The next step Resultaat met CRM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The next step Resultaat met CRM"

Transcriptie

1 The next step Resultaat met CRM

2 Over deze brochure Deze brochure biedt organisaties die verder willen met CRM een helpende hand. Dat noemen wij The Next Step. Die volgende stap is een leidraad voor een meer klantgerichte en productieve inzet van CRM. Ze is bedoeld voor organisaties die al een tijdje met (Microsoft) CRM aan de slag zijn en waar het gevoel overheerst dat er toch meer mogelijk moet zijn. Ruim 10 jaar ervaring met Microsoft CRM in specifieke branches, zoals onderwijs en financiële dienstverlening, hebben wij gebundeld. Hoe u volgende stappen kunt zetten kunt u hier lezen. The Next Step? Veel organisaties zijn de laatste jaren aan de slag gegaan met CRM. CRM zowel als een strategie om klanten meer centraal te stellen én CRM als een ondersteunende technologie om dit mogelijk te maken. De strategische kant van CRM is de uitwerking van de visie van een organisatie op haar klanten en de gewenste omgang daarmee. De kunst van CRM is te zorgen voor een goede verbinding tussen strategie en operationele inzet van mensen, processen en technologie. De meeste organisaties zullen ook beamen dat CRM implementaties heel wat voeten in de aarde hebben. En niet alleen implementaties hebben hun uitdagingen, ook blijkt het voor organisaties moeilijk om de vraag Wat heeft het nu opgeleverd? eenduidig te beantwoorden. Is de waarde voor en van mijn klanten toegenomen nu we CRM gebruiken? The Next Step helpt u stap voor stap verder met CRM. 360 klantbeeld CRM STRATEGIE Klantbeleving Customer care Technologie Quality Hosted ONTZORGD CRM services Training OPERATIONAL EXCELLENCE control CR M social De elementen van The Next Step

3 De eerste stap: de klant in beeld CRM gaat in essentie om het beter kunnen bedienen van je klanten. Het merendeel van de CRM implementaties heeft in de praktijk vooral een interne focus, gericht op interne processen. Het perspectief is dus voornamelijk inside out. De klantervaring blijft buiten beeld. En het is de laatste jaren gebleken dat het juist die klantervaring is die het onderscheid kan maken. De eerste stap is het klantperspectief in beeld te krijgen door middel van het opbouwen van een 360 klantbeeld en inzicht in de klantervaring te verkrijgen. CRM strategie: het klantperspectief in beeld Aan die eerste stap gaat een visie vooraf: werkelijk wilen sturen op customer intimacy. Om die visie te realiseren in een klantgerichte strategie zijn twee elementen van belang: het opbouwen van klantkennis in een 360 klantbeeld en het vormgeven van een onderscheidende klantervaring. Een 360 klantbeeld gaat over het organisatiebreed opbouwen van relevante klantinformatie. Dat is de essentie van CRM. Maar de vraag die meteen daarbij opkomt: welke klantinformatie is echt relevant? Om daarachter te komen moeten we het klantperspectief in beeld brengen. Dit klantperspectief brengen we in beeld door middel van customer journey mapping. Een customer journey is de reis die een klant maakt in alle fases van zijn interactie met een onderneming; vanaf het moment dat hij zich oriënteert, een product of dienst aan schaft, het gebruikt tot en met after sales service. Bovendien worden de ervaringen van deze reis tegenwoordig ook nog vaak gedeeld op social media. Het eindresultaat van een customer journey mapping is een verdiept inzicht in de ervaring van een klant met uw organisatie. Wat is echt belangrijk voor de klant? En welke klantinformatie is nodig om die ervaring te kunnen bieden? De customer journey mapping levert de informatie om de contactmomenten zo in te richten dat de klant tijdens zijn hele reis een superieure ervaring geboden wordt. Customer journey mapping in Microsoft CRM 2011 CRM Resultants heeft een module voor Microsoft CRM 2011 ontwikkeld, die de customer journey op individueel- en op bedrijfsniveau kan weergeven. Alle contactmomenten kunnen op een tijdlijn worden geplaatst, waarmee de hele levenscyclus van de relatie kan worden weergegeven. Zo ontstaat inzicht in postieve- of negatieve ontwikkelingen de waardering van de de aard van het contact en welke intensiteit dit heeft. Door customer journey mapping in CRM te integreren kan relevante klantkennis opgebouwd worden om zo een unieke en onderscheidende klantervaring te creëren, die grote impact heeft op loyaliteit en klantwaarde.

4 Operational excellence Het begrip Operational Excellence heeft veel betekenissen. Als strategie betekent het een focus op het goed laten functioneren van interne processen en systemen. Wij zien dat als een noodzakelijke voorwaarde om goed en ook winstgevend klantgericht te kunnen werken. Van een klantstrategie komt niet veel terecht als de uitvoering niet perfect is. Welke stappen kunt u nemen om die performance te verbeteren? CRM vanuit het perspectief van operational excellence bekijken betekent: zorgen voor de laatste stand van de techniek voor hard- en software, datacommunicatie, beveiliging en ondersteunende processen. Daarbij hoort ook gebruikmaken van nieuwe mogelijkheden, zoals Mobile CRM en Social CRM. State of the art technologie Op alle fronten gaat de technologische ontwikkeling snel. Microsoft is bezig met één van de grootste innovatieprogramma s ooit. Microsoft investeert met name in mobiel CRM, Social CRM, user experience en beveiliging. De integratie met Office producten is sterk verbeterd en ook functionaliteit van SharePoint voor documentmanagement en samenwerking zijn toegevoegd. Het loont om te onderzoeken wat dat voor uw CRM omgeving betekent. CRM Resultants helpt u met een CRM Check om daar het antwoord op te vinden. In de CRM Check bekijken we de gebruikte hardware, operating systemen, en de beveiliging van u systemen en data. U krijgt kortom een complete inventarisatie van uw CRM omgeving en een roadmap naar meer efficiency. Mobile CRM Het gebruik van mobiele apparaten, smartphones en tablets is zeker bij medewerkers met een buitenfunctie gemeengoed geworden. Microsoft CRM 2011 is nu via apps te gebruiken op uw smartphone. Ook tablets worden nu ondersteund. Via deze mobiele apparaten heeft u toegang tot de volledige CRM functionaliteit, ook als u even offline bent. Social CRM Klanten, relaties, prospects, ze zijn bijna allemaal wel actief op één van de sociale media als LinkedIn (de meeste professionals), Twitter en Facebook. Er is in het sociale domein veel informatie beschikbaar. Zou het niet handig zijn die informatie ook in Microsoft CRM beschikbaar te hebben? Dat is mogelijk in de laatste versies van Microsoft CRM. Zo kan LinkedIn profielinformatie van personen worden binnengehaald, maar ook Twitterstreams. U beschikt zo over extra rijke en up-to-date profielinformatie. Een andere sociale dimensie is eenvoudig contact kunnen leggen met klanten of relaties. Door de integratie van Skype met Microsoft CRM is nu direct vanuit CRM beeldcontact mogelijk. Met Yammer beschikt u over de mogelijkheden van Twitter en Facebook samen, maar in een bedrijfseigen, veilige omgeving. Met Netbreeze wordt een tool voor het analyseren en monitoren van social media aan CRM toegevoegd.

5 Quality Control in CRM Projecten De implementatie van een CRM systeem heeft grote impact op de bedrijfsvoering. Typische CRM projecten hebben een looptijd van meerdere jaren en er zijn meerdere personen van verschillende afdelingen bij betrokken. CRM projecten hebben daarnaast vaak een technische insteek, terwijl ieder CRM project drie basisaandachtsgebieden bevat: Techniek, Functionaliteit en Organisatie. Ieder met een eigen dynamiek. Het is van belang de samenhang van deze drie gebieden te bewaken. Dat biedt de basis voor operational excellence. De pragmatische aanpak van Quality control Een integrale methode om de kwaliteit van projecten te bewaken is van belang om in het complexe speelveld te zorgen dat aan de verwachtingen van de klant op korte-, maar zeker op lange termijn, volledig wordt voldaan. Quality control (QC) in CRM projecten moet ervoor zorgen dat kwaliteit van een oplevering meetbaar is en voldoet aan de geformuleerde uitgangspunten. Het is van belang om afwijkingen vroegtijdig te signaleren en te herstellen. De QC die door CRM Resultants wordt uitgevoerd dient tevens om een proces van continue verbeteringen te faciliteren, zodat methode, competentieontwikkeling en processen continue getoetst en gemonitord worden. De QC van CRM Resultants berust op de ervaring die is opgedaan in meer dan 100 projecten in verschillende branches en met verschillende technologie-, consultingen implementatiepartners. Daarbij maken wij ook gebruik van technologie en roadmaps van Microsoft die richtlijnen bevatten ten aanzien van installatie, configuratie, rapportage, aanpassen, ontwikkelen, programmeren en integreren van CRM. De door CRM Resultants gehanteerde QC kent een pragmatische aanpak die past bij Microsoft CRM. De meeste organisaties kiezen voor Microsoft CRM omdat het aansluit bij de bestaande technologie, bij de ervaringen van gebruikers en omdat het eenvoudig aanpasbaar is. Hier hoort een QC bij die pragmatisch en schaalbaar is, maar die ook compleet is en voldoende detailactiviteiten kent. De CRM Resultants QC kan op strategisch niveau worden ingezet, bijvoorbeeld als een opdrachtgever in enkele dagen een validatie van doelstellingen en resultaten wenst, maar ook op detail niveau, wanneer bijvoorbeeld de kwaliteit en correctheid van een maatwerkrapport dient te worden beoordeeld. Bij de ontwikkeling van de methode is uitgegaan van het kwaliteitsprincipe achter Six Sigma, met elementen van het CMMI framework.

6 Ontzorgd CRM Iedere organisatie moet doen waar die goed in is: unieke waarde voor klanten creëren. Daar wil je als organisatie je aandacht, tijd en geld aan besteden. Dan is het fijn om te weten dat je CRM systeem gewoon draait en dat je altijd kunt terugvallen op ondersteuning wanneer dat nodig is. Dat noemen wij Ontzorgd CRM. Ook dit is een volgende stap naar beter gebruik van CRM. Dat ontzorgen maken wij mogelijk door Hosted CRM, integraties en customer care op maat. De componenten van Ontzorgd CRM Hosted CRM Waarom in eigen huis op eigen systemen CRM draaien? Moderne technologie maakt een hosted oplossing zowel efficiënt als veilig. CRM Resultants biedt een hosted platform met eigen, dedicated servers. Ook voor test- of productiedoeleinden biedt CRM Resultants een volledig en voordelig hosted platform. Behalve CRM kunnen ook SharepPoint en Exchange worden gehost. In bijna alle gevallen voorzien van diverse maatwerkkoppelingen met onder andere applicaties die bij u in huis draaien en services van derden. Alle servers worden functioneel gemanaged vanuit het CRM Resultants hoofdkantoor te Hilversum. Onderhoud en support vindt 24*7 plaats. Integratie met in-huis systemen Klanten die Microsoft CRM op huurbasis via het Hosted model van CRM Resultants afnemen, willen graag weten of en hoe de CRM applicatie geïntegreerd kan worden met de back-office systemen die gewoon in huis draaien. Het antwoord is dat integratie met standaardapplicaties die bij u in huis draaien gewoon mogelijk is. Dit wordt gerealiseerd door de technische architectuur van Microsoft CRM, waarin standaard voorzien is in een koppeling met Biztalk Server, de geavanceerde integratiebroker van Microsoft. In de technische architectuur van Microsoft CRM wordt tevens gebruik gemaakt van Exchange en Active Directory, voor integratie en single sign-on.

7 Customer Care Ontzorgd worden is ook de zekerheid hebben dat je bij problemen of storingen kunt terugvallen op maatwerk ondersteuning. Daarvoor zorgt ons Customer Care team. Customer Care helpt Microsoft CRM gebruikers met verschillende vormen van support, voor technische- en functionele problemen en vragen (server kant / cliënt kant). Deze support is aanvullend op de Microsoft support en geeft ook recht op nieuwe releases en foutcorrecties. CRM Resultants werkt nauw samen met de Europese Microsoft Dynamics supportafdelingen in geval van calamiteiten of fouten in de software. U kunt een keuze maken uit verschillende vormen van support, zoals hier aangegeven. Supportvorm Brons Zilver Goud Voor wie? CRM systeem is van belang, maar kan wel een dag zonder. Adresvalidatie is belangrijk CRM systeem is belangrijk voor organisatie Er is basiskennis van systeem en techniek aanwezig CRM systeem is belangrijk voor organisatie. Er is geen eigen applicatiebeheerder. Wat? - support - Reactietijd: binnen 1 werkdag - Gratis support per maand: 4 uur - Gratis gebruik Webservices - - en telefoonsupport - Reactietijd: binnen 4 uur op een werkdag - Gratis support per maand: 8 uur - Voorrang bij consultant op locatie - Gratis gebruik Webservices - - en telefoonsupport - Reactietijd: binnen 4 uur op een werkdag - Gratis support per maand: 16 uur - Eingen concierge bij CRM Resultants - Voorrang bij consultant op locatie - Uren op locatie verrekenen met abonnement - Gratis gebruik Webservices In een streven naar meer transparantie en om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij Service Level Agreements (SLA s) helder gedefinieerd. Hierin onderscheiden wij vier supportdomeinen: hosting, technisch applicatiebeheer, functioneel applicatiebeheer en incident- en cliёntmanagement. SLA s worden altijd individueel per klant afgesloten.

8 CRM Academy Sinds 2003 zijn wij op de Nederlandse markt hét aanspreekpunt voor Microsoft CRM. Onze klanten ervaren keer op keer dat ze graag meer willen weten van Microsoft Dynamics CRM. En ze willen deze kennis vervolgens in de praktijk kunnen toepassen. Om aan deze wensen te voldoen, hebben wij de CRM Academy opgezet. Training Onze ruime praktijkervaring gebruiken wij om onze trainingen levendig en praktisch te maken. Wij weten precies wat er speelt bij een CRM implementatie en waaraan medewerkers behoefte hebben. Dus geen overbodige ballast, maar een goed uitgebalanceerde combinatie van kennis uit het veld en kennis uit de boeken. Het kenmerk van onze trainingen is dat cursisten worden getraind in het doen van de dingen waar ze in de praktijk behoefte aan hebben. Dat betekent dat de cursussen vooral hands-on zijn, om de cursist na afloop van de training direct in staat te stellen het geleerde zelfstandig in praktijk te brengen. Bij elke training krijgt de cursist een cursusboek. Dit geeft hen de mogelijkheid om de behandelde stof later nog eens door te nemen en het dient als naslagwerk voor gebruik binnen de organisatie. Onze docenten zijn mannen en vrouwen uit het veld. Ze zijn intensief betrokken bij verschillende Microsoft CRM implementaties en kennen de applicatie van binnen en van buiten. Ook de bekende valkuilen. Vanuit hun ervaring bij implementaties zullen ook meerdere best practices aan de orde komen. Zo kun je je als individu maar ook als organisatie benchmarken en permanent verbeteren.

9 Microsoft Dynamics CRM In korte tijd is Microsoft Dynamics CRM één van de marktleiders in CRM geworden. Microsoft Dynamics CRM is het gebruiksvriendelijke relatiebeheersysteem van Microsoft, waar inmiddels wereldwijd meer dan 2,5 miljoen mensen mee werken. CRM volgens Microsoft Volgens Microsoft is gebruikersadoptie succesfactor nummer één. Iedereen in de organisatie moet de CRM oplossing kunnen gebruiken. Werken met een vertrouwde interface of user experience zorgt voor acceptatie en een lage instapdrempel. Met Microsoft CRM zijn organisaties in staat zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden, zonder verlies van de eigen identiteit. De softwarearchitectuur is flexibel, zodat iedere organisatie het systeem kan aanpassen aan haar specifieke wensen, of dat nu gaat om eigen terminologie in de schermen, eigen processen of eigen rapportages. Dit succes heeft meerdere oorzaken, waarvan de belangrijkste zijn: gebruiksgemak door het werken in een vertrouwde omgeving, goede integratie in bestaande IT-infrastructuur, snelle implementatie en flexibiliteit. CRM volgens CRM Resultants CRM Resultants zorgt voor een volgende stap met Microsoft technologie door deze te packagen in branchespecifieke oplossingen. In ons CRM Lab worden daarnaast integraties ontwikkeld en de beste add-ons getest. Zoals add-ons voor marketing, projectmanagement, event management en applicatieintegratie. Voor onderwijs (met name beroeps- en universitair), financiële dienstverlening (verzekeraars, private banks, vermogensbeheerders), media & entertainment ( tv, musea, uitgeverijen), zakelijke dienstverlening (met name recruiting, interim management en HRM) en Thuiszorg.

10 Over CRM Resultants CRM Resultants was 10 jaar geleden een van de eerste bedrijven die CRM op basis van Microsoft technologie op de Europese markt bracht. Het succes van Microsoft CRM is ook het succes van CRM Resultants. Onze kracht ligt in onze gestandaardiseerde aanpak, op basis van branchetemplates, waardoor Microsoft Dynamics CRM snel en beheersbaar ingevoerd kan worden. In de branches onderwijs, financiële dienstverlening, media & entertainment heeft CRM Resultants dat met ruim 100 implementaties overtuigend bewezen. Vanaf het begin hebben wij Microsoft CRM als een hosted (Cloud) oplossing aangeboden en daarmee ruime expertise opgebouwd in deze complexe technologie. Met The Next Step bieden wij klanten een aantrekkelijk perspectief: heldere strategische inzet van CRM in combinatie met excellente operationele processen. CRM Resultants Seinstraat DA Hilversum Tel Fax

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM Naam Titel Datum Klanten Stimuleren Bedrijfssucces Het effectief beheren van de klantencyclus van marketing tot sales tot service is vitaal voor de

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beleef het plezier in werken... Pylades levert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en klanten. Pylades, uw branche specialist Binnen de Microsoft Dynamics wereld is Pylades dé specialist voor

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening in de cloud

Zakelijke dienstverlening in de cloud Zakelijke dienstverlening in de cloud Werken in de cloud, veilig en betrouwbaar ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda Introductie Parentix Dienstverlening Samenwerking met Computerplan

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Plan van Aanpak Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Uw IT schaalbaar, altijd vernieuwend en effectief beschikbaar > Het volledige gemak van de Cloud voor uw IT oplossingen > Goede schaalbaarheid en

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Optimale ICT-beveiliging. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer

Optimale ICT-beveiliging. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer Optimale ICT-beveiliging Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer 1 Inhoud Deze brochure geeft u meer uitleg over de manier waarop Telenet de ICT van uw bedrijf kan beveiligen. Ervaring,

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Factsheet DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services

Factsheet DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services Factsheet DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services We ontwerpen en implementeren security maatregelen om datalekken te detecteren en het risico daarop te minimaliseren.

Nadere informatie

Sturen op kosten, kwaliteit of klantwaarde?

Sturen op kosten, kwaliteit of klantwaarde? Sturen op kosten, kwaliteit of klantwaarde? Theorie en praktijk Wim-Peter de Raadt, directeur Cvision pagina 1 Cvision Customer, Communication, Contact Opzetten / interim management / projectmanagement

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc Welcome Barend Vercauteren Koen Van de Vyver SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc introductie sinds 1999 Gent, Antwerpen, Kortrijk en Brussel +50 vaste werknemers organisaties en ondernemingen service

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN. INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN RONDOM EXACT SOFTWARE UIT DE CLOUD Alex Struik, Parentix

DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN. INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN RONDOM EXACT SOFTWARE UIT DE CLOUD Alex Struik, Parentix DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN RONDOM EXACT SOFTWARE UIT DE CLOUD Alex Struik, Parentix Agenda Introductie Parentix Innovaties / ontwikkelingen CRM Companion

Nadere informatie

Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek.

Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. 60-90% van commucatie is nonverbaal Diagnostiek is de kunst, techniek of handeling om een oorzaak te

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

CRM TRENDS 2015. wat betekenen deze voor u?

CRM TRENDS 2015. wat betekenen deze voor u? CRM TRENDS 2015 wat betekenen deze voor u? De aftrap van 2015 is geweest, de eerste stappen om de plannen van 2015 te verwezenlijken zijn gezet. Een goed moment om de meest in het oog springende CRM trends

Nadere informatie

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel IBM Connections Magic XPI fiscaal Financieel Project uren Dossier DALE MEARE ACCOUNTANCY Het virtuele en innovatieve accountantskantoor Acuity ondersteunt accountantskantoren met consultancy op het gebied

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Professioneel beheer Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Onze visie op professioneel beheer Als een applicatie eenmaal ontwikkeld en in productie genomen is, dan draait

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Codeless White Paper Roland Worms, Directeur Wouter van der Ven, Lead Software Architect Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Het IT dilemma. Als standaard

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Het nieuwe verzekeren

Het nieuwe verzekeren Het nieuwe verzekeringssoftware Het nieuwe Ongebonden door plaats en tijd, zonder menselijk handelen met elkaar verbonden door de digitale wereld. Verzekerden, intermediairs en verzekeringsmaatschappijen

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES ONZE VISIE OP PROFESSIONEEL SOFTWARE ONTWIKKELEN Bij succesvolle softwareontwikkeling draait

Nadere informatie

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een "Social Business"

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een Social Business Behoeftepiramide van een "" (Naar analogie piramide van Maslow) Maslow rangschikte de volgens hem universele behoeften van de mens in een hiërarchie. Volgens zijn theorie zou de mens pas streven naar bevrediging

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal FACTSHEET econnect Zaakgericht Werken Portaal Zaakgericht Werken Portaal Uw uitdaging Vanuit organisaties in diverse branches krijgt ETTU vaak de vraag hoe Microsoft SharePoint optimaal benut kan worden.

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen.

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen. Veel ondernemers vragen zich af wat de Cloud nu precies is en wat het voor hun onderneming kan betekenen. CAB holland geeft u duidelijkheid. Cloud kan een antwoord zijn op drie IT vraagstukken: 1. U wilt

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

ERP Testing. HP Nijhof. Testmanager. Testnet November 2005

ERP Testing. HP Nijhof. Testmanager. Testnet November 2005 ERP Testing HP Nijhof Testmanager Testnet November 2005 Solution Sales Meeting7 November 2005 1 Agenda Waarom pakketten testen? Schaarse middelen? Ideale ERP test situatie Vragen 2 De centrale vraag ERP

Nadere informatie

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS Deze energieke, tweedaagse training resulteert in hands-on ervaring en meer inzicht in de Design Thinking principes, de belangrijkste tools en terminologie.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Vervang uw verouderde hardware

Vervang uw verouderde hardware Whitepaper Vervang uw verouderde hardware Dedicated of Cloud? Alles over virtualisatie. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? INHOUD» Wat is virtualisatie?» Wat is een Virtual Server?» Besparen

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

1. Concept prijslijst KYC

1. Concept prijslijst KYC 1 1. Concept prijslijst KYC Algemeen De KYC Cloud oplossing is een totaal oplossing voor een Know Your Customer inventarisatie om de risicobereidheid van een cliënt van een vermogensbeheerder vast te stellen.

Nadere informatie

Leones. Business Case Service Management Tool

Leones. Business Case Service Management Tool Leones Business Case Service Management Tool Inhoudsopgave 1. AFBAKENING... 3 1.1 DOEL... 3 1.2 AANNAMES... 3 1.3 HUIDIGE SITUATIE... 3 1.4 PROBLEEMSTELLING... 3 1.5 WAT ALS ER NIETS GEBEURT?... 3 2. OPTIES...

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van VPN's m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Een centrale Operations bridge met Service Level Management

Een centrale Operations bridge met Service Level Management HP Software: Apps meet Ops 2015 Een centrale Operations bridge met Service Level Management Marcel de Wit/ March 31 st, 2015 HP Software: Apps meet Ops 2015 Operations Bridge "A physical location where

Nadere informatie

MSSL Dienstbeschrijving

MSSL Dienstbeschrijving MSSL Dienstbeschrijving Versie : 1.0 Datum : 28 augustus 2007 Auteur : MH/ME Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Introductie... 3 Divinet.nl Mssl... 3 Hoe

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

AeTRIUM voor Woningcorporaties

AeTRIUM voor Woningcorporaties AeTRIUM voor Woningcorporaties U staat voor belangrijke uitdagingen. De samenleving verwacht steeds meer van u op het gebied van huisvesting, leefbaarheid en kwaliteit in de krachtwijken. Uw klant staat

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

Nimva. Personal Support Detachering Outsourcing Projecten Training & Coaching. Helpdesk Services

Nimva. Personal Support Detachering Outsourcing Projecten Training & Coaching. Helpdesk Services Helpdesk Services Personal Support Detachering Outsourcing Projecten Training & Coaching Nimva bvba Nijverheidsstraat 15 9620 Zottegem 09 360 79 30 www.nimva.be support@nimva.be Personal Support Uw externe

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact Kennis Management Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train Tele Train is dé specialist in performance verbetering van het één op één klantcontact van organisaties. Uitgangspunt hierbij is operational

Nadere informatie