Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie 2.0 06/11"

Transcriptie

1 Fiscaal Service Gebruikershandleiding Versie /11

2 Woord vooraf Bij gebruik van een zakelijke auto voor privédoeleinden wordt u als gebruiker door de fiscus belast, behalve wanneer u kunt aantonen dat de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. De FARINGWELL Fiscaal Service ondersteunt u een fiscaal sluitende ritregistratie te genereren, direct geschikt voor de belastingdienst. De Fiscaal Service bestaat uit een FARINGWELL volgsysteem welke alle ritten nauwkeurig vastlegt op basis van tijdstip, locaties (ook de tussenliggende) en de gereden kilometers. En deze vervolgens per rit communiceert naar onze FARINGWELL OnLine applicatie. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om tegen geringe meerkosten maandelijks automatisch de rapportage per te ontvangen. Deze gegevens zijn vervolgens verkrijgbaar in de vorm van een fiscale rapportage en zijn indien gewenst te exporteren naar Excel. De gegevens kunnen, indien nodig, achteraf worden aangepast. Fiscaal Service is zo ontwikkeld dat u als gebruiker gemakkelijk en overzichtelijk bij uw ritgegevens kunt komen. Deze handleiding bevat een stapsgewijze uitleg over de mogelijkheden van dit product. Mochten er onverhoopt onduidelijkheden zijn of heeft u vragen over dit product, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Service Desk op nummer +31 (0) (optie 1). Pagina 7 van deze gebruikershandleiding beschrijft op welke wijze de kilometerstand aangepast kan worden. Doordat het systeem op basis van GPS ritten/afstanden berekent kan het zo zijn dat het totaal niet 100% overeenkomt met de kilometerstand in het voertuig. Wij adviseren om dit zelf minimaal 1 keer per maand te controleren en indien nodig in de rapportage te corrigeren.

3 1. De applicatie FARINGWELL OnLine 1.1 Aan de slag Het opvragen en eventueel aanpassen van de fiscale rapportages is mogelijk middels de webapplicatie FARINGWELL OnLine en is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar. De applicatie moet door middel van een browser worden benaderd en is bereikbaar via Vervolgens gaat u naar het gedeelte My FARINGWELL waarna u op het inlogscherm FARINGWELL OnLine klikt. U ziet dan het volgende inlogscherm: 1.2 Inloggen op uw persoonlijke account In de welkomstbrief, welke u per post heeft ontvangen, treft u uw inlogcodes (aansluitnummer & ID code) voor de toegang tot uw persoonlijke account. Zodra u deze correct heeft ingevuld ziet u het volgende beginscherm:

4 2. Uw ritten 2.1 Waar vind ik mijn ritinformatie? Om uw ritinformatie te benaderen klikt u op het voertuig welke u links in het beginscherm aantreft onder de optie mobiele units. Vervolgens verschijnt de optie rapporten waar u op klikt en de optie: fiscaal rapport verschijnt. Het volgende scherm verschijnt dan voor u wanneer u op deze functie klikt: Aan de rechterkant van het scherm heeft u de mogelijkheid om de periode in te geven over welke u de rapportage wilt bezichtigen. Ook is het mogelijk om direct een snelle selectie aan te geven door op deze knop te drukken. Let wel: voor het genereren van grotere rapportages (maandoverzicht/jaaroverzicht) heeft de applicatie langer nodig dan voor dagrapportages. Selecteer een periode en klik vervolgens op genereren. om de rapportage te Het volgende scherm verschijnt dan voor u:

5 2.2 De rapportage per onderdeel Het onderstaande scherm bevat aanvullende informatie welke de belastingdienst nodig heeft voor het verwerken van de rapportages. Deze informatie is door u doorgegeven aan onze Service Desk en kan ook alleen worden gewijzigd door deze afdeling. Eventuele wijzigingen kunnen worden doorgegeven via servicedesk@faringwell.com onder vermelding van uw aansluitnummer en ID code. De rapportage bevat de volgende overzichten: Rittentotaal, Overzicht per maand en Rittenoverzicht. Rittentotaal Overzicht per maand Rittenoverzicht 2.3 Hoe draai ik een Fiscaal rapportage uit? U heeft de mogelijkheid om elke rapportage te printen. U volgt hiervoor de volgende stappen: 1. selecteer de gewenste rapportageperiode middels de optie fiscaal rapport 2. bovenaan elke rapportage verschijnt het printlogo 3. klik op het logo en selecteer een printer in uw netwerk 2.4 Exporteer de rapportage naar Excel Om de rapportage te exporteren naar Excel onderneemt u de volgende stappen: 1. selecteer de gewenste rapportageperiode middels de optie fiscaal rapport 2. bovenaan elke rapportage verschijnt het Excellogo 3. klik op het logo en het Excel bestand met de ritinformatie wordt gedownload. 4. raadpleeg de handleiding Excel voor het gebruik van dit programma

6 2.5 Maandelijkse rapportage per Fiscaal Service biedt u de mogelijkheid om voor slechts 1,00 excl. BTW, per maand automatisch een rapport te ontvangen per met daarin de ritinformatie van de afgelopen maand. Om deze dienst te activeren kunt u contact opnemen met onze administratie op nummer +31 (0) of administratie@faringwell.com. 2.6 Gebruik van het product in het buitenland Fiscaal Service slaat de ritten op in het buitenland en verstuurt deze alleen wanneer het systeem is ingelogd op een Nederlands GSM netwerk. Let wel: het geheugen heeft de mogelijkheid tot het loggen van maximaal 4500km en zal bij overschrijding hiervan de eerst aanwezige informatie overschrijven. 2.7 Hoe wijzig ik mijn kilometerstand? Tijdens de systeemtest met de dealer/installateur is de aanwezige kilometerstand overgenomen in uw persoonlijke account. De kilometerstand ziet u terug in de rapportage. Echter is het goed mogelijk dat er een kleine afwijking is ontstaan ten opzichte van de aanwezige kilometerstand in het voertuig zelf. Indien gewenst kunt u zelf bij de laatste rit de huidige kilometerstand invullen, of u kunt contact opnemen met één van Service Desk medewerkers. Zelf de kilometerstand aanpassen 1. genereer een rapportage van de lopende dag 2. klik vervolgens op 3. het onderstaande scherm verschijnt: 4. vul vervolgens de juiste kilometerstand in en eventueel gewenst kunt u gelijk een opmerking toevoegen (veld rechts) met tekst en uitleg over de wijziging. Let wel: probeer kort en bondig te blijven anders zal de rapportage tijdens het printen niet netjes kunnen worden uitgelijnd. Klik op Bewaar rit type wijzigingen De applicatie zal vanaf nu de laatst ingegeven kilometerstand aanhouden en is hierbij definitief gewijzigd. Aanpassing kilometerstand door Service Desk Neem hiervoor contact op met de Service Desk van FARINGWELL op de onderstaande contactgegevens: FARINGWELL Service Desk Telefoon: +31 (0) : servicedesk@faringwell.com De Service Desk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot uur. Mocht uw kilometerstand grote afwijkingen vertonen, neem dan contact op met onze Service Desk.

7 2.8 Rittype wijzigen zakelijk/privé Volgens de richtlijnen van De Belastingdienst is het toegestaan om maximaal 500km aan privébestemmingen toe te kennen. De applicatie werkt volgens een vooraf ingestelde werkkalender, waarbij alle ritten die op werkdagen (ma t/m vrij) van 0700 uur tot uur binnenkomen op de FARINGWELL server, automatisch worden weggeschreven onder zakelijk. Ritten in het weekend en buiten de zakelijke kalender om worden automatisch weggeschreven onder privé. Deze werkkalender kan eenmalig (kosteloos) worden gewijzigd door onze Service Desk. U kunt dit kenbaar maken in een naar servicedesk@faringwell.com o.v.v. uw aansluitnummer en ID code. Indien u toch een rittype wilt aanpassen is dat mogelijk en gaat u als volgt te werk: 1. genereer een rapportage van de lopende dag 2. klik vervolgens op 3. het onderstaande scherm verschijnt: 4. Ga naar de optie Stel rijgedrag in en klik op het gewenste rittype. Plaats eventueel gewenst een opmerking in het veld opmerkingen ter verduidelijking van de handeling. Klik op Bewaar rit type wijzigingen De applicatie zal vanaf het gekozen rittype in de rapportage aanhouden en eventuele opmerkingen weergeven.

8 3. De laatst beschikbare positie op kaart 3.1 Hoe verkrijg ik de laatst bekende positie op kaart? Het is mogelijk om de laatst bekende positie te tonen op kaartmateriaal. Hiermee wordt bedoeld: de laatste keer dat het FARINGWELL systeem heeft gecommuniceerd met de FARINGWELL server. Hiervoor klikt u onder opdrachten (links onderin het scherm) op de optie Laatst beschikbare positie. Het volgende scherm verschijnt dan: 3.2 Welke informatie kan ik hier vinden? 1. kaart met laatst bekende positie of 2. statusinformatie voertuig Voertuiggegevens beknopt

9 3.3 Het wijzigen van het kaartmateriaal U heeft de mogelijkheid om het type kaartmateriaal te wijzigen. Standaard wordt er gebruik gemaakt van PTV NAVTEQ, maar indien gewenst kan ook Google Maps worden gebruikt. U kunt dit eenvoudig wijzigen door te klikken op het gewenste kaarttype onderaan het kaartmateriaal. De wijziging is zichtbaar bij de volgende keer dat u de functie laatst beschikbare positie gebruikt. 4. Wijzigen van Password 4.1 Hoe ontvang ik mijn password? In de welkomstbrief treft u de inloggegevens voor uw persoonlijke OnLine account aan. Passwords mogen uit privacyoverwegingen helaas niet telefonisch aan u doorgegeven worden door onze Service Desk medewerkers 4.2 Hoe wijzig ik mijn bestaande password? Onderaan de internetpagina treft u links onderaan de optie verander password. Als u daar op klikt verschijnt het onderstaande scherm: U heeft hier de mogelijkheid om een nieuw password in te geven. Let wel: het password moet minimaal 8 karakters bevatten en tenminste 1 cijfer. Wij adviseren om zorgvuldig met uw inloggegevens om te gaan om misbruik hiervan te voorkomen.

10 5. Hulp en ondersteuning 5.1 Hulp en ondersteuning met de applicatie Indien u vragen heeft over de werking van het product Fiscaal Service kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot uur contact opnemen met onze Service Desk op de onderstaande contactgegevens. Of indien u een algemene vraag heeft kunt u dit ook aangeven via de optie contact links bovenaan in het fiscaal account. FARINGWELL. Linnewever JG Wateringen Tel. +31 (0) (optie 1 voor de Service Desk) Fax +31 (0) E- mail servicedesk@faringwell.com. Website Let op: de Service Desk medewerker zal naar uw aansluitnummer en ID code vragen. Zonder deze gegevens kunnen zij u helaas niet van dienst zijn. 5.2 Hulp en ondersteuning aanleveren rapportage Belastingdienst Het is goed mogelijk dat u door de Belastingdienst wordt gevraagd uw rittenregistratie aan te leveren van een fiscaal jaar. Voor een volledige en juiste aangifte hiervan raden wij u aan contact op te nemen met de Belastingdienst op de onderstaande contactgegevens. Belastingdienst Tel (bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot uur en op vrijdag van 8.00 tot uur) Website.

11 6. Kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit Volgsystemen grijpen hoe dan ook altijd in op de persoonlijke levenssfeer van de gebruiker/berijder. Om deze reden besteden wij alle aandacht aan het beheer van uw gegevens en het waarborgen van uw privacy. Als een van de weinige leveranciers van goedgekeurde volgsystemen is FARINGWELL een Service Provider welke voldoet aan het Keurmerk Mobiele Beveiliging. Dit keurmerk regelt in feite de dienstverlening van de Service Provider en dan met name op de deelgebieden Kwaliteit, Continuïteit en Betrouwbaarheid. Het keurmerk Mobiele Beveiliging heeft alleen betrekking op gekeurde beveiligingssystemen en niet op het product Fiscaal Service. Ondanks dat hanteren wij deze kwaliteitsnorm, voor zover mogelijk, ook voor onze niet-gecertificeerde dienstverlening. Naast een uiterst betrouwbare unit welke door een erkend FARINGWELL installateur in uw voertuig moet worden gemonteerd, bent u als klant hierdoor gewaarborgd van een correcte afwikkeling op alle fronten. Voor nu en in de toekomst!

Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /15

Fiscaal Service. Gebruikershandleiding. Versie /15 Fiscaal Service Gebruikershandleiding Versie 3.0 06/15 1 Woord vooraf Wanneer u uw zakelijke voertuig gebruikt voor privédoeleinden, loopt u het risico dat u hiervoor bijtelling moet betalen (indien u

Nadere informatie

Inleiding BusinessTrack RRS

Inleiding BusinessTrack RRS Inleiding BusinessTrack RRS In de eerste plaats onze dank voor het gebruiken van BusinessTrack voor uw fiscale Ritten Registratie. Gezien er bij het gebruik van het systeem een aantal opties zijn, willen

Nadere informatie

MyFMS - My Fleet Management System Handleiding van MyFMS

MyFMS - My Fleet Management System Handleiding van MyFMS MyFMS - My Fleet Management System Handleiding van MyFMS 203 Micpoint B.V. My-Fleet Management System Handleiding Door Micpoint B.V. MyFMS oftewel My Fleet Management System is een flexibele en gebruik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

U krijgt toegang tot TITC nadat u een GPS box heeft aangeschaft via TITC. TITC biedt meerdere typen GPS boxen.

U krijgt toegang tot TITC nadat u een GPS box heeft aangeschaft via TITC. TITC biedt meerdere typen GPS boxen. Inleiding Welkom bij de verkorte handleiding van Trips in the Cloud (TITC). Aan de hand van een paar schermafbeeldingen geven we een korte toelichting op de werking van de oplossing. Het doel van dit document

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Kilometerregistratie App. powered by SCOPE

Kilometerregistratie App. powered by SCOPE Kilometerregistratie App powered by SCOPE HANDLEIDING AAN DE SLAG! In dit document vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het gebruik van de Kilometerregistratie App, zodat u snel aan de slag kan

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

TrackJack Professional Handleiding

TrackJack Professional Handleiding V2013 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Account aanmaken 6 4.1. Account aanmaken 4.2. App voor uw Smartphone

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u te werk dient te gaan om uw computer voor te bereiden en in te loggen op VANAD Comvio SBC. Bestemming Dit document

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding Verwerking gegevens

Handleiding Verwerking gegevens Handleiding Verwerking gegevens Inhoudsopgave Mijn gegevens... 3 Ritten verwerken... 4 Ritdetails... 5 Ritten publiceren... 7 Rapportages opvragen... 8 Auto toevoegen... 10 Bezoekadressen... 12 Totalen...

Nadere informatie

MyFMS - My Fleet Management System Quickstart handleiding van MyFMS

MyFMS - My Fleet Management System Quickstart handleiding van MyFMS MyFMS - My Fleet Management System handleiding van MyFMS 01 Micpoint B.V. My-Fleet Management System Handleiding Door Micpoint B.V. MyFMS oftewel My Fleet Management System is een flexibele en gebruik

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Handleiding. Porta applicatie

Handleiding. Porta applicatie Handleiding Porta applicatie Inleiding Met de applicatie Porta op het Extranet kunt u als ketenpartner gegevensbestanden met het CAK uitwisselen. In deze handleiding staat beschreven hoe u dit kunt doen.

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Medewerkers van OOG en Inschool academie.

Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Medewerkers van OOG en Inschool academie. Handleiding online werken bij OOG Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Doelgroep Medewerkers van OOG en Inschool academie. Voorwaarden Samenvatting Een

Nadere informatie

TrackJack PRO Fiscaal. Handleiding

TrackJack PRO Fiscaal. Handleiding Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Gecertificeerd en volledig volgens eisen Belastingdienst 4 3.1. Wanneer ontvangt u het keurmerk? 4. Inbouw 5 4.1. Laten inbouwen 4.2. Zelf inbouwen 4.3.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GPK-applicatie

Gebruikershandleiding GPK-applicatie Gebruikershandleiding GPK-applicatie Versie: 3 B 1623e Datum: 28-3-2019 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 2 EERSTE AANMELDING... 3 2.1 Wat heeft u nodig?... 3 3 OPSTARTEN EN AFSLUITEN... 4 3.1 Opstarten...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon SIMOSO 2013 Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon RitMeter, de eenvoudigste

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Inhoud Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio 1 1 Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio (SVP) 1 2 Inloggen 2 3 Openingsscherm 4 3.1 Bovenste

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bezwaar en beroep applicatie

Gebruikershandleiding bezwaar en beroep applicatie Gebruikershandleiding bezwaar en beroep applicatie Versie: 3 B 1622e Datum: 1 juli 2014 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 2 2. EERSTE AANMELDING... 3 2.1 Wat heeft u nodig?... 3 3. OPSTARTEN EN AFSLUITEN...

Nadere informatie

De gegevens kunt u vervolgens downloaden via de website van UPO. Daarna kunt u de gegevens importeren in Intramed.

De gegevens kunt u vervolgens downloaden via de website van UPO. Daarna kunt u de gegevens importeren in Intramed. Hoofdstuk 1 Uw Praktijk Online gebruiken De website "Uw Praktijk Online" is een initiatief van Pharmeon, internet provider in de gezondheidszorg en Intramed. Via de website van "Uw Praktijk Online" (UPO)

Nadere informatie

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Inhoud Inloggen op het SMC isupport ticketsysteem... 2 Overzicht Startpagina... 3 Voorkeuren instellen... 4 Overzicht pagina Aanvragen... 5 Overzicht

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Easyhosting Handleiding SSL Certificaat installeren in DirectAdmin

Easyhosting Handleiding SSL Certificaat installeren in DirectAdmin Easyhosting Handleiding SSL Certificaat installeren in DirectAdmin Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen voor een SSL certificaat installatie in DirectAdmin. Versie 1.0 Inhoud Uniek

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa Gebruikshandleiding Downloadsite van de Rabo OmniKassa Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. TOEGANGSBEHEER... 4 2.1 INLOGPAGINA... 4 2.2 WIJZIGEN WACHTWOORD BIJ EERSTE MAAL INLOGGEN... 5 2.3 WACHTWOORD VERGETEN

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

Inhoud Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Inhoud Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Handleiding Inhoud Inloggen... 3 Homepage... 4 Proces - webapplicatie... 5 Status uitleg... 6 Proces aan / afmelden aansluiting... 7 Nieuwe aansluiting... 8 Status wijzigen... 10 Status log... 11 Bestanden

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

Handleiding TAPI Driver

Handleiding TAPI Driver Handleiding TAPI Driver Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 7 Nummer: 1021 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie TAPI Driver... 4 2.1 Toegang Operator... 5 2.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GPK applicatie

Gebruikershandleiding GPK applicatie Gebruikershandleiding GPK applicatie Versie: 3 B 1623c Datum: 1 juli 2014 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 2 EERSTE AANMELDING... 3 2.1 Wat heeft u nodig?... 3 3 OPSTARTEN EN AFSLUITEN... 4 3.1 Opstarten...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3 0 Inhoudsopgave Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal... 2 1. Gebruikersgegevens... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Mijn gegevens bewerken... 4 1.3 Meerdere gebruikers... 6 1.4 Meerdere accounts... 8 2.

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Inhoud 1. Inleiding (mijn) personeelsdossier... 3 2. Mijn dossier... 3 3. Mijn instellingen... 5 4. Personeelsdossier... 6 5. De taakbalk aan de linkerzijde...

Nadere informatie

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem Handleiding HOOS - Het Online Onderneem Systeem Inhoudsopgave Gebruikersgegevens invullen... 3 Urenregistratie aanmaken... 4 Kilometerregistratie aanmaken... 6 Agenda item maken... 9 Notitie maken...10

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Handleiding voor enquêtes voor ProZo!

Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Versie 1.1, 1 mei 2012 1 Voorwoord Deze handleiding neemt u stap voor stap mee in de aanvraagprocedure en het beheren van uw ProZo! enquêtes. We raden u aan deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding met betrekking tot het verwerken van uw salarisgegevens

Handleiding met betrekking tot het verwerken van uw salarisgegevens Handleiding met betrekking tot het verwerken van uw salarisgegevens Inhoudsopgave Inloggen Loket (via portaal):... 3 Inloggen Loket (via inlogsite Loket):... 4 Loonstroken opvragen:... 5 Journaalposten

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN OEVEREN ONLINE

HANDLEIDING VAN OEVEREN ONLINE HANDLEIDING VAN OEVEREN ONLINE Laan der Verenigde Naties 99, 2622 PD Delft Postbus 1090 2600 BB tel: 015-2153223 fax: 015-2569999 e-mail: contact@vanoeverenaccountants.nl site: www.vanoeverenaccountants.nl

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding 3CX Centrale Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 3CX Downloaden en Installeren.... 5 3CX Wizzard... 7 3CX laten verbinden met 12Connect... 9 Aanmelding Controle... 11 12Connect

Nadere informatie

Online invullen en beveiliging

Online invullen en beveiliging Online invullen en beveiliging Sinds de dpi 2010 geschiedt de gegevensopvraag online. Na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt via uw mobiele telefoon een code toegestuurd. Nadat deze

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

$17,3/$*,$$762)7:$5( o.b.v. Ephorus; handleiding voor docenten (1 en aangepast door Geert Veneklaas (HAN).

$17,3/$*,$$762)7:$5( o.b.v. Ephorus; handleiding voor docenten (1 en aangepast door Geert Veneklaas (HAN). '2&(17(1+$1'/(,',1* $17,3/$*,$$762)7:$5( o.b.v. Ephorus; handleiding voor docenten (1 en aangepast door Geert Veneklaas (HAN). Versie oktober 2007 ,QKRXG Inleiding..pagina 1 Account aanvragen 2 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Vrumun gebruikers

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Vrumun gebruikers Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Vrumun gebruikers Augustus 2016 Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met Vrumun. Via deze

Nadere informatie

HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE

HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE Inlogvenster en eerste scherm Ga in uw browser naar: http://formulier.verseverf.com > U ziet het volgende scherm. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in: Wanneer u op de

Nadere informatie

Schoolsport Kampioenschappen

Schoolsport Kampioenschappen Schoolsport Kampioenschappen Handleiding voor verenigingen 07-09-2015 info@schoolsportamersfoort.nl 1 Inleiding Dit is een handleiding voor Verenigingen die een evenement organiseren onder de Schoolsport

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst. Adres website: mijn.ntd.nl

Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst. Adres website: mijn.ntd.nl Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst Adres website: mijn.ntd.nl Versie 6 - april 2015 Inhoud Vernieuwingen...3 EPD - Medische klachten...4 Trombose Zelfzorg Ingrepen & Opnames...6 Trombose

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Monteurs Online Test

Monteurs Online Test Monteurs Online Test Copyright: MPL ALARM & COMMUNICATIE CENTRALE Postbus 291 3770 AG BARNEVELD Tel.: 088-20 20 700 uitgave Mei 2014 1 - MPL-MOT Doelstelling: Deze handleiding is bedoelt voor installateurs

Nadere informatie

Handleiding online werken bij OOG

Handleiding online werken bij OOG Handleiding online werken bij OOG Versie 1.0.1 Datum 4-12-2015 Laatste aanpassing Auteur M. Opdam Laatste aanpassing door: Doelgroep Klanten van OOG, die zelf van exact gebruik maken. Voorwaarden Toestemming

Nadere informatie

1. Inloggen en uitloggen

1. Inloggen en uitloggen Inhoudsopgave 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Menu... 5 a) Home... 5 b) Besturen... 5 c) Scholen... 6 d) Mijn gegevens... 6 e) Planning... 9 f) Uitloggen... 12 3. Berichten... 13 1. Inloggen en uitloggen

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM

Toelichting inloggen beheermodule IZM Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding voor medewerker

Handleiding voor medewerker Handleiding voor medewerker Wil je weten hoe je gegevens kunt wijzigen of raadplegen dan kun je op onderstaande zoektermen klikken. DE EERSTE KEER INLOGGEN INLOGGEVENS VERGETEN INLOGGEN OP JE WERKPLEK

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 INLEIDING... 2 INLOGGEN OP MIJN FHI... 3 UW WACHTWOORD VERGETEN... 4 UW WACHTWOORD RESETTEN... 4 UW ACCOUNTGEGEVENS BIJWERKEN...

Nadere informatie

UW GEGEVENSLEVERING UPLOADEN VIA SWP HANDLEIDING 5

UW GEGEVENSLEVERING UPLOADEN VIA SWP HANDLEIDING 5 premie- en inningssystematiek UW GEGEVENSLEVERING UPLOADEN VIA SWP HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING... U wilt

Nadere informatie

handleiding urenregistratie voor zzp ers

handleiding urenregistratie voor zzp ers handleiding urenregistratie voor zzp ers Beste ZZP er, Welkom in de handleiding urenregistratie. De urenregistratie is een belangrijk terugkerend onderdeel tijdens de periode dat je zelfstandig een opdracht

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Betaalbaar Gebruiksvriendelijk Transparant in kosten Zonder abonnementskosten Met Europese dekking TrackJack Europe TrackJack

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

14 oktober 2015. Instructie aanvraagportal Visserij

14 oktober 2015. Instructie aanvraagportal Visserij 14 oktober 2015 Instructie aanvraagportal Visserij 14 oktober 2015 Instructie aanvraagportal Visserij 2015 Kiwa N.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren)

1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren) 1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren) 1) Aangifteprogramma IB2014 2 mrt 2015 met eherkenning (geen PIN) Aangiftemaand: begin maart Voorstel

Nadere informatie

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Handleiding THI Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1 Username en wachtwoord NCDR en ZorgTTP... 4 2.2 Token...

Nadere informatie

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte?

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 12345 Digitaal aangeven Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 1 Digitaal aangifte doen Als ondernemer bent u verplicht om digitaal aangifte te doen.

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online.

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online. S N E L A A N D E S L A G M E T O F F I C E D E P OT O N L I N E W E L KO M B I J O F F I C E D E P OT O N L I N E Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de

Nadere informatie