AANBOD Poseidon Coaching

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANBOD Poseidon Coaching"

Transcriptie

1 AANBOD Poseidon Coaching COACHING PECP METHODE De PECP coachingsmethode is ontwikkeld nav haar jarenlange werkervaring binnen o.a de Sociale Werkvoorziening, NLP benadering, haar functie als gecertificeerde/geregistreerde coach voor de gemeenten Assen, Aa en Hunze, Tynaarlo en Midden Drenthe. Met een caseload van gemiddeld 50 cliënten voor de bovenvermelde regios, begeleidde zij cliënten met dubbele of meerdere diagnoses met hart en ziel. Met gerichte trainingen op het gebied van analyse en diagnose van psychische belemmeringen o.a Angststoornissen / PTSS / ADHD / PDD-NOS / Stemmingsstoornissen etc. Angeline is gespecialiseerd in het vergroten van het psychische-/mentale, fysieke en energetische bewustzijn van mensen. Na jarenlange ervaring in het coachen van mensen met zware psychische- (o.a. traumatische ervaringen) en/of lichamelijke belemmeringen heeft zij ontdekt dat heel veel blokkades van mensen te maken hebben met het herbeleven van oude gevoelens/emoties uit vroegere ervaringen en de angst voor de toekomst. Geconditioneerde denkpatronen en gedragingen belemmeren innerlijke groei en innerlijke harmonie. Zij coacht zowel volwassenen alsook kinderen met gedragsproblemen. Haar positieve en met humor beklede aanpak is tijdens haar diverse coachingstrajecten, workshops, teachingsprogramma s en retraites in Nederland en het buitenland een bron van stimulans om vol hernieuwde energie, kracht en vertrouwen voorwaarts te gaan. Zij is actief betrokken bij het opleiden van nieuwe bewustzijnsteachers en (life)coaches/begeleiders. In het speciale tablad Hulp na sexueel misbruik zult u uitgebreide informatie over dit thema vinden. Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden, zowel op individueel gebied alsook voor een groep. Ook voor PGB-cliënten zijn er mogelijkheden aanwezig.

2 WORKSHOP EN TEACHING DE OUDE LEERMEESTERS LAS ORISHAS Oude wijsheden toepassen in het hier en nu. ZIJ zijn meegenomen naar het NU omdat ze al minimaal 5000 jaren zichzelf hebben bewezen. Niks zweverig en ontastbaar. Ze staan symbool voor het leven zelf en willen vanuit dienstbaarheid de mensheid helpen. Meer informatie over de workshop De oude Leermeesters Las Orishas is te vinden in het onderdeel Agenda. Deze basisworkshop zal 2 keer per jaar gegeven worden. Na de basisworkshop bestaat de mogelijkheid om meer de diepte in te gaan en elke Orisha specifieker en intenser te leren kennen en met hen te leren werken. De Workshop start in juni en in november. Zaterdag 13 juni a.s van 10 tot uur wordt je meegenomen naar de liefdevolle energie en inzichten van deze oude leermeesters. Via de link AGENDA op kun je de actuele data en informatie raadplegen.

3 TEACHING DE KRACHT VAN VERGEVING Waarom is dit in mijn wereld? Wat is het dat ik nog dien te zien en dien te leren?. Waarom beland ik steeds in dezelfde soort situaties? Waarom voel ik mij zo vermoeid en neerslachtig? De onverklaarbare pijnen in mijn lichaam, hoe kan dat? Ik wil eindelijk met mijn verleden afhandelen! De meeste mensen hebben moeite om echt te vergeven en verder te gaan vanuit rust en acceptatie. Niet alléén een ander vergeven, niet alléén een situatie of ervaring kunnen achterlaten maar het belangrijkste blijft vaak achterwege, nl.: JEZELF. Niet onlogisch eigenlijk omdat de mens nou eenmaal met emoties, gevoelens, het EGO, zijn/haar eigen persoonlijkheid, zijn/haar eigen gedragingen, overtuigingen en verleden/opvoeding, te maken heeft en deze spelen een belangerijke rol binnen het proces van vergeving. Vergeving houdt niet in dat je vanuit het denken (mentale onderdeel) er niet meer aan probeert te denken en jezelf wijs maakt dat het klaar is. Echt in de kracht van vergeving duiken is heel wat anders dan alléén het mentale onderdeel. Het houdt niet in dat je een healing ontvangt en denkt nu is het verdwenen, nee dat is het ook niet. Vergeving gebeurt pas echt, als het tot op celniveau uit je systeem is verdwenen. Je zult hierna ervaren dat je kijk op het leven een totaal ander perspectief zal hebben. Er zullen naast de theoretische onderdelen, diverse ceremonies, reinigingen en healingen plaatsvinden. De teaching zal 2 keer per jaar starten. In februari en in augustus. Deze groep zal 8 keren bij elkaar komen. De eerstvolgende cursus start met ingang van zaterdag 15 augustus 2015 en zal om de week op zaterdagmiddag van tot uur plaatsvinden. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze teaching, meld je dan via het onderdeel Agenda onderdeel Teaching De kracht van Vergeving Deelnemen aan. Je zult na je aanmelding een bevestigingsbrief met verdere uitleg ontvangen.

4 BASISCURSUS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING De cursus zal 2 keer per jaar starten. In januari en in oktober. Wat hoort bij jou en wat hoort bij de ander. Welke zijn jouw eigen gedachten of angsten en wanneer spreekt jouw intuïtie? Leren gronden en het leren afschermen van jouw eigen energieveld. Dit en meer tijdens de Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling. Je intuïtie is je vermogen om in contact te zijn met jouw waarheid en innerlijke wijsheid. Je intuïtie ontwikkelen is om die reden een bewustwordingsproces. Je bewust worden van wat je voelt of denkt, welke invloed jouw omgeving op jouw heeft en hoe jij daar dan weer op reageert. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Het wordt steeds helderder wat wel of niet bij je past, waar je grenzen liggen en hoe je je kunt beschermen. De basiscursus intuïtieve ontwikkeling zal vele aspecten van onze intuïtie en het gebruiken ervan gaan behandelen. Er zullen veel oefeningen en meditaties gedaan worden om meer zekerheid te creëren in het gebruiken van diverse methodes en/of middelen die toegereikt zullen worden. Een onderdeel wat ook behandeld gaat worden is het doorgronden van het onderdeel het EGO. Het EGO vertroebelt namelijk heel vaak de intuïtie. Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze gaven en dit nooit zal kunnen! Je zult ervaren dat het tegendeel waar is, dat je dit wel degelijk kunt en dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf misschien voor mogelijk houdt. Intuïtieve ontwikkeling start bij jezelf. Tijdens deze cursus leer je meer te gaan vertrouwen op je gevoel en je intuïtie. Obstakels die maken dat dit nog niet vanzelf gaat, worden duidelijk waardoor ze weggenomen kunnen worden. Je komt dichter bij jezelf, je kunt in jezelf de rust weer hervinden (hoe onrustig het ook is in je omgeving). De bedoeling is te ervaren wat je intuïtie voor je kan doen en hoeveel informatie je ongemerkt al binnen krijgt. Door de diversiteit van onderwerpen kan je uitzoeken hoe jij het beste naar je intuïtie kan gaan luisteren. Gedurende deze cursus zal je de stem van je intuïtie steeds beter gaan horen en/of voelen. Je oefent dit soms in tweetallen. Ook wordt er aandacht besteed aan het

5 communiceren van dat wat je hoort/voelt, zodat de ander jou kan begrijpen. Iedere les start met een meditatie om vanuit rust te ontdekken wat jou helpt om beter te gaan luisteren naar je intuïtie. Je leert jezelf tijdens deze cursus af te sluiten voor al die energieën en informatie van anderen, waar je niet op zit te wachten. Dus voor de mensen die gevoelig zijn voor de stemmingen en pijntjes van anderen, is dit de ideale manier om het in de hand te krijgen. Tijdens deze cursus gaan we in op: geleidegidsen (inclusief een meditatie om je geleidegids te ontmoeten), aura s & chakra s (je zult ook aura s leren waarnemen), aura & chakra healing, psychometrie (helderziende waarnemingen aan de hand van foto s & voorwerpen), contact met overledenen, kleursymboliek, reïncarnatie & karma. Er komen diverse meditatie- en visualisatie-oefeningen aan bod. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk; we bespreken eerst de theorie en gaan daar vervolgens mee aan de slag. De cursus is breed van opzet, zodat je van heel veel onderwerpen kunt proeven en er op die manier kunt achterkomen, wat echt bij jou past, waar je hart ligt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. De groep zal in totaal 8 zaterdagen om de week bij elkaar komen. Op deze manier kun je het een en ander rustig laten bezinken en je kunt aan de slag met een aantal thuis-opdrachten. De 8 zaterdagen zijn van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en zijn inclusief drinken en wat lekkers. Daarnaast gaan we nog in op extra onderwerpen die ter sprake komen tijdens de cursus (afhankelijk van wat jij en je medecursisten hebben meegemaakt en wat jullie interessant vinden). Na afloop krijg je een Certificaat van Deelname uitgereikt. Het aantal deelnemers is beperkt (8 10 personen). Ik geef de voorkeur aan kleine groepjes per keer, omdat de cursus op deze manier persoonlijk blijft, omdat er op deze manier ruimte is voor individuele begeleiding. Via de link AGENDA kun je de actuele data raadplegen.

6 TEACHING EMPOWER YOURSELF IN JE EIGEN KRACHT (TERUG)KOMEN Sexueel misbruik is een thema die door veel mensen niet gauw aangeroerd zal worden, terwijl de huidige cijfers laten zien dat het percentage van sexueel misbruik bij kinderen in Nederland zeer hoog is, nl per jaar. Een thema dat nog steeds in de taboe sfeer zit. Overigens sexueel misbruik bij kinderen overkomt niet alléén de meisjes maar ook jongens kunnen hier slachtoffer van worden. Als coach heb ik door de jaren heen zoveel pijn, verdriet, boosheid, angst en zelfs suïcides of poging tot zelfdoding gezien bij mensen die als kind sexueel misbruikt waren of bij volwassenen die verkracht zijn geweest. Dit thema gaat mij aan het hart en vanuit mijn hart en ziel tracht ik elke dag mijn steentje bij te dragen om de mensen te helpen die helaas deze zware beproeving in het leven moesten ondergaan. Ik geloof in de eigen kracht van elk mens en dat met de juiste begeleiding op diverse gebieden (Psychisch, Lichamelijk en Energetisch) iemand, ondanks deze zware beproeving, terug mag komen bij zijn/haar ware Zelf. Geen maskers meer Geen façade meer Geen defensieve gedragingen meer Geen offensieve manier van communiceren meer Geen schaamte meer Geen zelfverwijten meer Geen vluchtgedrag meer Geen slachtoffergevoel meer Iedereen leeft dagelijks met (on)bewuste gedragingen, gedachten en handelingen die gebasseerd zijn vanuit oude herinneringen, overtuigingen en interpretaties. Dit beïnvloedt ons denken, onze interpretaties en handelingen.

7 Tijdens deze teaching zal er naar de 3 onderdelen hiervan gekeken worden. Vanuit deze 3 onderdelen (Psychisch, Lichamelijk en Energetisch) zullen wij ermee bezig gaan om healing te bewerkstelligen tot op cellulair niveau en jou weer volledig in je eigen kracht te brengen en te behouden! Er zullen op deze 3 onderdelen diverse oefeningen, reinigingen/ceremonies en healingen plaatsvinden. Deze groep zal 9 keren bij elkaar komen. De teaching start met ingang van november 2015 en zal om de week op zaterdagmiddag van tot uur plaatsvinden. De teaching zal 1 keer per jaar starten. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze teaching, meld je dan via het onderdeel Agenda onderdeel Empower Yourself Deelnemen aan. Je zult na je aanmelding een bevestigingsbrief met verdere uitleg ontvangen. Via de link AGENDA kun je de actuele data raadplegen.

8 WORKOUT ENERGETIC CHAKRA DANCE Vind je dansen leuk? Vind je het belangrijk om aandacht te besteden aan je zelf? Dan is Energetic Chakra Dance de ultieme manier voor jou om via dansen aandacht te besteden aan JEZELF..!! HEALING VIA DANSEN!! Het is het verzorgen van jezelf, je eigen mooie ziel. Dansen op speciaal afgestemde Chakra muziek om het healingsproces te bevorderen. Je zal begeleid worden binnen je eigen innerlijk ritme om hetgene wat niet meer bij je hoort los te laten of het te integreren. Kom thuis binnen je eigen mooie ritme! Energetic Chakra Dance biedt inzichten tijdens het gericht dansen, het activeert, centreert, reinigt en brengt balans in jezelf, in je chakra s en in je aura. Om de week op maandagavond van tot uur heerlijk in balans, actief, vrolijk, vol positieve energie je week echt goed beginnen. Via de link AGENDA kun je de actuele data raadplegen.

9 SJAMANISTISCH VOLLE MAAN CEREMONIE CEREMONIE - HET BEDANKEN VAN MOEDER AARDE CEREMONIE - HET EREN VAN ONZE VOOROUDERS CEREMONIE - THE HEALING CIRCLE NATIVE FLUTE EN SHAMAN DRUM REINIGING / CLEANSING HEALING READING JE TOTEMDIER(EN) ONTDEKKEN

10 IFA REGLA DE OSHA - YORUBA LAS ORISHAS OSHA BABALAWO IVANI PAREDES SANTOS OMO SHANGO AWO ORUNMILA. Oluwo Ivani Paredes Santos (afkomstig uit Cuba) is een kennisdrager en vader (baba) van de geheimen en inzichten van IFA. IFA staat voor het leven in zijn totaliteit. Een babalawo is zoals dat bij ons heet een priester en stamoudste binnen de IFA religie en de Yoruba cultuur. Het IFA-orakel is een systeem om het heden en de toekomst te voorspellen (reading) en maakt daarvoor gebruik van een uitgebreid systeem van signos (je huidige astrale pad) en patakins (inzichten). Het woord IFA verwijst naar een oude wijze die de gave bezat om de mensheid te helpen, Orunmila, die de Yoruba-god (Orisha) van wijsheid en intellectuele ontwikkeling is. Orunmila is de enige getuige die aanwezig is als een mens zijn/haar doel uitkiest voordat zij naar de aarde als ziel daalt om geboren te worden of te reïncarneren. In tegenstelling tot andere orakelsytemen die een medium gebruikt om reading te geven, gebruikt de Babalawo of IFA-priester, een ekuele (voorspellingsketting) die hij werpt op een estera (kokosmat) om het vervolgens voor jou te interpreteren. De verzameling literaire IFA-teksten, Odun genaamd, bestaat uit 256 delen, onderverdeeld in inzichten (patakins) uit het leven zelf. Het aantal patakins is onbekend omdat er soms 800 patakins per Odun zijn. Elk van de 256 Oduns heeft zijn eigen specifiek voorspellend karakter, bepaald door de Babalawo die hiervoor heilige palmnoten en een voorspellingsketting gebruikt. Om tot een Babalawo benoemd te worden, dient men vooraf veel te studeren alvorens ingewijd te worden als Awo Orunmila (kind van Orunmila de kennisdrager). Een Babalawo blijft dagelijks studeren en dient zich aan strikte en respectvolle levensbeschouwing en hoge normen en waarden te houden.

11 De patakins, die als het belangrijkste onderdeel van het IFA-orakel worden beschouwd, worden door de priester gezongen in een oude inheemse taal. De patakins handelen over de algehele geschiedenis, taal, geloof, heelalvisie en hedendaagse maatschappelijke onderwerpen. De kennis van IFA is bewaard binnen de Yoruba-gemeenschap die inmiddels over de gehele wereld verspreid is en doorgegeven mag worden door IFA-priesters. Onder invloed van kolonialisme werd IFA steeds meer gediscrimineerd maar tegenwoordig worden de readingen van een IFA-priester als één van de zuiverste readingen beschouwd die er zijn. De Religie Afro-Cubaans of ook wel Regla de Osha genoemd, loopt hand in hand met IFA. Alles wordt binnen IFA geboren. Door het kolonialisme (o.a slavenhandel) was het bijna onmogelijk gemaakt voor de inheemse bevolking om hun religie uit te dragen maar op Cuba wist men dit ondanks alles in leven te houden. Het IFA-orakelritueel werd in 2005 door Unesco toegevoegd aan de lijst van "Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid".

12 AANBOD IFA REGLA DE OSHA - YORUBA READING HET CENTREREN VAN DE ORI / HOGERE ZELF HEALING / CLEANINGS REINIGING VAN HET ASTRALE PAD AANPAKKEN VAN ENTITEITEN HET ZUIVEREN VAN OUDE KARMA-ONDERDELEN REINIGING VAN DE ENERGETISCHE BALLAST IN JE LICHAAM Vraag gerust naar de andere vele mogelijkheden.

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Informatie voor cliënten Cliënten en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel hebben vaak nare dingen meegemaakt. Ze zijn geschokt

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Het Sandelhout Meditatietechnieken, Coaching en Training Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Individuele consulten voor particulieren Locatie: Het Beekse Boshuis Goirlesedijk ongenummerd

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

De Inner Child meditatie

De Inner Child meditatie De Inner Child meditatie copyright Indra T. Preiss volgens Indra Torsten Preiss copyright Indra T. Preiss Het innerlijke kind Veel mensen zitten met onvervulde verlangens die hun oorsprong hebben in hun

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend.

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend. Module 1 Coaching, kanker & vermoeidheid Vermoeidheid bij kanker is misschien wel de meest voorkomende klacht van mensen die kanker hebben (gehad). 80-90% van de patiënten herkent vermoeidheid gedurende

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Jaar Werkboek 4 weken Challenge

Jaar Werkboek 4 weken Challenge Coach jezelf naar succes Jaar Werkboek 4 weken Challenge 10 Focus Sociaal zijn, jezelf kunnen wegcijferen en altijd klaar staan voor anderen zijn mooie eigenschappen, en... Jij bent ook belangrijk Hij

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops.

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion Mooren www.natural-body-balance.nl Harold van Berlicum www.balanceyourlimits.nl Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion is eigenaresse van Natural Body Balance en werkt

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Wil je jezelf ontwikkelen? Omdat je meer uit jezelf wilt halen? Of omdat je

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. Trots kunnen we weer een nieuwsbrief vol met workshops en opleidingen laten zien. Het

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 4 Innerlijk kind In de vorige module heb je gekeken naar de impact van vorige levens en familielijnen. Hoeveel we onbewust bij ons dragen wat eigenlijk helemaal niet van

Nadere informatie

Inhoud van dit E-book

Inhoud van dit E-book Carina Lucassen Inhoud van dit E-book Voor wie is dit E-book geschreven? 3 Wie is ben ik? Carina Lucassen 4 Stap 1: De basis in jouw leven 5 Stap 2: De buitenkant 7 Stap 3: De wereld om je heen 8 En nu

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

Nummer 1 December 2011. Cursusaanbod 2012 Gedeeld verdriet Mindfulness Laat je zelf zien

Nummer 1 December 2011. Cursusaanbod 2012 Gedeeld verdriet Mindfulness Laat je zelf zien Nummer 1 December 2011 Cursusaanbod 2012 Gedeeld verdriet Mindfulness Laat je zelf zien LANDELIJK HEEFT 16% VAN DE JONGEREN PSYCHOSOCIALE PROBLEMEN. Scoop richt zich bij coaching, counseling en training

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder De vogeltjes fluiten, de krokusjes bloeien al weer in verschillende kleuren en het is al weer wat langer licht. De lente komt eraan! Dit betekent dat de winter weer

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Extra Nieuwsbrief 19 juni 2015 De komende tijd zullen er bij Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn meerdere activiteiten

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen,

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF 26 augustus 2012 1 Lieve mensen, Fijne zomer Nu de vakanties langzaamaan worden afgerond en iedereen zijn of haar gewone levensritme weer heeft opgepakt stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

Het gedragmodel. 1. Inleiding

Het gedragmodel. 1. Inleiding Het gedragmodel 1. Inleiding Het gedragmodel is een NLP-techiek, ontwikkeld door Peter Dalmeijer (zie www.vidarte.nl) en Paul Lenferink. Het model leert ons feedback te geven waarbij we anderen op hun

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

Inner Child meditatie

Inner Child meditatie De Inner Child meditatie Uit: Je Relatie Helen Een nieuwe weg naar heling van je relatievaardigheid Indra Torsten Preiss De Inner Child meditatie De Inner Child-meditatie is de meditatie bij uitstek om

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Minicursus Verbindend Communiceren. Geschreven door: Jan van Koert

Minicursus Verbindend Communiceren. Geschreven door: Jan van Koert Minicursus Verbindend Communiceren Geschreven door: Jan van Koert Geweldloze communicatie is een wijze van communiceren die leidt tot gehoord en verstaan worden. Met helderheid, zonder beschuldigen en

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Hand in hand met het kind in ons. De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik

Hand in hand met het kind in ons. De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik Hand in hand met het kind in ons De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik Trudi de Groot Afstudeerscriptie Academie voor spirituele integratie te Krommenie Juni 2003 INHOUD..pagina Voorwoord 3 Inleiding

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Suïcidepreventie. Marian de Groot Directeur handicap + studie Mede namens 113-Online

Suïcidepreventie. Marian de Groot Directeur handicap + studie Mede namens 113-Online Suïcidepreventie Marian de Groot Directeur handicap + studie Mede namens 113-Online Missie en visie @113 Taboe op praten over zelfmoord doorbreken Drempels bij zoeken en vinden van hulp verlagen Landelijk

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

Tekstboek herschrijf je verhaal Dream your world into being. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Het traumaverbond.

Tekstboek herschrijf je verhaal Dream your world into being. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Het traumaverbond. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Gisteren heb je kennis gemaakt met de jaguar in jezelf: jouw kracht om betekenis te geven en je verhalen leven in te blazen met je overtuigingen, verwachtingen en intenties.

Nadere informatie

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK 6 5264 PC VUGHT 06-29436075 bianca@ontdekjekracht.nu www.ontdekjekracht.nu DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Vaktherapie en groepstrainingen bij De Hoenderloo Groep

Vaktherapie en groepstrainingen bij De Hoenderloo Groep Vaktherapie en groepstrainingen bij De Hoenderloo Groep Therapie en training, iets voor jou? Als je bij De Hoenderloo Groep komt wonen, heb je vaak al veel meegemaakt in je leven. Het valt niet altijd

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl Verbonden in Vrijheid Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 1 IS HET MOGELIJK? 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 2 DE MYTHE 04-11-2009 Leonie

Nadere informatie

Relatie <> Religie. Beste Galsem,

Relatie <> Religie. Beste Galsem, RelatieReligie BesteGalsem, Hetfeitdatjouwpatientnuopeenchristelijkevenementisisnietongevaarlijk.Hetgeestelijke levenvanjouwpatientzalgrotesprongenmakennaarhetkampvandevijandtoe.watikjou aanraadisomditnietafteremmen,maaromdittebederven.brengjouwpatientincontactmet

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Hypnotherapie Heemskerk. Extra informatie behandeling & hypnose

Hypnotherapie Heemskerk. Extra informatie behandeling & hypnose Hypnotherapie Heemskerk Extra informatie behandeling & hypnose Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 Wat is hypnotherapie / hypnose? De invloed van het onderbewustzijn Wat gebeurt er tijdens een hypnose-behandeling?

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur Deelopleiding Healing en Energiewerk Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden. 1. Je

Nadere informatie

De Geest (Het Technische Lichaam) 3. Lagen van De Geest 5

De Geest (Het Technische Lichaam) 3. Lagen van De Geest 5 1 De Geest (Het Technische Lichaam) 3 De Bol (Het Zevende Chakra) 3 De Gloed van De Bol (Één van de zeven aura s) 3 De Doe van De Bol 4 Mens & Geest 4 De Ziel (De Ziel bevindt zich in Het Iets) 4 De Ziel

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Waarom we een derde van ons leven missen 17. 2 Nieuwe wegen naar het innerlijke leven. Hoe de wetenschap dromen grijpbaar maakt 24

Waarom we een derde van ons leven missen 17. 2 Nieuwe wegen naar het innerlijke leven. Hoe de wetenschap dromen grijpbaar maakt 24 Inhoud inleiding Nieuw inzicht in onze dromen 11 i wat dromen zijn 1 Terugkeer naar een vergeten land Waarom we een derde van ons leven missen 17 2 Nieuwe wegen naar het innerlijke leven Hoe de wetenschap

Nadere informatie

Leven in vrijheid, vreugde en onschuld. ik ben resultaat rol essentie plannen, verbeelden en uitvoeren rollen potentie te communiceren

Leven in vrijheid, vreugde en onschuld. ik ben resultaat rol essentie plannen, verbeelden en uitvoeren rollen potentie te communiceren Leven in vrijheid, vreugde en onschuld. We beginnen de cursus met het zetten van een intentie. Een intentie is een korte zin met de woorden ik er in en het resultaat wat jij wil bereiken in deze intensive

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les één Welkom bij deze e-cursus waarin we je zullen laten zien hoe jij groter kunt worden en je problemen kleiner! Zijn er

Nadere informatie

Bij u schuil ik, u bent mijn schild,

Bij u schuil ik, u bent mijn schild, Bij u schuil ik, u bent mijn schild, in uw woord stel ik mijn hoop. Psalm 119:114 inleiding Laten we eerlijk zijn: het is niet zo eenvoudig om regelmatig uit de Bijbel te lezen en te bidden. Onze volle

Nadere informatie

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam met My Boulevard.eu Kun je wat vertellen over het tot stand komen van je bedrijf? In 1986 startte ik met mijn partner een advies bureau

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Instructie 1. Heb jij je voelsprieten uitstaan? De relatie met je cliënt

Instructie 1. Heb jij je voelsprieten uitstaan? De relatie met je cliënt Instructie 1 De relatie met je cliënt Heb jij je voelsprieten uitstaan? Met behulp van dit werkblad onderzoek je of je je voelsprieten hebt uitstaan naar de cliënt. Kies een cliënt en vul met die cliënt

Nadere informatie

Je bent jong en je wilt wat!

Je bent jong en je wilt wat! Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie Doelen stellen NLP is een doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. NLP = ervaren, ervaren in denken, voelen en doen. Middels een praktisch toepasbaar model leren we om de eigen hulpmiddelen,

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

Personal Branding voor Ingenieurs

Personal Branding voor Ingenieurs Personal Branding voor Ingenieurs 8 juni 2012 Lustrumsymposium Jullie doelen - succesvolle loopbaan - een baan vinden - de allerbeste zijn? - Saskia Slotboom 2012 2 Personal Branding Tools en praktische

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Speel het spel. stimulansen

Speel het spel. stimulansen Speel het spel In een mix van hints, pictionary, ganzenbord en spijker slaan staan we stil bij belevingsgericht werken. In twee teams strijden we om de eer: wie is het meest belevingsgericht? Hierbij moeten

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Je energie in balans-kursus

Je energie in balans-kursus Je energie in balans-kursus 10:00 start 10:10/ 10:45 voorstelrondje -Hoe heet je -wat doe je in het dagelijks leven -wat hoop je hier te leren tijdens de cursus, waarom volg je deze cursus? 10:45/11:00

Nadere informatie

. "I am not what happened to me. I am what I choose to become."

. I am not what happened to me. I am what I choose to become. VERGEVING EN ZELFBEELD. "I am not what happened to me. I am what I choose to become." IS DEZE WORKSHOP IETS VOOR MIJ? Vaak denkt men bij vergeving aan mensen, die iets vreselijks is aangedaan of zelf een

Nadere informatie

activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom

activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom 1 e activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom Communiceren met je eigen intuïtie. Het mooie van deze workshop is dat je niet hoeft te kunnen

Nadere informatie