Algemene voorwaarden Menumonkey

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Menumonkey"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Menumonkey Artikel 1 Algemeen 1.1 Menumonkey is de handelsnaam van de vennootschap onder firma. Menumonkey is statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel o nder dossiernummer Onder Opdrachtgever wordt verstaan: de wederpartij van Menumonkey die een overeenkomst van opdracht tot dienstverlening aangaat met Menumonkey. 1.3 De Opdrachtgever is bevoegd gebruik te maken van overeengekomen Dienst(en) die Menumonkey levert. Personeel van de Opdrachtgever wordt daarbij inbegrepen. Opdrachtgever blijft verantwoordelijk voor het gebruik maken van de Dienst(en) zoals overeengekomen. 1.4 Onder Dienst(en) wordt verstaan: de activiteiten die Menumonkey uit hoofde van de overeenkomst met Opdrachtgever levert aan de Opdrachtgever. Artikel 2 Toepasselijkheid 2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en met de Opdrachtgever gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten. 2.2 Opdrachtgever verklaart op de hoogte te zijn van deze algemene voorwaarden en gaat hiermee akkoord bij ondertekening van overeenkomst met Menumonkey, zoals een door Menumonkey gestuurde offerte, dan wel bevestiging van een opdracht per Indien enige bepaling van deze algemene voorwaarden nietig is of vernietigbaar is, zullen de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden echter volledig van kracht blijven. Wat betreft de nietige c.q. vernietigbare bepalingen wordt in overleg getreden met de Opdrachtgever en wordt een nieuwe bepaling ter vervanging van deze overeengekomen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van deze bepaling in acht wordt genomen.

2 2.4 In geval van wijziging in algemene voorwaarden geldt artikel 17. Voorafgaand aan de wijziging zal Menumonkey de Opdrachtgever hieromtrent informeren. Artikel 3 Totstandkoming, uitvoering en voltooiing van de overeenkomst 3.1 De overeenkomst tussen Menumonkey en Opdrachtgever komt tot stand indien i) aanbod van Menumonkey schriftelijk of elektronisch wordt aanvaard, of ii) aanvraag van Opdrachtgever schriftelijk of elektronisch wordt bevestigd door Menumonkey. 3.2 Menumonkey is met de uitvoering van de overeenkomst begonnen indien Menumonkey is gestart met de hosting van de website dan wel wanneer de host-gegevens van de Opdrachtgever zijn ontvangen. 3.3 De ingangsdatum welke als zodanig vermeld staat op de overeenkomst geldt als ingangsdatum voor de overeenkomst. Indien de ingangsdatum niet vermeld is, geldt de acceptatie datum als ingangsdatum. 3.4 Na oplevering komt het geleverde voor risico van de Opdrachtgever. 3.5 Menumonkey rekent een levertijd van vier weken, tenzij anders overeengekomen. Artikel 4 Aanbiedingen en offertes 4.1 De door Menumonkey gemaakte offertes hebben een geldigheidsduur van één maand, tenzij anders aangegeven. 4.2 Indien wijzigingen of aanvullingen plaatsvinden in de overeenkomst tussen Opdrachtgever en Menumonkey zijn deze pas geldig van het moment dat deze zijn aanvaard door beide partijen. 4.3 Aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige opdrachten, tenzij anders overeengekomen. 4.4 Indien partijen voornemens zijn om met betrekking tot extra werkzaamheden of prestaties een afzonderlijke overeenkomst te sluiten, zal Menumonkey Opdrachtgever alvorens schriftelijk informeren over de financieële consequenties betreffende de extra werkzaamheden of prestaties.

3 Artikel 5 Prijzen 5.1 Alle prijzen voor de Dienst(en) van Menumonkey worden in rekening gebracht vanaf het tot stand komen van de overeenkomst. Menumonkey stelt haar facturen in Euro's op. Alle in deze algemene voorwaarden en de overeenkomst genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting (BTW) en andere door de overheid opgelegde heffingen, tenzij anders vermeld. 5.2 Wijzigen met als gevolg een prijsverhoging met zich meebrengt is mogelijk bij i) wijziging van de inhoud van de Dienst(en), of ii) verlenging van de Dienst(en). 5.3 Artikel 5.2 gaat op indien i) een prijsverhoging vanwege een doorberekende BTW-verhoging door overheid plaatsvindt, of ii) een inflatiecorrectie door Menumonkey plaatsvindt. Artikel 6 Betalingsvoorwaarden 6.1 De betalingsverplichting van Opdrachtgever gaat in op de dag dat de overeenkomst tot stand komt, tenzij anders overeengekomen. De betaling gaat middels factuur. 6.2 Betaling van het factuurbedrag dient maximaal 14 dagen na factuurdatum te geschieden. 6.3 Bij de overeenkomst van opdracht tot dienstverlening geldt voor Opdrachtgever een aanbetaling van 50% van de totale kosten te voldoen na goedkeuring van de offerte. Na het gereedkomen van de Dienst(en) uitgevoerd door Menumonkey wordt het restant bedrag, te weten 50% gefactureerd. Oplevering van de website inclusief bijbehorende Dienst(en) vindt altijd plaats na volledige betaling van alle openstaande facturen. 6.4 Indien Opdrachtgever niet tijdig heeft betaald, wordt Opdrachtgever in gebreke gesteld. Indien binnen de nieuwe termijn niet betaald is, dan is Opdrachtgever in verzuim.

4 6.5 Vanaf het moment dat de Opdrachtgever in verzuim is, is Menumonkey gerechtigd tot niet opleveren van een overeenkomstig gedeelte van de opdracht. Reeds voldane termijnen zal in voorkomende gevallen geen aanspraak meer op gedaan kunnen worden door Opdrachtgever daar dit beschouwd zal worden als vergoeding voor de reeds gemaakte kosten en investering door Menumonkey. 6.6 Indien Opdrachtgever na ingebrekestelling nalatig blijft de vordering te voldoen, is Menumonkey bevoegd de vordering uit handen te geven aan een incassobureau. De (persoons) gegevens van de opdrachtgever worden overgedragen aan een incassobureau. Menumonkey zal op dat moment de wettelijke incassokosten in rekening brengen. Deze incassokosten bedragen 15% van het openstaande bedrag met een minimum van 40,- 6.7 Naast de incassokosten zal Menumonkey vanaf het moment dat de Opdrachtgever in verzuim raakt eveneens de wettelijke (handels)rente in rekening brengen. Eventuele kosten voor een advocaat, deurwaarder etc. zullen ook voor rekening van de Opdrachtgever komen. 6.8 Indien Menumonkey per ongeluk te weinig heeft gefactureerd kan Opdrachtgever daar een extra rekening voor ontvangen. Als Menumonkey te veel heeft gefactureerd dient dit te worden verrekent of teruggestort. Artikel 7 Meerwerk 7.1 Werkzaamheden of andere prestaties die buiten de overeenkomst vallen worden aangemerkt als meerwerk. Meerwerk wordt middels geldend uurtarief van Menumonkey gefactureerd, tenzij anders overeengekomen. 7.3 Indien Opdrachtgever te kennen heeft gegeven aan Menumonkey om van template en/of design te veranderen na ondertekening van de overeenkomst wordt dit ook aangemerkt als meerwerk. Artikel 8 Duur en beëindiging 8.1 De Dienst(en) zal/zullen worden verleend door Menumonkey aan Opdrachtgever gedurende de afgesproken termijn.

5 8.2 Overeenkomsten met betrekking tot domeinnaam-registratie en hosting hebben een looptijd van één jaar, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden voor het aflopen van de overeenkomst. Na het verstrijken van de looptijd wordt deze looptijd automatisch verlengd voor dezelfde periode. 8.3 Overeenkomsten met betrekking tot onderhoud worden aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimale looptijd van één jaar, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden voor het aflopen van de overeenkomst. 8.4 Indien i) de Opdrachtgever een van zijn verplichtingen jegens Menumonkey niet nakomt, of ii) Menumonkey goede reden heeft om te vrezen dat de Opdrachtgever zijn verplichtingen niet, dan wel onbehoorlijk of onvolledig, zal nakomen en de Opdrachtgever niet in staat is om op eerste verzoek van Menumonkey adequate zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen te stellen, of iii) in het geval Opdrachtgever zijn faillissement heeft aangevraagd of failliet is verklaard, of iv) de Dienst(en) niet gebruikt zoals bedoeld is, dan heeft Menumonkey het recht (verdere) uitvoering van de met de Opdrach tgever gesloten overeenkomst(en) van opdracht tot dienstverlening op te schorten, dan wel deze overeenkomst(en) geheel of gedeeltelijk te ontbinden inclusief de bijbehorende voorwaarden, onverminderd het recht van Menumonkey op schadevergoeding. De resterende vergoedingen aan Menumonkey uit hoofde van de overeenkomst vallen onder de schadevergoeding. 8.5 Onder opschorting valt het recht om geleverde Dienst(en) tijdelijk of geheel buiten gebruik te stellen en/of het gebruik te beperken. Menumonkey zal Opdrachtgever hiervan van tevoren in kennis stellen. Artikel 9 Overdracht van rechten en verplichtingen 9.1 Partijen zijn niet gerechtigd hun rechten of plichten voortvloeiende uit een overeenkomst aan derden over te dragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de wederpartij.

6 9.2 Indien de door Menumonkey aangeboden Dienst(en) worden overgedragen aan een andere rechtspersoon, zullen de uit deze overeenkomst voortvloeiende verplichtingen eveneens overgaan. De Opdrachtgever komt in dat geval geen recht van ontbinding toe. Artikel 10 Privacy 10.1 Persoonsgegevens welke door Opdrachtgever aan Menumonkey zijn verleend, zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij dit op enige wijze anders is bepaald bij wet of bij overeenkomst Persoonsgegevens kunnen in geval van verzuim door de Opdrachtgever worden overgedragen aan derden, zoals een incassobureau als bedoeld in artikel Gegevens met betrekking tot de data van menukaarten worden eigendom van Menumonkey. Menumonkey is derhalve bevoegd deze inhoud aan derden te leveren voor commerciële doeleinden. Artikel 11 Intellectueel eigendom 11.1 Het is niet toegestaan om de Dienst(en) uitgevoerd door Menumonkey door te verkopen of op enige andere wijze te verhandelen, te verspreiden, te kopiëren of beschikbaar te stellen, tenzij anders overeengekomen Indien de Opdrachtgever in strijd handelt met hetgeen bepaald is in artikel 11.1, is de Opdrachtgever een direct opeisbare boete verschuldigd van 6.000,- (zesduizend Euro) en een aanvullende boete van 500,- (vijfhonderd Euro) per dag, voor iedere dag dat de overtreding voortduurt met een maximum van ,- (Vijftigduizend Euro). Artikel 12 Gebruik Dienst(en) 12.1 Om toegang te krijgen tot bepaalde Dienst(en) dient de Opdrachtgever te beschikken over inloggegevens die door Menumonkey worden verstrekt De Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor de vertrouwelijkheid en geheimhouding van de door Menumonkey beschikbaar gestelde inloggegevens.

7 12.3 De Opdrachtgever is aansprakelijk voor het (onrechtmatig) gebruik door derden van de inloggegevens en voor alle handelingen of uitingen die via het account van de Opdrachtgever worden gedaan Indien derden zich toegang verschaffen tot het account van de Opdrachtgever, zonder dat dit de Opdrachtgever toegerekend kan worden, dient de Opdrachtgever dit onmiddellijk na ontdekking aan Menumonkey te melden Menumonkey is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade die de Opdrachtgever mocht lijden als gevolg van ongeautoriseerde toegang tot zijn account door derden De Opdrachtgever vrijwaart Menumonkey van enige vorderingen die derden mochten doen gelden als gevolg van schade die ontstaat door onrechtmatig verkregen toegang tot het account van de Opdrachtgever De Opdrachtgever dient Menumonkey onverwijld op de hoogte stellen indien zich wijzigingen voordoen in de naam, adres(sen) of overige gegevens van de Opdrachtgever Indien de door Menumonkey geleverde Dienst(en) niet voldoen aan de daaraan te stellen eisen, is Opdrachtgever verplicht dit binnen vijf dagen na ontdekking te melden aan Menumonkey. Artikel 13 Aansprakelijkheid 13.1 Menumonkey sluit iedere aansprakelijkheid uit voor indirecte schade die geleden wordt door het gebruik van de door Menumonkey geleverde Dienst(en), met uitzondering van situaties waarin de schade direct te wijten is aan opzet of grove nalatigheid aan de kant van Menumonkey, zijn directie en/of leidinggevend personeel Onder directe schade dient men uitsluitend te verstaan: de redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade, voor zover de vaststelling betrekking heeft op schade in de zin van deze voorwaarden, de eventuele redelijke kosten gemaakt om de gebrekkige prestatie van Menumonkey

8 aan de overeenkomst te laten beantwoorden, voor zoveel deze aan Menumonkey toegerekend kunnen worden en redelijke kosten, gemaakt ter voorkoming of beperking van schade, voor zover de Opdrachtgever aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade als bedoeld in dit artikel Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat krachtens de toepasselijke verzekeringsovereenkomst in het desbetreffende geval wordt uitbetaald Menumonkey is nimmer aansprakelijk voor de volgende schadeposten: Gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, schade door bedrijfsstagnatie, overlijdens- en letselschade De vorderingsrechten en overige rechten van Opdrachtgever jegens Menumonkey in verband met de uitvoering van Dienst(en) vervallen in ieder geval twee jaar na het tijdstip waarop de Opdrachtgever bekend is of redelijkerwijs bekend had moeten zijn met het bestaan van die rechten. Artikel 14 Overmacht 14.1 Menumonkey is gerechtigd de nakoming van zijn verplichtingen op te schorten indien overmacht nakoming van de overeenkomst (tijdelijk) verhindert. Opdrachtgever daarentegen is niet bevoegd de overeenkomst als gevolg hiervan te ontbinden Onder overmacht met betrekking tot de overeenkomst wordt verstaan al hetgeen daaromtrent in wet en jurisprudentie wordt begrepen, alsook storingen van technische aard die buiten de invloedssfeer vallen van Menumonkey vallen De Opdrachtgever is ten gevolge van overmacht niet bevoegd Menumonkey aansprakelijk te stellen voor eventuele schade door uitval/downtime, niet beschikbaar zijn van de website/server en/of verlies van data en/of voor derving van inkomsten door technische of andere storingen, tenzij deze veroorzaakt zijn of worden door grove nalatigheid van Menumonkey.

9 Artikel 15 Rechten en verplichtingen van de Opdrachtgever 15.1 Opdrachtgever draagt zorg, conform instructie, voor tijdige en juiste aanlevering van materiaal Menumonkey mag de opgeleverde Dienst(en) van Opdrachtgever gebruiken voor promotie en/of publiciteit, tenzij anders overeengekomen Opdrachtgever is gehouden instructies van Menumonkey omtrent de voorbereiding en uitvoering van de overeenkomst op te volgen Opdrachtgever is gehouden tijdig wijzigingen in contactgegevens door te geven De Opdrachtgever zal zich onthouden van gedragingen in strijd met de algemene voorwaarden of de Nederlandse wet en/of regelgeving en zich opstellen en gedragen conform hetgeen van een verantwoordelijke en zorgvuldige gebruiker verwacht mag worden Opdrachtgever dient storingen in het functioneren van de Dienst(en) terstond te melden aan Menumonkey. Artikel 16 Rechten en verplichtingen Menumonkey 16.1 Menumonkey verschaft Opdrachtgever toegang tot gebruik van de overeengekomen Dienst(en) tegen betaling door Opdrachtgever van de overeengekomen prijs Menumonkey zal, voor zover redelijkerwijs van haar verlangd kan worden, zich inspannen om de Dienst(en) in stand te houden gedurende 7 dagen per week en 24 uur per dag, behoudens de tijd benodigd voor onderhoudswerkzaamheden en storingen Storingen en onderhoud kunnen voor (tijdelijke) uitval van alle Dienst(en) zorgen. Menumonkey is op niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van deze uitval voor Opdrachtgever en of derden Menumonkey kan op elk gewenst moment onderhoud uitvoeren of laten uitvoeren aan netwerk, servers, websites, applicaties, hosting services of andere dienstverlening. Als gevolg kunnen Dienst(en) tijdelijk niet beschikbaar zijn.

10 Menumonkey kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die hieruit kan ontstaan bij Opdrachtgever of derden. Menumonkey zal onderhoud, voor zover mogelijk, van tevoren bekend maken via . Van verwachte impact en tijdsduur zal door Menumonkey een inschatting worden gegeven Indien omstandigheden Menumonkey noodzaken acuut onderhoud uit te (laten) voeren (door bv storingen) dan bestaat de mogelijkheid dat Menumonkey geen tijdige aankondiging kan geven. Menumonkey kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die hieruit kan ontstaan bij Opdrachtgever of derden Menumonkey zal de Opdrachtgever informeren betreffende eventuele storingen die direct gevolg hebben voor de Dienstverlening van Menumonkey aan de Opdrachtgever Menumonkey zal een storing in de Dienst(en) zo spoedig mogelijk, nadat de storing door Opdrachtgever is gemeld, opheffen. Er kunnen geen garanties worden afgegeven over doorlooptijden Voorbeelden van niet toerekenbare tekortkomingen zijn: storingen aan stroomvoorzieningen of andere storingen aan servers en hosting-diensten van Menumonkey; technische of softwarematige storingen aan servers en hosting-diensten die Menumonkey beschikbaar stelt aan haar klanten. Artikel 17 Wijziging van de voorwaarden 17.1 Menumonkey behoudt het recht deze voorwaarden te wijzigen of aan te vullen Wijzigingen gelden ook ten aanzien van reeds gesloten overeenkomsten met inachtneming van een termijn van één maand na schriftelijke bekendmaking van de wijziging van de voorwaarden Indien Opdrachtgever een wijziging in deze voorwaarden niet wil accepteren, kan hij tot de datum waarop de nieuwe voorwaarden van kracht worden de overeenkomst ontbinden tegen deze datum of op de ontvangstdatum van de opzegging indien deze na de ingangsdatum van de wijziging is.

11 Artikel 18 Klachten en geschillenregeling 18.1 Op alle rechtsverhoudingen tussen Opdrachtgever en Menumonkey is het Nederlands recht van toepassing. In het geval Opdrachtgever een klacht heeft, dient dit binnen twee maanden bij Menumonkey schriftelijk of elektronisch te worden vermeld Menumonkey zal binnen 30 dagen inhoudelijk op de klacht reageren. Indien dit niet lukt, dan laat Menumonkey dit tijdig aan Opdrachtgever weten Indien Opdrachtgever het niet eens is met de afhandeling van de klacht door Menumonkey, is het bevoegd de Geschillencommissie in te schakelen. Opdrachtgever dient de klacht dus eerst aan Menumonkey te vermelden Menumonkey is met de toestemming van de Opdrachtgever bevoegd een geschil aan de Geschillencommissie voor te leggen. Indien niet akkoord, dan kan Menumonkey het geschil aan de rechter voorleggen De Geschillencommissie zal de klacht aan de hand van haar reglement afhandelen. De beslissingen van de Geschillencommisie gelden als bindend advies Indien het geschil als bedoeld in artikel 18.4 aan de rechter is voorgelegd, kan bij gerechtelijke uitspraak een of meer artikelen van deze voorwaarden ongeldig worden verklaard, zullen de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden onverminderd van kracht blijven en zullen Menumonkey en Opdrachtgever in ove rleg treden ten einde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en strekking van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen in acht wordt genomen. Versie 2, juli 2015

Texpro B.V. I Plesmanstraat 1 I 3905 KZ te Veenendaal I Tel: (0031) I

Texpro B.V. I Plesmanstraat 1 I 3905 KZ te Veenendaal I Tel: (0031) I Artikel 1. Definities 1.1. Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden van Texpro B.V. Dienst(en): de Dienst(en) zoals nader aangeduid in deze, tussen Texpro B.V. en Opdrachtgever gesloten, overeenkomst.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden e-boekhouden.nl

Algemene voorwaarden e-boekhouden.nl Artikel 1. Definities 1.1 Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden van e- Dienst(en): de Dienst(en) zoals nader aangeduid in deze, tussen e-boekhouden.nl Opdrachtgever gesloten, overeenkomst. 1.2

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Offerte en prijsopgaven

Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Offerte en prijsopgaven Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van m1chel wordt gesloten. Producten en diensten

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum Algemene voorwaarden Cross Communications is een vennootschap gevestigd te Deventer, kantoorhoudend aan het adres Assenstraat 14 7411JT Deventer, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing Artikel 1. Definities 1. Onder Maat Webdesign & Editing wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan: Maat Webdesign & Editing gevestigd te Leiden, KvK 63324393

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ClickSmash Productions

Algemene voorwaarden ClickSmash Productions Algemene voorwaarden ClickSmash Productions Kamer van Koophandel te Amsterdam: 34147558 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten die 142Design.nl levert. Voor de hostingdiensten die 142Design.nl levert zijn aanvullende bepalingen van

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro210 B.V.

Algemene voorwaarden Buro210 B.V. T: F: 0182-34 1186 E: info@ 0182-34 2808 Algemene voorwaarden Buro210 B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op al onze diensten. 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F.

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. KVK 65454499 Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Copyright V.O.F. Get Your Website 2015, all rights reserved. KVK 62615300 Gevestigd te Heemstede 2102CT, Wagnerkade 67

Algemene Voorwaarden. Copyright V.O.F. Get Your Website 2015, all rights reserved. KVK 62615300 Gevestigd te Heemstede 2102CT, Wagnerkade 67 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Get Your Website Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0 Algemene voorwaarden Kikz Webdesign & -ontwikkeling 2018 v1.0 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beeindiging

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beeindiging 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Strategaweb wordt gesloten. 2. Producten en diensten van Strategaweb:

Nadere informatie

2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en NJ-Webmarketing.

2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en NJ-Webmarketing. ALGEMENE VOORWAARDEN NJ-WEBMARKETING Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de wederpartij NJ-Webmarketing. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en NJ-Webmarketing. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene JaVar voorwaarden

Algemene JaVar voorwaarden Algemene JaVar voorwaarden 1. Definities. 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van JaVar worden wordt gesloten. 2. Producten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de wederpartij van F5 Online Webdesign bureau. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtgever en F5 Online Webdesign bureau. Artikel

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden VAN: ALLWWW (een handelsnaam van de eenmanszaak ALLSMS) Kvk nummer ALLSMS: 20134026 hierna te noemen: gebruiker Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor EndeWeb Internet niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor EndeWeb Internet niet bindend en niet van toepassing. EndeWeb Internet is een handelsnaam van Endemar Communicatie: Endemar Communicatie is een eenmanszaak. EndeWeb Internet, gevestigd te 's-gravenhage, kantoorhoudend aan het adres Warnaarslaan 23, 2496 RA

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Eva regelt! B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Eva Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WWW.BUSINESSWEBDESIGN.NL 1

ALGEMENE VOORWAARDEN WWW.BUSINESSWEBDESIGN.NL 1 ALGEMENE VOORWAARDEN WWW.BUSINESSWEBDESIGN.NL 1 Inhoudsopgave Artikel 1. Definities... 3 Artikel 2. Toepasselijkheid... 3 Artikel 3. Aanbiedingen en offertes... 3 Artikel 4. Prijzen, facturatie en betalingen...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid. Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid. Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, ALGEMENE VOORWAARDEN 072DESIGN Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1 Algemene Voorwaarden Le Mair ICT Advies, gevestigd te Vijfhuizen, kantoorhoudend aan het adres Fortwachter 6, 2141 EE Vijfhuizen, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij Algemene voorwaarden Desimo Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Unieke websites en -shops. Algemene voorwaarden

Unieke websites en -shops. Algemene voorwaarden Unieke websites en -shops Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013 Algemene Voorwaarden FWT Solutions B.V. Postbus 1438 2302 BK Leiden Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@fwtsolutions.nl Website: www.fwtsolutions.nl KvK nr: 58865616 In dit document vindt u de algemene

Nadere informatie

Your Webdeal Your Webdeal

Your Webdeal Your Webdeal Algemene Voorwaarden 01-02-2014 Copyright 2014 All Rights Reserved Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden GL Webdesign pag 1 van 6

Algemene Voorwaarden GL Webdesign pag 1 van 6 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 2. Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 14-08-2014 17:30:00 Algemene Voorwaarden.docx Algemene Voorwaarden 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever: de wederpartij van MTJ

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Powerrental

Algemene voorwaarden Powerrental Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene voorwaarden Powerrental 1.1 Powerrental: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F & L Powerrental B.V., statutair gevestigd te Waddinxveen

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Algemene Voorwaarden Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright 2015, perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beelman Webdesign

Algemene Voorwaarden Beelman Webdesign Algemene Voorwaarden Opgesteld op 3 maart 2013. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van en onder overeenkomst: de overeenkomst tussen

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de wederpartij van 123webidee.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder Rowepo verstaan: Rowepo Services Adenauerhof 26 4463 GR Goes KvK: 62833812 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN 1. Algemeen 1.1 Rimote Media wordt in het document verder aangeduid met Rimote. De afnemende partij zal voortaan worden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes

Artikel 1. Definities 1. Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Aanbiedingen en offertes Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden De Patroon Versie geldig vanaf: 25 april Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene leveringsvoorwaarden De Patroon Versie geldig vanaf: 25 april Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden De Patroon Versie geldig vanaf: 25 april 2016 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 De Patroon: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De Patroon is statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Selekt Webdesign

Algemene voorwaarden Selekt Webdesign Algemene voorwaarden Selekt Webdesign Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden van: Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie