T Kamperke. 39e jaargang, 1e uitgave. V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T Kamperke. 39e jaargang, 1e uitgave. V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart"

Transcriptie

1 T Kamperke 39e jaargang, 1e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

2 VOORWOORD Het is weeral september en dat wil dus zeggen dat het schooljaar weer begonnen is Maar maak jullie geen zorgen dit betekent ook dat er weer een kei nieuw super leuk en cool KSJ-jaar van start gaat!!! Oeps foutje, ik bedoel KSA-jaar Want zoals sommige misschien al wel weten verandert dit jaar onze naam van KSJ naar KSA. Maar alleen de naam verandert voor de rest blijft alles hetzelfde dus hiermee bedoel ik dat er weer een leuk jaar aankomt met ravotten, leuke spelletjes, vriendschap, leuke leiding, KSA-weekends, en natuurlijk als afsluiter een mega cool kamp!!! Zoals ik al heb vermeld staat er een fantastisch jaar op ons te wachten, we hebben jullie dan ook voorzien van nieuwe leidertjes en als je geluk hebt, dan heb je ook een nieuw leiderinnetje. Maar dan moet je toch al wel heeeeel veel geluk hebben! De nieuwe leiding kan al niet wachten om hun nieuwe leden te ontmoeten. In dit kampertje kunnen jullie terug vinden wie jullie nieuwe leiding wordt. Dus blader zeker maar verder, want er staan ook nog een heleboel andere dingen in zoals SUPER (wanneer we terug beginnen met het KSA-jaar) belangrijke info, wist-je-datjes,spelletjes, Als er nog vragen zijn moet je niet aarzelen om de leiding even een belletje te geven. De telefoonnummers van alle leiding staan vanachter in dit boekje.

3 INFO De vergaderingen van de joro s (1e 6e leerjaar) gaan door op zaterdag van 13u30 tot 16u30. Knim, sjo en aspiranten (1e 5e middelbaar) komen samen op vrijdagavond van 20u tot 22u. Uitzonderingen worden tijdig meegedeeld in het kamperke, op de site en in de Postiljon. Om onze jeugdbeweging goed herkenbaar te maken is het verplicht een uniform te dragen. Vergeet dus je hemd en sjaaltje niet! Zorg ervoor dat je kind is aangepast aan het weer en de activiteiten (slechte kledij, regenkledij, ) We spelen veel buiten en worden af en toe ook wel eens vuil. Elke vergadering krijgen de joro s een 4-uurtje van de leiding (een koek en water). Je mag hiervoor ook eventueel een hapje en een drankje meegeven. Knimmers en sjo-ers kunnen elke vergadering een drankje kopen voor 0,50 euro. Dure spullen zoals (zoals I-pods, GSM s en juwelen) horen niet thuis op de KSA. Ze kunnen enkel stuk of verloren gaan. Voor vragen, suggesties en opmerkingen kan je altijd terecht bij de leiding. Je kan een mail sturen naar info@ksa-lichtaart.be of bellen naar de leiding. Voor meer info kan je ook altijd terecht op onze site: of onze facebook pagina (KSA LICHTAART)

4 WIST-JE-DAT we vanaf nu KSA moeten zeggen? dit voor mij heel moeilijk is? maar alles even leuk blijft? we 3 nieuwe leiders mogen verwelkomen? dit Arne, jonas en Stijn zijn? jullie nog nooit van Stijn hebben gehoord? maar dit heel snel zal veranderen? Joren onze kampleider gaat zijn? het kamp dan in 1 dag gaat rechtstaan in plaats van 3? we dit jaar echte venten als aspiranten hebben? dit Stef, anton, Lucas, Rinus, Thomas, Kobe en Pieter zijn? er maar 3 meisjes leiding zijn? dit Loeka, Lisanne en Marie zijn? maar dat deze nog altijd leuker zijn dan alle jongens leiding samen? we een kei cool kamp achter de rug hebben? er nog kei veel coole kampen volgen? De Giel niet graag water drinkt? er veel bomen staan in lichtaart waar hele vele blaadjes aan staan? dit een onnuttig weetje is? Lisanne en Marie dit kamperke hebben gemaakt? ik nu ga stoppen met wist je datjes schrijven? dit het voorlaatste wist je datje is? dit het laatste wist je dat is?

