Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Financia Club Oostende Fina-Tielt Iepfina Ieper Popfina Poperinge Thorfina Torhout Vrikawe Brugge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Financia Club Oostende Fina-Tielt Iepfina Ieper Popfina Poperinge Thorfina Torhout Vrikawe Brugge"

Transcriptie

1 Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Financia Club Oostende Fina-Tielt Iepfina Ieper Popfina Poperinge Thorfina Torhout Vrikawe Brugge De verenigde vriendenkringen van West-Vlaanderen en de vriendenbond AFV nodigen iedereen uit op de nationale culturele dag van Financiën De Westhoek, verre uithoek van West-Vlaanderen, heeft een uniek cultureel erfgoed. Wij selecteerden vier pakketten die een mooi overzicht van de streek geven. Centraal staat Diksmuide, parel van de Westhoek. Je kan in Diksmuide blijven, maar ook kiezen voor één van de andere pakketten. Wij heten je welkom In het Cultureel centrum KruispunT, Maria Doolaeghestr 2 B te 8600 Diksmuide. Het secretariaat in Cultuurcentrum KruispunT is doorlopend open van 8.00 tot uur. Alle deelnemers krijgen een mapje met wat toeristische documentatie en de nodige bonnetjes voor het gekozen pakket en maaltijden. Ontbijt kan vanaf 8.00 uur, 2 koffiekoeken, koffie/thee/warme chocolade : Kostprijs : Volwassenen: 6,- - kinderen 12 jaar 3,- Middaglunch naargelang het gekozen pakket (zie verder in dit programmaboekje). Om uur komt iedereen terug naar het CC, waar Ficult 2011 afgesloten wordt met een glaasje en de band Graffiti voor de muzikale omlijsting zorgt. Er werd geen avondmaal voorzien: Diksmuide telt vele restaurants, van bistro tot klassezaak, je vindt dus zeker je gading! De Westhoek is een afwisselend gebied met polders, kustgemeenten, vruchtbare akkers, historische stadjes en vriendelijke dorpjes. Dwars door het gebied stroomt de rivier de IJzer. Het gebied ten westen ervan wordt Bachten de kupe genoemd. Kijk ook op Ga mee op verkenning in Diksmuide, Veurne, de Polderdorpjes of waai eens uit aan de Westkust.

2 Verenigde Vriendenkringen van West-Vlaanderen Hoe kom je er? Met de auto: E40 afrit 3 (Nieuwpoort) Volg Diksmuide (N 355 N 35) Parkeren kan aan het station, (let op : deels blauwe zone!) of aan het Financiecentrum. (N 369 Woumenweg) Met de trein: Het station Diksmuide ligt op de IR lijn Gent-De Panne. Uurregeling op Op zaterdagnamiddag is er Boerenmarkt en kan je dus niet parkeren op de grote markt! Prijsopgave: Zie de verschillende pakketten. Je krijgt een ganse dag voor werkelijk geen geld! Deze prijzen zijn enkel mogelijk door een flinke tussenkomst van de Sociale Dienst. Inschrijven: Je kan inschrijven met het formulier achteraan of via de website, én betaling op rekening nr BE op naam van Vrikawe vzw, met vermelding ficult naam voorkomend op het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot 1 september Annuleringen na 22/9/2011 worden niet terugbetaald. Enkel na ontvangst van het verschuldigde bedrag is uw inschrijving definitief. Contact: Provinciale vereniging der vriendenkringen van Financien West-Vlaanderen Frans Demey, Provinciaal voorzitter: tel 0257/ frans.demey@minfin.fed.be of frans.demey@skynet.be Franky Vandevelde, secretaris : tel 0257/ franky.vandevelde@minfin.fed.be of info@vrikawe.be Kijk ook op Daar kan je online inschrijven. Trio Graffiti Johan Vandecaveye, accordeon, Harold Debusschere, viool, Luc Cauwelier, gitaar Ficult 2011 sluit af met een kleine receptie en een muzikale noot door het Trio Graffiti om uur in CC KruispunT.

3 Pakket 1 : Diksmuide In dit pakket kan je zelf kiezen: de verschillende onderdelen kunnen gecombineerd worden. Eenmaal je keuze gemaakt ligt die wel vast. Er is een voormiddag- en een namiddagprogramma. Over de middag kom je terug in ons KruispunT. Stel dus je dag samen à la carte. Toch is het een heel budgetvriendelijke optie: Je kan het ganse dagpakket al meemaken vanaf 10,- per persoon! 9.30 u Voormiddagprogramma Te kiezen uit één van volgende opties: Optie A komt o.m. langs het begijnhof Optie B: vredesmonument en IJzertoren Optie A : Stadswandeling met gids duur 2 uur Op verkenning in het historische stadje, parel van de Westhoek. Optie B : Bezoek aan de IJzertoren Museum, Oorlog en Vrede (WO I en II), de Vlaamse ontvoogdingsstrijd Optie C : Bezoek aan de paardenfokkerij en melkerij Hof ter Zeedycke Rondleiding en proeven. Optie D: Bezoek aan het natuurgebied de Blankaart met boottocht op de Fluisterboot, begeleiding door natuurgids u : Middagpauze : naar keuze - lunchpakket met broodje kaas & hesp, zeer verzorgd. (kan in het KruispunT of buitenshuis genuttigd worden of - middaglunch in het KruispunT : verzorgde koude schotel of - je eigen pick-nick of een etentje in één van de vele Diksmuidse zaken (zorg er wel voor op tijd terug te zijn voor het namiddaggedeelte) u Namiddagprogramma Zelfde opties als in de voormiddag (Je kiest bvb. A voor de voormiddag, C voor de namiddag.) Opmerking: in de namiddag is geen Franstalige gids beschikbaar in Hof ter Zeedycke (optie C) 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Optie C: Hof ter Zeedycke Prijs voor dit pakket Zonder middagmaal, verder alle inkomgelden, gidsen en bus inbegrepen: 10,- Idem, met middag lunchpakket (belegd broodje) 12,50 Idem, met middag koude schotel 20,- Dranken bij het middageten niet inbegrepen. Duid je opties voor het dagprogramma en het middageten aan op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Optie D: Natuurgebied de Blankaart Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om uw keuze VM/NM aan te passen naargelang het aantal inschrijvingen.

4 Pakket 2 : Polderdorpen Dit is een vast omlijnd pakket: je stapt om 9.15 uur op de bus, maakt het ganse dagprogramma mee, en komt tegen uur terug in Diksmuide. Lekker gemakkelijk: vaste prijs, vast programma, een optie zonder zorgen! Hof van Wyckhuyse 9.15u : Vertrek van de bus (op de grote Markt van Diksmuide) We rijden door de Polders tot in Alveringem, waar een gids op de bus stapt en ons de voornaamste bezienswaardigheden van de streek toont. We komen onder meer in het Hof van Wyckhuyse en de kerk van Alveringem, We bezoeken het gloednieuwe bezoekerscentrum van de befaamde koekjesfabriek Destrooper in Lo. De middaglunch wordt geserveerd in de ruime cafetaria van Bossaert. Wij kozen voor u een belegde boerenboterham met groentengarnituur. Destrooper: een begrip voor lekkerbekken Na de middag bezoeken we het oldtimermuseum Bossaert Het museum heeft een unieke collectie van ruim 100 voertuigen, zowel personenauto s, vrachtwagens als moto s. Er is bijzondere aandacht voor de Belgische merken Minerva, Imperia, Excelsior, Sarolea, Gillet en FN. Door de rustige polders rijden we terug naar Diksmuide. Oltimers Bossaert 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Prijs voor dit pakket: 15,- Alle inkomgelden, gidsen, bus én middagmaal inbegrepen Niet inbegrepen: dranken bij de middaglunch, en eventuele andere consumpties Kies Polderdorpen op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Typische hoeve van Bachten de Kupe Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om het programma aan te passen naargelang de weersomstandigheden en het aantal inschrijvingen.

5 Pakket 3: Veurne In dit pakket kan je voor een deel zelf kiezen: je stapt om 9.30 uur op de bus, maakt het ganse dagprogramma mee, en komt tegen uur terug in Diksmuide. Je reist de ganse dag mee, maar in Veurne kan je opteren voor een workshop broodjes bakken. Eenmaal je keuze gemaakt ligt die wel vast. Veurne Stadhuis 9.30u : Vertrek van de bus op de grote Markt van Diksmuide Op toertocht door de Polders. Veurne-Ambacht is een idyllische plattelandsstreek. Je komt langs de mooiste plaatsjes, verstilde dorpen zoals Beauvoorde, Houtem, Leisele, Izenberge en Bulskamp. De oude polders vormen dromerige landschappen. Middaglunch in een café op de Grote Markt in Veurne (of in het bakkerijmuseum) Gebruik het lunchbroodje van Ficult of uw eigen picknick. (consumptie verplicht niet inbegrepen in de prijs) Na de middag kan je kiezen Veurne Landshuis A. We hebben een afspraak met de gids voor een stadsverkenning doorheen het oude hart van Veurne. We bezoeken ook het stadhuis en proeven streekspecialiteiten in het landshuis. B. Je houdt wel van brood bakken en je bent geen absolute beginner meer: Kies dan voor een bezoek aan het Bakkerijmuseum mét workshop. Onder deskundige leiding bak je je eigen broodjes. Je krijgt tips van een professional. -> Deze optie is beperkt tot de eerste 25 ingeschrevenen! Beide groepen stappen terug de bus op en rijden terug naar Diksmuide. Bakkerijmuseum 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Prijs voor dit pakket: 10,- Alle inkomgelden, gidsen, bus inbegrepen Met inbegrip van het Ficult-lunchbroodje: 12,50 Kies Veurne op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Vergeet niet je optie Brood bakken aan te duiden, als je daar bij wil zijn. Eggewaartskapelle Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om het programma aan te passen naargelang de weersomstandigheden en het aantal inschrijvingen.

6 Pakket 4: Westkust Ook dit is een vast omlijnd pakket: je stapt om 9.15 uur op de bus, maakt het ganse dagprogramma mee, en komt tegen uur terug in Diksmuide. Lekker gemakkelijk: vaste prijs, vast programma, een optie zonder zorgen! Nieuwpoort stadhuis 9.15u : Vertrek van de bus op de grote Markt van Diksmuide Toertocht door de Polders. De IJzer is nooit ver weg. In Nieuwpoort schepen we in voor een boottochtje op de IJzermonding. Een uniek zicht op de vismijn, jachthaven en het natuurgebied IJzermonding. Daarna wacht ons een gids, die ons het mooie stadje toont: de huidige rust staat in schril contrast met de bewogen geschiedenis van dit vissersplaatsje. Middagmaal in Floréal Nieuwpoort: verzorgde (koude) visschotel met groenten en aardappelsalade. Eén drankje naar keuze inbegrepen. Nieuwpoort : vismijn en kaaiplein Na de middag gaan we naar Oostduinkerke, waar we het prachtige visserijmuseum bezoeken. Een gids begeleidt ons doorheen de verschillende zalen. Naast de gewone visserij is er bijzondere aandacht voor de garnaalvissers te paard, typisch voor Oostduinkerke. In estaminet de Peerdenvisser is het aangenaam verpozen... Door de rustige Polders rijden we terug naar Diksmuide. Oostduinkerke Visserijmuseum 17.00u : Dagafsluiting in het KruispunT met een glaasje en een muzikaal aperitief. Prijs voor dit pakket: 20,- Alle inkomgelden, gidsen, bus én middagmaal (met drankje) inbegrepen Niet inbegrepen: eventuele consumpties in bvb. De Peerdenvisser. Kies Westkust op het inschrijvingsformulier of bij je online boeking. Estaminet de Peerdevisscher Ficult 2011 behoudt zich het recht voor om het programma aan te passen naargelang de weersomstandigheden en het aantal inschrijvingen.

7 INSCHRIJVINGSFORMULIER Stuur dit formulier voor 1/9/2011 aan: Ficult 2011, p/a Martine Talon, Woumenweg 49, 8600 Diksmuide of fax het naar nr. 0257/ Je kan ook online inschrijven via (volg de instructies op de site) Voorbehouden organisatie Betaald op Bedrag

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt u uit voor een heerlijk verblijf

Nadere informatie

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Een overzicht van onze volgende activiteiten: Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Wij komen samen aan de dienst toerisme op de Grote Markt 13 om 10

Nadere informatie

JH Kortrijk GEOPEND 1 APRIL 2015

JH Kortrijk GEOPEND 1 APRIL 2015 JH Kortrijk GEOPEN D 1 APRIL 2015 Vanaf april 2015 verwelkomen we jullie opnieuw in Kortrijk, in een gloednieuw gebouw! Op de bestaande site in de Passionistenlaan werd een nieuw en indrukwekkend hostel

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen Domein Westhoek 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt Domein Westhoek u

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord JH Oostduinkerke Naast het strand en de zee zijn de natuurgebieden ongetwijfeld de grootste troef van de badplaats Koksijde-Oostduinkerke. Niet enkel de natuur maar ook het Koksijdse erfgoedpatrimonium

Nadere informatie

BRENG EEN BEZOEK AAN HET MOUT- & BROUWHUIS DE SNOEK IN ALVERINGEM MET EEN GROEP OF VERENIGING IN 2017

BRENG EEN BEZOEK AAN HET MOUT- & BROUWHUIS DE SNOEK IN ALVERINGEM MET EEN GROEP OF VERENIGING IN 2017 BRENG EEN BEZOEK AAN HET MOUT- & BROUWHUIS DE SNOEK IN ALVERINGEM MET EEN GROEP OF VERENIGING IN 2017 Bezoek het Mout- & Brouwhuis de Snoek in Alveringem. Het is de enige nog volledig intacte brouwerij

Nadere informatie

BRENG EEN BEZOEK AAN HET MOUT -& BROUWHUIS DE SNOEK IN ALVERINGEM MET EEN GROEP OF VERENIGING IN 2017

BRENG EEN BEZOEK AAN HET MOUT -& BROUWHUIS DE SNOEK IN ALVERINGEM MET EEN GROEP OF VERENIGING IN 2017 BRENG EEN BEZOEK AAN HET MOUT -& BROUWHUIS DE SNOEK IN ALVERINGEM MET EEN GROEP OF VERENIGING IN 2017 Bezoek het Mout - & Brouwhuis de Snoek in Alveringem. Het is de enige nog volledig intacte brouwerij

Nadere informatie

Onze troeven: - Persoonlijk contact en service - maatwerk en flexibiliteit - comfort en uitgebreide lokale kennis

Onze troeven: - Persoonlijk contact en service - maatwerk en flexibiliteit - comfort en uitgebreide lokale kennis Dagarrangementen voor groepen: suggesties Onze dienstverlening staat garant voor persoonlijk advies op maat van de klant. Daarvoor kan gerekend worden op de uitgebreide lokale kennis van onze medewerkers.

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

NIEUWS flash april 2013

NIEUWS flash april 2013 NIEUWS flash april 2013 Goed nieuws! De prijzen voor de busreis Rochefort en de vierdaagse busreis Friesland zijn bekend. Check onze site WWW.LBGB.BE voor foto's of meer informatie over activiteiten! Wanneer

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden JH Brugge De charmes van Brugge, het "Venetië van het Noorden", waar kunst voor het rapen ligt en waar historische panden zich spiegelen in het water van de kanalen, zijn genoeg bekend. Brugge is immers

Nadere informatie

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Beste vrienden, Jaarlijks proberen de Vriendenkringen Leie-Schelde en IJzer-Mandel hun beste beentje voor te zetten om voor de oud-collega s een gezellige

Nadere informatie

Daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen

Daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen Davidsfonds Wortegem-Petegem nodigt je uit op zaterdag 16 juni 2018 Daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor een culturele daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen! Zeeuws-Vlaanderen

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Verenigde Vriendenkringen Financiën West-Vlaanderen p/a Koning Albert I ln 1/5 bus 3, 8200 BRUGGE

Verenigde Vriendenkringen Financiën West-Vlaanderen p/a Koning Albert I ln 1/5 bus 3, 8200 BRUGGE Verenigde Vriendenkringen Financiën West-Vlaanderen p/a Koning Albert I ln 1/5 bus 3, 8200 BRUGGE Vriendenbond van Financiën Stafdienst P&O dienst Welzijn Kon. Albert II-laan 33 PB 8 1000 Brussel De verenigde

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord JH Oostduinkerke Naast het strand en de zee zijn de natuurgebieden ongetwijfeld de grootste troef van de badplaats Koksijde-Oostduinkerke. Niet enkel de natuur maar ook het Koksijdse erfgoedpatrimonium

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMODATIE. Capaciteit: 74 bedden. 1 klaslokaal met radio en CD-speler, video, Tv, DVD, projector, bord

FACILITEITEN ACCOMODATIE. Capaciteit: 74 bedden. 1 klaslokaal met radio en CD-speler, video, Tv, DVD, projector, bord JH Maldegem Maldegem is een aangenaam dorp met een vrij rijk historisch verleden. In de middeleeuwen was Maldegem één van de belangrijkste heerlijkheden van Vlaanderen. Binnen een cirkel van minder dan

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

ACCOMMODATIE FACILITEITEN. Capaciteit: 119 bedden. 1 vergaderzaal (max 100 pers) op aanvraag

ACCOMMODATIE FACILITEITEN. Capaciteit: 119 bedden. 1 vergaderzaal (max 100 pers) op aanvraag JH Gent De stadsjeugdherberg De Draecke ligt midden in het historische centrum vlakbij het bekende Gravensteen en de Graslei. Alle bezienswaardigheden van deze stad liggen op wandelafstand van de jeugdherberg,

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail:

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail: Zomeruitstappen 2016 WVA vzw Rijselstraat 98 8900 Ieper tel: 057 21 55 35 mail: info@wvavzw.be 1 Inhoud Kaft....1 Inhoud...2 Algemene informatie.3 Dinsdag 19 juli: Planckendael...... 4 Dinsdag 26 juli:

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD JUNI 2017

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD JUNI 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD JUNI 2017 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 2 DINSDAG 6 JUNI, 9u15 11u45 1. We spelen een spelletje kubb in onze

Nadere informatie

Rondleidingen om 10u, 11u, 13.30u, 14.30u, 15.30u, 16.30 en 17.30u Ravensteen, Koninklijke Plaats 7, Koksijde

Rondleidingen om 10u, 11u, 13.30u, 14.30u, 15.30u, 16.30 en 17.30u Ravensteen, Koninklijke Plaats 7, Koksijde Dit prachtige gebouw in neo-vlaamse renaissancestijl was niet van in den beginne het restaurant en internaat van de hotelschool Ten Duinen. Het werd in 1938 opgericht door de Vrije Mijnwerkers van Limburg

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 Maandag 2 juli Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Maandag

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten als ge van ze leven in de westhoek passeert deur regen en noorderwinden keert omme den tijd als g' alhier passeert den oorlog ga j' hier were vinden (uit het liedje 'Duizend soldaten' van Willem Vermandere)

Nadere informatie

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen Arrangementen en Daguitstappen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke toeristische omgeving te ontdekken en om

Nadere informatie

JH Oostende GEOPEND 1 SINDS FEBRUARI 2014

JH Oostende GEOPEND 1 SINDS FEBRUARI 2014 JH Oostende GEOP 1 FEB END SIND S RUAR I 201 4 Oostende, Oostende, de "Koningin der badsteden", heeft het! Het is een kosmopolitische stad met vele troeven en steunt op een rijk verleden. Er is de zeehaven

Nadere informatie

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN 53 8370 BLANKENBERGE 050 42 84 97 REKENINGNUMMER BE34 4727 0645 2190 REDACTIE NIC OTTEVAERE ERIC DE VILLE IVAN DE LEU LAY OUT FRANKY MAELSTAF NIEUWSBRIEF HET

Nadere informatie

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 3 juli 2015 Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Cultuur Connaisseur 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 Cassel In de ochtend brengt de autocar ons

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Leuven Leuven, de hoofdstad van de provincie Vlaams Brabant, heeft een eeuwenoude geschiedenis; getuigen hiervan zijn de beroemde universiteit (één van de oudste ter wereld), het prachtige gotische

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

TRENDRAPPORT WESTHOEK

TRENDRAPPORT WESTHOEK TRENDRAPPORT WESTHOEK 2014-2015 Deel 1: Aanbod Tabel 1.1: Watersport en musea/ attracties, Westhoek 2002 2007 2012 2014 2015 2014-2015 Watersport Watersportclubs - 7 7 6 6 +0 Jachtclubs - 3 3 3 3 +0

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen JH Dudzele De jeugdherberg van Dudzele is bijzonder rustig gelegen langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Vanuit de jeugdherberg kun je gemakkelijk naar Brugge

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD AUGUSTUS 2019

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD AUGUSTUS 2019 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD AUGUSTUS 2019 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 MAANDAG 12 AUGUSTUS, 9u15 11u45 1. We maken een wandeling te

Nadere informatie

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!!

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!! S O U N D X P E R I E N C E Stemexpressie in verbinding INTENSIEVE ZANGCURSUS «LUISTER EN ZING» GEÏNSPIREERD OP DE FILM «AS IT IS IN HEAVEN» TER LOO- 27 EN 28 DECEMBER 2014 Els Cuypers - Jan Davidtsstraat

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege. Blankenberge Dag van de geschiedenis op 15 maart Beste ouder (s)

Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege. Blankenberge Dag van de geschiedenis op 15 maart Beste ouder (s) Weststraat 86 Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege 8370 BLANKENBERGE tel 050 41 79 91 fax 050 42 85 39 info@demare.be www.demare.be Blankenberge 2011-02-20 Dag van de geschiedenis op 15 maart 2011

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen JH Dudzele De jeugdherberg van Dudzele is bijzonder rustig gelegen langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Vanuit de jeugdherberg kun je gemakkelijk naar Brugge

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

Zomerhappening met Big Band donderdag 25/06/2015

Zomerhappening met Big Band donderdag 25/06/2015 Bericht aan alle leden Brussel, 12 juni 2015 Beste leden, Zomerhappening met Big Band donderdag 25/06/2015 De jaarlijkse zomerreceptie zal plaats vinden op donderdag 25 juni 2015 in de Studio s van Brussel

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

vtbkultuur Scherpenheuvel-Zichem 01-02-03. 2015 Nummer 5 En we zijn weer vertrokken! De feestdagen zijn verteerd. Het nieuwe jaar zijn we al gewoon.

vtbkultuur Scherpenheuvel-Zichem 01-02-03. 2015 Nummer 5 En we zijn weer vertrokken! De feestdagen zijn verteerd. Het nieuwe jaar zijn we al gewoon. vtbkultuur Scherpenheuvel-Zichem 01-02-03. 2015 Nummer 5 Verantwoordelijke uitgever: Ingrid Callebaut En we zijn weer vertrokken! De feestdagen zijn verteerd. Het nieuwe jaar zijn we al gewoon. In januari

Nadere informatie

37 ste jaargang, nr. 403, maart 2017.

37 ste jaargang, nr. 403, maart 2017. 37 ste jaargang, nr. 403, maart 2017. Twee historische aspecten de Gulden Sporenslag en de vlasnijverheid - staan speciaal in de kijker bij ons eendaags bezoek aan die Zuid-West-Vlaamse stad. Maar uiteraard

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden JH Brugge De charmes van Brugge, het "Venetië van het Noorden", waar kunst voor het rapen ligt en waar historische panden zich spiegelen in het water van de kanalen, zijn genoeg bekend. Brugge is immers

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Leuven Leuven, de hoofdstad van de provincie Vlaams Brabant, heeft een eeuwenoude geschiedenis; getuigen hiervan zijn de beroemde universiteit (één van de oudste ter wereld), het prachtige gotische

Nadere informatie

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Enkel Oeverleden! Wil je er even tussenuit om je batterijen op te laden? Wil je in de drukte van alledag een adempauze

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Plaatskenmerk 898 D 13. Westhoek ; autoroutes ---------------------------------------- Blankenberge : Belgische Kust

Plaatskenmerk 898 D 13. Westhoek ; autoroutes ---------------------------------------- Blankenberge : Belgische Kust Art Salon Triptiek '94 1994 Plaatskenmerk 899 D 6 Tentoonstellingen ; Brugge Bailleul, Monts de Flandre, Ypres, Poperinge Plaatskenmerk 898 D 13 Westhoek ; autoroutes Blankenberge : Belgische Kust Plaatskenmerk

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond.

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 45 juni 2016 Zonder woorden. inhoud Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 2 Programma juni 2016 4 juni: kajak

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

Openbaar vervoer: bus- en treinverbindingen (maart 2015)

Openbaar vervoer: bus- en treinverbindingen (maart 2015) Openbaar vervoer: bus- en verbindingen (maart 2015) Openbaar vervoer Aankomstuur Vertrek uit school 's middags Vertrek uit school 's avonds Belbus 8.35u 12.15u 16.30u Belbus Koekelare- Belbus Torhout 8.35u

Nadere informatie

TRT Recreatie. Toertochten 2014

TRT Recreatie. Toertochten 2014 TRT Recreatie Toertochten 2014 Toertocht 11 Datum 17-18 May 2014 Plaats Gray (20km van Dijon) Afstand 48km Prijs 70 : avec hébergement comprenant 1 nuit et 3 repas Personal\Roeien\RandonAviron2014.pdf

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016 VRIENDENKRING van de GEPENSIONEERDE BEDIENDEN van ETEX GROUP. Cc Dhr. P. Balemans, Afgevaardigd-bestuurder Dhr. B. Pinxten, HR-directeur Mevr. L. GUILLIAMS, Management Assistant Comitéleden. VERSLAG VAN

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Lesbrief Voedingsonderwijs

Lesbrief Voedingsonderwijs Lesbrief Voedingsonderwijs 1 _Voorstelling Om te weten moet je proeven De Oude Kaasmakerij is het enige kaasmuseum van het land. In De Oude Kaasmakerij leert de bezoeker de veelzijdigheid en ongelooflijke

Nadere informatie

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst Beste COV-vrienden Vorig jaar konden wij u tijdens de reis naar Duitsland, Tsjechië en Polen enkele vrij onbekende, maar toch zeer mooie hoekjes van deze landen laten ontdekken. Een paar van de toen bezochte

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. 2 localen met wit bord en flap-over. Capaciteit: 112 bedden. 1 polyvalent lokaal met tafels en stoelen (vb.

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. 2 localen met wit bord en flap-over. Capaciteit: 112 bedden. 1 polyvalent lokaal met tafels en stoelen (vb. JH Mechelen Mechelen is geen grootstad maar wel een stad propvol cultuur en historische gebouwen. De historische hoofdstad van de Nederlanden heeft een rijk erfgoed en kreeg de laatste jaren een schitterende

Nadere informatie

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek.

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. 6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. Geachte reiziger, - zaterdag 5 t/m donderdag 10 oktober 2019 - We hebben weer een najaarsreis op het programma staan voor

Nadere informatie

Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u. De rit met de autocar richting Lotharingen duurt ongeveer 1.45u.

Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u. De rit met de autocar richting Lotharingen duurt ongeveer 1.45u. Draaiboek Dag 1 Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u 08.45u 09.15u 09.15u 12.15u Route: van het Centraal Station, Europakruispunt 2 naar de rustplaats Bois de

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Antwerpen Nergens vindt men een wereldstad die gemoedelijker en gastvrijer is dan de Scheldestad. In Antwerpen valt altijd wat te beleven. De stad is niet alleen wijd en zijd vermaard om zijn wereldhaven,

Nadere informatie

GROEPEN EN BUSUITSTAPPEN PRIJSLIJST Welkom! Woumenweg Woumen - tel / fax

GROEPEN EN BUSUITSTAPPEN PRIJSLIJST Welkom! Woumenweg Woumen - tel / fax Woumenweg 291-8600 Woumen - tel / fax 051-50 01 58 - www.jagershof.eu Welkom! Op toeristisch terrein ezit Woumen heel wat troeven: de mooie St. Andrieskerk, het kasteel De Blankaart met een merkwaardig

Nadere informatie

5 t/m 10 oktober - Oradour & Saumur

5 t/m 10 oktober - Oradour & Saumur 5 t/m 10 oktober - Oradour & Saumur 6 daagse battlefield tour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek Een unieke reis naar midden-frankrijk. Ons eerste reisdoel is een uitgebreid bezoek

Nadere informatie

ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI MAGISTRAAL PRIORAAT JOHANNES DE DOPER KAPITTEL EN INVESTITUUR 22 JUNI 23 JUNI 2012

ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI MAGISTRAAL PRIORAAT JOHANNES DE DOPER KAPITTEL EN INVESTITUUR 22 JUNI 23 JUNI 2012 ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI MAGISTRAAL PRIORAAT JOHANNES DE DOPER KAPITTEL EN INVESTITUUR 22 JUNI 23 JUNI 2012 PROGRAMMA 22 23 Juni 2012 Vrijdag 22 juni Locatie Vanaf 17u00 verwelkoming

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

De Beeldbankquiz WESTHOEK verbeeldt - receptie

De Beeldbankquiz WESTHOEK verbeeldt - receptie De Beeldbankquiz Donderdag 13 maart 2014 - WESTHOEK verbeeldt - receptie Enkele afspraken 14 vragen Telkens 1 mogelijk antwoord 1 schiftingsvraag 'WESTHOEK verbeeldt'- receptie - 13 maart 2014 2 De Beeldbankquiz

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD APRIL 2019

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD APRIL 2019 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD APRIL 2019 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 MAANDAG 9 APRIL, 9u15 11u45 1. We brengen een bezoek aan de bibliotheek.

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

vzw GORS Herberg het Klokhuis Martinusstraat 34 3840 Borgloon

vzw GORS Herberg het Klokhuis Martinusstraat 34 3840 Borgloon RESERVATIEBEVESTIGING Haspengouwklassen herberg het Klokhuis Naam van de school: Contactpersoon: Adres : Telefoon : Mail adres : Datum verblijf : Aankomst:. Vertrek:. begeleiding: Prijzen De prijs voor

Nadere informatie

Derde kleuter en eerste graad la ger onderwijs

Derde kleuter en eerste graad la ger onderwijs Floepje en het Water De kleuters en kinderen van de eerste graad maken kennis met het wezentje Floepje dat zowel kan zwemmen als vliegen. Floepje komt op een dag in vervuild water terecht en wordt ziek.

Nadere informatie

Algemene ledendag. Zaterdag 24 maart 2012

Algemene ledendag. Zaterdag 24 maart 2012 De algemene ledendag 2012 Verbond der Vlaamse Academici - Afdeling Oostende Veurne-Diksmuide Algemene ledendag Zaterdag 24 maart 2012 Thermae Palace Hotel in Oostende Koningin Astridlaan 7 8400 De afdeling

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 RONDVAART EN CITADEL : Citadel en kabelbaan,

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. zelfkook mogelijk voor groepen tot 80 personen.

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. zelfkook mogelijk voor groepen tot 80 personen. JH Blankenberge Blankenberge Wandelen, voetballen, zandkastelen bouwen,, het 3 km lange strand nodigt uit tot actie, de zee tot pootjebaden of zwemmen. Over de unieke pier wandel je 350m de zee in. Weg

Nadere informatie

De Canadees Groepstarieven

De Canadees Groepstarieven De Canadees Groepstarieven Ontbijten (vanaf 20 betalende pers. tem 200pers., vanaf 9.30u) Trio van mini ontbijtkoekjes + koffie /thee naar believen (croissant met confituur, ronde suisse, chocoladekoek)

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMODATIE. Capaciteit: 74 bedden. 1 klaslokaal met radio en CD-speler, video, Tv, DVD, projector, bord

FACILITEITEN ACCOMODATIE. Capaciteit: 74 bedden. 1 klaslokaal met radio en CD-speler, video, Tv, DVD, projector, bord JH Maldegem Maldegem is een aangenaam dorp met een vrij rijk historisch verleden. In de middeleeuwen was Maldegem één van de belangrijkste heerlijkheden van Vlaanderen. Binnen een cirkel van minder dan

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD AUGUSTUS 2017

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD AUGUSTUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD AUGUSTUS 2017 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 2 MAANDAG 7 AUGUSTUS, 9u15 11u45 1. We maken een wandeling en

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS

KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS van 9 t.e.m. 11 november 2013 in Chevetogne Volg ons ook op www.ksageraardsbergen.be Beste oud-hernieuwers, Hoewel we mogen rekenen op een mooie nazomer, kunnen we er

Nadere informatie

Van braindrain naar braingain?

Van braindrain naar braingain? Van braindrain naar braingain? Bron cijfers: Steunpunt Sociale Planning Verwerking en interpretatie: RESOC Deelanalyse C Leeftijdscategorie 5+ jaar Netto-migratie 5+ jarigen 5 5-5 - -5 3 Immigratie 44

Nadere informatie

JH Hasselt GEOPEND 1 APRIL 2015

JH Hasselt GEOPEND 1 APRIL 2015 JH Hasselt GEOPEND 1 APRIL 2015 Vanaf april 2015 heeft ook Limburg een moderne stadsjeugdherberg! Het nieuwe hostel heeft een capaciteit van 120 bedden en richt zich op jongeren, budgettoeristen, scholen

Nadere informatie

TRENDRAPPORT WESTHOEK

TRENDRAPPORT WESTHOEK TRENDRAPPORT WESTHOEK 2013-2014 Deel 1: Aanbod Tabel 1.1: Capaciteit in bedden, logies Westhoek Logiesvorm 2002 2007 2012 2013 2014 2013-2014 In % 2014 Hotels 1 582 1 678 1 841 1 840 2 015 +175 17,7

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Rommelmarkten Brocantes. Westhoek - Westkust 2018

Rommelmarkten Brocantes. Westhoek - Westkust 2018 Rommelmarkten Brocantes Westhoek - Westkust 2018 FEBRUARI / FEVRIER 25 WERVIK, zaal Oosthove 056 31 01 25 MAART / MARS 17 WERVIK, garageverkoop 056 31 26 45 (Barrièrestr., Hansbekestr., Westmolenstr.,

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus 2017 inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond 2 Programma zomer Er zijn geen clubactiviteiten op zaterdag tijdens de zomermaanden. Vele

Nadere informatie

Rondleidingen Ghelamco Arena

Rondleidingen Ghelamco Arena Rondleidingen Ghelamco Arena Algemene informatie - Rondleidingen worden steeds gecombineerd met catering in Buffalo Bistro. - Rondleidingen worden georganiseerd op maandag, dinsdag en woensdag, en onder

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 118 bedden. 2 klaslokalen met radio en CD-speler, video, TV, scherm, projector, borden

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 118 bedden. 2 klaslokalen met radio en CD-speler, video, TV, scherm, projector, borden JH Voeren Wie graag eens het typisch Voerlandschap met zijn heuvels, zijn holle wegen en zijn vele bossen wil verkennen, kan moeilijk een betere verblijfplaats vinden dan jeugdherberg De Veurs. Deze jeugdherberg

Nadere informatie

KENT, de tuin van ENGELAND Zaterdag 25 oktober tot dinsdag 28 oktober 2014

KENT, de tuin van ENGELAND Zaterdag 25 oktober tot dinsdag 28 oktober 2014 KENT, de tuin van ENGELAND Zaterdag 25 oktober tot dinsdag 28 oktober 2014 In Kent, dat rijk is aan erfgoed en gezegend is met betoverende tuinen, is het verleden altijd aanwezig. Kent, het oudste graafschap

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie