ENRA. de nationale. fiets verzekering. verzekeringen bv ALS DE FIETS IS VOORZIEN. Een kwaliteitsproduct van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENRA. de nationale. fiets verzekering. verzekeringen bv ALS DE FIETS IS VOORZIEN. Een kwaliteitsproduct van"

Transcriptie

1 de nationale fiets verzekering BLIJF FIETSEN, BLIJF GENIETEN DRIE, VIER OF VIJF JAAR VERZEKERD VOOR EEN EENMALIGE PREMIE BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): VERHAALSRECHTSBIJSTAND EN ONGEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERING KORTING OP DE PREMIE ALS DE FIETS IS VOORZIEN VAN EEN DIEFSTAL PREVENTIE CHIP Een kwaliteitsproduct van ENRA verzekeringen bv Dé specialist in tweewielerverzekeringen!

2 de nationale fiets verzekering blijf fietsen Een nieuwe fiets. Daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de nationale fiets verzekering. Want die verzekert u drie, vier of vijf ar lang van blijvend fietsplezier. Met de nationale fiets verzekering is uw fiets naar keuze verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten cascoverzekering incl. diefstal). Bij diefstal ontvangt u van uw fietsspecialist een nieuw gelijkwaardig exemplaar. Bij schade aan uw fiets zal hij, indien u heeft gekozen voor de cascoverzekering (incl. diefstal), deze weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer mogelijk is zal hij u een gelijkwaardig exemplaar leveren. Ook heeft u bij de cascodekking van de nationale fiets verzekering recht op de vele extra's die elders in deze brochure vermeld worden. Comfort alom dus. De verzekering kent eigen risico bij diefstal, afschrijving gedurende de gehele verzekerde periode en er is gedurende de eerste vier ar van de verzekering een prijsstijging van maximaal 4% per ar meeverzekerd*. Vraag uw tweewielerspecialist dus altijd naar de nationale fiets verzekering (of naar de nationale E-bike verzekering, zie ommezijde). Hij zal u er graag mee van dienst zijn. korting Wanneer uw fiets is voorzien van een geregistreerde Diefstal Preventie Chip hanteert de nationale fiets verzekering (nog) voordeliger tarieven. Dit is een verborgen chip, die de politie en de fietsspecialist kunnen uitlezen. De chip bevat hiervoor een uniek nummer. Fietsen die met dit systeem zijn uitgerust zijn duidelijk herkenbaar door middel van een code. Er gaat dus ook een preventieve werking van uit. gebruikte fietsen Natuurlijk verzekert de nationale fiets verzekering ook uw tweedehands/gebruikte fiets. De taxatiewaarde of de aankoopprijs is dan de verzekerde waarde. Bij tweedehands of gebruikte fietsen is een prijsstijging niet van toepassing en dus ook niet meeverzekerd. Voor de rest gelden dezelfde plezierige voorwaarden als voor nieuwe fietsen. * Bij een verzekerde periode van vier of vijf ar is de meeverzekerde prijsstijging dus maximaal 16 % in het 4e ar. Deze prijsstijging geldt niet voor tweedehands/gebruikt verzekerde fietsen. Bij een vijfrige verzekering is in het vijfde verzekeringsar de maximale uitkering 100% van het verzekerd bedrag.

3 hoe en hoelang kiest u zelf Voor een eenmalige premie is uw fiets naar keuze drie, vier of vijf ar lang wereldwijd verzekerd tegen diefstal of diefstal plus beschadiging (cascodekking). En daarna ontvangt u automatisch een voorstel om de fiets voor nog eens een aantal ren te verzekeren. Wat de premie in uw geval is kunt u eenvoudig zien op de meest recente tarievenlijst die de tweewielerspecialist voor u klaar heeft liggen. Voor een premieberekening kunt u ook terecht op diefstal of cascoschade! wat nu? Als uw afgesloten fiets gestolen is dan meldt u zich, tezamen met het originele proces verbaal en de twee originele sleutels, bij de fietsspecialist waar u de fiets gekocht heeft. Daar helpen ze u verder en wanneer de nodige formaliteiten geregeld en door ENRA goedgekeurd zijn ontvangt u van hem weer een nieuwe, gelijkwaardige fiets. Indien u gekozen heeft voor de cascoverzekering (incl. diefstal) zal de tweewielerspecialist uw fiets ook bij beschadiging weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer blijkt te kunnen krijgt u natuurlijk gewoon een nieuwe. Na een vergoeding wegens diefstal of totaal verlies vervalt de verzekering automatisch. Maar indien u kiest voor een vier- of vijfrige verzekering en de fiets wordt in het eerste ar gestolen of als er sprake is van totaalverlies, dan ontvangt u, naast een gelijkwaardig exemplaar, ook nog eens 30 % van de betaalde premie terug. Bij de vijfrige verzekering is er eveneens een restitutieregeling voor het tweede ar. In dat tweede ar is dat 20% van de betaalde premie. Dit geldt dus niet voor de drierige verzekeringen. plezierige extra s bij de cascoverzekering (incl. diefstal) verhaalsrechtsbijstand De verhaalsrechtsbijstandverzekering van de nationale fiets verzekering helpt u wanneer u, door de schuld van een ander, tijdens het fietsen schade oploopt maar de tegenpartij de verantwoording daarvoor weigert te accepteren. De verhaalsrechtsbijstandverzekering is een plezierig extra binnen de nationale fiets verzekering en is geldig in heel Europa. ongevallen-opzittendenverzekering Ook extra is de, in heel Europa geldende, ongevallen-opzittendenverzekering. Na een ongeval met letselschade voorziet deze optie in een uitkering voor de opzittende(n) van de fiets. De hoogte van de uitkering is maximaal 9100,- bij blijvende invaliditeit en 4550,- bij overlijden.

4 sloten De nationale fiets verzekering is een logisch en verstandig verlengstuk bij de aanschaf van een fiets. Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de fiets echter wel voorzien zijn van een ART goedgekeurd slot. Uw tweewielerspecialist weet welke sloten dit zijn (zie ook belangrijk! Met een extra (los) slot kunt u uw kostbare bezit bevestigen aan een vast object (brugleuning, lantaarnpaal, etc.). Zo parkeert u de fiets nog veiliger! Zet uw fiets altijd op slot. Dus ook thuis, in de schuur, garage en dergelijke. Laat ook nooit sleutels achter in kleding, tassen en dergelijke in voor anderen makkelijk toegankelijke ruimtes zoals kleedkamers, garderobes en dergelijke. Wees zorgvuldig met uw sleutels. Sleutels mogen uitsluitend worden bijbesteld als ze daadwerkelijk verloren of beschadigd zijn. Dit dient te gebeuren bij de leverancier van het slot. U moet ENRA hiervan, ook van een slotwijziging, direct in kennis stellen. in het kort de nationale fiets verzekering Soort dekking Diefstal Casco (incl. diefstal) Verzekerd is Diefstal Gevolgschade na diefstal Casco-schade Verhaalsrechtsbijstand Ongevallenopzittenden neen neen neen Eigen risico Bij diefstal, totaalverlies: -in het 1e ar -in het 2e ar -in het 3e ar -in het 4e ar -in het 5e ar Bij partiële schade 25,- Verzekeringsgebied Diefstal Gevolgschade na diefstal Casco-schade Verhaalsrechtsbijstand Ongevallen-opzittendenverzekering Europa Europa Raadpleeg de polisvoorwaarden voor details.

5 Naam: Certificaatnummer: Merk en type fiets: Framenummer: Ingangsdatum: Einddatum: De hulpverlening wordt geregeld door Europ Assistance te Deventer. speciale verzekering voor elektrisch trapondersteunde fietsen Eenmalige premie voor 3, 4 of 5 ar, ongeacht welke regio. de nationale E-bike verzekering Speciaal voor elektrisch trapondersteunde fietsen (de zogenoemde E-bikes) kan uw fietsspecialist een aparte, heel aantrekkelijke verzekering aanbieden. Deze nationale E-bike verzekering hanteert bijzonder lage premies voor heel Nederland, ongeacht het merk van de elektrisch trapondersteunde fiets. Uiteraard is er wel premieverschil in dekkingsvorm en looptijd van de verzekering. Ook biedt de nationale E-bike verzekering bij de cascoverzekering (incl. diefstal) plezierige extra's zoals verhaalsrechtsbijstand, een ongevallen-opzittendenverzekering en een hulpverleningservice. Comfortabele extra's die gedurende de gehele verzekeringsduur geldig blijven. Hulpverlening bij pech De hulpverleningservice is een comfortabel extra bij pech of diefstal. Wordt u onverhoopt geconfronteerd met diefstal, een ongeval of met pech dan zorgen wij ervoor dat u ter plekke wordt opgehaald. De hulpverleningservice dekt de organisatie en het vervoer van de fiets en/of opzittende(n) naar het vertrekpunt van de fietstocht. Dit kan bijvoorbeeld de parkeerplaats van de auto, de camping of het hotel zijn. Voor de hulpverleningservice ontvangt u een pas waarop het alarmnummer van de pechhulp vermeld staat. De service geldt alleen bij de cascoverzekering (incl. diefstal) en is alleen in Nederland van toepassing. ENRA HULPVERLENINGSPAS Garantiedekking Bij de cascoverzekering (incl. diefstal) kunt u ook (voor uw nieuwe, bij aankoop verzekerde E-bike) kiezen voor garantiedekking. Na afloop van de fabrieksgarantie loopt de garantie gedurende de looptijd van de verzekering dan gewoon door. Zo kunt u dus maximaal 5 ar lang zorgeloos en kosteloos genieten van uw kostbare E-bike.* Uw fietsspecialist heeft een aparte brochure voor deze verzekering die u hierover uitvoerig informeert. * Alleen voor het batterijpakket geldt na het eerste ar een afschrijving van 15 % per ar. ALARMNUMMER: Het comfort gaat altijd door met de nationale E-bike verzekering De speciale en voordelige verzekering voor alle elektrisch trapondersteunde fietsen Drie, vier of vijf ar verzekerd tegen diefstal of diefstal- en cascoschade voor een eenmalige lage premie Een kwaliteitsproduct van ENRA verzekeringen bv Dé specialist in tweewielerverzekeringen! BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): VERHAALSRECHTSBIJSTAND! ONGEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERING! HULPVERLENING BIJ PECH! VERLENGDE GARANTIE MOGELIJK!

6 internet Op het internet vindt u zeer gedetailleerde informatie over alle verzekeringsproducten van ENRA. Op de site kunt u ook een premieberekening maken voor de door u gekozen verzekering. Tevens vindt u er de algemene voorwaarden voor alle verzekeringen alsmede de adressen van de verkooppunten die met ENRA samenwerken. de nationale fiets verzekering bezoek voor gedetailleerde informatie! DEZE FIETSVERZEKERING WORDT VERZORGD DOOR: ENRA verzekeringen bv Dé specialist in tweewielerverzekeringen! KERNGEGEVENS VAN ENRA VERZEKERINGEN BV -gespecialiseerd in verzekeringen voor onder andere fietsen, bromfietsen, motoren, en camera's, af te sluiten bij de verkooppunten van die producten -gevestigd Zesstedenweg , 1613 JE Grootebroek -postadres Postbus 210, 1610 AE Grootebroek -telefoon , fax , website -WFD vergunningnummer , inschrijving KvK te Hoorn nr gevolmachtigd agent van Bovemij Verzekeringen N.V. te Nijmegen -aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, telefoon website -zie de polisvoorwaarden voor de details van de verzekering Uw fietsspecialist: Maart Aan deze brochure kunnen rechten worden ontleend.

DRIE, VIER OF VIjF jaar VERZEKERD VOOR EEN EENmALIgE PREmIE

DRIE, VIER OF VIjF jaar VERZEKERD VOOR EEN EENmALIgE PREmIE p l u s Fietsverzekering DRIE, VIER OF VIjF jaar VERZEKERD VOOR EEN EENmALIgE PREmIE BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): gratis VERHAALSRECHTSBIjSTAND gratis ONgEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERINg gratis

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. SEAT regelt de rest ENJOYNEERING

Financieren. Leasen. Verzekeren. SEAT regelt de rest ENJOYNEERING Financieren. Leasen. Verzekeren. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest ENJOYNEERING 2 Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de financiële

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk SEAT rijden. Zorgeloos ondernemen ENJOYNEERING

Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk SEAT rijden. Zorgeloos ondernemen ENJOYNEERING Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk SEAT rijden Zorgeloos ondernemen ENJOYNEERING 2 Stap maar in. SEAT regelt de rest. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer biedt

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering

Aegon Autoverzekering Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, met het gezin op stap te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 3 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

KLASSIEKE AUTO S RIJ OP ZEKER

KLASSIEKE AUTO S RIJ OP ZEKER RIJ OP ZEKER Jaap en Gea Kuiper in hun Morgan RIJ OP ZEKER De juiste verzekering U kunt pas écht zorgeloos van uw klassieker genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Door onze ruime ervaring

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk SEAT rijden. Zorgeloos ondernemen

Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk SEAT rijden. Zorgeloos ondernemen Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk SEAT rijden Zorgeloos ondernemen 2 Stap maar in. SEAT regelt de rest. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de financiële producten

Nadere informatie

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles rond,

Nadere informatie

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis.

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos

Nadere informatie

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering Motorverzekering 2 De echte motorverzekering van REAAL Motorverzekering 3 4 De motorverzekering van REAAL Waarom een motorverzekering bij onze maatschappij? Het antwoord is heel eenvoudig: bij andere verzekeringsmaatschappijen

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen Financieren. Leasen. Verzekeren. ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen 2 STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de financiële producten

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel

Nadere informatie

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 3 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit.

Nadere informatie

2 Particulier Audi rijden

2 Particulier Audi rijden 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest

Financieren. Leasen. Verzekeren. EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest Financieren. Leasen. Verzekeren. EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest 2 ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de financiële producten

Nadere informatie

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op Assurance weg met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op weg met Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412 Aegon Autoverzekering Polisvoorwaarden nr. 1412 S 42471 a augustus 2014 Inhoudsopgave pagina Algemene Voorwaarden 4 1 Wat mag u van ons verwachten? 4 2 Wat verwachten wij van u? 4 3 Wie zijn er verzekerd?

Nadere informatie

Watersporttotaalpakket. met een zeker gevoel het water op. informatie voor de particulier

Watersporttotaalpakket. met een zeker gevoel het water op. informatie voor de particulier Watersporttotaalpakket met een zeker gevoel het water op informatie voor de particulier uw watersportverzekering met een zeker gevoel het water op Uw hart ligt bij de watersport. U wilt met uw boot genieten

Nadere informatie