Kawan Village Chateau le Verdoyer PRESS KIT. - chateau@verdoyer.fr - Tél

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kawan Village Chateau le Verdoyer PRESS KIT. www.verdoyer.fr - chateau@verdoyer.fr - Tél. 05 53 56 94 64"

Transcriptie

1 Kawan Village Chateau le Verdoyer PRESS KIT

2 Inhoud 1 Presentatie 2 Wie zijn wij? 3 Staanplaatsen 4 Vakantiewoningen 5 Restaurant 6 Thema vakanties 7 Actviteiten en entertainment 8 De regio 9 Contact 10 De camping in het kort

3 1 Presentatie Kawan village Château le Verdoyer is een 4 sterren camping. Gelegen in het hartje van de Perigord-vert, temidden van het regionale park Perigord-Limousin. Tussen de dorpen St Saud en Champs Romain, omgeven door een exceptioneel landschap, biedt de camping u verschillende faciliteiten in en rondom het 14 eeuwse kasteel. Met in het bijzonder een gastronomisch restaurant waar gewerkt wordt op basis van lokale producten (foie gras, bizon etc.) staanplaatsen -midden in het regionale natuurpark Perigord-Limousin -Omgeven door heuvels, natuur en bossen -Gastronomisch restaurant Kawan Village Chateau le Verdoyer is de ideale bestemming om te relaxen. De kalmte en rustige sfeer zal u hier zeker bij helpen... maar zal u er niet van weerhouden deel te nemen aan de verschillende activiteiten zo nu en dan. Rondom de camping vindt u een verscheidenheid aan culturele activiteiten (kasteel van Puyguilhem, klooster van Brantome, etc.) maar ook wandel en/ of fietsroutes. Ook biedt de camping activiteiten aan zoals concerten of shows. Sinds 10 jaar is Kawan Village Chateau le Verdoyer gespecialiseerd in de ontvangst van grotere groepen (kampeerders of caravans) voor de speciale thema vakanties (geschiedenis, gastronomy, jeu de boules).

4 Wie zijn wij? 2 Wat data om te onthouden De familie Ausems emigreerde naar Frankrijk Opening van de camping De camping verdient haar 4e ster De camping wordt lid van de keten les castels Neemt deel aan het creatie team van Camping Cheque De camping wordt lid van de keten Kawan Floris Ausems neemt het bedrijf over van zijn ouders. Richard en Ineke Ausems zijn Nederlands maar hebben sinds 40 jaar frankrijk gemaakt tot hun adoptieland. Zij kwamen hier in 1972 en hebben het land sinsdien nooit meer verlaten. Na meerdere actieve jaren in de export bussiness (veelal in Cognac), Richard, een grote van fan van kamperen met zijn vrouw en 3 zoons (Diederik, Floris en Olivier), besloot zijn droom waar te maken en een camping te openen rondom een kasteel, gelegen in een klein dorpje genaamd Champs Romain in de Perigord Vert. De camping opent zijn deuren in Een restaurant is gerealiseerd in het kasteel, de receptie, bar en campingwinkel bevinden zich in de bijgebouwen. Tijdens het 2e seizoen verdiend de camping haar 4e ster en in 1989 sluit de camping zich aan bij de bekende keten Les Castels. Nadien is de camping al snel te zien in bekende toeristische gidsen (ADAC, ANWB, Etc.). Al snel voegde het zich bij het creatie team van Camping cheque waarmee de bekende thema vakanties werden ontwikkeld. Één van de specialiteiten van de camping op hede dag. Meerder hard werkende jaren later in dit familie bedrijf (Diederik en Floris helpen elke dag op de camping en Olivier verzogt de internetsite naast zijn werk en leven in Nederland)., werd het tijd voor Richard en Ineke om een stapje terug te doen. Floris en zijn vrouw Veronique staan klaar om het bedrijf over te nemen.

5 3 Staanplaatsen Kawan Village Chateau le Verdoyer bezit 170 staanplaatsen. Ruimte, natuur en privacy gegarandeerd. In het midden van de natuur, niet te ver van het kasteel en vele meren, 100 staanplaatsen zijn gereserveerd voor caravans, tenten of campers. Alle staanplaatsen zijn uitgerust met electriciteit en water. U vindt altijd een sanitairblok in de buurt staanplaatsen camping in totaal - ruimte, natuur en privacy - electriciteit - 3 goed onderhouden sanitair blokken In het hartje van de bossen van de perigord vert, vallen de staanplaatsen mooi weg in het landschap. U zult omgeven worden door natuur en rust. In sommige periodes in het jaar kunt u zelfs wilde orchideeen tegenkomen. Dit tezamen zal u een relaxte vakantie bezorgen. 3 sanitairblokken verspreid over de camping zijn goed onderhouden en geeft u u al het comfort wat u nodig heeft: warm water, douches, toiletten, afwas gelegenheid etc. De toilettten en douches zijn aangepast voor gehandicapten. Ook is er een service aanwezig om kleding te wassen.

6 4 De accomodaties - 50 stacaravans - 20 chalets - plaats voor 6 personen - Geheel uitgerust - 5 kamers in het kasteel Kawan Village Chateau le Verdoyer biedt een ruime keuze in accomodaties, om een ieder die geen camper of caravan tot beschikking heeft, te verwelkomen. De camping heeft een keuze in 50 stacaravans (verschillende modellen van verschillende merken) en 20 chalets (zoals vlakbij het vismeer). Zij bieden u al het nodige comfort om er een geslaagde vakantie van te maken. Een goed uitgeruste keuken en een ruime badkamer zullen hier zeker toe bijdragen. In het kasteel vindt u de kamers, boven het restaurant. Alle kamers ademen de sfeer uit van het kasteel en zijn allen voorzien van een tv, telefoon en een internetaansluiting.

7 5 Restaurant - Een verscheidenheid aan gerechten gebaseerd op lokale producten - Een restaurantzaal in het 14e eeuwse kasteel - Open haard Kawan Village Chateau le Verdoyer heeft een heel mooi restaurant. Binnen het kasteel beschermd door de zware kasteelmuren, biedt het restaurant een menukaart met een ruime keuze in gerechten. Geinspireerd door de regio Perigord, zult u veel regionale producten aantreffen zoals foie gras, eend en bizon (een fokker niet ver...) Het restaurant is iedere avond geopend, met uitzondering van woensdag. Meer dan eens in het seizoen, verzorgt Kawan Village Chateau le Verdoyer thema avonden zoals concerten en - iledoffard@cvtloisirs.fr - Tél speciale gerechten.

8 6 Thema vakanties Sinds een tiental jaren, is Kawan Village Chateau le Verdoyer gespecialiseerd in het organiseren van themavakanties. Meerdere keren gedurende de zomer, verwelkomt de camping groepen kampeerders voor de verschillende themavakanties om op een ludieke manier de perigord en zijn gastronomie te ontdekken. De vakanties aangeboden in de lente of aan het einde van de zomer vallen binnen de thema s jeu de boules en gastronomie, in de voetsporen van Bacchus, etc. -Thema vakanties op verschillende momenten in de zomer -Uitjes en degustaties van lokale producten -Een gelegenheid om meer mensen te leren kennen Op het programma tijdens deze ontdekkings vakanties staan bezoekjes aan de belangrijkste culturele bezienswaardigheden (Chateau de Puyguilhem, de grotten van Villars, etc.), maaltijden in het restaurant van de camping en degustaties van lokale producten. Afhankelijk van de data, zijn de deelnemers eveneens uitgenodigd bij lokale festiviteiten (het feest van de Cepe in oktober als voorbeeld). Meer informatie over deze themavakanties kunt u vinden in het begin van het nieuwe jaar op de internetsite van Kawan Village Chateau Le Verdoyer.

9 7 Activiteiten & animatie Activiteiten op de camping Ideaal voor vakanties met het hele gezin, Kawan Village Chateau Le Verdoyer biedt het gehele seizoen verschillende activiteiten en animatieprogramma s aan haar gasten aan. Met zicht op het kasteel verwelkomt het verwarmde zwembad met glijbaan kinderen en ouders om lange middagen te genieten van rust en de zon. De kinderen zullen zich ook zeker vermaken op het nieuwe speeltoestel dat speciaal voor hen is gereserveerd. Alsof dat nog niet genoeg is vindt u naast de bar ook nog een speelhal met videospelletjes, flipperkasten, etc. De spotievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan en de te huren fietsen. Vissen Met de meren vol vis,... Animatie - concerten en shows op het terras van de bar - verwarmd zwembad - tennis - fietsen om te huren - nieuw speeltoestel - visvijvers In juli en augustus, kunnen de kinderen iedere werkdag naar de kinderclub. In de middagen worden sporttoernooien georganiseerd: Volleybal, voetbal, jeu de boules etc. In de avond, op het terras van de bar kunt u één per week genieten van een playbackshow gevolgd door een liveconcert.

10 8 De regio Kawan village Chateau le Verdoyer is gelegen in het hartje van de perigord vert, in het regionale natuurpark perigord-limousin. In het midden van een groen heuvelachtig landschap vindt u vele charmante dorpjes. De camping is een ideaal startpunt om deze regio te ontdekken. Brantome: Gelgen aan de voet van het regionale natuurpark, dit kleine dorpje genaamd Brantome is beroemd door het historische klooster, gebouwd tegen de enorme rotsen. Nontron: een kleine stad, maar enkele kilometers verwijderd van de camping, staat bekend om de kunst van de messen. Het is mogelijk een kijkje te nemen in de fabriek waarin deze messen worden gefabriceerd. Chateau de Puyguilhem: dit kasteel met zijn ronde vormen, is één van de weinige voorbeelden van de architectuur ten tijde van de renaissance in de perigord. Traditionele pittoreske dorpjes Een regio gourmande Veel mogelijkheden om er op uit te trekken per voet/ fiets of auto Vakanties vol ontdekkingen Grotte de Villars: in deze grotten kunt u verschillende natuurverschijselen aanschouwen: slagmieten, stalagtieten, etc.) St Jean de Cole: genoteerd als één van de mooiste dorpen in Frankrijk, dit 12 eeuwse dorpje genaamd st. Jean de cole is zeker een bezoekje waard.

11 8 De regio Voor meer informatie over de Perigord vert of het regionale natuur park Parc naturel régional Périgord Limousin : Comité départemental du Tourisme - Dordogne Comité régional du Tourislme - Aquitaine Plus d informations sur les sites touristiques Château de Puyguilhem Grotte de Villars : Brantôme : Nontron : St Jean de Côle : chateau@verdoyer.fr iledoffard@cvtloisirs.fr - Tél. - Tél

12 9 Hoe ons te bereiken Hoe ons te bereiken: Snelweg A20 van Limoges. Neem de N21 vanaf Limoges naar Chalus, richting Nontron (D6Bis en D85). Na ongeveer 20 km slaat u links af op de D96. De camping is aan de linkerkant na 2 km. Hoe ons te benaderen: Kawan Village Château le Verdoyer F Champs Romain Tel. : Fax. : Mobiele nummers : Floris Ausems : chateau@verdoyer.fr Indien u een jounalist of een tour-operater bent en u wenst een artikel te wijden over Kawan Village Château le Verdoyer, vindt u foto s van de camping op DVD chateau@verdoyer.fr iledoffard@cvtloisirs.fr - Tél. - Tél

13 10 De camping in het kort Wat getallen: 100 staanplaatsen en 70 stacaravans een oppervlakte van 27 hectare staanplaatsen met een gemiddeld opperevlakte van 120 vierkante meter faciliteiten en services: Internet faciliteiten Wi-fi access (tegen betaling) Camper service point Restaurant Afhaalpunt Bar Campingwinkel Bakker Wasserij Toiletten voor gehandicapten Bibliotheek Buiten zwembad met waterglijbaan van 100 m2 Verwarmd buitenbad van 250 m2 Kinder zwembad Fiets verhuur Midget-golf Tennis (tegen betaling) De camping is open van 11/04/0/ /10/2009

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3 Lekker biken vanaf Château le Verdoyer Tijdelijk wonen in je tweede huis kan al langer op het park Château le Verdoyer in de buurt van de Franse Dordogne. Een chalet voor een paar weken welverdiende vakantie

Nadere informatie

45 ha vakantieplezier

45 ha vakantieplezier 45 ha vakantieplezier Camping Village www.sequoiaparc.com Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Aangepaste villa in de Dordogne

Aangepaste villa in de Dordogne Aangepaste villa in de Dordogne Algemeen In het plaatsje Champs Romain in het noordelijke deel van de Dordogne (de Périgord Vert) ligt camping Le Verdoyer met het fraaie landgoed Château Le Verdoyer. Naast

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez UW VERBLIJF OP MAAT Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

www.camping-le-clos-auroy.com

www.camping-le-clos-auroy.com Véél water plezier wwwcamping-le-clos-auroycom Uw vakantie adres! En heerlijk warm Op de gehele camping Véél te zien en mooi natuurschoon 15 rue de la Narse 63670 Orcet Tel: +33473842697 orcet@wanadoofr

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

PERSMAP 50 JARIG JUBILEUM

PERSMAP 50 JARIG JUBILEUM PERSMAP 50 JARIG JUBILEUM INHOUD 1. 50 Jaar geschiedenis 1968-2018: Hoe is Camping Las Dunas ontstaan? 2. Jaren 80 3. Jaren 90 4. Het recente verleden 5. Internationale onderscheidingen en erkenningen

Nadere informatie

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2016 IEVEN2016

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2016 IEVEN2016 IEVEN2016 TARIEVEN2016 TARIEVEN201 TARIEVEN2012 TARIEVEN2016 TARIEVEN 2016 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Standard Deluxe» Parcelen «Standard Classic»

Nadere informatie

Van harte welkom op de zwarte woud camping Alisehof

Van harte welkom op de zwarte woud camping Alisehof +++ Momenteel is de route tussen Bad Peterstal-Griesbach en Schapbach gesloten. Gebruik een alternatieve route (bijvoorbeeld via Bad Peterstal- Griesbach - Kniebis - Bad Rippoldsau) +++ Van harte welkom

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2015 IEVEN2015

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2015 IEVEN2015 IEVEN2015 TARIEVEN2015 TARIEVEN201 TARIEVEN2012 TARIEVEN2015 TARIEVEN 2015 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Stándard Deluxe» Parcelen «Stándard Classic»

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen Welkom iin ons vakantieparadijs! Een paradijs... dat wil vakantiecentrum De Lage Kempen voor u zijn: een rustpunt

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen XL kampeerplaatsen met verwarmd privésanitair gratis WIFI flexibel boeken verwarmd sanitair met mindervaliden toilet en doucheruimte en babywasruimte Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen Camping

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Yelloh! Village L Océan Breton

Yelloh! Village L Océan Breton Yelloh! Village L Océan Breton Camping Zuid Bretagne - Plobannalec Lesconil Voor een familie vakantie, aan het strand Alain, 32 jaar Natuurliefhebber, op vakantie met zijn vrouw en hun 2 kinderen Een uitzonderlijk

Nadere informatie

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Vakantiepark Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Het Vakantiepark is een prima uitvalbasis om heerlijke fietsen wandeltochten te maken door de bossen en heidevelden. Door de unieke ligging is alles

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2018 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it

Nadere informatie

Even voorstellen. Open. Creuse Nature ligt in een bos, verstopt tussen de Franse pittoreske dorpjes. van begin april tot half oktober

Even voorstellen. Open. Creuse Nature ligt in een bos, verstopt tussen de Franse pittoreske dorpjes. van begin april tot half oktober www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het prachtige terrein van 19 ha vindt u 95 kampeerplaatsen en 25 huuraccommodaties zoals stacaravans,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2019 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it/

Nadere informatie

NIEUW! Genieten in de Ardennen!

NIEUW! Genieten in de Ardennen! NIEUW! Genieten in de Ardennen! De Ardennen op z n best! Moulin d Hotton is een uniek gelegen familiepark, pal in het centrum van Hotton (op 100 m van de kerk), vlak naast de Ourthe (je kan dus vissen

Nadere informatie

Camping Club. Trentino CAMPING DUE LAGHI. FIEMME VILLAGE BELLAMONTE Dolomiti Resort CAMPING SAN CRISTOFORO. Tussen de Dolomieten en het Gardameer

Camping Club. Trentino CAMPING DUE LAGHI. FIEMME VILLAGE BELLAMONTE Dolomiti Resort CAMPING SAN CRISTOFORO. Tussen de Dolomieten en het Gardameer Camping Club Trentino Tussen de Dolomieten en het Gardameer CAMPING DUE LAGHI LAGO DI LEVICO Family Village CAMPING SAN CRISTOFORO LAgo di caldonazzo Family Camping FIEMME VILLAGE BELLAMONTE Dolomiti Resort

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Vittel Golf Ermitage

Vittel Golf Ermitage Vittel Golf Ermitage Frankrijk Lorraine Een paradijs voor liefhebbers van golfen in dit befaamde kuuroord Resort highlights Een charmant paleis uit de jaren '20 Golfen op de twee 18-holes banen* en de

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax Via 42 Martiri, 26-28831 Feriolo di Baveno Tel. +39 0323 28116 Fax +39 0323 28538 CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen

Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum De Zwarte Bergen Kamperen, daar waar de konijntjes spelen! Daar waar Nederland en België elkaar op hun allermooist het hof maken, waar bossen en heidevelden elkaar

Nadere informatie

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon.

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon. ABORA BY LOPESAN Abora by Lopesan is het recht om lol te hebben: een nieuw hotel brand concept dat entertainment combineert met gevarieerde gastronomie. Abora was, volgens de Guanche legende, de originele

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 5-Sterren vakantiepark Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 2 Unieke Bergalows met volop luxe en comfort voor eigen gebruik en rendement

Nadere informatie

Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas

Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas Eindelijk vakantie! Al weken kijkt u er naar uit en dan is het zover. Het is vakantie! En waar kunt u die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Sonnen. Camping. Sonnencamping Albstadt Uw 4-sterren-camping op de Schwäbische Alb ALBSTADT. der hang zum glück

Sonnen. Camping. Sonnencamping Albstadt Uw 4-sterren-camping op de Schwäbische Alb ALBSTADT. der hang zum glück Sonnen Camping ALBSTADT der hang zum glück Sonnencamping Albstadt Uw 4-sterren-camping op de Schwäbische Alb Sonnencamping Albstadt in Albstadt- Lautlingen werd in de zomer 2014 opnieuw geopend. Onze moderne,

Nadere informatie

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = =

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = = CAMPING «LE TEXAS» - TAXO D AVALL 66700 Argelès-Sur-Mer cedex : 04.68.81.00.17 FAX : 04.68.81.88.50 e-mail : letexas@wanadoo.fr web : www.camping-letexas.fr Mobilehome verhuur / Tarieven per week (Voor

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

...Maar dan wel. voorgoed!

...Maar dan wel. voorgoed! Vakantie?...Maar dan wel voorgoed! Het is net zo iets als IK VERTREK, maar dan wel met een gespreid bedje in het vooruitzicht. Résidence La Cigale is een intiem, kleinschalig vakantieoord, met veel bos.

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Prijzen kampeerplaats per dag

Prijzen kampeerplaats per dag Prijzen kampeerplaats per dag Periode 10.04-02.06 10.09-22.10 03.06-24.06 27.08-09.09 25.06-22.07 20.08-26.08 23.07-19.08 Volwassene 7,40 11,50 13,00 16,40 Kind (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Kind

Nadere informatie

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch EASY LANGUAGES Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar (15 in de vakanties) Vanaf 1 week (vakantie), 2 weken buiten vakantieperiode Kleine stad Warme en ruime school

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Te koop Kasteel - Landgoed in departement Saône-et-Loire omgeving VendenesseSur -Aroux ,-

Te koop Kasteel - Landgoed in departement Saône-et-Loire omgeving VendenesseSur -Aroux ,- Te koop Kasteel - Landgoed in departement Saône-et-Loire omgeving VendenesseSur -Aroux 1.595.000,- Referentienummer fsnl 362 Prijs 1.595.000,- Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Vraagprijs: 126.000 k.k.

Vraagprijs: 126.000 k.k. Juvignac JUVIGNAC (FRANKRIJK) Soort object: Appartement RESIDENCE "Ce Green", COMBINEERT VAKANTIE EN RENDEMENT! Vraagprijs: 126.000 k.k. Neem vrijblijvend contact op met BestBuyMakelaars.nl voor aanvullend

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2017 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2017 RIEVEN2017

TARIEVEN201 TARIEVEN2017 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2017 RIEVEN2017 RIEVEN2017 TARIEVEN2017 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2017 TARIEVEN 2017 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Standard Deluxe» Parcelen «Standard Classic»

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123141 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Welkom bij Esterel Caravaning!

Welkom bij Esterel Caravaning! Welkom bij Esterel Caravaning! Zin in vakantie aan de Côte d Azur, tussen Cannes en Saint Tropez? Esterel Caravaning biedt u een uitzonderlijke omgeving: 3 beboste heuvels in het hart van het Esterel gebergte,

Nadere informatie

Op en top kindercamping

Op en top kindercamping Op en top kindercamping Published on juli 4th, 2016 by Colinda Beeld je in; jij zittend op een terras, in het zonnetje met een heerlijke cappuccino en de kinderen lekker spelend in het speeltuin en in

Nadere informatie

EEN PLEK OM GELUKKIG TE ZIJN

EEN PLEK OM GELUKKIG TE ZIJN ZOMER 2019 EEN PLEK OM GELUKKIG TE ZIJN Bezoek ons 4-sterren vakantiepark voor een heerlijke vakantie in de Franse zon op Le Pas Opton. #LPO2019 www.springharvestholidays.com/nl EEN PLEK OM TE GENIETEN

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018 RIEVEN2018 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2018 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» 23/03-27/03 02/04-26/04 01/05-22/06 11/09-04/11 27/04-30/04 02/09-10/09

Nadere informatie

Vittel le Parc. De charme van de Vogezen in een groene omgeving. Frankrijk Lorraine. Resort highlights

Vittel le Parc. De charme van de Vogezen in een groene omgeving. Frankrijk Lorraine. Resort highlights Vittel le Parc Frankrijk Lorraine De charme van de Vogezen in een groene omgeving Resort highlights Het hele gezin geniet van sport en de natuur De omgeving ontdekken met paardrijtochten* en lessen paardrijden*

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,-

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,- Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier 4.700.000,- Referentienummer ERB F34561927 Prijs 4.700.000,- Gebouwd in XII Algemene staat Goed Perceel van 680000m² Woonoppervlak 1700m² Ligging

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Natuurlijk kindvriendelijk genieten. Ginsterveld. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.

Natuurlijk kindvriendelijk genieten. Ginsterveld. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Ginsterveld Zeeland Natuurlijk kindvriendelijk genieten Buiten zijn zoals jij dat ilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.ardoer.com/ginsterveld Vakantieplezier voor jong en oud Ginsterveld

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

CAMPING/VILLAGGIO Pricelist 2015

CAMPING/VILLAGGIO Pricelist 2015 MPING/VILLGGIO Pricelist 2015 Your summer holiday at the beach in milia Romagna with your camper or roulotte or with your tent. 650 pitches (camper pitches, roulotte pitches and pitches for big or small

Nadere informatie

INFO HOURTIN. 1 vakantiewoning

INFO HOURTIN. 1  vakantiewoning INFO HOURTIN liesbeth_frederik@hotmail.com 1 Villas du Port Appartement te Hourtin-Port, ligt aan het grootste zoetwaterbinnenmeer van Frankrijk (+-7000ha). 13km van Atlantische Oceaan en 1u rijden van

Nadere informatie

Onze kampeerervaringen met eigen auto en caravan in mei en juni 2013 naar. Frankrijk, Spanje en Portugal

Onze kampeerervaringen met eigen auto en caravan in mei en juni 2013 naar. Frankrijk, Spanje en Portugal Onze kampeerervaringen met eigen auto en caravan in mei en juni 2013 naar, en Portugal Voor onze voorjaarsvakantie 2013 hadden we drie routes uitgestippeld. Vanwege het slechte vroege voorjaar zouden we

Nadere informatie

ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT

ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT Bospark Lunsbergen BORGER DRENTHE powered by ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT WWW.ORISANTLEISURE.NL 1 ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT Bospark Lunsbergen BORGER DRENTHE In Drenthe, pal naast natuurgebied Gieten-Borger

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Te koop Kasteel - Landgoed in departement Indre omgeving Saint-Août ,-

Te koop Kasteel - Landgoed in departement Indre omgeving Saint-Août ,- Te koop Kasteel - Landgoed in departement Indre omgeving Saint-Août 342.160,- Referentienummer FSNL 359 Prijs 342.160,- Gebouwd in 1800 Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Goed

Nadere informatie

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie.

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel Le Cazalères dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie. Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van 1890. Er is een Nederlandstalige receptie. Ligging: Heerlijk rustig, op een 13 ha groot gedeeltelijk bebost domein.

Nadere informatie

Doniawei 95* 9104GK Damwald ,- k.k. Eengezinswoning

Doniawei 95* 9104GK Damwald ,- k.k. Eengezinswoning Doniawei 95* 9104GK Damwald 1.250.000,- k.k. Eengezinswoning Friesland dit jaar 3e Plaats in de Best in Europe van "De Lonely Planet". Te koop in deze mooie provincie het recreatiebedrijf "Botniahiem"

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

vakantiewoningen seminarieruimte

vakantiewoningen seminarieruimte vakantiewoningen seminarieruimte Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden

Nadere informatie

Te koop Gîtes - Chambres d'hôtes in departement Lot-et-Garonne omgeving Miramont-de-Guyenne ,-

Te koop Gîtes - Chambres d'hôtes in departement Lot-et-Garonne omgeving Miramont-de-Guyenne ,- Te koop Gîtes - Chambres d'hôtes in departement Lot-et-Garonne omgeving Miramont-de-Guyenne 546.000,- Referentienummer fsnl 485 Prijs 546.000,- Gebouwd in 1872 Gerenoveerd 2006 Constructie Natuursteen

Nadere informatie

Parc de L eau - Oudwoude Friesland -

Parc de L eau - Oudwoude Friesland - Een recreatieve belevenis! Parc de L eau - Oudwoude Friesland - zorgeloos genieten Park de L eau in de Gemeente Kollumerland is de plek voor mensen die op zoek zijn naar luxe, rust, ruimte en natuur. AquaSun

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie