MARIABEUKSKE BEUNINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MARIABEUKSKE BEUNINGEN"

Transcriptie

1 MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 27 sept t/m 10 okt Jaargang 30. Nr 13 Herfst De zun schient oaver t laand, teg n holtwal, an de achterkant. Het is herfst, het blad geet kleuren, ieder joar, zeei t wear gebeuren. Langzaam an geet de natuur rust n en vaalt t blad of. Ondertusken nem ik een in de haand,dreai t um, en zee tesaam n. kumpt de kleur n: gel- greun- rood bie meka, wat is dat mooi! Het blad mot sterven, zien tied is um, maakt plaats veur annen, dee in t veurjoar kumpt. In oons leav n, geet t ok aait zoa, nem t meuiste droet, en kiek der noa.

2 -2- Vieringen en intenties 27 sept. t/m 3 okt Jaargebed: Jan Visschedijk, Hennie Austie. Zondag 28 september uur. Communieviering. Voorganger pastor Ros. Mayke Westerhof, Joost Hoonberg. Collectanten: H.Kleisman, A.Sanderink. Intenties:Pastoor van Burgsteden, Mina Sanderink-Hazekamp, ouders Oude Nijeweme-Ensink op Reimer, Bets Loman, Jan Bonnes, Bernard Mollink, ouders Grote Beverborg-Visschedijk, Marie Ensink op Reimer-Roesthuis. Woensdag 1 oktober uur. Viering in het parochiecentrum. Vieringen en intenties 4 okt. t/m 10 okt Jaargebed: overl. fam. Brookhuis-Bloemen, Johan Scholten. Zaterdag 4 oktober uur. Oogsdankviering. Voorganger pastor Munsterhuis. Dames/heren/themakoor. Lotte Kuipers, Kees Heerink. Collectanten: C.Loman, G.Smellink. Intenties:Jan Bonnes, Herman en Bennie Rikkink, Truus Grote Punt, Anja Rikkink-Oude Egberink, ouders Grote Punt-Wolters, Johan Sanderink, Bets Loman, Bernard Mollink, ouders Loman-Reimerink, Hennie Austie, Frans Oude Nijeweme van de kerkhofploeg, Marie Ensink op Reimer- Roesthuis, Bernard Heerink. Vrijdag 10 oktober uur. Huwelijksviering. Lieke Nijhuis en Jelle van Harsselaar. Michel Sanderink en Nicole Helthuis zullen elkaar op 10 oktober het ja woord geven.

3 Vieringen en intenties 11 okt.t/m 17 okt Jaargebed: Trui Oude Nijeweme-Ensink op Reimer, Johnny Visschedijk. -3- Zondag 12 oktober uur. Communieviering. Corné Hoonberg, Bjorn Rikkink. Collectanten:H.Rolink, J.Kuipers. Intenties: Johan Tijans, Bets Loman, Jan Bonnes, Marie Ensink op Reimer- Roesthuis, Jacob Lucassen, Marie Loman-Remerink van de ouderenbond, Hennie Steunebrink v.d. Denekamperstraat. Oud papier. Zaterdag 27 september staat weer de container op het kerkplein voor het oud papier. Graag inleveren voor uur. Op verzoek van de ophalers, voor het buitengebied graag in hanteerbare pakketjes/bundeltjes klaar zetten aan de straat. Volgende ophaaldatum is 1 november. Ouderenbond. Dinsdag 7 okt. is er kaarten en bingo. Aanvang uur bij t Sterrebos. ZijActief. Dinsdag 30 september wordt de kerk versierd i.v.m. oogsdankviering. Aanvang uur. Donderdag 2 oktober is de regio-ledendag voor de Regio Twente en Salland. Aanvang uur partycentrum Hutten in Rossum. Woensdag 8 oktober komt dierenarts Marjan Hulshof van dierenkliniek Oldenzaal-Losser wat vertellen over de praktijk. Aanvang uur bij t Sterrebos. Kledingactie Mensen in Nood. Op zaterdag 4 oktober vindt de kledinginzamelingsactie plaats. U kunt dan goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven in het portaal van onze kerk, van uur tot uur. De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar projecten van Cordaid Mensen in Nood.

4 -4- Oecumenische vredesweekviering 28 september In de St. Nicolaaskerk in Denekamp is er in de Vredesweek een oecumenische viering. Dit met als thema Ontwapenend geloof. Hoe actueel is namelijk in deze tijd het geloof dat de spiraal van geweld doorbroken kan worden! Deze vredesweekviering is zondag 28 september, uur met medewerking van het koor Vivace en de voorgangers, dominee G.R. Offringa en pastor L.M. Ros. Na afloop zullen er buiten vredesduiven worden gelost.we begroeten U graag. Namens de voorgangers, L.M. Ros (pastoraal werker). Een filmavond Het pastoraal team van Lumen Christi en de dominees van Ootmarsum en Denekamp willen U van harte uitnodigen voor een indrukwekkende film. De film gaat over het verleden dat een jonge kerkorganist achtervolgt. Veroordeeld voor kindermoord, altijd door hem ontkend. En dan wordt hij na zijn vrijlating herkend door de moeder. Een geladen zoektocht naar waarheid en de balans in schuld en vergeving. Deze Deense film, Troubled Water, wordt 9 oktober uur vertoond in de filmzaal van het Kulturhus, Oranjestraat 21 in Denekamp. Voor een kop koffie/thee vooraf bent U welkom vanaf uur. Na afloop kunnen we er nog even over napraten. (duur van de film is 120 minuten) Opgave vooraf is niet nodig. We hopen op uw komst. Huis van Spiritualiteit Dinsdag 14 oktober: Bidden met jonge kinderen Door pastor Niek Nijhuis Op 14 oktober is er een workshop bidden met jonge kinderen. Deze avond wordt geleid door pastor Niek Nijhuis en is speciaal bedoeld voor jonge ouders, leerkrachten uit het basisonderwijs en werkgroepen uit de kerk, die zich op deze doelgroep richten. Dan valt vooral te denken aan leden van doopwerkgroepen, gezinsvieringen en werkgroepen die zich met kinderkerk bezig houden. Deze avond zal Niek Nijhuis ingaan op deze materie en u concrete handvaten geven. Hoe bid je met jonge kinderen? Hoe begin je met bidden? Hoe doe je dat? Wat heb je nodig om te bidden? Welke bijbels zijn geschikt? Welk ander materiaal is er ook nog beschikbaar? Dan valt o.a. te denken aan prentenboeken en andere (voor)leesboeken. Maar het centrale thema van deze avond zal zijn Hoe bid je met jonge kinderen?. Wanneer begin je daarmee in je opvoeding van het kind.

5 En vooral HOE DOE JE DAT? Wij hopen, dat u tijd vrij kunt maken om hierbij te zijn. U bent van harte welkom. In verband met het organiseren van de avond willen wij u vragen zich vooraf aan te melden bij secretariaat@lumenchristi.nl Locatie: Huis van Spiritualiteit (voormalig Klooster Maria Ad Fontes) Oostwal 24, Ootmarsum Datum: 14 oktober, uur Kosten: geen -5- Zaterdag 18 oktober: Spirituele natuurwandeling op de Tankenberg Door Chris van Benthem Hebt u ook interesse in de verborgen krachten van de natuur? Chris van Benthem trekt met ons door het landschap. Het kleurrijke herfstpalet is de achtergrond voor deze tocht, op zoek naar oerkrachten. We zullen meer te weten komen over de flora en fauna rondom de Tankenberg. En op zoek gaan naar de spiritualiteit van Gods schepping. Maak voor deze herfstwandeling een plekje in uw agenda! Voor alles is een tijd! De wandeling duurt van 9 tot 12 uur. Voor kinderen is deelname gratis. Voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd. Locatie: start bij het Mariakapelletje aan de Tankenbergweg te Oldenzaal (routebeschrijving wordt u toegezonden bij opgave). Datum: 18 oktober, 9-12 uur. Kosten: 5,00 (kinderen gratis) Woensdag 29 oktober: Omgaan met onze doden Lezing door Leo Fijen Op deze woensdag avond, kort voor Allerheiligen en Allerzielen houdt Leo Fijen een lezing met als thema Hoe gaan wij om met onze doden?. Leo Fijen, directeur van RKK en bekend van het KRO programma Kruispunt komt naar het Huis van Spiritualiteit om hierover te vertellen. Leven. dood, dood gaan. Herinneren hoe verder Verder leven.is er met het heengaan van uw dierbare een stukje van u zelf gestorven? Voor iedereen is het anders. U bent van harte welkom om te komen luisteren naar Leo Fijen. Locatie: Huis van Spiritualiteit, Oostwal 24 Ootmarsum Datum: woensdag 29 oktober, uur Kosten: 5,00 (inclusief koffie / thee) Voor alle activiteiten geldt, dat u zich dient op te geven bij secretariaat@lumenchristi.nl Wij hopen u te zien! Namens het Spirit Team, Karel Tijhuis.

6 Oogstdankviering Oogsten en danken Nu de scholen alweer enige tijd zijn begonnen en een ieder zijn werkzaamheden na een welverdiende vakantie heeft hervat, zijn de werkgroepen weer bezig met de voorbereiding van de oogstdankviering. -6- Op zaterdag 4 oktober a.s. om uur is er een Eucharistiegezinsviering, waarin pastoor Munsterhuis voor zal gaan. Wij willen jullie dan ook graag uitnodigen voor deze viering. Het themakoor, dames- en herenkoor zullen zorg dragen voor de muzikale omlijsting. De kinderen zullen in deze viering ook hun steentje bijdragen, zodat het een feestelijke viering wordt voor jong en oud! Na de viering is er een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie /thee en voor de kinderen is er een glaasje fris. De door de vele vrijwilligers gemaakte versieringen in de kerk, bij de landkruizen en het Maria kapelletje zijn van zaterdag 4 oktober tot zondag 12 oktober te bezichtigen. Collecte Als u het oogstdankfeest een warm hart toedraagt, kunt u dit laten blijken in de tweede collecte. Onze dank hiervoor. Werkgroepen Oogstdankfeest. PCI Helpt! W. E j.kerkhofjonkman@lumenchristi.nl of voorzitter@caritaslumenchristi.nl Locatieraad. Voorzitter: H.Nijhuis, secretariaat: P.Metgod. Penningmeester: A.Sanderink. Kerkwerk. Praktische hulp nodig? Bel Kerkwerk; bereikbaar op werkdagen van uur)

7 -7- Bezoek pastor. Als u of iemand uit uw naaste omgeving het op prijs stelt, bezoek te ontvangen van een pastor, dan kan dit worden gemeld bij uw eigen secretariaat, tel Of bij het secretariaat van Lumen Christi dat elke werkdag tussen uur en uur bereikbaar is, tel (de pastores bezoeken zowel thuis als in het ziekenhuis). Ziekenzalving-ziekenzegening. Voor het ontvangen van de ziekenzalving- ziekenzegening kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie Lumen Christi (iedere werkdag tussen uur en uur tel ) Mocht u buiten kantoortijden dringend pastorale hulp nodig hebben dan kunt u, als geen van de pastores op eigen nummer bereikbaar is, bellen met het mobiele nummer: Dit nummer is niet voor het melden van uitvaarten. Pastorale nood: Mocht u buiten kantooruren dringend pastorale hulp nodig hebben dan kunt u, als geen van de pastores op eigen nummer bereikbaar is, bellen met het mobiele nummer: Dit nummer is niet voor het melden van uitvaarten. Kerkelijk huwelijk. Bruidsparen die besluiten tot een kerkelijk huwelijk dien dit uiterlijk 3 maanden voor de kerkelijke huwelijksdatum aan te vragen, dit i.v.m. de voorbereidingen. Een verzoek tot een kerkelijk huwelijk kunt u indienen bij het secretariaat van de parochie Lumen Christi, tel Secretariaat parochie LUMEN CHRISTI : Openingstijden secretariaat : maandag t/m vrijdag uur. Tel. : fax : secretariaat@lumenchristi.nl Website :

8 Pastoraal team Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat VL Denekamp of t.munsterhuis@lumenchristi.nl -8- J. Kerkhof Jonkman, diaken, (diaconie, gemeenschapsopbouw) Bartokstraat 15, 7651 RA Tubbergen tel.: of of j.kerkhofjonkman@lumenchristi.nl N.A.T. Nijhuis, pastoraal werker (catechese) F. Zernikestraat 117, 7553 EA Hengelo tel.: of n.nijhuis@lumenchristi.nl L. Ros, pastoraal werker (diaconie) Vossenbrinkweg 80, 7491 DE Delden tel.: (privé) of l.ros@lumenchristi.nl Bij overlijden graag contact opnemen met : Uw uitvaartondernemer. Zij nemen dan contact op met de dienstdoende uitvaartcoördinator. b.g.g. Mevr.IJland tel. : Opening parochiesecretariaat : woensdag uur donderdag uur Adres : Beuningerstraat 75, tel. : Bank : NL 47 RABO Giro nr. : Kopij inleveren voor 12 okt beuningen@lumenchristi.nl Redactieadres : Trudy Oude Nijeweme, Oude Dijk 50, tel. :

9 -9-

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 6 sept. 2014 t/m 26 sep. 2014. Jaargang 30. Nr 12 De brug Breng jij me weg tot aan de brug Ik ben zo bang om daar alleen te staan Als wij daar niet zijn, ga niet direct

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart Jaargang 35. Nr:2.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart Jaargang 35. Nr:2. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart 2019. Jaargang 35. Nr:2. -2- Vieringen en intenties 9 febr.t/m 15 febr.2019. Zondag 10 februari 09.00 uur: Communieviering. Dames en herenkoor.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 4 augustus t/m 24 augustus 2018. Jaargang 34. Nr:11. Maria Maria, moeder van onze Heer Jezus, U laat ons zien hoe groot Gods goedheid is. Toen U ja zei tegen de engel, Wist

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 23 juni t/m 13 juli 2018. Jaargang 34. Nr:9. Gebed Ik dank U God voor al die mensen die een licht zijn voor de ander. Ik kom ze tegen op mijn weg. Ze lopen een eindje met

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 18 okt. 2014 t/m 7 nov. 2014. Jaargang 30. Nr 14. Allerzielen Zij zijn met velen, Heer Die mij ontvallen zijn. Ik was met hen verbonden, Zij droegen zorg voor mij. Aan uw

Nadere informatie

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus 2019-50 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 2juni t/m 29 juni 2018. Jaargang 34. Nr:8. Wonderen zonder naam God, Vader en Schepper, Gij hebt ons de opdracht gegeven uw schepping te bewerken en te bewaren. Maak mij

Nadere informatie

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus 2018-49 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 8 nov. 2014 t/m 28 nov. 2014. Jaargang 30. Nr 15. Gebed. God, soms zien we door de bomen het bos niet meer. We weten niet wat we moeten kiezen uit alle mogelijkheden, die

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 19 mei 2017 t/m 9 juni 2017. Jaargang 33. Nr.7. Pinksteren Geest van God, sinds het ontstaan van de aarde schept Gij Orde en zekerheid. Geef on uw kracht en uw inzicht dat

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 29 nov. 2014 t/m 19 dec. 2014. Jaargang 30. Nr 16.. Advent De donkere tijd van het jaar, veelal de tijd van overdenkingen of althans het zoeken er naar, met veel of weinig

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 15 juni 2019 t/m 5juli Jaargang 35. Nr8.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 15 juni 2019 t/m 5juli Jaargang 35. Nr8. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 15 juni 2019 t/m 5juli 2019. Jaargang 35. Nr8. -2- Vieringen en intenties 15 juni t/m 21 juni 2019. Zondag 16 juni 9.00 uur: Communieviering. Voorganger pastor Schraven.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart Jaargang 35. Nr:3.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart Jaargang 35. Nr:3. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart 2019. Jaargang 35. Nr:3. -2- Vieringen en intenties 2 maart t/m 8 maart 2019. Zaterdag 2 maart 19.30 uur: Communieviering. Voorganger pastor Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 17 aug t/m 6 sept Jaargang 35. Nr 11.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 17 aug t/m 6 sept Jaargang 35. Nr 11. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 17 aug. 2019 t/m 6 sept. 2019. Jaargang 35. Nr 11. Vieringen en intenties 17 aug. t/m 23 aug. 2019. Zaterdag 17 augustus 19.30 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:26 oktober t/m 16 november 2018. Jaargang 34. Nr:15. Allerzielen Zij zijn met velen,heer, die mij ontvallen zijn. Ik was met hen verbonden, zij droegen zorg voor mij. Aan

