Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie juni 2014).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie juni 2014)."

Transcriptie

1 Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie juni 2014). 1. Mondiger heeft zich tot doel gesteld hulp te verlenen aan vrije beroepsbeoefenaren en anderen voor zo ver de kennis daarvoor bij Mondiger aanwezig is. Gedacht moet dus worden aan hulp op het gebied van de computer, het vervaardigen van een website, de administratie en financiële zaken. Ook het geven van een onafhankelijk gezond oordeel over overeenkomsten en dergelijke is mogelijk. Mondiger neemt daarbij nooit de rol over van de computerspecialist, de jurist of financieel deskundige. Mijn advies en hulp dient ertoe om de basis te vormen voor de inzet van een specialist op dat gebied of om te voorkomen dat de hulp van zo n specialist onnodig moet worden ingeroepen. Het doel van de hulp of het gezonde oordeel van Mondiger is het de cliënt mogelijk te maken zelf beter te kunnen beoordelen waar hij een specialist nodig heeft of welke vragen hij aan de desbetreffende specialist kan voorleggen. 2. Mondiger is ten alle tijden gerechtigd een opdracht te weigeren. 3. Mondiger is nooit aansprakelijk voor enige schade en/of aansprakelijkheid die voortvloeit uit de diensten verleent door Mondiger. Mondiger is nooit aansprakelijk voor enige schade en/of aansprakelijkheid die voortvloeit uit diensten van een door Mondiger op verzoek van de cliënt ingeroepen derde partij. Mondiger sluit dus in alle opzichten elke aansprakelijk uit en voor het geval dat de rechterlijke macht bepaald dat deze bepaling te ruim geformuleerd is, wordt de aansprakelijkheid beperkt tot het factuurbedrag of ten hoogste 200 euro, waarbij het laagste van deze twee bedragen wordt aangehouden. 4. Mondiger is gerechtigd de nota of een voorschot aangaande werkzaamheden en diensten, uitgevoerd in opdracht van de opdrachtgever bij de opdrachtgever, in nota te brengen vanaf het moment dat Mondiger gestart is met het uitvoeren van deze werkzaamheden of het leveren van een dienst. Mondiger is dus gerechtigd om direct na het starten van de werkzaamheden aan (bijvoorbeeld een website) de nota of een voorschotnota aan de opdrachtgever te sturen en hoeft daarmee niet te wachten tot de dienst (bijvoorbeeld een website) volledig af is. 5. Betaling van nota s dient te geschieden binnen 14 dagen na datum nota. Bij een te late betaling gelden de normen voor incassokosten conform de Wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten en het daarbij behorende Besluit Vergoeding voor Buitengerechtelijke Incassokosten. Indien Mondiger een aanmaning heeft verstuurt conform deze wettelijke betalingen, zijn op het moment dat de aanmaningstermijn is verstreken buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd ter hoogte van tenminste 40,--, eventueel verhoogd met de gerechtelijke incassokosten, rentederving en door Mondiger te betalen btw indien deze door Mondiger niet kan worden verrekend.

2 Een kernactiviteit van Mondiger is het verzorgen van websites en bijbehorende diensten. Onderstaande voorwaarden zijn daarom vooral opgesteld als voorwaarden voor deze dienst, waarbij artikel 1 tot en met 5 natuurlijk ook van toepassing zijn op de in vanaf artikel 6 genoemde activiteiten. Echter de bepalingen hieronder zijn, daar waar de bepalingen uit artikel 1 tot en met 5 niet voldoen, in de ruimste zin van het woord ook de basis voor de voorwaarden van Mondiger voor andere diensten maar dan met uitsluiting van bepalingen of een deel daarvan die specifiek alleen betrekking hebben op een website, en accounts. 6. Mondiger streeft ernaar wat de kosten van een website, de registratie van een internetadres, account etc. betreft, in principe een vast bedrag per kalenderjaar vermeerderd met btw in rekening te brengen, met inachtneming van het hieronder bepaalde. Voor het onderhoud van een website met responsive design wordt per kalenderjaar een vaste toeslag berekend eveneens vermeerderd met btw. Voor diensten zoals het toevoegen van responsive design, meerwerk etc wordt een uurtarief in rekening gebracht. 7. Indien Mondiger de opdracht voor een website aanvaardt, maakt en onderhoudt Mondiger in principe voor een vast bedrag per kalenderjaar een eenvoudige website, uitgaande website van een standaard layout, die tracht alle zaken aan de orde te stellen die normaal noodzakelijk zijn voor de tandartspraktijk, voor zo ver de opdrachtgever deze zaken in zijn website wenst op nemen. Responsive design of het opzetten van een website met een afwijkende layout, is niet inbegrepen in het vaste bedrag van een standaard website. Een website voor diverse doeleinden is mogelijk, mits na overleg met Mondiger omtrent de inhoud. De opdrachtgever bepaalt zelf de inhoud van zijn website en dient zelf na te gaan of zijn website en de dienst van Mondiger voldoet aan alle eventuele wettelijke eisen. Met inachtneming hiervan en artikel 8, is het op verzoek van de opdrachtgever mogelijk meer website-pagina s, andere tekst, een andere dan standaard layout, huisstijl, logo s en foto s toe te voegen. Hieraan kunnen extra kosten (gebaseerd op een uurtarief) verbonden zijn, doorgaans alleen in het jaar van het maken van de website. De opdrachtgever zal alle informatie en foto s, die noodzakelijk zijn om de website te creëren, aan Mondiger verstrekken, waarbij de opdrachtgever dus ook nadrukkelijk zal aangeven wat inhoudelijk gewenst wordt. Mondiger is nooit aansprakelijk, op welke wijze dan ook, indien de website niet volledig blijkt te zijn of niet voldoet aan wettelijke eisen.

3 8. Op alle diensten met betrekking tot onderhoud van een website, is een Fair-Use policy van toepassing. In principe zullen de jaarlijkse kosten van een website en andere websitediensten waarbij sprake is van onderhoud, niet hoger zijn dan (een) daarvoor vastgestelde jaarbedrag(en) vermeerderd met btw. Mocht Mondiger van mening zijn dat de wensen van de opdrachtgever de Fair-Use policy overschrijden zal Mondiger de opdrachtgever hiervan in kennis stellen en indien de opdrachtgever daarom vraagt vooraf op verzoek een prijsopgave verstrekken van de te verwachten extra kosten. Mondiger bepaalt daarbij in redelijkheid zelf wanneer er sprake is van Fair-Use in het geval Mondiger en de opdrachtgever daarover van mening verschillen. 9. De verantwoordelijkheid voor de inhoud en de aansprakelijkheid bij schending van copyright door het gebruik van content waarop copyright van derden rust in de website ligt bij de opdrachtgever. Zodra hij de website in gebruik neemt, bijvoorbeeld door het wijzen van cliënten van de opdrachtgever op het bestaan van zijn website, en/of door betaling van de nota gaat de opdrachtgever akkoord met deze voorwaarden en verklaart de opdrachtgever zelf na te gaan of te zijn nagegaan of zijn website voldoet aan alle wettelijke eisen en gaat de opdrachtgever akkoord met de inhoud van de website. Mondiger is nooit aansprakelijk voor enige schade en/of aansprakelijkheid die voortvloeit uit het publiceren en gebruik van de website. Mondiger sluit dus in alle opzichten alle aansprakelijk uit en voor het geval dat de rechterlijke macht bepaald dat deze bepaling te ruim geformuleerd is, wordt de aansprakelijkheid beperkt tot het factuurbedrag in het betreffende kalenderjaar of ten hoogste 200 euro, waarbij het laagste van deze twee bedragen wordt aangehouden. 10. Ongeacht de ingangsdatum lopen de overeenkomsten betreffende een website (en andere diensten) met een vast jaarbedrag het eerste jaar t/m 31 december van dat jaar. Ongeacht de ingangsdatum van diensten, waarvoor een jaarcontract is afgesloten, zijn de kosten in dit eerste kalenderjaar van de looptijd gelijk aan de kosten voor een heel kalenderjaar. Immers aan het opzetten van bijvoorbeeld een website of account zijn gedurende het eerste jaar vaak beduidend meer werkzaamheden verbonden dan in de daaropvolgende jaren. 11. Om een website te kunnen gebruiken is een websiteadres nodig en moet de website online worden gepubliceerd. In het tarief van een website is het gebruik van een websitenaam en de publicatie inbegrepen, voor zo ver gewenst. Deze naam luidt in principe naar keuze (of voor een dienstkring), waarbij de naam uwkeus vrij is om te kiezen voor zo ver deze beschikbaar is en goedgekeurd is door mondiger.nl.

4 12. Het is ook mogelijk een ander of extra beschikbaar internetadres (of adressen) te laten registreren, waarbij de opdrachtgever zelf de naam (of namen) vrij kan kiezen voor zo ver deze beschikbaar is (zijn) en deze goedgekeurd is (zijn) door mondiger.nl. 13. Het is mogelijk bij een conform artikel 11 en 12 geregistreerd internetadres te ontvangen of versturen. Op verzoek van de opdrachtgever kan Mondiger door sturen naar een door de opdrachtgever aan te geven ander adres of een account aanmaken waarbij het ook mogelijk is te versturen met dat e- mail adres als afzender. Het staat Mondiger vrij het verzoek van de cliënt niet in te willigen. Aan deze dienst zijn per kalenderjaar extra kosten verbonden, waarvan u de kosten bij Mondiger kunt opvragen. Het in artikel 10 gestelde is ook van toepassing op deze dienst. Mondiger is nooit aansprakelijk voor het niet ontvangen of niet kunnen versturen van en de gevolgen daarvan. 14. Cliënten die een all-in website pakket van Mondiger afnemen, kunnen Mondiger verzoeken horende bij één in het all-in website pakket inbegrepen internetadres (zie ook artikel 11) door te sturen naar een door de opdrachtgever aan te geven ander adres of kunnen Mondiger verzoeken één account met één adres, mits goedgekeurd door Mondiger, aan te maken - conform het in artikel 13 bepaalde- op voorwaarde dat in het all-in website pakket een internet adres is inbegrepen, welk geschikt is om als adres te gebruiken. Mondiger zal zich inspannen hiervoor zorg te dragen, maar is niet verplicht aan dit verzoek te voldoen en bepaalt ook de condities. Onder die voorwaarden zijn de kosten van dit doorsturen van of van dit account inbegrepen in de kosten van het website pakket. Mondiger kan jaarlijks conform artikel 16 de condities van deze gratis dienst aanpassen en voor wensen van de cliënt die deze condities te boven gaan, extra kosten in rekening te brengen. De cliënt die (met in achtneming van artikel 16) gebruik blijft maken van de diensten van Mondiger, heeft dan de keuze akkoord te gaan met het betalen van extra kosten of akkoord te gaan met het aanpassen van deze dienst aan de nieuwe condities. Het staat Mondiger vrij zelf te bepalen waar een box conform dit artikel wordt gehost. Mondiger is ook gerechtigd zonder toestemming van de opdrachtgever een box te verhuizen naar een andere hosting firma, maar zal van dit recht terughoudend gebruik maken, als reden valt bijvoorbeeld te denken aan technische of financiële redenen. Het verder in artikel 13 bepaalde blijft onverkort van kracht.

5 15. De website, het internetadres van de website en bijbehorend(e) adres(sen) zoals hierboven beschreven, worden geen eigendom van de opdrachtgever, maar zijn slechts in bruikleen zolang het contract loopt. Na opzegging van het contract zal Mondiger meestal meewerken aan de overdracht van het (de) voor de opdrachtgever apart geregistreerd internetadres(sen), aan de opdrachtgever tegen betaling van overdrachtskosten. Het staat Mondiger vrij de overdracht van (een) adres(sen) te weigeren. Deze overdrachtkosten bedragen minimaal 25 euro exclusief btw. Het staat Mondiger vrij naar eigen inzicht een hoger of lager bedrag in rekening te brengen. Het auteursrecht van de website berust bij Mondiger, ook na beëindiging van het contract. 16. De jaarlijkse kosten van een website, internetadres(sen), account(s) kunnen jaarlijks worden aangepast, bijvoorbeeld in verband met een jaarlijkse inflatiecorrectie, dit vrij ter beoordeling van Mondiger. In het geval dat de prijs wordt verhoogd heeft de opdrachtgever het recht per ingangsdatum van de verhoging de overeenkomst te ontbinden, mits hij Mondiger daarvan schriftelijk op de hoogte stelt binnen 14 dagen nadat hem de prijsverhoging is medegedeeld. In dit schrijven dient in ieder geval duidelijk de naam en het adres van de praktijk te worden vermeld. Opzeggen per is mogelijk. Na ontvangst van uw schrijven / zal Mondiger uw opzegging bevestigen. De beëindiging van de overeenkomst door de opdrachtgever is pas rechtsgeldig indien u deze bevestiging van Mondiger heeft ontvangen. 17. Mondiger heeft het recht de condities van haar diensten aan te passen. Indien de nieuwe condities een verslechtering van de condities betekenen, heeft de opdrachtgever het recht per ingangsdatum van de wijziging de overeenkomst te ontbinden, mits hij Mondiger daarvan schriftelijk op de hoogte stelt binnen 14 dagen nadat hem de wijziging is medegedeeld. In dit schrijven dient in ieder geval duidelijk de naam en het adres van de praktijk te worden vermeld. Opzeggen per is mogelijk. Na ontvangst van uw schrijven / zal Mondiger uw opzegging bevestigen. De beëindiging van de overeenkomst door de opdrachtgever is pas rechtsgeldig indien u deze bevestiging van Mondiger heeft ontvangen.

6 18. Opzegging van een contract, anders dan na een prijsverhoging, dient uiterlijk 1 maand voor het eind van de looptijd, zijnde dus 1 maand voor 31 december, schriftelijk te geschieden door ofwel de opdrachtgever ofwel Mondiger. In dit schrijven dient in ieder geval duidelijk de naam en het adres van de praktijk te worden vermeld. Opzeggen per is mogelijk. Na ontvangst van uw schrijven / zal Mondiger uw opzegging bevestigen. De beëindiging van de overeenkomst door de opdrachtgever is pas rechtsgeldig indien u deze bevestiging van Mondiger heeft ontvangen. Indien Mondiger de overeenkomst zou beëindigen, is er geen bevestiging van zijde van de opdrachtgever richting Mondiger nodig om de overeenkomst rechtsgeldig te beëindigen. Zonder rechtsgeldige opzegging wordt de overeenkomst stilzwijgend met één kalenderjaar verlengd. In geval van praktijk beëindiging of overlijden van de opdrachtgever kan de opzegging ná het eerste kalenderjaar wel op elk moment geschieden met inachtneming van een maand opzegtermijn. Mondiger zal in dat geval de publicatie van de website via het internet beëindigen, per de door opdrachtgever gewenste datum, doch uiterlijk op de laatste dag van de opzegtermijn. De abonnementsprijs van het lopende jaar of een deel hiervan zal in dat geval niet worden gerestitueerd. Het contract kan niet worden overgedragen. Een eventuele opvolger wordt geacht met Mondiger een nieuwe overeenkomst aan te gaan. 19. Indien Mondiger, om wat voor dringende reden dan ook niet in staat is het onderhoud aan de website te verzorgen, bijv door ziekte, en het onderhoud moet uitbesteden aan een derde partij is Mondiger gerechtigd de dan werkelijk gemaakte kosten, verminderd met dat deel van het in rekening gebrachte jaarbedrag welk naar ratio overeenkomt met de dan nog niet verstreken looptijd van de overeenkomst, bij de opdrachtgever in rekening te brengen. De opdrachtgever heeft dan wel het recht de overeenkomst te beëindigen op het moment dat hij moet bijbetalen. De abonnementsprijs van een website wordt in dat geval naar ratio verrekend. De abonnementsprijs van een internetnaam/ -box zal in dit geval niet, ook niet deels, worden gerestitueerd. 20. Tandheelkundige informatie op de website zal door de opdrachtgever zelf worden aangeleverd of het is mogelijk, zolang het door de NMT is toegestaan voor informatie op tandheelkundig gebied te verwijzen naar de site indien informatie op dit gebied niet door de tandarts zelf wordt aangeleverd en de tandarts dit wenst, naar deze website te verwezen. Mondiger is niet aansprakelijk voor de wijze waarop informatie van zo n externe website of widget wordt getoond en is ook nooit aansprakelijk voor de inhoud van zo n externe website of widget.

7 21. De opdrachtgever is ervoor verantwoordelijk dat op de website alleen zaken, zoals bijvoorbeeld foto s, teksten etc, worden gepubliceerd waarop geen copyright van anderen rust, met uitzondering van zaken waarvan Mondiger het copyright bezit en welke zaken Mondiger de opdrachtgever toestaat te gebruiken voor zijn/haar website bij Mondiger. Immers de opdrachtgever levert veel zaken zelf aan en bepaalt uiteindelijk welke zaken in de website worden opgenomen. Mondiger kan daardoor nooit met zekerheid nagaan of een website vrij is van copyright en is derhalve daarvoor ook nimmer aansprakelijk. Door ingebruikname van de website en/of betaling van de nota erkend de opdrachtgever zijn aansprakelijkheid in deze. 22. Mondiger is nimmer aansprakelijk voor de inhoud van de website nadat deze door de opdrachtgever is goedgekeurd/ingebruik is genomen/ zijn nota heeft betaald of voor de gevolgen van het om wat voor reden dan ook niet bereikbaar zijn van de voor de opdrachtgever opgezette website, of voor het niet ontvangen van s aan het bijgeleverde adres of account. Mondiger is gerechtigd eventuele noodzakelijke aanpassingen aan de website uit te voeren zonder dat opdrachtgever hiervan in kennis is gesteld, maar zal zich dan wel inspannen de opdrachtgever hiervan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen. Inschrijfnummer Mondiger bij de Kamer van Koophandel: BTW nummer Mondiger: NL B02 Munstergeleen juni 2014

Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie november 2012).

Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie november 2012). Voorwaarden diensten van Mondiger (Versie november 2012). 1. Mondiger heeft zich tot doel gesteld hulp te verlenen aan vrije beroepsbeoefenaren en anderen voor zo ver de kennis daarvoor bij Mondiger aanwezig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Versie 1.0.2 maart 2017 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, aanbieding en overeenkomst tussen UNIVERSUM webdesign en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Definities... 2 Artikel 3 - Offertes... 2 Artikel 4 Uitvoering van de opdracht... 3 Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden... 4 Artikel

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen SiteStunt en de afnemer met betrekking tot het leveren van een website en bijbehorende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor To The Point Webdesign niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor To The Point Webdesign niet bindend en niet van toepassing. To The Point Webdesign betalings- en leveringsvoorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Toepasbaarheid 1. Voor zover daarvan in onderlinge overeenstemming tussen partijen niet schriftelijk is afgeweken,

Nadere informatie

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Colorsuite Marnixstraat 52 2023 RG Haarlem Mail : info@colorsuite.nl Website: www.colorsuite.nl Grafische vormgeving webdesign DTP Fotografie Print-service Mail : info@colorsuite.nl Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Celwin Frenzen Communication & Design (hierna te noemen CF-CD) gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op alle aanbiedingen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases.

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder GlobalWebDevelopment haar diensten aanbiedt. GlobalWebDevelopment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01 Algemene Voorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Prodizo: de eigenaar en exploitant van de website Prodizo.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel van VOF Prodizo. Opdrachtgever:

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden AutoTrack.nl Algemene advertentievoorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: AutoTrack.nl: de eigenaar en exploitant van de website AutoTrack.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014 LAATSTE WIJZIGING 01 FEBRUARI 2013 TYPE- EN/OF DRUKFOUTEN VOORBEHOUDEN Artikel 1 Definities! Creatief Bureau: Opdrachtnemer. Leverancier van diverse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper René Dijk Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper Basisdocument Algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt op 14 april 2014.

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze algemene incasso voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met ALL-ROUND INCASSO tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Toqo en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Friends of Retail vof Gevestigd en kantoorhoudende te 1067 TA, te Amsterdam aan de Osdorperweg 726, hierna te noemen: Friends of Retail. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Tobasco 1. Definities 1.1 Tobasco: webdesign. Tobasco: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Tobasco

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden websites 2. Betalingsvoorwaarden Op iedere Merqom website zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing: Betalingen

1. Algemene Voorwaarden websites 2. Betalingsvoorwaarden Op iedere Merqom website zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing: Betalingen 1. Algemene Voorwaarden websites 2. Betalingsvoorwaarden Op iedere Merqom website zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing: Betalingen kunnen gedaan worden dmv overschrijving op onze bankrekening,

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

6. Levering en levertijd

6. Levering en levertijd Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Plentyweb Webdesign Internetdiensten. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Plentyweb Webdesign Internetdiensten, tenzij expliciet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ScolaVisa VOF te Amstedam juli 2002 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Duur en beëindiging 5. Levering en levertijd 6. Overmacht 7. Prijzen 8. Betaling

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Incasso Network Company Lawyers

Incasso Network Company Lawyers INCASSO NETWORK COMPANY LAWYERS ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN. A. Algemeen: 1. Incasso Network Company Lawyers hierna ook te noemen opdrachtnemer, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BALABANOVA BV.

ALGEMENE VOORWAARDEN BALABANOVA BV. ALGEMENE VOORWAARDEN BALABANOVA BV. Algemene voorwaarden van BALABANOVA BV, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam d.d. 11 april 2011 onder nummer 52048977. 1. OFFERTE EN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro210 B.V.

Algemene voorwaarden Buro210 B.V. T: F: 0182-34 1186 E: info@ 0182-34 2808 Algemene voorwaarden Buro210 B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Definities Toepasbaarheid Offertes Aanvang van de overeenkomst:

Algemene Voorwaarden Definities Toepasbaarheid Offertes Aanvang van de overeenkomst: Algemene Voorwaarden Definities 1. EbdWebDesign: webdesign, KvK nr: 70916241. 2. EbdWebDesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie EbdWebDesign

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Duidelijk Engels, eenmanszaak, gevestigd te Burgemeester Prinsensingel 61 te Roosendaal. KvK nummer 56183275

Duidelijk Engels, eenmanszaak, gevestigd te Burgemeester Prinsensingel 61 te Roosendaal. KvK nummer 56183275 Algemene Voorwaarden Duidelijk Engels, eenmanszaak, gevestigd te Burgemeester Prinsensingel 61 te Roosendaal. KvK nummer 56183275 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 2.3 De overeenkomst tussen opdrachtgever en TEKSTUEELpuntinfo valt in zijn geheel onder het Nederlands recht.

Algemene Voorwaarden. 2.3 De overeenkomst tussen opdrachtgever en TEKSTUEELpuntinfo valt in zijn geheel onder het Nederlands recht. Algemene Voorwaarden 1. Opdrachtgever/opdrachtnemer 1.1 Opdrachtgever: de organisatie of onderneming die de overeenkomst aangaat. 1.2 Opdrachtnemer: TEKSTUEELpuntinfo. 2. Algemene voorwaarden 2.1 Deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WvdS WebDesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door WvdS WebDesign, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign

Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van RodeRag webdesign. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door RodeRag webdesign

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Web-care. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Web-care, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MenM WebArt, handelsnaam: m&m web-it

Algemene voorwaarden MenM WebArt, handelsnaam: m&m web-it Algemene voorwaarden MenM WebArt, handelsnaam: m&m web-it Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam: nr. 24394837 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Laergo B.V. per 1 januari 2015

Algemene Voorwaarden van Laergo B.V. per 1 januari 2015 Algemene Voorwaarden van Laergo B.V. per 1 januari 2015 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Laergo: Laergo B.V., gevestigd te

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: www.wijzeronline.nl

www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: Kvk nummer: 18085364 te Breda BTW nummer: NL0475.53.972.B01 Algemene Voorwaarden Wijzeronline Artikel 1. Definities 1.1. Wijzeronline:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro RaDer

Algemene voorwaarden Buro RaDer Algemene voorwaarden Buro RaDer 1 Definities 1.1 Buro RaDer: Webdesign, webapplicaties en marketing support. Buro RaDer is als onderdeel van Les Camélias SARL ingeschreven bij de Chambre de Commerce et

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F.

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. KVK 65454499 Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities Algemene voorwaarden HEEL opleidingen verzorgt opleidingen, workshops, trainingen en coaching. De volgende artikelen vormen samen de Algemene Voorwaarden. Heel opleidingen wordt geleid door Petri Elemans

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid 1.) Definities a.) Hares Web Design, ontwerpbureau voor webdesign te Kajuit 8, 1319 AN te Almere met KvK nummer 32144407. b.) Opdrachtgever, de particulier of rechtspersoon met wie Hares Web Design een

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

vermogen heeft verloren. Opdrachtgever heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding.

vermogen heeft verloren. Opdrachtgever heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding. Algemene (verkoop)voorwaarden Interact Consultancy BVBA 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten, mondeling dan wel schriftelijk, van of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

SBI-code: 6311 Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. SBI-code: 6209 Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van

SBI-code: 6311 Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. SBI-code: 6209 Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van ALGEMENE VOORWAARDEN K. Thé Rechtsvorm Eenmanszaak Startdatum onderneming 08-09-2015 (datum registratie: 08-09-2015) Activiteiten SBI-code: 9609 Overige dienstverlening SBI-code: 6311 Gegevensverwerking,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid:

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid: ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid: 1.1 Deze Voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Baldinger Gerechtsdeurwaarders

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Cprecision een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Cprecision een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. 1. Definities 1.1. Cprecision: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Cprecision een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. 1.3 Website:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1 Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN ADMINISTRATIEKANTOOR KAANDORP & MOOIJ Algemeen Artikel 1 1.

Nadere informatie

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc.

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc. Algemene voorwaarden bijlesdocenten Ikwilbijles.nl, gevestigd in Nederland de deel 20, 9531MN BORGER, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56066104. 1 Algemeen Daar

Nadere informatie

Strekking. Verplichtingen Stuifmeel Accountants

Strekking. Verplichtingen Stuifmeel Accountants ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN Stuifmeel Accountants Algemeen Artikel 1 a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

SIRET: 804 100 154 00017 ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAALWERKZAAMHEDEN QUODIXIT

SIRET: 804 100 154 00017 ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAALWERKZAAMHEDEN QUODIXIT Quodixit Vertalingen Taaltrainingen www.quodixit.com SIRET: 804 100 154 00017 ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAALWERKZAAMHEDEN QUODIXIT 1 TOEPASSELIJKHEID VAN DE VOORWAARDEN 1.1 Deze algemene voorwaarden gelden

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V e r s i e m e i 2 0 1 9 Fotografie by Wendy KvK : 65493702 BTW: NL198253898B01 Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch akkoord met de algemene

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden van P.B s Webdesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door P.B s Webdesign, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door ondertekening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. tekst- en vertaalbureau Talen & Vertalen

Algemene Voorwaarden. tekst- en vertaalbureau Talen & Vertalen 1 Algemene Voorwaarden tekst- en vertaalbureau Talen & Vertalen Inhoudsopgave Definities... 1 Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 Geldigheid... 2 Artikel 3 Offertes... 2 Artikel 4 - Totstandkoming van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie