REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015"

Transcriptie

1 REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE De competitie wordt gespeeld met de regels volgens de reglementen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond aangevuld met de punten die volgen. 2. Scheidsrechters: de scheidsrechters worden aangeduid door de organisatie, tegen hun beslissing is geen verhaal mogelijk. 3. Wedstrijden en kalender: a. Alle wedstrijden worden gespeeld over 2 x 25 minuten; rust = 2 minuten. b. De wedstrijden mogen ten laatste 10 min. na het officiële aanvangsuur starten. Indien een wedstrijd na het officiële aanvangsuur start, dan zal er geen rustpauze voorzien zijn. c. Er wordt wekelijks gespeeld ofwel op dinsdag tussen 18u30 en 22u30, ofwel op woensdag tussen 18u30 en 20u30, ofwel de donderdag tussen 19u00 en 20u00 in de sporthal van Lichtervelde, met uitzondering van feestdagen en rustperiode. d. De competitie wordt gespeeld in twee ronden (heen en terug). e. Klassement: bij winst 3 punten, gelijkspel 1 punt, verlies 0 punten. Bij gelijke stand op het einde van de competitie,wordt in aangeduide volgorde rekening gehouden met: a. meeste behaalde punten; b. het hoogst aantal gewonnen wedstrijden; c. het meest gemaakte doelpunten; d. het minst aantal tegendoelpunten; e. de wedstrijduitslagen tussen beide ploegen; f. loting uit te voeren door de organisatie. Wanneer bij het eindklassement blijkt dat twee ploegen gelijk eindigen wat punten a. en b. betreft voor het bepalen van de kampioen dan zal een testwedstrijd gespeeld worden. Bij gelijkspel in die wedstrijd zijn er 2 x 5 min verlengingen. Wanneer dan nog gelijk: vijf strafschoppen. f. Een wedstrijd mag slechts uitgesteld worden bij uitzonderlijke gevallen (zoals sterfgeval speler of veld onbespeelbaar). Alleen het bestuur kan daarin een beslissing nemen. g. Forfaits: wanneer een ploeg een officiële wedstrijd niet wil spelen, dan wordt dit aanzien als een forfait en wordt een boete toegepast van 25 voor de forfait-gevende ploeg. Wanneer tijdens een officiële wedstrijd het aantal spelers door kwetsuren van een ploeg daalt tot drie spelers dan verliest deze ploeg met forfaitcijfers. In dit geval wordt er geen boete toegepast.

2 Wanneer een ploeg een officiële wedstrijd stopt dan verliest hij de wedstrijd met forfaitcijfers en wordt de boete van 25 toegepast. 4. Spelers a. De spelerslijst dient in het bezit te zijn van de inrichters voor het aanvangen van de eerste wedstrijd. De spelerslijst mag daarna nog aangevuld worden tot 2 wedstrijden voor het einde van de competitie. Bij het niet naleven hiervan, zal de forfaituitslag (5-0) bepaald worden voor deze wedstrijd. b. Alleen spelers die hun handtekening geplaatst hebben op de spelerslijst van hun ploeg mogen opgesteld worden. c. Er mogen 18 spelers ingevuld worden op de spelerslijsten. De rangorde op de inschrijvingslijst bepaalt ook de kapitein of zijn vervanger. d. Er mag geen enkele speler opgesteld worden die niet vermeld staat op de spelerslijst. e. Een speler mag slechts aantreden bij één ploeg. f. Elke speler en afgevaardigde van de ploeg vermeld op het wedstrijdblad, kan zijn identiteitskaart of rijbewijs gevraagd worden door de scheidsrechter en verantwoordelijke van de tegenpartij, ter controle van het wedstrijdblad. g. Ter bescherming van de doelmannen moet de strafschoppen genomen worden zonder aanloop. De nemer van de strafschop moet binnen de getrokken cirkel staan. h. De verantwoordelijken worden erop gewezen dat er geen dronken spelers op het veld mogen aanwezig zijn. i. De bal is uit het spel wanneer hij volledig over een zij- of doellijn is gegaan. Hetzij over de grond, hetzij in de lucht. Hetzelfde wanneer de bal het dak raakt. In dit laatste geval wordt een vrijetrap op de middencirkel gegeven. j. Als de bal over zijlijn is gegaan mag je niet rechtstreeks een doelpunt maken. k. Iedere sliding door een speler is een fout. De doelman mag wel een sliding maken in zijn doelgebied. Indien hij erbuiten een sliding maakt dan is dit ook een fout. l. De doelmannen mogen de bal niet meer in hun handen nemen wanneer de bal komt van de voet van een speler van zijn eigen ploeg, uitgezonderd bij een intrap. m. Doelmannen mogen de bal niet rechtstreeks in doel werpen. n. Doelmannen mogen niet werpen als de bal over de achterlijn was. Ze moeten passen en mogen opkomen. o. Men mag de bal wegtrappen met de hiel. p. Bij een vrije trap en intrap, moeten de spelers van de tegenpartij zich minimum 5 meter afstand bevinden. q. De voordeelregel mag nooit toegepast worden.

3 r. De spelers en doelmannen mogen nooit met de voet vooruit spelen. s. De vervangingen moeten steeds gebeuren aan het merkteken aan de eigen invallersbank. De beide spelers moeten elkaar aanraken en de vervanging mag slechts gebeuren als het spel stil ligt. De vervangingen gebeuren alleen door de ploeg die in het voordeel/in balbezit is. t. Er mogen geen ringen of piercings gedragen worden tijdens de wedstrijd. Indien ze niet kunnen verwijderd worden moeten ze afgeplakt worden. 5. Straffen en boeten a. Een speler die een gele kaart krijgt mag verder spelen. Bij een tweede gele kaart moet hij onmiddellijk het terrein verlaten en zich onmiddellijk naar de kleedkamers begeven. Hij mag niet vervangen worden door een andere speler en is de volgende wedstrijd geschorst. b. Een speler die aan een totaal van 2 gele kaarten komt is de volgende wedstrijd geschorst. Kaarten blijven het ganse seizoen geldig. Bij 4 gele kaarten volgen 2 weken straf, 6 kaarten 3 weken. Iedere keer wordt de straf verhoogd met 1 week. c. Een speler welke door een scheidsrechter definitief van het terrein wordt verwezen (rode kaart) als gevolg van handspel bij doelgevaar moet onmiddellijk het terrein verlaten en zich naar de kleedkamers begeven en mag niet vervangen worden. De kaart blijft zonder verder gevolg. d. Een speler welke door de scheidsrechter definitief van het terrein wordt verwezen (rode kaart) zonder verslag van de scheidsrechter moet het terrein onmiddellijk verlaten en moet zich naar de kleedkamers begeven. Hij mag niet vervangen worden en wordt geschorst voor de twee daaropvolgende wedstrijden. Deze straf gaat onmiddellijk in. e. Een speler welke door een scheidsrechter definitief van het terrein wordt verwezen (rode kaart) met verslag van de scheidsrechter moet het terrein onmiddellijk verlaten en moet zich naar de kleedkamers begeven. Hij mag niet vervangen worden en moet zich verantwoorden voor de groene tafel. Hij wordt tevens voor minimum 3 daaropvolgende wedstrijden geschorst. f. Bij een aanslag, aanraken of bedreigen van de scheidsrechter wordt de schuldige geschorst gedurende 365 dagen voor alle functies en moet de ploeg een boete van 25 betalen. g. Wanneer een wedstrijd stilgelegd wordt als gevolg van wangedrag van een speler of een verantwoordelijke wordt de wedstrijd beëindigd met forfaitcijfers. De betrokken(en) worden tevens gedurende 365 dagen voor alle functies geschorst en er moet een boete betaald worden van 75. h. Wanneer een wedstrijd wordt stilgelegd als gevolg van wangedrag van een speler of een verantwoordelijke van een ploeg dan mag er niet meer verder

