Samplitude Music Studio 17 Meer mogelijkheden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samplitude Music Studio 17 Meer mogelijkheden"

Transcriptie

1 Samplitude Music Studio 17 levert een complete geluidsstudio op de pc en biedt de beste instap in de wereld van de professionele muziekproductie thuis, in de oefenruimte of in de studio. Meer mogelijkheden Van meersporenopname en audiomontage tot compositie, geluidsbewerking en afmixen tot aan het masteren van een cd. Wat u ook van plan bent, uw muziek staat altijd op de voorgrond!

2 De geluidsstudio voor de pc De compacte studio voor muzikanten, bands & studio's Ideaal voor solo-projecten thuis: instrumenten of zang zelf opnemen, arrangeren en bewerken. De geïntegreerde jamsessiefunctie zorgt voor authentieke begeleiding door een virtuele band. Ideaal voor bands in de repetitieruimte: met de Multitrack Recorder lukken meersporenopnamen in elke situatie zo blijven bij de volgende bandrepetitie ook spontane ideeën bewaard. Perfect voor projectstudio's: uitgerust met alle extra's voor complete muziekproducties aan de pc: MIDI-editor, mengpaneel, audio-bewerking, realistische software-instrumenten, professionele effecten en veel meer. Nieuwe functies Vita Century Keys: piano's van topkwaliteit Vita Saxophonia : virtuele saxofoon met overtuigende klank Vita Jazz Drums: echte jazz-drum-geluiden FX Rack met vele nieuwe effectpresets van professionele producenten Geoptimaliseerd werkgedeelte: leidt door alle stappen van de muziekproductie Dubbel aantal instructievideo's voor de snelle instap in de muziekproductie Toe te voegen begeleiding bij opname van zang en instrumenten

3 NIEUW! De snelle instap in de wereld van de muziekproductie Instructievideo's voor de snelle instap in de muziekproductie Zodat u snel met het programma overweg kunt, biedt Samplitude Music Studio 17 nieuwe studiovideo's, die u de instap in de muziekproductie vereenvoudigen en u stap voor stap door het programma begeleiden. Binnen de kortste keren leert u niet alleen de basisfuncties van Samplitude Music Studio 17 kennen, maar leert u ook hoe u in uw virtuele studio kunt opnemen en produceren. Geoptimaliseerde werkbladen Met de nieuwe werkvlakken behoudt u het overzicht bij het produceren van muziek. Het programma is onderverdeeld in verschillende gedeeltes net als de opgaven van een echt muziekprogramma. U wordt stap voor stap door de muziekproductie geleid. Vanaf het gedeelte "Opname" via het werkveld "Bewerken", de sectie voor het mixen en een afzonderlijk gedeelte voor de "Mastering", tot aan het exporteren van de songs.

4 NIEUW! Automatische begeleiding en solojamsessie Begeleiding bij de opname van zang en instrumenten Met de automatische begeleiding kunt u met een paar keer klikken een passende begeleiding voor uw eigen muziekproject maken. Daarbij kunt u het tempo en de speelduur net zo nauwkeurig bepalen als de muziekstijl. Deze functie is ideaal om solo-opnamen doelgericht om te zetten of bandprojecten eenvoudig met andere instrumenten aan te vullen! Solojamsessie Speelt u een instrument en wenst u zich een band bij u in de buurt om te kunnen repeteren? Kies gewoon een muziekstijl en druk op start, wat u te horen krijgt zet elke andere begeleidingsautomaat in de schaduw omdat alle sporen ook in de Arranger verschijnen en net zo gedetailleerd kunnen worden bewerkt als uw eigen producties de ideale aanvulling voor solisten!

5 NIEUW! Zoals de professionals opnemen: solo- of meersporenopnamen NIEUW! Verbeterd recording-gedeelte Met Samplitude Music Studio 17 kunt u uw song-ideëen nu nog eenvoudiger opnemen en schetsen! Dankzij het geoptimaliseerde opnamegedeelte is uw geluidsstudio op de pc in een mum van tijd klaar voor de opname en kunt u deze zonder enige moeite op de meest uiteenlopende instellingen zoals het opnemen in de oefenruimte of in de home-studio, aanpassen. Het nieuwe werkgedeelte biedt daarnaast nog andere hulpvaardige extra's zoals een stemapparaat voor gitaren en bassen, een infobox met extra tips voor de muziekproductie. Meersporenopnamen zoals met klassieke hardware De geïntegreerde Multitrack Recorder (MR-64) combineert de vertrouwde bediening van een meersporen-recorder met alle voordelen van een pc-systeem. Ontdek de voordelen: 1. Gigantische effectenkeuze: hoogwaardige gewoon met een klik selecteren en desgewenst voor elk kanaal afzonderlijk instellen. 2. Comfortabele functies: ongecompliceerd laden, opslaan, als mp3 exporteren etc. geen irritaties meer over omslachtige menu's! 3. Naadloze integratie: alle opnamen worden automatisch naar een Arranger-project overgedragen voor gedetailleerde nabewerking.

6 Praktische assistenten voor harmonie-herkenning en synchroniteit Harmonie-agent Naspelen, oefenen of coveren - de Harmony Agent maakt van elke song het perfecte sjabloon om mee te spelen of te coveren. Importeer gewoon het gewenste stuk van cd, als WAV of mp3 en de unieke harmonieherkenning toont akkoorden en de bijbehorende grepentabel voor de lead-gitaar. Tip! De akkoorden kunnen ook worden gebruikt als basis voor improvisatie van bas en keyboard. Remix-agent: synchronisering en meer Intussen stellen vele bekende bands afzonderlijke sporen van hun songs beschikbaar voor het remixen en ook remix-wedstrijden zijn zeer populair. Samplitude Music Studio biedt voor deze toepassingsgevallen de praktische remix-agent, die daarbij helpt het tempo voor het originele songmateriaal te bepalen en zo in een paar stappen een synchronisatie voor de song maakt. Tip! Bij het werken met samples en voor het maken van loops kunt u de remix-agent als een echt geheim wapen inzetten.

7 NIEUW! Mixen met mengtafel en studio-effecten Software-mengpaneel met maximaal 64 kanalen Met het mengpaneel heeft u uw muziekprojecten altijd in de hand. De equalizer-sectie biedt alle mogelijkheden om het maximale uit instrumenten, geluiden en stemmen te halen. Bovendien kunt u alle effecten via de mixer oproepen zo mixt u uw songs als een professionele geluidstechnicus. Details: 64 audio- en MIDI-sporen 4 AUX-wegen per mixerkanaal 4 effect-slots voor VST- en DirectXeffecten per spoor Tot 8 plug-ins in het masterspoor Directe toegang tot het mastereffectgedeelte NIEUW! Aangepast FX-rack De vernieuwde FX Rack biedt toegang tot alle voor de muziekproductie belangrijke effecten en zorgt ervoor dat u snel en doelgericht de klank van uw opnamen en instrumenten kunt bewerken. Daarbij werken de geïntegreerde effecten zoals de 10-band-equalizer, reverb, delay en de Pitchen temposectie op basis van de uit Samplitude bekende Pro-Audio technologie en deze bieden de hoogste kwaliteit.

8 Eersteklas software-instrumenten Vita: instrumenten met karakter Gitaristen krijgen met Samplitude Music Studio 17 veel waar voor hun geld! Zo overtuigt Clean Electric Guitar met een klassieke, pure sound en is het, in combinatie met de vervormingseffecten, zeer geschikt voor moderne pop- en rockproducties. Een ander hoogtepunt vormen de Power Chords: compromisloze, zeer authentieke distortiongitaren die u gewoon eens moet proberen. Keyboardspelers, liefhebbers van experimenten en producenten van filmmuziek kunnen hun geluk niet op met de nieuwe soundtrack percussie-set, overtuigende percussiegeluiden als olievaten, aambeeldslagen etc. vormen er slechts een greep uit! Analoge sounds met Revolta 2 Revolta 2 laat het volle potentieel van virtueelanaloge klanksynthese horen. Talrijke features, zoals 12-stemmige polyfonie, Noise Generator en een uitgebreide modulatiematrix bieden afwisselende geluiden voor alle elektronische muzieksoorten. De geïntegreerde effectsectie en een handige stepsequencer maken het plaatje compleet.

