AKTE VAN LEVERING KERP/DAVM/ / en vastlegging kwalitatieve verplichting, kettingbeding. (Perceel grond gelegen aan de te )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AKTE VAN LEVERING KERP/DAVM/5150886/40060309. en vastlegging kwalitatieve verplichting, kettingbeding. (Perceel grond gelegen aan de te )"

Transcriptie

1 1/10 KERP/DAVM/ / AKTE VAN LEVERING en vastlegging kwalitatieve verplichting, kettingbeding (Perceel grond gelegen aan de te ) Op zijn voor mij, mr. Paul Albert Elisabeth Kerckhoffs, notaris met plaats van vestiging Amsterdam, verschenen: 1. [ medewerker Loyens & Loeff N.V.], te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: Hoogheemraadschap van Rijnland, een publiekrechtelijke rechtspersoon, met hoofdvestiging te 2333 CM Leiden, Archimedeslaan 1, ingeschreven in het handelsregister onder nummer , hierna te noemen: Verkoper; 2. [ medewerker Loyens & Loeff N.V.], te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: [Kopende partij] [in geval van een rechtspersoon:, een, statutair gevestigd te, kantoorhoudende, ingeschreven in het handelsregister aangehouden door de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder dossier nummer, hierna te noemen: Koper.

2 2/10 De comparanten, handelend als gemeld, verklaarden als volgt: Considerans. 1. Naar aanleiding van een door Verkoper geïnitieerde (online) verkoopprocedure waaraan Koper vrijwillig heeft deelgenomen, is een koopovereenkomst tot stand gekomen tussen Verkoper en Koper onder de ter gelegenheid van die verkoopprocedure vastgestelde en door Koper geaccepteerde voorwaarden en bepalingen, hierna deze overeenkomst van koop en verkoop te noemen: Koopovereenkomst, waarvan blijkt uit een op door Verkoper aan Koper verzonden gunningsbrief die onder meer een bevestiging van de koop bevat, deze brief hierna te noemen: Koopcontract. Uit het Koopcontract volgt dat Verkoper aan Koper heeft verkocht en Koper van Verkoper heeft gekocht het hierna onder het Verkochte nader omschreven registergoed, zulks voor een koopprijs van (kosten koper). 2. De Koopovereenkomst is vastgelegd in voormelde gunningsbrief, die (in kopie) berust onder Loyens & Loeff N.V. Partijen verklaren in dat verband Loyens & Loeff N.V. en de Notaris opdracht te hebben gegeven voor de werkzaamheden verband houdende met de Koopovereenkomst en daarmee samenhangende levering van het Verkochte. Definities. Artikel Tenzij anders blijkt, wordt in deze akte verstaan onder: Koopcontract: voormelde gunningsbrief waarin de Koopovereenkomst is vastgelegd, die op door Verkoper aan Koper is toegezonden en waarvan een exemplaar in kopie aan deze akte zal worden gehecht (Bijlage 1). Koper:, voornoemd. Loyens & Loeff N.V.: Loyens & Loeff N.V., een naamloze vennootschap, statutair gevestigd te Rotterdam, mede kantoorhoudende te 1076 ED Amsterdam, Fred. Roeskestraat 100, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: Partijen: Verkoper en Koper tezamen. Procesbegeleiders: Troostwijk Vastgoed Verkoop B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Amsterdam, met adres 1062 XD Amsterdam, Overschiestraat 59, ingeschreven in het handelsregister onder nummer en Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Wijchen, met adres 2411 PV Bodegraven, Tolnasingel 16, ingeschreven in het handelsregister onder nummer Verkochte: [ ]. Verkoopinformatie:

3 3/10 het geheel van informatie zoals samengesteld door onder meer Verkoper en de Procesbegeleiders, dat al dan niet digitaal aan Koper ter beschikking is gesteld, alsmede de informatie die in aanvulling of correctie daarop is nagezonden en/of zich heeft bevonden op een digitale verkoop site van (een van) de Procesbegeleiders en/of waarvan mededeling is gedaan dat deze elders ter inzage heeft gelegen, alles louter teneinde Koper in de gelegenheid te hebben gesteld onderzoek te (laten) doen. Verkoper: [ ], voornoemd Definities kunnen zonder verlies van de inhoudelijke betekenis in enkelvoud of meervoud worden gebruikt. 1.3 De titels en kopjes van de artikelen van deze akte dienen slechts voor het leesgemak en hebben geen invloed op de uitleg van deze akte. Partijen kunnen aan de titels en kopjes van de artikelen van deze akte geen rechten ontlenen. Levering. Artikel 2. Ter uitvoering van het in de Koopovereenkomst bepaalde, levert Verkoper bij deze aan Koper, die bij deze van Verkoper aanvaardt: het Verkochte. Roerende Zaken. Artikel 3. In het kader van de gesloten Koopovereenkomst zijn geen roerende zaken mee verkocht. Koopprijs. Overige te betalen bedragen. Artikel De koopprijs verschuldigd door Koper aan Verkoper ingevolge de Koopovereenkomst bedraagt [ ] Koper heeft de koopprijs en de overige op heden door Koper uit hoofde van de Koopovereenkomst verschuldigde bedragen voldaan door storting op de kwaliteitsrekening van Loyens & Loeff Derdengelden Notariaat Amsterdam Verkoper verleent Koper kwijting voor de betaling van de koopprijs uit hoofde van de Koopovereenkomst en de overige op heden door Koper aan Verkoper uit hoofde van de Koopovereenkomst verschuldigde bedragen. Koper verleent Verkoper tevens kwijting voor de verplichting tot levering uit hoofde van de Koopovereenkomst. Voorgaande verkrijging van het Verkochte. Artikel 5. Verkoper heeft het Verkochte verkregen door de inschrijving in de openbare registers / /te op in register Hypotheken 4, deel nummer van een / /afschrift van de / /leveringsakte ten titel van / /koop, op verleden voor, notaris te, in welke akte was opgenomen / /kwijting voor de betaling van de koopprijs / /en de verklaring van de bij die akte betrokken partijen / /dat geen beroep meer kon worden gedaan op een ontbindende/ /of opschortende voorwaarde / /dat afstand is gedaan van het recht om ontbinding te vorderen / /op grond van het bepaalde in / /artikel 6:265 van het Burgerlijk Wetboek / /de artikelen 1302 en 1303 van het destijds van kracht zijnde Burgerlijk Wetboek.

4 4/10 Bijzondere lasten en beperkingen. Artikel Conform hetgeen is overeengekomen in de Koopovereenkomst wordt het Verkochte overgedragen vrij van hypotheken en beslagen en van inschrijvingen daarvan Het Verkochte worden overgedragen vrij van kwalitatieve verplichtingen in de zin van artikel 6:252 van het Burgerlijk Wetboek, beperkte rechten met uitzondering van erfdienstbaarheden bijzondere lasten en kettingbedingen, een en ander voor zover in de Verkoopinformatie en/of deze akte niet anders is vermeld en/of blijkt uit de openbare registers. Verkoper staat niet in voor (de aanwezigheid en/of afwezigheid van) hem niet bekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, beperkte rechten, kettingbedingen en overige bijzondere lasten en beperkingen. Verkoper is evenmin bekend met door verjaring danwel bestemming ontstane erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, beperkte rechten, kettingbedingen en overige bijzondere lasten en beperkingen, doch staan niet in voor de aanwezigheid en/of afwezigheid daarvan Bij het sluiten van de Koopovereenkomst was Koper bekend met het bepaalde voorkomende in een akte van levering verleden op voor mr., notaris te, waarvan een afschrift is ingeschreven in de openbare registers van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers te op in register Hypotheken 4, deel nummer, waarin het volgende voorkomt, woordelijk luidende als volgt: "[ volgt aanhaling lasten en beperkingen uit voorgaande akte(n) ]" Koper heeft de in artikel 6.3. aangehaalde lasten en beperkingen uitdrukkelijk aanvaard. Voor zover in de aangehaalde bepalingen verplichtingen voorkomen welke Verkoper verplicht is aan Koper op te leggen, doet zij dat bij deze en wordt een en ander bij deze door Koper aanvaard. Voor zover het gaat om rechten die ten behoeve van derden zijn bedongen, worden die rechten bij deze tevens door Verkoper voor die derden aangenomen. Aflevering. Risico. Eigenschappen. Artikel Het Verkochte zal terstond na het verlijden van deze akte aan Koper in bezit worden gesteld Koper aanvaardt het Verkochte op heden in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is, where is", waaronder onder meer bedoeld de juridische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het Verkochte zich op heden bevindt en Koper heeft ter zake van deze staat van het Verkochte behoudens expliciete garanties/verklaringen van Verkoper in het Koopcontract geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens Verkoper. Koper verklaart te hebben vastgesteld dat het Verkochte de eigenschappen bezit die nodig zijn voor het huidige gebruik daarvan en Koper verklaart de staat waarin het Verkochte zich op heden bevindt te aanvaarden.

5 5/10 Koper kan geen vermindering, kwijtschelding of teruggave van de koopprijs vorderen indien hij - door welke omstandigheden ook - geen of slechts een beperkt genot van het Verkochte heeft Het Verkochte zal terstond na het verlijden van deze akte in de hiervoor bedoelde staat door Koper worden aanvaard en overigens overeenkomstig het bepaalde in het Koopcontract Vanaf het in deze akte vermelde tijdstip van verlijden van deze akte is het Verkochte voor risico van Koper en vanaf heden is het Verkochte voor rekening van Koper Verkoper is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken die het Verkochte na heden blijkt te hebben en die Verkoper op het moment van verkoop daadwerkelijk niet kende of die Verkoper naar de op heden gangbare opvattingen niet behoefde te kennen. Gebruikovereenkomsten. Artikel 8. [NB afhankelijk van de toestand van het Verkochte:] 8.1. Verkoper verklaart dat ter zake van het Verkochte - voor zover hierna in dit artikel 8 niet anders is bepaald - geen (andere) jacht(huur)overeenkomsten, pachtovereenkomsten, huurovereenkomsten, bruikleenovereenkomsten en/of andere overeenkomsten waarbij het genot of gebruik aan derden is gegeven, dan wel overeenkomsten die tot het aangaan van die overeenkomsten kunnen leiden, zijn gesloten Koper realiseert zich dat een pachter een voorkeursrecht van koop kan hebben. Blijkens de brief de dato met kenmerk heeft Koper jegens de pachter(s) van het Verkochte uitdrukkelijk afstand gedaan van zijn bevoegdheid tot opzegging van de pachtovereenkomst op grond van dringend eigen gebruik (conform artikel 7:380 lid 1 onder e juncto 370 lid 1 onder b van het Burgerlijk Wetboek), zodat Koper verklaart te kwalificeren als een zogenaamde 'veilige verpachter' Verkoper verklaart dat met betrekking tot het Verkochte het genot van jacht is verhuurd conform het bepaalde in het Koopcontract. Partijen verklaren hieromtrent geen verdere verklaring en/of garantie in deze akte te verklaren en mitsdien te verwijzen naar hetgeen hierover is bepaald in het Koopcontract. Overgang / overdracht van rechten. Artikel 9. Alle aanspraken die Verkoper ten aanzien van het Verkochte kan of zal kunnen doen gelden tegenover derden, onder welke aanspraken onder meer zijn begrepen alle aanspraken, die Verkoper nu of te eniger tijd uit hoofde van overeenkomsten, onrechtmatige daad of anderszins kan doen gelden ten aanzien van derden, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, Verkopers rechtsvoorganger(s) van het Verkochte, gaan over op Koper. Voorzover deze aanspraken niet kunnen gelden als kwalitatieve rechten als bedoeld in artikel 6:251 van het Burgerlijk Wetboek draagt Verkoper deze aanspraken, alsmede de rechten uit premieregelingen, garantieregelingen en garantiecertificaten, alles voorzover deze regelingen overdraagbaar zijn, bij deze over aan Koper, die zulks bij deze aanvaardt, zonder tot

6 6/10 enige vrijwaring gehouden te zijn. Onder- of overmaat. Artikel 10. Koper verklaart zich bewust te zijn van het feit dat de vermelding in deze akte van oppervlakte, belendingen, vorm, aard of ligging van het Verkochte slechts bedoeld zijn als aanduiding, zonder dat het Verkochte hieraan daadwerkelijk behoeft te beantwoorden. Koper heeft derhalve nimmer enige aanspraak op nadere nakoming, ontbinding of vernietiging van de Koopovereenkomst en de levering van het Verkochte, op vermindering van de koopprijs of op schadevergoeding, indien de gedane opgave van oppervlakte, belendingen, vorm, aard, bestemming of ligging van het Verkochte niet met de werkelijkheid blijkt overeen te komen. Mitsdien geldt tevens dat onder- of overmaat van het Verkochte aan geen van Partijen enig recht verleent. Voorgaande overeenkomsten. Artikel 11. Voor zover daarvan bij deze akte niet is afgeweken, blijft tussen Verkoper en Koper gelden het bepaalde in de Koopovereenkomst en hetgeen voor het passeren van deze akte overigens tussen Verkoper en Koper is overeengekomen, met dien verstande dat geen beroep meer kan worden gedaan op een eventueel overeengekomen ontbindende voorwaarde. Kosten. Artikel 12. Alle kosten en belastingen verband houdende met de levering van het Verkochte, waaronder de notariële kosten, de daarover (eventueel) verschuldigde omzetbelasting, zijn voor rekening van Koper. (Afstand) ontbindingsrechten/ontbindende voorwaarden. Artikel Alle ontbindende voorwaarden die vóór het passeren van deze akte tussen Partijen zijn overeengekomen, zijn thans uitgewerkt. Verkoper noch Koper kan zich ter zake de Koopovereenkomst en deze levering nog op een ontbindende voorwaarde beroepen Verkoper en Koper doen over en weer afstand van het recht om de Koopovereenkomst en de in deze akte verwoorde overeenkomst van levering op grond van het bepaalde in artikel 6:265 van het Burgerlijk Wetboek te ontbinden, welke afstand Verkoper en Koper over en weer van elkaar aanvaarden. Milieukundige toestand, kwalitatieve verplichting met kettingbeding Artikel Voor zover naar de milieukundige toestand (daaronder begrepen onder meer de grond, het grondwater en de aanwezigheid van asbesthoudende stoffen of ondergrondse tanks) van het Verkochte onderzoek is gedaan, blijkt daarvan uit de Verkoopinformatie. Koper is bekend met het feit dat er door Verkoper nadien geen ander onderzoek is gedaan Koper aanvaardt de milieukundige toestand van het Verkochte, daaronder in dit artikel steeds ook begrepen de tot het Verkochte behorende grond, het grondwater en de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende of andere

7 7/10 schadelijke stoffen en ondergrondse tanks en de eventuele (omgevings)gevolgen daarvan in de meest ruime zin des woords. De milieukundige toestand van het Verkochte zal ook indien mocht blijken dat die toestand een andere is en/of die gevolgen anders zijn dan partijen voor ogen staat nimmer aanleiding zullen zijn tot ontbinding van de Koopovereenkomst en/of de onderhavige levering. Koper vrijwaart Verkoper voor alle aanspraken ook terzake van (omgevings)gevolgen van derden, in de meest ruime zin des woords. Dit geldt evenzo voor de zich in de bodem bevindende obstakels/funderings- en/of puinresten en/of andere materialen. Onder die derden als hiervoor bedoeld zijn uitdrukkelijk doch niet beperkt daartoe begrepen de bevoegde overheidsinstanties en/of andere publiekrechtelijke organen (bijvoorbeeld uit hoofde van de Wet Bodembescherming of de Wet Milieubeheer) De in lid 1 en lid 2 van dit artikel omschreven verplichtingen zullen als kwalitatieve verplichtingen, zoals bedoeld in artikel 6:252 van het Burgerlijk Wetboek, overgaan op al degenen die het Verkochte verkrijgen, hetzij onder algemene titel, hetzij onder bijzondere titel. Degenen die van de rechthebbende een recht tot gebruik van het Verkochte verkrijgen zijn eveneens aan de in de leden 1 en 2 omschreven verplichtingen gebonden Indien en voorzover de hiervoor in de leden 1 en 2 vermelde verplichtingen niet kwalificeren als kwalitatieve verplichtingen, worden die verplichtingen bij deze vastgelegd en aanvaard als kettingbeding ten laste van Koper en ten behoeve van Verkoper, mitsdien onder de verplichting van Koper om bij gehele of gedeeltelijke overdracht (waaronder mede begrepen overdracht in economische zin en het vestigen van een beperkt recht anders dan het recht van hypotheek) die verplichtingenaan zijn rechtsverkrijgende(n) op te leggen en die verkrijger(s) te verplichten om deze bepalingen wederom op te leggen aan diens/hun rechtsopvolger bij elke volgende overgang onder bijzondere titel, zulks bij overtreding en/of niet nakoming van bedoelde verplichting(en) - op straffe van een boete gelijk aan tien procent (10 %) van de koopprijs van de Verkochte, zonder dat daartoe voorafgaand ingebrekestelling is vereist en overigens onverminderd het recht van Verkoper nakoming te vorderen. Omzetbelasting. Overdrachtsbelasting. Artikel Wegens levering van het Verkochte is geen omzetbelasting verschuldigd, doch wel overdrachtsbelasting De overdrachtsbelasting berekend over de als grondslag geldende waarde van het Verkochte, vermeerderd of verminderd als bepaald in de Wet op belastingen van rechtsverkeer bedraagt en is voor rekening van Koper. [NB afhankelijk van toestand van het Verkochte: beroep op vrijstelling overdrachtsbelasting] Doorhaling hypotheken. Artikel 16. Koper geeft volmacht aan iedere medewerker van Loyens & Loeff N.V., met het recht

8 8/10 die volmacht aan een ander te verlenen, om namens de hierna bedoelde hoofd-, casu quo beperkt gerechtigde(n) tot het Verkochte, zo nodig en voor zover van toepassing te aanvaarden: de afstanddoening van hypotheek op het Verkochte en van in verband met die hypotheek aan de betrokken hypotheekhouder(s) toekomende pandrechten, voor zover die hypotheek ten laste van anderen dan bedoelde gerechtigde(n) is ingeschreven, respectievelijk voor zover die pandrechten ten laste van anderen dan bedoelde gerechtigde(n) bestaan, in een akte van (gedeeltelijke) afstand en (gedeeltelijke) vervallenverklaring van die hypotheek en pandrechten. Koper handelt bij het verlenen van deze volmacht voor zich, indien Koper ten tijde van de inschrijving van de in de vorige zin bedoelde akte hoofd-, casu quo beperkt gerechtigde(n) tot het Verkochte is, en, zo ten tijde van die inschrijving (een) ander(en) hoofd-, casu quo beperkt gerechtigde(n) tot het Verkochte mocht(en) zijn, als zaakwaarnemer van laatstbedoelde(n). Woonplaatskeuze. Artikel 17. Ter zake van de uitvoering van de in deze akte vervatte overeenkomst, de kwalitatieve verplichting, alsmede de inschrijving van (een afschrift van) deze akte in de daartoe bestemde openbare registers, kiezen Partijen woonplaats ten kantore van de bewaarder van deze akte, thans met adres Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam. Volmachten. Artikel 18. Van de volmachtverlening aan de comparant sub 1 blijkt uit een onderhandse akte van volmacht, die in kopie aan deze akte zal worden gehecht (Bijlage 2). [ Van de volmachtverlening aan de comparant sub 2 blijkt uit een notariële/ /onderhandse akte van volmacht,/ /verleden op voor / / die aan deze akte zal worden gehecht (Bijlage 3).] Besluiten en/of toestemmingen. Artikel 19. Eventuele aanhechting (interne) besluitvorming zijdens Verkoper. Aan deze akte is gehecht een kopie van het besluit strekkende tot goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de zijde van Koper in verband met de onderhavige levering (Bijlage 4). Bepaling interdisciplinaire samenwerking. Artikel Onder verwijzing naar de Verordening beroeps- en gedragsregels van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie stemmen Verkoper en Koper er uitdrukkelijk mee in dat: (i) Loyens & Loeff N.V. de Verkoper als partijadviseur adviseert en heeft geadviseerd inzake de onderhavige transactie en de daaraan voorafgaande voorbereidingen, of namens of ten behoeve van Verkoper als partijadviseur optreedt in geval van een geschil in verband met de onderhavige transactie of enige daarmee samenhangende overeenkomst;

9 9/10 (ii) notaris mr. P.A.E. Kerckhoffs, voornoemd, de onderhavige akte passeert hoewel hij als notaris is verbonden aan Loyens & Loeff N.V Op de door notaris mr. P.A.E. Kerckhoffs, voornoemd, te verlenen diensten zijn de door notaris mr. P.A.E. Kerckhoffs, voornoemd, gehanteerde algemene voorwaarden, waarin een beperking van aansprakelijkheid is opgenomen, van toepassing. Een afdruk van deze algemene voorwaarden is in de Verkoopinformatie opgenomen. Slotverklaringen Verkoper en Koper verklaarden verder nog de door Verkoper opgegeven zakelijke belastingen en lasten te hebben verrekend op basis van de thans laatstbekende aanslagen, en wel zodanig dat Verkoper voor de betaling van de nog niet opgelegde aanslagen zal zorg dragen. Indien na ontvangst van de aanslag(en) voor het lopende kalenderjaar blijkt dat deze afwijkt/afwijken van de thans verrekende aanslag(en), dan zal nadere verrekening tussen Verkoper en Koper onderling plaatsvinden. Slot De comparanten zijn mij, notaris, bekend. Deze akte is verleden te Amsterdam op de datum aan het begin van deze akte vermeld. De zakelijke inhoud van deze akte is aan de comparanten opgegeven en toegelicht. De comparanten hebben verklaard op volledige voorlezing van de akte geen prijs te stellen, tijdig voor het verlijden van de inhoud daarvan te hebben kennisgenomen en met de inhoud in te stemmen. Onmiddellijk na beperkte voorlezing is deze akte eerst door de comparanten en daarna door mij, notaris, ondertekend om.

10 10/10 BIJLAGENLIJST 1. - kopie gunningsbrief 2. - kopie volmacht Verkoper [3. - kopie volmacht Koper] [4. - kopie besluitvorming]

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl MODEL LEVERINGSAKTE Heden, @, verschenen voor mij, @, notaris gevestigd te @: 1. @ @toekomstig adres: @ hierna @tezamen@ te noemen: 'verkoper'; en 2. @ @en voornemens de hierna te vermelden woning te gaan

Nadere informatie

AKTE VAN HYPOTHEEK

AKTE VAN HYPOTHEEK 20140238-1 - JK/IS versie: 1 #764324 - model ten behoeve van Geldvoorelkaar.nl - leningnummer: @ AKTE VAN HYPOTHEEK (@straat te @) Heden, @ verschenen voor mij, mr. Jeffrey Rodney Koenecke, toegevoegd

Nadere informatie

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen)

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) 1 Model d.d. 1 april 2018 LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) Heden, @, verschijnen voor mij, mr. @, notaris te Utrecht: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk

Nadere informatie

BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen)

BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen) BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen) Heden, [passeerdatum], zijn voor mij, mr.****, notaris te '****, verschenen: 1. **, te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn:

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: AKTE VAN LEVERING Kenmerk: *** Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: 1. a. de heer *** ***, geboren te *** op *** *** ***, zich

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 03-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

LEVERING Ruwekampweg 4 te 's-hertogenbosch

LEVERING Ruwekampweg 4 te 's-hertogenbosch LEVERING Ruwekampweg 4 te 's-hertogenbosch Blad 1 van 6 1 Op drieëntwintig mei tweeduizend acht, verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: mevrouw Cindy de Vroedt-Bekooy,

Nadere informatie

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam LEVERING door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @, hierbij handelend als

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16930tr/tj Heden, elf mei tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------------

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. * hierna te noemen: hypotheekgever; 2. * hierna te noemen: hypotheekhouder. De verschenen personen, handelend als gemeld, verklaarden als volgt:

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16938tr/tj Heden, een maart tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam: --------------------------------------------------------

Nadere informatie

1 EG/SFM. Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V.

1 EG/SFM. Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V. 1 EG/SFM Concept d.d. 22 oktober 2018 AKTE VAN UITGIFTE STADION FEIJENOORD N.V. Heden, [datum], verscheen voor mij, mr. Albert Hendrik Geerling, notaris te Rotterdam: [...], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

(MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK

(MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK F518/F649/31004917 Versie 13 november 2017 (MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK Heden, [passeerdatum], is voor mij, mr. [***], notaris te [***], verschenen: [***], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

KERP/BEKH/ / Concept gedateerd 18 april 2017

KERP/BEKH/ / Concept gedateerd 18 april 2017 2166735 1 KERP/BEKH/24258974 5163340/40072160 Concept gedateerd 18 april 2017 LEVERING, VASTLEGGING KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN EN KETTINGBEDINGEN (percelen grond op Oostenburg te Amsterdam ten behoeve

Nadere informatie

Concept d.d

Concept d.d - 1 - Concept d.d. 03-09-2019 AKTE VAN LEVERING 204803/FJK Vandaag, *, verschenen voor mij, mr. RODERIK GEERT DE WILDE, notaris gevestigd te Zutphen: 1. **de erven Siebers hierna tezamen te noemen: Verkoper

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, dertig oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer Willem Stoutenbeek, wonende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

TOTAL SOUND NEDERLAND HOLDING B.V.

TOTAL SOUND NEDERLAND HOLDING B.V. Blad 1 van 6 Heden, veertien september tweeduizendzes, verschenen voor mij, mr. JAN FRANCISCUS PAULUS DE BEER, als waarnemer van mr. HENRI FEIJEN, notaris gevestigd te Haarlem: 1. mevrouw Linda Christina

Nadere informatie

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen".

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: Partijen. F518/F999/31006123 Versie 5 juni 2018 ALLONGE BEHORENDE BIJ DE KOOPOVEREENKOMST D.D. 14 MAART 2017 Koepelgevangeniscomplex Haarlem De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Haarlem,

Nadere informatie

DISCLAIMER. verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te. Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep

DISCLAIMER. verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te. Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep Pagina 1 van 5 DISCLAIMER verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep DE ONDERGETEKENDE(N): Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres:

Nadere informatie

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING Blad 1 van 6 doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) 1 LEVERING Heden, vijf en twintig oktober tweeduizend zeven verschenen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: 1. mevrouw Ingrid Helmy Lijnberg-Stam,

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine)

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) Blad 1 van 14 KMA - 20113083 / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) - 1 Vandaag, tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, verscheen voor mij, mr. Johan Jozef Henry

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 50722/47 29-09-2006 09:00

Onroerende Zaken Hyp4 : 50722/47 29-09-2006 09:00 Blad 1 van 5 M-4/vAgt/GS/80008114/1/140473 AKTE VAN LEVERING Op achtentwintig september tweeduizend zes verschenen voor mij, mr. Michael Andreas Josephus Cornelis Maria van Agt, notaris te Rotterdam: ----------------------

Nadere informatie

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden

Nadere informatie

LEVERING Kerklaan 61 te Heemstede

LEVERING Kerklaan 61 te Heemstede F518/F518/31006119 Versie 22 mei 2018 LEVERING Kerklaan 61 te Heemstede Heden, [passeerdatum], zijn voor mij, mr. René Albertus Spit, notaris te 's-gravenhage, verschenen: 1. **, te dezen handelend als

Nadere informatie

LEVERING REGISTERGOED Definitief concept

LEVERING REGISTERGOED Definitief concept - 1 - LEVERING REGISTERGOED Definitief concept Op [ ] tweeduizend vijftien, verschijnen voor mij, mr. Aart Barkey Wolf, notaris te Amsterdam: I. Nieuwe Burght 1 B.V., een besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING 46441NK

AKTE VAN LEVERING 46441NK 1 AKTE VAN LEVERING 46441NK Vandaag, * tweeduizend twaalf (*-2012), verschenen voor mij, mr. Ingeborg Margaretha Wilhelmina van Schuppen, notaris te Utrechtse Heuvelrug: te dezen handelde als * van de

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK CONCEPT Dossiernummer: Mk/kp 16069 KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK Lloydtoren te Rotterdam De ondergetekenden: 1. FGH Bank N.V., een naamloze vennootschap, gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

/JVE - 1 -

/JVE - 1 - 2017.003822.01/JVE - 1 - AKTE VAN LEVERING ENKA terreinen te Ede Deelgebied Carré (kavels 01-37) bouwnr. ***[...] Heden, ***[...], verschenen voor mij, mr. Eduardus Antonius Paulus Boerkamp, notaris te

Nadere informatie

Deterink Advocaten en Notarissen Bijlage 6 Concept modelakte versie: HYPOTHEEK

Deterink Advocaten en Notarissen Bijlage 6 Concept modelakte versie: HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. *gegevens koper(s)* *die verklaren elkaar over en weer toestemming als bedoeld in artikel 88 Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek te geven tot

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.)

STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.) 1/5 BORR/THOL/BOEIJ/5161279/40070161 #21997663 Concept d.d. 5 juli 2016 - alleen voor discussiedoeleinden STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.) Op tweeduizend zestien is voor mij, mr. Rudolf van Bork, notaris

Nadere informatie

Blad 1 van 6. Repertoriumnummer : LH-2441 Referentienummer : \ lhe \ lh LEVERING

Blad 1 van 6. Repertoriumnummer : LH-2441 Referentienummer : \ lhe \ lh LEVERING Blad 1 van 6 Repertoriumnummer : LH-2441 Referentienummer : 20063122 \ lhe \ lh LEVERING Heden, negenentwintig september tweeduizend zes, verschenen voor mij, mevrouw mr. Klara Martha Maria de Wit, kandidaat-notaris,

Nadere informatie

AKTE TOT LEVERING ONVERDEELDE HELFT Goudsbloemweg 4 te Almere

AKTE TOT LEVERING ONVERDEELDE HELFT Goudsbloemweg 4 te Almere Blad 1 van 7 AKTE TOT LEVERING ONVERDEELDE HELFT Goudsbloemweg 4 te Almere 1./. Heden, negen september tweeduizend tien, verschijnen voor mij, mr. Roland Daniël Bos, notaris te Amsterdam: 1. mevrouw mr.

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT

113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT 113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onroerend Goed Maatschappij "'t Blijmoedig Kraaienest B.V.", gevestigd te Hilversum, kantoorhoudende

Nadere informatie

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) 1 LEVERING Heden, vier augustus tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Pieter Cornelis Johannes Mulder, notaris te Utrecht: 1. de heer Adriaan Marinus

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 55332/68 29-08-2008 12:57

Onroerende Zaken Hyp4 : 55332/68 29-08-2008 12:57 Blad 1 van 5 dos. nr. : 2008.001849.01/pva; (29-11-39) deb. nr. : 86; doc. nm. : akte van levering. LEVERINGSAKTE Op negenentwintig augustus tweeduizend acht verschenen voor mij, mr. Petrus Leopoldus Elisa

Nadere informatie

AKTE VAN KOOP EN LEVERING door : de heer K.J. van der Veek mevrouw A.H.F. van Es aan : * van : Rijnlanderweg 1414 te Nieuw-Vennep

AKTE VAN KOOP EN LEVERING door : de heer K.J. van der Veek mevrouw A.H.F. van Es aan : * van : Rijnlanderweg 1414 te Nieuw-Vennep 1 Van Heeswijk Notarissen N.V. RvH/ID/73014 versie d.d. 6 mei 2015 AKTE VAN KOOP EN LEVERING door : de heer K.J. van der Veek mevrouw A.H.F. van Es aan : * van : Rijnlanderweg 1414 te Nieuw-Vennep Heden,

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Blad 1 van 5 Referentienummer : 20062226 \ jww \ avv AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Heden, éénendertig juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema,

Nadere informatie

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht 1 MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht Heden, @, verschijnen voor mij, @, notaris te @: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

- 1 - MLA\THO\ \

- 1 - MLA\THO\ \ - 1 - MLA\THO\322791-473\2173310 AANVULLENDE VEILINGINFORMATIE (executieveiling als bedoeld in artikel 514 e.v. van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering van het bedrijfspand, opslagplaats en magazijn

Nadere informatie

Deterink Advocaten en Notarissen Bijlage 6 Concept modelakte versie: 21-09-2012 HYPOTHEEK

Deterink Advocaten en Notarissen Bijlage 6 Concept modelakte versie: 21-09-2012 HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. *gegevens koper(s)* *die verklaren elkaar over en weer toestemming als bedoeld in artikel 88 Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek te geven tot

Nadere informatie

Fokkema Linssen Blad 1. Concept d.d

Fokkema Linssen Blad 1. Concept d.d Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 LEVERING@ door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: plan Kreken van Nibbeland te Zuidland fase 3.1, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen

Nadere informatie

RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle

RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle Op zes november tweeduizend veertien verschijnt voor mij, mr. Isabelle Maria Beatrice Balvert, notaris te Utrecht: de heer

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37 Blad 1 van 5-1 - 111477.01/HE/PV/YK/1 LEVERING ten titel van storting op aandelen Heden, negentien maart tweeduizend vijftien, verscheen voor mij, mr. Hermanus Jacobus Maria van den Eerenbeemt, notaris

Nadere informatie

(MODEL-AKTE Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw)

(MODEL-AKTE Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw) F518/F649/31004733 Versie 28 juni 2017 (MODEL-AKTE Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw) HYPOTHEEK Heden, [passeerdatum], is voor mij, mr. René Albertus Spit, notaris te 's-gravenhage, verschenen:

Nadere informatie

AKTE TOT LEVERING. Betreft: Jacob van Lennepkade 309-III te Amsterdam

AKTE TOT LEVERING. Betreft: Jacob van Lennepkade 309-III te Amsterdam Blad 1 van 7 1 AKTE TOT LEVERING Betreft: Jacob van Lennepkade 309-III te Amsterdam./. Heden, één juli tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Susan Jeanette van Os, kandidaat-notaris, wonende te Amsterdam,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 Artikel 1 BEGRIPSBEPALINGEN Algemene Bepalingen: de Algemene Verkoopbepalingen voor onbebouwde grond van de gemeente Westerveld,

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, vier oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer mr. Johannes Hermanus Frederik

Nadere informatie

LEVERING Goudsbloemweg 4 te Almere

LEVERING Goudsbloemweg 4 te Almere Blad 1 van 8 LEVERING Goudsbloemweg 4 te Almere 1./. Heden, negen september tweeduizend tien, verschijnen voor mij, mr. Roland Daniël Bos, notaris te Amsterdam: 1. mevrouw mr. Jannetje Johanna de Waal,

Nadere informatie

(eerste ontwerp) LEVERING ***[INVULLEN REGISTERGOED] TE ROTTERDAM

(eerste ontwerp) LEVERING ***[INVULLEN REGISTERGOED] TE ROTTERDAM F518/F518/31004369 Versie 17 oktober 2016 (eerste ontwerp) LEVERING ***[INVULLEN REGISTERGOED] TE ROTTERDAM Heden, ***, zijn voor mij, mr. René Albertus Spit, notaris te 's-gravenhage, verschenen: 1. ***,

Nadere informatie

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Blad 1 van 5 AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Op twee maart tweeduizend zes zijn voor mij, mr. Martijn Albers, notaris te Amsterdam, verschenen: 1. de heer mr. Michael Johannes Josephus van Tienen, met

Nadere informatie

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * blad 1 FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) De ondergetekende(n): 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE 1-1-2010 Bij deze algemene voorwaarden horen: - Koopovereenkomst Grond voor eengezinshuizen, versie 1-1-2010 Definities

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan

Nadere informatie

/JVE/JTH AKTE VAN LEVERING DIT CONCEPT IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR INTERNE DOELEINDEN; HET IS NOG NIET DEFINITIEF

/JVE/JTH AKTE VAN LEVERING DIT CONCEPT IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR INTERNE DOELEINDEN; HET IS NOG NIET DEFINITIEF 2018.005512.01.01/JVE/JTH - 1 - AKTE VAN LEVERING (Enka (Hart van het Carré) te Ede, bouwnummer **) DIT CONCEPT IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR INTERNE DOELEINDEN; HET IS NOG NIET DEFINITIEF Heden, ***[...],

Nadere informatie

Geheimhoudingsverklaring en disclaimer Selectie- en verkoopprocessen NS Stations V&O. NS Stations Legal

Geheimhoudingsverklaring en disclaimer Selectie- en verkoopprocessen NS Stations V&O. NS Stations Legal Geheimhoudingsverklaring en disclaimer Selectie- en verkoopprocessen NS Stations V&O NS Stations Legal GEHEIMHOUDINGSVERKLARING/DISCLAIMER Selectie- en verkoopprocessen NS Stations V&O Inzake object voormalig

Nadere informatie

INBRENG IN de besloten vennootschap: UNIVÉ HET ZUIDEN BEMIDDELING B.V. gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal)

INBRENG IN de besloten vennootschap: UNIVÉ HET ZUIDEN BEMIDDELING B.V. gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Blad 1 INBRENG IN de besloten vennootschap: UNIVÉ HET ZUIDEN BEMIDDELING B.V. gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Heden, ***, verscheen voor mij, mr. **, notaris te **: **, te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 20-09-2018 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 20-09-2017 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

Blad 1 van 5. Kenmerk: 2016B BE LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 5. Kenmerk: 2016B BE LEVERINGSAKTE Blad 1 van 5 Kenmerk: 2016B1053305BE 1 LEVERINGSAKTE Heden, een september tweeduizend zestien, verschenen voor mij, mr. Bruno Anton Eric August Berger, notaris te Amsterdam: 1. de heer Ariel Zachor, wonende

Nadere informatie

Ontwerp. Vandaag, *, verschenen voor mij, *, notaris te Amersfoort: A. *, te dezen handelende als schriftelijke gevolmachtigde van:

Ontwerp. Vandaag, *, verschenen voor mij, *, notaris te Amersfoort: A. *, te dezen handelende als schriftelijke gevolmachtigde van: 1 - Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen Postbus 771 3800 AT Amersfoort Telefoon 033-46 70 700 Telefax 033-46 70 777 E-Mail: office@bbhnotarissen.nl Internet: www.bbhnotarissen.nl Versie d.d. 06-02-2012

Nadere informatie

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft:

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft: KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden: (A) (i) Rabohypotheekbank N.V., een naamloze vennootschap met zetel te Amsterdam en met adres: Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht, mede kantoorhoudende te Fellenoord 15, 5612

Nadere informatie

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm Bijlage 14a overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemming verlenen, doch uiterlijk op 1 maart

Nadere informatie

AKTE NOTARIS DE WIT, 2019 Voorbereid door Mr. de Wit Dossier ****/01/dW. Ontwerp 13 mei 2019 AKTE TOT LEVERING VAN REGISTERGOEDEREN

AKTE NOTARIS DE WIT, 2019 Voorbereid door Mr. de Wit Dossier ****/01/dW. Ontwerp 13 mei 2019 AKTE TOT LEVERING VAN REGISTERGOEDEREN AKTE NOTARIS DE WIT, 2019 Voorbereid door Mr. de Wit Dossier 2019.1****/01/dW Ontwerp 13 mei 2019 AKTE TOT LEVERING VAN REGISTERGOEDEREN Aantal bijlagen gehecht aan de originele akte: * Vandaag, * tweeduizend

Nadere informatie

- 1 - 2006.197301/CN AKTE TOT LEVERING LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 35 TE 1017 NG AMSTERDAM. Blad 1 van 7

- 1 - 2006.197301/CN AKTE TOT LEVERING LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 35 TE 1017 NG AMSTERDAM. Blad 1 van 7 Blad 1 van 7-1 - 2006.197301/CN AKTE TOT LEVERING LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 35 TE 1017 NG AMSTERDAM Heden, éénendertig januari tweeduizend zeven, verschenen voor mij, Mr. Alexander Evert Blom, notaris te

Nadere informatie

BESLUITEN. B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005. Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden

BESLUITEN. B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005. Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005 Onderwerp Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden BESLUITEN 1. Te verkopen een perceel grond, grenzend aan het perceel plaatselijk bekend als Fuchsiadal

Nadere informatie

LEVERING. pagina - 1 -

LEVERING. pagina - 1 - Blad 1 van 7 pagina - 1 - LEVERING Heden, vierentwintig december tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr---------- Nicolaas Reinoud Adriaan Oudkerk, kandidaat-notaris, hierna te noemen: "notaris", -

Nadere informatie

LEVERING Schroefstraat 8 Lelystad

LEVERING Schroefstraat 8 Lelystad LEVERING Schroefstraat 8 Lelystad Blad 1 van 6 1 Op zeventien augustus tweeduizend zes, verscheen voor mij, mr. Leonardus Antonius Maria Teunissen, notaris te Arnhem: 1. de heer Arend Epko Wisman, wonende

Nadere informatie

Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/ :09

Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/ :09 Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/83 30-12-2005 14:09 Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/83 30-12-2005 14:09 Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/83 30-12-2005 14:09 Rotterdam, Onroerende

Nadere informatie

Van Heeswijk Notarissen N.V.

Van Heeswijk Notarissen N.V. 1 Van Heeswijk Notarissen N.V. RvH/ID/73927 KOOPOVEREENKOMST inzake: de winkel met kantoorruimte, plaatselijk bekend Tuinstraat 1A te Axel alsmede het parkeerterrein met verder toebehoren, plaatselijk

Nadere informatie

C O N C E P T LEVERING ONE DAY IT S NOT ENOUGH

C O N C E P T LEVERING ONE DAY IT S NOT ENOUGH F364/F839/31005638 Versie 9 januari 2018 LEVERING ONE DAY IT S NOT ENOUGH Heden, [passeerdatum], zijn voor mij, mr. Cornelis Adrianus de Zeeuw, notaris te 's- Gravenhage, verschenen: 1. **, te dezen handelend

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 8 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, negenentwintig februari tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. de heer Willem

Nadere informatie

39981pv AKTE VAN LEVERING

39981pv AKTE VAN LEVERING Blad 1 van 7 39981pv 1 AKTE VAN LEVERING Heden, vijf en twintig mei tweeduizend negen, verschenen voor mij, Mr Nico Vanderveen, notaris te Zaanstad, kantoorhoudende te Zaandam: 1. de heer Rudolf Simon

Nadere informatie

Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING

Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING Heden, dertig maart twee duizend zeven, zijn voor mij, mr. Franciscus Joseph Maria Kompier, notaris gevestigd te Lisse, verschenen: 1. de heer Frank René Deelissen, te dezer

Nadere informatie

BETHE & HOOGENBOOM NETWERK NOTARISSEN Postbus ZG Eck en Wiel Tel.: (0344) Fax.: (0344)

BETHE & HOOGENBOOM NETWERK NOTARISSEN Postbus ZG Eck en Wiel Tel.: (0344) Fax.: (0344) - 1 - BETHE & HOOGENBOOM NETWERK NOTARISSEN Postbus 4 4024 ZG Eck en Wiel Tel.: (0344) 69 21 14 Fax.: (0344) 69 27 84 CONCEPT d.d. 22 augustus 2017 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of

Nadere informatie

KOOPCONTRACT. Bureau Beheer Landbouwgronden als Verkoper [ ]

KOOPCONTRACT. Bureau Beheer Landbouwgronden als Verkoper [ ] davm/bola/gonh/5147595 13722813-v1 concept onder voorbehoud van instemming van de bevoegde organen van Bureau Beheer Landbouwgronden en onder voorbehoud goedkeuring Provincie KOOPCONTRACT tussen Bureau

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap:

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap: Versie d.d. 23-05-2013 Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente:, nummer[s] Gebruiksovereenkomst De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: TenneT TSO B.V., statutair

Nadere informatie

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS Blad 1 van 5 Kenmerk zaak: 12800/VW/RS 1 Heden, negenentwintig november tweeduizend tien verschenen voor mij, mr. VICTOR LOUIS WOLFS, notaris met plaats van vestiging TILBURG: 1. a. de heer SJOERD JOSEPH

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden:

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de heer MR. C.F.W.A. HAMM, kantoorhoudende te (3012 CN) Rotterdam aan het Weena nr. 614, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Imtech Building

Nadere informatie

C VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK

C  VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK C nr. @ Casenr. @ VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK De ondergetekenden: 1. De PROVINCIE NOORD-BRABANT, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam vertegenwoordiger, domicilie

Nadere informatie

wijzigingen voorbehouden; onder voorbehoud goedkeuring gemeente Groningen BLOK 3: BOUWNUMMERS 35 TOT EN MET 38 EN 43 TOT EN MET 52

wijzigingen voorbehouden; onder voorbehoud goedkeuring gemeente Groningen BLOK 3: BOUWNUMMERS 35 TOT EN MET 38 EN 43 TOT EN MET 52 TRIP Advocaten & Notarissen - 1 - AKTE VAN LEVERING Project Wonen in het Ebbingekwartier Fase 6 Blok 3: bouwnummer Heden, tweeduizend zestien, verschenen voor mij, mr. Jaap-Jan Plas, notaris te Groningen:

Nadere informatie

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN 1 */RHO 7-10-05 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN Heden*, verscheen voor mij, Mr. Maximiliaan Johan Leo Marie Baron van Hövell tot Westerflier, notaris te Wijchen:

Nadere informatie

LH Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 53151/ :52

LH Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 53151/ :52 20073550 LH-3754 Blad 1 van 6 Heden, zevenentwintig september tweeduizend zeven, verscheen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: mevrouw mr. Simone Paulien van der Chijs,

Nadere informatie

overdracht aandelen: UTC Watches B.V. Atte Nicolaas Bakker verkoper UTC Watches B.V., de vennootschap koper hoofdstuk 1 gerechtigdheid tot aandelen

overdracht aandelen: UTC Watches B.V. Atte Nicolaas Bakker verkoper UTC Watches B.V., de vennootschap koper hoofdstuk 1 gerechtigdheid tot aandelen Bladzijde 1 overdracht aandelen: UTC Watches B.V. Heden,, zijn voor mij, meester Fokke Klaas de Vries, notaris gevestigd in de gemeente Emmen, verschenen: 1. de heer Atte Nicolaas Bakker, geboren te Ommen

Nadere informatie

LEVERING. Blad 1 van 7. Repertoriumnummer : LH-2983 Referentienummer : \ lhe \ lh

LEVERING. Blad 1 van 7. Repertoriumnummer : LH-2983 Referentienummer : \ lhe \ lh Blad 1 van 7 Repertoriumnummer : LH-2983 Referentienummer : 20070291 \ lhe \ lh LEVERING Heden, veertien maart tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. een perceel ten behoeve van agrarische doeleinden aan en nabij het Noorderdiep te Drouwenermond, kadastraal

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING (MET TOELICHTING) Heden, *, verscheen voor mij, *, notaris te *: Hier worden de comparanten vermeld, zijnde de eigenaars van alle appartementsrechten het gebouw. Gegevens

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP 1 AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP Heden, [ ] tweeduizend veertien, verscheen voor mij, mr. Marcel Dirk Pieter Anker, notaris te Amsterdam: [ ]. De comparant verklaarde dat

Nadere informatie

VASTSTELLING ADMINISTRATIEVOORWAARDEN (RET N.V.)

VASTSTELLING ADMINISTRATIEVOORWAARDEN (RET N.V.) 1 HJP/cm/5125039/40036078 2623783-v6 VASTSTELLING ADMINISTRATIEVOORWAARDEN (RET N.V.) Op tweeduizend acht zijn voor mij, mr. Hendrikus Johannes Portengen, notaris met plaats van vestiging Rotterdam, verschenen:

Nadere informatie

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Heden @ verschenen voor mij, Mr. Fredericus Johannes de Ridder, notaris te Krimpenerwaard: 1. @; ten deze handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: de besloten

Nadere informatie