Vorm: non-conformistisch.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vorm: non-conformistisch."

Transcriptie

1 CLA-Klasse.

2 Tegen de stroom in. De makkelijkste weg is vaak die van de minste weerstand. Wat bekend is, wekt vertrouwen. Maar wat zet iets werkelijk in beweging? Zo lang mogelijk op de golven blijven meedeinen? Wie zich met de stroom mee laat voeren, gaat gewoon in de massa ten onder. De nieuwe CLA komt dan ook juist in opstand tegen dat wat hem afremt. Zijn geringe luchtweerstand legt nieuwe maatstaven aan voor seriemodellen. Zijn vloeiende vormen maken voorbeeldige aerodynamica op imposante wijze zichtbaar. Tegelijkertijd is het fascinerend om te zien hoe de CLA toch trouw blijft aan de eerder uitgezette lijn. Ook al gaat hij tegen de stroom in.

3

4

5 Vorm: non-conformistisch. De aantrekkingskracht van de nieuwe CLA doorbreekt geijkte patronen. Zijn sprekende design geeft een heel nieuwe wending aan de vormgeving van een dynamische coupé, bijvoorbeeld door de strakke belijning van de flanken. De diep doorgetrokken achterzijde hangt vervaarlijk dicht boven het asfalt. De avant-gardistische details zullen wellicht niet bij iedereen in de smaak vallen, maar wel bij degenen die daar oog voor hebben. Deze Mercedes-Benz zet zich dan ook bewust af tegen conventies. Want het is toch dat wat afwijkt van de norm, wat onverwacht is of verrassend, wat de aandacht trekt?

6 Uniformiteit is bij de nieuwe CLA zeker niet de norm. In plaats van zich in een keurslijf te laten persen, kenmerkt het interieur zich door onconventionele contrasten. De dynamische uitstroomopeningen zijn duidelijk geïnspireerd door straalmotoren, terwijl het dashboard inclusief combi-instrument met twee ronde klokken heel veel overeenkomsten vertoont met dat van een sportwagen. Ook het grote, vrijstaande display is een echte blikvanger. Zonder meer opvallend zijn ook het stuurwiel met siernaden en de standaard integraalstoelen. En als u eenmaal hebt plaatsgenomen, zult u merken dat de nieuwe CLA u stilzwijgend uitdaagt om te gaan rijden.

7

8 Turbulentie in maatpak. In de nieuwe CLA zijn uw dromen samengebundeld met alle technische knowhow van Mercedes-Benz. Of het nu om een turbodiesel of -benzinemodel gaat, deze coupé weet uit vier cilinders steeds de maximale kracht te putten. De viervoudige achterasgeleiding en het sportief afgestemde onderstel zorgen voor dynamisch rijgedrag, terwijl DYNAMIC STEERING uw ijzeren wil op het asfalt overdraagt. De automatische transmissie met dubbele koppeling 7G-DCT reageert net zo spontaan en is standaard bij de topmodellen. Het resultaat is gecultiveerde sportiviteit. De nieuwe CLA geeft daarbij alles wat hij heeft, maar verbruikt toch heel weinig. Terwijl het sportonderstel voor een uitstekende wegligging zorgt.

9

10 Design. Aerodynamica op zʼn mooist. De vierdeurs coupé is een geslaagde combinatie van avant-gardistisch exterieurdesign en bijzondere details. Het charismatische front met optionele diamond grille fascineert al bij de eerste aanblik. De voor een coupé typische daklijn en de hoge taillelijn vormen samen met de geaccentueerde flanken een vloeiend silhouet. Het resultaat is een volmaakte vormgeving met een voor seriemodellen absoluut unieke luchtweerstandscoëfficiënt. Laagste c w -waarde voor seriemodellen van 0,23 (onder voorbehoud vanaf tweede kwartaal 2013: CLA BlueEFFICIENCY Edition met 0,22) Sportstoelen (integraalstoelen) in lederlook ARTICO/stof, als optie ook leverbaar in lederlook ARTICO, lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA of leder Optionele comfortstoelen in lederlook ARTICO Twee optionele uitrustingslines: Urban voor een zelfbewuste en atletische look of AMG Line voor een krachtige look Dubbele uitlaat voor de topmodellen, uitrustingslines Urban en AMG Line en in combinatie met het nightpakket Drie optionele designpakketten: nightpakket met opvallende exterieurdetails in hoogglanzend zwart, exclusiefpakket voor stijlvolle accenten en AMGexclusiefpakket voor sportieve interieuraccenten Sportiviteit. De nieuwe CLA is niet alleen uiterlijk maar ook onder de motorkap heel speciaal. Vier dynamische en efficiënte, direct ingespoten motoren met turbo-oplading en ECO start-stopsysteem zorgen ervoor dat het maximumvermogen 155 kw (211 pk) bedraagt. Om ervoor te zorgen dat deze kracht ook vloeiend op het wegdek wordt overgebracht, is de nieuwe CLA standaard met een handgeschakelde zesversnellingsbak uitgerust. Alle motoren kunnen bovendien met een zeventraps automatische transmissie met dubbele koppeling worden gecombineerd. Bij de CLA 220 CDI en CLA 250 is deze transmissie standaard. Het comfortonderstel, dat als optie ook als sportonderstel leverbaar is, zorgt samen met de viervoudige achterasgeleiding voor een dynamisch-sportief rijgedrag en stabiliteit. Een viercilinder dieselmotor met een vermogen van 125 kw (170 pk), een tweede dieselvariant volgt derde kwartaal 2013 Drie viercilinder benzinemotoren met vermogens van 90 kw (122 pk) tot 155 kw (211 pk) DYNAMIC STEERING Viervoudige wielgeleiding achteras De Extended Traction Control zorgt voor verbeterde stabiliteit en wendbaarheid, met name in bochten Zeventraps automatische transmissie met dubbele koppeling 7G-DCT met stuurschakelpaddles en drie schakelprogrammaʼs standaard voor de topmodellen, als optie leverbaar voor alle overige modellen Optionele vierwielaandrijving 4MATIC, onder voorbehoud vanaf derde kwartaal 2013 leverbaar De nieuwe CLA. Ongetemd.

11 Veiligheid. Ook als het om veiligheid gaat, heeft de nieuwe CLA de juiste houding. Dankzij de constructie van de carrosserie en de omvangrijke uitrusting met airbags en gordelsystemen, zorgt deze vierdeurs coupé voor uitgebreide bescherming. Daarnaast beschikt de nieuwe CLA over talrijke hoogwaardige assistentie- en veiligheidssystemen. COLLISION PREVENTION ASSIST met ADAPTIVE BRAKE, dat deel uitmaakt van het integrale veiligheidsconcept van Mercedes-Benz, kan de bestuurder waarschuwen wanneer de afstand tot een voorligger te klein wordt en bij dreigend gevaar ondersteuning bieden bij het remmen. Andere assistentiesystemen zijn bijvoorbeeld de HOLD-functie en de wegrijhulp voor op hellingen. ADAPTIVE BRAKE standaard met geïntegreerde HOLD-functie, droogremmen op nat wegdek en wegrijhulp voor op hellingen AT T EN T I O N A S S I ST o m ve r m o eidheidsverschijnselen te herkennen Standaard bestuurders- en voorpassagiersairbag, sidebags voor, kneebag voor de bestuurder, windowbags voor en achter en optioneel sidebags achter COLLISION PREVENTION ASSIST, inclusief ADAPTIVE BRAKE Automatische afstandsregeling DISTRONIC PLUS (optie) Spoorpakket, inclusief spoor- en dodehoekassistent (optie) Intelligent Light System, inclusief bi-xenonkoplampen, adaptieve grootlichtassistent met led-dagrijlicht en led-achterlichten (optie) P R E - S A F E - s y s te e m m et r e ve r s i b e l e go r d e l s p a n n e r s vo o r e n s l u i t f u n c t i e vo o r de zijruiten (optie) Comfort. Real digital. De nieuwe CLA biedt zowel een progressief design als innovatieve technologie. Het centrale TFT-mediadisplay vormt de mobiele communicatiecentrale. Met de als optie leverbare Mercedes-Benz drive kit plus voor de iphone wordt uw iphone 4/4S volledig in de nieuwe CLA geïntegreerd. De bijpassende Digital DriveStyle app kan gratis worden gedownload vanuit de itunes App Store. Op deze manier kunt u met de app, AUDIO 20 CD en COMAND Online ook beschikken over de functionaliteit van uw iphone, die in het display wordt weergegeven en met behulp van de controller in de middenarmsteun veilig en comfortabel kan worden bediend. Multifunctioneel stuurwiel met twaalf functietoetsen AUDIO 20 CD met vrijstaand 14,7-cm display, usb- en Bluetooth -aansluiting Becker MAP PILOT (optie) M u l t i m e d i a s y s te e m C O M A N D O n l i n e m et internettoegang, navigatie vanaf harde schijf, 17,8-cm beeldscherm en snelheidslimietassistent (optie) Harman Kardon Logic 7 surround sound system Panoramaschuifdak (optie) Actieve parkeerassistent met file- en dwarsparkeren, inclusief PARKTRONIC en achteruitrijcamera (beide als optie leverbaar) Licht- en zichtpakket, inclusief sfeerverlichting (optie) El e k t r i s c h b e d i e n d e p a r ke e r r e m

12 Wereldkampioen aerodynamica. De nieuwe CLA heeft een vloeiende vormgeving. Daarmee wordt niet alleen in de windtunnel maar ook op de weg een heel lage luchtweerstand gerealiseerd. Dit heeft niet alleen een opvallend uiterlijk als resultaat, maar ook een luchtweerstandscoëfficiënt van 0,23, de laagste die ooit bij een seriemodel is gemeten een benchmark die alleen door een andere uitvoering van de nieuwe CLA wordt overtroffen. De CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition behaalt (onder voorbehoud vanaf tweede kwartaal 2013) dankzij verdere technologische innovaties een waarde van slechts 0,22. Wat betekent dat in de praktijk? De geop timaliseerde luchtstroming draagt wezenlijk bij aan een lagere luchtweerstand. Dat is niet alleen merkbaar in het geringere brand stofverbruik: de opwaartse krachten aan de voor- en achteras zorgen voor een dynamisch rijgedrag, een hoge rijstabiliteit bij hogere snelheden en een veilig rijgevoel bij zijwind. De voorbeeldige aerodynamica werkt door tot in het interieur, waar bijzonder weinig rijwindgeluiden te horen zijn ongekend voor deze klasse. Waarmee eens te meer bewezen is dat goede aerodynamica nooit een doel op zichzelf is, maar ook een positief effect heeft op een aantal andere factoren. De nieuwe CLA beschikt standaard over de beste luchtweerstandscoëfficiënt die ooit voor een seriemodel is gemeten.

13 Standaarduitvoering. Uitrustingsline Urban. Al in de standaarduitvoering verenigt de nieuwe CLA een sportief, modern interieur met een opvallend exterieur. De nieuwe CLA wordt af fabriek geleverd met een zwarte grille met zilverkleurige lamel en chroomaccenten, alsmede tienspaaks lichtmetalen velgen met banden 205/55 R 16. De CLA 250 en CLA 220 CDI beschikken standaard over tienspaaks lichtmetalen velgen met banden 225/45 R 17. Het interieur overtuigt met sportstoelen in integraallook, driespaaks multifunctioneel stuurwiel met twaalf functietoetsen, DYNAMIC STEERING, multifunctioneel kleurendisplay in het combi-instrument, airconditioning, middenarmsteun met opbergvak, elektrisch bediende parkeerrem en AUDIO 20 CD met usb-aansluiting. De als optie leverbare uitrustingsline Urban geeft de nieuwe CLA een sportief uiterlijk met vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen met banden 225/40 R 18, een diamond grille in hoogglanzend zwart met zilverkleurige lamel en chroomaccenten, alsmede een dubbele uitlaat met rechthoekige uitlaatsierstukken in gepolijst rvs. Het interieur heeft een dynamische uitstraling met sportstoelen in lederlook ARTICO/stof Corumba of optioneel lederlook ARTICO met contrastsiernaden, sierdelen in golvenlook en een multifunctioneel stuurwiel in geperforeerd leder met contrastsiernaad. Comfortstoelen in lederlook ARTICO zijn als optie leverbaar. Het verlaagde sportonderstel zorgt samen met de verlaagde carrosserie hoe dan ook voor een nog krachtigere uitstraling en een bijzonder dynamisch rijgedrag. Sportief-modern interieur met sierdelen in matrixlook zwart. De uitrustingsline Urban met dubbele uitlaat en diffusor met chroomaccent.

14 Nightpakket. Exclusiefpakket. Voor wie van extravagant design houdt, is het nightpakket als optie leverbaar. Dit pakket bestaat uit een hoogglanzend zwarte of zilverkleurige diamond grille met zwarte lamel, zwarte buitenspiegels, hoogglanzend zwarte bovenkant van de portieren, hoogglanzend zwarte ruitframes en warmtewerend donkergetint glas voor de achterruit en achterzijruiten. Het nightpakket is een exterieurpakket voor vergaande individualisering en kan worden gebruikt als aanvulling op de lines Urban of AMG Line. De line Urban heeft standaard zwart glanzende vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen met banden 225/40 R 18. In combinatie met de AMG Line staat de nieuwe CLA op zwart glanzende vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen met banden 225/40 R 18. Het als optie leverbare exclusiefpakket vervult alle wensen op het gebied van een luxueus interieur met verwarmde sportstoelen inclusief viervoudig verstelbare lendensteun voor de bestuurder en voorpassagier, alsmede lederen bekleding in de kleuren zwart, kristalgrijs of notenbruin. De bovenkant van de portieren en het dashboard zijn met een bekleding in lederlook ARTICO zwart of bruin perfect afgestemd op de kleur van het overige interieur en afgewerkt met contrastsiernaden. De middenpanelen van de portieren en de armleuningen zijn naar keuze leverbaar in lederlook ARTICO zwart, grijs of bruin. Het stuurwiel is gedeeltelijk bekleed met geperforeerd zwart leder, net zoals de keuzehendel. De sierdelen zijn uitgevoerd in aluminium trapeziumvormig geslepen. Als optie kunnen de sierdelen echter ook in essenhout zwart glanzend of wortelnotenhout donkerbruin glanzend worden uitgevoerd. Vloermatten in cord met contrastsiernaden ronden het interieur af. Tot het exclusiefpakket behoort ook een autosleutel met infrarood afstandsbediening waarmee zelfs de zijruiten kunnen worden geopend en gesloten. Het nightpakket met zwart gelakte lichtmetalen velgen en donkergetinte ruiten. Het exclusiefpakket met sportstoelen in notenbruin leder en dashboard in lederlook ARTICO.

15 Uitrustingsline AMG Line. AMG-exclusiefpakket. De als optie leverbare uitrustingsline AMG Line zorgt ervoor dat in visueel en technisch opzicht aan de hoogste eisen wordt voldaan, in combinatie met uitzonderlijke rijdynamiek. De kenmerken hiervan zijn de voor- en achterskirt en dorpelverbreders in sportief AMG-design, de zilverkleurige diamond grille met zilverkleurige lamel en chroomaccenten en de dubbele uitlaat met rechthoekige uitlaatsierstukken. Voor een uitstekend rijgedrag en veel rijplezier zorgen het verlaagde sportonderstel, DYNAMIC STEERING, vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen met banden 225/40 R 18 en geperforeerde remschijven voor. Stijlbepalend voor het interieur zijn de sportstoelen in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA zwart met rode contrastsiernaad en het aan de onderzijde afgevlakte multifunctionele, driespaaks sportstuur in gedeeltelijk geperforeerd nappaleder met rode contrastsiernaad. Verdere kenmerken zijn de sierdelen in aluminium geslepen licht, sportpedalen en AMG-vloermatten. De uitrustingsline AMG Line vormt eveneens de basis voor een verder uitgebreid exclusiefpakket. Hierbij worden comfortuitrustingen als verwarmde sportstoelen met vier voudig verstelbare lendensteun voor de bestuurder en voorpassagier gecombineerd met bekleding in geperforeerd leder zwart RED CUT met rode contrastsiernaden en sierdelen in aluminium geslepen licht. De middenpanelen van de portieren, bovenkant van de portieren, armleuningen en het dashboard zijn bekleed met lederlook ARTICO met rode contrastsiernaden. Zowel de zijruiten als het optionele panoramaschuifdak kunnen met behulp van de infrarood afstandsbediening in de autosleutel op afstand worden geopend en gesloten. Dit uitrustingspakket rondt het interieur perfect af en is uitsluitend leverbaar in combinatie met de uitrustings line AMG Line. De uitrustlingsline AMG Line met diamond grille in zilverkleur, sportonderstel en lichtmetalen AMG-velgen. AMG-exclusiefpakket met bekleding in leder zwart RED CUT, sierdelen in aluminium en contrastsiernaden.

16 Unilakken Metallic lakken 1 Standaarduitvoering Uitrustingsline Urban1 589 Jupiterrood 761 Poolzilver Sportstoelen Comfortstoelen 1 Sportstoelen 351 ARTICO2 /stof Coari zwart 101 ARTICO2 zwart 361 ARTICO2 /stof Corumba zwart 650 Cirruswit 787 Mountaingrijs 358 ARTICO2 /stof Coari kristalgrijs 108 ARTICO2 kristalgrijs 368 ARTICO2 /stof Corumba kristalgrijs 696 Nachtzwart 894 Universumblauw 151 ARTICO2, 6 zwart 363 ARTICO2 /stof Corumba zwart/oranje3 Metallic lakken 1 Speciale lakken1 158 ARTICO2, 6 kristalgrijs H88 Matrixlook zwart H88 Matrixlook zwart H50 Golvenlook zilver 191 Kosmoszwart 991 designo poolzilver magno4 H73 AMG carbon1, 4 H73 AMG carbon1, 4 H51 Golvenlook antraciet 5 H73 AMG carbon1, Noorderlichtviolet 993 designo patagoniërood metallic BRIGHT 4 1 Optie. 2 Lederlook. 3 Ruitlook. 4 Onder voorbehoud vanaf derde kwartaal 2013 leverbaar. 5 Optie zonder meerprijs. 6 Optie tegen meerprijs. 7 Microvezelmateriaal.

17 Exclusiefpakket1 Uitrustingsline AMG Line 1 AMG-exclusiefpakket1 Comfortstoelen 1 Sportstoelen Sportstoelen Sportstoelen 151 ARTICO2, 6 zwart 101 ARTICO2 zwart 801 Leder zwart 651 ARTICO 2 /DINAMICA 7 zwart811 Leder zwart RED CUT 158 ARTICO2, 6 kristalgrijs 108 ARTICO2 kristalgrijs 808 Leder kristalgrijs 155 ARTICO2, 6 comobeige 804 Leder notenbruin H50 Golvenlook zilver 739 Aluminium trapeziumvormig geslepen H79 Aluminium geslepen licht H79 Aluminium geslepen licht H51 Golvenlook antraciet5 736 Essenhout zwart glanzend1 H73 AMG carbon1, 4 H73 AMG carbon1, 4 H73 AMG carbon1, 4 H14 Wortelnotenhout donkerbruin glanzend 1 H73 AMG carbon1, 4

18 Afmetingen De afmetingen zijn gemiddelde waarden in millimeters. Ze gelden voor voertuigen in standaarduitvoering en in onbeladen toestand.

19 Technische gegevens. DieselmotorBenzinemotoren CLA 220 CDI CLA 180 CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition 1 CLA 200 CLA 250 Aantal cilinders/opstelling 4/lijn 4/lijn 4/lijn 4/lijn 4/lijn Cilinderinhoud in cm Max. vermogen2 in kw (pk) bij t/min 125 (170)/ (122)/ (122)/ (156)/ (211)/5500 Max. koppel2 in kw (pk) bij t/min 350/ / / / / Transmissie 7G-DCT handg. zesbak handg. zesbak handg. zesbak [7G-DCT] 7G-DCT Acceleratie km/h in sec. [automaat] [8,2] 9,3 [ ] 9,9 [ ] 8,6 [8,5] [6,7] Topsnelheid ca. in km/h [automaat] [230] 230 [ ] 190 [ ] 230 [230] [240] Bandenmaat voor 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Bandenmaat achter 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Brandstof diesel euro euro euro euro Brandstofverbruik 3 gecombineerd l/100 km [automaat] gecombineerd km/l [automaat] [4,5 4,2] [22,2 23,8] [5,6 5,4] [17,9 18,5] [5,0 5,0] [20,0 20,0] 5,7 5,5 [5,5 5,2] 17,5 18,2 [18,2 19,2] [6,2 6,1] [16,1 16,4] CO 2 -emissie3 in g/km gecombineerd [automaat] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emissieklasse Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankinhoud, waarvan reserve ca. in l 50/6,0 50/6,0 50/6,0 50/6,0 50/6,0 Bagageruimtevolume in l Draaicirkel in m 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 Leeggewicht4 in kg [automaat] [1525] 1395 [ ] 1390 [ ] 1395 [1430] [1480] Max. totaalgewicht in kg [automaat] [2005] 1920 [ ] 1850 [ ] 1920 [1915] [1965] 1 Onder voorbehoud leverbaar vanaf tweede kwartaal Opgaven volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens verordening [EG] 715/2007 in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Opgaven volgens richtlijn 92/21/EU met aanpassing naar 95/48/EU (rijklaar, brandstoftank voor 90 % gevuld, met bestuurder 68 kg en bagage 7 kg). De waarden wijken af van het Nederlandse kentekenbewijs. Het betreft de standaarduitvoering; opties en accessoires kunnen dit gewicht verhogen, waardoor het betreffende laadvermogen lager wordt. 5 Wordt standaard geleverd met tienspaaks lichtmetalen velgen met banden 225/45 R 17. Meer technische gegevens kunt u vinden op onze website

20 Recyclen is de laatste fase in de levenscyclus van een voertuig. Binnen de Europese Unie is er wetgeving opgesteld voor het recyclen van voertuigen. In richtlijn 2000/53/EU zijn deze bepalingen opgesteld. Alle Mercedes-Benz modellen worden zo geconstrueerd dat zij zo volledig mogelijk kunnen worden gerecycled. Dit leidt tot een minimale belasting van ons milieu. Daarnaast worden onderdelen verwerkt en hergebruikt, verder ontwikkeld en verbeterd. Een directe investering in de toekomst. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specifi caties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting van deze uitgave (09/12). Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in België en Nederland geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Hiervoor verwijzen wij naar onze laatste prijslijst. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart BC/MC /0113

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Expressionisten. Op uw zoektocht naar het beste kunt u zich niet beter laten begeleiden dan door de gelimiteerde speciale modellen CLA Coupé

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle The new lightness of being. Mettertijd, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger.

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Makes the Best of Every Ground. De nieuwe GLC voor een heel nieuwe beleving van autorijden. Progressiever en atletischer dan ooit. Nagenoeg geluidloos en uiterst

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt.

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt. B-Klasse. Verre reis, gezinsuitje, rijplezier bij de nieuwe generatie B-Klasse valt alles op z n plek. Laat u inspireren door innovatieve technologie. Of door het uiterst flexibele interieur. Of de vele

Nadere informatie

Wat is vrijheid waard?

Wat is vrijheid waard? S-Klasse Cabriolet Wat is vrijheid waard? Heel veel. De nieuwe S-Klasse Cabriolet bewijst het. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met een stijl en een luxe die zowel de

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

CLA Coupé en Shooting Brake. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

CLA Coupé en Shooting Brake. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. CLA Coupé en Shooting Brake Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

B-Klasse. Electric Drive.

B-Klasse. Electric Drive. B-Klasse. Electric Drive. Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B-Klasse Electric Drive een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet rijdt. Ontdek het

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie,

Nadere informatie

Niets is fraaier dan karakter.

Niets is fraaier dan karakter. CLA Shooting Brake Niets is fraaier dan karakter. Het expressieve, sportieve front van de CLA Shooting Brake bezorgt hem een energieke, zelfbewuste aanblik. Inclusief markante voorbumper, diamond grille

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

De C-Klasse Business Solution Limousine.

De C-Klasse Business Solution Limousine. De C-Klasse Business Solution Limousine. C-Klasse Limousine prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 C-KLASSE BUSINESS SOLUTION - NETTOBIJTELLING VANAF 278,- PER MAAND*) Consumentenadviesprijs Consumenten-

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory Specificaties Datum: 13-06-2017 Tellerstand: 900 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20''

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' Specificaties Voertuignummer: 1103327/71 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof:

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u in

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B 250 e een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory Specificaties Voertuignummer: 1103558 Datum: 23-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

GLA Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Bijgewerkt op 6 januari 2016

GLA Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Bijgewerkt op 6 januari 2016 GLA Sport Utility Vehicle Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Bijgewerkt op 6 januari 2016 Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie

Nadere informatie

De BlueEFFICIENCY Editions. 100% Mercedes-Benz, 20% bijtelling. 20% bijtelling

De BlueEFFICIENCY Editions. 100% Mercedes-Benz, 20% bijtelling. 20% bijtelling De BlueEFFICIENCY Editions. 100% Mercedes-Benz, 20% bijtelling. 20% bijtelling De A-Klasse. De nieuwe A-Klasse is in alle opzichten een Mercedes-Benz en toch radicaal anders. Stijlvol, adembenemend sportief

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Nu inclusief de B-Klasse Electric Drive.

B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Nu inclusief de B-Klasse Electric Drive. B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Nu inclusief de B-Klasse Electric Drive. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 200 Cabrio Aut. -/- 22.900,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic Specificaties Voertuignummer: 1103355/72 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300

Nadere informatie

B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. Bijgewerkt op 30 maart 2015. Inclusief de B-Klasse Electric Drive.

B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. Bijgewerkt op 30 maart 2015. Inclusief de B-Klasse Electric Drive. B - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. Bijgewerkt op 30 maart 2015. Inclusief de B-Klasse Electric Drive. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd

Nadere informatie

GLA Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015 Bijgewerkt op 16 oktober 2015.

GLA Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015 Bijgewerkt op 16 oktober 2015. GLA Sport Utility Vehicle Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015 Bijgewerkt op 16 oktober 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie

Nadere informatie

Grandioos. Uniek. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

Grandioos. Uniek. Het getoonde voertuig kan opties bevatten. V-Klasse. Grandioos. Uniek. Krachtige voorzijde en ongeziene vormen. Hij is met een grote passie voor de vreugdes en uitdagingen van het dagelijkse leven ontwikkeld - het resultaat is dat hij niet alleen

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015.

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Inhoud A-Klasse... 4 B-Klasse... 6 CLA Sportsedan & Shooting Brake... 8 GLA... 10 C-Klasse Berline... 12 C-Klasse Break.... 14 E-Klasse Berline...

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

A-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 16 oktober 2015.

A-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 16 oktober 2015. A-Klasse Limousine Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 16 oktober 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid.

Nadere informatie

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017.

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. SL designo Edition Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. Uitrustingen van de designo Edition voor de SL. SL er zijn nauwelijks initialen

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

A-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 14 april 2016. Bijgewerkt per 22 april 2016.

A-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 14 april 2016. Bijgewerkt per 22 april 2016. A-Klasse Limousine Prijslijst. Geldig vanaf 14 april 2016. Bijgewerkt per 22 april 2016. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid.

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

De nieuwe S-Klasse Coupé. Gran Performer.

De nieuwe S-Klasse Coupé. Gran Performer. S-Klasse. Coupé. De nieuwe S-Klasse Coupé. Gran Performer. Het begint allemaal met spraakmakende designtaal. We buigen ons over de typische proporties van een sportieve Gran Turismo, over de langgerekte

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

B-Klasse Sports Tourer. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief Electric Drive.

B-Klasse Sports Tourer. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief Electric Drive. B-Klasse Sports Tourer Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief Electric Drive. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid.

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

B-Klasse Sports Tourer. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

B-Klasse Sports Tourer. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. B-Klasse Sports Tourer Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Welkom. Welkom in de wereld van Mercedes-Benz. Door uw interesse te uiten voor een wagen met de ster, maakt u een uitstekende keuze. Die

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

CLA Coupé en Shooting Brake

CLA Coupé en Shooting Brake CLA Coupé en Shooting Brake Rock. Star. We maken het podium vrij voor een nieuwe generatie rocksterren: de CLA Shooting Brake en de CLA Coupé. Er is nauwelijks iemand met meer volgers. Geen wonder ook,

Nadere informatie

More style per hour.

More style per hour. C-Klasse Coupé More style per hour. Het sportieve silhouet met langgerekte motorkap en perfect geproportioneerde achterzijde trekt alle aandacht naar zich toe. Niemand zal meer oog hebben voor iets anders.

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. 1 De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 20% bijtelling 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLS ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLS ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLS 350 d 4-MATIC Aut. -/- 11.000,- korting AMG, Designo Bruin, Keyless-Go, Harman/kardon, Trekhaak, Specificaties Voertuignummer: 1103710/90 Datum: 15-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof:

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

Alles wat u zo bijzonder maakt.

Alles wat u zo bijzonder maakt. CLA Coupé Alles wat u zo bijzonder maakt. Helemaal nieuw in de stad en vastberaden om een blijvende indruk achter te laten. Het design straalt op u af. De performance geeft uw leven vaart. En de interface

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

E - Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 juli 2012. Bijgewerkt op 28 juni 2012.

E - Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 juli 2012. Bijgewerkt op 28 juni 2012. E - Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 juli 2012. Bijgewerkt op 28 juni 2012. Welkom in de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Diepe buiging voor zoveel dynamiek.

Diepe buiging voor zoveel dynamiek. GLE. Coupé. Diepe buiging voor zoveel dynamiek. Verfijnde sportiviteit in grootse stijl. Beleef een nieuwe, fascinerende combinatie. De modern luxury van een Mercedes-Benz. De looks van een SUV. De dynamiek

Nadere informatie

Bestaat perfectie echt? Daarop hebben wij een perfect antwoord.

Bestaat perfectie echt? Daarop hebben wij een perfect antwoord. C-Klasse Limousine. Bestaat perfectie echt? Daarop hebben wij een perfect antwoord. De nieuwe generatie C-Klasse weet perfect waar hij vandaan komt. En ook waar hij naartoe gaat. Alleen maar naar de top.

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Makes the best of every ground.

Makes the best of every ground. GLC Coupé Makes the best of every ground. De kracht van een SUV en de dynamiek van een coupé. Dat klinkt als iets unieks. En rijdt ook zo. Beleef moderne luxe in een nieuwe, fascinerende vorm. De nieuwe

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

C-Klasse Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

C-Klasse Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. C-Klasse Coupé Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief en verbazingwekkend

Nadere informatie

Krijgt heel veel aandacht. Maar geeft nog veel meer terug.

Krijgt heel veel aandacht. Maar geeft nog veel meer terug. S-Klasse Limousine Krijgt heel veel aandacht. Maar geeft nog veel meer terug. Wat kunnen we iemand geven die alles al gedaan heeft? Wat kan iemand nog verrassen die alles al gezien heeft? Hoe verleid

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Een coupé in hart en nieren.

Een coupé in hart en nieren. C-Klasse Coupé. Een coupé in hart en nieren. Een laag silhouet met een pijlvormig toelopende, lange motorkap. Een rechtopstaande lamellengrille met centraal aangebrachte ster, een geprononceerde schouderlijn,

Nadere informatie

SLK - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Bijgewerkt op 29 juni 2015.

SLK - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Bijgewerkt op 29 juni 2015. SLK - Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Bijgewerkt op 29 juni 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid.

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015.

C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 7 april 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon Mercedes-Benz GLE-Klasse Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon Specificaties Voertuignummer: 1103911/81 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie:

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief en verbazingwekkend

Nadere informatie

SLK 55 AMG Roadster automaat

SLK 55 AMG Roadster automaat Uw voertuig: SLK 55 AMG Roadster automaat Prijs Basisprijs EUR 63.544,00 Lak Bekleding Extra uitrusting Prijs incl. BPM Uni: Vuuropaal Nappaleder: Zwart/ Accentrood EUR 0,00 EUR 0,00 EUR 3.040,00 EUR 94.566,43

Nadere informatie

350 d 4M AMG GRIJS KENTEKEN Panorama, Distronic, Harman/Kardon, Luchtvering, Keyless-Go

350 d 4M AMG GRIJS KENTEKEN Panorama, Distronic, Harman/Kardon, Luchtvering, Keyless-Go Mercedes-Benz GLS 350 d 4M AMG GRIJS KENTEKEN Panorama, Distronic, Harman/Kardon, Luchtvering, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1104381 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 38.450 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie