegen. U kunt de ingrediënten direct uit de verpakking nemen en wegen, zonder ze eerst in een bakje te doen. Deze handige weegschaal is een nuttige keukenhulp voor elk huishouden. De weeglepel past in elke la en kan aan elke haak gehangen worden. Bovendien kunt u met de optelfunctie stapsgewijs gewichten wegen tot een maximum van 3000g /105,8oz. Wij wensen u veel plezier met dit artikel! Lees deze handleiding en vooral de veiligheidsinstructies a.u.b. zorgvuldig door, voordat u dit product gaat gebruiken. Bewaar de handleiding goed voor later gebruik en geef de handleiding mee, als u het product aan een andere gebruiker doorgeeft. Kwaliteitskenmerken: Afneembare lepel met volume-indicatie theelepel en eetlepel TSP = Theelepel tot 2 TBSP = eetlepel tot 1,5 Minimaal energieverbruik Goed leesbaar LC-display Weergave naar keuze in gram (g) of ounce (oz) Optellend wegen tot 3000g/ 2.999,38g Vastzetfunctie van de weergave in het display Batterij-indicator Automatische uitschakeling na 2 minuten Bedieningsaanwijzingen: Voordat u de weeglepel voor het eerst gebruikt, moet u eerst de isolatiestrip uit het batterijvakje trekken en de beschermfolie van het display verwijderen. De weeglepel is speciaal ontworpen om kleine hoeveelheden tot 300g te wegen.

2 Gebruik de lepel niet om te roeren of iets dergelijks. Doe niet meer dan 450g/ 15,873oz op de lepel. Anders kan de lepel onherstelbaar beschadigd raken. Gebruik de lepel niet om te roeren of iets dergelijks. Ga voorzichtig met de weeglepel om. Voorkom stoten en laat de weeglepel niet vallen Dompel de handgreep van de lepel niet in water of andere vloeistoffen. 1. Gebruik Leg de weeglepel op een effen ondergrond en druk op de TARE knop om de lepel in te schakelen. Na ca. 2 seconden verschijnt de melding in het display. Nu kunt u de levensmiddelen of kruiden die u wilt wegen, op de lepel doen. 2. Wegen Let op: Om exact te kunnen wegen, moet de weeglepel zich in een horizontale positie bevinden. Als dit niet het geval is, verschijnt de melding UNST in het display. Het is dan niet mogelijk om te wegen. Gebruik de weeglepel niet in de buurt van radiografische golven, mobiele telefoons of magnetische velden. Schakel de weeglepel steeds in voordat u gaat wegen. Als zich minder dan 50 g (1.763 oz) op de lepel bevindt, als de weeglepel ingeschakeld wordt, schakelt het display op nul. Als de weeglepel ingeschakeld wordt en zich een gewicht van meer dan 50 g (1.763oz) op de lepel bevindt, geeft het display OUT2 weer en schakelt dan automatisch uit. Bij een gewicht van meer dan 310 g ( oz) geeft het display 0-LD weer; de weeglepel kan deze hoeveelheid niet meer wegen Kleine hoeveelheden wegen a) Houd de weeglepel recht of leg de lepel op een effen ondergrond. Druk op de Tare knop om de weeglepel in te schakelen. De weeglepel kalibreert zichzelf en geeft na enkele seconden 0,0g of 0.000oz in het display weer. Als het display een andere waarde weergeeft, dukt u nog eens op de Tare knop om het display op nul te zetten. b) Neem het gewenste ingrediënt m.b.v. de weeglepel uit de verpakking. Houd de weeglepel zo recht mogelijk, of leg de weeglepel (met de levensmiddelen erop) op een horizontaal oppervlak. Houd het uiteinde van de weeglepel ietsjes vast, zodat de lepel niet om kan vallen. Het gewicht wordt in het display weergegeven.

