De Kievitsbloem. Adres Patriottenlaan 3 Plaats Zwolle Wijk Zwolle-Zuid Ligging in een woonwijk, naast het winkelcentrum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Kievitsbloem. Adres Patriottenlaan 3 Plaats Zwolle Wijk Zwolle-Zuid Ligging in een woonwijk, naast het winkelcentrum"

Transcriptie

1 De Kievitsbloem

2 De Kievitsbloem Adres Patriottenlaan 3 Plaats Zwolle Wijk Zwolle-Zuid Ligging in een woonwijk, naast het winkelcentrum Wonen 102 Zorgappartementen 30 Driezorgwoningen 6 Inleunwoningen 7 Appartementen voor tijdelijk verblijf Welzijn Activiteiten Begeleiding Belevingstuin/dierenweide Boekenuitleen Computerhoek Grand café Huiswinkel Receptie Zorg Huishoudelijke hulp Lichamelijke zorg Verpleegkundige zorg

3 Wonen Qua uiterlijk is de oudste locatie van Driezorg misschien niet de mooiste. Maar, de ligging direct naast het winkelcentrum, de vele mogelijkheden op gebied van wonen, zorg en welzijn en de gezellige en gemoedelijke sfeer, maken dit ruimschoots goed. Voor veel bewoners is het dan ook de ideale plek om te verblijven. Misschien ook voor u? De Kievitsbloem is sinds 1990 gevestigd aan de Patriottenlaan. In deze locatie kunt u gebruik maken van vier vormen van wonen: Zorgappartementen De Kievitsbloem huisvest 102 zorgappartementen. Van hieruit kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep doen op onze ondersteuning. De woningen bestaan elk uit een woon-/slaapkamer, hal, keukenblok en badkamer en hebben een oppervlakte van ca. 28 m2. Driezorgwoningen Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar wel een beroep kunnen doen op zorg/ondersteuning als dat nodig is? Dan is wonen in één van de 30 Driezorgwoningen mogelijk iets voor u! De woningen - met een oppervlakte van 92 m2 - zijn gesitueerd in een apart bouwdeel, die via een verbindingsgang aan het hoofdgebouw gekoppeld is. Uiteraard kunt u eveneens gebruikmaken van alle voorzieningen en faciliteiten van de locatie. Inleunwoningen Een inleunwoning is een woon-/slaapkamer gelegen in één van de vleugels van het hoofdgebouw: u woont zelfstandig (28-30 m2), maar kunt zonodig ook hier gebruik maken van de zorg en faciliteiten van de locatie. Appartementen voor tijdelijk verblijf Soms kan het voorkomen dat zelfstandig wonen tijdelijk even niet meer lukt. Bijvoorbeeld: - Wanneer u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om terug te keren naar uw eigen woning; - Als uw gezondheidssituatie plotseling hard achteruit gaat; - Omdat uw mantelzorger onverwacht uitvalt of tijdelijk afwezig is; - Als de situatie voor het wonen in één van de locaties urgent is, maar er op de locatie van uw voorkeur nog geen plaats is. Op dat moment kan een tijdelijk verblijf in onze locatie een oplossing zijn. Uiteraard ontvangt u op dat moment alle zorg en hulp die nodig is.

4 De ligging is werkelijk geweldig; ik hoef de parkeerplaats maar over te steken en ik sta middenin het winkelcentrum! Beter had het voor mij niet gekund Welzijn Bij Driezorg zijn wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het welzijn is er op gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen en functioneren in de eigen omgeving. Het aanbod is zo goed mogelijk afgestemd op de individuele en gezamenlijke behoeften. Vanuit deze visie biedt De Kievitsbloem onder andere de volgende gemeenschappelijke faciliteiten en diensten: Activiteiten In de locatie worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo zijn er activiteiten die gericht zijn op ontmoeting, ontspanning, vitaliteit en zelfredzaamheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van bewegingactiviteiten, gezamenlijke uitstapjes, informatiebijeenkomsten, een bingo, themamaaltijd of creatieve activiteit? U bent van harte welkom! Daarnaast kunt u deelnemen aan activiteiten in één van de andere locaties van Driezorg. Kijk voor het volledige programma op de publicatieborden of Voor bewoners met psychogeriatrische problematiek/ dementie is er dagelijks tussen en uur een eigen dagbesteding. In het tegenovergelegen wijkcentrum De Pol is welzijnsorganisatie Wijz gevestigd. Ook hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, die ook voor de bewoners van De Kievitsbloem toegankelijk zijn. Begeleiding Naast collectieve activiteiten zijn er tevens mogelijkheden voor begeleiding op individueel niveau. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning op het gebied van het stimuleren van sociale contacten, het verminderen van isolement en eenzaamheid, het bevorderen van zelfredzaamheid en het vergroten van het cognitieve, lichamelijke en sociale vermogen. Belevingstuin/dierenweide Liefhebbers van flora en fauna kunnen bij De Kievitsbloem eveneens hun hart ophalen: de locatie beschikt over een eigen belevingstuin en dierenweide, het geitenpaleis. Boekenuitleen Van streekromans tot spannende detectives; in onze boekenkasten vindt u een groot assortiment (grootletter)boeken. U haalt en brengt ze wanneer u dat wilt! Computerhoek Een spelletje doen, uw administratie digitaal regelen of een mailtje sturen naar uw (klein)kinderen? Hiervoor kunt u terecht in de computerhoek. Grand café Gezellig samen een kopje thee/koffie drinken, een lekkere snack of een warme maaltijd gebruiken? Hiervoor kunt u terecht in het grand café, op de begane grond! Huiswinkel In de huiswinkel vindt u allerlei dagelijkse levensbehoeften als brood, zuivel en drogisterij-artikelen. Receptie Op de locatie is een receptie aanwezig, waar u - op werkdagen - terecht kunt voor allerlei praktische vragen. Denk aan het afzeggen of bestellen van maaltijden en het kopen van kaarten en postzegels.

5 Diensten/services door derden Naast het eigen aanbod, is er binnen De Kievitsbloem een nauwe samenwerking met externe partners. Van daaruit wordt er eveneens een aantal aanvullende diensten/services aangeboden, zoals: - Apotheek - Audicien - Bloed prikken/trombosedienst - Fysiotherapie - Huisarts - Kapper - Pedicure - Tandarts Behandeling op afspraak en is logischerwijs niet verplicht; uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen behandelaar aan te houden.

6 Zorg Wonen in/nabij De Kievitsbloem betekent dat u in principe zelfstandig uw huishouden voert, maar dat u - indien nodig - 24 uur per dag 7 dagen per week een beroep kunt doen op zorg. Of en welke structurele hulp u ontvangt, is afhankelijk van uw indicatie. Dit kan variëren van alleen ondersteuning bij tot het gedeeltelijk of volledig overnemen van werkzaamheden. De afspraken hierover worden in overleg met u gemaakt. Huishoudelijke hulp Onze medewerkers ondersteunen u graag bij huishoudelijke werkzaamheden. Uiteraard is ook hierbij zelfredzaamheid en eigen regie-voering van groot belang. Lichamelijke zorg Eten en drinken, steunkousen aan- en uittrekken, medicijnen toedienen, toiletgang, in en uit bed gaan; voor sommige dagelijkse lichamelijke verzorging kunt u wellicht wel wat professionele hulp gebruiken. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar! Verpleegkundige zorg Naast lichamelijke zorg behoort ook verpleegkundige zorg tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: verzorgen van een wond, verzorgen van katheter en/of stoma, geven van injecties of instructie om zelf te injecteren. Voor complexe en intensieve zorg heeft Driezorg bovendien een eigen specialist ouderengeneeskunde en een team van verpleegkundigen in dienst. Mantelzorgers Uiteraard zoeken we nauw samenwerking met de mantelzorgers uit uw eigen netwerk. Wat precies hun rol is en welke zorgtaken zij voor u zouden kunnen vervullen, is per situatie verschillend: hierover gaan we graag samen in gesprek! Alle afspraken rondom de zorg worden vastgelegd in uw persoonlijk zorgleefplan. Vrijwilligers Naast professionele medewerkers zijn er binnen Driezorg - en dus ook binnen De Kievitsbloem - veel vrijwilligers actief. Met het bezorgen van maaltijden, serveren van koffie/thee en assisteren bij diverse activiteiten leveren zij een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van de bewoners. Kwaliteitssysteem PREZO Om ons aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen en de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening te kunnen waarborgen, werkt Driezorg conform kwaliteitssysteem PREZO.

7 Praktische gegevens Bereikbaarheid & ligging De Kievitsbloem is gelegen in Zwolle-Zuid. De locatie is vanaf de A28 - via de ringweg zuid - eenvoudig bereikbaar. De Zwolse stadsbus stopt meerdere keren per uur in de nabijheid van het complex. De locatie ligt bovendien pal naast het winkelcentrum Zwolle-Zuid, waar op zeer korte loopafstand verschillende winkels, alsook andere faciliteiten (bibliotheek, postkantoor, restaurants) te vinden zijn. Indicatie en Wmo-beschikking Voor het wonen in de zorgappartementen, of appartementen voor tijdelijk verblijf/ overbrugggingszorg is een indicatie vereist. Deze indicatie wordt toegekend door de wijkverpleegkundige (Zorgverzekeringswet) of het Centrum voor Indicatiestelling Zorg (Wet Langdurige Zorg). Voor sommige services/diensten is een Wmo-beschikking nodig. Deze wordt verstrekt door het sociaal wijkteam van de gemeente (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Indien gewenst/nodig, kan Driezorg u helpen met de aanvraag ervan. Voor de Driezorgwoningen geldt dat u zich kunt inschrijven wanneer u: - 65 jaar of ouder bent; - jonger bent dan 65 jaar èn zorgafhankelijk bent; - een indicatie heeft voor zorg. De inschrijving geschiedt door middel van een formulier, dat onder andere te verkrijgen is bij de receptie. Voor de inschrijving bent u eenmalig inschrijfgeld verschuldigd. Bij de toewijzing van een woning wordt gekeken naar de zorgbehoefte en mate van urgentie. Deze wordt mede bepaald door aanwezigheid van een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (Wet Langdurige Zorg), een indicatie verstrekt door een wijkverpleegkundige (Zorgverzekeringwet) en/of een Wmo-beschikking, zoals verstrekt door het sociaal wijkteam van de gemeente (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Indien gewenst/nodig, kan Driezorg u helpen met de aanvraag ervan. Eigen bijdrage Afhankelijk van uw situatie wordt voor de levering van de zorg mogelijk een eigen bijdrage berekend. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw financiële situatie en wordt vastgesteld door het CAK. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de consulenten wonen, welzijn en zorg. Medezeggenschap Op elke Driezorg-locatie is een cliëntenraad actief. Dit is het medezeggenschapsorgaan voor cliënten. In de raad zitten cliënten van de desbetreffende locatie. Daarnaast is er een centrale cliëntenraad, die de belangen van bewoners op stichtingsniveau behartigt. Namens deze centrale cliëntenraad zit één persoon in de Raad van Toezicht.

8 Meer informatie/aanmelden? Voor meer informatie, aanmelden of een vrijblijvend kennismakingsgesprek over wonen, welzijn of zorg in De Kievitsbloem, kunt u contact opnemen via: Voor Driezorgwoningen: Tel. (038) * wonen@driezorg.nl Voor zorg-/verpleegappartementen, appartementen voor tijdelijk verblijf en/of welzijn en zorg: Tel. (038) * info@driezorg.nl * Op werkdagen telefonisch bereikbaar van tot uur. Of kijk op Op zoek naar informatie over een andere locatie van Driezorg? Wilt u meer weten over de andere Driezorg-locaties? Elke locatie heeft een eigen folder! Deze zijn beschikbaar via de recepties of De locaties van Driezorg: Arcadia Berkumstede/De Wissel Ensemble Fermate De Havezate De Kievitsbloem Rivierenhof De Venus De Wendakker Westenhage Hof van Blom Volg ons ook op: Bezoekadres Patriotttenlaan XP Zwolle Postadres Postbus AR Zwolle Telefoon (038) Fax (038) kievitsbloem@driezorg.nl Internet kievitsbloem

Arcadia. Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum. Wonen 152 Driezorgwoningen

Arcadia. Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum. Wonen 152 Driezorgwoningen Arcadia Arcadia Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum Wonen 152 Driezorgwoningen Welzijn Activiteiten Begeleiding Boekenuitleen

Nadere informatie

De Havezate. Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk

De Havezate. Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk De Havezate De Havezate Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk Wonen 31 Zorgappartementen 50 Driezorgwoningen (nieuwbouw, huur) 192 Zorgwoningen (oud-/nieuwbouw,

Nadere informatie

Waar vindt u ons? Onze elf locaties op een rij...

Waar vindt u ons? Onze elf locaties op een rij... Waar vindt u ons? Onze elf locaties op een rij... Waar vindt u ons? Onze elf locaties op een rij... De afgelopen jaren is Driezorg gegroeid naar een organisatie met elf locaties in en Hattem. In deze brochure

Nadere informatie

Thuis in ouderenzorg. Een kennismaking met Driezorg. Thuis bij Driezorg

Thuis in ouderenzorg. Een kennismaking met Driezorg. Thuis bij Driezorg Thuis in ouderenzorg Een kennismaking met Driezorg Thuis bij Driezorg Thuis bij Driezorg Even voorstellen Een vertrouwd en veilig (t)huis zijn voor ouderen. Dat is wat Driezorg wil voor haar cliënten en

Nadere informatie

Thuis in ouderenzorg. Een kennismaking met Driezorg

Thuis in ouderenzorg. Een kennismaking met Driezorg Thuis in ouderenzorg Een kennismaking met Driezorg Thuis bij Driezorg Even voorstellen Een vertrouwd en veilig (t)huis zijn voor ouderen. Dat is wat Driezorg wil voor haar cliënten en bewoners. Uzelf kunnen

Nadere informatie

Driezorg altijd dichtbij! Thuis in zelfstandig oud worden

Driezorg altijd dichtbij! Thuis in zelfstandig oud worden Driezorg altijd dichtbij! Thuis in zelfstandig oud worden Meedenken over de toekomstige wonen-, welzijn- en zorgbehoefte Al bijna 38 jaar verhuur ik (Drie)zorgwoningen. Heel mooi en dankbaar werk waarin

Nadere informatie

Thuis in ouderenzorg. Een kennismaking met Driezorg. Thuis bij Driezorg

Thuis in ouderenzorg. Een kennismaking met Driezorg. Thuis bij Driezorg Thuis in ouderenzorg Een kennismaking met Driezorg Thuis bij Driezorg Thuis bij Driezorg Even voorstellen Uzelf kunnen zijn en blijven, een waardevol leven leiden, ook als u ouder wordt. Dat is waar Driezorg

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

Driezorg. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans

Driezorg. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Driezorg Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Voorwoord Graag willen wij u informeren over Driezorg in het algemeen en onze verschillende woonvormen en zorgproducten. In deze brochure vindt u de missie en

Nadere informatie

Zorgwoningen in Zwolle

Zorgwoningen in Zwolle Zorgwoningen in Zwolle In deze brochure vindt u: een overzicht van de zorgwoningen in Zwolle van elke locatie een korte omschrijving en een foto Woningenbrochure Servicepunt Zorgwoningen Deze brochure

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Westenhage

Woonzorgcentrum Westenhage Driezorg Woonzorgcentrum Westenhage Wonen, Welzijn & Zorg bij Driezorg 1 Voorwoord In deze brochure vindt u informatie over Woonzorgcentrum Westenhage, in de wijk Westenholte te Zwolle. Wij vertrouwen

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Extramurale zorg in Vroonhof en in de wijk. Alle gemakken van het zorgcentrum met het plezier

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Meneer Zijlstra krijgt vaak bezoek van zijn kleinzoon Stijn. Samen voeren zij de dieren in de dierenweide. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel De Meander Nieuwerkerk aan de IJssel Welkom bij De Meander Heeft u na een ziekenhuisopname medische nazorg nodig? Dan bent u van harte welkom in ons zorghotel. Bent u niet meer in staat zelfstandig thuis

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Uw zorg thuis Welkom bij Zonnehuis Thuis Steeds meer ouderen wonen zelfstandig thuis. Echter soms is (tijdelijk) hulp van buitenaf nodig. Daarom is Zonnehuis Thuis er. Als onderdeel van Zonnehuisgroep

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen Oog voor wat telt Prettig en veilig wonen WoonZorgPark Swaenesteyn Prettig en veilig wonen in een levendige omgeving, dat doet u in WoonZorgPark Swaenesteyn, in de wijk Leyenburg. U woont hier zelfstandig,

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Met kleinzoon Stijn trekt meneer Zijlstra er vroeg op uit. Samen vangen ze die snoekbaars wel. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg Laurens Antonius Binnenweg Centrum voor revalidatie en specialistische zorg meer dan zorg Antonius Binnenweg De medewerkers van Antonius Binnenweg zijn gespecialiseerd in het bieden van revalidatie zorg

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof De Geinsche Hof, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan in verpleeghuis De Geinsche Hof of bij u thuis, in de vorm

Nadere informatie

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Proteion RCG Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Welkom bij Proteion RCG In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, staat in de schaduw van Cuypers beroemde Munsterkerk een bijzonder

Nadere informatie

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Het Hamrikheem is een woonzorgcentrum voor mensen met langdurige psychiatrische beperkingen. U woont hier zo gewoon mogelijk. Wij bieden de begeleiding

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Zorg/seniorenwoningen De Kievitsbloem. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans

Zorg/seniorenwoningen De Kievitsbloem. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Zorg/seniorenwoningen De Kievitsbloem Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Inhoud Voorwoord 3 1. Wat is een zorg/seniorenwoning? 4 2. De verhuizing 6 3. Administratieve zaken 7 3.1 Verzekeringen 3.2 Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Nabij Vertrouwd Gastvrij

Nabij Vertrouwd Gastvrij Dagactiviteiten ontmoeting en ondersteuning in een gastvrije omgeving Wat zijn dagactiviteiten? Actief zijn en onder de mensen blijven: samen met anderen regelmatig wat ondernemen houdt je op je oude dag

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle Servicepunten Dit is Servicepunt Zorgwoningen Servicepunt Zorgwoningen

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Welkom bij Stichting Samen Zorgen. Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld Wijkverpleging

Welkom bij Stichting Samen Zorgen. Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld Wijkverpleging Welkom bij Stichting Samen Zorgen Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld Wijkverpleging Bij Stichting Samen Zorgen staat de ouder wordende mens centraal Volkomen thuis en op uw gemak.

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Thuiszorg Welkom bij Zonnehuis Thuis Zonnehuis Thuis is een onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Als Vlaardingse organisatie zijn we thuis in de wijk en staan we dicht bij onze cliënten. Vanuit verschillende

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle Servicepunten Een zorgwoning Een zorgwoning is een huurwoning in

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007 De Hoge Weide Dagcentrum Appartementen te huur Woonzorgcentrum ZMK15007 Verpleeghuis Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hoge Weide Aan de rand van Lochem, in een prachtige bosrijke omgeving,

Nadere informatie

Laurens Dorpsveld. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Dorpsveld. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Dorpsveld Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een kleine woonzorglocatie

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Driezorgwoningen De Wendakker. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans

Driezorgwoningen De Wendakker. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Driezorgwoningen De Wendakker Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Inhoud Voorwoord 3 1. Wat is een driezorgwoning? 4 2. De verhuizing 5 3. Administratieve zaken 6 3.1 Huur en servicekosten 4. Algemene afspraken

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

HET BESTE UIT TWEE WERELDEN THUIS BIJ U WELKE ZORG KUNT U VERWACHTEN? WWW.NUSANTARA.NL

HET BESTE UIT TWEE WERELDEN THUIS BIJ U WELKE ZORG KUNT U VERWACHTEN? WWW.NUSANTARA.NL HET BESTE UIT TWEE WERELDEN THUIS BIJ U WELKE ZORG KUNT U VERWACHTEN? WWW.NUSANTARA.NL HET BESTE UIT TWEE WERELDEN Eens was er geen thuis meer in Indië. U ging er weg, en trof een koud en nat Nederland.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is!

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is! Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg Waar hulp dichtbij is! Inhoud 1. Wonen in Nieuw Clarenberg 3 Eigen sfeer 3 Vormen van wonen 3 2. Welzijn en voorzieningen 5 Eten en drinken 5 Diensten 5 Ontspanning en

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Passend bij u en uw cultuur Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Woonzorglocatie voor ouderen met dementie Laurens

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Thuvine.

Thuvine. Thuvine www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Thuvine, welkom bij Pleyade Bij Thuvine bieden we liefdevolle zorg en ondersteuning aan

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Thuiszorg, zoals u het wilt. spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300

Thuiszorg, zoals u het wilt. spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300 Thuiszorg, zoals u het wilt spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300 V2_2013 Inhoudsopgave 1 Zorgwaard... 3 2 Thuiszorg van Zorgwaard... 4 2.1 Persoonlijke verzorging... 4 2.2 Verpleging... 4 2.3 Huishoudelijke

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons

Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons zonnehuisgroep amstelland Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons Fijne sfeer en vriendelijke mensen. Levendig door het Grand Café en de vele activiteiten. Je loopt hier met plezier naar binnen. onze

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen Elisabeth Zorg Thuis Langer zelfstandig thuis wonen Inhoudsopgave 3 Zorg in de buurt, langer zelfstandig thuis 4 Wat kunnen wij voor u betekenen? 5 Stichting Elisabeth maakt het mogelijk 6 Zorg aanvragen

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat staat voorop bij de verpleeghuiszorg van Savant Zorg. En daarmee bent u verzekerd van de juiste zorg, begeleiding én

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Bij de dierenweide van Ewoud is altijd wat te zien, voor jong en oud. Heerlijk genieten van de dieren en de mensen om je heen. Welkom bij Vecht

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Sint Joseph. Woonzorgcentrum

Sint Joseph. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Sint Joseph Midden in het centrum van Achterveld staat woonzorgcentrum Sint Joseph. Een kleinschalig woonzorgcentrum met een dorps karakter, waar het makkelijk is om contact te maken. Met

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie