Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Financia Club Oostende Fina-Tielt Iepfina Ieper Popfina Poperinge Thorfina Torhout Vrikawe Brugge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Financia Club Oostende Fina-Tielt Iepfina Ieper Popfina Poperinge Thorfina Torhout Vrikawe Brugge"

Transcriptie

1 Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Financia Club Oostende Fina-Tielt Iepfina Ieper Popfina Poperinge Thorfina Torhout Vrikawe Brugge De verenigde vriendenkringen van West-Vlaanderen en de vriendenbond AFV nodigen iedereen uit op de nationale culturele dag van Financiën De Westhoek, verre uithoek van West-Vlaanderen, heeft een uniek cultureel erfgoed. Wij selecteerden vier pakketten die een mooi overzicht van de streek geven. Centraal staat Diksmuide, parel van de Westhoek. Je kan in Diksmuide blijven, maar ook kiezen voor één van de andere pakketten. Wij heten je welkom In het Cultureel centrum KruispunT, Maria Doolaeghestr 2 B te 8600 Diksmuide. Het secretariaat in Cultuurcentrum KruispunT is doorlopend open van 8.00 tot uur. Alle deelnemers krijgen een mapje met wat toeristische documentatie en de nodige bonnetjes voor het gekozen pakket en maaltijden. Ontbijt kan vanaf 8.00 uur, 2 koffiekoeken, koffie/thee/warme chocolade : Kostprijs : Volwassenen: 6,- - kinderen 12 jaar 3,- Middaglunch naargelang het gekozen pakket (zie verder in dit programmaboekje). Om uur komt iedereen terug naar het CC, waar Ficult 2011 afgesloten wordt met een glaasje en de band Graffiti voor de muzikale omlijsting zorgt. Er werd geen avondmaal voorzien: Diksmuide telt vele restaurants, van bistro tot klassezaak, je vindt dus zeker je gading! De Westhoek is een afwisselend gebied met polders, kustgemeenten, vruchtbare akkers, historische stadjes en vriendelijke dorpjes. Dwars door het gebied stroomt de rivier de IJzer. Het gebied ten westen ervan wordt Bachten de kupe genoemd. Kijk ook op Ga mee op verkenning in Diksmuide, Veurne, de Polderdorpjes of waai eens uit aan de Westkust.

2 Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Hoe kom je er? Met de auto: E40 afrit 3 (Nieuwpoort) Volg Diksmuide (N 355 N 35) Parkeren kan aan het station, (let op : deels blauwe zone!) of aan het Financiecentrum. (N 369 Woumenweg) Met de trein: Het station Diksmuide ligt op de IR lijn Gent-De Panne. Uurregeling op Op zaterdagnamiddag is er Boerenmarkt en kan je dus niet parkeren op de grote markt! Prijsopgave: Zie de verschillende pakketten. Je krijgt een ganse dag voor werkelijk geen geld! Deze prijzen zijn enkel mogelijk door een flinke tussenkomst van de Sociale Dienst. Inschrijven: Je kan inschrijven met het formulier achteraan of via de website, én betaling op rekening nr BE op naam van Vrikawe vzw, met vermelding ficult naam voorkomend op het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot 1 september Annuleringen na 22/9/2011 worden niet terugbetaald. Enkel na ontvangst van het verschuldigde bedrag is uw inschrijving definitief. Contact: Provinciale vereniging der vriendenkringen van Financien West-Vlaanderen Frans Demey, Provinciaal voorzitter: tel 0257/ of Franky Vandevelde, secretaris : tel 0257/ of Kijk ook op Daar kan je online inschrijven. Trio Graffiti Johan Vandecaveye, accordeon, Harold Debusschere, viool, Luc Cauwelier, gitaar Ficult 2011 sluit af met een kleine receptie en een muzikale noot door het Trio Graffiti om uur in CC KruispunT.

3 Pakket 1 : Diksmuide In dit pakket kan je zelf kiezen: de verschillende onderdelen kunnen gecombineerd worden. Eenmaal je keuze gemaakt ligt die wel vast. Er is een voormiddag- en een namiddagprogramma. Over de middag kom je terug in ons KruispunT. Stel dus je dag samen à la carte. Toch is het een heel budgetvriendelijke optie: Je kan het ganse dagpakket al meemaken vanaf 10,- per persoon! 9.30 u Voormiddagprogramma Te kiezen uit één van volgende opties: Optie A komt o.m. langs het begijnhof Optie B: vredesmonument en IJzertoren Optie A : Stadswandeling met gids duur 2 uur Op verkenning in het historische stadje, parel van de Westhoek. Optie B : Bezoek aan de IJzertoren Museum, Oorlog en Vrede (WO I en II), de Vlaamse ontvoogdingsstrijd Optie C : Bezoek aan de paardenfokkerij en melkerij Hof ter Zeedycke Rondleiding en proeven. Optie D: Bezoek aan het natuurgebied de Blankaart met boottocht op de Fluisterboot, begeleiding door natuurgids u : Middagpauze : naar keuze - lunchpakket met broodje kaas & hesp, zeer verzorgd. (kan in het KruispunT of buitenshuis genuttigd worden of - middaglunch in het KruispunT : verzorgde koude schotel of - je eigen pick-nick of een etentje in één van de vele Diksmuidse zaken (zorg er wel voor op tijd terug te zijn voor het namiddaggedeelte) u Namiddagprogramma Zelfde opties als in de voormiddag (Je kiest bvb. A voor de voormiddag, C voor de namiddag.) Opmerking: in de namiddag is geen Franstalige gids beschikbaar in Hof ter Zeedycke (optie C) 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Optie C: Hof ter Zeedycke Prijs voor dit pakket Zonder middagmaal, verder alle inkomgelden, gidsen en bus inbegrepen: 10,- Idem, met middag lunchpakket (belegd broodje) 12,50 Idem, met middag koude schotel 20,- Dranken bij het middageten niet inbegrepen. Duid je opties voor het dagprogramma en het middageten aan op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Optie D: Natuurgebied de Blankaart Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om uw keuze VM/NM aan te passen naargelang het aantal inschrijvingen.

4 Pakket 2 : Polderdorpen Dit is een vast omlijnd pakket: je stapt om 9.15 uur op de bus, maakt het ganse dagprogramma mee, en komt tegen uur terug in Diksmuide. Lekker gemakkelijk: vaste prijs, vast programma, een optie zonder zorgen! Hof van Wyckhuyse 9.15u : Vertrek van de bus (op de grote Markt van Diksmuide) We rijden door de Polders tot in Alveringem, waar een gids op de bus stapt en ons de voornaamste bezienswaardigheden van de streek toont. We komen onder meer in het Hof van Wyckhuyse en de kerk van Alveringem, We bezoeken het gloednieuwe bezoekerscentrum van de befaamde koekjesfabriek Destrooper in Lo. De middaglunch wordt geserveerd in de ruime cafetaria van Bossaert. Wij kozen voor u een belegde boerenboterham met groentengarnituur. Destrooper: een begrip voor lekkerbekken Na de middag bezoeken we het oldtimermuseum Bossaert Het museum heeft een unieke collectie van ruim 100 voertuigen, zowel personenauto s, vrachtwagens als moto s. Er is bijzondere aandacht voor de Belgische merken Minerva, Imperia, Excelsior, Sarolea, Gillet en FN. Door de rustige polders rijden we terug naar Diksmuide. Oltimers Bossaert 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Prijs voor dit pakket: 15,- Alle inkomgelden, gidsen, bus én middagmaal inbegrepen Niet inbegrepen: dranken bij de middaglunch, en eventuele andere consumpties Kies Polderdorpen op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Typische hoeve van Bachten de Kupe Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om het programma aan te passen naargelang de weersomstandigheden en het aantal inschrijvingen.

