Handleiding SmartCD Stand: januari 2006

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding SmartCD Stand: januari 2006"

Transcriptie

1 Handleiding SmartCD Stand: januari 2006

2 Inhoudsopgave 1.0 Veiligheidsvoorschriften Inleiding Aansluiting aan een pc/laptop Laden van de accu's Configuratie van de Bluetooth-verbinding Eerste installatie Wijziging van de verbinding Configuratie van de USB-verbinding Ingebruikneming Programmering met de SmartCD in combinatie met een pc/laptop in combinatie met een PDA Afstelling antennes Plaatsen van de accu's Betekenis van de LED's Omvang van de levering Gegevensblad 9 2

3 Pagina Veiligheidsvoorschriften Direct zonlicht vermijden. Uit de buurt van magnetische storingsbronnen houden. Zorg ervoor dat het toestel niet op de grond valt of aan andere krachtige stoten blootgesteld wordt. De in het programmeertoestel ingebouwde lithium-accu's kunnen bij een foute behandeling brand- of verbrandingsgevaar veroorzaken. Niet openen, niet boven 70 C opwarmen of verbranden. Accu's alleen door door SimonsVoss vrijgegeven accumulatoren (momenteel BMZ Li-Ion-mangaan type US14500V) vervangen. Verbruikte of niet meer functionerende accu's onmiddellijk volgens de voorschriften afvoeren en niet binnen het bereik van kinderen bewaren. Het foutloos functioneren bij de programmering in combinatie met een Windows Mobile 5.x PDA kan alleen voor door SimonsVoss vrijgegeven toestellen gegarandeerd worden. Technische wijzigingen zijn door de fabrikant voorbehouden. In geval van twijfel geldt de Duitse originele handleiding. 2.0 Inleiding De SmartCD is een programmeertoestel dat speciaal voor het gebruik aan een pc/laptop resp. in combinatie met een Windows Mobile 5.x PDA (Personal Digital Assistant) ontwikkeld werd. U kunt hiermee op een heel comfortabele manier alle digitale componenten van het SimonsVoss systeem 3060 programmeren en uitlezen. Bovendien kunnen persoonlijke gegevens (b.v. adressen, kalenders etc.) met de PDA beheerd worden. 3.0 Aansluiting aan een pc/laptop De SmartCD kan met de bijgeleverde kabel via een vrije USB-poort direct aan een pc of laptop aangesloten worden. In combinatie met een pc/laptop en een SmartCD kunnen alle digitale componenten van het SimonsVoss-systeem 3060 geprogrammeerd worden. Attentie: Wordt met PDA en SmartCD geprogrammeerd, dan moet de verbindingskabel van de SmartCD naar de pc/laptop opnieuw losgekoppeld worden. Een Bluetoothcombinatie tussen SmartCD en pc/laptop is niet mogelijk. Transponders kunnen alleen geprogrammeerd worden als de SmartCD direct (via USB-kabel) aan een pc/laptop aangesloten is en het softwareprogramma Locking Data Base (LDB) resp. Locking System Management (LSM) geïnstalleerd is.

4 Pagina Laden van de accu's Voor het laden van de ingebouwde accu's gelieve SmartCD via USB-kabel aan de pc/laptop aan te sluiten. De accu's van de SmartCD worden dan via de USB-interface opgeladen. Attentie: Bij laptops wordt evt. in uitgeschakelde toestand de USB-poort uitgeschakeld! Tip: Als u de SmartCD gedurende langere tijd niet wilt gebruiken, sluit dan de SmartCD aan de USB-poort aan. Zo wordt de zelfontlading van de accu's vermeden en het toestel is altijd gebruiksklaar. Bij het gebruik van een passieve externe USB-hub (zonder eigen stroomtoevoer) kan het gebruik van meerdere toestellen problematisch zijn, omdat de USB-poort niet genoeg stroom kan leveren. De SmartCD daarom om te laden direct aan een vrije USB-poort van de pc/laptop aansluiten of een actieve USB-hub (met eigen stroomtoevoer) gebruiken. 4.0 Configuratie van de Bluetooth-verbinding 4.1 Eerste installatie Bij de koppeling van de SmartCD met de PDA, gelieve ervoor te zorgen dat beide toestellen: ingeschakeld en met Bluetooth herkenbaar zijn. zich in de directe omgeving van elkaar bevinden. Voor de verdere werkwijze voor de koppeling van SmartCD en PDA gelieve de softwarehandleiding "SmartLSM" en evt. in de gebruiksaanwijzing van de PDA-fabrikant te lezen. Als SimonsVoss-toestel kiest u "SV [serienummer van uw toestel]. Bij de eerste koppeling van PDA en SmartCD dient u erop te letten dat er zich niet meerdere verschillende SmartCD's met ingeschakelde Bluetooth binnen ontvangstreikwijdte bevinden. 4.2 Wijziging van de verbinding Als de ingestelde Bluetooth-verbinding veranderd moet worden, om b.v. met een andere SmartCD te programmeren, is dit altijd mogelijk. Voor de werkwijze, zie de softwarehandleiding "SmartLSM".

5 Pagina Configuratie van de USB-verbinding Nadat u de SmartCD met de USB-kabel met de pc/laptop voor de eerste keer aangesloten hebt, wordt een nieuwe USB-hardware door het Windows-besturingssysteem ontdekt. Volg de instructies van het installatiemenu en installeer de op de bijgeleverde CD voorhanden driver op uw desktopcomputer. (gelieve de directory "SmartCD_USB" te kiezen.) Gelieve er rekening mee te houden dat de nieuwe hardware op één van de COMpoorten 1-4 geïnstalleerd wordt als u met de LDB 1.40a of ouder resp. de LSM 2.1 of ouder werkt. 6.0 Ingebruikneming De ingebouwde accu's zijn voorgeladen en dus is het toestel direct gebruiksklaar. (We raden u aan om voor het eerste gebruik van de SmartCD het toestel gedurende ca. 1 uur aan de USB-poort op te laden.) Voor het gebruik van het programmeertoestel gelieve de volgende stappen uit te voeren: SmartCD via USB met de pc/laptop verbinden. USB-driver voor de SmartCD op de pc/laptop installeren (zie bijgeleverde cd) Voor het gebruik van de SmartCD met een PDA de volgende bijkomende stappen uitvoeren: Sluitplansoftware SmartLSM via de ActiveSync op de PDA installeren. SmartCD en PDA via Bluetooth koppelen (uitvoering via de SmartLSM). COM-poort op de PDA voor de SmartCD instellen (uitvoering via de SmartLSM) 7.0 Programmering met de SmartCD De minimale afstand bij de programmering tussen SmartCD en sluiting moet ca. 10 cm bedragen, bij Smart Relais ca. 30 cm en bij het blokslot ca. 40 cm in combinatie met een pc/laptop Op de pc/laptop moet de actuele versie van de software Locking Data Base (LDB) geïnstalleerd zijn. Voor de nieuwe installatie of de update van de software moet een programmeertoestel aan de pc/laptop aangesloten worden. Attentie: Voor de installatie van de software onder Windows NT/2000/XP hebt u administratorrechten nodig! Vóór een update absoluut een back-up maken.

6 Pagina in combinatie met een PDA Op de pc/laptop moet de actuele versie van de LDB geïnstalleerd zijn. Bovendien moet de PDA-desktopsoftware op de pc/laptop geïnstalleerd worden. Bij de eerste installatie op de PDA moet een ActiveSync uitgevoerd worden. Op de PDA moet de actuele versie van de SmartLSM met ActiveSync geïnstalleerd worden. U kunt nu een op de pc/laptop opgesteld sluitplan door een ActiveSync op de PDA overbrengen. Meer informatie vindt u in de PDA-gebruiksaanwijzing. 8.0 Afstelling antennes Om een probleemloze programmering te garanderen, is hierna de antenneafstelling van de gekozen componenten weergegeven. De grootst mogelijke reikwijdte bereikt u bij het programmeren als de antennes van SmartCD en sluiting parallel t.o.v. elkaar gericht zijn. Over het algemeen moet de afstand van de antennes echter minstens 10 cm bedragen om het oversturen te vermijden. SmartCD Cilinder Smart Relais Antenne In dit voorbeeld zijn alle antennes parallel t.o.v. elkaar afgesteld!

7 Pagina Plaatsen van de accu's Als het nodig mocht zijn om de accu's te vervangen, gelieve dan als volgt te werk te gaan: Riemclip aftrekken (of kleine kruiskopschroevendraaier gebruiken, dan kan van het aftrekken van de riemclip afgezien worden). Schroef van de achterkant van het toestel losschroeven. Onderste helft van de behuizing afnemen. Accu's uitnemen en nieuwe accu's met de pluspool naar boven inleggen (zie afbeelding, absoluut op de juiste polariteit en het juiste batterijtype letten). Onderste helft van de behuizing erop zetten en de schroef handvast aandraaien. Riemclip opnieuw aanbrengen. + + Accu's - - Antenne

8 Pagina Betekenis van de LED's 1. LED (groen) aan toestel bedrijfsklaar 1. LED (groen) knipperend stand-by 2. LED (geel) knipperen accu's worden geladen 2. LED (geel) uit accu's zijn opgeladen 3. LED (groen) snel knipperend toestel communiceert met een SimonsVoss-sluiting 3. LED (groen) langzaam knipperend geen verbinding met de sluiting 4. LED (blauw) brandend Bluetooth actief De 1e LED (groen) brandt bij aansluiting via USB aan de pc/laptop resp. zonder USBverbinding pas na het inschakelen van de SmartCD door het indrukken van de knop. Het toestel kan door het nogmaals indrukken van de knop opnieuw uitgeschakeld worden om stroom te sparen. De 2e LED (geel) brandt alleen als de SmartCD voor het laden via USB met de computer verbonden is en minstens één van de accu's geladen moet worden. De 3e LED (groen) signaleert alleen bij uitvoering van een radiogestuurde communicatie (b.v. programmering, uitlezing) tussen SmartCD en een betreffende sluiting. De 4e LED (blauw) brandt bij het gebruik van de Bluetooth-interface voor de duur van de programmeer-, uitlees- of resetprocedure en gaat daarna opnieuw uit.

9 Pagina Omvang van de levering SmartCD Twee accu's type US14500V (ingebouwd) Kabel voor het aansluiten aan een USB-interface Cd-rom met USB-drivers Voor het gebruik van de SmartCD is nog de SimonsVoss-software LDB resp. voor de mobiele programmering ter plaatse de SmartLSM nodig. Die zijn niet bijgeleverd en moeten extra aangekocht worden. Gelieve voor de ingebruikneming de handleiding van de PDA-fabrikant te lezen! 12.0 Gegevensblad Afmetingen behuizing [HxB xd] Gewicht (incl. accu's) Materiaal behuizing Kleur behuizing Aantal LED's 4 Batterijtype Spanning Fabrikant Type Aantal accu's 2 Veiligheidstype Werktemperatuurbereik Opslagtemperatuurbereik Bluetooth-verbinding Ondersteunde profielen 112 x 63 x 22 mm 95 g Kunststof Grijs Accu's (heroplaadbaar) Li-Ion-mangaan 4,2 V BMZ US14500V IP20-5 C tot +40 C -20 C tot +60 C Zendvermogen klasse 2 (Class 2): 2,5 mw SPP Serial Port Profile, seriële gegevensoverdracht

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Voorgeschreven gebruik... 3 2 Veiligheidsadviezen... 4 3 Leveromvang... 5 4 Aansluiting op een pc/laptop... 6 5 Opladen van de accu's... 7 6 Inbedrijfstelling... 8 7 Configuratie van de

Nadere informatie

HANDBOEK PINCODETOETSENBORD 3068. Versie: Februari 2012

HANDBOEK PINCODETOETSENBORD 3068. Versie: Februari 2012 Versie: Februari 2012 Pagina 2 2 1.0 ALGEMEEN 4 1.1 Veiligheidsaanwijzingen 4 1.2 Productbeschrijving 5 2.0 OVERZICHT VAN DE WERKING 5 2.1 Functieoverzicht 5 2.2 Operationele modi 6 2.3 Bediening 6 3.0

Nadere informatie

Systeem-Handboek 3060 Technische wijzigingen voorbehouden!

Systeem-Handboek 3060 Technische wijzigingen voorbehouden! Systeem-Handboek 3060 Technische wijzigingen voorbehouden! Version: Juni 2006 1 Inhoudsoverzicht Stand: März 2005 Inhoudsoverzicht Pagina 2 1 Contactpersonen Verkoop Techniek Adres A Digitaal sluitsysteem

Nadere informatie

HANDBOEK PINCODE TERMINAL. Stand: mei 2012

HANDBOEK PINCODE TERMINAL. Stand: mei 2012 Stand: mei 2012 2 1.0 PRODUCTAANDUIDING 4 1.1 ALGEMEEN 4 1.2 BESTELCODE 4 2.0 WAARSCHUWINGEN 4 2.1 VEILIGHEIDSADVIEZEN 4 3.0 FUNCTIONEREN 5 3.1 Algemene beschrijving 5 3.2 Bedrijfsmodi 6 3.3 Bediening

Nadere informatie

HANDBOEK LSM UPDATE BASIC. Versie: Mei 2011

HANDBOEK LSM UPDATE BASIC. Versie: Mei 2011 BASIC Versie: Mei 2011 Inhoudsopgave 1.0 Inleiding... 4 1.1. BELANGRIJKE OPMERKING...4 2.0 UITLEG HANDBOEK... 5 3.0 BASISPRINCIPES LSM... 6 3.1. SysteemEISEN vanaf LSM 3.1 (wijzigingen voorbehouden)...6

Nadere informatie

Digitale sluitsysteem 3060

Digitale sluitsysteem 3060 Stand: Januari 2004 Inhoudsopgave 1.0 Algemeen werkingsprincipe 3 2.0 De componenten van het digitale sluit- en organisatiesysteem 3060 3 2.1 Software LDB 3 2.2 Programmering 4 2.3 Digitale cilinder 3061

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. Programmeerapparaat BCP-NG

Bedieningshandleiding. Programmeerapparaat BCP-NG Programmeerapparaat BCP-NG 02 Programmeerapparaat BCP-NG Winkhaus Toegangsbeheer Let op: Lees de gebruiksaanwijzing en de veiligheidsvoorschriften voordat u het programmeerapparaat BCP- NG in gebruik neemt.

Nadere informatie

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69

PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69 PASSIEVE SMART CARD-TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SIMONS VOSS 69 70 PASSIEVE TECHNOLOGIE IDENTIFICATIEMEDIA EN HUN PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Sinds kort biedt SimonsVoss

Nadere informatie

Programmeerhandleiding voor het OMEGA Mifare-systeem. - Voor Off-line-programmering -

Programmeerhandleiding voor het OMEGA Mifare-systeem. - Voor Off-line-programmering - Programmeerhandleiding voor het OMEGA Mifare-systeem - Voor Off-line-programmering - Vertaalde Montageen bedieningshandleiding Versie 1.6, 04/2013 Voorwoord Voorwoord Deze programmeerhandleiding helpt

Nadere informatie

Digitale fotobank met kaartlezer

Digitale fotobank met kaartlezer Versie 09/04 Bestnr. 97 60 04 Digitale fotobank met kaartlezer Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOBOARD SOFTWARE

HANDLEIDING INFOBOARD SOFTWARE HANDLEIDING INFOBOARD SOFTWARE Versie 2.14 / oktober 2006 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... pag. 3 2. SYSTEEM VEREISTEN... pag. 3 3. INSTALLEREN VAN DE SOFTWARE... pag. 4 4. OPSTARTEN VAN DE SOFTWARE... pag.

Nadere informatie

Handleiding OTS met Klok ed.4. ojmar. HANDLEIDING OTS met KLOK J.M.L 1

Handleiding OTS met Klok ed.4. ojmar. HANDLEIDING OTS met KLOK J.M.L 1 ojmar HANDLEIDING OTS met KLOK J.M.L 1 Algemene waarschuwingen en instructies voor gebruik: Om te garanderen dat ons product correct functioneert, dient u bij de installatie ervan de volgende regels in

Nadere informatie

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Handleiding IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Toevoeging aansluiten USB Lite Base Station 1213 2 Inhoud Inhoud... 3 Het Lite Base Station aansluiten op de USB-poort... 4 Voorgeïnstalleerde

Nadere informatie

Programmeerhandleiding voor het OMEGA ACTIVE-systeem. - Voor Off-line-programmering -

Programmeerhandleiding voor het OMEGA ACTIVE-systeem. - Voor Off-line-programmering - Programmeerhandleiding voor het OMEGA ACTIVE-systeem - Voor Off-line-programmering - Vertaalde Montageen bedieningshandleiding Versie 1.4, 04/2013 Voorwoord Voorwoord Deze programmeerhandleiding helpt

Nadere informatie

Inleiding 5 Overzicht Thermostaat...6 Bediening...6 Vier Standen...7 Klokfunctie...7 Opladen van de batterij... 8

Inleiding 5 Overzicht Thermostaat...6 Bediening...6 Vier Standen...7 Klokfunctie...7 Opladen van de batterij... 8 1 2013-2 Inleiding 5 Overzicht Thermostaat...6 Bediening...6 Vier Standen...7 Klokfunctie...7 Opladen van de batterij... 8 Installatie 8 Stap 1. Registreer uw E-thermostaat en Hub...8 Stap 2. Installatie

Nadere informatie

Monitoring van meetgegevens met testo Saveris Small Business Edition. Gebruiksaanwijzing

Monitoring van meetgegevens met testo Saveris Small Business Edition. Gebruiksaanwijzing Monitoring van meetgegevens met testo Saveris Small Business Edition Gebruiksaanwijzing 2 1 Inhoud 1 Inhoud 1 Inhoud... 3 2 Veiligheid en milieu... 7 2.1. Bij dit document... 7 2.2. Veiligheid garanderen...

Nadere informatie

Smart Relais 3063 SREL, SREL.ZK, SREL.ADV

Smart Relais 3063 SREL, SREL.ZK, SREL.ADV Smart Relais 3063 SREL, SREL.ZK, SREL.ADV Stand: Juni 2006 Smart Relais SREL, SREL.ZK, SREL.ADV Inhoudsopgave 1.0 Belangrijke aanwijzingen...4 2.0 Productbeschrijving...4 3.0 Voor een bestelling...5 3.1

Nadere informatie

Secvest IP Draadloze alarmcentrale Installatie- en bedieningshandleiding (NL)

Secvest IP Draadloze alarmcentrale Installatie- en bedieningshandleiding (NL) Secvest IP Draadloze alarmcentrale Installatie- en bedieningshandleiding (NL) 02032012 FUAA10011 1 Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 1 2. Voorwoord 2 3. Conformiteit 2 4. Betekenis van de

Nadere informatie

Starter System. 01/2015 1.1 (SW v3.2)

Starter System. 01/2015 1.1 (SW v3.2) 01/2015 1.1 (SW v3.2) Inhoudsopgave 2 / 58 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 4 1.1 Beschrijving... 4 1.2 Leveromvang... 4 1.3 Specificaties... 5 1.4 Symbolen... 5 1.5 Veiligheidsaanwijzingen... 6 2 Inbedrijfstelling...

Nadere informatie

MANUAL UPDATE NAAR LSM 3.2 STAND: FEBRUARI 2014

MANUAL UPDATE NAAR LSM 3.2 STAND: FEBRUARI 2014 STAND: FEBRUARI 2014 1.0 INTRODUCTIE... 4 1.1. BELANGRIJKE INFORMATIE... 4 1.2. UITLEG... 5 2.0 BASISVOORWAARDEN LSM... 6 2.1. SYSTEEMVOORWAARDEN VANAF LSM 3.2 (AANPASSINGEN VOORBEHOUDEN)... 6 2.2. AANWIJZINGEN...

Nadere informatie

Smart Pix DEVICE READER. Gebruiksaanwijzing

Smart Pix DEVICE READER. Gebruiksaanwijzing Smart Pix DEVICE READER Gebruiksaanwijzing Accu-Chek Smart Pix Gebruiksaanwijzing Datum van uitgifte: maart 2010 Roche Diagnostics GmbH 2010 Alle rechten voorbehouden. ACCU-CHEK, ACCU-CHEK AVIVA, ACCU-CHEK

Nadere informatie

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server SNELSTART GIDS iais VR1.01 1. Introductie Hartelijk dank voor het aanschaffen van de iais Ontvanger. Het is aan te bevelen

Nadere informatie

WiFi Versterker DualBand Handleiding

WiFi Versterker DualBand Handleiding WiFi Versterker DualBand Handleiding Stap 1 Voorbereiding Stap 2 Situatie bepalen Stap 3 Plek bepalen en aansluiten Sluit de WiFi Versterker aan op stroom. Verbind de WiFi Versterker met de door de knop

Nadere informatie

Eycasa deur & huis draadloos videosysteem

Eycasa deur & huis draadloos videosysteem Eycasa deur & huis draadloos videosysteem Gebruikershandleiding Versie 09/2014 Nederlands vertaling van de originele Duitse handleiding. Bewaren voor toekomstig gebruik! 1 Inleiding Geachte klant, Hartelijk

Nadere informatie

TPC-300 HOME CONTROL STATION

TPC-300 HOME CONTROL STATION Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor software updates GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 TPC-300 HOME CONTROL STATION OMSCHRIJVING Met de Home Control Station kunt u allerlei draadloze toepassingen in

Nadere informatie

HANDLEIDING SCOREBORDEN OUTDOOR Versie 5.1 / oktober 2014

HANDLEIDING SCOREBORDEN OUTDOOR Versie 5.1 / oktober 2014 HANDLEIDING SCOREBORDEN OUTDOOR Versie 5.1 / oktober 2014 1.0 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een outdoor scorebord van Data Display. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal

Nadere informatie

Montage- en gebruiksaanwijzing. DOM AccessManager. EDV-Nr. ###### / 0 / nl / 10.05 / Version 1.0

Montage- en gebruiksaanwijzing. DOM AccessManager. EDV-Nr. ###### / 0 / nl / 10.05 / Version 1.0 Montage- en gebruiksaanwijzing DOM AccessManager EDV-Nr. ###### / 0 / nl / 10.05 / Version 1.0 Leerseite DOM AccessManager Inhoud UITRUSTING... 1 VOOR UW EIGEN VEILIGHEID... 2 BELANGRIJKE INSTRUCTIES...

Nadere informatie

Handleiding Het Verkeersplein

Handleiding Het Verkeersplein Postbus 77 8180 AB Heerde Telefoon : (038) 4475750 Fax : (038) 4475759 Email: verkoop@brinktechniek.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Leveringsoverzicht... 4 2a. Leveringsoverzicht... 4 2b. Functies

Nadere informatie

Inhoud. Inhoud verpakking... 3

Inhoud. Inhoud verpakking... 3 Inhoud Inhoud verpakking... 3 1 Inleiding... 4 1.1 Over deze gebruiksaanwijzing... 4 1.2 Over de Smartvox Basic USB... 4 1.2.1 De Smartvox Basic USB met Windows 95... 5 1.3 Over de Smartpack cd-rom...

Nadere informatie

DIGITAL MUSIC PLAYER. MPaxx 900 series MPaxx 910 MPaxx 920 MPaxx 940 MPaxx 980

DIGITAL MUSIC PLAYER. MPaxx 900 series MPaxx 910 MPaxx 920 MPaxx 940 MPaxx 980 DIGITAL MUSIC PLAYER MPaxx 900 series MPaxx 910 MPaxx 920 MPaxx 940 MPaxx 980 nl INHOUD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie