art & graphic production management

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "art & graphic production management"

Transcriptie

1 Portfolio oscar flier art & graphic production management boeken, tijdschriften en bijzondere uitgaves kunst- en culturele projecten huisstijlen verpakkingen winkel- en POS-materialen contactgegevens

2 Boeken, Tijdschriften en Bijzondere Uitgaves

3 opdrachtgever Qua Associates project exclusieve brochure voor de Smederij van projectontwikkelaar Mediawharf werkzaamheden inkoop, productie, kwaliteitsbegeleiding uitdaging het uitvoeren van een bijzonder ontwerp waarin verschillende soorten materialen zijn gewenst om de brochure exclusiviteit te geven. resultaat gekozen voor een aluminium omslag met een golfkartonnen sleeve met laserstans. Binnenwerk op 2 verschillende papiersoorten. Prachtig sluitend resultaat, een brochure met een bijzondere kwaliteitsuitstraling die zeer goed is ontvangen.

4 opdrachtgever Uitgeverij d jonge Hond project Begeleiding traffic/productie tijdschrift Items & projectmanagement website Items werkzaamheden herstructureren van productieprocessen in een nieuwe productieomgeving, traffic-, kwaliteitsbegeleiding van het tijdschrift Items. Projectmanagement van de nieuwe website van Items in samenwerking met ontwerpbureau Mattmo. uitdaging in samenwerking met redactie, ontwerper en productieteam in een nieuwe productieomgeving een heel mooi blad maken. Het live brengen van een visueel aantrekkelijk en technisch goed functionerende website. resultaat een goedlopende en kwalitatief hoogstaande productie van het tijdschrift. Een website die live staat en goed functioneert.

5 opdrachtgever Qua Associates project wervingsbrochure voor woningcorporatie Het Oosten werkzaamheden inkoop, productie, kwaliteitsbegeleiding en persafstemming uitdaging met name het vinden van een heel stoer materiaal voor de omslag, die uiteindelijk van gezeefdrukt dekzeil in elkaar is genaaid. Binnenwerk bijzonder glossy en krachtige primaire kleuren waarin het fijnste lijnwerk van de plattegronden stand moesten houden. resultaat een stoere knallende brochure die de jonge doelgroep zeer aansprak.

6 opdrachtgever Gemeente Amsterdam project internationle brochure voor promotie van de stad Amsterdam werkzaamheden advies, inkoop, productie, kwaliteitsbegeleiding uitdaging samen met de ontwerper tot een een spannende en ongebruikelijke brochure te komen met een exclusieve en classy uitstraling. resultaat een exclusieve brochure met eenvoudige en interessante oplossingen voor het vouw en insteekwerk van extra bijlages.

7 opdrachtgever Tema Uitgevers project voetbalmaandblad JOHAN en Ajax Magazine werkzaamheden herstructureren van productieprocessen, traffic-, productie- en kwaliteitsbegeleiding van zowel de reguliere uitgave als de digitaal gedrukte en gepersonaliseerde uitgaves voor relaties van Tema. uitdaging herstructureren van een productietraject, waarin veel miscommunicatie tot een frustrerend en foutgevoelige productiesituatie had geleid. Relaties met leveranciers te herstellen en stroomlijnen, vooral in het complexe digitale personaliseringstraject. resultaat een uitstekend lopende productie. Duidelijke afspraken met leveranciers en een kwalitatief hoogstaand product en een dankbare opdrachtgever.

8 opdrachtgever Dawn Horse Press project eerste portfolio en kunstuitgave van de kunstenaar Samraj Adi Da. werkzaamheden inkoop, productie, kwaliteitsbegeleiding en persafstemming van een exclusieve hardbound (100 stuks) en softbound (1000 stuks). uitdaging het werken onder grote tijdsdruk en het in een zeer korte periode vinden van de juiste kunstboekdrukker in de Verenigde Staten. Aan de hand van de Masterprints de kleur, warmte en toon van de zwart-wit -fotografie vervaardigen van een schitterende en volledig eerbare kunstreproductie. Vervolgens het realiseren van de gehele uitgave in hard- en softbound. resultaat een bijzonder mooi kunstboek met zeer mooi gereproduceerde prints van de Masterprints en grote tevredenheid bij de kunstenaar en uitgever.

9 opdrachtgever SNS Reaal Groep project Jaarverslag 2003 werkzaamheden papierkeuze, productie- en kwaliteitsbegeleiding van design, lithografie. Controleren en goedkeuren van digitale proeven, persproeven en afstemming aan de pers. uitdaging het realiseren van een complex ontwerp voor omslag en themapagina s binnen het jaarverslag. Het op de juiste manier gebruik maken van PMS zilver in de beelden en het begeleiden van de omslagdruk op een exclusief Italiaans papier gedrukt met UV inkten. resultaat na een zeer intensieve proef en afstemtraject, een prachtig gedrukt jaarverslag waarbij vooral de themapagina s een absoluut unieke kwalitiet uitstralen.

10 opdrachtgever Nuon project kwartaaluitgave Nuon altijd Magazine werkzaamheden productie- en kwaliteitsbegeleiding waaronder begeleiding van lithografie, controleren en goedkeuren van digitale proeven. Begeleiding van overgangsfase van offset naar diepdruk. uitdaging het zorgen voor optimale kwaliteit en eenheid in druk voor een tijdschrift waarbij het fotomateriaal uit vele verschillende bronnen wordt aangeleverd in diverse resoluties, formaten en beeldkwaliteiten. Het optimale resultaat halen uit diepdruk van een blad dat voorheen in offset werd gedrukt. resultaat een kleurrijk blad waarin een eenheid is in uitstraling en beeldkwaliteit en dat ondanks de beperkingen van diepdruk t.o.v. offset toch helder communiceert. Voor de lezer een onopgemerkte overgang die i.v.m. de enorme oplage voor Nuon een groot financieel voordeel in drukkosten heeft opgeleverd.

11 Kunst- en Culturele Projecten

12 opdrachtgever 52nd Biennale Venetië project design doorvertalingen en productie van alle promotionele uitingen van de Biennale expositie Transcendental Realism van Adi Da Samraj werkzaamheden design, productie, inkoop lithografie en drukwerk, persafstemming van o.a. kunstboek, catalogus, posters, banners, bewegwijzering, brochures etc.. uitdaging het doorvertalen van digitale kunst met zeer specifieke kleureisen naar CMYK op verschilende materialen en productie technieken. resultaat een prachtig pallet van promotionele materialen uitgevoerd in op verschillende media en materialen en een krachtige eenheid in het totaalbeeld.

13 opdrachtgever VBAT project permanente monumentale kunstexpositie voor fotografisch kunstenaar Hein Hage bij de opening van het nieuwe pand van VBAT in de Pilotenstraat. werkzaamheden inkoop, productie en kwaliteitsbegeleiding van mega kunstprints van 4x5 meter in samenwerking met de kunstenaar. uitdaging vinden van een materiaal dat een prachtig beeld geeft op groot formaat, zeer degelijk is, en niet te massief en overheersend in de ruimte. resultaat groot succes en grote tevredenheid bij kunstenaar en VBAT. Een zeer stevig canvas buitenmateriaal dat op hoge kwaliteit beprint kan worden. Canvas is luchtdoorlatend en daardoor enigszins transparant, waardoor de ruimte niet te veel wordt doorbroken.

14 opdrachtgever VBAT project creatie van een in het oog springende uitnodiging voor het feest voor het twintigjarig bestaan van branding/ontwerpburo VBAT. werkzaamheden productie- en creatieve begeleiding van uitvoering, incl. de inkoop. uitdaging vinden van creatieve en verassende vorm voor een uitnodinging in samenwerking met een aantal creatieven binnen VBAT. Thema van het feest is de zintuigen en dus het uitgangspunt voor design en productie. Vinden van leveranciers die het een uitdaging vinden en meedenken om een productietechnisch complex project met plezier en kwaliteit uit te voeren. resultaat een bijzondere uitschuifdoos en verpakking met popup, zeer mooi uitgevoerd door leverancier die entheousiast en bekwaam was om een mooi werkend geheel te produceren. Buttons in de uitnodiging van oogveblindend perspex in zeefdruk bedrukt.

15 opdrachtgever Bright Room Studio s project productie van grootformaat kunstprints in opdracht van de kunstenaar Samraj Adi Da voor meerdere kunstexposities. werkzaamheden onderzoek, inkoop, lithografie, productie- en kwaliteitsbegeleiding van grootformaat kunstprints van diverse afmetingen in samenwerking met de kunstenaar. Hier onder viel ook de begeleiding van het opspannen van topkwaliteit frames, vervoer en inrichting van expositieruimtes. uitdaging het produceren van topkwaliteit kunstprints in digitale vorm (giclées) aan de hand van zeer mooie, en door de kunstenaar goedgekeurde, Masterprints die de blauwdruk zijn van alle fabricaties die de kunstenaar wenst te produceren. resultaat de inrichting van 2 exposities met meer dan 50 kunstwerken, gerealiseerd binnen de afgesproken tijd en budgettering.

16 opdrachtgever Gemeente Amsterdam project Wat doe jij voor de stad? promotiecampagne voor vrijwilligerswerk werkzaamheden productiebegeleiding van design, lithografie en druk. Kwaliteitsafstemming met fotograaf vertaald naar lithografie en druk. uitdaging het realiseren van een zestal krachtig communicerende A0 en A3 posters met volledig behoud van de unieke sfeer die door de fotograaf is vastgelegd. resultaat mooie serie succesvolle, weidverspreide posters en een Amsterdamse campagne die zeer goed door de Gemeente Amsterdam is ontvangen.

17 Huisstijlen

18 opdrachtgever ING project doorontwikkeling huisstijlelementen werkzaamheden onderzoek, advies en begeleiding van lithografie en proefdruktraject voor het afstemmen van lichtblauwe en oranje PMS kleur en vertalingen naar CMYK in verschillende situaties als tijdschriften, krant en huisstijl t.b.v. huisstijlmanual. Afstemmen van fotografie in combinatie met huisstijl. Getest op uiteenlopende papiersoorten en formaten voor o.a. billboards en abri s. uitdaging het voorbereiden van een huisstijl/brandmanual waarin alle merkuitingen van de ING bank en groep gedekt zijn. resultaat een gedegen huisstijlmanual aan de hand van uitgebreid onderzoek, met een heldere oplossing voor kleur- en materiaalgebruik over alle merkuitingen van ING.

19 opdrachtgever Laurus, Super de Boer project huisstijlontwikkeling voor nieuwe huisstijl van Super de Boer werkzaamheden onderzoek, advies en begeleiding van lithografie en proefdruktraject voor het afstemmen van PMS kleuren en vertalingen naar CMYK. Getest op uiteenlopende papiersoorten. uitdaging een optimale uitstraling van de nieuwe Super de Boer merkstijl, vertaald naar de verschillende uitingen van winkel, verpakkingen en alle vormen in de media. resultaat een gedegen huisstijlmanual aan de hand van uitgebreid onderzoek. Heldere oplossing voor kleur en materiaalgebruik over alle merkuitingen van Super de Boer.

20 opdrachtgever Zonnatura project ontwikkeling van het nieuwe logo werkzaamheden onderzoek, advies en begeleiding van design, lithografie en proefdruktraject. Afstemmen van PMS kleuren en vertalingen naar CMYK in verschillende situaties voor met name verpakkingen in uiteenlopende druktechnieken en materialen. Getest op uiteenlopende papiersoorten. uitdaging constante kwaliteit in kleur en uitstraling van het logo in verschillende druktechnieken en materiaalsoorten. resultaat een logo dat beheersbaar is geworden in verschillende productieomstandig heden zoals meer of minder beschikbare drukkleuren en materiaalsoorsten.

21 opdrachtgever Daphne project huisstijlbegeleiding voor exclusieve bloemenzaak in Londen, sprankelproject voor VBAT werkzaamheden advies aan designers over papierkeuze, drukwerkinkoop en kwaliteitsbegeleiding. uitdaging een bijzonder creatief design met een klein budget de uitstraling laten geven die past bij een exclusieve bloemenzaak. Leveranciers inspireren om net dát extra te geven waardoor die exclusiviteit wordt benadrukt. resultaat een hele blije en verraste opdrachtgever. Een totaalpakket met een hoog kwalitatieve en creatieve uitstraling. Gekozen voor een beperkt aantal huisstijlelementen, maar optimaal geproduceerd, met een minimum aan drukkleuren en een verfijnde materiaalkeuze.

22 opdrachtgever OHM project huisstijlbegeleiding voor contactorganisatie voor High Level Executives sprankelproject voor VBAT werkzaamheden advies aan designers, papierkeuze, drukwerkinkoop, persafstemming en algehele kwaliteitsbegeleiding. uitdaging een bijzonder creatief ontwerp met een klein budget ook de uitstraling laten geven die past bij high level corporate organisatie. Leveranciers inspireren om net dát extra te geven waardoor die exclusiviteit wordt benadrukt. resultaat een bijzonder tevreden opdrachtgever. Een kwalitatieve en creatieve uitstraling, custom-made enveloppen op A4 en A5 formaat. Gekozen voor mooie huisstijlsoort. Een beperkt aantal huisstijlelementen, maar optimaal geproduceerd. Een minimum aan drukkleuren (uniek samengestelde kleur, dus geen standaard PMS + zilver).

23 Verpakkingen

24 opdrachtgever Mona project uiteenlopende verpakkingen, waaronder Schepijs, Verwen Kwark, Boordevol werkzaamheden design en productiebegeleiding, lithografisch proeftraject en persafstemming. uitdaging zorgen voor optimaal resultaat op verschillende materialen in offset en diepdruk, met name oplossingen zoeken voor behoud van kleur en kleurkracht van design binnen een beperkt aantal drukkleuren. resultaat verpakkingen met de juiste kleuruitstraling in relatie tot de huisstijl. Krachtig en aantrekkelijk beeld dat kwaliteit uitstraalt.

25 opdrachtgever Laurus project verpakkingen Super de Boer werkzaamheden advies en begeleiding van bijna 1000 verpakkingen. Begeleiding design, intensieve contacten met opdrachtgever, vaste lithograaf en leveranciers, begeleiden van studio m.b.t. druktechnieken, met name alle specificaties rond offset, diepdruk, flexo etc. Afstemmen van digitale proeven en drukproeven. uitdaging een constante kwaliteit behouden van de sterke uitstraling van de ontwerpen, onder sterk wisselende productietechnieken, materialen en beschikbaarheid van kleuren in druk. resultaat een stabiele omgeving waarin het proces vanuit design naar studio, en vervolgens naar lithografie en druk, goed beheersbaar is geworden en zeer goede resultaten voor de opdrachtgever heeft opgeleverd.

26 opdrachtgever Etos project verpakkingen eigen merk werkzaamheden advies en begeleiding bij een zeer grote variatie aan verpakkingen. Begeleiding design, adviserende functie naar opdrachtgever. Intensieve contacten met lithograaf en leveranciers, begeleiden van studio m.b.t. druktechnieken, met name alle specificaties rond offset, diepdruk, flexo etc. Afstemmen van digitale proeven en drukproeven. uitdaging iedere verpakking heeft zeer sterke eigen karakteristieken variërend van eenvoudige producten als b.v. diverse simpele badproducten tot unieke en exclusieve producten als b.v. een top vitamine lijn, die Etos in de afgelopen jaren heeft gepositioneerd. Optimaal resultaat halen binnen de beperkingen van een door Etos scherp ingekochte productproductie. resultaat een totaalpakket van het eigen merk van Etos dat een kwalitatief goede en krachtige uitstraling heeft. Ontworpen verpakkingen komen vanuit design point of view goed tot hun recht.

27 opdrachtgever Zonnatura project verpakkingen werkzaamheden interne begeleiding design, lithografie en studio m.b.t. druktechnieken, met name alle specificaties rond offset, diepdruk, flexo etc. Beoordelen van digitale proeven en drukproeven. uitdaging unieke kleurkeuze van ontwerp doorvertalen naar druk onder sterk wisselende productietechnieken, materialen en beschikbaarheid van kleuren. resultaat een prachtige productrange met optimaal resultaat met behoud van kleur en uitstraling zoals ontwerp was bedoeld. Een zeer succesvolle productie voor de opdrachtgever.

28 opdrachtgever Campina project zuivelverpakkingen werkzaamheden advies en begeleiding van zuivelverpakkingen. Begeleiding design, intensieve contacten met opdrachtgever, lithograaf en leveranciers. Begeleiden van studio m.b.t. druktechnieken, met name alle specificaties rond offset, diepdruk, flexo etc. Afstemmen van digitale proeven en drukproeven. Persafstemmingen voor diverse producten in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. uitdaging een totaaloverzicht houden over het gehele productieproces. Communicatie van ontwerpbureau naar opdrachtgever en leverancier rondom de technische productie zo open en helder mogelijk houden, vooral i.v.m. internationale leveranciers. Optimale kwaliteit behalen in soms moeilijke productie omstandigheden, waarin vooral het afstemmen van de kleuren in beeld en andere designelementen de grootste uitdaging was. resultaat een tevreden opdrachtgever en ontwerpbureau die binnen vaak lastige productieomgeving een goed resultaat terugkregen in de verpakking.

29 Winkel- en POS-Materialen

30 opdrachtgever Laurus, Lekker & Laag project Signering in nieuwe supermarktketen Lekker & Laag werkzaamheden begeleiding van design, lithografie en onderzoeken, proeven en afstemmen van digitale prints. uitdaging nieuw sfeerconcept uitvoeren op lichte canvasmaterialen voor zeer grote ruimtes met de bedoeling het gevoel van een markt te creëren. resultaat een grote ruimte gevuld met vlagachtige banners die luchtig maar toch helder communiceren. Veel positive reacties van opdrachtgever.

31 opdrachtgever Laurus, Super de Boer project Sfeerfotografie nieuwe merkstijl Super de Boer. werkzaamheden begeleiden van design en lithografie voor zomer-, herfst-, winter- en lentebeelden. Inkoop en aansturen lithograaf, lithoproeven afstemmen. uitdaging het krijgen van eenheid in beeld qua kleur en sfeer voor elk jaargetijde om te gebruiken in verschillende print- en druksituaties, zoals in de winkels, op ramen, tassen etc. resultaat beelden met een sterke uitstraling in een juiste balans van sfeer en communicatiekracht.

32 opdrachtgever Nuon project eerste Nuon Shop werkzaamheden begeleiding van design, lithografie, proeven en afstemmen van digitale prints voor achtergronden, en verrijking van POS-materialen. uitdaging binnen een beperkt budget een grote merk- en sfeeruitstraling realiseren waarin vooral de uitgesproken beelden en kleuren hun kracht moeten behouden. resultaat een mooi afgestemde en kleurrijke showroom met een zeer duidelijke herkenning van de Nuon sfeer.

33 opdrachtgever Tele Atlas project grote lancering van POS-materiaal voor navigatie systeem door heel Europa. werkzaamheden inkoop, productiebegeleiding voor al het POS-materiaal, ondersteuning van design en 3D-ontwikkeling. uitdaging vinden van economische oplossingen met een kwalitatief hoge uitstraling voor een serie sterk gerelateerde POS-materialen in showrooms, toonbanken en winkels door heel West-Europa. resultaat eenheid in materiaal, geproduceerd in lichte maar zeer solide vorm die makkelijk is te vervoeren en op te zetten door medewerkers van de locaties waar de producten worden verkocht.

34 verschenen publicaties print buyer, juni 2005 Alles uit de kast Interview met Print Buyer samen met Tim Beijer van drukkerij Spinhex & Industrie over de productie en kwaliteitsbegeleiding van de huisstijl van OHM. print buyer, juni 2006 Spannende materialen en technieken Presentatie over bijzondere huisstijlen tijdens een bijeenkomst over huisstijlen van PrintBuyer in het CODA museum in Apeldoorn. publish, september 2007 Wereld als Licht Interview met Publish over de productie en kwaliteitsbegeleiding van de Tentoonstelling Trancendental Realism van de kunstenaar Adi Da Samraj tijdens de Biennale in Venetië oscar flier art & graphic production management T E I alexanderstraat CE amsterdam

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting

jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting Wie wij zijn Report Company is specialist op het gebied van jaarverslagen en aanverwante corporate publicaties. Iedere onderneming of instelling

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction p1/10 ontwerpbureau Raza is een bureau voor grafisch ontwerp, opgericht in 1999 door Daphne van Langen. raza? Raza is afgeleid van het Latijnse Tabula Rasa: onbeschreven blad, blanco, schone lei. Raza

Nadere informatie

Herman Suijdendorp ism Astrid Bouman/HRM-adviseur Datum 6 april 2010 Functienummer

Herman Suijdendorp ism Astrid Bouman/HRM-adviseur Datum 6 april 2010 Functienummer Functieprofiel Medewerker Functie Communicatiemedewerker Afdeling unit strategie & beleid Manager Herman Suijdendorp Opgesteld door Herman Suijdendorp ism Astrid Bouman/HRM-adviseur Datum 6 april 2010

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

Vrije licenties voor één jaar. Kranten, Dagbladen, Nieuwsbladen, Huis-aan-huis bladen. Persdiensten!!!! per foto:! 349,00!

Vrije licenties voor één jaar. Kranten, Dagbladen, Nieuwsbladen, Huis-aan-huis bladen. Persdiensten!!!! per foto:! 349,00! Vrije licenties voor één jaar!!!!! Alle gebruik:!! 6214,00 Alle gebruik, maar geen advertenties, tv-reclame en billboards! 2514,00 Juist alleen advertenties, tv-commercials en billboards!! 4050,00 De bovenstaande

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Special made - Your own signature

Special made - Your own signature Special made - Your own signature Als leverancier van bedrijfs- en promotionele kleding, is Asta/Javas toonaangevend in Nederland. Door een intensieve samenwerking, met onze klanten en toeleveranciers

Nadere informatie

Informatie & tarieven 2015. mediapartner. uit Noord-Holland. Uitgeverij Rotatiedrukkerij Verspreiding

Informatie & tarieven 2015. mediapartner. uit Noord-Holland. Uitgeverij Rotatiedrukkerij Verspreiding Informatie & tarieven 0 De mediapartner uit Noord-Holland Al meer dan jaar uw mediapartner Rotatiedrukwerk 7 Haarscherp Druk uw krant bij ons Milieubewust & waterloos drukken Haarscherpe drukkwaliteit

Nadere informatie

GOEDSNIK GOEDSNIK. bureau voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en visuele communicatie

GOEDSNIK GOEDSNIK. bureau voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en visuele communicatie GOEDSNIK bureau voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en visuele communicatie Over ons Goedsnik is een ontwerpduo bestaande uit Stella Akse (1983) en Katie McGonigal (1984). Wij ontwerpen uit volle

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt.

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt. Afdeling Kopie en Print Kopie en printservice Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 uur en 11.30 uur graag uw print- en kopieerwerk. Wat wij zoal kunnen maken, kunt u bij ons komen

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem

Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem 2011 Alle uitgevers, redacties en andere gebruikers van fotomateriaal kennen het probleem van "de verdwenen fotograaf"'. Zij willen een bepaalde foto graag publiceren, maar kunnen de naam- en adresgegevens

Nadere informatie

Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem

Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem 2013 Alle uitgevers, redacties en andere gebruikers van fotomateriaal kennen het probleem van "de verdwenen fotograaf"'. Zij willen een bepaalde foto graag publiceren, maar kunnen de naam- en adresgegevens

Nadere informatie

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 2

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 2 Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 2 Beste GV2R-leerlingen Voor je ligt het eerste deel van het werkboek grafische theorie. Totaal krijg je 2 van deze werkboekjes, namelijk bij project

Nadere informatie

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers Projectgroep 8: Briefing CDE Muziekatelier Eva Thomas & Silke Lauwers Grafische en digitale media 2013-2014 Inhoud Inleiding...3 1. Logo en huisstijl...4 2. Folder...5 3. Poster zomerworkshop...6 4. Advertentie...7

Nadere informatie

Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem

Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem Tarievenlijst Stichting FotoAnoniem 2014 Alle uitgevers, redacties en andere gebruikers van fotomateriaal kennen het probleem van "de verdwenen fotograaf"'. Zij willen een bepaalde foto graag publiceren,

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Belasting & Douane Museum Rotterdam.

Huisstijlhandboek. Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Belasting & Douane Museum Rotterdam. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Belasting & Douane Museum Rotterdam februari 2012 Inhoud 1. Inleiding 2. De huisstijl 3. Logo toepassingen 4. Huisstijlkleuren

Nadere informatie

verwacht grootse dingen

verwacht grootse dingen verwacht grootse dingen Webdesign - Webhosting - Domeinnaam - Grafisch ontwerp Aanvraagformulier contactgegevens - webdesign - webhosting - domeinnaam - grafisch ontwerp - opmerkingen Met dit document

Nadere informatie

ACV HUISSTIJL HANDLEIDING

ACV HUISSTIJL HANDLEIDING ACV HUISSTIJL HANDLEIDING MAART 2015 INLEIDING In deze handleiding vind je alle informatie over de huisstijl van het ACV en het correcte gebruik van ons logo. Je vindt er richtlijnen voor een eenvormige,

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

PRIJSLIJST....zegt u het maar

PRIJSLIJST....zegt u het maar PRIJSLIJST...zegt u het maar AFSPRAAKKAARTJES - Dubbelzijdig, full colour 100x afspraakkaartjes voor 44,90 AANTAL 50 100 150 200 250 300 350 400 500 750 1000 Colotech+ FSC, wit, 300 grams 170 x 55 mm +

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Tarievenkaart 2016. www.scheepvaartkrant.nl

Tarievenkaart 2016. www.scheepvaartkrant.nl Tarievenkaart 2016 www.scheepvaartkrant.nl De Scheepvaartkrant is hét tweewekelijks onafhankelijk vakblad voor de Rijn-, binnen-, passagiers- en kustvaart, scheepsbouw en toeleveringsbedrijven etc. De

Nadere informatie

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r.

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r. MultiKantoor & Printgoedkoper hebben een nieuwe, voor u interessante, dienst toegevoegd aan haar reeds uitgebreide dienstenpakket; het DIGITAAL DRUKWERK voor zowel consumenten als de zakelijke markt. En

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

VMRG. Communicatie activiteiten Cristel van Maarsseveen april 2008

VMRG. Communicatie activiteiten Cristel van Maarsseveen april 2008 VMRG Communicatie activiteiten 2008 Cristel van Maarsseveen april 2008 Communicatie VMRG Keurmerk Woningbouw campagne Reguliere communicatie Keurmerk Woningbouwcampagne 80-85% utiliteitsbouw 15-20% woningbouw

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

GOEDSNIK. View our portfolio in English GOEDSNIK. Grafisch Ontwerp Conceptontwikkeling Visuele Communicatie

GOEDSNIK. View our portfolio in English GOEDSNIK. Grafisch Ontwerp Conceptontwikkeling Visuele Communicatie GOEDSNIK Grafisch Ontwerp Conceptontwikkeling Visuele Communicatie Over ons Goedsnik is een grafisch ontwerpduo bestaande uit Stella Akse en Katie McGonigal. Wij ontwerpen uit volle borst boeken, posters,

Nadere informatie

Design rationale document. Rabobank.com

Design rationale document. Rabobank.com Design rationale document Rabobank.com Inhoudsopgave 3 4 5 14 Inleiding Design values Algemene rationale Styleguide 2 Inleiding In dit document zijn de ontwerpuitgangspunten vastgelegd voor de vernieuwde

Nadere informatie

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk VaN MIj! Grafimedia. Iets voor jou? 2 Iedere dag mooie dingen maken 4 Media, 6 Drukken vormgeving en prepress 8 Nabewerking 10 Opleiding en werk iedere dag mooie dingen maken! Drukwerk is er altijd en

Nadere informatie

MEDIAKIT TARIEVEN 2015. Capital# optima magazine

MEDIAKIT TARIEVEN 2015. Capital# optima magazine Capital# Capital is het succesvolle luxemagazine van Optima, de enige bank die vertrekt vanuit meer dan 20 jaar ervaring in persoonlijke financiële planning om elke klant individueel te begeleiden. Op

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

Lettertype: Koppen American Captain -- wordt gebruikt voor koppen ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz 1234567890

Lettertype: Koppen American Captain -- wordt gebruikt voor koppen ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz 1234567890 Styleguide Inhoud: Concept 3 Lettertype 4 Logo 5 Logo onderbouwing 6 Logo gebruik 8 Do s 8 Dont s 10 Transparantie 12 Positionering 14 Marges 16 Kleurgebruik 18 Tone of Voice 20 Design elementen 22 Concept

Nadere informatie

Bij PAPYR kunt u terecht voor ONDERSCHEIDENDE huisstijlen, websites en merken/brands. We hebben

Bij PAPYR kunt u terecht voor ONDERSCHEIDENDE huisstijlen, websites en merken/brands. We hebben foto vorm web corporate identity logo s huisstijlen websites advertenties tijdschriften boeken nieuwsbrieven foto s Bij PAPYR kunt u terecht voor ONDERSCHEIDENDE huisstijlen, websites en merken/brands.

Nadere informatie

Tentoonstelling. Gezondheidscentrum Op 1 Lijn. Halmaheiraplein 7 Dordrecht. van eind november 2011 tot eind januari 2012

Tentoonstelling. Gezondheidscentrum Op 1 Lijn. Halmaheiraplein 7 Dordrecht. van eind november 2011 tot eind januari 2012 Tentoonstelling Gezondheidscentrum Op 1 Lijn Halmaheiraplein 7 Dordrecht van eind november 2011 tot eind januari 2012 Henny van Ham - Werk op papier De tentoonstelling bevat 40 werken, verschillend van

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

huisstijl handboek 30 huisstijlhandboek_def.indd 1 17-04-2007 08:19:51

huisstijl handboek 30 huisstijlhandboek_def.indd 1 17-04-2007 08:19:51 huisstijl handboek 1 30 huisstijlhandboek_def.indd 1 17-04-2007 08:19:51 Inhoud Kernboodschap 30 minuten bewegen... 3 De basisregels... 4 Bewaking en beheer... 5 Verklaring beeld- en woordmerk... 6 Logo

Nadere informatie

Merkpresentatie Contenture

Merkpresentatie Contenture Merkpresentatie Contenture 2017 Voorwoord Content is niet meer weg te denken als onderdeel van de marketingstrategie. Grote bedrijven besteden gemiddeld al 30 procent van hun B2B marketingbudget aan contentmarketing.

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen STUDIO Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving. SPECIALISATIE Studio Font is gespecialiseerd in het vormgeven van magazines, tijdschriften,

Nadere informatie

MEDIAKIT TARIEVEN 2013. capital# optima magazine

MEDIAKIT TARIEVEN 2013. capital# optima magazine capital# Capital is het succesvolle luxemagazine van Optima, de enige bank die vertrekt vanuit meer dan 20 jaar ervaring in persoonlijke financiële planning om elke klant individueel te begeleiden. Op

Nadere informatie

Aanleverspecificaties DRUKWERK* CONCURRENT * DRUKWERK CONCURRENT. Aanleverspecificaties. Versie 1

Aanleverspecificaties DRUKWERK* CONCURRENT * DRUKWERK CONCURRENT. Aanleverspecificaties. Versie 1 * CONCURRENT Aanleverspecificaties Versie 1 1. Offset of digitaal; wat is het verschil? Bij DrukwerkConcurrent is het mogelijk om offset of digitaal te bedrukken. Maar wat is het verschil? Offsetdrukken

Nadere informatie

Examen VMBO-GL 2005 GRAFISCHE TECHNIEK CSE GL. tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur

Examen VMBO-GL 2005 GRAFISCHE TECHNIEK CSE GL. tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur Examen VMBO-GL 2005 tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur GRAFISCHE TECHNIEK CSE GL Dit examen bestaat uit 43 vragen. Voor dit examen zijn maximaal 54 punten te behalen. Voor elk vraagnummer staat hoeveel

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Kunststichting Firma Van Drie

Huisstijlhandboek. Kunststichting Firma Van Drie Huisstijlhandboek Kunststichting Firma Van Drie Martine den Boer Definitief 1 april 2013 Huisstijlhandboek Firma Van Drie definitief d.d. 1-4-2013 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Logo 4 1.1. Varianten 4

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur 2011 Ster & Cultuur Ster & Cultuur biedt iedere organisatie met een culturele boodschap de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de Publieke Omroep. Ster & Cultuur is een

Nadere informatie

Dienstverlening van Xerox binnen de Universiteit van Amsterdam. Powered by

Dienstverlening van Xerox binnen de Universiteit van Amsterdam. Powered by Dienstverlening van Xerox binnen de Universiteit van Amsterdam Powered by Aanwezigheid van Xerox Global Services bij de Universiteit van Amsterdam Xerox Global Services verzorgt per 1 juni 2006 de Post,

Nadere informatie

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Wpersonal! e make it Sinds 1996 is Koen Pack uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Niet alleen in Nederland zijn wij

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Prijzen per 01-05-2012

PRIJSLIJST. Prijzen per 01-05-2012 reclameborden directmail periodieken gebruikershandleidingen consumptiebonnen gepersonaliseerd drukwerk nabewerking entreekaarten gevelreclame clubbladen drukwerk kleurenprints belettering web2print kadoartikelen

Nadere informatie

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk VaN MIj! Grafimedia. Iets voor jou? 2 Iedere dag mooie dingen maken 4 Media, 6 Drukken vormgeving en prepress 8 Nabewerking 10 Opleiding en werk iedere dag mooie dingen maken! PrEprEss media vormgeven

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

Wij maken graag reclame voor anderen

Wij maken graag reclame voor anderen Wij maken graag reclame voor anderen RECLAME ONTWERP WEBSITE HUISSTIJL U wilt uw doelgroep....aanspreken, informeren en overtuigen. Dat doet u met een heldere boodschap en direct in het oog springende

Nadere informatie

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche Dé partner van de digitale sign- en printbranche Meer dan 30 jaar ervaring in de signbranche met snijplotters en digtale printers. Uw bedrijf is gespecialiseerd in visuele communicatie. Sinds 1976 ontwikkelen

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

2015 / 04 - INCLUSIEF BTW EVO REPRO PRINTMEDIA, RECLAME & DESIGN

2015 / 04 - INCLUSIEF BTW EVO REPRO PRINTMEDIA, RECLAME & DESIGN 2015 / 04 - INCLUSIEF BTW EVO REPRO PRINTMEDIA, RECLAME & DESIGN WIJ MAKEN ONS NIET DRUK Wij houden van persoonlijkheid, snelheid en scherpe prijzen. Geen dertien in een dozijn maar producten en diensten

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN REVON BELETTERINGEN Effectieve Marketing Communicatie vraagt om een brede inzet van verschillende media in de juiste mix. Zo zal de marketingboodschap en de

Nadere informatie

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015 Een deel van mijn werk Opdracht: Het verbeteren van de complete accessoirelijn, binnen de huidige stijl. Het optimaliseren van de afmetingen op het retailschap. Concept: Constructief ontwerp van de doos

Nadere informatie

Veronica Magazine aanleverspecificaties

Veronica Magazine aanleverspecificaties Advertentie bevestiging binnenkatern: De Certified PDF kan worden geüpload via http://adportal.veronicapublishing.nl. Hierbij wordt o.a. gevraagd, nadat u zich allereerst heeft aangemeld als gebruiker

Nadere informatie

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden OVER HOMESHOW HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten -online- optimaal te presenteren.

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Je hebt iets te vertellen...

Je hebt iets te vertellen... Je hebt iets te vertellen.....aan je klanten, je medewerkers of een andere specifieke groep mensen. Over je product, je dienst, je campagne of je proces. Je hebt, kortom, een boodschap. Vertel hem eerst

Nadere informatie

Display: 55 vaks Formaat: 4 verschillende formaten Technieken: folie, stans, glitter, uitklap, preeg en pms

Display: 55 vaks Formaat: 4 verschillende formaten Technieken: folie, stans, glitter, uitklap, preeg en pms BIG TIME Soms moet een kaart op een andere manier opvallen, in dit geval door het versturen van een kaart op A-4 formaat! Door de combinatie van frisse illustraties zorgen we ervoor dat de Big Time niet

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Tuinborden. Tuinborden, rechtstreeks van de drukker. Optimaal beschermd tegen zon, regen en wind. Snel op elke gewenste maat en vorm geleverd

Tuinborden. Tuinborden, rechtstreeks van de drukker. Optimaal beschermd tegen zon, regen en wind. Snel op elke gewenste maat en vorm geleverd Tuinborden Tuinborden, rechtstreeks van de drukker Optimaal beschermd tegen zon, regen en wind Snel op elke gewenste maat en vorm geleverd Hoge kwaliteit frames; degelijk verzinkt en gepoedercoat in kleur

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Beste GV2R-studenten Voor je ligt het eerste deel van het werkboek grafische theorie. Totaal krijg je 2 van deze werkboekjes, namelijk bij project

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

VolkerWessels logo, endorsementlogo & -regel

VolkerWessels logo, endorsementlogo & -regel Beeldmerk Uitgangspunt voor het logo van Volker- Wessels is het verbinden van de Volker- Wessels werkmaatschappijen. Bundeling van kennis, expertise en draagvlak leidt tot een krachtige onrganisatie. Enerzijds

Nadere informatie

Korte historie. 1993: samengaan Koninklijke De Boer Boekhoven met VNU Grafische Industrie

Korte historie. 1993: samengaan Koninklijke De Boer Boekhoven met VNU Grafische Industrie RSDB NV Korte historie 1993: samengaan Koninklijke De Boer Boekhoven met VNU Grafische Industrie 1997: acquisitie Plantijn groep 1998: acquisitie Senefelder groep 2001: acquisitie De Wit Grafische Nabewerking

Nadere informatie

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert.

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Onze missie Waar wij voor staan Door het versterken van de signatuur van de Maastrichtse mode- en designsector in combinatie met de sterke reputatie

Nadere informatie

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop Een etalage Geen depot Basisprincipes voor een museumwebshop ONLINE RETAIL IN NEDERLAND - BRON: THUISWINKEL.ORG 9 Miljard Euro Digital shoppers In 2011 hebben 10,2 miljoen mensen een of meer online aankopen

Nadere informatie

Kimmo de Reuver strategie door design

Kimmo de Reuver strategie door design Portfolio Kimmo de Reuver strategie door design Ik creëer cross-mediale verhalen waarmee ik mijn klanten help te binden aan hun doelgroep. Expo Zeereservaten Expositie in Diergaarde Blijdorp Opdrachtgever:

Nadere informatie

FSC drukwerk. Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U.

FSC drukwerk. Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U. FSC drukwerk Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U. WIJ REGELEN HET VOOR U. FSC DRUKWERK WAT KUNT U ER ALLEMAAL MEE? Drukkerij Wihabo is volledig FSC-gecertificeerd. Dat past binnen onze filosofie

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Seminar. Essay conceptstores

Seminar. Essay conceptstores Seminar Essay conceptstores Marlies van den Bos 1622703 Concept Design Eng JDE-SCONE.3V-13 Marvin Fernandes 19-12-2014 1 CONTENT IntroductiE Conceptstores Communicatie Conclusie uitwerking infographic

Nadere informatie

Je hebt iets te vertellen...

Je hebt iets te vertellen... Je hebt iets te vertellen.....aan je klanten, je medewerkers of een andere specifieke groep mensen. Over je product, je dienst, je campagne of je proces. Je hebt, kortom, een boodschap. Vertel hem eerst

Nadere informatie

PUBLIC PICTURES TOUR

PUBLIC PICTURES TOUR Naam:... Klas:... PUBLIC PICTURES TOUR WELKOM IN MOTI MUSEUM OF THE IMAGE Overal om je heen zijn beelden te vinden: op je telefoon, de krant en zelfs het logo op je kleding. Deze alomvattende aanwezigheid

Nadere informatie

Tariefkaart 2013. Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider. Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15

Tariefkaart 2013. Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider. Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15 Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 V A K B L A D I J S! J A A R G A N G 4 J U L I 2 0 1 2 N U M M E R 1 5 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15 Losse cover_basis

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround zeefdruktransfers Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround partner en ideeënfabriek Geldig vanaf 1 mei 2015 Speer service met raad en daad Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

Project: Imago-campagne Helemaal Hoogvliet Spreidingsgebied: Gemeente Rotterdam Opdrachtgever: Traast & Gruson

Project: Imago-campagne Helemaal Hoogvliet Spreidingsgebied: Gemeente Rotterdam Opdrachtgever: Traast & Gruson Project: Imago-campagne Helemaal Hoogvliet Spreidingsgebied: Gemeente Rotterdam Opdrachtgever: Traast & Gruson Hoogvliet, deelgemeente van Rotterdam, de eerste satellietstad van Nederland genoot een slecht

Nadere informatie

Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor het gebruik van de Drenthe-huisstijl. Drenthe doet wat met je

Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor het gebruik van de Drenthe-huisstijl. Drenthe doet wat met je Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor het gebruik van de Drenthe-huisstijl Drenthe doet wat met je Inleiding Dit huisstijlhandboek dient om het communicatiestramien en de huisstijl

Nadere informatie

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DESIGNED BY THOMAS MEUNIER WINSOL EXCLUSIEF Thomas Meunier DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DE DESIGNER IN THOMAS MEUNIER Van jongs af aan heb ik altijd al van tekenen gehouden. Er was zelfs een periode waarin

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Concept Tik en Tel. Esmay Smidt MM1B Projectbegeleiding

Concept Tik en Tel. Esmay Smidt MM1B Projectbegeleiding Concept Tik en Tel Esmay Smidt MM1B Projectbegeleiding Inhoudsopgave Het voorblad 1 De inhoudsopgave 2 De briefing 3 De debriefing 4 Het concept van Tik en Tel 5 De planning 6 De begroting 7 De feedback

Nadere informatie

FINANCIEEL PLAN. M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1

FINANCIEEL PLAN. M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1 FINANCIEEL PLAN M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1 MANAGEMENT SUMMARY Moleskine heeft als voornaamste doel simpele maar moderne mannenmode

Nadere informatie

TECHNI SHOW MEDIAKIT 2010

TECHNI SHOW MEDIAKIT 2010 Een aantrekkende markt...of niet. Wij staan voor u klaar! Hans Koopmans Martijn Min Fientje Köster Harry Steunenberg Thomas Baggelaar Sylvia Blok Gerrit Mollema TECHNI SHOW MEDIAKIT 2010 Stelt u zich eens

Nadere informatie

Thema: Algemene kennis grafimedia. Producten

Thema: Algemene kennis grafimedia. Producten grafimedia Producten OPDRACHTKAART AK-01-01-01 Bedrijven en producten Voorkennis: geen Intro: Printmediabedrijven zijn gespecialiseerd in bepaalde producten. Een krantendrukkerij drukt geen boeken. Een

Nadere informatie