9 NIEUW! Vita Solo Instruments piano en saxofoon voor de pc NIEUW! Vita Century Keys - piano van topkwaliteit Of het nu klassieke pianoklanken, moderne popmelodieën of een rockige begeleiding door een elektrische piano is Vita Century Keys is een eersteklas verzameling verschillende piano's en levert grootse geluiden voor pop, rock, jazz, hiphop, soul, RnB, house en vele andere muziekstijlen. NIEUW! Professionele saxofoongeluiden met Vita Saxophonia Saxofoons behoren tot geliefdste instrumenten onder de blazers en geven muziekstukken vaak een bijzonder karakter. Haal dit bijzondere geluid nu ook naar uw muziekprojecten. Vita Saxophonia biedt alles wat men van een saxofoon verwacht: een groot dynamisch spectrum, veelzijdige geluiden, een krachtige klankkleur en vele geoptimaliseerde standaard instellingen die het instrument tot een ideale begeleider voor de geluidsstudio op de pc maken.

10 NIEUW! Jazzdrums en drummachine voor uw geluidsstudio NIEUW! Vita Jazz Drums 100% Jazz Feeling JazzDrums is een andere plug-in uit de reeks van de Vita Solo Instruments brengt de atmosfeer van een jazz-kelder op de pc! Het realistische geluid van drumkwastjes, tomtoms, ride-bekken en hi-hats zorgt voor meer jazzgroove in ieder lied. Ook andere muziekstijlen totaal niet lijkend op jazz verkrijgen met deze bijzondere drums de nodige levendigheid van een echte band. BeatBox 2 plus De drummachine BeatBox 2 Plus is het perfecte gereedschap voor grooves en beats op de pc. Naast een overtuigende soundengine, nog meer drumkits, ontelbare mogelijkheden voor klankvorming en hoogwaardige effecten, biedt de nieuwe BeatBox 2 Plus nóg meer: extra drumkits, volledige automatisering van alle parameters voor spannende geluidsverlopen en een geïntegreerde effectensectie! Werk in volledige vrijheid aan uw beats en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van de BeatBox 2 Plus.

11 Passende geluiden voor de muziekproductie: bas, gitaren en drums De gitaar- en basversterker Vandal SE Met Samplitude Music Studio 17 krijgt u niet alleen eersteklas home-recording-software maar ook een virtuele gitaar- en basversterker van absolute wereldklasse! De Vandal SE virtualiseert elke buis, elke versterkertrap, tot aan de spoelen in de luidsprekers en bereikt zo een ongelofelijke, tot nog toe ongekende, realistische klank. Daarbij is de bediening zo simpel als het maar zijn kan: kies een van de sjablonen of stel effecten als Overdrive/Distortion, Tremolo, Chorus etc. gewoon zelf in. Drum Collection U zoekt passende drums voor uw soloproject? Voor een levendige klank heeft u nog percussie nodig of u wilt gewoon snel en ongecompliceerd een demosong schetsen? Met de nieuwe Drum Collection staan al bij de start van het programma 200 geselecteerde loops ter beschikking uit verschillende genres als rock, pop, hip hop, filmmuziek, drum'n'bass etc.

12 Eersteklas effect-plug-ins voor iedere situatie essential FX: kleine plug-ins, groot geluid De essential FX zijn ressourcebesparende effecten die elke opgave zoals het maken van individuele klankkleuren, creatief geluidsdesign en veel meer probleemloos oplossen. Gebruik de vele voordelen van een gemakkelijk te bedienen en zeer ressourcebesparende effectserie - echt slim, overzichtelijk en bruikbaar in vrijwel elke muziekproductie. Vintage Effects Suite Laat u overtuigen door de authentieke effecten uit een speciale categorie: de Vintage Effects Suite biedt klassieke effectgeluiden, zoals Chorus, Flanger, Delay, Distortion, Filter en Tape Simulation. Onder de nostalgisch aandoende bedieningspanelen bevinden zich hoogontwikkelde effectalgoritmen, die hun gelijke niet kennen. Ontdek het potentieel van de afzonderlijke modules en verrijk uw instrumenten met een bijzondere geluidssferen.

13 Professionele gereedschappen voor audio- en MIDI-bewerking Elastic Audio - toonhoogtecorrectie met vele functies Elastic Audio is de specialist in audiobewerking van monofone audiosignalen als zangstemmen of solo-instrumenten. Afzonderlijke lettergrepen worden automatisch onderverdeeld in slices (losse stukken) die u onafhankelijk van elkaar in toonhoogte kunt veranderen! Zet stemmen in de juiste toonhoogte, of creëer met de intelligente Harmonizer een tot 4-stemmig koor, dat zich automatisch aanpast aan de gekozen toonsoort. Tip! Elastic Audio is bovendien het ideale gereedschap voor de experimentele drumbewerking! De MIDI-volledige uitrusting voor uw studio Ook voor MIDI heeft Samplitude Music Studio 17 een aantal dingen te bieden. Zo kunt u met een MIDI-apparaat (bv. keybaord of drum-pads) ingespeelde opnamen bewerken of met de muis eigen patronen maken. De geïntegreerde MIDI-editor biedt omvangrijke bewerkingsmogelijkheden zoals de pianorolweergave, de score- en de drumeditorweergave, Velocity en verder muis-modi voor het aanpassen of maken van MIDIgegevens.

14 NIEUW! Uitgerust met masteringgereedschap, VST, ASIO, ReWire, en veel meer. NIEUW! Masteringgedeelte met Mastering Suite 3.0 Wanneer uw productie een briljante en krachtige sound moet krijgen, hoeft u vanaf nu alleen nog maar het mastering-gedeelte te openen en er staat op uw pc een gereedschap voor u klaar zoals deze in professionele geluidsstudio's gebruikt wordt. Met de parametrische 4-bands equalizer kunt u de laatste verfijningen aanbrengen. De krachtige StereoFX-module vergroot desgewenst de breedte van het stereogeluid. MultiMax, de multiband compressor/-limiter, overtuigt direct en zorgt voor een onvervalst, warm klankbeeld. Tip! En wanneer u een keer niet zoveel tijd heeft, kunt u gewoon één van de vele studiosjablonen kiezen perfect geluid met een druk op de knop. Met een klik wordt alles op cd gebrand: in de officiële standaard voor labels en cd-persen. Op ieder moment uit te breiden ReWire, DirectX, VST en MIDI Samplitude Music Studio 17 maakt het mogelijk om via VST, ReWire en DirectX heel eenvoudig plug-ins te integreren. Gebruik uw nieuwe freeware of favoriete software van andere aanbieders en haal alle mogelijkheden binnen voor uw project in de vertrouwde en stabiele productie-omgeving. Open systeem Ondersteuning van VST voor effecten en instrumenten: integratie, automatisering, VST-multi-output MIDI-keyboard en hardware controllers eenvoudig integreren Interfaces: VST, ASIO, ReWire, DirectX, SMPTE, MTC, MC (master en slave)

15 Online extra's Catooh de online mediacatalogus Wat u ook zoekt drumloops, instrumenten, vocalen of geluidseffecten de directe verbinding met deze reusachtige online geluidenbibliotheek ondersteunt uw creatieve ideeën met het passende materiaal. Speciale tips voor studiosoftware krijgt men bij magix.info de Multimedia Community: snelle en directe antwoorden op alle vragen op het gebied van de muziekproductie. Gewoon de vraag in het tekstvenster schrijven en online versturen. Het antwoord laat niet lang op zich wachten. Deel uw ervaringen of discusieer met andere gebruikers U kunt natuurlijk ook uw werk naar magix.info uploaden en direct aan de hand van de song de werkwijze, tips en trucs bespreken. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u graag wilt weten wanneer welke nieuwe features voor uw muzieksoftware beschikbaar zijn - of zelf actief features wilt voorstellen - bezoek dan gewoon onze discussiegroepen en haal daar meteen zelf tips van productexperts.

16 Compatibel met Windows 7 De geluidsstudio voor Windows Samplitude Music Studio 17 is getest op stabiliteit en functioneren onder Windows 7. Uw voordeel: wanneer u overschakelt op het nieuwe besturingssysteem Windows, kunt u uw programma probleemloos blijven gebruiken. Systeemeisen Voor Microsoft Windows XP Vista 7 Minimale eisen: Pc met Intel Pentium of AMD Athlon 1 GHz en hoger 512 MB RAM (1 GB aanbevolen) Grafische kaart: resolutie 1024 x GB vrije schijfruimte 16 bit geluidskaart (ASIO-compatibele geluidskaart aanbevolen) Dvd-station

17 Programma-interface Easy Recording

18 Systeemeisen Voor Microsoft Windows XP Vista 7 Minimale configuratie: Processor: Intel Pentium of AMD Athlon vanaf 1,2 GHz Werkgeheugen: 512 MB (1 GB aanbevolen) Ruimte harde schijf: 4 GB Grafische kaart: resolutie 1024 x 768 Geluidsweergave: full-duplex 16-bit geluidskaart of ASIO-compatibele geluidskaart (aanbevolen) Dvd-station Optioneel: Cd/dvd branden met cd/dvd±r(w)-recorder Mp3-export met Windows Media Player 10 of hoger Toegang tot en publicatie op en MAGIX Online Wereld alleen met internetverbinding en actuele internetbrowser. Versturen van s met aanwezige standaard software Microsoft Outlook TM of Microsoft Outlook Express TM Let op: auteurs- en uitvoeringsrechten van artiesten en uitgevers moeten worden gerespecteerd. Er kunnen alleen niet-kopieerbeveiligde audio-cd's worden ingelezen. Formaten: Import: MIDI-standaardformaten (MID, GM, GS, XG), WAV (24 & 32 bit), WAV met codec, MP3, CD-A, OGG Vorbis, AIFF, FLAC, MOV, AVI (geluidssporen) Export: MIDI-standaardformaten (MID), WAV (24 bit),wav met codec, MP3, CD-A, OGG Vorbis, AIFF, WMA, FLAC, RealAudio (Helix), QuickTime, AVI (als videogeluid) * Heeft betrekking op het aantal verkochte softwareproducten in de detailhandel volgens maandelijkse metingen van Media Control Duitsland (basis: Media Control Panel) (pc/cd-rom nongames D naar criteria van het VUD); Gfk charts Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje; Chart Track UK; NPD Data Charts pc/cd-rom non-games US. Periode januari tot juni Copyright MAGIX AG, Alle Rechte vorbehalten. MAGIX, Samplitude en Hybrid Audio Engine zijn gedeponeerde merken van de MAGIX AG. This product uses MAGIX patented technology (USP 6,518,492). VST en ASIO zijn gedeponeerde handelsmerken van Steinberg Media Technologies GmbH. Alle andere genoemde productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken zijn van de betreffende producenten.

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eigen muziek produceren & publiceren Muziek maken wordt eenvoudig en MAGIX Music Maker 15 biedt de eenvoudigste start, die u zich kunt voorstellen.

Nadere informatie

MAGIX Music Cleaning Lab 15 deluxe is uw persoonlijke audiogereedschapskist. mogelijkheden voor de bewerking van alle soorten audiomateriaal!

MAGIX Music Cleaning Lab 15 deluxe is uw persoonlijke audiogereedschapskist. mogelijkheden voor de bewerking van alle soorten audiomateriaal! MAGIX Music Cleaning Lab 15 deluxe is uw persoonlijke audiogereedschapskist met onbegrensde mogelijkheden voor de bewerking van alle soorten audiomateriaal! Het idgitaliseren van oude LP's en cassettes,

Nadere informatie

De beste MP3 deluxe aller tijden

De beste MP3 deluxe aller tijden Met MAGIX MP3 deluxe 17 wordt muziek beluisteren echt een feest beste klank, clever concept met snelle zoek- en sorteerfuncties, duizenden webradiozenders en compatibel met alle conventionele apparaten,

Nadere informatie

Inclusief! Met maar weinig klikken zijn al uw lievelings-songs gedigitaliseerd en voor de toekomst zeker, gearchiveerd op uw PC of op disk gebrand.

Inclusief! Met maar weinig klikken zijn al uw lievelings-songs gedigitaliseerd en voor de toekomst zeker, gearchiveerd op uw PC of op disk gebrand. Uw lievelingsmuziek op staat op oude geluidsdragers als platen en cassettes, aan vele gevaren bloot! Met MAGIX Red uw LP's! stelt u uw hele muziekverzameling veilig. Met maar weinig klikken zijn al uw

Nadere informatie

NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren

NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren Schakel in een hogere versnelling en ervaar de turbo voor uw videoprojecten. Met zijn sterk verbeterde prestaties is de nieuwe Video deluxe 17 de snelste Video deluxe aller tijden! Met MAGIX Video deluxe

Nadere informatie

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten Versie 3.0 U neemt aan, dat uw videocassettes veilig en beschermd zijn? In tegendeel, uw kostbare herinneringen worden door vele gevaren bedreigd: lage levensduur (zelfs bij optimale opslag), magnetische

Nadere informatie

De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven

De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven Met MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe wordt u de regisseur van een bioscoopwaardige fotoshow. Verander foto's en video's in een indrukwekkende

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking MAGIX Video deluxe 15 Plus, de 66-voudig testwinnaar, biedt gewoon meer: met een grote selectie krachtige

Nadere informatie

De snelste weg naar een eigen website!

De snelste weg naar een eigen website! De snelste weg naar een eigen website! Wilt u ook al zo lang een eigen website? Met MAGIX Website Maker 2.0 maakt u in enkele minuten uw eigen, professioneel geanimeerde internetpresentatie: met levendige

Nadere informatie

MAGIX Website Maker 5

MAGIX Website Maker 5 MAGIX Website Maker 5 De totaaloplossing voor dynamische Flash -websites MAGIX Website Maker 5 is met diverse prijzen bekroond en het is het enige programma voor geanimeerde Flash websites die ook echt

Nadere informatie

Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis.

Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis. Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis. Met meer dan 40 sterke extra's! Voor TV, PC, internet,

Nadere informatie

Website Maker 3. De enige website-totaaloplossing voor starters. Handleiding

Website Maker 3. De enige website-totaaloplossing voor starters. Handleiding Website Maker 3 De enige website-totaaloplossing voor starters Handleiding 2 Copyright Copyright De onderhavige documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht tot

Nadere informatie

Roland Synthesizer-, keyboard- & groovegearcatalogus

Roland Synthesizer-, keyboard- & groovegearcatalogus Roland Synthesizer-, keyboard- & groovegearcatalogus 2008 De officiële synthesizerinnovator voor expressi JUPITER-8 Deze polyfone synthesizer kwam in 1981 uit en werd vrijwel meteen een legende. Hij hoort

Nadere informatie

De perfecte organisatie van uw foto's en video's Beheren optimaliseren presenteren

De perfecte organisatie van uw foto's en video's Beheren optimaliseren presenteren De perfecte organisatie van uw foto's en video's Beheren optimaliseren presenteren Vertroetel uw foto's en video's met de allesomvattende oplossing: eindelijk bent u onafhankelijk van ontoereikende programma's

Nadere informatie

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved.

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved. 2 Copyright Copyright De onderhavige documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht tot verveelvoudiging en distributie alsook vertaling, blijven voorbehouden. Geen

Nadere informatie

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved.

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved. 2 Copyright Copyright De onderhavige documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht tot verveelvoudiging en distributie alsook vertaling, blijven voorbehouden. Geen

Nadere informatie

POD Studio Interfaces GX UX1 UX2. POD Farm Basics. Online Ondersteuning

POD Studio Interfaces GX UX1 UX2. POD Farm Basics. Online Ondersteuning Versie 1.01 Basishandleiding POD Studio Interfaces GX UX1 UX2 POD Farm Basics ilok POD Farm Plug-In Standalone Gebruik Online Ondersteuning POD Farm Online Hulp Online Winkel Model Packs & Plug-In Inhoudsopgave

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Online Album. Handleiding

Online Album. Handleiding Online Album Handleiding 2 Copyright Copyright MAGIX is een gedeponeerd merk van MAGIX AG. "Online Album" is een producttitel van MAGIX AG. Alle andere genoemde productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Digital Foto Maker 9. Welkom in de wereld van de digitale foto. Beheren Optimaliseren Archiveren Presenteren

Digital Foto Maker 9. Welkom in de wereld van de digitale foto. Beheren Optimaliseren Archiveren Presenteren Digital Foto Maker 9 Welkom in de wereld van de digitale foto Beheren Optimaliseren Archiveren Presenteren MAGIX Digital Foto Maker 9 is de perfecte partner voor alles wat met uw foto's te maken heeft.

Nadere informatie

Foto Premium 9. Het totaalpakket voor digitale fotografie incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe

Foto Premium 9. Het totaalpakket voor digitale fotografie incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe Foto Premium 9 Het totaalpakket voor digitale fotografie incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe MAGIX Foto Premium 9 plaatst nieuwe maatstaven in de beeldvormgeving door de unieke combinatie van omvattende

Nadere informatie

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens?

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens? MAGIX Red uw digitale data is het eerste eenvoudig te bedienen programma voor gegevensopslag voor Windows XP, Vista en Windows 7, waarvan de workflow op de wensen van notebook-gebruikers is afgestemd.

Nadere informatie

DRAAGBARE DIGITALE MUZIEKINSTRUMENTEN

DRAAGBARE DIGITALE MUZIEKINSTRUMENTEN DRAAGBARE DIGITALE MUZIEKINSTRUMENTEN 2011 2012 Neem voor meer informatie contact op met: Dit document is gedrukt met inkt op basis van plantaardige olie. NL Printed in Japan P10023947 Digital Workstation

Nadere informatie

Het beste mobiele entertainment!

Het beste mobiele entertainment! Het beste mobiele entertainment! Verander uw mobiele apparaat in een eersteklas draagbare bioscoop: met MAGIX Films & Foto's voor onderweg 3 kunt u video's, foto's en muziek pijlsnel in het passende formaat

Nadere informatie

Perfecte slideshows in 3 minuten!

Perfecte slideshows in 3 minuten! Maak in een recordtijd indrukwekkende slideshows met uw foto's, video's begeleid door passende muziek, inclusief teksten, veelvuldige effecten, interactieve DVD-speler menu's en meer. Perfecte slideshows

Nadere informatie

Snel aan de slag. www.nero.com

Snel aan de slag. www.nero.com Snel aan de slag www.nero.com Nero Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding Nero Snel aan de slag en de inhoud daarvan zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van Ahead Software.

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging, verspreiding en vertaling, zijn voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging, verspreiding en vertaling, zijn voorbehouden. 2 Copyright Copyright Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging, verspreiding en vertaling, zijn voorbehouden. Niets van deze publicatie

Nadere informatie

De intuïtieve oplossing voor perfecte resultaten Foto's Grafisch werk Illustraties Printsjablonen Webdesign

De intuïtieve oplossing voor perfecte resultaten Foto's Grafisch werk Illustraties Printsjablonen Webdesign De intuïtieve oplossing voor perfecte resultaten Foto's Grafisch werk Illustraties Printsjablonen Webdesign MAGIX Photo & Graphic Designer biedt u eindelijk alle mogelijkheden voor beeldbewerking, intuïtief

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 2 2. MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN... 2

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 2 2. MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN... 2 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 2 2. MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN... 2 3. INSTALLATIE... 2 3.1. Eerste installatie... 2 3.2. DJ Control MP3 en de geluidskaart van uw computer... 4 4. PRESENTATIE... 4 4.1. De

Nadere informatie

BPM Studio. Index. Index. 1.01. Betreffende deze handleiding... 8 1.02. Systeemvereisten... 8 1.03. Verpakkingsinhoud... 9.

BPM Studio. Index. Index. 1.01. Betreffende deze handleiding... 8 1.02. Systeemvereisten... 8 1.03. Verpakkingsinhoud... 9. BPM Studio 1 BPM Studio 2 Index BPM Studio Index Inleiding 1 Installatie van software 2 en remote control units Programmabeschrijving 3 1.01. Betreffende deze handleiding... 8 1.02. Systeemvereisten...

Nadere informatie