NIEUWSBRIEF WASPS JEUGD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF WASPS JEUGD"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief wasps jaargang 2 feb 2015 CONCEPT.pdf NIEUWSBRIEF WASPS JEUGD Jaargang 2 maart 2015 EVENEMENTEN Hampton School op bezoek! NK Mini s 21 maart hebben de Gelre mini s een top prestatie neergezet op de voorrondes NK Mini s in Arnhem. Hierbij hebben zij 1 wedstrijd gelijk gespeeld en verder alles gewonnen, waardoor zij op een gedeelde eerste plaats zijn geëindigd. Hierdoor hebben zij zich geplaatst bij de 16 beste mini teams van Nederland om op zaterdag 11 april te strijden voor het Nederlandse kampioenschap. De Wasps zijn hierbij goed vertegenwoordigd in de selectie: Lisa, Simon, Niels, Kamil, Douwe en Stef. Zij nodigen dan ook iedereen uit om te komen aanmoedigen! NK MINI S WIST JE DAT Iris de nieuwe stagiaire is bij de TBM jeugd op woensdag. Dat Olga haar stage langer blijft doen, omdat zij het zo leuk vindt bij de Wasps! Dat Frank nu ook de vrijdag training verzorgt. Stef lenzen heeft! Er een fooienpot speciaal voor de jeugd in het clubhuis hangt! Wasps Jeugdrugby Promotiefilm online Na de première tijdens de TBM dag in Nijmegen, staat de promotiefilm nu ook online: https://www.youtube.com/watch?v=pxph74bb9r8 Het filmpje is ook te vinden op YouTube met de zoekterm Rugbyclub The Wasps.

2 AGENDA Trainingen Geen bijzonderheden. TBM-dagen TB dag bij Duuvels (Zeevenaar) TBM dag Betuwe (Bemmel) TBM-dag bij Wageningen (Wageningen) EKKUS Voorstellen Naam : Sven Okkels (Cub) Leeftijd : 14 Woon in : Nijmegen Speel rugby sinds : 13 maart 2015 Favoriete positie : Flanker Andere hobby s : Scouting Favoriete Speler : Heb ik niet Favoriet Rugby Team : All blacks Wat zou je dit seizoen met je team willen bereiken? Dit seizoen is bijna afgelopen, dit antwoord houd je van mij tegoed! Cubs en Junioren Gelre Junioren vs Combinatie Noord West RC Eemland/URC vs Gelre Cubs Combinatie Noord West vs Gelre Junioren Drenthe Combinatie vs Gelre Junioren Bestuurslid Jeugdzaken gezocht voor seizoen Het bestuurslid jeugdzaken is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle jeugdzaken. Hij/zij neemt deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen en leidt de jeugdcommissie. Een mooie functie die ons kan helpen de jeugdafdeling bij de Wasps te vergroten en op termijn met eigen jeugdteams in de competitie te spelen. Wie durft de uitdaging aan? Geïnteresseerden kunnen contact met Freek Oosting opnemen via telefoon of . Of kunnen hem gewoon aanspreken natuurlijk. Freek Oosting - Voorzitter Mobiel:

3 TBM Bondsdag Haarlem 1ste plaats Mini s Bondsdag Haarlem 7 maart hebben de Mini s op de Bondsdag in Haarlem de eerste plaats weten te veroveren op 5 andere teams. De Benjamins zijn derde geworden en de Turven vierde. Goed gedaan allemaal! Paastoernooi 2015 Rams RFC 1ste plaats Mini s en Benjamins Paastoernooi Op 4 april hebben de Mini s, Benjamins én de Turven een hele goede prestatie neergezet bij het paastoernooi in Apeldoorn. Gastheer Rams RFC hebben een mooi toernooi georganiseerd, met de teams: Rams RFC, Pickwick Players, Twente en Gelre (Wasps). De Mini s en Benjamins zijn eerste geworden en de Turven vierde.

4 Six Nations 2015 Six Nations Finale Na de voorronde NK Mini s zijn veel jeugdspelers nog naar het wespennest gegaan om daar met de dames, heren, oldies en andere geïnteresseerden te kijken naar de laatste wedstrijd van de Six Nations: Engeland-Frankrijk. Onder het genot van chips, schuimpjes, bitterballen en drinken de dag goed afgesloten met Ierland als winnaar van de Six Nations Kamp/Beachtoernooi (23-24 mei) Twee weken geleden hebben jullie van Puck een uitnodiging ontvangen voor een jeugdkamp op 23/24 mei. We blijven overnachten in een blokhut in Wassenaar. Voor de TBM-leden is het kamp in combinatie met een Beachtoernooi in Den Haag. Om als organisatie een beeld te hebben wie er allemaal meegaan, willen we jullie vragen om vóór 8 april reactie te sturen naar Puck: Ook een reactie wanneer je niet zou kunnen! Voor vragen kun je contact opnemen met Puck: Hieronder een globaal overzicht weekend: Zaterdag 23 mei: Tijden: TBM Oudere jeugd Vertrek naar Den Haag Vertrek naar Den Haag TBM (Beachtoernooi) Alternatief programma Bezoek strand Bezoek strand Vertrek naar blokhut Vertrek naar blokhut Eten Eten Vrije tijd Vrije tijd Levend stratego Avondactiviteit Kampvuur + slapen Kampvuur + slapen Zondag 24 mei: Tijden: TBM Oudere jeugd Ontbijt Ontbijt Vertrek naar strand Vertrek naar strand Activiteiten op het strand + lunch * Rugby ouder/kind, touwtrekken, enz Afsluiting kamp en huiswaarts Activiteiten op het strand + lunch * Rugby ouder/kind, touwtrekken, enz. Afsluiting kamp en huiswaarts

5 Junioren op scherp in Arnhem! (25-22) Op zaterdag 14 maart 2015 traden onze Gelre junioren aan tegen RC Emmen/Phoenix in Arnhem. Vanaf het eerste fluitsignaal stonden onze junioren op scherp. Over en weer werden fouten gemaakt waardoor de tegenstander de eerste score wist te maken. Zij misten echter de conversion. De gelijkmaker liet gelukkig niet lang op zich wachten door onze fullback Roudy. Deze conversion was wel raak door Jurre en wij stonden op voorsprong met 7-5. Er werd nog wat over er weer gescoord en tijdens de rust was de spanning duidelijk te voelen, deze wedstrijd konden we winnen! Er werd goed getackeld en samengespeeld. Onze super goed tackelende wing Louk moest helaas het veld verlaten met een dikke enkel. Ook Ivy, flanker moest geblesseerd het veld verlaten. Daar kregen we Moos en Niels voor terug (te laat, vergist in de tijd). Met nog wat luttele minuten op de klok was de stand en was het door goed teamspel wederom Roudy die de winnende try scoorde. Eindstand in het voordeel van Gelre!!! RC Waterland/Alkmaarse rugbyclub vs Junioren (57-5) Op zaterdag 21 maart 2015 traden de junioren aan in Purmerend tegen RC Waterland/Alkmaarse rugbyclub. Verslag van Jacco Spreeuw: Vandaag had ik de eer om in te vallen bij de junioren als coach. Om het natte Arnhem (waar o.a. het NK voorronde mini's was) te veruilen voor het droge en soms zonnige Purmerend, begonnen we met 16 spelers aan de wedstrijd. Waterland had de punten nodig omdat Gouda met 1 punt verschil bovenaan stond, dus konden we aan de bak. Het eerste kwartier ging gelijk op, waterland drukte wel een try maar het krachtverschil was niet groot, ondanks dat de tegenstander fysiek groter en sterker was. Er werd goed verdedigd (getackeld) maar wij kwamen er ook niet doorheen. Het probeersel om eroverheen te kicken lukte af en toe, maar de tegenstander blokte elke keer. In de tweede helft kregen we een penalty try mee (goed gezien ref) jammer van de conversie tegen de paal, zodat de eer gered was. Het fysieke overwicht (letterlijk en figuurlijk) van de tegenstander ging zijn tol eisen, het werd wat rommelig, de positie werd niet goed aangehouden en de conditie ging opspelen. In het laatste kwartier brak de tegenstander drie keer door en was onze weerstand gebroken. Echter zijn we met opgeheven hoofd van het veld gestapt (vond ook de tegenstander) en heeft iedereen een leuke wedstijd gezien. Junioren jullie zijn als team gegroeid, blijft dit vasthouden. Een tevreden invalcoach. Laatste thuiswedstrijd Junioren van seizoen Kom kijken! Zaterdag 11 april 2015 staan onze jongens en meisjes weer in de wei in Bemmel, onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Zij mogen het op gaan nemen tegen combinatie Noord-West. Ook deze wedstrijd zou wel eens een spannende kunnen worden! Kick-off uur in Bemmel, sportpark de Heister.

6 Gelrecubs-Twente combi (86-0) Verslag van Jacco Spreeuw: Op een alweer zonnige zaterdagmorgen te gast bij The Wasps begonnen we aan de wedstrijd met 26 spelers en 7 afgemelde spelers waarvan er 3 langs de kant stonden. Ik zeg super. De tegenstander was al benauwd voor een pak slag en dat is toch een rare gewaarwording ten opzichte van vorig seizoen. Met de opdracht weer veel passen en de bal naar de winger brengen kwamen we al vlot op voorsprong. Toch zag ik dat de vakantie en de wellicht vele griepgevallen het spel niet ten goede kwam. Veel kleine basis en persoonlijke foutjes die door deze tegenstander niet werden afgestraft en daardoor konden we toch vrolijk doordenderen. Echter het team blijft toch groeien en kan steeds meer zelfstandig beslissingen nemen in het veld. Ook brak Twente een paar keer door maar die aanvallen werden letterlijk en figuurlijk getackeld. Dus weer netjes de 0 vastgehouden. Ook heeft iedereen kunnen spelen, misschien voor je gevoel te weinig, maar iedereen moet in het veld staan en ervaring opdoen. Pinkpanters vs Gelrecubs (33-34) Verslag van Jacco Spreeuw: Sjonge sjonge sjonge wat een wedstrijd. We hadden 29 (NEGENENTWINTIG) spelers dus afspraak met de coach van de tegenpartij gemaakt, wisselen mag maar eruit is eruit. Dat hebben we geweten. Na de aftrap wederom met de opdracht bal naar de wing drukte wel al snel 2 tries. Maar we kregen nu wel tegenstand en dan moet je positie houden en support leveren. Vrij snel kregen we al in de eerste helft met blessures te maken van diverse aart, zodat mijn wissel schema in de prullenbak kon. Na de rust drong de tegenstander aan en kwam er steeds vaker erdoorheen. Onze basis was rommelig, maar werd er wel hard gewerkt. Daarom was het een wereld partij want niemand wist na het laatste fluitsignaal wat de stand was. Omdat ik iedereen wou laten spelen plus nog meer blessures eindigde we met 14 man. Zo zie je maar weer. Na met de ref meegeteld te hebben hadden wij 1 try minder maar 3 conversies meer, dussssss. Iedereen heeft genoten, ook de jongens van de tegenstander zeiden dat het een echte wedstrijd was. Dus ondanks we bovenaanstaan, moeten we nog wel aan de bak als we onder druk staan. Gaan we nog wel op trainen. Een kritische maar zeer TROTSE coach.

7 Soep, Pizza en chocolade-eieren Daan wilde soep, en dat heeft hij geweten. Alle jeugd heeft na de training op 4 maart een heerlijke kom verse groentesoep gekregen! Smullen! Pizza pizza. Hoooo pizza. Pizza pizza. Effe wachte...pizza! Laa la lalaa. Laa la lalaa. Laa la lalaa laa lalaa laa laa. Ter gelegenheid van de verjaardag van Noah heeft zijn vader Richard op 25 maart heerlijke pizza gehaald! Onder het genot van het Pizzalied (op standje herhaling) werd dit met grote smaak opgegeten. Op 1 april bleek ook de paashaas nog een bezoek te hebben gebracht aan het clubhuis! De jeugd heeft na de training goed gezocht naar (bijna) alle eieren. Volgens onze bronnen ligt er nog een verdwaalde ei ergens. Heb je nog leuke, interessante, zinvolle kopij? Mail deze dan naar:

CLUBBLAD RKVV DEN DUNGEN

CLUBBLAD RKVV DEN DUNGEN CLUBBLAD RKVV DEN DUNGEN 39e JAARGANG NUMMER 18 8 februari 2010 E-mail: groenwitter@rkvvdendungen.nl Website: www.rkvvdendungen.nl Na Carnaval weer vol aan de bak Het moet voor spelers en begeleiders een

Nadere informatie

Stukje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter 7 www. spivo.nl 1 Stukje van de voorzitter Beste Spivo volleyballers, leden en vrijwilligers. Ik moet er nog even aan wennen om een stukje voor het Spivo nieuws op tijd bij de redactie in te leveren, dus

Nadere informatie

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 RUGBYCLUB ETTEN-LEUR SCRUMPIE november 2013 Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 Colofon WWW.RUGBYCLUBETTENLEUR.NL Het Scrumpie is het clubblad van Rugbyclub Etten-Leur, opgericht 14 juni 1971 Bestuur Rugbyclub

Nadere informatie

BevoSignaal. BEVO 1 terug op haar stekkie»04. Altijd super gezellig»13. Multi Functionele Accommodatie»16. Op jeugdkamp met Karel Kleur»29

BevoSignaal. BEVO 1 terug op haar stekkie»04. Altijd super gezellig»13. Multi Functionele Accommodatie»16. Op jeugdkamp met Karel Kleur»29 Het clubblad van vv BEVO / Nummer 01 / September 2013 BevoSignaal BEVO 1 terug op haar stekkie»04 Altijd super gezellig»13 Multi Functionele Accommodatie»16 Op jeugdkamp met Karel Kleur»29 Inhoud Voorwoord

Nadere informatie

CLUBBLAD RKVV DEN DUNGEN 33e JAARGANG NUMMER 32 19 april 2004

CLUBBLAD RKVV DEN DUNGEN 33e JAARGANG NUMMER 32 19 april 2004 CLUBBLAD RKVV DEN DUNGEN 33e JAARGANG NUMMER 32 19 april 2004 Redactieadres: Hoogstraat 47, 5271 VZ Sint Michielsgestel E-mail: vangrinsven@home.nl 073-5942276 FELICITATIES VOOR DE KAMPIOENEN We kunnen

Nadere informatie

De Waterdroppels. In dit nummer:

De Waterdroppels. In dit nummer: De Waterdroppels Januari 2013 De Waterdroppels Nummer 1 - jan. 2013 Jaargang 73 Redactie & medewerkers Michael Woolthuis Familie Tijman Robbert Henrichs Kopij De Waterdroppels wordt samengesteld door en

Nadere informatie

Nieuwsbrief arbitrage regio Noord 2013 / 2014 nummer 3 maart 2014

Nieuwsbrief arbitrage regio Noord 2013 / 2014 nummer 3 maart 2014 Info redactie De 'Nieuwsbrief' is een uitgave met informatie voor scheidsrechters en wordt uitgegeven door het regiokantoor Noord in opdracht van de stuurgroep Arbitrage. De stuurgroep hoopt dat dit communicatiemiddel

Nadere informatie

NetUit. Clubblad BV Drive / BC Leiden. Juni 2015. Beste badmintonners,

NetUit. Clubblad BV Drive / BC Leiden. Juni 2015. Beste badmintonners, Beste badmintonners, Wat is/was het een mooi seizoen. Er is weer een hoop gebeurd (lentetoernooi, voorjaarscompetitie, clubkampioen schappen) en we hebben nog wat leuke activiteiten in het verschiet (vrijwilligersuitje

Nadere informatie

Kajakano Clubblad van KanoVereniging ZeeWiToe Bergen op Zoom. Editie: September 2007. ZeeWiToe

Kajakano Clubblad van KanoVereniging ZeeWiToe Bergen op Zoom. Editie: September 2007. ZeeWiToe Kajakano Clubblad van KanoVereniging ZeeWiToe Bergen op Zoom. Editie: September 2007 ZeeWiToe Kajakano september 2007 K.V. Zeewitoe Algemeen postadres KV. Zeewitoe Sintekrijnsputje 6 4661 LM Halsteren

Nadere informatie

Op leeftijd, maar nog jong van geest

Op leeftijd, maar nog jong van geest 2 A M E R S F O O R T S UITGAVE: Sinds 2009 1984 V O E T B A L K A M P I O E N S C H A P Dit is een speciale uitgave ter gelegenheid van het Labee Advocaten Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2015 REDACTIE:

Nadere informatie

DE DERDE HELFT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING FC BINNENMAAS

DE DERDE HELFT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING FC BINNENMAAS - 1 - - 2 - DE DERDE HELFT Seizoen 2013/2014 Nummer 5, 28 oktober 2013 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING FC BINNENMAAS Verenigingsinformatie Complex: De Lange Weide Adres: Sportlaan 30a 3299 XG Maasdam 078

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

Kajakano. Clubblad van KanoVereniging ZeeWiToe Bergen op Zoom. Editie: December 2007. ZeeWiToe

Kajakano. Clubblad van KanoVereniging ZeeWiToe Bergen op Zoom. Editie: December 2007. ZeeWiToe Kajakano Clubblad van KanoVereniging ZeeWiToe Bergen op Zoom. Editie: December 2007 ZeeWiToe K.V. Zeewitoe Algemeen postadres KV. Zeewitoe Sintekrijnsputje 6 4661 LM Halsteren E-mail adres info@zeewitoe.nl

Nadere informatie

TRY IT 36e Jaargang - Nummer 3 Januari 2015 R.C.The Bassets, Sassenheim 1978-2015

TRY IT 36e Jaargang - Nummer 3 Januari 2015 R.C.The Bassets, Sassenheim 1978-2015 TRY IT 36e Jaargang - Nummer 3 Januari 2015 R.C.The Bassets, 1978-2015 2 22 December 2014 VOORWOORD VAN DE VOORZITTER Normaal is het laatste clubblad van het seizoen bedoeld om terug te kijken op het afgelopen

Nadere informatie

PRAATPAAL Jaargang 20, Nr. 8 7-11-2010

PRAATPAAL Jaargang 20, Nr. 8 7-11-2010 1 2 Voorzitter: Erik Passchier COLOFON tel. 010-59 20 667 e-mail voorzitter@odomaasland.nl Secretariaat: Jan Bol tel. 010-59 23 565 e-mail secretaris@odomaasland.nl Penningmeester: Janneke van der Vaart

Nadere informatie

19 april 2014. nummer 35. Programma Opstellingen Uitslagen. De Korfpraat De Korfpraat is het wekelijkse mededelingenblad van C.K.V.

19 april 2014. nummer 35. Programma Opstellingen Uitslagen. De Korfpraat De Korfpraat is het wekelijkse mededelingenblad van C.K.V. 19 april 2014 nummer 35 doorloopl ink s Programma Opstellingen Uitslagen De Korfpraat De Korfpraat is het wekelijkse mededelingenblad van C.K.V. Excelsior DE VERENIGING DA GELIJK S BE STU UR Voorzitter:

Nadere informatie

2012 wordt een mooi jaar.

2012 wordt een mooi jaar. Inhoudsopgave Voorwoord redactie 1 Redactioneel voorwoord 3 Van de voorzitter 4 Foto impressie Realisatie sportpark 7 Persoonlijk, Arjan 9 Aandachtspunten 10 3e elftal 13 Persoonlijk, Edwin Kolkman 16

Nadere informatie

Balkontakt !"#$%&'"$'(

Balkontakt !#$%&'$'( Balkontakt Balkontakt is het officiële cluborgaan van voetbalvereniging Woudia en handbalvereniging DTS 48 Jaargang 36, 5 maart 2009, nr. 14 Kopij inleveren vóór maandagavond 16 maart 2009 (vóór 21.00

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Badminton Club Weert 67 12de jaargang, nummer 3: Mei 2014 Voor in de agenda: 1 juni 4e contributietermijn

t Shuttelke www.bcweert67.nl Badminton Club Weert 67 12de jaargang, nummer 3: Mei 2014 Voor in de agenda: 1 juni 4e contributietermijn t Shuttelke Badminton Club Weert 67 12de jaargang, nummer 3: Mei 2014 www.bcweert67.nl Voor in de agenda: 1 juni 4e contributietermijn 4,5 en 6 juli ouderenkamp 1e speelavond nog niet bekend (seizoen 2014-2015)

Nadere informatie

Een heel gelukkig 2013!

Een heel gelukkig 2013! Verenigingsblad van Korfbalclub Antilopen januari 2013. jaargang 7. nr. 30 Een heel gelukkig 2013! Antilopenjeugd verrast Sinterklaas Maagdenburgstraat 20 a 7421 ZC DEVENTER Postbus 2038 7420 AA DEVENTER

Nadere informatie

Een heel gelukkig 2013!

Een heel gelukkig 2013! Verenigingsblad van Korfbalclub Antilopen januari 2013. jaargang 7. nr. 30 Een heel gelukkig 2013! Antilopenjeugd verrast Sinterklaas ST!P jaargang 7 nummer 30 ST!P is een officieel orgaan van de korfbalclub

Nadere informatie

thuiswedstrijd van Vitesse naar keuze. Bij de seniorenteams gaat de Fair Play prijs naar Spero 6. Zij krijgen een bijschrijving op hun teampas.

thuiswedstrijd van Vitesse naar keuze. Bij de seniorenteams gaat de Fair Play prijs naar Spero 6. Zij krijgen een bijschrijving op hun teampas. 1. Lieve mensen. Er is altijd meer dan hetgeen je waarneemt. En dat maakt het moeilijk de werkelijkheid te beoordelen. Als jurist weet ik dat natuurlijk. Dat is immers zo n beetje de kern van je vak. De

Nadere informatie

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen!

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen! Jaargang 38, nummer 4, oktober 2004 Weer tijd gevonden om de Voltreffer in elkaar te zetten. Heel veel tijd was ditmaal hiervoor niet nodig omdat deze Voltreffer maar 18 bladzijdes dik is. Heb ik wat gemist?

Nadere informatie

Voorwoord. Van de voorzitter. Lieve sportieve positieve creatieve actieve badmintonners en pretmintonners,

Voorwoord. Van de voorzitter. Lieve sportieve positieve creatieve actieve badmintonners en pretmintonners, up shuttle 2014 1 Inhoudsopgave Van de voorzitter.3 Recreanten Activiteitenkalender 2014. 9 Dorpencompetitie.. 10 Jaarverslag Recreatiecommissie 2013...12 Kampioenen BVC 1 ste team...20 Wist u dat???...21

Nadere informatie

B O N I V A R I A jaargang 39 nummer 8

B O N I V A R I A jaargang 39 nummer 8 BONIVARIA NG E ER V RT GI NI O SP HA A B KS E E RG N B O N I V A R I A jaargang 39 nummer 8 CLUBORGAAN VAN DE SPORTVERENIGING BON BOYS HAAKSBERGEN 26 mei 2011 Opgericht 22 februari 1934 Sportpark De Greune

Nadere informatie

38 e jaargang, juni/juli 2011

38 e jaargang, juni/juli 2011 Patrick en Maurice winnen NK 38 e jaargang, juni/juli 2011 2 38e jaargang, nummer 3 juni/juli 2011 38 e jaargang, nummer 3 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse Tafeltennis Club Verschijnt vijf á zes

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Woensdag 1 mei 2013 om 20:00 uur BOWLING VERENIGING VELDHOVEN Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Bowling Vereniging Veldhoven,

Nadere informatie

De Bloemerd Het jeugdblad van de Leiderdorpse Voetbalvereniging RCL. Hallo lieve voetballiefhebbers,

De Bloemerd Het jeugdblad van de Leiderdorpse Voetbalvereniging RCL. Hallo lieve voetballiefhebbers, Colofon Redactie: Sandra van Egmond Karin Gruijs Manon van Veenendaal Karen Hermes Stephanie van Marwijk Leiding redactie: Monique Tichler Kopij vóór zondag 12.00 uur naar: bloemerd@rcl.nl Advertenties:

Nadere informatie

Time out 2013-2014 nummer 3

Time out 2013-2014 nummer 3 2 Van de redactie Nog een stuk of wat wedstrijden te gaan deze competitie en dan weet ieder team precies waar het aan toe is. Spannend want er wordt nog volop gestreden voor de eerste, tweede of derde

Nadere informatie

De redactie wenst jullie een:

De redactie wenst jullie een: Decmber 2012 Dag clubleden, De Break-Out van december is weer goed gevuld dankzij kopij van de leveranciers. Genoeg stof om te lezen. -Twee teams stellen zich aan jullie voor. -Leo belooft een topjaar.

Nadere informatie