5 Wie is nu jullie leiding? Marie Jasper Giel Stijn Bram Kobe

6 Lex Robbe Arne Jonas Alexander Loeka

7 Rooie Lisanne Joran Joren & William

8 OPENDEURDAG Dames en heren jongens en meisjes, opa s en oma, broers en zussen, enzovoort enzoverder! KSA Lichtaart zet op zondag 6 september zijn deuren weer wagenwijd open van 13u tot 18u om jullie allemaal te verwelkomen op onze jaarlijkse opendeurdag! Iedereen is welkom! Ben je benieuwd wie jou nieuwe leiding zal zijn? Wil je je inschrijven voor weer een superleuk KSA jaar? Wil je jezelf misschien een nieuw uniform aanschaffen! Om weer te blinken elk weekend? Dan ben je op onze opendeurdag aan het juiste adres! Hier kan het allemaal! Je kan zelfs genieten van een hapje en een drankje en wie weet wat voor lekkers er nog zal zijn! We nodigen jullie allemaal uit om een kijkje te komen nemen! De kampfoto s van ons vorige kamp in Bellevaux-Ligneuville zullen er te zien zijn. Zeker komen dus! Wij hebben er alvast héél veel zin in!!

9 KAMPVERSLAG Het kamp is al weer voorbij, maar om jullie een beetje in de kamsfeer te brengen is hier een kort verslag van ons super tof kamp! De leiding en aspiranten vertrokken al een paar dagen eerder dan de leden. Zij vertrokken op 30 juni richting Bellevaux-Ligneuville om alles klaar te zetten. Zoals tenten recht zetten, keukentent inrichten, containers uitladen, Op 2 juli was het dan de beurt aan de heldhaftig knim en sjo: De knim deed een deel met de trein en de rest deden ze te voet tot aan de kampplaats. Na een paar open voeten en vermoeide gezichten waren ze blij om op 3 juli de kampplaats te zien. Dan hebben we nog een paar straffe mannen en 4 vrouwen van de sjo die het hele traject met de fiets hebben afgelegd. Dit verdiend toch een Proficiat! Op 4 juli vertrok de bus aan het lokaal met heel wat zenuwachtige joro s richting de kampplaats. Na heel wat vragen verder over de kampplaats en Zijn we er bijna? (Dit begon al in Geel.) konden de kinderen met hun eigen ogen bewonderen hoe een mooie kampplaats we dit jaar hadden. Na een inleidend toneeltje van onze aspiranten rond het kampthema space is the place en een verrukkelijke maaltijd van onze kookploeg mochten de kindjes hun tenten inrichten en het kampterrein gaan verkennen. Om dat we dit jaar een grote en mooie rivier hadden en het bakken was in de zon zaten alle joro s snel in de rivier. Na onze eerste maar best wel vermoeiende dag, was het tijd voor de avondformatie. Na het slaapliedje konden de jongste joro s hun tent al gaan opzoeken. De knim en de sjo hadden nog even tijd om rond hun tafelvuur te gaan zitten. Voor de sjo was dit toch altijd wel een beetje een avontuur want zij hadden hun tafelvuur boven het water gemaakt. De volgende morgen konden we vaststellen dat de joro s het veld voor zich zelf hadden. De knim en sjo vertrok gepakt en gezakt op tweedaagse. Ze vertrokken richting de omliggende dorpjes waar ze zelf een slaapplaats moesten zoeken. De hele dag hebben de joro s dan ook gevierd dat ze het veld voor zich hadden. Tijdens het middag eten kregen ze lekkere frietjes en s avonds volgden er nog een kinderfeestje met fruitsatés en grenadine. Hierna kropen de joro s allemaal in hun slaapzak want de dag nadien moesten er een paar kilometers worden afgelegd! De volgende dag maakten iedereen zijn rugzak klaar en zocht iedereen zijn regenfrak. Na de ochtendformatie konden we met zen alle vertrekken op dagtocht. De hele dag door heeft het wat gedruppeld maar dat hield ons niet tegen. Na een tijdje zijn we gestopt bij een speeltuintje waar de kookploeg klaar stond met lekkere pannenkoeken en watermeloen. Nu we waren uitgerust en onze buikjes terug rond stonden konden we terug flink door wandelen en voor we het wisten waren we al terug aan de kampplaats.

10 Onze traditionele bestekloze dag was weer de moeite. Elk jaar opnieuw blijft het leuk om te zien hoe moeilijk het eigenlijk wel niet is om op een propere manier spaghetti te eten met je handen. Of zoals de knim, sjo en aspi s met hun handen aan elkaar gebonden. Ik denk dat zij kunnen bevestigen dat dit niet gemakkelijk was maar wel plezant. Doordat we dit jaar goed weer hadden kon de gezamenlijke dag die door de aspiranten in elkaar is gestoken doorgaan. Alle joro s, knimmers, sjo ers, aspiranten en leiding werden door elkaar gehaald en zo weren er teams gemaakt. We moesten een heleboel leuke spelletje stegen elkaar doen zoals ballonnen van elkaar kapot stampen, met maar 10 handen en 10 voeten oversteken terwijl je met 20 bent, boterhammen eten om het eerst, De rest van het kamp ging zijn gewone gangetje. Door het goede weer, de grote en mooie rivier zaten de kinderen meestal in het water. Er werden ook toffe spelletjes gespeeld, toneeltjes van de aspiranten, ochtend- en avondformatie, zingen, spelen, dansen, Dan was de dag aan gebroken waar een echt KSA-er een heel jaar op zit te wachten: het kampvuur. Na een dagje hout te sprokkelen was het tijd voor een bezinningsmoment dat was georganiseerd door de aspiranten. Iedereen mocht op een papiertje goede en slechte momenten van het kamp opschrijven. Dit papiertje heeft elk lid dan in een tijdscapsule gestoken zodat de mensen na ons deze konden lezen en bewonderen hoe een leuke tijd wij hebben beleefd. Daarna konden we ons installeren rond het kampvuur met dekentjes, parasols, luchtmatrassen. We konden genieten van een mooie show die Peter in elkaar had gestoken. In de show zocht de oude K3 naar een nieuwe K3. De nieuwe K3 bestaat nu uit 3 jongens genaamd Joran, Rooie en Joren. Na deze grappig show konden we genieten van de lekkere hotdogs die de kookploeg voor ons had voorzien. De volgende dag was het tijd voor de kindjes om hun kei coole leiding achter te laten en naar huis te gaan Toen we allemaal aan tafel zaten begonnen de ouders toe te stromen om hun kindjes te komen halen en een kijkje te komen nemen naar de kampplaats. Om het kamp af te sluiten was er nog een slotformatie waarin we liedjes hebben gezongen en de kookploeg hebben bedankt. Nadien konden de kindjes hun chocobon inruilen voor een groepsfoto en een schildje voor op hun hemd. Toen vertrokken alle kindjes een voor een en was het tijd voor de leiding om alles op te ruimen. De tenten en sjorconstructies werden afgebroken, de hudo s terug volgeschupt, alles moest weg. Na een paar dagen hard werken was het ook tijd voor hen om huiswaarts te keren. En nu maar aftellen naar volgend jaar! Bedankt aan Bram(onze kampleider), de kookploeg, de leiding, maar ook zéker niet te vergeten jullie, onze leden, om er weer een spetterend kamp van te maken! TOT VOLGEND JAAR!

11 Joro september: Startdag 12 september: Hallo, met wie spreek ik? 19 september: Geen vergadering 26 september: Tikkie, jij bent hem! 3 oktober: Wie zoekt, die vindt een prinses! 10 oktober: Geen vergadering 17 oktober: DOOP (slechte kleren aandoen, zwemgerief onderaan + extra kleren) 24 oktober: Wij zoeken de schat! 31 oktober: Geen vergadering

12 Joro september: Startdag 12 september: Fijn op het plein 19 september: Geen vergadering 26 september: Los in het bos 3 oktober: Schuin op de speeltuin 10 oktober: Geen vergadering 17 oktober: Jong geweld op het veld 24 oktober: Abnormaal in het lokaal 31 oktober: Geen vergadering

13 Joro september: Startdag 12 september: Laat de kinderen tot ons komen! 19 september: Geen vergadering 26 september: Ik zou zo geire een koeike kopen! 3 oktober: Het leven zoals het is als een 5-6er. 10 oktober: Geen vergadering 17 oktober: No sleep till KSA! 24 oktober: Parket, laminaat, Hollandse vloeren! 31 oktober: Geen vergadering

14 Knim 4 september: Startdag 11 september: 1,2,3 gedaan me de vakantie 18 september: Geen vergadering 25 september: 4,5,6 boodschap in een fles 2 oktober: 7,8,9 en we zijn toch niet verlegen 9 oktober: Geen vergadering 16 oktober: Knim till you die 23 oktober: Army of knimmers 30 oktober: Geen vergadering

15 Sjo 4 september: Startdag 11 september: Ik zit in de sjo en ik noem 18 september: Geen vergadering 25 september: Het rad van KSA lichtaart 3 oktober: Wat je zelf doet doe je meestal beter. 9 oktober: Geen vergadering 16 oktober: Ik ga op reis en ik neem mee. 23 oktober: 1,2,3, 4 hoedje van papier 30 oktober: Geen vergadering

16 Aspiranten 4 september: Startdag 11 september: Waarom is het fijn om een aspi te zijn? 18 september: BAR 25 september: I want to be ne Jhonny! (doe je marina kleren aan) 2 oktober: Nu efkes serieus (doe je nerd kleren aan) 9 oktober: BAR 16 oktober: Vinde gij mijn poepke niet te dik in deze rok? 23 oktober: Wablieft! 30 oktober: BAR

17 18+ 6 september: Geen vergadering + opendeurdag 12 september: vergadering 19 september: MID SUMMER FEST 26 september: vergadering 3 oktober: geen vergadering 9 oktober: BAR 10 oktober: vergadering 11 oktober: Sint Hubertus viering 17 oktober: geen vergadering 24 oktober: vergadering 30 oktober: BAR 31 oktober: geen vergadering

18 ZOEK DE 7 VERSCHILLEN

19 DOOLHOF START EINDE

20 Joro 1-2 CONTACT Giel Lenaerts Marie Jacobs Jasper Depraetere Joro 3-4 Bram Geudens Stijn Van der Velde Kobe Van Pelt Joro 5-6 Robbe Van Tillo Alex Haelen Arne Nys Jonas boex / Knim Alexander van der Vennet Loeka Jacobs Sjo Lisanne Willems Joran Puts Jonas Van den Schoor Aspi Joren Van Pelt William van der Vennet

21 MID SUMMER FEST Zaterdag 19 september is het weer zo ver, de tweede editie van mid summer fest, georganiseerd door KSA Lichtaart. Net zoals vorig jaar kunnen jullie genieten van bangelijke groepjes en veel lekkere drankjes en snackjes. Line up: el gordo sunday hangover the belle rose five the priceduifkes

T Kamperke. Jaargang 41, 1 e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

T Kamperke. Jaargang 41, 1 e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart T Kamperke Jaargang 41, 1 e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart Voorwoord Voor sommigen misschien niet zo leuk, maar de school is weer begonnen Maar treur niet, dat betekent

Nadere informatie

t Kamperke Jaargang 41, 3e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

t Kamperke Jaargang 41, 3e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart t Kamperke Jaargang 41, 3e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart Voorwoord Het KSA-jaar loopt stilletjes aan ten einde. Over een kleine drie maanden is het kamp al achter de

Nadere informatie

t Kamperke Jaargang 42, 1e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

t Kamperke Jaargang 42, 1e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart t Kamperke Jaargang 42, 1e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart Voorwoord Voor sommigen misschien niet zo leuk, maar de school is weer begonnen Maar treur niet, dat betekent

Nadere informatie

t Kamperke 40 e jaargang, 3 e uitgave V.U. KSA Lichtaart, molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

t Kamperke 40 e jaargang, 3 e uitgave V.U. KSA Lichtaart, molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart t Kamperke 40 e jaargang, 3 e uitgave V.U. KSA Lichtaart, molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart VOORWOORD JOEPIE, de feestdagen komen eraan! Wat wilt dat zeggen? VAKANTIE, ETEN (tot je niet meer kan), CADEAUTJES,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Wist-Je-Datjes Kadékes

Wist-Je-Datjes Kadékes Wist-Je-Datjes Kadékes we vuile spelen hebben gedaan? sommigen van jullie echt wel heeeeeel vuil waren? we ook op jaarlijkse reis zijn geweest? dit naar Aracepark Drievliet was? er maar 5 kindjes mee zijn

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 3200 Aarschot 29ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste Jong-givers AANGEZIEN HET EEN LANGE HEEN RIT WORDT KUNNEN JULLIE BETER EEN RUGZAKJE MEENEMEN MET EEN DRANKJE EN EEN KNABBELTJE J

Beste Jong-givers AANGEZIEN HET EEN LANGE HEEN RIT WORDT KUNNEN JULLIE BETER EEN RUGZAKJE MEENEMEN MET EEN DRANKJE EN EEN KNABBELTJE J Beste Jong-givers Na een jaar vol leuke activiteiten is het eindelijk zover, we vertrekken op kamp! Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ons want het belooft superleuk te worden. Er staan een

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

t Kamperke Jaargang 41, 2e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

t Kamperke Jaargang 41, 2e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart t Kamperke Jaargang 41, 2e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart Voorwoord JOEPIE, de feestdagen zijn volop bezig! Wat wilt dat zeggen? VAKANTIE, ETEN (tot je niet meer kan),

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

24 januari info-avond de ouders van de bengels, jippers, joro s en knim zijn na de ronde welkom voor meer informatie over het weekend!

24 januari info-avond de ouders van de bengels, jippers, joro s en knim zijn na de ronde welkom voor meer informatie over het weekend! Hou je agenda maar al klaar... 24 januari info-avond de ouders van de bengels, jippers, joro s en knim zijn na de ronde welkom voor meer informatie over het weekend! 20 21 22 februari weekend 28 februari

Nadere informatie

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN 21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! We waren die ochtend al vroeg uit de veren en wachtten vol spanning op het grote vertrek. Eerst verzamelen rond de kerk, alle vriendjes

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018 Kriebelkrantje Startdag & najaar 2018 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (5-8 jaar)... 5 Pagadders

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

INLEIDING. Groetjes van de zeewelpenleiding!

INLEIDING. Groetjes van de zeewelpenleiding! ZEEWELPENKAMP 2017 INLEIDING Liefste zeewelpen en beste ouders, Een superleuk zeescoutsjaar is weeral bijna achter de rug. Wij als leiding vonden het een zeer geslaagd jaar vol avontuur en plezier. We

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem geven kan je dit

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

36 e jaargang, 1 e uitgave. v.u. KSJ Lichtaart, Molenstraat 56 bus A, 2460 Lichtaart

36 e jaargang, 1 e uitgave. v.u. KSJ Lichtaart, Molenstraat 56 bus A, 2460 Lichtaart 36 e jaargang, 1 e uitgave v.u. KSJ Lichtaart, Molenstraat 56 bus A, 2460 Lichtaart VOORWOORD Liefste KSJ-vriendjes, vriendinnetjes, mama s, papa s, leiding, oud-leiding, enzovoort enzoverder! Het nieuwe

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE Voorwoord Beste ouders en leden, Komende zondag (17 september) is het zo ver, onze startdag. Kom je nieuwe leiding ontdekken! Allen welkom, we verwachten jullie om

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Najaar 2017

Kriebelkrantje. Najaar 2017 Kriebelkrantje Najaar 2017 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (6-8 jaar)... 5 Pagadders (8-10 jaar)...

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer onmiddellijk ingevlogen. De koude en de regen hielden jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2018-2019 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze

Nadere informatie

JRKRANT November December 2016

JRKRANT November December 2016 JRKRANT November December 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 2 Helpertje + initiaties 3 Nieuws van de afdeling + Benjamins Kamp 5 Verjaardagen

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Op 11 oktober kunnen we nog eens nagenieten van het kamp, dit doen we om 14u in het koetshuis! 23 oktober Dag van de jeugdbeweging laat zien dat je in de

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Kampboekje 2019 KSA Lichtaart

Kampboekje 2019 KSA Lichtaart Kampboekje 2019 KSA Lichtaart Membre Voorwoord 195 km 1 kampvergadering 2 in te laden containers Een stuk of 10 examens of testen Zover zijn we nog van het kamp verwijderd. Maar niet getreurd, hier is

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie