De consument ontvangt reclameboodschappen per dag één boodschap om de 29 seconden Verkoop altijd een EMOTIE Verkoop altijd een eind resultaat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De consument ontvangt 3.000 reclameboodschappen per dag één boodschap om de 29 seconden Verkoop altijd een EMOTIE Verkoop altijd een eind resultaat"

Transcriptie

1 ` 1

2 De consument ontvangt reclameboodschappen per dag één boodschap om de 29 seconden Verkoop altijd een EMOTIE Verkoop altijd een eind resultaat als je wil opvallen 2

3 3

4 4

5 5

6 6

7 Wat is marketing? Marketing = kenmerken = logica Marketing = emotie = kopen EGO 7

8 Verkoop altijd het eind resultaat Plaats het emotionele (EGO) voordeel in de eerste 4 à 6 sec van de kopregel 8

9 9

10 Ego onbewuste zelfbeeld angsten basisbehoefte waardering aandacht gevoel dat je iemand bijzonder bent) 10

11 11

12 12

13 13

14 14

15 Het geheim is gestructureerd en proces gericht werken om vertrouwen op te bouwen Eigen ervaring Ervaring van derden met een filmpje Een persoonlijk intake gesprek of persoonlijk aanbod voor nieuwe klanten Een persoonlijke video boodschap Gratis publiciteit of P.R. Blog Youtube filmpje E mails versturen met waarde volle tips E mail adressen verzamelen Commerciële media en internet 15

16 SLANK VÓÓR DE FEESTDAGEN? Koopcyclus Bepaal uw doelgroep (Suspect)!!"#$%!&'(!)#*+ KIJK OP EN DOWNLOAD DE VOUCHER VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK EN ADVIES Stap 1 Prospect Stap 2 Klant WWW. POWERSLIM. NL %&'( AFSLANKEN MET!"#$ PERSOONLIJKE BEGELEIDING KROONHOF VT VALKENSWAARD l Stap 3 Meervuldige klant 16

17 Meer klanten via internet in 3 stappen 1 Boeiende website 2 Verzamelen s 3 marketing 17

18 Grote klanten Middelgrote klanten Kleine klanten Nieuwe klanten Warme prospects Lauwe prospects Koude prospects Prospect Doelgroep Rest van de wereld 18

19 Opgelet! Stap 1 Heeft als enige doel om het adres van je prospect te bemachtigen. Normaal genereer je tussen de 1 en 5% nieuwe prospects bij elke actie. VOEDING EN GEWICHT IN EVENWICHT ALLES WAT JE MOET WETEN OVER AFVALLEN EN LEKKER ETEN Dank je wel voor je interesse in Power Slim. Misschien heb je al van alles geprobeerd, zonder blijvend succes. Of vind je het tijd om nu eindelijk iets aan je overgewicht te doen. Je hebt het Power Slim e-book gedownload van onze website. Je kunt hier lezen hoe je met lekker eten toch kan afslanken. Met dit boek en het weekmenu krijg je een idee hoe Power Slim werkt. Ik wens je veel leesplezier. Hylke Boelens Diëtist Power Slim 19

20 20

21 GOEDE VOORNEMENS? Ik was het zat om dik te zijn!!!"#$ KIJK OP EN DOWNLOAD DE VOUCHER VOOR EEN GRATIS ADVIES EN KENNISMAKINGS- GESPREK WWW. POWERSLIM. NL PLECHT WB BUNSCHOTEN T: M: GECERTIFICEERD Voedingscoach 21

22 Online Banner 22

23 23

24 24

25 Marketingfout De meeste bedrijven maken de fout dat ze op een marketing benadering steunen om de omzet van hun zaak te doen stijgen of groeien... 25

26 Gevolg... Uw zaak wordt onstabiel, U verliest marktaandeel en uw inkomen gaat achteruit. 26

27 Door een combinatie van verschillende marketing benaderingen te gebruiken verhoogt U uw inkomen en wordt uw zaak stabieler en controleerbaarder. 27

28 ë 28

29 29 29

30 VOEDING EN GEWICHT IN EVENWICHT Dank je wel voor je interesse in Power Slim. Misschien heb je al van alles geprobeerd, zonder blijvend succes. Of vind je het tijd om nu eindelijk iets aan je overgewicht te doen. Je hebt het Power Slim e-book gedownload van onze website. Je kunt hier lezen hoe je met lekker eten toch kan afslanken. Met dit boek en het weekmenu krijg je een idee hoe Power Slim werkt. Ik wens je veel leesplezier. Hylke Boelens Diëtist Power Slim 30

31 é 31

32 32

33 33 33

34 éé 34

35 35 35

36 36

37 37 37

38 Succesvol websites maken met wordpress 38 38

39 Succesvolle Internet Strategie Vinden, boeien, binden 39

40 à 40

41 41

42 Web tekst 42

43 Vinden Succesvolle Internet Strategie 1. Jou positioneren als expert in je vakgebied. Dit kan door Blogs, video's op Youtube, interessante tekst/ video's/e-books 43

44 Elke pagina(blog) één zoekwoord 44

45 Elke pagina(blog) één zoekwoord 45

46 Elke pagina(blog) één zoekwoord 46

47 47

48 48

49 ` 49

50 50

51 ë 51

52 52

53 53

54 Maak video s met tips

55 Fundering nr 1 is het hebben van een duidelijk concept USP (elevator speech) 55

56 Poster_Algemeen _A1_Algemeen.indd :16 Afvallen onder persoonlijke begeleiding Voordelen van Power Slim Deskundig advies Snel resultaat Gezond voedingspatroon Lekkere producten Makkelijk vol te houden Wetenschappelijk onderbouwd Meld je nu aan voor een intakegesprek en advies 56

57 ` Hierbij verklaren wij dat met goed gevolg de Advanced Academy ACADEMY heeft afgerond aan de Power Slim Academy. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Datum Plaats Handtekening CERTIFICAAT Power Slim Van Elderenlaan WJ Waalre Nederland Tel.+31(0)

58 58

59 59

60 60

61 61

62 Je hebt het gevoel dat het niet OK is om eigen behoeften en verlangens te hebben waardoor je anderen belangrijker vindt dan jezelf en je teveel aanpast. 62

63 De ego wil altijd iets hebben De ego wil altijd bezitten De ego wil controle De ego wil altijd meer De ego is nooit tevreden De ego vind zichzelf nooit goed genoeg De ego is oppervlakkig De ego denkt altijd in goed of slecht De ego klaagt altijd De ego verzet zich tegen verandering De ego denkt dat er niet genoeg is in de wereld De ego denkt altijd in termen van angst 63

64 64

65 65

66 66

67 De sleutel voor een fijn & gelukkig leven Het leven is zoals een film 67

68 Alle films hebben altijd dezelfde formule Er gebeurt altijd iets verkeerd of iets onverwachts,probleem,tegenslag,storm,aanval enz... De acteur overwint uiteindelijk de uitdaging Mensen houden van helden Maar als dat gebeurt in ons leven dan vinden wij dat erg peaceful warrior movie trailer 68

69 voorbeeld Clint Eastwood als Dirty Harry in Sudden Impact.... "Go ahead, make my day" Bekijk je problemen ook op deze manier want ze maken jou dag Je groeit en je wordt je eigen held in de film van je leven Bied geen verzet of weerstand tegen de problemen van het leven 69

70 70

71 71

72 72

73 Wanneer het ego sterft, ontwaakt de ziel. Mahatma Gandhi 73

74 74

75 75

76 76

77 77

78 78

79 Leef je droom want jij bent er 100% verantwoordelijk voor. Jij bent OK want je bent een mooi kind van universum. Het is OK om jezelf te zijn. Kijk eens naar de film Happy Feet 79

80 80

81 ë 81

82 Bestudeer het zoekgedrag van je klanten 82

83 83

84 ï ï ï 84

85 5 stappen om hoog te scoren in Google ó 85

86 86

87 87

88 88

89 89

90 !"#$%&$'()*$%)(%$$+%*,$-.*$,! 90

91 !"#$%&$'$"()"(*$$'(( +%,-).)&/(()%($$"(01%&( *$&(-.)2#$"3('$%+.&,,&4( (5,&(31$(2$( -)2#11'-$$.3(311'(3$( +%,-).)&/(&$( #$'-$&$'$"6(3$( )"71'*,8$,'9:)&$9&++'( $"(",#);,8$(1<(<+"&(&$( %&$..$"6(-$&$'$(&$0%&$"( &$(%9:')2#$"6(2$( )"#+.71'*+.)$'$"(&$( #$'$$"#1+3);$"( 91

92 !"#$%#&''(#)%%*#')+%,#,%#$*--.%"/#."0%1,%*%"# 0%%2#3%41.,%5%.6%"--*1#."#)%%*#4%+'%7%*18# 9''62%#:$3'*$1# ;-)(-6"%#'(1,-*,%"/# (*'4%*%"#')#&''6#,%# 1;'*%"#."#9''62%/# --"3%+.6&%.$#'(# "%,3%*7%"#+'-21# <-;%4''7#%"#=3.>%*# %"+# 92

93 !"#$%&$%&$'&(#)*&$&+,*$ -./011"$')"$"1*&2$ -.(3&24&25$0-&*$ %&$(&)6&$*&+,2)&7&2$ 4&(38)7&29$ $:113$1"#$%&$#")0$(&2*5$ )2;&#*&&3$%&$&&3#*$)2$ 8#1()")*<$;--3$&&2$,-4&3&$+-2;&3#)&$&2$ $)2$0&&3$ (&=-&7&3#9$ 93

94 wil je iets vragen? https://www.zopim.com/product Intensive Hosting - Service Level Agreement - Rackspace Benelux 94

95 95

96 Meer klanten via internet in 3 stappen 1 Boeiende website 2 Verzamelen s 3 marketing marketingproces 96

97 Wat zijn de trends voor de komende jaren om succesvol ondernemer te zijn. Dag Imed, Als ondernemer moet je zo eerlijk, open en authentiek mogelijk vertellen wat je bedrijf bezielt. De wereld, de maatschappij en de politiek proberen iedereen gelijk te maken. De uitdaging is je te onderscheiden als ondernemer om zo op te vallen in die massa. Als je je enthousiasme en passie vertaalt in jouw dienst of product dan win je de harten van je koper(s). Ga na waar je in je bedrijf van houdt en vertel dat aan de hele wereld, wees niet te bescheiden maar wees ook geen egotripper, wees lekker jezelf. Lees hier ter inspiratie mijn blog. Veel leesplezier Imed Baatout 97

98 Van: Bjorn Onderwerp: training Datum: 8 november :56:08 GMT+01:00 Aan: Van: Bjorn Onderwerp: training Bericht inhoud: beste Imed, zoals u weet zijn we een bedrijf dat wil groeien.om onze verkoop bij de particuliere klanten 100% te benutten denk ik dat het nuttig is om hier in te investeren om de kleine knepen van het vak onder de knie te krijgen. denkt u dat je ons kan coachen op dit vlak dan hoor ik het graag van u. mvg,bjorn -- Deze mail is verzonden via contact form op Baatout Training Center Van: SENSO Daniel Bols Onderwerp: Rijk op Pensioen Datum: 24 november :29:00 GMT+01:00 Aan: Beste Imed, Graag geef ik mij op voor de cursus Rijk op Pensioen met Vastgoed in juni. Welke gegevens heb je daarvoor nodig? Met vriendelijke groet, Daniel Bols Prins Hendrikstraat HR DEN HAAG

99 Van: R vd linden Onderwerp: Onroerendgoed / verhuur Datum: 22 november :00:05 GMT+01:00 Aan: Van: R vd linden Onderwerp: Onroerendgoed / verhuur Bericht inhoud: Gm ik volg je al een tijdje en ben erg ge interesseert zelf heb ik al wat onroerendgoed wat ik verhuur, maar heb sterk het idee dat er meer is en jij me bij zou kunnen helpen en zou graag jou visie en mening willen aan hooren of je me raad kan geven wat te doen, dus ik zou wel een afspraak met je willen maken hoor t graag van je HG Ruud -- Deze mail is verzonden via contact form op Baatout Training Center 99

100 ` ` 100

101 Grote klanten Middelgrote klanten Kleine klanten Nieuwe klanten 101

102 à 102

103 103

104 104

105 105

106 106

107 107

108 IK WAS HET ZAT OM DIK TE ZIJN EN HEB MIJN GOEDE VOORNEMEN WAAR GEMAAKT! JIJ KAN DIT OOK. MET DEZE VOUCHER KUN JIJ EEN GRATIS ADVIES EN KENNISMAKINGSGESPREK MAKEN. VEEL SUCCES! VOUCHER Gratis advies en kennismakings gesprek met een Power Slim voedingscoach. Groetjes Kim De voedingscoach helpt je bij het afvallen, leert je een gezond voedingspatroon aan en helpt je bij het behouden van je gewicht. - De voucher is alleen geldig bij een deelnemend Power Slim center. - De voucher is niet tegen contant geld inwisselbaar. - Aanpassing van de waarde en/of de datum maakt de voucher ongeldig. De voucher is geldig t/m 31 maart 2013 WWW. POWERSLIM. NL 108

109 109

110 ! "#!$%&'()!*&+!,-+./)-)/,-+.!%#'0&,#! 110

111 ! "#!$%&'()!*&+!,-+./)-)/,-+.!%#'0&,#! 111

112 112

113 ë 113

114 Imed Baatout praktische marketingsstrategieën voor een explosief bedrijfsresultaat 7 internet marketingtechnieken die uw winst zullen verdubbelen in minder dan 1 jaar In 1 jaar had ik een groei van 256% (Jim Heersink, algemeen directeur, Da Vinci international, winnaar van de Entrepreneur of the Year 2002 Award) In 2 maand had ik nieuwe klanten (Ger Sterk, directeur, Your Style Group Ja, stuur mij gratis en zonder enige verplichting het werkboek Hoe verdubbel je als schoonheidsspecialiste je omzet met internet met waardevolle, winstgevende tips en technieken! Bovenop krijg ik een gratis marketing doorlichting en een gratis web scan ter waarde van 300,00! Mijn naam:..roepnaam:. Bedrijf:. Functie: Straat:...Nr:... Postcode:..Plaats:. Telefoon: Mobiel:... Internetsite: Baatout Training Center -Hertvelden HD Best Telefoon: Internetsite: - adres: 114

115 !"#$%&'(# )"#*+,-.(&/-0,-+,# 1-.2%3-+# 4"# &/8/-0,# 9"#:.%;%(0<-# B#"C-(03+# D"#E%+1-.(0-# F"#G(7A0608H# I3-A.'0>(1.0-+,-60J>K#!L"#M-.8.%'N-+# 115

116 Schrap het woord ik vind... en ik denk... EGO uit uw woordenschat, vervang het door ik doe het... Succes 116

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

ë 7 9 Maak een persoonlijke video boodschap van je U.S.P of van je uniek verkoop argument VERTEL JOUW VERHAAL Afvallen onder persoonlijke begeleiding Voordelen van Power Slim Deskundig advies

Nadere informatie

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf? Hoe word je als makelaar herinnerd? Hoe val je de dag van vandaag op? Hoe kan je uitspringen in deze schreeuwende multimedia maatschappij? Hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen opbouwt en een goede indruk

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Hoe videoclips bijdragen aan: BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Watch things happen or make things happen? Online Marketing In 2009 leerde het bedrijfsleven dat Social

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Voorstellen LINDA BLANKENDAAL. Januari 2011

Voorstellen LINDA BLANKENDAAL. Januari 2011 WELKOM Voorstellen LINDA BLANKENDAAL Januari 2011 WAT GAAN WE DOEN? Wat is marketing Waarom marketing Communicatie Social Media 1900-1950 Industriële Revolutie produceren staat central Auto telefoon en

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

10 VIDEOMARKETING TIPS VOOR BEGINNERS

10 VIDEOMARKETING TIPS VOOR BEGINNERS 10 VIDEOMARKETING TIPS VOOR BEGINNERS 10 tips om direct met videomarketing aan de slag te gaan Door Theo de Kleijn Videomarketing specialist Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl Inleiding Videomarketing

Nadere informatie

Producten en Services Jouw Strategisch Marketingplan. BDF 6.3 - Werkblad - Jouw Strategisch Marketingplan - Pagina 1

Producten en Services Jouw Strategisch Marketingplan. BDF 6.3 - Werkblad - Jouw Strategisch Marketingplan - Pagina 1 BDF 6.3 - Werkblad - - Pagina 1 Als je gefrustreerd raakt over het feit dat niet meer mensen je producten kopen dan kan dit te maken hebben met je positionering en wat je benadrukt. Je missie is nu om

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH VOOR ZZP-ONDERNEMERS Creëer een succesvol

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarden coachingstraject Voorwaarden coachingstraject Inhoud VOORWAARDEN COACHINGSTRAJECT... 1 Inhoud coachingstraject en voorwaarden 3 Intake 4 Persoonlijke Coaching 5 Skype coaching gezonde leefstijl 6 NATUURLIJK GEZOND AFVALLEN...

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Social Media. Hoe Sociale Media kunnen bijdragen aan Werving, Interne samenwerking, Awareness en PR. Utrecht Michel Penterman 6 december 2012

Social Media. Hoe Sociale Media kunnen bijdragen aan Werving, Interne samenwerking, Awareness en PR. Utrecht Michel Penterman 6 december 2012 Social Media Hoe Sociale Media kunnen bijdragen aan Werving, Interne samenwerking, Awareness en PR Utrecht Michel Penterman 6 december 2012 1 Agenda 1.Social Media Scan 2.Trends 3.Mogelijkheden 4.Tips

Nadere informatie

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart?

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart? Cursus Goed besturen : hoe zet je jouw vereniging op de kaart? drs. Sandra Verwaal senior communicatieadviseur Radboud Universiteit Nijmegen Programma: 14.45-15.00 15.00 uur: Voorstellen 15.00-15.20 15.20

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Imagination is more important than knowledge

Nadere informatie

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN In dit E-book help ik jou als zelfstandig ondernemer in vijf stappen meer klanten te werven. Niet door vage tips te geven, maar door je in vijf stappen naar een plan te leiden.

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

VOORDAT JE START ALS ZZP ER

VOORDAT JE START ALS ZZP ER www.damd.nl Voordat je start als zzp er Voordat je als zzp er gaat starten, is het verstandig om na te gaan of je inderdaad ondernemer wil zijn. Dit kun je doen door aan jezelf vragen te stellen als: zie

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink

Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink Door uitgekiend woordgebruik in sociale media kun je beter worden gevonden door je doelgroep. In dit hoofdstuk wordt Twitter als voorbeeld

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis 1 Social Media, de basis Inhoud Doelstellingen Social Media Vormen van Social Media Tools social media Eigenschappen van de doelgroep Trends en ontwikkelingen Astrid Schiepers, www.donnadioggi.nl 2 Waarom

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

GRATIS Marketing & Sales Scan

GRATIS Marketing & Sales Scan GRATIS Marketing & Sales Scan BUILD YOUR BRAND LIVE YOUR BRAND BOOST YOUR BUSINESS 1 OPT IONS UNLIMITED 1. Over jou OVER JOU 1. Hoe lang ben je zelfstandig ondernemer? 2. Wat is je achtergrond? Wat deed

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie!

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie! Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Spreker: Wendy Roos 15 november 2014 Uitgangspunten Sponsorwerving is leuk Vertel vanuit je passie je eigen verhaal Het is onze droom dat niemand meer doodgaat

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Sales Webinar van 21 & 23 april 2015

Sales Webinar van 21 & 23 april 2015 Sales Webinar van 21 & 23 april 2015 Hallo AlumnEI-lid, Fijn dat je je hebt aangemeld voor een van deze sales webinars. Tijdens deze webinars staan met name hoe-vragen centraal. En dat mogen hoe-vragen

Nadere informatie

Your Logo Here MEER RESULTAAT MET MOBIEL WEB-MARKETING

Your Logo Here MEER RESULTAAT MET MOBIEL WEB-MARKETING Your Logo Here MEER RESULTAAT MET MOBIEL WEB-MARKETING 2016 BELANGRIJKE PUNTEN Waarom mobiel internet groeit Wat is de reactie van Google Beste toepassingen voor mobiele marketing Wat zijn mijn perspectieven?

Nadere informatie

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarden coachingstraject Voorwaarden coachingstraject Inhoud VOORWAARDEN COACHINGSTRAJECT 1 Inhoud coachingstraject en voorwaarden 3 Intake 4 Persoonlijke Coaching 5 Skype (online) coaching gezonde leefstijl 6 Personal Hormonal

Nadere informatie

Etiquette op social media voor een goede persoonlijke online dialoog

Etiquette op social media voor een goede persoonlijke online dialoog Etiquette op social media voor een goede persoonlijke online dialoog voor de (zelfstandig) professional Wat doe je wel en niet op: Online Strategie *beta* Etiquette op social media voor een goede persoonlijke

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

Training Kom hoger in Google (SEO)

Training Kom hoger in Google (SEO) Training Kom hoger in Google (SEO) Meer klanten en omzet door een beter vindbare website Waarom is hoger scoren in Google belangrijk? Zoekmachines als Google spelen een essentiële rol op internet. Ze helpen

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

EénZin- ElevatorPitch. EénZ. voor dienstverlenende ZZP ers. Zinnige. Riet de Wit - dec. 2010 www.nieuweklantenviajewebsite.nl

EénZin- ElevatorPitch. EénZ. voor dienstverlenende ZZP ers. Zinnige. Riet de Wit - dec. 2010 www.nieuweklantenviajewebsite.nl EénZin- ElevatorPitch Eé Elev voor dienstverlenende ZZP ers EénZ Elevato Zinnige atorp Riet de Wit - dec. 2010 www.nieuweklantenviajewebsite.nl Inhoud Inleiding... 3 Wat is een elevatorpitch?... 4 Wat

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Introductie: Voordat we beginnen

Introductie: Voordat we beginnen Introductie: Voordat we beginnen Nu, voordat we naar de good stuff gaan, zijn er een paar dingen die ik graag even met je wilt delen voordat je start: #1 Weet dat deze TIPS & Strategieën gewoon ideeën

Nadere informatie

10 x wijzer in 10 minuten

10 x wijzer in 10 minuten Alle links op de website werken Je hebt dit zelf vast wel eens ervaren. Zo n vervelende 404 Pagina niet gevonden melding als je op een link klikt. Wat doe je dan? Laat me raden je fronst je wenkbrauwen,

Nadere informatie

Meer waarde voor technologie! Laat je technologie leven in een groter speelveld, bij meer spelers die je laten winnen!

Meer waarde voor technologie! Laat je technologie leven in een groter speelveld, bij meer spelers die je laten winnen! Meer waarde voor technologie! Laat je technologie leven in een groter speelveld, bij meer spelers die je laten winnen! In 6 stappen naar succesvolle technologiemarketing Carlo van Pelt, eigenaar TechAlive!

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

Sprint Slim en Snel een VA op afstand inzetten

Sprint Slim en Snel een VA op afstand inzetten Sprint Slim en Snel een VA op afstand inzetten Stap 2: communicatie inrichten Doel van deze training Hoe je de communicatiestroom transparant inricht voor een eenduidige en professionele uitstraling naar

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper

Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper Tom Zoethout Internet Marketing Specialist Internet Marketing als onderdeel van de bedrijfsvoering 2 1 Internet Marketing als onderdeel van de

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen!

Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen! Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen! Inleiding Je kan er simpelweg niet meer omheen. Zodra je een zoekopdracht uitvoert op Google, verschijnen er video thumbnails

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH Creëer een succesvol bedrijf als

Nadere informatie

Video, Social Media en. Internet Marketing

Video, Social Media en. Internet Marketing WHITE PAPER: Hoe bedrijven gebruik maken van nieuwe internet marketing platformen zoals Video, Social Media en Internet Marketing om prospects/leads te werven en deze om te zetten naar klanten Introductie:

Nadere informatie