Meer winst door betere communicatie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer winst door betere communicatie"

Transcriptie

1 Meer winst door betere communicatie Aansprekende cases uit de praktijk Cisco One

2 Inleiding Inhoud Infiniti Calypso Rotterdam Fujicolor Benelux Horecagroep Zamen De Haan Advocaten & Notarissen Kinderopvang Zuidwest Friesland Minibussen van Flex-i-Trans Vierstroom Zorgring Gouda Scholengemeenschap Stichting Fioretti Teylingen Huisartsenpraktijk Aan de ene kant wilt u als ondernemer flexibel, slagvaardig en vernieuwend zijn, aan de andere kant bent u op zoek naar grip op uw bedrijf. Dit realiseert u met doordachte regels, procedures en ICT systemen. Dit laatste, het controle-denken, heeft als risico dat u vooral stuurt op uw huidige status en minder kijkt naar de dag van morgen. Terwijl u de lat voor de toekomst vaak heel hoog legt. In deze brochure treft u 10 aansprekende praktijkcases die laten zien dat bedrijven die het lef hebben om nieuwe ICT-technologieën te omarmen, de succesverhalen zijn van morgen.

3 4 Infiniti Cisco-technologie in de live-room Een radicaal ontwerp, gebaseerd op de Japanse schoonheidsleer Adeyaka met begrippen als gratie en opwindende sensualiteit. We hebben het hier over... een automerk: Infiniti. Luxe gelieerd aan Nissan. Autorijden als way of life. Onlangs werden in Nederland onder de vlag van Autobinck Holding twee inspirerende Infiniti-centers geopend, een in Barendrecht en een in Amsterdam. De belangrijkste ICT-toepassingen op beide locaties zijn van Cisco.,,De reacties van het publiek zijn overweldigend. Je moet het echt met eigen ogen gaan zien, vertelt Ton Mussert, directeur van Cisco-partner BXT uit Rotterdam enthousiast. De stuk voor stuk prachtige auto s komen in de architectonisch gestileerde omgeving optimaal tot hun recht. Mussert spreekt dan ook niet van een showroom, maar van een live-room.,,in samenspraak met Cisco hebben wij met het Infiniti-merk een uniek samenwerkings verband gesloten. Wij leveren Infiniti met Cisco-producten de beste technologie die er bestaat en wij maken gebruik van de live-rooms om Cisco-technologie aan (potentiële) klanten in volle glorie aan het werk te laten zien. Die technologie is volledig gebaseerd op IP als centrale informatiedrager. De IP-telefonieomgeving - met (Nokia) callconnector - zorgt ervoor dat waar Infiniti-medewerkers buiten de deur gewoon GSM bellen, hun toestellen binnen de Infiniti-centers automatisch overschakelen op WLAN dat als voor keurnetwerk wordt herkend. Dit scheelt aanzienlijk aan telefoonkosten. Bovendien zien de telefoontoestellen er volgens Ton Mussert prachtig mooi uit, met XML-applicatie die het bijvoorbeeld mogelijk maakt het Infiniti-logo op display te tonen.

4 6 Calypso Rotterdam Europese luxe ontmoet Japanse topservice, luidt een van de credo s van Infiniti. Het is vertaald naar de Infiniti-centers die overal in de wereld de sfeer van een boutique in een luxe vijfsterrenhotel uitstralen. Voor de centers in Nederland adviseert en implementeert BXT Cisco-oplossingen voor spraak- en datacommunicatie. Zo beschikken de locaties in Barendrecht en Amsterdam over een digitaal mediasysteem. Naast elke auto staat een zuil met ingebouwde monitor, waarop telkens verse filmpjes van die auto worden getoond die kunnen worden ge-uploaded bij het Europees Infiniti-hoofdkantoor in Zwitserland. Een revolutionair interactief HD-informatiescherm centraal in de live-room stelt potentiële klanten in staat via touch screen de Infiniti van hun dromen te scheppen. Kleur, wielen en interieuraankleding veranderen naar ieders persoonlijke wens in een 360 graden 3D projectie. Neem daarbij nog de meubilering van de centers met kostbare spullen, en de perfecte omgeving om de automodellen te bekijken en te ervaren is compleet. Mede dankzij BXT, partner van Cisco. Optimale bereikbaarheid dankzij Cisco technologie Het moet de droom zijn voor elke ICT-ondernemer met ambitie. Op een toplocatie in een topstad verrijst een ultramodern woongebouw, waarin up to date domotica en dienstverlening worden toegepast en jouw bedrijf mag daarbij adviseren en de boel implementeren. Het is de realiteit voor Cisco-partner Next ICT Solutions uit Roosendaal/Bergen op Zoom. Centrum Rotterdam, Mauritsweg, tegenover het nieuwe centraal station. Hier realiseert De Wilgen Vastgoed een woonconcept dat zijn tijd ver vooruit is. Calypso: 407 appartementen, penthouses en commerciële ruimtes met internationale allure. Het gebouw beschikt straks over een servicebalie, valet parking voor 500 auto s, vergaande domotica-functionaliteit in elk appartement, een RFid-toegangscontrole-systeem en diverse andere technieken die comfort en veiligheid verhogen.,,bijzonder aan dit verhaal is dat integraal IP wordt toegepast in plaats van de traditionele E-installatie, vertelt algemeen directeur van Next ICT Solutions, Martin Verburgh.,,De volledige infrastructuur is gebaseerd op IP bekabeling, met alle daarbij benodigde Cisco-apparatuur, zoals switches en routers, kortom de complete backbone wordt met Cisco apparatuur opgebouwd. Op de ouderwetse manier worden televisie, telefoon, internet, camerabewaking, intercom, klimaatbeheersing en ICT afzonderlijk geregeld en is integratie van techniek nauwelijks aan de orde. Elke leverancier heeft zijn eigen beheercontract;

5 8 schaalvoordelen zijn nauwelijks te behalen. In De Calypso is IP de basis voor comfort, veiligheid en gemak. Alle appartementen krijgen een domotica touch-screen, waarmee bewoners de gordijnen, het licht, de verwarming, de alarmering en muziek centraal eenvoudig kunnen bedienen en tevens (naar wens) een keur aan diensten kunnen bestellen. Zo is het mogelijk om de servicebalie boodschappen te laten aannemen, kleding te laten stomen, gebruik te maken van een maaltijdenservice, de auto te laten voorrijden of de hond te laten uitlaten. De meldkamer van de dienstenleverancier is 24 uur per dag bereikbaar. Maar de IP-structuur (uiterst betrouwbaar, want redundant opgebouwd) regelt meer, aldus Verburgh. Zoals telefonie, functionaliteit en informatiezenders, IP TV, intercom, internet, toegangscontrole, camerabewaking, sturing van liften...,,het onderhoud en beheer loopt via één centraal managementsysteem. De voordelen zijn: minder werkzaamheden op locatie; minder hardware; minder onderhoudscontracten en optimale benutting van de functionaliteit. De Wilgen Vastgoed koos voor Next ICT Solutions als adviseur vanwege de ervaring die Next ICT eerder opdeed in Spanje. Daar werd een ouderenressort eveneens met Cisco ingericht, ook op IP-basis met daaraan gekoppelde diensten. Maar zoveel luxe kost toch een vermogen? Verburgh:,,Het is in aanschaf inderdaad duurder dan een conventioneel systeem, maar - en nu komt het - er zit een slim businessmodel achter, waardoor dat in de exploitatiefase weer wordt terugverdiend. Dat werkt zo: de maatschappij die de servicediensten exploiteert levert diensten aan de bewoners die tegen een lager tarief ingekocht worden. De exploitatie kost minder door de IP infrastructuur, waardoor er toch marktconform aangeboden kan worden aan de bewoners. Initiële kosten voor traditionele bekabeling vervallen, waardoor aansluitkosten voor bijvoorbeeld televisie, internet, telefoon en dergelijke buiten de kosten structuur vallen. Er hoeft niet te worden bekabeld tot in elk appartement, maar slechts met één (glasvezel)kabel tot aan de computerruimte van het complex. Daar neemt IP van Cisco het volledig over. De bouw van De Calypso is inmiddels in volle gang. De oplevering is in 2012.

6 10 Fujicolor Benelux Medewerkers liepen met drie toestellen op zak... De intrede van het digitale tijdperk betekende een aardverschuiving op het gebied van fotografie. De ene revolutie volgde de andere op. Fujicolor Benelux in Steenbergen bewees keer op keer met alle veranderingen mee te kunnen gaan. Onlangs voerde Fujicolor Benelux op ICT-gebied een modernisering door. Het bedrijf beschikte reeds over Cisco-infrastructuur. Samenwerking met Nobel ICT uit Naarden (Cisco Unified Communicationsspecialist) deed de rest. Fujicolor Benelux is marktleider op het gebied van foto-finishing, Het gaat daarbij tegenwoordig om afwerking van foto s en posters in meest ruime zin en op diverse materialen, zoals bijvoorbeeld canvas. Ook worden in Steenbergen, waar 200 mensen werken, kalenders en fotoboeken geproduceerd. Het bedrijf innoveert voortdurend. Momenteel wordt hard gestudeerd op de mogelijkheid om beelden op alternatieve materialen af te drukken. Door een bepaalde combinatie ontstaat een diepte-effect.,,op het gebied van communicatie kampten we met een aantal problemen, vertelt ICT-manager bij Fujicolor Benelux, Johan van Gelder.,,We werkten met een verouderd voice response systeem, waardoor klanten lang moesten wachten, accountsupport te weinig inzicht had in wie waarover belde en klantvragen, over bijvoorbeeld de status van een order, niet adequaat beantwoord konden worden. We werkten bovendien met een DECT-telefoniecentrale. Die moest dringend vervangen worden.

7 12 Horecagroep Zamen Medewerkers liepen met drie toestellen op zak: een DECTtelefoon, een mobiele telefoon én een pda (personal digital assistant). Fujicolor Benelux ging op zoek naar een dynamische oplossing, samen met Cisco-partner Nobel, expert op het gebied van IP Telefonie, draadloos werken en ( )-applicaties.,,een oplossings gerichte club met hart voor de zaak, complimenteert Van Gelder.,,DECT is omgezet in wireless IP van Cisco (Call manager), een combinatie van mobiele telefonie en up to date VoIP-telefonie, met alle functies geïntegreerd in één toestel. Bijkomend voordeel, aldus Van Gelder, was dat op basis van softwareoplossingen tal van extra mogelijkheden werden ontsloten.,,we bellen nu stukken goedkoper en het geheel is veel minder complex. We kunnen zien wie er belt en informatie over de beller is eenvoudig op te vragen. Binnenkort kan de receptie bovendien zien of iemand aanwezig is en in outlook in agenda s kijken. Alle toestellen zijn makkelijk te installeren, op afstand te beheren, beveiligd en geupdated. Tenslotte is er in het gehele gebouw draadloos netwerk en is support van de productieafdeling nu een stuk makkelijker. Kortom, een nuttige investering die zich snel terugverdient, aldus Van Gelder, ook omdat het deels vervanging impliceerde van de oude installatie, die aan onderhoud best wat vergde.,,het is nog even wennen voor de mensen - we hebben ze in het begin best moeten overtuigen - maar de voordelen zijn nu voor iedereen duidelijk. Cisco Communications Manager op het strand Op een gala-avond in december in Amsterdam kreeg oprichter en directeur John de Jong van Horecagroep Zamen als toonaangevende horecaondernemer een belangrijke onderscheiding. Twee strandclubs, vier restaurants en een partycentrum annex restaurant in de regio Den Haag/Scheveningen zijn zeer succesvol. Afzonderlijk dankzij een eigen look-and-feel, slim centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor van Zamen in Den Haag. Het betrekken van dat nieuwe Haagse kantoor in 2008 werd aangegrepen om de onderlinge communicatie van alle locaties eens goed onder de loep te nemen.,,er was behoefte aan meer efficiëntie op ICT-gebied en aan kostenbesparing op infrastructureel niveau, vertelt Arshad Rizvi, event manager bij Zamen en daarnaast verantwoordelijk voor de ICT van de groep. Vóór het ontstaan van Zamen in 2006 waren de zeven locaties zelfstandig, ook op ICT- en telecommunicatiegebied.,,ieder had zijn eigen hardware, randapparatuur en eigen telecom-abonnementen. Alleen de pinautomaten en de kassa s kwamen van dezelfde leveranciers. Door te centraliseren konden we de controle op onze bedrijfsprocessen verbeteren. Arshad Rizvi deed onderzoek om te zien welke voordelen Zamen zou kunnen halen uit het centraliseren van zijn ICT. Die bleken aanzienlijk. Hij kreeg groen licht van de directie om te gaan onderhandelen met een aantal partijen om te zien wie de beste prijs/kwaliteit-verhouding kon leveren. Cisco kwam daar als beste uit en bracht Zamen voor de implementatie in contact met Cisco-partner Ask Roger! De oplossing bestond uit een centraal geplaatste Cisco Communications Manager en een

8 14 IP VPN-netwerk tussen het hoofdkantoor en alle locaties. Via dit IP VPN loopt alle communicatie: telefonie, internet, , kassainformatie en pinverkeer. Op alle locaties zijn de telefoon- en internetlijnen opgeheven, zodat er minimale kosten op de locaties zijn. De nummers worden via een SIP-trunk centraal op het Ciscoplatform afgeleverd. Enkel de faxlijn per locatie is nog analoog gebleven. Hierop is ook de alarmlijn geactiveerd. Zijn de beoogde voordelen ook werkelijkheid geworden? Arshad Rizvi.,,Onze bereikbaarheid is sterk verbeterd. Sales- en marketingtrajecten kunnen nu vanuit één centraal nummer en niet als vroeger via verschillende nummers. De kostenbesparingen zullen we vooral op termijn gaan realiseren. Intern telefoneren gebeurde vaak mobiel. We bevorderen dat inter-locatiebellen voortaan via het eigen netwerk gaat. veiligheid van onze bedrijfsprocessen gewaarborgd. Ook de IP-camera s voor bewaking en toezicht zijn aangesloten op de VPN. Zelfs de muziek wordt centraal geregeld, en niet meer per locatie met een eigen oplossing.,,muziek versterkt de identiteit van een locatie en wordt dus op maat uitgezocht. Per locatie kunnen we een keuze maken uit het totale aanbod. De muziek-updates versturen we via VPN. Mede door dit alles is Horecagroep Zamen volgens Arshad Rizvi klaar voor zomer.,,waar het nu enkel nog van afhangt, is de zon! Ook het beheer gaat volgens Rizvi veel soepeler. Negentig procent van de werkzaamheden worden op afstand verricht, ook op de locaties. Zo hebben we de beheerkosten omlaag kunnen brengen en is de

9 16 De Haan Advocaten & Notarissen De Haantjes met Cisco UCM klaar voor de toekomst Conflicten kun je beter voorkomen dan achteraf oplossen. Deze stelregel van De Haan Advocaten & Notarissen past uitstekend bij de keuze die dit gerenommeerde kantoor onlangs maakte toen het aankwam op een communicatieoplossing. Het bedrijf kwam uit bij Cisco, via Comm-Line Telematica uit Zwolle. De Haan Advocaten & Notarissen, 29 jaar geleden opgericht door Winfryd de Haan, telt 135 medewerkers. Begin dit jaar werd in Groningen langs de A7 een gloednieuw kantoorpand betrokken, vlakbij de Euroborg. Daarnaast heeft De Haan vestigingen in Leeuwarden, Assen, Zwolle en Almere. Vorig jaar werd het kantoor uitgeroepen tot het snelst groeiende kantoor van Nederland. Winfryd de Haan heeft volgens ingewijden een groen-wit hart. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van de businessclub van FC Groningen. Zoals altijd in skyboxen, wordt dan door collegazakenlui stevig aan je getrokken, zeker als er iets te verdienen valt. Zo ook toen bekend werd dat De Haan, tegelijk met het betrekken van het nieuwe kantoor, wilde overschakelen op een nieuw data/telefonienetwerk voor alle zes vestigingen. Er volgden tal van aanbiedingen, maar dé oplossing zat er niet bij. Die kwam (toch) van Comm-Line, sinds 2001 IT-huisleverancier van De Haan.,,Wij hadden de oplossing die precies aansluit bij de behoeften, aldus Jaap Meijer van Comm-Line.,,De wens was een nieuwe telefooncentrale op de nieuwe locatie en communicatie

10 18 Kinderopvang Zuidwest Friesland tussen de verschillende vestigingen, zowel voor data als spraak. De beste oplossing bleek Cisco Unified Communications Manager (BE), die telefonie centraliseert.,,verschil met vroeger is dat op de server in Groningen eerst uitsluitend dataverkeer was gecentraliseerd. Met de CUCM BE werd het mogelijk om ook het telefonieverkeer te centraliseren. Tevens zijn data en voice geïntegreerd. Groot voordeel is dat De Haan nu toe kan met één telefoniereceptie die alle gesprekken doorleidt. De overige recepties hoeven geen telefoonverkeer meer af te handelen. Dit betekent niet alleen een kostenvoordeel maar ook een functioneel voordeel. Deze ene telefoniereceptie kan het telefonieverkeer over de hele organisatie monitoren. De Haantjes, noemen ze in het wereldje de advocaten en notarissen op het kantoor. Een geuzennaam die past bij de mentaliteit. Gedrevenheid en betrokkenheid zijn bij De Haan Advocaten & Notarissen de twee belangrijkste pijlers waarop het succes van het kantoor is gestoeld: Wij vechten voor onze klanten. Deze mentaliteit - gáán voor het beste - spreekt Jaap Meijer van Comm-Line Telematica zéér aan. Niet voor niets is Comm-Line geregistreerd partner van Cisco. De Haan kan met IP Cisco UCM BE de ambities waarmaken en past state-of-the-art technologie toe in de huidige bedrijfsprocessen. Zo beschikken alle vestigingen over draadloze netwerken die door GSM s van medewerkers als voorkeursnetwerk worden herkend. Het netwerk is optimaal beveiligd en valt uit te breiden met voor De Haan relevante applicaties. De implementatie in het nieuwe hoofdkantoor in Groningen is inmiddels gereed. De overige vestigingen volgen binnenkort. Locaties in dertien gemeenten aan elkaar gekoppeld Bereikbaarheid onder één centraal nummer en een netwerk om voorlopig jaren mee vooruit te kunnen, vooral gelet ook op het uit te breiden aantal locaties. Die wens legde stichting Kinderopvang Zuidwest Friesland op tafel bij Viadata Automatisering in Heerenveen. De automatisering en de communicatie waren bij de organisatie aan vervanging toe. Momenteel vindt de implementatie plaats van Cisco Unified Communications Manager (UCM). Eén systeem voor data- en telefoonverkeer. K inderopvang ZW Friesland, met hoofdvestiging in Witmarsum, verzorgt diverse vormen van kinderopvang in Friesland vanuit locaties in dertien gemeenten. De organisatie (160 medewerkers) is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Tot nu toe beschikten enkele locaties over een eigen telefooncentrale en werd op de kleinere locaties uitsluitend mobiel gebeld. Erg kostbaar en bovendien niet de beste manier van intern communiceren. Vandaar dat uitgebreid werd omgekeken naar een alternatief. Al snel hebben we de klant kunnen overtuigen dat in plaats van overal een telefooncentrale te plaatsen, het veel verstandiger was om moderne techniek te benutten. De oplossing was de locaties via glasvezel en koper aan elkaar te koppelen, waardoor tegelijkertijd data- én telefoonverkeer kan worden onderhouden, aldus Robin Postma, accountmanager van Viadata Automatisering.

11 20 Kinderopvang ZW Friesland is sinds 2003 klant van Viadata, dat voor de organisatie tevens het systeembeheer voor zijn rekening neemt. Viadata Automatisering adviseerde Cisco UCM als verreweg het meest geschikte systeem.,,weliswaar niet de goedkoopste, wel de mooiste en beste oplossing, aldus Postma.,,UCM is redundant uitgevoerd, zodat het systeem blijft functioneren, mocht er iets defect of verloren gaan. Uiterst betrouwbaar dus, optimaal beveiligd en door ons goed te onderhouden. In Witmarsum en Bolsward wordt bovendien gebruik gemaakt van WLAN techniek (draadloos). Het gebruiksgemak en de kostenbesparing - voortaan wordt intern gratis gebeld - zal de klant zeker in de praktijk gaan ervaren. hoe het er aan toegaat op de groep. Dat Kinderopvang ZW Friesland voor Cisco en Viadata Automatisering koos, komt door de vertrouwensrelatie die de afgelopen jaren tussen partijen is opgebouwd. Groot voordeel was bovendien de mogelijkheid van Cisco Easy Lease, waarbij de investering gespreid wordt betaald en in de eerste drie jaar geen rente hoeft te worden betaald. De komende maanden wordt het netwerk vanuit Witmarsum en Bolsward gefaseerd naar alle locaties uitgerold met een IP-VPN netwerk van KPN.,,Voor alle betrokkenen is dit een fantastisch resultaat. Met Cisco UCM zijn bovendien tal van uitbreidingen te realiseren, blikt Postma vooruit.,,denkbaar in dit geval is een uitbreiding met webcams. Niet alleen om als bewakingscamera s in te zetten voor het pand, maar ook als communicatiemiddel en om ouders te kunnen laten meekijken

12 22 Minibussen van Flex-i-Trans Eenvoud. Overal, altijd Op de website van Flex-i-Trans staat een alleraardigst filmje waarop te zien is hoe een chauffeur van een busjescentrale zich in een verouderd busje drie keer in de rondte werkt: stoelen eruit, rolstoelbeugels erin, beugels los, stoelen er weer in, enzovoorts. Even later rijdt hij trots rond in een Flex-i-Trans-bus: in enkele seconden geschikt te maken voor vervoer van invaliden passagiers en valide gebruikers, of een combinatie daarvan. lex-i-trans, F gevetigd in Velddriel, is specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van stoelsystemen voor rolstoel-/personenvervoer. Het bedrijf voorziet minibussen van een uitgekiend systeem waarmee razendsnel wordt omgeschakeld van regulier naar bijzonder vervoer. In de vloer geïntegreerde bevestigingsgordels passen op elke rolstoel. Het gaat hier om een wereldproduct van een bedrijf dat daarom de vleugels internationaal wil uitslaan. In vijf landen zijn daartoe met bedrijven reeds licentieovereenkomsten afgesloten. Tijd voor aanscherping en uitbreiding van de ICT-omgeving bij Flex-i-Trans. Hoogste tijd voor Cisco dus. Om de telefonische bereikbaarheid te verbeteren en klanten beter en sneller te kunnen bedienen, combineerde Cisco-partner PROXSYS uit Gorinchem de voor delen van draadloze (IP) DECT-toestellen met een moderne IP-centrale. Cisco Unified Communications zorgt voor optimalisering van de interne communicatie tussen de 35 werkplekken en de externe communicatie op basis van één netwerk voor data- en telefonie. De investering in deze technologie

13 24 Vierstroomzorgring Gouda werd ondergebracht in een Cisco Easy Lease overeenkomst. Tevens heeft Flex-i-Trans alle hardware en software vervangen en is al het beheer ervan ondergebracht bij PROXSYS. Paul van Gastel, salesmanager bij PROXSYS:,,Alle computers, notebooks, serverkracht en licenties worden naar rato van het aantal actieve werkplekken bij Flex-i-Trans op maandbasis bij ons gehuurd. Zodra Flex-i-Trans groeit of krimpt, groeien of krimpen de kosten evenredig mee. In plaats van spullen aan te schaffen en af te schrijven staat ICT nu als maandelijkse kostenpost op de balans. De volledige verantwoordelijkheid voor ICT wordt hiermee uitbesteed, zowel op financieel, technisch als functioneel vlak. We zien deze trend snel ontwikkelen binnen het professionele MKB. Vanuit haar eigen datacenter biedt PROXSYS verschillende Managed Services aan, zoals een geautomatiseerd virusscan-systeem voor alle werkplekken, spamfiltering op het verkeer, Online Back Up, Managed VPN (een uiterst veilige oplossing om vanuit huis én onderweg op het netwerk van Flex-i-Trans in te loggen (ook met de softwaretelefoon) en Monitoring, dat wil zeggen: op afstand houdt PROXSYS alle apparatuur en processen bij Flex-i-Trans in de gaten.,,het netwerk ligt als het ware aan de hartbewaking.,,ideaal, gelet op onze internationale ambities, toont general manager van Flex-i-Trans Guus van Weegberg zich zeer tevreden.,,het netwerk en de functionaliteiten maken het mogelijk om nieuwe vestigingen snel en efficient aan te sluiten. Door de overeenkomst met PROXSYS, waarin alles op het gebied van hardware, software, licenties en beheerdiensten is ondergebracht, kan de groei zich in elk door ons gewenst tempo voltrekken. Hoeveel of hoe weinig ICT wij ook afnemen, we ontvangen daarover maandelijks een overzichtelijke factuur. Ook in financieel opzicht zijn we op deze manier optimaal flexibel. Cisco Unified Communications steeds vaker toegepast in de zorg Vierstroomzorgring in Gouda levert zorg met passie. De organisatie houdt zich bezig met thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verpleeghuiszorg, verzorgings huiszorg, uitleen, huur en koop van zorghulpmiddelen en levert hulp bij huishouden. Gewerkt wordt vanuit maar liefst 93 locaties, een situatie die mede is ontstaan door een aantal fusies. Zeven vestigingen doen (tevens) dienst als kantoor. ocaties L die door fusie met elkaar gaan samenwerken beschikken doorgaans over verschillende telefooncentrales. Technisch is het dan geen aanbeveling om die in elkaar te schuiven, zegt Jørn van der Ham salesconsultant bij Ciscopartner TeleSpectrum in Capelle aan den Ijssel. Vierstroomzorgring besloot dan ook tot een complete modernisering van de in- en externe telecommunicatie, een klus uitgevoerd door TeleSpectrum, die van die zijde net zoveel passie vergt als het door de klant in praktijk gebrachte zorgmodel.,,elke locatie beschikt over tussen 15 en 25 toestellen, geeft Jørn van der Ham een indruk van de omvang van de operatie.,,unified Communications van Cisco is de perfecte oplossing in zo n situatie. De grootste voordelen, los van de uiteindelijke kostenbesparing, zijn de schaalbaarheid (onbeperkt uit te breiden met alle denkbare

14 26 applicaties), het eenvoudige operationele beheer en last but not least de beveiling. Van der Ham:,,Die zit bij Ciscoals het ware in het dna. Dat Vierstroomzorgring als IToplossing voor TeleSpectrum koos, vloeit logisch voort uit het reeds geruime tijd tot volle tevredenheid bestaande contact tussen beide partijen. TeleSpectrum biedt een totaalconcept voor vaste en mobiele communicatie, opereert landelijk, bedient klanten uit diverse sectoren en heeft veel ervaring in de zorg. Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen unit voor gecertificeerde bekabeling. TeleSpectrum gebruikt uitsluitend bewezen technologie (Cisco) en laat dat potentiële klanten graag zien. Zo werd in 2006 speciaal voor IT-managers in zorginstellingen samen met Cisco een reis naar San José (VS) georganiseerd om hen kennis te laten maken met de nieuwste producten. Ook de ITmanager van Vierstroomzorgring was daar bij. IP telefoontoestellen. De aanleg geschiedt gefaseerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van zogeheten sip trunks, een oplossing die de voordelen van VoIp (spraak en data over internet) combineert met (vooralsnog) behoud van de oude telefooncentrale(s). De implementatie is momenteel in volle gang. Met Vierstroomzorgring is contractueel geregeld dat elke migratiestap binnen een jaar wordt terugverdiend. Jørn van der Ham:,,Dat gaan we makkelijk halen. Om alle 93 vestigingen van de zorginstelling goed met elkaar te laten praten, levert TeleSpectrum Cisco telefonie- en call centre applicatie, voic , switching en

15 28 Scholengemeenschap Stichting Fioretti Teylingen Cisco kennen wij als gerenommeerde partij Het overdragen van waarden als verantwoordelijkheid, respect en verdraagzaamheid, staat in de missie van scholengemeenschap Stichting Fioretti Teylingen in Voorhout even prominent vermeld als kwaliteit van het onderwijs en toekomstgerichtheid. Bij een dergelijke visie en ambitie past een up-to date ICTomgeving en dat is waar de sterk groeiende scholengemeenschap in de bollenstreek voor gaat. Samen met Cisco-partner Korton Group uit Hoofddorp. Om de omvang van de operatie aan te geven: Stichting Fioretti Teylingen bestaat uit acht scholen met 5500 leerlingen en 600 personeelsleden. De diverse locaties, met in totaal circa 1600 werkstations, liggen gemiddeld 10 kilometer uit elkaar, verbonden door 128 kilometer darkfiber glas vezel. Het aantal werkstations zal zich de komende jaren naar verwachting uitbreiden tot 2500.,,Onze scholen zijn ook op ICT-gebied enorm gegroeid, vertelt directeur Ton de Groot. Hoofd ICT Bastiaan Topper:,,Het systeem telkens maar uitbreiden zorgde voor een wirwar aan servers. We liepen tegen een grens aan. Dus ging men op zoek naar een doelmatig, inzichtelijk en eenvoudig te beheren nieuw systeem. De Groot:,,Toen de schoolgemeenschappen in 2008 werden samengevoegd was dat hét moment om te investeren. Bastiaan Topper stelde een plan op en sprak met een aantal dark fiberleveranciers. Voor de benodigde apparatuur werd contact gezocht met de Korton Group, waarmee al jarenlang tot volle tevredenheid wordt samengewerkt. Korton adviseerde direct apparatuur van Cisco Systems.,,Cisco kennen wij als gerenommeerde partij. Als Fioretti College hadden we via Korton bovendien al eerder

16 30 Huisartsenpraktijk Cisco-apparatuur betrokken. De migratie van het nieuwe netwerk, waarvan de voortgang voor alle betrokkenen op school te volgen is via internet, is momenteel in volle gang: het leggen van glasvezel tussen de vestigingen, de centralisatie van de netwerkverbindingen vanuit twee datacentra in Lisse en Voorhout, het inrichten van een wireless omgeving voor alle acht vestigingen, het uitrollen van IP telefonie en upgrading van het netwerk voor de toekomst. De bedoeling is dat alles medio mei 2009 functioneert. Topper:,,Het levert straks een fors aantal voordelen op. Het systeem is betrouwbaar, flexibel uit te breiden en hoogwaardig beveiligd. En uiteraard levert het een enorme kwaliteitsverbetering voor onze gebruikers op. Op audiovisueel gebied (streaming media) bijvoorbeeld kan straks veel meer, ook al in combinatie met de digitale schoolborden (notities en interactieve lesmethode) waarmee steeds intensiever wordt gewerkt. De investering (een half miljoen) euro is volgens Ton de Groot dan ook zeer verantwoord.,,we hebben bewust gekozen voor een duurzame oplossing. Door de continuïteit en het eenvoudige beheer zijn we op lange termijn goedkoper uit dan wanneer we op de oude manier waren doorgegaan. Optimale bereikbaarheid dankzij Cisco technologie De huisartsenpraktijk Huisartsen zijn slecht bereikbaar, zelfs in spoedgevallen. Dat concludeert de Inspectie voor de Gezondheidszorg na onderzoek. Onacceptabel, vindt de inspectie, die strenger gaat controleren. Telefoontjes moeten binnen twee minuten worden beantwoord; spoedtelefoontjes binnen een halve minuut. Cisco-specialist Avit Systems uit Nieuwegein helpt huisartsen met een speciale contact center zorgdienst. Huisartsen kunnen hun bereikbaarheid eenvoudig verbeteren door gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden van IT, internet en telefonie-integratie. Avit Systems ontwikkelde speciaal voor de eerstelijnszorg, zoals huisartsenpraktijken contact center service voor het maken van afspraken en het aanvragen van herhalingsrecepten. Algemeen directeur Ronald Kraanen:,,Huisartsen beschikken vaak nog over een traditionele telefooncentrale met een analoge lijn of misschien een ISDN2-lijn, waarbij de praktijk (uiteraard) vaak in gesprek is, dus niet bereikbaar. Op basis van Cisco Unified Communications en door ons ontwikkelde software leveren wij IP contact- en telefonieservices via twee externe datacenters, zodat een praktijk 24 uur per dag, met professionele continuïteitsbewaking, over toegang tot het internet en tegelijkertijd acht parallelle telefoonlijnen beschikt. Bij meer dan acht bellers worden de overige gesprekken tijdens piekuren in het datacenter

17 32 opgevangen, waardoor de bellers niet de bekende ingesprektoon krijgen, terwijl altijd de mogelijkheid bestaat spoedgevallen direct door te schakelen. De gesprekken die via het data center binnenkomen worden gesorteerd op prioriteit en aangeleverd via een beeldscherm aan de doktersassistente. Zo kunnen gesprekken die uitsluitend over het aanvragen van medicijnen gaan, zonder tussen komst van de assistente direct worden ingesproken en automatisch worden doorgestuurd naar een box. Spoedgesprekken worden ondertussen naar de juiste plek doorgeschakeld, bijvoorbeeld de gsm van de arts. Minder dringende gesprekken worden in de wachtrij geplaatst en afgehandeld. De assistente kan daarbij op een scherm zien hoeveel gesprekken er zijn en met welke prioriteit. Kraanen:,,Voordeel is dat de artsenpraktijk het systeem kan programmeren en personaliseren door zelf de meldteksten in te spreken en te koppelen aan tijdstippen, zoals een pauze. Bovendien kan het systeem aan een website worden gekoppeld, waarop een patiënt kan zien hoe druk het op een bepaald moment is bij de dokter, waarop hij of zij kan besluiten beter even later te bellen. De zorgdienst van Avit Systems wordt inderdaad als dienst afgenomen. In plaats van te moeten investeren in een dure telefooncentrale, wordt de huisartsenpraktijk op een datacenter aangesloten, waarvoor per toestel maandelijks een bedrag in rekening wordt gebracht. Doordat gebruik wordt gemaakt van budgetinternetlijnen kon deze grootzakelijke toepassing ook voor de kleinere praktijk, tegen een aantrekkelijke prijs per werkplek, beschikbaar komen. Volgens Ronald Kraanen zijn er al enkele tientallen huisartsen op de dienst aangesloten en is die intussen ook bij andere MKB-bedrijven geïmplementeerd.,,gesprekken sorteren op prioriteit werkt bijvoorbeeld ook heel goed bij het afwikkelen van klachten door een serviceafdeling.

18 34 Deze brochure is mede mogelijk gemaakt door: BXT Telecom Kasteelweg BN Rotterdam T +31 (0) Next ICT Solutions Auvergnestraat LN Bergen op Zoom T +31 (0) Nobel s-hertogenbosch Rietveldenweg AS s-hertogenbosch T +31 (0) Ask Roger! Schieweg AT Delft T +31 (0) Comm-Line Telematica BV Marconistraat PK ZWOLLE T +31 (0) ViaData Automatisering Businesspark Friesland West SL Nijehaske T +31 (0) PROXSYS Spijksedijk 16H 4207 GN Gorinchem T +31 (0) Telespectrum Rhijnspoor LB Capelle a/d IJssel T +31 (0) Korton Jadelaan XZ Hoofddorp T +31 (0) Avit Systems Sallandhaven PS Nieuwegein T +31 (0)

19 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA USA Tel: NETS (6387) Fax: Asia Pacific Headquarters Cisco Systems, Inc. 168 Robinson Road #28-01 Capital Tower Singapore Tel: Fax: Europe Headquarters Cisco Systems International BV Haarlerbergpark Haarlerbergweg CH Amsterdam The Netherlands www-europe.cisco.com Tel: Fax: Cisco has more than 200 offices worldwide. Addresses, phone numbers, and fax numbers are listed on the Cisco Website at Cisco Systems, Inc. All rights reserved. Cisco, the Cisco logo, Cisco capital and SMARTnet are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. and/or its affiliates in the United States and certain other countries. All other trademarks mentioned in this document are the property of their respective owners. The use of the word partner does not imply a partnership relationship between Cisco and any other company. All other trademarks mentioned in this document or Website are the property of their respective owners. The use of the word partner does not imply a partnership relationship between Cisco and any other company. (0708R) rotl/6488/04.08

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Unified Communications voor ondernemers

Unified Communications voor ondernemers Unified Communications voor ondernemers Cisco One Cisco Smart Business Communications System: zoveel meer dan bellen ALLEEN Het Cisco Smart Business Communicatie Systeem brengt alle vormen van communicatie

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions BROCHURE/CLOUD COMMUNICATIE Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Waarom Cloud Communicatie? Zeker Door inzet van proven technology van Mitel Zorgeloos Door de vergaande expertise

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten De oude telefooncentrale van DQ&A, marktleider op het gebied van online advertentiecampagnes, kon de sterke groei van het bedrijf

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Ruil HP, Dell en IBM Servers en Chassis in via de Inruil (Trade-In) Promotie

Ruil HP, Dell en IBM Servers en Chassis in via de Inruil (Trade-In) Promotie Switch naar Cisco Unified Computing System Ruil HP, Dell en IBM Servers en Chassis in via de Inruil (Trade-In) Promotie Dat Cisco flinke meters maakt met de Unified Computing Propositie is inmiddels een

Nadere informatie

Business case Klant. Op basis van VoIP vanuit het DataCenter. Bodis HS Stef Boerhout s.boerhout@bodishs.nl. Revisie

Business case Klant. Op basis van VoIP vanuit het DataCenter. Bodis HS Stef Boerhout s.boerhout@bodishs.nl. Revisie Business case Op basis van VoIP vanuit het DataCenter Bodis HS Stef Boerhout s.boerhout@bodishs.nl Revisie Versie Datum Opmerking Auteur Status 01 2/25/2013 Business Case G.Dam V1.0 Inleiding 1 Dit document

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven Mobile2connect Ontzorgt bedrijven OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

Vast Mobiel Integratie (FMC)

Vast Mobiel Integratie (FMC) Kernactiviteiten Support & Beheer Telecommunicatie IT Vertical Systemen VoIP Mobility Unified Communications Applicatieontwikkeling Hosted Solutions Managed Solutions Connectivity WWW.MERICT.NL Whitepaper

Nadere informatie

Medical Glas. Wel zo zorgeloos

Medical Glas. Wel zo zorgeloos Medical Glas Wel zo zorgeloos MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Office Glas. Wel zo zorgeloos

Office Glas. Wel zo zorgeloos Office Glas Wel zo zorgeloos OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken van

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

School Glas. Wel zo zorgeloos

School Glas. Wel zo zorgeloos School Glas Wel zo zorgeloos SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van de school

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Dennis de Borst directeur Febo. De alles-in-één communicatie oplossing bij FEBO. Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie

Dennis de Borst directeur Febo. De alles-in-één communicatie oplossing bij FEBO. Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie Dennis de Borst directeur Febo De alles-in-één communicatie oplossing bij Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie Zakelijk slimmer werken Meer weten over slimmer communiceren? Bel 020-655 3000 www.intercityzakelijk.nl/orbit

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

Just Switch It Inruil Promotie

Just Switch It Inruil Promotie Just Switch IT - Switch naar Cisco Switching en Wireless Just Switch It Inruil Promotie De behoefte aan een veilige IT-infrastructuur neemt toe. Ook staan bedrijven voor de uitdaging om te zorgen voor

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Parking Glas. Wel zo zorgeloos

Parking Glas. Wel zo zorgeloos Parking Glas Wel zo zorgeloos ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect biedt u diensten

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars Mobile2connect Ontzorgt makelaars RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

Industry Glas. Wel zo zorgeloos

Industry Glas. Wel zo zorgeloos Industry Glas Wel zo zorgeloos IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Met glasvezel klaar voor de toekomst. Bedrijvenpark Oostambacht te Nootdorp Ruud Vriend en Ronald de Jongh, 3Bplus, 27 januari 2011

Met glasvezel klaar voor de toekomst. Bedrijvenpark Oostambacht te Nootdorp Ruud Vriend en Ronald de Jongh, 3Bplus, 27 januari 2011 Met glasvezel klaar voor de toekomst Bedrijvenpark Oostambacht te Nootdorp Ruud Vriend en Ronald de Jongh, 3Bplus, 27 januari 2011 Agenda Introductie 3Bplus Glasvezel waarom? Aanpak verglazing Glasvezel

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen Het telefonieplatform van deze tijd Telefonie en IT komen steeds meer samen 2002 02 13 Stabiele groei 14 miljoen Omzet 2012 115+ professionals Ambitie: de beste Partnership Innovatief Onderwijs Zorg Goede

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn

Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn VoIP versus PABX Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn Voor het tijdperk van Voice over IP (VoIP) zag de telecommanager zich bij de keuzes die gemaakt moesten

Nadere informatie

Ruim 25 jaar service gerichte telecomoplossingen. Vast Mobiel VastMobiel

Ruim 25 jaar service gerichte telecomoplossingen. Vast Mobiel VastMobiel Ruim 25 jaar service gerichte telecomoplossingen Intercity Zakelijk levert persoonlijke service met een vast aanspreekpunt Monique, customer care: Ik help graag klanten met vragen over producten en diensten

Nadere informatie

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen Xelion Phone System Zo wil iederéén bellen Ultramoderne telefooncentrale met ultiem gebruiksgemak Xelion Phone System is een ultramoderne VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met passie en

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

RealEstate Glas. Wel zo zorgeloos

RealEstate Glas. Wel zo zorgeloos RealEstate Glas Wel zo zorgeloos RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor uw

Nadere informatie

Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden - dankzij geïntegreerde communicatie

Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden - dankzij geïntegreerde communicatie Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden - dankzij geïntegreerde communicatie Een Ready Business is altijd verzekerd van de juiste communicatie-oplossing. Nu en in de toekomst. Are you Ready? Vodafone

Nadere informatie

OrganisationConnect your webbased telephone center

OrganisationConnect your webbased telephone center OrganisationConnect your webbased telephone center Optimaal telefonisch bereikbaar Eenvoudig te beheren Flexibel en schaalbaar Ook voor de thuiswerker Klaar voor de toekomst Oud wordt nieuw Bent u weer

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Catering Glas. Wel zo zorgeloos

Catering Glas. Wel zo zorgeloos Catering Glas Wel zo zorgeloos CateringConnect is een totaalconcept voor de Caterings branche. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Betere bereikbaarheid, lagere kosten Goed en voordelig persoonlijk bereikbaar door: één persoonlijk nummer, voor uw vaste, mobiele en thuiswerktoestel slimme doorschakelingen,

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie,

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

Bellen met vaste en mobiele telefonie

Bellen met vaste en mobiele telefonie Bellen met vaste en mobiele telefonie VoIP Diensten Betrouwbare VoIP-telefonie Telefonie zit in het DNA van Simplexxion. Naast telecomprovider en leverancier, zijn wij namelijk ook fabrikant van telefooncentrales.

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

innovaphone Case Study

innovaphone Case Study innovaphone Case Study Retailbedrijf TEDi kiest voor communicatie oplossing van innovaphone om zijn verschillende vestigingen met elkaar te verbinden Retailbedrijf TEDi: Non-foodketen TEDi, met hoofdkantoor

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden 01000005 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Roomburg Leiden De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/6 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding...

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden www.foundcom.be Koninginnelaan 54 8400 Oostende België Tel: +32 (0) 59 280 230 Sales: sales@foundcom.be Support:

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN Diensten: o Managed IT Service Provider voor het MKB Cloudcomputing - Remote Monitoring en Patchmanagement - VOIP telefonie Hardware: o Servers - Personal Computers Laptops

Nadere informatie

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops IT met impact Referentie Met deze oplossing kunnen we een beter serviceniveau aan ons hun productiviteit te verbeteren Voor beter onderwijs en meer

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

De case hieronder beschrijft het geval van een groot Belgisch bestuur: het Bestuur van de Provincie Luxemburg.

De case hieronder beschrijft het geval van een groot Belgisch bestuur: het Bestuur van de Provincie Luxemburg. Migratie VoIP Cisco Call Manager -> Asterisk Executive summary Een groot aantal ondernemingen en organisaties hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in Voice over IP (VoIP) op basis van Call Manager van

Nadere informatie

EIGENSCHAPPEN CONVERGED HARDWARE

EIGENSCHAPPEN CONVERGED HARDWARE EIGENSCHAPPEN CONVERGED HARDWARE Eigenschappen Converged Hardware 1 van 8 Document Informatie Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 29-09-2015 Draft Remco Nijkamp 0.2 29-09-2015 Volgende Versie opgesteld

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie