Premierès en afterparty s van The Lord of the Rings deel 2 en 3.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Premierès en afterparty s van The Lord of the Rings deel 2 en 3."

Transcriptie

1 De evenementenbranche is inmiddels volwassen geworden en blijft zich verbeteren, sinds jaren zit Delight midden in die ontwikkeling. Met originele inrichting, betaalbare meubels en een flexibele instelling zijn we inmiddels in het hele land actief voor honderden tevreden merken en bedrijven. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van locatievormgeving is onze exclusieve doel geworden, waardoor we al onze energie kunnen steken in dat waar we goed in zijn. Een inspirerende omgeving is nog steeds de basis voor inspirerende momenten... In de afgelopen tijd zijn er veel mooie projecten de revue gepasseerd en is het nu dan ook tijd om die eens uitgebreid met jullie te delen. Daarom, naast het verruimde verhuurassortiment, eerst een vogelvlucht langs jaren vol mooie inrichting en bijzondere momenten.

2 Premierès en afterparty s van The Lord of the Rings deel 2 en 3. Met de waanzinnige decors van de Lord of the Rings films als inspiratie kregen we de vrije hand in het bedenken en uitvoeren van de première van deel 2 in In 2003 mochten we voor het premièrefeest van het derde en laatste deel van de film de Escape dit keer écht helemaal verbouwen! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : A-Film Distributie : Première The Lord of the Rings, The Return of the King. : Twee 16 bij 8 meter projecties op een doolhof van witte vitrages waar de gasten daadwerkelijk tussendoor konden lopen! : December 2003 : Escape en Tuschinski, Amsterdam.

3

4 Zwartboek. Op 12 september 2006 ging voor het eerst in 20 jaar een Nederlandse film van Paul Verhoeven in première; Zwartboek. Delight verzorgde voor ruim 1000 genodigden de afterparty in het Atrium in Den Haag. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : A-Film Distributie : Première Zwartboek. : Mobiel van zwarte bollen tot 15 meter hoogte in een spierwit Atrium. : September 2006 : Atrium - Gemeentehuis, Den Haag.

5 Première 25 jaar Cinekids. Vorig jaar bestond Cinekids 25 jaar, wat aanleiding werd voor een bijzondere première. De Gashouder van het Westergasterrein werd hiervoor omgetoverd tot de grootste en leukste filmzaal van het land. Zelfs Prins Willem Alexander en Maxima zochten een plekje in de enorme zitzakkenlounge. Vervolgens werd de filmzaal nog gebruikt voor een bijzondere samenwerking tussen het Nederlands Filmfestival, het IDFA, het IFFR en Cinekid in de vorm van Cinema Sandwich. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Cinekids en de Westergasfabriek : Jubileum 25 jaar Cinekids : Inrichting grootste bioscoopzaal van Nederland in de Gashouder, met heel veel felle kleuren op de grond en in de lucht! : Oktober 2011 : Gashouder - Westergasfabriek, Amsterdam.

6 Diner Nedap, voor de Ottercreators. Voor de Otter Creators konden we onze nieuwe ronde tafels voor het eerst inzetten tijdens een belangrijk diner. Nedap was de tevreden opdrachtgever. De nieuwe ronde tafels werden gecombineerd met onze ovalen tafels, rechte hoge en lage dinertafels, en zelfs een verhoogd loungegebied werd deel van de dineropstelling. Alle gasten hadden vanuit deze gevarieerde inrichting perfect zicht op de shows en presentaties op het podium! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : De Otter Creators : Dinershow voor Nedap : Dineropstelling met ronde, ovalen, hoge en lage tafels en een ver hoogde lounge : Oktober 2011 : Musis Sacrum, Arnhem.

7 Wieden & Kennedy. Internationaal reclamebureau Wieden & Kennedy koos Delight uit om hun event ter ere van het 25-jarig bestaan vorm te geven. In het nieuwe, nog lege, kantoor aan de Herengracht moest een overweldigende inrichting worden gerealiseerd waar de vestigingen van London & Amsterdam 2 dagen zouden verblijven. Verschillende etages werden ingericht voor diner, feest, presentaties en een plenaire sessie in picknick-stijl op een echt grasveld van 600m2 op de vijfde verdieping! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Wieden & Kennedy : Nieuw kantoor inwijden door medewerkers W & K Londen en Amsterdam. : Verschillende etages ingericht voor diners en feesten, waaronder 600 m2 echt gras als vloerbedekking voor een plenaire picknick op de vijfde verdieping! : Juni 2008 : Nieuw kantoor Wieden & Kennedy, Amsterdam.

8 Nike voor Bruggen Verwiel. Sinds eind vorig jaar mogen we events inrichten voor branche-topper Bruggen Verwiel. Na events voor Oracle, LeasePlan en Schiphol deden we in december voor de tweede keer mee met het inrichten van Nike Night, het jaarlijkse personeelsevenement van Nike EMEA. In nachtclubstijl was alles zwart met gouden projecties. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Bruggen Verwiel Eventmarketing : Nike Night 2011 : Supersfeervolle projecties in het thema You are Gold : December 2011 : Heineken Music Hall, Amsterdam.

9 Mini Clubman. Delight hielp Mini Nederland met het presenteren van de nieuwe Mini Clubman aan haar klanten en relaties op verschillende locaties in Nederland. In verschillende vestigingen werden partners en relaties uitgenodigd. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : BMW/Mini : Presentatie Mini Clubman. : Stijlvol zwart. : Maart 2007 : BMW/Mini vestigingen, Amsterdam & Den Haag.

10 Modefabriek. Een thuiswedstrijd in de Amsterdamse RAI. Voor de grootste Modebeurs van de Benelux verzorgt Delight twee keer per jaar een groot deel van de inrichting. Grote luchtdecors en uitgebreide terrassen tussen de creatieve stands van de modewereld. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Modefabriek : Grootste en creatiefste Modebeurs van de Benelux presenteert twee maal per jaar de nieuwe collecties voor het volgende jaar. : Inrichting diverse terrassen en luchtdecors. : Jaarlijks in januari en juli : RAI, Amsterdam.

11

12 Allianz Kunstpremière. Samen met de Otter Creators bedacht Delight het decor voor de Allianz Kunstpremière De grote loodsen van de Schiecentrale werden ingericht voor diner, shows en de uitreikingen. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : De Otter Creators en Allianz : Allianz Kunstpremière : Kunstexpositie tussen witte vitrages. : Oktober 2009 : Schiecentrale, Rotterdam.

13 Brocacef voor Maasprojecten. In opdracht van Maas Projecten verzorgden we de inrichting van het grote personeelsfeest voor Brocacef in het voorjaar van Een grote uitdaging omdat de 6000 m2 van de Homebox in Nieuwegein zo moest worden ingedeeld dat er gasten op een gezellige manier in zouden passen. De festival-achtige indelling die Maas Projecten hiervoor had bedacht hielp om dit doel te bereiken. Delight s concept met de enorme wanden gevormd door stroken gekleurde stof zorgde ervoor dat de inmense hal werd omgevormd tot verschillende in elkaar overlopende ruimtes. Daarnaast werden er verschillende andere thema s in verwerkt, waaronder Delfts Blauw en levende grasveldjes. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Maas Projecten. : Personeelsfeest Brocacef. : Grote wanden van stroken vitrage: om de grote locatie te verdelen in intiemere ruimtes, delfstblauw en levende grasveldjes. : Juni 2012 : Homebox, Nieuwegein.

14 Westergasfabriek. De Westergasfabriek vroeg Delight verschillende ruimtes in te richten ten behoeve van een film over deze bijzondere locatie. In het Transformatorhuis en vooral in het Machinegebouw konden we naar hartelust onze favoriete ruimtes inrichten. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Westergasfabriek : Promotiefilm over het cultuurpark Westergasfabriek in het Amsterdamse Westerpark. : Diner-opstelling in het Machinegebouw. : Maart 2009 : Westergasfabriek, Amsterdam.

15

16 Premierè en afterparty van Snowfever. In opdracht van NL-Film realiseerde Delight een groots evenement in twee locaties ter ere van de grootste filmpremière óóit in Nederland: Snowfever gasten werden in Pathé Arena en de Powerzone getrakteerd op een eigentijds sneeuwsprookje. Een visuele traktatie in sneeuw en ijs! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : NL Film : Filmpremière Snowfever. : IJssculpturen, projecties en uit Oostenrijk geimporteerde sneeuw. : November 2004 : Pathé Arena en The Powerzone.

17 Complete beursvloer voor Twinfield. In opdracht van Twinfield, de grootste online boekhouder van Nederland, hebben we voor de Nationale Acountancydag een complete beursvloer ingericht. Voor ons de eerste keer dat we niet alleen het meubiliar en decor verzorgden, maar ook de volledige standbouw. Hierin was het doel om eenzelfde hoge kwaliteit van afwerking te leveren, zoals we dat al jaren doen met meubels en inrichting. Een groot succes! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Twinfield Nederland : Nationale Accountancydag : Complete beurs inclusief standbouw. : September 2112 : Amsterdam Convention Factory.

18 Trouwen in het Machinegebouw. Een sprookjesachtige setting in Amsterdams industrieel erfgoed. Bloesemtakken en geprojecteerde bloemen als achtergrond voor ceremonie en feest. Werkelijk de mooiste dag van je leven... Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Prive : Bruiloft. : Witte inrichting met grote bloesemtakken en geprojecteerde bloemen. : Mei 2009 : Machinegebouw - Westergasfabriek, Amsterdam.

19 Harense Smid. In opdracht van de Otter Creators richtte Delight een evenement in voor de Harense Smid. Een gevarieerde inrichting waarin ook de leveranciers van de Harense Smid ruimte kregen om hun product in de inrichting te verwerken. Vier verschillende sferen, waaronder een enorme foodcourt met projecties en een inrichting met echt gras, werden één geheel in een oorspronkelijk leeg magazijn. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Harense Smid : Opening nieuw pand. : Verschillende sferen in één open ruimte, waaronder een grote foodcourt begeleid door projecties. : April 2010 : Nieuw pand Harense Smid, Oss.

20 VW Touareg. In opdracht van de Otter Creators verzorgde Delight de inrichting tijdens de presentatie van de nieuwe Volkswagen Touareg. De gewenste uitstraling was chique, maar wel licht en toegankelijk. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : VW : Presentatie VW Touareg. : Workshopruimtes en lunch-opstelling in buitenlocatie. : April 2010 : Experience Island, Loon op Zand.

21 VvAA. Werving van adviestalent voor VvAA ledenorganisatie, adviseur en dienstverlener voor Nederlandse zorgprofessionals - vraagt om een warme, moderne uitstraling met veel ruimte voor persoonlijk contact en kennismaking. Het begrip stand dekte de lading niet; het was een ontmoetingsplek, een rustpunt en een beleving, aldus Monique Wesly van VvAA. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : VvAA : Nieuwe uitstraling VvAA communiceren in een testcase beursstand. : Lichte open ruimte die uitnodigt tot langer blijven. : Oktober 2010 : NBC Nieuwegein.

22

23 counters met LED hoogglans wit Witte counter met bestuurbare RGB-LED s. stroomvoorziening: 200 watt, 1 x 220volt afmetingen (b x d x h): 202 x 82 x 110 cm

24 counters met LED hoogglans zwart Zwarte counter met bestuurbare RGB-LED s. stroomverbruik: 200 watt, 1 x 220volt afmetingen (b x d x h): 202 x 82 x 110 cm

25 counters hoogglans wit Witte open counter of hoge dinertafel. afmetingen (b x d x h): 201 x 82 x 110 cm

26 counter 120 cm hoogglans wit Kleine open counter. afmetingen (b x d x h): 120 x 82 x 110 cm LET OP: DIT IS EEN NIEUW ARTIKEL - DE FOTO S HIERONDER ZIJN VAN DE GROTE COUNTERS.

27 counter hoogglans zwart Zwarte open counter of hoge dinertafel. afmetingen (b x d x h): 201 x 82 x 110 cm

28 dinertafel zijdeglans wit Witte dinertafel met gesloten uiteinden, voor 6 personen. afmetingen (b x d x h): 197 x 82 x 80 cm

29 buffettafels met LED zijdeglans wit Witte buffettafel met bestuurbare RGB-LED s. stroomverbruik: 200 watt, 1 x 220volt afmetingen (b x d x h): 197 x 82 x 80 cm

30 s-chair wit Witte s-vormige dinerstoel. zithoogte : 45 cm

31 crump-chair cognac Crump-chair Cognackleurig kunstleren op rvs onderstel. zithoogte : 45 cm

32 kuipstoel wit en chroom Witte kuipstoel, koppelbaar & stapelbaar. zithoogte : 45 cm

33 loungebanken en tafels zijdeglans wit Witte loungebank met skyleren zitting. afmetingen (l x b x h) : 182 x 62 x 45 cm Witte lounge bijzettafel. afmetingen (l x b x h): 62 x 62 x 45 cm

34 square leren poefje Square, vierkant poefje in verschillende kleuren. hoge kwaliteit runderleer! afmetingen (l x b x h): 45 x 45 x 48 cm

35 barça-chair crèmewit Barça-chair, luxe loungestoel. afmetingen (l x b x h): 60 x 60 x 85 cm

36 loungebanken en tafels zijdeglans zwart Zwarte loungebank met skyleren zitting. afmetingen (l x b x h) : 182 x 62 x 46 cm Zwarte lounge bijzettafel. afmetingen (l x b x h): 62 x 62 x 46 cm Open kastwand met vakken. afmetingen (b x h x d): 200 x 200 x 40 cm Folder display. afmetingen (h x b): 150 x 35 cm

37 statafels met LED zijdeglans wit en zwart Witte en zwarte statafel met bestuurbare RGB-LED s. stroomvoorziening: geen, werkt op accu tot max 12 uur afmetingen (l x b x h): 80 x 80 x 110 cm, voet 45 x 45 cm

38 barkrukken met gasveer lage rugleuning zijdeglans wit en zwart Witte of zwarte bakruk met chromen voet en gasveer. zithoogte : cm de witte versie is er ook met hoge rugleuning

39 barkrukken met hoge rug zijdeglans wit Twee witte krukken met comfortabele hoge rugleuning zithoogte : 80 cm

40 sokkels zijdeglans wit sokkels zijdeglans zwart Witte sokkel in 3 hoogtes, met of zonder bestuurbare RGB-LED s in het blad. afmetingen (l x b x h): 50 x 50 x 110 cm, met of zonder LED afmetingen (l x b x h): 50 x 50 x 62 cm afmetingen (l x b x h): 60 x 60 x 180 cm (xl) Zwarte sokkel met of zonder bestuurbare RGB-LED s in het blad. stroomvoorziening: geen, de tafels werken op een accu tot max 12 uur afmetingen (l x b x h) : 50 x 50 x 110 cm

41 doppie loungepoefje Doppie, rond loungepoefje. afmetingen (dia x h): 62 x 46 cm

42 sit on it grote zitzak in 12 kleuren! Sit on It. grote zitzak van Sit on It Afmetingen (inhoud): 425 liter

43 strings gevlochten loungestoel zwart wit paars / bruin oranje / bruin rood / paars Strings. gevlochten loungestoeltje in diverse kleuren zithoogte : 40 cm

44 icecube verlicht f&b display Icecube, voor food & drinks. afmetingen (l x b x h): 160 x 45 x 45 cm er kan 25 kilo ijs in de Icecube

45 globo hang en stalamp Globo hang of stalamp. afmetingen (dia) : 50 cm maximaal 100 watt gloeilamp

46 mirnicology hanglamp Mirnicology is een klein, creatief ontwerpbureau dat zich richt op ontwerpen voor binnenshuis. Delight gaat samenwerken met deze creatieve Amsterdammers, om hun bijzondere ontwerpen geschikt te maken voor gebruik tijdens evenementen en beurzen. De eerste twee versies van de geprinte lampenkappen zijn Pauwenveren en Groen, de kappen zijn 95 cm breed en aangepast voor tijdelijk gebruik. We verwachten meer moois van Mirnicology in de komende tijd! Mirnicology Hanglamp afmetingen (L x dia) : 40 x 95 cm

47 kayradome hanglamp Kayradome hanglamp. afmetingen (dia x h) : 90 x 45 cm

48 vazen We hebben een kleine assortiment vazen die nu ook los te huur zijn. Het best kun je ons even bellen voor de actuele voorraden.

49 Delight groeit en ons assortiment groeit mee. Eén 1 keer per jaar maken we een nieuw boek, in de tussentijd komen nieuwe artikelen wel steeds direct op de website te staan. Hier vind je dus misschien nieuwe meubels of ideeën die niet in dit boek staan. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via info@delighted.nu.

INTRODUCTIE. Deze uitgave richt zich grotendeels op de losse producten die we hiervoor zelf in huis hebben. Namens het Delight team, Huub Waaldijk

INTRODUCTIE. Deze uitgave richt zich grotendeels op de losse producten die we hiervoor zelf in huis hebben. Namens het Delight team, Huub Waaldijk INTRODUCTIE Welkom in de visuele wereld van Delight! Delight Eventdesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van totaalinrichtingen voor evenementen. Van kleinschalig en intiem tot omvangrijk

Nadere informatie

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events. Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen www.sfeerenmeerevents.nl t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.nl Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij Sfeer & Meer vindt u meubilair

Nadere informatie

Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie.

Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie. Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie. Sinds 2002 hebben wij honderden opdrachten met succes afgerond. Funk it Up! staat voor

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

INTRODUCTIE Lumenoo biedt een uitgebreid assortiment aan RGB-LED objecten, welke ook zonder de verlichting een lust voor het oog zijn. De LED verlichting biedt daarnaast een ongekend scala aan mogelijkheden

Nadere informatie

WE DECORATE. Inspiratie & Prijzen MEUBELVERHUUR CONCEPTEN BLOEMEN & DECORATIES STANDBOUW

WE DECORATE. Inspiratie & Prijzen MEUBELVERHUUR CONCEPTEN BLOEMEN & DECORATIES STANDBOUW WE DECORATE Inspiratie & Prijzen &MORE MEUBELVERHUUR CONCEPTEN BLOEMEN & DECORATIES STANDBOUW DCRT EVENT DECORATIONS & STYLING U krijgt maar één kans om tijdens een evenement de perfecte indruk te maken

Nadere informatie

Balie 54,00 BALIE AF witte afsluitbare balie 33,75 BALIE H beuken balie

Balie 54,00 BALIE AF witte afsluitbare balie 33,75 BALIE H beuken balie Balie 54,00 BALIE AF witte afsluitbare balie h90 cm, d48 cm, b96 cm De BALIE AF is een representatieve witte balie. Deze balie is zeer functioneel door dat deze afsluitbaar is en voorzien is van van een

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl

info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl Dorpsstraat 39 4145 KB Schoonrewoerd info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl Telefoon 0345-505142 1 Mobiel 06-18486512 Lookbook Verhuur & Styling 2013 2 Inhoudsopgave Pagina 4 Pagina 7 Pagina 11 Pagina

Nadere informatie

LED Series. Barren, meubilair en verlichting. Verhuur van horeca & event inrichtingen

LED Series. Barren, meubilair en verlichting. Verhuur van horeca & event inrichtingen LED Series Barren, meubilair en verlichting Verhuur van horeca & event inrichtingen DÈ LED BAR Er ging ruim anderhalf jaar ontwikkeling aan vooraf: De mooiste en meest exclusieve LED bar van Europa. Het

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie. De Markthal, gevestigd in het hart van Rotterdam, is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Bij Markthal Events kunt u terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek BloemBloem creëert sfeer. Dit doen wij door middel van meubilair en decoratie. Chique meubilair op de juiste manier opgesteld met indrukwekkende bloemwerken als eye-catchers laten de gasten genieten en

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

Dorpsstraat KB Schoonrewoerd. Telefoon Mobiel

Dorpsstraat KB Schoonrewoerd.  Telefoon Mobiel Dorpsstraat 39 4145 KB Schoonrewoerd info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl Telefoon 0345-505142 Mobiel 06-184865121 Lookbook Verhuur & Styling 2014 2 Inhoudsopgave Pagina 4 Pagina 8 Pagina 13 Pagina

Nadere informatie

EVENT DECORATORS. passie voor sfeer. Cube lounge. prijslijst. www.numina.be

EVENT DECORATORS. passie voor sfeer. Cube lounge. prijslijst. www.numina.be passie voor sfeer prijslijst www.numina.be Corners CUBE-CORNER 2,50m hoog X Prijs**: 300,00 CUBE-CORNER Met wit dak 3,20m hoog X Prijs**: 400,00 CUBE-CORNER CUBE-TOREN Met 4 witte luifels 2,50m hoog X

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven.

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. .1 Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. Tafelonderstellen...3 Stoelen...5 Barkrukken... Tafelpoten.....................................................................7

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

LIVE VANUIT AALSMEER LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN

LIVE VANUIT AALSMEER LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN WIJ ZIJN LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN LIVE VANUIT AALSMEER We schakelen nu live over naar Studio s Aalsmeer, dé meest unieke en veelzijdige evenementen en zakelijke locatie van Nederland

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

VOETBALVAKBEURS V/H OOSTEN 2014 IN SAMENWERKING MET KAAK EVENT RENT

VOETBALVAKBEURS V/H OOSTEN 2014 IN SAMENWERKING MET KAAK EVENT RENT VOETBALVAKBEURS V/H OOSTEN 2014 IN SAMENWERKING MET KAAK EVENT RENT Kaak Event Rent, Den Sliem 83, 7141 JG GROENLO T: 0544-462106 E:info@kaakeventrent.nl I: www.kaakeventrent.nl Professionele inrichting

Nadere informatie

Makkelijk. Dynamisch. Kingstreet events. www.kingstreetevents.nl. info@kingstreetevents.nl. Telefoon: 0647778483. Correspondentieadres: Postbus 4092

Makkelijk. Dynamisch. Kingstreet events. www.kingstreetevents.nl. info@kingstreetevents.nl. Telefoon: 0647778483. Correspondentieadres: Postbus 4092 Makkelijk Wij maken het u graag gemakkelijk. Of het nu gaat om het leveren van kwalitatieve catering, bedrijfsfeesten met spetterende optredens en dj s een productpresentatie, personeelsdag, jubileum,

Nadere informatie

Nieuw gebouw voor Amsterdam RAI, het Amtrium

Nieuw gebouw voor Amsterdam RAI, het Amtrium Nieuw gebouw voor Amsterdam RAI, het Amtrium In oktober 2013 is een start gemaakt met de bouw van de nieuwe, flexibele en duurzame congres- vergader- en kantoorruimte aan de noordzijde van Amsterdam RAI

Nadere informatie

KAS BANK. Klant: KAS BANK. Locatie: Amsterdam, Nederland. Product: Common Ground, Monochrome. Aantal m2: 9.563 m2

KAS BANK. Klant: KAS BANK. Locatie: Amsterdam, Nederland. Product: Common Ground, Monochrome. Aantal m2: 9.563 m2 KAS BANK Klant: KAS BANK Locatie: Amsterdam, Nederland Product: Common Ground, Monochrome Aantal m2: 9.563 m2 Toegevoegde services: ReEntry TacTilesTM KAS BANK, een nieuw begin KAS BANK, opgericht in

Nadere informatie

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven.

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. Tafelonderstellen...3 Stoelen...4 Barkrukken...5 Tafelpoten.....................................................................

Nadere informatie

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence.

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence. WOONWENSEN VOORJAAR 2017 bij VARWIJK Bank Terence VANAF 529,- Fauteuil Evans ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN GRATIS! STOER MET STIJL! Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart STOER DRESSOIR EEN BANK OM VERLIEFD OP

Nadere informatie

Alleen voor binnen gebruik Volledig gemonteerd Sterk beuken houten frame Voldoen aan BS7176 versie 5

Alleen voor binnen gebruik Volledig gemonteerd Sterk beuken houten frame Voldoen aan BS7176 versie 5 Gestoffeerde houten meubels Stijlvol en eigentijds meubilair ontworpen voor het toevoegen van klasse in hotel lobby's, bars, restaurants en eetgelegenheden. Gemaakt van duurzame professionele materialen,

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

TERRAS- EN KANTINESTOELEN

TERRAS- EN KANTINESTOELEN 232 TERRAS- EN KANTINESTOELEN 233 Zitten 234 BAKHITA / OPEN Handig 4 poots model vervaardigd uit ijzersterk techno polymeer. De stapelbare Bakhita is geschikt voor binnen en buiten en leverbaar in 10 kleuren.

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen) 89,00 Ronde tafel(s) grijs zonder kleedje 20,00 Ronde tafel(s) met zwart

Nadere informatie

www.sfeerenmeerevents.nl t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.nl Maak kennis met Sfeer & Meer Events Sfeer & Meer Events is gespecialiseerd in eventstyling en aankleding van particuliere- en bedrijfsevenementen.

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Het Verde Events team maakt alles op maat en naar uw wens. Deze lijst toont wat wij momenteel in stock hebben. De tabel wordt doorlopend aangepast.

Het Verde Events team maakt alles op maat en naar uw wens. Deze lijst toont wat wij momenteel in stock hebben. De tabel wordt doorlopend aangepast. EVENTMEUBILAIR Het Verde Events team maakt alles op maat en naar uw wens. Deze lijst toont wat wij momenteel in stock hebben. De tabel wordt doorlopend aangepast. Alle prijzen zijn exclusief btw, transport,

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

In deze brochure kunt u een overzicht terugvinden van het meubilair en de nodige decoratie die uw event of beursstand kunnen ondersteunen.

In deze brochure kunt u een overzicht terugvinden van het meubilair en de nodige decoratie die uw event of beursstand kunnen ondersteunen. In deze brochure kunt u een overzicht terugvinden van het meubilair en de nodige decoratie die uw event of beursstand kunnen ondersteunen. Met de juiste decoratieve elementen en aangepaste verlichting

Nadere informatie

www.rent4event.be Catalogus Verhuurmateriaal voor Feesten en Evenementen

www.rent4event.be Catalogus Verhuurmateriaal voor Feesten en Evenementen www.rent4event.be Catalogus Verhuurmateriaal voor Feesten en Evenementen Jong & Dynamisch Rent4Event is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het verhuur van feest- en evenementenmateriaal.

Nadere informatie

lekker leven is dichtbij

lekker leven is dichtbij lekker leven is dichtbij 2 foto voorpagina: schommelstoel Veranda Het leven is heerlijk, het leven is mooi Maar vlieg uit in de lucht en kruip niet in een kooi Mens durf te leven Je kop in de hoogte, je

Nadere informatie

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS -

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS - I N F O R M AT I E PA K K E T CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS - PERSONEELSFEESTEN - RECEPTIES

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij?

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? De nieuwe Creative Cube. Beste vriend en/of relatie, Na 5 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben in Creative Cube aan de Delftsestraat

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Jullie zijn verloofd!

Jullie zijn verloofd! Jullie zijn verloofd! Van harte met jullie verloving!! Na de eerste roze wolken, mega-verliefdheidsaanvallen en jubelkreten van familie en vrienden is het nu tijd voor actie. Er moet natuurlijk wel een

Nadere informatie

GEWAAGD CONTRAST EIGENZINNIG & RETRO. Bij Bulsink Interieurs vinden wij het heel. belangrijk dat u naar huis gaat met de

GEWAAGD CONTRAST EIGENZINNIG & RETRO. Bij Bulsink Interieurs vinden wij het heel. belangrijk dat u naar huis gaat met de Eetkamerstoel Enrico In leder Heavy marrone met armleuningen 499.- GEWAAGD CONTRAST Natuurlijke en ruwe materialen in combinatie met metaal en ranke vormen. Door dit gewaagde contrast komen alle materialen

Nadere informatie

TUINSETS TUINMEUBELEN TUINBANKEN BOOMBANKEN LOUNGERS PICKNICKTAFELS PARASOLS. www.tuindomein.nl De voordeligste online en offline tuinhoutspecialist

TUINSETS TUINMEUBELEN TUINBANKEN BOOMBANKEN LOUNGERS PICKNICKTAFELS PARASOLS. www.tuindomein.nl De voordeligste online en offline tuinhoutspecialist TUINSETS TUINMEUBELEN TUINBANKEN BOOMBANKEN LOUNGERS PICKNICKTAFELS PARASOLS www.tuindomein.nl De voordeligste online en offline tuinhoutspecialist 30.0003 Vuren picknicktafel excellent Afmeting: L220xB154xH74cm

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

799,- DESIGN. betaalbaar. BestSeller! 299,- 89,- WWW. XOOON.COM

799,- DESIGN. betaalbaar. BestSeller! 299,- 89,- WWW. XOOON.COM 3 99,- 799,- 89,- betaalbaar DESIGN Strakke 3-zits lounge OSLO met RVS poot, 6 breed, in stof vanaf 799,- Verkrijgbaar in diverse afmetingen, opstellingen, stoffen en kleuren. Ook in leder 3 Boekenkast

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

CATALOGUS ZEEZICHT EVENT SERVICE MEUBILAIR. STRANDSTOELEN aantal: 20 stuks kleuren: geel/groen/rood/zwart Dagprijs: 10,- per stoel

CATALOGUS ZEEZICHT EVENT SERVICE MEUBILAIR. STRANDSTOELEN aantal: 20 stuks kleuren: geel/groen/rood/zwart Dagprijs: 10,- per stoel CATALOGUS ZEEZICHT EVENT SERVICE Prijzen zijn exclusief 21% btw en op-/afbouwkosten + transport vermeld zijn de dagprijzen, weekendprijs = 2 x dagprijs, weekprijs = 3 x dagprijs. bij huur meerdere artikelen:

Nadere informatie

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst.

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst. Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken wat er allemaal

Nadere informatie

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS Zakelijk De Meerpaal: UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS WELKOM IN DE MEERPAAL Ideeën bij elkaar brengen; dat is het aandeel in elkaar. Al een aantal jaren organiseren wij samen met de medewerkers van De Meerpaal

Nadere informatie

Inspiratie. Grill nsmoke

Inspiratie. Grill nsmoke Inspiratie Grill nsmoke Concept Landelijk Meubilair geschikt voor binnen & buiten Bar Stoer Steiger met Tapunit Buffet Stoer Steiger met werktafel Statafel Stoer Steiger Statafel Stoer Steiger XL 8640

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE TAFEL

MULTIFUNCTIONELE TAFEL MULTIFUNCTIONELE TAFEL DEZE TAFEL IS WERKELIJK OVERAL INZETBAAR! Deze trendy tafel kan overal ingezet worden. Of het nu gaat om de kantine, vergader- of ontvangstruimte of op de werkvloer, deze is van

Nadere informatie

t e

t e www.sfeerenmeerevents.nl t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.nl Maak kennis met Sfeer & Meer Events Sfeer & Meer Events is gespecialiseerd in eventstyling en aankleding van particuliere- en bedrijfsevenementen.

Nadere informatie

Westergasfabriek Events Team

Westergasfabriek Events Team De Westergasfabriek is een ontmoetingsplaats voor ondernemende mensen met vernieuwende gedachten. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, werkplekken en diverse horeca-,

Nadere informatie

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

VERHUURCATALOGUS 2015. Loungeverhuur.be - Kouterlaan 2-1 - 1745 Opwijk - info@loungeverhuur.be - www.loungeverhuur.be - 0476/40.53.42-052/55.05.

VERHUURCATALOGUS 2015. Loungeverhuur.be - Kouterlaan 2-1 - 1745 Opwijk - info@loungeverhuur.be - www.loungeverhuur.be - 0476/40.53.42-052/55.05. VERHUURCATALOGUS 2015 Loungeverhuur.be - Kouterlaan 2-1 - 1745 Opwijk - info@loungeverhuur.be - www.loungeverhuur.be - 0476/40.53.42-052/55.05.72 Lounge zitplaatsen Lounge lage tafels Togen/buffetten

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL De perfecte setting Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan. Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw

Nadere informatie

SOOS Planning & Events

SOOS Planning & Events Planning & Events Graag willen wij u laten kennis maken met SOOS Planning & Events, een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in amusement. Wanneer het gaat om een bedrijfsevenement, personeelsactiviteiten

Nadere informatie

moderne kantoorplekken in een voormalige textielfabriek

moderne kantoorplekken in een voormalige textielfabriek moderne kantoorplekken in een voormalige textielfabriek Wat vooraf ging... De textielindustrie in Aalten kende zijn bloeiperiode aan het begin van de 20e eeuw. De familie Driessen, de oprichters van de

Nadere informatie

Flexibel loungemeubilair

Flexibel loungemeubilair TRAS Flexibel loungemeubilair o p t i m a a l v o o r h o r e c a e v e n e m e n t e n by TRAS loungeterras Comfortabel loungemeubilair en een flexibele inrichting van het terras gaan prima samen. TRAS

Nadere informatie

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg.

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg. Stalen bistro meubilair Dit assortiment stalen stoelen en tafels is perfect voor cafe's en bars, en brengt een stijlvol designer gevoel met een hoog nivo van functionaliteit. Erg sterk en eenvoudig te

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

BRUG UvA Amsterdam PUUR. interieurarchitecten

BRUG UvA Amsterdam PUUR. interieurarchitecten BRUG UvA Amsterdam PUUR interieurarchitecten BRUG UvA Amsterdam GEGEVENS Locatie project BRUG - gebouw C - 4e verdieping Roeterseilandcampus - Amsterdam - Nederland Opdrachtgever Universiteit van Amsterdam

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Ontmoet. De Woonindustrie

Ontmoet. De Woonindustrie Ontmoet De Woonindustrie Nieuw concept Home Trade Center speelt in op de veranderingen in de markt: Home Trade Center wordt De Woonindustrie. Deze naam staat voor een nieuw concept en nieuwe uitstraling

Nadere informatie

DEALS. design DESIGN NEW. betaalbaar. collection NEW SNEL LEVERBAAR. Hoekbank TRIGNAC 266 cm breed in stofgroep Optie: hoofdsteun vanaf 99

DEALS. design DESIGN NEW. betaalbaar. collection NEW SNEL LEVERBAAR. Hoekbank TRIGNAC 266 cm breed in stofgroep Optie: hoofdsteun vanaf 99 betaalbaar DESIGN 190 x 60 349 Hoekbank TRIGNAC 266 cm breed 9 Optie: hoofdsteun vanaf SNEL LEVERBAAR collection & design DEALS 03 Dressoir VISTA 225 cm 9 175 cm 04 Al vanaf 449 01 Ovale tafel PUYO 220

Nadere informatie

model pag. nr. artikel omschrijving standaard verchroomd brochure nummer epoxykleur

model pag. nr. artikel omschrijving standaard verchroomd brochure nummer epoxykleur Pagina 1 Verkoopprijslijst 2016-1 Tafels: Ecco Op aanvraag zijn verkrijgbaar: * afwijkende maten frames * afwijkende maten bladen * afwijkende diktes bladen * andere vormen (trapezium-rond-half rond-elips-ton-e.a.)

Nadere informatie

DE MOOISTE MEUBELS VOOR EVENEMENTEN EN FEESTEN

DE MOOISTE MEUBELS VOOR EVENEMENTEN EN FEESTEN DE MOOISTE MEUBELS VOOR EVENEMENTEN EN FEESTEN PRIJSLIJST APRIL 2019 OF KIJK VOOR NOG MEER MOOIS OP Prijslijst (April 2019) Pagina 2 / 6 Omschrijving Prijs per stuk Statafel: Steigerhout 80x80x110 15,-

Nadere informatie

Uitvoeringen eettafelonderstel en verlengblad. Prijsgroep II Natuurlijk eiken Kernnoten. Wit laqué Grijs laqué

Uitvoeringen eettafelonderstel en verlengblad. Prijsgroep II Natuurlijk eiken Kernnoten. Wit laqué Grijs laqué now! dining VOOR DE MOOISTE HOOFDZAAK TER WERELD. Omdat eten een plezier is, maakt now! er wat van in jouw eethoek of in jouw woonkeuken. Met royale tafelbladen en comfortabele sledepootstoelen. Met hout,

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie