ONVZ beschermt dat kostbare bezit. Zorgen voor de gezondheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONVZ beschermt dat kostbare bezit. Zorgen voor de gezondheid"

Transcriptie

1 Gezondheid Een kostbaar bezit

2

3 Uw gezondheid is uw kostbaarste bezit. Een goede gezondheid is een kostbaar bezit. Liefst een heel leven lang. Hierdoor kunnen mensen de dingen doen die belangrijk voor hen zijn. Zorgen. Studeren. Werken. Sporten. Relaxen. Plezier maken. Genieten. ONVZ beschermt dat kostbare bezit. Zorgen voor de gezondheid van mensen is onze belangrijkste motivatie. Daar maken wij ons elke dag sterk voor. Met zorg-, preventie-, verzuimen inkomensverzekeringen van topkwaliteit. In samenwerking met verzekeringsadviseurs in het hele land. Voor particulieren en bedrijven. Voor elke behoefte, in alle levensfasen.

4 Lars (6 weken) Liefst het allerbeste Daar was hij. Vier dagen over tijd. Blakend en gezond. Drieënhalve kilo. Lars! Echt geweldig. Nu, zes weken later, gaat het nog steeds prima met hem. Hij doet het goed op de borstvoeding. Dat is fijn, want iets beters is er niet en het helpt allergieën voorkomen. Bovendien draagt het bij aan mijn eigen herstel. Het klinkt misschien ouderwets, maar ik ben van de drie R-en: Rust, Regelmaat en Reinheid. Knuffelen en aandacht geven, vind ik ook erg belangrijk. Zo houden Lars grotere broer Niels en ik vaak een koffie-uurtje. Hij diksap en wat lekkers, ik thee. Straks natuurlijk met Lars erbij. Verder moedig ik Niels aan zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Bijvoorbeeld zelf van het driewielertje afklimmen, ook al lijkt dat moeilijk Eigenlijk draait het runnen van een gezin om het vinden van een goed evenwicht. Ik wil beide jongens een plaatsje geven, en ook mijn man en mezelf niet wegcijferen. Dat is soms best even zoeken, vooral in deze nieuwe situatie. Wat ik Lars en Niels toewens in het leven? Gezondheid. Geluk. Liefde. Vrienden. Een carrière. Als ouder heb ik niet overal invloed op. Toch, als ik het voor het zeggen had Ja, dat gun ik mijn kinderen allemaal. Imke van Mourik Moeder van Lars (6 weken) en Niels (1,5 jaar)

5 Kwaliteit komt uit het hart. Kwaliteit staat bij ONVZ voorop. Topkwaliteit. In alles wat we doen en bieden. Van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Face-to-face, aan de telefoon, via het internet en in onze brieven. Kundig, doordacht en integer. En vooral: vanuit het hart. Kwaliteit door bezieling. Verzekeren is ons vak. Steeds zoeken we naar het optimale. Naar dat wat goed voelt. Om zo bij te dragen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van al onze leden. Niet voor niets zien wij ONVZ dan ook als een verzekeraar gespecialiseerd in gezondheid.

6 Stefan Vogelaar (12 jaar) Steeds beter Afgelopen seizoen had ik zes homeruns! Ons team is net geen eerste geworden. De Panters uit Tiel hadden iets meer punten. Ik stap nu over van de pupillen naar de aspiranten. Kleintjes starten bij de peanuts. Al zo n vier jaar ben ik lid van de Houten Dragons, een honkbalclub. In de zomer, tijdens het seizoen, ben ik er zeker vijf uur per week mee bezig. Twee keer een uur training en dan op zaterdagmorgen een wedstrijd van twee uur plus een uur warming-up. De tijd vliegt voorbij, zo leuk is het. Ook thuis gooi ik wel eens een balletje, op een veldje bij ons in buurt. Het mooie van honkbal is dat je actief bezig bent, met je lichaam én je hoofd. Je moet snel en sterk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je je aandacht er steeds bij houdt: wat gebeurt er op het veld? Daar moet je meteen op reageren. Het verveelt geen moment. Een idool in het honkbal heb ik niet. Twee keer ben ik naar de Haarlemse Honkbalweek geweest, waar alle internationale teams spelen. Ik kreeg toen een bal met een handtekening van het Nederlands team. Stefan Vogelaar (12 jaar)

7 Stopt innovatie ooit? Wat helpt mensen écht verder in de zorg? Een kernvraag voor de vierhonderd medewerkers van ONVZ. Want er is altijd ruimte voor verbetering. Zo introduceren we producten die vernieuwend zijn. Houden we de ontwikkelingen in de gezondheidszorg nauwlettend in de gaten. En zetten we (digitale) technieken in om onze service te optimaliseren. Heeft u ooit gehoord van Het Beste Zorgidee? Dit is een jaarlijkse wedstrijd van ONVZ. Op deze manier stimuleren we consumenten, bedrijven en zorgverleners met ons mee te denken op het gebied van (zorg)innovatie. Samen weten we meer dan alleen. En het levert de winnaar een aanzienlijk geldbedrag op!

8 Roxanne Cheuk A Lam (22 jaar) Op eigen benen In januari 2008 kreeg ik mijn eerste echte baan. Bij ONVZ Zorgverzekeraar, als medewerker op de financiële afdeling. In september stapte ik over naar Actuariaat en Managementinformatie. Het werk is erg interessant, leuk en afwisselend. Cijfers, rapportages. Echt wat voor mij! Een jaar geleden heb ik een auto gekocht, mijn vader is meegegaan voor advies. Geen nieuwe hoor. Een heuse mijlpaal. Geeft veel vrijheid, ik kan er overal mee naar toe. Op dit moment woon ik bij mijn ouders en jongere zus, dat is gezellig. Met mijn zus doe ik veel dingen samen. Zo gaan we bijvoorbeeld graag shoppen. Maar ik maak het niet al te gek. Over een tijdje wil ik graag een eigen huis. Daar ben ik nu voor aan het sparen. Roxanne Cheuk A Lam (22 jaar)

9 75 jaar ervaring, dan weet je waar je het over hebt. ONVZ is een middelgrote zorgverzekeraar die al ruim 75 jaar ziektekosten verzekert. Dat is een bewuste keuze. Als organisatie zonder winstoogmerk is ons belangrijkste doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden naar de juiste zorg. Dat doen we met veel enthousiasme en kennis van zaken. Daar kunt u op vertrouwen. Door degelijk werk van zorginkooporganisatie Multizorg VRZ, een goede relatie met zorgverleners en een stabiele financiële positie die onze zelfstandigheid waarborgt. Met een omzet van meer dan 800 miljoen. En heel belangrijk: in samenwerking met professionele verzekeringsadviseurs. Want bij een kwalitatief goed product hoort een kwalitatief goed advies.

10 Bregje Driessen (26 jaar) Mogelijkheden zien Mijn droombaan heb ik nu al: Process Engineer bij Tetra Pak Processing Systems. Wie had dat ooit gedacht? Ik in ieder geval niet toen ik afstudeerde in Wageningen. Toen ik de vacature zag, dacht ik: ik heb de gevraagde ervaring nog niet, maar ik probeer het toch Wie niet waagt, die niet wint. Gelukkig mocht ik op gesprek komen. En ja hoor: een match! Fantastisch. Natuurkunde, wiskunde, scheikunde. Op de middelbare school was ik er al goed in. Iets bewijzen door een berekening, gewoon zwartwit, één plus één is twee. Daar houd ik van. Ik ben niet van het zweverige. Mijn voorkeur voor techniek was er al vroeg. Zo volgde ik op de basisschool een cursus techniek voor meisjes. Dat aansluiten van die lampjes, enorm leuk. Of ik ook keuzes maak vanuit de cijfertjes? Voor een deel wel, toch begin ik altijd met mijn gevoel, mijn intuïtie. Zo heb ik net een huis gekocht in Amersfoort, randje centrum. Ik stapte daar binnen en dacht meteen: hier zie ik mezelf wel zitten. Pas daarna maak ik zo n rijtje met voor- en nadelen. Bregje Driessen (26 jaar)

11 Kiezen kan alleen als er ook wat te kiezen valt. ONVZ denkt in mogelijkheden. Kijkt naar wat er wél kan, in plaats van niet. Keuzevrijheid is bij ons een recht. In tegenstelling tot zorgverzekeraars met een zogenaamde naturapolis, kiezen klanten bij ONVZ zelf hun arts, chirurg of specialist. Of hun merk medicijnen. Zelfs over de Nederlandse grens. ONVZ verkiest dit restitutiebeleid boven gestuurde zorg, medicijnpreferentie en het gedeeltelijk kwijtschelden van het eigen risico. Wij gaan voor de meest geschikte zorg voor onze leden. Van particulier tot ZZP-er en multinational. Zowel in binnen- als buitenland. Bij acute en geplande zorg.

12 Elgrit Werkman (46 jaar) Werken én leven Landjuweel is een familiebedrijf uit Oosternieland, Groningen. Wij verpakken aardappelen voor supermarkten. Opgezet door mijn opa, overgenomen door mijn vader en in 1985 door mijn broer en mij. Uitgegroeid tot honderdtwaalf medewerkers. Plus een oproeppool, met daarin ook een ICT-manager, dominee en politieman. Naast hun vaste baan. Allemaal uit de omgeving en al vanaf hun vijftiende bij ons. Het echte werk gebeurt in de loods, vinden wij. Het kantoorpersoneel en de chauffeurs ondersteunen de mensen daar. Via ONVZ hebben we allemaal een fittest gedaan. Bij sommigen was de uitslag onthutsend. Sinds een jaar of vier hebben wij dan ook een speciale fitnessruimte, bemand door een gepensioneerde gymleraar. Hij geeft er zelfs les aan een groepje uit het dorp. Ja, zelf ga ik ook wel eens. Alleen al om het goede voorbeeld te geven. Ik vind het belangrijk dat mensen hun werk goed en met plezier kunnen doen. Als bedrijf moet je daarvoor de voorwaarden scheppen. Een tijd geleden werd gevraagd om zo n snoepautomaat in de kantine. Echt niet, dacht ik. Toen heb ik een deal gesloten met een groothandel: elke morgen vers fruit van het seizoen. Het kort ziekteverzuim daalde binnen vier maanden Ik zeg altijd: je werk is niet je leven. Evenwicht is belangrijk. Harmonie. Een mens moet ook spelen en het kind in zichzelf bewaken. Dat doe ik zelf ook, bijvoorbeeld door uit te gaan en motor te rijden. Elgrit Werkman (46 jaar)

13 Een bedrijf is zo gezond als zijn werknemers. Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt thuis, maar zeker ook op het werk. ONVZ kijkt verder dan het incident, biedt werkgevers een totaalvisie op het gebied van preventie en verzuim. Het hele gezondheidsbeleid wordt onder de loep genomen én aangepakt. Vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Om zo de (tijdelijke) uitval binnen een organisatie te voorkomen en/of te beperken. Voor meer effect en minder kosten. Bovendien: herstelt iemand niet volledig, dan biedt onze arbeidsongeschiktheidsverzekering uitkomst.

14 Ria Rens (70 jaar) Goed geregeld Hier heb ik het opgeschreven: mijn eerste knieoperatie was op 26 februari Er is toen een prothese geplaatst. Helaas kon ik daarna niet goed meer buigen en strekken. Ook lopen ging moeilijk. Ik heb er heel lang mee getobd. Totdat ik op advies van mijn dochter belde met de ZorgConsulent van ONVZ. Zij regelde een second opinion bij een ander ziekenhuis. Daar bleek dat ik veel littekenweefsel had. Deze maand ben ik geopereerd om dat weefsel weg te halen. Alles verliep prima en over de pijnbestrijding ben ik erg te spreken. Vandaag mogen de hechtingen eruit. Drie keer per dag lig ik een uur op de CPM, een bewegingsapparaat. Slapen gaat best moeilijk met die spalk aan mijn been. Al met al ben ik er hartstikke druk mee. Maar ik weet: het is voor een hoger doel. 65 procent kans dat de operatie is gelukt. Voorheen had ik constant pijn. Alles verkrampte, ik zag het steeds minder zitten. Op een gegeven moment beheerste die knie mijn leven. Terwijl ik er zo van houd om te wandelen of de stad in te gaan. Daar kijk ik nu naar uit. Als alles goed blijft gaan, is mijn andere knie aan de beurt. Want ook die is helaas versleten... Ria Rens (70 jaar)

15 Service maakt het gemakkelijk als het moeilijk is. Bij onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken eindigt ONVZ al jaren in de hoogste regionen. Verzekeringsadviseurs en consumenten plaatsen ons steevast in de top. Service en gemak zijn bij ONVZ een gegeven. Zo begeleidt de ZorgConsulent mensen naar de juiste zorg. Zij checkt wachttijden bij verschillende instanties, geeft (gezondheids)informatie en regelt een second opion. Declaraties verwerken wij snel en goed. Via ons callcenter en het internet zijn wij uitstekend bereikbaar. Klanten kunnen ook terecht bij deskundige verzekeringsadviseurs die de producten van ONVZ verkopen. Als intermediairverzekeraar ondersteunen wij hen met handige ICT-oplossingen, een flexibele binnendienst en informatie- en netwerkbijeenkomsten. Daardoor zijn ze steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken. En kunnen ze vierkant achter hun advies staan: Verzeker uw kostbaarste bezit bij ONVZ.

16 ONVZ Zorgverzekeraar De Molen 66, Postbus AX, 3990 GD Houten Meer weten? Callcenter Verkoopondersteuning Internet Verzeker je kostbaarste bezit bij ONVZ

fluitend naar je werk Bloemlezing uit honderd interviews met werknemers

fluitend naar je werk Bloemlezing uit honderd interviews met werknemers fluitend naar je werk Bloemlezing uit honderd interviews met werknemers mei 2013 Voorwoord van Minister Asscher Op 4 februari van dit jaar gingen medewerkers van mijn ministerie en ik in gesprek met honderd

Nadere informatie

Univé Zorgverzekering 2010

Univé Zorgverzekering 2010 Univé Zorgverzekering 2010 Meer weten? Onze website www.unive.nl Ons telefoonnummer Klantenservice: (072) 527 75 95 Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 21.00 uur Zaterdag van 09.00 uur tot

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

JONGEREN RAPPORTEREN OVER KINDERRECHTEN IN NEDERLAND

JONGEREN RAPPORTEREN OVER KINDERRECHTEN IN NEDERLAND Inhoudsopgave Inleiding Praat mee met je rechten! Jonge vluchtelingen Kinderen in armoede Gehandicapte kinderen Jongeren in de jeugdzorg 1 Inleiding Dit is een rapport waarin jongeren in Nederland hun

Nadere informatie

Een Bijzondere Broer of Zus

Een Bijzondere Broer of Zus Een Bijzondere Broer of Zus Informatiemap voor jongeren met een broer of zus met een handicap, chronische ziekte of psychische stoornis Uitgave: GGNet, regio Apeldoorn Team Preventie Postbus 2003 7230

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Arbeid en zorg. 2 x 4 beleid voor iedereen?

Nieuwsbrief 12. Arbeid en zorg. 2 x 4 beleid voor iedereen? Nieuwsbrief 12 Arbeid en zorg 2 3 4 5 6 8 Voor u ligt de laatste editie van de nieuwsbrief van Dona Daria van het jaar 2008. Het thema is dit keer "Arbeid en zorg". Hoe combineren Rotterdammers arbeid

Nadere informatie

Vermoeidheid na kanker

Vermoeidheid na kanker Vermoeidheid na kanker Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Geen gewone vermoeidheid 5 Herkent u dit ook? 6 Omgaan met vermoeidheid 8 Erkenning 12 Waar komt die vermoeidheid vandaan? 14 Wat kunt u zelf

Nadere informatie

99 TIPS Voor het lopen van :

99 TIPS Voor het lopen van : 99 TIPS Voor het lopen van : Een Marathon Eelco de Boer 2007 Eelco de boer. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt of doorgestuurd/doorverkocht zonder toestemming van de schrijver.

Nadere informatie

U wilt toch ook het beste voor u en uw medewerkers?

U wilt toch ook het beste voor u en uw medewerkers? U wilt toch ook het beste voor u en uw medewerkers? ONVZ voor werkgevers Zorg-, verzuim- en inkomensverzekeringen 2011 Uw medewerkers verdienen het beste U wilt het beste voor uw klanten. Waar voor hun

Nadere informatie

De juiste zorgverzekering kiezen

De juiste zorgverzekering kiezen De juiste zorgverzekering kiezen Verhalen uit de praktijk NEDERLANDSE PATIËNTEN CONSUMENTEN FEDERATIE Voorwoord Het zal u gebeuren. U ondergaat een medische behandeling, u vertrouwt erop dat u goed bent

Nadere informatie

De juiste zorgverzekering kiezen

De juiste zorgverzekering kiezen De juiste zorgverzekering kiezen Verhalen uit de praktijk NEDERLANDSE PATIËNTEN CONSUMENTEN FEDERATIE Voorwoord Het zal u gebeuren. U ondergaat een medische behandeling, u vertrouwt erop dat u goed bent

Nadere informatie

Inkomen Nieuwe wet kan gevolgen voor u hebben! 4 Collectieve zorgverzekering 4 Bijstandsuitkering en beslaglegging 5

Inkomen Nieuwe wet kan gevolgen voor u hebben! 4 Collectieve zorgverzekering 4 Bijstandsuitkering en beslaglegging 5 November 2011 Naam Adres Woonplaats In deze nieuwsbrief hebben we u weer veel te melden. Sinds kort is er bijvoorbeeld een nieuwe ontmoetingsruimte, speciaal voor u. We bieden u daar trainingen, zoals

Nadere informatie

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen?

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Volmaakte ouders bestaan niet 4 Vertellen of niet? 6 Reacties van kinderen 13 Helpen verwerken 20 Als de dood ter sprake

Nadere informatie

Vo or pubers met power

Vo or pubers met power 1 Vo or pubers met power Puber Power. Niet voor niets is dat de titel van dit boek. Of je het nu wilt of niet, de pubertijd is een heel bijzondere tijd. Het is een tijd waarin je begint te ontdekken wie

Nadere informatie

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen?

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? KWF Kanker Infolijn 0800-022 66 22 (gratis) Informatie en advies voor kankerpatiënten en hun naasten www.kwfkankerbestrijding.nl Voor informatie over kanker

Nadere informatie

Dag Nederland. Waarom zou je emigreren?

Dag Nederland. Waarom zou je emigreren? samenleving Waarom zou je emigreren? Dag Nederland Emigreren is populair. Al jaren stijgt het aantal mensen dat vertrekt. Ook Myrthe en Thomas (Nieuw-Zeeland) en Daniëlle (Los Angeles) staan op het punt

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Coaching. aan de lopende band. Leidinggeven aan mensen die het doen voor de poen. Jack de Waard en Bart Godding

Coaching. aan de lopende band. Leidinggeven aan mensen die het doen voor de poen. Jack de Waard en Bart Godding Coaching aan de lopende band Leidinggeven aan mensen die het doen voor de poen Jack de Waard en Bart Godding Voorwoord Dit is een boek voor leidinggevenden die met beide benen in de praktijk staan en willen

Nadere informatie

patiënt centraal Zorg wat verandert er allemaal in de zorg? vrije keuze van zorgverlener pag. 03 fysiotherapeuten houden nederland in beweging pag.

patiënt centraal Zorg wat verandert er allemaal in de zorg? vrije keuze van zorgverlener pag. 03 fysiotherapeuten houden nederland in beweging pag. ZaterDaG 17 Mei 2014 Commerciële bijlage patiënt centraal Zorg wat verandert er allemaal in de zorg? vrije keuze van zorgverlener pag. 03 fysiotherapeuten houden nederland in beweging pag. 06 de signaalfunctie

Nadere informatie

Jasmyne vertelt... Stelselwijziging jeugd Ambulante jeugdhulp. De situatie

Jasmyne vertelt... Stelselwijziging jeugd Ambulante jeugdhulp. De situatie www.voordejeugd.nl Stelselwijziging jeugd Jasmyne vertelt... Op een gegeven moment moest ik zelfs geld lenen om babymelk te kunnen kopen. Jasmyne (42) komt door drugsgebruik van haar man zwaar in de schulden.

Nadere informatie

Kinderen en posttraumatische dystrofie

Kinderen en posttraumatische dystrofie Kinderen en posttraumatische dystrofie Dit boekje is tot stand gekomen met de medewerking van Sander Keppel, mevr. W. Hagenbeek, prof. dr. W. Kuis, fysiotherapeute mevr. E. de Bont, mevr. J. Stor-Luijmes

Nadere informatie

Alcohol Drugs Gokken Medicijnen. netwerk voor verslavingszorg

Alcohol Drugs Gokken Medicijnen. netwerk voor verslavingszorg Alcohol Drugs Gokken Medicijnen netwerk voor verslavingszorg Ik ben verslaafd aan... Hoe erg is het als u af en toe iets gebruikt? Wat is verslaafd? Wanneer bent u eigenlijk verslaafd? Welke middelen zijn

Nadere informatie

Vermoeidheid na kanker

Vermoeidheid na kanker Vermoeidheid na kanker Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Geen gewone vermoeidheid 5 Herkent u dit ook? 7 Gevolgen 9 Erkenning 12 Factoren die vermoeidheid beïnvloeden 14 Wat kunt u zelf doen? 18 Onderzoek

Nadere informatie

Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers met diabetes mellitus type 1

Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers met diabetes mellitus type 1 Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers met diabetes mellitus type 1 1 2 Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers

Nadere informatie

Lezen 3a tekst 1 Geslaagd!

Lezen 3a tekst 1 Geslaagd! OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend.

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend. 1. Ondernemend. Niet de man die geen cent bezit is arm, maar de man die geen dromen heeft. Harry Kemp Introductie Dit boekwerk bevat handige tips voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Het helpt

Nadere informatie

Zorgzaam. Zorgeloos op wintersport. Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts. Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger

Zorgzaam. Zorgeloos op wintersport. Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts. Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger Zorgzaam ZORGVERZEKERING 2015 Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts Zorgeloos op wintersport Meer informatie en tips op www.devogel.nl

Nadere informatie

ELEMENTAIR LEIDERSCHAP

ELEMENTAIR LEIDERSCHAP ELEMENTAIR LEIDERSCHAP leiderschap in Nederland 2011 Hoe eenvoudig een systeem kan zijn en leiderschap een fundamentele wending kan geven Wanneer ben ik als leider in mijn element? antwoord van een Goeroe

Nadere informatie

80% van de Nederlanders zegt dat het goed tot uitstekend gaat met hun algemene gezondheid. Ruim 80% van de Nederlanders heeft ook het gevoel goed

80% van de Nederlanders zegt dat het goed tot uitstekend gaat met hun algemene gezondheid. Ruim 80% van de Nederlanders heeft ook het gevoel goed 80% van de Nederlanders zegt dat het goed tot uitstekend gaat met hun algemene gezondheid. Ruim 80% van de Nederlanders heeft ook het gevoel goed verzekerd te zijn. Maar hoe goed zorgt de Nederlander eigenlijk

Nadere informatie