DE LEJAN SELECTIE. 3E MILLENNIUM-NO.1

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE LEJAN SELECTIE. 3E MILLENNIUM-NO.1"

Transcriptie

1 DE DE LEJAN SELECTIE. 3E MILLENNIUM-NO.1 Y N Deze catalogus biedt het actuele overzicht van industriële verpakkingen op maat, de toppers uit het Lejan assortiment. Uw bron van informatie en inspiratie.

2 MADE BY LEJAN. LEJAN Industriële Verpakkingen is onderdeel van de LEJAN Group en boogt op meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige industriële verpakkingen. We nodigen u uit om kennis te maken met een groot aantal van onze oplossingen en toepassingen. Een breed scala aan bedrijven ging u voor en ontdekte onze producten en omvangrijke assortiment. Naast de standaard-artikelen bieden we producten op maat, volgens uw eigen veeleisende specificatie. LEJAN garandeert u de markt- en materiaalkennis door permanent te investeren in opleiding en kennis van haar medewerkers, de inzet van de nieuwste machines, technologieën en eigen research & development. De (pan-)europese samenwerking met branchegenoten op het gebied van specifieke constructies, voorschriften, materialen en toepassingen verschaft ons een breed en actueel inzicht. Voor u de garantie van een moderne, betrouwbare leverancier. Deze catalogus biedt u een duidelijk overzicht van de uiteenlopende mogelijkheden met verpakkingsproducten van LEJAN. Laat u inspireren en vraag LEJAN om dé oplossing voor uw specifieke wensen. Voor meer informatie over de LEJAN Group en onze

3 Kwaliteit en persoonlijke aandacht. De producten en de totale service van LEJAN worden gekenmerkt door het hoge kwaliteitsniveau. De jarenlange ervaring en het internationale netwerk van gerenomeerde leveranciers garanderen perfecte producten tegen de meest gunstige prijs. Onze specialisten begeleiden uw aanvraag van begin tot eind. Bewaakt door het Total Quality Management, een reeks van procedures, wordt de kwaliteit van het totale proces vanaf de eerste fase, de (probleem)analyse tot en met de aftersales service geoptimaliseerd. Het geavanceerde computersysteem zorgt voor een efficiënte interne organisatie en een soepel productieproces. Samenwerking met Lejan biedt u de volgende voordelen: Complete projectbegeleiding inclusief ontwerp en technische ondersteuning. Creatieve en functionele vertaalslag van alle wensen en eisen. Ontwerpafdeling voorzien van CAD/CAM systemen. Van idee tot en met eindproduct. Snelle en betrouwbare levertijden. Ervaren, vaste Account Managers met kennis van zaken Persoonlijke aandacht LEJAN Total Quality Assurance. producten: of

4 TRANSPORT VELE MOGELIJKHEDEN De mogelijkheden die LEJAN biedt, beantwoorden in de ruimste zin van het woord aan de behoeften tot functioneel en representatief verpakken. Alle producten worden vervaardigd, afhankelijk van gebruik en toepassing, uit hout, resin fiber, non-ferro/kunststof sandwich, karton, textiel of synthetisch materiaal als basis. De constructieve bewerking met deze basismaterialen vormt de eerste fase naar het eindproduct. De toepassingen en de gewenste eigenschappen van de verpakking worden vooraf in onderling overleg tussen klant en LEJANadviseurs afgestemd. Krijgt het een beschermende transportfunctie of moet het een bijdrage leveren aan de afdeling verkoop? Is het gewicht van doorslaggevende betekenis? Is de verpakking bedoeld als one-way no-return product? Antwoorden op deze en vele andere vragen zijn bepalend voor het ideale verpakkingsconcept. Hoeken en andere elementen kunnen op verzoek in elke RAL-kleur worden uitgevoerd. MATERIALEN OMDAT ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS, MAAKT LEJAN UITSLUITEND GEBRUIK VAN DE BESTE MATERIALEN. VAAK ZIJN DIT MERKMATERIALEN ZOALS FORMICA, EVACAST EN LEXAN. GELEVERD DOOR FABRIKANTEN EN DISTRIBU- TEURS DIE HET BESTE VOOR HUN KLANTEN HEBBEN SAMENGESTELD EN DE HOOGSTE EISEN STELLEN. DE KEUZE VOOR HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN GRONDSTOFFEN GARANDEERT DE TOPKWALITEIT VAN HET EINDPRODUCT.

5 PRESENTATIE TRANSPORT De ATA (Air Transport Association) heeft de internationale "Specifications for Packagings of Airline Supplies" opgesteld. Hiertoe behoren aandachtspunten als voldoende bescherming bij minimaal gewicht, lage exploitatiekosten, elimineren van vertraging door een foutieve verpakking, voorkoming van transportschade en het verlagen van in- en uitpakkosten. LEJAN werkt strikt volgens deze ATA Specs 300 richtlijnen. LOGISTIEKE DIENSTEN LEJAN beschikt over eigen vervoer- en magazijnfaciliteiten voor opslag, handling en overslag. Deze services staan ook ter beschikking van haar klanten tegen uiterst gunstige condities. PRESENTATIE Een verpakking waarbij de specificaties worden ingegeven door de afdeling marketing of verkoop, levert een geheel ander eindproduct op. In dit geval bepalen de uitstraling en de wijze waarop de inhoud wordt gepresenteerd de richting van het ontwerp. VERHUUR Indien er een eenmalige behoefte bestaat aan een transport-verpakking van bijvoorbeeld het type ATA 300 Cat.1, dan kan het voordeliger en praktischer zijn om te kiezen voor huur. LEJAN biedt tal van verpakkingen te huur, desgewenst per dag. R&D EEN NIEUW PRODUCT, EEN BIJZONDERE TOEPASSING, NIEUW MATERIAAL, EEN NIEUW OF AANGEPAST PRODUCTIEPROCES; HET DRAAGT ALLEMAAL BIJ AAN DE OPTIMALISERING VAN HET EINDPRODUCT EN DE DIENSTVERLENING VAN LEJAN. SIGNALEN UIT DE MARKT, DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN ZOALS DIE OP NATIONALE EN INTERNATIONALE BEURSEN WORDEN GEPRESENTEERD; LEJAN BEDIENT HAAR KLANTEN MET HET BESTE DAT DE WERELD BIEDT. Lejan biedt de unieke verhuurpool van diverse (vooral flightcase) transportkisten.

6 LIGHT CASES LIGHT CASES Dit unieke constructiesysteem biedt een sterke bijdrage aan het reduceren van het gewicht. Deze constructie heeft, door de eenvoudige productietechniek, een lagere prijs. De Light cases worden uit losse delen, door middel van insteek en verlijming, samengesteld. De Light case is uitermate geschikt voor presentatiedoeleinden én als office case. Plaatmateriaal uit 4 mm kunststof of hout, afgewerkt met een toplaag. Extra stevige constructie met ingezet hoekstuk. Stevige constructie met soepele transportwieltjes Het insteek-sluitprofiel voor lang en intensief gebruik.

7 MEDIUM WEIGHT CASES MEDIUM WEIGHT CASES Een degelijke constructie die tegen een stootje kan. Geschikt als transport- en presentatieverpakking. Afhankelijk van de te gebruiken materialen en wijze van afwerking verkrijgt de verpakking zijn uiteindelijke functie. Plaatmateriaal uit 5,5 mm meranti, afgewerkt met een toplaag. Het is ook mogelijk lightboard als plaatmateriaal te gebruiken waardoor het basisgewicht van de koffer kan worden gereduceerd. Extra mogelijkheden zijn verstevigingslatten, palletblokken, stapelsystemen, wielen, draagriemen, hijsogen, bedrukking in één of meer kleuren. Tussenschotten, variabele of vaste vakverdeling, binnenwerk met lussen of elastiek. Interieurs van schuim of kunststof, gestanst of gewaterstraald. Inzetbakken of verlichting. Medium weight cases uitgevoerd in verschillende kleuren, materialen en afwerking.

8 FLIGHT CASES FLIGHT CASES Stevige en zware constructie. Deze uitvoering voldoet aan de internationaal opgestelde ATA 300 cat. 1 (multi-usable) eisen voor de luchtvaart. Geschikt voor intensief gebruik en uitbesteed vervoer door derden. Plaatmateriaal uit 9 mm meranti voorzien van toplaag en afgewerkt met zware fournituren als metalen stoothoeken, inbouwsloten met sluitoog en inbouwhandgrepen. Gebruik van deze constructie maakt het mogelijk vrijwel alle installaties mobiel te maken. Talloze opties zoals wielen, vergrendelbaar stapelsysteem, luchtroosters, afsluitmogelijkheden en een breed scala aan inbouwmogelijkheden. Voor alle zekerheid: dubbelwandig hoeklijnprofiel met zware balhoek. Metalen inbouwslot. Met of zonder sluitoog voor hangslot of zegel. Optioneel ook met cilinderslot. Gemak dient de mens. De degelijke, gelagerde transportwielen. Geremd of ongeremd, eventueel demontabel.

9 PROFESSIONAL 19" CASES PROFESSIONAL 19" CASES & CABINET COMPONENTS De 19" verpakkingen, die zowel kunnen worden uitgevoerd in de medium weight cases maar nog vaker in de flight case constructie, worden voornamelijk gebruikt in de audiovisueleen computerbranche. Door de standaard bevestigingstechniek zorgen speciale profielen en uniforme hoogte-eenheden (HE s) ervoor, dat de apparatuur op eenvoudige wijze in een case gemonteerd kan worden. Daarnaast kent LEJAN een zeer breed aanbod van 19" accessoires zoals blindplaten, lichtbalken, geldladen, laptopladen, uitschuifbare plateaus, CD laden en vele andere. In de afwerking van deze AV-verpakkingen kunnen onder andere luchtroosters worden aangebracht en stekkers en ventilatoren worden gemonteerd. Zorgvuldig afgewerkte lade met slot. Oneindig veel mogelijkheden met inbouw van de 19" accessoires. De 19" kist in gebruik op de werkvloer.

10 ABS ABS Deze koffers zijn vervaardigd van uitermate sterk materiaal. Het harde, duurzame materiaal is bijzonder slijtvast. De buitenmaten zijn meestal standaard met de mogelijkheid om de binnenzijde te voorzien van elk interieur naar wens. Vanuit de ABS-productlijn kunnen producten geleverd worden van GT-Line (professionele gereedschapkoffers en computerkoffers), Negrini (promotioneel ABS), Delsey (representatieve ABS koffers als productverpakking) en LEJAN medical aid cases en first aid cases. Ook als een afwijkende maat vereist is, kan na de vervaardiging van een matrijs een maatoplossing in ABS worden geleverd. Zoals bij ieder nieuw product met hoge opstartkosten, is dit een interessante optie bij een minimale afname van circa 300 stuks. Sterke handgrepen verkrijgbaar in diverse kleuren. Lejan transportmiddelen voor medische apparatuur. Koffers en interieur op maat. Contourinterieur in standaard Delsey ABS attaché.

11 KUNSTSTOF KUNSTSTOF Hierin biedt LEJAN een zeer breed assortiment met uiteenlopende mogelijkheden. Het materiaal is zachter, dus makkelijker verwerkbaar. De vele kleuren, opdrukmogelijkheden en toepassing van transparant materiaal, bieden de mogelijkheid om deze koffers in geheel eigen huisstijl uit te voeren en in te zetten voor promotionele doeleinden. PELICAN-CASES Veelal voor industriële toepassing biedt LEJAN de volledig waterdichte koffers (tot 10 m). Door deze te voorzien van het juiste interieur zijn ze uitermate geschikt om onder andere test- en meetapparatuur in op te bergen en te vervoeren, zonder dat vocht of stof een kans krijgen. Deze koffers, in diverse maatvoeringen, kunnen worden uitgebreid met enkele optionele faciliteiten zoals wielen, een trolleystel e.d. De koffers zijn getest en goedgekeurd op extreme omstandigheden. Een levenslange garantie onderstreept nogmaals de kwaliteit van deze koffers. Research, testen en ervaring. Pelican, geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Uitermate geschikt voor veilig transport van gevoelige apparatuur. De meeste Lejan producten laten zich zonder problemen in 1 of meer kleuren bedrukken.

12 TASSEN, INDUSTRIEEL TASSEN, INDUSTRIEEL LEJAN is in staat iedere tas of map te ontwerpen, te produceren en te leveren. Hierbij kan worden gedacht aan posttassen, dossiertassen, computertassen, conferentietassen, standdeel-tassen en promotietassen (zie promotioneel). Vervaardigd uit nylon, polyester, canvas, pvc of ander hoogwaardig synthetisch materiaal. Afhankelijk van het doel van de tas, kan deze worden voorzien van voering (schuim, karton, resin fiber), opdruk in zwart/wit of full colour, extra vakken of andere maatwerk opties. Bij deze toepassing wordt vaak gekozen voor een wat zwaarder en steviger materiaal. Een mini-accu in een handzaam tasje. Veilig en comfortabel. Een presentatietas voor Alva. Bedrukt of geborduurd met logo. Gereedschaptas met GSM-vak.

13 TASSEN, PROMOTIONEEL TASSEN, PROMOTIONEEL De communicatieve functie bepaalt hier vorm, materiaalkeuze, kleur, afwerking en gebruikseisen. Een tas met een persoonlijke uitstraling of ondersteuning van thema of activiteit is een krachtig instrument. Vaak gebruikt voor het aanbieden van documentatie, bij een conferentie, een beurs of als functioneel relatiegeschenk. Meestal is de materiaalkeuze hier iets lichter en daarmee voordeliger. Wanneer onderscheid telt. Een unieke handgreep met exclusief ontwerp. De plaats van accessoires en handgrepen bepaalt u zelf. Een bijzondere maatwerk toepassing voor een bijzonder product. De opbergdeken met vakjes

14 CONTAINERS / DOZEN CONTAINERS Veelzijdig en breed toepasbaar, de mogelijkheden zijn oneindig. Als materiaal voor deze verpakkingen wordt resin fiber gebruikt, dat wordt verkregen uit een recycling proces van papier en karton. Het materiaal is verkrijgbaar in vele kleuren en met diverse design oppervlakten. Resin fiber is veel sterker dan karton en kan brut of gelakt worden verwerkt. Het is licht buigzaam. Een verpakking met een natuurlijke uitstraling en aandacht voor het milieu. Met een meerkleuren opdruk of een subtiele präge kan aan de verpakking een extra waarde worden meegegeven. De afmeting kan variëren van heel klein (10 cm) tot zeer groot (ca. 4 m). DOZEN De veelgevraagde one-way, no-return verpakkingen. Vele mogelijkheden voor de ideale, vaak éénmalige, verzending van producten. Afhankelijk van gewicht en noodzakelijke bescherming wordt een doos ontworpen en voorzien van de gewenste bedrukking en afwerking. De dozen worden vervaardigd uit karton. Tegelijkertijd wordt gewerkt aan het interieur waarna beide worden samengevoegd tot een uiterst representatieve verpakking. Ook hier geldt de volledige ondersteuning bij het traject van idee tot realisatie. Resin fiber koker, gecombineerd met een kunststof deksel voorzien van reliëfdruk. Voor extra stootvastheid worden metalen hoeken en andere fournituren aangebracht. Een eenvoudig interieur in een maatdoos. De passende oplossing tegen lage kosten.

15 SPECIALS SPECIALS Onder specials verstaat LEJAN halffabrikaten en eindproducten. Hier kan worden gedacht aan kunststof displays, ministands (standbouw), one-man counters, mobiele kledingkasten (Dress Case), mobiele ligbadkisten (Bath Case), mobiele keukenkit (Kitchen Case), mobiel kantoor (Office Case) en heel veel meer. Verpakkingen en producten uit kunststof geven een bijzondere uitstraling. Het kan op vele uiteenlopende manieren verwerkt en afgewerkt worden. Het laat zich probleemloos frezen, buigen, boren en/of verlijmen waardoor aan het ontwerp van de verpakking nagenoeg geen grenzen gesteld hoeven worden. Niet alleen de Bath-case maar ook andere unieke Lejan-producten zijn te huur. Ordner vervaardigd uit aluminium/kunststof combinatie, een luxe uitstraling. Acrylaat als een bijzondere promotionele verpakkingsoplossing. Verpakken is een veelzijdig begrip. Lejan verzorgde deze complete cosmetica promotie.

16 SCHUIM / INTERIEUR SCHUIMEN Schuim voor bescherming, geluiddemping, geluidsisolatie, onderdeel van een verpakking, voor de meubelindustrie of direct als eindproduct. De synthetische eigenschap, densiteit en celstructuur bepalen functie en gebruik. Door het schuimmateriaal deskundig te bewerken, worden vrijwel onbegrensde mogelijkheden verkregen. Snijden, frezen, waterstralen, stansen, flocken of verlijmen levert het juiste schuimproduct op. Door het schuim te verlijmen met een luxe ogende folie of textiel wordt een esthetisch mooi product verkregen. Hiermee wordt de optimale presentatiewaarde verhoogd. LEJAN levert zeer hoogwaardige schuimproducten die hun toepassing vinden in geluidsstudio s, boxen, omkastingen, cabines, geluidsisolatie, brandvertraging, meubelindustrie en natuurlijk als interieur voor elke denkbare verpakking. Elk interieur kan worden vervaardigd uit ontelbare kleuren.

17 SCHUIM / INTERIEUR INTERIEURS Of een interieur een primaire beschermfunctie heeft of de representatieve waarden rond het product moet verstevigen, de mogelijkheden zijn onbegrensd. In de eerste fase wordt vastgesteld welke functie het interieur moet hebben. LEJAN neemt op basis van haar ervaring en kennis de verdere functionele en creatieve invulling op zich. Combinatie van materialen, kleuren en bewerkingen geven het uiteindelijke interieur haar functie en uitstraling. Er kan worden gewerkt met schuim, plexiglas, lexan, forex, folie, polyetheen, polipropeen, polypropyleen en natuurlijk nog veel meer. Duurzame materialen in vele kleuren met elk hun eigen kenmerken. De kracht van menig product begint bij de presentatie. Goed gereedschap is doorslaggevend. Moderne technologie zorgt voor kwaliteit en ongekende mogelijkheden. Waterstralen van schuim levert perfect passende contouruitsparingen op.

18 LEJAN Industriële verpakkingen Deze business unit van de LEJAN group ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige, duurzame verpakkingen voor de sector industrie en handel. Standaard of tailor made, altijd topkwaliteit. Brands Deze unit beheert de exclusieve distributierechten voor de Benelux van merken als Tony Perotti lederwaren, Roncato reisartikelen, Delsey reisproducten en GT-Professional cases.

19 Group an.com Airline Products Klanten zijn luchtvaartmaatschappijen en luchthavenbedrijven die ondersteunende diensten leveren op de luchthavens. Producten die tot deze business unit behoren zijn amenity kits, luggage dimension checkers, onboard medical cases, instrument transport boxes e.v.a. Sales & Event Promotions Deze jongste business unit richt zich met name op advies, begeleiding, vervaardiging en uitvoering van sales & event promotion projecten. Hierbij kunt u denken aan; merchandising, field promotions, promotionele kleding, promo cosmetics, internet producties en evenementen organisatie.

20 MA B Voor meer informatie over de producten van Lejan, passende oplossingen bij uw vraag en product, inclusief de smaakvolle materiaalkeuze en vormgeving, komt u TERECHT BIJ LEJAN. LEJAN JARMUIDEN 56-A NL-1046 AE AMSTERDAM HOLLAND Telefoon: +(31) (0) Fax:. +(31) (0) Of bezoek onze site:

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

Akaplast, top in vorm.

Akaplast, top in vorm. Top in vorm Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacuümvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

SalesServiceEurope B.V.

SalesServiceEurope B.V. SalesServiceEurope B.V. Visuele communicatiemiddelen Visuele communicatiemiddelen. In de huidige maatschappij zijn consumenten steeds bewuster van hun uitgaven, steeds kritischer, waardoor aandacht creëren

Nadere informatie

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! Comhan doet een boekje open over aluminium we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We

Nadere informatie

Comhan doet een boekje open over aluminium

Comhan doet een boekje open over aluminium Comhan doet een boekje open over aluminium Bouw, industrie en visuele communicatie! comhan.com we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We staan

Nadere informatie

Laat uw plannen niet in rook opgaan

Laat uw plannen niet in rook opgaan Laat uw plannen niet in rook opgaan ROCKPANEL FS-Xtra, de nieuwe maatstaf in brandveilige gevelbekleding Als architect heeft u maar één ambitie: uw visie op vormgeving op een originele, esthetisch verantwoorde

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

Vlieger Special Packaging

Vlieger Special Packaging Vlieger Special Packaging Vakmanschap en ervaring Gedreven, ambitieus, innovatief maar vooral ook de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat Vlieger Special Packaging al decennia

Nadere informatie

havelaar innovatie in verpakkingen

havelaar innovatie in verpakkingen draagtassen havelaar innovatie in verpakkingen Havelaar Verpakkingen is een modern, groeiend bedrijf dat hard op weg is marktleider te worden binnen de verpakkingsmaterialen voor de voedingsmiddelenbrache.

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Industriële front- en typeplaten

Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten ROBUUSTE FRONT- EN TYPEPLATEN VOOR UW PRODUCT Ongeacht of u met een typeplaat uw aggregaten of machines wilt identificeren, het gezicht

Nadere informatie

BALIES BALIES, SOCKELS EN BALIEKOFFERS. Press - Countercase - Click.

BALIES BALIES, SOCKELS EN BALIEKOFFERS. Press - Countercase - Click. BALIES Press - Countercase - Click BALIES, SOCKELS EN BALIEKOFFERS www.abcdisplay.nl Nr.1 Presentatiebalie, Informatiepunt, Promotiedesk, Registratie en Sockels BALIES Press Aantrekkingskracht van Press

Nadere informatie

Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT!

Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! Het Koninklijk Theater Carré Amsterdam vertrouwt op Deltec Tape! Vast en zeker in entertainment en standbouw! Deltec Tape

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

Bedrukte draagtassen. Oppervlakte bedrukking: Draagtassen worden meestal bedrukt t/m 30%. U kunt echter zelfs t/m 100% laten bedrukken.

Bedrukte draagtassen. Oppervlakte bedrukking: Draagtassen worden meestal bedrukt t/m 30%. U kunt echter zelfs t/m 100% laten bedrukken. BEDRUKTE TASSEN Bedrukte draagtassen Bedrukte draagtassen zijn een bijzonder efficiënte reklame. Uw eigen klanten maken aan iedereen bekent dat zij bij u producten kopen. Een betere reklame is niet denkbaar!!

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

2012 TRAVEL LIKE A ROYAL

2012 TRAVEL LIKE A ROYAL 2012 TRAVEL LIKE A ROYAL TRAVEL LIKE A ROYAL 01 02 03 04 05 HOLLYWOOD LINE NEW YORK LINE BARCELONA LINE ST. TROPEZ LINE LONDON LINE DE NIEUWE PRINCESS TRAVELLER COLLECTIE BRENGT GLAMOUR EN GEZELLIGHEID

Nadere informatie

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD COMPLETE SCHUIFDEUREN & BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD 2 afgebeeld: HDS 6 3 Inhoud Introductie 5 HDS 1 6 HDS 2 7 HDS 6 8 HDZ 7 9 HDS 6K 10 HDZ 7K 12 HDZ 8 14 HDD 2 15 Binnenkast 16 Inloopkast

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

kartonnage meilink meilink

kartonnage meilink meilink kartonnage meilink Meilink Kartonnage kartonnage@meilinkgroep.nl vestiging Borculo Postbus 9, 7270 AA Borculo Kam. Onnesstraat 1, 7271 AZ Borculo T 0545-253525, F 0545-271135 www.meilinkgroep.nl meilink

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN REVON BELETTERINGEN Effectieve Marketing Communicatie vraagt om een brede inzet van verschillende media in de juiste mix. Zo zal de marketingboodschap en de

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Denim. a product by Solarclarity

Denim. a product by Solarclarity Denim a product by Solarclarity SOLARCLARITY DENIM De Solarclarity DENIM (poly) en VELVET (mono) productlijnen zijn met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en hebben

Nadere informatie

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers TRAXER Traxer, ruimte voor avontuur. HPR-Traxer-NL-REV00.indd 1 27-11-12 20:36 HPR-Traxer-NL-REV00.indd 2 27-11-12 20:36 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig.

Nadere informatie

Uw partner in Reclame en Beletteringen

Uw partner in Reclame en Beletteringen Uw partner in Reclame en Beletteringen - Voertuigreclame - Binnenreclame - Buitenreclame - Grootformaat Printen - Promotioneel - P.O.S - Standbouw - Glasfolie - Gevelrenovatie en nog veel meer... www.platimex.nl

Nadere informatie

O 7 $&.$*,1* +8 3 & 6 )/(;,%/( OO UW PRODUCT

O 7 $&.$*,1* +8 3 & 6 )/(;,%/( OO UW PRODUCT UW PRODUCT 2 BETROUWBARE PARTNER De wereld van de flexibele verpakkingen is bijzonder groot en behoorlijk complex. Klantwensen en (wettelijke) regelgeving veranderen voortdurend. Daarnaast zorgt technische

Nadere informatie

Optimalisatie van logistiek en opslag. www.torwegge.de. www.torwegge.nl

Optimalisatie van logistiek en opslag. www.torwegge.de. www.torwegge.nl Optimalisatie van logistiek en opslag Hogere capaciteit bij verpakking en verzending Minimaliseren van fouten Verlagen van logistieke kosten www.torwegge.de Palletrolbanen Voor toepassing bij transport/vervoer

Nadere informatie

vouwtenten P R IJ S L IJ S T 2 0 1 5 Telefoon: 0297 591413 Telefax: 0297 591225 E-Mail: Info@aaadisplay.com Web: Http://www.aaadisplay.

vouwtenten P R IJ S L IJ S T 2 0 1 5 Telefoon: 0297 591413 Telefax: 0297 591225 E-Mail: Info@aaadisplay.com Web: Http://www.aaadisplay. P R IJ S L IJ S T 2 0 1 5 AAA Display B.V. Communicatieweg 1 3641 SG Mijdrecht The Netherlands Telefoon: 0297 591413 Telefax: 0297 591225 E-Mail: Info@aaadisplay.com Web: Http://www.aaadisplay.com vouwen

Nadere informatie

Kasten Roldeurkasten met stalen lameldeuren zijn door hun fraaie vormgeving een aanwinst voor elk interieur. Functioneel zijn ze toepasbaar als bureauhoge kast, stahoge kast, ruimtescheidende kast of

Nadere informatie

DENIM. a product by Solarclarity

DENIM. a product by Solarclarity DENIM a product by Solarclarity 1 SOLARCLARITY DENIM De Solarclarity DENIM productlijn is met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en heeft een uitstekende garantie en

Nadere informatie

Poly-Ned. Textielarchitectuur. Plafonds & Wanden

Poly-Ned. Textielarchitectuur. Plafonds & Wanden Poly-Ned Textielarchitectuur Plafonds & Wanden Wanden & Plafonds voorzien van een bedrukking in combinatie met (LED)-verlichting Poly-Ned levert naast een breed scala aan spanplafonds, spanwanden en spanpanelen,

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL PROJECTEN Vroomshoop Meubelen B.V. is een gerenommeerde fabrikant van slaapkamermeubilair voor jong en oud. Als één van de grootste meubel-fabrieken van de Benelux staan wij bekend om de solide kwaliteit

Nadere informatie

Route. Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997. bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren

Route. Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997. bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren industriële geluidshinder bestrijding (offshore-) containers op maat turn-key installaties Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997 bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie 4-wiel containersystemen De GROTE familie 4-wiel containersystemen Voor de GROTE taken MGB 660 MGB 770 MGB 1100 MGB 660 MGB 770 MGB 1100 FD MGB 1100 RD MGB 1100 RD-DID MGB 1100 RD-AS Als innovatieve producent

Nadere informatie

VOORRAADCATALOGUS KUNST STOF PRO FIELEN

VOORRAADCATALOGUS KUNST STOF PRO FIELEN VOORRAADCATALOGUS KUNST STOF PRO FIELEN Inhoudsopgave 1 Hoekprofielen 7 Plaatmateriaalprofielen Systeemwandprofielen 2 U-profielen 8 Antislipprofielen Loodstrippen 3 H-profielen T-profielen 9 Plinten

Nadere informatie

Special made - Your own signature

Special made - Your own signature Special made - Your own signature Als leverancier van bedrijfs- en promotionele kleding, is Asta/Javas toonaangevend in Nederland. Door een intensieve samenwerking, met onze klanten en toeleveranciers

Nadere informatie

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen Maxiglass Noverta Premium Ongekend zuinig met stroom Maximale presentatie Leverbaar met deurlijst in antraciet en chroomstaal Direct geld besparen op stroomverbruik tot wel 65% per jaar Koelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Een topproduct van Astrimex. Weet van wanden AS Styleline. Stil Geluidsisolatie tot 49 db 2 Kantoor- en bedrijfsruimten worden

Nadere informatie

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex.

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex. ZIEN EN BELEVEN Textiel Frames Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info www.combifex.info Textielframes: geeft een hoogwaardige uitstraling. Het heeft

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

Dé kwaliteitsstandaard in passieve. brandpreventie

Dé kwaliteitsstandaard in passieve. brandpreventie Dé kwaliteitsstandaard in passieve brandpreventie Fipro Benelux, Dé kwaliteitsstandaard in passieve brandpreventie Introductie In de markt voor passieve brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart

Nadere informatie

20 February Productbladen

20 February Productbladen 20 February 2017 Productbladen Inhoudsopgave Magneten Magneet met full color bedrukking 3 Doming magneet 4 Automagneet 5 Whiteboard magneet 6 Magneet met full color bedrukking. Promotionele magneten voor

Nadere informatie

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015 WORK_box modulair, plug & play workstation De zakelijke vastgoedmarkt verandert sterk, naast de vele vierkante vrijstaande meters, is ook de dynamische en roulerende invulling van kantoorgebouwen een belangrijke

Nadere informatie

Indien u vragen heeft over onze producten en diensten kunt u ons bereiken via de onderstaande gegevens.

Indien u vragen heeft over onze producten en diensten kunt u ons bereiken via de onderstaande gegevens. Introductie Wie zijn wij? Deze combinatie is ontstaan uit 2 enthousiaste families die al vele jaren actief zijn in de verkoop van kerstbomen. Door de krachten te bundelen is er een groothandel ontstaan

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

communicatie VISUALS - SIGNING - PRINTS

communicatie VISUALS - SIGNING - PRINTS communicatie VISUALS - SIGNING - PRINTS Gevelcommunicatie Prints op vloermatten / entree Prints op constructieve materialen Signing solutions Fotopresentaties en visuals Modulaire mobiele presentaties

Nadere informatie

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 CLASSIC STEEL BIBLIOTHEEKSYSTEEM Functioneel, flexibel en esthetisch 60/30 Classic Steel, ons standaard staanderbibliotheeksysteem, is gegroeid uit

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Tapes. www.wiltec.nl. Tapes

Tapes. www.wiltec.nl. Tapes 63 Tape is tape hoor je vaak, maar niets is minder waar. Tussen de verschillende soorten en kwaliteiten tapes zijn grote verschillen aanwezig. Het gebruiken van een verkeerde tape in uw productieproces

Nadere informatie

Van ontwikkeling tot plaatsing!

Van ontwikkeling tot plaatsing! Duplex Karton Non Food Industrie Food Industrie Van ontwikkeling tot plaatsing! Waar u op kunt vertrouwen Wat u als klant van A-Pak benelux kunt verwachten? Een breed spectrum aan dienstverlening: full-service.

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Onbeperkte creativiteit! Op maat afgewerkt! Optimaal flexibel! Gebruikers zijn het er over eens:

Onbeperkte creativiteit! Op maat afgewerkt! Optimaal flexibel! Gebruikers zijn het er over eens: Onbeperkte creativiteit! Dankzij het vernuftige systeem zijn er tal van toepassingen mogelijk. Met dezelfde modules waarmee u een presentatiewand neerzet, bouwt u ook een balie, spreektafel of ander presentatiemeubel.

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

USB-Sticks. vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 512 MB 1 GB 128 MB 256 MB 1 GB 64 MB

USB-Sticks. vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 512 MB 1 GB 128 MB 256 MB 1 GB 64 MB 00210020021021020002201212021022222000012100122221001212102222102222100002222 USB-Sticks vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 0210020021021020002201212021022222000012100122221001212102222102222100002222200001222100122221001212102222102212102222102222100002222

Nadere informatie

exportpacking & logistics varekamp varekamp

exportpacking & logistics varekamp varekamp exportpacking & logistics varekamp Varekamp Industriële Verpakkingen info@varekamp.nl Postbus 7, 4940 AA Raamsdonksveer Zalmweg 31, 4941 VX Raamsdonksveer T 0162-574674, F 0162-570730 Varekamp Air ams@varekamp.nl

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE THE PROCESS PERFECTION PEOPLE UW IDEALE LOGISTIEKE PARTNER Budi is de ideale logistieke partner in lasersnijden, watersnijden en CNC-kanten. Bij Budi wordt uw tevredenheid gegarandeerd. Door onze process

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te

Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te zetten in werkelijkheid. Voor projecten groot en klein.

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

Acm. aluminium composietplaten. Vraag een gratis monster aan! Ideaal voor professionals in visuele. communicatie en digital printing

Acm. aluminium composietplaten. Vraag een gratis monster aan! Ideaal voor professionals in visuele. communicatie en digital printing Acm aluminium composietplaten uit voorraad Vraag een gratis monster aan! Ideaal voor professionals in visuele communicatie en digital printing Almaxco ACM: de nieuwe dimensie in aluminium composiet De

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie.

ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie. ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie. Gasveren Gasveren zijn speciaal geschikt voor het traploos verstellen van de hoogte

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie