AANBOD Poseidon Coaching

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANBOD Poseidon Coaching"

Transcriptie

1 AANBOD Poseidon Coaching COACHING PECP METHODE De PECP coachingsmethode is ontwikkeld nav haar jarenlange werkervaring binnen o.a de Sociale Werkvoorziening, NLP benadering, haar functie als gecertificeerde/geregistreerde coach voor de gemeenten Assen, Aa en Hunze, Tynaarlo en Midden Drenthe. Met een caseload van gemiddeld 50 cliënten voor de bovenvermelde regios, begeleidde zij cliënten met dubbele of meerdere diagnoses met hart en ziel. Met gerichte trainingen op het gebied van analyse en diagnose van psychische belemmeringen o.a Angststoornissen / PTSS / ADHD / PDD-NOS / Stemmingsstoornissen etc. Angeline is gespecialiseerd in het vergroten van het psychische-/mentale, fysieke en energetische bewustzijn van mensen. Na jarenlange ervaring in het coachen van mensen met zware psychische- (o.a. traumatische ervaringen) en/of lichamelijke belemmeringen heeft zij ontdekt dat heel veel blokkades van mensen te maken hebben met het herbeleven van oude gevoelens/emoties uit vroegere ervaringen en de angst voor de toekomst. Geconditioneerde denkpatronen en gedragingen belemmeren innerlijke groei en innerlijke harmonie. Zij coacht zowel volwassenen alsook kinderen met gedragsproblemen. Haar positieve en met humor beklede aanpak is tijdens haar diverse coachingstrajecten, workshops, teachingsprogramma s en retraites in Nederland en het buitenland een bron van stimulans om vol hernieuwde energie, kracht en vertrouwen voorwaarts te gaan. Zij is actief betrokken bij het opleiden van nieuwe bewustzijnsteachers en (life)coaches/begeleiders. In het speciale tablad Hulp na sexueel misbruik zult u uitgebreide informatie over dit thema vinden. Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden, zowel op individueel gebied alsook voor een groep. Ook voor PGB-cliënten zijn er mogelijkheden aanwezig.

2 WORKSHOP EN TEACHING DE OUDE LEERMEESTERS LAS ORISHAS Oude wijsheden toepassen in het hier en nu. ZIJ zijn meegenomen naar het NU omdat ze al minimaal 5000 jaren zichzelf hebben bewezen. Niks zweverig en ontastbaar. Ze staan symbool voor het leven zelf en willen vanuit dienstbaarheid de mensheid helpen. Meer informatie over de workshop De oude Leermeesters Las Orishas is te vinden in het onderdeel Agenda. Deze basisworkshop zal 2 keer per jaar gegeven worden. Na de basisworkshop bestaat de mogelijkheid om meer de diepte in te gaan en elke Orisha specifieker en intenser te leren kennen en met hen te leren werken. De Workshop start in juni en in november. Zaterdag 13 juni a.s van 10 tot uur wordt je meegenomen naar de liefdevolle energie en inzichten van deze oude leermeesters. Via de link AGENDA op kun je de actuele data en informatie raadplegen.

3 TEACHING DE KRACHT VAN VERGEVING Waarom is dit in mijn wereld? Wat is het dat ik nog dien te zien en dien te leren?. Waarom beland ik steeds in dezelfde soort situaties? Waarom voel ik mij zo vermoeid en neerslachtig? De onverklaarbare pijnen in mijn lichaam, hoe kan dat? Ik wil eindelijk met mijn verleden afhandelen! De meeste mensen hebben moeite om echt te vergeven en verder te gaan vanuit rust en acceptatie. Niet alléén een ander vergeven, niet alléén een situatie of ervaring kunnen achterlaten maar het belangrijkste blijft vaak achterwege, nl.: JEZELF. Niet onlogisch eigenlijk omdat de mens nou eenmaal met emoties, gevoelens, het EGO, zijn/haar eigen persoonlijkheid, zijn/haar eigen gedragingen, overtuigingen en verleden/opvoeding, te maken heeft en deze spelen een belangerijke rol binnen het proces van vergeving. Vergeving houdt niet in dat je vanuit het denken (mentale onderdeel) er niet meer aan probeert te denken en jezelf wijs maakt dat het klaar is. Echt in de kracht van vergeving duiken is heel wat anders dan alléén het mentale onderdeel. Het houdt niet in dat je een healing ontvangt en denkt nu is het verdwenen, nee dat is het ook niet. Vergeving gebeurt pas echt, als het tot op celniveau uit je systeem is verdwenen. Je zult hierna ervaren dat je kijk op het leven een totaal ander perspectief zal hebben. Er zullen naast de theoretische onderdelen, diverse ceremonies, reinigingen en healingen plaatsvinden. De teaching zal 2 keer per jaar starten. In februari en in augustus. Deze groep zal 8 keren bij elkaar komen. De eerstvolgende cursus start met ingang van zaterdag 15 augustus 2015 en zal om de week op zaterdagmiddag van tot uur plaatsvinden. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze teaching, meld je dan via het onderdeel Agenda onderdeel Teaching De kracht van Vergeving Deelnemen aan. Je zult na je aanmelding een bevestigingsbrief met verdere uitleg ontvangen.

4 BASISCURSUS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING De cursus zal 2 keer per jaar starten. In januari en in oktober. Wat hoort bij jou en wat hoort bij de ander. Welke zijn jouw eigen gedachten of angsten en wanneer spreekt jouw intuïtie? Leren gronden en het leren afschermen van jouw eigen energieveld. Dit en meer tijdens de Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling. Je intuïtie is je vermogen om in contact te zijn met jouw waarheid en innerlijke wijsheid. Je intuïtie ontwikkelen is om die reden een bewustwordingsproces. Je bewust worden van wat je voelt of denkt, welke invloed jouw omgeving op jouw heeft en hoe jij daar dan weer op reageert. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Het wordt steeds helderder wat wel of niet bij je past, waar je grenzen liggen en hoe je je kunt beschermen. De basiscursus intuïtieve ontwikkeling zal vele aspecten van onze intuïtie en het gebruiken ervan gaan behandelen. Er zullen veel oefeningen en meditaties gedaan worden om meer zekerheid te creëren in het gebruiken van diverse methodes en/of middelen die toegereikt zullen worden. Een onderdeel wat ook behandeld gaat worden is het doorgronden van het onderdeel het EGO. Het EGO vertroebelt namelijk heel vaak de intuïtie. Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze gaven en dit nooit zal kunnen! Je zult ervaren dat het tegendeel waar is, dat je dit wel degelijk kunt en dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf misschien voor mogelijk houdt. Intuïtieve ontwikkeling start bij jezelf. Tijdens deze cursus leer je meer te gaan vertrouwen op je gevoel en je intuïtie. Obstakels die maken dat dit nog niet vanzelf gaat, worden duidelijk waardoor ze weggenomen kunnen worden. Je komt dichter bij jezelf, je kunt in jezelf de rust weer hervinden (hoe onrustig het ook is in je omgeving). De bedoeling is te ervaren wat je intuïtie voor je kan doen en hoeveel informatie je ongemerkt al binnen krijgt. Door de diversiteit van onderwerpen kan je uitzoeken hoe jij het beste naar je intuïtie kan gaan luisteren. Gedurende deze cursus zal je de stem van je intuïtie steeds beter gaan horen en/of voelen. Je oefent dit soms in tweetallen. Ook wordt er aandacht besteed aan het

5 communiceren van dat wat je hoort/voelt, zodat de ander jou kan begrijpen. Iedere les start met een meditatie om vanuit rust te ontdekken wat jou helpt om beter te gaan luisteren naar je intuïtie. Je leert jezelf tijdens deze cursus af te sluiten voor al die energieën en informatie van anderen, waar je niet op zit te wachten. Dus voor de mensen die gevoelig zijn voor de stemmingen en pijntjes van anderen, is dit de ideale manier om het in de hand te krijgen. Tijdens deze cursus gaan we in op: geleidegidsen (inclusief een meditatie om je geleidegids te ontmoeten), aura s & chakra s (je zult ook aura s leren waarnemen), aura & chakra healing, psychometrie (helderziende waarnemingen aan de hand van foto s & voorwerpen), contact met overledenen, kleursymboliek, reïncarnatie & karma. Er komen diverse meditatie- en visualisatie-oefeningen aan bod. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk; we bespreken eerst de theorie en gaan daar vervolgens mee aan de slag. De cursus is breed van opzet, zodat je van heel veel onderwerpen kunt proeven en er op die manier kunt achterkomen, wat echt bij jou past, waar je hart ligt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. De groep zal in totaal 8 zaterdagen om de week bij elkaar komen. Op deze manier kun je het een en ander rustig laten bezinken en je kunt aan de slag met een aantal thuis-opdrachten. De 8 zaterdagen zijn van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en zijn inclusief drinken en wat lekkers. Daarnaast gaan we nog in op extra onderwerpen die ter sprake komen tijdens de cursus (afhankelijk van wat jij en je medecursisten hebben meegemaakt en wat jullie interessant vinden). Na afloop krijg je een Certificaat van Deelname uitgereikt. Het aantal deelnemers is beperkt (8 10 personen). Ik geef de voorkeur aan kleine groepjes per keer, omdat de cursus op deze manier persoonlijk blijft, omdat er op deze manier ruimte is voor individuele begeleiding. Via de link AGENDA kun je de actuele data raadplegen.

6 TEACHING EMPOWER YOURSELF IN JE EIGEN KRACHT (TERUG)KOMEN Sexueel misbruik is een thema die door veel mensen niet gauw aangeroerd zal worden, terwijl de huidige cijfers laten zien dat het percentage van sexueel misbruik bij kinderen in Nederland zeer hoog is, nl per jaar. Een thema dat nog steeds in de taboe sfeer zit. Overigens sexueel misbruik bij kinderen overkomt niet alléén de meisjes maar ook jongens kunnen hier slachtoffer van worden. Als coach heb ik door de jaren heen zoveel pijn, verdriet, boosheid, angst en zelfs suïcides of poging tot zelfdoding gezien bij mensen die als kind sexueel misbruikt waren of bij volwassenen die verkracht zijn geweest. Dit thema gaat mij aan het hart en vanuit mijn hart en ziel tracht ik elke dag mijn steentje bij te dragen om de mensen te helpen die helaas deze zware beproeving in het leven moesten ondergaan. Ik geloof in de eigen kracht van elk mens en dat met de juiste begeleiding op diverse gebieden (Psychisch, Lichamelijk en Energetisch) iemand, ondanks deze zware beproeving, terug mag komen bij zijn/haar ware Zelf. Geen maskers meer Geen façade meer Geen defensieve gedragingen meer Geen offensieve manier van communiceren meer Geen schaamte meer Geen zelfverwijten meer Geen vluchtgedrag meer Geen slachtoffergevoel meer Iedereen leeft dagelijks met (on)bewuste gedragingen, gedachten en handelingen die gebasseerd zijn vanuit oude herinneringen, overtuigingen en interpretaties. Dit beïnvloedt ons denken, onze interpretaties en handelingen.

7 Tijdens deze teaching zal er naar de 3 onderdelen hiervan gekeken worden. Vanuit deze 3 onderdelen (Psychisch, Lichamelijk en Energetisch) zullen wij ermee bezig gaan om healing te bewerkstelligen tot op cellulair niveau en jou weer volledig in je eigen kracht te brengen en te behouden! Er zullen op deze 3 onderdelen diverse oefeningen, reinigingen/ceremonies en healingen plaatsvinden. Deze groep zal 9 keren bij elkaar komen. De teaching start met ingang van november 2015 en zal om de week op zaterdagmiddag van tot uur plaatsvinden. De teaching zal 1 keer per jaar starten. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze teaching, meld je dan via het onderdeel Agenda onderdeel Empower Yourself Deelnemen aan. Je zult na je aanmelding een bevestigingsbrief met verdere uitleg ontvangen. Via de link AGENDA kun je de actuele data raadplegen.

8 WORKOUT ENERGETIC CHAKRA DANCE Vind je dansen leuk? Vind je het belangrijk om aandacht te besteden aan je zelf? Dan is Energetic Chakra Dance de ultieme manier voor jou om via dansen aandacht te besteden aan JEZELF..!! HEALING VIA DANSEN!! Het is het verzorgen van jezelf, je eigen mooie ziel. Dansen op speciaal afgestemde Chakra muziek om het healingsproces te bevorderen. Je zal begeleid worden binnen je eigen innerlijk ritme om hetgene wat niet meer bij je hoort los te laten of het te integreren. Kom thuis binnen je eigen mooie ritme! Energetic Chakra Dance biedt inzichten tijdens het gericht dansen, het activeert, centreert, reinigt en brengt balans in jezelf, in je chakra s en in je aura. Om de week op maandagavond van tot uur heerlijk in balans, actief, vrolijk, vol positieve energie je week echt goed beginnen. Via de link AGENDA kun je de actuele data raadplegen.

9 SJAMANISTISCH VOLLE MAAN CEREMONIE CEREMONIE - HET BEDANKEN VAN MOEDER AARDE CEREMONIE - HET EREN VAN ONZE VOOROUDERS CEREMONIE - THE HEALING CIRCLE NATIVE FLUTE EN SHAMAN DRUM REINIGING / CLEANSING HEALING READING JE TOTEMDIER(EN) ONTDEKKEN

10 IFA REGLA DE OSHA - YORUBA LAS ORISHAS OSHA BABALAWO IVANI PAREDES SANTOS OMO SHANGO AWO ORUNMILA. Oluwo Ivani Paredes Santos (afkomstig uit Cuba) is een kennisdrager en vader (baba) van de geheimen en inzichten van IFA. IFA staat voor het leven in zijn totaliteit. Een babalawo is zoals dat bij ons heet een priester en stamoudste binnen de IFA religie en de Yoruba cultuur. Het IFA-orakel is een systeem om het heden en de toekomst te voorspellen (reading) en maakt daarvoor gebruik van een uitgebreid systeem van signos (je huidige astrale pad) en patakins (inzichten). Het woord IFA verwijst naar een oude wijze die de gave bezat om de mensheid te helpen, Orunmila, die de Yoruba-god (Orisha) van wijsheid en intellectuele ontwikkeling is. Orunmila is de enige getuige die aanwezig is als een mens zijn/haar doel uitkiest voordat zij naar de aarde als ziel daalt om geboren te worden of te reïncarneren. In tegenstelling tot andere orakelsytemen die een medium gebruikt om reading te geven, gebruikt de Babalawo of IFA-priester, een ekuele (voorspellingsketting) die hij werpt op een estera (kokosmat) om het vervolgens voor jou te interpreteren. De verzameling literaire IFA-teksten, Odun genaamd, bestaat uit 256 delen, onderverdeeld in inzichten (patakins) uit het leven zelf. Het aantal patakins is onbekend omdat er soms 800 patakins per Odun zijn. Elk van de 256 Oduns heeft zijn eigen specifiek voorspellend karakter, bepaald door de Babalawo die hiervoor heilige palmnoten en een voorspellingsketting gebruikt. Om tot een Babalawo benoemd te worden, dient men vooraf veel te studeren alvorens ingewijd te worden als Awo Orunmila (kind van Orunmila de kennisdrager). Een Babalawo blijft dagelijks studeren en dient zich aan strikte en respectvolle levensbeschouwing en hoge normen en waarden te houden.

11 De patakins, die als het belangrijkste onderdeel van het IFA-orakel worden beschouwd, worden door de priester gezongen in een oude inheemse taal. De patakins handelen over de algehele geschiedenis, taal, geloof, heelalvisie en hedendaagse maatschappelijke onderwerpen. De kennis van IFA is bewaard binnen de Yoruba-gemeenschap die inmiddels over de gehele wereld verspreid is en doorgegeven mag worden door IFA-priesters. Onder invloed van kolonialisme werd IFA steeds meer gediscrimineerd maar tegenwoordig worden de readingen van een IFA-priester als één van de zuiverste readingen beschouwd die er zijn. De Religie Afro-Cubaans of ook wel Regla de Osha genoemd, loopt hand in hand met IFA. Alles wordt binnen IFA geboren. Door het kolonialisme (o.a slavenhandel) was het bijna onmogelijk gemaakt voor de inheemse bevolking om hun religie uit te dragen maar op Cuba wist men dit ondanks alles in leven te houden. Het IFA-orakelritueel werd in 2005 door Unesco toegevoegd aan de lijst van "Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid".

12 AANBOD IFA REGLA DE OSHA - YORUBA READING HET CENTREREN VAN DE ORI / HOGERE ZELF HEALING / CLEANINGS REINIGING VAN HET ASTRALE PAD AANPAKKEN VAN ENTITEITEN HET ZUIVEREN VAN OUDE KARMA-ONDERDELEN REINIGING VAN DE ENERGETISCHE BALLAST IN JE LICHAAM Vraag gerust naar de andere vele mogelijkheden.

BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart

BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart Voor iedere coach die meer uit zichzelf en zijn klanten wil halen Wil jij in de begeleiding van mensen diepgaande resultaten bereiken? Wil je moeiteloos je

Nadere informatie

Nieuwsbrief Yolan. 2013 - Hallo! 2013 - Hallo! In dit nummer o.a.

Nieuwsbrief Yolan. 2013 - Hallo! 2013 - Hallo! In dit nummer o.a. Y O L A N B I E M A N S T h e r a p i e & w o r k s h o p s v o o r i n n e r l i j k e v r i j h e i d Nieuwsbrief 2013 - Hallo! 8 januari Nummer 1, 2013 2012 het oude jaar, een jaar voor velen heftig,

Nadere informatie

Groepsmaatschappelijk werk Cursussen, trainingen en gespreksgroepen

Groepsmaatschappelijk werk Cursussen, trainingen en gespreksgroepen Groepsmaatschappelijk werk Cursussen, trainingen en gespreksgroepen FL 012 - mei 2012 Inhoudsopgave blz. Inleiding 2 Groepen volwassenen Assertiviteitstraining 4 Vrouwenpositie(f) 5 Praten met je partner

Nadere informatie

CURSUS & OPLEIDING. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie

CURSUS & OPLEIDING. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie CURSUS & OPLEIDING CENTRUM Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie Opleidingen Professional Aurahealer Reiki Practitioner Reikimaster Meditatieleraar Shin-Do leraar Voeding

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

3. Klaar om de stap te zetten? 3.1 Begeleiding en mogelijkheden. 4. Bijzondere dierenverhalen 4.1 Kip 4.2 Paard. 6. Contact gegevens. 5.

3. Klaar om de stap te zetten? 3.1 Begeleiding en mogelijkheden. 4. Bijzondere dierenverhalen 4.1 Kip 4.2 Paard. 6. Contact gegevens. 5. INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 1.1 Inleiding 1.2 Over de auteur 1.3 Over Animal Soul Academy 1.4 Voor wie is dit gratis e-book bestemd? 1.5 Kun je met dieren communiceren? 2. Communiceren met dieren 2.1 Wat

Nadere informatie

OMGAAN MET VERLIES EEN INTEGRALE GIDS

OMGAAN MET VERLIES EEN INTEGRALE GIDS OMGAAN MET VERLIES EEN INTEGRALE GIDS VOOR ROUWENDEN Dolf J.H. van der Haven, ICC Van der Haven 2 OMGAAN MET VERLIES EEN INTEGRALE GIDS VOOR ROUWENDEN INLEIDING Dit artikel is een poging om te beschrijven

Nadere informatie

Opleidingsgids Opleiding tot paardencoach

Opleidingsgids Opleiding tot paardencoach Opleidingsgids Opleiding tot paardencoach 2 Wat is het EOCP Het Europees Opleidingscentrum Paardencoaches is hét opleidingcentrum voor mensen die willen coachen met paarden of al paardencoach zijn. Het

Nadere informatie

Alternatieve Beurs Oberon 13 april 2013. Beursnieuwsbrief

Alternatieve Beurs Oberon 13 april 2013. Beursnieuwsbrief Alternatieve Beurs Oberon 13 april 2013 Beursnieuwsbrief Hierbij stellen enkele therapeuten zich vast voor aan u. In totaal zijn er op de beurs ongeveer 39 therapeuten aanwezig. Karima Chafia Mijn werk

Nadere informatie

Hoogsensitiviteit. Van klacht naar kracht. Scriptie HBO beroepsopleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde

Hoogsensitiviteit. Van klacht naar kracht. Scriptie HBO beroepsopleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde Hoogsensitiviteit Van klacht naar kracht Scriptie HBO beroepsopleiding Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde Sharon Nethercott Marsstraat 48 6133 WL Sittard 045 4580669 Registratienummer: 229 Ingeleverd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

De URIM-Code. 1 Inhoud

De URIM-Code. 1 Inhoud De URIM-Code Verzameling informatie en reacties over de energetische Stoelen Voor ondersteuning bij het thuisgebruik en als aanvulling in een praktijk. 1 Inhoud 1 De energetische Stoelen: Urim-Code, Thummim-Code

Nadere informatie

Jij bepaalt jouw weg, maakt daarmee je eigen keuzes.

Jij bepaalt jouw weg, maakt daarmee je eigen keuzes. Keuzes maken Door het lezen van dit boek mag ik je bewust maken van jouw mogelijkheden en niet alleen dat. Ik mag je laten zien welke wegen er zijn. Zie het maar als een handleiding, een leidraad. Het

Nadere informatie

Neem je leven in eigen hand

Neem je leven in eigen hand NLP & Communicatie NLP Practitioner & meer... - 22 november 2013 Neem je leven in eigen hand Herken je jezelf? Je vraagt je af of je je talenten wel genoeg kent en inzet. Je wilt meer uit jezelf halen

Nadere informatie

Voorzitter Netty Koele-Lieuwen Tel: 075-6154659 mobiel: 06-12280505 info@epc-waterland.nl. Secretaris Eelco Koele E-mail: secretaris@epc-waterland.

Voorzitter Netty Koele-Lieuwen Tel: 075-6154659 mobiel: 06-12280505 info@epc-waterland.nl. Secretaris Eelco Koele E-mail: secretaris@epc-waterland. CURSUSBOEKJE VAN EPC WATERLAND 2013-2014 Voorzitter Netty Koele-Lieuwen Tel: 075-6154659 mobiel: 06-12280505 info@epc-waterland.nl Secretaris Eelco Koele E-mail: secretaris@epc-waterland.nl Penningmeester

Nadere informatie

Energie in balans! Een gezond lichaam en een vrije geest door het reguleren van energie in ons lichaam en om ons heen.

Energie in balans! Een gezond lichaam en een vrije geest door het reguleren van energie in ons lichaam en om ons heen. Energie in balans! Een gezond lichaam en een vrije geest door het reguleren van energie in ons lichaam en om ons heen. Energie EHBO The happiest people don t HAVE the best of everything, they just MAKE

Nadere informatie

Inhoud van dit E-book

Inhoud van dit E-book Carina Lucassen Inhoud van dit E-book Voor wie is dit E-book geschreven? 3 Wie is ben ik? Carina Lucassen 4 Stap 1: De basis in jouw leven 5 Stap 2: De buitenkant 7 Stap 3: De wereld om je heen 8 En nu

Nadere informatie

Bereiken wat jij wilt!

Bereiken wat jij wilt! Kees van Zijtveld Zelfmanagement De bewuste planning en uitvoering van de reis van je leven Bereiken wat jij wilt! Zelfmanagement De bewuste planning en uitvoering van de reis van je leven Veel mensen

Nadere informatie

Wat brengt het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie?

Wat brengt het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie? Wat brengt het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie? Een selectie uit de ervaringen die studenten spontaan opschreven aan het eind van hun basisjaar Wat brengt het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom 2014! In dit nummer o.a. N I E U W S B R I E F P R A K T I J K Y O L A N B I E M A N S. 4 januari Nummer 1, 2014 WELKOM 2014 1

Nieuwsbrief. Welkom 2014! In dit nummer o.a. N I E U W S B R I E F P R A K T I J K Y O L A N B I E M A N S. 4 januari Nummer 1, 2014 WELKOM 2014 1 N I E U W S B R I E F P R A K T I J K Y O L A N B I E M A N S Nieuwsbrief Welkom 2014! 4 januari Nummer 1, 2014 2013 is ten einde, een jaar van ontdekkingen, een jaar van confrontaties, een jaar van in

Nadere informatie

3) Oude, aangeleerde, beperkende overtuigingen bewust-worden en doorbreken

3) Oude, aangeleerde, beperkende overtuigingen bewust-worden en doorbreken Acht tips om je frequentie te verhogen 1) Gedachten Kracht 2) Positief Denken 3) Oude, aangeleerde, beperkende overtuigingen bewust-worden en doorbreken 4) Juiste mensen om je heen, gelijkgestemden. 5)

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht Djoj programmakrant SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Psychosynthese: ontdek wie je bent Feng-Shui tips Energetisch Tantra Weg met je Relateren doe 3 voor je huis 5 coachen 6 Festival 11 verslaving 17 je zo 23 Djoj:

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Trainingen voor Zorg & Welzijn Inhoud Wie zijn we? Heel opleidingen Wat willen we met onze trainingen bereiken? Onze trainers Trainingen Persoonlijk leiderschap

Nadere informatie

Het gebruik van het Mediumschap bij Familieopstellingen. Fenny Lanser

Het gebruik van het Mediumschap bij Familieopstellingen. Fenny Lanser Het gebruik van het Mediumschap bij Familieopstellingen. Fenny Lanser 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. De geschiedenis van familieopstellingen... 6 1.1 Geschiedenis van

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Mensen ontmoeten mensen. Op ontdekkingstocht in de ziel JANUARI-JUNI 2015. Mindfulness: met aandacht in dit moment.

Djoj programmakrant. Mensen ontmoeten mensen. Op ontdekkingstocht in de ziel JANUARI-JUNI 2015. Mindfulness: met aandacht in dit moment. Djoj programmakrant JANUARI-JUNI 2015 Geweldloze Communicatie Festival Intuïtie: Magisch Vijf Ritmes Healing 3 je tomtom 5 Festival 9 dansen 11 Mindfulness 13 Tao 17 Mensen ontmoeten mensen Is het door

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers.

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Ook dit boekje geeft je inzicht, ditmaal in de keuken van de realiteit. De hoe en waarom van het dagelijks leven. Natuurlijk kun je zelf de dingen

Nadere informatie

Hoog Sensitieve Kinderen. gewoon anders

Hoog Sensitieve Kinderen. gewoon anders Hoog Sensitieve Kinderen gewoon anders Door Ellen van der Weiden Opleiding Opvoedcoach Driebergen 2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Hoofdstuk 1... 5 H.1.1. Kenmerken van

Nadere informatie

Met deze maand: Persoonlijke boodschap van Tresi Presentatie boek Isaak en zijn wijsheid over psychologie Isaak s 3de gedeelte lezing Evolutie en

Met deze maand: Persoonlijke boodschap van Tresi Presentatie boek Isaak en zijn wijsheid over psychologie Isaak s 3de gedeelte lezing Evolutie en Met deze maand: Persoonlijke boodschap van Tresi Presentatie boek Isaak en zijn wijsheid over psychologie Isaak s 3de gedeelte lezing Evolutie en reïncarnatieproces Column door de lezers Boek Wybe, wat

Nadere informatie

www.asja-reizigersinvrede.nl

www.asja-reizigersinvrede.nl 1 Eerste uitgave: juni 2011, uitgeverij Boekscout. Herziene uitgave: mei 2014, e-book in eigen beheer, ASJA Boekomslag ontwerp: ASJA Foto cover: ASJA : privé collectie Disclaimer, copyrights en wijze van

Nadere informatie