Tegels en Sanitair Online

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tegels en Sanitair Online"

Transcriptie

1 Tegels en Sanitair Online Tegels en Sanitair Online

2 T aantrekkelijke kanten. Laat daar geen misverstand over bestaan. Ze zijn bijvoorbeeld mooi, duurzaam en makkelijk te onderhouden. Helaas gebiedt de waarheid echter wel te zeggen dat ze doorgaans ook minder fraaie zijdes hebben. Namelijk de zijkanten. Die zijn weliswaar meestal aan het zicht onttrokken, maar toch. Soms steken ze open en bloot de kop op. Met alle gevolgen van dien. Want zijkanten zien er niet uit, zijn niet makkelijk schoon te houden en kunnen met hun ruwe oppervlak lelijke schaafwonden veroorzaken. Bovendien vormen zij een zwakke plek in de verder zo stevige tegel. V niets tegen te beginnen? Jawel, erg eenvoudig zelfs. Gewoon tegelprofielen aanbrengen. Dat is makkelijk om te doen, buitengewoon effectief en kost maar weinig geld. Elke professionele tegelzetter maakt dan ook dankbaar gebruik van dit soort strippen. Niet in de laatste plaats omdat tegelprofielen nog een buitengewoon extra plezierige eigenschap op de koop toe hebben: ze onttrekken ook kleine imperfecties aan het zicht. Het grootste probleem met tegelstrippen is kiezen. Bij Tegels en Sanitair Online hebben we circa 50 verschillende uitvoeringen (veelal met bijhorende hoekstukken) standaard in ons assortiment die uit voorraad leverbaar zijn. Meer dan het dubbele zelfs als u nog meer keuze wenst en geen probleem heeft met een bezorgtijd van circa 7 werkdagen. Om het iets eenvoudiger voor u te maken hebben wij deze brochure samengesteld. Hierin ziet u op groot formaat de afzonderlijke mogelijkheden afgebeeld, inclusief alle details. Kunt u hierin de tegelprofiel van uw keuze niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

3 T altijd noodzakelijk. Wanneer u een wand zonder hoeken volledig met dezelfde tegels betegelt en dus nergens een (onafgewerkte) zijkant, bovenkant of overgang heeft, zijn profielen uit praktisch oogpunt overbodig. In andere gevallen bewijzen ze echter goede diensten. R tegels zijn, mild gezegd, heel onplezierig. Met name in ruimtes zoals badkamers waar we comfort juist extra op prijs stellen. Tegelprofielen helpen om (venijnige) schaafwondjes te vermijden en schade aan kwetsbare (nacht-) kleding te voorkomen. R en schoonmaakmiddelen hebben vrij spel op onbeschermde zijkanten van tegels die een broedplaats vormen van bacteriën op verder juist zulke hygiënische tegelwanden. Tegelprofielen bieden afdoende bescherming. K mozaïek zijn, eenmaal ingebed in lijm en voeg, bij normaal gebruik praktisch onverwoestbaar. Bloot liggende zijkanten blijven echter kwetsbaar en vatbaar voor beschadigingen. Tegelprofielen voorkomen afbrokkeling. H eens voor dat hier en daar een klein beetje gesjoemeld moet worden om een onregelmatigheid aan het zicht te onttrekken. Tegelprofielen helpen u uit de brand. S gecombineerd worden die wat betreft maat, kleur of samenstelling niet met elkaar in overeensteing zijn. Tegelprofielen zorgen voor een afbakening en harmonieuze overgang. L vooral niet vergeten dat sierstrippen ook heel decoratief zijn en een stylistisch accent toevoegen aan tegelwerk. En toegepast op hoeken vormen zij vaak letterlijk een perfecte afronding. Kortom, tegelprofielen zijn mooi.

4 W? T die primair bedoeld zijn om een tegelwand of -vloer netjes af te werken en/of te verfraaien. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk lelijke zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken, een mooie strakke overgang op hoeken te realiseren of een decoratieve sierlijst aan te brengen. Ook zijn er tegelprofielen beschikbaar voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld in de vorm van stootstrips op traptredes of voegstrips voor grote vloeroppervlaktes om de drukbelasting te verminderen. H? T de platte zijde in de lijm tegen de ondergrond geplaatst, waarna de tegels gezet/gelegd kunnen worden. Door de stansgaten in de platte zijdes wordt de lijm omhooggedrukt voor een optimale hechting. Profielen worden (bij ons) verkocht per standaardlengte van 250 cm en kunnen eenvoudig op maat gezaagd of geknipt worden. W? T hoeken verstek gezaagd worden. Een vaak mooiere oplossing is het om speciaal daarvoor gemaakte hoekstukken te gebruiken. Die hebben bovendien als voordeel dat zij makkelijk aan te brengen zijn en u heel veel werk uit handen nemen.

5 A A muur tot muur, of van vloer tot plafond tegelt, zult u in principe weinig tot niets van tegelzijkanten te zien krijgen. Anders wordt het als u slechts tot een bepaalde hoogte of breedte tegels plaatst. In dat geval worden tegelprofielen gebruikt om de onafgewerkte zij- of bovenkanten netjes weg te werken. Ook bij het zetten van tegels om een (buiten-) hoek zijn onvermijdelijk zij- of bovenkanten zichtbaar. V B praktische oplossingen die tegelijkertijd verfraaiend werken. Soms is het ook mooi om louter en alleen uit estetisch oogpunt een tegelprofiel aan te brengen. Denk onder andere aan het doorbreken van een groot tegeloppervlak, het aanbrengen van een accent, of ter omlijsting van een sectie. Ook bij de overgang van verschillende tegels kan een tegelprofiel een mooi detail zijn. B T ( ) soms ook aangebracht worden uit veiligheidsoverwegingen. Bijvoorbeeld op plaatsen waar strenge voorschriften gelden met betrekking tot hygiëne. Denk ook aan speciale strips op randen van traptreden om vallen te voorkomen, of aan fluoriscerende strips die overdag geabsorbeerd licht in het donker afgeven en zo bijvoorbeeld de looproute naar uitgangen markeren.

6 H tegelprofielen? D Genesis die u in het assortiment van Tegels en Sanitair Online aantreft hebben een standaardlengte van 2,50 meter. In de praktijk blijkt dat deze lengte vrijwel altijd ruimschoots toereikend is. want in de spaarzame gevallen dat meer lengte vereist is, zal dat meestal gaan om veel meer. Het is dan sowieso onvermijdelijk om twee lengtes te gebruiken en deze (vrijwel) naadloos tegen elkaar te plaatsen. W? Z 1 à 2 speling tussen tegelstrip en tegel om problemen bij het plaatsen te voorkomen en ruimte te hebben voor tegellijm. Dus: Tegeldikte 6-7 Tegeldikte 8-9 Tegeldikte Tegelstrip 8 Tegelstrip 10 Tegelstrip 12 V? I van Tegels en Sanitair Online kunt u kiezen uit PVC (kunststof), Aluminium en RVS (roestvrij staal). Laatstgenoemde tegelstrippen zijn ter bescherming tijdens transport en plaatsing voorzien van een dunne filmlaag die makkelijk te verwijderen is.

7 A G dat 1 tot 2 breder is dan de tegel. Z de tegelprofiel op maat. B op de oppervlakte waar het profiel aangebracht gaat worden. D stevig met het ankervlak in de tegellijm zodat de lijm door de stansgaten omhoog komt en breng de tegelprofiel in de juiste positie. Breng indien gewenst extra bevestiging aan door middel van schroeven (bij normaal gebruik overbodig). S over het geperforeerde ankervlak om volledige hechting te bewerkstelligen. B op de juiste plaats, zodanig dat de bovenkant van de tegel op gelijke hoogte is met de buitenzijde van de tegelprofiel. U tegels koud plaatsen, dat wil zeggen direct tegen het profiel aan, of (mooier eindresultaat) een voegbreedte tussenruimte laten. V lijmresten. N naden volledig met voegmiddel vullen en uitwassen.

8 O T en roestvrij staal worden geleverd met een dunne beschermingsfilm om beschadiging tijdens opslag, transport en verwerking te voorkomen. Deze filmlaag kan eenvoudig verwijderd worden. D Genesis behoeven geen bijzonder onderhoud. Reinigen met gebruikelijke (milde) schoonmaakmiddelen volstaat. W belangrijk om restanten lijm en voegmiddel direct van de profielen te verwijderen. De meeste hecht- en voegmiddelen bevatten namelijk cementhoudende materialen die in combinatie met vocht omgezet worden in alkaline. Aangezien aluminium gevoelig is voor alkaline, kunnen hierdoor (afhankelijk van de concentratie en de tijd van blootstelling) roestvlekken ontstaan. Door eventuele resten van het oppervlak te verwijderen kan dit voorkomen worden.

9 EAQ A R G een stijlvolle afgeronde omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze afgeronde profielen zijn bij uitstek heel geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld badkamers. Door de vormgeving worden scherpe randen weggewerkt. EAC EIQ B - voor Aluminium Rond D een perfecte driehoeksverbinding voor profielen uit de serie EAQ. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. BUITENHOEKEN = EAC BINNENHOEKEN = EIQ H in sets van 4 stuks. Verkrijgbaar in de uitvoeringen WIT, MAT ZILVER, GLANZEND ZILVER en GEBORSTELD ZILVER Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie EAQ is leverbaar in de breedtematen (D): 8-10 en 12. Buiten- en binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 8-10 en 12.

10 ESA A R G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze L-vormige profielen hebben een rechte hoek voor een superstrakke afwerking. Verkrijgbaar in de uitvoeringen WIT, MAT ZILVER en GEBORSTELD ZILVER Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. Verkrijgbare breedtematen per afwerking, zie bovenstaand.

11 TDG A V C (afgeronde hoek) G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze vierkante profielen hebben afgeronde hoeken en combineren in het bijzonder erg mooi met facet-tegels. ECG H V A Vierkant Contour (afgeronde hoeken) D een perfecte erbinding voor profielen uit de serie TDG. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. H in sets van 4 stuks. Verkrijgbaar in de uitvoeringen MAT ZILVER en GLANZEND ZILVER. X X Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie TDG is leverbaar in de breedtematen (D): 8-10 en 12. Buiten-/binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 8-10 en 12.

12 TDP A V G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze vierkante profielen voegen een extra dimensie toe aan strakke, moderne tegelwanden. EDP H A Vierkant D een perfecte erbinding voor profielen uit de serie TDP. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. H in sets van 4 stuks. Verkrijgbaar in de uitvoeringen WIT, MAT ZILVER, GLANZEND ZILVER en GEBORSTELD ZILVER Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie TDP is leverbaar in de breedtematen (D): 10 en 12. Buiten-/binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 10 en 12.

13 EQS RVS V G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze vierkante profielen voegen een extra dimensie toe aan strakke, moderne tegelwanden en -vloeren. Ook heel geschikt om de overgang tussen verschillende vloertegels te accentueren. Profielen van roestvrij staal worden nadrukkelijk aanbevolen in omgevingen waar extra eisen aan hygiëne gesteld worden. Deze vierkante profielen hebben een iets afgeronde rand (contour) en harmoniëren uitstekend met licht afgeronde tegels. EQI H V RVS Vierkant D een perfecte erbinding voor profielen uit de serie EQS. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie EQS is leverbaar in de breedtematen (D): 8, 10 en Buiten-/binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 8, 10 en 12.

14 ESQ RVS R G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze afgeronde profielen zijn bij uitstek heel geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld badkamers. Door de vormgeving worden scherpe randen weggewerkt. P staal worden nadrukkelijk aanbevolen in omgevingen waar extra eisen aan hygiëne gesteld worden. ECQ H V RVS Rond D een perfecte driehoeksverbinding voor profielen uit de serie ESQ. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. RVS verkocht per stuk. Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie ESQ is leverbaar in de breedtematen (D): 8, 10 en Buiten-/binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 8, 10 en 12.

15 ESS RVS R G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze L-vormige profielen hebben een rechte hoek voor een superstrakke afwerking. P staal worden nadrukkelijk aanbevolen in omgevingen waar extra eisen aan hygiëne gesteld worden. Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie ESS is leverbaar in de breedtematen (D): 8, 10 en Buiten-/binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 8, 10 en 12.

16 ETP PVC R G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze afgeronde profielen zijn bij uitstek heel geschikt voor toepassing in bijvoor-beeld badkamers. Door de vormgeving worden scherpe randen weggewerkt. D PVC zijn voorzien van een makkelijk te verwijderen (rode) strip die, indien nodig, een millimeter extra ruimte geeft. PCL/PCM H V PVC Rond D een perfecte driehoeksverbinding voor profielen uit de serie ETP. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. PVC-H in sets van 2 stuks. Verkrijgbaar in de uitvoeringen WIT, ZWART EN JASMIJN. 6,4-7,5 en Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie EDP is leverbaar in de breedtematen (D): 6,4. 7,5 en 9 (wit) en 9 (zwart en jasmijn). Buiten-/binnenhoeken zijn er voor witte tegelprofielen van 9.

17 ESP PVC R G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze L-vormige profielen van PVC hebben een rechte hoek voor een superstrakke afwerking. Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie ESP is leverbaar in de breedtematen (D) 8 en 10 (wit en jasmijn)

18 TMG SLIMLINE A V (M ) G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels aan het zicht te onttrekken. Deze vierkante profielen voegen een extra dimensie toe aan strakke, moderne tegelwanden. De Slimline profielen zijn specifiek bedoeld voor toepassing met mozaïek of dunne wandtegels. EMG SLIMLINE A Vierkant (Mozaïek) D een perfecte erbinding voor profielen uit de serie TMG. Hoekprofielen beschermen tegen gevaarlijk scherpe uiteinden en maken het tijdrovende verstekzagen overbodig. H in sets van 4 stuks. Verkrijgbaar in de uitvoeringen MAT ZILVER en GLANZEND ZILVER. X X Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De serie TMG is leverbaar in de breedtematen (D): 5 en 8. Buiten-/binnenhoeken zijn er voor tegelprofielen van 8-10 en 12.

19 EMS A R ( I ) G een stijlvolle omlijsting van tegelwerk. De profielen zijn ontworpen om bescherming te bieden en zijkanten van tegels/mozaïek aan het zicht te onttrekken. Deze afgeronde profielen zijn bij uitstek heel geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld badkamers. Door de vormgeving worden scherpe randen weggewerkt. D ontworpen voor toepassing met mozaïek of dunne wandtegels. Verkrijgbaar in de uitvoeringen MAT ZILVER en GLANZEND ZILVER. X 5 5 X Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. Het profiel EMS is leverbaar in de breedtemaat (D) 5.

20 EMI A S T (Binnen) D speciaal ontworpen om mozaïek (of dunne wandtegels) in een binnenhoek te beschermen (bijvoorbeeld waar een mozaïekwand aansluit op een aanrecht). De mozaïek of wandtegel wordt in het profiel geplaatst en de gebogen opstaande buitenrand zorgt voor een effectieve en mooie afsluiting. Verkrijgbaar in de uitvoeringen MAT ZILVER en GLANZEND ZILVER. X 5 5 X Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. Het profiel EMI is leverbaar in de breedtemaat (D) 5.

21 ALA A R ( ) D is bedoeld om aan te brengen als een listello in een tegelwand. Het materiaal in de profiel absorbeert licht wanneer een ruimte verlicht is. Wanneer het donker is wordt het geabsorbeerde licht weer vrijgegeven. Op deze wijze is het mogelijk om door middel van de tegelprofielen bijvoorbeeld een looprichting (naar een uitgang) te markeren in vertrekken die anders onverlicht zijn. A T ook buiten aangebracht worden. Ongeveer 30 minuten zonlicht volstaan voor circa 8 uur verlichting. Verkrijgbaar in de uitvoering MAT ZILVER. X 10 X X Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De tegelprofiel ALA (Aluminator) is leverbaar in de breedtemaat 10.

22 SSA PVC R Z D PVC profiel is speciaal bedoeld als afdichting van een tegelwand in badkamers of douche-cabines. Kan na het betegelen aangebracht worden. Alle tegelprofielen hebben een lengte van 2,50 meter. De tegelprofiel SSA is leverbaar in de breedtemaat 8 (wit). 8

23 OVERIGE PROFIELEN EN TOEPASSINGEN O pagina s heeft u een overzicht gezien van alle tegelprofielen en hoekstukken die wij normaal gesproken altijd standaard in ons magazijn op voorraad hebben. Hiervoor geldt een levertijd van 2 werkdagen. Blijkt een artikel tijdelijk uitverkocht, dan ontvangt u daarvan onmiddellijk bericht. In dat geval kunnen wij bij onze leverancier een spoedbestelling plaatsen die rechtstreeks naar u toegezonden wordt. Reken daarvoor op een levertijd van circa 7 werkdagen. N kunnen wij ook tegelprofielen leveren met andere afwerkingen, maten en kleuren. Vaak geldt hiervoor dat deze uit voorraad door onze leverancier naar u toegezonden kunnen worden. Neem in dat geval contact met ons op met een omschrijving van de profiel die u zoekt. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een offerte met bijzonderheden. O wij ook andersoortige profielen leveren, zoals bijvoorbeeld om een hoogteverschil netjes te overbruggen en beschermende strips voor traptreden (zogeheten trapneuzen ). Deze zijn ook verkrijgbaar met een anti-slip vlak of in uitvoeringen met een Aluminator-strip, waardoor de treden in het donker oplichten en dus goed zichtbaar zijn. Verder zijn onder andere ook beschermingsprofielen verkrijgbaar, alsmede een grote verscheidenheid aan profielen die een fraaie overgang bewerkstelligen tussen enerzijds keramische tegels en anderzijds tapijt en/of parket.

24 GENESIS Genesis uit Groot-Brittannië is één van de grootste producenten van afwerkingsmaterialen voor (tegel-) wanden en vloeren ter wereld. De maatschappij geniet internationaal een uitstekende reputatie als leverancier van tegelprofielen van topkwaliteit in een zeer uitgebreid scala van uitvoeringen. De meest toegepaste profielen hebben wij bij Tegels en Sanitair Online standaard in eigen magazijn op voorraad. Door onze goede en rechtstreekse contacten met Genesis kunnen wij echter elk ander gewenst profiel op zeer korte termijn leveren.

25 Tegels en Sanitair Online de klantvriendelijke webshop

TEGELPROFIELEN HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 INFO@HOMELUX.NL

TEGELPROFIELEN HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 INFO@HOMELUX.NL TEGELPROFIELEN HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 INFO@HOMELUX.NL Inhoudsopgave Let op: 1. Hoewel Homelux Tegelprofielen van massief materiaal zijn (PVC

Nadere informatie

TEGELPROFIELEN. Maart 2015 HOMELUX (BENELUX) BV RIETVELDENWEG AR DEN BOSCH T +31(0) F +31(0)

TEGELPROFIELEN. Maart 2015 HOMELUX (BENELUX) BV RIETVELDENWEG AR DEN BOSCH T +31(0) F +31(0) TEGELPROFIELEN Maart 2015 Inhoudsopgave Let op: 1. Hoewel Homelux Tegelprofielen van massief materiaal zijn (PVC en RVS) of zijn voorzien van een sterke coating (ALU), is het raadzaam om bij de verwerking

Nadere informatie

Tegelzettersbedrijf J. van Vliet B.V.

Tegelzettersbedrijf J. van Vliet B.V. Inhoudsopgave Kimmen... 2 Verdieptbakje... 2 Verwerking verschillende wandtegelformaten... 3 Verwerking verschillende vloertegelformaten... 4 Meer- & minderwerklijst en facturatie tegelofferte... 4 Verwerking

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers 3 8 4 5 1 9 2 Barrièrevrije badkamers met tegels of natuursteen en Schlüter-Systems. Geniet van de nieuwe vrijheid met een barrièrevrije douche. Drempels

Nadere informatie

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Rigidur op wanden begane grond en eerste verdieping aanbrengen van Rigidur gipsvezelplaten aan de (binnen)wanden op de begane grond en eerste verdieping. De wanden

Nadere informatie

QUICK STEP INCIZO PROFIEL

QUICK STEP INCIZO PROFIEL QUICK STEP INCIZO PROFIEL Bestelcode Foto Afmetingen Verpakkingshoeveelheid QSINCP(-)MD215 13 mm x 48 mm x 215 cm 1 (mesje + rail inbegrepen) Productomschrijving Het profiel met Incizo technologie biedt

Nadere informatie

Voorwaarden aanpassing badkamer en toilet

Voorwaarden aanpassing badkamer en toilet Voorwaarden aanpassing badkamer en toilet Versie: Mei 2019 In deze voorwaarden leest u: In deze voorwaarden leest u:... 1 1. Algemene voorwaarden... 1 2. Voorwaarden per aan te passen onderdeel... 1 2.1

Nadere informatie

02 [www.emergo.be ] 03

02 [www.emergo.be ] 03 TEGELAFWERKING Moderne tegelproductie-methodes hebben tot een rijk en gevarieerd gamma vloer-, muur- en plafondtegels geleid, maar economische overwegingen hebben op hun beurt een constructief nadeel meegebracht

Nadere informatie

Uw verdeler: Niveka Thuiscomfort Goormansstraat Pulderbos Tel: Mail:

Uw verdeler: Niveka Thuiscomfort Goormansstraat Pulderbos Tel: Mail: = Saetfix Wall & Floor = Copyright Product = Uw verdeler: Niveka Thuiscomfort Goormansstraat 31 2242 Pulderbos Tel: 03 484 58 66 Mail: info@niveka.be toonzaal en afhaalmagazijn enkel open op afspraak ma.

Nadere informatie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie BINNENBOUWPLATEN PRODUCTINFORMATIE / verwerkingsadvies VIDI board NIEUW De beste plaat voor EEN CONCURRERENDE PRIjs! Versie 2017-12 INHOUDSOPGAVE PRODUCTINFORMATIE PRODUCTINFORMATIE... 3 Unieke eigenschappen...3

Nadere informatie

1 van 6 19-1-2017 9:55 Mijn KARWEI Inloggen 0 Moeilijkheidsgraad: Moeilijk Heb je plannen om je toilet, douche of badkamer te betegelen? Met behulp van dit stappenplan en de duidelijke schetsen leer je

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK 100% gegarandeerd strak & vlak Het betegelen van een wand of vloer brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Bostik biedt u voor elke situatie

Nadere informatie

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK 100% gegarandeerd strak & vlak Het betegelen van een wand of vloer brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Bostik biedt u voor elke situatie

Nadere informatie

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een nieuw behangetje,

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Verwerkings- en Montage voorschriften NONIGNIS / IGNIS

Verwerkings- en Montage voorschriften NONIGNIS / IGNIS Verwerkings- en Montage voorschriften NONIGNIS / IGNIS Gevelbekleding NONIGNIS / IGNIS van massief hout. NONIGNIS kan worden toegepast in de gevel, kozijnborstweringen en voor houten bergingen, schuttingen,

Nadere informatie

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking PLAATSING HORIZONTALE PLAATSING 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking 23/03/2011 3.1. Horizontale plaatsing 3.1.1. Montage van het systeem: Stap

Nadere informatie

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. KLUSWIJZER Tegels zetten Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Tegels zetten Er zijn veel redenen te bedenken waarom u tegels

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. tel (0) ,

WERKBESCHRIJVING.  tel (0) , Beschrijving van het product Natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig paneel in de afmeting 55 of 60cm breed x 15 cm hoog in de dikte 1,5-2,5 tot 3-4cm. Het zijn kleine stukjes Natuursteen

Nadere informatie

Brochure en prijslijst 2018

Brochure en prijslijst 2018 Brochure en bruto prijslijst 2018-2019 Brochure en prijslijst 2018 prijzen zijn exclusief btw juliusvdwerf.nl 3 Druk- en typefouten voorbehouden. Wijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn Bruto adviesprijzen

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

K a b e l k a n a a l s y s t e e m

K a b e l k a n a a l s y s t e e m Kabelkanaal systeem Introductie Een kabelkanaalsysteem met decoratieve waarde Pipelife introduceert D-line. Een kabelkanaalsysteem dat gezien mag worden. Tot nu toe was men voor kabelkanaalsystemen aangewezen

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

het klikt meteen met jouw gloednieuwe

het klikt meteen met jouw gloednieuwe het klikt meteen met jouw gloednieuwe De gevel vormt de eerste indruk van je woning. Het is belangrijk dat die er goed uitziet. Met Dumaclin-planken steekt je gevel in een handomdraai in een nieuw jasje.

Nadere informatie

Leginstructies tapijttegels en pvc tegels TapijtTegelDiscount

Leginstructies tapijttegels en pvc tegels TapijtTegelDiscount ` Leginstructies tapijttegels en pvc tegels TapijtTegelDiscount 1. Voorbereiding: vloertegels laten acclimatiseren Voordat de tapijttegels en pvc tegels gelegd kunnen wordenis het raadzaam om ze minimaal

Nadere informatie

versie 2 FEBRUARI 2010 Stalen profielen Pagina 2 t/m 7 PVC profielen Pagina 8 t/m 11 Aluminium profielen Pagina 12 t/m 14

versie 2 FEBRUARI 2010 Stalen profielen Pagina 2 t/m 7 PVC profielen Pagina 8 t/m 11 Aluminium profielen Pagina 12 t/m 14 Stalen profielen Pagina 2 t/m 7 PVC profielen Pagina 8 t/m 11 Aluminium profielen Pagina 12 t/m 14 Pooters levert uitsluitend volgens haar algemene verkoop -en leveringsvoorwaarden, deze zijn minimaal

Nadere informatie

EEN WAND BETEGELEN. Gereedschappen. Materialen: Moeilijkheidsgraad:

EEN WAND BETEGELEN. Gereedschappen. Materialen: Moeilijkheidsgraad: EEN WAND BETEGELEN Moeilijkheidsgraad: Door uw wanden te betegelen kunt u uw toilet, keuken en badkamer op een prachtige wijze afwerken. Met behulp van dit stappenplan leert u zelf een muur betegelen.

Nadere informatie

Splendid Pliss I SPLENDID LINE

Splendid Pliss I SPLENDID LINE Splendid Pliss SPLENDD LNE Eigenschappen: > Raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- of staalband op de glaslatten > Voorzien

Nadere informatie

EPIC F631:X442. Uniclass L325:P4142 Cl/Sfb April 2011. (31.9) Hh2. A Tata Steel Enterprise. PVC - stucprofielen. augustus 2012

EPIC F631:X442. Uniclass L325:P4142 Cl/Sfb April 2011. (31.9) Hh2. A Tata Steel Enterprise. PVC - stucprofielen. augustus 2012 Uniclass L325:P4142 Cl/Sfb April 2011 (31.9) Hh2 EPIC F631:X442 A Tata Steel Enterprise PVC - stucprofielen augustus 2012 Inhoud 01 Catnic PVC-stucprofielen 02 Pro-Grip 03 Hoekbeschermer 03 Hoekbescherming

Nadere informatie

PROFILE SYSTEMS MICRODILATATIE VOOR VLOEREN. MicrAtec

PROFILE SYSTEMS MICRODILATATIE VOOR VLOEREN. MicrAtec MICRODILATATIE VOOR VLOEREN MicrAtec MicrAtec MicrAtec dilatatieprofielen zijn 3 mm smalle profielen die uitzetting én krimp opvangen in alle vloeren met harde afwerking. Het profiel voorkomt breuk en

Nadere informatie

Producteigenschappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën.

Producteigenschappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën. STARLIKE Lijm en Voegmiddel in één STARLIKE is een combinatie van hechtmiddel (tweecomponenten epoxylijm) en voegmortel in één product. Wat betreft verwerking is STARLIKE vergelijkbaar met traditionele

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

Plakatube Ronde verloren kolombekisting

Plakatube Ronde verloren kolombekisting Plakatube Ronde verloren kolombekisting Plakatube Ronde verloren kolombekisting Plakatube is een bekisting voor het realiseren van ronde kolommen. Deze verloren bekisting is heel licht en kan daardoor

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: Afdichting in de spouwmuur Conform EN 14967:2006

Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: Afdichting in de spouwmuur Conform EN 14967:2006 Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: Afdichting in de spouwmuur Conform EN 14967:2006 Algemene informatie: Het product is CE-gecertificeerd: prestatieverklaring op www.doerken.be. De folie beantwoordt

Nadere informatie

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten INFORMATIE VOOR SPECIAALZAKEN Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten CeraWall. Het nieuwe wandafvoersysteem voor inloopdouches Voor innovatieve inloopdouches Kom

Nadere informatie

Parket- of tegelvloer

Parket- of tegelvloer Kluswijzer voor het leggen van een parket- of tegelvloer Een harde vloer van parket of tegels c.q. plavuizen aanleggen is behalve fraai ook duurzaam. Parket Er bestaan drie soorten parket:: lamelparket,

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

EEN VLOER BETEGELEN. Materialen: Gereedschappen. Moeilijkheidsgraad:

EEN VLOER BETEGELEN. Materialen: Gereedschappen. Moeilijkheidsgraad: EEN VLOER BETEGELEN Moeilijkheidsgraad: Omdat tegels maximale bescherming bieden tegen vocht, mits vakkundig verwerkt, zijn zij ideaal om bijvoorbeeld een keuken- of badkamervloer mee af te werken. Het

Nadere informatie

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm 3D-tekening van de badkamer van de familie Batista Badkamermeubel Frost White met dubbele wastafel, wandspiegel,

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur!

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur! WERKBESCHRIJVING Beschrijving van het product natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig of recht paneel (dit wordt bij het assortiment op de website aangegeven) in de afmeting 55 of 60cm

Nadere informatie

WAND- EN PLAFONDPROFIELEN

WAND- EN PLAFONDPROFIELEN 013 [www.emergo.be] WAND- EN PLAFONDPROFIELEN 014 [www.emergo.be] EMOFLEX 21/N voor wanden Voegafdekprofiel voor geprefabriceerde constructiepanelen, gevels en muren Hoge samendrukbaarheid met goede hersteleigenschappen

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Schep (bij funderingskoker) Vierkante bit (meegeleverd) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Cirkelzaak Kitpistool Tube kit Zuignappen Rubberen

Nadere informatie

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Stappenplan voor Lariks Douglas houten aanbouw met Polycarbonaatplaten dak. Product: https://gadero.nl/aanbouw-veranda-hout-met-helder-polycarbonaat/

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Benodigd gereedschap Schep (bij funderingskoker) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Stap 1: keuze fundering Stap 2: funderingskokers Vierkante

Nadere informatie

Toestemming vragen. Keuken opmeten. Het keukenplan. Water, gas en elektra

Toestemming vragen. Keuken opmeten. Het keukenplan. Water, gas en elektra Toestemming vragen Voordat u een keuken gaat kopen, moet u eerst UWOON om toestemming vragen. U kunt de keuken natuurlijk laten installeren door een vakman, maar een beetje klusser kan het ook zelf. Zeker

Nadere informatie

VOEGROFIELEN. STORAX B.V. Postbus AJ Zwijndrecht Tel Fax

VOEGROFIELEN. STORAX B.V. Postbus AJ Zwijndrecht Tel Fax VOEGROFIELEN INHOUD Algemene informatie... pag. 1-2 Aluminium aansluitprofiel...... pag. 3 Roestvaststalen aansluitprofiel... pag. 4 Aluminium profiel voor krimpvoegen... pag. 5 Roestvaststalen profiel

Nadere informatie

Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes. Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design

Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes. Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design Ervaar de optimale verwerking van PVC-design vloerbedekking met droge en natte lijmproducten van Thomsit

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

Bruynzeel badkamermeubel Elements

Bruynzeel badkamermeubel Elements sanitair Bruynzeel badkamermeubel Elements Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Badkamermeubel Elements Elements is een strak en tijdloos badkamermeubel waarmee u eindeloos kunt variëren.

Nadere informatie

Luxalon. plafonds. De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op

Luxalon. plafonds. De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op Luxalon plafonds De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2017. HDAPN/RC01.17

Nadere informatie

Schlüter -Profielen WANDHOEKEN EN AFSLUITINGEN

Schlüter -Profielen WANDHOEKEN EN AFSLUITINGEN Schlüter -Profielen WANDHOEKEN EN AFSLUIINGEN Profi elen van Schlüter-Systems vormen mechanisch belastbare en decoratieve afsluitingen voor wandbekledingen en plinten met tegels en natuursteen. Dankzij

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Trapneuzen zonder inleg (18) BoFloor bv http://www.bo-shop.nl/

Inhoudsopgave. Trapneuzen zonder inleg (18) BoFloor bv http://www.bo-shop.nl/ Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw project? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen

Nadere informatie

QUICK-LOCK. Bandraster plafondsysteem voor akoestische plafonds met extra brede decoratieve profielen voor accessoire en wandbevestiging.

QUICK-LOCK. Bandraster plafondsysteem voor akoestische plafonds met extra brede decoratieve profielen voor accessoire en wandbevestiging. QUICK-LOCK Bandraster plafondsysteem voor akoestische plafonds met extra brede decoratieve profielen voor accessoire en wandbevestiging. Omega bandrastersystemen QUICK-LOCK Het ideale plafondsysteem voor

Nadere informatie

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer,

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer, 2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO Waarde lezer, Met deze brochure tonen wij u onze nieuwe collectie MIRAFLOOR 2009. In een tijdsgewricht waarin zich bin nen interieurdesign veel boeiends voordoet, niet alleen

Nadere informatie

* het hoekelement bestaat uit 2 stukken: 1 lang stuk en 1 kort stuk die samen 550 mm lang zijn

* het hoekelement bestaat uit 2 stukken: 1 lang stuk en 1 kort stuk die samen 550 mm lang zijn Toepassingen Wandbekleding voor tuinmuren, muren en wanden Eigenschappen Originele lineaire natuursteenpanelen voor gevelbekleding uit kwartsiet, zandsteen of leisteen Beschikbaar in 8 verschillende kleuren

Nadere informatie

DE BETAALBARE EN FLEXIBELE HORECA/PARTICULIERE CEL

DE BETAALBARE EN FLEXIBELE HORECA/PARTICULIERE CEL DE ETAALARE EN FLEXIELE HORECA/PARTICULIERE CEL -1 Modulaire slotenpanelen per 20/40 cm, met ingewerkte hoekbalken Steeds voorradig in 85 mm eschikbaar met en zonder vloer innenkant wit, buitenkant grijs

Nadere informatie

Het overtrekken van een stoel, stap voor stap.

Het overtrekken van een stoel, stap voor stap. Het overtrekken van een stoel, stap voor stap. Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die over willen gaan tot het zelf herstofferen van een stoel, uit het oogpunt van bijvoorbeeld hobby of kostenbesparing.

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur! tel (0) ,

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur!  tel (0) , WERKBESCHRIJVING Beschrijving van het product natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig of recht paneel (dit wordt bij het assortiment op de website aangegeven) in de afmeting 55 of 60cm

Nadere informatie

voor het plaatsen van Lincrusta

voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Om een perfect resultaat te garanderen, bevelen wij u aan volgende plaatsingsaanwijzing

Nadere informatie

200 serie. Subtiel Solide

200 serie. Subtiel Solide 200 serie Subtiel Solide Subtiel solide De 200 serie staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk karakter, het vergemakkelijkt

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

Calduran. dilataties en aansluitingen

Calduran. dilataties en aansluitingen Calduran Techniek en Advies Postbus 97 3840 AB Harderwijk Telefoon: +31 (0)341 464 004 dilataties en aansluitingen Wanden van kalkzandsteen kunnen beter niet onbeperkt lang gemaakt worden. De lengte wordt

Nadere informatie

a. Profielenoverzicht

a. Profielenoverzicht II. GEVELBEKLEDING a. Profielenoverzicht BELFACE Belface is de merknaam voor een uiterst kwalitatief gevelconcept. Deze voorgehangen, verluchte façade combineert een milieuvriendelijk karakter met een

Nadere informatie

Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw

Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw betegeld. Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw betegeld. Materialen Gereedschap Schroeven Tegellijm Toilet binnenwerk Wandtegels Voegmiddel

Nadere informatie

C. Buitenbekleding. a. Profielenoverzicht Dakranden I. DAKGOOTBEKLEDING DEEPLAS

C. Buitenbekleding. a. Profielenoverzicht Dakranden I. DAKGOOTBEKLEDING DEEPLAS Z C. Buitenbekleding I. DAKGOOTBEKLEDING a. Profielenoverzicht Dakranden DEEPLAS Deeplas is de verzamelnaam voor een uitgebreid gamma hardschuim bekledingsprofielen die een waaier van toepassingen mogelijk

Nadere informatie

0,8 50,8 39,8 11 5,2 DRIE IN EEN. Schlüter -SCHIENE-STEP-EB 50,8. Mooi. Veilig. Netjes. Eén product. Drie toepassingen.

0,8 50,8 39,8 11 5,2 DRIE IN EEN. Schlüter -SCHIENE-STEP-EB 50,8. Mooi. Veilig. Netjes. Eén product. Drie toepassingen. 50,8 39,8 11 0,8 Schlüter -SCHIENE-STEP-EB 5,2 Schlüter -SCHIENE 40 jaar 1975 2015 Mooi. Veilig. Netjes. Eén product. Drie toepassingen. 50,8 39,8 11 Het multifunctionele profiel in geborsteld roestvast

Nadere informatie

Proface - C O R N E X. Buitenhoekprofielen

Proface - C O R N E X. Buitenhoekprofielen 48 is ontwikkeld voor buitenhoeken van gevelbekleding en zorgt naast esthetische aspecten voor bescherming en afdekking van de gevelbekleding. Mechanische beschadiging wordt voorkomen en de achterconstructie

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

Alpaco TM Cabines, kasten en banken

Alpaco TM Cabines, kasten en banken Alpaco TM Cabines, kasten en banken UW ALOMVATTENDE OPLOSSING VOOR CABINES, KASTEN EN BANKEN Materiaal Onze collecties worden vervaardigd van 13 mm dik High Pressure Laminate (HPL). Dit is een anti-microbieel,

Nadere informatie

Hoe eenvoudig u dit systeem kunt aanbrengen, betegelen en afwerken, ziet u hier stap voor stap.

Hoe eenvoudig u dit systeem kunt aanbrengen, betegelen en afwerken, ziet u hier stap voor stap. Eurocol DIMFLOOR Het nieuwe Bouwbesluit van 1 januari 2003, en met name de verhoogde eis op contactgeluidsisolatie, heeft geleid tot een bewuster omgaan met harde vloerafwerkingen. De 820 EUROCOL DIM FLOOR

Nadere informatie

125410 Brochure_Dumapan 16-05-2006 08:50 Pagina 1. Decoratieve wand- en plafondpanelen

125410 Brochure_Dumapan 16-05-2006 08:50 Pagina 1. Decoratieve wand- en plafondpanelen 125410 Brochure_Dumapan 16-05-2006 08:50 Pagina 1 Decoratieve wand- en plafondpanelen 125410 Brochure_Dumapan 16-05-2006 08:50 Pagina 2 Inhoud Dumaplast 2 Duma-Pan 2-3 Wanden en Plafonds 6-7 BASIC assortiment

Nadere informatie

Calduran. dilataties en aansluitingen

Calduran. dilataties en aansluitingen Calduran Bouwtechniek en Voorlichting Postbus 97 3840 AB Harderwijk Telefoon: 0341 464 004 dilataties en aansluitingen Wanden van kalkzandsteen kunnen beter niet onbeperkt lang gemaakt worden. De lengte

Nadere informatie

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2008. HDPRC

Nadere informatie

PLINTEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. T +32 (0)51 22 41 11 F +32 (0)51 22 94 06 info@dcdf.be www.dcdf.be

PLINTEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. T +32 (0)51 22 41 11 F +32 (0)51 22 94 06 info@dcdf.be www.dcdf.be PLINTEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN Deceuninck - Deforce nv Lodewijk De Raetlaan 28 8870 Kachtem T +32 (0)51 22 41 11 F +32 (0)51 22 94 06 info@dcdf.be www.dcdf.be BMINUS PLINTEN PLINTEN Plinten vormen een

Nadere informatie

DE ELEGANTE OPLOSSING! TECEdrainprofile mooi, praktisch, douchebreed: het doucheprofiel van TECE

DE ELEGANTE OPLOSSING! TECEdrainprofile mooi, praktisch, douchebreed: het doucheprofiel van TECE DE ELEGANTE OPLOSSING! mooi, praktisch, douchebreed: het doucheprofiel van TECE VEELZIJDIG, AANTREKKELIJK, SCHOON. De nieuwe vrijheid in afvoertechniek: maakt individuele vormgeving van doucheruimtes zonder

Nadere informatie

Montage-instructies nora plinten en hoekplinten

Montage-instructies nora plinten en hoekplinten Montage-instructies nora plinten en hoekplinten De ondergrond moet legklaar volgens VOB, DIN 18 365 zijn. Ondergronden mogen mag geen structuur bevatten die hoger is als 0,6 mm. Oneffenheden of een te

Nadere informatie

sanitair Bruynzeel badkamermeubel Elements Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen

sanitair Bruynzeel badkamermeubel Elements Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen sanitair Bruynzeel badkamermeubel Elements Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Badkamermeubel Elements Elements is een strak en tijdloos badkamermeubel waarmee u eindeloos kunt variëren.

Nadere informatie

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com Brengt ideeën tot leven noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over het volledige assortiment

Nadere informatie

PLAATSINGS- INSTRUCTIES DURASID GEVELBEKLEDING

PLAATSINGS- INSTRUCTIES DURASID GEVELBEKLEDING 01/2013 v1 1/6 Algemeen Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie: ideaal voor toepassingen in woningbouw, chaletbouw, industriebouw, De gevelpanelen kunnen gebruikt

Nadere informatie

Let op: in deze catalogus staan alleen de producten die via de webshop verkrijgbaar zijn. Kijk voor ons volledige assortiment op

Let op: in deze catalogus staan alleen de producten die via de webshop verkrijgbaar zijn. Kijk voor ons volledige assortiment op Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw project? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen

Nadere informatie

Tegels en Sanitair Online LIJMEN EN VOEGEN MET STARLIKE

Tegels en Sanitair Online LIJMEN EN VOEGEN MET STARLIKE LIJMEN EN VOEGEN MET STARLIKE Lijm en Voegmiddel STARLIKE is een combinatie van hechtmiddel (tweecomponenten epoxylijm) en voegmortel in één product. Wat betreft verwerking is STARLIKE vergelijkbaar met

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

AFWERKING. VOEGAFWERKING: onderbreking

AFWERKING. VOEGAFWERKING: onderbreking 04 AFWERKING VOEGAFWERKING: onderbreking NL AFWERKING 2 INHOUD EMOFLEX 490/AL vloeren / onderbreking... p. 04 EMOFLEX 494/MS vloeren / onderbreking... p. 05 EMOFLEX 495/P vloeren / onderbreking... p. 06

Nadere informatie

Produktgroep. Kunststofprofielen. Slijtstrippen Kunststofprofielen / Hoekbeschermers Voor meer informatie bel of

Produktgroep. Kunststofprofielen. Slijtstrippen Kunststofprofielen / Hoekbeschermers Voor meer informatie bel of Slijtstrippen / Hoekbeschermers Voor meer informatie bel 0575-51 9 31 of www.morgo.nl 3 Kunststof Profielen voor gevelbekleding De in deze documentatie vermelde profielen zijn vervaardigd uit een kunststof

Nadere informatie

Kwaliteitseisen badkamers

Kwaliteitseisen badkamers 1 Kwaliteitseisen badkamers Als u een badkamer wilt plaatsen, moet u vooraf toestemming vragen aan Staedion. Deze verbouwing is een wijziging aan de constructie van uw woning. Na akkoord kunt u starten

Nadere informatie

KOOPHULP KUNGSFORS. serie

KOOPHULP KUNGSFORS. serie KOOPHULP KUNGSFORS serie Een strakke workflow in de keuken met slimme opbergers De KUNGSFORS serie biedt open opbergers die je kookgerei, kruiden en recepten - mooi in het zicht - een plaatsje geven aan

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN

MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN 1. Algemeen De in deze handleiding genoemde richtlijnen zijn universeel van toepassing op de geleverde aluminium kozijnen. Zij moeten bekend zijn bij diegene die de

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie