parteons Bewonersblad van Parteon, september 2015 nummer 29

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "parteons Bewonersblad van Parteon, september 2015 nummer 29"

Transcriptie

1 parteons Bewonersblad van Parteon, september 2015 nummer 29 Vertier van bootjes en gezellige scholieren De favoriete plek van mevrouw De Wolff Van woonduur naar inschrijfduur Parteons legt uit hoe het zit

2 Mijn favoriete plek De favoriete plek van mevrouw De Wolff-Goedhart: haar groene buurtje! Het lijkt hier net een vakantiedorp Mevrouw De Wolff-Goedhart woont in Over d'helft, een kleinschalig project met seniorenwoningen in Krommenie. Met een eigen voortuin en een gezamenlijke besloten achtertuin. Mevrouw De Wolff-Goedhart is een bezige bij. Vroeger al, onder andere als gemeenteraadslid in Assendelft en als lid van de raad van commissarissen van Goed Wonen Assendelft ( ik was de eerste vrouw in het bestuur! ). En tot op de dag van vandaag is ze lid van Vrouwen van Nu in Assendelft. Na het overlijden van haar man verkocht ze hun huis in Assendelft en trok naar Krommenie. Mijn dochter woont hier tegenover, dus toen ik de kans kreeg om dit appartement te huren, was ik de koning te rijk. Bootjes en aanspraak Kijk om je heen, hoe groen het hier is. Fantastisch toch? Ik heb een voortuin en met de andere bewoners deel ik een achtertuin aan het water. Je kunt er heerlijk zitten en s zomers brengen passerende bootjes het nodige vertier. Er is plek in het zonnetje en in de schaduw, we drinken graag hier buiten met een paar buren koffie s ochtends, het gras wordt voor ons gemaaid soms denk ik wel eens: het is hier net een vakantiedorp! Levendig De woning van mevrouw De Wolff ligt pal naast het Bertrand Russell College. Heeft ze daar geen last van? Oh nee, helemaal niet. Natuurlijk fietsen die kinderen door de straat, maar dat vind ik gezellig. Wat dat betreft is het hier levendig genoeg. Activiteiten Mevrouw De Wolff is prima geaard in Krommenie. Het ligt natuurlijk dicht bij Assendelft. Dus het voelt niet of ik ineens heel ergens anders woon. En deze plek is onbetaalbaar. s Winters heb je natuurlijk minder aan al dat groen, maar we hebben hier ook een zaal waar we met elkaar geregeld activiteiten organiseren. Een borrel, sjoelen, een feestje, een herdenking. Ik kan nog lopen naar de winkel en dankzij mijn autootje kom ik ook nog wel eens het dorp uit. Ik zit hier prima. Groen buurtje! Vlakbij de woning van mevrouw De Wolff ligt buurttuin For-Tuin aan de Fortuinlaan. Tip van mevrouw De Wolff-Goedhart: Ook een mooie plek in mijn buurtje: op de plek van de oude LTS, ligt buurttuin For-Tuin, met wandelpaden tussen de bloemen en groenten. Waar is dit groene buurtje te vinden? Locatie: Krommenie Adres: Omgeving Fortuinlaan/ Zamenhofstraat WAT IS UW FAVORIETE PLEK? Wilt u ook met uw favoriete plek in de Parteons? Beschrijf uw favoriete plek (eventueel met een foto) en mail dit vóór 15 oktober 2015 met uw naam, adres en telefoonnummer naar t.a.v. Parteons.

3 Iets kapot in uw woning? Wie betaalt wat & klustips Als iets kapot is, moet dat gerepareerd worden. Sommige klussen kunt u prima zelf opknappen, andere zijn voor Parteon. Hoe zit dat precies? En wie betaalt wat? Groot onderhoud is voor Parteon, kleine klussen aan de woning doet u zelf. Onder kleine klussen verstaan we bijvoorbeeld de binnenboel schilderen, piepende deuren verhelpen, de ventila- tieroosters in uw kozijnen schoonhouden, de dakgoot bladvrij houden, een leertje in een lekkende kraan vervangen, de centrale verwarming bijvullen, enzovoorts. Wie betaalt uw reparatie? Op vindt u het complete overzicht Wie betaalt wat. Hierop staat welke reparaties voor Parteon zijn en welke voor uw rekening komen. Tik in het zoekveld Wie betaalt wat en het overzicht verschijnt in beeld. Inboedelverzekering afsluiten? Hoezo? Het kan iedereen overkomen. Brand in de woning, inbraak, diefstal of waterschade door een lekkage. Dat is schrikken. Helemaal als u niet verzekerd bent, want dan draait u zelf op voor schade aan uw spullen. En die kosten kunnen hoog oplopen! Waarom zou ik me verzekeren? Een inboedelverzekering vergoedt schade aan uw spullen als gevolg van brand, inbraak, vandalisme of waterschade. Noodsituaties die grote gevolgen kunnen hebben, ook financieel. Denk aan lekkages door vorst of een gesprongen leiding, een kleine of grote brand of thuis komen en zien dat er ingebroken is. Wat is inboedel? Inboedel bestaat uit persoonlijke spullen. Denk bijvoorbeeld aan meubels, boeken, kostbaarheden, vloerbedekking, sieraden of uw televisie. Anders gezegd: alle spullen die van uw huis een thuis maken. En dat kan om een hoop spullen gaan. Kijkt u maar eens goed rond in uw woning! Inboedelverzekering? Doen! Het is uw eigen keuze om wel of geen inboedelverzekering af te sluiten. Maar het is wel slim om dit te doen. Besef dat Parteon alleen de schade aan de woning zelf herstelt. Schade aan of verlies van uw inboedel is meestal voor uw eigen rekening. Brand of inbraak is al erg genoeg hoge kosten achteraf maken het alleen maar erger. Beginnende klusser? Bekijk de filmpjes De cv bijvullen of een kraanleertje vervangen: hoe doe je dat? Als service aan onze huurders heeft Parteon een serie instructiefilmpjes gemaakt over veel voorkomende kleine klussen. U vindt ze op (zoekterm: instructiefilmpjes). Ervaren klusser? Pak de kluswijzer Als uw klusambities juist verder gaan dan een leertje vervangen, staat Parteon u ook bij met advies. Als u op kluswijzer intikt in het zoekveld, komt u op een pagina met praktische informatie over allerlei klussen, van schilderwerk tot een dakraam plaatsen of zelfs een keuken vervangen. In de kluswijzers leest u bovendien aan welke regels u zich moet houden en voor welke klussen u vooraf toestemming moet vragen aan Parteon. U kunt het formulier invullen op onze website (zoekterm: klusaanvraag).

4 Het rapportcijfer van Samantha score 8 Parteons belt ergens aan Wie doet er open? Krommenie, de Gagarinstraat. Aan het einde van de galerij ligt een grote hond te doezelen. Ondanks de zomerwarmte bespeurt ze van onder haar oogleden een vreemde en zet het op een blaffen. Mevrouw Smis stapt lachend naar buiten: Ben je bang? Rapportcijfer Herenstraat in Zaandam Samantha woont aan de Herenstraat in Zaandam en wil daar nog lang niet weg. Bij de inspectie voorafgaand aan de renovatie bleek dat ik in aanmerking kwam om mijn badkamer te laten renoveren. Toen ik in de showroom van Parteon tegels voor de badkamer kwam kiezen, zag ik vanuit mijn ooghoeken zó n mooie keuken! Ik heb zelf mijn woning opgeknapt in grijze en turquoise tinten en die keuken zou daar zó mooi bij passen... Ik ben toen gaan vragen wat de mogelijkheden waren. Omdat mijn keuken ouder dan 10 jaar was kon ik mijn keuken ook laten vervangen. Daarvoor moest ik wel een stevig bedrag bijbetalen. Niks negatiefs Parteons vraagt me naar drie tegenvallers, maar ik heb helemaal niks negatiefs te melden. Je kunt tijdelijk niet in je eigen badkamer douchen, maar wel in een woning op een andere etage. Dat is toch prima? Wel heb ik een tip voor bewoners die een renovatie tegemoet gaan: je moet Parteon de ruimte geven. Ga er niet bovenop zitten, maar vertrouw erop dat het goed komt. Drie keer positief - Mijn woonkamer en keukentje matchen nu helemaal met elkaar. Het is al een aantal weken klaar, maar ik ben nog elke dag blij. - Het keukenblokje is veel praktischer met hogere kasten en met een prachtig grijs aanrechtblad. - Parteon heeft super netjes gewerkt. En toen er iets niet helemaal goed was met mijn nieuwe douchekop, hebben ze dat dezelfde dag nog opgelost. Nee hoor, wij van Parteons zijn niet bang. Binnen in de ruime woonkamer zet meneer Smis het smakelijk op een vertellen over de rode draad in zijn leven: de jeu de boulesclub in het Agathepark, een stukje verderop. Wij zijn een spontane vereniging, met meer dan honderd leden, maar we zijn géén lid van de jeu de boulesbond. We vinden lekker samen boulen nu eenmaal belangrijker dan allerlei regels. Bij ons zijn bijvoorbeeld mensen met een handicap ook welkom. Dat is lang niet bij alle jeu de boulesclubs zo! Twee à drie middagen per week ben ik in het park. Dan ga ik om één uur weg en kom ik om half vijf thuis. Dan heb je toch al die tijd buiten gelopen en gebukt om ballen op te rapen. De huisdokter moedigt het dan ook zeer aan, dat ik dit doe. Dit jaar gaan we voor de elfde keer met de club op vakantie. Naar Spanje. Gewoon voor de gezelligheid. Wie wil boulen, gaat lekker boulen. Doe je liever iets anders, dan is dat ook goed. Vrijheid, blijheid.

5 Nieuwe regels toewijzing sociale huurwoningen Woonduur verdwijnt, inschrijfduur telt In het kort Weetjes over wijken en wonen Sinds 2015 geldt een nieuwe Huisvestingswet. Dit heeft gevolgen voor bewoners in de stadsregio Amsterdam, waaronder Zaanstad. Vanaf 1 juli 2015 zijn er nieuwe regels. Belangrijkste wijziging: woonduur telt niet meer mee. Waarom verdwijnt de woonduur? De overheid vindt dat iedereen moet kunnen wonen waar hij wil. Daarom mogen gemeenten minder sociale huurwoningen 'reserveren' voor eigen inwoners. Sociale huurwoningen werden nu nog toegewezen op basis van de langste woonduur (hoe lang u in uw huidige woning woont) óf de langste inschrijfduur (hoe lang u staat ingeschreven bij WoningNet). Per 1 juli 2015 is de woonduur vervallen. Alleen de inschrijfduur telt nog. Raak ik mijn opgebouwde woonduur kwijt? Dankzij een overgangsregeling kunt u nog tot 1 juli 2030 gebruikmaken van uw woonduur. Maar dan moet u zich wel vóór 31 december 2015 inschrijven bij WoningNet en uw woonduur vermelden. Alleen dan raakt u uw opgebouwde woonduur niet kwijt! Wat is mijn woonduur? Woonduur is de periode dat u in uw huidige woning in de stadsregio Amsterdam (inclusief Zaanstad) woont. De startdatum vindt u in uw huurcontract of bij een koopwoning in de koopakte. Inwonende kinderen hebben geen woonduur. Zij kunnen zich vanaf hun 18e inschrijven en bouwen vanaf dat moment inschrijfduur op. Ik sta al ingeschreven bij WoningNet. Moet ik nog iets doen? Controleer of aan uw inschrijving een overgangsregeling is toegevoegd. Is dat niet het geval? Vul dan de gegevens over uw huidige woonsituatie aan. De overgangsregeling wordt dan automatisch toegevoegd. Ik sta nog niet ingeschreven bij WoningNet. Wat nu? Ga vóór 31 december 2015 naar (stadsregio Amsterdam) en schrijf u in. De opgegeven woonduur in uw huidige woning wordt dan omgezet in inschrijfduur. U betaalt eenmalig 50 inschrijfkosten en daarna elk jaar 10 euro verlengingskosten. Ik heb geen internet. Hoe schrijf ik me in? U kunt een formulier opvragen bij WoningNet op telefoonnummer (0900) ( 0,45 per gesprek). Of u kunt het formulier afhalen bij de bezoekersbalie van Parteon, Marktstraat 52 in Wormerveer. Wanneer kom ik in aanmerking voor een sociale huurwoning? Woningcorporaties verhuren sociale huurwoningen aan mensen met een inkomen tot maximaal (verzamelinkomen huishouden, kinderen niet meegerekend). Gezinnen met minimaal 1 volwassene en 1 inwonend kind jonger dan 18 jaar mogen een inkomen van maximaal hebben om voor een sociale huurwoning in aanmerking te komen. Meer weten? (stadsregio Amsterdam) Prettig wonen voor 55plussers Woont u goed, ook voor de komende jaren? Of wilt u liever iets veranderen? Het is zinvol om nu al na te denken over uw woonsituatie, nu én over een aantal jaar. Sommige mensen willen bijvoorbeeld dichter bij het centrum wonen. Of gelijkvloers. Of kleiner. Of ze willen graag iets aanpassen in hun woning. De overheid wil dat senioren voortaan zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In hun eigen woning of in een andere passende woning. Maar hoe vindt u een woning die goed (of beter) bij u past? Hoe doe je dat? Wat heb je nodig? Met al deze Seniorenmakelaars Bettina (links) en Helena staan voor u klaar! vragen kunt u terecht bij de seniorenmakelaars van Parteon. Bel nummer (075) en vraag naar Bettina Vennik of Helena Molleman. Parkeerplekken te huur op Het Eiland Onder de 55-pluswoningen aan de Badhuisweg op Het Eiland in Zaandam is een aantal ondergrondse parkeerplekken te huur. U hoeft geen huurder van het complex te zijn om in aanmerking te komen voor een parkeerplaats. Huurprijs: 53,31 per maand inclusief servicekosten. Interesse? Bel Dave Ruitenberg van Parteon op nummer (075) Nieuwbouw Wormervelden vliegt weg! Fase 1 van de karakteristieke nieuwbouwwoningen Wormervelden in Wormer (vanaf euro vrij op naam) is in de verkoop en de woningen vliegen weg. Geen wonder, de huizen zijn bijzonder van architectuur: vertrouwd oud-hollands (trapgevels!) of in jaren 30-stijl. Bij het naar de drukker gaan van deze Parteons waren er nog maar vijf van de 35 woningen beschikbaar. Op leest u meer over het project, kunt u zien welke woningen beschikbaar zijn én kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. (Tip: u kunt zich ook inschrijven als reservekandidaat...) >

6 In het kort In het kort > Open huis bij Parteon 12 september van tot uur Dick Laanplein 1 in Wormerveer Op zaterdag 12 september 2015 organiseren corporaties in heel Nederland de Dag van het Huren. Parteon doet ook mee. U bent van harte welkom voor een kennismaking met onze medewerkers en voor informatie over huren of wonen met zorg. Ook leuk is de rondleiding in ons Wormerveer verwelkomt 16 galerijwachters De wachters zijn jonge bewoners van een aantal galerijflats in Wormerveer. Zij houden op een leuke én professionele manier toezicht op hun buurt. Hierdoor dragen de kinderen hun eigen steentje bij aan een schone en veilige leefomgeving. Begin zomer ontvingen de kinderen hun diploma. Een knappe prestatie! Project Galerijwachters is een samenwerking tussen vrijwilligers van het Zonnehuis en Parteon. mooie gebouw: de oude chocoladefabriek van Pette-Boon. Ruikt u de cacao nog? Uiteraard zijn er leuke activiteiten voor kinderen dus neem uw (klein)kind gerust mee. Fotografietalent? Doe mee aan onze fotowedstrijd! Lees meer op: Zaanse starters meer kans op woning Een aantal van onze huurwoningen is met voorrang bestemd voor (jonge) Zaanse starters. Starters op de woningmarkt die aan alle eisen voldoen, hebben meer kans op deze woningen. Als een woning onder deze voorrangsregeling valt, ziet u dat in de woningadvertentie (WoningNet) onder de kop 'voorrangskenmerken'. Hennep in woning gevaarlijk en strafbaar Hennep kweken lijkt een manier om snel geld te verdienen. Maar schijn bedriegt. Veel mensen komen door hennepteelt juist (verder) in de financiële problemen. Zo kunnen zij hun huis kwijtraken, met fikse geldboetes toe. Parteon verbiedt hennep in de woning: nul hennepplanten is de norm. Hennep telen is een misdaad, dus strafbaar. En gevaarlijk ook. De kans op brand, wateroverlast, kortsluiting en ontploffing is groot. Vermoedt u een hennepplantage in een woning, tuin of berging bij u in de buurt? Meldt u dan dit zo snel Dus bent u starter uit de regio Zaandam? Kijk dan op en tik voorrangsregelingen in het zoekveld voor meer informatie. mogelijk bij Parteon op nummer (075) of via Misdaad Anoniem op nummer (0800) JAAR bij Parteon Siem: Je ziet en hoort van alles In september 2015 gaat Siem van der Hoorn met pensioen. En dat na 50 jaar trouwe dienst! Siem: "Ik ben begonnen als timmerman en doorgegroeid naar opzichter/ werkvoorbereider bij onderhoudsprojecten. Ik heb gewerkt bij woningbouwvereniging De Arbeid en De Woonmij, voorgangers van Parteon. Wat ik leuk vond in mijn werk? Het contact met de huurder, de klant dus. Je komt bij mensen over de vloer, ziet en hoort van alles. Geen dag is hetzelfde. Iedere huurder is uniek maar één ding willen ze allemaal: prettig wonen. Ik vond het een uitdaging om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Ik wens de huurders die mij nog kennen het beste toe!"

7 Op de kiek In de vorige Parteons vroegen wij om foto s van de lente. Uit alle inzendingen hebben wij drie mooie kiekjes geselecteerd. De volgende oproep gaat over zelfgemaakte creaties. Verras ons met een foto! Oproep Eigengemaakte spullen in uw huis of tuin; gun onze lezers een blik op uw creativiteit! Uw foto met uw naam en een korte toelichting ontvangen we graag vóór 1 november 2015 op t.a.v. Parteons. De maker van de leukste foto wordt beloond met een cadeaubon van 20. De blauwe regen betekent voor mevrouw Mulder het begin van de zomer. De bloemen kunnen wel een meter lang worden! Lentezon en lekker rennen op het strand... de hond van mevrouw Teeling is er dol op! Hollandse of Hollandsche luchten? Tijdloos natuurschoon, gefotografeerd door de heer Versteeg. Colofon - Parteons is een uitgave van Parteon, oplage exemplaren Tekst: Brenda Scholten (Texture Text Supplies) Fotografie: Amber Nan (Amber s Fotografie) Eindredactie: Emmy Veen (Parteon) Grafische verzorging: Plan B, Assendelft Druk: RDH Printmedia, Wormerveer Disclaimer: Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 5 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 6 Inschrijfformulier

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Appartementen Van den Boschstraat

Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van 24 appartementen in de Van den Boschstraat in

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren.

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. Inhoud Veel woningen, veel woningzoekenden pagina 3 Eerst inschrijven... pagina 4...dan reageren op een

Nadere informatie

Wonen op een energieke plek. Modern, duurzaam en betaalbaar huren

Wonen op een energieke plek. Modern, duurzaam en betaalbaar huren Wonen op een energieke plek Modern, duurzaam en betaalbaar huren 1 Inhoudsopgave Villa Industria 4 Situatietekening 5 Omgeving 6 113 huurappartementen 7 Diverse woningtypen 8 Uw keuken en badkamer 13 Afwerking

Nadere informatie

RIJNVESTE 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

RIJNVESTE 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN RIJNVESTE HAZERSWOUDE-RIJNDIJK Inhoudsopgave Algemene informatie 3 De bouw is gestart 3 Levensloopbestendig, voor alle leeftijden 3 Een eigen berging 3 Parkeerplaatsen 3 Veiligheid

Nadere informatie

Informatiefolder WoningNet

Informatiefolder WoningNet 1 Informatiefolder WoningNet Op zoek naar een huurwoning in de Stadsregio Amsterdam De woningcorporaties uit vijftien gemeenten in de Stadsregio Amsterdam bieden hun beschikbare huurwoningen aan via één

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd Januari 2014 Samenvatting SeysterPanel 2013 In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd gevraagd naar hun tevredenheid. Tevredenheid over de woningen,

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 5 De Zorgcirkel vestigingen Meer informatie Inschrijfformulier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID HUURDERSBELANGENCOMMISSIE 212 GEEREN-ZUID NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID De afgelopen weken vonden de blokgesprekken plaats in uw buurt. Singelveste AlleeWonen heeft daarin informatie gegeven over het hoe en

Nadere informatie

HOE VIND JE EEN HUIS OP TERSCHELLING?

HOE VIND JE EEN HUIS OP TERSCHELLING? HOE VIND JE EEN HUIS OP TERSCHELLING? HOE VIND JE EEN HUIS OP TERSCHELLING? Dat is niet zo eenvoudig. Zoals je vast wel weet, is de vraag naar (sociale) huurwoningen groter dan het aanbod. Zeker op Terschelling.

Nadere informatie

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT Beste bewoner, In dit boekje leest u welke vijf keuzes u heeft als bewoner van de te slopen woningen in de Zeeheldenbuurt. Mocht

Nadere informatie

Tips. Handige tips voor u als nieuwe bewoner

Tips. Handige tips voor u als nieuwe bewoner Tips Handige tips voor u als nieuwe bewoner Inhoudsopgave 5 6 8 9 11 Inschrijven als woningzoekende Huurbetaling Huurtoeslag Inschrijving Burgerzaken Energieleverancier Inboedelverzekering Gebreken Ventileren

Nadere informatie

Informatiefolder WoningNet

Informatiefolder WoningNet 1 Informatiefolder WoningNet Op zoek naar een huurwoning in de Stadsregio Amsterdam De woningcorporaties uit vijftien gemeenten in de Stadsregio Amsterdam bieden hun beschikbare huurwoningen aan via één

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Seniorenappartementen Reageer via WoningNet. Wonen in het Lopikhof

Seniorenappartementen Reageer via WoningNet. Wonen in het Lopikhof Wonen in het Lopikhof Amsterdam Gaasperdam Seniorenappartementen Reageer via WoningNet * Lichte appartementen * 2 kamers * Vrij uitzicht * Groene omgeving * Vlakbij metro * Voor 65 jaar of ouder Contact

Nadere informatie

Informatiefolder WoningNet

Informatiefolder WoningNet 1 Informatiefolder WoningNet Op zoek naar een huurwoning in de Stadsregio Amsterdam De woningcorporaties uit vijftien gemeenten in de Stadsregio Amsterdam bieden hun beschikbare huurwoningen aan via één

Nadere informatie

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij mijneikendonk ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Wonen waar u zich thuis voelt Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Algemene Informatie Aan de Jan van Galenlaan in Winschoten realiseert Acantus samen met bouwonderneming Gebr. Benus

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Thema In en om het huis.

Thema In en om het huis. http://www.edusom.nl Thema In en om het huis. Les 22. Een huis zoeken Wat leert u in deze les? Praten over uw huis Informatie over het vinden van een nieuwe woning Praten over wat afgelopen is Veel succes!

Nadere informatie

juli 2006 Stadsvernieuwing Schepenlaanbuurt

juli 2006 Stadsvernieuwing Schepenlaanbuurt juli 2006 Stadsvernieuwing Schepenlaanbuurt INHOUDSOPGAVE INLEIDING 3 STADSVERNIEUWINGSKANDIDAAT WAT HOUDT DAT IN 4 Wanneer wordt u stadsvernieuwingskandidaat 4 Voorrang op woningen in de WoningNet krant

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Urgentiemogelijkheden

Urgentiemogelijkheden Urgentiemogelijkheden Voor huurders van woningen die gesloopt worden www.utrecht.nl Met voorrang een andere woning Omdat uw woning gesloopt wordt, krijgt u voorrang bij het zoeken naar een andere woning.

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Doorzon woning. Jaren 30 woning. Rustige buurt. Nabij de uitvalswegen. Opknapper voor de handige klusser

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Doorzon woning. Jaren 30 woning. Rustige buurt. Nabij de uitvalswegen. Opknapper voor de handige klusser Huizen van Hoekstra & van Eck Breestraat 83, 1541 EC Koog aan de Zaan Jaren 30 woning Rustige buurt Nabij de uitvalswegen Doorzon woning Opknapper voor de handige klusser H17 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Gelijkvloerse voorzieningen Extra slaapkamer mogelijk

Gelijkvloerse voorzieningen Extra slaapkamer mogelijk Huizen vanhendriks Wielewaalweg 7, 7331 EZ Apeldoorn Gelijkvloerse voorzieningen Aantrekkelijke ligging Ruime en zonnige tuin Extra slaapkamer mogelijk Goed onderhouden H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

EE P6 n huis huren/ verhuizen

EE P6 n huis huren/ verhuizen CP6 Een huis huren/ verhuizen In Nederland kunt u een huis huren of een huis kopen. In cruciale praktijksituatie 6 oefent u met het kiezen en huren van een huis en met het doorgeven van uw verhuizing.

Nadere informatie

Urgentiemogelijkheden

Urgentiemogelijkheden Urgentiemogelijkheden www.utrecht.nl April 2010 Voor huurders van woningen die gesloopt worden Met voorrang een andere woning Omdat uw woning gesloopt wordt, krijgt u voorrang bij het zoeken naar een andere

Nadere informatie

Huurwoningen uit de hele regio!

Huurwoningen uit de hele regio! Huurwoningen uit de hele regio! SOCIALE HUURWONINGEN IN HOLLAND RIJNLAND Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Op www.woningnethollandrijnland.nl staan alle sociale huurwoningen van de woningcorporaties

Nadere informatie

Seyster Veste biedt koopwoningen aan met fikse kortingen

Seyster Veste biedt koopwoningen aan met fikse kortingen Seyster Veste biedt koopwoningen aan met fikse kortingen Hoe werkt het: Koopgarant en Slimmer Kopen Denise Hubers: Vraagbaak voor kopers t Hof van Zeist - wonen met het centrum om de hoek Koopbijlage Betaalbaar

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Inschrijven en woningtoewijzing

Inschrijven en woningtoewijzing Wilt u een woning huren bij Destion? In deze brochure kunt u lezen hoe dat werkt en wat u kunt doen om in aanmerking te komen voor een huurwoning van onze woningcorporatie. Inschrijven U komt voor een

Nadere informatie

Huurwoningen uit de hele regio! 106140105 WoningNet A5 folder uitleg website 06-03.indd 1 06/03/14 11:15

Huurwoningen uit de hele regio! 106140105 WoningNet A5 folder uitleg website 06-03.indd 1 06/03/14 11:15 Huurwoningen uit de hele regio! 106140105 WoningNet A5 folder uitleg website 06-03.indd 1 06/03/14 11:15 SOCIALE HUURWONINGEN IN HOLLAND RIJNLAND Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Op www.woningnethollandrijnland.nl

Nadere informatie

Wonen in Gouda. Hoe vind je in Gouda een huis?

Wonen in Gouda. Hoe vind je in Gouda een huis? Wonen in Gouda Hoe vind je in Gouda een huis? februari 2010 Hoe vind je in Gouda een huis? Over het kopen of huren van een huis in Gouda hebben veel mensen vragen. U wellicht ook. Bijvoorbeeld waar u moet

Nadere informatie

ONDERNEMINGSPLAN volkshuisvesters

ONDERNEMINGSPLAN volkshuisvesters ONDERNEMINGSPLAN 2016 2020 volkshuisvesters ONDERNEMINGSPLAN 2016 2020 volkshuisvesters 1 inhoud ONZE VISIE 4 INHOUD ONZE MISSIE 4 ONZE DOELEN 5 1. KLANTGERICHT DIENSTVERLENEN 6 2. BETAALBARE WONINGEN

Nadere informatie

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Een dagje ouder Ouder worden Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Een dagje ouder, 2013 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern

Nadere informatie

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop Ik zoek een woning Woonwensen staan voorop Wij verhuren zo n 2.200 woningen in alle kernen van de gemeente Laarbeek. In soorten en maten, goed, gevarieerd en betaalbaar. Voor gezinnen, stelletjes en alleenstaanden.

Nadere informatie

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 13 mei 2014 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen: Van

Nadere informatie

Antwoorden Thema 6 Wonen

Antwoorden Thema 6 Wonen Antwoorden Thema 6 Wonen Luisteren Oefening 2 1 b Hun etage is te klein. 2 een grote woonkamer twee slaapkamers een tuin of een balkon een nieuw huis in of vlakbij het centrum wonen 3 a maximaal 250.000

Nadere informatie

RESULTATEN WOONONDERZOEK PURMEREND UPDATE MAART 2015

RESULTATEN WOONONDERZOEK PURMEREND UPDATE MAART 2015 Inhoud 1. Woningvoorraad 2 2. Huishoudens 4 3. Huishoudens in woningen 5 4. Verhuizingen 8 5. Verhuiswensen doorstromers 10 6. Verhuiswensen starters 14 7. Woonruimteverdeling 15 Inleiding Er is heel veel

Nadere informatie

werkt voor en met bewoners in wijken en buurten

werkt voor en met bewoners in wijken en buurten werkt voor en met bewoners in wijken en buurten Oma Geertje vertelt. 2 Welbions: we werken er allemaal. Wij zijn dé woningcorporatie van Hengelo en verhuren meer dan 13.000 woningen aan in totaal 25.000

Nadere informatie

Veelgestelde vragen project Wherepark

Veelgestelde vragen project Wherepark Veelgestelde vragen project Wherepark Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden. Heeft u een vraag en staat deze niet in de lijst? Neem dan contact op met Anita Snel, Consulent Wonen & Leefbaarheid

Nadere informatie

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl Wonen in Sprengenhof Sprengenhof ligt op een prachtige locatie Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum Sprengenhof. Ugchelen heeft een dorps karakter. Dit

Nadere informatie

GRONINGEN Paramaribostraat 33

GRONINGEN Paramaribostraat 33 GRONINGEN Paramaribostraat 33 Huurprijs: 900,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp Woningruil weken Amsteldorp 9 maart 2017 tot en met 3 mei 2017 Woningruil in uw eigen buurt Blijf langer in uw buurt wonen Vind een woning die beter bij u past Hulp bij het vinden van een woning Persoonlijk

Nadere informatie

Huren bij Viverion. ruimte voor leven

Huren bij Viverion. ruimte voor leven Huren bij Viverion ruimte voor leven De vervolgstap hangt af van uw persoonlijke situatie: 1. U huurt al bij Viverion? Dan gebruikt u de optiestap. 2. U huurt nog niet bij Viverion? Dan gebruikt u de aanbod/lotingstap

Nadere informatie

Stationsweg 6-a BN Den Haag. Huurprijs: 723,16 per maand (exclusief 4,59 servicekosten)

Stationsweg 6-a BN Den Haag. Huurprijs: 723,16 per maand (exclusief 4,59 servicekosten) TE HUUR Stationsweg 6-a 2515 BN Den Haag Huurprijs: 723,16 per maand (exclusief 4,59 servicekosten) vrijesector@staedion.nl 088-242 30 00 www.staedion.nl Kenmerken Locatie Energie Stationsweg 6-a verwarming:

Nadere informatie

vraag & antwoord - wat betekenen de sloop- en nieuwbouwplannen in Europarei voor mij als huurder?

vraag & antwoord - wat betekenen de sloop- en nieuwbouwplannen in Europarei voor mij als huurder? vraag & antwoord - wat betekenen de sloop- en nieuwbouwplannen in Europarei voor mij als huurder? Eind mei bent u, als bewoner van Europarei, per brief geïnformeerd over het besluit van de gemeenteraad

Nadere informatie

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 6 Zacheüs (1) Het is erg druk in de stad vandaag. Iedereen loopt op straat. Zacheüs wurmt zich

Nadere informatie

Welkom thuis bij Haag Wonen

Welkom thuis bij Haag Wonen Welkom thuis bij Haag Wonen 1 Thuis bij Haag Wonen U verdient een plek waar u zich ècht thuis voelt. Een goede woning in een prettige buurt. Haag Wonen verhuurt woningen in heel Den Haag. Aan allerlei

Nadere informatie

8 Rijwoningen. Vlinderlaan

8 Rijwoningen. Vlinderlaan 8 Rijwoningen Vlinderlaan Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping (Huisnummer 94j is gespiegeld.) Voorgevel Vlinderlaan Doorsnede hoekwoning 2 HOEKWONINGEN Vlinderlaan 94a en 94j Woningomschrijving

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Wonen en zorg. Leystromen biedt mogelijkheden

Wonen en zorg. Leystromen biedt mogelijkheden Wonen en zorg Leystromen biedt mogelijkheden U wilt zelfstandig blijven wonen, maar u heeft ook behoefte aan wat extra zorg? Dan zijn onze zorgwoningen misschien een uitkomst. Maar u kunt er natuurlijk

Nadere informatie

parteons 100% divers en sociaal Bewonersblad van Parteon, april 2015 nummer 28

parteons 100% divers en sociaal Bewonersblad van Parteon, april 2015 nummer 28 parteons Bewonersblad van Parteon, april 2015 nummer 28 Iets niet pluis bij de buren... Wat kunt u doen? Groot onderhoud Herman Gorterstraat Uiteindelijk zijn we wel tevreden, hoor. Nieuwbouw Morgensterstraat

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 384

GRONINGEN Regattaweg 384 GRONINGEN Regattaweg 384 Huurprijs: 1.170,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op.

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op. Oefenzinnen module 1 1. Ik schrijf me in bij de gemeente. 2. Wat is uw nieuwe adres? 3. Naar welke woonplaats verhuis jij? 4. Ik heb de Nederlandse nationaliteit. 5. Ben jij getrouwd of gescheiden? 6.

Nadere informatie

Verhuurbrochure Haaften Noord

Verhuurbrochure Haaften Noord 18 Levensloopbestendige huurwoningen De Goede Woning Neerijnen Koningsstraat 19 4175 AE Haaften (0418) 59 23 31 info@dgwn.nl www.degoedewoning-neerijnen.nl 1 Inhoud 1. Haaften... 2 2. Haaften Noord...

Nadere informatie

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 12/11/14 1 LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 1. (lezen) Ik.... een lange tekst. 2 Hij.... een moeilijk boek. 3. Zij.... een gemakkelijk tekstje. 4..... jullie veel? Ja, wij.... graag kinderboeken.

Nadere informatie

38 sociale huurwoningen in het hart van de Indische buurt

38 sociale huurwoningen in het hart van de Indische buurt 38 sociale huurwoningen in het hart van de Indische buurt Ontdek Indi In het hart van de Indische buurt in Wormerveer realiseert Parteon maar liefst 38 nieuwe woningen! Het zijn ruime woningen die tegemoetkomen

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

Comfortabel wonen in Zeeland. 15 huurwoningen aan de Burgerveld

Comfortabel wonen in Zeeland. 15 huurwoningen aan de Burgerveld Comfortabel wonen in Zeeland 15 huurwoningen aan de Burgerveld Wonen dicht bij het centrum van Zeeland Op de locatie Burgerveld bouwt Mooiland vijftien huurwoningen. Deze woningen liggen op loopafstand

Nadere informatie

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS 10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS Je huis staat misschien al langere tijd te koop of je gaat je huis binnen korte tijd te koop zetten. Hoe zorg je ervoor dat de kijker een koper wordt? We hebben 10

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 168

GRONINGEN Het Hout 168 GRONINGEN Het Hout 168 Huurprijs: 1.200,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over Passend Toewijzen

Veelgestelde vragen over Passend Toewijzen Veelgestelde vragen over Passend Toewijzen Waar heeft u als woningzoekende met een inkomen tot 35.739 recht op? Voorbeeld 1 Kees is 28 jaar en wil gaan samenwonen met zijn vriendin. Samen verdienen ze

Nadere informatie

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten.

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. Inhoud Verhuizen? We maken het u graag gemakkelijk pagina 3 De huur opzeggen pagina 4 De vooropname pagina 5 De

Nadere informatie

landelijk, licht EN eclectisch interieur

landelijk, licht EN eclectisch interieur interieur landelijk, licht EN eclectisch TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: JAN VERLINDE De bewoners van dit huis woonden eerder al in hetzelfde park. Ze waren het erover eens dat dit het leukste en

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam Veeringplein Nieuwbouw Rosmolenwijk 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam De Rosmolenwijk, dichtbij alles De Rosmolenwijk is zeer centraal gelegen en biedt veel voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

ZELF KLUSSEN IN UW WONING

ZELF KLUSSEN IN UW WONING ZELF KLUSSEN IN UW WONING (zelf aanbrengen van veranderingen) WONINGBOUWVERENIGING ANNA PAULOWNA Woningbouwvereniging Anna Paulowna Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Op

Nadere informatie

De heer H.P. Kip De heer A. Tijssen Portaal Nijmegen Postbus 375 3900 AJ Veenendaal

De heer H.P. Kip De heer A. Tijssen Portaal Nijmegen Postbus 375 3900 AJ Veenendaal De heer H.P. Kip De heer A. Tijssen Portaal Nijmegen Postbus 375 3900 AJ Veenendaal Betreft: Advies voorgenomen verkoop woningen Krayenhofflaan (complex 1062) en de Gildekamp (complex 1176) Nijmegen, 27

Nadere informatie

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug VLEUTEN Huurprijs 920,- / 1300,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl

Nadere informatie

Koop je eigen huis in Hurwenen!

Koop je eigen huis in Hurwenen! Koop je eigen huis in Hurwenen! 2 tweekappers en rij van 4 hoek- en tussenwoningen voor starters www.facebook.com/155000inhurwenen Je eigen nieuwbouwhuis vanaf 155.000 euro vrij op naam. Het kan, aan de

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Wonen in Gouda. Hoe vind je in Gouda een huis?

Wonen in Gouda. Hoe vind je in Gouda een huis? Hoe vind je in Gouda een huis? In deze brochure beantwoorden we de meest gestelde vragen over het kopen of huren van een huis in Gouda. Staat uw vraag er niet bij? Neem voor een sociale huurwoning contact

Nadere informatie

TORENTUINEN. 6 appartementen Taalstraat Vught

TORENTUINEN. 6 appartementen Taalstraat Vught TORENTUINEN 6 appartementen Taalstraat Vught 1 INHOUDSOPGAVE ALLES OVER DE WONINGEN AAN DE TAALSTRAAT... 3 HUURPRIJS... 14 AFWERKSTAAT... 15 DE TEGEL- EN KEUKENPAKKETTEN... 16 MAATWERK IN WONEN... 17 DE

Nadere informatie

1. Ik ben tevreden met mijn huidige woning

1. Ik ben tevreden met mijn huidige woning Oost west, thuis best In onze gemeente worden diverse woningen gebouwd en gerenoveerd. In welke mate bent u het (on)eens met de volgende stellingen. 6 1. Ik ben tevreden met mijn huidige woning 54% 5 4

Nadere informatie

Nieuwbouw Elcomapark (De Rede) te Valkenswaard 36 huurappartementen

Nieuwbouw Elcomapark (De Rede) te Valkenswaard 36 huurappartementen WONINGBELANG ,A Nieuwbouw Elcomapark (De Rede) te Valkenswaard 36 huurappartementen Op het bouwterrein aan de Waalreseweg in Valkenswaard realiseert Woningbelang naast een complex van 28 huurappartementen

Nadere informatie

Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het!

Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het! Starters Renteregeling van Mitros Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het! De Starters Renteregeling is ontwikkeld door woning corporaties, de hypotheek service

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Heeft u na het lezen van de folder vragen over de 28 huurappartementen, neemt u dan contact op met Woonpalet.

Heeft u na het lezen van de folder vragen over de 28 huurappartementen, neemt u dan contact op met Woonpalet. Wonen in de uitbreiding van de Sfinx Wonen in de uitbreiding van de Sfinx Voor u ligt de folder over de uitbreiding van de Sfinx in Zeewolde. In deze folder vindt u informatie over de verschillende appartementen

Nadere informatie

Nieuws. Jaarlijkse uitgave. Huurverhoging. Uitleg en achtergronden Wat betekent het voor u? Zo werkt het De meest gestelde vragen En meer...

Nieuws. Jaarlijkse uitgave. Huurverhoging. Uitleg en achtergronden Wat betekent het voor u? Zo werkt het De meest gestelde vragen En meer... Nieuws Jaarlijkse uitgave Huurverhoging Uitleg en achtergronden Wat betekent het voor u? Zo werkt het De meest gestelde vragen En meer... Info Algemeen Postbus 1502 320 BA Oud-Beijerland Lamborghinilaan

Nadere informatie

WonenaandeAa. 30eengezinswoningen

WonenaandeAa. 30eengezinswoningen WonenaandeAa 30eengezinswoningen Wonen aan de Aa Geachte lezer, In de prachtig groene buurt Beeklust aan de Rombout Verhulstlaan bouwt Beter Wonen 30 grondgebonden woningen. Met Wonen aan de Aa ontstaat

Nadere informatie