ENRA. de nationale. fiets verzekering. verzekeringen bv ALS DE FIETS IS VOORZIEN. Een kwaliteitsproduct van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENRA. de nationale. fiets verzekering. verzekeringen bv ALS DE FIETS IS VOORZIEN. Een kwaliteitsproduct van"

Transcriptie

1 de nationale fiets verzekering BLIJF FIETSEN, BLIJF GENIETEN DRIE, VIER OF VIJF JAAR VERZEKERD VOOR EEN EENMALIGE PREMIE BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): VERHAALSRECHTSBIJSTAND EN ONGEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERING KORTING OP DE PREMIE ALS DE FIETS IS VOORZIEN VAN EEN DIEFSTAL PREVENTIE CHIP Een kwaliteitsproduct van ENRA verzekeringen bv Dé specialist in tweewielerverzekeringen!

2 de nationale fiets verzekering blijf fietsen Een nieuwe fiets. Daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de nationale fiets verzekering. Want die verzekert u drie, vier of vijf ar lang van blijvend fietsplezier. Met de nationale fiets verzekering is uw fiets naar keuze verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten cascoverzekering incl. diefstal). Bij diefstal ontvangt u van uw fietsspecialist een nieuw gelijkwaardig exemplaar. Bij schade aan uw fiets zal hij, indien u heeft gekozen voor de cascoverzekering (incl. diefstal), deze weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer mogelijk is zal hij u een gelijkwaardig exemplaar leveren. Ook heeft u bij de cascodekking van de nationale fiets verzekering recht op de vele extra's die elders in deze brochure vermeld worden. Comfort alom dus. De verzekering kent eigen risico bij diefstal, afschrijving gedurende de gehele verzekerde periode en er is gedurende de eerste vier ar van de verzekering een prijsstijging van maximaal 4% per ar meeverzekerd*. Vraag uw tweewielerspecialist dus altijd naar de nationale fiets verzekering (of naar de nationale E-bike verzekering, zie ommezijde). Hij zal u er graag mee van dienst zijn. korting Wanneer uw fiets is voorzien van een geregistreerde Diefstal Preventie Chip hanteert de nationale fiets verzekering (nog) voordeliger tarieven. Dit is een verborgen chip, die de politie en de fietsspecialist kunnen uitlezen. De chip bevat hiervoor een uniek nummer. Fietsen die met dit systeem zijn uitgerust zijn duidelijk herkenbaar door middel van een code. Er gaat dus ook een preventieve werking van uit. gebruikte fietsen Natuurlijk verzekert de nationale fiets verzekering ook uw tweedehands/gebruikte fiets. De taxatiewaarde of de aankoopprijs is dan de verzekerde waarde. Bij tweedehands of gebruikte fietsen is een prijsstijging niet van toepassing en dus ook niet meeverzekerd. Voor de rest gelden dezelfde plezierige voorwaarden als voor nieuwe fietsen. * Bij een verzekerde periode van vier of vijf ar is de meeverzekerde prijsstijging dus maximaal 16 % in het 4e ar. Deze prijsstijging geldt niet voor tweedehands/gebruikt verzekerde fietsen. Bij een vijfrige verzekering is in het vijfde verzekeringsar de maximale uitkering 100% van het verzekerd bedrag.

3 hoe en hoelang kiest u zelf Voor een eenmalige premie is uw fiets naar keuze drie, vier of vijf ar lang wereldwijd verzekerd tegen diefstal of diefstal plus beschadiging (cascodekking). En daarna ontvangt u automatisch een voorstel om de fiets voor nog eens een aantal ren te verzekeren. Wat de premie in uw geval is kunt u eenvoudig zien op de meest recente tarievenlijst die de tweewielerspecialist voor u klaar heeft liggen. Voor een premieberekening kunt u ook terecht op diefstal of cascoschade! wat nu? Als uw afgesloten fiets gestolen is dan meldt u zich, tezamen met het originele proces verbaal en de twee originele sleutels, bij de fietsspecialist waar u de fiets gekocht heeft. Daar helpen ze u verder en wanneer de nodige formaliteiten geregeld en door ENRA goedgekeurd zijn ontvangt u van hem weer een nieuwe, gelijkwaardige fiets. Indien u gekozen heeft voor de cascoverzekering (incl. diefstal) zal de tweewielerspecialist uw fiets ook bij beschadiging weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer blijkt te kunnen krijgt u natuurlijk gewoon een nieuwe. Na een vergoeding wegens diefstal of totaal verlies vervalt de verzekering automatisch. Maar indien u kiest voor een vier- of vijfrige verzekering en de fiets wordt in het eerste ar gestolen of als er sprake is van totaalverlies, dan ontvangt u, naast een gelijkwaardig exemplaar, ook nog eens 30 % van de betaalde premie terug. Bij de vijfrige verzekering is er eveneens een restitutieregeling voor het tweede ar. In dat tweede ar is dat 20% van de betaalde premie. Dit geldt dus niet voor de drierige verzekeringen. plezierige extra s bij de cascoverzekering (incl. diefstal) verhaalsrechtsbijstand De verhaalsrechtsbijstandverzekering van de nationale fiets verzekering helpt u wanneer u, door de schuld van een ander, tijdens het fietsen schade oploopt maar de tegenpartij de verantwoording daarvoor weigert te accepteren. De verhaalsrechtsbijstandverzekering is een plezierig extra binnen de nationale fiets verzekering en is geldig in heel Europa. ongevallen-opzittendenverzekering Ook extra is de, in heel Europa geldende, ongevallen-opzittendenverzekering. Na een ongeval met letselschade voorziet deze optie in een uitkering voor de opzittende(n) van de fiets. De hoogte van de uitkering is maximaal 9100,- bij blijvende invaliditeit en 4550,- bij overlijden.

4 sloten De nationale fiets verzekering is een logisch en verstandig verlengstuk bij de aanschaf van een fiets. Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de fiets echter wel voorzien zijn van een ART goedgekeurd slot. Uw tweewielerspecialist weet welke sloten dit zijn (zie ook belangrijk! Met een extra (los) slot kunt u uw kostbare bezit bevestigen aan een vast object (brugleuning, lantaarnpaal, etc.). Zo parkeert u de fiets nog veiliger! Zet uw fiets altijd op slot. Dus ook thuis, in de schuur, garage en dergelijke. Laat ook nooit sleutels achter in kleding, tassen en dergelijke in voor anderen makkelijk toegankelijke ruimtes zoals kleedkamers, garderobes en dergelijke. Wees zorgvuldig met uw sleutels. Sleutels mogen uitsluitend worden bijbesteld als ze daadwerkelijk verloren of beschadigd zijn. Dit dient te gebeuren bij de leverancier van het slot. U moet ENRA hiervan, ook van een slotwijziging, direct in kennis stellen. in het kort de nationale fiets verzekering Soort dekking Diefstal Casco (incl. diefstal) Verzekerd is Diefstal Gevolgschade na diefstal Casco-schade Verhaalsrechtsbijstand Ongevallenopzittenden neen neen neen Eigen risico Bij diefstal, totaalverlies: -in het 1e ar -in het 2e ar -in het 3e ar -in het 4e ar -in het 5e ar Bij partiële schade 25,- Verzekeringsgebied Diefstal Gevolgschade na diefstal Casco-schade Verhaalsrechtsbijstand Ongevallen-opzittendenverzekering Europa Europa Raadpleeg de polisvoorwaarden voor details.

5 Naam: Certificaatnummer: Merk en type fiets: Framenummer: Ingangsdatum: Einddatum: De hulpverlening wordt geregeld door Europ Assistance te Deventer. speciale verzekering voor elektrisch trapondersteunde fietsen Eenmalige premie voor 3, 4 of 5 ar, ongeacht welke regio. de nationale E-bike verzekering Speciaal voor elektrisch trapondersteunde fietsen (de zogenoemde E-bikes) kan uw fietsspecialist een aparte, heel aantrekkelijke verzekering aanbieden. Deze nationale E-bike verzekering hanteert bijzonder lage premies voor heel Nederland, ongeacht het merk van de elektrisch trapondersteunde fiets. Uiteraard is er wel premieverschil in dekkingsvorm en looptijd van de verzekering. Ook biedt de nationale E-bike verzekering bij de cascoverzekering (incl. diefstal) plezierige extra's zoals verhaalsrechtsbijstand, een ongevallen-opzittendenverzekering en een hulpverleningservice. Comfortabele extra's die gedurende de gehele verzekeringsduur geldig blijven. Hulpverlening bij pech De hulpverleningservice is een comfortabel extra bij pech of diefstal. Wordt u onverhoopt geconfronteerd met diefstal, een ongeval of met pech dan zorgen wij ervoor dat u ter plekke wordt opgehaald. De hulpverleningservice dekt de organisatie en het vervoer van de fiets en/of opzittende(n) naar het vertrekpunt van de fietstocht. Dit kan bijvoorbeeld de parkeerplaats van de auto, de camping of het hotel zijn. Voor de hulpverleningservice ontvangt u een pas waarop het alarmnummer van de pechhulp vermeld staat. De service geldt alleen bij de cascoverzekering (incl. diefstal) en is alleen in Nederland van toepassing. ENRA HULPVERLENINGSPAS Garantiedekking Bij de cascoverzekering (incl. diefstal) kunt u ook (voor uw nieuwe, bij aankoop verzekerde E-bike) kiezen voor garantiedekking. Na afloop van de fabrieksgarantie loopt de garantie gedurende de looptijd van de verzekering dan gewoon door. Zo kunt u dus maximaal 5 ar lang zorgeloos en kosteloos genieten van uw kostbare E-bike.* Uw fietsspecialist heeft een aparte brochure voor deze verzekering die u hierover uitvoerig informeert. * Alleen voor het batterijpakket geldt na het eerste ar een afschrijving van 15 % per ar. ALARMNUMMER: Het comfort gaat altijd door met de nationale E-bike verzekering De speciale en voordelige verzekering voor alle elektrisch trapondersteunde fietsen Drie, vier of vijf ar verzekerd tegen diefstal of diefstal- en cascoschade voor een eenmalige lage premie Een kwaliteitsproduct van ENRA verzekeringen bv Dé specialist in tweewielerverzekeringen! BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): VERHAALSRECHTSBIJSTAND! ONGEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERING! HULPVERLENING BIJ PECH! VERLENGDE GARANTIE MOGELIJK!

6 internet Op het internet vindt u zeer gedetailleerde informatie over alle verzekeringsproducten van ENRA. Op de site kunt u ook een premieberekening maken voor de door u gekozen verzekering. Tevens vindt u er de algemene voorwaarden voor alle verzekeringen alsmede de adressen van de verkooppunten die met ENRA samenwerken. de nationale fiets verzekering bezoek voor gedetailleerde informatie! DEZE FIETSVERZEKERING WORDT VERZORGD DOOR: ENRA verzekeringen bv Dé specialist in tweewielerverzekeringen! KERNGEGEVENS VAN ENRA VERZEKERINGEN BV -gespecialiseerd in verzekeringen voor onder andere fietsen, bromfietsen, motoren, en camera's, af te sluiten bij de verkooppunten van die producten -gevestigd Zesstedenweg , 1613 JE Grootebroek -postadres Postbus 210, 1610 AE Grootebroek -telefoon , fax , website info@enra.nl -WFD vergunningnummer , inschrijving KvK te Hoorn nr gevolmachtigd agent van Bovemij Verzekeringen N.V. te Nijmegen -aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, telefoon website info@kifid.nl -zie de polisvoorwaarden voor de details van de verzekering Uw fietsspecialist: Maart Aan deze brochure kunnen rechten worden ontleend.

DRIE, VIER OF VIjF jaar VERZEKERD VOOR EEN EENmALIgE PREmIE

DRIE, VIER OF VIjF jaar VERZEKERD VOOR EEN EENmALIgE PREmIE p l u s Fietsverzekering DRIE, VIER OF VIjF jaar VERZEKERD VOOR EEN EENmALIgE PREmIE BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): gratis VERHAALSRECHTSBIjSTAND gratis ONgEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERINg gratis

Nadere informatie

KOGA FIETSVERZEKERING

KOGA FIETSVERZEKERING KOGA FIETSVERZEKERING Koga fietsverzekering Kies de verzekering die bij u past Nieuwwaarderegeling ENRA hanteert geen afschrijving op nieuwe fietsen gedurende de verzekerde periode. Of uw fiets nu in het

Nadere informatie

Comfortabele Zekerheid

Comfortabele Zekerheid Comfortabele Zekerheid De meest uitgebreide verzekering voor uw foto- en videoapparatuur Wereldwijd verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging Maart 2011 Zoom in op zekerheid Van uw nieuwe duurzame

Nadere informatie

Samen onderweg fietsen zonder zorgen.

Samen onderweg fietsen zonder zorgen. Samen onderweg fietsen zonder zorgen. E-bikeverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... met uw E-bike kunt u

Nadere informatie

Zekerheid. Niet alleen voor jezelf.

Zekerheid. Niet alleen voor jezelf. Zekerheid. Niet alleen voor jezelf. Fietsverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant Fietsverzekering Gefeliciteerd met de aankoop van uw fiets! Een goede keuze, want met uw fiets kunt u letterlijk alle

Nadere informatie

Verzekerd fietsplezier

Verzekerd fietsplezier Verzekerd fietsplezier 5% leden voordeel Fietsverzekering ANWB Fietsverzekering Met uw fiets kunt u letterlijk alle kanten op. Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Natuurlijk

Nadere informatie

Samen onderweg Fietsen zonder zorgen

Samen onderweg Fietsen zonder zorgen Samen onderweg Fietsen zonder zorgen 5% leden voordeel E-bikeverzekering ANWB E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Met uw E-bike kunt u letterlijk alle

Nadere informatie

PMA motorverzekering Allianz Nederland

PMA motorverzekering Allianz Nederland Allianz Nederland Welke motor u ook hebt en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik of voor zomerse ritjes u wilt uw motor gewoon goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst - Preventie en pechhulp Watersport verzekering Onbezorgd genieten. Varen zonder

Nadere informatie

Jááá ik doe wel voorzichtig

Jááá ik doe wel voorzichtig Jááá ik doe wel voorzichtig 5% Leden voordeel Fietsverzekering Fietsverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Met uw fiets kunt u alle kanten op. Gezonde beweging,

Nadere informatie

Even de batterij opladen

Even de batterij opladen Even de batterij opladen 5% Leden voordeel E-bikeverzekering E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Met uw E-bike kunt u alle kanten op. Gezonde beweging,

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter.

Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter. Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter. Bromfietsverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant Bromfietsverzekering Even naar de stad voor een boodschap. Naar school of naar het werk. Met uw brom-

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40%

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst Watersport verzekering Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen,

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

Goed verzekerd onderweg

Goed verzekerd onderweg Goed verzekerd onderweg Bromfietsverzekering ANWB Bromfietsverzekering Even naar de stad voor een boodschap. Naar school of naar het werk. Met uw brom- of snorfiets bent u zo waar u wilt zijn. En natuurlijk

Nadere informatie

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 AUTOVERZEKERING DS ASSURANCE Verzekert u van de beste premie Met DS Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor DS-rijders bieden wij u

Nadere informatie

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering Motorverzekering 2 De echte motorverzekering van REAAL Motorverzekering 3 4 De motorverzekering van REAAL Waarom een motorverzekering bij onze maatschappij? Het antwoord is heel eenvoudig: bij andere verzekeringsmaatschappijen

Nadere informatie

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op Assurance weg met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op weg met Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

De ANWB Fietsverzekering

De ANWB Fietsverzekering De ANWB Fietsverzekering Net zo onmisbaar als uw fiets Dekkingen op basis van nieuwwaarde of afschrijving 15% korting met een anti-diefstalchip Nieuw voordelig tarief voor fietsen met trapondersteuning

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot Dé autoverzekering voor uw Peugeot Zorgeloos op weg met is dé autoverzekering voor uw Peugeot Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Peugeot-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

ALLIANZ AUTOVERZEKERING

ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd de weg op gaat? Kies dan voor

Nadere informatie

ENRA Wegwijzer doorlopend. fiets, e-bike. ENRA Verzekeringen bv

ENRA Wegwijzer doorlopend. fiets, e-bike. ENRA Verzekeringen bv ENRA Wegwijzer 2017 doorlopend fiets, e-bike Fietsverzekeringen: 3 dekkingen De juiste keuze Om je goed te informeren en de juiste keuze te maken bij het aangaan van een fietsverzekering, is er deze wegwijzer.

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 5 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant heeft een

Nadere informatie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering Als er iets telt voor een motorrijder, dan is het wel

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering

Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering Pleziervaartuigenverzekering Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de pleziervaartuigenverzekering. Welke

Nadere informatie

Productwijzer. Pleziervaartuigverzekering

Productwijzer. Pleziervaartuigverzekering Productwijzer Pleziervaartuigverzekering I Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de pleziervaartuigenverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5% ledenkorting Complete inventarisdekking Omdat uw camper uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet alleen

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5 % ledenkorting Complete inventarisdekking 2 Omdat uw kampeerauto uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet

Nadere informatie

Vakinformatie. PREMIETARIEF BROMFIETSVERZEKERING Per 15 maart 2004. Algemeen

Vakinformatie. PREMIETARIEF BROMFIETSVERZEKERING Per 15 maart 2004. Algemeen Vakinformatie PREMIETARIEF BROMFIETSVERZEKERING Per 15 maart 2004 Algemeen Te verzekeren zijn: - Automaten (tot 45 km per uur, helm verplicht) - Snorfietsen (tot 25 km per uur, geen helm verplicht) - Versnellers

Nadere informatie

Alle heuveltjes meepakken

Alle heuveltjes meepakken Alle heuveltjes meepakken 5% Leden voordeel ATB & Racefietsverzekering ATB & Racefietsverzekering In uw vrije tijd gaat u graag op uw racefiets kilometers maken of op de ATB de bossen in. Na een dag hard

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING MOBIEL+ AUTOVERZEKERING Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda Aanvullende dekkingen 6

INHOUDSOPGAVE. 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda Aanvullende dekkingen 6 M A Z D A A U T O V E R Z E K E R I N G 1 INHOUDSOPGAVE 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra 3 2. Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda 4 3. Aanvullende dekkingen 6 4. Het gemak van de Mazda

Nadere informatie

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson. De definitieve uitkomst

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson. De definitieve uitkomst Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson De definitieve uitkomst Achtergrond Na uitvoerig overleg zijn Havelaar & van Stolk en Bovemij overeengekomen de voorwaardenaanpassingen deels

Nadere informatie

PMA caravanverzekering Allianz Nederland

PMA caravanverzekering Allianz Nederland PMA caravanverzekering Allianz Nederland Een complete verzekering voor optimaal caravanplezier Uw caravan betekent voor u vakantie, vrijheid, comfort en campingplezier. Dat unieke vrije gevoel wilt u niet

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1 Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Wat moet u doen bij schade? 2 Artikel 1 Wat moet u bij schade

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer biedt

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw motor. 3 Met de Motorverzekering heeft u meer voordelen. 4 U kiest zelf

Nadere informatie

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea Inhoud Een goede basis voor uw bedrijfsauto. 3 Daarom kiest u voor onze Bedrijfsautoverzekering! 4 Even

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Pleziervaartuigenverzekering Het plezier van vrijuit varen De rust van water of juist de wind in de zeilen. Varen geeft u het gevoel van vrijheid,

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren?

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? P. A. VAN DER KOOIJ VERZEKERINGEN Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Uw auto is een waardevol bezit. Een bezit dat u goed onderhoudt, zodat

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN ASSURANCE

Nadere informatie

TAF Overlijdensrisicoverzekering

TAF Overlijdensrisicoverzekering TAF Overlijdensrisicoverzekering Een overlijdensrisicoverzekering zoals ú het wilt TAF biedt u uitstekende overlijdensrisicoverzekeringen die uw nabestaanden beschermen tegen de ongewenste financiële gevolgen

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 16-01 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Doorlopende Reisverzekering Zorgeloos op vakantie Vakantie moet zorgeloos genieten zijn. Daarom is het voor een vakantie of weekendje weg zondermeer

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

De ANWB Bootverzekering

De ANWB Bootverzekering De ANWB Bootverzekering Omdat u een waterdichte dekking wilt No-claimkorting tot 40% 5% ledenkorting Premieberekening over dagwaarde U kunt onbezorgd het anker lichten De recreatiemogelijkheden op het

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Veilig Op Weg Pakket Een compleet pakket autoverzekeringen Een compleet pakket autoverzekeringen Onbezorgd autorijden met het Veilig Op Weg Pakket Wilt u zeker

Nadere informatie

Voorwaarden. Reaal Goed Geregeld Pakket. Schadeverzekeringen Algemeen RGGP-1601 Alg. RGGP-1601 Alg. Belangrijke informatie. Heeft u schade?

Voorwaarden. Reaal Goed Geregeld Pakket. Schadeverzekeringen Algemeen RGGP-1601 Alg. RGGP-1601 Alg. Belangrijke informatie. Heeft u schade? Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Schadeverzekeringen Algemeen RGGP-1601 Alg. RGGP-1601 Alg. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Caravanverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Caravanverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Caravanverzekering Een complete verzekering voor optimaal caravanplezier Uw caravan betekent voor u vakantie, vrijheid, comfort en campingplezier.

Nadere informatie

FordAutoverzekering voor bedrijfsauto s. Feel the difference. FordCredit Amsteldijk 216 Postbus AT Amsterdam

FordAutoverzekering voor bedrijfsauto s. Feel the difference. FordCredit Amsteldijk 216 Postbus AT Amsterdam FordAutoverzekering voor bedrijfsauto s Feel the difference FordCredit Amsteldijk 216 Postbus 795 1000 AT Amsterdam www.fordcredit.nl 06/2009 Ford Autoverzekering, unieke autoverzekering voor nieuwe en

Nadere informatie

37 35 46 N 112 12 25 W

37 35 46 N 112 12 25 W 37 35 46 N 112 12 25 W Eric Janssen Business Analist, Europeesche Motorverzekering Helm op en gaan! 66152_12-14 Heeft u een speciale motor? Verzeker uw motor op maat met de Motorverzekering Is er een betere

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 18-02 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket en

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Tarievenkaart. Voordelen: 3- en 5-jaars fietsverzekering Doorlopende fietsverzekering Blijven Fietsen Verzekering

Tarievenkaart. Voordelen: 3- en 5-jaars fietsverzekering Doorlopende fietsverzekering Blijven Fietsen Verzekering Tarievenkaart 3- en 5-jaars Blijven Fietsen Verzekering Voordelen: Bij diefstal of totaalverlies binnen drie* jaar, direct een nieuwe fiets Prijsstijgingen zijn meeverzekerd Geen eigen risico na diefstal

Nadere informatie

INSURANCE. 1 Finance & Insurance

INSURANCE. 1 Finance & Insurance INSURANCE 1 Finance & Insurance VANCLAES Insurance Onbezorgd genieten waar u ook bent, dat bieden de verzekeringen van Vanclaes Insurance. Als enthousiast bootliefhebber heeft Vanclaes niet alleen voor

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Algemene voorwaarden 03 100 14-09 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er bijzondere

Nadere informatie

Ik wil je beschermen tegen financiële problemen als ik er niet meer ben. DELA LeefdoorPlan

Ik wil je beschermen tegen financiële problemen als ik er niet meer ben. DELA LeefdoorPlan Ik wil je beschermen tegen financiële problemen als ik er niet meer ben. DELA LeefdoorPlan Goed geregeld Introductie Als u voor elkaar heeft gekozen, kiest u er ook voor om voor elkaar te zorgen. Want

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Een ongeluk met blijvende gevolgen, een hartaanval, kanker of hersenbloeding, niemand wil er aan denken. Toch krijgen steeds meer mensen

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Doorlopende reisverzekering

Schadeaangifteformulier Doorlopende reisverzekering Schadeaangifteformulier Doorlopende reisverzekering BELANGRIJK In geval van overlijden dient u dit uiterlijk binnen 48 uur na het ongeval per telefoon, fax of e-mail te melden bij Raetsheren van Orden.

Nadere informatie

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson bij verzekeraar Havelaar & van Stolk. Waarom, wat en wanneer?

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson bij verzekeraar Havelaar & van Stolk. Waarom, wat en wanneer? Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson bij verzekeraar Havelaar & van Stolk Waarom, wat en wanneer? Achtergrond Risicodrager (verzekeraar) Bovemij heeft besloten premie- en voorwaardenwijzigingen

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Collectieve Autoverzekering

Collectieve Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering 1 Inhoud Collectieve autoverzekering 3 Wie kunnen eraan deelnemen? 3 Schade en service 4 Welke dekking kiest u? 6 Aanvullende

Nadere informatie

Soort verzekering : Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers

Soort verzekering : Aansprakelijkheidsverzekering/Onderlinge Schadeverzekering Fietstochtdeelnemers POLIS 525422 Verzekerde : Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) Postbus 326 3900 AH VEENENDAAL Ingangsdatum verzekering : 1 maart 2003 Opzegtermijn : 3 maanden Einddatum verzekering : 1 maart 2009 Looptijd

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager

Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager Inhoud Even uw voordelen op een rij! 4 Als u al eigenrisicodrager bent of wilt worden. 5 U kunt rekenen op hulp en advies

Nadere informatie

Bestelauto tot 3,5 ton

Bestelauto tot 3,5 ton Wettelijke Aansprakelijkheid Acceptatierichtlijnen Volgens de hierna vermelde premies kunnen worden verzekerd bestelauto s met een tonnage (eigen gewicht + laadvermogen) tot 3,5 ton. Voor bestelauto s

Nadere informatie

R i j p l e z i e r v e r z e k e r d! SIMPLICITER

R i j p l e z i e r v e r z e k e r d! SIMPLICITER Rijplezier verzekerd! SIMPLICITER 1 2 SIMPLICITER: RIJPLEZIER VERZEKERD! Staat u wel eens stil bij de voorwaarden van uw autoverzekering? En betaalt u niet te veel? Met de autoverzekering van Simpliciter

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering.

Nadere informatie

Inhoud. Xclusief Wonen 3. Xclusief Woonhuisverzekering 4. Xclusief Inboedelverzekering 7. Xclusief Reisverzekering 8

Inhoud. Xclusief Wonen 3. Xclusief Woonhuisverzekering 4. Xclusief Inboedelverzekering 7. Xclusief Reisverzekering 8 Xclusief Wonen Inhoud Xclusief Wonen 3 Xclusief Woonhuisverzekering 4 Xclusief Inboedelverzekering 7 Xclusief Reisverzekering 8 Xclusief Kostbaarhedenverzekering 11 Xclusief Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Uw oldtimer, onze passie

Uw oldtimer, onze passie Uw oldtimer, onze passie Uw oldtimer, onze passie 02 Vetera Wij zijn Vetera Wij zijn Vetera, voorheen Roel en Hennie van Maarseveen Assurantiën, en gespecialiseerd in het verzekeren van oldtimers. Niet

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Het Collectief Verzekeringsplan

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Het Collectief Verzekeringsplan Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Het Collectief Verzekeringsplan Verzekeringen die u extra voordeel opleveren Voordelige verzekeringen dankzij uw werkgever Uw werk levert u veel meer op

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Fietsverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Fietsverzekering Klaverblad Verzekeringen Fietsverzekering Klaverblad Verzekeringen De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende

Nadere informatie

Verantwoord op de weg met de Bromfietsverzekering van Univé

Verantwoord op de weg met de Bromfietsverzekering van Univé Univé Bromfietsverzekering Univé, een betrokken vereniging Lid zijn is z n geld meer dan waard Univé Verzekeringen werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. We helpen onze leden met schade-, zorg-

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie