Voorwoord. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder"

Transcriptie

1

2

3 Voorwoord De decembermaand staat weer bol van activiteiten. Altijd een bijzondere maand, die we met en voor elkaar in een goede sfeer willen beleven. Naast de diverse culinaire tradities blijft voor mij de saamhorigheid het belangrijkste. Natuurlijk niet alleen in de decembermaand, maar gedurende het hele jaar! Ik wens u alle goeds. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder Hier sluit de evenementencommissie zich graag bij aan: December kan met recht dé feestmaand van het jaar genoemd worden. Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw passeren de revue. We hebben gemeend u dit jaar wederom door middel van een bewaarboekje te informeren omtrent alle activiteiten die voor u in Groot Hoogwaak georganiseerd gaan worden. Op deze wijze heeft u alle activiteiten overzichtelijk bij elkaar en kunt u ze nog eens in alle rust nalezen. In verband met de organisatie van een aantal activiteiten wordt van u gevraagd zich daarvoor van te voren aan te melden. Bij welke activiteiten dit het geval is staat duidelijk aangegeven. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor uiteraard bij de receptie terecht. Wij wensen u veel leesplezier en een fijne feestmaand toe! De evenementencommissie van Groot Hoogwaak

4 Sinterklaasfeest Zaterdag 5 december Afdeling Kleinschalig Wonen, vanaf uur & Restaurant De Duinpan, vanaf uur (u bent welkom vanaf uur) Op zaterdagmiddag 5 december komen de Goedheiligman en zijn pieten Groot Hoogwaak weer verblijden met een bezoekje. Om uur begint het Sinterklaasfeest voor de cliënten van Kleinschalig Wonen op de huiskamer van hun afdeling. Om uur gaat het feest in het restaurant De Duinpan beginnen. Natuurlijk brengt de Sint wat lekkers mee en zullen er volop Sinterklaasliedjes gezongen gaan worden. U bent allen van harte welkom!

5 Wakersduin Donderdag 17 december Restaurant 'De Duinpan', aanvang: uur. Al 30 jaar komen leerlingen van Chr. Basisschool Wakersduin met kerst in Groot Hoogwaak kerstliedjes zingen. Voor zowel de leerlingen als voor de cliënten van Groot Hoogwaak is dit altijd een prachtig moment, waar ze al lang van tevoren naar uitkijken. U bent allen van harte welkom!

6 Adventsviering Vrijdag 18 december, Restaurant De Duinpan, aanvang: uur Op vrijdagmiddag 19 december wordt er in het restaurant De Duinpan een adventsviering gehouden. De voorganger is dominee Petra v.d. Burg. Muzikale medewerking wordt verleend door het kerkkoor van de Oude Jeroenskerk onder leiding van Jaco van Leeuwen. U bent allen van harte welkom!

7 Kerstconcert Zaterdag 19 december, Restaurant De Duinpan, aanvang: uur Kerstoptreden door het Actaeakoor. Het koor is vernoemd naar een Actaea, een oude narcis met grote bladen en een klein hartje. De vader van Pastoor P. v.d. Bosch, de oprichtingspromotor van het koor heeft deze narcis in de vorige eeuw hier in de Bollenstreek gekweekt en het koor heeft deze naam gekregen. Het Actaeakoor bestaat nu bijna 25 jaar. Het is een jong klinkend liturgisch middenkoor, met het bijbehorende repertoire. Moderne en hedendaagse muziek, de betere vroegere jongerenkoor nummers maar ook soms de originele Katholieke zang. Aanvang: uur. De koffie staat vanaf uur voor u klaar. U bent allen van harte welkom!

8 Kerstmenu Royaal Dinsdag 22 december Restaurant De Duinpan, aanvang: uur Wij verwelkomen u graag op dinsdag 22 december voor het jaarlijkse Kerstmenu Royaal. Een kerstmenu royaal is een heerlijk 5-gangen Kerstdiner, speciaal voor alle cliënten van Groot Hoogwaak, ook andere gasten van 55 jaar en ouder verwelkomen wij graag. Kaartjes à 34,50 (inclusief 3 drankjes) zijn tot donderdag 17 december te verkrijgen bij de receptie. Bij uw aanmelding zal gevraagd worden naar uw keuze voor vlees of vis. Bij elke gang wordt een heerlijke wijn geschonken. Muzikale omlijsting op de vleugel wordt verzorgd door: mw. Gerry van Vliet- Berendsen U kunt tot uiterlijk 17 december - in verband met de organisatie - reserveren voor het Kerstmenu Royal. We houden uw kaartjes 24 uur voor u gereserveerd. Uw reservering is na betaling definitief (pinnen is mogelijk).

9 Menu Kerstdiner Royaal Plateau Neptunus Combinatie van Hollandse Garnalen, Gerookte Zalm, Tonijntartaar, Gegrilde Gamba en Krab * * * Licht gebonden bospaddestoelensoep * * * Op de huid gebakken kabeljauw Met een saus van Pernod en Hollandse Garnalen of Gebakken Ossenhaas Met een lichte peper/roomsaus Hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en groentegarnituur en een stoofpeertje. * * * Tiramisu met vanille-ijs * * * Koffie met bonbon

10 Kerstdiner Zorghuis & Kleinschalig Wonen Donderdag 24 december, Restaurant De Duinpan, aanvang: uur Zoals elk jaar wordt voor de cliënten van het zorghuis, kleinschalig wonen en hun familie, mantelzorgers en vrienden een heerlijk 3-gangen kerstdiner gekookt door onze eigen koks! Aanmelding van cliënten van het zorghuis en kleinschalig wonen gaat via de verzorging en kan tot donderdag 17 december. Voor hen is dit heerlijke kerstdiner gratis. Familieleden betalen per persoon 20,- (inclusief alle drankjes) en kunnen zich hiervoor vanaf 15 november tot 17 december aanmelden bij de receptie. Muzikale omlijsting op de vleugel wordt verzorgd door: Margit van Genderen. Let op: de reguliere Open Tafel vindt plaats in de recreanette! U kunt tot uiterlijk 17 december - in verband met de organisatie - reserveren voor het kerstdiner zorghuis en Kleinschalig Wonen. We houden uw kaartjes 24 uur voor u gereserveerd. Uw reservering is na betaling definitief (pinnen is mogelijk).

11 Menu Kerstdiner Zorghuis Hollandse Groentesoep * * * Varkenshaasmedaillons Geserveerd met aardappel- en groentegarnituren * * * Crème Brulee * * * Koffie met bonbon

12 Eerste Kerstdag Kerstontbijt & Samenzang Vrijdag 25 december, 1 e Kerstdag Restaurant De Duinpan Aanvang: 8.15 uur uur Eerste kerstdag wordt traditiegetrouw geopend door het gelegenheidskoor van en onder leiding van mw. Kaptein. Onder het genot van een heerlijk ontbijt, zingt het koor samen met u kerstliederen. Voor cliënten van het zorghuis en kleinschalig wonen is deelname gratis. Overige belangstellenden betalen 5,- per persoon. Aanmelden via de receptie. De aanmelding voor cliënten van het zorghuis en kleinschalig wonen loopt via de verzorging.

13 Tweede Kerstdag Zaterdag 26 december, Restaurant De Duinpan Aanvang: uur Katholieke Viering, Op 2 e kerstdag vindt er in het restaurant een katholieke viering plaats. Daarna is er gelegenheid om een kopje koffie / thee te drinken. Aanvang: uur Kerst-Inn s Middags bent u in het restaurant van harte welkom voor de welbekende en gezellige Kerst-Inn, dat, zoals vanouds, geleid wordt door mw. Kaptein.

14 Vrijdag 25 december en Zaterdag 26 december Restaurant De Duinpan Aanvang: uur Wilt u op eerste en tweede kerstdag in een sfeervolle kerstambiance lekker en gezellig eten? Dan bent u in ons restaurant 'De Duinpan' aan het juiste adres. Voor de normale prijs van 7,20 per persoon kunt u genieten van een gezonde en verantwoorde 3-gangen kerstmaaltijd. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan tijdig bij de receptie. Uw reservering is na betaling definitief. Bent u vaste gast van het restaurant, dan vult u zoals gewoonlijk uw maaltijdlijst in. Voor u is reserveren niet nodig. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal extra plaatsen beschikbaar. Buiten de maaltijden om kunt u op beide kerstdagen ook in De Duinpan terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee, waarbij Groot Hoogwaak u trakteert op een lekkere kerstlekkernij. Ook kunt u terecht voor een glaasje wijn, bier, fris of een andere versnapering. Het restaurant is op deze dagen tot uur geopend.

15 Oudejaarsfeest Donderdag 31 december, Restaurant De Duinpan. Aanvang: uur Gezellig met anderen het oude jaar vieren? Dat kan. Onder het genot van o.a. oliebollen en een drankje kunt u genieten van een gezellig oudejaarsfeest met muzikale medewerking van Heleen Steenvoorden. Vanaf uur bent u van harte welkom. Nieuwjaarsreceptie Maandag 4 januari, restaurant De Duinpan Aanvang: uur tot ca uur Op maandag 4 januari zullen we gezamenlijk; cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Groot Hoogwaak, het nieuwe jaar inluiden. De Raad van Toezicht en de directeur bestuurder van Groot Hoogwaak richten in een toespraak graag het woord tot u. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. U bent allen van harte welkom.

16 Groot Hoogwaak wenst u:

Voorwoord. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder

Voorwoord. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder Voorwoord De decembermaand staat weer bol van activiteiten. Altijd een bijzondere maand, die we met en voor elkaar in een goede sfeer willen beleven. Naast de diverse culinaire tradities blijft voor mij

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Smaakvolle Kerstdagen

Smaakvolle Kerstdagen Smaakvolle Kerstdagen 1 e KerSTDaG Kerstbuffet Gastronomique Kinderbuffet vrolijke Kerst 1 e en 2 e KerSTDaG Grillrestaurant 2 e KerSTDaG 4-gangen Kerst keuzemenu/ Kinder Kerstmenu Elshofweg 6 7141 DH

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Kerst rondom de wereld met Fiësta

Kerst rondom de wereld met Fiësta Beleef onze traditionele Robacher "Heiligabend/Kerstavond 2012" met als thema Kerst rondom de wereld met Fiësta op 24 december a.s. aanvang 18.30 uur tot 23.00 uur. Een sfeervol avondvullend all in verzorgd

Nadere informatie

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis.

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis. Kerst 2013 HET IS BIJNA KERST Van der Valk Hotel Zwolle opent in november 2013 haar deuren. Wij nodigen u uit om de Kerstdagen door te brengen in ons nieuwe hotel. Ons aanbod In ons restaurant kunt u genieten

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heideheuvel. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz G Maandag 1 december Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) Woensdag 3 december 10:30 12:00 uur Gespreksgroep, onder leiding van Anton Koolwijk.

Nadere informatie

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz G Maandag 30 november 10:30 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u wat u op dat moment een leuke activiteit vindt om de week mee te starten Een gezellige middag met spelletjes als de

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind.

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind. Kerst in de Sniep Kerstavond donderdag 24 december 2015 Donderdag 24 december zijn wij gesloten i.v.m. de voorbereidingen voor de kerstdagen. Kerstbrunch vrijdag 25 december U wordt vanaf 11.00 uur ontvangen

Nadere informatie

Kerst bij Volle Maan. Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag genieten van een sfeervol Kerstontbijt of een romantisch diner

Kerst bij Volle Maan. Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag genieten van een sfeervol Kerstontbijt of een romantisch diner Kerst bij Volle Maan Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag genieten van een sfeervol Kerstontbijt een romantisch diner met verrassingsact, live muziek en... vrij schaatsen! Kerstavond bij Volle Maan! 24 december

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in

Nadere informatie

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin!

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! In winterse sferen kunt u heerlijk culinair genieten bij Texelcamping Loodsmansduin. Onze koks hebben speciaal voor u een smakelijk menu samengesteld

Nadere informatie

December Eetdagboek Foodblog Foodinista

December Eetdagboek Foodblog Foodinista December Eetdagboek Foodblog Foodinista December is een heerlijke maand voor een foodblogger. Het December eetdagboek van foodblog Foodinista. Sint, kerstmarkt, etentjes en cadeautjes. Alles is weer vastgelegd

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Beste lezer, KERSTSTUKJES MAKEN SAMENZANG EN KERSTONTBIJT DECEMBER 2018

Beste lezer, KERSTSTUKJES MAKEN SAMENZANG EN KERSTONTBIJT DECEMBER 2018 EMBER 2018 Beste lezer, De wind gaat harder waaien, de blaadjes vallen van de bomen en het is minder lang licht buiten. Allemaal tekenen dat de winter zijn intocht heeft gemaakt. Dit seizoen staat ook

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Kerst & Sylvester BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK

Kerst & Sylvester BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK Kerst & Sylvester BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK Kerst & Sylvester Beste gast, De eindejaarsarrangementen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek zijn van oudsher een waar feest! Geniet van de heerlijke kerstdiners,

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Rabbit Hill. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Zeer gewaardeerde gast

Zeer gewaardeerde gast Kerst 2014 Restaurant Oriëntal Green House Aalsterweg 281, 5644 RD Eindhoven, The Netherlands Tel. 040-293 05 20 of 040-293 05 23 Email: info@orientalgreenhouse.nl, www.orientalgreenhouse.nl Zeer gewaardeerde

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Er werd gedanst, meegedeind, met de vingers getrommeld. Passief én actief werd er volop genoten van de muziek.

Er werd gedanst, meegedeind, met de vingers getrommeld. Passief én actief werd er volop genoten van de muziek. Duinpost Úw maandelijkse nieuwsbrief Nummer 12, december 2016 Feestmaand December, ook wel de Wintermaand, de Kerstmaand en Donkeremaand genoemd. Vanwege de vele feestdagen in december wordt deze maand

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne Kerst Geachte gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend heerlijk genieten op Landal Beach Resort Ooghduyne. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf, maar zeker ook voor de diverse

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heihaas. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf,

Nadere informatie

Het is aan te raden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Het is aan te raden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Geachte gast, Graag vieren wij deze bijzondere dagen voor het eerst tezamen met u! Hotel Houten licht de donkere dagen van december sfeervol voor u op. Het hotel is gehuld in vrolijke kerstsfeer, sfeervol

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld.

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Aelderholt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Hoog Vaals. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

KERST & SYLVESTER BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK

KERST & SYLVESTER BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK KERST & SYLVESTER BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK KERST & SYLVESTER Beste gast, De eindejaarsarrangementen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek zijn van oudsher een waar feest! Geniet van de heerlijke kerstdiners,

Nadere informatie

Kerst & Sylvester BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK

Kerst & Sylvester BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK Kerst & Sylvester BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK Kerst & Sylvester Beste gast, De eindejaarsarrangementen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek zijn van oudsher een waar feest! Geniet van de heerlijke kerstdiners,

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

& Sylvester Kerstmis. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

& Sylvester Kerstmis. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Kerstmis & Sylvester 2016 Bilderberg Kasteel Vaalsbroek De eindejaarsarrangementen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek zijn van oudsher een waar feest! Geniet van de heerlijke kerstdiners, feestelijke kerstontbijten

Nadere informatie

KERST BRUNCH. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen.

KERST BRUNCH. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen. Dekker Zoetermeer KERST BRUNCH Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen. Vanaf ons Kerstbuffet verzorgen wij Gevogelte bouillon met

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Winterberg. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Bijzonder Kerstgenieten

Bijzonder Kerstgenieten RESTAURANT - BRASSERIE HOTEL - IJSSALON Markt 15 5941 GA Velden Tel: 077-356 0170 Bijzonder Kerstgenieten Velden, najaar 2015 Geachte heer/mevrouw, De sfeervolle December-Feestdagen komen er weer aan!

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Maandag 24 december 2018 Wij ontvangen u vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte lounges. Kerstavond,

Nadere informatie

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 verstuur per e-mail Naam park : Landal Landgoed t Loo Telnummer : +31-(0)525 63 70 00 Adres : Looweg 47 E-mail : loo@landal.nl Plaats : 8095 PS t Loo-Oldebroek Land

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Kerstbuffet en een gourmetavond Tijdens het Kerstbuffet kunt u onbeperkt genieten van heerlijke kerstgerechten met een keuze

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules

Feestruimtes. Onze formules Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

RESTAURANT DE RECHTER

RESTAURANT DE RECHTER RESTAURANT DE RECHTER De Rechter in Boxtel is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Wij hebben een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Dit maakt

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Ons keuken team met Bas, Sandra, Shania onder leiding van Bert Boer hebben we weer een totaal nieuwe Kerst kaart uitgewerkt.

Ons keuken team met Bas, Sandra, Shania onder leiding van Bert Boer hebben we weer een totaal nieuwe Kerst kaart uitgewerkt. Geachte Gast, Van harte welkom in ons restaurant. Ons keuken team met Bas, Sandra, Shania onder leiding van Bert Boer hebben we weer een totaal nieuwe Kerst kaart uitgewerkt. Dit jaar hebben wij vier Kerstmenu

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen 3-gangen Kerstmenu van de Chef en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 3-gangen menu van de chef in

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. December 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. December 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland December 2018 Vrije tijd 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Zaterdag 1 december 9 10 11 12 1 9 2 10 8 3 11 7 12 1 6 5 2 4 3 Huis van Sint We gaan het huis van

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal De Lommerbergen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie