Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht."

Transcriptie

1 Dyson compact Concentratie is meer dan alleen iets kleiner maken. Voor Dyson ingenieurs gaat het er om de juiste balans te vinden: afmeting, gewicht, duurzaamheid en natuurlijk werking. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht.

2 Geen verlies aan zuigkracht In tegenstelling tot stofzuigers met stofzakken, die zuigkracht verliezen. Geen bijkomende kosten Geen vervangende stofzakken of filters om aan te schaffen. Verwijdert allergenen, schonere uitblaaslucht Dyson cyclonen kunnen stofdeeltjes tot 0,5 micrometer opvangen, inclusief pollen, schimmels en bacteriën. 5 jaar garantie Geschopt. Gegooid. Geslagen. Gestompt. Elk onderdeel is eindeloos getest (zelfs de motor). 5 jaar garantie op alle Dyson stofzuigers. Alle Dyson snoerloze stofzuigers hebben een garantie van 2 jaar. Lichtgewicht aluminium buis: 663 mm

3 Kleine technologie ontwikkelen is voor Dyson ingenieurs een systematisch proces. Elk onderdeel wordt bekeken, herontwikkeld en getest. Meer met minder. Dyson heeft een reeks machines ontwikkeld die kleiner en lichter zijn, maar hard werken, zoals een grote Dyson stofzuiger. Dyson compactreeks Elke hoek en dimensie is ontworpen om een kleine cycloontechnologie te maken die net zoveel stof opneemt als een grote. Aangedreven door de Dyson digitale motor de snelste, meest energieefficiënte kruimelzuiger ooit ontwikkeld. DC34 heeft twee vermogensstanden voor een langere gebruikstijd. Heeft tijdens gebruik twee keer zoveel zuigkracht als elke andere lichtgewicht snoerloze stofzuiger.

4 Waarom stofzuigers met stofzakken zuigkracht verliezen Wanneer u ze begint te gebruiken, zullen kleine poriën in de stofzak verstopt raken met stof, waardoor de luchtstroom geblokkeerd raakt. Dit zorgt ervoor dat de zuigkracht afneemt.

5 Niets dat verstopt raakt Waarom Dyson stofzuigers geen zuigkracht verliezen Ze vertrouwen niet op stofzakken. In plaats daarvan gebruikt de gepatenteerde cycloontechnologie centrifugale krachten tot keer groter dan de zwaartekracht om vuil uit de luchtstroom te halen. Dat is waarom Dyson stofzuigers constante zuigkracht hebben.

6 De gebruikskosten van een stofzuiger met stofzak Stofzuigers met stofzakken zijn zo ontworpen dat de stofzakken en filters vervangen moeten worden. Dus naast de extra kosten, zult u ook moeite moeten doen om ze te vervangen.

7 De gebruikskosten van een Dyson stofzuiger Geen stofzakken of filters om aan te schaffen betekent dat er geen bijkomende kosten zijn.

8 Verwijdert allergenen, blaast schone lucht uit Dyson cyclonen kunnen stofdeeltjes tot 0,5 micrometer opvangen, inclusief pollen, schimmels en bacteriën.

9 Verantwoordelijk ontwerpproces Dyson stofzuigers hebben geen stofzakken en door de levenslange filters zijn er geen bijkomende kosten en is er geen afval.

10 5 jaar garantie Geschopt. Geslagen. Gegooid. Elk onderdeel van een Dyson stofzuiger is eindeloos getest op duurzaamheid. Zelfs het oprolsysteem van het snoer is keer uitgetrokken en opgerold. Dat is waarom Dyson stofzuigers een garantie hebben van 5 jaar op onderdelen en arbeid. Advies en ondersteuning Dyson experts staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze of voor advies en hulp wanneer er een probleem zou zijn. Wanneer ze u niet telefonisch kunnen helpen komt een monteur van Dyson bij u thuis om het probleem op te lossen. Alle Dyson snoerloze stofzuigers hebben een garantie van 2 jaar. Deze test controleert de kwaliteit van de verbinding tussen de vloerzuigmond en de buis. Tijdens de test valt de verbinding keer op de vloer. Tijdens de handgreeptest wordt er kracht uitgeoefend op de handgreep van het stofreservoir en de cycloontop. Zo wordt het ronddragen van de machine keer nagebootst.

11 De vloerzuigmondnek-test simuleert keer de duw-trek beweging tijdens het stofzuigen. De stofreservoir-testmachine opent en sluit het stofreservoir 1560 keer.

12 allergy De prestaties van een grote stofzuiger. En geen verlies aan zuigkracht. Elke hoek en dimensie is ontworpen om een kleine cycloontechnologie te maken die net zoveel stof opneemt als een grote. De DC26 heeft ook constante zuigkracht, terwijl hij zo klein is dat hij op een A4-papier past. Vloerzuigmond met twee kanalen Luchtstroomkanalen Twee aparte kanalen met gelijke verdeling van de zuigkracht, voor verbeterde opname op elk vloertype. Platte slang Verdeelt de zuigkracht over een groter gebied voor een verbeterde vuilopname in kieren. Twee kanalen De vier hoeken kammen en schudden de tapijtvezels, waardoor deze worden schoongemaakt. Veloursstreepje Verwijdert haren, pluisjes en vezels. Geen onnodige lekken De hele luchtstroom wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil en stof.

13 C o m pac t e c yc lo o n t e c h n o lo g i e Root Cyclone technologie Gepatenteerde Root Cyclone technologie. Lichtgewicht, verstelbare buis Pas de lengte van de buis aan naar uw wens. Gecentraliseerde motor Centraal gepositioneerd om het zwaartepunt van de machine te verlagen. Zuigkrachtregelaar Maak gordijnen, meubels en kleden schoon, zonder dat de stofzuiger zich vastzuigt. Verwijdert allergenen, blaast schone lucht uit Dyson cyclonen kunnen stofdeeltjes tot 0,5 micrometer opvangen, inclusief pollen, schimmels en bacteriën. Lichtgewicht en klein Body weegt 3,3kg. Gemakkelijke opberging van hulpstukken Combiborstel met kierenzuiger en trapzuigmond altijd bij de hand. Hygiënisch te legen Legen met slechts één druk op de knop. Verkleinde kabelhaspel Verkleind om het formaat van de machine te verkleinen, zonder toe te geven op de kabellengte van 5 meter. Stofreservoir met een inhoud van 0,68 liter Gemaakt van stevig polycarbonaat. Maakt zichtbaar wanneer het reservoir geleegd moet worden. Vloerzuigmond met twee kanalen Twee aparte kanalen met gelijke verdeling van de zuigkracht, voor verbeterde opname op elk vloertype. HEPA filter Ideaal voor mensen met allergieën. 5 jaar garantie Onderdelen en arbeid.

14 allergy parquet Verbeterde verwijdering van vuil op harde vloeren De flexibele parketborstel draait 180, waardoor de smalle vloerzuigmond vuil kan verwijderen tussen keukenkasten en moeilijk bereikbare plekken. Zijn rijen stugge nylonborstels maken gladde vloeren schoon zonder strepen achter te laten. De borstels hebben ook vuilkanalen zodat groter vuil niet wordt voortgeduwd. Flexibele parketborstel Bevat ook: Vloerzuigmond met twee kanalen Scharniert bij de nek Twee scharnieren draaien, zodat de vloerzuigmond in elke richting kan draaien. Dubbele borstelrijen De eerste rij verwijdert grof vuil, terwijl de tweede de vloerzuigmond afsluit waardoor de lekkage van zuigkracht wordt geminimaliseerd. Ultralaag profiel Past tussen keukenkasten om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Vuilkanalen Kleine gaten in de borstelrij voorkomen dat vuil wordt voortgeduwd. Grofvuilkanaal Verwijdert grotere deeltjes, zoals broodkruimels, rijst en popcorn.

15 C o m pac t e c yc lo o n t e c h n o lo g i e Root Cyclone technologie Gepatenteerde technologie die geen zuigkracht verliest terwijl u stofzuigt. Lichtgewicht, verstelbare buis Pas de lengte van de buis aan naar uw wens. Gecentraliseerde motor Centraal gepositioneerd om het zwaartepunt van de machine te verlagen. Zuigkrachtregelaar Maak gordijnen, meubels en kleden schoon, zonder dat de stofzuiger zich vastzuigt. Verwijdert allergenen, blaast schone lucht uit Dyson cyclonen kunnen stofdeeltjes tot 0,5 micrometer opvangen, inclusief pollen, schimmels en bacteriën. Lichtgewicht en klein Body weegt 3,3kg. Gemakkelijke opberging van hulpstukken De combinatie-accessoire en kierenzuiger zijn op te bergen op de buis. Hygiënisch te legen Legen met slechts één druk op de knop. Verkleinde kabelhaspel Verkleind om het formaat van de machine te verkleinen, zonder toe te geven op de kabellengte van 5 meter. Stofreservoir met een inhoud van 0,68 liter Gemaakt van stevig polycarbonaat. Maakt zichtbaar wanneer het reservoir geleegd moet worden. Vloerzuigmond met twee kanalen Twee aparte kanalen met gelijke verdeling van de zuigkracht, voor verbeterde opname op elk vloertype. HEPA filter Ideaal voor mensen met allergieën. 5 jaar garantie Onderdelen en arbeid.

16 carbon fibre Ontworpen voor het verwijderen van fijn stof Stofzuigers met conventionele vloerzuigmonden vertrouwen op zuigkracht en vaste borstels om vuil te verwijderen van harde vloeren. Maar hierdoor kan fijn stof blijven liggen. DC26 Carbon Fibre is anders. Hij heeft een draaiende borstelkop met rijen ultrafijne koolstofvezelharen. Hierdoor verwijdert hij meer fijn stof van harde vloeren dan elke andere stofzuiger. Koolstofvezelborstel Bumper Beschermt meubels en muren voor stoten en klappen. Soepel te besturen Soepel te besturen met een simpele polsbeweging. Koolstofvezelborstelharen Rijen ultradunne koolstofvezeldraadjes, ontworpen om voorzichtig fijn stof van harde ondergrond te verwijderen. Stugge borstels Het borstelpatroon is ontworpen voor intensieve schoonmaak op kleden en tapijten.

17 C o m pac t e c yc lo o n t e c h n o lo g i e Root Cyclone technologie Gepatenteerde technologie die geen zuigkracht verliest terwijl u stofzuigt. Afneembaar handvat Bevestig hulpstukken er direct op voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken. Gecentraliseerde motor Centraal gepositioneerd om het zwaartepunt van de machine te verlagen. Zuigkrachtregelaar Maak gordijnen, meubels en kleden schoon, zonder dat de stofzuiger zich vastzuigt. Lichtgewicht, verstelbare buis Pas de lengte van de buis aan naar uw wens. Verwijdert allergenen, blaast schone lucht uit Dyson cyclonen kunnen stofdeeltjes tot 0,5 micrometer opvangen, inclusief pollen, schimmels en bacteriën. Lichtgewicht en klein Body weegt 3,3kg. Gemakkelijke opberging van hulpstukken De combinatie-accessoire en kierenzuiger zijn op te bergen op de buis. Hygiënisch te legen Legen met slechts één druk op de knop. Verkleinde kabelhaspel Verkleind om het formaat van de machine te verkleinen, zonder toe te geven op de kabellengte van 5 meter. Stofreservoir met een inhoud van 0,68 liter Gemaakt van stevig polycarbonaat. Maakt zichtbaar wanneer het reservoir geleegd moet worden. Koolstofvezelborstel HEPA filter Ideaal voor mensen met allergieën. 5 jaar garantie Onderdelen en arbeid.

18 Geconcentreerde technologie Technologie concentreren gaat om het kleiner maken van iets zonder een compromis te sluiten op prestaties of duurzaamheid. Voor Dyson ingenieurs is het een systematisch proces waarin elk onderdeel wordt bekeken, herontwikkeld en getest. Kleiner en lichter zonder een compromis te sluiten op prestaties. De waaier en magneet draaien tot tpm. De waaierbehuizing zorgt voor een gesloten profiel.

19 Dyson digitale motor Conventionele motoren werken door elektronische stromen door hun koolstofborstels, waardoor ze gaan draaien. Veel vonken, hitte en verspilde energie. In de Dyson digitale motor passen intelligente elektronica constant een krachtig magnetisch veld aan, waardoor een neodymium magneet keer per minuut draait. Een diffuser haalt meer luchtkracht uit de luchtstroom. Condensatoren en een printplaat controleren kracht en snelheid.

20 Gepatenteerde Root Cyclone technologie Verwijdert vuil en stof door centrifugale krachten te gebruiken die tot keer zo groot zijn als de zwaartekracht. Aangedreven door de Dyson digitale motor welke de snelste, meest energie-efficiënte kruimelzuiger ooit mogelijk maakt. 6 minuten Hoge constante zuigkracht Twee keer zoveel zuigkracht Twee keer de zuigkracht van andere kruimelzuigers in gebruik Met een langere gebruikstijd. 15 minuten hoge constante zuigkracht. 6 minuten maximale kracht voor de moeilijkere klusjes. 15 minuten Hoge constante zuigkracht 6 minuten Maximale kracht voor moeilijkere klussen

21 C o m pac t e c yc lo o n t e c h n o lo g i e Root Cyclone technologie Gepatenteerde technologie die geen zuigkracht verliest terwijl u stofzuigt. Lithium-ion accu Geeft een stabiele stroomtoevoer. Laadt tot 3 keer sneller op dan anderen. Combinatie-accessoire Brede zuigmond verwijdert kruimels en grotere deeltjes. Is om te zetten in een borstel voor afstoffen. Lichtgewicht en ergonomisch Slechts 1,5 kg met een uitgebalanceerde gewichtsverdeling, voor groot gebruiksgemak. Gemotoriseerde borstel. Met draaiende kop voor constant contact, bij elke hoek (alleen bij DC34 Animal). Dyson digitale motor Tot 3 keer sneller dan conventionele motoren. Creëert de meest energieefficiënte kruimelzuiger. Kierenzuiger Maakt kieren en moeilijk bereikbare plekjes schoon. Hygiënisch te legen Legen met een druk op de knop. Twee vermogensstanden 15 minuten hoge constante zuigkracht (13 minuten wanneer de gemotoriseerde borstel bevestigd is DC34 Animal en DC34 car & boat), of 6 minuten maximale kracht voor de moeilijkere klussen. Duurzame constructie Gemaakt van de sterkste materialen, om stoten en klappen op te vangen. Direct opladen De oplader kan direct aan de accu bevestigd worden, of los op de machine. LED accu-indicator Knippert wanneer er minder dan 1 minuut gebruikstijd over is. Geen bijkomende kosten. Levenslang filter die niet vervangen hoeft te worden, alleen elke maand wassen. 2 jaar garantie Onderdelen en arbeid.

22 multi floor Twee keer zoveel zuigkracht Twee keer zoveel zuigkracht als andere lichtgewicht snoerloze stofzuigers tijdens gebruik. De Dyson Digital Slim stofzuiger gebruikt een uitschuifbare buis om vloeren of hoog gelegen plekken schoon te maken. Het model heeft een gemotoriseerde borstel voor tapijten en harde vloeren ontworpen voor een soepele besturing en om schoon te maken onder lage meubels. 15 minuten Hoge constante zuigkracht (13 minuten met de gemotoriseerde borstel bevestigd). 6 minuten Maximale kracht voor moeilijkere taken. Lichtgewicht aluminium buis: 663mm Draait voor soepele besturing Vloerzuigmond kan 180 draaien zonder contact te verliezen met de vloer. Geen onhandige bewegingen meer. Docking station Laadt de machine op en bergt de machine en accessoires op wanneer deze niet in gebruik zijn. Gemotoriseerde borstel met koolstofvezelborstels Rijen ultradunne anti-statische koolstofvezelborstelharen reinigen harde vloeren. Roterende nylon borstels verwijderen hardnekkig vuil van tapijten. Los op te laden De accu kan los van de machine en het docking station worden opgeladen. 2 jaar garantie Onderdelen en arbeid.

23 C o m pac t e c yc lo o n t e c h n o lo g i e Duurzame constructie Gemaakt van de sterkste materialen, om stoten en klappen op te vangen. LED accu-indicator Knippert wanneer er minder dan 1 minuut gebruikstijd over is. Root Cyclone technologie Gepatenteerde technologie die geen zuigkracht verliest terwijl u stofzuigt. Dyson digitale motor Tot 3 keer sneller dan conventionele motoren. De meest energieefficiënte snoerloze stofzuiger. Verwijderbare buis met groot bereik Lichtgewicht aluminium buis bereikt hoge, lage en lastige plekjes. Hygiënisch te legen Legen met slechts één druk op de knop. Maakt schoon onder lage meubels 82mm hoge vloerzuigmond. De zuigmond blijft plat op de vloer bij het terugtrekken en wanneer de machine ligt. 22,2V lithium-ion accu Geeft een stabiele stroomtoevoer. Laadt tot 3 keer sneller op dan anderen. Kierenzuiger Maakt kieren en moeilijk bereikbare plekjes schoon. Combinatie-accessoire Brede zuigmond is om te zetten in een borstel voor afstoffen.

24 Alle Dyson stofzuigers hebben een garantie van 5 jaar. Alle Dyson snoerloze stofzuigers hebben een garantie van 2 jaar. Dyson experts staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze of voor advies en hulp wanneer er een probleem zou zijn. Wanneer ze u niet telefonisch kunnen helpen, komt een monteur van Dyson bij u thuis om het probleem op te lossen. Neem contact met ons op voor advies en ondersteuning. Onze helpdesk is geopend op maandag tot en met donderdag van uur tot uur en van tot uur. Vrijdag sluit de helpdesk om uur. Bel ons op of kijk op Dyson stofzuigers zijn goedgekeurd door de British Allergy Foundation en Allergie Suisse Het BAF logo is een geregistreerd handelsmerk van de British Allergie Foundation. Het Allergie Suisse logo is een geregistreerd handelsmerk van de SAS Service Allergie Suisse SA. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht. JN

Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht.

Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht. Dyson compact Concentratie is meer dan alleen iets kleiner maken. Voor Dyson ingenieurs gaat het er om de juiste balans te vinden: afmeting, gewicht, duurzaamheid en natuurlijk werking. Geen zak. Geen

Nadere informatie

allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën.

allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën. allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën. Krachtige, constante zuigkracht De nieuwste Dyson Root Cyclone technologie en Core separator.

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen moeilijke manoeuvres.

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen lastige bewegingen.

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen lastige bewegingen.

Nadere informatie

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91 Pre-salesfolder voor Nederland () Stofzuiger met zak 1500 W TriActive+-mondstuk Parquet+, Allergy+ Afstandsbediening FC9177/91 Optimale prestaties Lager energieverbruik De Philips Performer staat garant

Nadere informatie

Kwalitatief Deens design

Kwalitatief Deens design Nilfisk Uniek Scandinavisch design en hoge prestaties De nieuwe Nilfisk is ontworpen met het milieu en u als uitgangspunt. Door zijn allergiefiltratie, uitstekende schoonmaakprestaties én het gebruiksgemak

Nadere informatie

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming.

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Bekijk het probleem en probeer het op verschillende manieren op te lossen. Anderen gebruiken meer energie de voor de hand liggende oplossing.

Nadere informatie

optimale luchtkwaliteit voor het hele gezin

optimale luchtkwaliteit voor het hele gezin NIETDEN? TEVRE > Soepele besturing > Krachtige, efficiënte en > Een schoon huis met langdurige zuigkracht optimale luchtkwaliteit voor het hele gezin Bekijk de achterzijde van deze folder voor alle promotiemodellen

Nadere informatie

SEBO airbelt K sledestofzuigers. Sebo maakt het huishouden een stuk aangenamer

SEBO airbelt K sledestofzuigers. Sebo maakt het huishouden een stuk aangenamer SEBO airbelt K sledestofzuigers Sebo maakt het huishouden een stuk aangenamer Creatief nadenken heeft geleid tot deze stofzuiger, die compact en licht van gewicht is, maar toch krachtig zuigt en waarvan

Nadere informatie

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming.

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Bekijk het probleem en probeer het op verschillende manieren op te lossen. Anderen gebruiken meer energie de voor de hand liggende oplossing.

Nadere informatie

De wereldkampioen onder de huishoudelijke stofzuigers!

De wereldkampioen onder de huishoudelijke stofzuigers! Helaas zien we dat er steeds meer mensen te maken krijgen met allergieën. Niet getreurd, want hiervoor heeft Nilfisk een oplossing bedacht: de! Deze stofzuiger reinigt niet alleen de vloer, het ULTRA+

Nadere informatie

Het hele jaar door klimaatbeheersing

Het hele jaar door klimaatbeheersing Het hele jaar door klimaatbeheersing Wij begrijpen persoonlijk comfort Iemands persoonlijk comfort wordt beïnvloed door omgevingsfactoren zoals luchttemperatuur en luchtvochtigheid. Dit kan de ontspanning,

Nadere informatie

235,- Gratis bezorgd in Nederland

235,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH stofzuiger blauw BGL8522 235,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving De Bosch BGL8522 is een 750 Watt stofzuiger uitgevoerd met een energieklasse A label en voorzien van een stofzuigerzak. Deze

Nadere informatie

Ingenieurs zijn op zoek naar verbetering. 30 jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van cycloon-stofzuigertechnologie.

Ingenieurs zijn op zoek naar verbetering. 30 jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van cycloon-stofzuigertechnologie. Ingenieurs zijn op zoek naar verbetering. 30 jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van cycloon-stofzuigertechnologie. Een meer recente ontwikkeling is de handdroger die gebruik maakt van hogedrukluchtlagen

Nadere informatie

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA COMPCT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731E Krachtige prestaties binnen handbereik! 3-prestaties De Compact Power Cyclonic is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en

Nadere informatie

Commerciële stofzuigers SALTIX 10

Commerciële stofzuigers SALTIX 10 Commerciële stofzuigers Door de zeer grote ketelinhoud van de hoeven de stofzakken minder vaak vervangen te worden en door het lichtgewicht design laat hij zich makkelijk van plek naar plek verplaatsen.

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

Stofzuigers en schrobmachines

Stofzuigers en schrobmachines Stofzuigers en schrobmachines Ergonomische eisen en aanbevelingen Zo werk je prettiger! Stofzuigen is voor veel schoonmakers dagelijkse kost. Schoonmakers van kantoren, vliegtuigen, treinen en bussen besteden

Nadere informatie

Stofzuigen verfrissend anders. De zaklose. frisse stofzuiger. Ideaal voor allergische personen en huisdiervrienden 100%

Stofzuigen verfrissend anders. De zaklose. frisse stofzuiger. Ideaal voor allergische personen en huisdiervrienden 100% Stofzuigen verfrissend anders. De zakloze stofzuiger met AQUA-PURE-FILTERBOX. De zaklose frisse stofzuiger. Ideaal voor allergische personen en huisdiervrienden 100% Stofzuigen verfrissend anders. NIEUW

Nadere informatie

De stille en compacte 4A-stofzuiger die diepzittend vuil verwijdert SILENCE FORCE COMPACT 4A PARQUET RO6355 ZAKLOZE STOFZUIGER RO6355EA

De stille en compacte 4A-stofzuiger die diepzittend vuil verwijdert SILENCE FORCE COMPACT 4A PARQUET RO6355 ZAKLOZE STOFZUIGER RO6355EA SILENCE FORCE COMPCT 4 PRQUET RO6355 ZKLOZE STOFZUIGER RO6355E De stille en compacte 4-stofzuiger die diepzittend vuil verwijdert ENERGIELBEL De Silence Force 4 Compact heeft drie filterniveaus: een hogefiltratiestofzak,

Nadere informatie

100% zaklose frisse stofzuiger. Stofzuigen verfrissend anders. Ideaal voor allergische personen en huisdiervrienden

100% zaklose frisse stofzuiger. Stofzuigen verfrissend anders. Ideaal voor allergische personen en huisdiervrienden Stofzuigen verfrissend anders. DE ZAKLOZE STOFZUIGER MET AQUA-PURE-FILTERBOX. zaklose frisse stofzuiger. Ideaal voor allergische personen en huisdiervrienden 100% Stofzuigen verfrissend anders. DE ZAKLOZE

Nadere informatie

Schoonmaken met gemak Product kenmerken

Schoonmaken met gemak Product kenmerken Schoonmaken met gemak Product kenmerken Er zijn vele dingen die een goede rugstofzuiger moet bezitten. Hij moet licht in gewicht zijn, met een juiste gewichtsverdeling en het geluidsniveau moet zo laag

Nadere informatie

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken De twee motorige ATTIX 9-serie is dé stofzuiger wanneer je hoge prestaties verwacht bij zware toepassingen en intensief gebruik. Ze zijn robuust dankzij

Nadere informatie

DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART BPK-VCBB1XS (NL)

DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART BPK-VCBB1XS (NL) DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART BPK-VCBB1XS (NL) SEPTEMBER 2017 DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART ROBOT STOFZUIGER & DWEIL TECHNISCHE DATA SPECIFICATIES Afme

Nadere informatie

Bijlage 2: Ergonomische criteria stofzuigers

Bijlage 2: Ergonomische criteria stofzuigers Bijlage 2: Ergonomische criteria stofzuigers KETELSTOFZUIGER CRITERIUM ONDERWERP EISEN AANBEVELINGEN Zuigkracht zuigvermogen regeling noodzakelijk, elektrisch of met valse lucht luchtverplaatsing in liter/minuut

Nadere informatie

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra C O M PA C T C U I T G E B R E I D 1000 W M I N I 850 W 750 W 500 W 400 W 440 W 350 W 310 W 220 W 240 W 270 W 290 W 165 mm 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm 740 mm Micromix

Nadere informatie

De stilste 4AAA cyclonale stofzuiger ooit. Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

De stilste 4AAA cyclonale stofzuiger ooit. Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA Silence Force Cyclonic 4 RO7681E De stilste 4 cyclonale stofzuiger ooit TOPPRESTTIES EN ONBERISPELIJKE STILTE Ervaar het beste van twee werelden: extreme stilte voor nog meer comfort, volgens de hoogste

Nadere informatie

Intelligent. Snel. Nauwkeurig.

Intelligent. Snel. Nauwkeurig. Intelligent. Snel. Nauwkeurig. De nieuwe Scout RX1 Stelt u zich eens voor dat uw vloer volledig schoon is als u thuiskomt. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De robotstofzuiger Scout RX1 van Miele

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Cleanfix RS 05. Rugstofzuiger

Gebruiksaanwijzing. Cleanfix RS 05. Rugstofzuiger Gebruiksaanwijzing Cleanfix RS 05 Rugstofzuiger Cleanfix Benelux B.V. De Scheper 255 5688 HP OIRSCHOT Telefoon: 0499 55 00 33 Internet: www.cleanfix.nl Telefax: 0499 55 00 60 E mail: info@cleanfix.nl Garantie

Nadere informatie

Efficiënt, zuinig en duurzame reinigingsprestaties

Efficiënt, zuinig en duurzame reinigingsprestaties Het modulaire ontwerp laat u exact en flexibel kiezen wat u nodig heeft en maakt de stofzuiger jarenlang gemakkelijk te onderhouden en te verzorgen. Wanneer een snoer versleten is, kan het makkelijk in

Nadere informatie

Multifunctionele alleszuigers MV 5

Multifunctionele alleszuigers MV 5 Multifunctionele alleszuigers MV 5 De MV 5 multifunctionele nat-en droogzuiger: extreem hoge zuigkracht, maar toch zeer energiezuinig. Met een groot kunststof vuilreservoir van 25 liter, een unieke technologie

Nadere informatie

Alles over stofzuigen!

Alles over stofzuigen! i produktinfo Alles over stofzuigen! Kiezen en kopen - Stofzuigen met of zonder stofzak? - Kruimelzuigers! Alles over stofzuigen! Stofzuigen op maat! Kiezen en kopen 4 Stofzuigen met of zonder stofzak?

Nadere informatie

Extreme prestaties, extreme ergonomie. X-TREM POWER ANIMAL CARE Stofzuiger met zak RO6885EA

Extreme prestaties, extreme ergonomie. X-TREM POWER ANIMAL CARE Stofzuiger met zak RO6885EA X-TREM POWER NIML CRE Stofzuiger met zak RO6885E Extreme prestaties, extreme ergonomie 4 prestaties Deze krachtige stofzuiger biedt 4-prestaties met de beste resultaten in zijn categorie voor prestaties

Nadere informatie

Wat is de Dyson Groom borstel?

Wat is de Dyson Groom borstel? Dyson Groom borstel Wat is de Dyson Groom borstel? Probleem Dyson constateerde dat er veel hondenborstel producten op de markt waren, maar deze producten lieten na het borstelen van de hond haren achter

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

ASPI01 STOFZUIGER-BLAZER 800 W

ASPI01 STOFZUIGER-BLAZER 800 W ASPI01 STOFZUIGER-BLAZER 800 W Opbouw: A - Zuigopening B - Bevestigingspunt draagriem C - Aan/uit-knop D - Handgreep E - Bevestigingsclip F - Lange buis G - Aansluitstuk H - Filter I - Stofcompartiment

Nadere informatie

Professioneel reinigen

Professioneel reinigen Professioneel reinigen RA 431 IBC Robuuste schrob-/zuigmachine voor middelgrote oppervlakken Perfect inzetbaar in kantoor en industrie Voorzien van revolutionaire OPTIMA batterijen Verplaatst zich d.m.v.

Nadere informatie

59, 99. het voorjaar komt er aan! Met een nieuwe stofzuiger heeft u het hele huis snel weer spic en span! OP=OP!!! 64,90 GRATIS!

59, 99. het voorjaar komt er aan! Met een nieuwe stofzuiger heeft u het hele huis snel weer spic en span! OP=OP!!! 64,90 GRATIS! het voorjaar komt er aan! Met een nieuwe stofzuiger heeft u het hele huis snel weer spic en span! OP=OP!!! stofzuiger editie nu met 50 euro inruilvoordeel!!! 99 Nilfiskprijs: 499,- Onze prijs: 429,- Inruil:

Nadere informatie

Centraal stofzuigsysteem ZUIVER GENOT

Centraal stofzuigsysteem ZUIVER GENOT Centraal stofzuigsysteem ZUIVER GENOT PERFECTE ZUIVERHEID EN HYGIËNE Fijn stof, allergenen deeltjes, huisstofmijt en andere microscopisch kleine deeltjes dringen bij een gewone stofzuiger door het filter

Nadere informatie

De snelste, meest hygiënische handdroger.

De snelste, meest hygiënische handdroger. De snelste, meest hygiënische handdroger. 18773_BENL_AIRBLADE_BROCHURE_benl.indd 1 10/18/07 1:23:27 PM Handdrogen opnieuw uitgevonden De Dyson Airblade is een nieuw type handdroger die TM de handen droogt

Nadere informatie

DE FLEXIBILITEIT VAN EEN KRUIMELDIEF. DE KRACHT VAN EEN GEWONE STOFZUIGER.

DE FLEXIBILITEIT VAN EEN KRUIMELDIEF. DE KRACHT VAN EEN GEWONE STOFZUIGER. DE FLEXIBILITEIT VAN EEN KRUIMELDIEF. DE KRACHT VAN EEN GEWONE STOFZUIGER. ONTDEK DE VELE VOORDELEN VAN HET KLEINSTE MAAR KRACHTIGSTE STOFZUIGSYSTEEM VOOR UW CARAVAN, CAMPER, BOOT, VRACHTWAGEN EN NOG VEEL

Nadere informatie

Stof- waterzuigers NT 70/3

Stof- waterzuigers NT 70/3 Stof- waterzuigers NT 70/3 Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Uitrusting: Zuigslang 4 m Zuigbuis metaal 2 x 0,5 m Nat- en droog vloerzuigmond 360

Nadere informatie

NT 70/2. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren

NT 70/2. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren NT 70/2 Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Ergonomische duwbeugel In de grote bumper is het opbergvak

Nadere informatie

NT 70/2 Me. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren

NT 70/2 Me. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren NT 70/2 Me Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Geïntegreerde afvoerslang In de grote bumper is het opbergvak

Nadere informatie

James Dyson Uitvinder

James Dyson Uitvinder Na zeven jaar ontwikkelen hebben we nu een revolutionair motorontwerp gerealiseerd een van de kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. En dat was pas het beginpunt voor onze nieuwste handdroogtechnologie.

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

NT 70/3. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren

NT 70/3. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren NT 70/3 Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Ergonomische duwbeugel In de grote bumper is het opbergvak

Nadere informatie

NT 70/1. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren

NT 70/1. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Ergonomische duwbeugel In de grote bumper is het opbergvak voor toebehoren

Nadere informatie

Huishoudelijke stofzuiger

Huishoudelijke stofzuiger Deze robuuste, kleine supercharged stofzuiger biedt een effectief zuigvermogen met een indrukwekkende 750W motor die keer-op-keer een sterke stofopname en een gezondere leefomgeving waarborgt. De komt

Nadere informatie

IV 100/40. Voordelig vast filter

IV 100/40. Voordelig vast filter IV 100/40 De IV 100/40 is een heel robuuste industriestofzuiger die voldoet aan de noden van verschillende doelgroepen. De stofzuiger kan probleemloos door één persoon worden verplaatst over vlakke oppervlakken.

Nadere informatie

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 NL F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DUTCH 54-62 4 VEILIGHEID Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle

Nadere informatie

Downloaded from

Downloaded from Nat- en droogzuigers WD 4.290 De WD 4.290 is een speciale stofzuiger met additioneel de mogelijkheid voor het opzuigen van vloeistoffen. De WD 4.290 maakt dweil en borstel overbodig. Uitrusting: Zuigslang

Nadere informatie

VOORDELEN SNELLER EN SCHONER. Gemiddeld 30% tijdwinst en een veel betere dieptereiniging door toepassing van zware turbine motoren.

VOORDELEN SNELLER EN SCHONER. Gemiddeld 30% tijdwinst en een veel betere dieptereiniging door toepassing van zware turbine motoren. EEN HANSON CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM ZORGT VOOR EEN GEZONDE LEEFOMGEVING Telefoneren tijdens het stofzuigen is geen enkel probleem meer. HANSON centrale stofzuigunits hebben een ingebouwde zuiginlaat. VOORDELEN

Nadere informatie

NT 70/2 Me Tc. Kantelbaar onderstel. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren. In de grote bumper is het opbergvak voor toebehoren geïntegreerd.

NT 70/2 Me Tc. Kantelbaar onderstel. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren. In de grote bumper is het opbergvak voor toebehoren geïntegreerd. NT 70/2 Me Tc De NT 70-serie bestaat uit grote, krachtige stof-/waterzuigers met maximaal drie motoren. Een volledige reeks modellen die vooral overtuigen bij natte toepassingen en het opzuigen van grof

Nadere informatie

Groot reinigingsvermogen zonder lawaai

Groot reinigingsvermogen zonder lawaai Groot reinigingsvermogen zonder lawaai IVB 963-2M ED Super krachtig voor de zwaarste schoonmaaktoepassingen. 67 db/a geluidsniveau is verbazingwekkend stil voor zo n krachtige machine. Hard stalen frame,

Nadere informatie

Goedgekeurd voor veilig reinigen

Goedgekeurd voor veilig reinigen De Nilfisk IVB 5 en de Nilfisk IVB 7 M/H veiligheidsstofzuigers zijn de oplossing voor de steeds veeleisender gebruiker die een grotere frequentie van reinigen heeft. De IVB 5/7 stofzuigers zijn geschikt

Nadere informatie

Stofzuigers T 15/1. Technische gegevens

Stofzuigers T 15/1. Technische gegevens Stofzuigers T 15/1 Met de stofzuiger T 15/1 moderniseren we ons bestaande gamma van professionele stofzuigers en heroveren we onze plaats in dit belangrijke marktsegment met een topmodel. Uitrusting: Zuigslang

Nadere informatie

X-Trem prestaties, X-Trem ergonomie. X-TREM POWER CYCLONIC ANIMAL CARE Stofzuiger zonder zak RO6984EA

X-Trem prestaties, X-Trem ergonomie. X-TREM POWER CYCLONIC ANIMAL CARE Stofzuiger zonder zak RO6984EA X-TREM POWER CYCLONIC NIML CRE Stofzuiger zonder zak RO6984E X-Trem prestaties, X-Trem ergonomie 4 prestaties Deze krachtige stofzuiger biedt 4-prestaties met de beste resultaten in zijn categorie voor

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

35-45 mm. Tweehandig starten, na start kan eenhandig worden doorgewerkt

35-45 mm. Tweehandig starten, na start kan eenhandig worden doorgewerkt Bijlage 3: Ergonomische criteria schrob- en zuigmachines EENSCHIJFSCHROBMACHINE CRITERIUM ONDERWERP EISEN AANBEVELINGEN Bedieningshefboom Bedieningshoogte In kleine stappen instelbaar, zodat tenminste

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

Multifunctionele alleszuigers MV 3 Premium

Multifunctionele alleszuigers MV 3 Premium Multifunctionele alleszuigers MV 3 Premium De krachtige en energiezuinige MV 3 Premium multifunctionele nat-en droogzuiger is uitgerust met een robuust en roestvrij vuilreservoir van 17 liter, een patroonfilter

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

Een stofzuiger met aandacht voor mens en omgeving

Een stofzuiger met aandacht voor mens en omgeving stofzuiger De VP300 is verkrijgbaar in diverse varianten en configuraties zodat u de keuze heeft welk model het best bij uw schoonmaaktaken past. Onze VP300 Eco-variant biedt u een fantastische, energiezuinige

Nadere informatie

IV 100/75. Voordelig vast filter

IV 100/75. Voordelig vast filter IV 100/75 De IV 100/75 is een heel robuuste industriestofzuiger die voldoet aan de noden van verschillende doelgroepen. De stofzuiger kan probleemloos door één persoon worden verplaatst over vlakke oppervlakken.

Nadere informatie

IV 60/30. Belastbaar & veelzijdig

IV 60/30. Belastbaar & veelzijdig IV 60/30 De IV 60/30 is een heel robuuste industriestofzuiger. De bouwwijze en de verschillende verkrijgbare toebehoren maken dit apparaat uiterst mobiel, waardoor het kan worden gebruikt op verschillende

Nadere informatie

Sensory User instructions

Sensory User instructions sens_bag_no_buzzer_multi_29.qxd 28/6/05 11:08 am Page 1 Sensory РУССКИЙ User instructions sens_bag_no_buzzer_multi_29.qxd 28/6/05 11:08 am Page 2 Diagram A Diagram B (1,2,3) Diagram C Diagram D Diagram

Nadere informatie

Industriële stofzuigers IVB 961-01

Industriële stofzuigers IVB 961-01 Een veelzijdige machine voor veeleisende toepassingen Of het nou om een fabrieksvloer gaat of om een laad- /losperron, indien er vervuiling ligt moet deze zo snel mogelijk worden verwijderd. Naast de rommel

Nadere informatie

NT 70/2. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren

NT 70/2. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren NT 70/2 Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Ergonomische duwbeugel In de grote bumper is het opbergvak

Nadere informatie

Stofzuigers T 12/1 eco!efficiency

Stofzuigers T 12/1 eco!efficiency Stofzuigers T 12/1 eco!efficiency De nieuwe Kärcher T 12/1 eco!efficiency is een uiterst efficiënte en stille stofzuiger die vooral geschikt is voor schoonmaakbedrijven, hotels en restaurants, kantoren,

Nadere informatie

Stofzuigers T 12/1 eco!efficiency *EU

Stofzuigers T 12/1 eco!efficiency *EU Stofzuigers T 12/1 eco!efficiency *EU De nieuwe Kärcher T 12/1 eco!efficiency is een uiterst efficiënte en stille stofzuiger die vooral geschikt is voor schoonmaakbedrijven, hotels en restaurants, kantoren,

Nadere informatie

James Dyson Uitvinder

James Dyson Uitvinder Na zeven jaar ontwikkelen hebben we nu een revolutionair motorontwerp gerealiseerd een van de kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. En dat was pas het beginpunt voor onze nieuwste handdroogtechnologie.

Nadere informatie

279,- Gratis bezorgd in Nederland

279,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE stofzuiger Complete C3 Silence 279,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving COMPLETE C3 SILENCE pagina 1/5 Specificaties Miele Complete C3 Silence stofzuiger Uitvoering - Sledestofzuiger - Typeaanduiding:

Nadere informatie

93 l/sec perslucht en ATEX veiligheid certificering

93 l/sec perslucht en ATEX veiligheid certificering De VHC200 perslucht aangedreven industriële stofzuiger is compact en ergonomisch zodat deze uitstekend te verplaatsen is in een fabriek, zelfs op oneven vloeren. De grote wielen en de duwbeugel zorgen

Nadere informatie

Stofzuigers. Uitstekende filtertechnologie en een laag geluidsniveau.

Stofzuigers. Uitstekende filtertechnologie en een laag geluidsniveau. Stofzuigers Uitstekende filtertechnologie en een laag geluidsniveau. Stofzuigers Argumenten die overtuigen Met betrekking tot zuigkracht verlegt Kärcher steeds weer grenzen dankzij de innovatieve filtertechiek

Nadere informatie

HANDLEIDING. cycloon stofzuiger zonder stofzak VC6N

HANDLEIDING. cycloon stofzuiger zonder stofzak VC6N HANDLEIDING cycloon stofzuiger zonder stofzak VC6N VC6N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? PRIMO-ELEKTRO.BE GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie

Nadere informatie

MULTI - CYCLONIC VACUUM CLEANER VCC 7070

MULTI - CYCLONIC VACUUM CLEANER VCC 7070 MULTI - CYCLONIC VACUUM CLEANER VCC 7070 NL I J K A B C D E O P Q F G H L R S M N 3 NEDERLANDS 65-74 4 VEILIGHEID Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit apparaat gaat gebruiken! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

Bedrijfsstofzuigers GD 2000

Bedrijfsstofzuigers GD 2000 Bedrijfsstofzuigers GD 2000 Minimaal geluidsniveau gecombineerd met maximale zuigkracht De Nilfisk GD 2000 is een zeer hoogwaardige professionele stofzuiger die uitzonderlijk stil is (44dB(A) volgens BS

Nadere informatie

NT 70/2. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Ergonomische duwbeugel

NT 70/2. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Ergonomische duwbeugel NT 70/2 Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Ergonomische duwbeugel In de grote bumper is het opbergvak

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen Een borstel, tweede

Nadere informatie

Mode d emploi Instructions for use Gebrauchsanweisung Gebruiksaanwijzing Istruzioni per l uso Modo de empleo Instruçóes de utilizaçào Brugsanvisning

Mode d emploi Instructions for use Gebrauchsanweisung Gebruiksaanwijzing Istruzioni per l uso Modo de empleo Instruçóes de utilizaçào Brugsanvisning Mode d emploi Instructions for use Gebrauchsanweisung Gebruiksaanwijzing Istruzioni per l uso Modo de empleo Instruçóes de utilizaçào Brugsanvisning Bruksanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Руководство

Nadere informatie

James Dyson Uitvinder

James Dyson Uitvinder Na zeven jaar ontwikkelen hebben we nu een revolutionair motorontwerp gerealiseerd een van de kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. En dat was pas het beginpunt voor onze nieuwste handdroogtechnologie.

Nadere informatie

HET ONDERDELENHUIS Demerstraat DIEPENBEEK. Minder stof in de ruimte. SkyVac.

HET ONDERDELENHUIS Demerstraat DIEPENBEEK. Minder stof in de ruimte. SkyVac. HET ONDERDELENHUIS Demerstraat 8 3590 DIEPENBEEK Minder stof in de ruimte www.decentralestofzuiger.be www.skyvac.be Hygiënisch en gemakkelijk stofzuigen Een gedachte die werkelijkheid wordt met een centraal

Nadere informatie

NIEUW ACCU ASSORTIMENT

NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij de lasergesneden, diamantgeslepen stalen messen met dubbele werking. 56V 61 cm lengte mes 22 mm max. diameter takken 4,05 Kg

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

Makita, dé Accuspecialist. Dit vinden gebruikers ervan. De nieuwe standaard in accuzuigers. makita.nl/schoonmaak

Makita, dé Accuspecialist. Dit vinden gebruikers ervan. De nieuwe standaard in accuzuigers. makita.nl/schoonmaak Makita, dé Accuspecialist Dit vinden gebruikers ervan De nieuwe standaard in accuzuigers makita.nl/schoonmaak Accuspecialist Makita introduceert de nieuwe standaard in snoerloos zuigen Accurugstofzuigers

Nadere informatie

Industriële stofzuigers

Industriële stofzuigers Industriële stofzuiger voor het hoge segment, voldoet aan de strenge eisen in de farmaceutische-, voedingsmiddelen-, chemische-, en verpakkingsindustrie en de OEM. Ideaal om te integreren in procesindustrie

Nadere informatie

NT 70/1. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren

NT 70/1. Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren NT 70/1 Krachtige stof-/waterzuiger met een reservoirvolume van 70 liter en maximaal drie motoren. 1 Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren 3 Ergonomische duwbeugel In de grote bumper is het opbergvak

Nadere informatie

NT 55/1 Tact Te M. Tact-systeem (automatische filterreiniging Tact) 2 Elektronische bewaking van de volumestroom

NT 55/1 Tact Te M. Tact-systeem (automatische filterreiniging Tact) 2 Elektronische bewaking van de volumestroom NT 55/1 Tact Te M Comfortabele, professionele stof-/waterzuiger met innovatieve, gepatenteerde volautomatische filterreiniging - TACT - en voorzien van alle toebehoren. Met traploze snelheidsregeling,

Nadere informatie