Auteur: Tim Kraai. Versie: 1.0. Datum: Augustus Copyright Affiliateman.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Auteur: Tim Kraai. Versie: 1.0. Datum: Augustus 2012. Copyright Affiliateman.nl"

Transcriptie

1

2 Auteur: Tim Kraai Versie: 1.0 Datum: Augustus 2012 Copyright Affiliateman.nl Materialen uit dit ebook mogen op geen enkele wijze gekopieerd of verspreid of opnieuw gepubliceerd, verzonden, op een website geplaatst, gedecompileerd of worden overgedragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Affiliateman.

3 Voorwoord Hey, Allereerst wil ik zeggen dat ik het tof vind dat je mijn ebook hebt gedownload. Ik wil graag mijn verhaal met je delen en het is leuk om te zien dat het gelezen wordt. In mijn ebook wil ik jullie meenemen in mijn online ondernemersverhaal. In slechts acht maanden groeide ik van een noob in de internet marketing wereld tot iemand die meer dan 1.000,- per maand verdient in deze business. Eerst zal ik jullie wat over mijzelf vertellen. Wie ben ik en waarom ben ik in deze business gestapt. Daarna zal ik je van het begin tot nu vertellen welke stappen ik heb gemaakt. Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben. Tot slot zal ik jullie tips meegeven die ik in de loop der tijd door falen heb ontdekt. Hopelijk behoed jullie dit om niet dezelfde fouten als ik te maken.

4 Wie ben ik? Eerst zal ik vertellen wie ik nu eigenlijk ben, wel zo prettig als je een ebook over iemand leest lijkt me zo. Mijn naam is Tim Kraai, geboren in 1991 (reken maar uit ;)) in Eindhoven. Toen ik jong was ben ik verhuisd maar ik ben nooit weggeslagen uit het altijd gezellige Noord-Brabant. Op mijn 16 e heb ik de HAVO afgerond en ben vervolgens een HBO-studie gaan volgen. Ik heb het ongelofelijk naar mijn zin op mijn opleiding en heb een gezellige groep vrienden. Samen aan school werken, eten en op stap, je kent het waarschijnlijk wel. In 2010 heb ik besloten om op kamers te gaan en ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze. Het eerste half jaar verdiende ik mijn geld tijdens mijn verplichte stage vanuit de Hogeschool. Na deze stage is mijn online avontuur begonnen, maar daarover later meer. Op dit moment ben ik afgestudeerd en ben ik klaar om het echte leven in te gaan. Sommige zullen me voor gek verklaren, maar ik zou niet volledig afhankelijk van het internet willen zijn. Ik zie internet marketing vooral als een leuke hobby die ook nog eens een leuk zakcentje oplevert (win-win). In mijn ideale werkweek zou ik drie dagen werken voor een baas en twee dagen voor mezelf bezig zijn. In de volgende delen van mijn ebook zal ik jullie meenemen in mijn verhaal richting het online geld verdienen.

5 Mijn verhaal Februari 2011 Het is februari 2011 en mijn stageperiode loopt ten einde. Tijdens mijn stage ontving ik een leuke stagevergoeding waardoor werken in het weekend niet noodzakelijk was. Mijn stageperiode liep echter ten einde en er zal toch geld op de plank moeten komen. Eerlijk gezegd had ik totaal geen zin om een bijbaantje te gaan zoeken. Ik was eigenlijk wel blij dat ik van mijn 40 uur stage per week af was en was op zoek naar alternatieven om wat bij te verdienen. Op een gegeven moment bedacht ik me dat het mogelijk moest zijn om op internet geld te verdienen. Er zitten immers zoveel mensen op internet die allemaal geld uitgeven, er moet gewoon een manier zijn om geld te verdienen via dit medium! Ik had al wel eens gehoord van het lezen van s en invullen van enquêtes. Dit leek mij echter niets, urenlang hersen dodend werk doen voor een paar centen. Nee, er moest een betere manier zijn. Na een paar weken zoeken en lezen van ervaringen kwam ik op Infonu. Infonu is eigenlijk een soort Wikipedia. Er is ongelofelijk veel te vinden en ik had de website (onbewust) al vele malen als bronvermelding in mijn opdrachten vermeld.

6 Het principe van Infonu is heel eenvoudig. Je schrijft over een onderwerp waar je veel over weet en plaatst dit artikel op de site. Eerst wordt het artikel gekeurd door de moderators en vervolgens is het door iedereen te lezen. Vervolgens worden er advertenties bij je artikel geplaatst, waardoor jij geld ontvangt. Ik begon met het schrijven over een aantal random onderwerpen en onderwerpen die met mijn opleiding te maken hadden. Ik had er een beetje een hard hoofd in, maar de succesverhalen van anderen hielden mij op de been. Nadat ik zo n 10 artikelen had geschreven was het tijd om geld te gaan verdienen. Dit kon met behulp van Google Adsense. Ik had er nog nooit van gehoord maar maakte toch maar een account aan. Het duurte een paar dagen voordat mijn account was goedgekeurd, maar toen kon ik de boel toch echt instellen. Op een doordeweekse dag was het zover, ik had alles ingesteld, tijd om geld te gaan verdienen. Helaas kan ik het bedrag niet meer terugvinden, maar dit was direct de eerste dag dat ik op internet geld verdiende. Ik geloof dat het in de richting van 0,60 ging, maar dat maakte niet uit. Het was mogelijk om online geld te verdienen, ik had het licht gezien! Ik wist het zeker, hier moest ik mee verder gaan.

7 Zomer 2011 Inmiddels was ik zo n zes maanden verder en ik had heel wat artikelen geschreven op Infonu. De eerste maand(en) verdiende ik niet meer dan een tientje per maand, maar de bedragen begonnen op te lopen. In de zomer van 2011 verdiende ik zo n 60 per maand. Ik begon het pas helmaal te waarderen toe ik een maand op vakantie ging. Ik kwam terug en zag dat ik zeven tientjes binnen had gehaald, en dat zonder ook maar iets uit te voeren! De inkomsten waren leuk, maar er moest toch meer uit het schrijven te halen zijn? Ik ging verder op zoek naar manieren om geld te verdienen. Al snel kwam ik in gesprek met een tekstschrijfster (ook actief op Infonu). Ze gaf aan dat ze SEO teksten schreef voor bedrijven en best een extra tekstschrijver kon gebruiken. Toentertijd had ik nog nooit gehoord van SEO, ofwel search engine optimization. De tekstschrijfster vertelde mij precies hoe ik de teksten moest schrijven. Ze waren puur gericht op het scoren in Google. Ik vond het vooral erg interessant dat het mogelijk was om hoog te scoren in Google met de juiste tekst. Dit moest iets zijn waar andere mensen naar op zoek waren. Als je een website op #1 in Google kunt krijgen ben je immers goud waard! Uiteindelijk kwam ik, na het zoeken van werk voor tekstschrijvers, op Sitedeals terecht. Dit was helemaal mijn forum! Na wat rond zoeken en het verzenden van offertes had ik beet, een klus voor een webshop. De klus zou me zo n 9 uur tijd kosten en ik kreeg 210,- (!!) voor de klus. Dit was voor een 19 jarige student zonder werk helemaal te gek! Bij mijn oude bijbaantjes zou ik voor negen uur werken nog geen vijftig euro ontvangen, geniaal was dit! Ondertussen bleef ik ook gewoon door schrijven voor Infonu. De eigenaars van Infonu zijn natuurlijk ook niet gek. Ze pakken zelf ook een deel van de inkomsten over de artikelen. 50% van de inkomsten gaat naar de eigenaars. 50% van de views krijgen je eigen Adsense code en 50% van de views krijgen de Adsense code van Infonu. Ik had een groot aantal artikelen geschreven over HTC telefoons. Reviews van de nieuwste modellen, maar ook vergelijkingen met Samsung toestellen. Op een dag in Augustus besloot ik om het heft in eigen handen te nemen. Als ik een eigen website zou maken zou ik immers 100% van de Adsense inkomsten krijgen. Zo gezegd zo gedaan, na een paar weken zwoegen en het leren werken met Joomla stond mijn site. Het zag er allemaal niet super uit, maar ik was super trots dat het mij was gelukt om zelf een website te bouwen.

8 Na een maand of twee was het tijd om de balans op te maken. Wat had de website mij opgeleverd? Ik kwam erachter dat ik met de site maar de helft verdiende van de inkomsten die de artikelen gaven op Infonu. Hoe dat kwam? Simpel, op Infonu stonden de artikelen hoog in Google en met mijn eigen site was het knokken voor een plekje in de zoekmachines. Ik had echter geen moment spijt van mijn keuze en bleef doorwerken om boven in Google te komen. Uiteindelijk lukte het me om op #1 te komen op de zoektermen HTC kopen en welke htc. Adsense was echter niet een super inkomstenbron. De clicks kwamen wel, maar ik verdiende nog steeds geen bakken met geld. Heel toevallig kwam ik op een artikel over affiliate marketing. Een begrip waar ik nog nooit over gehoord dat. Het klonk enorm interessant en de vergoedingen voor mobiele abonnementen waren ook niet mis. Ik besloot dan ook een advertentie op m n site te plaatsen. Weken, wat zeg ik, maanden gingen voorbij zonder dat er iets gebeurde. Ik had de hoop bijna opgegeven en werkte ook niet meer aan mijn website. Totdat ik op een dag een mail van Tradetracker kreeg. Gefeliciteerd, u heeft succesvol een lead gegenereerd voor Studentmobiel. Ik kon mijn ogen bijna niet geloven! Wekenlang had ik niet omgekeken naar mijn website en plots verdiende ik 25,- aan commissie. Dit was het moment waarop ik me realiseerde dat affiliate marketing hét middel was om geld te verdienen via het internet. Geen centen bij elkaar schrapen met Adsense, maar gewoon leads genereren en écht geld verdienen.

9 Begin 2012 Ik had het licht gezien, affiliate marketing was het geen waar ik me mee bezig wilde houden. Ik was laaiende enthousiast en kon niet wachten om de eerste websites op te gaan zetten. Eerst ging ik mezelf inlezen in het gebruik van Wordpress. Dit leken alle grote namen te gebruiken, dus het moest wel goed zijn. Heel wat youtube video s later had ik het onder de knie en was ik klaar om te beginnen. Ik kocht een hele handel domeinen, vooral gericht op verzekeringen vergelijken, recepten en een medische niche. Ik stak ongelofelijk veel tijd in het schrijven van content en vinden van linkpartners. Designen kon ik niet, als er maar gescoord werd in Google. Van de zes sites waren er uiteindelijk drie gedoemd om te mislukken. Ze scoorde niet in de zoekmachines en ik had te weinig kennis over het onderwerp om waardevolle content te creëren. Uiteindelijk bleef er één website over die scoorde in de zoekmachines, één site die wat euro s binnen haalde en één grootverdiener. De website die scoorde in de zoekmachines was een site over motorverzekeringen. Op de zoekterm motorverzekering vergelijken stond de pagina steen vast op positie vijf. De site had geen inkomsten, maar alleen deze prestatie was al geld waard. Uiteindelijk heb ik de site voor een leuk bedrag de deur uit gedaan. De tweede site was een zeer goed lopende Adsense site in een medische niche. Je leest het goed, een Adsense site. Ik richtte me vooral op affliate marketing, maar deze site trok zoveel bezoekers dat ik heb besloten om verder te gaan met Adsense. Er was geen goede affiliate te vinden (geen medicijnen), vandaar. De laatste site was een website met recepten. De site zag/ziet er leuk uit en heeft uniek geschreven recepten. Veel verdien ik er niet mee, enkele euro s per maand aan kookboek sales. Het was echter wel een project waar ik ongelofelijk veel van heb kunnen leren.

10 Voorjaar 2012 In het vroege voorjaar van 2012 ontdekte ik Internet Miljonair van Mitchel van Duuren. Dit was precies wat ik zocht! Een plek met informatie over affiliate marketing inclusief échte praktijkvoorbeelden. In snel tempo heb ik alle artikelen en video s op de website bekeken. Dit smaakte naar meer! Ik heb me daarop ook direct aangemeld op het forum. Hier ging een wereld voor me open. Een plek met mensen die precies hetzelfde doel als ik hebben, geld verdienen met internet. Al snel las ik iets over een nichesitewedstrijd. Dit is een wedstrijd waarbij verschillende mensen een nichesite oprichten. Aan het eind van de rit (een aantal maanden later) bekijken we wie het meest verdiend heeft met zijn site. Diegene die het meest verdiend heeft wint een leuk bedrag aan prijzengeld. Deze wedstrijd was een enorme stimulans om écht aan de slag te gaan. Iedereen hield een eigen log bij, waar je precies vertelde hoe de zaken ervoor stonden. Ook met vragen kon je altijd op het forum terecht. Ik besloot om met twee websites mee te doen. Eén website had betrekking op ongediertebestrijding en de andere website ging over een verzekering. Al snel begonnen de euro s te rollen op de ongediertebestrijdingswebsite. Dit was een enorme motivator en ik heb dan ook uren aan deze site gewerkt. Al doende leert men, zeggen ze wel eens. Mijn ongediertebestrijdingswebsite bleef maar groeien. Nieuwe themes, het schrijven van een ebook, het maken van video s De website begon echt vorm te krijgen en ik heb in deze periode ongelofelijk veel geleerd. De verzekeringen website liep helaas minder goed. Het was een website die zich richtte op verzekeringen voor studenten. Eigenlijk was de website zeer minimaal en had ik geen motivatie meer om hieraan door te werken. Omdat de ongedierte website zo goed liep besloot ik mijn portfolio uit te breiden. Ik begon een nieuwe website over HTC telefoons. Dit keer richtte de website zich op één bepaald model. De website presteerde boven verwachting. Ik had er slechts 2,5 uur aan gewerkt en een paar weken later begonnen de leads al te komen. Ook dit gaf mij de motivatie om de website verder uit te breiden.

11 Zomer 2012 We zijn aangekomen in de zomer van 2012, de tijd dat ik dit ebook geschreven heb. De internet business begint steeds beter te lopen en een grotere omvang aan te nemen. Herinner je je de website voor studenten verzekeringen nog? Guess what.. Studenten gaan in de zomervakantie op kamers en moeten een verzekering afsluiten. En jawel hoor, de leads begonnen te lopen. Een website waar vrijwel geen tijd aan besteed is (3 pagina s content) levert nu enkele honderden euro s per maand op. Daarnaast blijft de ongedierte website goed lopen. Er is geen groei te zien, maar ik heb dan ook niet meer aan de website gewerkt. Hij staat vast in de rankings en de sales blijven binnen komen.

12 Ook bedacht ik een leuke nieuwe niche, ik noem het maar even kleding niche'. Alle domeinen waren al bezet, maar ik wist zeker dat dit een klapper moest worden. Ik heb besloten een bestaand domein voor een mid-xxx bedrag over te nemen en heb een premium theme aangeschaft. Na drie dagen bikkelen stond de website. Nu, twee maanden verder, levert de website een mid-xxx bedrag per maand op. Ook dit laat mij weer zien dat er zoveel mogelijk is. Alle domeinen bezet? Denk niet meteen in beperkingen! Wanneer jij één van die domeinen kunt overnemen zullen andere internet marketeers niet zo snel een andere extensie te pakken krijgen. Tot slot is er nog de website over een bepaald HTC model. Ook deze website loopt voorspoedig. Zo goed zelfs, dat ik aan het eind van mijn vakantie (toen ik weer internet had) tot de conclusie kwam dat de site mijn vakantie terugverdiend had. Terwijl je op vakantie bent, verdiend je website deze vakantie dus weer terug. Niet slecht, al zeg ik het zelf!

13 De toekomst Hoe gaat de toekomst eruit zien? Dit is misschien wel een vraag die je jezelf wel eens hebt afgevraagd. Nu ik ben afgestudeerd is het niet duidelijk hoe mijn toekomst eruit gaat zien. Eén ding weet ik wel zeker. Ik heb een enorm leuke hobby en ik verdien er nog een leuk zakcentje mee ook. In de toekomst wil ik zeker verder gaan met het uitbreiden van mijn activiteiten. Ook wil ik mensen op weg helpen in deze internet wereld, mede via Affiliateman. Het is gewoon super om te zien dat mensen het trucje door hebben en zelf aan de slag gaan. Hoeveel tijd ik aan deze hobby kan gaan besteden is geheel afhankelijk van mijn werkende leven. Ga ik weer studeren, dan heb ik veel tijd over en zal ik hard werken om meer inkomsten te genereren. Ga ik fulltime werken, dan zal er niet veel tijd meer over zijn en probeer ik de boel in de weekenden bij te houden. Eén ding is zeker, stoppen zal ik zeker niet!

14 Wat ik jou mee wil geven Tot slot wil ik je nog wat meegeven. Mocht je in de internet business zitten, dan hoop ik dat dit ebook je motivatie geeft om door te gaan. Daarnaast moet je vooral niet te veel lezen maar gewoon aan de slag gaan. Zoals Mitchel van Duuren altijd zegt, GEWOON DOEN!. Dit is ook zeker iets dat ik je mee wil geven. Ben niet bang om te falen. Iedereen leert met vallen en opstaan. Alleen wanneer je je neus een keer goed stoot zal je groeien in deze business. Heb je een idee? Bouw het gewoon uit! Denk niet te lang na, ga niet alle cijfertjes na, maar doe het gewoon! In het ergste geval heb je tijd en een klein bedrag weggegooid. Maar wanneer het werkt, dan zal je steeds meer kansen en openingen zien. Wanneer het balletje gaat rollen weet je wat er mogelijk is, en dan is internet marketing gewoon een super hobby!

Van ontslagen student tot full time internet ondernemer. Hoe ik ben begonnen

Van ontslagen student tot full time internet ondernemer. Hoe ik ben begonnen Hoe ik ben begonnen Het verhaal van een ontslagen student die fulltime internet ondernemer is geworden. Kees van Dijk Laatste update: Oktober 2012 Kees van Dijk www.webwinkelsucces.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2!

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Ik Geloofde Ook Niet Dat Het Mogelijk Zou Zijn Om Een Stabiel Inkomen Te Verdienen Via Het Internet... Dit is mijn verhaal. Crisis...

Ik Geloofde Ook Niet Dat Het Mogelijk Zou Zijn Om Een Stabiel Inkomen Te Verdienen Via Het Internet... Dit is mijn verhaal. Crisis... Ik Geloofde Ook Niet Dat Het Mogelijk Zou Zijn Om Een Stabiel Inkomen Te Verdienen Via Het Internet... Dit is mijn verhaal Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Bastiaan, geboren in 1986 (op moment

Nadere informatie

Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book.

Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book. Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book. Copyright: Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming PowerSellers BV verveelvoudigd en/of

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One NICK JENNEBOER 1 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Geschiedenis van het internet en websites.. 4 Het ontstaan van de eerste webwinkel. 4 Wat heb ik aan een Domein naam? 6 Bedrijfs E-mail... 6 Website & Hosting....

Nadere informatie

Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book.

Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book. Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book. Copyright: Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming PowerSellers BV verveelvoudigd en/of

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Miljonair VorBeginers

Miljonair VorBeginers Miljonair VorBeginers Door:Tom DingjanenEduardKelderhuis Dit is een uitgave van Avantix SARL. Copyright Avantix SARL 2011 Grand Rue 60 L 1660 Luxembourg Company Register B-90.853 Auteurs: Tom Dingjan &

Nadere informatie

New Economy Marketing Report Voor Netwerk Marketers- Hoe Je Eerste 10.000,00 Per Maand Te Verdienen.

New Economy Marketing Report Voor Netwerk Marketers- Hoe Je Eerste 10.000,00 Per Maand Te Verdienen. Neem De Tijd Om Dit Rapport Nu Te Printen New Economy Marketing Report Voor Netwerk Marketers- Hoe Je Eerste 10.000,00 Per Maand Te Verdienen. Door: Franka Peels Voor De Eerste Keer Ooit Onthuld. Na Jaren

Nadere informatie

Internet Succes Formule

Internet Succes Formule Internet Succes Formule De ultieme formule voor geld verdienen via internet in 19 stappen 2012 Tonny Loorbach InternetMarketingUniversiteit.nl Pagina 2 van 62 Heb je de nieuwste versie van dit boek? Ik

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

"What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd.

What a trip... Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd. "What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd. Ik had je niet alleen niet geloofd, maar ik had je waarschijnlijk ook nog eens keihard

Nadere informatie

Tip: Print dit e-book uit voor optimaal resultaat!

Tip: Print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Winnen in Google! Tip: Print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Tonny Loorbach 2011 Tonny Loorbach Internet Marketing Universiteit 2 / 54 Voorwoord Toen ik enkele jaren geleden in aanraking kwam met

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Je leest op dit moment versie 3.0 van het Gratis Ebook: Zelfvertrouwen Vergroten Bij Kinderen Geschreven door Scott de Jong. Download de allernieuwste versie

Nadere informatie

Allereerst wil ik je bedanken voor het aanvragen van dit e-book!

Allereerst wil ik je bedanken voor het aanvragen van dit e-book! Van ambulance naar internet marketeer. Allereerst wil ik je bedanken voor het aanvragen van dit e-book! Mijn naam is Jaap van Steen en ik wil je uitleggen waarom ik ben gestart met internet marketing en

Nadere informatie

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Het kan zijn dat je nog helemaal niks doet op het internet maar het kan ook al zijn dat je een succesvolle internetbusiness hebt. Hoe je het wendt

Nadere informatie

Dit e-book met 9 tips is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld, die je mag verwachten van http://www.internetmarketeers.nl

Dit e-book met 9 tips is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld, die je mag verwachten van http://www.internetmarketeers.nl Voorwoord Dit e-book met 9 tips is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld, die je mag verwachten van http://www.internetmarketeers.nl Natuurlijk maken wij ook wel eens fouten en als je er een constateert,

Nadere informatie

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen.

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen. Instructies U zult het geld verdienen met het versturen van e-mail. Deze e-mail bestaat uit 4 verschillende rapporten. Deze rapporten geven kennis omtrent het lucratief maken van het internet verkeer.

Nadere informatie

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.).

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.). Voor de diepte-interviews is de volgende topiclijst gebruikt: 1. Persoongegevens. 2. Social media. 3. Behoefte. 4. Zoekgedrag. 5. Beleving vooraf. 6. Beleving achteraf. Formulier persoonsgegevens Naam

Nadere informatie

Van Student Tot Internet Miljonair In 6 Jaar Tijd. Een verhaal door Mitchel van Duuren

Van Student Tot Internet Miljonair In 6 Jaar Tijd. Een verhaal door Mitchel van Duuren Van Student Tot Internet Miljonair In 6 Jaar Tijd. Een verhaal door Mitchel van Duuren 1 Inhoudsopgave Ik Dacht Dat Iemand Mij In De Maling Aan Het Nemen Was. 4 Wat? Whey Op Maat? Noem Het Nog Eens? 8

Nadere informatie

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Het kan zijn dat je nog helemaal niks doet op het internet maar het kan ook al zijn dat je een succesvolle internetbusiness hebt. Hoe je het wendt

Nadere informatie

100.000. 5 geheimen. om minimaal. per jaar te verdienen. voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs

100.000. 5 geheimen. om minimaal. per jaar te verdienen. voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs 5 geheimen om minimaal 100.000 per jaar te verdienen voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs Laura Babeliowsky - Businesscoach Oprichter Bouw een Bloeiend Bedrijf Inhoudsopgave Over Laura...3 Waarom 100.000

Nadere informatie

Tony de Bree GELD VERDIENEN MET JEZELF. Begin voor jezelf, doe waar je goed. in bent en bepaal je eigen toekomst

Tony de Bree GELD VERDIENEN MET JEZELF. Begin voor jezelf, doe waar je goed. in bent en bepaal je eigen toekomst Tony de Bree GELD VERDIENEN MET JEZELF Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst Eerste druk november 2014 Uitgeverij Haystack Postbus 308 5300 AH Zaltbommel 0418-680180 needle@haystack.nl

Nadere informatie

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015 Inhoud Gebruiksaanwijzing... 3 De Juiste Business... 4 Vragen, Juiste Business!?... 5 Een paar wijsheden om je te stimuleren... 5 Hoe ziet je begroting eruit?... 6 To Do: maak een begroting!... 6 Wat zijn

Nadere informatie