Wedstrijdverslagen week 13 B ploeg wint verrassend met 3 man. C & D halen belangrijke overwinningen. G boekt een mooie overwinning in Maldegem.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wedstrijdverslagen week 13 B ploeg wint verrassend met 3 man. C & D halen belangrijke overwinningen. G boekt een mooie overwinning in Maldegem."

Transcriptie

1 Wedstrijdverslagen week 13 B ploeg wint verrassend met 3 man. C & D halen belangrijke overwinningen. G boekt een mooie overwinning in Maldegem. Vervia B Merelbeke A 0 0 Doordat Verviers B algemeen forfait heeft gegeven in de reeks moest onze A ploeg dit weekend niet in actie komen. Sint Pauwels A Merelbeke B 6 10 Ondanks het algemeen forfait dat de A ploeg had gekregen, kon onze B ploeg niet met een voltallige ploeg afzakken naar Sint Pauwels. Benny, Stijn en Kevin Wijmeersch, die zijn debuut maakte in Landelijke, moesten proberen er het beste van te maken (B4 FF C0 C6). Sint Pauwels speelde met zijn vaste ploeg, behalve dat B6 Horemans werd vervangen door C2 Meerschaut (C0 C0 C0 C2). Het geloof om hier punten te pakken was klein, maar dat was buiten Kevin gerekend. In zijn debuutmatch wint hij zomaar eventjes van C0 Van Den Broeck én van C2 Meerschaut! Een fantastische prestatie die zelfs trouwe supporter Cynthia er liet in geloven dat hier punten konden gepakt worden. Onder impuls van Kevin en Cynthia wonnen Benny en vooral Stijn, die opnieuw sterk speelde, alle 4 hun wedstrijden, wat ervoor zorgde dat Merelbeke B de 3 punten mee naar huis kon nemen! Een fijne verrassing die eveneens helpt in het klassement, waar de B ploeg nu op een vierde plek staat. Ondanks die mooie plaats, staan ze nog steeds maar 2 punten boven de 9 de plaats (play downs). Een overwinning thuis tegen hekkensluiter Heusden is dan ook een must! Benny (4/4), Hassene (FF), Stijn (4/4) en SuperKev (2/4) Verslagje van Kevin: Kevin, kan je zaterdag meedoen met de B ploeg?. Waarom niet? Op vrijdag sta ik toch meestal als een zombie aan de tafel, dus misschien dat het op een zaterdag beter gaat. Oh ja, landelijke. Ok dan, waarom niet? Ah, het is met een onvolledige ploeg. Ok dan, waarom niet? Gelukkig is het een korte verplaatsing. Voor de rest is het uitkijken naar de frieten achteraf. Met zo n mentaliteit vertrekken is natuurlijk niet goed, maar met veel verwachting begin je er toch niet aan. Zelfs wanneer Benny en Stijn hun eerste match allebei winnen verwacht je ergens toch nog om met lege handen naar huis te gaan. Als je dan zelf 0 2 achter komt na 2 nipte sets tegen C0 Tom een klassement waar je nog nooit van gewonnen hebt die zelfs al wat B s kon verschalken, is het heel moeilijk om erin te geloven. De coaching van Stijn helpt echter en de moed blijft erin. De 3 e set passeert en de match is niet gedaan. Voortdoen dus in de 4 e, met veel lef naar e set 4 7 voor, maar

2 opeens 10 7 achter. En dan is het opeens Avond geslaagd. De 8 8 lijkt nu haalbaar en het is nog maar 1 3 Benny en Stijn moeten iets minder, een klein beetje minder druk op de ketel. Terug aan de bak. Vrij kansloos nu tegen Stefan, maar toch een hoog entertainmentgehalte. Stijn haalt het van Tom. Benny blijft ook winnen, al legt de tegenstander hem opnieuw het vuur aan de schenen. En zo eigenlijk nog steeds voor op schema. Tegen Frederik gaat het gelijk op, maar elk punt moet gespeeld worden. De 5 e set lijkt eraan te komen, maar een gemiste opslag en een paar verloren punten op rij zorgen ervoor dat ik toch al handjes moet schudden. Toch een beetje teleurgesteld, er zat iets meer in. Stijn en Guy spelen een indrukwekkende match, die op weg naar een 5 e set lijkt te gaan. Niets daarvan zegt Stijn. Hij haalt een grote achterstand nog op en wint de 4 e set nog. Benny moet alles uit de kast halen om zijn match winnend af te sluiten, maar het lukt! Zou het dan toch De laatste rechte lijn nu. 5 7 zonder de W O die er meteen 6 7 van maakt. Guy speelde al 3 sterke matchen, maar telkens net niet. Ik probeer, doe mijn best en haal de 1 e set vlot binnen. De 2 e set is gedaan voor ik het weet. De 3 e gaat weer mijn kant op voor in de 4 e, maar stress! 10 10! Toch 10 12, en zowaar al 6 8. Stijn maakt dan brandhout van zijn tegenstander en haalt op indrukwekkende wijze de 9 en zijn oververdiende 4 op 4 binnen. Benny behoudt spoedig daarna ook zijn zoveelste clean sheet en zo wordt het Dus ja, beginnen met de hoop op 8 8, eindigen met een klinkende 6 10 overwinning. Nooit gedacht eigenlijk, dat zal mij leren. Vol au vent met frieten smaakte nog nooit zo lekker. Merelbeke C Melsele A 12 4 Een belangrijke vrijdag werd het voor onze C ploeg, die tegen Melsele A mocht strijden om het behoud. Hiervoor werd een stevige ploeg opgesteld, met David, Kevin, Jeroen en Elie. (C0 C0 C2 C4). De C ploeg werd wel netjes geholpen door Melsele doordat ze met een man minder afzakten naar onze tempel (C0 FF C2 C2). De manmeersituatie werd ten volle benut en al gauw was de overwinning binnen voor onze C ploeg. Belangrijk in de strijd voor de degradatie maar door het groot aantal potentiële Vlaamse dalers uit 2 de nationale en dito Oost Vlaamse dalers uit landelijke wordt het hier nog een gans jaar knokken. Volgende week naar Sint Pauwels C, een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden. David (3/3), Kevin (2/3), Jeroen (2/3) en Elie (1/3)

3 Merelbeke D Gent D 10 6 Niet vijf voor twaalf, maar klokslag twaalf voor de D ploeg. Wou het nog een waterkansje hebben op het behoud, dan zou het dit weekend moeten winnen van Gent D, dat opnieuw Christ Marichal aanstelde als versterking, samen met de vaste spelers (C0 C6 C6 D0). Joeri, Nathan, Hierro en Nico (C4 C6 C6 C6) lieten zich niet van de wijs brengen en zouden hun borst nat maken. Met succes! Een broodnodige én deugddoende 10 6 overwinning werd gehaald, door een sterk staaltje teamplay en degelijke resultaten van Joeri, Nathan (die foutloos bleef!) en Nico. Hierro speelde niet slecht, maar kon zijn avond niet verzilveren met een overwinning. De D ploeg blijft wel op de voorlaatste plaats, maar staat nu een puntje achter op plek 10. Volgende week op verplaatsing naar Ronse A, een match die vorig jaar spektakel opbracht. Elke match die volgt moet de D erin blijven geloven! Joeri (3/4), Nathan (4/4), Hierro (0/4) en Nico (3/4) Erembodegem C Merelbeke E 3 13 De E ploeg mocht zich dit weekend niet laten verrassen door Erembodegem C (D4 D4 D4 D4), dat een goed seizoen speelt en op een mooie derde plek staat. Maar Yann, Jo, Sara en Robin (C6 D0 D0 E0) wisten hun favorietenrol waar te maken door een solide 3 13 zege te boeken. Die maakt dat de E nog altijd gedeeld eerste staat samen met Aaigem. Volgende week thuis tegen Denderleeuw A. Yann (4/4), Jo (3/4), Sara (4/4) en Robin (2/4) Maldegem B&C Merelbeke E&F Bedankt aan Philippe voor het prachtig verslagje! Mag ik de anderen aanmoedigen om dit ook te doen ;)! Bracky in vorm Gisterenavond trokken we met 2 ploegen naar Maldegem, geen van beide dacht aan punten pakken. In 3 e met de F hadden we supersub Didier, alom gekend voor zijn raketafslagen in Gent en omstreken bij de donderdagslachtoffers van TTCM. Hij wist toch wel 1 match in de belle te winnen van een E4, waarvoor nogmaals dikke proficiat, zo zie je maar, never say never e.d. Dit bewijst nogmaals dat het niveau van onze recrea s toch wel bij de lagere regionen van het competitieniveau aanleunt. Opmerkelijk was de overwinning van Rudi tegen Georgi met 0 3!!! Met de ploeg werd er ook goed gespeeld maar helaas verloren zoals voorspeld tegen zo veel jong geweld. De G trok naar ginder zonder complexen en toen we de omstandigheden overschouwden zonk de moed reeds in onze schoenen. In het prachtige Meoscomplex waren langs beide zeiden van het pingpongveld 2 damesvolleymatchen aan de gang.

4 Een stevige beat uit de megamuziekinstallatie, het onderlinge getier van de meiden na elk punt, nu en dan een scherpe tuuuuuuuuut van het scorebord, het fluitje van de scheids en als slotgeluidje het paukenorkest waren ideaal naar concentratie en mentale weerbaarheid. Op lange termijn bleek dit voor onze spelers misschien minder invloed te hebben dan op dat van de thuisspelers die hier elke 2 weken mee geconfronteerd zijn! Onze boys trokken goed van leer met een 2 8 voorsprong halfweg, misschien gedragen door een teveel aan testosteron door de omringende volleymeisjes? Uiteindelijk wisten we een prachtige overwinning uit de brand te slepen met 4 12 en belangrijke puntjes in de stap voor het behoud van onze G in vierde. Volgende week mogen de F en de G zich thuis opmaken tegen Madelon B en Gent F. F ploeg: Stefaan (2/4), Rudi (2/4), Jan (1/4) en Bracky (1/4) G ploeg: Werner (2/4), Phil (4/4), Ibe (3/4) en Remy (2/4) Melsele D Merelbeke H 10 6 De H ploeg met een verslagje van Tom Berckmans: Merelbeke H heeft de verplaatsing op woensdag in Melsele helaas niet kunnen winnen. De eerste wedstrijden gingen nochtans gelijk op. Tom en Jelle konden hun eerste twee wedstrijden winnen, Hubert en Luk verloren beiden. De tweede helft van de avond werd uiteindelijk beslecht in het voordeel van Melsele. Tom bleef al zijn wedstrijden winnen en sloot de avond af met 4 op 4. Jelle kon zijn reeks met overwinningen niet doorzetten en verloor zijn laatste 2 partijen. Ook Luk en Hubert, deze laatste nochtans steeds een sterkhouder van de H ploeg, slaagden er niet in om hun wedstrijden te winnen. Bij een 8 6 achterstand zag het er toch nog even spannend uit. Jelle kwam van 0 2 terug tot 2 2 en leek de wedstrijd onder controle te hebben maar ging de laatste set toch nog de mist in. Ook Hubert leek goed bezig om een belle af te dwingen maar verloor de 3 de set heel nipt waardoor het uiteindelijk 10 6 werd voor Melsele. Volgende week mag de H het thuis opnemen tegen laatste in de stand: Ronse E. Jelle (2/4), Hubert (0/4), Tom (4/4) en Luk (0/4)

5 Merelbeke I Wetteren E 15 1 De I ploeg wist na de pandoering op Kruibeke weer wat winnen was. Jaron, Björn, Gilles en Kurt (E4 E4 E4 E6) kregen niet al teveel weerstand van laatste in de stand Wetteren (NG NG NG NG) en wonnen met vlotte 15 1 cijfers. Enkel Kurt moest zich éénmaal nipt gewonnen geven in de belle. Volgende week mogen de I spelers ook naar de deelgemeente van Sint Gillis Waas: Sint Pauwels. Jaron (4/4), Björn (4/4), Gilles (4/4) en Kurt (3/4) Merelbeke J Wetteren D 13 3 Ook de J ploeg mocht tegen de Orchidëen uit Wetteren spelen. Stefaan, Tijs, Jean Pierre en Cindy (E6 E6 E6 NG) konden Wetteren gemakkelijk aan de kant zetten met een 13 3 overwinning. Enkel Jean Pierre en Stefaan moesten zich telkens in een belle gewonnen geven. Volgende week naar De Pinte! Stefaan (2/4), Tijs (4/4), Jean Pierre (3/4) en Cindy (4/4) Merelbeke A jeugd Zomergem A 6 4 Ons A team mocht zich aan een lastige klus verwachten. Maarten, Brent en Ward (E6 E6 E6) zagen dat Zomergem (D4 E6 NG) zich nog eens versterkte met Sander Creel (D4). Het was dus zaak om vooral geen punten te laten liggen bij de andere spelers. Dit hebben onze A jongens perfect gedaan, want ze wonnen al hun individuele wedstrijden tegen de E6 en de NG van Zomergem. Brent kwam zelfs dicht bij een zege tegen D4 Sander, maar kon zich niet weren in de belle. Daarnaast was de dubbel met Ward en Maarten ook een thriller van formaat, wat te zien is aan de setstanden (10 12, 8 11, en 13 15). 6 4 is uiteindelijk een mooie uitslag! Maarten (2/3), Brent (2/3) en Ward (2/3) Palaestra A Merelbeke B jeugd 7 3 Een verslagje van de vader van Yarim: Geert. Op zaterdag 23 januari 2016 stond "een lastige boterham" op het menu. Tegen de spelers van Palaestra konden onze jongens, zoals gewoonlijk, tot op zekere hoogte goed stand houden tegen de E4 spelers. Als puntje bij paaltje komt, missen we nog de finesse om te kunnen winnen. We kijken uit naar de volgende wedstrijd. Tussendoor zal er nog veel getraind moeten worden om techniek op te bouwen. Tuur (1), Michiel (1) en Yarim (1)

6 Merelbeke C jeugd Sleidinge 10 0 Onze C jongens met Maxim, David en Robin (E6 NG NG) hebben voor een clean sheet gezorgd. Geen enkele set en dus geen enkele wedstrijd verloren. Sterke prestatie van alle 3 de spelers, proficiat! Maxim (3/3), David (3/3), Robin (3/3) en dubbel De Pinte Merelbeke D jeugd 10 0 De D ploeg van onze jeugd moest helaas met een man minder naar De Pinte, wegens een laattijdige ziekte van één van de 3 geselecteerde spelers. Isabel en Laurens (NG NG) gaven wat ze konden, maar konden een 10 0 uitslag niet verijdelen. Isabel kwam nochtans dicht bij een overwinnig, maar verloor in de belle. Isabel (0/3) en Laurens (0/3)

Speelweek 5: Salamander C Merelbeke B Eindstand 10-6

Speelweek 5: Salamander C Merelbeke B Eindstand 10-6 Speelweek 5: Le Logis A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) Deze week mocht de A ploeg op bezoek bij de leider in 1ste nationale A. Logis speelde met 3B0'en en een B2, alle 4 de spelers hebben al

Nadere informatie

Marijn (3), Johanna (4), Kevin (1) en Matthias (2) C ploeg: Stijn (4), David (3), Jellen (1) en Lawrence (0) D ploeg:

Marijn (3), Johanna (4), Kevin (1) en Matthias (2) C ploeg: Stijn (4), David (3), Jellen (1) en Lawrence (0) D ploeg: A verliest tegen toekomstige kampioen. B knokt zich naar een overwinning tegen degradatiekandidaat. C moet zich tevreden stellen met een gelijkspel in Galmaarden. D wint een belangrijke match in Zottegem.

Nadere informatie

D ploeg: De E ploeg met een verslagje van Nathan:

D ploeg: De E ploeg met een verslagje van Nathan: De A moet vol aan de bak tegen Salamander. De B vlot voorbij Eikenlo B. C kan opnieuw niet winnen. D met een volledig jeugdteam blijft uitstekend op dreef. E stunt met een gelijkspel tegen titelfavoriet

Nadere informatie

Speelweek 20. Merelbeke A Don Bosco A. Merelbeke B Oostende A

Speelweek 20. Merelbeke A Don Bosco A. Merelbeke B Oostende A Speelweek 20 Merelbeke A Don Bosco A Merelbeke B Oostende A Merelbeke C Ronse A (verslag door Nathan Vandoorn) Deze week kreeg de C-ploeg Ronse A op bezoek. De C-ploeg werd deze keer opgevuld door Elie,

Nadere informatie

Speelweek 19. Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A

Speelweek 19. Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A Speelweek 19 Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A Houthulst A Merelbeke B (verslag door Bjorn Neirinck) De B ploeg nam het deze week op tegen Houthulst A, een ploeg die aan het strijden

Nadere informatie

Cédric (4), David (1), Björn (1), Robin (1)

Cédric (4), David (1), Björn (1), Robin (1) Speelweek 10 Aye A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) De A ploeg moest zich deze week opmaken voor de verste verplaatsing van het seizoen. Gelukkig verliep de trip vlot en konden de spelers na 1u40

Nadere informatie

Harm (3), David (2), Björn (1), Robin (3)

Harm (3), David (2), Björn (1), Robin (3) Speelweek 9 Don Bosco A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) De A ploeg moest deze week een belangrijke wedstrijd spelen om nog een stap dichter bij het behoud te komen. De tegenstander, Don Bosco

Nadere informatie

Florian (2), David (0), Harm (1), Björn (0)

Florian (2), David (0), Harm (1), Björn (0) Speelweek 4 RR Basecles A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) De A ploeg kreeg deze week Basecle A voor zich. Basecle speelde met 2B0 en 2B2. Wij konden voor het eerst dit seizoen beroep doen op

Nadere informatie

Robin (2), David (2), Peter (0/1), Bjorn (3)

Robin (2), David (2), Peter (0/1), Bjorn (3) Speelweek 16 Merelbeke A Le Logis A (verslag door Björn Neirinck) Na de kleine misstap van vorige week op Meerdaal Leuven mocht de A ploeg het deze week opnemen tegen het heel stevige Logis Audergem. De

Nadere informatie

Remy (0) David D (1) Florian (4) Bjorn (4), Stijn (3), Tim (1), David DJ (1)

Remy (0) David D (1) Florian (4) Bjorn (4), Stijn (3), Tim (1), David DJ (1) Speelweek 12 Merelbeke A Braine A (verslag door Remy Monteyne) Eindelijk was het zover, het debuut van Remy in de A ploeg. Na een straffe opwarming tegen Florian was Remy er helemaal klaar voor. Ook David

Nadere informatie

David (0), Bjorn (0), Nathan (0)

David (0), Bjorn (0), Nathan (0) Speelweek 1 Sokah A Merelbeke A (verslag Bjorn Neirinck) Sokah A, al jaren een topploeg in 1 ste nationale, was de eerste tegenstander in 1ste nationale voor onze A. Of was het in super dat onze spelers

Nadere informatie

Door omstandigheden heeft Merelbeke A deze week forfait moeten geven.

Door omstandigheden heeft Merelbeke A deze week forfait moeten geven. Speelweek 16 Door omstandigheden heeft Merelbeke A deze week forfait moeten geven. Morata A - Merelbeke B (verslag door Thomas Van Tittelboom) De B-ploeg trok met vogelspotter Harm, Peter, Stijn en Thomas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 10

Uitslagen en rangschikkingen - Week 10 Uitslagen en rangschikkingen - Week 10 Seizoen 2015-2016 Afdeling 1 - Prov. Oost-Vl. - Veteranen Thuis Bezoekers Score TTC Ninove Merelbeke A 02-08 HNO Sleidinge 04-06 Zomergem Rooigem-Gent A 02-08 Plaats

Nadere informatie

En nog een tweede verslagje van dezelfde wedstrijd, nu door Stijn Spitaels:

En nog een tweede verslagje van dezelfde wedstrijd, nu door Stijn Spitaels: Speelweek 13 Zandvoorde A - Merelbeke A Eindstand 12-4 Kuurne A Merelbeke B (verslag door Björn Neirinck) De B ploeg trok deze week naar Kuurne, een ploeg die al jaren kampioen speelt in 1ste provinciale

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 21

Uitslagen en rangschikkingen - Week 21 Uitslagen en rangschikkingen - Week 21 Seizoen 2015-2016 Afdeling 1 - Prov. Oost-Vl. - Heren St. Pauwels C Lobos A 05-11 Melsele A (af) KTTC Eikenlo A 00-00 af Stekene B Gemo A 13-03 TTC Ninove A Merelbeke

Nadere informatie

Nr.20. België - Belgique P.B geraardsbergen mrt/47 P maart 2012

Nr.20. België - Belgique P.B geraardsbergen mrt/47 P maart 2012 België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336 Nr.20 21 maart 2012 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W.. Oost-Vlaanderen Verschijnt 3x p/maand niet in juli Afgiftekantoor Geraardsbergen 1 Kaai 5 te

Nadere informatie

Wesley (3), Kevin (2), Elie (3) en Stijn (3) C ploeg:

Wesley (3), Kevin (2), Elie (3) en Stijn (3) C ploeg: A ploeg boekt zuinige winst in Stekene. B ploeg boekt belangrijke overwinning tegen een titelkandidaat. D ploeg blijft verbazen. G ploeg wint voor het eerst. Ook H ploeg opnieuw aan het feest. Stekene

Nadere informatie

Nr.14. 31 januari 2015 seizoen 2014-2015. België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr.14. 31 januari 2015 seizoen 2014-2015. België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.14 31 januari 2015 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Nr.19. België - Belgique P.B geraardsbergen mrt/47 P maart 2012

Nr.19. België - Belgique P.B geraardsbergen mrt/47 P maart 2012 België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336 Nr.19 14 maart 2012 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W.. Oost-Vlaanderen Verschijnt 3x p/maand niet in juli Afgiftekantoor Geraardsbergen 1 Kaai 5 te

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 20

Uitslagen en rangschikkingen - Week 20 Uitslagen en rangschikkingen - Week 20 Seizoen 2014-2015 Afdeling 1A - Prov. Oost-Vl. - Heren Melsele A KTTC Eikenlo B 11-05 Kruibeke A TTC Gent D 11-05 Lobos A MALDEGEM A 13-03 Meteor A Ronse A 06-10

Nadere informatie

Nr december 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr december 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.11 22 december 2014 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Speelweek 15. Turnhout A Merelbeke B. Merelbeke C Knal Deinze A

Speelweek 15. Turnhout A Merelbeke B. Merelbeke C Knal Deinze A Speelweek 15 Meerdaal A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) Deze week mocht de A ploeg op bezoek bij het laatst geklasseerde Meerdaal Leuven. Al een heel seizoen vertoefde hun eerste man in Valencia.

Nadere informatie

Bjorn (3), Harm (2), Robin (2), Peter (1)

Bjorn (3), Harm (2), Robin (2), Peter (1) Speelweek 4 Merelbeke A Meerdaal A (verslag door Björn Neirinck) De A ploeg nam het deze week thuis op tegen medepromovendus Meerdaal A. Door een blessure en een speler op Erasmus in Valancia trad Meerdaal

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 17

Uitslagen en rangschikkingen - Week 17 Uitslagen en rangschikkingen - Week 17 Seizoen 2014-2015 Afdeling 1A - Prov. Oost-Vl. - Heren Meteor A Melsele A 04-12(!) Temse B TTC Gent D 14-02 Rooigem-Gent E MALDEGEM A 09-07 Ronse A KTTC Eikenlo B

Nadere informatie

Robin(1/2), David (3), Björn (1), Benny (0) Stijn (1), Marijn (2), Hassene (WO) en Jelle (0)

Robin(1/2), David (3), Björn (1), Benny (0) Stijn (1), Marijn (2), Hassene (WO) en Jelle (0) Speelweek 19 La Cipale A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) In week 19 moest de A ploeg het opnemen tegen La Cipale, een stevige ploeg die normaal met 2B0'en en 2B2's speelt. De afgelopen weken

Nadere informatie

Cédric (3), Harm (2), David (0), Peter (0) Bjorn (3), Stijn (4), Elie (2), Thomas (0)

Cédric (3), Harm (2), David (0), Peter (0) Bjorn (3), Stijn (4), Elie (2), Thomas (0) Speelweek 3 EBS A Merelbeke A (verslag door David Douchy) EBS was verwonderd dat Cedric Nuytinck meedeed. Met Cedric er bij moest de A ploeg eigenlijk vlot de overwinning kunnen binnenhalen, zeker als

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

Robin (1,) Harm (2), Peter (2), Björn (1) David (2), Stijn (1), Thomas (0) en Alan (0)

Robin (1,) Harm (2), Peter (2), Björn (1) David (2), Stijn (1), Thomas (0) en Alan (0) Speelweek 11 Merelbeke A Caj-Mir A (verslag door Robin De Clercq) Het was de laatste speelweek van de eerste helft competitie ping pong. Caj-Mir A kwam met 2 B0 s en 2 B2 S waaronder Valentin Pieraert,

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014

Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014 Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014 Reeks : Dames B 2 De Wachter Kathleen B6 St.-Niklase Reeks : Dames C 2 Raemdonck Sarah C0 Merelbeke 3 Buyck Lien C0 Sleidinge Reeks

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 Voorwoord: We starten dit seizoen met een maandelijkse nieuwsbrief. Voor oktober zal dit nog vrij beperkt zijn, maar we rekenen op jullie medewerking om er iets moois van te maken.

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 98 17 e Jaargang september 2017 redactie : Björn Thys Tweebal 98 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Na enkele maanden op jullie honger te zijn

Nadere informatie

Harm (3), Peter (1), Robin (1), David (1) Stijn (2), Marijn (1), Hassene (WO) en Ibe (0) Jeroen (1), David (2), Nathan (1), Nikolai (3)

Harm (3), Peter (1), Robin (1), David (1) Stijn (2), Marijn (1), Hassene (WO) en Ibe (0) Jeroen (1), David (2), Nathan (1), Nikolai (3) Speelweek 12 Merelbeke A - Sokah A (verslag door David Douchy) Speelweek 12 werd aangevat met een winters weertje. Sokah A kwam opdagen met 1 A-speler (Zhang),1 vrouwelijke BO speler (Daria) en 2 talentvolle

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Geplande activiteiten: 6/12: Initiatie voor recreanten met Peter Nijs. Start: 20u, einde: 21u30. Deelname is gratis. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. 8/12: Avond van

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 11

Uitslagen en rangschikkingen - Week 11 Uitslagen en rangschikkingen - Week 11 Seizoen 2016-2017 Afdeling 1 - Prov. Oost-Vl. - Heren Knal A TTC Ninove A 12-04 Egmont A Lobos A 10-06 Zele A St. Pauwels A 07-09 Galmaarden A Ronse A 12-04 Rooigem-Gent

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

Nr december 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr december 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.10 12 december 2014 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Met enige vertraging hebben wij voor u weer het nieuws van afgelopen week. Net zoals afgelopen weekend zijn het ook dit weekend weer de dames die aan de bak moeten. Speelden

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

David (1), Harm (3), Robin (2), Peter (1) Bjorn (4), Benny (4), Stijn (3) en Marijn (2)

David (1), Harm (3), Robin (2), Peter (1) Bjorn (4), Benny (4), Stijn (3) en Marijn (2) Speelweek 2 Merelbeke A Zandvoorde A Onze A-ploeg speelde deze week thuis tegen Zandvoorde A (B0-B2-B2-B2). Peter begon sterk en haalde zijn eerste match vrij vlot binnen. Robin hield de hele wedstrijd

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Kalender seizoen Ronse A

Kalender seizoen Ronse A Kalender seizoen 2017-2018 -- Ronse A Afdeling 1 Prov. Oost-Vl. - Heren POVLH01/006 Zaterdag 16-09-17 19:00 TTC Gent B Ronse A 0 / 0 POVLH02/004 Vrijdag 22-09-17 20:15 Ronse A Zele A 0 / 0 POVLH03/002

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!!

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! Coach Jan van Schendel wordt geïnterviewd In één en hetzelfde weekend zowel de overwinning voor ons

Nadere informatie

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij De jeugdbeker van Vlaanderen (sinds enkele jaren omgedoopt tot de Vlaamse jeugdkampioenschappen) is een competitie waar de beste 2 jeugdspelers (van elke provincie)

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 80 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang januari 2014 Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Eerst en vooral wenst het bestuur jullie het

Nadere informatie

Nr november 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr november 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.6 17 november 2014 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Speelweek 6. Merelbeke A Le Logis A

Speelweek 6. Merelbeke A Le Logis A Speelweek 6 Merelbeke A Le Logis A Merelbeke B Gierle B (verslag door Stijn Spitaels) Tijdens de zesde speelweek kon de B-ploeg voor het eerst dit seizoen 4 B-spelers opstellen. Peter zakte vanuit de A,

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

1. Woord van het bestuur Sterktelijst Heren Sterktelijst Jeugd Competitiekalender Maldegem A Maldegem B...

1. Woord van het bestuur Sterktelijst Heren Sterktelijst Jeugd Competitiekalender Maldegem A Maldegem B... Inhoud 1. Woord van het bestuur... 1 2. Sterktelijst Heren... 2 3. Sterktelijst Jeugd... 3 4. Competitiekalender... 4 Maldegem A... 4 Maldegem B... 5 Maldegem C... 6 Maldegem D... 7 Maldegem Jeugd... 8

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017 1 2 Inhoudsopgave: 1) START VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN 7) MCD TENNIS TIP

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012

Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012 Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012 Op vrijdag 19 oktober 2012 zijn de D.O.V. clubkampioenschappen dubbel gehouden. Er hadden zich 13 koppels ingeschreven, waardoor besloten is om een 6-kamp en

Nadere informatie

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal.

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 november: Senioren SETA 1 Brunssum 5 7-3 SETA 2 Quick 72 1 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

Resultaten Provinciaal Kampioenschap OVL Leeftijdsreeksen Sporthal De Kluize

Resultaten Provinciaal Kampioenschap OVL Leeftijdsreeksen Sporthal De Kluize Resultaten Provinciaal Kampioenschap OVL Leeftijdsreeksen Sporthal De Kluize - 06-01-2019 Benjamin jongens - Eindrangschikking 1.... ZHANG ZIQIAN BRYAN (E6 - Merelbeke) 2.... DUTHOY JOSSE (NG - Merelbeke)

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Nadat onze eerste afspraak in Blankenberge door de te felle wind afgelast werd, stonden we allemaal op scherp om het seizoen aan te snijden. De vooruitzichten waren redelijk

Nadere informatie

Team 4 - Najaarscompetitie 2012

Team 4 - Najaarscompetitie 2012 LELYSTAD UNITED Team 4 - Najaarscompetitie 2012 Johan Regterink Raymond Regterink Raymon Honing Rob Elzerman Vrijdag 14 september 2012 - Lelystad United 4 - Laren 4 In het najaar seizoen zullen we gaan

Nadere informatie

Demer & Dijle Bridge Trofee bulletin. Speeldag 7. Volgende afspraak: donderdag 21 februari 19u30 te Pieterman, Goudbloemstraat 28, 3000 Leuven

Demer & Dijle Bridge Trofee bulletin. Speeldag 7. Volgende afspraak: donderdag 21 februari 19u30 te Pieterman, Goudbloemstraat 28, 3000 Leuven Speeldag 7 Volgende afspraak: donderdag 21 februari 19u30 te Pieterman, Goudbloemstraat 28, 3000 Leuven 1 Voorwoord In de 2 de finaleronde heeft Ben&Co zijn voorsprong op lichtjes vergroot in de Trofeeronde.

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL D.O.V. 2014

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL D.O.V. 2014 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL D.O.V. 2014 Op vrijdag 17 oktober 2014 zijn de clubkampioenschapp0en dubbel van D.O.V. gehouden. Er hadden zich acht koppels ingeschreven, maar één uur voor de wedstrijden kreeg

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

Ook na komt wit in de verdrukking x40, 3.35x , 4.27x , 5.29x18 13x31 en schijfwinst én doorbraak.

Ook na komt wit in de verdrukking x40, 3.35x , 4.27x , 5.29x18 13x31 en schijfwinst én doorbraak. EDC speelde zaterdag 10 november de thuiswedstrijd tegen DUO 2. De wedstrijd werd met 12 8 gewonnen en dat was te typeren als niet goed, maar ook niet slecht. Overwinningen waren er voor Mattijs, Han,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie