Hunter CRM. POS Documentatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hunter CRM. POS Documentatie"

Transcriptie

1 Hunter CRM POS Documentatie

2 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling en annulering (p. 12) 7. Routes en klanten (p. 14) 8. Nota's op rekening zetten (p. 16) 9. PLU Lijst bewerken (p. 17)

3 1. Hoofdmenu Kassa Overzicht hoofdmenu: 1.1. Home knop Deze knop sluit het kassa scherm, en gaat terug naar het hoofdmenu van Hunter Desktop 1.2. Route / Halte selectie Wordt behandeld bij: 7. Routes en klanten Lijst met artikelen Toont de lijst met artikelen die afgerekend zullen worden, handelingen die effect hebben op, of gebruik maken van de lijst met artikelen worden behandeld bij: 2. Artikelen toevoegen, 3. Aangepaste artikelen, 4. Artikelen corrigeren, 6. Nota afhandeling en annulering en 8. Nota's op rekening zetten Status bericht Toont berichten over de laatst uitgevoerde actie.

4 1.5. Invoer keypad Wordt gebruikt voor invoer in de kassa, wordt behandeld bij: 2. Artikelen toevoegen, 3. Aangepaste artikelen en 4. Artikelen corrigeren en 5. Betalingen PLU Lijst Wordt gebruikt om snel artikelen te selecteren, wordt behandeld bij: 2. Artikelen toevoegen en 9. PLU Lijst bewerken Gewicht, Aantal, Prijs Deze knoppen worden gebruikt om meerdere artikelen tegelijk toe te voegen, gewogen artikelen toe te voegen, en de prijs van artikelen te wijzigen, worden behandeld bij: 3. Aangepaste artikelen Betalen Deze knop wordt gebruikt om betalingen te verwerken, wordt behandeld bij: 5. Betalingen Correctiescan en Herstel knoppen Deze knoppen worden gebruikt om artikelen weg te halen uit de lijst met artikelen (3), worden behandeld bij: 4. Artikelen corrigeren Overzicht bedragen. Hier worden meerdere bedragen getoond: Totaal Het totaal bedrag dat betaald moet worden Contant Het totaal bedrag dat contant betaald is Pin Het totaal bedrag dat met PIN betaald is Betaald Het totaal dat contant en met PIN betaald is Te Betalen Het totaal bedrag dat nog betaald moet worden Wisselgeld Het bedrag wat er in totaal aan wisselgeld gegeven moet worden

5 2. Artikelen toevoegen Er zijn 3 manieren om artikelen toe te voegen aan de lijst met artikelen Scannen Een artikel scannen is de simpelste optie PLU Code Een artikel toevoegen via PLU code kan sneller zijn dan deze scannen, echter vereist dit wel dat de PLU code bekend is. Om dit te doen voert u de PLU code in via het keypad en drukt u daarna op de "PLU" knop. Om de invoer te wissen kunt u op de "C" knop drukken.

6 2.3. PLU Lijst Een artikel toevoegen via PLU lijst vereist net als de PLU code niet dat een artikel gescand word, echter ook niet dat de code bekend is. Om de PLU lijst te openen drukt u op de "PLU LIJST" knop in het hoofdmenu. U krijgt dan een lijst met PLU lijsten te zien, met de volgende knoppen: Artikelgroepen De eerste 7 knoppen zijn de artikelgroepen Populair Deze knop toont een PLU lijst voor populaire artikelen < Deze knop gaat naar de vorige pagina > Deze knop gaat naar de volgende pagina Terug Deze knop gaat terug naar het hoofdmenu van de kassa.

7 Als u op een artikelgroep of de knop populair drukt wordt er een artikel lijst geopend. Knoppen op dit scherm: SLUIT Deze knop sluit de PLU lijst << Deze knop gaat naar de 1e pagina < Deze knop gaat naar de vorige pagina > Deze knop gaat naar de volgende pagina >> Deze knop gaat naar de laatste pagina BEWERK Deze knop wordt behandeld bij: 9. PLU Lijst bewerken Artikelen De overige knoppen zijn de artikelen, met bovenaan de PLU code van dit artikel, daaronder (mits ingevoerd in systeem) een plaatje van het artikel, en onderaan de naam van het artikel. Om een artikel toe te voegen aan de nota drukt u op de knop van dat artikel, de PLU lijst wordt dan gesloten, en het artikel toegevoegd.

8 3. Aangepaste artikelen 3.1 Gewogen artikelen toevoegen. Om een gewogen artikel toe te voegen voert u het gewicht in gram in met de keypad. Daarna drukt u op de "GEWICHT/AANTAL" knop, en voegt u het artikel toe door het te scannen. (zie 2.1) 3.2 Meerdere artikelen toevoegen. Meerdere artikelen tegelijk toevoegen doet u op de zelfde manier als gewogen artikelen. (zie 3.1) 3.3 Prijs van artikelen wijzigen. Als de prijs van artikelen op een nota niet klopt, kunt u een nieuwe prijs in centen invoeren met de keypad, en daarna op de "PRIJS" knop drukken en een artikel inscannen. (zie 2.1) De prijs wordt dan voor het laatste artikel van de betreffende soort in de huidige transactie vervangen door wat ingevoerd is.

9 4. Artikelen corrigeren Er zijn 2 manieren om artikelen van de lijst met artikelen te verwijderen Correctiescan Om een artikel via correctiescan te verwijderen drukt u op de "CORRECTIESCAN" knop, en scant u daarna het artikel dat u wilt verwijderen in Herstel De "HERSTEL" knop verwijderd het laatst toegevoegde artikel van de lijst.

10 5. Betalingen Er zijn 2 manieren om betalingen van klanten in te boeken. Om dit te doen drukt u eerst op de "BETALEN" knop. Er worden dan knoppen getoond waar u mee kunt aangeven met wat voor valuta betaald is. In deze lijst zijn meerdere knoppen te vinden: ,- Deze knop voegt 50 euro toe aan het geselecteerde bedrag. Dit bedrag is ook handmatig aan te passen via de keypad (zie 2.2) ,- Deze knop voegt 20 euro toe aan het geselecteerde bedrag ,- Deze knop voegt 10 euro toe aan het geselecteerde bedrag ,- Deze knop voegt 50 euro toe aan het geselecteerde bedrag.

11 5.5. CONTANT Wanneer u deze knop gebruikt wordt de betaling contant afgehandeld. Het opgegeven bedrag wordt als betalingsbedrag gebruikt PIN Wanneer u deze knop gebruikt wordt de betaling via PIN afgehandeld. Het opgegeven bedrag wordt extra bijgepind OP REKENING Deze knop wordt behandeld bij: 8. Nota's op rekening zetten TERUG Deze knop gaat terug naar het hoofdmenu.

12 6. Nota afhandeling en annulering Om de nota af te handelen, of te annuleren drukt u op de lijst met artikelen. U krijgt dan een keuzescherm wat u met deze nota doen wilt Dit scherm heeft 5 knoppen: 6.1 Bon afdrukken Deze knop verwerkt de nota, en print een bon voor de klant. Ook wordt er een nieuwe lege nota aangemaakt voor een volgende klant.

13 6.2 Niet afdrukken Deze knop doet hetzelfde als bij 6.1 maar print geen bon voor de klant. 6.3 Op rekening Deze knop doet hetzelfde als 5.7 en wordt behandeld bij: 8. Nota's op rekening zetten. 6.4 Verwijderen Deze knop annuleert de nota, en maakt een nieuwe lege nota aan. 6.5 Annuleren Deze knop sluit dit keuzescherm.

14 7. Routes en klanten Om een nota aan een klant te koppelen moet er eerst een route gekozen worden. Dit doet u met de route knop, waar standaard "KIES ROUTE" op staat. Er wordt dan een lijst met routes getoond, kies uw selectie en druk op de groene knop, het venster wordt nu gesloten en de "KIES ROUTE" knop toont de geselecteerde route. Naast de route wordt nu de huidige stop getoond, deze kunt u veranderen met de "+ " knop welke 1 halte verder gaat en de "-" knop die 1 halte terug gaat. Als er een halte gekozen is kunt u op de knop met informatie over de halte drukken. (In afbeelding aangeduid als Stop: 1 Halle-heideweg CG HALLE)

15 Nu krijgt u een lijst met klanten bij die halte te zien. Nadat een klant gekozen is wordt de huidige nota aan die klant gekoppeld, dit wordt aan de rechter kant van het hoofdmenu getoond. Er kan nu op de normale manier een nota worden aangemaakt voor deze klant.

16 8. Nota's op rekening zetten Wanneer een klant aan een nota gekoppeld is kan deze op rekening van de klant gezet en later betaald worden. 8.1 Nota's op rekening zetten Om dit te doen maakt u eerst de nota aan, maar handelt u geen betalingen af. Nu drukt u op de lijst met artikelen, net als bij 6. Nota afhandeling en annulering. Echter nu kiest u de actie "OP REKENING". Er worden nu twee bonnen geprint. Eén voor de winkelier met een barcode en vak voor ondertekening door klant. En één bonnetje voor de klant. Bewaar de bon met de barcode goed, deze kan later gebruikt worden om de transactie af te rekenen. 8.2 Betalingen op rekening afbetalen. Om betalingen op rekening af te rekenen neemt u alle bonnen die u wilt afrekenen, en scant u deze in via de barcode aan de bovenkant van de bon. Deze wordt nu toegevoegd aan de lijst "Aankopen" gevolgd door de datum van de originele transactie. Deze nota kan als normaal betaald worden. (niet op rekening gezet)

17 9. PLU Lijst bewerken Het is mogelijk te kiezen welke artikelen getoond worden op de PLU lijst. Om dit te doen opent u eerst de PLU lijst zoals in 2.3. Eenmaal op de PLU lijst drukt u op de "BEWERK" knop. U komt nu op een soortgelijk scherm als de originele PLU Lijst. Op dit scherm zitten de volgende knoppen: 9.1 Terug Als u op deze knop drukt gaat u terug naar de PLU Lijst. 9.2 << Werkt hetzelfde als op PLU lijst, zie < Werkt hetzelfde als op PLU lijst, zie > Werkt hetzelfde als op PLU lijst, zie >> Werkt hetzelfde als op PLU lijst, zie Deze knop voegt een nieuw artikel toe aan de PLU lijst, indien nodig wordt hier een nieuwe pagina voor aangemaakt.

18 9.7 - Deze knop haalt het laatste artikel van de PLU lijst weg. 9.8 Artikelen De resterende knoppen zijn net als op de PLU Lijst een overzicht van de artikelen. Als u in het bewerk scherm op een van de artikel knoppen drukt krijgt u een overzicht van alle artikelen die in het systeem bekend zijn. Voor deze lijst word het gebruik van een stylus of muis aangeraden. Artikelen kunnen gekozen worden via de groene knop, zie voor meer informatie over de andere knoppen de documentatie van Hunter Desktop. Na op de groene knop gedrukt te hebben wordt de gekozen plek in de PLU Lijst vervangen door het gekozen artikel.

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING Versie 0.1 Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Betekenis knoppen kassascherm... 4 Aanslaan & Afrekenen... 6 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)... 6 Betaalwijze

Nadere informatie

HANDLEIDING WINPOS KASSA

HANDLEIDING WINPOS KASSA HANDLEIDING WINPOS KASSA DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 13-08-2007 First draft Joshua Willems Marc Hermans 29-08-2007 Final version Freek Sengers Marc Hermans INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 De kassa opstarten

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Handleiding. Hunter-CRM POS module voor:

Handleiding. Hunter-CRM POS module voor: Handleiding Hunter-CRM POS module voor: Voorwoord Hunter-Retail (POS) is een product van Hunter-CRM. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Hunter-CRM Ceintuurbaan Noord 105c 9301

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA

UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA UITGEBREIDE GEBRUIKSHANDLEIDING KASSA ALLE producten moeten worden aangeslagen op de kassa. Ook consumpties voor eigen gebruik door de bardienst, commissies, bestuur, etc Ook gevallen flesjes en bederf

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten

HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Koppelbare PIN terminals...4 Installatie/configuratie PIN koppeling...5 Kassa afhandeling voorbeelden...7 Pag.: 2 Inleiding Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Online Kassa. Maart 2010

Handleiding Online Kassa. Maart 2010 Handleiding Online Kassa Maart 2010 2 Inhoudsopgave handleiding Online Kassa Verkopen Pagina 5 Dagstaat Pagina 7 Periodestaat Pagina 8 Omzet per Periode Pagina 9 Artikelen Pagina 10 Relaties Pagina 11

Nadere informatie

Wilmar Retail Kassa Handleiding

Wilmar Retail Kassa Handleiding Wilmar Retail Kassa Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 1.1 Verschillende kassa s... 3 2. Automatisch uitloggen... 5 3. Afrekenen... 5 3.1 Kassagroepen... 6 3.2 Afrekenen via

Nadere informatie

Handleiding website beheer

Handleiding website beheer Handleiding website beheer Inhoud: Als actief franchisenemer bij CIGO heeft u de mogelijkheid uw eigen website (http://naam.cigo.nl) te beheren. In deze handleiding leggen wij u uit hoe u de verschillende

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T4000 Zelfbedieningskassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T4000 Zelfbedieningskassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T4000 Zelfbedieningskassa www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Configuratie...4 2.1Configuratie bewerken...4 2.1.1Zelfbedieningskassa

Nadere informatie

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP BALIEVERKOPEN Het starten van de balie onder Windows kan doormiddel van het aanklikken van het ICOON BALIE. Vervolgens verschijnt onderstaand venster. Als er voor verkoper nul wordt gekozen, dan zal er

Nadere informatie

Publiceren basisrooster

Publiceren basisrooster Publiceren basisrooster Inleiding Op deze pagina DESKTOP In dit hoofdstuk laten we u zien hoe u het rooster kunt publiceren zodat het zichtbaar wordt in het portal en in de app. Ook ziet u hoe u eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

QLINE BASIS HANDLEIDING

QLINE BASIS HANDLEIDING QLINE BASIS HANDLEIDING Versie 1.1 Inhoud Kassa opstarten...3 Aanmelden medewerker...3 Betekenis knoppen kassascherm...5 Aanslaan & Afrekenen...7 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)...7 Betaalwijze Contant...9

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet.

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen klaarzetten(het sjabloon voor de termijnfactuur maken) Een periodieke

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Document Manager Document Manager Dit Document beschrijft de werking van de Document manager en wat de mogelijkheden

Nadere informatie

CCV SalesPoint update

CCV SalesPoint update CCV SalesPoint update Er staat een nieuwe versie van de CCV SalesPoint app voor u klaar in de appstore (versie 1.0.63). De belangrijkste wijzigingen in deze nieuwe versie van de app en op de online omgeving

Nadere informatie

Pagina 2 van 27. Kassa software

Pagina 2 van 27. Kassa software Laatste wijziging: 13-02-2008 Pagina 2 van 27 Kassa software Inhoudsopgave De Kassa... 5 De Schermopbouw... 6 Bediende inlogscherm... 6 Werken vanuit het hoofdscherm... 7 Gast invoeren... 18 Bestaande

Nadere informatie

Handleiding Basis Scannen software. CASIO QT-6000 en QT-6100

Handleiding Basis Scannen software. CASIO QT-6000 en QT-6100 Handleiding Basis Scannen software CASIO QT-6000 en QT-6100 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Registratiescherm... 4 1.1. Registratie op groepsniveau... 4 1.2. Registratie met barcode... 4 1.3. Registratie

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden!

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Inhoud Hoe werkt het:... 1 Aanmaken van een nieuwe groep met eigen afbeelding, tekst en spraak... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen:

Inhoud. Er kan van vormgeving veranderd worden door het volgende te doen: Horeca Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Overzicht van het POS scherm... 4 Betekenis knoppen kassascherm... 5 Een tafel openen... 7 Een bestelling invoeren op een tafel... 12 Een tafel

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Q1205 Mplus Cadeaupas

Q1205 Mplus Cadeaupas Q1205 Mplus Cadeaupas Inleiding 3 Beheer 4 Cadeaupas-types definieren 4 Alias (verander de term cadeaupas) 5 Cadeaupas-knop in POS 6 POS 7 Cadeaupas uitgifte 7 Afrekenen met een cadeaupas 10 Niet kunnen

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST

UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST UNTILL SPORTS HANDLEIDING BARDIENST 1 INHOUDSOPGAVE Aanmelden bij het kassasysteem... 3 Bestelling opnemen... 4 Contante betaling... 5 Pin betaling... 6 Sportpas betaling... 7 Opwaarderen Sportpas Bijstorten

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria

HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria HANDLEIDING Q1440 Bestelbon Cafetaria Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa knoppen/functies...4 Bestelbon aanmaken...5 Bestelbon opties...6 Bestelbon aanpassen...6 Bestelbon annuleren...7 Bestelbon

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4.

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4. De Kassa opstarten: Start uw computer op en wacht tot uw zandloper uit beeld is. Om de kassa op te starten: dubbel klik met de linkermuisknop op het kassa icoontje in uw scherm U krijgt in beeld een inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding SAFEPAY TM HANDLEIDING. Handleiding SAFEPAY TM pag. 1 / 9

Handleiding SAFEPAY TM HANDLEIDING. Handleiding SAFEPAY TM pag. 1 / 9 Handleiding SAFEPAY TM HANDLEIDING Handleiding SAFEPAY TM pag. 1 / 9 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. SAFEPAY... 3 2. 1. Statusberichten... 3 2. 2. Tabblad Betaling... 4 2. 2. 1. Betalingen met SafePay...

Nadere informatie

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten.

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten. KTS-Smart Gebruikershandleiding 170912 Pagina 1 van 18 1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op KTS-logo op bureaublad om het programma op pc te starten. Vul jouw gebruikersnaam en code in. Klik op Login Je bent nu

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Pag.: 1 Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa functies...4

Nadere informatie

Samenvoegen met Word en Excel 2010

Samenvoegen met Word en Excel 2010 Samenvoegen met Word en Excel 2010 Inhoudsopgave Samenvoegen Word-Excel / Mailingen... 2 Tip Samenvoegvelden automatisch markeren... 4 Tip Installeer PDF-creator... 7 Tip Sla het Word-document en Excel-document

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten.

1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten. Bar Gebruikershandleiding 170912 Pagina 1 van 8 1 KAS OPSTARTEN Klik 1x op BAR KASSA op bureaublad om het programma op pc te starten. Vul jouw gebruikersnaam en code in. Klik op Login Je bent nu in het

Nadere informatie

Workflow. Taak Sjablonen

Workflow. Taak Sjablonen Workflow Workflow beheer Bij elke klant in RADAR (het vinkje klant staat aan in het tabblad ALGEMEEN van het bedrijf of de familie) kunt u een planning maken van een aantal periodieke taken, bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software.

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Binnen untill ordering software kunt u werken met vast klanten. Hier in zijn er 3 verschillenden manieren, die in deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Handleiding kassa software Ctrlbase BV

Handleiding kassa software Ctrlbase BV Handleiding kassa software Ctrlbase BV Inhoud Inloggen in de kassa Pag. 1 Scannen van artikelen Pag. 2 Zoeken van artikelen Pag. 3 Zoeken algemeen exposant nummer Pag. 3 (alleen voor Shop in Shop) Aanpassingen

Nadere informatie

Handleiding untill. Voor installaties vanaf 95.8.R.8211. Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1

Handleiding untill. Voor installaties vanaf 95.8.R.8211. Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1 Handleiding untill Voor installaties vanaf 95.8.R.8211 Versie 1.0 maart 2013 untill Holding - 1 Inhoudsopgave: 1 Overzicht knoppen 3 1.1 Overzicht knoppen Startscherm 3 1.2 Overzicht knoppen Bestelscherm

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

1 1: Algemene informatie

1 1: Algemene informatie 0 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 2. Leerlingen-programma 3. Docenten-programma Algemene setup toetsen Overzicht uitleningen Producten Toets en Resultaten Barcodes 0-1 1 1: Algemene informatie Met

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Cabman Kiosk. Gebruikershandleiding - Versie 2.0

Cabman Kiosk. Gebruikershandleiding - Versie 2.0 Cabman Kiosk Gebruikershandleiding - Versie 2.0 Euphoria Software Wilhelminapark 36 5041 EC Tilburg 1 Cabman Kiosk - Gebruikershandleiding - Versie 2.0 T: +31(0)13 460 92 80 F: +31(0)13 460 92 81 info@cabman.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Met het programma opsluiten kan door te scannen van de barcode van het betreffende kozijn onderdeel het kozijn opgeroepen worden waar het om gaat.

Met het programma opsluiten kan door te scannen van de barcode van het betreffende kozijn onderdeel het kozijn opgeroepen worden waar het om gaat. Met het programma opsluiten kan door te scannen van de barcode van het betreffende kozijn onderdeel het kozijn opgeroepen worden waar het om gaat. Tevens licht het kozijn onderdeel op wat gescand word.

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1200 Op rekening en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 1624 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen.

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen. Winkelwagenregels Winkelwagenregels De pagina "Winkelwagenregels" geeft u toegang tot een geavanceerde tool dat het waardebonnensysteem van PrestaShop 1.4 opvolgt. Doorgewinterde PrestaShop-gebruikers

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Handleiding Projectplanningsdocument

Handleiding Projectplanningsdocument Handleiding Projectplanningsdocument Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... 5 3. Project invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Actie invoeren / wijzigen

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementfacturering is een middel om klanten volgens vaste afspraken en/of abonnementen te factureren. Deze oplossing zit inbegrepen in Mamut

Nadere informatie

i-marina Software Handleiding Datum : 13 februari 2017 Sudum Pagina 1 van 13

i-marina Software Handleiding Datum : 13 februari 2017 Sudum Pagina 1 van 13 i-marina Software Handleiding Datum : 13 februari 2017 Sudum - www.sudum.nl - support@sudum.nl Pagina 1 van 13 Inhoudsopgave A. i-marina Software... 3 A.I. Inloggen... 3 A.II. Menu... 4 1. Start... 5 1.1.

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Werken met verschillende lay-outs

Werken met verschillende lay-outs Werken met verschillende lay-outs Inleiding In deze handleiding vindt u een stappenplan voor het werken met verschillende lay-outs. Het werken met verschillende lay-outs kan een keuze zijn als u werkt

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone gebruikershandleiding Verwerken van documenten Inkoop en Verkoop versie 1.0 september 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Verwerken voorzien wij u van

Nadere informatie

WinPOS Update versie 2.7

WinPOS Update versie 2.7 WinPOS Update versie 2.7 DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 2-9-2009 1.0 D. Dirven / M. Hermans M. Hermans Inleiding...3 Algemene aanpassingen...4 Nieuwe splash afbeelding... 4 Aangepaste taakbalk omschrijvingen...

Nadere informatie

U kunt ook tijdens het vastleggen van de inkoopfactuur het activum registreren en de koppeling direct tot stand brengen (zie hierna).

U kunt ook tijdens het vastleggen van de inkoopfactuur het activum registreren en de koppeling direct tot stand brengen (zie hierna). 1 / 8 Activa boeken Wat is Activa Activa is een term die gebruikt wordt in de bedrijfseconomische wereld om het geheel aan bezittingen van een onderneming aan te duiden. Binnen de term activa maakt men

Nadere informatie

S S BALIEVERKOPEN. (Afbeelding 1)

S S BALIEVERKOPEN. (Afbeelding 1) BALIEVERKOPEN Om de balieverkopen (kassaverkopen) te doen dient Abis als balie te zijn opgestart. Doe dit door balienummer 1 of 2 te geven maar geen 0 want dat is kantoor (zie afbeelding 1). (Afbeelding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS)

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Inhoudsopgave Bestanden uploaden... 2 Omschrijving upload applicatie... 2 Bestanden uploaden... 3 Bestanden verwerken... 5 Omschrijving PaXS applicatie...

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800

GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 GEBRUIKSHANDLEIDING DC800 Versie: 1.1 Datum: 10-12-2016 Auteur: PH 1 INHOUDSOPGAVE 2 Inleiding... 2 3 Functies... 2 4 Het apparaat... 2 4.1 Scherm opbouw... 2 5 Gebruik van de DC800... 4 5.1 Aanmelden...

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014 Handleiding Pétanque Competitie Beheer (versie 1.1) April 2014 2 Algemeen Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking van halve en hele competities tot en met 99 speelrondes

Nadere informatie

Electronic Brains. Horeca automatisering. Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus E:

Electronic Brains.  Horeca automatisering. Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus E: Electronic Brains Horeca automatisering www.eb.nl Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus 2015 E: info@eb.nl T: 075 6353830 Opties 3 Instellingen 4 Eerste gebruik! 4 Bestellen 5 Selecteer

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal D atum : 0 1-0 3-201 5 1. Inleiding POSD MKB urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Handleiding tellingen reewild in FRS

Handleiding tellingen reewild in FRS Handleiding tellingen reewild in FRS Jaarlijks vinden in het voorjaar de schemertellingen reeën volgens het landelijk telprotocol plaats. De reewildcommissies organiseren de tellingen en verzorgen de verwerking

Nadere informatie

ChainWise Voorraadmodule

ChainWise Voorraadmodule ChainWise Voorraadmodule Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 04-08-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Uittreksel Sharp XE-A217

Uittreksel Sharp XE-A217 Uittreksel Sharp XE-A217 Uittreksel Sharp XE-A217 Algemeen 1) Datum/tijd instellen Druk op MODE en ga naar 6 PGM FUNCTIE, gevolgd door KONTANT. Ga nu naar 2 INSTELLEN met behulp van, gevolgd door KONTANT.

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen.

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen. Dagelijks e-mailen van prijslijsten en offertes Het programma om offertes en prijslijsten te e-mailen wordt kortweg Offerteprogramma genoemd. Met dit programma verstuurt u in Excel gemaakt offertes en

Nadere informatie

Handelingen Blauwnet kaartautomaat veelvoorkomende transacties

Handelingen Blauwnet kaartautomaat veelvoorkomende transacties Handelingen Blauwnet kaartautomaat veelvoorkomende transacties 1 INHOUDSOPGAVE Enkele reis kopen 3-16 Dagkaart fiets kopen 17 26 Samenreiskorting laden 27-35 Saldo laden 36 44 Klassewissel 45 52 2 Aankopen

Nadere informatie

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan]

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan] Zorgverzekeraars In het programma onderdeel Extra, Zorgverzekeraars kunt u zorgverzekeraars via de Combobox bij Verzekeraar oproepen. Er rolt dan een lijst met namen naar beneden waarbij u een keuze kan

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Instructieblad. 6.1 PDF-bestand downloaden

Instructieblad. 6.1 PDF-bestand downloaden 6.1 PDF-bestand downloaden PDF-bestand downloaden Als je teksten, foto s of muziek van het internet wil opslaan op je computer, noem je dat downloaden. De teksten, foto s en de muziek noemen we bestanden.

Nadere informatie

VIPLive - Financiële module (FIN):

VIPLive - Financiële module (FIN): VIPLive - Financiële module (FIN): Afboeken in VIPLive: Om met de module te beginnen, kunt u op scherm te zien: klikken. U krijgt dan onderstaand U moet aangeven of u gebruik maakt van een extern boekhoudpakket

Nadere informatie

Handleiding KIJK! bewerken afgesloten observaties en/of registraties

Handleiding KIJK! bewerken afgesloten observaties en/of registraties Handleiding KIJK! bewerken afgesloten observaties en/of registraties 1 Inhoud Inleiding... 3 Uitzonderingen registratie heropenen... 4 1. Registratie heropenen:... 4 2. Registraties verwijderen... 4 3.

Nadere informatie

Handleiding : Regletten in Pharmawin

Handleiding : Regletten in Pharmawin Handleiding : Regletten in Pharmawin Februari 2007 Corilus Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke Tel. 03/253.20.20 Fax 03/253.20.40 pharma@corilus.be www.corilus.be 1. ALGEMEEN De module regletten of etiketten

Nadere informatie

Versie: 2.18 Versiedatum: 05-12-2014. Startershandleiding

Versie: 2.18 Versiedatum: 05-12-2014. Startershandleiding Versie: 2.18 Versiedatum: 05-12-2014 Startershandleiding INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord... 3 1.1 Systeemeisen... 3 2 Inloggen... 4 2.1 Inloggen... 4 3 Startpagina... 5 4 Planning... 6 5 Planningsoverzicht

Nadere informatie

KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs

KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs BLZ. 1-18 KASSA...1 Gebruikersgids...1 HANDLEIDING van het kassaprogramma...3 MediaPos...3 Opstarten van MediaPos:...3 Verkoop van een boek:...5 Wijziging van een verkooplijn...9

Nadere informatie