4 gespeeld worden. De spelers die toch verder spelen kunnen een schorsing oplopen. i. Naast gele en rode kaarten kan men een speler ook als risicospeler beschouwen voor een bepaalde periode. Dit heeft als gevolg dat iedere straf dat een risicospeler krijgt wordt verdubbeld. j. De schorsingen zullen uithangen in de sporthal naast het scorebord en zullen tevens in een map aanwezig zijn bij de uitbaatster van de cafetaria van de sporthal. Het opstellen van een geschorste speler heeft automatisch een forfaituitslag en boete tot gevolg. k. Iedereen die op het scheidsrechtersblad vermeld is kan een straf, een schorsing en/of een boete oplopen. l. Iemand die zich in het publiek bevindt, aangesloten is bij een ploeg en zich op het veld begeeft voor, tijdens of na een wedstrijd om verbaal geweld te uiten wordt onmiddellijk geschorst uit de competitie. De ploeg krijgt tevens een boete van 75. m. Het opstellen van geschorste speler heeft automatisch een forfaituitslag en boete tot gevolg. n. Het bestuur kan gedurende de competitie deze straffen aanpassen indien dit noodzakelijk blijkt. o. 25 boete voor een ploeg die forfait geeft. Dit is te betalen tegen de volgende wedstrijd. p. 0,50 boete per dag voor een formulier dat te laat binnen is. q. 0,50 boete per dag indien het inschrijvingsgeld of de waarborg te laat betaald is. r. De inrichters kunnen iemand van het bestuur of een 2 e scheidsrechter een wedstrijd sturen. De scheidsrechter wordt hiervan ingelicht. De waarnemer kan een onafhankelijk rapport schrijven die dan voorkomt voor de groene tafel. 6. Klachten Alle klachten in verband met wedstrijden moeten binnen 3 kalenderdagen schriftelijk aan de voorzitter medegedeeld worden. Deze klacht zal behandeld worden door de organisatoren en indien nodig met de aanwezigheid van de betrokken partijen. 7. Ploegen a. De bezoekende ploeg dient steeds aan te treden in de door haar opgegeven kleuren. b. De thuisploeg dient steeds aan te treden in een ander kleur dan de bezoekers. Indien een ploeg gedurende het seizoen verandert van kleur moet hij het bestuur van de competitie daarover inlichten.

5 c. De wedstrijdbladen kunnen verkregen worden bij de uitbater van de cafetaria. Iedere afgevaardigde van de ploegen moet persoonlijk hun gedeelte van het scheidsrechterblad invullen voor aanvang van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mag de spelerslijst niet meer aangevuld worden. Alleen de personen vermeld op het wedstrijdblad mogen zich op de invallersbank bevinden (afgevaardigden en spelers in wedstrijdkledij). Maximaal dus één persoon niet in wedstrijdkledij. Na de wedstrijd moet het wedstrijdblad ondertekend worden zodat nadien geen discussie mogelijk is over de juistheid van de uitslag en eventuele getrokken rode kaarten. d. Bij forfait moet de forfait-gevende ploeg 25 boete betalen. Dit moet gebeuren binnen de acht dagen. Anders kan de ploeg uit de competitie geschrapt worden. Bij herhaaldelijke forfaits van de zelfde ploeg zal men door de organisatoren uit de competitie gesloten worden. Tevens zal de ploeg geen aanspraak kunnen maken op de waarborg, de deelnamekosten en eventuele prijzen. e. De wedstrijdballen worden geleverd door de competitie. Deze zijn te verkrijgen bij de uitbaters van de cafetaria en moeten na de wedstrijd aan hen teruggegeven worden. f. Elke ploeg dient te zorgen voor zijn eigen verzekering. g. Op de prijsuitreiking moet iedere ploeg minimum 2 afgevaardigden aanwezig hebben. Tevens dient ieder die een trofee ontvangt aanwezig te zijn. Indien dit niet nageleefd wordt blijven de eventuele prijzen in het bezit van de inrichters en zal de waarborg niet terugbetaald worden. 8. Algemeen: a. Schade berokkend of aangericht door de clubs aan gebouwen of derden dienen door de clubs of hun verzekering vergoed te worden. b. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor diefstal in de kleedkamers. c. Het is ten strengst verboden met een bal te spelen in de kleedkamers. d. Het is ten strengste verboden te roken in het volledig sportcomplex. e. Schade berokkend in de kleedkamers zal ten laste vallen van de ploegen waarvan aanduiding vermeldt staan bij de verantwoordelijke. f. Het is alleen toegelaten de zaal te betreden met schoeisel goedgekeurd voor zaalsporten. g. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. h. De inrichters behouden zich het recht voor om een deelnemende ploeg, op eender welk ogenblik, uit de competitie te zetten om reden die hen eigen zijn: o.m. wanordelijkheden, handtastelijkheden i. Alle onvoorziene problemen zullen beoordeeld en beslist worden door de organisatoren. j. Bijkomende informatie kan bekomen worden bij het inrichtende secretariaat.

6 9. Financiën: a. Het inschrijvingsgeld moet betaald worden ten laatste een week voor de aanvang van de competitie. Er zal een boete aangerekend worden bij te laat betalen. b. De waarborg bedraagt 75,00. Wanneer het bedrag van de waarborg van een ploeg gedaald is tot minder dan 25 dan zal een rekening gestuurd worden. Deze dient betaald te worden binnen de 8 dagen. Een ploeg waarvan de financiële verplichtingen tot deelname en de waarborg niet voldaan zijn bij aanvang van de eerste wedstrijd kan uit de competitie geschrapt worden. Rekeningen moeten betaald worden op rekeningnummer BE Bestuur: Naam Telefoonnr. Thomas Meersschaert 0474/ Guido Vanwalleghem 0496/ Sebastian Montalban 0498/ Gegevens sporthal: Zandstraat 15, 8810 Lichtervelde, 051/

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2017-2018 1. De competitie wordt gespeeld met de regels volgens de reglementen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond aangevuld met de punten die volgen. 2. Scheidsrechters:

Nadere informatie

VMF KERN RUDDERVOORDE

VMF KERN RUDDERVOORDE ZONDAG 1 MEI 2016 SPORTHAL RIDEFORT SPORTSTRAAT 2 8020 RUDDERVOORDE REEKS A REEKS B 1 Mvc Magic Sport Jong PSO 2 Wolfpack CF Meubis 3 Soundwar FT Zvc The Players 4 L22 United Mvc De Sportwereld WEDSTRIJDSCHEMA

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels De kerncompetitie Bellekouter vindt plaats in sporthal Bellekouter, Bellestraat 99 te Affligem. De wedstrijden van de weekcompetitie worden gespeeld op

Nadere informatie

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement.

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement. Archeologen, Reeds de derde editie van ARCHEOLYMPICS! Net zoals vorig jaar een 5 to 5 Soccertoernooi met duiveltjesdoelen. Het toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 9 september 2018 om 10u00 op het terrein

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2019 12 Januari 2019 Benjamins 2012 (U7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi Degryse Gsm 0497/746261 Tornooireglement en praktische

Nadere informatie

Draaiboek: Voorbereidingstornooi 11 tegen 11 Talentengroepen U12/U13

Draaiboek: Voorbereidingstornooi 11 tegen 11 Talentengroepen U12/U13 Draaiboek: Voorbereidingstornooi 11 tegen 11 Talentengroepen U12/U13 Woensdag 17 februari 2016 Sportcomplex van KVK Westhoek Een initiatief van de Club Academy van Club Brugge KV in samenwerking met de

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

14 & 15 Januari 2017

14 & 15 Januari 2017 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2017 14 & 15 Januari 2017 Benjamins 2010 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi degryse Gsm 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 23 juni 2018 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 09u00. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden,

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden, Vrijdag 6 Mei 2016 Beste sportvrienden, Het jeugdbestuur van SC Zonnebeke bedankt alle deelnemers voor hun deelname aan ons preminiementornooi. Per ploeg mogen trainer en afgevaardigde gratis binnen met

Nadere informatie

13 & 14 Januari 2018

13 & 14 Januari 2018 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2018 13 & 14 Januari 2018 Benjamins 2011 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts GSM 0475/205206 Gerdi Degryse GSM 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM 19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 SPORTCENTRUM DE STROOIEN HANE ALBERT VAN CALOENSTRAAT 2-8210 LOPPEM DINSDAG 26 DECEMBER 2017 U6 U12 van 08.30 tot 13.00 uur U8 van 13.00 tot 16.00

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting -------------------------------------------------------- ORGANISATIE EN SPELREGLEMENTEN -------------------------------------------------------- HOOFDSTUK 1 : Samenstelling

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST LIGA ZAALVOETBAL RIEMST SECRETARIAAT L.Z.R. Gerechtigde correspondent : Dirkx Ronny Sint Jansstraat 8c 3770 Riemst-Herderen Telefoon : 0497/320199 Email : dirkxronny@gmail.com Website : www.ligariemst.be

Nadere informatie

REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE

REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B 8710 Wielsbek Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE 2009-2010 1.

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 17e KVVVA Indoortornooi U6 tem U11 Zaterdag 23 december 2017 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

WOLFSDONK SPORT MEER DAN VOETBAL ALLEEN!

WOLFSDONK SPORT MEER DAN VOETBAL ALLEEN! WOLFSDONK SPORT MEER DAN VOETBAL ALLEEN! ANDRE DEBOEL CUP 2016 Beste sportvrienden, Eerst willen wij u bedanken voor uw deelname aan het zaalvoetbaltornooi van, dat zal plaats vinden op woensdag 28 december

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP. PENALTY CUP voor PLOEGEN

K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP. PENALTY CUP voor PLOEGEN K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP PENALTY CUP voor PLOEGEN Beste sportvriend, Kaulille, postdatum Op vrijdag 29 mei 2015 organiseren wij de 4 de keer het Limburgs Kampioenschap Penalty-Cup voor PLOEGEN.

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2019 05 Januari 2019 2 de jaars duiveltjes 2010 (U9) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi Degryse Gsm 0497/746261 Tornooireglement

Nadere informatie

NATIONAAL U13 TORNOOI

NATIONAAL U13 TORNOOI KFC SPARTA PETEGEM NATIONAAL U13 TORNOOI ZATERDAG 14 MEI 2016 Terreinen Gaversesteenweg 240 9800 Petegem a/d Leie KFC Sparta Petegem richt op zaterdagnamiddag 14 mei 2016 voor de 5 de maal een U13-tornooi

Nadere informatie

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST LIGA ZAALVOETBAL RIEMST SECRETARIAAT L.Z.R. Gerechtigde correspondent : Dirkx Ronny Sint Jansstraat 8c 3770 Riemst-Herderen Telefoon : 0497/320199 Email : dirkxronny@gmail.com Website : www.ligariemst.be

Nadere informatie

4. De spelerslijst kan aangevuld en/of veranderd worden tot de eerste speeldag.

4. De spelerslijst kan aangevuld en/of veranderd worden tot de eerste speeldag. GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE 1. De competitie

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting REGLEMENTEN ORGANISATIE - EN SPELREGLEMENTEN HOOFDSTUK 1 : Samenstelling van het bestuur HOOFDSTUK 2 : Aansluitingsvoorwaarden van lokalen en ploegen HOOFDSTUK 3 : De spelerslijst

Nadere informatie

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden.

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden. Anderlecht, mei 2015 Mevrouw, Mijnheer, Beste collega s, De Politiezone Zuid heeft het genoegen u uit te nodigen op haar eerste mini-voetbal toernooi op een synthetisch veld. Dit toernooi vindt plaats

Nadere informatie

K.F.C. MOEN INDOOR 2017

K.F.C. MOEN INDOOR 2017 K.F.C. MOEN INDOOR 2017 27-30 DECEMBER 2017 ONTMOETINGSCENTRUM SPORTHAL DE SPOELE, SCHELDESTRAAT 14 TE 8553 OTEGEM KFC.MOEN INDOOR 2017 NUTTIGE ADRESSEN CONTACTPERSONEN: Verantwoordelijke Pascal Deviaene

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 30 & 31 maart 2018 2 april 2018 PROGRAMMABOEKJE Marke, maart 18. Beste sportvrienden, het jeugdbestuur van KFC Marke heet U van harte welkom op zijn jaarlijks

Nadere informatie

DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015. LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van:

DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015. LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van: 26 t.e.m. 29 DECEMBER 2015 JEUGD FUTSAL TOERNOOI DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015 LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van: met ondersteuning van Stad Lommel Dit evenement

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 25 & 26 Mei 2019 Deelnemende Ploegen Groep A 3391 uitkleden en wassen in kleedkamer 1 FCP uitkleden en

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

WOLFSDONK SPORT MEER DAN VOETBAL ALLEEN!

WOLFSDONK SPORT MEER DAN VOETBAL ALLEEN! WOLFSDONK SPORT MEER DAN VOETBAL ALLEEN! ANDRE DEBOEL CUP 2017 Beste sportvrienden, Eerst willen wij u bedanken voor uw deelname aan het zaalvoetbaltornooi van Wolfsdonk Sport, dat zal plaats vinden op

Nadere informatie

K. Schelle Sport V.Z.W.

K. Schelle Sport V.Z.W. K. Schelle Sport V.Z.W. Sportcomplex / maatsch. zetel: Kapelstraat 140-2627 Schelle Tel 03 887 29 80 info@schellesport.be www.schellesport.be BTW nr : BE 417.639.834 Stamnr KBVB : 04926 Zomertornooi 2015

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U9 Blz. 1/8 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 REGLEMENT 14 e EURO SHOP INDOOR CUP Organisatie KSV ROESELARE Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 1. De tornooien vinden plaats op de Site Schiervelde Expohallen Diksmuidsesteenweg 374

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 3 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 3 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

Toernooireglement Lommel Futsal Week 2016

Toernooireglement Lommel Futsal Week 2016 Toernooireglement 1. Algemeen 1.1. Organisatie - De Lommel Futsal Week is een organisatie van de. - De deelname aan de Lommel Futsal Week geschiedt volledig op eigen risico. - De organisatie is niet verantwoordelijk

Nadere informatie

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB MARKE vzw -- STAMNUMMER : KBVB 02255 Ondernemingsnummer : BE 0407.799.381 -- Rekeningnummer : BE03 9791 5353 9584 Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt 0477 34 43

Nadere informatie

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven TORNOOI REGLEMENT A. GEDRAGSCHARTER Als deelnemende ploeg aan het GARRINCHA tornooi gaan wij ermee akkoord de volgende regels in acht te nemen om van het tornooi een succes te maken. Wij zijn als team

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 4 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 4 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U9 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014

K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014 K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014 Voorafgaande bepaling Door hun inschrijving, verbinden alle deelnemende clubs zich ertoe onderhavig reglement strikt na te leven. Algemene bepalingen 1. Het Lentetornooi

Nadere informatie

Kerncompetititie Bellekouter Affligem

Kerncompetititie Bellekouter Affligem Kerncompetititie Bellekouter Affligem Waar vriendschap en sport samenkomen. Spelregels seizoen 2016-2017 De kerncompetitie Bellekouter zal doorgaan in het sportcomplex Bellekouter te Affligem, Bellestraat

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U12 &U13 Blz. 1/10 GRONDPLAN MINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2018 6 & 7 Januari 2018 1 ste jaars preminiemen 2008 (U10) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi Degryse Gsm 0497/746261

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U10 &U11 Blz. 1/11 GRONDPLAN PREMINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

SK RAPID LEEST K.B.V.B JEUGDTORNOOI

SK RAPID LEEST K.B.V.B JEUGDTORNOOI SK RAPID LEEST K.B.V.B. 3737 JEUGDTORNOOI MAANDAG 1 MEI 2017 REGLEMENT JEUGDTORNOOI SK RAPID LEEST DUIVELTJES U 7 1. Categorie spelers / aantal Spelers die gekwalificeerd waren om in het seizoen 2016-2017

Nadere informatie

REGLEMENT KEIZER KAREL CUP

REGLEMENT KEIZER KAREL CUP REGLEMENT KEIZER KAREL CUP ALGEMENE BEPALINGEN 1. Alle deelnemers aan Keizer Karel Cup moeten zich houden aan de reglementen van de Vlaamse Minivoetbalfederatie (VMF). Het toernooi verloopt volledig volgens

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U8 Blz. 1/10 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE SEIZOEN 2013-2014 Het spel: Het spel bestaat uit 2 ploegen, om de wedstrijd te beginnen moet een ploeg uit minimum 4 spelers bestaan. Indien er tijdens

Nadere informatie

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018 GITS KONINKLIJK VOETBAL PATRONAAT GITS K.V.P. GITS VZW Stamnummer 4343 Kleuren : blauw rood Terrein : Gemeentelijk voetbalterrein, Singellaan GITS, TEL.: 051/21.03.23 BTW : BE 417.914.503 Bank (jeugd)

Nadere informatie

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax 1 Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax In dit boekje kan U alle info ivm wedstrijden, terreinen en de reglementen terugvinden.

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FC Gullegem KSC Menen KFC Izegem KV Oostende KSV Moorsele SV Wevelgem

Nadere informatie

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18. 1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.00u 2. FUTSAL reglement De Gooikse zaalvoetbal competitie

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND

KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND ALGEMEEN REGLEMENT REGELS VAN HET ZAALVOETBAL UITGAVE AUGUSTUS 2015 KBLVB AR SPELR_ZAALVOETBAL uitgave 2015 1 Algemene voorwaarden Het zaalvoetbal valt onder

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw Zondag 6 mei 2018 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan

Nadere informatie

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met:

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met: KVV-JEUGDCUP 2016 Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne In samenwerking met: BELANGRIJKE INFORMATIE Datum: Zondag 1 mei 2016 Alle clubs worden minstens 45 minuten voor de start van

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : Ol. Ledegem Club Roeselare KSV De Ruiter FC Gullegem SW Harelbeke SK Torhout

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U17 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - tornooien@rclebbeke.be 1 mei

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Zaterdag 26 december 2015 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede A 2505 Geel - Rood - Rood SV Moorslede B

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U8 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Spelreglement L.M.V.C. Hoofdstuk 1: algemene richtlijnen en voorschriften A. Speelveld Artikel 1: Rechthoekig speelveld met duidelijke lijnen

Spelreglement L.M.V.C. Hoofdstuk 1: algemene richtlijnen en voorschriften A. Speelveld Artikel 1: Rechthoekig speelveld met duidelijke lijnen Spelreglement L.M.V.C. Hoofdstuk 1: algemene richtlijnen en voorschriften A. Speelveld Artikel 1: Rechthoekig speelveld met duidelijke lijnen afgebakend. - Lengte: tussen de 36 en 42 meter. - Breedte:

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2019 13 Januari 2019 1 ste jaars duiveltjes 2011 (U8) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Stefaan Bogaerts Gerdi Degryse Gsm 0475/205206 Gsm 0497/746261 Tornooireglement

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

6. Iedereen kan deelnemen aan deze competitie, doch max. 16 spelers mogen op de spelerslijst worden ingeschreven.

6. Iedereen kan deelnemen aan deze competitie, doch max. 16 spelers mogen op de spelerslijst worden ingeschreven. GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE 1. De competitie

Nadere informatie

3e Indoortornooi voor debutantjes en duiveltjes van SV Moorslede. 2 januari 2016

3e Indoortornooi voor debutantjes en duiveltjes van SV Moorslede. 2 januari 2016 3e Indoortornooi voor debutantjes en duiveltjes van SV Moorslede 2 januari 2016 U6 Voormiddag U7 Namiddag Contactpersoon: christoph.werbrouck@telenet.be 0478 51 27 20 Geachte, Hierbij willen wij uw club

Nadere informatie

U11 Groep 1 (Namiddag)

U11 Groep 1 (Namiddag) 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U Groep (Namiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Club Roeselare KE Wervik KSC Menen KSK Vlamertinge KFC Izegem

Nadere informatie

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal.

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal. Voetbal: minivoetbal 1 CATEGORIEEN 3 de 4 de leerjaar: jongens meisjes 5 de 6 de leerjaar: jongens meisjes 2 DEELNAME Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 3 MATERIAAL Er wordt

Nadere informatie

BRV Brugs Recreatief Volleybal REGLEMENTEN

BRV Brugs Recreatief Volleybal REGLEMENTEN 1. ALGEMEEN. 1.1 Alle leden worden geacht de statuten en de reglementen te kennen. 1.2 Overal waar speler vermeld staat, wordt tevens speelster bedoeld. 1.3 De reglementen van BRV zijn bindend voor alle

Nadere informatie

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE.

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE. 24 Jeugdtornooi KVV Laarne-Kalken 30 april & 1 mei 2017 KVV LAARNE-KALKEN dankt U voor uw deelname op zondag 30 april (U15) en maandag 1 mei 2016 (U6, U7, U8, U9, U10, U11, U13) aan ons 24 jeugdtornooi.

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U0 (Namiddag) ZONDAG 29 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FCE Kuurne Ol. Ledegem KSK Vlamertinge FC Gullegem SW Harelbeke KRC Bissegem

Nadere informatie

CLUBHAPPENING CLUB ROESELARE

CLUBHAPPENING CLUB ROESELARE CLUBHAPPENING CLUB ROESELARE DONDERDAG 5 AUGUSTUS 09 U7 U8 U9 Contactpersonen Gerdi Degryse Jeugdsecretaris Gsm 097 / 766 degrysegerdi.clubjs@hotmail.com Stefaan Bogaerts Jeugdmanager Gsm 075 / 0506 stefaan.bogaerts@telenet.be

Nadere informatie

U15 zondag 20 augustus 2017

U15 zondag 20 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U15 zondag 20 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

AGB Wielsbeke Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE

AGB Wielsbeke Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE AGB Wielsbeke Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : minivoetbal@wielsbeke.be URL: https://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE 1. De competitie wordt ingericht door

Nadere informatie

KFC TURNHOUT 148 Dinsdag 15 augustus 2017

KFC TURNHOUT 148 Dinsdag 15 augustus 2017 KFC TURNHOUT 148 Dinsdag 15 augustus 2017 Locatie Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas 80 2300 Turnhout Voorwoord Beste sportvrienden, Van harte welkom op ons vijfde van dinsdag op onze thuisbasis

Nadere informatie

16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016

16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016 16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016 Het doet de jeugdspelers en het bestuur van KVV Laarne-Kalken bijzonder veel plezier u te mogen

Nadere informatie

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 REGLEMENT 14 e EURO SHOP INDOOR CUP Organisatie KSV ROESELARE Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 1. De tornooien vinden plaats op de Site Schiervelde Expohallen Diksmuidsesteenweg 374

Nadere informatie

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi.

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi. Het jeugdbestuur van V.C. DE LEEUWKENS TERALFENE heet alle jeugdspelers, bestuursleden, trainers, afgevaardigden, scheidsrechters en supporters van harte welkom op hun jaarlijks tornooi voor U7 t.e.m.

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI

REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI VC Eendracht Houtem VZW Tornooiverantwoordelijke: Kloosterstraat 16 Angelo Dilorenzo 9520 Sint-Lievens-Houtem angelo.dilorenzo@eendrachthoutem.be Tel. terrein: 053/62.59.99 REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM

15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM 15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM DAT DOORGAAT IN ZEPPEREN OP HET KUNSTGRASVELD Datum: Vrijdag 8 juni 2018 Aanvang: 19 uur (einde voorzien rond 1u30) Inschrijvingsgeld: 50 euro per ploeg (10

Nadere informatie

BRV Brugs Recreatief Volleybal

BRV Brugs Recreatief Volleybal 1. ALGEMEEN. BRV (Brevo) start vanaf het seizoen 2015-2016 een samenwerkingsverband enerzijds met de VVB voor het ledenbeheer, en anderzijds met de KWVBV voor de beker- en competitiewedstrijden. De gestelde

Nadere informatie

KV Eendracht Winnik Tornooireglement 2018

KV Eendracht Winnik Tornooireglement 2018 1 KV Eendracht Winnik Tornooireglement 2018 Naam, plaats en datum van het tornooi : Dit jeugdtornooi, ingericht door KV Eendracht Winnik, gaat door op 4-5 en 6 mei 2018 op de terreinen B, C1, C2 en C3

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 27 & 28 Mei 2017 Deelnemende Ploegen Groep A Latje Trap uitkleden en wassen in kleedkamer 1 Wolfpack

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13 S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Woensdag 28 december 2016 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen U12 Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede 2505 Geel - Rood - Rood SC Zonnebeke

Nadere informatie

U15 zaterdag 13 augustus 2016

U15 zaterdag 13 augustus 2016 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 13, 14 en 15/08/2016 8 v 8 U15 zaterdag 13 augustus 2016 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren Zaterdag januari 06 INDOORCUP U7 ploegen Sportoase Eburons Dome te Tongeren - We spelen met de regels van de K.B.V.B TORNOOIREGLEMENT EYCKEN INDOOR CUP - Elke wedstijd duurt 0 minuten zonder pauze. - Bij

Nadere informatie

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers.

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 1. CATEGORIEEN 3de - 4de leerjaar: jongens - meisjes 5de - 6de leerjaar: jongens - meisjes 2. DEELNAME Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 3. MATERIAAL VOETBAL MINIVOETBAL

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 FC Gullegem KRC Harelbeke SK Geluwe FCE Kuurne SV Wevelgem

Nadere informatie

U17 vrijdag 18 augustus 2017

U17 vrijdag 18 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U17 vrijdag 18 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12 Zondag 30 april 2017 DEELNEMENDE PLOEGEN FC Dames Ternat Meisjesacademie KAA Gent Ladies W DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B KAA Gent Ladies 12 REGLEMENT Algemeen 1. Het tornooi wordt

Nadere informatie

5 de SCHOLIEREN- & JUNIORENTORNOOI op zaterdag 8 april 2017

5 de SCHOLIEREN- & JUNIORENTORNOOI op zaterdag 8 april 2017 ALGEMEEN TORNOOIREGLEMENT INSCHRIJVINGEN 1. Het tornooi wordt voorbehouden aan KVV-clubs: alle spelers zijn aangesloten bij een KVV-club en beschikken over een lidkaart van het KVV. 2. De inschrijving

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 16e KVVVA indoortornooi U6 tem U11 Maandag 26 december 2016 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

Reglement en algemene voorwaarden

Reglement en algemene voorwaarden Reglement en algemene voorwaarden Artikel 1. De wedstrijden gaan door op de terreinen van, Complex De Wylder Wylder 12 1820 Melsbroek Artikel 2. Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de

Nadere informatie

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Geachte heer, mevrouw Vooreerst willen we alle jeugdploegen bedanken voor hun deelname aan ons jeugdtornooi. In deze brochure vinden jullie alle nodige

Nadere informatie