DE LEJAN SELECTIE. 3E MILLENNIUM-NO.1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE LEJAN SELECTIE. 3E MILLENNIUM-NO.1"

Transcriptie

1 DE DE LEJAN SELECTIE. 3E MILLENNIUM-NO.1 Y N Deze catalogus biedt het actuele overzicht van industriële verpakkingen op maat, de toppers uit het Lejan assortiment. Uw bron van informatie en inspiratie.

2 MADE BY LEJAN. LEJAN Industriële Verpakkingen is onderdeel van de LEJAN Group en boogt op meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige industriële verpakkingen. We nodigen u uit om kennis te maken met een groot aantal van onze oplossingen en toepassingen. Een breed scala aan bedrijven ging u voor en ontdekte onze producten en omvangrijke assortiment. Naast de standaard-artikelen bieden we producten op maat, volgens uw eigen veeleisende specificatie. LEJAN garandeert u de markt- en materiaalkennis door permanent te investeren in opleiding en kennis van haar medewerkers, de inzet van de nieuwste machines, technologieën en eigen research & development. De (pan-)europese samenwerking met branchegenoten op het gebied van specifieke constructies, voorschriften, materialen en toepassingen verschaft ons een breed en actueel inzicht. Voor u de garantie van een moderne, betrouwbare leverancier. Deze catalogus biedt u een duidelijk overzicht van de uiteenlopende mogelijkheden met verpakkingsproducten van LEJAN. Laat u inspireren en vraag LEJAN om dé oplossing voor uw specifieke wensen. Voor meer informatie over de LEJAN Group en onze

3 Kwaliteit en persoonlijke aandacht. De producten en de totale service van LEJAN worden gekenmerkt door het hoge kwaliteitsniveau. De jarenlange ervaring en het internationale netwerk van gerenomeerde leveranciers garanderen perfecte producten tegen de meest gunstige prijs. Onze specialisten begeleiden uw aanvraag van begin tot eind. Bewaakt door het Total Quality Management, een reeks van procedures, wordt de kwaliteit van het totale proces vanaf de eerste fase, de (probleem)analyse tot en met de aftersales service geoptimaliseerd. Het geavanceerde computersysteem zorgt voor een efficiënte interne organisatie en een soepel productieproces. Samenwerking met Lejan biedt u de volgende voordelen: Complete projectbegeleiding inclusief ontwerp en technische ondersteuning. Creatieve en functionele vertaalslag van alle wensen en eisen. Ontwerpafdeling voorzien van CAD/CAM systemen. Van idee tot en met eindproduct. Snelle en betrouwbare levertijden. Ervaren, vaste Account Managers met kennis van zaken Persoonlijke aandacht LEJAN Total Quality Assurance. producten: of

4 TRANSPORT VELE MOGELIJKHEDEN De mogelijkheden die LEJAN biedt, beantwoorden in de ruimste zin van het woord aan de behoeften tot functioneel en representatief verpakken. Alle producten worden vervaardigd, afhankelijk van gebruik en toepassing, uit hout, resin fiber, non-ferro/kunststof sandwich, karton, textiel of synthetisch materiaal als basis. De constructieve bewerking met deze basismaterialen vormt de eerste fase naar het eindproduct. De toepassingen en de gewenste eigenschappen van de verpakking worden vooraf in onderling overleg tussen klant en LEJANadviseurs afgestemd. Krijgt het een beschermende transportfunctie of moet het een bijdrage leveren aan de afdeling verkoop? Is het gewicht van doorslaggevende betekenis? Is de verpakking bedoeld als one-way no-return product? Antwoorden op deze en vele andere vragen zijn bepalend voor het ideale verpakkingsconcept. Hoeken en andere elementen kunnen op verzoek in elke RAL-kleur worden uitgevoerd. MATERIALEN OMDAT ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS, MAAKT LEJAN UITSLUITEND GEBRUIK VAN DE BESTE MATERIALEN. VAAK ZIJN DIT MERKMATERIALEN ZOALS FORMICA, EVACAST EN LEXAN. GELEVERD DOOR FABRIKANTEN EN DISTRIBU- TEURS DIE HET BESTE VOOR HUN KLANTEN HEBBEN SAMENGESTELD EN DE HOOGSTE EISEN STELLEN. DE KEUZE VOOR HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN GRONDSTOFFEN GARANDEERT DE TOPKWALITEIT VAN HET EINDPRODUCT.

5 PRESENTATIE TRANSPORT De ATA (Air Transport Association) heeft de internationale "Specifications for Packagings of Airline Supplies" opgesteld. Hiertoe behoren aandachtspunten als voldoende bescherming bij minimaal gewicht, lage exploitatiekosten, elimineren van vertraging door een foutieve verpakking, voorkoming van transportschade en het verlagen van in- en uitpakkosten. LEJAN werkt strikt volgens deze ATA Specs 300 richtlijnen. LOGISTIEKE DIENSTEN LEJAN beschikt over eigen vervoer- en magazijnfaciliteiten voor opslag, handling en overslag. Deze services staan ook ter beschikking van haar klanten tegen uiterst gunstige condities. PRESENTATIE Een verpakking waarbij de specificaties worden ingegeven door de afdeling marketing of verkoop, levert een geheel ander eindproduct op. In dit geval bepalen de uitstraling en de wijze waarop de inhoud wordt gepresenteerd de richting van het ontwerp. VERHUUR Indien er een eenmalige behoefte bestaat aan een transport-verpakking van bijvoorbeeld het type ATA 300 Cat.1, dan kan het voordeliger en praktischer zijn om te kiezen voor huur. LEJAN biedt tal van verpakkingen te huur, desgewenst per dag. R&D EEN NIEUW PRODUCT, EEN BIJZONDERE TOEPASSING, NIEUW MATERIAAL, EEN NIEUW OF AANGEPAST PRODUCTIEPROCES; HET DRAAGT ALLEMAAL BIJ AAN DE OPTIMALISERING VAN HET EINDPRODUCT EN DE DIENSTVERLENING VAN LEJAN. SIGNALEN UIT DE MARKT, DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN ZOALS DIE OP NATIONALE EN INTERNATIONALE BEURSEN WORDEN GEPRESENTEERD; LEJAN BEDIENT HAAR KLANTEN MET HET BESTE DAT DE WERELD BIEDT. Lejan biedt de unieke verhuurpool van diverse (vooral flightcase) transportkisten.

6 LIGHT CASES LIGHT CASES Dit unieke constructiesysteem biedt een sterke bijdrage aan het reduceren van het gewicht. Deze constructie heeft, door de eenvoudige productietechniek, een lagere prijs. De Light cases worden uit losse delen, door middel van insteek en verlijming, samengesteld. De Light case is uitermate geschikt voor presentatiedoeleinden én als office case. Plaatmateriaal uit 4 mm kunststof of hout, afgewerkt met een toplaag. Extra stevige constructie met ingezet hoekstuk. Stevige constructie met soepele transportwieltjes Het insteek-sluitprofiel voor lang en intensief gebruik.

7 MEDIUM WEIGHT CASES MEDIUM WEIGHT CASES Een degelijke constructie die tegen een stootje kan. Geschikt als transport- en presentatieverpakking. Afhankelijk van de te gebruiken materialen en wijze van afwerking verkrijgt de verpakking zijn uiteindelijke functie. Plaatmateriaal uit 5,5 mm meranti, afgewerkt met een toplaag. Het is ook mogelijk lightboard als plaatmateriaal te gebruiken waardoor het basisgewicht van de koffer kan worden gereduceerd. Extra mogelijkheden zijn verstevigingslatten, palletblokken, stapelsystemen, wielen, draagriemen, hijsogen, bedrukking in één of meer kleuren. Tussenschotten, variabele of vaste vakverdeling, binnenwerk met lussen of elastiek. Interieurs van schuim of kunststof, gestanst of gewaterstraald. Inzetbakken of verlichting. Medium weight cases uitgevoerd in verschillende kleuren, materialen en afwerking.

8 FLIGHT CASES FLIGHT CASES Stevige en zware constructie. Deze uitvoering voldoet aan de internationaal opgestelde ATA 300 cat. 1 (multi-usable) eisen voor de luchtvaart. Geschikt voor intensief gebruik en uitbesteed vervoer door derden. Plaatmateriaal uit 9 mm meranti voorzien van toplaag en afgewerkt met zware fournituren als metalen stoothoeken, inbouwsloten met sluitoog en inbouwhandgrepen. Gebruik van deze constructie maakt het mogelijk vrijwel alle installaties mobiel te maken. Talloze opties zoals wielen, vergrendelbaar stapelsysteem, luchtroosters, afsluitmogelijkheden en een breed scala aan inbouwmogelijkheden. Voor alle zekerheid: dubbelwandig hoeklijnprofiel met zware balhoek. Metalen inbouwslot. Met of zonder sluitoog voor hangslot of zegel. Optioneel ook met cilinderslot. Gemak dient de mens. De degelijke, gelagerde transportwielen. Geremd of ongeremd, eventueel demontabel.

9 PROFESSIONAL 19" CASES PROFESSIONAL 19" CASES & CABINET COMPONENTS De 19" verpakkingen, die zowel kunnen worden uitgevoerd in de medium weight cases maar nog vaker in de flight case constructie, worden voornamelijk gebruikt in de audiovisueleen computerbranche. Door de standaard bevestigingstechniek zorgen speciale profielen en uniforme hoogte-eenheden (HE s) ervoor, dat de apparatuur op eenvoudige wijze in een case gemonteerd kan worden. Daarnaast kent LEJAN een zeer breed aanbod van 19" accessoires zoals blindplaten, lichtbalken, geldladen, laptopladen, uitschuifbare plateaus, CD laden en vele andere. In de afwerking van deze AV-verpakkingen kunnen onder andere luchtroosters worden aangebracht en stekkers en ventilatoren worden gemonteerd. Zorgvuldig afgewerkte lade met slot. Oneindig veel mogelijkheden met inbouw van de 19" accessoires. De 19" kist in gebruik op de werkvloer.

10 ABS ABS Deze koffers zijn vervaardigd van uitermate sterk materiaal. Het harde, duurzame materiaal is bijzonder slijtvast. De buitenmaten zijn meestal standaard met de mogelijkheid om de binnenzijde te voorzien van elk interieur naar wens. Vanuit de ABS-productlijn kunnen producten geleverd worden van GT-Line (professionele gereedschapkoffers en computerkoffers), Negrini (promotioneel ABS), Delsey (representatieve ABS koffers als productverpakking) en LEJAN medical aid cases en first aid cases. Ook als een afwijkende maat vereist is, kan na de vervaardiging van een matrijs een maatoplossing in ABS worden geleverd. Zoals bij ieder nieuw product met hoge opstartkosten, is dit een interessante optie bij een minimale afname van circa 300 stuks. Sterke handgrepen verkrijgbaar in diverse kleuren. Lejan transportmiddelen voor medische apparatuur. Koffers en interieur op maat. Contourinterieur in standaard Delsey ABS attaché.

11 KUNSTSTOF KUNSTSTOF Hierin biedt LEJAN een zeer breed assortiment met uiteenlopende mogelijkheden. Het materiaal is zachter, dus makkelijker verwerkbaar. De vele kleuren, opdrukmogelijkheden en toepassing van transparant materiaal, bieden de mogelijkheid om deze koffers in geheel eigen huisstijl uit te voeren en in te zetten voor promotionele doeleinden. PELICAN-CASES Veelal voor industriële toepassing biedt LEJAN de volledig waterdichte koffers (tot 10 m). Door deze te voorzien van het juiste interieur zijn ze uitermate geschikt om onder andere test- en meetapparatuur in op te bergen en te vervoeren, zonder dat vocht of stof een kans krijgen. Deze koffers, in diverse maatvoeringen, kunnen worden uitgebreid met enkele optionele faciliteiten zoals wielen, een trolleystel e.d. De koffers zijn getest en goedgekeurd op extreme omstandigheden. Een levenslange garantie onderstreept nogmaals de kwaliteit van deze koffers. Research, testen en ervaring. Pelican, geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Uitermate geschikt voor veilig transport van gevoelige apparatuur. De meeste Lejan producten laten zich zonder problemen in 1 of meer kleuren bedrukken.

12 TASSEN, INDUSTRIEEL TASSEN, INDUSTRIEEL LEJAN is in staat iedere tas of map te ontwerpen, te produceren en te leveren. Hierbij kan worden gedacht aan posttassen, dossiertassen, computertassen, conferentietassen, standdeel-tassen en promotietassen (zie promotioneel). Vervaardigd uit nylon, polyester, canvas, pvc of ander hoogwaardig synthetisch materiaal. Afhankelijk van het doel van de tas, kan deze worden voorzien van voering (schuim, karton, resin fiber), opdruk in zwart/wit of full colour, extra vakken of andere maatwerk opties. Bij deze toepassing wordt vaak gekozen voor een wat zwaarder en steviger materiaal. Een mini-accu in een handzaam tasje. Veilig en comfortabel. Een presentatietas voor Alva. Bedrukt of geborduurd met logo. Gereedschaptas met GSM-vak.

13 TASSEN, PROMOTIONEEL TASSEN, PROMOTIONEEL De communicatieve functie bepaalt hier vorm, materiaalkeuze, kleur, afwerking en gebruikseisen. Een tas met een persoonlijke uitstraling of ondersteuning van thema of activiteit is een krachtig instrument. Vaak gebruikt voor het aanbieden van documentatie, bij een conferentie, een beurs of als functioneel relatiegeschenk. Meestal is de materiaalkeuze hier iets lichter en daarmee voordeliger. Wanneer onderscheid telt. Een unieke handgreep met exclusief ontwerp. De plaats van accessoires en handgrepen bepaalt u zelf. Een bijzondere maatwerk toepassing voor een bijzonder product. De opbergdeken met vakjes

14 CONTAINERS / DOZEN CONTAINERS Veelzijdig en breed toepasbaar, de mogelijkheden zijn oneindig. Als materiaal voor deze verpakkingen wordt resin fiber gebruikt, dat wordt verkregen uit een recycling proces van papier en karton. Het materiaal is verkrijgbaar in vele kleuren en met diverse design oppervlakten. Resin fiber is veel sterker dan karton en kan brut of gelakt worden verwerkt. Het is licht buigzaam. Een verpakking met een natuurlijke uitstraling en aandacht voor het milieu. Met een meerkleuren opdruk of een subtiele präge kan aan de verpakking een extra waarde worden meegegeven. De afmeting kan variëren van heel klein (10 cm) tot zeer groot (ca. 4 m). DOZEN De veelgevraagde one-way, no-return verpakkingen. Vele mogelijkheden voor de ideale, vaak éénmalige, verzending van producten. Afhankelijk van gewicht en noodzakelijke bescherming wordt een doos ontworpen en voorzien van de gewenste bedrukking en afwerking. De dozen worden vervaardigd uit karton. Tegelijkertijd wordt gewerkt aan het interieur waarna beide worden samengevoegd tot een uiterst representatieve verpakking. Ook hier geldt de volledige ondersteuning bij het traject van idee tot realisatie. Resin fiber koker, gecombineerd met een kunststof deksel voorzien van reliëfdruk. Voor extra stootvastheid worden metalen hoeken en andere fournituren aangebracht. Een eenvoudig interieur in een maatdoos. De passende oplossing tegen lage kosten.

15 SPECIALS SPECIALS Onder specials verstaat LEJAN halffabrikaten en eindproducten. Hier kan worden gedacht aan kunststof displays, ministands (standbouw), one-man counters, mobiele kledingkasten (Dress Case), mobiele ligbadkisten (Bath Case), mobiele keukenkit (Kitchen Case), mobiel kantoor (Office Case) en heel veel meer. Verpakkingen en producten uit kunststof geven een bijzondere uitstraling. Het kan op vele uiteenlopende manieren verwerkt en afgewerkt worden. Het laat zich probleemloos frezen, buigen, boren en/of verlijmen waardoor aan het ontwerp van de verpakking nagenoeg geen grenzen gesteld hoeven worden. Niet alleen de Bath-case maar ook andere unieke Lejan-producten zijn te huur. Ordner vervaardigd uit aluminium/kunststof combinatie, een luxe uitstraling. Acrylaat als een bijzondere promotionele verpakkingsoplossing. Verpakken is een veelzijdig begrip. Lejan verzorgde deze complete cosmetica promotie.

16 SCHUIM / INTERIEUR SCHUIMEN Schuim voor bescherming, geluiddemping, geluidsisolatie, onderdeel van een verpakking, voor de meubelindustrie of direct als eindproduct. De synthetische eigenschap, densiteit en celstructuur bepalen functie en gebruik. Door het schuimmateriaal deskundig te bewerken, worden vrijwel onbegrensde mogelijkheden verkregen. Snijden, frezen, waterstralen, stansen, flocken of verlijmen levert het juiste schuimproduct op. Door het schuim te verlijmen met een luxe ogende folie of textiel wordt een esthetisch mooi product verkregen. Hiermee wordt de optimale presentatiewaarde verhoogd. LEJAN levert zeer hoogwaardige schuimproducten die hun toepassing vinden in geluidsstudio s, boxen, omkastingen, cabines, geluidsisolatie, brandvertraging, meubelindustrie en natuurlijk als interieur voor elke denkbare verpakking. Elk interieur kan worden vervaardigd uit ontelbare kleuren.

17 SCHUIM / INTERIEUR INTERIEURS Of een interieur een primaire beschermfunctie heeft of de representatieve waarden rond het product moet verstevigen, de mogelijkheden zijn onbegrensd. In de eerste fase wordt vastgesteld welke functie het interieur moet hebben. LEJAN neemt op basis van haar ervaring en kennis de verdere functionele en creatieve invulling op zich. Combinatie van materialen, kleuren en bewerkingen geven het uiteindelijke interieur haar functie en uitstraling. Er kan worden gewerkt met schuim, plexiglas, lexan, forex, folie, polyetheen, polipropeen, polypropyleen en natuurlijk nog veel meer. Duurzame materialen in vele kleuren met elk hun eigen kenmerken. De kracht van menig product begint bij de presentatie. Goed gereedschap is doorslaggevend. Moderne technologie zorgt voor kwaliteit en ongekende mogelijkheden. Waterstralen van schuim levert perfect passende contouruitsparingen op.

18 LEJAN Industriële verpakkingen Deze business unit van de LEJAN group ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige, duurzame verpakkingen voor de sector industrie en handel. Standaard of tailor made, altijd topkwaliteit. Brands Deze unit beheert de exclusieve distributierechten voor de Benelux van merken als Tony Perotti lederwaren, Roncato reisartikelen, Delsey reisproducten en GT-Professional cases.

19 Group an.com Airline Products Klanten zijn luchtvaartmaatschappijen en luchthavenbedrijven die ondersteunende diensten leveren op de luchthavens. Producten die tot deze business unit behoren zijn amenity kits, luggage dimension checkers, onboard medical cases, instrument transport boxes e.v.a. Sales & Event Promotions Deze jongste business unit richt zich met name op advies, begeleiding, vervaardiging en uitvoering van sales & event promotion projecten. Hierbij kunt u denken aan; merchandising, field promotions, promotionele kleding, promo cosmetics, internet producties en evenementen organisatie.

20 MA B Voor meer informatie over de producten van Lejan, passende oplossingen bij uw vraag en product, inclusief de smaakvolle materiaalkeuze en vormgeving, komt u TERECHT BIJ LEJAN. LEJAN JARMUIDEN 56-A NL-1046 AE AMSTERDAM HOLLAND Telefoon: +(31) (0) Fax:. +(31) (0) Of bezoek onze site:

Voor de recycle industrie: Palletboxen aangepast voor klein chemisch afval

Voor de recycle industrie: Palletboxen aangepast voor klein chemisch afval PRODUCTIE- PRODUKTIE- METHODES METHODES EN SPeciale EN MATERIAlen MAATWERK Voor de recycle industrie: Palletboxen aangepast voor klein chemisch afval In de farmacie, bakken voor blisters Monsterbakken

Nadere informatie

IMPRESSIONS. Kunst creëren met aluminium profielen Retailinnovaties met de concepten van oil. En verder...

IMPRESSIONS. Kunst creëren met aluminium profielen Retailinnovaties met de concepten van oil. En verder... IMPRESSIONS Business Magazine voor merkbeleving door visuele communicatie editie 02 2015 Coverfoto: Cees Smit, Inc. Kunst creëren met aluminium profielen Retailinnovaties met de concepten van oil En verder...

Nadere informatie

Cre8design GmbH Maybachstrasse 4 D-48599 Gronau Tel. NL: 0 53 82 00 223 Tel. DE: 0 25 62 99 242 81

Cre8design GmbH Maybachstrasse 4 D-48599 Gronau Tel. NL: 0 53 82 00 223 Tel. DE: 0 25 62 99 242 81 Cre8design GmbH Maybachstrasse 4 D-48599 Gronau Tel. NL: 0 53 82 00 223 Tel. DE: 0 25 62 99 242 81 Introductie Maschinepark Nieuwe Mogelijkheden Contourfrezen Speciale Materialen Fotovaklab Signing Portfolio

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

STEEK JE LICHT OP BIJ FOTOFLITS

STEEK JE LICHT OP BIJ FOTOFLITS COMPANY PROFILE STEEK JE LICHT OP BIJ FOTOFLITS 1 WWW.FOTOFLITS.COM Voorwoord FotoFlits streeft als specialist in fotostudio-inrichtingen en apparatuur naar optimale service en kwaliteit. Dankzij onze

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Metro -inzamelsystemen

Metro -inzamelsystemen Systeembeschrijving - versie 6 november 2012 Metro -inzamelsystemen AAN DE INZAMELING VAN INDUSTRIEEL EN HUISHOUDELIJK AFVAL WORDEN STEEDS HOGERE EISEN GESTELD. WIJ KENNEN DE PRAKTIJK EN BIEDEN ONDER DE

Nadere informatie

Spectaculair EYE Filmmuseum

Spectaculair EYE Filmmuseum The Icopal Roofing Journal is een uitgave van Icopal bv - BESPAAR TIJD EN GAS MET ESHAFLEX PREMIUM Pagina 02 Utrecht test duurzame daksystemen Pagina 03 KWALITEIT VOOROP BDA Approved production Vrolijke

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

viegajournaal 1/10 Viega genomineerd voor VSK Award met Rotaplex Trio F Viega op VSK 2010: Passie en duurzame producten Pagina 3 Pagina 12

viegajournaal 1/10 Viega genomineerd voor VSK Award met Rotaplex Trio F Viega op VSK 2010: Passie en duurzame producten Pagina 3 Pagina 12 1/10 viegajournaal Viega op VSK 2010: Passie en duurzame producten Viega genomineerd voor VSK Award met Rotaplex Trio F Pagina 3 Pagina 12 2 Voorwoord / Inhoud VSK 2010 3 Laat u inspireren! 3 Viega op

Nadere informatie

Web2Print Systeembeschrijving

Web2Print Systeembeschrijving HIFLEX Web2Print 2 Web2Print Systeembeschrijving 4 Inhoud Inleiding 01. Bedrijfsprofiel 06 02. Redenen voor Web2Print 08 03. Referenties: Web2Print van HIFLEX 10 Web2Print voor drukwerkinkopers 04. Productmatrix

Nadere informatie

WWW.EAO.COM WWW.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.

WWW.EAO.COM WWW.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W. WWW.EAO.COM WWW.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W.EAO.COM W W W. 2 4 6 7 8 9 10 12 Inleiding Nieuwe schakelaars voor toepassingen op het

Nadere informatie

ERIKS Aandrijftechniek draagt bij aan uw duurzame doelstellingen!

ERIKS Aandrijftechniek draagt bij aan uw duurzame doelstellingen! ERIKS Aandrijftechniek draagt bij aan uw duurzame doelstellingen! In elk vaktijdschrift staat tegenwoordig wel een artikel over initiatieven op het gebied van duurzaamheid of Maatschappelijk Verantwoord

Nadere informatie

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 Inhoud Voorwoord 5 Over dit verslag 6 De kringloop sluiten 8 Onze stakeholders 10 Ons bedrijf 12 Productie 18 Ontwikkeling 18 Leveranciers 20 Medewerkers 22 Gebruik

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

SSA 2011 editie. Hacousto. Protec. Protec Brandbeveiliging B.V. Communicatie - Video - Security Solutions

SSA 2011 editie. Hacousto. Protec. Protec Brandbeveiliging B.V. Communicatie - Video - Security Solutions SSA 2011 editie Hacousto Communicatie - Video - Security Solutions Hacousto Communicatie - Video - Security Solutions Protec Protec Brandbeveiliging B.V. Protec Protec Brandbeveiliging B.V. VIDEOTECHNIEK

Nadere informatie

Competence Center. Professional. Service & Support. program 2011/12

Competence Center. Professional. Service & Support. program 2011/12 Competence Center Professional Service & Support program 2011/12 Professional Service & Support Inhoudsopgave Optimalisatie van uw engineering... 4 Engineering Proces Scan... 5 EPLAN Consulting Service...

Nadere informatie

Aristoteles - Grieks filosoof (384 v.c. - 322 v.c.) Analysedocument case: MediaGiants 1. Inleiding 1

Aristoteles - Grieks filosoof (384 v.c. - 322 v.c.) Analysedocument case: MediaGiants 1. Inleiding 1 "Ik noem hem dapperder die zijn begeerten overwint dan hij die over zijn vijanden zegeviert; want de moeilijkste overwinning is de overwinning op zichzelf." Aristoteles - Grieks filosoof (384 v.c. - 322

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven Profesionele software voor productiebedrijven Deze uitgave is gedrukt op chloorvrij papier Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Deltec BV worden

Nadere informatie

GLOW 2013 Urban Playground. Starten in crisistijd. Epson SureColor SC-F6000. Tweemaandelijks tijdschrift December 2013 - Jaargang 14 - Nummer 6

GLOW 2013 Urban Playground. Starten in crisistijd. Epson SureColor SC-F6000. Tweemaandelijks tijdschrift December 2013 - Jaargang 14 - Nummer 6 www.signpro.nl - www.signpro.be Voor professionals, door professionals 2013 6 Tweemaandelijks tijdschrift December 2013 - Jaargang 14 - Nummer 6 GLOW 2013 Urban Playground Starten in crisistijd Epson SureColor

Nadere informatie

WÜRTH TOPKRANT. Relatiemagazine voor divisie Hout/Bouw uitgave 1 t/m 31 mei 2014. Medewerker Würth Pag. 7. Technische Universiteit PBS

WÜRTH TOPKRANT. Relatiemagazine voor divisie Hout/Bouw uitgave 1 t/m 31 mei 2014. Medewerker Würth Pag. 7. Technische Universiteit PBS WÜRTH TOPKRANT Relatiemagazine voor divisie Hout/Bouw uitgave 1 t/m 31 mei 2014 PBS Technische Universiteit Van de Borne Kunststoffen BV Medewerker Würth Pag. 7 Eindhoven Pag. 9 Pag. 13 Pag. 15 Voorwoord

Nadere informatie

Omsnoeringskwesties PET-band pakt steeds meer terrein

Omsnoeringskwesties PET-band pakt steeds meer terrein Het grootste verpakkingsvakblad voor de industrie jaargang 05 mei 2011 Omsnoeringskwesties PET-band pakt steeds meer terrein Betrouwbaar wikkelen Krachten sparen met tilhulpen Linx Jubileum Actie RUIL

Nadere informatie

Terugval in mkb-metaal zet niet door

Terugval in mkb-metaal zet niet door DIT IS EEN KWARTAALUITGAVE VAN DE FEDERATIE METAALPLAAT 01 JAARGANG 16 MAART 2012 Terugval in mkb-metaal zet niet door In het derde kwartaal van 2011 leek de groei in het mkb-metaal die met ingang van

Nadere informatie

NIEUWE TIGO XR COMBIWAGENS

NIEUWE TIGO XR COMBIWAGENS Professional forage solutions magazine nr. 1 volume 4 lente 2012 PROFS In dit nummer Lely Hibiscus CD 715 en CD 815 Productlijn middenafvoerharken met dubbele rotoren compleet Lely Splendimo PC Een nieuwe

Nadere informatie

Eén partij voor uw magazijninrichting van A tot Z

Eén partij voor uw magazijninrichting van A tot Z U verbetert uw succes. Wij verbeteren Wereldwijd. Eén partij voor uw magazijninrichting van A tot Z SSI SCHÄFER ers De SSI SCHÄFER-groep Ongelimiteerde mogelijkheden SSI SCHÄFER is wereldwijd één van de

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Wonen wordt puur genieten

Wonen wordt puur genieten Ongekende mogelijkheden met aluminium Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en gevels bieden een prachtig design, een hoge veiligheid tegen inbraak én ze zijn onderhoudsarm. Daarbij is aluminium

Nadere informatie

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Inhoudsopgave Introductie 4-9 Voorwoord 4 Divisies 4 BIS Concepten 6 Disciplines 8 Paketten 9 Maatwerkoplossingen 9 BIS Room Concepts

Nadere informatie