3 c) Houd de Σ/Mode knop ingedrukt, om van gram (g) naar ounce (oz) te schakelen en omgekeerd Extra hoeveelheden wegen Als u bijv. eerst 10g meel en daarna 10g suiker in één keer wilt wegen, gaat u als volgt te werk: a) Neem het eerste ingrediënt (meel) en meet de gewenste hoeveelheid (10g) af met de lepel. Druk nu op de Tare knop om het display op nul te zetten. b) Neem nu ook het tweede ingrediënt (suiker) op de lepel, totdat u weer de gewenste hoeveelheid (10g) hebt verkregen. Let op: Als u nu de ingrediënten verwijdert, geeft het display een negatieve waarde weer. Druk opnieuw op de Tare knop om het display weer op nul te zetten Grote hoeveelheden wegen (Optelfunctie) Als u grotere hoeveelheden wilt wegen met een totaal gewicht van bijv. 600 g meel, kunt u de optelfunctie gebruiken. a) Neem de eerste hoeveelheid m.b.v. de lepel uit de verpakking en houd de lepel zo recht mogelijk. Het gewicht wordt in het display weergegeven. b) Druk nu op de Σ/Mode knop en maak de lepel bijv. in een mengbeker leeg. In het display wordt nog steeds het van tevoren gewogen gewicht weergegeven. Bovendien verschijnt nu een Σ-teken in het display. c) Doe nu een verdere hoeveelheid van het ingrediënt op de lepel en houd de lepel zo recht mogelijk. Nu wordt het opgetelde gewicht in het display weergegeven. d) Druk opnieuw op de Σ/Mode knop en doe het ingrediënt in de mengbeker. In het display wordt nog steeds het opgetelde gewicht en het Σ- teken weergegeven. e) Herhaal deze procedure, totdat u het gewenste gewicht hebt verkregen. Denk er a.u.b. aan dat u met deze methode een totaal gewicht van maximaal 3000g kunt afwegen In een pakje of klein bakje wegen Als u de gewenste hoeveelheid van een ingredënt direct in een bakje wilt wegen (bijv. een thee-ei), gaat u als volgt te werk. Zet eerst het bakje op de weeglepel en druk dan op de Tare knop. Het display wordt daardoor weer op nul gezet. Doe nu het ingrediënt in het bakje. Zo verkrijgt u het nettogewicht zonder het bakje. Nadat u alles van de lepel verwijderd hebt, geeft het display een negatieve waarde weer. Druk opnieuw op de Tare knop om het display op nul te zetten.

4 3. Naar gram (g) of ounces (oz) schakelen Houd de Mode knop ingedrukt, om van gram (g) naar ounce (oz) te schakelen en omgekeerd. 4. Vastzetfunctie Door op de Hold knop te drukken, blijft het aangegeven gewicht behouden, ook als u de inhoud uit de lepel verwijdert. Als u opnieuw op de Hold knop drukt, schakelt het display weer op nul. Na 10 seconden vindt deze omschakeling automatisch plaats. 5. Uitschakelen Om de weeglepel uit te schakelen, houdt u de TARE knop 2 seconden lang ingedrukt. Als de weeglepel niet meer gebruikt wordt, schakelt hij zichzelf na 2 minuten automatisch uit. 6. Reiniging De lepel kan in de vaatwasser gereinigd worden. De handgreep is echter niet geschikt voor de vaatwasser en mag niet in water worden gelegd. Reinig de handgreep a.u.b. alleen met een vochtige doek en gebruik geen scherpe reinigingsmiddelen. 7. Batterijen vervangen U heeft 2 batterijen van het type LRO3/1,5V nodig. Als de batterijen te zwak zijn, verschijnt de melding LO in het display. Hetr symbool geeft aan dat de batterijen vervangen moeten worden. De weeglepel wordt dan na 2 seconden automatisch uitgeschakeld. a) Verwijder de schroeven aan de onderkant van de handgreep en open het batterijvak. b) Haal de lege batterijen uit het vakje en vervang ze door batterijen van hetzelfde type. Let hierbij a.u.b. op de juiste polariteit (+/-) van de batterijen. c) Plaats het deksel weer terug en draai de schroeven vast. Verwijder de verbruikte batterijen a.u.b. op een milieuvriendelijke manier als afval. 8. Meetgegevens: Apart te wegen gewicht max. 300 g/ 10,580 oz Optellend wegen tot 3000g/ 105,8 oz Kleinste meeteenheid 0,1 g/ oz Lepelvolume: 28,4 ml/1 fl oz

5 9. Algemene veiligheidsinstructies: ATTENTIE! De weeglepel is speciaal ontworpen om kleine hoeveelheden tot 300g te wegen. Gebruik de lepel niet om te roeren of iets dergelijks. Doe niet meer dan 450g/ 15,873oz op de lepel. Anders kan de lepel onherstelbaar beschadigd raken. Gebruik uitsluitend normale huishoudelijke hoeveelheden. De weeglepel is niet geschikt voor industrieel gebruik. Het gaat hierbij om een precisieweegschaal met een precisie van 0,2 g. Ga voorzichtig met de weeglepel om. Voorkom stoten en laat de weeglepel niet vallen Dompel de handgreep van de lepel niet in water of andere vloeistoffen. Batterijen zijn uiterst gevaarlijk, als ze ingeslikt worden. Bewaar batterijen daarom steeds buiten bereik van kleine kinderen. Als er toch een batterij ingeslikt wordt, zoek dan onmiddellijk een arts op. Let op dat batterijen nooit aan hoge temperaturen blootgesteld worden. Batterijen mogen niet opgeladen, geopend, in het vuur gegooid of kortgesloten worden. Haal de batterijen uit het apparaat, als ze leeg zijn of als u het apparaat gedurende een langere tijd niet gebruikt. Daardoor voorkomt u schade door defecte batterijen. Als de batterijen ondicht zijn, moet u het contact met de huid, de ogen en de slijmvliezen vermijden. Bij contact met batterijvloeistof moet het betreffende huidgedeelte onmiddellijk met veel helder water afgespoeld worden. Onmiddellijk een arts opzoeken. Vervang alle batterijen steeds tegelijkertijd. Gebruik uitsluitend batterijen met de juiste spanning en zo mogelijk ook van dezelfde fabrikant. Verpakking buiten bereik van kinderen bewaren. Als de melding Err verschijnt, zonder dat zich iets op de lepel bevindt, is dit een teken dat de sensor beschadigd is doordat hij overladen werd of doordat iemand onvakkundig ermee omgegaan is. Neem dan contact op met de klantenservice voor nadere informatie. 10. Service: Voor vragen over het product staat de firma Mingle Instrument GmbH Europe u graag ter beschikking. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens de normale kantooruren, van 8:00 tot 17:00 uur, of te allen tijde per .

6 Schmelzerstr. 30, Willich, Germany Klanten hotline: 00800/ (FreeCall) Afvalverwijdering Batterij: Apparaat: Denk er a.u.b. aan dat zich een batterij in het apparaat bevindt. Het is wettelijk verboden om batterijen of accu's samen met gewone huisvuil als afval te verwijderen. Breng batterijen daarom naar een gemeentelijke inzamelplaats. U kunt batterijen ook terug naar de winkel brengen of ter afvalverwijdering naar de fabrikant sturen. Het apparaat is onderworpen aan de Duitse wettelijke voorschriften aangaande elektrische en elektronische apparatuur (ElektroG). Volgens deze voorschriften is het verboden om elektrische en elektronische apparatuur samen met het gewone huisvuil te verwijderen! Als verbruiker bent u verplicht om deze apparatuur via de plaatselijke inzamelplaatsen van de gemeente als afval te verwijderen. Verpakking: De verpakkingsmaterialen kunnen gerecycled worden. Verwijder de verpakking a.u.b. op een milieuvriendelijke manier als afval. 12. Markering CE-markering: Door de CE-markering (Conformité Européenne) bevestigt de fabrikant dat het product overeenkomt met de toepasselijke Europese richtlijnen voor de productveiligheid.

Gebruiksaanwijzing. Digitale lepelweegschaal voor de keuken Model ES559E. Artikelnummer

Gebruiksaanwijzing. Digitale lepelweegschaal voor de keuken Model ES559E. Artikelnummer DE Gebruiksaanwijzing Digitale lepelweegschaal voor de keuken Model ES559E Artikelnummer 1-3010 Wij feliciteren u met de aankoop van onze digitale SUNARTIS lepelweegschaal. Met de lepelweegschaal kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding NL Gebruikershandleiding Digitale volumetric Weeglepel Model nr.:es560 Artikelnummer 1-3012 Wij danken u voor de aankoop van onze SUNARTIS Digitale volumetric Weeglepel. Onze digitale weeglepel geeft een

Nadere informatie

Feuchtigkeits-Detector Moisture detector. Handleiding... 14

Feuchtigkeits-Detector Moisture detector. Handleiding... 14 Feuchtigkeits-Detector Moisture detector MD Handleiding... 14 INLEIDING Bedieningshandleiding Deze vochtigheidsdetector is een nuttig instrument voor het bepalen van de vochtigheidsgraad van hout of bouwstoffen

Nadere informatie

Inhoudsopgave Veiligheidsadviezen... 2 Toepassing/bedoeld gebruik... 4 Inhoud... 5 Overzicht van het apparaat... 5 Gebruik... 8

Inhoudsopgave Veiligheidsadviezen... 2 Toepassing/bedoeld gebruik... 4 Inhoud... 5 Overzicht van het apparaat... 5 Gebruik... 8 Inhoudsopgave Veiligheidsadviezen... 2 Over deze handleiding... 2 In deze handleiding gebruikte symbolen en waarschuwingswoorden... 2 Houd apparaten met batterijvoeding buiten bereik van kinderen... 3

Nadere informatie

Keukenweegschaal MEDION MD 13639. Handleiding

Keukenweegschaal MEDION MD 13639. Handleiding Keukenweegschaal MEDION MD 13639 Handleiding 2 van 16 Inhoudsopgave 1. Over deze handleiding... 5 1.1. In deze handleiding gebruikte waarschuwingssymbolen en -woorden... 5 1.2. Gebruik voor het beoogde

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING QUARTZWEKKER

GEBRUIKSAANWIJZING QUARTZWEKKER Wij danken u voor het kopen van deze quartzwekker. Ontwikkeld en ontworpen met innovatieve componenten en technieken, laat deze u altijd de juiste tijd zien. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. One Touch Automatische blikopener KC26

Gebruiksaanwijzing. One Touch Automatische blikopener KC26 Gebruiksaanwijzing One Touch Automatische blikopener KC26 Overzicht 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 Startknop 2 Deksel batterijvak 3 Batterijvak Schakelaar voor het losmaken van vastgeklemde 4 blikken 5 Voorste deksel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Vleesthermometer. Model ET578A Artikel nummer 5-0011

Gebruikershandleiding. Digitale Vleesthermometer. Model ET578A Artikel nummer 5-0011 NL Gebruikershandleiding Digitale Vleesthermometer Model ET578A Artikel nummer 5-0011 Van harte gefeliciteerd met de aankoop van onze SUNARTIS Digitale Vleesthermometer. Lees deze handleiding en vooral

Nadere informatie

Led-decoratie tropical

Led-decoratie tropical Led-decoratie tropical YL-L51008-A YL-L51008-P YL-L51008-F YL-L51008-K 3 Jaar GARANTIE KLANTENSERVICE +31 (0) 541-570 216 support@tronex.nl Model: YL-L51008-A/P/F/K 07/2018 VERTALING VAN DE OORSPRONKELIJKE

Nadere informatie

Digitale bagageweger. nr. 200-630. Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7

Digitale bagageweger. nr. 200-630. Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7 Digitale bagageweger nr. 200-630 Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7 Veiligheidsinstructies Lees de in de onderhavige gebruikshandleiding opgenomen

Nadere informatie

Personenweegschaal MD 13523

Personenweegschaal MD 13523 Personenweegschaal MD 13523 Handleiding Inhoud Veiligheidsadviezen... 2 Over dit toestel... 2 Algemeen... 2 Op de juiste wijze omgaan et batterijen... 3 Repareer het toestel nooit zelf... 3 Inhoud van

Nadere informatie

KITCHEN SCALES KW Product code

KITCHEN SCALES KW Product code KITCHEN SCALES KW 5040 Product code 1805302 2 C A B D E 3 NEDERLANDS 14-17 4 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Ingebruikname... 6 Gebruik... 7

Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Ingebruikname... 6 Gebruik... 7 Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Bedoeld gebruik...4 Algemeen...4 Op de juiste wijze omgaan met batterijen...5 Nooit zelf repareren...5 Ingebruikname... 6 Inhoud verpakking controleren...6 Batterij plaatsen...6

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE Geachte klant, dank u voor het aanschaffen van de UMA, de electronische weegschaal van CASA BUGATTI. Zoals elk huishoudelijk apparaat moet ook deze zorgvuldig behandeld worden om

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal PCE-BS 6000

GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal PCE-BS 6000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale oven/vlees/timer thermometer Model E341 Artikel nummer

Gebruikershandleiding. Digitale oven/vlees/timer thermometer Model E341 Artikel nummer NL Gebruikershandleiding Digitale oven/vlees/timer thermometer Model E341 Artikel nummer 5-8000 Van harte gefeliciteerd met de aankoop van onze SUNARTIS Digitale oven/vlees/timer thermometer. Lees deze

Nadere informatie

NOSE AND EAR HAIR TRIMMER

NOSE AND EAR HAIR TRIMMER NOSE AND EAR HAIR TRIMMER MT 3910 NEDERLANDS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

IR-thermometer IR-270L VOLTCRAFT

IR-thermometer IR-270L VOLTCRAFT Versie 03/04 Bestnr. 12 12 03 IR-thermometer IR-270L VOLTCRAFT Belangrijk! Beslist lezen! Deze gebruiksaanwijzing is een integraal onderdeel van dit product. Er staan belangrijke aanwijzingen in betreffende

Nadere informatie

Snoerloze kerstboomkaarsen met afstandsbediening

Snoerloze kerstboomkaarsen met afstandsbediening Snoerloze kerstboomkaarsen met afstandsbediening 695-S (Afstandsbediening) 695-R (Kaarsen) 3 Jaar GARANTIE Klantenservice 0541-570 216 support@tronex.nl MODEL: 695-S, 695-R 45MA18 VERTALING VAN DE OORSPRONKELIJKE

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. lcd WEKKER. Batterijen plaatsen / vervangen

GEBRUIKSAANWIJZING. lcd WEKKER. Batterijen plaatsen / vervangen Batterijen plaatsen / vervangen Verwijder de afdekking van het batterijvak. Opmerking: Verwijder de batterij-isolatiestrip in het batterijvak voor het eerste gebruik. Plaats 1 x 1,5 V, type AA-batterij

Nadere informatie

Universele Werklamp GT-AL-02

Universele Werklamp GT-AL-02 Universele Werklamp GT-AL-02 GEBRUIKSAANWIJZING V/09/09 Lees deze handleiding voor het eerste gebruik van deze werklamp door en leef voor uw eigen bescherming in ieder geval de veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HITRAX Stappenteller met klok. EUROtops bestelnr

GEBRUIKSAANWIJZING HITRAX Stappenteller met klok. EUROtops bestelnr GEBRUIKSAANWIJZING HITRAX Stappenteller met klok EUROtops bestelnr. 24333 HITRAX Step 3D stappenteller met klok 1. Functies Met 3D-sensor kan overal aan gedragen worden (riem, tas, etc.) Instelbare stappenlengte

Nadere informatie

LS 50 Travelmeister. O Travelmeister Gebruiksaanwijzing... 2

LS 50 Travelmeister. O Travelmeister Gebruiksaanwijzing... 2 LS 50 Travelmeister O Travelmeister Gebruiksaanwijzing... 2 Nederlands Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door, bewaar deze voor later gebruik, laat deze ook door andere gebruikers lezen en neem alle

Nadere informatie

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER51 1-2 UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze handleiding

Nadere informatie

Bestnr. 12 44 00 BASETech Energiekostenmeter

Bestnr. 12 44 00 BASETech Energiekostenmeter Bestnr. 12 44 00 BASETech Energiekostenmeter Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar gemaakt,

Nadere informatie

JBY 08 O Digitale badthermometer Gebruikshandleiding

JBY 08 O Digitale badthermometer Gebruikshandleiding NL JBY 08 O Digitale badthermometer Gebruikshandleiding Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de NEDERLANDS

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

PINEARTS HOLLAND BV

PINEARTS HOLLAND BV Veiligheidsmaatregelen Platformweegschaal Alle Endel SWS-Series Gebruikershandleiding PINEARTS HOLLAND BV WWW.PINEARTS.NL Veiligheidsmaatregelen Alle veiligheidsberichten zijn aangegeven met het woord

Nadere informatie

ANHANG AW 500 U1

ANHANG AW 500 U1 ANHANG 1 2 3 4 5 AW 500 U1 AW 500 1 Knop "Tijd" 2 Knop "Wekker" 3 Knop "Wijzigen" 4 Kroontje voor het instellen van de analoog weergegeven tijd 5 Knop "Selecteren" De horloge instellen Opmerking: Druk

Nadere informatie

Geniet van uw tijd 3

Geniet van uw tijd 3 1 Geniet van uw tijd 3 4 Gebruiksaanwijzing De gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik en een lange levensduur van de zorgvuldig lezen en bewaren. De gebruiksaanwijzing is ook beschikbaar op internet: www.qlocktwo.com

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 NL Gebruiksaanwijzing Netherlands 1 Belangrijk Kennisgeving Eventuele wijzigingen of modificaties aan het apparaat die niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

VI-D4 Beton Vochtmeter

VI-D4 Beton Vochtmeter VI-D4 Beton Vochtmeter PRODUCTBESCHRIJVING De Caisson VI-D4 vochtmeter is een niet-destructieve vochtmeter voor het meten van diverse ondergronden zoals beton, dekvloeren, gips etc. Door middel van het

Nadere informatie

Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING

Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING TB-1583 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3. ONDERDELEN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Wolff Vochtmeter V1-D4 #071053

GEBRUIKSAANWIJZING Wolff Vochtmeter V1-D4 #071053 GEBRUIKSAANWIJZING Wolff Vochtmeter V1-D4 #071053 1. Productomschrijving: De Wolff V1-D4 vochtmeter is een niet-destructieve vochtmeter voor het meten van diverse ondergronden zoals beton, dekvloeren,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER PRC 280 NL. PROJECTIE WEKKER EN. PROJECTION ALARM CLOCK DE. PROJEKTIONSWECKER FR. RÉVEILLE PROJECTION GEBRUIKSAANWIJZING INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING Wij feliciteren

Nadere informatie

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e A H B H1 H2 C J I D I1 E G F J I2 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 :

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEKKERRADIO. Voorwoord, tips en instructies

GEBRUIKSAANWIJZING WEKKERRADIO. Voorwoord, tips en instructies Voorwoord, tips en instructies Deze Radiowekker is een technologisch hoogstandje: deze zeer precieze radiogestuurde wekker wordt automatisch door de meest precieze wekker ter wereld op een cesium atoomtijdbasis

Nadere informatie

HANDLEIDING. Theo Therizinosaurus & Ruige Rens VTech Alle rechten voorbehouden. Printed in China NL

HANDLEIDING. Theo Therizinosaurus & Ruige Rens VTech Alle rechten voorbehouden. Printed in China NL HANDLEIDING Theo Therizinosaurus & Ruige Rens 2016 VTech Alle rechten voorbehouden. Printed in China 91-003010-005 NL INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van Switch & Go Dino s - Theo Therizinosaurus

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing Messenslijper - Art.nr. 38932 Gebruiksaanwijzing Model: KS-0601 Technische gegevens: 220-240V-50Hz, 60W Onderdelen A. grove slijpgleuf B. grove slijpgleuf C. fijne slijpgleuf D. fijne slijpgleuf E. opening

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter

Nadere informatie

Elektronische keramische verwarming

Elektronische keramische verwarming Elektronische keramische verwarming Gebruiksaanwijzing Art.-No. 37419 230V~ 50Hz 1800W Belangrijke informatie 1. Voor ingebruikname deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Belangrijk: Het apparaat mag

Nadere informatie

Plaats een 1,5V AA, Mignon batterij. Zet de knop op TIME SET, druk HR & MIN, om uren & minuten in te stellen, dan zet u de knop op ALM OFF.

Plaats een 1,5V AA, Mignon batterij. Zet de knop op TIME SET, druk HR & MIN, om uren & minuten in te stellen, dan zet u de knop op ALM OFF. WEKKER Inbedrijfstelling Plaats een 1,5V AA, Mignon batterij. Zet de knop op TIME SET, druk HR & MIN, om uren & minuten in te stellen, dan zet u de knop op ALM OFF. Alarm instellen Zet de knop op ALM SET,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo Hygro Barometer PCE-THB 38

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo Hygro Barometer PCE-THB 38 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon+31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Thermo Hygro Barometer PCE-THB

Nadere informatie

Over deze handleiding... 4 Te gebruiken Veiligheidsadviezen Voorbereiding Gebruik... 8

Over deze handleiding... 4 Te gebruiken Veiligheidsadviezen Voorbereiding Gebruik... 8 12014_Stabmixer_Content NL.fm Seite 3 Freitag, 11. Juli 2008 11:26 11 INHOUDSOPGAVE Over deze handleiding... 4 Te gebruiken... 4 Bedoeld gebruik...4 Toepassingen...4 Veiligheidsadviezen... 5 Gevaar voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Sunartis digitale pastatimer Model E359

Gebruiksaanwijzing. Sunartis digitale pastatimer Model E359 Gebruiksaanwijzing Sunartis digitale pastatimer Model E359 Algemene gegevens Meetbereik: (~200) C/(32~392) F Batterij: CR2032 Materiaal: Meetkop - SS304 Kunststof onderdelen - PC Waterbestendig: Na verwijdering

Nadere informatie

Bestnr HITRAX Stappenteller met klok

Bestnr HITRAX Stappenteller met klok Bestnr. 86 00 13 HITRAX Stappenteller met klok Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Elektrische zeepautomaat

Elektrische zeepautomaat Elektrische zeepautomaat MD 17282 KLANTENSERVICE 0900-23 52 534 www.medion.nl Art.-Nr.: 5127 ZA 02/17 VERTALING VAN DE OORSPRONKELIJKE GEBRUIKSAANWIJZING 23051270 ZA 02/17 5127 Inhoudsopgave 1. Over deze

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART REMOTE

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART REMOTE Voertuigverwarmingen Technische documentatie NL GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART REMOTE Bedieningselement voor de Eberspächer-standverwarmingen EasyStart Select Bedienungsanleitung EasyStart Remote Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

HQ-CHARGER81 HQ SUPERSNELLE UNIVERSELE ACCULADER VOOR AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ SUPERSNELLE UNIVERSELE ACCULADER VOOR AAA/AA/C/D/9V NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER81 HQ SUPERSNELLE UNIVERSELE ACCULADER VOOR AAA/AA/C/D/9V LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze

Nadere informatie

Downloaded from Register your product and get support at HP8319. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from   Register your product and get support at   HP8319. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Downloaded from www.vandenborre.be HP8319 Gebruiksaanwijzing a b c d e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Toegestaan in: EU/CH. EUROtops-artikelnummer Bagger 517J. NL Gebruiksaanwijzing

Toegestaan in: EU/CH. EUROtops-artikelnummer Bagger 517J. NL Gebruiksaanwijzing Toegestaan in: EU/CH Bagger 517J EUROtops-artikelnummer 23422 NL Gebruiksaanwijzing Inhoud Algemene informatie... 2 Relevante EG-richtlijnen:... 3 Communicatieverordeningen... 3 Beperkingen van verwijdering...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

SWK 1720BK. NL Fast waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1720BK. NL Fast waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1720BK NL Fast waterkoker - 1 - NL Fast waterkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK BEWAREN Dit apparaat mag door kinderen vanaf 8 jaar en ouder worden

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EasyView K-type thermometer Model EA11A Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech EasyView thermometer. Dit apparaat biedt een enkelvoudige K-type thermokoppelinvoer met

Nadere informatie

testo 540 Handleiding

testo 540 Handleiding testo 540 Handleiding nl 2 Korte handleiding testo 540 3 Korte handleiding testo 540 À Beschermkap Á Lichtsensor  Display à Toetsen Ä Batterijvak (achterzijde) Basisinstellingen Instrument is uit > 2s

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Sprekende klok FC-24

GEBRUIKSAANWIJZING. Sprekende klok FC-24 GEBRUIKSAANWIJZING Sprekende klok FC-24 FC-24 De Fysic FC-24 is een sprekende klok met datum en kalender weergave, wekfunctie en thermometer. OVERZICHT KLOK 1 2 3 4 5 6 7 13 8 9 10 11 12 14 15 16 17 1.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Stef de Stegosaurus VTech Printed in China NL

HANDLEIDING. Stef de Stegosaurus VTech Printed in China NL HANDLEIDING Stef de Stegosaurus 2012 VTech Printed in China 91-002678-003 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

HANDLEIDING. John Pteranodon & Coole Casper VTech Alle rechten voorbehouden. Printed in China NL

HANDLEIDING. John Pteranodon & Coole Casper VTech Alle rechten voorbehouden. Printed in China NL HANDLEIDING John Pteranodon & Coole Casper 2016 VTech Alle rechten voorbehouden. Printed in China 91-003017-004 NL INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van Switch & Go Dino s - John Pteranodon & Coole

Nadere informatie

HANDLEIDING. Klus & Leer Koffer VTech Printed in China

HANDLEIDING. Klus & Leer Koffer VTech Printed in China HANDLEIDING Klus & Leer Koffer 2010 VTech Printed in China 91-113123-000-006 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

HANDLEIDING Lex de T-Rex

HANDLEIDING Lex de T-Rex HANDLEIDING Lex de T-Rex 2012 VTech Printed in China 91-002676-007 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER * A B C * D * Afbeelding van de AC-1000 Stekkerdoosschakelaar, en de YCT-102 Afstandsbediening (beide niet inbegrepen) A: Voetplaatje met uitsparingen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Monoculaire afstands- en snelheidsmeter PCE-LRF 600

GEBRUIKSAANWIJZING Monoculaire afstands- en snelheidsmeter PCE-LRF 600 Institutenweg 15 PCE Brookhuis B.V. 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Monoculaire

Nadere informatie

Draatloze veiligheidsalarmset TX-104

Draatloze veiligheidsalarmset TX-104 Technaxx * Gebruiksaanwijzing Draatloze veiligheidsalarmset TX-104 [extra: Set 3-Bewegingsdetectiesensoren TX-105] Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG verklaart, dat dit product, waarop

Nadere informatie

MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING

MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING Dank u voor het aanschaffen van dit product. Lees deze handleiding zorgvuldig en bewaar deze voor later gebruik. INHOUD VEILIGHEID... 3 EIGENSCHAPPEN...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 1 2 3 1: temperatuur sensor 2: display 3: aan/start/stop/geheugen/uit toets temperatuur weergave display temperatuur weergave geheugen lege batterij indicatie 2 INTRODUCTIE De

Nadere informatie

testo 330i Rookgas-meetinstrument Inbedrijfstelling en veiligheid

testo 330i Rookgas-meetinstrument Inbedrijfstelling en veiligheid testo 330i Rookgas-meetinstrument Inbedrijfstelling en veiligheid www.testo-international.com/330imanuals 2 1 Inbedrijfstelling 1 Inbedrijfstelling 1.1. App installeren Voor de bediening van het meetinstrument

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mini-lichtmeter PCE-170A

Gebruiksaanwijzing Mini-lichtmeter PCE-170A PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Gebruiksaanwijzing Mini-lichtmeter

Nadere informatie

- In dergelijke gevallen vervalt elke aanspraak op garantie.

- In dergelijke gevallen vervalt elke aanspraak op garantie. Inhoudsopgave 1. Inleiding pagina 11 2. Veiligheidsaanwijzingen pagina 11 3. Gebruik conform de voorschriften pagina 12 4. Inbedrijfstelling pagina 12 5. Vervangen van de accu s pagina 13 6. Storingen

Nadere informatie

BF 220. O Glazen diagnose weegschaal. Gebruikshandleiding. Beurer GmbH Söflinger Str Ulm (Germany)

BF 220. O Glazen diagnose weegschaal. Gebruikshandleiding. Beurer GmbH Söflinger Str Ulm (Germany) BF 220 NL O Glazen diagnose weegschaal Gebruikshandleiding Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com 5 1 2 3 4 5 O Nederlands 1. Display 2. Omlaag-knop 3. set-knop 4. Omhoog-knop

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Thermometer PCE-666

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Thermometer PCE-666 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Thermometer

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2012 VTech Printed in China 91-002686-004

HANDLEIDING. 2012 VTech Printed in China 91-002686-004 HANDLEIDING 2012 VTech Printed in China 91-002686-004 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Lancerosaurus. 2014 VTech Printed in China 91-009678-007 NL

HANDLEIDING. Lancerosaurus. 2014 VTech Printed in China 91-009678-007 NL HANDLEIDING Lancerosaurus 2014 VTech Printed in China 91-009678-007 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

FW 20 Cosy. O Voetenwarmer Gebruiksaanwijzing

FW 20 Cosy. O Voetenwarmer Gebruiksaanwijzing FW 20 Cosy NL 06.0.43510 Hohenstein O Voetenwarmer Gebruiksaanwijzing BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: + 49 (0)731 / 39 89-144 Fax: + 49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.com Mail:

Nadere informatie

Analoog telefoontoestel

Analoog telefoontoestel Gebruikershandleiding Analoog telefoontoestel COMfort 200 Hoorn Basiseenheid Toetsenklavier Haak Krulsnoer Aansluiting krulsnoer Lijnsnoer Aansluiting lijnsnoer Eerste gebruik Verbindt het krulsnoer met

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. PCE Brookhuis B.V.

GEBRUIKSAANWIJZING. PCE Brookhuis B.V. PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING ph-meter PCE-PH20S

Nadere informatie

HANDLEIDING. Barry de Brachiosaurus. 2012 VTech Printed in China 91-002777-004 NL

HANDLEIDING. Barry de Brachiosaurus. 2012 VTech Printed in China 91-002777-004 NL HANDLEIDING Barry de Brachiosaurus 2012 VTech Printed in China 91-002777-004 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

Voetmassageapparaat. Gebruiksaanwijzing

Voetmassageapparaat. Gebruiksaanwijzing Voetmassageapparaat Gebruiksaanwijzing Lees voor het gebruik van het apparaat alle aanwijzingen aandachtig door en bewaar deze voor later gebruik goed op. Het massageapparaat kan voor volgende lichaamsgedeeltes

Nadere informatie

1. Nadat u de luidspreker aan heeft gezet, gaan de LED lampjes aan, hoort u een geluid (Di) en de tijdsmodus verschijnt.

1. Nadat u de luidspreker aan heeft gezet, gaan de LED lampjes aan, hoort u een geluid (Di) en de tijdsmodus verschijnt. GEBRUIIKSINTRUCTIES 1. Nadat u de luidspreker aan heeft gezet, gaan de LED lampjes aan, hoort u een geluid (Di) en de tijdsmodus verschijnt. 2. Druk op de SET knop in de tijdsmodus, u ziet nu in volgorde

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : 808.478 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u het apparaat in gebruik neemt. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Prinsessen Laptop. Vanaf 4 jaar. Disney Bezoek de Disney website op www.disneyprincess.com 2010 VTech Printed in China 91-002468-004-000

HANDLEIDING. Prinsessen Laptop. Vanaf 4 jaar. Disney Bezoek de Disney website op www.disneyprincess.com 2010 VTech Printed in China 91-002468-004-000 HANDLEIDING Prinsessen Laptop Vanaf 4 jaar Disney Bezoek de Disney website op www.disneyprincess.com 2010 VTech Printed in China 91-002468-004-000 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse

Nadere informatie

HANDLEIDING. Terry de Triceratops. 2012 VTech Printed in China 91-002678-003 NL

HANDLEIDING. Terry de Triceratops. 2012 VTech Printed in China 91-002678-003 NL HANDLEIDING Terry de Triceratops 2012 VTech Printed in China 91-002678-003 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

HANDLEIDING. Beren Bootje VTech. Printed in China UK

HANDLEIDING. Beren Bootje VTech. Printed in China UK HANDLEIDING Beren Bootje 2014 VTech Printed in China 91-002903-000 UK Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

HANDLEIDING. Lizzy & Pony VTech Printed in China NL

HANDLEIDING. Lizzy & Pony VTech Printed in China NL HANDLEIDING Lizzy & Pony 2015 VTech Printed in China 91-009705-005 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Spetter & Speel Eendje

Spetter & Speel Eendje HANDLEIDING Spetter & Speel Eendje 2011 VTech Printed in China 91-002554-005-000 INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van het Spetter & Speel Eendje van VTech. Wij van VTech doen ons uiterste best goede

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2010 VTech Printed in China 91-002483-004

HANDLEIDING. 2010 VTech Printed in China 91-002483-004 HANDLEIDING 2010 VTech Printed in China 91-002483-004 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

HANDLEIDING Spike de Spinosaurus

HANDLEIDING Spike de Spinosaurus HANDLEIDING Spike de Spinosaurus 2012 VTech Printed in China 91-002765-005 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G. Bestnr. 19 07 39. Roboraptor

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G. Bestnr. 19 07 39. Roboraptor G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr. 19 07 39 Roboraptor Inhoudsopgave Pagina Overzicht Roboraptor 3 Overzicht afstandsbediening 4 Toelichting over de batterijen 5 Basishandelingen bediening 6 Bediening

Nadere informatie

Home Control Bewegingsdetector Eerste stappen

Home Control Bewegingsdetector Eerste stappen Home Control Bewegingsdetector Eerste stappen 2 Hartelijk dank voor uw vertrouwen! Lees voor de inbedrijfstelling van het apparaat de aanwijzingen zorgvuldig door en bewaar deze zodat u ze op een later

Nadere informatie

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1750SS NL Waterkoker - 1 - NL Waterkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag door kinderen vanaf 8 jaar en ouder worden gebruikt,

Nadere informatie