5 Pakket 3: Veurne In dit pakket kan je voor een deel zelf kiezen: je stapt om 9.30 uur op de bus, maakt het ganse dagprogramma mee, en komt tegen uur terug in Diksmuide. Je reist de ganse dag mee, maar in Veurne kan je opteren voor een workshop broodjes bakken. Eenmaal je keuze gemaakt ligt die wel vast. Veurne Stadhuis 9.30u : Vertrek van de bus op de grote Markt van Diksmuide Op toertocht door de Polders. Veurne-Ambacht is een idyllische plattelandsstreek. Je komt langs de mooiste plaatsjes, verstilde dorpen zoals Beauvoorde, Houtem, Leisele, Izenberge en Bulskamp. De oude polders vormen dromerige landschappen. Middaglunch in een café op de Grote Markt in Veurne (of in het bakkerijmuseum) Gebruik het lunchbroodje van Ficult of uw eigen picknick. (consumptie verplicht niet inbegrepen in de prijs) Na de middag kan je kiezen Veurne Landshuis A. We hebben een afspraak met de gids voor een stadsverkenning doorheen het oude hart van Veurne. We bezoeken ook het stadhuis en proeven streekspecialiteiten in het landshuis. B. Je houdt wel van brood bakken en je bent geen absolute beginner meer: Kies dan voor een bezoek aan het Bakkerijmuseum mét workshop. Onder deskundige leiding bak je je eigen broodjes. Je krijgt tips van een professional. -> Deze optie is beperkt tot de eerste 25 ingeschrevenen! Beide groepen stappen terug de bus op en rijden terug naar Diksmuide. Bakkerijmuseum 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Prijs voor dit pakket: 10,- Alle inkomgelden, gidsen, bus inbegrepen Met inbegrip van het Ficult-lunchbroodje: 12,50 Kies Veurne op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Vergeet niet je optie Brood bakken aan te duiden, als je daar bij wil zijn. Eggewaartskapelle Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om het programma aan te passen naargelang de weersomstandigheden en het aantal inschrijvingen.

6 Pakket 4: Westkust Ook dit is een vast omlijnd pakket: je stapt om 9.15 uur op de bus, maakt het ganse dagprogramma mee, en komt tegen uur terug in Diksmuide. Lekker gemakkelijk: vaste prijs, vast programma, een optie zonder zorgen! Nieuwpoort stadhuis 9.15u : Vertrek van de bus op de grote Markt van Diksmuide Toertocht door de Polders. De IJzer is nooit ver weg. In Nieuwpoort schepen we in voor een boottochtje op de IJzermonding. Een uniek zicht op de vismijn, jachthaven en het natuurgebied IJzermonding. Daarna wacht ons een gids, die ons het mooie stadje toont: de huidige rust staat in schril contrast met de bewogen geschiedenis van dit vissersplaatsje. Middagmaal in Floréal Nieuwpoort: verzorgde (koude) visschotel met groenten en aardappelsalade. Eén drankje naar keuze inbegrepen. Nieuwpoort : vismijn en kaaiplein Na de middag gaan we naar Oostduinkerke, waar we het prachtige visserijmuseum bezoeken. Een gids begeleidt ons doorheen de verschillende zalen. Naast de gewone visserij is er bijzondere aandacht voor de garnaalvissers te paard, typisch voor Oostduinkerke. In estaminet de Peerdenvisser is het aangenaam verpozen... Door de rustige Polders rijden we terug naar Diksmuide. Oostduinkerke Visserijmuseum 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Prijs voor dit pakket: 20,- Alle inkomgelden, gidsen, bus én middagmaal (met drankje) inbegrepen Niet inbegrepen: eventuele consumpties in bvb. De Peerdenvisser. Kies Westkust op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Estaminet de Peerdevisscher Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om het programma aan te passen naargelang de weersomstandigheden en het aantal inschrijvingen.

7 INSCHRIJVINGSFORMULIER Stuur dit formulier voor 1/9/2011 aan: Ficult 2011, p/a Martine Talon, Woumenweg 49, 8600 Diksmuide of fax het naar nr. 0257/ Je kan ook online inschrijven via (volg de instructies op de site) Voorbehouden organisatie Betaald op Bedrag

Kom een dagje Lokeren 100 ideeën voor groepsbezoeken

Kom een dagje Lokeren 100 ideeën voor groepsbezoeken Kom een dagje Lokeren 100 ideeën voor groepsbezoeken Kom een dagje Lokeren Legende Bezoek aangepast aan mensen met een visuele beperking Activiteit voor kids en tieners Bezoek ook geschikt voor rolstoelgebruikers

Nadere informatie

Kortrijk. Tips en trips voor groepen. Een dag te Kortrijk 2009. Vlaanderen - België. www.kortrijk.be

Kortrijk. Tips en trips voor groepen. Een dag te Kortrijk 2009. Vlaanderen - België. www.kortrijk.be Kortrijk Tips en trips voor groepen Een dag te Kortrijk 2009 Vlaanderen - België www.kortrijk.be METAMORFOSE VAN EEN STAD Programma Programma voor groepen vanaf 15 personen. Programma niet mogelijk op

Nadere informatie

Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo.

Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo. Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel Vakantie met aximfo Aan u de keuze, elke dag opnieuw Beste vakantiegast, welkom in Carry-le-Rouet! Wij willen er ook dit jaar alles aan doen om u een

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen Domein Westhoek 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt Domein Westhoek u

Nadere informatie

Met de klas naar zee...

Met de klas naar zee... Met de klas naar zee... Een overzicht van leermiddelen en activiteiten aan de kust rond de thema s natuur en milieu Excursiegids voor het basisonderwijs Inhoud Met de klas naar zee, excursiegids voor het

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

Gery en Yolanda BESTE VRIENDEN

Gery en Yolanda BESTE VRIENDEN 2012 BESTE VRIENDEN Hiermee stel ik u ons nieuw zomerprogramma 2012 voor. Ons programma voorziet één tot tiendaagse reizen. Verdere details van de diverse bestemmingen vindt u in onze brochure. Wij hopen

Nadere informatie

roepen tips voor g 2013

roepen tips voor g 2013 tips voor groepen 2013 praktische informatie Beste vriend van Heuvelland, U komt binnenkort naar Heuvelland met uw familie, vrienden of vereniging? Een goed idee. Palet aan mogelijkheden Deze brochure

Nadere informatie

Eerst en vooral willen we U en Uw familie een gelukkig en vooral een gezond 2014 toewensen.

Eerst en vooral willen we U en Uw familie een gelukkig en vooral een gezond 2014 toewensen. Tel. Robert: 051/ 61 15 45 of 0477/ 63 31 97 Bijlage februari 2014 of robert.vancompernolle1@telenet.be website Tielt: http://www.okra.be/tielt Eerst en vooral willen we U en Uw familie een gelukkig en

Nadere informatie

Onthaal in de West-Vlaamse natuur Informatiebrochure

Onthaal in de West-Vlaamse natuur Informatiebrochure Onthaal in de West-Vlaamse natuur Informatiebrochure Inleiding Benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis en de fauna en flora van de diverse West- Vlaamse landschappen? Op zoek naar de naam van een Noordzeeschelp,

Nadere informatie

donderdag 25 november : gaan we op wandeltocht in de Marollenwijk in Brussel onder begeleiding van gidsen (daguitstap met autocar)

donderdag 25 november : gaan we op wandeltocht in de Marollenwijk in Brussel onder begeleiding van gidsen (daguitstap met autocar) DRIEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT Seniorenclub BNP Paribas Fortis Aalst 16 de JAARGANG - VOLGNUMMER: 64 Maanden: oktober november december 2010 Erkenningnummer P809044 België Belgique P.B. P.P 9100 Sint-Niklaas-Mail

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo.

Alle informatie voor georganiseerde en niet-georganiseerde activiteiten voor clubs en volwassenen kan je terugvinden in de aximfo. Carry-Le-Rouet animatieprogramma Hôtel Club Vacanciel Vakantie met aximfo Aan u de keuze, elke dag opnieuw Beste vakantiegast, welkom in Carry-le-Rouet! Wij willen er ook dit jaar alles aan doen om u een

Nadere informatie

Doelstellingen en informatie laatstejaarsreizen 2012 2013

Doelstellingen en informatie laatstejaarsreizen 2012 2013 Sint Theresiacollege Sint Theresiacollege eerste graad Veldstraat 11 1880 Kapelle op den Bos http://www.stk.be info@stk.be Doelstellingen en informatie laatstejaarsreizen 2012 2013 1. Doelstellingen Voor

Nadere informatie

BRASSERIE D ACHOUFFE - B-6666 ACHOUFFE / WIBRIN - BELGIQUE - WWW.ACHOUFFE.BE

BRASSERIE D ACHOUFFE - B-6666 ACHOUFFE / WIBRIN - BELGIQUE - WWW.ACHOUFFE.BE ALGEMENE VOORWAARDEN Standaard bezoek Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke deelnemer of groep van deelnemers aan het Standaard bezoek van toepassing zijn. Neem deze grondig door zodat onze organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. magazine voor bestuursleden /lente 2014 DE NATUURVRIENDEN VOOR ACTIEVE EN DUURZAME VRIJE TIJD

Nieuwsbrief. magazine voor bestuursleden /lente 2014 DE NATUURVRIENDEN VOOR ACTIEVE EN DUURZAME VRIJE TIJD de Nieuwsbrief magazine voor bestuursleden /lente 2014 DE NATUURVRIENDEN VOOR ACTIEVE EN DUURZAME VRIJE TIJD in dit nummer 2 Belangrijke data 3 Activiteiten: Natuurvriendendag in Oudenaarde 4 Activiteiten:

Nadere informatie

30 2015 93, 8024 DX 038-444 69 29. SEPA

30 2015 93, 8024 DX 038-444 69 29. SEPA Mailing juni 2015 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, telefoon 038-444 69 29 Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle E-mailadres aczwolle@ssen-spenzwolle.nl

Nadere informatie

arrangementen en vakantieweken voor senioren in 2015 Ernst Sillem Hoeve

arrangementen en vakantieweken voor senioren in 2015 Ernst Sillem Hoeve arrangementen en vakantieweken voor senioren in 2015 Ernst Sillem Hoeve Soestdijkerweg 10b, 3734 MH, Lage Vuursche Telefoon 035-6668541 Website: www.esh.nl en www.vrienden-esh.nl Ernst Sillem Hoeve Al

Nadere informatie

123feelfree nooit was gezondheid zo fun. Vlaanderen Vakantiecheque leuke kustadressen xenarjo. Een nieuwe lente, een nieuwe levensstijl

123feelfree nooit was gezondheid zo fun. Vlaanderen Vakantiecheque leuke kustadressen xenarjo. Een nieuwe lente, een nieuwe levensstijl Westtoer de Kust in vier seizoenen 123feelfree nooit was gezondheid zo fun Vlaanderen Vakantiecheque leuke kustadressen xenarjo NR. 21 - MAART 2015 XENARJO.BE zin in zee Een nieuwe lente, een nieuwe levensstijl

Nadere informatie

Reizen op z n best. voor clubs, verenigingen en groepen. Fietsvakanties. Vakanties personen met een beperking. Meerdaagse autocarreizen

Reizen op z n best. voor clubs, verenigingen en groepen. Fietsvakanties. Vakanties personen met een beperking. Meerdaagse autocarreizen Fietelstraat 129 9700 Oudenaarde-Eine T 055 31 12 40 info@scheldevallei.be Fietsvakanties Meerdaagse autocarreizen Vakanties personen met een beperking Vlieg- en autocarvakanties Citytrips Dagreizen Cruises

Nadere informatie

Zomers actief voor 50+

Zomers actief voor 50+ 2015 Zomers actief voor 50+ Goede tradities moet je in ere houden Voor u ligt het boekje Zomers Actief voor 50-plussers 2015. Ook dit jaar weer met inspirerende, interessante, actieve en leuke activiteiten

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Kapelle-op-den-Bos 2013-09-25. Aan de ouders en leerlingen. Laatstejaarsreis april 2014. Geachte ouders Beste leerling

Kapelle-op-den-Bos 2013-09-25. Aan de ouders en leerlingen. Laatstejaarsreis april 2014. Geachte ouders Beste leerling Kapelle-op-den-Bos 2013-09-25 Aan de ouders en leerlingen Laatstejaarsreis april 2014 Geachte ouders Beste leerling Traditiegetrouw plannen we een aantal dagen voor de paasvakantie en tijdens de Paasvakantie

Nadere informatie

AEP Group. active education partners. VAKANTIES IN BINNEN- EN BUITENLAND bus trein vliegtuig culturele rondritten riviercruiseslic A1802

AEP Group. active education partners. VAKANTIES IN BINNEN- EN BUITENLAND bus trein vliegtuig culturele rondritten riviercruiseslic A1802 vakanties voor 50-plussers 2013 AEP Group active education partners VAKANTIES IN BINNEN- EN BUITENLAND bus trein vliegtuig culturele rondritten riviercruiseslic A1802 Beste reiziger, De groep AEP is al

Nadere informatie

In 2013 opnieuw een AANTREKKELIJK én AANLOKKELIJK AANBOD:

In 2013 opnieuw een AANTREKKELIJK én AANLOKKELIJK AANBOD: 2 Bekaert Seniorenclub vzw is een afdeling van de sociaal-culturele vereniging FedOS vzw, met zetel te Warmoesstraat 13, 1210 Brussel. Hierdoor valt Bekaert Seniorenclub vzw onder toepassing van het decreet

Nadere informatie

Voorwoord Blz. 3. Badminton Blz. 4. Transitienetwerken 17 februari Blz. 6. Poppenkleedjes maken 9 maart Blz. 7. Vijgen na Pasen 25 april Blz.

Voorwoord Blz. 3. Badminton Blz. 4. Transitienetwerken 17 februari Blz. 6. Poppenkleedjes maken 9 maart Blz. 7. Vijgen na Pasen 25 april Blz. 18 e jaargang nr.1 Februari 2011 1 2 Voorwoord Blz. 3 Badminton Blz. 4 Transitienetwerken 17 februari Blz. 6 Poppenkleedjes maken 9 maart Blz. 7 Vijgen na Pasen 25 april Blz. 8 Gezi(e)nsdag 15 mei Blz.

Nadere informatie

roepen tips voor g 2014

roepen tips voor g 2014 ips voor groepen 2014 Beste vriend van Heuvelland, U komt binnenkort naar Heuvelland met uw familie, vrienden of vereniging? Een goed idee. Palet aan mogelijkheden Deze brochure maakt u wegwijs in het

Nadere informatie

Gezinsklapper. Gezinsfietstocht zondag 13 juli 2014. 20 k. Afdeling Wevelgem. www.gezinsbondwevelgem.be. Volg ons op Facebook

Gezinsklapper. Gezinsfietstocht zondag 13 juli 2014. 20 k. Afdeling Wevelgem. www.gezinsbondwevelgem.be. Volg ons op Facebook Gezinsfietstocht zondag 13 juli 2014 Gezinsklapper Gratis inschrijven vanaf 13u45 Start: 14u30 aan Den Ast (t.h.v. containerpark Gullegem, Koningin Fabiolastraat) Aankomst: BO De Waterlelie, Sint-Maartensplein,

Nadere informatie

DAG 2 Villefranche (Monaco)

DAG 2 Villefranche (Monaco) AANBOD EXCURSIES DAG 2 Villefranche (Monaco) Omstreeks 08:30 u komt ons schip aan in de baai van Villefranche. Dit is eerlijk gezegd een mooi plaatsje om voor anker te gaan. Het schip ligt niet aan de

Nadere informatie