Samplitude Music Studio 17 Meer mogelijkheden

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samplitude Music Studio 17 Meer mogelijkheden"

Transcriptie

1 Samplitude Music Studio 17 levert een complete geluidsstudio op de pc en biedt de beste instap in de wereld van de professionele muziekproductie thuis, in de oefenruimte of in de studio. Meer mogelijkheden Van meersporenopname en audiomontage tot compositie, geluidsbewerking en afmixen tot aan het masteren van een cd. Wat u ook van plan bent, uw muziek staat altijd op de voorgrond!

2 De geluidsstudio voor de pc De compacte studio voor muzikanten, bands & studio's Ideaal voor solo-projecten thuis: instrumenten of zang zelf opnemen, arrangeren en bewerken. De geïntegreerde jamsessiefunctie zorgt voor authentieke begeleiding door een virtuele band. Ideaal voor bands in de repetitieruimte: met de Multitrack Recorder lukken meersporenopnamen in elke situatie zo blijven bij de volgende bandrepetitie ook spontane ideeën bewaard. Perfect voor projectstudio's: uitgerust met alle extra's voor complete muziekproducties aan de pc: MIDI-editor, mengpaneel, audio-bewerking, realistische software-instrumenten, professionele effecten en veel meer. Nieuwe functies Vita Century Keys: piano's van topkwaliteit Vita Saxophonia : virtuele saxofoon met overtuigende klank Vita Jazz Drums: echte jazz-drum-geluiden FX Rack met vele nieuwe effectpresets van professionele producenten Geoptimaliseerd werkgedeelte: leidt door alle stappen van de muziekproductie Dubbel aantal instructievideo's voor de snelle instap in de muziekproductie Toe te voegen begeleiding bij opname van zang en instrumenten

3 NIEUW! De snelle instap in de wereld van de muziekproductie Instructievideo's voor de snelle instap in de muziekproductie Zodat u snel met het programma overweg kunt, biedt Samplitude Music Studio 17 nieuwe studiovideo's, die u de instap in de muziekproductie vereenvoudigen en u stap voor stap door het programma begeleiden. Binnen de kortste keren leert u niet alleen de basisfuncties van Samplitude Music Studio 17 kennen, maar leert u ook hoe u in uw virtuele studio kunt opnemen en produceren. Geoptimaliseerde werkbladen Met de nieuwe werkvlakken behoudt u het overzicht bij het produceren van muziek. Het programma is onderverdeeld in verschillende gedeeltes net als de opgaven van een echt muziekprogramma. U wordt stap voor stap door de muziekproductie geleid. Vanaf het gedeelte "Opname" via het werkveld "Bewerken", de sectie voor het mixen en een afzonderlijk gedeelte voor de "Mastering", tot aan het exporteren van de songs.

4 NIEUW! Automatische begeleiding en solojamsessie Begeleiding bij de opname van zang en instrumenten Met de automatische begeleiding kunt u met een paar keer klikken een passende begeleiding voor uw eigen muziekproject maken. Daarbij kunt u het tempo en de speelduur net zo nauwkeurig bepalen als de muziekstijl. Deze functie is ideaal om solo-opnamen doelgericht om te zetten of bandprojecten eenvoudig met andere instrumenten aan te vullen! Solojamsessie Speelt u een instrument en wenst u zich een band bij u in de buurt om te kunnen repeteren? Kies gewoon een muziekstijl en druk op start, wat u te horen krijgt zet elke andere begeleidingsautomaat in de schaduw omdat alle sporen ook in de Arranger verschijnen en net zo gedetailleerd kunnen worden bewerkt als uw eigen producties de ideale aanvulling voor solisten!

5 NIEUW! Zoals de professionals opnemen: solo- of meersporenopnamen NIEUW! Verbeterd recording-gedeelte Met Samplitude Music Studio 17 kunt u uw song-ideëen nu nog eenvoudiger opnemen en schetsen! Dankzij het geoptimaliseerde opnamegedeelte is uw geluidsstudio op de pc in een mum van tijd klaar voor de opname en kunt u deze zonder enige moeite op de meest uiteenlopende instellingen zoals het opnemen in de oefenruimte of in de home-studio, aanpassen. Het nieuwe werkgedeelte biedt daarnaast nog andere hulpvaardige extra's zoals een stemapparaat voor gitaren en bassen, een infobox met extra tips voor de muziekproductie. Meersporenopnamen zoals met klassieke hardware De geïntegreerde Multitrack Recorder (MR-64) combineert de vertrouwde bediening van een meersporen-recorder met alle voordelen van een pc-systeem. Ontdek de voordelen: 1. Gigantische effectenkeuze: hoogwaardige gewoon met een klik selecteren en desgewenst voor elk kanaal afzonderlijk instellen. 2. Comfortabele functies: ongecompliceerd laden, opslaan, als mp3 exporteren etc. geen irritaties meer over omslachtige menu's! 3. Naadloze integratie: alle opnamen worden automatisch naar een Arranger-project overgedragen voor gedetailleerde nabewerking.

6 Praktische assistenten voor harmonie-herkenning en synchroniteit Harmonie-agent Naspelen, oefenen of coveren - de Harmony Agent maakt van elke song het perfecte sjabloon om mee te spelen of te coveren. Importeer gewoon het gewenste stuk van cd, als WAV of mp3 en de unieke harmonieherkenning toont akkoorden en de bijbehorende grepentabel voor de lead-gitaar. Tip! De akkoorden kunnen ook worden gebruikt als basis voor improvisatie van bas en keyboard. Remix-agent: synchronisering en meer Intussen stellen vele bekende bands afzonderlijke sporen van hun songs beschikbaar voor het remixen en ook remix-wedstrijden zijn zeer populair. Samplitude Music Studio biedt voor deze toepassingsgevallen de praktische remix-agent, die daarbij helpt het tempo voor het originele songmateriaal te bepalen en zo in een paar stappen een synchronisatie voor de song maakt. Tip! Bij het werken met samples en voor het maken van loops kunt u de remix-agent als een echt geheim wapen inzetten.

7 NIEUW! Mixen met mengtafel en studio-effecten Software-mengpaneel met maximaal 64 kanalen Met het mengpaneel heeft u uw muziekprojecten altijd in de hand. De equalizer-sectie biedt alle mogelijkheden om het maximale uit instrumenten, geluiden en stemmen te halen. Bovendien kunt u alle effecten via de mixer oproepen zo mixt u uw songs als een professionele geluidstechnicus. Details: 64 audio- en MIDI-sporen 4 AUX-wegen per mixerkanaal 4 effect-slots voor VST- en DirectXeffecten per spoor Tot 8 plug-ins in het masterspoor Directe toegang tot het mastereffectgedeelte NIEUW! Aangepast FX-rack De vernieuwde FX Rack biedt toegang tot alle voor de muziekproductie belangrijke effecten en zorgt ervoor dat u snel en doelgericht de klank van uw opnamen en instrumenten kunt bewerken. Daarbij werken de geïntegreerde effecten zoals de 10-band-equalizer, reverb, delay en de Pitchen temposectie op basis van de uit Samplitude bekende Pro-Audio technologie en deze bieden de hoogste kwaliteit.

8 Eersteklas software-instrumenten Vita: instrumenten met karakter Gitaristen krijgen met Samplitude Music Studio 17 veel waar voor hun geld! Zo overtuigt Clean Electric Guitar met een klassieke, pure sound en is het, in combinatie met de vervormingseffecten, zeer geschikt voor moderne pop- en rockproducties. Een ander hoogtepunt vormen de Power Chords: compromisloze, zeer authentieke distortiongitaren die u gewoon eens moet proberen. Keyboardspelers, liefhebbers van experimenten en producenten van filmmuziek kunnen hun geluk niet op met de nieuwe soundtrack percussie-set, overtuigende percussiegeluiden als olievaten, aambeeldslagen etc. vormen er slechts een greep uit! Analoge sounds met Revolta 2 Revolta 2 laat het volle potentieel van virtueelanaloge klanksynthese horen. Talrijke features, zoals 12-stemmige polyfonie, Noise Generator en een uitgebreide modulatiematrix bieden afwisselende geluiden voor alle elektronische muzieksoorten. De geïntegreerde effectsectie en een handige stepsequencer maken het plaatje compleet.

9 NIEUW! Vita Solo Instruments piano en saxofoon voor de pc NIEUW! Vita Century Keys - piano van topkwaliteit Of het nu klassieke pianoklanken, moderne popmelodieën of een rockige begeleiding door een elektrische piano is Vita Century Keys is een eersteklas verzameling verschillende piano's en levert grootse geluiden voor pop, rock, jazz, hiphop, soul, RnB, house en vele andere muziekstijlen. NIEUW! Professionele saxofoongeluiden met Vita Saxophonia Saxofoons behoren tot geliefdste instrumenten onder de blazers en geven muziekstukken vaak een bijzonder karakter. Haal dit bijzondere geluid nu ook naar uw muziekprojecten. Vita Saxophonia biedt alles wat men van een saxofoon verwacht: een groot dynamisch spectrum, veelzijdige geluiden, een krachtige klankkleur en vele geoptimaliseerde standaard instellingen die het instrument tot een ideale begeleider voor de geluidsstudio op de pc maken.

10 NIEUW! Jazzdrums en drummachine voor uw geluidsstudio NIEUW! Vita Jazz Drums 100% Jazz Feeling JazzDrums is een andere plug-in uit de reeks van de Vita Solo Instruments brengt de atmosfeer van een jazz-kelder op de pc! Het realistische geluid van drumkwastjes, tomtoms, ride-bekken en hi-hats zorgt voor meer jazzgroove in ieder lied. Ook andere muziekstijlen totaal niet lijkend op jazz verkrijgen met deze bijzondere drums de nodige levendigheid van een echte band. BeatBox 2 plus De drummachine BeatBox 2 Plus is het perfecte gereedschap voor grooves en beats op de pc. Naast een overtuigende soundengine, nog meer drumkits, ontelbare mogelijkheden voor klankvorming en hoogwaardige effecten, biedt de nieuwe BeatBox 2 Plus nóg meer: extra drumkits, volledige automatisering van alle parameters voor spannende geluidsverlopen en een geïntegreerde effectensectie! Werk in volledige vrijheid aan uw beats en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van de BeatBox 2 Plus.

11 Passende geluiden voor de muziekproductie: bas, gitaren en drums De gitaar- en basversterker Vandal SE Met Samplitude Music Studio 17 krijgt u niet alleen eersteklas home-recording-software maar ook een virtuele gitaar- en basversterker van absolute wereldklasse! De Vandal SE virtualiseert elke buis, elke versterkertrap, tot aan de spoelen in de luidsprekers en bereikt zo een ongelofelijke, tot nog toe ongekende, realistische klank. Daarbij is de bediening zo simpel als het maar zijn kan: kies een van de sjablonen of stel effecten als Overdrive/Distortion, Tremolo, Chorus etc. gewoon zelf in. Drum Collection U zoekt passende drums voor uw soloproject? Voor een levendige klank heeft u nog percussie nodig of u wilt gewoon snel en ongecompliceerd een demosong schetsen? Met de nieuwe Drum Collection staan al bij de start van het programma 200 geselecteerde loops ter beschikking uit verschillende genres als rock, pop, hip hop, filmmuziek, drum'n'bass etc.

12 Eersteklas effect-plug-ins voor iedere situatie essential FX: kleine plug-ins, groot geluid De essential FX zijn ressourcebesparende effecten die elke opgave zoals het maken van individuele klankkleuren, creatief geluidsdesign en veel meer probleemloos oplossen. Gebruik de vele voordelen van een gemakkelijk te bedienen en zeer ressourcebesparende effectserie - echt slim, overzichtelijk en bruikbaar in vrijwel elke muziekproductie. Vintage Effects Suite Laat u overtuigen door de authentieke effecten uit een speciale categorie: de Vintage Effects Suite biedt klassieke effectgeluiden, zoals Chorus, Flanger, Delay, Distortion, Filter en Tape Simulation. Onder de nostalgisch aandoende bedieningspanelen bevinden zich hoogontwikkelde effectalgoritmen, die hun gelijke niet kennen. Ontdek het potentieel van de afzonderlijke modules en verrijk uw instrumenten met een bijzondere geluidssferen.

13 Professionele gereedschappen voor audio- en MIDI-bewerking Elastic Audio - toonhoogtecorrectie met vele functies Elastic Audio is de specialist in audiobewerking van monofone audiosignalen als zangstemmen of solo-instrumenten. Afzonderlijke lettergrepen worden automatisch onderverdeeld in slices (losse stukken) die u onafhankelijk van elkaar in toonhoogte kunt veranderen! Zet stemmen in de juiste toonhoogte, of creëer met de intelligente Harmonizer een tot 4-stemmig koor, dat zich automatisch aanpast aan de gekozen toonsoort. Tip! Elastic Audio is bovendien het ideale gereedschap voor de experimentele drumbewerking! De MIDI-volledige uitrusting voor uw studio Ook voor MIDI heeft Samplitude Music Studio 17 een aantal dingen te bieden. Zo kunt u met een MIDI-apparaat (bv. keybaord of drum-pads) ingespeelde opnamen bewerken of met de muis eigen patronen maken. De geïntegreerde MIDI-editor biedt omvangrijke bewerkingsmogelijkheden zoals de pianorolweergave, de score- en de drumeditorweergave, Velocity en verder muis-modi voor het aanpassen of maken van MIDIgegevens.

14 NIEUW! Uitgerust met masteringgereedschap, VST, ASIO, ReWire, en veel meer. NIEUW! Masteringgedeelte met Mastering Suite 3.0 Wanneer uw productie een briljante en krachtige sound moet krijgen, hoeft u vanaf nu alleen nog maar het mastering-gedeelte te openen en er staat op uw pc een gereedschap voor u klaar zoals deze in professionele geluidsstudio's gebruikt wordt. Met de parametrische 4-bands equalizer kunt u de laatste verfijningen aanbrengen. De krachtige StereoFX-module vergroot desgewenst de breedte van het stereogeluid. MultiMax, de multiband compressor/-limiter, overtuigt direct en zorgt voor een onvervalst, warm klankbeeld. Tip! En wanneer u een keer niet zoveel tijd heeft, kunt u gewoon één van de vele studiosjablonen kiezen perfect geluid met een druk op de knop. Met een klik wordt alles op cd gebrand: in de officiële standaard voor labels en cd-persen. Op ieder moment uit te breiden ReWire, DirectX, VST en MIDI Samplitude Music Studio 17 maakt het mogelijk om via VST, ReWire en DirectX heel eenvoudig plug-ins te integreren. Gebruik uw nieuwe freeware of favoriete software van andere aanbieders en haal alle mogelijkheden binnen voor uw project in de vertrouwde en stabiele productie-omgeving. Open systeem Ondersteuning van VST voor effecten en instrumenten: integratie, automatisering, VST-multi-output MIDI-keyboard en hardware controllers eenvoudig integreren Interfaces: VST, ASIO, ReWire, DirectX, SMPTE, MTC, MC (master en slave)

15 Online extra's Catooh de online mediacatalogus Wat u ook zoekt drumloops, instrumenten, vocalen of geluidseffecten de directe verbinding met deze reusachtige online geluidenbibliotheek ondersteunt uw creatieve ideeën met het passende materiaal. Speciale tips voor studiosoftware krijgt men bij magix.info de Multimedia Community: snelle en directe antwoorden op alle vragen op het gebied van de muziekproductie. Gewoon de vraag in het tekstvenster schrijven en online versturen. Het antwoord laat niet lang op zich wachten. Deel uw ervaringen of discusieer met andere gebruikers U kunt natuurlijk ook uw werk naar magix.info uploaden en direct aan de hand van de song de werkwijze, tips en trucs bespreken. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u graag wilt weten wanneer welke nieuwe features voor uw muzieksoftware beschikbaar zijn - of zelf actief features wilt voorstellen - bezoek dan gewoon onze discussiegroepen en haal daar meteen zelf tips van productexperts.

16 Compatibel met Windows 7 De geluidsstudio voor Windows Samplitude Music Studio 17 is getest op stabiliteit en functioneren onder Windows 7. Uw voordeel: wanneer u overschakelt op het nieuwe besturingssysteem Windows, kunt u uw programma probleemloos blijven gebruiken. Systeemeisen Voor Microsoft Windows XP Vista 7 Minimale eisen: Pc met Intel Pentium of AMD Athlon 1 GHz en hoger 512 MB RAM (1 GB aanbevolen) Grafische kaart: resolutie 1024 x GB vrije schijfruimte 16 bit geluidskaart (ASIO-compatibele geluidskaart aanbevolen) Dvd-station

17 Programma-interface Easy Recording

18 Systeemeisen Voor Microsoft Windows XP Vista 7 Minimale configuratie: Processor: Intel Pentium of AMD Athlon vanaf 1,2 GHz Werkgeheugen: 512 MB (1 GB aanbevolen) Ruimte harde schijf: 4 GB Grafische kaart: resolutie 1024 x 768 Geluidsweergave: full-duplex 16-bit geluidskaart of ASIO-compatibele geluidskaart (aanbevolen) Dvd-station Optioneel: Cd/dvd branden met cd/dvd±r(w)-recorder Mp3-export met Windows Media Player 10 of hoger Toegang tot en publicatie op en MAGIX Online Wereld alleen met internetverbinding en actuele internetbrowser. Versturen van s met aanwezige standaard software Microsoft Outlook TM of Microsoft Outlook Express TM Let op: auteurs- en uitvoeringsrechten van artiesten en uitgevers moeten worden gerespecteerd. Er kunnen alleen niet-kopieerbeveiligde audio-cd's worden ingelezen. Formaten: Import: MIDI-standaardformaten (MID, GM, GS, XG), WAV (24 & 32 bit), WAV met codec, MP3, CD-A, OGG Vorbis, AIFF, FLAC, MOV, AVI (geluidssporen) Export: MIDI-standaardformaten (MID), WAV (24 bit),wav met codec, MP3, CD-A, OGG Vorbis, AIFF, WMA, FLAC, RealAudio (Helix), QuickTime, AVI (als videogeluid) * Heeft betrekking op het aantal verkochte softwareproducten in de detailhandel volgens maandelijkse metingen van Media Control Duitsland (basis: Media Control Panel) (pc/cd-rom nongames D naar criteria van het VUD); Gfk charts Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje; Chart Track UK; NPD Data Charts pc/cd-rom non-games US. Periode januari tot juni Copyright MAGIX AG, Alle Rechte vorbehalten. MAGIX, Samplitude en Hybrid Audio Engine zijn gedeponeerde merken van de MAGIX AG. This product uses MAGIX patented technology (USP 6,518,492). VST en ASIO zijn gedeponeerde handelsmerken van Steinberg Media Technologies GmbH. Alle andere genoemde productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken zijn van de betreffende producenten.

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eigen muziek produceren & publiceren Muziek maken wordt eenvoudig en MAGIX Music Maker 15 biedt de eenvoudigste start, die u zich kunt voorstellen.

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op www.magix.com

Productinfo Meer informatie op www.magix.com Productinfo Nu eigen hiphop-beats maken! Edition 4 biedt al het nodige voor het maken van eigen hiphop-producties! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, loops en audio-effecten wordt de pc een virtuele

Nadere informatie

Eenvoudig muziek maken het pakket met alle extra's

Eenvoudig muziek maken het pakket met alle extra's Eenvoudig muziek maken het pakket met alle extra's Meer geluiden. Meer effecten. Meer mogelijkheden. MAGIX Music Makerer 15 Premium maakt u de allesomvattende start in de wereld van de muziekproductie

Nadere informatie

Eenvoudig muziek maken het complete pakket

Eenvoudig muziek maken het complete pakket Eenvoudig muziek maken het complete pakket USB-keyboard aan de PC aansluiten en beginnen! De combinatie van MAGIX Music Maker 15 Premium en het meegeleverde USBkeyboard geeft u een geheel nieuwe vrijheid

Nadere informatie

Ideaal voor: Magix Video deluxe, Foto's op CD & DVD en andere fotoshow- en videoprogramma's.

Ideaal voor: Magix Video deluxe, Foto's op CD & DVD en andere fotoshow- en videoprogramma's. De ideale aanvulling voor alle reisopnamen! Wat uw reisdoel ook was: met MAGIX Photo & Videoshow Holiday Pack worden uw gefotografeerde en gefilmde herinneringen nu nóg indrukwekkender. Veredel uw presentaties

Nadere informatie

Inclusief! Met maar weinig klikken zijn al uw lievelings-songs gedigitaliseerd en voor de toekomst zeker, gearchiveerd op uw PC of op disk gebrand.

Inclusief! Met maar weinig klikken zijn al uw lievelings-songs gedigitaliseerd en voor de toekomst zeker, gearchiveerd op uw PC of op disk gebrand. Uw lievelingsmuziek op staat op oude geluidsdragers als platen en cassettes, aan vele gevaren bloot! Met MAGIX Red uw LP's! stelt u uw hele muziekverzameling veilig. Met maar weinig klikken zijn al uw

Nadere informatie

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten Versie 3.0 U neemt aan, dat uw videocassettes veilig en beschermd zijn? In tegendeel, uw kostbare herinneringen worden door vele gevaren bedreigd: lage levensduur (zelfs bij optimale opslag), magnetische

Nadere informatie

MAGIX Music Cleaning Lab 15 deluxe is uw persoonlijke audiogereedschapskist. mogelijkheden voor de bewerking van alle soorten audiomateriaal!

MAGIX Music Cleaning Lab 15 deluxe is uw persoonlijke audiogereedschapskist. mogelijkheden voor de bewerking van alle soorten audiomateriaal! MAGIX Music Cleaning Lab 15 deluxe is uw persoonlijke audiogereedschapskist met onbegrensde mogelijkheden voor de bewerking van alle soorten audiomateriaal! Het idgitaliseren van oude LP's en cassettes,

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. 1 Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens?

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens? MAGIX Red uw digitale data is het eerste eenvoudig te bedienen programma voor gegevensopslag voor Windows XP, Vista en Windows 7, waarvan de workflow op de wensen van notebook-gebruikers is afgestemd.

Nadere informatie

Film in de pc laden.

Film in de pc laden. Film in de pc laden. Wat is er nodig: De hardeschijf moet voldoende ruimte hebben om het ruwe beeldmateriaal te kunnen bewerken en te bewaren. 1 uur digitale video= 3600 sec. X 3,6 MB/sec.= 12.960 MB =

Nadere informatie

De beste MP3 deluxe aller tijden

De beste MP3 deluxe aller tijden Met MAGIX MP3 deluxe 17 wordt muziek beluisteren echt een feest beste klank, clever concept met snelle zoek- en sorteerfuncties, duizenden webradiozenders en compatibel met alle conventionele apparaten,

Nadere informatie

De snelste weg naar een eigen website!

De snelste weg naar een eigen website! De snelste weg naar een eigen website! Wilt u ook al zo lang een eigen website? Met MAGIX Website Maker 2.0 maakt u in enkele minuten uw eigen, professioneel geanimeerde internetpresentatie: met levendige

Nadere informatie

PCTV Hybrid Pro Stick hardware

PCTV Hybrid Pro Stick hardware PCTV Hybrid Pro Stick hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware NL februari 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Alle rechten voorbehouden Niets uit dit Handboek mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. MAGIX Foto Manager 1 MAGIX Foto Manager Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging

Nadere informatie

SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers

SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers Opmerkingen bij publicatie SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers Over deze opmerkingen bij publicatie In deze opmerkingen bij publicatie vindt u een overzicht van de functies van

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus. Beknopte handleiding

Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus. Beknopte handleiding Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus Beknopte handleiding ii Roxio Easy VHS to DVD Beknopte handleiding www.roxio.com Aan de slag met Roxio Easy VHS to DVD 3 In deze handleiding Welkom bij Roxio

Nadere informatie

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N76 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere

Nadere informatie

ZoomText ImageReader Website Info

ZoomText ImageReader Website Info ZoomText ImageReader Website Info ZoomText ImageReader is een software- en cameraoplossing die gedrukte tekst toegankelijk maakt voor slechtzienden: boeken, tijdschriften, zakelijke documenten en meer.

Nadere informatie

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl!

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl! R-Wear Studio - Software Creëer uw eigen stijl! R-Wear, een briljant idee Mensen houden ervan een persoonlijke toets te geven aan hun interieur, auto, servies en noem maar op. Kledij en accessoires zijn

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE Ref. INOGRB01 HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE 1.INLEIDING Uw GRABBINO is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld om uw video's te converteren naar het MPEG-formaat en daarna HDD-beelden door te sturen

Nadere informatie

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop Computer systemen van Boxxed. Simple Powerfull Easy in this Boxx. Word samengesteld uit de beste componenten op computergebied. Kwaliteit bewijst zichzelf Echte kwaliteit bewijst zich pas in de loop der

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DVB-T/A TV Tuner Stick

Gebruikershandleiding. DVB-T/A TV Tuner Stick Gebruikershandleiding DVB-T/A TV Tuner Stick De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut. 2 INHOUD 1. Beginnen... 4 1.1 Inleiding... 4 1.2 Eigenschappen... 4 1.3 Inhoud van de Verpakking... 4 1.4 Systeemvereisten...

Nadere informatie

Module 3g. Liedbegeleidingen met band in a box.

Module 3g. Liedbegeleidingen met band in a box. Module 3g Liedbegeleidingen met band in a box. Studielast: 7 uur Doel: kunnen maken van liedbegeleiding aan de hand van een zogenaamde begeleidingsautomaat, op basis van melodie met akkoordschema. De begeleiding

Nadere informatie

SCS Data Manager. Publicatie informatie. Versie 3.00

SCS Data Manager. Publicatie informatie. Versie 3.00 SCS Data Manager Publicatie informatie Versie 3.00 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Tel.: +1-408-481-8000

Nadere informatie

Alle merken en productnamen zijn handelsmerken of ingeschreven handelsmerken van de desbetreffende producenten.

Alle merken en productnamen zijn handelsmerken of ingeschreven handelsmerken van de desbetreffende producenten. PCTV 310e hardware PCTV 310e hardware Gebruikershandboek NL Augustus 2005 Pinnacle Systems GmbH 2005 Alle rechten voorbehouden Niets uit dit Handboek mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Remote Back-up Personal

Remote Back-up Personal handleiding Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE

Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht

Nadere informatie

Videogroep HCC-Leiden. Digitale Videobewerking. Een fascinerende hobby

Videogroep HCC-Leiden. Digitale Videobewerking. Een fascinerende hobby Videogroep HCC-Leiden Digitale Videobewerking Een fascinerende hobby Presentatie: Jan van Staveren Wat heb je er voor nodig? PC of Laptop Video camera Videobewerkings programma CD en/of DVD brander En

Nadere informatie

ZIEZO Remote Back-up Personal

ZIEZO Remote Back-up Personal handleiding ZIEZO Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

Koopgids voor gitaarversterker

Koopgids voor gitaarversterker Koopgids voor gitaarversterker Type versterker Er zijn vier types versterker: buizen, hybride, solidstate (analoog) en modeling (digitaal). Buizenversterker Buizenversterkers zijn geliefd om hun warme

Nadere informatie

Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE

Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE Nero AG Copyright en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn

Nadere informatie

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges VM-100VP Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges Een complete oplossing om gegevens over alle bezoekers van uw organisatie bij te houden en hoogwaardige bezoekersbadges te printen

Nadere informatie

Software-infoblad #WINAMP-DSP (voor Windows 7/8, Vista en XP)

Software-infoblad #WINAMP-DSP (voor Windows 7/8, Vista en XP) stream24 Webcasting KG Heckenweg 30a 91056 Erlangen Duitsland E-mail Internet info@stream24.nl www.stream24.nl Software-infoblad #WINAMP-DSP (voor Windows 7/8, Vista en XP) Webradio maken en uitzenden

Nadere informatie

Adobe Premiere CS3 downloaden en installeren

Adobe Premiere CS3 downloaden en installeren Adobe Premiere CS3 downloaden en installeren Downloaden Kijk voor het downloaden of je aan de systeemvereisten voldoet. Ga daarvoor naar de bijlagen achteraan in deze cursus. Surf naar www.adobe.com Klik

Nadere informatie

1399, - Alles om in optimale omstandigheden keyboard-onderricht te geven. Zonder storing van de buitenwereld en met absolute focus op...de muziek!

1399, - Alles om in optimale omstandigheden keyboard-onderricht te geven. Zonder storing van de buitenwereld en met absolute focus op...de muziek! Bij Jamhub geloven we in de kracht van muziek om via samenwerking sterkere gemeenschappen te bouwen. Wij zijn dan ook trots om een rol te kunnen spelen in het succes van bands, scholen, leerkrachten, repetitiecentra

Nadere informatie

Handleiding Telewerken Gemeentenet

Handleiding Telewerken Gemeentenet Gemeentenet Versie Datum Aangepast door V1 16-04-2013 Mirjam Braat Copyright Gemeente Oosterhout 2013 Gebruikershandleiding Telewerken via Citrix Receiver Inhoudsopgave 1 Systeemeisen.. 2 Mogelijk verwijderen

Nadere informatie

PODCAST SNELLE-STARTGIDS Welkom bij de snelstartgids van BEHRINGER PODCAST

PODCAST SNELLE-STARTGIDS Welkom bij de snelstartgids van BEHRINGER PODCAST Welkom bij de snelstartgids van BEHRINGER PODCAST Dank u voor de aankoop van een van onze podcast-geschikte producten. Deze gelikte bundel hardware en software zorgt ervoor dat je op creatieve wijze professioneel

Nadere informatie

Audacity cd bewerken voor dans

Audacity cd bewerken voor dans Audacity cd bewerken voor dans Doel: We willen een bestaand lied van een cd gaan hermixen. We kunnen intro langer maken door deze 2 maal te laten spelen, refrein en strofes van plaats veranderen of kopiëren,

Nadere informatie

Zakelijk Veiligheidspakket van InterNLnet Handleiding voor de installatie van Windows besturingssystemen.

Zakelijk Veiligheidspakket van InterNLnet Handleiding voor de installatie van Windows besturingssystemen. Zakelijk Veiligheidspakket van InterNLnet Handleiding voor de installatie van Windows besturingssystemen. 1 INHOUD: Inleiding blz 3 a) Installatie van het Zakelijk Veiligheidspakket voor de eerste keer.

Nadere informatie

Toshiba en Intel: mobiel digitaal

Toshiba en Intel: mobiel digitaal TECh brief Toshiba en Intel Toshiba en Intel: mobiel digitaal entertainment: opwindend en op maat Powered by Intel Centrino Duo Mobile technologie. Toshiba heeft nieuwe notebooks ontwikkeld die in staat

Nadere informatie

Microsoft Windows Vista installatiegids.

Microsoft Windows Vista installatiegids. Microsoft Windows Vista installatiegids http://users.telenet.be/amdtje Voorwoord Bedankt voor het downloaden van de Microsoft Windows Vista installatiegids. Ik hoop dat deze gids overzichtelijk en duidelijk,

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. ROLAND BR-1600 CD http://nl.yourpdfguides.com/dref/1222225

Uw gebruiksaanwijzing. ROLAND BR-1600 CD http://nl.yourpdfguides.com/dref/1222225 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

We geven hier weer waar u wat vindt op de CD, voor het gebruik thuis.

We geven hier weer waar u wat vindt op de CD, voor het gebruik thuis. PC-Radio Express thuis Bij veel PC-Radio gebruikers bestaat de wens om ook thuis met het systeem aan de slag te gaan. Het is prettig als de databank eens geraadpleegd kan worden, bijvoorbeeld om te controleren

Nadere informatie

NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren

NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren Schakel in een hogere versnelling en ervaar de turbo voor uw videoprojecten. Met zijn sterk verbeterde prestaties is de nieuwe Video deluxe 17 de snelste Video deluxe aller tijden! Met MAGIX Video deluxe

Nadere informatie

Installatiehandboek (Nederlands)

Installatiehandboek (Nederlands) Installatiehandboek (Nederlands) Stand: 10.07.03 2 phono PreAmp Studio USB (Nederlands) Installatiehandleiding voor Windows 98 SE De phono PreAmp Studio USB vereist geen speciale stuurprogramma's om te

Nadere informatie

Quickstart. Nero SoundTrax. Ahead Software AG

Quickstart. Nero SoundTrax. Ahead Software AG Quickstart Nero SoundTrax Ahead Software AG Informatie over copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero SoundTrax en de inhoud hiervan zijn beschermd door midddel van copyright en zijn

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DE DJCONTROL COMPACT EN DJUCED 18

AAN DE SLAG MET DE DJCONTROL COMPACT EN DJUCED 18 AAN DE SLAG MET DE DJCONTROL COMPACT EN DJUCED 18 INSTALLATIE Sluit de DJControl Compact aan op uw computer Installeer de DJUCED 18 software Start DJUCED 18 Meer informatie, zoals forum, tutorials en video

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project stel ik een hele snelle computer samen voor het bedrijf Peer B.V.. Ook laat ik zien wat het grote verschil is tussen Windows 7 en Windows 8, de voor en nadelen laat ik zien. Ook

Nadere informatie

Werken als SoundDesigner

Werken als SoundDesigner 08722 Artiest Sounddesign 29-05-2008 14:22 Pagina 1 werkproces 1 1 2 3 4 5 Werken als SoundDesigner Artiest SoundDesign Wat laat je zien? Je maakt opnames en produceert zelfstandig en in opdracht Je creëert

Nadere informatie

Microsoft Windows XP Professional installatiegids. http://users.telenet.be/amdtje

Microsoft Windows XP Professional installatiegids. http://users.telenet.be/amdtje Microsoft Windows XP Professional installatiegids http://users.telenet.be/amdtje Voorwoord Bedankt voor het downloaden van de Microsoft Windows XP Professional installatiegids. Ik hoop dat deze gids overzichtelijk

Nadere informatie

Band in a box Minicursus.

Band in a box Minicursus. Band in a box Minicursus. 1) Wat kan ik doen met band -in-a-box? A. Een akkoordschema intikken, een stijl kiezen, een tempo aangeven en zo een automatische begeleiding genereren. B. Kiezen uit verschillende

Nadere informatie

Fotoverzamelingen productief beheren

Fotoverzamelingen productief beheren Fotoverzamelingen productief beheren Wees vanaf de opname tot aan de uiteindelijke foto goed georganiseerd! De krachtige functies van MAGIX Foto Manager 10 Deluxe maken alle opgaven rond om uw fotografie-workflow

Nadere informatie

MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN

MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN AUTODESK PRODUCTEN I DEAS ENGINEERED i-theses bvba T +32 (0)52 45 72 62 BTW BE 0462 404 641 F +32 (0)52 45 72 63 RPR Dendermonde Haststraat 1 info@i-theses.com Fortis 293-0191620-03

Nadere informatie

MAGIX Website Maker 5

MAGIX Website Maker 5 MAGIX Website Maker 5 De totaaloplossing voor dynamische Flash -websites MAGIX Website Maker 5 is met diverse prijzen bekroond en het is het enige programma voor geanimeerde Flash websites die ook echt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Voor Mijn Marathon Analyse pagina 1 van 10 Gebruikershandleiding - v0.13, 17-04-2008 Inhoud Wat is het Marathon Analyse Systeem?...3 Waar kan ik het Marathon Analyse Systeem vinden?...3

Nadere informatie

Het handboek van K3b. Deze documentatie is geconverteerd uit de pagina in de KDE UserBase K3b. Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf

Het handboek van K3b. Deze documentatie is geconverteerd uit de pagina in de KDE UserBase K3b. Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Deze documentatie is geconverteerd uit de pagina in de KDE UserBase K3b. Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 2 Voorinstellingen 6 3 Gebruikersinterface configureren 7 4 De internals

Nadere informatie

Het handboek van K3b

Het handboek van K3b Deze documentatie is geconverteerd uit de pagina in de KDE UserBase K3b pagina op 2011-01-20. Bijgewerkt tot 2.0 door het KDE-documentatieteam Vertaler/Nalezer: Rinse de Vries Vertaler/Nalezer: Antoon

Nadere informatie

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex MP3-speler. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten

Nadere informatie

ELEMENTS 9. De totaaloplossing om geweldige films te maken

ELEMENTS 9. De totaaloplossing om geweldige films te maken AdobE Premiere ELEMENTS 9 De totaaloplossing om geweldige films te maken WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw videofragmenten en foto s samen in de krachtige, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10

7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10 205 7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10 De laatste jaren wordt de computer steeds vaker gebruikt voor het verzamelen van geluidsbestanden. Ook het downloaden van muziekbestanden vanaf internet

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 STAND: OKTOBER 2014

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 STAND: OKTOBER 2014 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 STAND: OKTOBER 2014 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 - PRODUCTAFBEELDING... 3 1.2. KORTE PRODUCTOMSCHRIJVING... 4 2.0 PRODUCTOMGEVING... 5 2.1. SYSTEEMVOORWAARDEN...

Nadere informatie

LABELS Hier vind je een overzicht van al onze labels. Zoek op label en rangschik deze op bruikbaarheid door een hoeveelheid aan hartjes te geven.

LABELS Hier vind je een overzicht van al onze labels. Zoek op label en rangschik deze op bruikbaarheid door een hoeveelheid aan hartjes te geven. MusicDIRECTOR Manual NIEUW RELEASES Krijg inspiratie door random gegenereerde muzikale suggesties van de nieuwste muziek op MusicDIRECTOR of doe een geavanceerde zoekopdracht. GENRES Blader door muzikale

Nadere informatie

MAGIX Music Studio deluxe

MAGIX Music Studio deluxe MAGIX Music Studio deluxe 1 MAGIX Music Studio deluxe Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht

Nadere informatie

Prijs: 899 Upgrade: 449,00. MovieDVsuite - Videomontage zonder omhaal!

Prijs: 899 Upgrade: 449,00. MovieDVsuite - Videomontage zonder omhaal! AIST Producten - The MovieX familie Software Producten MoviePack 4.0 - Videomontage en animatie zonder beperkingen! MoviePack is eerste klas videomontage software om alles uit uw creativiteit te halen

Nadere informatie

Snel beginnen Starter System 3.2

Snel beginnen Starter System 3.2 3.2 Inhoudsopgave ii / 12 Inhoudsopgave 1 Leveromvang... 3 2 Voorwaarden... 4 3 De eerste stappen... 5 4 Informatie en hulp... 12 1 Leveromvang 3 / 12 1 Leveromvang Voor de bediening van het sluitsysteem

Nadere informatie

SESSIE CAMTASIA STUDIO 7.1 DEEL 2

SESSIE CAMTASIA STUDIO 7.1 DEEL 2 1 OOF project Didactische scenario s voor een goed gebruik van webcolleges 13 september 2011 sessie Camtasia 7.1 OOF PROJECT DIDACTISCHE SCENARIO S VOOR EEN GOED GEBRUIK VAN WEBCOLLEGES 13 SEPTEMBER 2011

Nadere informatie

Persoonlijk borduurontwerp software systeem

Persoonlijk borduurontwerp software systeem Persoonlijk borduurontwerp software systeem Inspireer uw creativiteit met een e wereld van borduren Print en borduur functie - Ontwerp combinaties van borduurwerk en geprinte afbeeldingen Meer dan 500

Nadere informatie

549, - 1199, - BAND REHEARSAL LAB + JAMHUB BEDROOM Basis set om in je repetitielokaal orde op zaken te stellen. Iedereen beschikt over een eigen mix!

549, - 1199, - BAND REHEARSAL LAB + JAMHUB BEDROOM Basis set om in je repetitielokaal orde op zaken te stellen. Iedereen beschikt over een eigen mix! Bij Jamhub geloven we in de kracht van muziek om via samenwerking sterkere gemeenschappen te bouwen. Wij zijn dan ook trots om een rol te kunnen spelen in het succes van bands, scholen, leerkrachten, repetitiecentra

Nadere informatie

SMART Notebook 11.3- software voor Windows - en Mac-computers

SMART Notebook 11.3- software voor Windows - en Mac-computers Opmerkingen bij publicatie SMART Notebook 11.3- software voor Windows - en Mac-computers Over deze opmerkingen bij publicatie In deze opmerkingen bij publicatie vindt u een overzicht van de functies van

Nadere informatie

In de vorige TIPS & TRUCS zijn soorten effecten besproken net als hun werkwijze.

In de vorige TIPS & TRUCS zijn soorten effecten besproken net als hun werkwijze. In de vorige TIPS & TRUCS zijn soorten effecten besproken net als hun werkwijze. In deze TIPS & TRUCS gaan we wat dieper in op het gebruik van effecten. Ook de compressor en equalizer zullen hier weer

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 1 Inleiding ZoomText 9.1 is een fantastisch computer hulpmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor slecht-ziende mensen. ZoomText bestaat uit twee aangepaste technieken schermvergroting en schermlezen

Nadere informatie

Handleiding PowerLoek 2.0

Handleiding PowerLoek 2.0 Handleiding PowerLoek 2.0 Mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding...2 2. Hoe maak ik een PowerLoek-presentatie? 2.1 Afbeeldingen met bijbehorende geluiden toevoegen...2 2.2 Videobestanden toevoegen...2 2.3

Nadere informatie

Intelligentie voor Spirometrie. Spirometrie PC Software

Intelligentie voor Spirometrie. Spirometrie PC Software Intelligentie voor Spirometrie Spirometrie PC Software Maakt Spirometrie Eenvoudig De Spirometrie PC Software is ontwikkeld en afgestemd op de wensen vele professionals in de gezondheidszorg. De multi

Nadere informatie

PVGE presentatie. Van XP naar Windows 7

PVGE presentatie. Van XP naar Windows 7 PVGE presentatie Van XP naar Windows 7 1 april 2010 Van XP naar W7 Wat heb je nodig Is het (nieuwe) systeem geschikt voor Windows 7? Hulpmiddelen Windows Easy Transfer Deel 1: vanaf XP Installatie Windows

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT) Product information A: Analoge ingangen en uitgangen B: Digitale S/PDIF-ingang en -uitgang C: Interne analoge ingangen C A B Installatie Wat aan de installatie voorafgaat: Als u een ingebouwde geluidskaart

Nadere informatie

Compleet met een volledige reeks functies en pianokwaliteit.een compacte digitale piano met een modern stijlvol design.

Compleet met een volledige reeks functies en pianokwaliteit.een compacte digitale piano met een modern stijlvol design. Compleet met een volledige reeks functies en pianokwaliteit.een compacte digitale piano met een modern stijlvol design. De P-serie, met volop echte piano- en ritmefuncties, is nu compatibel met ios-apps!

Nadere informatie

AdobE Photoshop. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s

AdobE Photoshop. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s AdobE Photoshop ELEMENTS 9 De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw foto s en videofragmenten samen in de krachtige, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Maakt uw borduurdromen waar.

Maakt uw borduurdromen waar. PE-Design Next Maakt uw borduurdromen waar. Moderne gebruikersinterface Meer variaties van steken en patronen Verbeterde letterfuncties Tekeningen en foto s kunnen worden omgezet in borduurwerk Combinatiemogelijkheden

Nadere informatie

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879 Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749 De combinatie van een Casablanca S-6000 en de RenderBooster kost normaal 3168. Bij deze aanbieding

Nadere informatie

KENWOOD is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Kenwood Corporation in Japan en/of in andere landen.

KENWOOD is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Kenwood Corporation in Japan en/of in andere landen. Informatie over handelsmerken, auteursrechten en patenten KENWOOD is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Kenwood Corporation in Japan en/of in andere landen. Copyright 2004, PhatNoise, Inc.

Nadere informatie

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61 Office Synchronizer Publicatie informatie Versie 1.61 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 U.S.A. Tel.: +1-937-233-8921

Nadere informatie

2. Starten met MediaMonkey

2. Starten met MediaMonkey 25 2. Starten met MediaMonkey MediaMonkey is een gebruikersvriendelijk programma voor het opbouwen en beheren van uw muziekcollectie. Met MediaMonkey kunt u geluidsbestanden en muziek-cd s beluisteren.

Nadere informatie

ResponseCard AnyWhere Desktop Gebruiksaanwijzing

ResponseCard AnyWhere Desktop Gebruiksaanwijzing ResponseCard AnyWhere Desktop Gebruiksaanwijzing Systeemvereisten o Intel of AMD 600 MHz processor (1 GHz of hoger aanbevolen) o 256 MB RAM-geheugen (256 MB of meer beschikbaar geheugen aanbevolen) o 60

Nadere informatie

Snel start Installatie Gids Hybride USB TV Ontvanger SRT 200 USB

Snel start Installatie Gids Hybride USB TV Ontvanger SRT 200 USB Snel start Installatie Gids Hybride USB TV Ontvanger SRT 200 USB Hoofdstukken A. Introductie... 2 B. Systeem eisen... 2 C. Installatie van TV speler Software en USB TV stick Drivers... 3 D. Aansluiten...

Nadere informatie

Minimale eisen voor de computer om 3D-materiaal op een projector van BenQ te kunnen afspelen:

Minimale eisen voor de computer om 3D-materiaal op een projector van BenQ te kunnen afspelen: 3D-materiaal op een projector van BenQ bekijken: Uw projector van BenQ ondersteunt het afspelen van drie-dimensionaal (3D) materiaal dat is overgebracht via D-Sub, Component, HDMI, Video, en S-Video. U

Nadere informatie

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Welkom 3 Systeemvereisten 3 Hulp nodig? 3 Inhoud van de doos 4 Basisfuncties van de headset 5 De headset dragen 6 De hoofdbeugel verstellen

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Wat heb je nodig? 2. Computer 3 Speakers en microfoon 4 Microfooncontrole in Windows 6 Opnameprogramma 8

Hoofdstuk 1: Wat heb je nodig? 2. Computer 3 Speakers en microfoon 4 Microfooncontrole in Windows 6 Opnameprogramma 8 Inhoud Hoofdstuk 1: Wat heb je nodig? 2 Computer 3 Speakers en microfoon 4 Microfooncontrole in Windows 6 Opnameprogramma 8 Hoofdstuk 2: Loops en tracks downloaden 10 Geluid maken of downloaden 11 Creative

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM

AAN DE SLAG MET ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM AAN DE SLAG MET ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM 3 deel 1 donderdag 13 maart 14 Waarom Lightroom? Uniform voor PC en Mac gebruikers (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Aperture voor de Mac) Lightroom is speciaal

Nadere informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie Inhoudsopgave 1 Wat is d-basics Creditline?... 3 2 Verzamelen van informatie...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Copyright 2013 Media Security Networks BV. All rights reserved.

Gebruikershandleiding. Copyright 2013 Media Security Networks BV. All rights reserved. Gebruikershandleiding NL - Revisie 3.7 YourSafetynet home Copyright 2013 Media Security Networks BV. All rights reserved. INHOUD 1 Inleiding... 3 2 YourSafetynet gebruiken... 3 2.1 Systeemvereisten...

Nadere informatie

Branden van ACDrive (mcd) disks Met Media Manager kunt u uw favoriete muziek zelf op mcd zetten.

Branden van ACDrive (mcd) disks Met Media Manager kunt u uw favoriete muziek zelf op mcd zetten. 1 FUNCTIES VAN MEDIA MANAGER 1 FUNCTIES VAN MEDIA MANAGER Met PhatNoise Media Manager (Media Manager) kunt u uw volledige muziekverzameling beheren en ACDrive disks branden. Muziek-cd ACDrive disk Muziekbestand

Nadere informatie

Nero Express. Nero Express openen: N-1

Nero Express. Nero Express openen: N-1 Nero Express Inleiding Welkom bij de populairste brandsoftware die momenteel op de markt is Nero Express. Met Nero Express kunt u uw favoriete muziek samenstellen of uw vcd een gebruikersvriendelijke interface

Nadere informatie

Het beste mobiele entertainment!

Het beste mobiele entertainment! Het beste mobiele entertainment! Verander uw mobiele apparaat in een eersteklas draagbare bioscoop: met MAGIX Films & Foto's voor onderweg 3 kunt u video's, foto's en muziek pijlsnel in het passende formaat

Nadere informatie

HANDLEIDING AUDACITY

HANDLEIDING AUDACITY HANDLEIDING AUDACITY Inhoudsopgave 1 Wat is Audacity... 3 2 Audacity installeren... 3 3 De belangrijkste knoppen... 5 4 Sporen... 6 5 Effecten... 7 6 Opslaan... 8 1 Wat is Audacity Iedereen wil wel eens

Nadere informatie