Verslag Sectie vergadering L.S.OR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Sectie vergadering L.S.OR 06 15-12-2013"

Transcriptie

1 Verslag Sectie vergadering L.S.OR Opening: De voorzitter van de sectie OR06 opent om de sectievergadering. Hij bedank de aanwezige leden en clubs voor hun komst naar deze sectie vergadering. Er is stemrecht voor 6 licentiehouders, 2 volmachten, 2 clubs (Raco2000, HRMC) en de sectie OR06. (totaal 14 stemmen) 2 Ingekomen stukken: Buiten de voorstellen reglementswijzigingen zijn er geen andere stukken binnen gekomen. 15 reglement wijzigen voorstellen waarvan er 2 zijn afgewezen die door niet licentie houders ingediend waren. Een voorstel van Mari hoort thuis op de A.L.V en word later besproken. 3 Jaarverslag 2013 OR06: Er zijn 5 wedstrijden gereden om het N.K. waarvan de beste 4 telden. Helmond, Appingedam, Den Helder, Zeeland en Utrecht. De twee nieuwe locaties Appingedam en Zeeland hebben een zeer goede indruk achter gelaten door de inzet van hun vrijwilligers en de locatie. Tot en met de finale van de laatste wedstrijd is het spannend gebleven wie zich Nederlands Kampioen mocht gaan noemen. De time keeping is het hele jaar door Ansgar uitgevoerd. Ansgar heeft aangegeven te stoppen met time keeping. De sectie OR-06 wil hem hier hartelijk voor bedanken. De sectie had tijdens de sectie vergadering een voorstel willen in brengen om de rijders een keuze te laten maken tussen Ansgar en/ of Mari voor Doordat Ansgar is gestopt is het voorstel niet meer nodig en zal Mari deze taak gelukkig op zich nemen.

2 Dit jaar hebben Erik Bisschop, Sander Scholte en ondergetekende de scheidsrechter functie op zich genomen tijdens de wedstrijden. Bij de GP die voor de eerste keer door Raco2000 was georganiseerd hadden er meer deelnemers mogen zijn voor al het werk wat hier mee is gemoeid.(inzet Raco2000) De 4wd klasse kwam slecht van de grond (geen 7 licenties) en hierin heb ik als sectie voorzitter de beslissing genomen na overleg met de rijders om de 4wd mee te laten rijder met de 2wd klasse als er niet voldoende deelnemers waren. (na de kwalificaties werden deze er uit gefilterd) Alleen bij de laagste wedstrijd van 2013 hebben de 4WD een aparte heat gereden. 4 EFRA AGM minutes Large Scale: Van de belangrijkste punten word hier verslag gedaan. De AGM werd gehouden in Zagreb en voor de Nomac waren Frans en Cor aanwezig. 15 aangevraagde plaatsen voor de EK 2014 in Oostenrijk voor Nederland 10 2wd en 5 4wd. Totaal van alle landen kwam dit uit op 56 2wd en 38 4wd. Het voorstel om de grotere velgen / banden ook voor de 2wd en v.v. te gebruiken is aangenomen. De regel voor de tank inhoud is weer zoals die in het begin was opgesteld. 700cc voor 2wd en 800cc voor 4wd. Dit zal tijdens de tussentijdse keuringen gecontroleerd worden. 5 Wedstrijd kalender 2014: 26/27 April Raco /18 Mei HRMC 21/22 Juni RC de Fivelcrossers 6/7 September Mach-One De sectie is nog bezig om een aantal wedstrijden extra bij andere organisatoren onder te brengen.

3 21 September mee te rijden met de HMRC Eight en de punten tellen mee voor het N.K. 6 E.K.Fehring Oostenrijk: Tot op heden hebben 12 rijders hun allocatie betaald. Hiervan zijn er 8 2wd en 4 4wd Vanaf januari kunnen er waarschijnlijk nog reallocated plaatsen worden aangevraagd alleen zijn deze duurder. Voor Fehring Oostenrijk zal er dit jaar voor gezorgd dienen te worden dat zij de Nomac kleding krijgen. 7 Pauze: 8 Ingediende reglement voorstellen: OR06-NK - Voorstel 1 Ingediend op: :00:00 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.3 Artikel: Vanuit de laagste finales klimmen de eerste drie rijders op naar de hogere finale. Eerste 3 rijders uit halve-a en halve-b finale plaatsen zich direct voor de hoofdfinale. De hoofdfinale wordt vervolgens aangevuld met de 4 tijdsnelsten uit de halve A- respectievelijk halve B-finale. Rijders worden aan de hand van hun gereden tijd in de halve finale ingedeeld op startplek voor de hoofdfinale. Indien de omstandigheden tussen halve finale A en halve finale B verschillen, dan gaan de eerste 5 rijders uit iedere halve finale over naar de hoofdfinale. Onder wisselende omstandigheden vallen: * races waarbij de ondergrond danig veranderd door bv het uitgraven van de baan door de wagens (bv manage). * Regen op kunstgras met 1 halve finale in droog de ander in nat. * Eventuele andere externe onvoorziene omstandigheden die een invloed hebben op de rijtijden hebben tussen beide halve finales, te beoordelen door wedstrijdleiding

4 Vanuit de laagste finales klimmen de eerste drie rijders op naar de hogere finale. Eerste 5 rijders uit halve-a en halve-b finale plaatsen zich direct voor de hoofdfinale. In finales strijdt je voor je positie niet voor je eindtijd. Het is mogelijk dat je tijdens de gehele halve finale aan het strijden met om een positie. Hierbij verlies je over het algemeen tijd en is het vaak onmogelijk om een goede tijd neer te zetten. Voorstel is met 14 stemmen voor aangenomen. OR06-NK - Voorstel 2 Ingediend op: :34:36 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: Artikel: Failsafe moet werken, dat het gas dicht gaat. Daarbij is het verplicht een killswitch te hebben of een mechanisch terughalen van de gasservo bij het uitvallen van de batterij spanning. Op deze manier wordt voorkomen dat een wagen er ongecontroleerd vandoor gaat. Veertjes voor het mechanisch terughalen wil ik persoonlijk (kosteloos) wel leveren. Voorstel is met 6 stemmen tegen en 8 onthoudingen afgewezen. OR06-NK - Voorstel 3 Ingediend op: :41:09 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.1 Artikel: Banden en velgen Alleen Noppenbanden zijn toegestaan die voldoen aan het volgende profiel : 1 rij van 4 noppen 1 rij met 1 V aan de buiten/binnenkant en 3 noppen. Alle hardheden toegestaan. Maximale diameter van de banden: 170 mm. Maximale breedte van de banden: 75 mm. Maximale diameter van de velgen: 120 mm. Maximale breedte van de velgen: 65 mm. Banden en velgen Alleen banden gemaakt voor Large Scale Off Road zijn toegestaan. Maximale diameter van de banden: 170 mm. Maximale breedte van de banden: 75 mm.

5 Maximale diameter van de velgen: 120 mm. Maximale breedte van de velgen: 65 mm. Om meer rijders te krijgen proberen de kosten wat te drukken door maar 1 soort band toe te staan. Dit kan mogelijk ook de competitie spannender maken omdat de rijders minder keuze hebben qua band. Mogelijk ter discussie: Een andere band Een additionele band voor kunstgras Deze regel zou ik zien als 1 jaar proef, na 1 jaar evalueren en als het niks is weer laten vallen. Voorstel is met 3 stemmen voor en 11 tegen afgewezen. OR06-NK - Voorstel 4 Ingediend op: :47:00 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.5 Artikel: Circuit Het oppervlak van de baan moet geschikt zijn voor autoâ??s in de klassen genoemd in artikel , bijvoorbeeld(kunst-)gras of zand. Het circuit moet minimaal 7 genummerde baaninzetplaatsen hebben. Circuit Het oppervlak van de baan moet geschikt zijn voor autoâ??s in de klassen genoemd in artikel , bijvoorbeeld(kunst-)gras of zand. Het circuit moet minimaal 7 genummerde baaninzetplaatsen hebben. Een NK over een heel jaar moet minimaal 2 verschillende ondergronden bevatten. De Nomac zal zich uiterst in zetten om dit mogelijk te maken. Een NK alleen gereden op kunstgras kan niet een volwaardig offroad NK zijn. Ik vind dat offroad rijdend nederland zich moet inzetten om ook vaste circuits te hebben die niet kunstgras zijn. Voorstel is met 14 stemmen voor aangenomen. OR06-NK - Voorstel 5 Ingediend op: :07:13 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.1 Artikel: Technische klassen en gewichten De sectie kent twee klasse: 2WD en 4WD Large Scale Offroad. Technische klassen en gewichten De sectie kent 3 klasse: 2WD, 2WD stock en 4WD Large Scale Offroad.

6 De 2WD stock klasse is een klasse die voldoet aan dezelfde regels als de 2WD klasse maar met de volgende restrictie's. Max 26 CC motor zonder tuning. Geen voorremmen Achterrem alleen de standaard tussenas rem is toegestaan Alleen noppenbanden zijn toegestaan met het volgende profiel: 1 rij van 4 noppen en 1 rij met V en 3 noppen Voor de wedstrijd dienen er minimaal 7 rijders zich te hebben ingeschreven en aanwezig te zijn ander word deze klasse niet gereden en toegevoegd aan de gewone wedstrijd. Introductie van een standaard klasse. Het kost niks om deze toe te voegen aan het regelement en als we er extra rijders mee krijgen is dat alleen maar goed. Ik hoop hierdoor wat meer beginnende rijders te krijgen. Standaard motor controleren is wel lastig voor de keuring. Voorstel is met 10 stemmen voor en 4 stemmen tegen aangenomen. OR06-NK - Voorstel 6 Ingediend op: :30:07 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.3 Artikel: Er worden minimaal 4 wedstrijden verreden voor het Nederlands Kampioenschap. Voor de eindstand in het kampioenschap worden de resultaten van alle wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap bij elkaar opgeteld waarna het slechtste resultaat van het totaal afgetrokken moet worden. Een wedstrijd die niet meegereden is door een deelnemer mag geschrapt worden. Buiten de aangevraagde wedstrijden door de Nomac aangesloten clubs is het voor de sectie LS OR06 mogelijk om 1, 2 of 3 wedstrijden bij externe organisatoren op andere ondergronden dan kunstgras in overleg met de N.K.rijders toe te voegen. Aantal schrap word 6-2, 5-1 en 4-1 Hiermee kan het mogelijk worden om wanneer er wedstrijden op andere ondergronden bv zand georganiseerd worden en de organisatie van dit evenement het goed vind hierin mee te rijden. Voorstel is met 14 stemmen voor aangenomen. OR06-NK - Voorstel 7 Ingediend op: :25:56 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.2 Artikel: Alleen banden gemaakt voor Large Scale Off Road zijn toegestaan. Maximale diameter van de banden: 170 mm. Maximale breedte van de banden: 75 mm. Maximale diameter van de velgen: 120 mm. Maximale breedte van de velgen: 65 mm.

7 Alleen banden gemaakt voor Large Scale Off Road zijn toegestaan. Maximale diameter van de banden: 190 mm. Maximale breedte van de banden: 85 mm. Maximale diameter van de velgen: 160 mm. Maximale breedte van de velgen: 75 mm. Deze regel is aan genomen bij de EFRA vergadering en zorg er voor dat je je banden zowel op de 2WD als op de 4WD en vica versa op de auto kan gebruiken. Lijk mij geen probleem om dit ook bij ons in het reglement te gebruiken. Voorstel is met 8 stemmen voor 3 tegen en 3 onthoudingen aangenomen. OR06-NK - Voorstel 8 Ingediend op: :36:56 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: Artikel: - Het toevoegen van een extra "finale" voor de finale waarin je rijders laat deelnemen die niet verder gekomen zijn dan de 1/4 finale! Tussen de beide 1/2 finales en de finales moet altijd een tijd van "rust" zitten om de finalisten de gelegenheid te geven hun auto's te prepareren. Gebruik deze tijd voor een extra finale, soort best-of-the-rest. Voorstel is met 1 stem voor 10 stemmen tegen en 3 onthoudingen afgewezen. De aanwezigen van de sectie vergadering vinden het niet meer dan normaal dat de time keeping deze mogelijkheid krijgt om waar mogelijk rijders zo veel mogelijk rijtijd voor hun in te delen. OR06-NK - Voorstel 9 Ingediend op: :41:40 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.2 Artikel: Koppeling en rem De modelwagens moeten van een doeltreffende rem en koppeling voorzien zijn. Deze rem moet de auto op zijn plaats kunnen houden met stationair draaiende motor. Met uitzondering van ABS en soortgelijke systemen, zijn er voor wat betreft de remmen geen beperkingen opgelegd.

8 Er moet een (centrale)werkende rem aanwezig zijn op alleen de achterwielen. Remmen op de voorwielen zijn uitgesloten. Kosten reductie doordat er geen extra lucht - of hydraulische remset met servo aangeschaft te worden. Onderhoud hierop niet meer nodig Goedkopere zender mogelijk. Bedrijfszekerheid word verhoogd door geen kromme vastzittende luchtremmen afstelproblemen enz. Verschillen op baan worden kleiner als alle rijders zonder voorremmen rijden. Lagere instapkosten bij aanschaf auto. Voorstel is met 0 stemmen voor 14 stemmen tegen afgewezen. OR06-NK - Voorstel 10 Ingediend op: :22:28 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: 12.1 Artikel: De sectie kent twee klasse: 2WD en 4WD Large Scale Offroad. Deze klasse heeft de volgende gewichtslimieten: 8KG Minium en 14 kg Maximun De gewichtslimieten gelden te allen tijde voor een raceklare wagen zonder brandstof. In de 4WD klasse mogen ook de Losi mee rijden. Afgelopen wedstrijden zien wij steeds meer deze klasse bij elkaar gevoegd worden en er een mooie strijd onstaat. Ik hoop dat met name de N.K. rijders die volgend jaar 4WD gaan rijden of al rijden in de poll op het forum hier voor of tegen willen stemmen. Voorstel is met 9 stemmen voor 5 tegen aangenomen. OR06-NK - Voorstel 11 Ingediend op: :51:37 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: - Artikel: Het mogelijk maken voor de licentiehouders, om in geval van het niet aanwezig kunnen zijn op de sectievergadering, toch hun stem te kunnen uitbrengen op reglements-voorstellen dan wel reglements wijzigingen.

9 Het is niet altijd voor iedereen mogelijk om aanwezig te zijn op de sectievergadering! Aangezien er in de regel slechts 1 volmacht aan een andere licentiehouder gegeven mag worden, komen veel stemmen op deze manier te vervallen! Voorstel is met 1 stemmen voor 13 stemmen tegen afgewezen. OR06-NK - Voorstel 12 Ingediend op: :48:05 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: - Artikel: - - Punten voor andere klassementen 40+ en Junior overnemen uit het algemeen klassement ipv de rijders te filteren en punten opnieuw te verdelen. Door rijders te filteren en punten opnieuw uit te delen kan het gebeuren dat een rijder die in het algemeen klassement achter een andere rijder geeindigt is in het 40+ of junior klassement met opnieuw toekennen van punten voor die andere rijder geklasseerd wordt! Voorstel is met 13 stemmen voor 1 tegen aangenomen. OR06-NK - Voorstel 13 Ingediend op: :01:25 Klasse: OffRoad 1:6 - NK Pagina: - Artikel: - - Puntentelling: 75, 70, 66, 63, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55, 54, 53..2, 1, 1, 1 etc. Met het huidige puntensysteem (150, 140, 131 etc.) worden de verschillen in punten tussen de top en de subtop vrij groot en niet meer te overbruggen. Door een lager aantal punten toe te kennen zal het langer spannend blijven wie Nederlands Kampioen gaat worden. Voorstel is met 9 stemmen voor 5 tegen aangenomen. 9 Rondvraag:

10 Er word door de aanwezige geen gebruik van gemaakt. 10 Sluiting vergadering: De voorzitter sluit de vergadering om de sectie vergadering.

Ingediend door: John Bode Ingediend op: :00:00 Klasse: OffRoad 1:6 - NK

Ingediend door: John Bode   Ingediend op: :00:00 Klasse: OffRoad 1:6 - NK OffRoad 1:6 NK Twee voorstellen verwijderd, ingediend door niet-licentiehouders Voorstel nummer: 1 Ingediend door: John Bode E-mail: John@Bode.nu Ingediend op: 2013-10-23 10:00:00 Klasse: OffRoad 1:6 -

Nadere informatie

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd reglement.

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd reglement. 12 Reglement Sectie Brandstof Offroad Large Scale 2015 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd reglement. 12.1 Technisch Reglement

Nadere informatie

Sectie Brandstof Offroad Large Scale Technisch Reglement Technische klassen en gewichten Motorspecificaties

Sectie Brandstof Offroad Large Scale Technisch Reglement Technische klassen en gewichten Motorspecificaties 12 Reglement Sectie Brandstof Offroad Large Scale Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 12.1 Technisch Reglement Modelwagens

Nadere informatie

Reglement MACH Open Club Brandstof 2018

Reglement MACH Open Club Brandstof 2018 Reglement MACH Open Club Brandstof 2018 Het clubkampioenschap wordt in de maanden maart t/m september verreden. Dit jaar rijden we 6 wedstrijden met 1 extra reserve datum. Na elke wedstrijd wordt de daguitslag

Nadere informatie

Notulen Nomac BC10 sectievergadering

Notulen Nomac BC10 sectievergadering Notulen Nomac BC10 sectievergadering 2014-12-14 Contents 1 Agenda... 3 2 Opening... 3 3 Jaarverslag 2014... 3 4 Voorstellen... 4 4.1 NK-1 Voorstel om stand sneller op de website te zetten.... 4 4.1.1 Resultaat...

Nadere informatie

Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale

Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 1 Technisch Reglement Modelwagens

Nadere informatie

Hoogte en breedte worden gemeten met een spacer van 20 mm onder het chassis, waarbij

Hoogte en breedte worden gemeten met een spacer van 20 mm onder het chassis, waarbij Voorstellen reglementswijzigingen BC08 Indiener: Rick Vrielijnck Pagina: 1 Artikel: 10.1.1 Oude tekst: 10.1.1 Afmetingen a) Schaalverhouding: 1:8 b) Maximale lengte: 637 mm c) Maximale breedte: 267 mm

Nadere informatie

HFCC Indoor Racing Series 2015 / 2016

HFCC Indoor Racing Series 2015 / 2016 HFCC Indoor Racing Series 2015 / 2016 Open Clubwedstrijden Klassen 1/12 Pancar Mini Formule 1 Toerwagen Stock Algemene reglementen Onderstaande reglementen gelden voor alle klassen en alle wedstrijden.

Nadere informatie

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement.

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 9 Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale 2015 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 9.1 Technisch Reglement

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:8

Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:8 10 Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:8 Sectie Brandstof Circuit 1:8 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 10.1

Nadere informatie

Voorstellen reglementswijzigingen OR06

Voorstellen reglementswijzigingen OR06 Voorstellen reglementswijzigingen OR06 Indiener: Renze Postma Pagina: 5.11 Artikel: 5.14.9 Oude tekst: 5.14.9 Geluidsinstallatie Een duidelijk verstaanbare (op rijdersstelling en in het rijderskwartier

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EC

Wedstrijdreglement EC Wedstrijdreglement EC10 2017 Deelname: Het is toegestaan in meerdere klassen deel te nemen. Als de deelnemer tegelijk moet rijden en baaninzetten zal deze zelf voor een vervanger moeten zorgen en dit door

Nadere informatie

Voorstellen 2013 Brandstof 1:10 200mm - NK

Voorstellen 2013 Brandstof 1:10 200mm - NK Voorstellen 2013 Brandstof 1:10 200mm - NK Voorstel nummer: 1 Ingediend door: Marcel Haenen E-mail: Ingediend op: 2012-10-18 16:09:14 Klasse: Brandstof 1:10 200mm - NK Pagina: Artikel: Het NK wordt niet

Nadere informatie

Reglement MACH Brandstof Open Event 2019

Reglement MACH Brandstof Open Event 2019 Reglement MACH Brandstof Open Event 2019 Het clubkampioenschap wordt in de maanden Maart t/m Oktober verreden. Dit jaar rijden we 2 wedstrijden met 1 trainingsdatum op tweede paasdag. Na elke wedstrijd

Nadere informatie

Voorstellen reglementswijzigingen EC10

Voorstellen reglementswijzigingen EC10 Voorstellen reglementswijzigingen EC10 Indiener: Jeroen Streefkerk - Electro 1:10 Pagina: 8.5 Nomac jaarboek 2011 Artikel: 8.1.8 De volgende regelaars zijn toegestaan: SpeedPassion Cirtix Stock Club Race

Nadere informatie

Reglementen sectie Electro 1/10

Reglementen sectie Electro 1/10 Reglementen sectie Electro 1/10 Toerwagen Stock Chassis: Banden: Gewicht: Body: 4wd Toerwagen. Ride 34 (26027) (max. 3 set per jaar). Shimizu d20 (dunlop) alleen bij regen! (max. 1 set per jaar). Minimum

Nadere informatie

Sectie Brandstof Circuit 1: Technisch Reglement 200mm (sedan) Afmetingen en gewichten Motor, uitlaat en inlaat

Sectie Brandstof Circuit 1: Technisch Reglement 200mm (sedan) Afmetingen en gewichten Motor, uitlaat en inlaat 11 Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:10 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 11.1 Technisch Reglement 200mm (sedan)

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 Versie 6.0: 2018 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 ALGEMEEN De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel 6, Wedstrijd Reglement BMX (WRB) laatst

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016. KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016. KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016 KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement

Nadere informatie

Reglementen sectie Electro 1/10

Reglementen sectie Electro 1/10 Reglementen sectie Electro 1/10 Toerwagen Stock Chassis: 4wd Toerwagen. Banden: Ride 34 (26027)(max. 3 set per jaar). Shimizu d20 (dunlop) alleen bij regen! (max. 1 set per jaar). Gewicht: Minimum gewicht:

Nadere informatie

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2019 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan dit voorgeschreven

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 Versie 4.0: November ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap,

Nadere informatie

6. Reglement sectie electro 1:10

6. Reglement sectie electro 1:10 6. Reglement sectie electro 1:10 Dit Reglement maakt deel uit van Het Huishoudelijk Reglement van MRM en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 6.1 Technisch reglement Modelwagens die niet

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid 2016 REGLEMENT DISTRICTS (DMX CUP) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX CUP wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders,

Nadere informatie

MON. AANVULLEND MX REGLEMENT Regiocompetitie. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON. AANVULLEND MX REGLEMENT Regiocompetitie. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND MX REGLEMENT Regiocompetitie 2016 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Fax.: 0485 31 45 35 Internet: Email: www.mon.nl info@mon.nl Pagina

Nadere informatie

HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016

HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016 HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016 Klassen Toerwagen Modified Toerwagen Stock 13.5 Blinky Toerwagen Stock 17.5 Blinky Formule 1 Algemene reglementen Onderstaande reglementen gelden voor alle

Nadere informatie

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5.

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5. REGLEMENT KNWU BMX Topcompetitie 2014 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing op de Topcompetitie,

Nadere informatie

Reglementen sectie Electro 1/10

Reglementen sectie Electro 1/10 Reglementen sectie Electro 1/10 Toerwagen Stock Chassis: Banden: 4wd Toerwagen. Ride Rex 34 (26027) (max. 3 set per jaar). Set Pit-Shimizu D01J (D20) Wet Pre-Glued regenbanden, alleen bij regen toegestaan

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

9 Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale

9 Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale 9 Reglement Sectie Brandstof Circuit Large Scale Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 9.1 Technisch Reglement Modelwagens

Nadere informatie

8 Reglement sectie brandstof 1:10

8 Reglement sectie brandstof 1:10 8 Reglement sectie brandstof 1:10 Dit Reglement maakt deel uit van Het huishoudelijk Reglement van MRM en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 8.1 Technisch reglement 200mm (sedan) Modelwagens

Nadere informatie

K.N.M.V. District West

K.N.M.V. District West DMX CUP MOTOCROSS REGLEMENT K.N.M.V. District West 2016 Data: Zaterdag 12 maart 2016 MCC Bleiswijk - Bleiswijk Zaterdag 9 april 2016 MSV de Uitlaat - Vlissingen Zaterdag 30 april 2016 MCC Holland - Gouda

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 Versie 7.0: 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden

Nadere informatie

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+.

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+. Reglement KNWU BMX TopCompetitie 5 te Erp op 4 en 5 oktober 2014 Dit reglement vervangt het BMX TopCompetitie 2014 v1.4 20140120 voor deze wedstrijd. Alle competitie regels voor het eindklassement zijn

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019 Versie 5.0: ALGEMEEN De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel 6, Wedstrijd Reglement BMX (WRB) laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord-Midden-Zuid

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord-Midden-Zuid DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord-Midden-Zuid 2018 REGLEMENT DISTRICTS (DMX CUP) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX CUP wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in

Nadere informatie

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 `SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1. Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

De Truggy Masters 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Truggy Masters welke bestuurd wordt door de volgende personen:

De Truggy Masters 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Truggy Masters welke bestuurd wordt door de volgende personen: Reglement Truggy Masters Vanaf seizoen 2015 0 Inhoud Organisatie... 2 Communicatie... 2 Doelstelling... 3 Truggy Klasse Indeling... 3 Electro & Vrije 1:8 klasse... 4 Heat indeling Rookie, Sport, Masters

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 KNMV District Zuid-bestuur knmvzuidsecr@gmail.com Inhoud DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS:... 2 DEELNEMENDE KLASSEN:... 2 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2015 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2017 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. 13.1 Het Algemeen Bestuur

Huishoudelijk Reglement. 13.1 Het Algemeen Bestuur 13 Huishoudelijk Reglement Het Huishoudelijk Reglement kan naast dit reglement, uit andere, aanvullende reglementen bestaan. De aanhef van deze reglementen bevat de opmerking dat deze deel uitmaken van

Nadere informatie

2018- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6

2018- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2018 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

Aan : AMCA bestuur / leden Betreft : Verslag NOMAC sectievergaderingen en Voorzittersoverleg 2006 Van : Richard Engbersen / Rob Stuart / Cees van dijken / Huub van der Leeuw Datum : 10-01-2007 Aanwezig

Nadere informatie

Bepalingen voor deelname aan de nationale competitie Mass start 2019/2020

Bepalingen voor deelname aan de nationale competitie Mass start 2019/2020 Bepalingen voor deelname aan de nationale competitie Mass start 2019/2020 Geschiedenis versies: 06-06-2019 Versie 1.0 Definitieve versie voor seizoen 2019/2020 Algemene bepalingen Mass start competitie

Nadere informatie

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement.

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 8 Reglement Sectie Electro Circuit 1:10 2015 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 8.1 Technisch Reglement Modelwagens

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2015 KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

Reglement voor model-truck-trial

Reglement voor model-truck-trial Reglement voor model-truck-trial versie 2005 Voorwoord Dit reglement is vertaald uit de Duitse versie, en mijn vertaling is misschien niet de beste. Ook zijn sommige stukken verplaatst. Naar de bijlage.

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen, in het bijzonder het vermelde onder CATEGORIE

Nadere informatie

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN SHORTTRACK Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EC

Wedstrijdreglement EC Wedstrijdreglement EC10 2018 Deelname: Het is toegestaan in meerdere klassen deel te nemen. Als de deelnemer tegelijk moet rijden en baaninzetten zal deze zelf voor een vervanger moeten zorgen en dit door

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2018 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE...

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... INHOUD DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... 2 WEDSTRIJDEN... 2 LEEFTIJD... 3 RIJDEN IN EEN ANDER DISTRICT

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 Organisatie: Deze klasse wordt georganiseerd door de Stichting D.N.R.T. Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, het Wedstrijdreglement

Nadere informatie

2016- BMX Noord - Oost Competitie Pagina 1 van 6

2016- BMX Noord - Oost Competitie Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2016 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 23 25 oktober 2015 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen,

Nadere informatie

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlands kampioenschap aflossing

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlands kampioenschap aflossing INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN SHORTTRACK Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen Artikel 302 Nederlands kampioenschap aflossing Artikel 303 A. Nederlandse Kampioenschappen Afstanden B. Open

Nadere informatie

GTMRC Club Coupe de Belgique 3 en 4 mei 2014.

GTMRC Club Coupe de Belgique 3 en 4 mei 2014. Coupe de Belgique 2014 GTMRC Club Coupe de Belgique 3 en 4 mei 2014. Algemeen Het circuit ligt op een tapijt van ongeveer 360m², rond de 100m lang en is omrand met een dikke zwarte rubberen slang. De "infield"

Nadere informatie

Er worden 6 wedstrijden verreden voor het clubkampioenschap, hiervan tellen de 5 beste voor het clubkampioenschap.

Er worden 6 wedstrijden verreden voor het clubkampioenschap, hiervan tellen de 5 beste voor het clubkampioenschap. Wedstrijdreglement EC10 2019 Deelname: Het is toegestaan in meerdere klassen deel te nemen. Als de deelnemer tegelijk moet rijden en baaninzetten zal deze zelf voor een vervanger moeten zorgen en dit door

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Wedstrijdreglement RC Hotwheels 2015 Pagina 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Wedstrijdreglement RC Hotwheels 2015 Pagina 1 WEDSTRIJDREGLEMENT 2015 Wedstrijdreglement RC Hotwheels 2015 Pagina 1 1 ALGEMEEN 1.1 Wedstrijdreglement Het wedstrijdreglement 2015 van RC Hotwheels is van toepassing op alle door RC Hotwheels op het eigen

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement.

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 11 Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:10 2015 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 11.1 Technisch Reglement 200mm

Nadere informatie

2017- BMX Noord - Oost Competitie.versie4 Pagina 1 van 5

2017- BMX Noord - Oost Competitie.versie4 Pagina 1 van 5 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

KNSB Cup seizoen 2016/2017

KNSB Cup seizoen 2016/2017 KNSB Cup seizoen 2016/2017 Nationale Competitie De Nationale Competitie zoals bedoeld in de Specifieke Bepalingen Shorttrack artikel 305 wordt georganiseerd onder de naam KNSB Cup. In het geval dit document

Nadere informatie

KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015. KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015. KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 NK Kwalificatie 2015 Algemene regels (gelden voor alle klassen/rijders) Per NK klasse wordt een Nationale Ranglijst gemaakt die bepalend is voor deelname aan het

Nadere informatie

Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2014 is als volgt:

Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2014 is als volgt: 2014 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2014 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU (WRB)

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 versie 4.0

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 versie 4.0 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 versie 4.0 KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 Algemeen Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet of nog

Nadere informatie

2019- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6

2019- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2019 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU, tenzij

Nadere informatie

De clubwedstrijden worden in drie (3) manches gereden. Na de manches zal nog een (A en B) finale worden gereden (extra punten).

De clubwedstrijden worden in drie (3) manches gereden. Na de manches zal nog een (A en B) finale worden gereden (extra punten). Wedstrijdreglement clubwedstrijden NCC 2017 1. Deelname clubwedstrijden NCC: Voor deelname aan de clubwedstrijd moet ieder lid fietscross zich, per wedstrijd, vooraf inschrijven. Inschrijven doe je door

Nadere informatie

Algemeen regionale afspraken, District Oost. Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden.

Algemeen regionale afspraken, District Oost. Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden. NFF District OOST Algemeen regionale afspraken, District Oost Datum: 30 januari 2014 Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden. Wedstrijd reglement

Nadere informatie

KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018

KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018 KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018 Versie 3.0: 2018 KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018 ALGEMEEN Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet of nog niet aan een wedstrijd hebben deelgenomen,

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Versie 20 januari

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Versie 20 januari PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Versie 20 januari KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Algemeen Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet

Nadere informatie

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc.

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc. Short Endurance STRUCTUUR De Short Endurance is een volledig onafhankelijk endurance-kampioenschap. Alle teams bestaan uit 2 piloten. Dit moeten niet voor elke race dezelfde piloten zijn In dit kampioenschap

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Sportief Reglement Super Toer Wagen Cup (STWC)

Sportief Reglement Super Toer Wagen Cup (STWC) Sportief Reglement Super Toer Wagen Cup (STWC) Dit sportief reglement vormt de basis voor de Super Toer Wagen Cup. Verdere verduidelijkingen en/of aanpassingen van dit reglement zullen door de organisatoren

Nadere informatie

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2019 versie: 16 januari 2019

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2019 versie: 16 januari 2019 Artikel 1. Nederlands Kampioenschap Historische Rally's Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally's, hierna te noemen NK, wordt georganiseerd door de Dutch Historic Rally Club (DHRC). DHRC-leden doen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Wedstrijdreglement RC Hotwheels 2016 Pagina 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Wedstrijdreglement RC Hotwheels 2016 Pagina 1 WEDSTRIJDREGLEMENT 2016 Wedstrijdreglement RC Hotwheels 2016 Pagina 1 1 ALGEMEEN 1.1 Wedstrijdreglement Het wedstrijdreglement 2016 van RC Hotwheels is van toepassing op alle door RC Hotwheels op het eigen

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4. Inhoud: 1) Lobby Settings. 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties.

De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4. Inhoud: 1) Lobby Settings. 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties. De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4 Inhoud: 1) Lobby Settings 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties 2) Penalties 2.1) Toepassen van Penalties 2.2) Penalty Strafpunten Systeem

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2017 Het wedstrijdreglement voor de interclub wedstrijden in 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT FIETSCROSS

Nadere informatie

Belgian Max Challenge. Technisch. reglement. Micro Max

Belgian Max Challenge. Technisch. reglement. Micro Max Belgian Max Challenge Technisch 2015 reglement Micro Max MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

Aanvullend Reglement. RES Axel. Motocross is een terreinwedstrijd voor motoren op een afgesloten circuit met hindernissen.

Aanvullend Reglement. RES Axel. Motocross is een terreinwedstrijd voor motoren op een afgesloten circuit met hindernissen. Axel, Januari 2017 Aanvullend Reglement RES Axel Motocross is een terreinwedstrijd voor motoren op een afgesloten circuit met hindernissen. art 1: Algemeen. De stichting RES Axel gaat bij de organisatie

Nadere informatie

KNSB Cup seizoen 2019/2020

KNSB Cup seizoen 2019/2020 KNSB Cup seizoen 2019/2020 Nationale Competitie De Nationale Competitie zoals bedoeld in de Specifieke Bepalingen Shorttrack artikel 305 wordt georganiseerd onder de naam KNSB Cup. In het geval dit document

Nadere informatie

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op de voorwedstrijden en eindstrijden van het nationaal kampioenschap vijfkamp.

Nadere informatie

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN Bronnen: UCI/KNWU Positie regels Plaats van het traditionele stuur Plaats van de stuur extensies Meting punt van de shifters Hoogte van het stuur extensies Positie van

Nadere informatie

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting Sportief Reglement 8 & 9 juni 2019 24HR Endurance kart race Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting 1. Introductie 1.1 Historie 1.2 Organisatie reglement 1.3 Contactgegevens 2. Algemene regels en

Nadere informatie

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2017 versie: 11 januari 2017

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2017 versie: 11 januari 2017 Artikel 1. Nederlands Kampioenschap Historische Rally's Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally's, hierna te noemen NK, wordt georganiseerd door de Dutch Historic Rally Club (DHRC). DHRC-leden doen

Nadere informatie

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016 BNL Karting Series Technisch 2016 reglement Micro Max MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENTEN

DEELNEMERSREGLEMENTEN DEELNEMERSREGLEMENTEN A. ALGEMEEN: 1. Het verrijden van de sleep geschiedt op eigen risico. 2. Met onmiddellijke uitsluiting wordt gestraft bij: A. Het niet opvolgen van aanwijzingen van de wedstrijdleiding

Nadere informatie

Klassereglement 2015 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Klassereglement 2015 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Klassereglement 2015 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ORGANISATIE Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

KNSB Cup seizoen 2017/2018

KNSB Cup seizoen 2017/2018 KNSB Cup seizoen 2017/2018 Nationale Competitie De Nationale Competitie zoals bedoeld in de Specifieke Bepalingen Shorttrack artikel 305 wordt georganiseerd onder de naam KNSB Cup. In het geval dit document

Nadere informatie