Het RDM Campus. (RDM), gelegen aan de. op de Nieuwe Maas. Op deze. en gebouwd - zijn nu. evenementen. Even. onderwijs gegeven en werken studenten en

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het RDM Campus. (RDM), gelegen aan de. op de Nieuwe Maas. Op deze. en gebouwd - zijn nu. evenementen. Even. onderwijs gegeven en werken studenten en"

Transcriptie

1

2 Het RDM Campus Congrescentrum is gevestigd in het oude hoofdkantoor van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM), gelegen aan de Dokhaven en met uitzicht op de Nieuwe Maas. Op deze historische, industriële locatie - waar vroeger schepen als de Rotterdam werden ontworpen en gebouwd - zijn nu diverse ruimtes te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, recepties, congressen en andere evenementen. Even verderop, in de voormalige machinehal Innovation Dock, wordt technisch onderwijs gegeven en werken studenten en bedrijven samen aan duurzame innovatie. De combinatie van historie en haven, industrie en innovatie biedt volop inspiratie voor tal van evenementen.

3 Historische locatie De RDM werd opgericht in 1902 en vestigde zich op de Heijplaat. In 1914 werd direct achter het RDMhoofdkantoor begonnen met de bouw van het tuindorp Heijplaat, als woonruimte voor de werknemers van de RDM. De werf floreerde en werd telkens uitgebreid; tot de Tweede Wereldoorlog verviervoudigde de omvang van het terrein tot circa 40 ha. De RDM was een van de grootste werven in Europa, onder meer bekend als bouwplaats van het stoomschip de Rotterdam van de Holland-Amerika Lijn. Eind jaren vijftig kwam de scheepsbouw in de problemen. De RDM ging zich vanaf die tijd meer toeleggen op de defensieindustrie. Na verschillende fusies ging het bedrijf op in het RSV-concern, dat uiteindelijk in 1983 failliet ging. De RDMterreinen en -gebouwen vormen samen met het tuindorp Heijplaat een bijzondere enclave midden in het moderne en dynamische havengebied. Het gebied heeft een zeer hoge cultuurhistorische waarde. Door de ontwikkeling van RDM Campus is een belangrijk deel van het Rotterdams industrieel erfgoed behouden en bruikbaar gemaakt voor toekomstige generaties. RDM Campus is op 29 oktober 2009 officieel geopend door Prins Willem-Alexander. Over RDM Campus RDM Campus is een locatie voor onderwijs, bedrijven en evenementen op de oude werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) in Heijplaat, midden in de Rotterdamse Stadshavens. Onder het motto Research, Design & Manufacturing werken onderwijs en bedrijven hier nu samen aan duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van Building, Moving & Powering. RDM Campus is een samenwerking tussen Albeda College, Hogeschool Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam. Kijk voor meer informatie op

4 Het RDM Campus Congrescentrum beschikt over diverse ruimtes voor kleine en grotere evenementen. Bijvoorbeeld een vergadering in de authentieke Directiekamer of Commissarissenkamer van de RDM, een borrel of receptie in de Marmeren Hal of de Rode Eetkamer of een congres of seminar in het nieuwe Auditorium of in de H.A.J. Baanderszaal, met zijn prachtige uitzicht op de Nieuwe Maas. Naast ruimtes voor plenaire sessies zijn er ook kleinere ruimtes beschikbaar voor parallelle sessies of workshops. In Innovation Dock, midden in de onderwijslocatie, is ook een plenaire congresruimte aanwezig. Oude hoofdkantoor Het Oude Hoofdkantoor (Droogdok) van de RDM is compleet gerenoveerd en heeft een nieuwe bestemming gekregen als congrescentrum en vestigingslocatie voor kantoren, onderwijs en ateliers. Het pand bestaat uit een reeks van gebouwen uit de periode Het belangrijkste deel dateert uit de jaren , met de ingang voor de directie, een monumentale marmeren vloer en de aangrenzende Art Deco Directiekamer en Commissarissenkamer. Het kantoorpersoneel van de RDM had een eigen ingang; de Tegeltjeshal. In het pand zijn nu onder meer de projectbureaus van RDM Campus en Stadshavens Rotterdam gevestigd, de Rotterdamse Academie van Bouwkunst en lectoraten en kenniskringen van Hogeschool Rotterdam.

5 Ruimtes begane grond Auditorium Het Auditorium is deels gelegen op de begane grond, deels in de kelder en biedt plaats aan 136 personen. Er is een vaste opstelling van opklapstoelen en -tafels. De entree van het Auditorium bevindt zich in de Tegeltjeshal. De ruimte beschikt over moderne AV-apparatuur en is voorzien van bijzondere fotowanden die herinneren aan het rijke RDM-verleden, met beelden van de tewaterlating van de Rotterdam en het interieur van de machinehal. Directiekamer De directeuren van de RDM hadden hun werkplek in de Directiekamer. Bij deze kamer, die een vaste opstelling heeft voor 24 personen, hoort ook de en suite Lounge, gescheiden van de Directiekamer door prachtige schuifdeuren. De kamer bevat onder meer de kasten waarin de bouwtekeningen van de schepen werden bewaard en is verder voorzien van haarden, schilderijen en glas-in-loodramen. De Directiekamer biedt een prachtig uitzicht op de Dokhaven en de Nieuwe Maas. Commissarissenkamer De Commissarissenkamer heeft een vaste opstelling voor 20 personen en is voorzien van de originele inrichting uit de jaren twintig. Glas-in-loodramen en historische schilderijen ademen de sfeer van de bloeiende scheepswerf van weleer, terwijl schaalmodellen van onderzeeërs de latere focus van de RDM tonen. De Commissarissenkamer heeft zicht op de Dokhaven en de Nieuwe Maas. Lounge De Lounge grenst direct aan de Directiekamer, daarvan afgescheiden door glas in lood schuifdeuren. Deze kamer en suite heeft een haard en het originele meubilair uit de RDM-tijd en is bijzonder geschikt voor een kleine receptie tot 20 personen.

6 Ruimtes derde etage Marmeren Hal De Marmeren Hal was de ingang voor de directie van de RDM en is nu de entree van het congrescentrum. Rijk versierd met marmer en glas-in-loodramen die de vier elementen vuur, water, aarde en lucht uitbeelden, is deze ruimte geschikt voor een receptie tot 100 personen. Diverse plaquettes herinneren aan het roemrijke RDM-verleden, net als het ingelegde logo op de vloer. De Directiekamer en Commissarissenkamer grenzen direct aan de Marmeren Hal. H.A.J. Baanderszaal De H.A.J. Baanderszaal is ruim genoeg voor 100 personen. Genoemd naar de huisarchitect van de RDM, biedt deze zaal een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas, het dorp Heijplaat en richting de stad. Bij de huur van deze zaal inbegrepen zijn drie aangrenzende ruimtes, die bijvoorbeeld voor workshops gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk de beide andere vergaderruimtes op deze etage erbij te huren, zodat de hele derde etage oostzijde kan worden gebruikt. Rode Eetkamer In de Rode Eetkamer kunnen 60 personen genieten van een heerlijke lunch, terwijl zij ondertussen genieten van een wijds uitzicht op de Dokhaven en de drukke bedrijvigheid op de Nieuwe Maas. Vergaderruimtes derde etage De twee kleinere vergaderruimtes op de derde etage bieden plaats aan 25 of 12 personen. De eerste ruimte biedt uitzicht op de Dokhaven en de Nieuwe Maas. De tweede, kleinere ruimte biedt uitzicht op het dorp Heijplaat.

7 Innovation Dock Het middelpunt van RDM Campus is de voormalige machinehal Innovation Dock, een monumentale industriële hal met een oppervlakte van ca m² en een hoogte van minimaal 12 en maximaal 20 meter. Waar vroeger machines voor schepen als de Rotterdam werden gebouwd, zijn nu onderwijs en bedrijven gevestigd. Het Innovation Dock bestaat uit twee delen, die toch één geheel vormen: een scholendeel, waar Albeda College en Hogeschool Rotterdam hun lokalen en werkruimtes hebben, en een bedrijvendeel. Daar is m² beschikbaar voor kleinschalige en innovatieve bedrijven die opereren op de markten Building, Moving & Powering. Catering en service Onze gasten worden tijdens hun bijeenkomst voorzien van koffie, thee, water en koekjes. Ook is het mogelijk om een lunch te laten verzorgen in de Rode Eetkamer, bijvoorbeeld met een heerlijke soep, fruitsalade en luxe belegde broodjes. Voor een borrel of receptie in de Marmeren Hal kunnen diverse dranken en warme of koude hapjes besteld worden. Onze eigen kok en keuken en diverse leveranciers garanderen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Uiteraard bepaalt de klant zelf hoe de catering van het evenement wordt vormgegeven. Wij verhuren niet alleen ruimte; wij denken ook graag mee met onze klanten over de programmering van hun bijeenkomst. We bieden een programma op maat en nemen daarmee onze gasten de zorg uit handen, zodat zij zich kunnen richten op de inhoud van hun evenement. Baai 2 is een grote, hoge, open ruimte midden in de onderwijslocatie, geschikt voor 300 personen. Vroeger werden hier de machines voor de schepen gebouwd, nu wordt er technisch onderwijs gegeven, bijvoorbeeld industrieel productontwerp en autotechniek, en wordt de ruimte gebruikt voor experimenten en presentaties. Hier een evenement organiseren is alleen mogelijk in overleg, omdat de locatie normaal gesproken in gebruik is als leer- en werkomgeving. In een hoek van Baai 2 bevindt zich verder een afgesloten plenaire ruimte, met plaats voor 170 personen. Voor een virtuele rondleiding door het RDM Campus Congrescentrum, kijk op: congrescentrum/ruimtes

8 Havenbedrijf Rotterdam route Het RDM Campus Congrescentrum is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Bovendien is er ruime, gratis parkeergelegenheid. Auto Ring Rotterdam Zuid (A15) - afslag Heijplaat/ Havens volg Heijplaat/havennummer 2600 Bus vanaf metrostation Zuidplein rijden RET-buslijn 68 en snelbuslijn 61 naar Heijplaat/RDM >> Fast ferry vanaf Willemskade en Jobshaven vaart de Aqualiner naar RDM Campus >> Watertaxi taxiboot op bestelling >> Het RDM Campus Congrescentrum is gevestigd in het Oude Hoofdkantoor, met ingangen aan Directiekade 17 (ingang C) en 23 (ingang B). Contact Neem voor het boeken van een evenement, een bezichtiging van de locatie, prijsinformatie van ruimtes en voorzieningen of een offerte op maat contact op met: RDM Campus Congrescentrum Heijplaatstraat JB Rotterdam +31(0) events@rdmcampus.nl een uitgebreide routebeschrijving staat op Ontwerp: Studio Léon & Loes Fotografie: Marijke Volkers Druk: Drukkerij de Maasstad

Flexibele bedrijfsruimte op inspirerende locatie

Flexibele bedrijfsruimte op inspirerende locatie Flexibele bedrijfsruimte op inspirerende locatie RDM Campus is een unieke vestigingslocatie waar zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven nieuwe producten sneller marktrijp kunnen maken. Innovation

Nadere informatie

BUSINESS / CAMPUS / EVENTS

BUSINESS / CAMPUS / EVENTS BENT U O ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSIREERT? EEN LEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? BIJ RDM ROTTERDAM VINDT U DE ERFECTE SETTING. BUSINESS / CAMUS / EVENTS RDM Rotterdam is

Nadere informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSPIREERT? EEN PLEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? OP RDM ROTTERDAM VINDT U DE

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSPIREERT? EEN PLEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? OP RDM ROTTERDAM VINDT U DE BENT U OP ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSPIREERT? EEN PLEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? OP RDM ROTTERDAM VINDT U DE PERFECTE SETTING. DE COMBINATIE VAN HISTORIE, HAVEN, INDUSTRIE

Nadere informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSPIREERT? EEN PLEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? OP RDM ROTTERDAM VINDT U DE

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSPIREERT? EEN PLEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? OP RDM ROTTERDAM VINDT U DE BENT U OP ZOEK NAAR EEN EVENEMENTENLOCATIE DIE UW GASTEN INSPIREERT? EEN PLEK DIE AANZET TOT GROOTS DENKEN EN DOEN? OP RDM ROTTERDAM VINDT U DE PERFECTE SETTING. DE COMBINATIE VAN HISTORIE, HAVEN, INDUSTRIE

Nadere informatie

Rotterdam - RDM terrein. Stedenbouwkundig ontwerp en inrichtingsplan

Rotterdam - RDM terrein. Stedenbouwkundig ontwerp en inrichtingsplan Rotterdam - RDM terrein Stedenbouwkundig ontwerp en inrichtingsplan Rotterdam - RDM terrein Stedenbouwkundig ontwerp en inrichtingsplan Het RDM-terrein in Rotterdam staat op een keerpunt in zijn geschiedenis.

Nadere informatie

CM Cultuur en Maatschappij

CM Cultuur en Maatschappij door fotografie publicatiedatum AWM editie : Harald van der Sluys Veer : Marijke Volkers : 16 maart 20 : 32 64 AWM 32 Learning by doing Tekst Harald van der Sluys Veer Beeld Marijke Volkers De Rotterdamse

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

reportage RDM CAMPUS Moderne techniek op historische bodem

reportage RDM CAMPUS Moderne techniek op historische bodem reportage RDM CAMPUS Moderne techniek op historische bodem 26 >> METAALJOURNAAL VOORJAAR 2010 WEBTIP! Op www.rdmcampus.nl lees je alles over de geschiedenis van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M Landgoed Beukenrode Doorn Patist Makelaardij en Taxatiebureau 2 patistmakelaardij.nl "Sparrenhof", 2K Fraai gelegen Kantoorgebouw bestaande uit 2 verdiepingen

Nadere informatie

BROCHURE. Zalen en a ssortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam

BROCHURE. Zalen en a ssortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam BROCHURE Zalen en a ssortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam OVER DAARO DAARO Rotterdam brengt ondernemers, starters en studenten samen. Je kunt hier werken en studeren. Verschillende

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in Trouwen, dineren & feesten in POMPGEBOUW DE ESCH recepties, bruiloften, feesten, lunches, brunches, high tea, private diners, condoleances, verjaardagen en zaalverhuur. Catering door: Iets te vieren?

Nadere informatie

Windesheim zet kennis in werking. Dé locatie voor uw evenement

Windesheim zet kennis in werking. Dé locatie voor uw evenement Windesheim zet kennis in werking Dé locatie voor uw evenement Van harte welkom op Windesheim, dé locatie voor uw evenement 3 Bent u op zoek naar een prettige ruimte voor een groot of klein gezelschap?

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

TE HUUR DE WIJDE BLICK VICTORIEUXSTRAAT 80 te ROTTERDAM (HEIJPLAAT)

TE HUUR DE WIJDE BLICK VICTORIEUXSTRAAT 80 te ROTTERDAM (HEIJPLAAT) TE HUUR DE WIJDE BLICK VICTORIEUXSTRAAT 80 te ROTTERDAM (HEIJPLAAT) 1/8 COMMERCIËLE RUIMTE TOTAAL CA. 275 M2 VANAF CA. 100 M2 Betreft: Totaal circa 275 m2 nieuwbouw bedrijfsruimte gelegen op de begane

Nadere informatie

Wat is voor ons duurzaam bouwen? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Wat kunnen wij daaraan bijdragen?

Wat is voor ons duurzaam bouwen? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Wat kunnen wij daaraan bijdragen? Wat is voor ons duurzaam bouwen? Duurzaam bouwen is het op milieubewuste wijze ontwikkelen van de gebouwde omgeving, die de wensen van gebruikers en veranderingen in tijd kan verwerken. Hoe kunnen wij

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN CONGRES ORGANISEREN IN MIDDEN NEDERLAND? Wilt u een congres of een evenement voor max 200 personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties

Nadere informatie

VERHUUR RADION AMSTERDAM

VERHUUR RADION AMSTERDAM VERHUUR RADION AMSTERDAM RADION RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

DE ROZENHOF Werken op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Werken op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Werken op de mooiste locatie in Rotterdam KANTOORRUIMTES De Rozenhof heeft vier sfeervolle kantoorruimtes, Kantoor Boterbloem, Klaproos, Rietkraag en Veldbloem. De kantoorruimtes bevinden

Nadere informatie

Vergaderruimtes LSNed

Vergaderruimtes LSNed Vergaderruimtes LSNed Leidingenstraat Nederland, oftewel LSNed is gevestigd in Roosendaal. Roosendaal ligt tussen Rotterdam en Antwerpen in en is hierdoor voor veel mensen gemakkelijk bereikbaar. Het kantoor

Nadere informatie

Heijplaat, RDM terrein = Sport Educatie & vrije tijd

Heijplaat, RDM terrein = Sport Educatie & vrije tijd Heijplaat, RDM terrein = Sport Educatie & vrije tijd De stad Rotterdam is onlosmakelijk met zijn haven verbonden. De geschiedenis leert dat met de groei van de stad de haven activiteit even zo meegroeit.

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Hogehilweg 8 (Keynes Club Amsterdam) te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Hogehilweg 8 (Keynes Club Amsterdam) te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Hogehilweg 8 (Keynes Club Amsterdam) te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Hogehilweg 8 (1101 CC) in Amsterdam Algemeen Keynes Club Amsterdam is in het

Nadere informatie

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam BROCHURE Zalen en assortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam 1 3 OVER DAARO DAARO Rotterdam brengt ondernemers, starters en studenten samen. Je kunt hier werken en studeren. Verschillende

Nadere informatie

Het kantoor @Westblaak 155

Het kantoor @Westblaak 155 Het kantoor @Westblaak 155 Mooie grote open ruimtes Bereikbaarheid Omgeving Westblaak Kwaliteit Het Kantoor Het representatieve kantoorgebouw RotterdamOffice aan de Westblaak 155-189 ligt uiterst centraal

Nadere informatie

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam.

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. 4 es Saisons Herengracht 498. Amsterdam. 4 keer een foto van de ornamenten 4 jaargetijden FOTOGRAFEREN! L es4saisons Herengracht 498. Kantoor met charisma in

Nadere informatie

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop!

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen het oude forteiland

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam

BROCHURE. Zalen en assortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam BROCHURE Zalen en assortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam 1 3 BROCHURE Zalen en assortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam 1 3 OVER DAARO DAARO Rotterdam

Nadere informatie

Schetsontwerp prijsvraag centrale kantine Dik Houben & Froukje van de Klundert mei 2010

Schetsontwerp prijsvraag centrale kantine Dik Houben & Froukje van de Klundert mei 2010 Schetsontwerp prijsvraag centrale kantine Dik Houben & Froukje van de Klundert mei 2010 inhoudsopgave aanleiding programma van eisen bestaande toestand concept ontwerp programma routing materialen en kleuren

Nadere informatie

ONS VERHAAL. Als familiale groep dragen wij geen hoge overheadkosten of kosten voor internationale netwerken.

ONS VERHAAL. Als familiale groep dragen wij geen hoge overheadkosten of kosten voor internationale netwerken. ONS VERHAAL Antwerp South Business Center is reeds 25 jaar actief en maakt deel uit van een Antwerpse familiale groep die al twee generaties lang investeert in hoogkwalitatief vastgoed. De groep bezit

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Het kantoor @Westblaak 155

Het kantoor @Westblaak 155 Het kantoor @Westblaak 155 Mooie grote open ruimtes Bereikbaarheid Omgeving Westblaak Kwaliteit Het Kantoor Het representatieve kantoorgebouw RotterdamOffice aan de Westblaak 155-189 ligt uiterst centraal

Nadere informatie

Excursie. Rotterdam WOENSDAG 26 SEPTEMBER. Sociëteit Bouwen en Wonen Midden-Holland

Excursie. Rotterdam WOENSDAG 26 SEPTEMBER. Sociëteit Bouwen en Wonen Midden-Holland Excursie Rotterdam WOENSDAG 26 SEPTEMBER 2012 Sociëteit Bouwen en Wonen Midden-Holland Programma: 08:15h Ontvangst Goudse Schouwburg 09:15h Vertrek naar Rotterdam Centrum 10:00h Presentatie Stadsontwikkeling

Nadere informatie

Stolpboerderij op een prachtige plek. Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9. www.engelvoelkers.com/amsterdam.

Stolpboerderij op een prachtige plek. Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Stolpboerderij op een prachtige plek Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9 Vraagprijs 1.375.000 EUR www.engelvoelkers.com/amsterdam Beschrijving Op een prachtige plek in een

Nadere informatie

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties Zakelijk RESERVERINGEN EN INFORMATIE Cultureel Centrum CONCORDIA Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht M 06 53 87 35 51 of T 0182 50 22 02 grandcafe@cultureelcentrumconcordia.nl www.cultureelcentrumconcordia.nl

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling)

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Op zoek naar een modern

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Huurprijs op aanvraag

Huurprijs op aanvraag Willemstraat / EHVN Eindhoven THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS Zelfstandige businessunit binnen EHVEN Willemstraat 1 5611 HA Eindhoven Huurprijs op aanvraag Omschrijving object Titel

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Voordelige zalen in Arnhem-Noord én Arnhem-Zuid Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplekken Cursussen, workshops.

Voordelige zalen in Arnhem-Noord én Arnhem-Zuid Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplekken Cursussen, workshops. Voordelige zalen in Arnhem-Noord én Arnhem-Zuid Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplekken Cursussen, workshops Tarieven 2016 Multi Functioneel Centrum Klarendal Kazerneplein 2, 6822 ET,

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Beemdstraat 1 te Eindhoven 175 per maand

Huur kantoorruimte op Beemdstraat 1 te Eindhoven 175 per maand Huur kantoorruimte op Beemdstraat 1 te Eindhoven 175 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren bij Nanoos in

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Zaalverhuur Campus Den Haag

Zaalverhuur Campus Den Haag Campus Den Haag 1 Universiteit Leiden. Universiteit om te ontdekken. 2 Campus Den Haag Campus Den Haag is in 1999 als nevenvestiging van de Universiteit Leiden in samenwerking met de gemeente Den Haag

Nadere informatie

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING LUXE KANTOORUNITS OP TOPLOCATIE TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING Igluu Eindhoven Lichttoren 32 5611 BJ Eindhoven www.igluu.nl info@igluu.nl +31 (0)85 773 7703 Foto: Marcel Briaire Nieuwe

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

LOCATIE OUDEWEG VOORLOPIG ONTWERP

LOCATIE OUDEWEG VOORLOPIG ONTWERP LOCATIE OUDEWEG VOORLOPIG ONTWERP 20 april 2017 colofon Project: Oudeweg 141 Haarlem Opdrachtgever: N. Aksoy Architect: BOP architecten Mollerusweg 82 2031 BZ Haarlem 023-3690003 www.boparchitecten.nl

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

ANNA s Casino: stijlvol vergaderen op bijzondere locatie

ANNA s Casino: stijlvol vergaderen op bijzondere locatie Foto Corné Bastiaansen Zoekt u een vergaderruimte, een locatie om workshops te verzorgen of een seminar te organiseren? Anna Vastgoed & Cultuur heeft verschillende ruimten beschikbaar in Anna s Casino.

Nadere informatie

vergaderen, presentaties & events in

vergaderen, presentaties & events in vergaderen, presentaties & events in catering door: POMPGEBOUW DE ESCH bedrijfsfeesten, themafeesten, workshops, beurzen, recepties, (walking) dinners, zaalverhuur en catering op locatie. Op zoek naar

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Graadt van Roggenweg te Utrecht 299 per maand

Huur kantoorruimte op Graadt van Roggenweg te Utrecht 299 per maand Huur kantoorruimte op Graadt van Roggenweg 328-334 te Utrecht 299 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes te Huur

Nadere informatie

Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis een ware inspiratiebron! Bent u op zoek naar een mooie, inspirerende niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Dan is Escher in Het Paleis hetgeen u zoekt.

Nadere informatie

work space for professionals

work space for professionals work space for professionals Igluu Utrecht inspirerende locatie voor een vergadering, training of heidag ü meer dan 250m 2 flexibele vergaderruimte inclusief dakterras met uitzicht op de Dom ü geschikt

Nadere informatie

Luxe. w w w. d e a m e l a n d. n l

Luxe. w w w. d e a m e l a n d. n l Grand Luxe Evenementen in ongekende stijl w w w. d e a m e l a n d. n l De Ameland, een uniek schip E v e n e m e n t e n i n o n g e k e n d e s t i j l Het unieke aan De Ameland is dat het Grand Café,

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek!

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

villa orchidee opleidingen vergaderingen presentaties ontmoetingen recepties villa orchidee, Gontrode Heirweg 73, 9090 Melle.

villa orchidee opleidingen vergaderingen presentaties ontmoetingen recepties villa orchidee, Gontrode Heirweg 73, 9090 Melle. villa orchidee opleidingen vergaderingen presentaties ontmoetingen recepties Gent en omgeving heeft met villa orchidee een plaats bij waar men in een groen kader ongestoord kan bijeenkomen. In de lounge

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

zaalverhuur Prinsenkwartier

zaalverhuur Prinsenkwartier zaalverhuur Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier is dé natuurlijke plek waar kunst, kennis, design, technologie, innovatie en cultuurgeschiedenis op uiteenlopende en onorthodoxe wijze

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Lichtenauerlaan 102 te Rotterdam 209 per maand

Huur kantoorruimte op Lichtenauerlaan 102 te Rotterdam 209 per maand Huur kantoorruimte op Lichtenauerlaan 102 te Rotterdam 209 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte beschikbaar op

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Polaris Avenue 1 te Hoofddorp 289 per maand

Huur kantoorruimte op Polaris Avenue 1 te Hoofddorp 289 per maand Huur kantoorruimte op Polaris Avenue 1 te Hoofddorp 289 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimtes te huur op professionele

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Van Helmontstraat 17-23 te Rotterdam 130 per maand

Huur kantoorpand op Van Helmontstraat 17-23 te Rotterdam 130 per maand Huur kantoorpand op Van Helmontstraat 17-23 te Rotterdam 130 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte en Kantoorruimte

Nadere informatie

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Te huur: monumentaal kantoorpand Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor

Nadere informatie

BROCHURE. Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV. Ruimte voor ideeën

BROCHURE. Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV. Ruimte voor ideeën BROCHURE Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV Ruimte voor ideeën DAARO Rotterdam B.V. Westersingel 44 3014 GT, Rotterdam 06 15 47 62 55 www.daarorotterdam.nl info@daarorotterdam.nl OVER DAARO DAARO Rotterdam

Nadere informatie

uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard

uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard I uw event op IPKW? Industriepark Kleefse Waard ipkw.nl tailor made versie januari

Nadere informatie

DEN HAAG

DEN HAAG DEN HAAG WWW.MUSCOM.NL nice to meet! Nice To Meet Het Museum voor Communicatie stelt impact van communicatie op mens en maatschappij aan de orde. Het museum doet dit door mensen en organisaties te verbinden

Nadere informatie

Oosterkerk. Concerten Huwelijken Lezingen Recepties Uitvaarten

Oosterkerk. Concerten Huwelijken Lezingen Recepties Uitvaarten Oosterkerk Concerten Huwelijken Lezingen Recepties Uitvaarten Geschiedenis van de Oosterkerk Tot circa 1900 was het oosten van het Spaarne open gebied met boerderijen langs de zomervaart en koeien in de

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

Te huur: bedrijfshal met kantoren en buitenterrein. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 150

Te huur: bedrijfshal met kantoren en buitenterrein. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 150 Te huur: bedrijfshal met kantoren en buitenterrein Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 150 Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk Gebouw 150 Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie