11 de editie van bouw & reno dé bouw- en renovatiebeurs Antwerp expo, 12 tot 20 januari 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "11 de editie van bouw & reno dé bouw- en renovatiebeurs Antwerp expo, 12 tot 20 januari 2013"

Transcriptie

1 11 de editie van bouw & reno dé bouw- en renovatiebeurs Antwerp expo, 12 tot 20 januari 2013 Op bouw & reno, de populaire bouw- en renovatiebeurs in Antwerpen, vind je negen dagen aan een stuk alle mogelijke nuttige tips en advies, adressen en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwproject. Wil je een woning kopen, bouwen of verbouwen? Wil je graag je interieur verfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Je dak of spouwmuur laten isoleren? Of gewoon vragen hoeveel je voor al je plannen kan lenen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan bouw & reno, van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari in Antwerp expo. 250 exposanten! Met voor het eerst liefst 250 exposanten zijn de 4 hallen van Antwerp expo tot in de kleinste hoekjes gevuld! Tijdens bouw & reno krijg je dan ook een heel ruim en gediversifieerd overzicht van alles wat de bouwsector op dit ogenblik zoal te bieden heeft: bouwmaterialen en bouwbedrijven, keukens en badkamers, deuren, ramen, verwarming, elektriciteit, domotica, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, open haarden, kachels, trappen, verlichting, veranda s... Na een bezoek aan bouw & reno zal je helemaal op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden,de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de bouw- en renovatiesector. (De volledige deelnemerslijst vindt u op Nieuwe producten, technieken en toepassingen Ook tijdens bouw & reno 2013, zoals steeds de eerste belangrijke (ver)bouwbeurs van het jaar, zullen heel wat exposanten weer nieuwe producten, technieken, toepassingen en materialen voorstellen die ze dit jaar op de markt brengen. Let wel, op bouw & reno vind je niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

2 Gratis 20 minuten professioneel bouw- en renovatieadvies Maak nu uw afspraak op Iedereen die bouwt of verbouwt, heeft 1001 vragen. Voor gratis advies: wend je tot onze specialisten. Hoe moet ik mijn dak isoleren? Hoe wordt het ereloon van een architect vastgelegd? Kies ik voor vaste of een variabele rentevoet? Mag verf voor buiten ook binnen worden gebruikt? Hoe kan ik zelf groene energie opwekken? Regenwaterrecuperatie en/of een groendak? Een dampscherm, is dat wel nodig? Surf naar maak een afspraak met je specialist(en) naar keuze, en krijg op bouw & reno 20 minuten lang gratis een professioneel en objectief antwoord. Vragen over verven en pleisters? Schilder ik zelf of laat ik beter een vakman komen? Kaleien: wat zijn de mogelijkheden? Hoe lang moet ik na het pleisteren wachten vooraleer kan worden geschilderd? Vocht? Roet? Nicotine? Kan ik daarop zomaar verven? Wat is het verschil tussen verf voor binnen en voor buiten? Hoe ga ik te werk bij het schilderen van lakwerk en van muren? Of het nu gaat om muren, plafonds, deuren, kozijnen, radiatoren of een tuinhuisje Alles moet ooit worden geschilderd, of kan wel eens een nieuw laagje verf gebruiken. Zoek je een vakman? Of jeuken je vingers om zelf aan de slag te gaan? Met al je vragen over verven en pleisters kan je op bouw & reno terecht bij verfgroothandel De Olifant. Wil je meer weten over architecten, bouwen en bouwproducten? Ik heb zelf een ruw plan gemaakt van mijn nieuwbouw: hoe kan ik dat optimaliseren? Is mijn budget voldoende om mijn (ver)bouwdroom te realiseren? Wat is de taak van een architect? Ik wil milieubewust bouwen: hoeveel kost me dit (extra)? Ik wil een architect een voorontwerp laten maken. Moet ik daarvoor betalen? Kies ik de aannemers waarmee de architect meestal werkt, of kies ik de aannemers beter zelf? MaterialSource ( brengt bouwproducten, architecten en (ver)bouwers bij elkaar. Op bouw & reno staat elke dag een team van architecten voor je klaar om gratis professionele antwoorden en advies geven. Bezoek zeker ook de 'MaterialZone', in de gang tussen hal 1 en hal 2. Daar ontdek je een schat aan informatie over alle bouwproducten en de toepassingen ervan. Vragen over hernieuwbare energie? Alvorens aan zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp te denken: welke andere energiebesparende maatregelen moet ik eerst nemen? Welke technieken van hernieuwbare energie zijn voor mijn situatie het meest geschikt? Waarom zou ik kiezen voor een zonneboiler? Of voor zonnecollectoren? Aan welke voorwaarden moet mijn huis voldoen om een zonneboiler/zonnecollectoren/een warmtepomp te plaatsen?

3 Hoeveel kost een fotovoltaïsche installatie tegenwoordig? Zijn zonnepanelen nog wel rendabel? Wat is het verschil tussen ingebouwde en de traditionele opbouw-zonnepanelen? Vanaf 1 januari 2014 moeten alle nieuwe gebouwen en alle gebouwen die ingrijpend worden verbouwd, in staat zijn een minimum hoeveelheid energie uit hernieuwbare energiebronnen te halen. Waarom wachten? Bouw nu al het huis van de toekomst! Wie meer wil weten over zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en warmtepompboilers kan terecht bij de specialisten van IZEN energy systems. IZEN heeft meer dan 20 jaar expertise en knowhow op het vlak van hernieuwbare energie. Vragen over ruwbouw en renovatie? Hoe start ik mijn verbouwing? Waarop moet ik letten vooraleer ik met afbraakwerken begin? Op welke manier kan ik mijn woning het beste energiezuinig maken? Waarop moet ik letten als ik mijn dak renoveer? Wat zijn de huidige EPB-normen? Wat is het verschil tussen houtskeletbouw en traditioneel bouwen? Bij bouwen en verbouwen zijn er heel veel zaken waarmee je rekening moet houden. Met meer dan leden allemaal werkgevers en zelfstandigen uit de bouwsector - is Bouwunie dé instantie die je een antwoord kan geven op al je vragen over ruwbouw en renovatie. Vragen over verwarming, ventilatie, airco en sanitair? Voor welk type verwarming kan ik kiezen? Hoe hou ik mijn waterverbruik onder controle? Welke verschillende types van warmtepompen bestaan er? Vervang ik mijn oude verwarmingsketel door een condensatieketel of kies ik beter voor fotovoltaïsche zonnepanelen en een zonneboiler? Ga ik voor vloerverwarming of hou ik het bij conventionele radiatoren? Voor al je vragen over verwarming, ventilatie, airco en sanitair: maak een afspraak met de specialisten van Bouwunie. Heb je vragen over ramen en deuren? Aluminium, pvc of hout? Die CE-markering voor ramen, wat houdt die eigenlijk in? Hoe kan ik nagaan of mijn ramen wel degelijk aan de gevraagde normen en eisen voldoen? Kies ik voor dubbele of driedubbele beglazing? Hoe kan ik mijn huis extra beschermen tegen inbraak? Bestaan er inderdaad folies waarmee ik het zonlicht kan tegenhouden? Vragen over ramen en deuren? Vraag raad aan de specialisten van Bouwunie.

4 Op zoek naar tips voor interieur en decoratie? Ik wil mijn interieur een andere look geven. Hoe begin ik daaraan? Hoe kan ik de ruimte groter of kleiner laten lijken? Is behangpapier nog van deze tijd? Als ik een accentmuur wil: welke muur is daarvoor het best geschikt? Ik heb vocht in mijn muren gehad. Hoe maak ik komaf met de vlekken? Bouwunie, de vereniging van de Vlaamse bouw-kmo s, geeft graag een antwoord. Wil je praten over duurzaamheid? Hoe kan ik koudebruggen voorkomen? Hoe isoleer ik mijn dak, vloer of muren? Hoe dik? En welke isolatiematerialen zijn daarvoor het meest geschikt? Hoe kan ik mijn woning energie-efficiënt verwarmen? Wat moet ik doen moet om een energiezuinige woning te bouwen? Ik wil een houten woning: kies ik voor houtskelet of massiefbouw? Voor een duurzame nieuwbouw of verbouwing zijn tal van zaken van belang: compactheid, oriëntatie, watergebruik, energiegebruik, de juiste materialen Voor al je vragen hierover: vertrouw op de deskundigheid van Bouwunie, de spreekbuis van de zelfstandigen en de kmo's uit de bouw. Wil je meer weten over isolatie? Waarop moet ik letten wanneer ik mijn huis isoleer? Op welke manier kan ik mijn dak het best na-isoleren? En mijn spouwmuren? Ik heb last van condensatievorming op mijn muren, hoe komt dit? Krijg ik nog premies voor mijn isolatie? Met al je vragen over isolatie kan je op de stand van Bouwunie terecht bij Isolatie Verhoeven en Recticel. Maak nu een afspraak! Vragen over kopen, huren, bouwen en verbouwen in Antwerpen? Ik wil verbouwen: met welke soort werken begin ik? Hoe moet ik mijn dak/muur/vloer isoleren? Aan welke normen moet dakisolatie voldoen om in aanmerking te komen voor premies? Voor welke werken kan ik een belastingsvermindering krijgen? En voor welke inbraakwerende maatregelen? Heb ik recht op een hypothecair krediet via een sociale kredietmaatschappij? Wat is een groene lening? Alle (toekomstige) huurders en eigenaars van een woning in Antwerpen zijn welkom op stand nummer 1231, de infostand van de Woonkantoren en het Ecohuis van de Stad Antwerpen. Hier krijg je advies over kopen, huren, bouwen en verbouwen in de Stad, en over duurzaam en ecologisch wonen en verbouwen.

5 Financieel advies nodig? Hoeveel kan ik lenen ten opzichte van wat ik verdien? Kan ik ook de notariskosten meefinancieren? Waarvoor leen ik het best: voor de grond of voor de bouw van mijn huis? Wat is een schuldsaldoverzekering, en waarom heb ik die nodig? Wat is het verschil tussen een hypotheek en mandaat? Wil je weten hoeveel je kan afbetalen? Of wil je informatie over de dossierkosten, de notariskosten voor de akte en de schuldsaldoverzekering? Adviseurs van BNP Paribas Fortis geven je graag een antwoord op al je vragen over woonkredieten en verzekeringen. Bouwen en verbouwen heeft vaak 20 tot 30 jaar lang een belangrijke impact op je budget. Ga dus niet over één nacht ijs! Gratis op voorhand inschrijven Om tijdens je bezoek aan bouw & reno gebruik te kunnen maken van het gratis en professioneel advies moet je wel op voorhand een afspraak vastleggen via de website vwww.bouwreno.be. Heb je een afspraak gemaakt? Kom dan stipt op het afgesproken uur, anders vervalt je beurt. Het advies duurt 20 minuten. Infosessies Tijdens bouw&reno worden er enkele bijzonder interessante informatiesessies georganiseerd, over diverse onderwerpen die heel wat toekomstige (ver)bouwers zeker zullen boeien. Je kan je hiervoor gratis inschrijven. Die infosessies worden onder meer georganiseerd door Bouwunie, het Portaal en Livios. Alle details en de inschrijvingsmogelijkheid vind je op

6 bouw & reno praktisch Plaats: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen Data: van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2013 Openingsuren: Za en zon: 10u tot 18u Ma, di, wo en do: 14u tot 18u Vrijdag 18 januari: nocturne 14u tot 22u Toegangsprijs: 10 euro/persoon Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar, vergezeld door een volwassene. Kinderopvang: Gratis voorzien tijdens het weekend voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Openbaar vervoer: Tram 2 Linkeroever - Hoboken Tram 6 Luchtbal - Olympiade Info: Contactpersoon: Catherine Degreef:

7 Nieuw campagnebeeld bouw&reno2013:

13de editie van bouw & reno De bouw- en renovatiebeurs Antwerp Expo, 10 tot 18 januari 2015

13de editie van bouw & reno De bouw- en renovatiebeurs Antwerp Expo, 10 tot 18 januari 2015 13de editie van bouw & reno De bouw- en renovatiebeurs Antwerp Expo, 10 tot 18 januari 2015 Bouwen of renoveren blijft de beste investering... Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente

Nadere informatie

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom.

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom. BOUWINNOVATIE 2013 Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een

Nadere informatie

De Vlaamse Renovatiedag in een notendop

De Vlaamse Renovatiedag in een notendop Persmoment De Vlaamse Renovatiedag in een notendop Openhuizendag Initiatief van NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren 18 de editie Doelpubliek: toekomstige verbouwers Gratis Uniek. Meer dan een namiddag huisjes

Nadere informatie

WE BRING ALUMINIUM TO LIFE. Resultaten marktbevraging bij bouwers en verbouwers Januari 2016

WE BRING ALUMINIUM TO LIFE. Resultaten marktbevraging bij bouwers en verbouwers Januari 2016 WE BRING ALUMINIUM TO LIFE Resultaten marktbevraging bij bouwers en verbouwers Januari 2016 Opzet en methode Jaarlijks onderzoek naar evoluties op de bouw- en verbouwmarkt Onderzoek in opdracht van Reynaers

Nadere informatie

Breng een bezoek aan. het woonkantoor. in uw buurt. Voor uw vragen over: kopen of huren (ver)bouwen woonkwaliteit premies

Breng een bezoek aan. het woonkantoor. in uw buurt. Voor uw vragen over: kopen of huren (ver)bouwen woonkwaliteit premies Breng een bezoek aan het woonkantoor in uw buurt Voor uw vragen over: kopen of huren (ver)bouwen woonkwaliteit premies 1 In het woonkantoor kunt u terecht met uw vragen over wonen in Antwerpen. Alle (toekomstige)

Nadere informatie

Welkom. Duurzaamheidsbeleid stad Peer. Historiek

Welkom. Duurzaamheidsbeleid stad Peer. Historiek Welkom Historiek Milieuconvenant 2000-2001 Optie 7 (duurzaam gemeentelijk beleid) in 2001 Aanwerving duurzaamheidambtenaar in 2001 Ondertekening samenwerkingsovereenkomst 2002-2004 Niveau 1 van de cluster

Nadere informatie

DE BOUW- EN RENOVATIE- BEURS

DE BOUW- EN RENOVATIE- BEURS BEURSGIDS DE BOUW- EN RENOVATIE- BEURS 12 20 JANUARI WEEK 14-18U WEEKEND 10-18U NOCTURNE VRIJDAG TOT 22U Gratis bouwadvies via www.bouwreno.be GRAUX & BAEYENS architecten exposanteninfo Renoveren of bouwen

Nadere informatie

Help ik ga (ver)bouwen!

Help ik ga (ver)bouwen! Help ik ga (ver)bouwen! EcoHuis Antwerpen Aanbod infosessies februari - juni 2013 Inhoudstafel Uw eigen huis energiezuinig verbouwen Isoleren van bestaande muren Uw huidige verwarmingsinstallatie is aan

Nadere informatie

Energiezuinig (ver)bouwen: niet enkel voor handige Harry s

Energiezuinig (ver)bouwen: niet enkel voor handige Harry s Energiezuinig (ver)bouwen: niet enkel voor handige Harry s EcoHuis Antwerpen Aanbod infosessies maart - juni 2012 Energiezuinig (ver)bouwen? Het EcoHuis zet u op weg Het EcoHuis is de plaats voor alles

Nadere informatie

de woonkantoren van de stad Antwerpen

de woonkantoren van de stad Antwerpen de woonkantoren van de stad Antwerpen Woonkantoor stad Antwerpen A. Wie zijn wij? B. Wie is onze klant? C. Wat doen wij? D. de Groene Lening E. verbouwingspremies voor eigenaar-bewoner F. verbouwingspremies

Nadere informatie

Studie kost- en energie efficiënt (ver)bouwen. Auteur: Veronique Mattheeuws

Studie kost- en energie efficiënt (ver)bouwen. Auteur: Veronique Mattheeuws Studie kost- en energie efficiënt (ver)bouwen Auteur: Veronique Mattheeuws Onderzoek perceptie impact bouwschil op E-peil Online enquête uitgevoerd in januari 2016 Representatieve steekproef van 700 bouwers

Nadere informatie

23ste editie 8 t.e.m. 16 oktober 2011 in alle hallen van Flanders expo: bis wordt 20% groter!

23ste editie 8 t.e.m. 16 oktober 2011 in alle hallen van Flanders expo: bis wordt 20% groter! 23ste editie 8 t.e.m. 16 oktober 2011 in alle hallen van Flanders expo: bis wordt 20% groter! Bis is al sinds meer dan twee decennia de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen, maar doet er

Nadere informatie

Wij verbouwen uw toekomst...

Wij verbouwen uw toekomst... Wij verbouwen uw toekomst... Van luchtkasteel naar droomwoning Dag toekomstige verbouwer Droomt u ook van een badkamer met meer comfort? Van een keuken die moderner én praktischer is? Of van extra kastruimte?

Nadere informatie

PREMIES Premies voor ramen (glas en schrijnwerk) Renovatiepremie Premies van de netbeheerder Premie van 10 per m2 Totaalrenovatiebonus

PREMIES Premies voor ramen (glas en schrijnwerk) Renovatiepremie Premies van de netbeheerder Premie van 10 per m2 Totaalrenovatiebonus PREMIES Premies voor ramen (glas en schrijnwerk) Renovatiepremie Je vervangt het glas en het schrijnwerk in een woning die minstens 30 jaar oud is. Premies van de netbeheerder Premie van 10 per m 2 als

Nadere informatie

Is investeren in energiebesparende producten nog interessant?

Is investeren in energiebesparende producten nog interessant? Is investeren in energiebesparende producten nog interessant? Energie verwarming en SWW Stijgende prijzen woningen zonder spouwisolatie Woningen met enkel glas Woningen zonder dakisolatie 2 1 Energie elektriciteit

Nadere informatie

Voorstelling Limburgse verwarmingscampagne

Voorstelling Limburgse verwarmingscampagne Voorstelling Limburgse verwarmingscampagne 2012-2014 1 oktober 2013 Architect Breakfast Sessie Inhoud 1. Aanleiding 2. Doelstellingen 3. Limburgse context 4. Boodschap 5. Plan van aanpak 6. Doelgroepen

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn huis energiezuinig? Bart Morel (De Energiecentrale Stad Gent)

Hoe maak ik mijn huis energiezuinig? Bart Morel (De Energiecentrale Stad Gent) Hoe maak ik mijn huis energiezuinig? Bart Morel (De Energiecentrale Stad Gent) 02.12.2017 Woonevent: Hoe maak ik mijn huis energiezuinig 2 Laat je gratis begeleiden door de Energiecentrale www.energiecentrale.gent

Nadere informatie

samenwerking regionaal RENOVATIERAPPORT 2018

samenwerking regionaal RENOVATIERAPPORT 2018 samenwerking ANZEGEM AVELGEM DEERLIJK HARELBEKE KORTRIJK KUURNE LENDELEDE MENEN SPIERE-HELKIJN WAREGEM wervik WEVELGEM ZWEVEGEM leiedal igs woonwijs igs menen-wervik-mesen igs Beter wonen provincie west-vlaanderen

Nadere informatie

Renovatie van 5 woningen volgens de Passiefhuisstandaard. Marc Timbremont, directeur Volkshaard, Gent

Renovatie van 5 woningen volgens de Passiefhuisstandaard. Marc Timbremont, directeur Volkshaard, Gent Renovatie van 5 woningen volgens de Passiefhuisstandaard Marc Timbremont, directeur Volkshaard, Gent WOONFORUM 2009 Sociale Huisvestingsmaatschappij Volkshaard Ligging: EGKS-wijk te Wachtebeke (350 woningen)

Nadere informatie

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 NIEUW! NU 2X PER JAAR IN DE JAARBEURS UTRECHT! VOORJAARSEditie 21 t/m 23 MAART 2014 Extra TUIN paviljoen met totaal meer dan 40.000 gerichte bezoekers. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 Extra INTERIEUR

Nadere informatie

571 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

571 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Haven 20 3560 gemeente Lummen bestemming eengezinswoning type open bebouwing bouwar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 571 De energiescore laat toe om de heid van

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Stappenplan Energie Sparen

Stappenplan Energie Sparen Stappenplan Energie Sparen Energie-infotoer Dirk Van Laer Voorjaar 2013 Programma Stappenplan Energiesparen voor woningen 1. Inleiding : waarom? 2. Hoe beginnen?: Trias energetica! 3. De praktijk in drie

Nadere informatie

Bouwer ligt wakker van minder bouwpremies, dure energieprijzen en meer belastingen 68% vraagt verlaging btw naar 6% als compensatie

Bouwer ligt wakker van minder bouwpremies, dure energieprijzen en meer belastingen 68% vraagt verlaging btw naar 6% als compensatie Overheidspremies & fiscale voordelen Meer belastingen Duurdere energieprijzen Economische crisis algemeen Strenge regelgeving Klimaatverandering Moeilijkheid om een lening te krijgen Jobonzekerheid Onzekere

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie

energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie energieprestatiecertificaat straat Hoogstraat nummer 570 bus postnummer 9235 gemeente Fruitrode bestemming eengezinswoning type open bebouwing softwareversie 1.0 berekend energieverbruik (kwh/m²): 380

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Platanenlaan nummer 32 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 594

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Asschoutstraatje nummer 1 bus bestemming type eengezinswoning halfopen bebouwing softwareversie 9.15.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

Energie in het Grote Woononderzoek 2013 Hoe evolueert de energiekwaliteit van de Vlaamse woningen?

Energie in het Grote Woononderzoek 2013 Hoe evolueert de energiekwaliteit van de Vlaamse woningen? Energie in het Grote Woononderzoek 2013 Hoe evolueert de energiekwaliteit van de Vlaamse woningen? Griet Verbeeck & Wesley Ceulemans Universiteit Hasselt Studiedag De energiekwaliteit van het Vlaamse woningenpark,

Nadere informatie

In het huisje gemeentehuis kan informatie vinden die je kunnen helpen bij deze keuze.

In het huisje gemeentehuis kan informatie vinden die je kunnen helpen bij deze keuze. Voor de leerkracht Als wij willen dat generaties na ons nog op dezelfde manier kunnen leven als wij nu, dan moeten we nu actie ondernemen. Grondstoffen en energiebronnen worden steeds schaarser en door

Nadere informatie

DE BRUSSELSE GROENE LENING. Om energiebesparende werken in uw woning te financieren

DE BRUSSELSE GROENE LENING. Om energiebesparende werken in uw woning te financieren DE BRUSSELSE GROENE LENING Om energiebesparende werken in uw woning te financieren EEN LENING TEGEN 0 % INTEREST ZODAT IEDEREEN KAN ISOLEREN De Brusselse groene lening is een energielening met een interestvoet

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Muilenstraat nummer 120 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.15.1 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Kleemstraat nummer 26 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.15.1 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 1147

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Jeneverbeslaan nummer 21 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 1906 De energiescore laat toe om

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Meisjesschoolstraat nummer 10 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

Beschrijving van het onderzoek: doelstelling, methodologie en steekproefbeschrijving van het onderzoek. Wesley Ceulemans

Beschrijving van het onderzoek: doelstelling, methodologie en steekproefbeschrijving van het onderzoek. Wesley Ceulemans Enquête Energieprestatieregelgeving in de praktijk peilt naar de kennis, toepassing, mening en verandering op de werf ten gevolge van de energieprestatieregelgeving bij de Vlaamse bouwprofessionelen. De

Nadere informatie

DUURZAAM RENOVEREN CASE STUDY: - PROJECT IN MELDERT - PROJECT IN LUMMEN. www.liesbethliefsoons.be

DUURZAAM RENOVEREN CASE STUDY: - PROJECT IN MELDERT - PROJECT IN LUMMEN. www.liesbethliefsoons.be CASE STUDY: - PROJECT IN MELDERT - PROJECT IN LUMMEN gespecialiseerd in lage energiewoningen en passiefhuizen bij nieuwbouw : ecologisch houtskeletbouw-concept laatste jaren meer en meer vraag naar verbouwingen

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat nummer postnummer Ooievaar 8 bus 1 2060 gemeente Antwerpen bestemming appartement type - bouwjaar 1965 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 379 PROEFCERTIFICAAT

Nadere informatie

bestaand gebouw met woonfunctie

bestaand gebouw met woonfunctie Energiezuinigheid van de gebouwschil energiezuinig niet energiezuinig gemiddelde U-waarde van de gebouwschil Energiezuinigheid van de verwarmingsinstallatie energiezuinig niet energiezuinig gemiddeld installatierendement

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Sint-Tillostraat nummer 7 bus 10 bestemming appartement type - softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 418 De energiescore

Nadere informatie

energiedeskundige / Dit certtficaat is geldig tot en met 27 juni 2021 berekend energieverbruik (kwh/m 2):

energiedeskundige / Dit certtficaat is geldig tot en met 27 juni 2021 berekend energieverbruik (kwh/m 2): certificaatnummer 20110627-0000869054-00000007-9 straat Wijngaardstraat nummer 39 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 1.3.3 berekend energieverbruik (kwh/m 2): Het berekende

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Stoktmolenstraat nummer 1 bus 5 bestemming appartement type - softwareversie 9.17.4 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 402 De energiescore

Nadere informatie

575 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van collectieve woongebouwen te vergelijken.

575 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van collectieve woongebouwen te vergelijken. nummer postnummer Smeyskens 64 bus 2 9200 gemeente Dendermonde bestemming collectief woongebouw type gesloten bebouwing bouwjaar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 575 De energiescore

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat de Merodelaan nummer 70 bus 1 bestemming appartement type - softwareversie 9.16.9 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 461 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

525 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

525 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Dorps 23 2830 gemeente Willebroek bestemming eengezinswoning type gesloten bebouwing bouwjaar 1918 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 525 De energiescore laat toe

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Wolfstraat nummer 17_45 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.17.4 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 819 De energiescore laat toe om

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Vissersstraat nummer 68 bus 3 bestemming appartement type - softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 299 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

zittingsjaar 2010-2011 Handelingen Commissievergadering Commissie voor Woonbeleid, Stedelijk Beleid en Energie

zittingsjaar 2010-2011 Handelingen Commissievergadering Commissie voor Woonbeleid, Stedelijk Beleid en Energie vergadering C214 WON18 zittingsjaar 2010-2011 Handelingen Commissievergadering Commissie voor Woonbeleid, Stedelijk Beleid en Energie van 28 april 2011 2 Commissievergadering nr. C214 WON18 (2010-2011)

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Morekstraat nummer 18 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

Dakwerken (geen isolatie)

Dakwerken (geen isolatie) Dakwerken (geen isolatie) - Draagstructuur - Dakbedekking - Goten & randaansluitingen - Dak(vlak)ramen - Werken uitgevoerd door aannemer - Verhuurders: 57.460 (verhoging met 1.500 per persoon ten laste)

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Bloemstraat nummer 27 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.15.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 556

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Vaartstraat nummer 134 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.15.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Blauwpoortstraat nummer 5 bus bestemming type eengezinswoning halfopen bebouwing softwareversie 9.15.1 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 1152 De energiescore laat

Nadere informatie

Infoavond 8 oktober 2015 Yvonne Feuerhahn. Hoe begin je? Met het duurzamer maken van je huis?

Infoavond 8 oktober 2015 Yvonne Feuerhahn. Hoe begin je? Met het duurzamer maken van je huis? Infoavond 8 oktober 2015 Yvonne Feuerhahn Hoe begin je? Met het duurzamer maken van je huis? Yvonne Feuerhahn ambassadeur adviseur architect Sinds 2010 dagelijks bezig met het verduurzamen van bestaande

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Wezersebaan nummer 3 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.15.1 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 917

Nadere informatie

LAGE ENERGIE RENOVATIE: YES WE CAN! Christophe Marrecau. Woensdag 21 april 2010 Eco-Bouwpools Ecohuis Antwerpen. Context

LAGE ENERGIE RENOVATIE: YES WE CAN! Christophe Marrecau. Woensdag 21 april 2010 Eco-Bouwpools Ecohuis Antwerpen. Context LAGE ENERGIE RENOVATIE: YES WE CAN! Christophe Marrecau 7 & 8 november Passiefhuis-Platform 2009 vzw Woensdag 21 april 2010 Eco-Bouwpools Ecohuis Antwerpen Context 128 m2 woonopp. over 2 bouwlagen garage

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat nummer postnummer Eugeen Leenlaan 3 bus 12 3500 gemeente Hasselt bestemming appartement type - bouwjaar 1978 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 406 PROEFCERTIFICAAT

Nadere informatie

Concepten EPC 0.4. Bouwkundige uitgangspunten

Concepten EPC 0.4. Bouwkundige uitgangspunten Concepten EPC 0.4 Om een EPC 0.4 te realiseren voor de referentiewoningen zijn er verschillende concepten ontwikkeld die onderling verschillen op de wijze van ventileren en verwarmen. Aan de basis van

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Paddeschootdreef nummer 51 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Kabienstraat nummer 20 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.16.9 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 936 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Blauwenbergstraat nummer 27 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.17.4 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 829 De energiescore laat

Nadere informatie

bestaand gebouw met woonfunctie

bestaand gebouw met woonfunctie Energiezuinigheid van de gebouwschil energiezuinig niet energiezuinig gemiddelde U-waarde van de gebouwschil Energiezuinigheid van de verwarmingsinstallatie energiezuinig niet energiezuinig gemiddeld installatierendement

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Leon Gillardlaan nummer 15 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 1030 De energiescore laat

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Vullaertstraat nummer 20 bus bestemming type eengezinswoning halfopen bebouwing softwareversie 9.15.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

Agenda. Intro Beleid BENOveren DNB Premies De Burenpremie

Agenda. Intro Beleid BENOveren DNB Premies De Burenpremie BENOveren 1 Agenda Intro Beleid BENOveren DNB Premies De Burenpremie 2 Agenda Intro Beleid BENOveren DNB Premies De Burenpremie 3 4 5 6 Agenda Intro Beleid BENOveren DNB Premies De Burenpremie 7 8 9 E60

Nadere informatie

1216 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

1216 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Lammekensknok 94 8770 gemeente Ingelmunster bestemming eengezinswoning type halfopen bebouwing bouwjaar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 1216 De energiescore

Nadere informatie

245 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

245 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Batavia 7 bus 3 2000 gemeente Antwerpen bestemming appartement type - bouwar 2005 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 245 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Doelhaagstraat nummer 64 bus bestemming type eengezinswoning halfopen bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

735 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

735 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Hofpacht 24 9170 gemeente Sint-Gillis-Waas bestemming eengezinswoning type open bebouwing bouwjaar 1983 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 735 De energiescore laat

Nadere informatie

Duurzaam (ver)bouwen zaterdag 23 juni Woonmarkt Wevelgem

Duurzaam (ver)bouwen zaterdag 23 juni Woonmarkt Wevelgem Duurzaam (ver)bouwen zaterdag 23 juni Woonmarkt Wevelgem Inhoud : Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen ZonneWinDT : historiek en aanbod Wat is duurzaam bouwen? Voorbeeld planscreening Steunpunt Duurzaam

Nadere informatie

SLIM BEGONNEN, IS VEEL GEWONNEN!

SLIM BEGONNEN, IS VEEL GEWONNEN! BENOveren: SLIM BEGONNEN, IS VEEL GEWONNEN! Wat is BENOveren? BENOveren? Dat is nog beter renoveren. Met oog voor je budget, je wooncomfort en de energieprestaties van je huis. Pak je hele woning aan,

Nadere informatie

558 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

558 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Rijselberg 57 2230 gemeente Herselt bestemming eengezinswoning type open bebouwing bouwar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 558 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

664 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

664 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Krekel 24 9052 gemeente Gent bestemming eengezinswoning type halfopen bebouwing bouwjaar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 664 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Grote Baan nummer 24 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 584 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

De Brusselse Groene Lening

De Brusselse Groene Lening De Brusselse Groene Lening Om energiebesparende werken in zijn woning te financieren Een lening tegen 0 % interest zodat iedereen kan isoleren De Brusselse Groene Lening is een energielening met een interestvoet

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL

DE ARK VERKOOPT. Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL DE ARK VERKOOPT Project Witgoor Alfons Smetsstraat 54 2480 DESSEL LIGGING In Witgoor, in de Alfons Smetsstraat wordt een gezellige instapklare woning opnieuw verkocht. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

387 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

387 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Boomsesteenweg 431 bus 3 2020 gemeente Antwerpen bestemming appartement type - bouwjaar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 387 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Boomsesteenweg_WI nummer 397 bus 4 bestemming appartement type - softwareversie 9.18.0 berekende energiescore (kwh/m²ar): 316 De energiescore

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Grote Steenweg nummer 318 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.15.1 berekende energiescore (kwh/m²jaar):

Nadere informatie

375 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

375 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Glazenleeuw 106 9120 gemeente Beveren bestemming eengezinswoning type gesloten bebouwing bouwjaar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 375 De energiescore laat

Nadere informatie

321 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

321 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Jozef Van Elewijck 107A bus 5 1853 gemeente Grimbergen bestemming appartement type - bouwjaar 1988 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 321 De energiescore laat toe

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2015

BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2015 BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2015 De formules en producten beschreven in dit tarievenblad en in de prospectus waarvan het

Nadere informatie

410 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

410 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Fruithoflaan 120 bus 33 2600 gemeente Antwerpen bestemming appartement type - bouwjaar 1973 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 410 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

verbouwen Batibouw 2014

verbouwen Batibouw 2014 Belgen WE BRING over eigen ALUMINIUM woning TO LIFE bouwen, kopen & verbouwen Batibouw 2014 Opzet en methode Jaarlijks onderzoek naar evoluties op de bouw- en verbouwmarkt Uitgevoerd door het onafhankelijke

Nadere informatie

321 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

321 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Driftweg 55 bus IV 20 8420 gemeente De Haan bestemming appartement type - bouwjaar 2004 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 321 De energiescore laat toe om de heid

Nadere informatie

Bevraging energiesituatie woning in het kader van het project Energiek Dorp Proven

Bevraging energiesituatie woning in het kader van het project Energiek Dorp Proven Bevraging energiesituatie woning in het kader van het project Energiek Dorp Proven Straat : Nr. :. Bus :. Ik ben huurder Ik ben eigenaar Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Het vragen naar de straat

Nadere informatie

ZORGELOOS VERHUREN. Premies en steunmaatregelen voor verhuurders. Katja Calsyn projectcoördinator Beter Wonen aan de Gete

ZORGELOOS VERHUREN. Premies en steunmaatregelen voor verhuurders. Katja Calsyn projectcoördinator Beter Wonen aan de Gete ZORGELOOS VERHUREN Premies en steunmaatregelen voor verhuurders Katja Calsyn projectcoördinator 9 oktober 2014 CC De Kruisboog Sint-Jorisplein20, 3300 Tienen Premies en Steunmaatregelen Particulier verhuurder

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Fazantendreef nummer 7 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 545

Nadere informatie

* alleenstaande moeder of vader+inwonende kinderen. * gehuwd of samenwonend. * 16-25 jaar. * meer dan 50 jaar. * 26-50 jaar

* alleenstaande moeder of vader+inwonende kinderen. * gehuwd of samenwonend. * 16-25 jaar. * meer dan 50 jaar. * 26-50 jaar ANDERS-WACHTEBEKE RESULTATEN WONEN-ENQUETE 2008 1) Gezinssituatie * gehuwd of samenwonend 80,51% * alleenstaand 15,25% * alleenstaande moeder of vader+inwonende kinderen 4,24% * alleenstaande moeder of

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Goswin de Stassartstraat nummer 149 bus 1 bestemming appartement type - softwareversie 9.16.9 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 542

Nadere informatie

174 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

174 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Braderij 15 bus DAK 2000 gemeente Antwerpen bestemming appartement type - bouwar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 174 De energiescore laat toe om de heid van

Nadere informatie

COLLECTIEF RENOVEREN. K A M P C o n d e r s t e u n t l o k a l e o v e r h e d e n e n b u r g e r s

COLLECTIEF RENOVEREN. K A M P C o n d e r s t e u n t l o k a l e o v e r h e d e n e n b u r g e r s COLLECTIEF RENOVEREN K A M P C o n d e r s t e u n t l o k a l e o v e r h e d e n e n b u r g e r s 1-05/04/2017 COLLECTIEF RENOVEREN WAAROM? Waarom? Collectief renoveren? De rol van Kamp C? Duurzaambouwloket.be

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Pierstraat nummer 323 bus bestemming type eengezinswoning open bebouwing softwareversie 9.15.0 berekende energiescore (kwh/m²ar): 481

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Molenweideplein nummer 3 bus 42 bestemming appartement type - softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 683 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

319 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken.

319 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van woningen te vergelijken. nummer postnummer Langgeleed 1 bus 10 8660 gemeente De Panne bestemming eengezinswoning type halfopen bebouwing bouwjaar 2006 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 319 De energiescore

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Leuvestraat nummer 234 bus 1 bestemming appartement type - softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 624 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Boomlaarstraat nummer 59 bus bestemming type eengezinswoning gesloten bebouwing softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 432 De energiescore laat toe

Nadere informatie

438 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

438 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Trumelet Faber 3 bus W3 8670 gemeente Koksijde bestemming appartement type - bouwjaar 1990 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 438 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat A. Boudrystraat nummer 9B bus 101 bestemming appartement type - softwareversie 9.19.8 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 283 De energiescore laat toe om de heid van

Nadere informatie

351 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

351 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Gentse steenweg 10 bus 5 9300 gemeente Aalst bestemming appartement type - bouwjaar 1971 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 351 De energiescore laat toe om de heid

Nadere informatie