Premierès en afterparty s van The Lord of the Rings deel 2 en 3.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Premierès en afterparty s van The Lord of the Rings deel 2 en 3."

Transcriptie

1 De evenementenbranche is inmiddels volwassen geworden en blijft zich verbeteren, sinds jaren zit Delight midden in die ontwikkeling. Met originele inrichting, betaalbare meubels en een flexibele instelling zijn we inmiddels in het hele land actief voor honderden tevreden merken en bedrijven. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van locatievormgeving is onze exclusieve doel geworden, waardoor we al onze energie kunnen steken in dat waar we goed in zijn. Een inspirerende omgeving is nog steeds de basis voor inspirerende momenten... In de afgelopen tijd zijn er veel mooie projecten de revue gepasseerd en is het nu dan ook tijd om die eens uitgebreid met jullie te delen. Daarom, naast het verruimde verhuurassortiment, eerst een vogelvlucht langs jaren vol mooie inrichting en bijzondere momenten.

2 Premierès en afterparty s van The Lord of the Rings deel 2 en 3. Met de waanzinnige decors van de Lord of the Rings films als inspiratie kregen we de vrije hand in het bedenken en uitvoeren van de première van deel 2 in In 2003 mochten we voor het premièrefeest van het derde en laatste deel van de film de Escape dit keer écht helemaal verbouwen! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : A-Film Distributie : Première The Lord of the Rings, The Return of the King. : Twee 16 bij 8 meter projecties op een doolhof van witte vitrages waar de gasten daadwerkelijk tussendoor konden lopen! : December 2003 : Escape en Tuschinski, Amsterdam.

3

4 Zwartboek. Op 12 september 2006 ging voor het eerst in 20 jaar een Nederlandse film van Paul Verhoeven in première; Zwartboek. Delight verzorgde voor ruim 1000 genodigden de afterparty in het Atrium in Den Haag. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : A-Film Distributie : Première Zwartboek. : Mobiel van zwarte bollen tot 15 meter hoogte in een spierwit Atrium. : September 2006 : Atrium - Gemeentehuis, Den Haag.

5 Première 25 jaar Cinekids. Vorig jaar bestond Cinekids 25 jaar, wat aanleiding werd voor een bijzondere première. De Gashouder van het Westergasterrein werd hiervoor omgetoverd tot de grootste en leukste filmzaal van het land. Zelfs Prins Willem Alexander en Maxima zochten een plekje in de enorme zitzakkenlounge. Vervolgens werd de filmzaal nog gebruikt voor een bijzondere samenwerking tussen het Nederlands Filmfestival, het IDFA, het IFFR en Cinekid in de vorm van Cinema Sandwich. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Cinekids en de Westergasfabriek : Jubileum 25 jaar Cinekids : Inrichting grootste bioscoopzaal van Nederland in de Gashouder, met heel veel felle kleuren op de grond en in de lucht! : Oktober 2011 : Gashouder - Westergasfabriek, Amsterdam.

6 Diner Nedap, voor de Ottercreators. Voor de Otter Creators konden we onze nieuwe ronde tafels voor het eerst inzetten tijdens een belangrijk diner. Nedap was de tevreden opdrachtgever. De nieuwe ronde tafels werden gecombineerd met onze ovalen tafels, rechte hoge en lage dinertafels, en zelfs een verhoogd loungegebied werd deel van de dineropstelling. Alle gasten hadden vanuit deze gevarieerde inrichting perfect zicht op de shows en presentaties op het podium! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : De Otter Creators : Dinershow voor Nedap : Dineropstelling met ronde, ovalen, hoge en lage tafels en een ver hoogde lounge : Oktober 2011 : Musis Sacrum, Arnhem.

7 Wieden & Kennedy. Internationaal reclamebureau Wieden & Kennedy koos Delight uit om hun event ter ere van het 25-jarig bestaan vorm te geven. In het nieuwe, nog lege, kantoor aan de Herengracht moest een overweldigende inrichting worden gerealiseerd waar de vestigingen van London & Amsterdam 2 dagen zouden verblijven. Verschillende etages werden ingericht voor diner, feest, presentaties en een plenaire sessie in picknick-stijl op een echt grasveld van 600m2 op de vijfde verdieping! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Wieden & Kennedy : Nieuw kantoor inwijden door medewerkers W & K Londen en Amsterdam. : Verschillende etages ingericht voor diners en feesten, waaronder 600 m2 echt gras als vloerbedekking voor een plenaire picknick op de vijfde verdieping! : Juni 2008 : Nieuw kantoor Wieden & Kennedy, Amsterdam.

8 Nike voor Bruggen Verwiel. Sinds eind vorig jaar mogen we events inrichten voor branche-topper Bruggen Verwiel. Na events voor Oracle, LeasePlan en Schiphol deden we in december voor de tweede keer mee met het inrichten van Nike Night, het jaarlijkse personeelsevenement van Nike EMEA. In nachtclubstijl was alles zwart met gouden projecties. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Bruggen Verwiel Eventmarketing : Nike Night 2011 : Supersfeervolle projecties in het thema You are Gold : December 2011 : Heineken Music Hall, Amsterdam.

9 Mini Clubman. Delight hielp Mini Nederland met het presenteren van de nieuwe Mini Clubman aan haar klanten en relaties op verschillende locaties in Nederland. In verschillende vestigingen werden partners en relaties uitgenodigd. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : BMW/Mini : Presentatie Mini Clubman. : Stijlvol zwart. : Maart 2007 : BMW/Mini vestigingen, Amsterdam & Den Haag.

10 Modefabriek. Een thuiswedstrijd in de Amsterdamse RAI. Voor de grootste Modebeurs van de Benelux verzorgt Delight twee keer per jaar een groot deel van de inrichting. Grote luchtdecors en uitgebreide terrassen tussen de creatieve stands van de modewereld. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Modefabriek : Grootste en creatiefste Modebeurs van de Benelux presenteert twee maal per jaar de nieuwe collecties voor het volgende jaar. : Inrichting diverse terrassen en luchtdecors. : Jaarlijks in januari en juli : RAI, Amsterdam.

11

12 Allianz Kunstpremière. Samen met de Otter Creators bedacht Delight het decor voor de Allianz Kunstpremière De grote loodsen van de Schiecentrale werden ingericht voor diner, shows en de uitreikingen. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : De Otter Creators en Allianz : Allianz Kunstpremière : Kunstexpositie tussen witte vitrages. : Oktober 2009 : Schiecentrale, Rotterdam.

13 Brocacef voor Maasprojecten. In opdracht van Maas Projecten verzorgden we de inrichting van het grote personeelsfeest voor Brocacef in het voorjaar van Een grote uitdaging omdat de 6000 m2 van de Homebox in Nieuwegein zo moest worden ingedeeld dat er gasten op een gezellige manier in zouden passen. De festival-achtige indelling die Maas Projecten hiervoor had bedacht hielp om dit doel te bereiken. Delight s concept met de enorme wanden gevormd door stroken gekleurde stof zorgde ervoor dat de inmense hal werd omgevormd tot verschillende in elkaar overlopende ruimtes. Daarnaast werden er verschillende andere thema s in verwerkt, waaronder Delfts Blauw en levende grasveldjes. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Maas Projecten. : Personeelsfeest Brocacef. : Grote wanden van stroken vitrage: om de grote locatie te verdelen in intiemere ruimtes, delfstblauw en levende grasveldjes. : Juni 2012 : Homebox, Nieuwegein.

14 Westergasfabriek. De Westergasfabriek vroeg Delight verschillende ruimtes in te richten ten behoeve van een film over deze bijzondere locatie. In het Transformatorhuis en vooral in het Machinegebouw konden we naar hartelust onze favoriete ruimtes inrichten. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Westergasfabriek : Promotiefilm over het cultuurpark Westergasfabriek in het Amsterdamse Westerpark. : Diner-opstelling in het Machinegebouw. : Maart 2009 : Westergasfabriek, Amsterdam.

15

16 Premierè en afterparty van Snowfever. In opdracht van NL-Film realiseerde Delight een groots evenement in twee locaties ter ere van de grootste filmpremière óóit in Nederland: Snowfever gasten werden in Pathé Arena en de Powerzone getrakteerd op een eigentijds sneeuwsprookje. Een visuele traktatie in sneeuw en ijs! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : NL Film : Filmpremière Snowfever. : IJssculpturen, projecties en uit Oostenrijk geimporteerde sneeuw. : November 2004 : Pathé Arena en The Powerzone.

17 Complete beursvloer voor Twinfield. In opdracht van Twinfield, de grootste online boekhouder van Nederland, hebben we voor de Nationale Acountancydag een complete beursvloer ingericht. Voor ons de eerste keer dat we niet alleen het meubiliar en decor verzorgden, maar ook de volledige standbouw. Hierin was het doel om eenzelfde hoge kwaliteit van afwerking te leveren, zoals we dat al jaren doen met meubels en inrichting. Een groot succes! Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Twinfield Nederland : Nationale Accountancydag : Complete beurs inclusief standbouw. : September 2112 : Amsterdam Convention Factory.

18 Trouwen in het Machinegebouw. Een sprookjesachtige setting in Amsterdams industrieel erfgoed. Bloesemtakken en geprojecteerde bloemen als achtergrond voor ceremonie en feest. Werkelijk de mooiste dag van je leven... Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Prive : Bruiloft. : Witte inrichting met grote bloesemtakken en geprojecteerde bloemen. : Mei 2009 : Machinegebouw - Westergasfabriek, Amsterdam.

19 Harense Smid. In opdracht van de Otter Creators richtte Delight een evenement in voor de Harense Smid. Een gevarieerde inrichting waarin ook de leveranciers van de Harense Smid ruimte kregen om hun product in de inrichting te verwerken. Vier verschillende sferen, waaronder een enorme foodcourt met projecties en een inrichting met echt gras, werden één geheel in een oorspronkelijk leeg magazijn. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : Harense Smid : Opening nieuw pand. : Verschillende sferen in één open ruimte, waaronder een grote foodcourt begeleid door projecties. : April 2010 : Nieuw pand Harense Smid, Oss.

20 VW Touareg. In opdracht van de Otter Creators verzorgde Delight de inrichting tijdens de presentatie van de nieuwe Volkswagen Touareg. De gewenste uitstraling was chique, maar wel licht en toegankelijk. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : VW : Presentatie VW Touareg. : Workshopruimtes en lunch-opstelling in buitenlocatie. : April 2010 : Experience Island, Loon op Zand.

21 VvAA. Werving van adviestalent voor VvAA ledenorganisatie, adviseur en dienstverlener voor Nederlandse zorgprofessionals - vraagt om een warme, moderne uitstraling met veel ruimte voor persoonlijk contact en kennismaking. Het begrip stand dekte de lading niet; het was een ontmoetingsplek, een rustpunt en een beleving, aldus Monique Wesly van VvAA. Opdrachtgever Onderwerp Uitvoering Wanneer Locatie : VvAA : Nieuwe uitstraling VvAA communiceren in een testcase beursstand. : Lichte open ruimte die uitnodigt tot langer blijven. : Oktober 2010 : NBC Nieuwegein.

22

23 counters met LED hoogglans wit Witte counter met bestuurbare RGB-LED s. stroomvoorziening: 200 watt, 1 x 220volt afmetingen (b x d x h): 202 x 82 x 110 cm

24 counters met LED hoogglans zwart Zwarte counter met bestuurbare RGB-LED s. stroomverbruik: 200 watt, 1 x 220volt afmetingen (b x d x h): 202 x 82 x 110 cm

25 counters hoogglans wit Witte open counter of hoge dinertafel. afmetingen (b x d x h): 201 x 82 x 110 cm

26 counter 120 cm hoogglans wit Kleine open counter. afmetingen (b x d x h): 120 x 82 x 110 cm LET OP: DIT IS EEN NIEUW ARTIKEL - DE FOTO S HIERONDER ZIJN VAN DE GROTE COUNTERS.

27 counter hoogglans zwart Zwarte open counter of hoge dinertafel. afmetingen (b x d x h): 201 x 82 x 110 cm

28 dinertafel zijdeglans wit Witte dinertafel met gesloten uiteinden, voor 6 personen. afmetingen (b x d x h): 197 x 82 x 80 cm

29 buffettafels met LED zijdeglans wit Witte buffettafel met bestuurbare RGB-LED s. stroomverbruik: 200 watt, 1 x 220volt afmetingen (b x d x h): 197 x 82 x 80 cm

30 s-chair wit Witte s-vormige dinerstoel. zithoogte : 45 cm

31 crump-chair cognac Crump-chair Cognackleurig kunstleren op rvs onderstel. zithoogte : 45 cm

32 kuipstoel wit en chroom Witte kuipstoel, koppelbaar & stapelbaar. zithoogte : 45 cm

33 loungebanken en tafels zijdeglans wit Witte loungebank met skyleren zitting. afmetingen (l x b x h) : 182 x 62 x 45 cm Witte lounge bijzettafel. afmetingen (l x b x h): 62 x 62 x 45 cm

34 square leren poefje Square, vierkant poefje in verschillende kleuren. hoge kwaliteit runderleer! afmetingen (l x b x h): 45 x 45 x 48 cm

35 barça-chair crèmewit Barça-chair, luxe loungestoel. afmetingen (l x b x h): 60 x 60 x 85 cm

36 loungebanken en tafels zijdeglans zwart Zwarte loungebank met skyleren zitting. afmetingen (l x b x h) : 182 x 62 x 46 cm Zwarte lounge bijzettafel. afmetingen (l x b x h): 62 x 62 x 46 cm Open kastwand met vakken. afmetingen (b x h x d): 200 x 200 x 40 cm Folder display. afmetingen (h x b): 150 x 35 cm

37 statafels met LED zijdeglans wit en zwart Witte en zwarte statafel met bestuurbare RGB-LED s. stroomvoorziening: geen, werkt op accu tot max 12 uur afmetingen (l x b x h): 80 x 80 x 110 cm, voet 45 x 45 cm

38 barkrukken met gasveer lage rugleuning zijdeglans wit en zwart Witte of zwarte bakruk met chromen voet en gasveer. zithoogte : cm de witte versie is er ook met hoge rugleuning

39 barkrukken met hoge rug zijdeglans wit Twee witte krukken met comfortabele hoge rugleuning zithoogte : 80 cm

40 sokkels zijdeglans wit sokkels zijdeglans zwart Witte sokkel in 3 hoogtes, met of zonder bestuurbare RGB-LED s in het blad. afmetingen (l x b x h): 50 x 50 x 110 cm, met of zonder LED afmetingen (l x b x h): 50 x 50 x 62 cm afmetingen (l x b x h): 60 x 60 x 180 cm (xl) Zwarte sokkel met of zonder bestuurbare RGB-LED s in het blad. stroomvoorziening: geen, de tafels werken op een accu tot max 12 uur afmetingen (l x b x h) : 50 x 50 x 110 cm

41 doppie loungepoefje Doppie, rond loungepoefje. afmetingen (dia x h): 62 x 46 cm

42 sit on it grote zitzak in 12 kleuren! Sit on It. grote zitzak van Sit on It Afmetingen (inhoud): 425 liter

43 strings gevlochten loungestoel zwart wit paars / bruin oranje / bruin rood / paars Strings. gevlochten loungestoeltje in diverse kleuren zithoogte : 40 cm

44 icecube verlicht f&b display Icecube, voor food & drinks. afmetingen (l x b x h): 160 x 45 x 45 cm er kan 25 kilo ijs in de Icecube

45 globo hang en stalamp Globo hang of stalamp. afmetingen (dia) : 50 cm maximaal 100 watt gloeilamp

46 mirnicology hanglamp Mirnicology is een klein, creatief ontwerpbureau dat zich richt op ontwerpen voor binnenshuis. Delight gaat samenwerken met deze creatieve Amsterdammers, om hun bijzondere ontwerpen geschikt te maken voor gebruik tijdens evenementen en beurzen. De eerste twee versies van de geprinte lampenkappen zijn Pauwenveren en Groen, de kappen zijn 95 cm breed en aangepast voor tijdelijk gebruik. We verwachten meer moois van Mirnicology in de komende tijd! Mirnicology Hanglamp afmetingen (L x dia) : 40 x 95 cm

47 kayradome hanglamp Kayradome hanglamp. afmetingen (dia x h) : 90 x 45 cm

48 vazen We hebben een kleine assortiment vazen die nu ook los te huur zijn. Het best kun je ons even bellen voor de actuele voorraden.

49 Delight groeit en ons assortiment groeit mee. Eén 1 keer per jaar maken we een nieuw boek, in de tussentijd komen nieuwe artikelen wel steeds direct op de website te staan. Hier vind je dus misschien nieuwe meubels of ideeën die niet in dit boek staan. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via

Een doorbraak op zich

Een doorbraak op zich Een doorbraak op zich Een doorbraak op zich 130.000 KM AUTOWEG 6.500 KM SPOOR 22.000 KM FIETSPAD 7.000 KM WATERWEG 2 LEF future center Rijkswaterstaat; een doorbraak op zich LEF future center Rijkswaterstaat;

Nadere informatie

1 Zo presenteer je jezelf

1 Zo presenteer je jezelf 1 Zo presenteer je jezelf Wat voor impact heb je op anderen? Hoe kom je over? Welke uitstraling heb je, en welke uitstraling hebben jouw bedrijf en je bedrijfspand? Het zijn geen vragen die je jezelf dagelijks

Nadere informatie

Een tuin van de hele buurt

Een tuin van de hele buurt Een tuin van de hele buurt 'De weg tot een gemeenschappelijke tuin Leonore Noorduyn en Arjen Wals Wageningen Universiteit en Researchcentrum Leerstoelgroep Communicatie- en innovatiestudies Wetenschapswinkel

Nadere informatie

EEN ANDERE BAAN VOOR ÉÉN DAG. Zes evenementen waarbij medewerkers voor één dag kennismaken met ander werk en een andere organisatie

EEN ANDERE BAAN VOOR ÉÉN DAG. Zes evenementen waarbij medewerkers voor één dag kennismaken met ander werk en een andere organisatie EEN ANDERE BAAN VOOR ÉÉN DAG Zes evenementen waarbij medewerkers voor één dag kennismaken met ander werk en een andere organisatie DRENTHE EN DE WEEK VAN DE MOBILITEIT Met de twaalf deelnemende organisaties

Nadere informatie

Van contact tot contract

Van contact tot contract Van contact tot contract Onderzoek naar de optimalisering van de Beursvloer HIER EEN FOTO Auteurs: Mariska van der Willigen en Nathalie Verdonschot CIVIQ, oktober 2006 CIVIQ stimuleert, vernieuwt en versterkt

Nadere informatie

Mijn favoriete hobby: kralensieraden maken

Mijn favoriete hobby: kralensieraden maken De favorieten van Linda Engwerda 25 april 2014 jaargang 18 Mijn favoriete hobby: kralensieraden maken In deze editie van het Klaverblad spreken wij Linda Engwerda, coördinator zorg van locatie Kempenhaeve.

Nadere informatie

Zorg voor senioren; hoe eerder, hoe beter! Beschrijving van het project Buurtcontactpersonen in Utrecht Binnenstad en Utrecht Noordoost

Zorg voor senioren; hoe eerder, hoe beter! Beschrijving van het project Buurtcontactpersonen in Utrecht Binnenstad en Utrecht Noordoost Zorg voor senioren; hoe eerder, hoe beter! Beschrijving van het project Buurtcontactpersonen in Utrecht Binnenstad en Utrecht Noordoost Stade Advies Utrecht, mei 2008 Lous Brouwer in opdracht van i.s.m.

Nadere informatie

Grote gebouwen. Een onderzoek naar architectuur, beleving en exibiliteit

Grote gebouwen. Een onderzoek naar architectuur, beleving en exibiliteit Grote gebouwen Een onderzoek naar architectuur, beleving en exibiliteit 1 Aanloopproject afstuderen Het Grote Generieke Gebouw Begeleiders: ir. M. Willems prof. ir. J. Westra November 2008 Dit boekwerk

Nadere informatie

NILS ROEMEN & FANNY KOERTS

NILS ROEMEN & FANNY KOERTS NILS ROEMEN & FANNY KOERTS Hoe begin ik voor mezelf? emand tips voor een hotel in Parijs? l DE KRACHT VAN SOCIALE OVERWAARDE Hoe organiseer ik een spetterend evenement? NILS ROEMEN & FANNY KOERTS DE KRACHT

Nadere informatie

Goed Goed nieuws. Dit kun jij doen voor schone kleren. Aan de slag: speel de quiz, maak het shirt, hang de poster en verspreid de kaartjes!

Goed Goed nieuws. Dit kun jij doen voor schone kleren. Aan de slag: speel de quiz, maak het shirt, hang de poster en verspreid de kaartjes! Goed Goed nieuws Aan de slag: speel de quiz, maak het shirt, hang de poster en verspreid de kaartjes! THEMA NUMMER Dit kun jij doen voor schone kleren SKC-ambassadeur Robin van den Akker: Bekend zijn is

Nadere informatie

DE KRACHT VAN ANDERS DENKEN

DE KRACHT VAN ANDERS DENKEN DE KRACHT VAN ANDERS DENKEN 2 3 WE ZORGEN ERVOOR DAT WE DE RELATIE EN ZIJN BUSINESS KENNEN 4 INHOUDSOPGAVE Inleiding 05 Familiebedrijf 09 Ambitie 13 Activiteiten 17 Onderscheidend 21 Anders denken 28 Anders

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie

Centrum voor de Kunsten HOORN

Centrum voor de Kunsten HOORN Centrum voor de Kunsten HOORN CONTRASTEN VERNIEUWEN augustus 2013 C-ROOTS, AMSTERDAM Hoorn vooraf Een nieuw Centrum voor de Kunsten in Hoorn met een regionale aantrekkingskracht. Wat in staat is als richtinggevend

Nadere informatie

Een voorbeeld voor. De betekenis van de Krajicek Scholarship. Jeroen Vermeulen & Paul Verweel

Een voorbeeld voor. De betekenis van de Krajicek Scholarship. Jeroen Vermeulen & Paul Verweel Een voorbeeld voor jongeren in de wijk De betekenis van de Krajicek Scholarship Jeroen Vermeulen & Paul Verweel Een voorbeeld voor jongeren in de wijk De betekenis van de Krajicek Scholarship Jeroen Vermeulen

Nadere informatie

Tien STAPPEN VOOR. José Andringa Lidwien Reyn

Tien STAPPEN VOOR. José Andringa Lidwien Reyn Tien STAPPEN VOOR EEN SUCCESVOLLE Community of Practice José Andringa Lidwien Reyn TIEN STAPPEN VOOR EEN SUCCESVOLLE Community of Practice José Andringa Lidwien Reyn ISBN/EAN: 978-90-5748-096-6 2014 Rijksdienst

Nadere informatie

Waar word ik blij van? Special maart 2011

Waar word ik blij van? Special maart 2011 Special maart 2011 Colofon Inhoudsopgave Waar word ik blij van is een special bij De Arme Krant van Nederland van maart 2011. Dit is een uitgave van de werkgroep Arme Kant van Nederland/ EVA (Economie,

Nadere informatie

CULTUUR AAN DE BASIS. Drie jaar Cultuur en School Pabo s

CULTUUR AAN DE BASIS. Drie jaar Cultuur en School Pabo s CULTUUR AAN DE BASIS Drie jaar Cultuur en School Pabo s Colofon Cultuur aan de basis is een uitgave van het projectteam van de pilot Cultuur en School Pabo s Redactie Tineke de Danschutter, Jonaske de

Nadere informatie

Eerst de Klas bruist van het talent

Eerst de Klas bruist van het talent Het traineeprogramma voor excellente academici, in onderwijs én bedrijfsleven! 2014 - Editie 5 Eerst de Klas bruist van het talent In dit magazine onder meer: Drie trainees over de eerste zes maanden Eerst

Nadere informatie

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch?

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Snap binnen 2 uur de belangrijkste financiële begrippen:

Nadere informatie

We laten er geen gras over groeien

We laten er geen gras over groeien We laten er geen gras over groeien 1926-2013 Inhoud Voorwoord 5 Inleiding 6 Ver terug in de tijd... 8 Generatie 0 10 Arie de Ridder en korenmolen De Hoop 10 Generatie 1 16 Jan de Ridder, de oprichter van

Nadere informatie

Motiveren van medewerkers

Motiveren van medewerkers PROFICIENCY Motiveren van medewerkers Voor de middenkaderleidinggevende die succesvol wil worden in het leiding geven. Jeroen Engelaer Motiveren van Medewerkers geeft in heldere en praktische taal kort

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

De één houdt van klassieke muziek, de ander van house

De één houdt van klassieke muziek, de ander van house H e t i n f o r m a t i e m a g a z i n e v a n M e r c a t u s Energie besparen is geld besparen Woningaanbieding: schrijf u in op Woningnet! De één houdt van klassieke muziek, de ander van house In contact

Nadere informatie

Iedereen moet kunnen meedoen

Iedereen moet kunnen meedoen Nieuwe wet voor maatschappelijke ondersteuning in uw gemeente Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Inhoud 2 Voorwoord 5 Wat is de Wmo? 5 Waarom is de Wmo belangrijk? 9 Negen taken voor uw

Nadere informatie

4 OP EEN RIJ. Corinne Schrauwen Christof Schwencke Marjolein van Eig Diederik Dam. met

4 OP EEN RIJ. Corinne Schrauwen Christof Schwencke Marjolein van Eig Diederik Dam. met 7 4 OP EEN RIJ met Corinne Schrauwen Christof Schwencke Marjolein van Eig Diederik Dam Dwire heeft vier architecten vijf vragen gesteld 1 Corinne Schrauwen Abken Schrauwen Architecten Misschien een beetje

Nadere informatie

Van Bijsterveldt wenst deelnemers succes

Van Bijsterveldt wenst deelnemers succes Dit is een uitgave van Eerst de Klas Maart 2010 EERST DE klas Verderop in deze krant: 2 3 De eerste week voor de klas. Maak kennis met de deelnemers! Wat is Eerst de Klas? 6 7 Lerarenopleiding. Leiderschapsprogramma.

Nadere informatie

In gesprek met het beeld en met elkaar Beschouwen en reflecteren met kinderen

In gesprek met het beeld en met elkaar Beschouwen en reflecteren met kinderen In gesprek met het beeld en met elkaar Beschouwen en reflecteren met kinderen SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling In gesprek met het beeld en met elkaar Beschouwen en reflecteren met kinderen

Nadere informatie

WORD EEN MILIEUHELD VIJF JAAR

WORD EEN MILIEUHELD VIJF JAAR WORD EEN MILIEUHELD VIJF JAAR VIJF JAAR M I V L I I J E F U B J E A N A D R E INHOUD VIJF JAAR MILIEUBENDE 3 VOORSPEL 5 HET PROJECT 9 2009 2010 2011 2012 2013 15 17 21 33 49 TOEKOMST 77 COLOFON 79 THEATER

Nadere informatie

De Nieuwste School De praktijk na ruim één schooljaar

De Nieuwste School De praktijk na ruim één schooljaar De Nieuwste School De praktijk na ruim één schooljaar Ontwikkeld door OMO en APS Januari 2007 APS-OMO Colofon Tekst: Sebo Ebbens Eindredactie: Elise Schouten Lay-out: APS, Publishing Service Centre Foto

Nadere informatie