Ontwerp. Uniek. Corian zorgt altijd voor elegantie en een zijdezachte, aangename aanraking, hoe ruim of compact uw keuken ook mag zijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontwerp. Uniek. Corian zorgt altijd voor elegantie en een zijdezachte, aangename aanraking, hoe ruim of compact uw keuken ook mag zijn."

Transcriptie

1 Corian in uw keuken

2 Dankzij de veelzijdigheid van Corian, is het gemakkelijk om uw ontwerpvisie trachten te bereiken. Je kunt experimenteren met het uitgebreide aanbod van kleuren, kiezen voor een zuivere, lineaire stijl of je bepaalde ronde vormen voorstellen. De voorbije 200 jaar heeft DuPont de industriële grenzen steeds weer verlegd door nieuwe materialen en technieken uit te vinden die ons leven hebben verbeterd. Het high-tech DuPont Corian oppervlaktemateriaal is hiervan een mooi voorbeeld. Corian werd ontworpen als een hoogwaardiger alternatief voor traditionele oppervlaktematerialen en is door de jaren heen een iconisch product geworden op het gebied van interieurinrichting en architectuur. In de keuken heeft het een revolutie teweeggebracht op het gebied van ontwerp en kwaliteit. DuPont Corian belichaamt de vitaliteit van eindeloze evolutie, gebaseerd op expertise van wereldklasse in de wetenschap, technologie en marketing, en op tweehonderd jaar van succesvolle innovatie.

3 Corian biedt een unieke combinatie van hoogwaardig materiaal, ontwerpvrijheid en onderhoudsefficiëntie. Meer dan 45 jaar van onophoudelijke evolutie heeft van Corian een voorkeursoplossing voor de mooiste keukens ter wereld gemaakt. Ontwerp Corian zorgt altijd voor elegantie en een zijdezachte, aangename aanraking, hoe ruim of compact uw keuken ook mag zijn. Uniek Kleine details kunnen een groot verschil maken. Een gevormde rand kan het werkblad het effect van regelmaat geven. Een gebogen achterlijst heeft zowel esthetische als praktische voordelen zoals vloeiende lijnen en gemakkelijk onderhoud.

4 Uw wensen zijn mogelijk in Corian Op maat gemaakt Voor uw droomkeuken kunt u de vorm en kleur van uw spoelbak kiezen en de precieze locatie van afwateringsgroeven en pannenroosters. Dezelfde luxueuze esthetiek kan zelfs verder worden uitgebreid naar een ontbijtbar, een tafel of afzuigkap. Tijdloos Corian is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Zelfs vele jaren na installatie kan een eenvoudige schuurbeurt van het materiaal de oorspronkelijke aantrekkelijke afwerking herstellen.

5 Kleuren Corian is leverbaar in een uitgebreide waaier van moderne, elegante kleuren. DuPont biedt een speciaal kleurenpalet van sneeuwwit tot geaderde effecten tot de diepdonkere esthetiek van onze DeepColour collectie, die specifiek is getest voor intensief gebruik van het werkblad. MyRoom Designer Spoelbakken Een nieuwe keuken is een grote investering. Daarom zult u verschillende opties willen zien voordat u uw keuze maakt. Dit is nu mogelijk met ons handige online hulpmiddel, MyRoom Designer om uw droomkeuken te kunnen visualiseren. Upload een foto van uw keuken of de gewenste toekomstige installatie en probeer verschillende Corian tinten om de kleur te vinden die past in uw visie van het ontwerp. Wanneer u Corian spoelbakken integreert in het ontwerp van uw keuken creëert dit een spectaculair effect gecombineerd met optimale bruikbaarheid. Duurzame en niet-poreuze Corian spoelbakken zijn aantrekkelijk en gemakkelijk te onderhouden. U kunt kiezen uit een groot assortiment spoelbakken en ze installeren als één spoelbak of als een combinatie, om te voldoen aan de esthetische en functionele behoeften van uw keuken. Elke stijl is een perfect voorbeeld van de buitengewone ontwerpflexibiliteit van het materiaal. U kunt Corian spoelbakken met modieuze vierkante of de klassiekere afgeronde hoeken selecteren uit onze catalogi. Ze zijn leverbaar in een groter of kleiner formaat en in vijf kleuren (Designer White, Glacier White, Cameo White, Bone of Vanilla). U kunt ook kiezen voor een Corian spoelbak met roestvrijstalen bodem. Deze zijn leverbaar in de hele kleurenreeks die aansluit bij uw werkblad voor een uniform effect en een doorlopende kleurlijn. De spoelbakken versterken de schoonheid van Corian en zijn bestand tegen hoge temperaturen, ideaal in combinatie met een kokend-water-kraan. De Corian spoelbak past naadloos in uw Corian werkblad en vormt hierdoor een eenheid met een mooie strakke afwerking waarin zich nergens vuil kan verbergen. Zo krijgt uw keuken dat extra vleugje elegantie.

6 Randafwerkingen Omdat Corian gemakkelijk kan worden gevormd en gesneden, zijn een groot aantal stijlvolle randdetails mogelijk. Dit kan variëren van eenvoudige rechte randen tot afgeschuinde, teruglopende of extra dikke randen, zoals hieronder afgebeeld. Andere opties U kunt uw werkblad vervolledigen met echt maatwerk door speciale effecten te kiezen, zoals gebogen achterlijst, roestvrijstalen pannenroosters of afwateringsgroeven. Gebogen achterlijst: naadloos, hygiënisch en praktisch Kopse achterlijst: met een subtiele siliconenafdichting Functionele pannenroosters Elegante afwateringsgroeven Gebruik en onderhoud Hernieuwbaar Website DuPont Corian is een niet-poreus, vlekbestendig, homogeen, duurzaam en vernieuwbaar materiaal. Het is daarom eenvoudig te reinigen, te onderhouden en gemakkelijk om mee te leven. Voor dagelijks onderhoud, gebruik gewoon een vochtig microvezeldoekje en een standaard keukenreiniger. De meeste beschadigingen, inclusief door zware stoten, hitte of chemische stoffen, kunnen gewoonlijk ter plaatse worden gerepareerd om de integriteit van het originele gladde en hygiënische oppervlak te herstellen. Kom alles te weten over Corian op en Hier vindt u online documentatie, video s, interviews en meer hulp om uw perfecte oplossing te creëren met DuPont Corian. Scan deze code om onze gratis mysurface app te downloaden. DuPont Corian heeft belangrijke onafhankelijke certificaten ontvangen voor zijn milieuprestatie, waaronder GreenGuard, NAHB North American Builders Association, en de LEED -accolade van de U.S. Green Building Council voor LEED voor milieuvriendelijke gebouwen. De hygiënische prestatie is eveneens gecertificeerd door gerenommeerde onafhankelijke organisaties, zoals NSF International, The Royal Institute of Public Health en LGA QualiTest. De milieubeheersystemen van alle faciliteiten van DuPont die Corian produceren, zijn gecertificeerd overeenkomstig ISO Bovendien hebben alle faciliteiten van DuPont die Corian produceren hun impact op vuilstortplaatsen tot nul teruggebracht door bijproducten en afval uit het productieproces te reduceren, opnieuw te gebruiken en te recycleren.

7 Het Corian Quality Network Het Corian Quality Network (kwaliteitsnetwerk) is opgezet door DuPont om te verzekeren dat klanten volkomen tevreden zijn met de installatie van hun Corian producten. Elk lid van het DuPont Corian Quality Network zet zich in voor de hoogste productkwaliteit en best mogelijke service voor zijn klanten. Het Corian garantieprogramma Registreer uw werkblad online DuPont biedt twee garantieniveaus voor Corian : productgarantie en installatiegarantie. De productgarantie is standaard voor alle DuPont Corian producten en verzekert dat ze vrij zijn van fabricagefouten voor een periode van 10 jaar na aankoop. Een hoger garantieniveau, de 10-jarige beperkte installatiegarantie ( Limited Installed Warranty ) is slechts beschikbaar wanneer de fabricage en installatie worden uitgevoerd door een Corian Industrial Partner en lid van het Corian Quality Network. Deze beperkte installatiegarantie is een uitbreiding op de productgarantie en verzekert dat de fabricage en installatie van het afgewerkte Corian product vrij is van defecten. Even klikken geeft u volkomen zekerheid. Na afloop van de installatie kunt u uw keukenwerkblad registreren op www. corian.be of via de e-registratiecode die de leverancier van uw keuken u verstrekt. Deze nieuwe online registratieservice maakt het eenvoudiger en sneller om hulp te krijgen van ons gecentraliseerde garantiecentrum. Wanneer u dit logo ziet kunt u rekenen op onze kwaliteitsgarantie U kunt vertrouwen op de deskundigheid van het DuPont Corian Quality Network. Onze partners begeleiden uw project van de eerste consultatie tot de fabricage en installatie van uw keuken volgens de voor Corian geldende normen.

8 VOOR MEER INFORMATIE KAN U CONTACT OPNEMEN MET UW PLAATSELIJKE LEVERANCIER, OF BELLEN NAAR ONS GRATIS TELEFOONNUMMER: (Albanië, Bulgarije, Kosovo, Macedonië) (Oostenrijk) (België) (Bosnië en Herzegovina, Montenegro, Servië) (Kroatië, Slovenië) (Cyprus, Griekenland) (Cyprus, Jordanië, Libanon) (Tsjechië, Slowakije) (Egypte, Malta, Noord-Afrika) (Frankrijk) (Duitsland) (Hongarije) (Ierland) (Italië) (Luxemburg) (Nederland) (Scandinavië) (Polen) (Portugal) (Roemenië) (Rusland, Kazachstan) (Saoedi-Arabië, Jemen) (Zuid-Afrika) (Spanje) (Zwitserland) (Turkije, Israël, landen in de Kaukasus, Noord-Irak en Noord-Cyprus) (Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Bahrein Koeweit, Oman) (Oekraïne, Belarus, Moldavië) (Verenigd Koninkrijk) Het DuPont Oval logo, DuPont, The miracles of science, Endless Evolution, het Endless Evolution logo en Corian zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken of materiaal onder copyright van E. I. du Pont de Nemours and Company of zijn zusterbedrijven. Alleen DuPont produceert Corian. Copyright 2014 E. I. du Pont de Nemours and Company of zijn zusterbedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document is beschermd door alle toepasselijke wetten. Andere logo s, handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Fotocredits: Omslag Keuken in privéappartement, Luxemburg, foto Studio Frank Weber voor DuPont Corian Pagina 1: Super Black keukeneiland met wandopslagsysteem. Ontwerp: Christian Ghion (2014 Milaan Design Week). Fabricage/productie: Crea Diffusion. Foto: Leo Torri voor DuPont Corian Pagina 2: Boven: Privékeuken. Ontwerp: Hans-Jürgen Stein. Fabricage: Norbert Brakonier. Foto: Johannes Rau Onder: Privékeuken. Ontwerp: Küchenstudio a-mano, Karlsruhe. Fabricage en foto: Moser GmbH, Haslach Pagina 3: Linksboven: Werkblad met geïntegreerde spoelbak door Just Kitchens, Londen. Foto: Unique Fabrications. Rechtsboven: Ontbijtbar, Callerton kitchen door Kitchens International. Ontwerp: Kieron Bell. Foto: Callerton Onder: Linea keuken door Comprex. Ontwerp: Marconato & Zappa. Foto: Comprex Pagina 4: Keuken in privéappartement. Foto: Baptiste Coulon Pagina 5: Boven: Keuken met geïntegreerde spoelbak in privéappartement, Luxemburg. Foto: Studio Frank Weber voor DuPont Corian Onder: Privékeuken. Ontwerp: Küchenstudio a-mano, Karlsruhe. Fabricage en foto: Moser GmbH, Haslach Pagina 6: Details boven: 1 en 3: RK Tec Geometrische keuken / 2: Privékeuken. Foto: Eric Laignel / 4: Keuken. Ontwerp en foto: Amini Details onder: 1 en 4: Privékeukens. Fabricage en foto s: Counter Production Ltd / 2 en 3: Privékeuken. Foto s: Eric Laignel Alle foto s in deze publicatie zijn beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van hun respectievelijke eigenaren. Alle in de foto s afgebeelde producten, installaties, systemen en oplossingen in deze publicatie zijn beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van hun respectievelijke eigenaren. DPS

DE OORSPRONG VAN HET BESTE SAP. Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, is niets meer hetzelfde.

DE OORSPRONG VAN HET BESTE SAP. Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, is niets meer hetzelfde. DE OORSPRONG VAN HET BESTE SAP Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, is niets meer hetzelfde. 1 Zummo De oorsprong van het beste sap 2 Inhoudsopgave De oorsprong van de beste sinaasappelen Wanneer

Nadere informatie

DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud

DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud Om optimaal van uw installatie te genieten DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud Indien u net DuPont TM hebt aangekocht het is een elegant,

Nadere informatie

HP productgids voor uw bedrijf

HP productgids voor uw bedrijf HP productgids voor uw bedrijf Groot luchtruim. Klein vliegtuig? Als een van de ruim 12 miljoen kleine ondernemingen in Europa voelt u zich misschien een onbeduidende speler. Wat doet u om uw bedrijf te

Nadere informatie

Alles draait om teamwerk en betrouwbare technologie is een vitale factor in het team! HP productgids voor grote en middelgrote bedrijven

Alles draait om teamwerk en betrouwbare technologie is een vitale factor in het team! HP productgids voor grote en middelgrote bedrijven Alles draait om teamwerk en betrouwbare technologie is een vitale factor in het team! HP productgids voor grote en middelgrote bedrijven van beneden naar boven Samenkomen is een begin. Samen blijven is

Nadere informatie

Empowering your business

Empowering your business www.toyota-forklifts.eu SERVICES EN SOLUTIONS Empowering your business SERVICES EN SOLUTIONS SERVICES EN SOLUTIONS De kracht om te focussen op uw core business Met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring

Nadere informatie

praktische voor wederverkopers

praktische voor wederverkopers praktische voor wederverkopers gids 2012 lenovo partner network Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Audi Service Overzicht 2015

Audi Service Overzicht 2015 Audi Service Overzicht 2015 Voorwoord Audi is een merk dat vooruitstrevende technologie koppelt aan een rijke historie. Een solide basis, waarbij alles erop gericht is om het u als Audi rijder zo comfortabel

Nadere informatie

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS GIDS 2013 LENOVO PARTNER NETWORK Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

RICOH LEARNING SERVICES

RICOH LEARNING SERVICES RICOH LEARNING SERVICES Ricoh Learning Services Na vandaag weet je meer. Meer over jezelf en meer over de wereld om je heen. Elke dag leren we nieuwe dingen. We verzamelen kennis en verwerven nieuwe vaardigheden.

Nadere informatie

Innovatief voorgelakt staal voor duurzame bouwoplossingen, Nspired by Nature

Innovatief voorgelakt staal voor duurzame bouwoplossingen, Nspired by Nature Innovatief voorgelakt staal voor duurzame bouwoplossingen, Nspired by Nature 3 Inleiding 4 Een verantwoorde keuze 6 Veilig en duurzaam bouwen 9 Ontdek hoe onze R&D-teams de duurzaamheid van een gebouw

Nadere informatie

EPC DE RAAM & DEUR. Omdat de toekomst van onze kinderen u niet koud laat.

EPC DE RAAM & DEUR. Omdat de toekomst van onze kinderen u niet koud laat. DE RAAM & DEUR Inspiratie voor duurzaam, designvol en energiezuinig wonen Omdat de toekomst van onze kinderen u niet koud laat. Verbeter uw EPC HOGE ENERGIE-EFFIC en krijg tot F 250 Surf naar w w w.deceuninc

Nadere informatie

Telecomscan mobiele telefonie

Telecomscan mobiele telefonie Telecomscan mobiele telefonie Bedrijf X B.V. Leiden, 16 oktober 2009 Adviseur: Armand Lipperts Referentie: 90567.1 Lionconnect Rapenburg 27 2311 GG Leiden t 088-88 77 000 f 088-88 77 001 e info@lionconnect.nl

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Grensarbeiders 2 CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig heeft en aansluit bij

Nadere informatie

t is de mentaliteit Bij SALTO geven we om het individu. Voor ons zijn er geen grenzen Jump! En stel jezelf open!

t is de mentaliteit Bij SALTO geven we om het individu. Voor ons zijn er geen grenzen Jump! En stel jezelf open! 2 t is de mentaliteit Bij SALTO geven we om het individu. Voor ons zijn er geen grenzen Jump! En stel jezelf open! Ontdek de SALTO hoogtepunten wereldwijd door deze QR Code met uw smartphone te scannen

Nadere informatie

Navigatiesystemen voor caravan & camper

Navigatiesystemen voor caravan & camper CAMPINGDATABASE Meer dan 8600 in 29 landen Navigatiesystemen voor caravan & camper Denk anders. Beste caravan- of campereigenaar, Het eerste navigatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor caravan en camper.

Nadere informatie

Kwaliteit en prestatie van het begin af aan.

Kwaliteit en prestatie van het begin af aan. BAD KAMER WERELDEN Cultuur beleven. In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Villeroy&Boch kijkt terug op een rijke traditie en heeft van meet af aan actief aan het

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

Onbeperkt mobiel bellen met Proximus kwaliteit

Onbeperkt mobiel bellen met Proximus kwaliteit voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Augustus 2015 Onbeperkt mobiel bellen met Proximus kwaliteit Bizz Smart XL 40 Nieuw! 40 Onbeperkt bellen en sms en, /maand 4 GB mobiele data inbegrepen Zie p.

Nadere informatie

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015 IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015 In 4 stappen naar je nieuwe keuken Deze brochure is je gids bij het opmeten, plannen, bestellen en installeren van je IKEA keuken. Binnenin ontdek je

Nadere informatie

Een resultaatgerichte aanpak voor duurzame kostenbesparing.

Een resultaatgerichte aanpak voor duurzame kostenbesparing. Een resultaatgerichte aanpak voor duurzame kostenbesparing. Expense Reduction Analysts heeft ons het echte beeld van onze inkoop en bedrijfsvoering laten zien, iets wat we zeer gewaardeerd hebben omdat

Nadere informatie

creating better environments Forbo Flooring Productoverzicht Projecttoepassingen 2014/2015

creating better environments Forbo Flooring Productoverzicht Projecttoepassingen 2014/2015 creating better environments Forbo Flooring Productoverzicht Projecttoepassingen 2014/2015 Digitale en gedrukte afbeeldingen in deze catalogus kunnen afwijken van het werkelijke product. Vraag daarom een

Nadere informatie

HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen

HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen Zorg voor nieuwe groei en winst voor uw bedrijf in de snel groeiende markt voor interieur decoratie. Ontdek met deze gids hoe de oplossingen

Nadere informatie

Traditie. Innovatie. Kwaliteit. 2013/2014

Traditie. Innovatie. Kwaliteit. 2013/2014 Traditie. Innovatie. Kwaliteit. 2013/2014 NL Geen enkel ander bedrijf weet, ondanks zijn turbulente geschiedenis, zijn naam in kwaliteit en elegantie zolang vast te houden in de beleving van de consument

Nadere informatie

Voorzien in uw behoeften

Voorzien in uw behoeften Voorzien in uw behoeften IN EUROPA, HET MIDDEN-OOSTEN EN AFRIKA Onze visie: s Werelds meest dynamische wetenschapsbedrijf zijn, dat duurzame oplossingen creëert die het leven van de mens beter, veiliger

Nadere informatie

_Wie wij zijn... Meer dan ooit kijkt Lennox HVAC&R EMEIA naar de toekomst, samen met u.

_Wie wij zijn... Meer dan ooit kijkt Lennox HVAC&R EMEIA naar de toekomst, samen met u. Hervé MARTINO VP, Afgevaardigde Bestuurder van LENNOX HVAC&R EMEIA _Wie wij zijn... Lennox HVAC&R EMEIA, onderdeel van Lennox International Incorporated, is het resultaat van de recente fusie (oktober

Nadere informatie

ASSURANCEPROGRAM. Productgarantie Algemene voorwaarden. België Nederlands

ASSURANCEPROGRAM. Productgarantie Algemene voorwaarden. België Nederlands Algemene voorwaarden België Nederlands Algemene voorwaarden 3 1. Algemeen. Documentscanners van Fijutsu worden ontworpen, gefabriceerd, verkocht en ondersteund door PFU Limited en haar wereldwijde dochtermaatschappijen.

Nadere informatie

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform De belofte van convergentie waargemaakt Communicatie is voor iedere organisatie van groot belang en vindt op ieder denkbaar niveau plaats (persoonlijk, tussen afdelingen en door

Nadere informatie

Warmtepompen Verwarmings- en koelsystemen voor bij u thuis

Warmtepompen Verwarmings- en koelsystemen voor bij u thuis Warmtepompen Verwarmings- en koelsystemen voor bij u thuis Warmtepompen Bent u aan het bouwen of verbouwen? Wilt u uw woning graag uitrusten met een verwarmingssysteem dat minder onderhoud vraagt en minder

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

Wat als... ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie?

Wat als... ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie? NL ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie? De zon, als onuitputtelijke bron van energie, is van cruciaal belang voor mens en natuur: ze beslist over het leven op onze planeet. BISOL gebruikt

Nadere informatie