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 13 april 2019 t/m 3 mei Jaargang 35. Nr:5.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 13 april 2019 t/m 3 mei Jaargang 35. Nr:5. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 13 april 2019 t/m 3 mei 2019. Jaargang 35. Nr:5. -2- Vieringen en intenties 13 april 2019 t/m 19 april 2019. Zaterdag 13 april 19.30 uur: Eucharistie/ gezinsviering. Voorganger

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli Jaargang 35. Nr9.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli Jaargang 35. Nr9. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli 2019. Jaargang 35. Nr9. -2- Vieringen en intenties 6 juli t/m 12 juli 2019. Zaterdag 6 juli 19.30 uur: Jeugddankviering. Voorganger pastor Kerkhof-Jonkman.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari Jaargang 35. Nr:1.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari Jaargang 35. Nr:1. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari 2019. Jaargang 35. Nr:1. -2- Vieringen en intenties 19 jan.2019 t/m 25 jan.2019. Zaterdag 19 januari 19.30 uur: Gezinsviering met jongerenpastoraat.

Nadere informatie

t Preaksteulke 27 september e jaargang nr.13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 27 september e jaargang nr.13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 27 september 2014 45 e jaargang nr.13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen, behalve

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 24 dec.2016 t/m 13 jan 2017. Jaargang 32. Nr.19. Kerstmis Ik dank U, God, omdat het weer Kerstmis is. Ik dank U om alle mensen die zich hebben ingezet om deze Kerstdag mooi

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:17 november t/m 7 december 2018. Jaargang 34. Nr:16. Advent Wachten op de Heer, en wat meer is: Hem verwachten Heer Jezus, dit is slechts mogelijk als er plaats en ruimte

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 7 sept t/m 27 sept Jaargang 35. Nr 12.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 7 sept t/m 27 sept Jaargang 35. Nr 12. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 7 sept. 2019 t/m 27 sept. 2019. Jaargang 35. Nr 12. -2- Vieringen en intenties 7 sept. t/m 13 sept. 2019. Zondag 8 september 09.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 23 maart 2019 t/m 12 april Jaargang 35. Nr:4.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 23 maart 2019 t/m 12 april Jaargang 35. Nr:4. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 23 maart 2019 t/m 12 april 2019. Jaargang 35. Nr:4. -2- Vieringen en intenties 23 maart t/m 29 maart 2019. Zondag 24 maart 09.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 22 december 2018 t/m 18 januari 2019. Jaargang 34. Nr:18. Kerstmis. Bestaat er iets mooiers, dan de ogen van een kind, dan zijn uitgestrekte armen die vragen om gepakt te

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:6 oktober t/m 26 oktober 2018. Jaargang 34. Nr:14. Oogsttijd Heer van de oogst, U maakt de tijden vol. Hoe wonder is wat eens gebeurde en nu opnieuw gebeuren gaat: het opgegroeide

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 14 september 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 14 september 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 12 25 augustus t/m 14 september 2018 Gods woord is het Brood des Levens. Maar vaak zetten wij onszelf op een hongerdieet. Nel Benschop 1 Kopij

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 4 febr. 2017 t/m 24 febr. 2017. Jaargang 33. Nr.2. Goede God, Wat hebben wij het goed hier in ons land, Leer ons genieten van alle mooie dingen die wij hebben, Maar leer

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 23 september 2017 t/m 13 oktober 2017. Jaargang 33. Nr.13. Herfst Kastanjes. Spinnen Koud, nat, mist. Verdorde en half vergane blaadjes. De geur van rottende bladeren, van

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 10 juni 2017 t/m 30 juni 2017. Jaargang 33. Nr.8. Zomer God, ik dank U voor de zomer en de zon. Het doet deugd te leven in het licht En de warmte te voelen van de zon. Het

Nadere informatie

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen, behalve

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 15 september t/m 5 oktober 2018. Jaargang 34. Nr:13. Herfst Als iemand je zegt: je bent jong gebleven weet je, dat je oud bent geworden. De herfst begint! Je ziet het in

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 12. Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 12

Jaargang 38 nr. 12. Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 12 Jaargang 38 nr. 12 Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 18 juli t/m 28 aug. 2015. Jaargang 31. Nr 10 en 11. Vakantie God, Gij geeft ons dagen van arbeid en dagen van rust. Wij bidden U: dat wij uw wereld bewonen in vrijheid en

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 21 april t/m 11 mei 2018. Jaargang 34. Nr:6. Maria Heilige Maria, om u deze maand te eren zetten wij bloemen bij uw beeld. Het is goed u te zegenen. Zalig zijt gij die geloofd

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 8 december t/m 21 december 2018. Jaargang 34. Nr:17. Het Goede Het goede is als klein zaad, in het hart van de mens. Het groeit in stilte. Het komt niet met geweld. Het wordt

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 12 augustus 2017 t/m 2 september 2017. Jaargang 33. Nr.10. Moeder Maria Bid voor mij dat ik moed vind om eerlijk te zijn voor God en voor de mensen. Bid voor mij dat ik

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Herinner je t licht.

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Herinner je t licht. KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 14 week 27-9-2014 t/m 17-10-2014 OVERWEGING Herinner je t licht. Herinner je t licht in ieder seizoen t lentelicht

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juli t/m 3 augustus 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juli t/m 3 augustus 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 10 14 juli t/m 3 augustus 2018 We tutten ons tuintje op en kammen het gras, make-uppen de randjes langs het terras: overal plantjes met lippenstift

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 30 e jaargang nr. 15 27 sept.t/m 17 okt. 2014 Als vandaag de zon zal schijnen. Als vandaag de zon zal schijnen, is de dag wat minder zwaar; valt het licht door

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 09

Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 09 Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei Jaargang 35. Nr:6.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei Jaargang 35. Nr:6. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei 2019. Jaargang 35. Nr:6. -2- Vieringen en intenties 4 mei t/m 10 mei 2019. Zondag 5 mei 09.00 uur: Communieviering. Dames/herenkoor. Berend Geers, Job

Nadere informatie

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Jaargang 34 nr. 14: Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september 2018-49 e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019

Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019 Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 24 augustus Geloven is geluk.

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 24 augustus Geloven is geluk. Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 11 4 augustus t/m 24 augustus 2018 Geloven is geluk. Geloven is geluk; is gave van de Heer om, niet begrijpend, toch te blijven hopen; in vast

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 07

Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 07 Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 31 e jaargang nr. 14 10 t/m 30 oktober 2015 Spiegel Als je voor een spiegel staat En in beeld ligt een gewonde, Loop je dan gewoon door Kijk je niet om en denkt:

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging. Een nieuw jaar

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging. Een nieuw jaar KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 33 nr. 1 week 12-1-2013 t/m 1-2-2013 Overweging Een nieuw jaar Een nieuw jaar! Nieuwe mogelijkheden. Kansen die ik nooit

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 12 Zaterdag 7 september 2019 t/m vrijdag 27 september 2019

Jaargang 39 nr. 12 Zaterdag 7 september 2019 t/m vrijdag 27 september 2019 Jaargang 39 nr. 12 Zaterdag 7 september 2019 t/m vrijdag 27 september 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P.

Nadere informatie

t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart 2019-50 e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december 2016 47 e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 6 week 29-4-2017 t/m 19-5-2017 Begin maar gewoon Wie altijd maar wacht tot de anderen zover zijn of tot de meerderheid

Nadere informatie

t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober 2018-49 e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli 2019-50 e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot en

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 3 week 8-2-2014 t/m 28-2-2014 OVERWEGING DE RUGZAK Ieder mens draagt in zijn leven een onzichtbare rugzak mee.

Nadere informatie

t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli 2017 48 e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen,

Nadere informatie

Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019

Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Goede God, doordring ons van uw dienende Liefde. Geef ons mildheid en eenvoud, om een werktuig te worden tot het uitdragen van vrede, gerechtigheid

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 25 febr. 2017 t/m 17 maart. 2017. Jaargang 33. Nr.3. Aswoensdag Van stof en as zijn wij, Klein en nietig, niemanddalle, En van Uw adem, God, Die Gij in de klei hebt ingeblazen.

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juni t/m 13 juli 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juni t/m 13 juli 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 9 23 juni t/m 13 juli 2018 1 Kopij kerkblad: inleveren voor vrijdag 15 juni 2018 in de brievenbus van het parochiecentrum of per e-mail: hjozef@live.nl

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd.

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd. KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 9 week 23-6-2018 t/m 13-7-2018 OVERWEGING Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd. Ook mijn

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 19 dec. 2015 t/m 15 jan. 2016. Jaargang 31. Nr 17. Kerstmis Heer Jezus, Vandaag wil ik U danken Omdat Gij niet in het licht Maar in het donker zijt geboren, want zo weet

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 15 juli : Hellehondsdagen: 09.00 uur : Eucharistieviering m.m.v. Plechelmuskoor Voorganger : pastoor T. Munsterhuis Lectrice : mevr. A. Scholte Lubberink Misdienaars

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Stille week

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Stille week KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr. 4 week 21-3-2015 t/m 3-4-2015 GEDACHTE Stille week Stil zijn zal ik want de dagen die komen heb ik nodig om te

Nadere informatie

t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli 2018-49 e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot

Nadere informatie

Jaargang 35 nr. 14: Zaterdag 10 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 14

Jaargang 35 nr. 14: Zaterdag 10 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 14 Jaargang 35 nr. 14: Zaterdag 10 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 16 september: 09.00 uur : Communieviering m.m.v. het Plechelmuskoor Voorganger : mevr. G. Maseland : mevr. M. Oude Ophuis Misdienaars : Joyce en Bart Rolink Dinsdag

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr juli t/m 16 augustus 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr juli t/m 16 augustus 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 10 27 juli t/m 16 augustus 2019 Goede God U die meegaat met mensen Wij bidden U Voor alle mensen In deze dagen onderweg En samen op vakantie

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi ER IS HOOP!

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi ER IS HOOP! KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 11 week 17-8-2019 t/m 6-9-2019 ER IS HOOP! De zon wordt niet moe en staat elke dag weer op. Ook mensen staan

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr.16 week 21-11-2015 t/m 4-12-2015 Advent betekent: GEDACHTE er komt iemand, je krijgt bezoek. Het is de aankondiging

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr augustus t/m 14 september 2018

Achtenveertigste jaargang nr augustus t/m 14 september 2018 Achtenveertigste jaargang nr. 12 26 augustus t/m 14 september 2018 God, Vader in de hemel, Gij hebt uw Zoon in de wereld gezonden als levend brood voor ons bestaan. Wij vragen U: vermeerder ons geloof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni Jaargang 35. Nr:7.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni Jaargang 35. Nr:7. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni 2019. Jaargang 35. Nr:7. -2- Vieringen en intenties 25 mei t/m 31 mei 2019. Zondag 25 mei 19.30 uur: Communieviering. Muzikale omlijsting. Maud Zanderink,

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 1a week 5-1-2019 t/m 18-1-2019 Januarikater Het is weer rustig in het dorp voorbij zijn de decemberdagen de kerstspullen

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Wereldwonderen Een groepje mensen moest eens opschrijven wat zij als de zeven wereldwonderen beschouwde. Hoewel

Nadere informatie

t Preaksteulke 8 november e jaargang nr.15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 8 november e jaargang nr.15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 8 november 2014 45 e jaargang nr.15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen, behalve dinsdagmorgen,

Nadere informatie

Vredesweek 2018: Generaties voor vrede

Vredesweek 2018: Generaties voor vrede Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 13 14 september t/m 5 oktober 2018 Vredesweek 2018: Generaties voor vrede Als we een vredevolle wereld willen creëren, moeten we bij de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 11. Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 11

Jaargang 38 nr. 11. Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 11 Jaargang 38 nr. 11 Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 07

Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 07 Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 17 Zaterdag 08 december 2018 t/m vrijdag 21 december 2018

Jaargang 38 nr. 17 Zaterdag 08 december 2018 t/m vrijdag 21 december 2018 Jaargang 38 nr. 17 Zaterdag 08 december 2018 t/m vrijdag 21 december 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 02

Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 02 Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 16 week 17-11-2018 t/m 7-12-2018 hoog in de kraag tegen de vrieskou veel vroege vogels gaan al op pad de vorst

Nadere informatie

t Preaksteulke 17 september tot en met 7 oktober 2016 47 e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 17 september tot en met 7 oktober 2016 47 e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 17 september tot en met 7 oktober 2016 47 e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met

Nadere informatie

t Preaksteulke 17 november tot 7 december e jaargang nr. 16 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 17 november tot 7 december e jaargang nr. 16 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 17 november tot 7 december 2018-49 e jaargang nr. 16 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr t/m 24 augustus Goede God,

Achtenveertigste jaargang nr t/m 24 augustus Goede God, Achtenveertigste jaargang nr. 11 4 t/m 24 augustus 2018 Goede God, U heeft de Moeder van Uw zoon hoog verheven boven alle mensen. Wij bidden U dat U haar wilt horen en verstaan als zij onze noden aan U

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. een oud verhaal

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. een oud verhaal KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr.17 week 5-12-2015 t/m 18-12-2015 GEDACHTE een oud verhaal Een oud verhaal begint Een man, een vrouw, een kind

Nadere informatie

Jaargang 35 nr. 09: Zaterdag 27 juni t/m vrijdag 17 juli 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 09

Jaargang 35 nr. 09: Zaterdag 27 juni t/m vrijdag 17 juli 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 09 Jaargang 35 nr. 09: Zaterdag 27 juni t/m vrijdag 17 juli 2015 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen. 32 e jaargang nr dec.2016 t/m 13 jan.2017

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen. 32 e jaargang nr dec.2016 t/m 13 jan.2017 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 32 e jaargang nr.18 24 dec.2016 t/m 13 jan.2017 Romantiek van Kerstmis De romantiek van Kerst. Is toch wel een heel klein wonder. De romantiek van Kerst. Maakt

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 12

Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 12 Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

t Preaksteulke 16 januari 2016 47 e jaargang nr.1 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 16 januari 2016 47 e jaargang nr.1 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 16 januari 2016 47 e jaargang nr.1 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Pastoresteam Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53

Nadere informatie

t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus 2018-49 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 13 week 6-9-2014 t/m 26-9-2014 Waar is de zoon gebleven? OVERWEGING Het jongetje van vier was bezig op de schoot

Nadere informatie

t Preaksteulke 29 april tot en met 19 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 29 april tot en met 19 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 29 april tot en met 19 mei 2017 48 e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen,

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Het is vakantie!

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Het is vakantie! KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 11 week 26-7-2014 t/m 15-8-2014 OVERWEGING Het is vakantie! Wanneer de zon weer met kracht begint te stralen

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Pinksterbloem

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Pinksterbloem KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr. 7 week 23-5-2015 t/m 5-6-2015 GEDACHTE Pinksterbloem Zonder water zal het niet gaan mijn wortels moeten in aarde

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 33 e jaargang nr jan. t/m 3 feb. 2017

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 33 e jaargang nr jan. t/m 3 feb. 2017 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 33 e jaargang nr. 1 14 jan. t/m 3 feb. 2017 De betovering van stille kou heeft ons doen verrassen. Ineens is de wereld wit en verstild alsof het tot ons roept:

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 32 e jaargang nr. 16 19 nov t/m 9 dec 2016 Jij moet uit school snel naar huis Je zit nu in de pubertijd en bent nog niet gewend maar van brugpieper word je vanzelf

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 15 april 2012. Wijkgemeente Ambacht-Oost in de Bethelkerk

Orde van dienst voor de viering van zondag 15 april 2012. Wijkgemeente Ambacht-Oost in de Bethelkerk Orde van dienst voor de viering van zondag 15 april 2012 Wijkgemeente Ambacht-Oost in de Bethelkerk Hendrick ter Brugghen (1588-1629): De Ongelovige Thomas voorganger orgel : dhr. Rob van Herwaarden :

Nadere informatie

Jaargang 36 nr.06: Zaterdag 14 mei 2016 t/m vrijdag 03 juni t Kerk nbleadke jaargang 36 nr. 06

Jaargang 36 nr.06: Zaterdag 14 mei 2016 t/m vrijdag 03 juni t Kerk nbleadke jaargang 36 nr. 06 Jaargang 36 nr.06: Zaterdag 14 mei 2016 t/m vrijdag 03 juni 2016 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019 Moeder Maria Stil en onopvallend, bescheiden op de achtergrond Zo staat u al jaren in menig kapel Maar veel mensen vinden

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 11 week 16-8-2014 t/m 5-9-2014 Het nieuwe schooljaar OVERWEGING Heilige Geest, Een tijd van studie breekt weer

Nadere informatie