Who is Hotek? Who is Hotek? Hotek is a full service hospitality supplier for innovative security and comfort solutions.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Who is Hotek? Who is Hotek? Hotek is a full service hospitality supplier for innovative security and comfort solutions. www.hotek."

Transcriptie

1 Who is Hotek? Who is Hotek? Hotek is a full service hospitality supplier for innovative security and comfort solutions.

2 hotel door control hotel door control

3 HOTEK 2900 CLASSIC RFID Op zoek naar een voordelig en betrouwbaar hotelslot? Op basis van onze ruime ervaring hebben wij een hotelslot ontwikkeld dat qua aanschaf voordeliger is als andere systemen zonder concessies te doen aan kwaliteit, veiligheid en hotelfuncties waarmee onze sloten bekend zijn geworden (bijv. standaard noodcilinder, brandweerkaart en ingebouwd alarm). HOTEK 2900 CLASSIC RFID: Hoge kwaliteit kaartslot opgebouwd uit RVS. Gebruik van originele Philips Mifare kaart. Conform ISO-14442A/B en ISO standaard. Duurzame kontaktloze kaarttechnologie, ongevoelig voor magnetische velden en krassen e.d. Geen slijtage aan slot en kaarten, onderhoudsarm. Onbekabeld slot, voeding d.m.v. 4 x standaard AA batterijen met levensduur van minimaal 2-3 jaar. Lage batterijspanning alarm. Intern geheugen uitlezen laatste 864 slotopeningen. Incl. noodcilinder en mechanische sleutel om de deur in geval van nood te openen. Incl. elektronische veiligheidsslotkast, met anti-paniek functie en dagschootblokkering. Het slot attendeert de gast met een subtiel alarm indien de deur niet goed gesloten is. Zodra het slot aan de binnenzijde vergrendeld is door de gast wordt dit zichtbaar door de rood oplichtende LED aan de buitenzijde van het slot. (privacy functie) Optioneel leverbaar met wandlezers voor aansturing van elektrische deuren en/of vergrendelingen. Optioneel leverbaar met intelligente energie controle eenheden voor schakeling stroom op de hotelkamer. Made in Holland, 100% eigen ontwikkeling! SYSTEEMOPBOUW: HOTEK 2900 software: Gebruikersvriendelijke software voor het beheer en uitgifte van alle sleutelkaarten. Installatie op bestaande PC en/of netwerk. Incl. PMS interface module. Incl. licentie en jaarlijkse gratis updates. Optioneel mini-laptop leverbaar met back-up module. RFID sleutelkaart encoder: Snelle en eenvoudige codering van uw gasten- en personeelskaarten. Compact design. Max. 99 encoders in een netwerk. USB aansluiting zonder externe voeding. RFID Uitleeskaart: Met de speciale uitleeskaart kunnen de laatste 864 openingen incl. gebruiker, datum en tijd worden uitgelezen. RFID Sleutelkaart: De contactloze Philips Mifare kaart heeft talloze integratiemogelijkheden en een zeer lange levensduur. Bedrukking aan beide zijden mogelijk. Tevens sleutelhangers leverbaar.

4 HOTEK 3000 COMFORT LINE MIFARE De HOTEK keycard sloten zijn ontwikkeld en vormgegeven volgens de hedendaagse kwaliteitseisen om zorg te dragen voor een optimale veiligheid van uw hotelgasten en een gebruiksvriendelijk sleutelbeheer voor uw personeel. Uw hotelgast hoeft niet meer na te denken hoe men de kaart in het slot hoeft te steken. Simpelweg kaart voor het slot houden en de deur gaat open. Het Mifare systeem is in eigen beheer ontwikkeld en wordt op uw wensen afgestemd en is het meest verkochte systeem in Europa. PRODUCTKENMERKEN COMFORT LINE 3000: Gebruik van de originele Philips Mifare kaart. Mifare kaart is geschikt voor meerdere toepassingen in tegenstelling tot andere RFID hotelsloten! Conform ISO-14442A/B en ISO standaard. Duurzame kontaktloze kaarttechnologie, geen slijtage aan slot en kaarten! Hoge kwaliteit kaartslot, alle onderdelen zijn opgebouwd van roestvrij staal. Fraaie afwerking, geen zichtbare schroeven aan binnen- en buitenzijde. Universeel design, RVS kleurstelling met ronde kruk. Buitenkruk met vrijloopmechanisme. Dezelfde kruk is ook leverbaar voor badkamerdeuren. Onbekabeld slot, voeding d.m.v. 4 x standaard AA batterijen met levensduur van minimaal 2-3 jaar. Lage batterijspanning alarm. Montage over bestaande insteeksloten met minimale deur- en kozijnaanpassingen. Deurdikte vanaf 28mm t/m 85mm. Intern geheugen uitlezen laatste 250 slotopeningen. Standaard geleverd met noodcilinder om de deur in geval van nood te openen. Optioneel: wandkaartlezer voor elektrische deuren. Optioneel: energie schakelaar die alleen met Hotek mifare kaart functioneert. Made in Holland, 100% eigen ontwikkeling! SYSTEEMOPBOUW: HOTEK 3000 software: De software verzorgt het beheer en de uitgifte van alle sleutelkaarten. Installatie op bestaande PC en/of netwerk (Windows XP & Vista). PMS interface module (Fidelio, IDPMS, Brilliant, Protel, VIPS, Planet Winner, etc ) Mifare kaart encoder: Snelle en eenvoudige codering van uw gasten- en personeelskaarten. Compacte omvang met USB aansluiting. Max. 99 encoders in een netwerk. Uitleeskaart: Met de speciale uitleeskaart kunnen de laatste 250 openingen incl. gebruiker, datum en tijd worden uitgelezen. Philips Mifare kaart: De contactloze Philips Mifare kaart heeft talloze integratiemogelijkheden en een zeer lange levensduur. Bedrukking aan beide zijden mogelijk.

5 HOTEK 3300 MAGNEETKAART SLOT De HOTEK keycard sloten zijn ontwikkeld en vormgegeven volgens de hedendaagse kwaliteitseisen om zorg te dragen voor een optimale veiligheid van uw hotelgasten en een gebruiksvriendelijk sleutelbeheer voor uw personeel. PRODUCTKENMERKEN BUSINESS LINE 3300: Hoge kwaliteit kaartslot sinds 1999 geïnstalleerd. Opgebouwd uit RVS onderdelen. Standaard RVS uitvoering met ronde kruk. Onbekabeld sleutelkaartslot, 4 stuks AA batterijen met een minimale levensduur van 2 tot 3 jaar. Traditionele magneetkaarttechnologie. Snelle installatie op zowel bestaande als nieuwe stompe deuren. Ideaal voor vervanging verouderde keycard systemen. Geïntegreerd elektronisch ANSI insteekslot met anti-paniek functie en stalen nachtschoot. Intern geheugen voor uitlezen 864 slotopeningen. Incl. noodcilinder en mechanische sleutel om de deur in geval van nood altijd te kunnen openen. Lage batterijspanningswaarschuwing d.m.v. kenmerkend toon- en LED signaal. Het slot attendeert de gast met een subtiel alarm indien de deur niet goed gesloten is. Zodra het slot aan de binnenzijde vergrendeld is door de gast wordt dit zichtbaar door de rood oplichtende LED aan de buitenzijde van het slot. (privacy functie) Buitenkruk met blokkeringsmechanisme. Made in Holland, 100% eigen ontwikkeling. SYSTEEMOPBOUW: Software 3300: De software verzorgt het beheer en de uitgifte van alle sleutelkaarten in een betrouwbare en gebruiksvriendelijke Windows omgeving. Op verzoek leverbaar incl. PMS interface module. Installatie op bestaande PC en netwerk. Uitleesunit: Met de speciale uitleesunit kunnen de laatste 864 openingen incl. gebruiker, datum en tijd worden uitgelezen. Magneetkaart encoder: M.b.v. de encoder kunnen de kaarten snel en eenvoudig gecodeerd worden. Doorhaal of gemotoriseerd model leverbaar (incl. spoor 2 POS interface). Magneetkaarten: Een standaard magneetkaart wordt gebruikt als sleutelkaart voor de gast. Betrouwbaar in gebruik en beperkte kosten bij verlies van sleutelkaarten. Tevens met bedrukking leverbaar.

6 HOTEK 8000 MIFARE/NFC DESIGN KEYCARD SLOT Nieuw design Mifare keycard systeem waarbij u de keuze heeft om elke type deurkruk te gebruiken. Dit systeem past binnen elke hotelkamer omgeving en is een doorontwikkeling van de bestaande Hotek Mifare systemen 3000 en Geschikt voor NFC technologie (openen deur met uw GSM). Nieuwe interactieve communicatie technologie tussen slot en keycard waarmee een virtueel netwerk gecreëerd wordt. Hotek is de pionier op het gebied van Mifare systemen voor hotels sinds Groot voordeel met de kontaktloze sloten is het gebruikersgemak. Uw hotelgast hoeft niet meer na te denken hoe men de kaart in het slot hoeft te steken. Simpelweg kaart voor het slot houden en de deur gaat open. Gebruik van Philips Mifare kaart voor openen deur. Conform ISO-14442A/B en ISO standaard. Duurzame kontaktloze kaarttechnologie, ongevoelig voor magnetische velden en krassen e.d. Geen slijtage aan slot en kaarten! Snelle kaartlezer opening in 0,2 seconden. Incl. anti-paniek functie voor uw brandveiligheid. Incl. privacy functie voor het niet storen hotelgast. Incl. stand open functie voor vergaderzalen. Incl. verlengde dagschoot voor braakveiligheid. Fraaie afwerking, geen zichtbare schroeven aan binnen- en buitenzijde. Elk type kruk leverbaar! Buitenkruk met vrijloopmechanisme. Onbekabeld slot, batterijpack levensduur 4-5 jaar. Lage batterijspanning alarm, interactieve terugkoppeling van keycard naar server. Intern geheugen uitlezen laatste 1000 slot transacties. Getest EN179 & EN1125 en T30 brandwerendheid. Incl. noodcilinder en mechanische sleutel. Optioneel: wandkaartlezer voor elektrische deuren. Optioneel: draadloze on-line verbinding met software. Optioneel: energie schakelaar die alleen met Hotek mifare kaart functioneert. Vanaf 2011 ook leverbaar als elektronische cilinder. SYSTEEMOPBOUW: HOTEK 8000 web-based software: Vanaf elke locatie met Internet Explorer kunt u de software bedienen. PMS interface module is geïntegreerd en werkt met alle PMS systemen. Onbeperkt aantal deuren en gebruikers. Philips Mifare kaart: De contactloze Philips Mifare kaart heeft talloze integratiemogelijkheden en een zeer lange levensduur. Bedrukking aan beide zijden mogelijk. Mifare Classic, Ultralight standaard.

7 ENERGIE CONTROLE EENHEID INTELLITY Bespaar direct energie in uw hotel d.m.v. de sleutelkaart van uw gasten. De sleutelkaart wordt gebruikt voor het aan- en uitschakelen van een bepaalde hoofdgroep (bv. verlichting) in de hotelkamer en/of vergaderzaal. Na het openen van de hotelkamerdeur dient de gast dezelfde sleutelkaart in de schakelaar te plaatsen, waarna de verlichting geactiveerd wordt. Wanneer de gast de kamer verlaat en de sleutelkaart meeneemt wordt na 12 seconden de verlichting uitgeschakeld. De energie schakelaar is leverbaar in ivoorwit (uit voorraad leverbaar), zilver en/of zwart. Speciale kleuren en eventuele hotel logo opdruk zijn leverbaar vanaf 200 stuks. 3 leverbare modellen: Magneetkaart (Intellity Standaard) Chipkaart (Intellity Smartcard) Mifare of RFID (Intellity Mifare) De energie controle eenheid kan ook i.c.m. draadloze Do-Not-Disturb systeem functioneren. Na het insteken van de sleutelkaart wordt automatisch de niet storen functie ingeschakeld. Privacy voor uw gast is op deze wijze optimaal gewaarborgd en uw personeel hoeft niet meer op deuren te kloppen om te checken of de kamer bezet is. Bij het verlaten van de kamer wordt automatisch de kamer schoonmaken functie ingeschakeld. Energiebesparing wordt op deze wijze gecombineerd met efficiëntie. Technische details: Afmetingen (hxbxd): 86 x 86 x 60 (incl. schakelaar) mm. Geschikt voor montage Europese inbouwdozen. Voorbereid op draadloze koppeling met Do-Not-Disturb systeem. Voorzien van een interne LED. Uitschakelingtijd instelbaar op verzoek (standaard 12 sec.) Hoge kwaliteit materiaal door gebruik van ABS kunststof (brandvertragend). 30A schakelbaar( max. 6600W). Input power: AC V 50Hz. Voor meer informatie neemt u svp kontakt met ons hoofdkantoor via tel: Op korte termijn volgt een compleet aanbod van schakelmateriaal zodat de uitstraling van uw hotel in elke kamer gelijk is en dezelfde kleurstelling heeft.

8 DO-NOT-DISTURB SYSTEEM LED display buitenzijde hotelkamer: Het DND systeem is de nieuwste elektronische Do-Not-Disturb indicator, ontwikkeld als vervanger voor de traditionele deurhanger in hotels. Het DND systeem is een stijlvol deurbel systeem die de wensen van de gast weergeeft via een draadloos display. Uw gast waarborgt zijn privacy Do Not Disturb en service benodigdheid Make-Up Room met een simpele aanraking op het kamer display die draadloos in verbinding staat met het display aan de buitenzijde van de kamer. LED display binnenzijde hotelkamer: Het DND systeem is de elektronische toevoeging op meer veiligheid en comfort voor uw gasten. Uw gast bediend het diplay bij één simpele aanraking en maakt hierbij visueel kenbaar gebruik te willen maken van zijn privacy, service benodigdheden of wachtstand, waarbij de desbetreffende functie helder rood kleurt op het buitendisplay. Bij de activeren van de DND functie, zal de deurbel niet functioneren en dit ook op het gangdisplay visueel kenbaar gemaakt worden. Voor uw hotel is het DND systeem een imagoverhogend en kostenbesparend product. Het DND systeem bespaard de investeringen in deurknop hangers en personeelskosten. Het paneel is attractief vormgegeven voor alle soorten interieur. Het DND systeem opereert als stand-alone en is draadloos. Zo makkelijk het is om het DND systeem te installeren bij nieuwe projecten, kan het ook worden geïnstalleerd bij bestaande hotels. Het systeem komt met een enkele aansluiting op het stroomnet en heeft als groot voordeel geen verdere bekabeling. Het Hotek DND systeem is dusdanig ontwikkeld, dat het passend is voor de elektronische inbouwdozen. Voordelen: Voorziet elke kamer van een elegant deurbel systeem. Verhogen van gastveiligheid en privacy en elimineert klantontevredenheid omtrent privacy. Met één simpele aanraking het visueel kenbaar maken van Do Not Disturb of Make Up Room buiten de kamer. Kostenbesparend op deurhangers en personeel. Snelle, draadloze installatie in de gangbare elektronische inbouwdoos. Hoge kwaliteit aluminium vormgegeven. Universeel design geschikt bij elk soort interieur. Technische details: Afmetingen display: Afmetingen Inbouwdoos: Voeding: Kleurstelling display: 86x86mm (hxb) 40mm (diepte) 76mm (diameter) 220 V Zwart paneel met blauwe verlichting bij geen activering. Zwart paneel met rode verlichting bij het activeren van de functie.

9 STOPPY - De deurstopper die altijd past! ZWART DONKERBLAUW LICHTBLAUW MINT ORANJE ROZE ROOD TRANSPARANT WIT GEEL

10 DEURDRANGER COMPACT LINE DEURDRANGER BASIC LINE Strak vormgegeven deurdranger voor toepassing met standaardarm. De deurdranger heeft twee regelventielen, één voor de sluitsnelheid en één voor de eindslag en is optioneel te leveren met een openingsdemping of een sluitvertraging. De regelventielen bevinden zich aan de voorzijde van de deurdranger, waardoor de afstelling eenvoudiger is. De deurdranger wordt met een kracht van EN2-4 geleverd, geschikt voor een maximale deurbreedte van 1100mm, eenvoudig te regelen door de positie van het drangerlichaam en het voetje van de arm. De deurdranger heeft het CE keurmerk en voldoet aan de EN1154 A en EN normen. Eenvoudig te monteren deurdranger voor zowel linksals rechtsdraaiende deuren. Twee regelventielen aan de voorzijde van de dranger voor de sluitsnelheid en eindslag. CE goedgekeurd voor toepassing op brand- en rookwerende deuren. Standaard- en kopmontage mogelijk. Montageschroeven en regelventielen worden met plaat bedekt. Max. openingshoek 180º. Plaatsbare sterkte EN 2-4 volgens EN1154 A. Kleur: grijs. Compacte deurdranger voor toepassing met standaardarm. De deurdranger heeft twee regelventielen, één voor de sluitsnelheid en één voor de eindslag. De regelventielen bevinden zich aan de zijkant van de deurdranger. De deurdranger is te plaatsen met een kracht van EN2-4 door de juiste combinatie van de montagepositie en de positie van het excentrisch voetje. Geschikt voor een maximale deurbreedte van 850mm en maximaal deurgewicht van 40 kg. Eenvoudig te monteren deurdranger voor zowel linksals rechtsdraaiende deuren. Twee regelventielen aan de zijkant van de dranger voor de sluitsnelheid en eindslag. Standaard- en kopmontage mogelijk. Voorzien van tandheugelsysteem. Max. openingshoek 180º. Toepasbaar in sterkte EN Getest op bewegingen. Kleur: grijs (standaardkleur)..

11 DRAAIDEURAUTOMAAT COMFORT LINE Compact, universeel en sterk. Dankzij de compacte afmetingen en de vrije keuze van het designelement past de draaideurautomaat moeiteloos in elk architectonisch concept. Deze door de TUV geteste automaat zorgt voor een comfortabele, automatische aandrijving van standaard deuren m.b.v. een elektronisch codeslot, wandkaartlezer, drukknop, afstandsbediening, sensor etc. Kwalitatief hoogwaardige componenten staan garant voor een lange levensduur. De elektromechanische aandrijfeenheid zorgt voor een rustige en geruisloze werking. Eigenschappen draaideurautomaat: Elektromechanisch openend en veerdruk sluitend. Leverbaar met standaard arm (duwend) en glijarm (trekkend). Aansluiting voor elektrische deuropener, geen extra voeding nodig. Instelbare openhoudtijd en opening- en sluitsnelheid. Geïntegreerde Push and Go functie. Omkeerbeveiliging, de deur stopt bij detectie van een obstakel. Sluitbekrachtiging de automaat kan de deur dicht blijven duwen Incl. slotstuurpaneel en geïntegreerde sluitvolgorde regelaar (sluisfunctie) bij 2 automaten. Op de aandrijver is een programmakeuze schakelaar gemonteerd met de volgende mogelijkheden: 0 = bediening uitgeschakeld, 1 = automatisch, 2 = deur open. Technische details: Afmetingen: 60 x 580 x 60mm (h x b x d) Gewicht: 3 kg. Net aansluiting: 230 V AC, 50 Hz, 10/13A Stroomverbruik motor: 75W Omgevingstemperatuur: -15 tot +50ºC Voedingspanning extern: 24V DC 600mA Max. deurgewicht: 125 kg. Min. deurbreedte: 650 mm. Max. deurbreedte: mm. Openhoudtijd: instelbaar 5 30 sec. Beschermingsgraad: IP 20.

12 EXTRA DEURVERGRENDELINGEN DEURSPION: Kijkgaatje voor in de kamerdeur. Leverbaar in messing of verchroomd messing. Beeldhoek 160, 180 of 200. Diameter 14mm. Doorkijk afsluitbaar. DEURKETTING: Extra vergrendeling voor de kamerdeur. Leverbaar in messing of verchroomd messing. Bevestigingschroeven meegeleverd. KIERSTANDHOUDER: Extra vergrendeling voor de kamerdeur. Leverbaar in messing of verchroomd messing. Links en rechts bruikbaar. Lengte beugel: 105mm Uitzetwijdte: 50mm

13 HOTEK 2500 ELEKTRONISCH CODESLOT (ter vervanging van de ouderwetse onhandige mechanische codesloten) Wie kent ze niet? De ouderwetse mechanische codesloten in o.a. winkels en kantoren. Met één code de deur openen, echter voor het veranderen van deze code moet het complete codeslot gedemonteerd, waardoor in de praktijk blijkt dat men jaren lang met dezelfde code blijft werken. Daarnaast zijn de toetsen van de mechanische uitvoering slijtage onderhevig waardoor een ongenode gast snel kan zien welke toegangscode gebruikt wordt, plus dat bij het intoetsen van de code het niet uitmaakt in welke volgorde deze ingedrukt worden. Kortom geen veilige situatie voor het beschermen van uw waardevolle zaken. Het codeslot 2500 is speciaal ontwikkeld voor het vervangen van de onveilige en onpraktische mechanische codesloten. Doordat het codeslot 2500 dezelfde afmetingen heeft is de installatie zeer eenvoudig. Met het codeslot 2500 kunt 30 verschillende gebruikerscodes invoeren i.p.v. 1 code. Hierdoor hoeft u bijv. bij personeelswisseling niet iedereen weer een nieuwe code door te geven. Ook is het mogelijk om een kantoorfunctie te activeren, waardoor u bijv. tijdens kantooruren zonder code de deur kunt openen. Hiermee biedt het codeslot 2500 u een eenvoudige en doeltreffende toegangscontrole van uw algemene deuren. Door het intoetsen van de juiste code kan de deurknop worden bediend en de deur worden geopend. Stroomvoorziening d.m.v. 4 x AA batterij met een levensduur van 2 á 3 jaar. Noodstroomvoorziening 9V batterij.

14 HOTEK 2400 VINGERAFDRUKSLOT Het HOTEK 2400 vingerafdrukslot is ontwikkeld en vormgeven volgens de hedendaagse kwaliteitseisen om zorg te dragen voor een hoge graad van veiligheid voor uw algemene deuren en een gebruiksvriendelijk toegangsbeheer. Door het gebruik van de vingerafdruk kan de deurkruk worden bediend en de deur worden geopend. HOTEK 2400 VINGERAFDRUKSLOT: Hoge kwaliteit vingerafdrukslot, alle onderdelen zijn opgebouwd uit RVS. Universeel design geschikt voor buitenmontage. Onbekabeld vingerafdrukslot, voeding d.m.v. 4 AA batterijen met een verwachte levensduur van 2 jaar. Fraaie afwerking, geen zichtbare schroeven aan binnen- en buitenzijde. Opening d.m.v. vingerafdruk of europrofiel cilinder (mechanische noodopening). Max. 75 vingerafdrukken instelbaar/te wijzigen d.m.v. een zelf gekozen master vingerafdruk. Snelle installatie op zowel bestaande als nieuwe deuren. Montage over het bestaande insteekslot is mogelijk met minimale deur- en kozijnaanpassingen. Met geluid- en LED indicatie. Lage batterij waarschuwing d.m.v. kenmerkend toonsignaal. Buitenkruk met vrijloopmechanisme. Technische details: Afmetingen: 226x 64mm (h x b) Deurtype: geschikt voor stompe en opdekdeuren Deurdikte: 30 tot 45mm PZ maat: 72 mm (andere PZ maten op aanvraag leverbaar) Kleurstelling: RVS Materiaalopbouw: RVS Voeding: 4x AA batterij

15 room equipment room equipment

16 HOTELSAFE BASIC LINE NEW EDITION De opvolger van de meer dan 10 jaar succesvolle Basic Line. Dezelfde topkwaliteit en functies maar met een nieuw volledig, modern plat cijfercode paneel. Nu ook uitgebreid met een speciaal laptop model. De Basic Line New Edition kluis biedt u een budgetvriendelijke beveiligingsoplossing en is eenvoudig in gebruik. Standaard voorzien van instelbare elektronisch cijfercode, mastercode voor het management en mechanische noodsleutel. BASIC LINE NEW EDITION: Biedt bescherming tegen inbraak. Geschikt voor plaatsing in hotels, ziekenhuizen etc. Elektronisch cijfercodebediening 3 tot 8 cijfers. Draaiknop voor het openen en sluiten. Instelbare mastercode voor het management. Voeding d.m.v. 4x AA batterij. Noodopening m.b.v. mechanische noodsleutel. Standaard voorzien van verankeringsgaten in bodemen achterwand. Kleur: zwart met zilver bedieningspaneel. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Gewicht Laptopmodel C-698- BSNE20 Basic Line x 310 x 200mm 7,5 kg Nee C BSNE25 Basic Line x 350 x 250mm 11,5 kg Nee C BSNE30 Basic Line x 380 x 300mm 13,5 kg Ja C BSNELP Basic Line LAPTOP 200 x 435 x 365mm 13,5 kg Ja Overige afmetingen op bestelling leverbaar!

17 HOTELSAFE BUSINESS LINE De kamerkluis Business Line is geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een elegant en praktisch design gecombineerd met een gebruiksvriendelijke bediening en de geavanceerde producteigenschappen maakt de Business Line tot het topmodel onder de kamerkluizen. BUSINESS LINE KAMERKLUIS: Geschikt voor plaatsing in hotels, ziekenhuizen etc. Elektronisch cijfercodebediening 3 tot 6 cijfers. Biedt bescherming tegen inbraak. 2 stalen schoten voor optimale bescherming. Gemotoriseerde opening en sluiting. Instelbare mastercode voor het management. Voeding d.m.v. 4x AA batterij (levensduur 3 jaar) Noodopening m.b.v. verborgen mechanische noodsleutel of met optioneel leverbare CEU. Verankeringgaten in bodem- en achterwand. Kleur: zwart met helder display. Geheugen laatste 100 openingen. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Laptopmodel C-698 BL20B Business Line x 365 x 380mm Nee C-698 BL24B Business Line x 440 x 345mm Ja C-698 BL25B Business Line x 483 x 381mm Ja C-698 BL55B Business Line x 370 x 448mm Ja Specifieke wensen betreffende afmetingen of kleur zijn op aanvraag leverbaar. Uitlees- & openingsunit CEU: Met de optioneel leverbare CEU kunnen de laatste 100 openingen van de Business Line kluis uitgelezen worden. M.b.v. de bijgeleverde software kunt u rapporten uitprinten van de laatste 100 openingen. Daarnaast kan met de CEU de kluis in geval van een lage batterijspanning worden geopend. CEU Tevens kunt u met de CEU de mastercode uitschakelen zodat de veiligheid in uw hotel verhoogd wordt en minder personeelsleden toegang hebben tot de mastercode.

18 HOTELSAFE ADVANCE LINE De kamerkluis Advance Line is geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een elegant en praktisch design gecombineerd met een gebruiksvriendelijke bediening en de geavanceerde producteigenschappen maakt de Advance Line tot het topmodel onder de kamerkluizen. ADVANCE LINE KAMERKLUIS: Nieuw design plat cijfercode paneel. Geschikt voor het opbergen van laptops. Biedt bescherming tegen inbraak. Geschikt voor plaatsing in hotels, ziekenhuizen etc. Elektronisch cijfercodebediening 3 tot 6 cijfers. Gemotoriseerde opening en sluiting. Instelbare mastercode voor het management. Voeding d.m.v. 4x AA batterij. Noodopening m.b.v. mechanische noodsleutel. Standaard voorzien van verankeringgaten in bodemen achterwand. Geheugen voor laatste 100 openingen. Kleur: antraciet met plat, helder display. Optioneel leverbaar met oplaadpunt voor laptops. Ook leverbaar als TOP OPEN zodat de kluis ook in lades of onderaan in kasten geplaatst kan worden. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Laptopmodel C-698 ADL20 Advance Line x 435 x 365mm Ja Specifieke wensen betreffende afmetingen of kleur zijn op aanvraag leverbaar. Uitlees- & openingsunit CEU: Met de optioneel leverbare CEU kunnen de laatste 100 openingen van de Business Line kluis uitgelezen worden. M.b.v. de bijgeleverde software kunt u rapporten uitprinten van de laatste 100 openingen. Daarnaast kan met de CEU de kluis in geval van een lage batterijspanning worden geopend. CEU Tevens kunt u met de CEU de mastercode uitschakelen zodat de veiligheid in uw hotel verhoogd wordt en minder personeelsleden toegang hebben tot de mastercode.

19 HOTELSAFE COMFORT LINE De kamerkluis Comfort Line is geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een elegant en praktisch design gecombineerd met een gebruiksvriendelijke bediening en de geavanceerde producteigenschappen maakt de Comfort Line Line tot het absolute topmodel onder de kamerkluizen. COMFORT LINE KAMERKLUIS: Volledig opnieuw ontworpen hotelsafe. Incl. verlicht (back-light) cijfercode paneel. Nieuw design LED cijfercode paneel. Laser gesneden hotelsafe. Geschikt voor het opbergen van laptops. Biedt bescherming tegen inbraak. Geschikt voor plaatsing in hotels, ziekenhuizen etc. Elektronisch cijfercodebediening 3 tot 6 cijfers. Gemotoriseerde opening en sluiting. Instelbare mastercode voor het management. Voeding d.m.v. 4x AA batterij. Noodopening m.b.v. verborgen mechanische noodsleutel. Verankeringgaten in bodem- en achterwand. Geheugen voor laatste 100 openingen. Kleur: zwart. Optioneel leverbaar met oplaadpunt voor laptops. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Laptopmodel C-698 CL20B Comfort Line x 435 x 365mm Ja C CL25B Comfort Line x 483 x 381mm Ja Specifieke wensen betreffende afmetingen of kleur zijn op aanvraag leverbaar. Uitlees- & openingsunit CEU: Met de nieuw ontworpen CEU kunnen de laatste 100 openingen van de Business Line kluis uitgelezen worden. M.b.v. de bijgeleverde software kunt u rapporten uitprinten van de laatste 100 openingen. Daarnaast kan met de CEU de kluis in geval van een lage batterijspanning worden geopend. CEU Tevens kunt u met de CEU de mastercode uitschakelen zodat de veiligheid in uw hotel verhoogd wordt en minder personeelsleden toegang hebben tot de mastercode.

20 MiniVendingBar draadloze automatische minibar De geautomatiseerde Hotek MiniVendingBar (MVB) is de nieuwste doorontwikkeling op de bekende minibar die in de moderne nieuwe hotels niet mag ontbreken. De Hotek MVB is een veelzijdige minibar die de consumptie van de gast automatisch registreert op de rekening, het personeel inzicht verstrekt in de voorraad en het management overzichtelijke rapportages verschaft over de kosten en baten. De MVB registreert het gebruik en hierdoor de voorraad d.m.v. Wifi en is gekoppeld aan uw PMS systeem. De MVB is op afstand regelbaar, waarbij gedurende het inchecken de toegang wordt verstrekt en bij het uitchecken wordt afgesloten. Bij het uitchecken van uw gast kunt u de eindrekening opmaken waarbij discussies over het gebruik van de minibar met de klant tot het verleden behoren. Aangezien de voorraad op afstand kan worden afgelezen, kan het aanvullen hiervan efficiënt en op het juiste moment worden ingepland. De producten worden aangeboden in afgesloten schappen waarbij de kans, om producten te schuiven of te retourneren, wordt uitgesloten. Hierdoor is een eventuele besmetting van het artikel en vakreiniging uitgesloten. Voordelen: Standaard minibar Open Display minibar MiniVendingBar (MVB) Personeel:Hotelkamers 1:100 1:300 1:600 Inkomsten 70% 95% >98% Operationele activiteiten Elke dag langsgaan van minibars en schoonmaken. Niet kunnen inchecken zonder de controle. Elke geopende minibar moet gecontroleerd en schoongemaakt worden voordat de kamer in gebruik wordt genomen. Alleen bevoorraden wanneer het systeem dit weergeeft. 85% kostenbesparend op personeel gedurende het onderhoud, aanvullen en uitchecken. Uit te weg gaan van meningsverschillen met uw gasten met betrekking tot de consumptie. (Accuraat verrekenen; 0% onjuiste verrekening. Item op rekening = item geconsumeerd) Verhogen van de inkomsten. Gebruiksvriendelijkheid eenvoudig in gebruik en bij uitchecken geen consumptieformulieren. Uitchecken van uw gasten verloopt sneller. Betere controle op de voorraden. Snelle draadloze installatie op de hotelkamers. Rapportage voor bevoorrading, consumptie en financiële statistieken. Technische details: Afmetingen : Inhoud : Dataverzending: Voeding: 585 x 420 x 485mm (hxbxd) mm 7 vakken voor het opbergen van in totaal 36 producten: 6 vakken voor in totaal 30 blikken ( 33cl.) en 1 vak voor 6 x ½ liter fles. WiFi met koppeling PMS (Plug & Play) Deur gesloten / deur open vanuit de receptie bij check out / check in. 220 V

21 MINIBAR ATLANTIC NEW EDITION De minibar Atlantic New Edition heeft een modern design en biedt een budgetvriendelijke oplossing voor elk type hotel. De Atlantic New Edition is een standaardmodel minibar en heeft hierdoor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Voorzien van een absorptie koelsysteem waardoor deze koelt in absolute stilte. Deze minibar is de opvolger van de standaard Atlantic waarbij design en een scherpe prijs/kwaliteitverhouding voorop staan. De Atlantic New Edition verbruikt 10% minder energie (EN 153 getest) en beschikt standaard over een wit interieur afwerking met interne LED verlichting. Modern en elegant design in zwart. Interne led verlichting. Absorptie koelsysteem (geruisloze koeling). Automatisch ontdooisysteem. Manuele thermostaat met 8 standen. Vrijstaand- en inbouwmodel. Incl. sleepscharnier voor gelijktijdige opening van de minibar en de deur van het meubel (bij inbouw). Dubbel inlegrek en drankhouder voor een efficiënte indeling van de minibar. Optioneel met glazen deur of slot leverbaar. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Inhoud Voltage Vermogen Verbruik E ATL E ATL Atlantic 32 Atlantic x 435 x 435mm 510 x 385 x 430mm 32 liter 35 liter V V 60W 60W 0,80 kwh/24h 0,80 kwh/24h E ATL E ATL Atlantic 40 Atlantic x 435 x 415mm 562 x 457 x 490mm 40 liter 50 liter V V 60W 60W 0,85 kwh/24h 0,85 kwh/24h Inbouwspecificaties: De plaatsing van een minibar in een meubel dient zorgvuldig te gebeuren om een optimale luchtcirculatie te creëren. De ventilatieroosters moeten een minimale oppervlakte hebben van 240 cm2. Een minimale ruimte van 2 tot 4 centimer tussen de muur en het koelsysteem moet voorzien zijn voor een optimale werking.

22 MINIBAR ICECOLD De IceCold Plus is een nieuwe serie minibars met 50% minder energie verbruik als in vergelijking met de traditionele minibars. Deze minibar bespaart het milieu en tevens de operationele kosten in uw hotel. Minibar IceCold: Koeling d.m.v. gepatenteerd Peltier systeem. CFC-vrij, 100% milieu vriendelijk. Geen vibratie. Onderhoudsvriendelijk. Géén ontdooiing nodig. Te gebruiken als vrijstaand- en inbouwmodel. Uitstekende isolatie en zeer energiezuinige koeleenheid. Incl. interne LED verlichting. Standaard omwisselbare deuren. Koeltemperatuur instelbaar tussen de 3-7 gr. C. Incl. sleepscharnier voor inbouw kastdeur. Geschikt voor koeling van medicijnen en fruit. Geschikt voor 1,5Liter flessen. Goedgekeurd: CE/CCC/GS/CETL/ETL/ROHS. Veiligheidsstandaard: GB GB GEMIDDELD 50% MINDER ENERGIEKOSTEN!!! Tevens geschikt voor toepassing in ziekenhuizen, appartementen, campings en privé gebruik. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Inhoud Voltage Vermogen Verbruik E-698-IC15 IceCold x 385 x 415mm 15 liter 220V 70W 0,56kWh/25h E-698 IC40 IceCold x 430 x 440mm 40 liter 220V 70W 0,56kWh/24h E-698-IC42 IceCold x 420 x 425mm 42 liter 220V 70W 0,56kWh/24h Inbouwspecificaties: De plaatsing van een minibar in een meubel dient zorgvuldig te gebeuren om een optimale luchtcirculatie te creëren. Aan de achterzijde moet een vrije ruimte zijn van 10 cm zodat warme lucht vrij naar boven kan. Daarnaast 2cm aan de zijkanten voor verdere optimale ventilatie.

23 MINIBAR ECOLINE De EcoLine is een nieuwe energiezuinige minibars met 50% minder energie verbruik als in vergelijking met de traditionele minibars. Deze minibar bespaart het milieu en tevens de operationele kosten in uw hotel. Minibar EcoLine: Koeling d.m.v. unieke Fuzzy Logic techniek. Geluidsvrij zoals een traditionele absorptie minibar. CFC-vrij, 100% milieu vriendelijk. Geen vibratie. Onderhoudsvriendelijk. Aluminium inlegrekken voor extra koeling. Te gebruiken als vrijstaand- en inbouwmodel. Uitstekende isolatie en zeer energiezuinige koeleenheid. Incl. interne LED verlichting. Standaard omwisselbare deuren. Koeltemperatuur instelbaar tussen de 5-8 gr. C. Incl. sleepscharnier voor inbouw kastdeur. Geschikt voor koeling van medicijnen en fruit. Goedgekeurd: CE/EMC/CB/CCC/ROHS. Tevens geschikt voor toepassing in ziekenhuizen, appartementen, campings en privé gebruik. GEMIDDELD 50% MINDER ENERGIEKOSTEN EN GERUISLOOS!!! Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Inhoud Voltage Vermogen Verbruik E-698 EL36 EcoLine x 380 x 445mm 36 liter 220V 70W 0,50kWh/24h E-698-EL42 EcoLine x 403 x 443mm 42 liter 220V 70W 0,50kWh/24h Inbouwspecificaties: De plaatsing van een minibar in een meubel dient zorgvuldig te gebeuren om een optimale luchtcirculatie te creëren. Aan de achterzijde moet een vrije ruimte zijn van 10 cm zodat warme lucht vrij naar boven kan. Daarnaast 2cm aan de zijkanten voor verdere optimale ventilatie.

24 MINIBAR K PLUS Energieklasse A+ De K Plus serie van Indel B is de eerste minibar in de energieklasse A. Een innovatieve minibar met hoogwaardige technische en uiterlijke eigenschappen. De minibar is geluidsarm en kenmerkt zich door het laagste energieverbruik in de markt. MINIBAR K PLUS Energieklasse A: Vrijstaand- en inbouwmodel. Modern en luxe design. Compressor koelsysteem (geluidsarme koeling). Uitstekende isolatie en zeer energiezuinige koeleenheid. Handgreep voor opening geïntegreerd in de deur. Subtiele 12V verlichting bij opening van de deur. Automatisch ontdooisysteem. Elektronische timer en afstandbediening voor het instellen van een koelprogramma. Verwisselbare deurdraairichting. Voorzien van stevig aluminium inlegrek, waardoor er een verbeterd koudetransport in de minibar plaatsvindt. Fraai afgewerkte en uitneembare drankhouders aan de binnenzijde van de deur. Modellen: Artikel Model Buitenafmeting ( h x b x d) Inhoud Voltage Vermogen Verbruik E-672-K40PL K 40 Plus 553 x 399 x 470mm 40 liter V 75W 0,30 kwh/24h E-672-K60PL K 60 Plus 570 x 490 x 485mm 60 liter V 75W 0,40 kwh/24h Opties: Glazen deur voor model K40 Plus. Slot en sleutelbediening voor de minibar. Sleepscharnier voor gelijktijdige opening van de minibar en de deur van het meubel (bij inbouw). Drankhouder aan de binnenzijde van de deur voor 1,5 liter flessen. IJsblokjesmaker. Inbouwspecificaties: De plaatsing van een minibar in een meubel dient zorgvuldig te gebeuren om een optimale luchtcirculatie te creëren. De ventilatieroosters moeten een minimale oppervlakte hebben van 240 cm2. Een minimale ruimte van 2 tot 4 centimer tussen de muur en het koelsysteem moet voorzien zijn voor een optimale werking.

25 BAGAGE REKKEN BAGAGE REK STAAL (Art. nr.: F EA) Hoogwaardig stalen bagage rek. 2 jaar garantie. Afmetingen ingeklapt: 53 x 68 x 42 cm. Afmetingen uitgeklapt: 9,5 x 68 x 66 cm. BAGAGE REK STAAL MET RUG (Art. nr.: F EA) Hoogwaardig stalen bagage rek. 2 jaar garantie. Afmetingen ingeklapt: 72 x 68 x 48 cm. Afmetingen uitgeklapt: 9 x 68 x 84 cm.

26 WELCOME TRAY Nieuwe serie welcome trays! Unieke nieuwe welcome tray, Nederlands design, productie in Nederland, ABS materiaal, leverbaar in zwart of wit. Met matching waterkoker zwart of wit ABS (plastic) 1 liter model Meline of roestvrij staal geborsteld model Saffron. Ingrediënten bakje uitneembaar, vaatwasser bestendig, standaard leverbaar in de kleuren zwart/wit maar ook rood en grijs. welcome tray met kunststof waterkoker De waterkoker past precies in de opening rechts op de basis tray. De basis van de waterkoker kan worden vastgemaakt (d.m.v. een snoer verbinder) om per ongeluk meenemen door de gast te voorkomen. Uiteraard is de waterkoker voorzien van automatische stoom afslag, heeft een capaciteit van 1 liter en een geïntegreerd kookelement waardoor deze gemakkelijk schoon is te maken. Dienblaadje voor de kopjes voorzien van antislip laag en dit dienblaadje dient ook als deksel voor ingrediënten deel (hygiënisch en stof vrij bewaren van ingrediënten). Afgebeelde kopjes zijn NIET leverbaar. Genoeg ruimte om uw gast een volledig pakket koffie en thee ingrediënten aan te kunnen bieden op de kamer. welcome tray met RVS waterkoker

27 BROEKENPERS Een blijvend goed gevoel bij uw nieuwe (maat)pak. De mooiste wolkwaliteiten worden in (maat)pakken verwerkt. Van nature heeft wol een hoog kreukherstellend vermogen en een mooie natuurlijke glans. Ook zorg een goede stoffenwever ervoor dat de wol onder de beste omstandigheden wordt gereinigd en behandeld (het zogenaamde finishing proces). Deze kenmerken zorgen ervoor dat een hoogwaardige stof eenvoudig vocht opneemt die vuil en geurtjes uit de wol drukt. Dit is ook de voornaamste reden dat wij adviseren uw pakken niet te vaak naar de stomerij te brengen. Tien minuten in de condens van uw hete douche en een tijdje in de frisse lucht gevolgd door een korte borstelbeurt is meestal meer dan genoeg om uw pak fris en schoon te houden. Wel zo prettig aangezien een stomerij de mooie eigenschappen van de wol niet ten goede komt. Model Hazel vrijstaand Door het dragen van uw maatpantalon verdwijnt de rechte val en de plooi van de pantalon. Een eigen broekenpers is derhalve de perfecte oplossing om uw pantalon op zijn mooist te houden. De broekenpers combineert stijl en functionaliteit. Het onderhoudsvrije, doordachte design en het grote gebruiksgemak maken het een gewaardeerd product onder onze clientèle. De bediening van de broekenpers is eenvoudig. Een enkele druk op de knop schakelt de broekenpers in en als de perscyclus compleet is schakelt de broekenpers vanzelf uit en hangt voor u een pantalon met een perfecte pasvorm en plooi gereed. Kreukvrij de dag door ; succes verzekerd! Model Hazel is verkrijgbaar in 5 kleuren (wit, zwart, beuken, kersen en mahonie). Ook leverbaar als muurmodel. Belangrijkste kenmerken : Superieur persoppervlak : 10% breder dan iedere andere broekenpers Pers precisie : open onderzijde geschikt voor iedere lengtemaat Gebruiksgemak : 1 druk op de knop en 30 minuten later automatische uitschakeling Veilig opgeborgen : uw persoonlijke spullen in het opbergvak met afdekklepje Model Maroon Doordacht design : verkrijgbaar in 5 kleuren (wit, zwart, beuken, kersen en mahonie)

28 BABYBED OMSCHRIJVING: Dit logeerbed is gemakkelijk op te zetten, is klein, handig opvouwbaar en eenvoudig op te bergen in de bijbehorende draagtas. Logeerbed is vervaardigd van duurzaam nylon. Op de bodem en aan de zijdes zitten veiligheidssloten en de lange zijde is voorzien van gaas. Inclusief matras (materiaal: polyether). Afmetingen (breedte x lengte): 60 x 120cm.

29 VOUWBED COMFORT LINE OMSCHRIJVING: Hoogwaardig vouwbed met metalen frame incl. dwars gespannen spiraalbodem en zwenkwielen. Automatisch klapmechanisme. Geschikt t/m 120 kg. Matras is vervaardigd van polyether SG35, frame van staal afgewerkt in een zwarte epoxy poedercoating. Afmetingen (lengte x breedte) 200 x 80cm. Tegen meerprijs ook leverbaar in 90cm breedte.

30 VOUWBED & STAAND BED EXTRA VOUWBED: Hoogwaardig vouwbed op hotel niveau. 2 jaar garantie. 90 x 210 cm ruim bemeten slaapplaats. Persoonlijk instelbare lattenbodem van 16 latten, waarvan de middelste vijf dubbel zijn en individueel instelbaar, al naar gelang persoonlijk gewicht. Voor extra lig comfort is het vouwbed voorzien van een 10 cm dikke matras van superieure SG40 kwaliteit. Uitgerust met gasveren, waardoor in- en uitklappen geen enkele moeite kost. Sluitbeugels zorgen voor veilige borging in opgevouwen stand. Voorzien van 4 wielen waarvan er 2 kunnen worden vastgezet. Frame: zwart, hoofdeinde: mahonie. Afmetingen ingeklapt: 40 x 90 x 120 cm. Afmetingen uitgeklapt: 45 x 90 x 210 cm. EXTRA HOTELBED STAAND MODEL: Nederlands ontworpen en geproduceerd rechtopstaand mobiel "rollaway" bed met pocketveren matras. Matras ligt op lattenbodem en zorgt daarmee voor nog meer slaapcomfort. Incl. massief houten hoofd board. Een echte "RevPar raiser", voor dit bijzet bed kunt u de extra gast een eerlijke prijs vragen voor een heerlijke nachtrust. Het bed is gemakkelijk te verplaatsen door de professionele "skeeler" wielen die geen schade kunnen aanbrengen aan vloeren/drempels. Meerdere bedden in elkaar geschoven (rechtop) op 1 verdieping (in een opslag/storage room) is mogelijk : 4 stuks op 1,5 vierkante meter. Poten zijn afneembaar en door de vorm van het hoofdbord, kan een ander bed er overheen worden geschoven. Formaat matras : 90x20x190cm; pocket veren; geharde veren; elke veer in een apart zakje; een 300 pocketveer matras; dubbeldoek tijk (beter en een "rijker"uiterlijk dan damast) Pocketveren afgedekt met 2x4 laag koud schuim. Formaat bed : 45x90x200cm

31 PEDAALEMMERS & PAPIERBAKKEN Pedaalemmer chroom: Leverbaar in 3 en 5 liter. Incl. kunsstof binnenemmer. Op verzoek leverbaar in andere kleuren. Ronde papierbak leatherlook zwart: Luxe hotelkamer papierbak. Leatherlook zwart. Optioneel leverbaar in bordeaux kleur. Cover met metalen chromen rand. Hoogte: 27cm. Diameter 22,5cm. Vlamdovende papierbak RVS: Leverbaar in 15, 20 en 30 liter. Vervaardigd van RVS. Incl. deksel. Scheerstopcontact 110V & 220V. Vlamdovende papierbak: Zwarte uitvoering. Zonder deksel. Brandveilige papierbak 20 liter.

32 LED TELEVISIE incl. DVD speler De dunste LED/DVD combinatie: Schitterende borderless 22" (56cm) of 24 (61cm)Full HD LED televisie met alle functies welke u van een televisie mag verwachten. Deze LED televisie heeft alle mogelijke aansluitingen, waaronder 2X een HDMI poort. De borderless glasplaat zorgt voor een kristalhelder beeld en extra bescherming voor het panel. Door het maximale uit het panel te halen, is deze 22LEF6000T uitermate geschikt voor de game liefhebber! U kunt het toestel ook aan de wand bevestigen. De CI (Common Interface) slot maakt het mogelijk om een CAM module te plaatsen en daarmee DVB-T signalen te ontvangen (bijvoorbeeld Digitenne). Verder uitgerust met een USB poort met PVR functie, hiermee kunt u tv programma's opnemen. PANEL FULL HD 1920 X 1080 CONTRAST 1000:1 BRIGHTNESS 800 CD/M2 KIJKHOEK H170/V170 3,5 MS DVB-T TUNER AANSLUITINGEN 2X HDMI PC (VGA) SCART COMPONENT S-VIDEO ANTENNE AUDIO/VIDEO IN HOOFDTELEFOON PC AUDIO CI COMMON INTERFACE USB MET PVR (RECORD) FUNCTIE FEATURES GAME MODE MADI EDDI DNR WSE AUTO PULL DOWN AAN/UIT KNOP ECO 0W DIGITALE TV INGEBOUWD SOUND 2X 8W RMS (!) EXTRA BORDERLESS INGEBOUWDE DVD SPELER DVDR(W), CDR(W), MP3, MPEG4, JPEG, DIVX VESA 100X100 WIT 12V TIPTOETS BEDIENING ACCESSOIRES AFSTANDSBEDIENING HANDLEIDING VOET

33 LCD TELEVISIE Topkwaliteit uit Finland! Leverbaar in 19, 22, 26 en 32 HD Ready LCD televisie met alle functies welke u van een televisie mag verwachten. Deze LCD televisie heeft alle mogelijke aansluitingen, waaronder 2x een HDMI poort. Verder uitgevoerd met tiptoets bediening! Door het maximale uit het panel te halen, is deze LCD2631 uitermate geschikt voor de gameliefhebber! U kunt het toestel ook aan de wand bevestigen. Toestel wordt geleverd in een schitterende pianozwarte lak. PANEL HD-READY 1367 X 768 WSXGA CONTRAST :1 BRIGHTNESS 450 CD/M2 KIJKHOEK H160/V160 8MS AANSLUITINGEN 2X HDMI PC (VGA) SCART SIDE AV COMPONENT (YPBPR) ANTENNE AUDIO IN (L/R) LINE-OUT (L/R) HOOFDTELEFOON COAXIAL OUT FEATURES GAME MODE DCTI DLTI DMDI DCF DNR 3D TELETEKST 1000 PAGINA'S STAND-BY: 1W GELUID: 2 X 6W RMS EXTRA VESA 200 X 200 MAT ZWART ACCESSOIRES AFSTANDSBEDIENING HANDLEIDING VOET

34 bathroom equipment bathroom equipment

35 HAARDROGERS RCY-100: Wandmodel. Vermogen 1200W. Afmetingen (h x b x d): 180 x 195 x 108mm. Twee luchtsnelheden. Automatische uitschakeling. RCY 120: Wandmodel. Vermogen 1200W. Afmetingen (h x b x d): 206 x 158 x 97mm. Twee luchtsnelheden. Automatische uitschakeling. RCY 120 E : Wandmodel. Vermogen 1200W. Afmetingen (h x b x d): 210 x 153 x 90mm. Twee luchtsnelheden. Automatische uitschakeling. Scheerstopcontact 110V & 220V. RCY 90 COMPACT: Losse haardroger. Zwarte uitvoering. Vermogen 200W. Twee luchtsnelheden. Long-life motor. Beveiligingsmodus bij overhitting. GDC 700: Wandmodel. Vermogen 700W. Afmetingen (h x b x d): 600 x 200 x 90mm. Luchtsnelheid instelbaar met draaiknop. Scheerstopcontact 110V-220V. MANHATTAN: Vermogen: 1200W. Afwerking: zilver incl. houder. Incl. stopcontact 110V en 220V. Incl. beveiliging. Long-life motor. 2 verschillende snelheden. CE/RoHS standaard. 220V 50Hz VDE aansluiting.

36 BADKAMER SPIEGELS Kosmetische spiegel Classic 2: CLASSIC COLLECTION Vervaardigd van messing, verchroomd. 2 zwenkarmen. 2 zijden: standaard- en 3-voudige-vergroting. 10 jaar garantie. Kosmetische LED spiegel Kubic: Nieuw elegant dun en vierkant design. LED verlichting, levensduur 8000 branduren. Energie besparing van 50% (1Kwh 500 uur). Aluminium materiaal met chromen afwerking. 1 stelarm, spiegel tot 3 x vergroting. Afmetingen totaal (hxbxd): 215x215x200 mm. Afmetingen spiegel (hxbxd) 119x119x26mm. Montage via aparte montageplaat voor perfecte bevestiging. 2 jaar garantie.

37 BADKAMER ACCESSOIRES serie

38 BADKAMER ACCESSOIRES serie b

39 BADKAMER ACCESSOIRES serie

40 reception & back office reception & back office

41 PICCOLO CHECK-IN & CHECK-OUT TERMINAL Check-in of check-out is binnen 1 minuut gerealiseerd! Service verhogend & kostenbesparend! Werking: Gebruikersvriendelijke aanvulling voor de ondersteuning van uw receptie ontvangst. Ideaal voor hotels met zakenreizigers die niet in de rij willen wachten maar direct naar hun kamer willen, maar ook geschikt voor kleinere hotels die geen 24-uurs receptie hebben. De Piccolo werkt met diverse talen en een touch-screen waarmee eenvoudig de aanwijzingen op het scherm uitgevoerd kunnen worden. De Piccolo werkt als een extra receptie medewerker en is gekoppeld aan uw PMS en sleutelkaart systeem. De betaling kan op rekening of anders via de creditcard en chip/pin terminal die geïntegreerd is. Nadat het reserveringsnummer is ingevoerd en de betaling is voor akkoord dan zal automatisch een keycard voor de hotelkamer aangemaakt worden. Bij check-out hoeft de gast alleen de keycard in de Piccolo te steken, hier kan hij/zij tevens het verbruik van de minibar opgeven. Daarna zal de betaling verwerkt worden en moet de gast voor akkoord tekenen op de Piccolo. De rekening wordt hierna uitgeprint of per verzonden. De Piccolo wordt per klant op maat opgebouwd en is volledig naar uw wensen in te richten.

42 NACHTPORTIERBOX De nachtportierbox is een systeem waarin 6 sleutels of sleutelkaarten worden opgeborgen en automatisch uitgegeven worden indien de receptie onbemand is. Model Basic Line: Model Basic Line Ideaal voor laat arriverende gasten en gebruiksvriendelijke sleuteluitgifte bij afwezigheid van de beheerder. Ruimte voor het opbergen van sleutels en/of sleutelkaarten door de beheerder. Standaard 6 afzonderlijke sleutelvakken. Uw gasten kunnen zonder tussenkomst van de receptie de sleutel(kaart) van de kamer bemachtigen door het invoeren van een vooraf doorgegeven 4-cijferige persoonlijke code. Codes eenvoudig in te stellen/te wijzigen door beheerder. Model Business Line: Extra display voor meer gebruikersvriendelijkheid. Geheugen voor laatste 4000 openingen. Optioneel mogelijk aan te sluiten op een PC met bijbehorende software. Verdere opties: Model Business Line Voor buitengebruik adviseren wij om een extra buitenbehuizing aan te schaffen voor bescherming tegen vocht en vandalisme. Leverbaar in wit of volledig RVS. Optioneel ook leverbaar in volledig RVS voor een meer luxueuze uitstraling. Technische details: Sleutelvakken: 6 (uitbreidbaar tot 90 sleutelvakken). Afmetingen: 280 x 350 x 85mm (hxbxd). Model: Wandmodel. Code: 4-cijferig. Mastercode: Opening alle vakken met één code. Gewicht: 5,3kg. Voeding: 220V. Codepaneel: 4 x 3 cijfers met groen/rood signalering. Uitbreidingsbox 6-vaks

43 SLEUTELKASTEN BASIC LINE Waar heb ik die sleutels ook al weer gelegd? Vanaf nu kunt u uw sleutels veilig opbergen in onze ijzersterke sleutelkasten. Of het nu gaat om 10 of 400 sleutels, in onze sleutelkasten zijn ze overzichtelijk opgeborgen. BASIC LINE SLEUTELKAST: De deur is vervaardigd van 2 mm staalplaat, de wanden van 1,5 mm staalplaat. In hoogte verstelbare hakenlijst. Levering incl. registerkaart, nummerstroken, bevestigingsmateriaal en gebruiksaanwijzing. Naar wens uitgevoerd met cilinderslot incl. 2 sleutels, digitaal slot of slotkast t.b.v. profielcilinder. Kleur: antraciet, RAL 7032 (grijs) of zilvergrijs. Modellen: Artikel Model Buitenafmetingen (h x b x d) Gewicht Sleutelhaken J-658 VSK60 VSK x 400 x 85mm 9,0 kg 60 J-658 VSK100 VSK x 400 x 85mm 10,0 kg 100 J-658 VSK200 VSK x 400 x 135mm 15,0 kg 200

44 SLEUTELKLUIS BASIC LINE Waar heb ik die sleutels ook al weer gelegd? Vanaf nu kunt u uw sleutels veilig opbergen in onze ijzersterke sleutelkluizen. Of het nu gaat om 10 of 400 sleutels, in onze sleutelkluizen zijn ze overzichtelijk opgeborgen. BASIC LINE SLEUTELKLUIS Voldoen aan Sicherheitsstufe B volgens VDMA cq. safe 3. Naar keuze uitgevoerd met een dubbelbaardslot of een elektronisch cijferslot. Braak- en brandwerend. Geheel dubbelwandig, massieve deurdikte 6mm, buitenwanden 3mm. Voorzien van mangaanstalen slotbepantsering. Uitgevoerd met verstelbare, kunststof hakenlijsten. Alle kluizen zijn voorzien van bevestigingsgaten en worden geleverd inclusief montagemateriaal. Kleur: RAL 9005 (zwart). Modellen: Artikel Model Buitenafmetingen (h x b x d) Gewicht Sleutelhaken J-658 B60 Sleutelkluis B x 460 x 170mm 30,0 kg 60 J-658 B100 Sleutelkluis B x 460 x 170mm 41,0 kg 100 J-658 B200 Sleutelkluis B x 460 x 300mm 55,0 kg 200

2900 CLASSIC. keycardsysteem. Kwaliteit en veiligheid

2900 CLASSIC. keycardsysteem. Kwaliteit en veiligheid 2900 CLASSIC keycardsysteem Kwaliteit en veiligheid Hotek 2900 CLASSIC RFID De slimme vervanger van bestaande magneetkaartsystemen Een traditioneel hotelkamerdeurslot, omgebouwd naar het slot van de toekomst.

Nadere informatie

Comfort Line hotelsafe. Onmisbaar in iedere hotelkamer.

Comfort Line hotelsafe. Onmisbaar in iedere hotelkamer. Comfort Line hotelsafe Onmisbaar in iedere hotelkamer. De Comfort Line hotelsafe U doet er alles aan om uw gasten een veilig verblijf in uw hotel te bieden. Veiligheid gaat echter verder dan openbare ruimtes

Nadere informatie

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation T F E W Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation FILEX Laptop-Tablet Trolley s voor het veilig opbergen en laden van Laptops

Nadere informatie

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER Een ideale draagbare koelbox met een inhoud van 24 liter. Geschikt voor 1,5 liter flessen. Handig voor een dagje uit of tijdens een lange rit in de auto. Eén deksel. Werkzaam

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

FLEXESS TERRA EN AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100/CS200 CS100/CS VERGRENDELINGEN. t f

FLEXESS TERRA EN AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100/CS200 CS100/CS VERGRENDELINGEN. t f FLEXESS TERRA EN AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER MODELLEN CS100, CS200 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC, 24V DC Stroomafname 35mA Relais uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Bel uitgang maximaal 1 Amp. schakelen

Nadere informatie

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Een handig compact elektromechanisch meubelslot. De is een uniek elektromechanisch meubelslot met geïntegreerde kaartlezer.

Nadere informatie

De volgende stap in elektrisch verwarmen

De volgende stap in elektrisch verwarmen De volgende stap in elektrisch verwarmen Innovatief - Stijlvol - Betrouwbaar Stijlvol verwarmen De Safire serie NOBØ fabriek G4R 095-140 Transparant TCU 700 G4R 095-140 Transparant NOBØ is een van de meest

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT 50 Compressorkoelkasten 5 4 Geschikt voor de tropen! Uitstekende koelprestaties bij een buitentemperatuur van +43 C 3 1 2 6 SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT De exclusieve

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN Wandlezer online Ethernet / RS485 Virtueel netwerk met offline cilinders Programmeer station Ethernet / RS485 Service apparaat VPN Ethernet / VPN Ethernet Online systeem d.m.v. Wi-Fi VPN Ethernet Ethernet

Nadere informatie

Draaideurautomaat SW100

Draaideurautomaat SW100 Draaideurautomaat SW100 De meest veelzijdige en betrouwbare draaideurautomaat De Besam SW100 is uitgerust met unieke intelligente functies op het gebied van veiligheid en beveiliging. Deze draaideurautomaat

Nadere informatie

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. KvK te Apeldoorn nr. 08021426 WWW.JECOR.NL JECOR SLEUTELKLUIZEN (KEYSAFES) Het beste alternatief voor een sleutel onder de mat Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

OPBERGEN OP - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - Iedere kast of ladeblok kan worden voorzien van een bijpassende top. Onze standaard kleuren zijn: - 6 - Licht eiken Ahorn Beuken Kersen Peren Kersen Lichtgrijs Wengé

Nadere informatie

Badkamer Radio's (Wipod Music Center) Badkamer TV's. Badkamer Speakers

Badkamer Radio's (Wipod Music Center) Badkamer TV's. Badkamer Speakers Badkamer Radio's (Wipod Music Center) Badkamer TV's Badkamer Speakers AquaSound accessoires Prijslijst 2011/1 De Run 6720 5504 DV VELDHOVEN tel. 040-2534205 fax 040-2541645 www.aquasound.nl info@aquasound.nl

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten.

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten. Het pluspunt voor deuren. PORTEO Deuren comfortabel openen en sluiten. PORTEO. Geeft deuren meer comfort. De PORTEO, de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit deuren moeiteloos. Automatisch,

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

DOMBRECHT Safes Kluizen en randkasten

DOMBRECHT Safes Kluizen en randkasten SECURITY-tools DOMBRECHT Safes Kluizen en randkasten DOMBRECHT SAFES - CATALOGUS www.se urity-tools. e Se urity Tools - Moste - B-9 Lokere - T + 9 9 - E ail i fo@se urity-tools. e Onze meubelkluizen zijn

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX WANDVENTILATOREN Eenvoudige en doelmatige ventilatie van vochtige ruimten vertrekken zoals keukens, badkamers, toiletten, wasruimten en rechtstreekse luchtafvoer naar de buitenzijde van het gebouw over

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

De winst van elektrisch

De winst van elektrisch Wintertuin Elektrische systemen gordijnrails comfort luxe, kracht, op hoog elegantie niveau& gemak De winst van elektrisch In elke denkbare situatie biedt elektrische gordijnbediening voordelen. Gordijnen

Nadere informatie

FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS200 CS200.190913 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 13 MODELLEN CS200 SPECIFICATIES

FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS200 CS200.190913 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 13 MODELLEN CS200 SPECIFICATIES FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER MODELLEN CS200 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC Stroomafname 1 Amp. Slot uitgang 1 Amp. Alarm uitgang 1 Amp. Bel uitgang 1 Amp. Leesafstand max. 40 mm Frequentie lezer

Nadere informatie

Elektronische bedieningspanelen

Elektronische bedieningspanelen Elektronische bedieningspanelen WISA Tronic Hygiënische non-touch spoeltechniek Een streling voor het oog Met de Eos panelen van WISA haalt u state of the art bedieningspanelen in huis. Een sieraad voor

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

ASSA ABLOY Code Handle

ASSA ABLOY Code Handle ASSA ABLOY Code Handle Slimme deurkruk met pincode ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY Code Handle voor deuren De ASSA ABLOY Code Handle biedt een eenvoudige toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten. De MB Safety IQ serie maakt het nu mogelijk om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren zonder dat het noodzakelijk is een computer te koppelen. Bovendien kunnen het sleutelbeheer- en lockersysteem

Nadere informatie

rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2

rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2 NL rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2 Rolls Automatisering voor sectionaalpoorten tot 23 m 2 en kantelpoorten tot 14 m 2 1. DESIGN EN TECHNOLOGIE De draaiende

Nadere informatie

Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén. Litto Care Control Lock. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén. Litto Care Control Lock. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén Litto Care Control Lock ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verzorgd en verzekerd Instellingen voor zorg en psychiatrie

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED

Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED Inbouw- en montagevoorschriften Algemeen Storingen welke voorkomen hadden kunnen worden door het correct uitvoeren van de Brondool inbouwen montagevoorschriften,

Nadere informatie

De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN

De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN De Gigant.nl Kleppen en Ventielen zijn zeer geschikt om te worden toegepast bij conventionele (vloer)verwarming. Middels de

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren Geschikt voor de meest gangbare typen en modellen garagedeuren. Met de Dexxo Pro motoriseert u garagedeuren tot 15m², met vele persoonlijke instellingsopties.

Nadere informatie

PORTEO. Technische documentatie PORTEO, NL

PORTEO. Technische documentatie PORTEO, NL PORTEO Technische documentatie GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilo.com 078 6170707 PORTEO, NL PORTEO Deurassistent PORTEO de deurassistent, die deuren comfort verleent. De voordelen één voor één

Nadere informatie

Installatie & Onderhouds Instructies WARNER-LT 03/11

Installatie & Onderhouds Instructies WARNER-LT 03/11 Installatie & Onderhouds Instructies WARNER-LT Condensaat management waarschuwingssysteem ALGEMENE WERKING 03/11 De WARNER-LT is een condensaat management waarschuwingssysteem. Condensaat management speelt

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen!

Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen! Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen! Natuurlijk vertrouw je je waardevolle goederen niet zomaar aan de eerste de beste pakketbrievenbus toe. Maar de Logixbox is dan ook niet zomaar

Nadere informatie

Garagedeuren gegevens

Garagedeuren gegevens Garagedeuren gegevens Sectionale Garagedeur 40 mm dik. Cassette uitvoering met houtnerf structuur. Inclusief montage, demontage en afvoeren van de oude deur De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichting

Nadere informatie

Labeling en accessoires

Labeling en accessoires Labeling en accessoires added value in healthcare logistics Algemene informatie Labelhouders en accessoires t.b.v. modules Gebruiksmogelijkheden De labelhouders kunnen zowel op de zijkant van al onze modules

Nadere informatie

De beproefde kwaliteit

De beproefde kwaliteit De beproefde kwaliteit comfortabel veilig isolerend ruime keuze in model en kleur NOVADOOR garage sectionaaldeuren Trend Line New York Vancouver paneel Mittels glad Sidney De zeer mooi vormgegeven panelen

Nadere informatie

Sovella wandrails en dragers

Sovella wandrails en dragers Sovella wandrails en dragers Sovella wandrailsysteem 2 Het Sovella wandrailsysteem is het systeem voor professionals en voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en eenvoudig samen te stellen opbergsysteem.

Nadere informatie

Franke Handdroger, Zeepverdeler STRATOS

Franke Handdroger, Zeepverdeler STRATOS STRATOS Duidelijke, elegante en harmonische erialen en vormen bepalen het moderne design. Ook de voorwerpen voor dagelijks gebruik moeten naast functionele steeds vaker esthetische eigenschappen bezitten.

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING Evolution

MONTAGEHANDLEIDING Evolution MONTAGEHANDLEIDING Evolution Technische specificaties. Buitenschild Afmetingen Materiaal; 310mm x 50mm x 12mm (l x b x d) Aluminium met polycarbonaat en nylon onderdelen Sloten; Nemef 4918 Kaartlezer technologie;

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

Technische documentatie PORTEO. reddot design award winner 2005. geprüfte Sicherheit. achieved for: Ease of Use. www.dorma.

Technische documentatie PORTEO. reddot design award winner 2005. geprüfte Sicherheit. achieved for: Ease of Use. www.dorma. Technische documentatie PORTEO reddot design award winner 2005 achieved for: Ease of Use geprüfte Sicherheit www.dorma.com/porteo PORTEO deurassistent PORTEO de deurassistent, die deuren comfort verleent.

Nadere informatie

HVN Motorsloten NEN179

HVN Motorsloten NEN179 HVN Motorsloten NEN179 a D V i E S M o N t a g E S E r V i c E o N D E r H o U D HVN MotorSLotEN, MEErVoUDig in VErgrENDELiNg, toepassing EN aansturing De HVN motorsloten zijn ontwikkeld voor een betrouwbaar

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen Onze aansluit- en kabelmanagement systemen voor kantoor en vergaderruimtes zijn op basis van de hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Flexibele inbouw systemen waar een luxe uiterlijk en comfort

Nadere informatie

ELEKTRISCHE SLOTEN EV-ML400 ML400.171213. t 088 500 2800 f 088 500 2899 57 MODELLEN ML400

ELEKTRISCHE SLOTEN EV-ML400 ML400.171213. t 088 500 2800 f 088 500 2899 57 MODELLEN ML400 ELEKTRISCHE SLOTEN MODELLEN ML400 OMSCHRIJVING De ML400 is een motor aangedreven laagspanningsslot ontworpen om commerciële en residentiële deuren te beveiligen. Het wordt geleverd met een bijpassende

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES Scherm min. 5 kg DQ Regular 1000 DQ Regular 700 INSTALLATIE INSTRUCTIES INHOUD: 1. Belangrijke veiligheidsinstructie s. 2. Specificaties en afmetingen. 3. Anti-afknel / Auto-omkeer functie. 4. Meegeleverde

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

Sloten en handgrepen 19

Sloten en handgrepen 19 Sloten en handgrepen 19 19 25074 COMPLEET CYLINDERSLOT : 1,47 kg : Compleet cilinderslot met zwarte buitenplaat. Inclusief 3 sleutels en 2 geleidingsbeugels. Slaglengte: 50mm. / industrieel 25147 EURO

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw

Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw Products Design: Zecca&Zecca and BTicino Industrial Design Staal 3 Afwerking staal voor moderne en prestigieuze omgevingen High-tech spirit en essentieel

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video SFERA audio video Nieuwe Buitenposten 2-draads audio video 2-draads SFERA twee gezichten één uniek elektronisch hart design 2 Flexibiliteit 4 onbeperkt aantal combinaties 6 Technologie, kwaliteit en stevigheid

Nadere informatie

www.burg-wachter.com Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren.

www.burg-wachter.com Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Comfortabele veiligheid. Elektronisch deurslot ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Geniaal veilig. Geniaal eenvoudig. www.burg-wachter.com De perfecte combinatie van veiligheid en eenvoud. SETS

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

suiker en melk variabel instelbaar. Het genieten van koffie begint bij het instellen van de eigen smaak!

suiker en melk variabel instelbaar. Het genieten van koffie begint bij het instellen van de eigen smaak! AUTOMATEN ANIMO OPTIFRESH EEN LEKKER KOPJE KOFFIE IS EEN BRON VAN INSPIRATIE. VEEL MENSEN KOMEN PAS ECHT IN BEWEGING NA HUN EERSTE KOP KOFFIE. DE BLIK WORDT WEER HELDER. MEN KRIJGT DE SMAAK WEER TE PAKKEN.

Nadere informatie

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES modulair en eenvoudig te combineren voor diverse fracties onderzetwagen en andere accessoires optioneel ENGELS voor maatwerk afvalscheiding OP MAAT compact en handig: een 30 liter papierunit gecombineerd

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW Standaard productlijn ST 4 Frictiescharnieren voor displays en panelen Dankzij frictiescharnieren kan een touchscreen van een kasregister, dat aan de muur bevestigd wordt, traploos versteld worden voor

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER De Hekopenerspecialist Byzantium gebouw Stadhouderskade 20 B 1054 ES Amsterdam Telefoon: 020-489.9459 Telefax: 020-612.2581 Technische dienst: 06-46.075.244 info@hekopener.nl

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam deurdrangers Veiligheid en comfort ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hoogstaande deurdranger Selecteerbare deurdranger EN klasse 2/3/4 Besam U234 Deurdrangers zijn een onmisbaar

Nadere informatie

Gebruikshandleiding E515

Gebruikshandleiding E515 BINNEN BUITEN blad 1/6 Optioneel: externe codegever inbouwdoos drukknopschakelaar inbouwdoos schakelaar aansluiting voor besturingseenheid voeding: installatie in elektrische schakelkast aanbevolen montagehoogte:

Nadere informatie

SLEUTELBEHEER. Art.groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz SKE - - - 13 SKD - - - 14

SLEUTELBEHEER. Art.groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz SKE - - - 13 SKD - - - 14 SLEUTELBEHEER Onze sleutelkasten en/of sleutelkluizen beveiligen sleutels tegen diefstal door onrechtmatige personen. Bovendien bewaren sleutelkasten het overzicht in uw sleutelbeheer: een duidelijke organisatie

Nadere informatie

Handleiding: instellen en werking LCD display t.b.v. ombouwset 004 en prolithium Velvet. Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product!

Handleiding: instellen en werking LCD display t.b.v. ombouwset 004 en prolithium Velvet. Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product! Handleiding: instellen en werking LCD display t.b.v. ombouwset 004 en prolithium Velvet Beste Gebruiker, Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product! Neemt u a.u.b. deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

CISA biedt een oplossing voor elke situatie

CISA biedt een oplossing voor elke situatie Panieksluitingen 2 Panieksluitingen Als het over veiligheid gaat, dan is er CISA Sinds 1926 staat CISA synoniem voor bescherming. Het bedrijf biedt geavanceerde oplossingen voor mechanische en elektronische

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Alegio NG : gemaakt voor comfort Met zijn moderne en discrete design in natuurlijk beuken of kersen, of een een combinatie hiervan, past de Alegio NG

Nadere informatie

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The OptiFresh Next generation De OptiFresh van Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG OptiFresh NG OptiFresh NG Fresh

Nadere informatie

www.burg.biz Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren.

www.burg.biz Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Comfortabele veiligheid. Elektronisch deurslot ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Geniaal veilig. Geniaal eenvoudig. www.burg.biz De perfecte combinatie van veiligheid en eenvoud. SETS Optimaal

Nadere informatie

Deurdrangers. Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek

Deurdrangers. Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek Deurdrangers Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek Uitvoeringen voor brand- en rookwerende deuren CE 1121 / EN 1154 Projects - Deurdrangers met visie op

Nadere informatie

Charon heuphoge tourniquets

Charon heuphoge tourniquets Charon heuphoge tourniquets Stijlvolle toegangscontrole «De opening van ons nieuwe pand was een groot succes. De entree voelt ruim, transparant en open aan. De toegangscontrole vormt een harmonieus geheel

Nadere informatie

Specificaties. Algemene Kenmerken Display Type Schermdiagonaal (inch) 32" / 40" / 43" / 49" / 55"

Specificaties. Algemene Kenmerken Display Type Schermdiagonaal (inch) 32 / 40 / 43 / 49 / 55 Model Specificaties LF630V Algemene Kenmerken Display Type LED Schermdiagonaal (inch) 32" / 40" / 43" / 49" / 55" Design scherm LG design LG Smart TV CINEMA 3D Resolutie Full HD (1920 x 1080) Beeld Backlighttechnologie

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

de afstandsbediening voor uw deur!

de afstandsbediening voor uw deur! www.loxx.nl de afstandsbediening voor uw deur! Made in Holland LoXX, de afstandsbedi Door het indrukken van de afstandsbediening draait de LoXX ONE het slot open. De LoXX ONE past op ieder cilinderbediend

Nadere informatie

behind your curtains...

behind your curtains... the world behind your curtains... w w w. f o r e s t g r o u p. N L FOREST SYSTEMEN compact en hoogwaardig aluminium gordijnrailsysteem; eenvoudig en snel te installeren; verkrijgbare lengten: 4, 5, 6

Nadere informatie

Laptop-, ipad & tabletkasten

Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop box Dit product werd ontwikkeld om een functionele, bruikbare en daarenboven veilige opbergruimte voor uw laptop te voorzien en te garanderen. Functioneel Door de compacte

Nadere informatie

INNOVATIE IN SUNNYHEAT

INNOVATIE IN SUNNYHEAT Made in Germany SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn getest en goed bevonden omwille van

Nadere informatie

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) De OptiFresh van Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG Fresh Brew heeft een nieuw gezicht gekregen: de van Animo. De

Nadere informatie

TSE BASIC Serie 3000 TSE HOME Serie 4000 TSE BUSINESS Serie 5000 TSE SYSTEM Serie 6000

TSE BASIC Serie 3000 TSE HOME Serie 4000 TSE BUSINESS Serie 5000 TSE SYSTEM Serie 6000 TSE BASIC Serie 3000 TSE HOME Serie 4000 TSE BUSINESS Serie 5000 TSE SYSTEM Serie 6000 Overzicht van programma en mogelijkheden De TSE productenreeks op een rij! TSE 3000 BASIC TSE Set 4001 PINCODE TSE

Nadere informatie